brak logo

ROL-RYŻ

Gdynia

Opinie o ROL-RYŻ

Uran 2016-01-01 11:18
Taaaa bez zrobienia nadgodzin(przymusowych)to zarobisz 2 tys jak dla ciebie to porzadne pieniadze to wez zimny prysznic hehe
2
fuj 2016-01-15 04:33
Obleśna firma, obleśni ludzie . Nie polecam, radze omijać z daleka
4
greg 2016-01-22 22:59
opinie o przełozonych piszą sezonowcy, pracownicy z dluższym starzem widzą że mimo wszystko firma rozwija się w dobrym kierunku. atmosfere na produkcji sami sobie tworzymy a nie kierownicy albo zmianowi. wyplata zawsze w terminie, znajome muwia ze w iiych firmach maja spoznienia. oby nie bylo gorzej a sezonowcy do roboty a nie komentowania.
1
Polska język trudna sprawa 2016-01-30 04:19
O jakiej ty atmosferze piszesz ? Psy na sobie wieszacie jak tylko jeden gdzies odejdzie . Ze o anonimowych donosach do kierowniczki nie wspomne
Malwina 2016-02-06 01:08
Pani Bożenko, proszę nie bujać że Pabi nie podjudza,jak Pani podjudza pracowników żeby donosili kierownikowi na innych
Koleżanka 2016-02-08 19:00
Oj,nie nie! Nie zgadzam się! Bożena z K—2 to bardzo miła ciepła radosna osoba, która nie jest z tych które donoszą... Inne co nie które tak ale nie Bożena!
1
Ciekawy 2016-02-10 16:39
Są tacy w tej firmie co odeszli i wrócili po jakimś czasie. Więc coś jest dobrego w tej firmie że przyciąga ludzi spowrotem, czyż nie?
Szumiwąs 2016-02-11 19:12
Szczerym złotem by płacili a bym tam nie wrócił. Nie do tego dauna Gwidona i jego Asytentki Piotrusia. Kolektywizacja polskiej wsi i głeboka komuna w wymowie
2
Smoliwąs 2016-02-13 15:03
A ja wrocilem i mnie szanuja.
1
Szumiwąs 2016-02-15 19:02
Brawo ty ;) oby ci się ułożyło
2
Kałamarnica 2016-02-19 16:31
Pani Bożenka bawi mnie za każdym razem kiedy się odezwie :-) te intrygi, te plotki, te bezcenne codzienne uwagi do czyjejś pracy :-) Niech każdy robi swoje, a pracować się będzie lepiej.
Bawią mnie również nicki osób wpisujących :-D Celowo takie imiona dobierane których nie ma :-)
pozdrawiam i miłej pracy życzę :-)
2
Zenon 2016-03-04 19:54
Ja robilem tam rowno rok. Nie polecam. Praca przez agencje moim zdaniem to dziki kapitalizm. Chcesz pracownika to zatrudnij go sam, a nie 'tymczasowo' kilka lat przez agencje.
5
Piotrek 2016-07-25 14:59
Pracowałem tam przed trzy dni na umowie zlecenie podpisywanej z agencją pracy i muszę stwierdzić, że praca jest naprawdę spoko. Mili ludzie, nikt się na nikim nie wyżywa, wszyscy mają co robić i każdy wie, co należy do jego obowiązków. Praca jest ciężka(przynajmniej niektórzy mogą tak to określić), bo trzeba ciągle wykonywać te same czynności i zasuwać, jak robot, ale w końcu za darmo pieniędzy się nie dostanie. Przeważnie trzeba stać i przenosić kilkukilogramowe paczki na palety, albo pakować produkty do kartonów, więc nic strasznego i wymagającego. Tak było na magazynie i na końcu linii produkcyjnej. Jak jest na samej produkcji, tego nie wiem. Jestem zadowolony z tych trzech dni i mam nadzieję wrócić tam, kiedy tylko będzie taka możliwość. Jeżeli ktoś pracować nie lubi i ma tendencję do ściemniania, to niech szuka czegoś innego.
3
Kręcina 2016-08-03 13:41
Witam ile zarabia operator maszyn ?
Rychu 2016-08-04 09:52
Niestety ale to jest tajemnica.Zarobki sa tajemnicą,ale zawsze pod koniec mc napewno stracisz pare stowek bez powodu-premia jest potracana bez powodu w tej firmie.
2
Kręcina 2016-08-04 15:53
Dzięki za info
Bernatka z chaty na wsi 2016-08-11 21:32
Wszyscy sie kochaja,a na koniec miesiaca jest zawsze organizowana wspolna orgia hehe
3
Bernatka 2016-08-15 18:39
A nie prosciej poprostu zadzwonic i zapytac?co za ofiary z was hehe
2
nomas 2016-09-12 17:35
Praca jest od poniedziałku do piątku czy cały tydzień.
Smutna 2016-10-13 15:57
Szkoda, że nasza zmiana nie jest z Adamem Zmianowym. Słyszałam, że ponoć śpi całą noc w biurze. A raz podobno wyszedł taki zaspany, że miał odciski na twarzy
1
Pierrr 2016-10-14 20:57
W związku z konfliktem panującym między Polskim a Francuskim rządem, właściciel firmy MARBOUR
Pan JEAN zakazał do odwołania wypłacania premii rocznych, bonów, premii za niechorowanie, wczasów pod gruszą, premii uznaniowej itd . Caracale w jakimś procencie muszą się zwrócić
Zazdrosna 2016-10-14 21:01
A czy to prawda że Patrycja jest w ciąży z Wiesławem??? Bo słyszałam od koleżanek że kiedyś między nimi iskrzyło...
1
Mandaryna 2016-10-15 21:10
A niech ona to ma sobie to dziecko z kim chce, niech sobie urodzi, niech dziecko będzie zdrowe, niech będzie szczęśliwa.... Tylko Panie Boże niech Ona już do nas nie wraca bo każdy ma jej dosyć!!!
Produkcja 2016-10-16 22:38
Ale magazyn załatwili: sobota niedziela za dzień wolny hehe, a my nie :) Pan Kierownik Piotr o nas dba żebyśmy dobrze zarabiali, co go tam magazyn obchodzi, to nie jego sprawa, tam niech Jarek się martwi i kombinuje jak ludziom oddać za sobotę i niedziele dzień wolny w tygodniu :)
Operator 2016-10-21 13:02
W tej branzy napewno lepszej nie znajdziemy,hehe bo innej firmy o takim profilu poprostu nie ma.Pracuje tutaj w sumie od niedwna ale odnosze wrazenie ze jest nerwowa atmosfera i ludzie sa niezbyt dobrze traktowani,a o zarobkach to juz wogole nie ma co gadac....ech,kryzys wiadomomo.
Szlumfa 2016-10-27 20:16
A mi się podoba taki jeden operator z kartoniarki ale narazie go nie ma bo jest na zwolnieniu :(
Goryl 2016-10-28 13:18
A ile tam można zrobić?
Małpka 2016-10-28 19:00
O kasie nie wolno nam rozmawiać, przyjdź popracuj to się dowiesz
jb 2016-11-09 22:55
Czy szukają kogoś na magazyn aktualnie? ktoś się orientuje?
Grzeczny 2016-11-15 20:21
Niech wkoncu dadza jakies podwyzki bo ludzie im pouciekaja do innych firm.
1
heh 2016-11-17 21:01
Od kilku tygodniu już 6 dni w tygodniu, tydzień w tydzień. A jak się nie zgodzisz, to krzywo patrzą albo powoływanie na kodeks pracy że firma "jest w potrzebie"
2
kaczorex 2016-12-09 23:15
Ile można zarobić jako operator maszyn w Rol-Ryżu? Nie róbcie z siebie bezzębnych buraków. Skoro znacie się w większości na wszystkim i nadajecie jak radio na swoich kierowników to miejcie odwagę napisać ile miesięcznie netto zarabiacie. Jest jakiś odważny czy same miękkie jaja?
3
Wielebny 2016-12-10 11:32
Jako operator max 2,5 tys kosztem rozlaki z rodzina.Jestes zadowolona?
Patrycja :) 2016-12-31 16:10
dziękuję za ciepłe słowa i rozczaruję koleżanki.. które mało wiedzą :) więcej informacji u mnie osobiście :) na fb czy na kom. Miałybyście chociaż tyle odwagi i podpisałybyście się :)
5
Bolek 2017-02-01 18:51
Za te smieszne pieniadze to niedlugo nie bedzie chetnych na ta prace-nie lekką,czasy sie zmieniaja panie prezesi,kryzys minąl a wy tymczasem mamicie nam oczy zeby sie cueszyc ze mamy prace hehe,niebawem to pracownik bedzie dyktowal warunki.
Westham united 2017-02-10 22:39
Marna placa,brak jakiegokolwiek rozwoju,presja wydajnosci i czasu to glowne atuty w tej firmie.Ludzie beda odchodzic podejrzewam coraz czesciej gdyz lepszych ofert pracy zaczyna przybywac:-)
3
Piłkarz 2017-03-25 14:43
Mam pytanie jak wygląda praca ile mozna zarobic bo szukam pracy a dodatkowo dobrze gram w pilke i w sumie oto mi najbardziej chodzi chce sie dostac do druzyny bo slyszalem na checzy ze zawodnicy maja najwyzsze stawki w pracy mecze za darmo dodatkowo za kazdy wygrany mecz zawodnik dostaje 100 zł fajny dodatek slyszalem to juz od kilku osob. Czy sa miejsca ???
Zuzanna 2017-03-31 11:30
Pracujesz w ROL-RYŻ? Chętnie dowiemy się na jakie warunki zatrudnienia mogą obecnie liczyć pracownicy firmy. Co najbardziej lubisz w swojej pracy?
Krimso 2017-05-02 16:58
Witajcie,
Czy wiecie gdzie mogę znaleźć ogłoszenia z ofertami pracy do Rol-Ryżu? Czy bezpośrednio swoje Cv kierować do nich ?
Pozdrawiam
Funia 2017-05-27 21:10

Impreza na 25 lat firmy bombowa, dawno się tak dobrze nie bawiłam z dziecmi. Może kolejna impreza za rok na 26lat?
1
Zuzanna 2017-05-29 10:15
@Funia kiedy odbyła się impreza, o której wspominasz? Rozumiem, że była to impreza dla pracowników i ich rodzin. Czy często takie integracyjne wydarzenia są organizowane przez firmę?
A.C 2017-05-31 17:38
Nagrody główne też były bombowe, puzle i gry dydaktyczne. Wow! na ćwierć wieku firmy
2
Funia 2017-06-01 20:21
dla moich dzieci te nagrody sprawily przyjemnosc, moze twoje zwykle dostaja klocki lego to mogly sie zawiesc. chyba dyrekcja powinna dac tobie przeprosiny.
2
A.C 2017-06-04 22:50
W innych firmach z okazji jubileuszu są nagrody typu tv, kamery,agd.itp Życzę udanej zabawy podczas układania puzzli dla Pani i dzieci.
5
była pracownica 2017-06-06 19:34
To się tam zatrudnij :) po grzyba siedzisz w ryżu jak gdzieindziej lepiej? Jeżeli pracujesz to znaczy, ze zgadzasz się na warunki pracy. pozdrawiam.
3
********* 2017-06-08 20:13
Zasadniczo cywilizowany człowiek winien egzystować zgodnie z postawionym w dramacie Szekspira "Hamlet" pytaniem "mieć czy być". Ty A.C widać jesteś "MIEĆ" co niepochlebnie świadczy o Twoim stosunku do życia. Niestety.
3
Dte 2017-07-11 20:47
Poeta sie znalazl ale to dobre.
3
Zuzanna 2017-07-18 12:53
Ktoś z Was pracuje w dziale księgowości? Obecnie firma poszukuje osoby na stanowisko Młodszego Specjalisty ds. Kadr i Księgowości. Czego mogą spodziewać się osoby, które odpowiedzą na tą ofertę pracy?
pracownik 2017-07-18 13:06
Cięzko powiedzieć czego może spodziewać się osoba która złoży cv. Pewnie odczeka ale myśle ,że warto złożyć. Firma się rozrasta, wypłata na czas, wekendy wolne dla biur.
Zazdrośnica 2017-07-18 13:09
Ale jestem zadrosna o takiego jednego- <3. Ale dobrze,że syn ze mną pracuje.
1
Zostaw swoją opinię o ROL-RYŻ - Gdynia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ROL-RYŻ