Good Food Products Sp. z o.o.

2 Dodaj opinię
Good Food Products Sp. z o.o.
2 185 6 1

Opinie o Good Food Products Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Robert
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Czy w firmie pracuje ktoś z Szamotuł?Chce aplikować w sprawie pracy,i się zastanawiam jak to by wyglądało w kwestii dojazdow

Pomocna?
TakNie
Ja
 Opinia

Czy jezeli jestem zatrudniony przez agencje pracy to moge przejsc na zatrudnienie przez good food?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Ja 02.04.2019 16:34

Oczywiście jest taka opcja, ale na określonych zasadach. Każdy przypadek jest rozpatrywany indywidualnie. W przypadku chęci zatrudnienia w GFP zapraszamy do kontaktu z Działem Personalnym. Pozdrawiam Dział Personalny

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja
 Opinia

Czy Good Food zapewnia kartę multisport pracowniką zatrudnionym przez agencję pracy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Ja 26.03.2019 19:45

Dzień dobry, Karta Multisport oraz pozostałe benefity dostępne są dla pracowników zatrudnionych na umowę o pracę po upływie okresu próbnego. Pozdrawiam Dział Personalny

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowany
 Opinia

Witam.Mam pytanko.Jak wygląda rekrutacja na produkcję? Widzę ponownie ogłoszenie pracy i jeżeli wyślę CV i zostanę zaproszony na rozmowę to jak to będzie dalej wyglądało? Jakieś etapy,selekcja? Trudno jest się dostać? Często widzę ogłoszenia pracy na produkcję.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Zainteresowany 26.03.2019 11:10

Dzień dobry, W związku z dynamicznym rozwojem firmy oraz otwarciem nowego zakładu produkcyjnego w Tarnowie Podgórnym rekrutacja na stanowiska produkcyjne jest prowadzona obecnie w sposób ciągły. Rekrutacja najczęściej jest jednoetapowa, a na rozmowę zapraszani są wybrani kandydaci. Rozmowę kwalifikacyjną przeprowadza Dział Personalny lub Dział Personalny z udziałem Przedstawiciela Działu Produkcyjnego - Kierownika lub Lidera Zmiany. Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą pracy. Zachęcamy do przesłania CV na maila: praca@goodfood.pl Pozdrawiamy, Dział Personalny

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aniula
 Opinia

Od dłuższego czasu systematycznie co parę miesięcy Państwo robicie rekrutacje na te same stanowiska w logistyce. Czym to jest spowodowane, rezygnacją pracowników czy też pracownicy nie spełniają Państwa oczekiwań. Kolega od dłuższego czasu wysyła do Państwa CV na te stanowiska i pomimo spełnienia wszystkich wymagań nie zaprosiliście go Państwo ani razu na rozmowę. Czym to jest spowodowane?

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Aniula 31.01.2019 07:33

Dzień dobry, zachęcamy kolegę do samodzielnego kontaktu z Działem Personalnym na maila praca@goodfood.pl Ponadto przypominamy, że do procesu rekrutacji jesteśmy w stanie zaprosić wybranych kandydatów. Pozdrawiam Dział Personalny

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aniula
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Good Food Products Sp. z o.o. 08.02.2019 12:11

Nie odpowiedzieliście Państwo na pytania. Dlaczego tak często jest rekrutacja na stanowiskach logistycznych? Wasz zły wybór? Czy to też ludzie się zwalniają. Niestety kolega po raz kolejny nie został zaproszony na rozmowę. Za to koleżanka na inne stanowisko owszem, ale Dział Personalny niestety nie zrobił dobrego wrażenia...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik Suus Tarnowo P
 Opinia

Nie polecam Moje sugestie dla Good Food Products Sp. z o.o.: Mała płaca, straszne zadymienie w całym magazynie, okropna atmosfera! Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zmiana kilku osób na stanowiskach kierowniczych i liderów oraz zwiększenie płacy!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xxx
 Opinia

Witam. Orientuje się ktoś jaką stawkę proponują na początek na magazynie w Tarnowie Podgórnym?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@xxx 15.12.2018 14:33

Dzień dobry, szczegółowych informacji udzielamy na rozmowie rekrutacyjnej. Zachęcamy do wzięcia udziału w procesie rekrutacyjnym i przesłania CV na adres mailowy praca@goodfood.pl Pozdrawiamy Dział Personalny

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xxx
 Opinia
@Good Food Products Sp. z o.o. 17.12.2018 11:07

W jakich godzinach są prowadzone rozmowy rekrutacyjne?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowany
 Opinia

Jest otwarta rekrutacja na lidera zmiany, czy jeszcze w tym roku odbędą się rozmowy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Zainteresowany 18.12.2018 12:10

Tak rekrutacja nadal trwa. Postaramy się, aby rekrutacja została przeprowadzona jeszcze w tym roku. Pozdrawiam Dział Personalny

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jozio
 Opinia

Czy wszyscy dostaja bony na swieta ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Jozio 30.11.2018 17:46

Dzień dobry, Wszystkie benefity dostępne są dla pracowników po 3-miesięcznym okresie próbnym. W przypadku jakichkolwiek pytań zapraszamy do bezpośredniego kontaktu praca@goodfood.pl. Pozdrawiamy Dział Personalny

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jozio
 Opinia

Witam. Chcialem sie dowiedziec dlaczego osoby pracujace mniej niz 3miesiace nie maja prawa dostac bonow i paczek dla dzieci na swieta. W mojej firmie kazdy pracownik nawet ten ktory pracuje nie caly miesiac dostaje cos na swieta. Dlaczego tak nie jest w panstwa firmie. Kazdemu by bylo milo cos dostac

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ogarnięty
 Opinia
@Jozio 30.11.2018 17:23

Przepracuj ładnie cały przyszły rok to dostaniesz.

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hm
 Opinia

Ktos sie moze orientuje czy w czasie przerw mozna wyjsc zapalic?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Hm 15.05.2018 13:22

Nie można palić w czasie przerw. Na terenie całej Firmy obowiązuje całkowity zakaz palenia.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nikt
 Opinia
@Good Food Products Sp. z o.o. 16.05.2018 10:02

bardzo dziwne bo jak ja pracowałam to dziewczyny Paliły w kiblach , więc zakaz obowiązuje chyba tylko wtedy jak Państwo z Biura chodzą

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@nikt 23.11.2018 00:54

Dziękujemy za opinię. Każdorazowe nieprzestrzeganie zasad, o którym wiemy jest karane. Takie sytuacje należy zgłaszać przełożonym. Pozdrawiam Dział Personalny

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pytajnick
 Opinia

Jak wygląda praca w święta (dni ustawowo wolne od pracy) na produkcji?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Pytajnick 09.11.2018 06:56

Dzień dobry, Co do zasady niedziele i święta są dniami wolnymi. W wyjątkowych sytuacjach lub na wniosek pracowników harmonogram czasu pracy zakłada pracę w dzień wolny. Za pracę niedziele lub święto pracownik otrzymuje rekompensatę w postaci innego dnia wolnego lub dodatku do wynagrodzenia. Taką możliwość przy pracy zmianowej dopuszcza Kodeks Pracy. Pozdrawiamy Dział Personalny

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
iksiak
 Opinia

Miałam okazję pracować w tej firmie przez jakiś czas. Jeśli nie przeszkadza wam to, że tempo pracy jest zabójcze, atmosfera bezndziejna, zarobki takie sobie to polecam. W Poznaniu jest dużo innych miejsc w których można sie dużo mniej napracować i lepiej zarobić. Ogólnie to lepiej trzymać się z daleka od tego miejsca.

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Michał
 Opinia

Dzień dobry, jak wygląda kwestia zarobków na stanowiskach młodszych specjalistów w obszarze pracy biurowej ? Praca biurowa odbywa się w trybie jednozmianowym ? Dziękuję za odpowiedź.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Michał 02.11.2018 09:41

Dzień dobry, zarobki są zależne od specyfiki działu. Praca biurowa odbywa się w trybie jednozmianowym w ruchomym systemie czasu pracy. Rozpoczynamy pracę między 6:00- 9:00 i kończymy odpowiednio po 8 godzinach. Pozdrawiam Dział Personalny

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
58979
 Opinia

Czy praca jest od poniedziałku do piątko? Czy w weekendy też trzeba pracować?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@58979 09.10.2018 10:53

Co do zasady praca na Produkcji odbywa się od poniedziałku do piątku w systemie pracy III-zmianowym. Dodatkowa praca w weekend jest dla osób chętnych i jest wynagradzana zgodnie z przepisami prawa pracy. Pozdrawiamy Dział Personalny

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zniesmaczony
 Opinia
@Good Food Products Sp. z o.o. 09.10.2018 10:57

Szkoda ,że firma nie odbiera telefonów w związku z wycofaniem zasyfiałej partii asortymentu. Media oraz GIS informują ,że 3 partiie wafli są zanieczyszczone alfatoksynami , i w razie nabycia tego produktu kontakt z firmą good food. Próbuje się dodzwonić kilkakrotnie od trzech dni i nic !!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@zniesmaczony 18.10.2018 15:08

Zgodnie z wydanym oświadczeniem wszelkie pytania proszę kierować na maila serwis@goodfood.pl Pozdrawiamy Dział Personalny

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pomocnaona
 Opinia

Jeśli chodzi o rzeczywistość to rysuje się to tak: Pracownik produkcyjny na start dostaje 2900 brutto. Uważam, że jest to płaca, którą można nazwać porównywalną jeśli chodzi o firmy na terenie Poznania jak i poza nim. Warunki pracy są - żeby nie napisać katastrofalne to użyje określenia ''zostawiają dużo do życzenia''. Zadymienie, zapylenie, hałas, smród, brak wystarczającej ilości zatyczek do uszów, nie ma gogli ochronnych ani masek. Ciężko jest wytrzymać tam 8 godzin. Wychodząc z pracy czułam się brudna, obklejona i śmierdząca. Ubranie robocze jest białe i naprawdę (mimo 2 kompletów) powinno się je prać codziennie, bo zostają na nim plamy, które ciężko schodzą i już po tygodniu pracy człowiek ma wrażenie, że jest po prostu brudny mimo wypranego ubioru. Atmosfera miła- chyba tylko to jest pozytywne. Jeśli chodzi o wykonywanie obowiązków- po prostu trzeba być szybkim jak na wyścigach. Mycie maszyn wykonują pracownicy, a nie firma zewnętrzna. Najpierw zdmuchiwany jest pył z maszyn (jak wspomniałam nie ma masek ani gogli to też pył osadza się wszędzie : nos,usta,oczy,uszy, ubiór, odsłonięte części ciała) w drugiej kolejności zalewane jest to wodą - analogicznie suchy pył+woda= breja i papka, w której pracownicy z miotłami brodzą po kostki (nie nie dostaje się rzeczy na zmianę i owszem jeśli się zmoczą trzeba być w nich do końca zmiany). Naprawdę nie polecam pracy, chyba, że ktoś lubi szkołę przetrwania...

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@pomocnaona 04.10.2018 10:09

Dzień dobry, Do dyspozycji pracowników w momencie mycia maszyn dostępne są fartuchy foliowe, rękawiczki oraz zarękawki. Maseczki oraz okulary także są dostępne – w celu ich wydania należy zwrócić się do Lidera. Jeśli chodzi o odzież roboczą, to każdy pracownik Działu Produkcji po okresie próbnym otrzymuje 11 koszulek oraz w zależności od stanowiska 11 par spodni (Operator Maszyn) i 5 par spodni (Pracownik Produkcyjny). Pracownicy mają możliwość korzystania z pralni, która raz w tygodniu odbiera brudną odzież i przywozi czystą. Zgodnie z pomiarami natężenia hałasu z ochronników słuchu zobowiązani są korzystać tylko pracownicy Działu Ekstruzji. W pozostałych obszarach Działu Produkcji nie występują przekroczenia norm hałasu. Na hali występuje zapylenie oraz zadymienie, które jest okresowo poddawane pomiarom i znajduje się w granicach obowiązującej normy. Dołożymy wszelkich starań, aby w momencie zatrudniania nowy pracownik otrzymał dokładną informację o miejscu pobierania środków ochrony osobistej, aby w przyszłości nie było podobnych sytuacji. Dziękujemy za opinię, gdyż każda jest dla nas cenna i powoduje, że możemy usprawniać nasze procesy. Pozdrawiamy, Dział Personalny

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Abcd
 Opinia

Jak wygląda praca na stanowisku operatora maszyn? Ciężka fizycznie i dużo obowiązków? Dojazd z Poznania firma oferuje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Abcd 06.09.2018 16:59

Do obowiązków Operatora należy: sporządzaniem mieszanek zgodnie z recepturą, regulacja maszyn (aby zapewnić właściwą jakość wypieku) , przeprowadzenie przezbrojeń maszyn (w przypadku zmiany asortymentu), raportowanie wykonanej produkcji i zużytych surowców oraz dbanie o porządek na stanowisku pracy. Do zakładu w Tarnowie Podgórnym zapewniamy dojazd z Poznania (Kaponiera, Górczyn, Junikowo).

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowak23
 Opinia

Co możecie powiedzieć o obecnej sytuacji w firmie?

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowy
 Opinia

Dzień dobry, może ktoś napisać coś o zarobkach, jakie są orientacyjne stawki oraz jak dokładnie wygląda system 3 zmianowy? Umowy są przez firmę czy agencje pracy tymczasowej?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Nowy 18.05.2018 16:12

Stawki zależą od obejmowanego stanowiska. Szczegółowych informacji udzielamy na rozmowie rekrutacyjnej. Na Produkcji, Magazynie i w Dziale Technicznym pracujemy w systemie III-zmianowym. Odpowiednio: I zmiana 6-14, II zmiana 14-22, III zmiana 22-6. Cały tydzień pracujemy na jedną zmianę, a tydzień roboczy zaczynamy od poniedziałku. Zatrudniamy zarówno bezpośrednio jak i przez Agencję Pracy.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik konkurencji
 Opinia
@Good Food Products Sp. z o.o. 29.05.2018 13:14

witam , obecnie zastanawiam się nad zmianą mojej pracy = nie pracuję u państwa , ale bardzo mi się podoba sposób prowadzenia przez państwa odpowiedzi przez tą stronę , wielki szacunek

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kukułka
 Opinia
@Nowy 18.05.2018 16:12

Zmiany 6-14 14-22 22-6 od poniedzałku do piątku i nadgodziny jesli masz ochote w sobote umowa przez firme okres próbny 3miesiace,2 lata i czas nieokreślony

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kasia
 Opinia

Witam.Chcialabym się dowiedzieć jak wygląda praca w soboty i niedziele na produkcji.Ile trzeba przepracować w miesiącu?

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Kasia 02.07.2018 21:40

Co do zasady praca na Produkcji odbywa się od poniedziałku do piątku w systemie pracy III-zmianowym. Dodatkowa praca w weekend jest dla osób chętnych i jest wynagradzana zgodnie z przepisami prawa pracy. Pozdrawiamy Dział Personalny

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Good Food Products Sp. z o.o. 06.07.2018 14:47

Dziekuje za informacje.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kate
 Opinia

Szkoda , że wysłałam cv i nikt nie zadzwonił ☹️

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Kate 30.05.2018 08:44

Dzień dobry, Kontaktujemy się z wybranymi kandydatami. Obecnie rekrutujemy pracowników na stanowisko Operatora maszyn. Wszystkie aktualne ogłoszenia znajdują się na naszej stronie internetowej w zakładce kariera http://www.goodfood.pl/pl/kariera/Oferty%20pracy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Benia
 Opinia

Jaka atmosfera panuje na pakowaniu gdzie pracują kobiety w Skórzewie??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Benia
 Opinia

Witam! Jaka atmosfera panuje na pakowaniu gdzie pracują kobiety w Skórzewie??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jsns
 Opinia

Jak wygladaja przerwy w tej firmie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Jsns 15.05.2018 13:26

Pracownicy produkcyjni w ciągu całego dnia pracy mają trzy przerwy (2 x 10 min i 1 x 20min).

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

Może ktoś napisze coś odnośnie warunków pracy. Jakie są możliwości rozwoju zawodowego w Good Food Product? Czy są prowadzone szkolenia wdrożeniowe dla nowych pracowników oraz podnoszące kwalifikacje? Benefity są elementem motywacyjnym dla pracowników. Czy w Good Food Products są benefity dla pracowników oraz jakie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Paulina 04.04.2018 09:18

Warunki pracy różnią się w zależności od stanowiska. Każdy nowy pracownik otrzymuje opiekuna, który wspiera go w procesie adaptacyjnym. Firma posiada pakiet dodatkowych benefitów m.in. karta sportowa, opieka medyczna, transport do pracy, ubezpieczenie i inne. Szczegółowych informacji udzielamy podczas procesu rekrutacyjnego. Aktualne oferty pracy znajdują się na stronie http://www.goodfood.pl w zakładce kariera oraz na stronie Facebook https://www.facebook.com/pracawgoodfood/. Pozdrawiamy, Dział Personalny

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowy89
 Opinia
@Good Food Products Sp. z o.o. 06.04.2018 15:44

WItam mam pytanie czy firma zapewnia transport do Skórzewa z Poznania ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowany
 Opinia

Jaką macie atmosferę w pracy? Warto aplikować?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

Czy zostanie zorganizowany transport z okolic Opalenicy do Tarnowa Podgórnego? Jestem zainteresowana pracą,ale niema jak dojeżdżać.Z nasz okolic wycofuję autobusy może na próbę można zorganizować taki dojazd tak jak zrobiła to firma Milano z Wysogotowa.Na pewno znajdą się chętni ponieważ w naszych rejonach bardzo kiepsko z pracą.Są tylko cztery zakłady :Amazon,Pass,Milano i Px Nowy Tomyśl.

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Paulina 30.01.2018 11:13

Dzień dobry, na chwilę obecną zapewniamy transport zakładowy z Poznania. Dopuszczamy możliwość uruchomienia dodatkowego transportu z innych lokalizacji, jeżeli zbierze się minimalna grupa ok 10 pracowników na jedną zmianę. Pozdrawiamy, Dział Personalny

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wercia
 Opinia
@Good Food Products Sp. z o.o. 21.02.2018 10:06

5 lat pracuję na stanowisku operator produkcji również w Poznanskiej firmie. Moim marzeniem jest zmienić pracę. Moje pytanie czy firma gwarantuje transport Kościan i okolice? Pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mela
 Opinia
@Wercia 16.03.2018 13:18

My dojrzewamy z kościana i okolic do Tarnowa Podgórnego z pracy jesteśmy zadowolone pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wercia
 Opinia
@mela 20.03.2018 19:26

Ale chyba w swoim zakresie? Chodzi mi o transport filmowy Good Food. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

Jak

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tamara
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutację i na jakie stanowiska?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Tamara 15.03.2018 16:34

Dzień dobry, aktualne ogłoszenia rekrutacyjne znajdują się na stronie http://www.goodfood.pl w zakładce kariera oraz na stronie Facebook https://www.facebook.com/pracawgoodfood/. Pozdrawiamy. Dział Personalny.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kok
 Opinia

Witam. Była bym zainteresowana praca w t.podgornym. tylko napiszcie prawdę na ile zmian ? Jaki zarobek pracownik produkcyjny lub operator ma? Czy dojazd w własnym zakresie ? Proszę o odpowiedź

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Kok 13.11.2017 15:38

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą pracy. Zapraszamy do kontaktu z Działem Personalnym: praca@goodfood.pl lub tel. 61 663 67 28 lub 29. Pozdrawiamy Dział Personalny

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Eve
 Opinia
@Good Food Products Sp. z o.o. 14.11.2017 11:20

Od kiedy firma przenosi się do Tarnowa Podgórnego?czy istnieje możliwość pracy na dwie zmiany?pytam bo mam małe dziecko pozdrawiam

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Eve 23.02.2018 13:57

Dzień dobry, firma posiada obecnie 2 zakłady produkcyjne - Skórzewo oraz Tarnowo Podgórne. Praca w dziale produkcyjnym odbywa się na 3 zmiany. W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu z Działem Personalnym: praca@goodfood.pl lub tel. 61 663 67 28 lub 29. Pozdrawiamy Dział Personalny

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Good Food Products Sp. z o.o. - Skórzewo

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Good Food Products Sp. z o.o.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.

Pracowałeś w tej
firmie?
Zostaw opinię!

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny