Winkelmann

Legnica

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 723 ocen.

Opinie o Winkelmann

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Winkelmann

Pracownik

Jak wyleciał z firmy to nie dziwię się, że pisze same złośliwe opinie.

Mlody

Jak spawacz ma na zakładzie nr 1

Zadowolony

Z ogromną przyjemnością obserwuję jak zakład jest rozkładany na łopatki dzięki ludziom pokroju Morświna. Gratuluję. Cieszę się, że zostałem zwolniony z tego syfu.

Pracownik
@Zadowolony 27.12.2017 14:15

Ten morszwin to zwykła k..tylko gnebi wokoło ludzi wróciłam dopiero ze zwolnienia ale tylko czekam jak się do mnie przyczepi to mu powiem że spotkamy się w sądzie bo mam haka na niego z nagraniem jak wyzywa pracowników

łysy z wps szukający 5zł

dział wps z zakładu nr1 5 umysłowych zero fizycznych to jest extra dział

:)
@łysy z wps szukający 5zł 09.06.2017 09:17

drogi kolego, w dziale jest 7 osób, 2 pracują na warsztacie, poza tym 2 osoby zostały wyciągnięte z produkcji, jedna z montażu, druga z przygotowania produkcji :) a poza tym nie oczekuj, że WPS będzie spawał, czy montował zbiorniki :)

Karol Koziol

odradzam ten zaklad dla polakow praca za pensje glodowa, polecam ukraincom , cud ,miód i malina :-)

prawor

Witam wszystkich, Pracowałem w tej firmie - konkretnie w dziale Automotive i moją uwagę zwrócił fakt łamania przepisów Kodeksu pracy w zakresie niewłaściwego okresu wypowiedzenia. Osoby zatrudniane na 3 miesięczny okres próbny w umowie o pracę mają celowo wpisywany zaledwie 1 tygodniowy okres wypowiedzenia. Zgodnie z Kodeksem pracy okres wypowiedzenia przy tego typu umowie winien wynosić 2 tygodnie i tego typu zapis stanowi nieprawidłowość. Otrzymałem wypowiedzenie, w którym niezgodnie z prawem ponownie wskazano zaledwie 1 tygodniowy okres wypowiedzenia. W związku z łamaniem przepisów dotyczących terminów wypowiadania umów przeciw Winkelmann złożyłem pozew do Sądu Pracy i Ubezpieczeń Społecznych. Jeszcze w trakcie zatrudnienia spotkałem się z opinią, że jest to taki patent - sprytny wybieg ze strony działu HR mający na celu ominięcie obowiązującego prawa. Wiele osób nie zna przepisów Kodeksu pracy i osobom tym wydaje się, że skoro w umowie o pracę wpisano 1 tygodniowy okres wypowiedzenia i taki sam w wypowiedzeniu, to jest to zgodne z prawem. Z tego powodu odstępują one od swoich roszczeń uznając je za nieuzasadnione bo przecież podpisując umowę przyjęliśmy taki warunek. Pragnę zwrócić uwagę koleżanek i kolegów, że umowa, którą podpisujemy nie może pozostawać w sprzeczności z obowiązującą ustawą - Kodeks pracy, gdyż to ona określa tryb i zasady. W sytuacji, w której umowa stanowi inaczej niż ustawa i jest to sprzeczne z interesem pracownika liczą się zapisy ustawy a nie umowy. Warto to wiedzieć aby skutecznie bronić swoich praw. Jestem bardzo ciekaw skali tego negatywnego zjawiska w firmie Winkelmann i dlatego bardzo proszę o sprawdzenie swoich umów i o odzew na forum. Nie mniej ciekaw jestem czy cenzura obejmie mój wpis? Jeśli tak się stanie, to będę go ponawiał z informacją o braku rzetelności równie skwapliwie jak obecnie bronię swoich i Waszych praw. Pamiętajcie, że w jedności siła!!!!

wiadoma
@prawor 11.03.2017 19:51

no i jak sie skonczyła Pana sprawa w sądzie...pracodawca napewno nie zatrudnia Was na pelne 3 miesiące i dlatego jest 1 tygodniowy okres wypowiedzenia.

b.

Pytanie, pracuje jeszcze Janek (po 30.) chyba lider albo kierownik?????

Nick

Winkelmann zaklad nr2,jeden wielki syf!!!wszystko w "rodzinie",zero awansow,mistrzowie po zawodowce!!!inteligencja pi......na!!!

Nick

https://m.(usunięte przez administratora).com/watch?v=kDLlc5-_z4c

tragedia

Hahaha bhp :-) od kiedy zaczeli co raz to nowsze pierdoly wprowadzac niby w celu bezpieczeństwa, to dziwnym trafem w 2017 juz 4 wypadki byly. Premia tragiczna, niby 600zl ale to zadkosc. Robia tak by kredytowcy zapierniczali w weekendy i nadrabiali kase. Mega porazka

abc
@tragedia 28.04.2017 07:10

zwolnij się, nie męcz się więcej… to chyba idealny koniec tragedii

Nick
@abc 28.04.2017 16:58

https://m.(usunięte przez administratora).com/watch?v=kDLlc5-_z4c

Pracownik

Ten zaklad to żenada typowy obóz pracy pozatrudniali Ukraińców którzy pracują po dwanaście godzin i też każą pracować Polakom mówiąc im że dostaną podwyżkę jak będą robić nadgodziny a ukraincą pwynajmowali mieszkania za które zakład płaci a oni cały czas się odbijają i są nie tkaniny. Ludzie na stanowiskach kierowniczych czy wy nie widzicie że oni produkują sam złom i się z nas Polaków śmieją bo będą robić jak chcą w innych zakładach tego nie ma problemu są osobno rozliczani do premi itd.

Pewna kobita

Płacą wam chociaż rzetelnie za soboty co miesiąc czy tak jak w faureci 2 bynajmniej trzeba się upominac u przykrzać się mistrzowi i w kadrach żeby Ci wypłacił.

Nick

Szczególne potrzeby pracodawcy Sformułowanie „szczególne potrzeby pracodawcy” wskazuje, iż uprawnienie pracodawcy do nakazania pracownikom pracy w godzinach nadliczbowych powstaje w sytuacjach wyjątkowych, niemających charakteru normalnego, typowego. „Szczególne potrzeby pracodawcy” stanowią zatem potrzeby specjalne, niecodzienne, odróżniające się od zwykłych potrzeb związanych z prowadzoną działalnością (zob. uzasadnienie wyroku Sądu Najwyższego z dnia 26 maja 2000 r., sygn. akt I PKN 667/99). Nie są to okoliczności związane z normalnym funkcjonowaniem zakładu pracy, np. wzrost zapotrzebowania na pracę wynikający ze zwiększenia liczby zamówień lub zwiększenia zakresu działalności przedsiębiorstwa. Wyjątkowość „szczególnych potrzeb pracodawcy” sprawia, iż mająca w nich swoje źródło praca w godzinach nadliczbowych winna mieć charakter niezaplanowany. Co więcej, nie powinna ona stanowić reguły, lecz coś nadzwyczajnego.

Jest jak jest.

Trochę zaczyna mobbingiem zalatywać.Na zakładzie nr 2 nie szanują ludzi chcieli by układać twoje prywatne życie .Mistrz nazywany potocznie kłamcą roku poinformował że dyrektor zasugerował mu aby zwolnić jednego pracownika tak dla przykładu bo ludzie odmawiają im pracy w weekendy na pewno Niemcy zmuszają "jak zwykle".Zbierają jakieś śmieszne opinie na ludzi którzy nie chcą nadgodzin, tylko czemu to ma służyć?Ludzie odmawiają nadgodzin dlatego ze młody pracownik dostaje te same pieniądze na starcie albo i większe niż ten co pracuje tu już kilka lat.Panie mistrzu zwolnienie będzie jedyną przysługą za którą ten pracownik będzie panu za jakiś czas wdzięczny po tylu latach współpracy.Omijajcie z daleka bo jest naprawdę ciężko i nielicz na wyrozumiałość jak się tu zatrudnisz u ludzi którzy tam przepracowali po kilkanaście lat skoro zarabiasz podobnie na początku. Zdarza sie że nowi pracownicy po dwóch godzinach dziękują i bez zbędnych formalności porzucają tą pracę.

bastii

ile zarabia mniej więcej inż d/s jakości

Magda

Kiedy zakład stoi ? Kiedy jest ten urlop 2 tyg w sierpniu

Elka

Ciągle szukają do logistyki pracowników oraz kierowników. Każdy szybko sie stamtąd zawija

5 s

usuwanie niewygodnych wpisów rewelacja

zielona

Hej, trochę naczytałam się raczej złych opinii na temat firmy jeśli chodzi o pracowników na halach. A jak jest w kadrach? Zaprosili mnie na rozmowę o pracę do działu HR bądź BHP i nie wiele niestety wiem o pracy tam? Czy ktoś, coś, może poratować biedną duszyczkę? :) Za komentarze, wielkie dzięki! :)

xxx

Jak wygląda praca w biurze? Jakie są zarobki>? Dają umowy na czas nieokreślony?

Zmartwiony

Cała prawda . Ostatnio to porażka ten zakład .

Byly spawacz linia nr2

Na spawalni wyzysk. Pierwszy raz pracowalem w takim zakladzie gdzie jest linia produkcyjna, a do tego tempo z kosmosu. 10 lat temu robilo sie na lini 60 zbiornikow, teraz 160. Polaczki pokazali. Tylko, ze nie jest to wspolmierne z pensja. Premia zalezy od tego ktora noga wstal mistrz. Za dlugo w kiblu siedzisz to brygadzista Cie juz szuka. Dyrektor sie na niczym nie zna tylko wyjdzie raz na miesiac z jamy i sprawdza czy jest kurz na maszynach. Chodzi i mlaska bo zaden pomysl mu nie pasuje. Najwazniejsze wypisywanie papierow i brak kurzu na stanowisku. Stawka bardzo smieszna. W wielu zakladach w legnicy (nie na strefie) dosraniecie wiecej na okresie probnym. Szczyca sie stolowka pracowniczą, ubezpieczeniem grupowym, karta miltisport czy wczasami pod grusza 200 zl. Jak by dobrze placili to ludzie nie potrzebowqliby tych dodatkow, bo by bylo och stac na np. karnet na silownie ktory jest 40zl drozszy od tego co daje zaklad.Odszedlem i nie zaluje. Odradzam kazdemu ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Dramat

Nigdy nie dajcie się wmanewrować w premie uznaniowe, jest to najgorszy rodzaj premii, który sprzyja kolesiostwu, sprzedawaniu kolegów z pracy itd. Człowiek ciągle się zastanawia z miesiąca na miesiąc czy dostanie premie czy nie. Niektórzy nawet sprzedają swoich kolegów żeby tylko dostać parę złotych więcej. Żenada, ale tak właśnie jest. Premia powinna być regulaminowa i wtedy jest konkret np. za brak absencji (za brak L4) dostaje się 600 zł premii, pracownik wie wówczas, czy tą premię otrzyma czy nie. Kolejny mechanizm kontroli ludzkości, wprowadzania stresu i tzw. trzymania za mordę pracownika. ZWIĄZKI ZAWODOWE MUSZĘ W KOŃCU WALCZYĆ O PRAWA PRACOWNIKÓW.

ignac

żenada

nigdy więcej

Zakład nr. 2  to ciężka orka dla produkcyjnych . Zapomnijcie że uda się wam tam rozwinąć albo awansować nawed po 12 latach pracy co najwyżej uchole się cieszą że brygadzista udaje ich kumpla. Strasznie cisną i cały czas wymagają więcej. O lepszych pieniądzach   można zapomnieć tłumaczą się że właściciele blokują pomimo iż zakład 2 co roku ma lepsze wyniki , a mimo wszytko inne zakłady tej firmy mają częściej podwyżki i wyższe procentowo .  Mistrz tworzy wrażenie kolesia , dużo obiecanek klepania po plecach tylko po to żeby jak najwięcej z ciebie wycisnąć i żeby zgarnąć bonusy, a później się  będzie tłumaczył tym że dyrekrtor każe wycisnąć z was ile się da  .Jak idziesz po urlop to przygotuj sie na spowiedź bo wyciągają wszystkie brudy i najlepiej jak wszystkie zdarzenia losowe sobie zaplanujesz z miesięcznym wyprzedzeniem.  Brak rąk do pracy biorą jak leci bez doświadczenia bo twierdzą że małpe postawią  i bedzie robić takie mają zdanie o tych co tam pracują na produkcji,  a ta rotacja odbija się  na starych pracownikach którzy mają więcej pracy ponieważ przejmują obowiązki niedoświadczonych pracowników którzy i tak nie wytrzymują okresu próbnego  , a to ma wpływ na pracowników z długim stażem i porzucają robote z dnia na dzień bo nie wytrzymują tempa. Premią 600zł trzymają za gardło nie będziesz robił w weekendy i 12 godzin  zapomnij o premii. Podkupowanie ucholi dodatkami do premii od 100 do 200 zł żeby robili po 12 godzin i w niedziele oraz  robili wrażenie że jest dobrze,  tylko że się jeszcze nie nauczyli jednego że to co mają dodane i tak   będą mieli zabrane,  ale zarządzający tym zakładem są ok i nie mają sobie nic do zarzucenia no i co oni mogą właściciel  w końcu to Niemiec i nie da zarobić, oczywiście bez urazy .

tragedia
@nigdy więcej 22.01.2017 20:14

Swieta racja robilem tam pol roku temu tylko ze na spawalni czyli nr.1 jest identycznie orasz jak beduin plecy trzeszcza i tak maja cie w duuu...pie prosisz i dzien urlopu to kaza brac na zadanie innaczej nie dostaniesz a jak wezmiesz na zadanie to cala premie zabieraja czyli tracisz b. Duzo

tragedia
@nigdy więcej 22.01.2017 20:14

Swieta racja robilem tam pol roku temu tylko ze na spawalni czyli nr.1 jest identycznie orasz jak beduin plecy trzeszcza i tak maja cie w duuu...pie prosisz i dzien urlopu to kaza brac na zadanie innaczej nie dostaniesz a jak wezmiesz na zadanie to cala premie zabieraja czyli tracisz b. Duzo

Pol

Gowork przestańcie kasować nieprzychylne komentarze o pracodawcy, bo zrobi wam się konkurencja. Dla mnie jesteście nieuczciwi.

Yop

dwójka to porażka... psie pieniądze. W pracy zapieprz. Lizi du... mają przywileje. Mnóstwo konfidentów. Ludzie są tak głupi, że nawet przychodzą w święto niepodległości. Wpoili im, że soboty w tym zakłądzie to norma. Specjalnie mniej płacą pracowniką od 13 do 14,50 zł żeby byli zmuszeni przychodzić na nadgodziny. Tym samym napycha się kasę niemcą i dyrektorowi. Jeb... was wszystkich w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e aż trzeszczy... Sami jesteście sobie temu winni. Pozwalacie na to. Jesteście białymi "murzynami". Nie obrażając nikogo. Przychodzcie w soboty i święta jak nie macie swojego życia prywatnego. Całe życie w pracy.

Boy

(komentarz usunięty przez gowork dodany 4 mieś. temu.) (Młodzi się zwalniają, brygadziści lesery, dwie lewe ręce nie wszyscy ale wiekszosc, płaca tragiczna młody 13 - 13,50, starszy pracownik 14,50 jak pracuje ze 4 lata + Konfidenci, tylko chodzą i podsluchują a potem zatają do brygadzistów mistrzow na skarge. Atmosfera dramat. Jak chcesz zarobic to musisz chodzic na soboty, bo jak nie to marnie zarobisz. specjalnie malo płaca zebys musial chodzic na weekendy. dyrektor wypycha kasa kieszenie i niemcy tez sie cieszka. Polak jak nie mial zycia tak nie ma bo 6 dni na 7 w robocie.

Sprawiedliwy

Widzę, że sukcesywnie redakcja gowork usuwa nieprzychylne posty na winkelmanna zakład 2, pewnie poszedł przelew zielonych. Będę je wrzucał za każdym razem po ich ponownym usunięciu. Zakład 2 to patologia. Stawka kształtuje się od 13 brutto młody pracownik do 14,50 pracownik z długim stażem. Premia 600 zł zabierana za reklamacje, za bałagan i za krzywe spojrzenie. Specjalnie pod koniec miesiąca dyrektor albo asystentka dyrektora wyłania się za biurka żeby przejść się po zakładzie i pozabierać premie za błahostki. Ukraińcy byli na rozmowie na lakierni i powiedzieli, że za taką stawkę i w takich warunkach nie będą robić. A już mistrz się cieszył, że będzie miał pracowników. Popieram zdanie kolegiów powyżej, w tym zakładzie jak się nie robi za kogoś to jest się wrogiem nr 1. Chyba największy wysyp leserów jaki kiedykolwiek widziałem. Brygadziści lenie, w innych zakładach pracują z dużym naciskiem na pracują w dwójce się kręcą i sieją ploty z konfidentami, pokazują palcem co trzeba zrobić. Mało płacą żebyś musiał robić w weekendy, jesteś zmuszony ekonomicznie, bo masz rodzinę. To jest manipulacja dzięki której jeb.... Ciebie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aż trzeszczy. Dyrektor dostanie premię gdzieś 50 - 100 tyś. za to że Ty robisz w weekendy i święta narodowe, bo plan osiągnięty. Jakby płacili 2500 netto bez nadgodzin to nikt nie chciałby przychodzić na weekendy a tak sobie pomyśleli zapłacimy im mniej to głupki przyjdą dorobić na soboty. Dyrektor i jego przyjaciele z niemiec zadowoleni, bo polaczki robią jak "biali murzyni". Dyrektor godziny by nie wytrzymał na montażu bądź lakierni, bo jest cieńuteńki. Ciągła rotacja o czymś świadczy. I za niedługo padną kolejne lakiernia, bo ludzie już gadają, że się zwolnią. Nie ma co się dziwić jak trzeba dźwigać tony dziennie. Pracownikom siadają kręgosłupy. Znajomki mają dobrze, bo ciągle mają najlepsze stanowiska. Znajomki się skończą jak nie będzie ludzi do pracy, bo starzy odchodzą a młodzi pracują góra 1-2 mieś. bo są wykorzystywani, robią za trzech i widzą tą niesprawiedliwość. Także znajomki żylaki na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od siedzenia będą musieli rozchodzić. Teraz przez kilka dni będą 12 ja mam na to wyj... bo robię już tutaj trochę, więc pracuje po 8 a młodzi będą jeb... po 12 okres próby, więc muszą się postarać. Znajomki będą odchodzić do innych nowo budujących się fabryk i winkelmann pozostanie bez pracowników. Opinia już poszła w świat co się tutaj dzieje. Także o nowych będzie ciężko. Trzeba było równomiernie obciążać pracą a nie robić z ludzi lepszych i gorszych. Niektóre głupki pracowali nawet 11.11 w święto narodowe. Prawdziwi "patrioci", poniżej godności się zachowaliście. Napychać kasę dawnym oprawcom Polski w nasze narodowe święto. Oni na takich jak wy żerują czy w tego nie widzicie? Wpoili wam, że pracuje się 6 dni w tygodniu i wy już myślicie, że tylko jeden dzień odpoczynku się wam należy. Chyba ludzie nie macie rodzin, dzieci ani życia prywatnego, bo całe życie jesteście w pracy. Nic nie korzystacie z życia. Róbcie tak dalej a nic z tego życia nie będziecie mieli. Ci którzy chcą tutaj pracować. Nie polecam. Szkoda czasu. Nie marnujcie czasu, bo są inne ciekawsze firmy.

Clc

Nie polecam zakładu nr 2 dział lakiernia. Jak chcecie zmarnować swój czas to nie ma problemu. Najlepsze jest dowiedzieć się trzy dni przed końcem okresu próbnego o tym, że nie zostanie przedłużona umowa. Pytałem miesiąc oraz dwa tygodnie przed końcem umowy czy umowa zostanie przedłużona to mistrz lakierni mówił, że da znać. Dał znać trzy dni przed końcem umowy. Jakby nie mógł zrobić tego wcześniej... Niektórzy pozbawieni są zasad zachowania społecznego i kultury... Mistrz lakierni mówił, że nie ma zastrzeżeń do mojej pracy. Dowiedziałem się, że będą zwalniać, bo jedna lakiernia "nie idzie". Wiedzieli o tym od dłuższego czasu a i tak nie poinformowali mnie. Szkoda tylko, że przez działanie mistrza przeszła mi koło nosa ciekawsza oferta pracy, gdyż myślałem, że przedłużą mi umowę. Także jeżeli interesuje Ciebie praca na trzy miesiące to proszę bardzo. Pamiętajcie zawsze o tym, że możecie stracić wartościowszą ofertę pracy.

MARIO

WITAJCIE MAM ISC NA ROZMOWE NA TECHNIKA DS JAKOSCI.MOZE KTOS MI PRZYBLIZYC CZYM SIE ZAJMUJE,WARUNKI PRACY I PŁACE.BEDE WDZIECZNY.

Luk

Interesuję mnie praca na stanowisku Inżyniera Procesu. Proszę o informacje jaka atmosfera w dziale inżynierii i jak wygląda obłożenie pracą? Można koncentrować się na jednym projekcie czy prowadzi się kilka projektów w tym samym czasie? Na jakie wynagrodzenie mozna liczyć (orientacyjnie)?

anonim

(usunięte przez administratora)

Boy1

Dotyczylo zakladu nr 2

PPPPP

Czy firma zatrudnia na produkcję na normalną umowę o pracę czy tak jak pozostali na umowę zlecenie ?

Jankes

Czy macie jakieś informacje o pracy w jakości? Widziałem oferty na technika bądź kontrolera jakości ale nie wiem czy warto.. Jaki system pracy tam obowiązuje? Jakie zarobki i atmosfera? Proszę o pomoc!

Nowy

Co wiecie o stanowisku slusarz narzedziowy? Wszedzie jest oferta pracy w tej firmie na to stanowisko i pisza ze wysokie wynagrodzenie.ktos cos powie w tym temacie?

Techniczny

@!@ Czy ktoś wie dlaczego na okrągło i NON-STOP od miesięcy Wilkelmann sam i przez wiele innych firm rekrutacyjnych poszukuje elektromechanika i automatyka. Czy to jakieś szczególne stanowiska, ze rotacja na nich jest tak wielka? A może wymagania firmy są zbyt wygórowane w stosunku do pensji i nie ma chętnych? A może przyjmują jakiś nieudaczników ?? Wie ktoś coś na ten temat?

Pełna zgoda
@Techniczny 24.10.2016 13:50

100% rozsądne i uzasadnione pytanie. Brak odpowiedzi przez posłusznych piesków właściciela tej firmy sugeruje że jest coś na rzeczy w tym o co pytasz. Pewnie szefowie zarabiają po 7-20 tysięcy i pracują tam wiele lat, a reszta jako pracownicy-frajerzy mają na nich robić i stąd ta WIELKA rotacja i ciągła ucieczka pracowników produkcji

asia

zalezy na jakie stanwosiko chcesz aplikować, ale podobnie w innych firmach płącą jak u nich.

john

słyszałem ze przyjmują tam ludzi jak leci, obojętnie kto i skąd. pewnie też rotacja jest. ile tam można zarobić bez nadgodzin?

anonim

(usunięte przez administratora)

maks

wszystko jest w terminie

DEX

Czy w winkel zatrudnia przez pod-firmy ?? Na jaki socjal można liczyć pracując w winkelmanie.... a i interesuje mnie co robią na zakładzie 1, 2, 3 ... liczę na rzeczowe odpowiedzi....

Lutring

A jak sytuacja na zakladzie nr 3? Ktos moze mi powiedziec jak sie tam pracuje?

loki

Czy zatrudniają osoby po szkole z minimalnym doświadczeniem na stanowisko tokarz CNC, jakie zarobki?

CDN

Witam. Wiecie może jak wygląda praca spawacza MAG w Winkelmanie? Ile zarabia taki spawacz? Jest oferta pracy i nie wiem, czy się tam pchać.

Spawacz
@CDN 04.05.2016 23:02

Poraźka nic dodać nic ująć

Znawca

A w jakiej firmie zwracają ? Na pewno nie w Winkelmanie .

anonim

(usunięte przez administratora)

Swoj

Rozumiem, tylko zastanawia mnie względnie duża rotacja konstruktorów. Zwracają za dojazdy dla kogoś z poza Legnicy?

Swoj

Witam, jak wyglada praca konsruktora, jak atmosfera i czy daja zarobic?

Aleks
@Swoj 22.03.2016 11:28

Atmosfera jak na mnie zła. Zarobić można, ale szybczej zarobisz w innej firmie.

Rafał Lubin

Witam. Czy ktoś jeździ z Lubina do Winkelmanna na dwie zmiany? Szukam wspólnych dojazdów.

rot

A na jedynce pracuje taki kierownik który opowiada bzdury innym pracownikom o innych pracownikach i tworzy niemiłą atmosferę kiedyś pracował jako magazynier w Chojnowie i lepiej by pozostał na dawnym stanowisku

Znawca

Przed. Chyba 1800zł

Zostaw opinię o Winkelmann - Legnica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Winkelmann