Winkelmann

Legnica

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 727 ocen.

Opinie o Winkelmann

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Winkelmann

Były

każdy każdego (usunięte przez administratora) grupowi linek na spawalni zwlaszcza. Kierownik z palaca wyssany nie potrafi rozmawiać z ludźmi i ich szanować naucz się szanować ludzi...

Jarus
@Były 24.04.2018 17:49

Brygadzisci jeden lepszy od drugiego łyka pod biurkiem jak pelikan jaja żeby nie stracić posady zero umiejętności i współpracy z pracownikami . Niech winkelmann lub.ktos zrobić z nimi porządek

Remik

Jeśli firma opłaca jakieś szkolenie to nie dziwię się , że chcą utrzymać pracownika przez jakiś czas.

Ja

Hej, jutro ide na rozmowę na produkcję, jak jest z zarobkami i atmosfera na zakładzie 1. ?

koko
@Ja 05.04.2018 20:00

2200 zł brutto

Konstruktor

Pracowałem konstruktorem. Zakład jest w porządku. W biurze konstruktorskim preferują dziewczyn, bo tworczego procesu brak, bardziej klepanie. Tak że polecam dla dziewczyn po studiach. Jak pracowałasz gdzieś choć by rok to na rękę warto prosić 3k. Co roku można sie starać o podwyszce, jezeli wykonywalasz polecenia kierownika i na spotkaniach coś mówisz cały czas, byle co. Jedynie co denerwuje to zmiany cochwyli w standardach rysunkowych, w standardach wykonywania pracy. Nie wiesz jak sporządzić rysunek tak jak wczesniej, czy tak jak wczoraj ktoś powiedzał. Z kierownikiem trzeba uważać - jak powiesz że tak sie nie robi, to odrazu rozmowa korygująca, raporty codziennie, zero premji, i tp. Nie polecam doswiadczonym konstruktoram, bo samo klepanie i przekopiowanie - znudzicie sie. A, no i jednoczesznie masz pracować w 8 programach, bo za tyle lat nie potrafili połączyć wszystko do kupy. Ale jak ktoś bez ambicij to polecam. Bo z ambicjami tam już kierownik i pare zastępców. Nie będę mówić czy to sa zdrowi ambicje czy chorzy, bo to na smak :)

anonymous
@Konstruktor 09.04.2018 21:59

Zapomniałem. Umowe lojalnosciową podpisujesz za szkolenie, ale to bardziej mojim zdaniem, że by zatrzymać pracownika na miejscu, jak zrozumię że mu nie pasuje praca. Szkolenie nic nie warte - wiadomo.

Gregor

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników? Jaką macie atmosferę, trochę nieciekawie to wygląda czytając wpisy?

Jaworzanin
@Gregor 22.03.2018 19:56

JAKIE SA SA REALNE MiESIECZNE ZAROBKI NETTO NA CNC?

anonim

(usunięte przez administratora)

Fghjk
@anonim 18.03.2018 11:50

U nas już nie pracuje

nowy 2

Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca w tej firmie na stanowisku elektromechanik, jakie są zarobki, atmosfera jak wygląda wypłacanie nadgodzin i sobót, chodzi mi o hale 3

Pracownik

Ten zaklad to jakiś chory kosmos dzisiaj jest audyt Jaguara który i tak nie przejdzie bo całą produkcję robią Ukraińcy a na czas audytu stawiają Polaków i robią cyrk bo i tak na tych stanowiskach pracują Ukraińcy i robią zlomy i dlatego tyle reklamacji jest a nasza kadra kierownicza nie rozumi że my Polacy też mamy swoje życie prywatne i swoje sprawy i nie możemy być na każde skinięcie palca kadry kierowniczej żeby zostawać w pracy po godzinach chyba wyraźnie kodeks pracy mówi nam że w takich sytuacjach karząc pracownią zostać dużej w pracy trzeba ich powiadomić dzień wcześniej o zaistniałej sytuacji a nie dwie godziny przed zakończeniem pracy powinna się tym zająć inspekcji pracy bo niszczycie nasze życia prywatne nie samym zakładem pracy żyje człowiek my też mamy rodziny dobra rada do audytu przygotowujemy się wcześniej a nie trzy lub dwa dni przed

spen
@W 12.02.2018 21:06

a ty jestes pajacem

Mark

czy zatrudniają Ukraińców, z kim związać się na rachunek zatrudnienia, mój e-meil: slobodyan2019@ukr.net

Nick

W zakładzie nr 3 każą ludziom zostawać po 12 dwa dni w tygodniu i być w każdy weekend w pracy. Pan Morswin tak wymyślił sobie.

Mlody

Jak spawacz ma na zakładzie nr 1

HłeHłeHłe
@Mlody 08.01.2018 09:54

Spawacz na zakładzie nr 1 ma spawać :-) A latem ma ciepło...

Pracownik

Jak wyleciał z firmy to nie dziwię się, że pisze same złośliwe opinie.

Zadowolony

Z ogromną przyjemnością obserwuję jak zakład jest rozkładany na łopatki dzięki ludziom pokroju Morświna. Gratuluję. Cieszę się, że zostałem zwolniony z tego syfu.

Pracownik
@Zadowolony 27.12.2017 14:15

Ten morszwin to zwykła k..tylko gnebi wokoło ludzi wróciłam dopiero ze zwolnienia ale tylko czekam jak się do mnie przyczepi to mu powiem że spotkamy się w sądzie bo mam haka na niego z nagraniem jak wyzywa pracowników

łysy z wps szukający 5zł

dział wps z zakładu nr1 5 umysłowych zero fizycznych to jest extra dział

:)
@łysy z wps szukający 5zł 09.06.2017 09:17

drogi kolego, w dziale jest 7 osób, 2 pracują na warsztacie, poza tym 2 osoby zostały wyciągnięte z produkcji, jedna z montażu, druga z przygotowania produkcji :) a poza tym nie oczekuj, że WPS będzie spawał, czy montował zbiorniki :)

Karol Koziol

odradzam ten zaklad dla polakow praca za pensje glodowa, polecam ukraincom , cud ,miód i malina :-)

prawor

Witam wszystkich, Pracowałem w tej firmie - konkretnie w dziale Automotive i moją uwagę zwrócił fakt łamania przepisów Kodeksu pracy w zakresie niewłaściwego okresu wypowiedzenia. Osoby zatrudniane na 3 miesięczny okres próbny w umowie o pracę mają celowo wpisywany zaledwie 1 tygodniowy okres wypowiedzenia. Zgodnie z Kodeksem pracy okres wypowiedzenia przy tego typu umowie winien wynosić 2 tygodnie i tego typu zapis stanowi nieprawidłowość. Otrzymałem wypowiedzenie, w którym niezgodnie z prawem ponownie wskazano zaledwie 1 tygodniowy okres wypowiedzenia. W związku z łamaniem przepisów dotyczących terminów wypowiadania umów przeciw Winkelmann złożyłem pozew do Sądu Pracy i Ubezpieczeń Społecznych. Jeszcze w trakcie zatrudnienia spotkałem się z opinią, że jest to taki patent - sprytny wybieg ze strony działu HR mający na celu ominięcie obowiązującego prawa. Wiele osób nie zna przepisów Kodeksu pracy i osobom tym wydaje się, że skoro w umowie o pracę wpisano 1 tygodniowy okres wypowiedzenia i taki sam w wypowiedzeniu, to jest to zgodne z prawem. Z tego powodu odstępują one od swoich roszczeń uznając je za nieuzasadnione bo przecież podpisując umowę przyjęliśmy taki warunek. Pragnę zwrócić uwagę koleżanek i kolegów, że umowa, którą podpisujemy nie może pozostawać w sprzeczności z obowiązującą ustawą - Kodeks pracy, gdyż to ona określa tryb i zasady. W sytuacji, w której umowa stanowi inaczej niż ustawa i jest to sprzeczne z interesem pracownika liczą się zapisy ustawy a nie umowy. Warto to wiedzieć aby skutecznie bronić swoich praw. Jestem bardzo ciekaw skali tego negatywnego zjawiska w firmie Winkelmann i dlatego bardzo proszę o sprawdzenie swoich umów i o odzew na forum. Nie mniej ciekaw jestem czy cenzura obejmie mój wpis? Jeśli tak się stanie, to będę go ponawiał z informacją o braku rzetelności równie skwapliwie jak obecnie bronię swoich i Waszych praw. Pamiętajcie, że w jedności siła!!!!

wiadoma
@prawor 11.03.2017 19:51

no i jak sie skonczyła Pana sprawa w sądzie...pracodawca napewno nie zatrudnia Was na pelne 3 miesiące i dlatego jest 1 tygodniowy okres wypowiedzenia.

b.

Pytanie, pracuje jeszcze Janek (po 30.) chyba lider albo kierownik?????

Nick

Winkelmann zaklad nr2,jeden wielki syf!!!wszystko w "rodzinie",zero awansow,mistrzowie po zawodowce!!!inteligencja pi......na!!!

Nick

https://m.(usunięte przez administratora).com/watch?v=kDLlc5-_z4c

tragedia

Hahaha bhp :-) od kiedy zaczeli co raz to nowsze pierdoly wprowadzac niby w celu bezpieczeństwa, to dziwnym trafem w 2017 juz 4 wypadki byly. Premia tragiczna, niby 600zl ale to zadkosc. Robia tak by kredytowcy zapierniczali w weekendy i nadrabiali kase. Mega porazka

Nick
@abc 28.04.2017 16:58

https://m.(usunięte przez administratora).com/watch?v=kDLlc5-_z4c

Pracownik

Ten zaklad to żenada typowy obóz pracy pozatrudniali Ukraińców którzy pracują po dwanaście godzin i też każą pracować Polakom mówiąc im że dostaną podwyżkę jak będą robić nadgodziny a ukraincą pwynajmowali mieszkania za które zakład płaci a oni cały czas się odbijają i są nie tkaniny. Ludzie na stanowiskach kierowniczych czy wy nie widzicie że oni produkują sam złom i się z nas Polaków śmieją bo będą robić jak chcą w innych zakładach tego nie ma problemu są osobno rozliczani do premi itd.

Pewna kobita

Płacą wam chociaż rzetelnie za soboty co miesiąc czy tak jak w faureci 2 bynajmniej trzeba się upominac u przykrzać się mistrzowi i w kadrach żeby Ci wypłacił.

Nick

Szczególne potrzeby pracodawcy Sformułowanie „szczególne potrzeby pracodawcy” wskazuje, iż uprawnienie pracodawcy do nakazania pracownikom pracy w godzinach nadliczbowych powstaje w sytuacjach wyjątkowych, niemających charakteru normalnego, typowego. „Szczególne potrzeby pracodawcy” stanowią zatem potrzeby specjalne, niecodzienne, odróżniające się od zwykłych potrzeb związanych z prowadzoną działalnością (zob. uzasadnienie wyroku Sądu Najwyższego z dnia 26 maja 2000 r., sygn. akt I PKN 667/99). Nie są to okoliczności związane z normalnym funkcjonowaniem zakładu pracy, np. wzrost zapotrzebowania na pracę wynikający ze zwiększenia liczby zamówień lub zwiększenia zakresu działalności przedsiębiorstwa. Wyjątkowość „szczególnych potrzeb pracodawcy” sprawia, iż mająca w nich swoje źródło praca w godzinach nadliczbowych winna mieć charakter niezaplanowany. Co więcej, nie powinna ona stanowić reguły, lecz coś nadzwyczajnego.

Jest jak jest.

Trochę zaczyna mobbingiem zalatywać.Na zakładzie nr 2 nie szanują ludzi chcieli by układać twoje prywatne życie .Mistrz nazywany potocznie kłamcą roku poinformował że dyrektor zasugerował mu aby zwolnić jednego pracownika tak dla przykładu bo ludzie odmawiają im pracy w weekendy na pewno Niemcy zmuszają "jak zwykle".Zbierają jakieś śmieszne opinie na ludzi którzy nie chcą nadgodzin, tylko czemu to ma służyć?Ludzie odmawiają nadgodzin dlatego ze młody pracownik dostaje te same pieniądze na starcie albo i większe niż ten co pracuje tu już kilka lat.Panie mistrzu zwolnienie będzie jedyną przysługą za którą ten pracownik będzie panu za jakiś czas wdzięczny po tylu latach współpracy.Omijajcie z daleka bo jest naprawdę ciężko i nielicz na wyrozumiałość jak się tu zatrudnisz u ludzi którzy tam przepracowali po kilkanaście lat skoro zarabiasz podobnie na początku. Zdarza sie że nowi pracownicy po dwóch godzinach dziękują i bez zbędnych formalności porzucają tą pracę.

bastii

ile zarabia mniej więcej inż d/s jakości

Magda

Kiedy zakład stoi ? Kiedy jest ten urlop 2 tyg w sierpniu

Elka

Ciągle szukają do logistyki pracowników oraz kierowników. Każdy szybko sie stamtąd zawija

5 s

usuwanie niewygodnych wpisów rewelacja

zielona

Hej, trochę naczytałam się raczej złych opinii na temat firmy jeśli chodzi o pracowników na halach. A jak jest w kadrach? Zaprosili mnie na rozmowę o pracę do działu HR bądź BHP i nie wiele niestety wiem o pracy tam? Czy ktoś, coś, może poratować biedną duszyczkę? :) Za komentarze, wielkie dzięki! :)

xxx

Jak wygląda praca w biurze? Jakie są zarobki>? Dają umowy na czas nieokreślony?

Zostaw opinię o Winkelmann - Legnica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Winkelmann