brak logo

PCF SPECTRUM

Jarosław

Opinie o PCF SPECTRUM

maria 2010-05-17 14:57:51
bylam na rozmowie kwalifikacyjnej w sumie nic gosc konkretnego nie powiedzial na temat pracy jade na szkolenie platne z mojej kieszeni 290 zl zobaczymy czy cos z tego bedzie masz 4 mozliwe stanowiska do objecia sam decydujesz co chcesz robic opinie na innych forach mnie przerazaja troche no ale juz za pozno bo jak chce zrezygnowac musze calosc czyli 600 zl za szkolenie zxaplacic sama bo niby te290 zl co ja place to mniejsza polowa tego co coni doplacaja czyu cos takiego>>?>>?>>?
anonim 2010-05-20 14:16:35
witam ,czy wiesz juz cos wiecej na temat tej pracy? np czy jest stala pensja czy tez tylko prowizje ,i jak to jest z tym pozyskiwaniem klientow tak naprawde?:)
anonim 2011-02-10 12:50:53
anonim - 2010-05-20 14:16:35

witam ,czy wiesz juz cos wiecej na temat tej pracy? np czy jest stala pensja czy tez tylko prowizje ,i jak to jest z tym pozyskiwaniem klientow tak naprawde?:)

jestem i pracuje jest okej
rafus22 2011-03-10 14:23:55
witam właśnie bylem na spotkaniu w sprawie pracy w spectrum czy to nie ściema ???
xxx 2011-08-17 20:45:01
tqa firma to sciema. Mówią Ci ze to praca w biurze a okazuje sie ze to fundusze emarytalne. Ja byłąm na rozmowie i gośc mi oferował prace w biurze tylko ze musze zapłacić 290 zł za szkolenie zs noclegiem albo bez noclegu 200 zł. Ja sie pokusiłam i zapłaciłam a pozniej na szkoleniu dowiedziałam się ze to fundusze emerytalne, ze zaczynasz od swoich znajomych a pozniej oni Ci polecają nastepnych tak dalej.... Ta firma to jedna wielka sciema. Mówią Ci na szkoleniu ze pracują w tej firmie od 11,12 lat a tak naprawde firma istnieje od 2008 roku.
anonim 2011-08-25 13:27:52
Wlasnie wróciłam z takiej rozmowy . Pan niezbyt sympatyczny, na moje bardziej szczegółowe pytania odpowiadał tylko ze wszystkiego dowiem sie na szkoleniu. A odnosnie wynagrodzenia to jest to TYLKO wynagrodzenie prowizyjne, praca na umowe zlecenie. Troche to dla dla mnie naciągane wszystko.
Jaaa 2012-04-25 22:23:45
Dzisiaj skończyłam takie szkolenie, jednak jest pomyłka na forum. To nie są tylko tzw OFE, to jest szeroki zakres "produktów" ubezpieczenia majatkowe i osobowe, odszkodowania, III filar ubezpieczenia emerytalnego ale NIE OFE (ktoś to błędnie rozumie) [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ba źle słuchał na szkoleniu :D A pozniej wychodzą właśnie niejasności. Mimo to, że zapłaciłam za szkolenie nie żałuje ani złotówki nawet, jeżeli kiedyś nie będę pracować w tej branży to takie szkolenie naprawde jest warto przebyć, choćby po to, żeby wiedzieć o co i w jakich sytuacjach można ubiegać się o odszkodowanie do różnych instytucji. Idźcie i porozmawiajcie z tymi ludźmi, którzy tam pracują i wtedy wypowiadajcie się na temat jakiegoś pracodawcy. Pozdrawiam
Anonim 2014-01-01 19:23:16
Pracuję w Spektrum i o zadnych płatnych szkoleniach nie słyszałam.....w mojej strukturze wszyscy się szkola za darmo... przychylam się do wypowiedzi użytkownika Jaaa :) pozdrawiam
hjf4 2014-12-09 23:16:11
tylko za wynagrodzenie prowizyjne sie pracuje a gdzie podstawa? Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma swoim pracownikom? Jaki jest pakiet świadczeń socjalnych dla pracowników w firmie? Jakie są oczekiwania pracodawcy względem nowo zatrudnionego pracownika? Jak zazwyczaj pracownik jest promowany i oceniany w firmie?
anonim 2015-01-14 12:23:05
no... sprzedaż Skandii jednego z najdroższych produktów na rynku .. naet teraz kiedy są zmiany na rynku to brna w to g... i wsciskaja klientom drozyzne
1
mira 2016-05-15 09:52:36
Na pewno można przyjść tutaj na praktyki po 3 roku studiów @vg podobno jest w miarę w porzadku
Zostaw swoją opinię o PCF SPECTRUM - Jarosław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PCF SPECTRUM