logo Maintec Sp. z o.o.

Maintec Sp. z o.o.

Opole

Opinie o Maintec Sp. z o.o.

Maintec 2015-07-22 11:48
Proszę Pani,

tak jak było już Pani wielokrotnie tłumaczone należne pieniądze otrzyma Pani w ustalonym terminie, zgodnie z obowiązującymi przepisami, o czym również była już Pani (wielokrotnie) informowana pisemnie i ustnie. Co do rozwiązania umowy, to przyczyny zostały już Pani (również wielokrotnie) przedstawione. Życzymy Pani powodzenia w dalszej karierze zawodowej.
Pokrzywdzeni 2015-07-23 18:46
Zerwała.Dzisiaj nawet mnie straszył pan....
5
Były pracownik 2015-07-24 06:30
Uwaga!Dobre opinie o firmie piszą nadgorliwi polscy pracownicy.
7
były pracownik 2015-07-25 15:33
Jesteśmy w Holandii mordowani.Była firma o tym informowania.Wiesz co to nie pojedyncze przypatki.Wielu nas.
były pracownik 2015-07-27 14:32
Daj kontakt.
2
były pracownik 2015-07-27 14:33
Daj kontakt.
Zainteresowany 2015-07-27 14:35
Potrzebuje nazwiska bossa Maintec.Zna ktoś?
jaaaa 2015-07-30 19:57
pracowalem przez Maintec w 2012 roku jako spawacz mag. na stoczni IHC Meerweede. wszystko było OK.mieszkałem 30 km od stoczn, u takiej rodzinki holenderskiej ktora wynajmowała pokoje. pościel zmieniana co tydzień, TV, pełnezaplecze. stawke jaka miałem to 13.50 brutto. wszystko wypłacane na czas, wakacyjene, urlopowe... teraz też się zastanawiam czy do nich nie napisać.
11
Programista Oblatywacz 2015-09-29 11:16
Witam pracowałem przez tą firmę. Kasa zawsze wypłacana na czas, zawsze się zgadzała pozytyw pełen. Nawet wypowiedzianą umowę miałem miesiąc przed końcem kontraktu co bardzo rzadko się zdarza. Pozdrawiam.
P.S. W Holland poinformowanie pracownika o zwolnieniu w ostatni dzień pracy to zupełnie normalna sprawa każdy pracodawca tak robi ze względu na to że jesteśmy pracownikami tymczasowymi, tylko my Polacy nie jesteśmy w stanie tego pojąć. Proponował bym obejrzeć "Zeitgeist - Spisek rządzi światem" ;) Pozdrawiam.
Zico 2015-12-11 17:51
Czy ktoś może pracował przez tą firmę w Czechach/Zlin na produkcji przy montażu kabli i mógłby się podzielić informacjami jakie warunki płacowe i mieszkaniowe,
czy wywiązują się z umowy itd., bardzo proszę ..........
zico 2016-01-03 23:15
ja się pytałem czy ktoś pracował przez nich Czechach i może potwierdzić warunki
które oferują?

krys
a pisanie że w ogłoszeniu masz wszystko zostaw dla siebie,
bo niby nie wiesz że to co w ogłoszeniu a to co rzeczywistość to dwie różne rzeczy.
kevin444 2016-01-22 16:08
witan pracowalem przez ta firme w czechach w kurim przy kablach do aut i do tej pory nieotrzymalem kasy za grudzien i odradzam wszystkim wyjazd zwlaszcza do fabryki Tyco Electronics a warunki mieszkalne wolaja o pomste gozej niz w barakach
5
rozczarowany 2016-01-22 20:31
Witam. Ja miałem już podaną datę wyjazdu, wszystko dograne-umowa wstępna podpisana, wszystko pozałatwiane z obecnym pracodawcą.Jednak na 4 dni przed wyjazdem zadzwoniono do mnie,że niestety jest za dużo osób i mój wyjazd zostaje przełożony na następny tydzień. W następnym tygodniu skontaktowałem się z Agencją-a ta odpowiedziała,że nie mają żadnych informacji na temat wyjazdu i nie wiedzą kiedy on nastąpi... Coś tu jest nie w porządku
1
Maintec 2016-02-04 13:36
Witam Panie Krzysztofie,
nie wyjechał Pan przez biuro Maintec z Polski- pisałam już to Panu w mailu. Wyjechał Pan przez nasza konkurencję z Elbląga i to do nich proszę się zwrócić z tym pytaniem. Pomimo, że nazwa firmy jest ta sama to my nie mamy wpływu na to kiedy Państwo dostajecie wypłaty, nie mam nawet jak tego sprawdzić w systemie, ponieważ jest to organizowane w Czechach. Podawałam też Panu kontakt do koordynatorki w Czechach, żeby mógł Pan samodzielnie wyjaśnić tę sprawę. Jeśli to nadal nie skutkuje to proszę skontaktować się z biurem w Elblągu po pomoc. Pozdrawiam, Maintec
Maintec 2016-02-04 13:41
Witam Pana,

faktycznie na razie wszystkie nowe przyjęcia są wstrzymane (taka jest decyzja firmy), ale tak jak Pana już informowałam jak tylko się to wyjaśni to jest Pan pierwszy w kolejce do wyjazdu. Przepraszamy za zaistniałą sytuację, będziemy w kontakcie. Pozdrawiam, Maintec
dawerker1 2016-02-21 13:39
zapomnij to zlodzieje rowniez w belgii
Hosseee 2016-04-02 10:52
Dla jakiego intrim manitec oni werbuja w Be ??? nie dla job talent ??? (sralent) tak mowia pracowwnicy tego intrimu ...
1
romano 2016-04-04 22:34
Witam, pracował ktoś może w Vyskovie (Czechy, 30 km do Brna)jako pracownik produkcji w branży automotive? Szczególnie interesowała by mnie opinia ludzi, którzy pracowali na stanowisku obsługi wtryskarek. Jak warunki mieszkaniowe, jak praca i ogólnie jak wrażenia?
Maintec 2016-04-05 09:18
Witam Pana,

proszę przesłać CV, czasami krótsze, a bardziej wartościowe doświadczenie jest cenniejsze.
Pozdrawiam,
Maintec
Bystry 2016-04-13 12:48
To właściwie gdzie Oni maj siedzibę w Opolu czy w Gdańsku ..I patrząc na aktywność biura i szybkie reakcji na negatywy -Czuje ze połowa pozytywów jest pisana również przez biuro .
1
Gregor 2016-07-31 22:27
narzekają pijaki i nieroby.
1
ja222 2016-08-06 23:58
Witam.Dostałem ostatnio propozycję wyjazdu do Belgii na stanowisko cieśla zbrojarz. Czy jest tam może ktoś, i jakie są tam warunki bytowe, i przede wszystkim czy kasa się zgadza? Pracuje się dla MAINTEC-u czy bezpośrednio dla belgijskiego pracodawcy? Z góry dziękuję za jakieś odpowiedzi.
1
artur 2016-08-07 08:12
witam pracuje sie dla belgijskiej firmy impact maintec to jest siostrzana firma impactu pracowalem dla nich i bylem zadowolony rozliczyli sie zemna co do grosza
seb 2016-08-31 14:26
a jak jest w czechach przez maintec ?
patryk 2016-09-29 17:32
Witam chciałbym napisać coś o tej firmie są to zwykli oszuści dokładnie 24 o godzinie 4:30 miałem wyjazd do Czech z Opola oczywiście wyjazd był, umowa została podpisana ale kiedy już byłem na miejscu w czechach okazało się wszystko inaczej, umowę podpisałem śmieciową w której były większe zarobki dzwoniąc do tej agencji mówili że dojazd będzie z pod hotelu do pracy jak i również w 2gą stronę okazało się to kłamstwem ponieważ dojazdy były na własną rękę pierw Tramwajem pozniej Autobusem około 11 km warunki w hotelu nie są ciekawe pokoje są brudne i zaniedbane już nie mówię o sprzecie który powinien być do codziennego użytku pralki to na oczy nie widziałem do tego polacy którzy tak pracują to sami alkoholicy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jednej osobie zginął portfel i telefon każdy każdego oskarża 2 dni męczyłem się z powrotem do polski przez ta firmę po prostu mówiąc nabijają ludzi w butelke pamiętajcie szkoda waszego czasu na tą firmę w polsce lepiej płacą po prostu byłem i widziałem na własne oczy nie polecam i ostrzegam pozdrawiam
5
patryk 2016-09-29 17:33
Witam chciałbym napisać coś o tej firmie są to zwykli oszuści dokładnie 24 o godzinie 4:30 miałem wyjazd do Czech z Opola oczywiście wyjazd był, umowa została podpisana ale kiedy już byłem na miejscu w czechach okazało się wszystko inaczej, umowę podpisałem śmieciową w której były większe zarobki dzwoniąc do tej agencji mówili że dojazd będzie z pod hotelu do pracy jak i również w 2gą stronę okazało się to kłamstwem ponieważ dojazdy były na własną rękę pierw Tramwajem pozniej Autobusem około 11 km warunki w hotelu nie są ciekawe pokoje są brudne i zaniedbane już nie mówię o sprzecie który powinien być do codziennego użytku pralki to na oczy nie widziałem do tego polacy którzy tak pracują to sami alkoholicy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jednej osobie zginął portfel i telefon każdy każdego oskarża 2 dni męczyłem się z powrotem do polski przez ta firmę po prostu mówiąc nabijają ludzi w butelke pamiętajcie szkoda waszego czasu na tą firmę w polsce lepiej płacą po prostu byłem i widziałem na własne oczy nie polecam i ostrzegam pozdrawiam
3
patryk 2016-10-03 10:57
ja bym się zastanowił z pracą w czechach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle chodzi mi o Firme maintec a dokładnie w czechach o firme filips
Mirek 2016-10-03 11:28
Witam

Ja pracuje w Niemczech przez firmę "Maintec" otrzymuje 2300€ netto jestem bardzo zadowolony z pracy. Próbowałeś kontaktować się z firmą ? Ja kontaktowałem się się wiele razy z koordynatorem na Niemcy. Zawsze mi pomagał jak było coś do załatwienia w Niemczech lub były niejasności. Ja jestem zadowolony z współpracy z firmą. Mogę polecić.
2
Nie Kaszub. 2016-10-19 16:57
Ta firma straciła w mojej wiarygodności dużo ,raczej nie będę chciał z nimi wchodzić w żadne układy .Mieli się do mnie odezwać ale się nie odezwali po rozmowach wstępnych .
Dziekuje postoje .
1
niecierpliwy 2016-10-20 13:19
Co z ofertą na operatora elektrodrążarki WEDM w Belgi z września? Temat umarł? Brak info ze strony agencji oraz pracodawcy (prawdopodobnie firma Matrijzen Winters)
1
Anty wazelina . 2016-10-21 06:32
Podejrzewam że te dobre opinie piszą Panie z Gdańskiego Zieleniaka albo ten Pan tzw.''Łowca Głów'' który każdemu obiecuje Prace.
(usunięte przez administratora)
3
oszukany pracownik 2016-11-15 19:58
Nie polecam. Mowia cos innego a rzeczywistosc jest jeszcze inna (gorsza). Maintec Opole to oszusci. W skali od 1 do 10( gdzie 1 oznacza totalne dno) oceniam na 0.
Janusz W 2016-11-16 09:20
Jak Pana oszukali? Pracuje też przez tą firmę w Niemczech.(niedawno zacząłem) Czy muszę się obawiać?
Pozdrawiam
nikola 2016-11-21 22:20
Firma nie poważna, wydzwaniają, piszą maile, oferty wysyłają że praca jest, czeka, tylko się decydować.
Potem cisza, nikt nic nie wie, na maile nikt nie odpowiada. Czy ktoś pracę dostał czy nie, zero wyjaśnień.
Men 2017-02-06 22:25
Widziałem ofertę pracy dla elektryka praca w Belgii.Czy to jest aktualne? Ile można zarobić ,jakie mieszkania?
Toczek 2017-02-08 15:30
Do niedawna z nimi współpracowałem, ale w Holandii. Kasa sie zgadzała, godziny były, chwalić ich nie będę, ale z obietnic się wywiązali. Nie jest źle.
Murator 2017-02-14 14:07
Jestem blacharzem i pracuje z nimi już długo. Nigdy nie było żadnych problemów, kasa w terminie, uzgodnione warunki zawsze były spełnione. Tylko pracować z nimi.
Agata 2017-03-01 10:29
W ostatnim czasie pojawiło się kilka ofert do pracy w Hasselt. Jak ocenianie prace w tym miejscu?
seweryn 2017-03-12 17:36
jedyne co moge powiedzieć na temat tej firmy to tylko tyle że są to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nic więcej znam bardzo dużo osób oszukanych przez tą firmę sam do nich należę
Maintec 2017-03-13 09:22
Witam serdecznie
Jestem pewien iż doszło do jakiegoś nieporozumienia.
Proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny z naszą firmą w celu wyjaśnienia tej sytuacji.

Zapraszamy do kontaktu

Maintec
Iza 2017-03-28 20:50
Maintec ma dużo różnych prac szkoda tylko , że nie ma nic dla kobiet.
Liwiec 2017-04-20 22:54
Maintec to fajna agencja, mają dużo ofert pracy i sądzę, że jak ktoś potrzebuje pracy to cos znajdzie.
HenrykIX 2017-05-13 18:49
stary sposób jak świat. Normalnie, każda firma ma narzędzia do dbania o swoje logo i pilnuje tego. Jesli jest inaczej to po to aby mieć wygodna furtkę dla "korzystniejszych" poczynań. Tu jest najwyraźniej że inna firma o tej samej nazwie to tzw. Układ.
Jack 2017-05-17 16:57
Witam mam ofertę do Belgii z tej firmy na operatora kop. niewiem co o tym myśleć po przeczytaniu opini
Men 2017-05-18 22:02
Czy jesteście pewni że nie można powiedzieć cos dobrego o agencji? Widzę jak sa aktywni na forum i wyjaśniają sprawy.
Agata 2017-08-24 14:37
@Men masz rację, że dobrze świadczy o firmie, która odpowiada swoim pracownikom. Może jednak są na forum jacyś pracownicy Maintec i udzielą rad? Jest wiele stanowisk (https://maintec.net/pl/oferty-pracy/) i każdy chciałby wiedzieć czy warto próbować.
Maintec Polska 2017-08-24 15:23
Witam serdecznie Pani Agato,

Staramy się być w stałym kontakcie z naszymi pracownikami oraz kandydatami.
W razie jakichkolwiek pytań najszybciej można uzyskać informację telefonicznie, lub poprzez kontakt mailowy praca@maintec.net

Zachęcamy do kontaktu!

Pozdrawiamy,

Zespół Maintec Polska

Ciekawy 2017-09-05 12:49
Jaki jest powód takiego milczenia pracowników firmy?
Agata 2017-09-14 12:24
@Maintec Polska dziękuję za odpowiedź. Kontakt z pracownikiem ceni się w tych czasach. @Ciekawy ostanie wpisy są z sierpnia, więc jako takiego milczenia na forum nie ma, ale w Polsce zwykle tak jest, że jak ktoś jest zadowolony ze swojej pracy to nie chwali się tym nigdzie. Opinie pojawiają się w momencie negatywnych doświadczeń.
Anonim 2017-09-25 18:03
Co sądzicie o agencji pracy w Brnie, ktora zatrudnia w firmie Tyco Electronic w Kurim? Proszę o opinie.
Zostaw swoją opinię o Maintec Sp. z o.o. - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Maintec Sp. z o.o.