Melvit S.A.

Adres: Grójecka 194 lok. 91, 02-390 Ostrołęka

NIP: 5222401618 KRS: 0000051035

Melvit S.A.
2 57 6 1

Opinie o Melvit S.A.

Małgorzata

Nie polecam, stanowczo odradzam pracę w tej firmie. Zarobki niskie, wymagania wysokie. Panie Sławku, najwyższy czas przejrzeć na oczy...

Barbara
@Małgorzata 18.01.2019 01:31

Melvit ma potencjał, ale przez coraz głupsze decyzje zarządu i nadmierne skąpstwo stacza się po równi pochyłej, szkoda...

pakowaczka

Kilka lat pracowałam w tej firmie na produkcji. Na szczęście to już przeszłość. Zarobki tak jak pisał kolega wcześniej ok. 1700zł. Praca ciężka, męcząca. Zakład zabiera większość urlopu wypoczynkowego pracowników na własne potrzeby i przerwy w produkcji!!! Praca w święta, weekendy, zmiany nocne. Na hali jest pełno kamer. Kierownik sprawdza kamery u siebie w domu, często w środku nocy i wydzwania do brygadzisty. Ponad połowa pracowników rozgląda się za lepszą pracą i rozsyła podania do innych firm. NIE POLECAM, WRĘCZ OSTRZEGAM!

Pracownik
@pakowaczka 18.01.2019 12:20

W pełni zgadzam się z przedmówczynią, wszystko co napisała jest prawdą, niestety... A do tego, to co się teraz dzieje w firmie, czyli zabieranie ludziom nadgodzin i co za tym idzie obniżanie pensji o kilkaset złotych, wola o pomstę do nieba. To już nie te czasy, żeby ludziom zabierać. Rynek pracy się zmienił. A Tu? Przykro patrzeć jak wieloletni pracownik nie jest w ogóle doceniany..

Melvit

A jak z pracą w biurze? Jaka atmosfera i zarobki?

Arczi
@Melvit 10.01.2019 18:03

Nie wiem jak teraz ale ostatnio spotkałem znajomego co tam pracuje i mówi ze tez dużo się ludzi zwalnia a i zarobki tez nie jakieś ciekawe

Kasandra
@Melvit 10.01.2019 18:03

Jeżeli się zwalniają specjaliści i kierownicy co powinni dobrze zarabiać to chyba nie jest tak dobrze . Ogólnie zarządzanie tam leży i się raczej nic nie zmieni . Wszystko idzie na wyzysk ...

Edison perkison

Jak z zarobkami w Melvicie ? Dobrze płacą ?

HassJarass
@Edison perkison 20.11.2018 20:53

W tamtym roku dali ludziom z produkcji podwyżki, ale właśnie kombinują jak zrobić, żeby uniemożliwić im branie nadgodzin. Sama podstawa to coś ok. 1800 zł. W standardowym miesiącu nawet razem z tymi śmiesznymi nadgodzinami, gdzie trzeba się nieźle narobić, wypłata nie wychodzi duża, na pewno mniejsza niż w dobrej firmie za pracę jednozmianową. Praca czterozmianowa, w weekendy, święta, na noce. Bardzo nie polecam. W firmie sytuacja jest coraz gorsza, a ludzi traktują tam jak bydło pociągowe. Coraz więcej osób się zwania.

Arczi

Pracowałem tam na konfekcji około 8 lat . Praca w święta i w wigilie na zmiany . 1700 złoty na początek , zero premi ile byś nie zrobił to i tak mało . Pracują tam ludzie co nie maja wyboru . Nie polecam!

NMagda

Praca jak praca. Melvit to łyka wszystko od dostawców. Trzeba dobrze nakombinować się aby to spakować. Najgorsze rozpadające się opakowania. Skąd oni to biorą te pudełka

LachA
@NMagda 23.01.2018 00:27

Te przebarwione? Z a..i (usunięte przez administratora) naklejek nie czytasz

Śruba
@NMagda 23.01.2018 00:27

Ze Stora Enso

Paula

Poszukuję MECHANIKA do działu utrzymania ruchu! Praca 2-zmianowa, dobre warunki, umowa o pracę. Zainteresowany? Kontakt -> paulina-lewandowska80@wp.pl

Alicja

@Remiza, Twoja opinia o firmie Melvit byłaby bardziej wiarygodna i lepiej zrozumiała dla innych osób, gdyby posiadała uzasadnienie. Rozwiń proszę swoją wypowiedź i napisz dlaczego tak uważasz. Co rozumiesz pod pojęciem nie ogarnia reali? Czy pracujesz w tej firmie wystarczająco długo, żeby móc ją sprawiedliwie ocenić?

Remiza

Melvit kończy się kompetentny nie ogarnia reali

Jerzy
@Remiza 28.08.2018 05:44

Dlaczego uważasz, że firma Melvit kończy się? To dość hasłowe i ogólne stwierdzenie. Czy opierasz swoją opinię na konkretnych informacjach? Forum odwiedza wielu kandydatów, dla których kondycja przyszłej firmy może mieć kluczowe znaczenie.

Administrator

Jakiś pracownik chciałby opowiedzieć o swojej pracy w Melvit S.A.? Wiele osób w dzisiejszych czasach szuka pracy, więc informacje na forum są bardzo przydatne.

Administrator

Od dawna nikt nie wypowiadał się na temat zarobków w Melvit S.A.? Jak od czasu dodania ostatniej opinii zmienił się ich poziom w przedsiębiorstwie?

Lukas

Witam serdecznie. Chciałbym się dowiedzieć jak to jest z płacą oraz warunkami na stanowisku operatora wózka widłowego? Macie jakieś opinie? Jestem ciekaw ponieważ mam nie długo rozmowę kwalifikacyjną i chciałbym wiedzieć w co mam się "uzbroić".

Gość
@Lukas 16.03.2018 16:29

Lukas Ty się lepiej zapytaj na rozmowach czy dadzą Ci wózek widłowy czy musisz mieć swój ????po tej firmie można się wszystkiego spodziewać...pozdrawiam

Alicja

@byly pracownik czy koszta dojazdu były w jakiś sposób zwracane (Na przykład w postaci premii)? Rozumiem że firma nie organizuje własnego dojazdu? Interesuje mnie również czy nadgodziny o których wspominasz były dodatkowo płatne (Z wypowiedzi rozumiem że nie można było ich odbierać?) @NMagda mogłabyś rozwinąć swoją wypowiedź? Jeśli dodasz do komentarza przykłady i argumenty będzie on dużo bardziej wartościowy dla osób poszukujących opinii o Melvit S.A.

gość

Zarządzanie w tej firmie to jedno wielkie DNO.Jedyną kompetentną osobą jest Pan dyrektor AK. Tyle dobrego można było zrobić dla tej firmy ale przez pewnych pseudo dyrektorów na wizytówce nie było najmniejszych szans. KW z działu KK super osoba tylko ciągle obgadywana przez ludzi, którzy nie mają pojęcia o pracy w tym dziale. Ciekawe czy Pan dyrektor przejrzał na oczy, czy dalej trzyma na stanowisku Pana RC i jego "podwładną" AP?

Adi
@gość 16.02.2016 20:57

Dyrektor AK jest kompetentna osobą....Ha ha ha ale się uśmiałem dobry żart.

miła
@gość 16.02.2016 20:57

Na oczy powinni przejrzeć właściciele bo będzie słabo jak już tak nie jest, he kompetentny.

Dr.mgr.d.h.
@gość 16.02.2016 20:57

Jeden drugiego wart.

byly pracownik

Pracowalem w Melvicie pewien czas. Nie polecam jesli ktos powaznie mysli o stalej pracy. Zarobki bardzo slabe, atmosfera taka sobie. Niby czas pracy od 8 do 16 ale jesli wychodzisz o 16 to znaczy ze nie angazujesz sie w rozwoj firmy. Brak jednoznacznego zakresu obowiazkow i odpowiedzialnosci. Luz w pracy maja znajomi prezesa. Melvit ma siedzibe w Krukach ale czesc produkcji jest tez w Lawach. Do dojazdow miedzy zakladami trzeba bylo uzywac gratisowo prywatnego auta. Rotacja ludzi z tego co widze ogromna. Co do samochodow dla Ph to prawda, ze byly sciagane tluczone (mniej lub bardziej) auta z Niemiec i ''klepane'' u nas w warsztatach.

Alicja

Czy pracował ktoś jako Przedstawiciel Handlowy? Jakie są premie? I czy jest możliwość, aby dostać firmowy telefon, laptop lub samochód? Takie informacje będą istotne dla osób, które będą w przyszłości chciały się zatrudnić w firmie.

Adi
@Alicja 28.08.2017 17:04

Telefon tak samochód tak ale tego samochodem nie da się nazwać wrak trup itp pasują. Komputer ha ha ha musisz mieć swój. Ogólnie dramat firma

Karel

Witam krótko i na temat firma DRAMAT kadra zarządzająca DRAMAT.

Wicek

Wszystko co napisane to prawda. Opinie pozytywne wiadomo kto pisze.

Daniel

Zastanawiająca jest ta cisza od dawna na forum? Czy tak dobrze się pracuje i nie chce się pisać? Warto starać się o pracę w firmie?

ted

na południowej Wielkopolsce pracuje arturo,ochodzi?..niech się roliczy z długów, towaru nawpychał a teraz wszystko się terminuje.

Jola

Jaka atmosfera panuje w firmie Melvit?chciałabym aplikować na Ph,słyszałam ze będzie vakat na południowej Wielkopolsce. Proszę o opinie.

ELA

kto obsługuje konin i okolice? Jakiegoś chłopaka dziś jasnym golfem widziałam czyżby kontroler?

Magda

te płatki są przepyszne uwielbiam je i moje dzieciaki szczególnie z jogurtem

Alicja

Słyszeliście, że Płatki Owsiane górskie 2 kg Melvit otrzymały nagrodę magazynu Wiadomości Handlowe - „Najlepszy Produkt – Wybór Konsumentów 2017”. ? Pracujecie w Melvit S.A.?

Dorota

słyszałam ze Ph na Wielkopolsce będzie się zawijal,szuka pracy jak każdy Ph,jak tylko pojawi się wakat to wysyłam podanko...

manager2507
@Dorota 26.01.2017 20:07

Dorota. Skąd masz inf ze ktoś będzie sie zwalnial z Wlkp?

Dorota
@manager2507 30.01.2017 09:08

słyszałam ze szuka pracy w innej branży chyba w farmacji, i ciągle narzeka jak to u was jest źle.

elka

masz rację teraz tak, tylko ważne jest też to by wywiazywali się z warunków umowy ponieważ mowic jest łatwo jednka nie zawsze wszystko jest terminowe a u nich z wypłatami na czas?

ozon

Super produkty z małą rozpoznawalnością marki . Zero wsparcia dla przedstawicieli. Firma ma potencjał ale nie docenia siły ATL , która buduję markę w świadomości klientów. Duży błąd !.

Była
@ozon 19.04.2016 21:22

faktycznie umowa o pracę to luksus....Każda normalna firma proponuje umowę o pracę....

anonim

(usunięte przez administratora)

Aro

Wszystko masz opisane wżej.

P.666

Odnoszę wrażenie, że te wszystkie pozytywne opinie pisze jedna i ta sama osoba. A napewno jast pracownikiem Melvitu. Nie oszukuj, nie oszukuj ...

Ratuj się kto może

Flota od zabytków klasy zero po całkiem fajne auta, tj. Golf IV 300000 km przebiegu , ale te to już chyba końcówka, po golfy 5 i 6 kombi, astry 3 i 4 kombi , nawet Audi A3. We wszystkich gps! Za kazdy przejechany prywatnie kilometr dostajesz fakture.

Zostaw opinię o Melvit S.A. - Ostrołęka

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Melvit S.A.