Opinie o Good Food Products Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Good Food Products Sp. z o.o.

Luk...

Witam czy w zakładzie na produkcji pracują osoby z okolic Buku? Czy jest przewidziany autobus pracownicy dowożący pracowników z tych okolic?

Good Food Products Sp. z o.o.
pracodawca
@Luk... 18.11.2017 10:30
Witam czy w zakładzie na produkcji pracują osoby z okolic Buku? Czy jest przewidziany autobus pracownicy dowożący pracowników z...

Dzień dobry, obecnie firma Good Food Products zapewnia transport pracowników z Poznania do zakładu w Plewiskach. Dopuszczamy możliwość uruchomienia dodatkowego transportu z innych lokalizacji, jeżeli zbierze się minimalna grupa ok 10 pracowników z jednego rejonu zainteresowana transportem zakładowym. Pozdrawiamy, Dział Personalny

Kok

Witam. Była bym zainteresowana praca w t.podgornym. tylko napiszcie prawdę na ile zmian ? Jaki zarobek pracownik produkcyjny lub operator ma? Czy dojazd w własnym zakresie ? Proszę o odpowiedź

Good Food Products Sp. z o.o.
pracodawca
@Kok 13.11.2017 15:38
Witam. Była bym zainteresowana praca w t.podgornym. tylko napiszcie prawdę na ile zmian ? Jaki zarobek pracownik produkcyjny l...

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą pracy. Zapraszamy do kontaktu z Działem Personalnym: praca@goodfood.pl lub tel. 61 663 67 28 lub 29. Pozdrawiamy Dział Personalny

Norka

Good Food Products dla mnie to dobre miejsce do pracy, zaczęłam z myślą, że na krótko ale nie mam zamiaru zmieniać!!!

Jaas

Witam. Chciała bym zacząć pracę w Tarnowie Podgornym tylko niewiem czy są już oferty pracy? Na wszystkich pisze Skórzewo lub Plewiska. Dajcie odpowiedz .

Good Food Products Sp. z o.o.
pracodawca
@Jaas 20.10.2017 08:59
Witam. Chciała bym zacząć pracę w Tarnowie Podgornym tylko niewiem czy są już oferty pracy? Na wszystkich pisze Skórzewo lub Pl...

Zapraszamy do kontaktu z Działem Personalnym: praca@goodfood.pl lub tel. 61 663 67 28 lub 29. Pozdrawiamy Dział Personalny

Jaas

Witam. Chciała bym zacząć pracę w Tarnowie Podgornym tylko niewiem czy są już oferty pracy? Na wszystkich pisze Skórzewo lub Plewiska. Dajcie odpowiedz .

Paulina

@Majka aktualnie firma Good Food Products Sp. z o.o. poszukuje na stanowisko Młodszy Specjalista ds. Logistyki. Z oferty pracy wynika, że zapewniają umowę o pracę, stabilne zatrudnienie, pakiet socjalny (karta Multisport, ubezpieczenie PZU, ZFŚS), dofinansowanie do nauki języków obcych, możliwość rozwoju w dynamicznie rozwijającej się firmie.

Majka

Czyżby firma nie miała nowych ofert czy tylko ja nie mogę nic znaleźć? Podpowiedzcie jak się pracuje ? Czy praca jest na zmiany? Słyszałam, że jest ok?

Alwaro

Ładnie pachnie jak sie wchodzi na teren firmy. Dziewczyny chodza w obcislych.... . Zarobki nie są złe. Dobry socjal. Warto. Polecam

Alwaro

Ładnie pachnie jak sie wchodzi na teren firmy. (usunięte przez administratora)Zarobki nie są złe. Dobry socjal. Warto. Polecam

Norka

Słyszałam, że to fajna firma a w lecie można dorobić na d morzem?

Paulina

@Danusia, to bardzo dobrze, że byłaś zadowolona. A co najbardziej podobało Ci się w pracy w Good Food Products Sp. z o.o.? Podziel się z nami swoimi wrażeniami. Na jakim stanowisku byłaś zatrudniona?

Danusia

Mam pytanie czy Good Food będzie miało w tym roku pracę nad morzem dla uczących się ? Bardzo spodobała mi się taka praca w ubiegłym roku, wszystko było zapewnione i zarobiłam sobie. Nie rozumiem ludzi pracujących w firmie i tak narzekających, zmieńcie pracę.

Paulina

@kotek, dziękuję za komentarz! Dla zainteresowanych pracą w Good Food Products Sp. z o.o. - zachęcam do odwiedzenia strony internetowej firmy, gdzie znajdziecie aktualne oferty! http://www.goodfood.pl/pl/kariera/Oferty%20pracy

informator99999
@Abc 26.03.2017 07:34
Czy oferta na stronie goodfood sa aktualizowane?

GOOD FOOD przenosi się do Tarnowa Podgórnego - Szumin !!!!!

Ja1
@informator99999 30.03.2017 14:03
GOOD FOOD przenosi się do Tarnowa Podgórnego - Szumin !!!!!

Ale Skorzewo pozostaje :)

kotek

To jest nie tak że Kierownik wodę z mózgu robi liderom i przy każdym zwolnieniu mają jego poparcie ale mam nadzieje że przyjdzie kryska na matyska :)

Paulina

@kotek, a co jest nie tak?

kotek

Praca fajna oprócz kierownika

Paulina

@kotek w takim razie dzięki! Ogólnie jesteś zadowolony?

Paulina

Dziękuję za opinię. Pracujecie w Good Food Products Sp. z o.o.?

kotek
@Paulina 06.03.2017 10:12
Dziękuję za opinię. Pracujecie w Good Food Products Sp. z o.o.?

Tak

KOTEK

Skórzewo dwu zmianowa w Plewiskach trzy zmianowa

Paulina

Niedawno pojawiła się oferta pracy :) Stanowisko - MAGAZYNIER! @niebieskooka, tam jest trzyzmianowy system pracy?

niebieskooka
@Paulina 02.03.2017 08:35
Niedawno pojawiła się oferta pracy :) Stanowisko - MAGAZYNIER! @niebieskooka, tam jest trzyzmianowy system pracy?...

tak!!

Paulina

Czytaliście wywiad przeprowadzony specjalnie dla portalu GoWork.pl? Coś Was w nim szczególnie zaciekawiło? ;)

Lubiś

Fajnie, że tu pracuję bo to dobra firma. Czytając wpisy zastanawiam się dlaczego ludzie ciągle narzekają?

An

Ponoć płaca 17 zł na rękę za godzinę . To prawda?

Xx

Ktoś wie jak wyglądają zarobki na magazynie

kamil

Wiec, jak na poczatek dla osoby ajacej juz jakies doswiadczenie to uważam, ze wynagrodzenienie nie jest wcale jakies mało a wrecz porownywalne w innych wiekszych firmach, teraz nie widzialem ogloszenia zadnego aktualnego ale jako szef kuchni chcialbym ubiegac sie o posade

Walicki

Wiecie co, tutaj kadra radzi sobie z problemami naprawdę fantastycznie, normalna, miła, wesoła, dobrze płaca, nie kombinują, dla mnie sztos, naprawdę.

jacek

Witam a kim jest teraz ( usunięte przez administratora )kiedyś był liderem a teraz???????????????

jacek
@jacek 05.07.2016 18:27
Witam a kim jest teraz ( usunięte przez administratora )kiedyś był liderem a teraz???????????????

Ale on już nie jest naszym kierownikiem i choć tyle w pracy nam naubliżał to teraz siedzi w norze i jest nikim

xxx

Czy może mi ktoś powiedzieć jak jest rzeczywiście z wynagrodzeniem w tej firmie good food bo różnie się słyszy?

Z informacjami

Na liniach pracownicy są poszukiwani praktycznie zawsze bo jest duża rotacja. Praca na 3 zmiany, również w święta (linie pracują non stop) można się wpisywać na listę. Płaca z premią i nadgodzinami ponad 2000 netto. Atmosfera zależy od tego czy się spodobasz. Jest "stara gwardia" i jej nie przeskoczysz. W biurze atmosfera nie najlepsza. Są pupilki prezesa, których nic ze stołka nie strąci a trzeba pracować za nich. Płaca "szeregowego" ok. 2000 netto, reszty jak pisała @Pani Ewa. Zalety: wypłata na czas, bony na święta. Mimo to nie polecam, są lepsze firmy.

aaaaaaaaaaaaaa

a ilu zmianowa jest tam praca ???????

niebieskooka
@aaaaaaaaaaaaaa 09.04.2016 12:09
a ilu zmianowa jest tam praca ???????

trzy zmianowa!

Pani Ewa

dziękuje za wspaniałą opinie, rzetelna i uczciwa odpowiedź, oby więcej takich. Dodam, że liderzy zarabiają około 4 tysięcy netto, kierownik 8 netto a Pan prezes około 20. Myślę, ze pomogłam.

poznaniaczek

WItam Wszystkich Pracowałem w GoodFood jako pracownik stały,szczerze NIE POLECAM NIKOMU, wyzysk człowieka za marne pieniądze,kazdy CIe lekceważy w szczególności PANI LIDER EWA:)która pojęcia nie ma to co robi .Fakt jest taki ze gdy upomnisz się o swoje bądź prosisz o pomoc każdy ma to gdzie nawet KIEROWNIK PAN MARCIN ,jeśli chodzi o zarobki kobiety na Lini zarabiają 1850zł netto wraz z premia ,paletowy z tego co wiem 2000zł netto również z premia, operatorzy ekstruzji 2300netto, na magazynie 2300netto , plus jest taki iż za nadgodziny płacą 50% i 100% ponadto NIKOMU NIE POLECAM [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] praca może i idealna dla studentów czy tez uczniów którzy chcą sobie pare groszy zarobić

boroluj
@poznaniaczek 16.03.2016 17:29
WItam Wszystkich Pracowałem w GoodFood jako pracownik stały,szczerze NIE POLECAM NIKOMU, wyzysk człowieka za marne pieniądze,k...

Hej!nie wkładaj wszystkich do jednego worka bo w Plewiskach jest lepsza atmosfera niż w Skórzewie, wiadomo jest stara elita która może wszystko ale z liderami idze się dogadać!!

kasia

Witam,możecie napisać ile zarabia się na produkcji???

krzy$

szkoda tylko, że nie doceniają pracowników którzy pracują uczciwie kilka lat, tylko jakimś laskom które ciągną po kontach Prezesowi, dają awans...

kermit

Pokażcie mi rzetelnego pracodawcę? Pracowałem w kilku firmach produkcyjnych i tu wcale nie jest zle. Wyplata zawsze na czas, zarobki nienajgorsze, dobry socjal na święta. Nie ma smieciowek wszystko na papierze. Z atmosfera bywa różnie ale jak pracujesz z laskami to nigdy idealnie nie będzie wiadomo laski sieja ferment i knują intrygi.

Grzegorz

szef Grzegorz to fajny miły manager robiący to co do niego należy, fajnie mi się u jego boku pracowało

anonim

(usunięte przez administratora)

M.K.

szukasz konkretów proszę ...kadra kierownicza czyli kadry i księgowość masakra. Kilka razy liczą wynagrodzenia a zwykli pracownicy z produkcji ich poprawiają. Zarobki nawet dobre,ale atmosfera fatalna i idzie od góry . ksiegowość cały czas widzisz na przerwach z kawka i telefonem zwłaszcza pan główny księgowy,a Tobie liczą czas nawet na toalete.

zauważcie

pracuję od niedawna,laski wporządku tylko czasem zle patrzą jakby chciały od razu żeby HR zapierniczał tak jak one jak widzę kierownika produkcji który ma minę jakby chciał wszystkich zabić to odechciewa się przychodzić do pracy,nawet słowa Dzień dobry nie ma czasu wymówić-demotywator.pl-takie podejście do pracowników zewnętrznych

osoba obserwująca

laski weźcie się za robotę a nie liczycie czas osobom będącym na przerwie czy kawie!!! żal wam du.. ściska, że posiedzą sobie dłużej niż przewiduje czas? wstydu nie macie za grosz a potem dziwicie się, że jest taka atmosfera w pracy. Dalej latajcie do liderów skarżyć, to na pewno będziecie miały lepiej. A swoją drogą dlaczego nie przyznacie się, że palicie papierosy po kątach jak takie mądre jesteście???!

Dyzio

To co teraz się wyprawia to czysty cyrk , romanse , między pracownikami a Hr-mi , tego zmianowi nie widzą niedługo na pasie będą się posuwać , a biedne żony cierpią:(

RomantycznyBandyta
@Dyzio 15.10.2015 20:58
To co teraz się wyprawia to czysty cyrk , romanse , między pracownikami a Hr-mi , tego zmianowi nie widzą niedługo na pasie będ...

Ale ja nie mam żony a Hr'ki bardzo Lubie :D

zazdrosny mąż
@RomantycznyBandyta 21.10.2015 04:15
Ale ja nie mam żony a Hr'ki bardzo Lubie :D

słyszałem że nie tylko hrki lubisz więc spodziewaj się mnie dzisiaj przed bramą

ewa

Ja stawiam na dyzia

Adam

Ja myślę, że następną osobą, która zostanie wyrzucona z firmy będzie liderka (usunięte przez administratora)

ONNNNNNNNNNNNN

JA BYŁEM U PREZESA I WYWALCZYŁEM TO CO CHCIAŁEM... TRZEBA TYLKO ZEBRAĆ W SOBIE ODWAGĘ.

z dala zachowując zdrowie

ja też go lubiłam-szkoda

nikt

A co prezes Ci pomoze????. On nic niewie. Jakby wiedział co się dzieje to wiele naprawdę dobrych ludzi by nie straciło pracy a kanalie by poleciały na bruk

ONAAAAAAAAAA

JAK MACIE JAKIEŚ PROBLEMY TO OD RAZU DO PREZESA UDERZAJCIE, A NIE NA FORUM WSZYSCY GŁUPIO-MĄDRZY!

Adi

chyba w %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

aaaa

Najlepszy z najlepszych A.CH. już poleciał. A taki SUPER był hi hi hi

Adi

który lider następny poleci ??????????????????????????

xxx

Jak wyglądają zarobki pracowników produkcyjnych? Jaka stawka na rękę?

Zostaw opinię o Good Food Products Sp. z o.o. - Skórzewo

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Good Food Products Sp. z o.o.