brak logo

Zapol

Szczecin

Opinie o Zapol

maciej 2010-01-24 10:28:23
Najgorsza firma w jakiej pracowałem. Pomijając totalny brak organizacji i muzealny sprzęt, to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nękanie pracowników na porządku dziennym. Nie sądziłem, że w XXI wieku w zjednoczonej europie możliwe są jeszcze takie praktyki. Większość ludzi zastraszona, zestresowana, zajęta zamiast pracą, to donosami po sugestywnej namowie szefa. A propos szefa... bezgraniczny brak kultury i kompetencji, (usunięte przez administratora) Zainteresowanym, zastanawiającym się nad pracą w zapolu serdecznie odradzam. Zapomniałem dodać: NISKIE ZAROBKI, to co dostaniecie na próbną umowę już wam zostawią na stałe,(usunięte przez administratora)
anonim 2010-04-27 20:37:48
Potwierdzam opinie na temat Zapolu, nie polecam nikomu pracy w takim zakladzie!!!! Jedno wielkie bagno.
Moniczkaaaa 2010-08-18 18:46:06
jak dla mnie to wy jakieś cioty jesteście!! pracuje tam 2 lata i jakoś nie mam niczym takim problemu.płacą dobrze, w terminie miła atmosfera miedzy pracownikami może owszem brygadzistka jest fałszywa i wykorzystuje ludzie ale od kierownika łapy precz spoko koleś i wcale nie pije w pracy ani nie przychodzi na kacu do pracy no może raz kiedyś ale bądzmy ludzmi każdemu się zdarza!!!! zwłaszcza że pracuje od 6 rano nawet czasem do17-18 nie wspomnę o weekendach.wiec wezcie ludzie nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko wezcie sie za robote a jak takiec cioty jestecie i nic wam nie wychodzi i dlatego was zwolnili to chociaz nie obsmarowujcie Zapolu!!!!
anonymous 2010-08-18 20:41:09
Moniczka co Ty ich tak bronisz? Niestety potwierdzam wcześniejsze opinie. Syf i bagno. Szef - zero kultury i ogłady, prostak i tyle. Myśli, że jest panem i władcą, a każdy będzie się mu podporządkowywał bez względu na wszystko. Organizacja pracy do (usunięte przez administratora) nikt nic nie wie. Czasami czarna magia. Jakieś chore fazy pomiędzy pracownikami, głupie spory i kłótnie. Stara brygada trzyma tam władze i tego nie da się ukryć. Nie polecam tego zakładu pracy. (usunięte przez administratora)
kamila 2010-08-21 20:22:04
popieram Monikę, macie coś z głową.
łoś superktoś 2010-08-24 18:15:30
Weźcie nie ściemniajcie. Firma w ogóle nie godna nikomu polecenia. Jeżeli już masz zamiar tam pracować to uważnie czytaj wszystko co podpisujesz, a przy tym zastanów się kilkanaście razy.
Nieważne! 2010-08-24 22:19:44
Widać od razu-że to firma nie dla nieudaczników -profesjonalna załoga ,tempo jest ostre-zarobić można -ale pracować trzeba pilnują!Pracuję tu od jakiegoś czasu i powiem wam że gorzej bywało-praca ciekawa i dużo się można nauczyć - jak dla mnie chciałbym tu zostać dłużej!
2
Peggy Sue 2010-08-29 11:30:17
I o co tak sobie do gardeł skaczecie? Polska mentalność? Nie lepiej mieć wszystko w(usunięte przez administratora), przyjść do pracy, rzetelnie zrobić swoje, zarobić pieniądze i ze spokojem wrócić do domu. Po co osądzać, posądzać, mataczyć, obgadywać? O co ta walka? Przecież nie o władzę i miliony :) Trochę luzu :) A jak Wam już tak bardzo praca doskwiera, to zawsze można poszukać nowej. Szczecin to nie (usunięte przez administratora) i zawsze coś się znajdzie. Proponuję trochę dystansu do siebie i innych, a nie będziecie musieli tak się denerwować, stresować i zadręczać.
tamci 2010-08-29 20:19:11
jak tak sobie czytam wasze wypowiedzi to sie zastanawiam kim wy jesteście ;)
kandydat 2010-09-24 15:31:30
ale jazda :) po przeczytaniu tych opinii musiałbym być idiotą, żeby podjąć pracę w zapolu
2
. 2011-12-20 14:15:55
Jakoś cię nie pamiętam. Chyba że pracowałaś z doskoku z zewnątrz firmy, bezpiecznie w domeczku ...
IZa 2012-08-09 11:04:05
Wierzyć się nie chce, że tak jest w ,,zapolu\", ale jeśli tak, to firma powinna przeczytać te wszystkie opinie i się poprawić bo pracownicy pouciekają.
1
kinga89 2015-02-02 17:04:03
ja bym chętnie pracował w zapol właśnie w dziale marketingu, ale nie wiem czy są takie wolne miejsca pracy teraz u nich i nie wiem gdzie mogę na ten temat jakiekolwiek informacje wiarygodne znaleźć, czy ktoś z was może mi pomóc? jestem początkująca, więc nie pytam o stawki, wezmę co dzadzą z pocałowaniem rękio, jeszcze jestem za mała na wymagania i marzenia
Kamila01 2016-01-28 07:58:12
Pracowałam tam sporo czasu, tylko dlatego, że dorabiałam będąc na studiach. Gdyby nie brak kasy, w życiu bym tam nie poszła. Zero szacunku do młodszych osób, studenci są tam, brzydko mówiąc "czarnuchami". Prezesso to burak, który wrzeszczy na ludzi i wyklina, zero kultury. Są tam układy i układziki, obgadywanie, podrzucanie świń. Brygadzistka to szczyt lizo****twa, dwulicowości, taka prostaczka, że szkoda gadać. Ludzi nie idźcie tam, to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie "dobry zakład". Jeżeli ktoś pisze dobrą opinię, to raczej ktoś z zarządu lub na dobrym układzie. Każdy inny by takiej nie napisał...
2
francio 2016-02-04 15:48:04
tragedia, to jakiś koszmar nie zakład pracy, mobbing na porządku dziennym, a najgorszy to jakiś latający zaśliniaczony, zakompleksiony synalek szefa, brak wiedzy nadrabia chamstwem i w tym dorówunje ojcu, ale nic więcej, nie polecam studentom, przejechałem się i o mało nie było wypadku przy pracy, bo brak tam dozoru i fachowości u nadzorców, wszędzie można pracować, ale nie tam
5
francio 2016-02-18 14:02:21
paleta na nogę mi o mało nie spadła, masz szczęście, bo byłby wypadek przy pracy, i jak byś to wytłumaczył? student bez przeszkolenia ciągnie paletę. więcej dbałości o pracowników, student to też człowiek
1
francio 2016-04-20 15:57:09
macie taki mętlik ze studentami, że nawet nie wiecie , że w tym roku też pracowałem. i ten bałagan jest coraz większy, ale kasa się zgadza, nie narzekam, jak mnie przyciśnie to znowu wpadnę na miesiąc lub dwa. a przepisy trzeba znać, ale do prowadzenia wózka widłowego to chyba trzeba mieć jakieś przeszkolenie, mogę się spytać w Inspekcji Pracy, bo w Zapolu nie można się pytać, ważna jest tyra i tyle. a jeżeli chodzi o te regulaminy to słowo często jest adekwatne, często nie znaczy właściwe miejsce i że zawsze są. widać wywieszacie jak jest kontrola
2
Tomi 2016-05-30 01:18:23
@tomek przypuszczam że Sobczyk synek prezesa hehe po co ty się udzielasz na tym forum jak ty się mało znasz na poigrafi,dalej chcesz wozić pyłyty na xeroxa ? hahahaha jaki regulamin na ścianie odnośnie użytkowania wózka itd. o czym ty piszesz chłopaku ??????? Pani Ela robi ( drukuje ) wszystko na biegu żeby nic na jaw nie wyszło.jak jest kontrola to na stołówce błysk a ogólnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aż przykro patrzeć...kleje,teczki skarbowe.buty studentów ( nie dziwię się bo gdzie mają buty zmienić i "zaparkować" !!! na koniec tylko zapytam....dalej pozwalacie się ciągnąć na dno pANI k. dyrektor marketingu ???
14
Bele 2016-06-27 22:04:15
Powiem tak:
Kasa jest na czas stawka nie jest najniższa nie nosisz kamieni w pełnym słońcu zwykle robisz jakieś manualne pracę które są bardziej nuzace niz męczące a to że krzyczą że gonią że zwyzywaja jak co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to tak jest wszędzie
Chcesz dorobić? To idź
Praca jak praca
1
sx 2016-08-19 14:54:15
Widocznie wszystkim odpowiadają warunki, ale jaka jest atmosfera?
4
Zdzisiu 2016-11-04 09:48:51
Miałem zaszczyt pracować w tej śmiesznej firmie. Prezes firmy wierzy w tą swoja Panią dyrektor,która nie ma pojęcia o poligrafii. Do Pani Dyrektor nie wszystko da sie znaleźć w GOOGLE. Tylko porządki,remonty, a organizacja do d..y i ciągnie firmę na same dno. Jeżeli chodzi o tych dwóch śmiesznych Szefów produkcji to fałszywe i zakłamane przydupasy prezesa. Mówią tylko to co Prezes chce usłyszeć. Jeżeli ktoś jest im nie wygodny lub jest konkurencją dla nich to zrobią wszystko by się pozbyć. Ponieważ sami wiedzą nie błyszcza, delikatnie mówiąc."Płyty na Xeroksa Ha Ha ". Firma nie potrafi docenić ludzi którzy naprawdę wykonują kawał dobrej roboty i dlatego sporo osób odeszło. Piszecie o zarobkach i że się człowiek nie narobi to fakt ale atmosfera w której się pracuje też jest bardzo ważna, a w 70% to zakłamane i fałszywe przydupasy Prezesa.
9
zawiedziony 2016-12-05 13:03:38
że też żadna kontrola nie trafiła do tej firmy. Warunki BHP- nie są złe, ale rzeczy nie ma gdzie zostawić, stołówka istniee tylko z nazwy, najlepiej jakby się nie jadło śniadania i przychodziło w ciuchach roboczych i najlepiej swoich, bo tutaj ich nie dostaniesz, płace - ok - nie są złe, płacone w terminie, ale sam słyszałem o kasie pod stołem, szczególnie za nadgodziny. organizacja pracy - ? czy coś takiego istnieje w tej firmie? nie słyszałem, roboty dorywczo wykonywane, od akcji do akcji, nie ma się człowiek odkogo nauczyć, a fachowcy olewają nas studentów i sami pozoruja pracę, tylko maszyny nie udają, ale też od nich niewiele człowiek się nauczy. dla mnie to tylko praca z doskoku, chyba do sylewstra, bo póżniej jak mówią to nie ma u nich pracy w styczniu, więc szukam innej. jak chcesz popracować pod koniec roku lub w wakacje to fajnie, na stałe to pożal się Boże , że też tam nie trafi inspekcja PIP, bo to co się tam dzieje w nocy - hahaha fajnie jest, ale rzadko
Zostaw swoją opinię o Zapol - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zapol