brak logo

ROL-RYŻ

Gdynia

Opinie o ROL-RYŻ

feks 2015-06-12 00:44
apropos fekali, tam jest taka dyscyplina że po prostu chodzą wszyscy posrani :)
2
Sally z wycietego lasu 2015-06-29 12:39
ROL RYZ nie jest firma , Rol Ryz to stan umyslu . Cos ala Gdansk i Wejherowo i ich prawa miejskie . Zaprawde powiadam wam ze zal mi was wszystkich ale kto mi zabroni ?
Prac.Fiz. 2015-07-17 05:21
A ja lubie naszego Kierownika miły sympatyczny, łape zawsze poda, pogada, co Wy chcecie??? Szanujcie szefa swego bo możecie mieć gorszego!!!
3
Zaciekawiona 2015-07-23 09:29
A najlepszy to jest ten Pan z magazynu co na dziewiątą ma do pracy a przed ósmą już czyta gazete na parkingu...
2 lata w zawiasach 2015-07-24 19:23
A co ci nie pasuje w tym panu?lubi prase,ot co.
Zaciekawiona 2015-07-25 19:41
No tak tak, musi sie naładować informacjami przed robotą...
Furtok 2015-08-12 21:55
Najlepsze sa te machloje z nadgodzinami,zmuszanie i szantazowanie,przepisywanie na nastepny miesiac itp hehe inspekcja pracy juz monitoruje te praktyki rodem z bangladeszu
2
Sanar Agence 2015-10-01 07:21
To nie jest firma , to wytwor wyobrazni pewnego pana i ich pomocniczek /kierowniczkow/asystentow . I jest gleboce zakorzenionym stanem umyslu . Zdania nie zmienie . I niech te przydupasy Kierowniczki sie nie udzielaja , bo jakie wy mozecie miec porownanie ? Ja rozumiem ze na prowincji jest to kariera "od zera do bochatera"
cztery piwka na stół 2015-10-08 00:03
To że z j.polskiego miałeś 3- , nie uprawnia Cie do poprawiania innych w pisowni. Jak systematycznie pucujesz do p.Piotrusia to Twoja sprawa ale kariera może szybko się skończyć, ludzie Cie zleją a p.Piotruś wykopie kiedy się wypalisz. Z tego co widze brak Ci asertywności, może i dobrze bo p.Piotruś nie lubi takich.
ptys 2015-10-23 14:26
Witam Zastanawiam sie nad praca w tej firmie :) na czym polega praca? czy jest ciezko ? praca siedzaca czy stojaca ?ile da sie zarobic bez nadgodzin ? Z gory dziekuje za podpowiedzi
7
SpecMajster 2015-10-30 09:45
Ludzie po co piszecie takie głupoty..."Zastanawiam się nad praca w tej firmie...." wszystko jest o tym napisane i bez sensu poruszać znowu ten temat...idz, sprawdz, sam się przekonasz,
Zanussi 2015-12-03 18:08
Ciekawe kto dostanie premie roczną?? Ci co pracują sumiennie przez cały rok, czy tylko sami pupile Pana kierownika...
1
Jaś 2015-12-12 22:33
Praca w tej firmie to prawdziwy survival.
SpecMajster 2015-12-17 15:11
Daje rade..albo nie ma wyajścia albo biega do piotrusia pana i opowiada o reszcie pracownkow...on takich lubi i nagradza wtedy daja sobie rade...ale zycia wśród ludzi to nie ma..i dobrze.. Pozdro dla operatorow
3
Uran 2016-01-01 11:18
Taaaa bez zrobienia nadgodzin(przymusowych)to zarobisz 2 tys jak dla ciebie to porzadne pieniadze to wez zimny prysznic hehe
2
fuj 2016-01-15 04:33
Obleśna firma, obleśni ludzie . Nie polecam, radze omijać z daleka
3
greg 2016-01-22 22:59
opinie o przełozonych piszą sezonowcy, pracownicy z dluższym starzem widzą że mimo wszystko firma rozwija się w dobrym kierunku. atmosfere na produkcji sami sobie tworzymy a nie kierownicy albo zmianowi. wyplata zawsze w terminie, znajome muwia ze w iiych firmach maja spoznienia. oby nie bylo gorzej a sezonowcy do roboty a nie komentowania.
Polska język trudna sprawa 2016-01-30 04:19
O jakiej ty atmosferze piszesz ? Psy na sobie wieszacie jak tylko jeden gdzies odejdzie . Ze o anonimowych donosach do kierowniczki nie wspomne
Malwina 2016-02-06 01:08
Pani Bożenko, proszę nie bujać że Pabi nie podjudza,jak Pani podjudza pracowników żeby donosili kierownikowi na innych
Koleżanka 2016-02-08 19:00
Oj,nie nie! Nie zgadzam się! Bożena z K—2 to bardzo miła ciepła radosna osoba, która nie jest z tych które donoszą... Inne co nie które tak ale nie Bożena!
Ciekawy 2016-02-10 16:39
Są tacy w tej firmie co odeszli i wrócili po jakimś czasie. Więc coś jest dobrego w tej firmie że przyciąga ludzi spowrotem, czyż nie?
Szumiwąs 2016-02-11 19:12
Szczerym złotem by płacili a bym tam nie wrócił. Nie do tego dauna Gwidona i jego Asytentki Piotrusia. Kolektywizacja polskiej wsi i głeboka komuna w wymowie
2
Smoliwąs 2016-02-13 15:03
A ja wrocilem i mnie szanuja.
Szumiwąs 2016-02-15 19:02
Brawo ty ;) oby ci się ułożyło
2
Kałamarnica 2016-02-19 16:31
Pani Bożenka bawi mnie za każdym razem kiedy się odezwie :-) te intrygi, te plotki, te bezcenne codzienne uwagi do czyjejś pracy :-) Niech każdy robi swoje, a pracować się będzie lepiej.
Bawią mnie również nicki osób wpisujących :-D Celowo takie imiona dobierane których nie ma :-)
pozdrawiam i miłej pracy życzę :-)
2
Zenon 2016-03-04 19:54
Ja robilem tam rowno rok. Nie polecam. Praca przez agencje moim zdaniem to dziki kapitalizm. Chcesz pracownika to zatrudnij go sam, a nie 'tymczasowo' kilka lat przez agencje.
3
Piotrek 2016-07-25 14:59
Pracowałem tam przed trzy dni na umowie zlecenie podpisywanej z agencją pracy i muszę stwierdzić, że praca jest naprawdę spoko. Mili ludzie, nikt się na nikim nie wyżywa, wszyscy mają co robić i każdy wie, co należy do jego obowiązków. Praca jest ciężka(przynajmniej niektórzy mogą tak to określić), bo trzeba ciągle wykonywać te same czynności i zasuwać, jak robot, ale w końcu za darmo pieniędzy się nie dostanie. Przeważnie trzeba stać i przenosić kilkukilogramowe paczki na palety, albo pakować produkty do kartonów, więc nic strasznego i wymagającego. Tak było na magazynie i na końcu linii produkcyjnej. Jak jest na samej produkcji, tego nie wiem. Jestem zadowolony z tych trzech dni i mam nadzieję wrócić tam, kiedy tylko będzie taka możliwość. Jeżeli ktoś pracować nie lubi i ma tendencję do ściemniania, to niech szuka czegoś innego.
3
Kręcina 2016-08-03 13:41
Witam ile zarabia operator maszyn ?
Rychu 2016-08-04 09:52
Niestety ale to jest tajemnica.Zarobki sa tajemnicą,ale zawsze pod koniec mc napewno stracisz pare stowek bez powodu-premia jest potracana bez powodu w tej firmie.
1
Kręcina 2016-08-04 15:53
Dzięki za info
Bernatka z chaty na wsi 2016-08-11 21:32
Wszyscy sie kochaja,a na koniec miesiaca jest zawsze organizowana wspolna orgia hehe
2
Bernatka 2016-08-15 18:39
A nie prosciej poprostu zadzwonic i zapytac?co za ofiary z was hehe
2
nomas 2016-09-12 17:35
Praca jest od poniedziałku do piątku czy cały tydzień.
Smutna 2016-10-13 15:57
Szkoda, że nasza zmiana nie jest z Adamem Zmianowym. Słyszałam, że ponoć śpi całą noc w biurze. A raz podobno wyszedł taki zaspany, że miał odciski na twarzy
1
Pierrr 2016-10-14 20:57
W związku z konfliktem panującym między Polskim a Francuskim rządem, właściciel firmy MARBOUR
Pan JEAN zakazał do odwołania wypłacania premii rocznych, bonów, premii za niechorowanie, wczasów pod gruszą, premii uznaniowej itd . Caracale w jakimś procencie muszą się zwrócić
Zazdrosna 2016-10-14 21:01
A czy to prawda że Patrycja jest w ciąży z Wiesławem??? Bo słyszałam od koleżanek że kiedyś między nimi iskrzyło...
Mandaryna 2016-10-15 21:10
A niech ona to ma sobie to dziecko z kim chce, niech sobie urodzi, niech dziecko będzie zdrowe, niech będzie szczęśliwa.... Tylko Panie Boże niech Ona już do nas nie wraca bo każdy ma jej dosyć!!!
Produkcja 2016-10-16 22:38
Ale magazyn załatwili: sobota niedziela za dzień wolny hehe, a my nie :) Pan Kierownik Piotr o nas dba żebyśmy dobrze zarabiali, co go tam magazyn obchodzi, to nie jego sprawa, tam niech Jarek się martwi i kombinuje jak ludziom oddać za sobotę i niedziele dzień wolny w tygodniu :)
Operator 2016-10-21 13:02
W tej branzy napewno lepszej nie znajdziemy,hehe bo innej firmy o takim profilu poprostu nie ma.Pracuje tutaj w sumie od niedwna ale odnosze wrazenie ze jest nerwowa atmosfera i ludzie sa niezbyt dobrze traktowani,a o zarobkach to juz wogole nie ma co gadac....ech,kryzys wiadomomo.
Szlumfa 2016-10-27 20:16
A mi się podoba taki jeden operator z kartoniarki ale narazie go nie ma bo jest na zwolnieniu :(
Goryl 2016-10-28 13:18
A ile tam można zrobić?
Małpka 2016-10-28 19:00
O kasie nie wolno nam rozmawiać, przyjdź popracuj to się dowiesz
jb 2016-11-09 22:55
Czy szukają kogoś na magazyn aktualnie? ktoś się orientuje?
Grzeczny 2016-11-15 20:21
Niech wkoncu dadza jakies podwyzki bo ludzie im pouciekaja do innych firm.
1
heh 2016-11-17 21:01
Od kilku tygodniu już 6 dni w tygodniu, tydzień w tydzień. A jak się nie zgodzisz, to krzywo patrzą albo powoływanie na kodeks pracy że firma "jest w potrzebie"
kaczorex 2016-12-09 23:15
Ile można zarobić jako operator maszyn w Rol-Ryżu? Nie róbcie z siebie bezzębnych buraków. Skoro znacie się w większości na wszystkim i nadajecie jak radio na swoich kierowników to miejcie odwagę napisać ile miesięcznie netto zarabiacie. Jest jakiś odważny czy same miękkie jaja?
3
Wielebny 2016-12-10 11:32
Jako operator max 2,5 tys kosztem rozlaki z rodzina.Jestes zadowolona?
Patrycja :) 2016-12-31 16:10
dziękuję za ciepłe słowa i rozczaruję koleżanki.. które mało wiedzą :) więcej informacji u mnie osobiście :) na fb czy na kom. Miałybyście chociaż tyle odwagi i podpisałybyście się :)
5
Bolek 2017-02-01 18:51
Za te smieszne pieniadze to niedlugo nie bedzie chetnych na ta prace-nie lekką,czasy sie zmieniaja panie prezesi,kryzys minąl a wy tymczasem mamicie nam oczy zeby sie cueszyc ze mamy prace hehe,niebawem to pracownik bedzie dyktowal warunki.
Westham united 2017-02-10 22:39
Marna placa,brak jakiegokolwiek rozwoju,presja wydajnosci i czasu to glowne atuty w tej firmie.Ludzie beda odchodzic podejrzewam coraz czesciej gdyz lepszych ofert pracy zaczyna przybywac:-)
Zostaw swoją opinię o ROL-RYŻ - Gdynia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ROL-RYŻ