Good Food Products

• Otowo
  • Mrowino
Poznań - GOOD-FOOD

3. Opinie o pracodawcach Tarnowo Podgórne
  5. Opinie o Good Food Products Sp. z o.o.

Opinie o Good Food Products Tarnowo Podgórne

Nie przegap nowości o Good Food Products Sp. z o.o.!

Misiu

28.02.2021 23:02

Witam.czy są osoby pracujące ze Szamotuł na ptodukcji
    Magazyn

07.01.2021 12:56

Przyjmujecie kogoś do pracy?
    Good food

07.01.2021 12:55

Witam. Przyjmujecie kogoś do pracy?
    Paula

16.12.2020 19:37

Witam. Jak oceniacie pracę w tej firmie ludzie ok czy raczej każdy patrzy na siebie z byka.

02.12.2020 09:23

Czym Good Food Products Sp. z o.o. zachęcają? Jakie mają dodatki?
    KKS

08.12.2020 02:21

pracą w święta kiedy przypadają w tygodniu ;) brakiem podwyżek i stawianiem kolejnych linii wmawiając, że nie ma zamówień... (usunięte przez administratora)pracownika.
    Nowy Pracownik

01.11.2020 20:46

Czy pracownikom na okresie próbnym należą się jakies benefity? Deputaty, zniżki na produkty firmowe, lub jakieś premie?

25.11.2020 13:45

Nowy pracownik może korzystać od 1-ego dnia pracy z bezpłatnego transportu do fabryki w Tarnowie Podgórnym. Raz na kwartał odbywają się degustacje naszych produktów dla wszystkich pracowników. Benefity w postaci opieki medycznej, karty Multisport czy ubezpieczenia grupowego są dostępne dla pracowników po okresie próbnym. Pozdrawiam, Dział Personalny GFP
    Kamil

26.10.2020 19:21

Witam, czy Jest możliwość pracy tylko w weekendy?

25.11.2020 13:44

W Good Food Products pracujemy w podstawowym systemie czasu pracy od poniedziałku do piątku. Praca w weekendy występuje sporadycznie. W związku z powyższym nie ma możliwości zatrudnienia tylko na weekendy. Pozdrawiam, Dział Personalny GFP
    Nowy Pracownik

01.11.2020 20:29

Czy pracownicy na okresie próbnym otrzymują jakieś benefity? Deputaty, zniżki na produkty albo premie świąteczne?

01.11.2020 20:24

Który oddział produkcyjny polecacie na początek? Tarnowo Podgórne czy Skórzewo? Nie miałam wcześniej styczności z produkcją, jestem zatrudniona na stanowisko konfekcji. Pozdrawiam
    Tomuś

16.09.2020 11:37

Zero szkolenia i przygotowania dla nowych pracowników. Pracownik pierwszego dnia pobieżnie oprowadził po zakładzie pracy ale kompletnie nic nie wytłumaczył ani nie wyjaśnił. Liderzy zachowują się jakby byli obrażeni na nowych pracowników. Jako nowy pracownik nie dostałem normalnych ubrań, które pasowałyby do mojego rozmiaru ani nie dostałem własnej szafki na kantynie nie wspominając już o karcie do otwierania drzwi od szatni.
    ania

25.08.2020 19:14

Jakie są zarobki na produkcji czy 3500 zł netto kobiety zarabiają bez sb i ndz na 3 zm jako zwykłe pracownice.
    Grand

03.06.2020 03:51

Dzień dobry mam pytanie czy mężczyźni też są przyjmowani na produkcję .Czy tylko kobiety .Pracowałem w Nivei z kobietami i bardzo dobrze mi się pracowało .Proszę o odpowiedź pozdrawiam
    Ktos

02.04.2020 19:07

Czy firma obecnie normalnie pracuje???
    Z GF

09.05.2020 21:33

Tak, firma produkuje. Oba zakłady pracują. Wprowadzone zostały różne nowe zasady związane z zachowaniem bezpieczeństwa pracy w związku z panującą pandemią.
    Pol

02.04.2020 18:32

Premja bedzie dla wszystkich pracowników czy tylko dla stałych?
    Tuśka

31.03.2020 14:36

Witam. Czy firma zatrudnia kobiety ma magazyn do kompletacji towaru? Pozdrawiam.

05.03.2020 10:56

Xyz

10.03.2020 00:05

No i dobrze robia
    Aniula

31.01.2019 07:33

Od dłuższego czasu systematycznie co parę miesięcy Państwo robicie rekrutacje na te same stanowiska w logistyce. Czym to jest spowodowane, rezygnacją pracowników czy też pracownicy nie spełniają Państwa oczekiwań. Kolega od dłuższego czasu wysyła do Państwa CV na te stanowiska i pomimo spełnienia wszystkich wymagań nie zaprosiliście go Państwo ani razu na rozmowę. Czym to jest spowodowane?
    Aniula

25.02.2019 10:34

Nie odpowiedzieliście Państwo na pytania. Dlaczego tak często jest rekrutacja na stanowiskach logistycznych? Wasz zły wybór? Czy to też ludzie się zwalniają. Niestety kolega po raz kolejny nie został zaproszony na rozmowę. Za to koleżanka na inne stanowisko owszem, ale Dział Personalny niestety nie zrobił dobrego wrażenia...
    @do Aniula

08.03.2020 15:36

Jako osoba pracująca na jednym z w.w. stanowisk wyręczę mojego pracodawcę i odpowiem że to dlatego, że to stanowiska 'wejściowe' i zakres obowiązków jest taki, że właściwie nie trzeba by mieć ukończonych żadnych studiów żeby to ogarniać. A że zatrudniają młodych ludzi, zaraz po studiach to ci przepracują rok-dwa i szukają czegoś wyższych lotów, gdzie trzeba umieć coś więcej, niż tylko pisać maile, dzwonić i dostosowywać się do coraz to lepszych pomysłów kadry zarządzającej.
    Ciekawski

06.03.2020 13:06

Skoro na hali jest tak gorąco to czy w firmie znajdują się prysznice żeby się wykąpać po pracy ?
    Z GF

07.03.2020 21:37

Tak, w obu zakładach dostępne są prysznice, z których można skorzystać po pracy.
    Mat

07.03.2020 22:01

W szatni męskiej jest 5 kabin prysznicowych, a w damskiej trochę więcej.

04.03.2020 11:06

Bardzo cenimy każdy merytoryczny wpis, z którego zawsze staramy się wyciągnąć wnioski.
    Zapraszamy również do bezpośredniego kontaktu: [email protected]

Informujemy, że opinie, które mogą poniżyć bezpośrednio naszego pracownika w opinii publicznej podlegają karze i będą zgłaszane przez pracodawcę odpowiednim organom.

Hejt to nie opinia.

Pozdrawiamy,
    Zespół Good Food
    Zainteresowany

22.02.2020 11:13

Szukam dojazdu z okolic Sękowa do firmy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Good Food Products?

Kontakt - Good Food Products Sp. z o.o.

Szumin 15 62-080 Tarnowo Podgórne

Branże: Przemysł młynarski

Dojazd

20.02.2020 11:55

Z których miejsc jest organizowany transport pracowników z Poznania do Tarnowa Podgórnego ?

21.02.2020 07:34

Trasa autobusu dla pracowników zmianowych przebiega następująco: Rondo Kaponiera – Górczyn – Junikowo- Skórzewo- Przeźmierowo- Tarnowo Podgórne. Autobus dla pracowników administracyjno-biurowych także startuje z Kaponiery, zatrzymuje się na Ogrodach i dociera do Tarnowa Podgórnego. Transport dla naszych pracowników jest bezpłatny, w całości finansowany przez pracodawcę. Pozdrawiam, Dział Personalny GFP

21.02.2020 20:20

Przystanek na przeciwko kosciola nazywa sie Czestochowska i w mpk jest to przystanek Z . przystanek Sciegiennego jest dobry kawalek dalej
    Piotr Górka

21.02.2020 19:00

Szanowni Państwo, Czytając opinie widzę, że mają Państwo problem z temperaturą na hali produkcyjnej. Jak wygląda pomoc od strony pracodawcy w funkcjonowaniu w takiej temperaturze . Czy w okresie letnim : -pracownicy mają skrócony czas pracy ? -pracownicy mają zwiększoną ilość przerw ? -pracownicy mają dostęp do pomieszczeń klimatyzowanych podczas przerw ? -pracownicy otrzymują ewentualnie rekompensatę w wynagrodzeniu trudnych warunków pracy ? Jak dobrze wszyscy wiemy klimat w Polsce raczej zaostrzy się pod tym względem dlatego też - czy pracodawca przewiduje ewentualne zainstalowanie klimatyzacji na hali ? Z tego co wiem to proces ekstruzji ryżu nie będzie zakłócony gdy na hali będzie panowała temperatura 25-29°C . Natomiast temperatura pow. 30/35°C nie da się ukryć dla człowieka jest niebezpieczna wręcz. Z góry dziękuję za odpowiedź i miłego dnia życzę ????
    Gór

21.02.2020 02:00

Czy mogę pracownik agencji pracy tymczasowej przejść do pracy jako stały i jak to zrobić? Dzięki.
    JaJa

20.02.2020 20:50

Jaka jest szansa dostac sie na produkcje w Tarnowie Podgornym jesli nie pracowalam scisle na produkcji w fabryce ale wykonywalam prace manualne w innych miejscach konfekcja, pakowanie itp ok.1rok, mam aktualna ks. Sanepid, moge zaczynac od zaraz, takze w weekendy , znam angielski i obsluguje komputer.... Zlozylam CV 18o ale cisza cos
    Art

17.02.2020 11:31

Czy firma przyjmuje pracowników na stanowisko magazyniera bez aktualnych uprawnień udt i daje możliwość zrobienia ich w firmie ? I czy przyznawane są premie co miesiąc i jak można ją dostać ?

19.02.2020 11:19

Tak, zatrudniamy osoby na stanowisko Magazyniera bez aktualnych uprawnień UDT i dajemy możliwość ich wyrobienia po zatrudnieniu. Pracownicy podczas trwania okresu próbnego odbywają szkolenie i podchodzą do egzaminu (pracownik do momentu wyrobienia uprawnień pracuje na stanowiskach pomocniczych). Premie przyznawane są na zasadzie dodatków motywacyjnych (uznaniowych) pracownikowi, któremu powierzono dodatkowe zadania lub który wykazuje szczególne zaangażowanie w odpowiedzi na potrzeby pracodawcy. Pozdrawiam, Dział Personalny GFP

17.02.2020 11:58

Ile trwa okres próbny ?

19.02.2020 11:18

Okres próbny niezależnie od działu oraz stanowiska trwa 3 miesiące (zgodnie z art.25 Kodeksu Pracy) Pozdrawiam, Dział Personalny GFP
    charles

24.01.2020 17:33

Wielki pozytyw dla Pani, która prowadziła rekrutacje w Tarnowie Podgórnym. Osoba młoda,inteligentna,kompetentna, znalazła czas,żeby oprowadzić po produkcji, wszystko pokazać i wytłumaczyć jak praca wygląda. Firma nowoczesna,z klasą ,widać ,że im zależy na dobrej opinii.

12.01.2020 18:48

Jak długo trwa proces awansu w Good Food Products Sp. z o.o.?

20.01.2020 16:05

Nie ma jednoznacznej odpowiedzi, ponieważ pytanie jest bardzo ogólne. Proces awansu to temat bardzo złożony, ponieważ zależy od wielu aspektów (m. in. doświadczenia, kompetencji, stażu, oceny przełożonego, stanowiska, dostępnych wakatów itd.) Do każdego pracownika podchodzimy indywidualnie i co roku grupa pracowników otrzymuje awans lub zmienia stanowisko w ramach rekrutacji wewnętrznych. Pozdrawiam Dział Personalny GFP

10.01.2020 01:04

13.01.2020 08:58

Pracownik, który doświadcza nierównego traktowania ze strony pracowników GFP powinien natychmiast zgłosić taką sytuację. Do kontaktu ma: Agencję Pracy Tymczasowej, Dział Personalny GFP, Lidera Zmiany. Pozdrawiam Dział Personalny GFP
    Daria

18.12.2019 15:36

Dalej nie ma na hali produkcyjnej klimatyzacji i jest upał?

20.12.2019 08:15

Dzień dobry, Na hali produkcyjnej nie ma możliwości zamontowania klimatyzacji, ponieważ proces technologiczny wypieku wafli jest oparty na wykorzystaniu wysokiej temperatury. Aktualnie nie panują upały. Temperatura odczytana w dniu dzisiejszym na hali konfekcji to 22 °C, a na hali ekstruzji 24 °C. Pozdrawiam Dział Personalny
    Patryk

08.12.2019 14:33

Po przeczytaniu wielu opinii na temat warunkow pracy stwierdzam ze nie kupie juz produktow tej firmy. Co prawda sa pyszne, ale to jak wyglada praca to zal tych ludzi. Najpierw człowiek potem reszta.
    Karo

02.12.2019 18:56

Upal upal i jeszcze raz upał. Kasa bardzo średnia, ale atmosfera bardzo fajna i to chyba jedyny plus.

03.10.2019 18:18

Jak wygląda podstawa w Good Food Products Sp. z o.o.?

10.10.2019 10:24

Wynagrodzenie uzależnione jest od stanowiska oraz stażu pracy. Szczegółowych informacji dotyczących podstawy wynagrodzenia udzielamy na rozmowie rekrutacyjnej. Zachęcamy do zapoznania się z aktualnymi ofertami pracy http://www.goodfood.pl/pl/kariera/Oferty%20pracy oraz wzięcia udziału w rekrutacji. Pozdrawiam Dział Personalny GFP
    Hm

15.05.2018 13:22

Ktos sie moze orientuje czy w czasie przerw mozna wyjsc zapalic?

13.06.2019 02:46

Po to jest hierarchia zeby ktos wyzej pelnil kontrole nad osobami nizej.. Jezeli myslicie ze jeden na drugiego bedzie donosil liderowi to zyjecie w błędzie.. Wy jako firma pozwalacie na takie zachowanie.. Firme zna tylko osoba ktora przejdzie od najniższego szczebla do najwyzszego.. Trudno zobaczyc co sie dzieje wsrod pracownikow nie wychodzac z biura..

11.07.2019 21:55

Tak tak nikt nie znosi konfitur w miejscu pracy
    Upały

26.06.2019 13:16

Wysokie temperatury nie do wytrzymania(wiatraki nie pomagają, brak klimy), po powrocie do domu wymioty spowodowane przegrzaniem organizmu. Pracodawca nie dba o pracowników pod tym względem. Nie polecam, bo można się rozchorować.

04.07.2019 09:27

Wysoka temperatura to anomalia, która wszystkim utrudnia codzienne funkcjonowanie. Pracodawca stara się w miarę możliwości łagodzić negatywne skutki upałów dla pracowników, niestety przy temperaturze powietrza powyżej 30 stopni i w warunkach wypieku wafli jest to bardzo trudne. Na hali produkcyjnej zastosowano duże wiatraki Coolery i mniejsze stacjonarne wiatraki przy liniach produkcyjnych oraz ustawiono dystrybutory z wodą gazowaną i niegazowaną. Przekazywane są również napoje regeneracyjne w celu uzupełnienia mikroelementów. Pracownicy każdego dnia mogę korzystać z dłuższych przerw niż ustawowe 15 min, które wliczane są do czasu pracy. W zakładzie w Tarnowie Podgórnym trwają również prace na poprawą wydajności wentylacji oraz oklejane są świetliki, aby ograniczyć promieniowanie i dodatkowe nagrzewanie się hali. Dodatkowo jak w latach ubiegłych w okresie lipiec i sierpień w każdy wtorek i czwartek na pracowników będzie czekało ochłodzenie w postaci lodów. Zespół GFP

07.06.2019 18:46

Odradzam! 35 st C na hali w nautralnym miejscu + 10 przy rynnach z waflami a lato jeszcze przed nami i bedzie gorzej. Hala nie posiada klimatyzacji jedynie sa wentylatory ktore wieja prosto po glowie.. Albo wentylator albo zapalenie ucha badz przewianie karku. Na hali baniak z woda ( az jeden) ale nie ma jak sie napic bo wafle leca.. Mimo takich goraczek produkcja nie jest puszczana wolniej bo liczy sie ilosc palet nie czlowiek.. Zatrudniajac sie przez HR pracownicy Good Food traktuja Cie jak podgatunek.. Nawet czepki sa innego koloru. Na szkoleniu uslyszycie ze po to jest rozroznienie zeby HRą pomagac a w praktyce jest tak ze wiedza kogo wykorzystac bo na pomoc nie ma co liczyc.. Jesli ktos nie wierzy to niech sam sie przekona. Nie polecam!
    Robert

15.04.2019 21:18

Czy w firmie pracuje ktoś z Szamotuł?Chce aplikować w sprawie pracy,i się zastanawiam jak to by wyglądało w kwestii dojazdow

02.04.2019 16:34

Czy jezeli jestem zatrudniony przez agencje pracy to moge przejsc na zatrudnienie przez good food?

08.04.2019 14:01

Oczywiście jest taka opcja, ale na określonych zasadach. Każdy przypadek jest rozpatrywany indywidualnie. W przypadku chęci zatrudnienia w GFP zapraszamy do kontaktu z Działem Personalnym. Pozdrawiam Dział Personalny

26.03.2019 19:45

Czy Good Food zapewnia kartę multisport pracowniką zatrudnionym przez agencję pracy?

01.04.2019 08:25

Dzień dobry, Karta Multisport oraz pozostałe benefity dostępne są dla pracowników zatrudnionych na umowę o pracę po upływie okresu próbnego. Pozdrawiam Dział Personalny
    Zainteresowany

26.03.2019 11:10

Witam.Mam pytanko.Jak wygląda rekrutacja na produkcję? Widzę ponownie ogłoszenie pracy i jeżeli wyślę CV i zostanę zaproszony na rozmowę to jak to będzie dalej wyglądało? Jakieś etapy,selekcja? Trudno jest się dostać? Często widzę ogłoszenia pracy na produkcję.

27.03.2019 09:56

Dzień dobry, W związku z dynamicznym rozwojem firmy oraz otwarciem nowego zakładu produkcyjnego w Tarnowie Podgórnym rekrutacja na stanowiska produkcyjne jest prowadzona obecnie w sposób ciągły. Rekrutacja najczęściej jest jednoetapowa, a na rozmowę zapraszani są wybrani kandydaci. Rozmowę kwalifikacyjną przeprowadza Dział Personalny lub Dział Personalny z udziałem Przedstawiciela Działu Produkcyjnego - Kierownika lub Lidera Zmiany. Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą pracy. Zachęcamy do przesłania CV na maila: [email protected] Pozdrawiamy, Dział Personalny

Zostaw merytoryczną opinię o Good Food Products Sp. z o.o.