brak logo

Makroterm

Toruń

Opinie o Makroterm

carllton 2014-10-20 17:18:33
Sczerze niepolecam tej firmy bArdzo droga podnajmuje wielu podwykonawcow kazdy robi co innegona roznym etapie a jak ktos zawali nikt niechce poniesc konsekfencji uniki nieodbieraja tel to sie tyczy pana kierownika Mariusza K z zakopanego facet ma wiedze ale seriwis katastrofa niepolecam
Z
1
korsarz 2014-10-26 11:57:46
Zgadzam sie z opinia ze podnajnuja podwykonawcow i pozniej jest problem z poprawkami trzeba sie uzerac znimi .niepolecam tej firmy lepiej wziasc jednego fachowca niz miec chaos na budowie
1
anty makroterm 2014-10-28 21:48:34
Nie polecam pracy w tej firmie, dyrektor starszy zgredzik i zarobki ktore oferuje to 7zl brutto czyli miesiecznie 1000zl bo jeszcze z godzin Ci urwia. Jednym slowem kolchoz. Nie polecam!
anonim 2015-11-10 20:44:18
Pracowałem w tym obozie pracy wyplata w ratach op 500 zł jak się przyjmowałem to dyrektor produkcji mówił nie zarobisz nigdzie więcej a prawda jest taka jak mu włazisz do d**** to ci i t p to ci kapnie premią.
anonimowe 2015-11-22 22:29:52
owszem praca moze teraz duzo wymagaja i wyplata w raty ale
weekendy wolne, umowa i wyplata na konto i zus i inne glupoty placi
kiedy chcesz to wolne dostajesz,
jak było super i nie pilnował Szef to nikt nie marudził, teraz jak szef pilnuje i wyciąga wnioski to problem
nie ma obrotu, sprzedazy itd,,, to chyba nie ma z czego dac wyplaty
a zalega z wypłatami miesiacami?? no nie, placi w ratach ale placi i jest wyplata
kazdy ma prawo isc do innej roboty, tylko czy w innej jest tak lajtowo i umowa od razu na papierze
anonim 2016-01-17 19:42:26
widze ze opinie pozytywne sa tylko od pracownikow umyslowych a co do umowy o prace to te umowy maja tylko starzy pracownicy a nowi tylko umowa zlecenja podpisywane co miesiac lub staz z up
anonim o 2016-01-23 23:35:40
Kto ma umowy zlecenia? ?? Jak nie wiesz nie pracujesz czy pracowałeś to jaką miałeś umowę? ? Zawsze umowa o prace. Staż ci co z urzędu pracy na szkolenie. Czytam i najwięcej mają do pisania ci co nie wiedzą nic tzn nie pracują w tej firmie. Makroterm nie ma i nie bylo w Toruniu! ! Kto to wymyślił? ? Wejdź na stronę firmy i poczytaj gdzie ma oddział firmy a gdzie dystrybutorow i to może oni mają umowy zlecenie.
anonim o 2016-02-04 23:13:19
Tak szukali do marketingu. Ale to nie moja działka pracy.
Mariusz K 2016-02-11 14:48:57
Witam wszystkich , nie wiedziałem , że spotkam tu tak wielu znajomych . Koleżanki i koledzy z pracy , Klienci a nawet osoby ze scisłego kierownictwa . Ale do rzeczy .Pracuję w tej firmie od 17 lat nieprzerwanie na kierowniczym stanowisku , z bardzo duża odpowiedzialnością za ludzi i wynik . Od 17 lat codziennie sam tworzę swój grafik dnia . Nikt mnie nie pilnuje . Marzycie o takiej pracy bo myslicie , że to łatwe ? Spróbujcie . Każdą porażkę muszę wytłumaczyć , a za żaden sukces nigdy nie usłyszałem dziękuję . Stres jest moim cieniem . W każdej kryzysowej sytuacji mogę liczyć tylko na siebie , a prywatność oddałem na rzecz ciągłego dostępu ( tu chyba Klient o nicu Carllton nie był zadowolony , że jednak próbuję w godzinach wieczornych mimo wszystko walczyć o swoją prywatność i pracę pozostawić za progiem domu ). Wolne weekendy mam dopiero od dwóch lat i nie pamiętam Świąt czy Sylwestra , żeby nie trzeba było komuś pomóc . W tym roku skończyłem "szychtę" na godzinę przed północą .
I wiecie co taki był mój wybór . W zamian otrzymałem doświadczenie , którego nie zdobędziecie w 99% firm tej branży . I uczciwych Właścicieli , którzy pomogli mi kiedy potrzebowałem . Jesli zatem macie charakter bogaty w cechy , które pozwolą wam sobie z tym wszystkim poradzić aplikujcie do Makrotermu bez wahania . Jeśli jednak oczekujecie tu łatwego życia dajcie sobie spokój .

pozdr
Mariusz K
anonim 2016-03-13 23:21:45
Pracowałem od samego poczatku Firmy zarobki były ok.Szef to spoko gosc, ale to ludzie go zmienili.Kradli , chlali wóde oszukiwali na godzinach pisali godziny choc czasem byli w firmie 2 godz. pisali 8 odwalali taka kiche po pijaku ze to cud ze działało a teraz to płaczą . Jak sobie zasłuzyli to mają .Płaci tyle bo nie ma zbytu , a jak był to nie płakali i tylko do tego go oszukiwali, do czasu, az chłop zmądrzał i zaczął płacic wg. tego co sie robi i patrzec na rece .Wiec teraz trwoga ,ale najlepsze czasy mineły i maja pecha .Ja tu juz nie pracuje bo widziałem ze to długo ta ich sielana nie potrwa . teraz tam jest marna kasa z tego co wiem i szkoda sobie głowe zawracac ,bo to fakt ze płaci na raty co ma poradzic z pustego nie naleje
anonim 2016-03-13 23:23:18
Pracowałem od samego poczatku Firmy zarobki były ok.Szef to spoko gosc, ale to ludzie go zmienili.Kradli , chlali wóde oszukiwali na godzinach pisali godziny choc czasem byli w firmie 2 godz. pisali 8 odwalali taka kiche po pijaku ze to cud ze działało a teraz to płaczą . Jak sobie zasłuzyli to mają .Płaci tyle bo nie ma zbytu , a jak był to nie płakali i tylko do tego go oszukiwali, do czasu, az chłop zmądrzał i zaczął płacic wg. tego co sie robi i patrzec na rece .Wiec teraz trwoga ,ale najlepsze czasy mineły i maja pecha .Ja tu juz nie pracuje bo widziałem ze to długo ta ich sielana nie potrwa . teraz tam jest marna kasa z tego co wiem i szkoda sobie głowe zawracac ,bo to fakt ze płaci na raty co ma poradzic z pustego nie naleje
gola 2016-05-17 21:31:45
rzeczywiście @polanek nie ma ogłoszeń o pracy ale jest o Marketingu internetowym-bezpłatne praktyki. Nie wiem czy bezpłatna praktyka kogoś przyciągnie, chociaż wspominają o dalszej płatnej współpracy więc może?
Zostaw swoją opinię o Makroterm - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Makroterm