Ta opinia jest:
Tak aktualnie firma poszukuje osób do handlu i kogoś na stanowisko technika elektronika.
Jak widać na to stanowisko ciągle szukają. Teraz także. Nie wiem co to za forma zatrudnienia: inny.
Ciekawi mnie jakie kary zapłacą jak PIP do nich zapuka już niedługo i skontroluje wszystkie umowy pracowników.
Jest to najlepszy startup w jakim pracowałam. Ludzie młodzi fajni, warunki dobre, klienci spoko..I metro przy samym biurze. Tempo pracy szybkie ale i premie ostatnio regularnie wpadają :)
„Praca w młodym, dynamicznie rozwijającym się zespole” 2018-04-30 19:16 (usunięte przez administratora) czy wy też już rzygacie jak słyszycie, lub widzicie ten debilny frazes? (usunięte przez administratora) nie mogę już, nie mogę tego czytać. (usunięte przez administratora) benefit. Pewnie wszyscy klękają z wdzięczności, że mogą pracować w „młodym, dynamicznie rozwijającym się zespole” to jest bardzo ważne, tak ważne, że jestem nawet gotów od jutra się zwolnić i wegetować za minimalną krajową, żreć ryż ugotowany w deszczówce i mieszkać w klitce z ćpunami, byle tylko „pracować w młodym, dynamicznie rozwijającym się zespole”, ale czekaj…chwila…ahaaaa, zapomniałem, że jak składałem do obecnej pracy to też było to w ofercie, więc nie muszę zwalniać. Naprawdę było warto. Byłbym gotów nawet czyścić ścieki, byle „pracować w młodym, dynamicznie rozwijającym sie zespole”, robią mi taką łaskę, że nawet dostąpienie zbawienia nie jest takim zaszczytem jak „praca w młodym dynamicznie rozwijającym się zespole”, no ale w końcu trzeba coś dopisać, bo jak pod długą na kilometr listą wymagań będzie widniało tylko: „Oferujemy 1500 polskich cebul”, a nie przepraszam „2100 brutto” to trochę sucho i niefajnie wygląda, więc warto by było coś do tego dopisać, a „praca w młodym i dynamicznie rozwijającym się zespole” aż zapiera dech w piersiach, oszałamia i sprawia, że drżącą z ekscytacji ręką natychmiast wybieram numer, umawiam się na stpotkanie i błagam na kolanach, żeby przyjęli moje CV. W końcu w stu innych krajach dookoła płacą tylko 3 razy tyle na start, a czym to jest w porównaniu „pracy w młodym dynamicznie rozwijającym się zespole”, poświęciłbym nawet rodzinę, zdrowie, całe swoje życie, żeby pracować w „młodym, dynamicznie rozwijającym się zespole”. Przecież oni wcale, ale to wcale nie piszą tego dlatego, że mają (usunięte przez administratora) do zaoferowania człowiekowi, a listę wymagań z kosmosu i wypadałoby, żeby lista tego co oferują była równie długa, więc napiszmy: „2100 brutto na rękę” i pięć myślników po których następują debilne frazesy. Wtedy wszystko się wyrównuje. Acha. I nie dziw się rotacji pracowników.
Firma niegodna zaufania...
Tak jest Luxmed
Bardzo dobre miejsce dla ludzi, którzy stawiają na rozwój. Super ludzie, atmosfera i kasa normalna.
Jest to miejsce dla studentów ? Studiuje dziennie wiec potrzebuje elastyczny grafik
Myśle ze firma jest na porządnym wzroście i raczej potrzebne jest zaangażowanie zespolu full time.
Czy można liczyć w Sidly Sp. z o.o. na prywatną opiekę medyczną?
Firma SiDLY poszukuje obecnie stażystów między innymi na stanowisko Programisty lub Testera. Zachęcam do zapoznania się z ofertami zamieszczonymi na ich stronie internetowej http://www.sidly.eu/pl/kariera Z pewnością w firmie tej można rozwinąć się w wielu w innych dziedzinach. Czy macie jakieś doświadczenia związane z pracą lub z samym procesem rekrutacyjnym? Czego mozna się spodziewać w tej firmie? Jak prezentują się pozostałe warunki zatrudnienia? Czekamy na Wasze opinie.
Ja pracuje w dziale RD i jestem bardzo zadowolony. Firma stawia na rozwój projektu, bardzo dobrze współpracuje z klientami i pracownikami. Szefostwo spoko, pensje zawsze są, atmosfera super . Polecam
Firma placi na czas, super reklama! Powiedz ile bo wiem, ze minimalna plus 10%, a najlepiej zatrudnic studenta na zlecenie :)
Nie polecam. Firma dla stazystow moze i tak. Brak mozliwosci rozwoju, slaba kasa, nawet bardzo w porownaniu do tego co jest na rynku plus technologia rodem z projektu studenckiego.
Nie polecam nawet początkującemu. Produkt kiepski, firma nie traktuje ludzi poważnie, wszyscy odchodzą po miesiącu albo szybciej.
Dlaczego piszesz nieprawdę? Znam tą firmę, pracuję przeszło rok i nie znam nikogo kto pracowałby po miesiącu. Zarząd spoko, atmosfera bardzo dobra zaś produkt został wyróżniony najlepszym produktem telemedycznym i mamy ogromną ilość powracających klientów. Jeżeli jesteś rozżalona nieprzedłużeniem umowy przez firmę a sama budowałaś jej markę przez ostatni okres to nie wypisuj krzywdzących opinii o firmie. To nie wypada i źle świadczy o wypisującym takie głupoty.
Jak się pracuje w Sidly Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Sidly Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 16.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Sidly Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 13, z czego 4 to opinie pozytywne, 7 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Sidly Sp. z o.o.?
Kandydaci do pracy w Sidly Sp. z o.o. napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.