NEOBANK

Poznań

Opinie o NEOBANK

pracownik neobank w trybie incognito :) 2014-11-19 22:50
hej, pracuję w neoBANKu. W jakim departamencie poszukują osoby na to stanowisko, bo jakoś trudno mi podpiąc to stanowisko pod konkretne miejsce w strukturze organizacyjnej firmy. Napisz o jaki Departament chodzi, to może coś więcej będzie mozna powiedziec o wynagrodzeniu. Wynika to z tego, że w niektórych działach mogą mocno żyłowac koszty.
piri 2014-11-20 12:20
Konkretnie stanowisko się nazywa młodszy inspektor ds. Reklamacji i administracji rachunkami, nie wiem jaki to departament...
krzysztof 2014-12-01 19:46
...to chyba żadne ryzyko. Jeśli nie będzie Ci odpowiadać, to podziękujesz firmie Neobank za współpracę.
aga_lodz 2014-12-05 12:18
spróbuj podpytać w Departamencie Personalnym neoBANK. Znalazłam adres w necie, na który składa się aplikacje: praca@neobank.pl. Napisz - co Ci szkodzi - może coś odpowiedzą. Chociaż zadawanie pytań o górny pułap wynagrodzenia wydaje mi się raczej naiwne. Nikt nie odpowiada na takie pytania. Chyba, że w "sprzedaży". Wtedy zawsze szef Ci odpowie, że możesz zarobić dowolnie wysoką kwotę. :) Wystarczy, że wygenerujesz odpowiednie obroty. :) ...ale odpowiadając na poważnie - na Twoim miejscu wysłałabym mail. Tylko pytaj o konkretne pytania, najlepiej o konkretne stanowiska.
dobromir 2014-12-19 21:56
stawiasz bardzo ogólne pytania. Aga_lodz doradziła prawidłowo. Zadawaj konkretne pytania, o konkretne stanowiska. Na tak postawione pytania to nikt nie odpowie. No chyba, że niezadowoleni maruderzy, którzy potrafią tylko narzekać. Zwróć się więc do NEOBANK-U z konkretnym pytaniem mailowo. A tutaj napisz chociaż na jakie stanowisko do NEOBANK-U startujesz. Może czegoś się dowiemy...
ja 2015-01-09 10:57
no właśnie jak wygląda kwestia zarobków w bankach w działach windykacyjnych. niekoniecznie chodzi o neobank, ale może w innej instytucji np. bzwbk, albo pko? moze ktoś cos wie na ten temat?
5
gazaz 2015-02-17 18:07
Ja natomiast chce wiedzieć jak obecnie wygląda sytuacja w firmie i czy warto składac tam jakiekolwiek papiery, co z rekrutacją- w jaki sposób się odbywa i z ilu części się składa. No i oczywiście zarobki w danym roku jakie są....Bede wdzieczny jak ktos udzieli info, bo najlepiej jest opierac sie na opinii osob z doswiadczeniem
lady gonzo 2015-02-20 22:07
ilość etapów zależy od stanowiska, na które aplikujesz, jeżeli już przejdziesz rekrutację i chce ci się pracować - dasz radę, zarobki - zawsze delikatna sprawa ale co do mnie - zarabiam tu więcej niż na porównywalnym stanowisku w dużym banku ogólnopolskim
maz 2015-04-21 17:45
zamierzam aplikować na stanowisko specjalisty ds analiz ryzyka w Centrali. Proszę podpowiedzcie jakie opinie o tym stanowisku, na jaką płacę można liczyć oraz czy to jest praca 8 godz czy trzeba więcej pracować i czy nadgodziny są?
pozdr
1
byly pracownik 2015-04-28 20:59
Jako były pracownik tego banku, mogę go śmiało...nie polecić. Jeśli zależy Tobie na chwilowej pracy, to ok. Niemniej jednak na dłuższa chwilę praca tam jest męcząca i destrukcyjna. Kadra zarządzająca z zerową wiedzą na temat zarządzania, niskie zarobki, słaba możliwość rozwoju. Nie wspominając o socjalu, którego praktycznie nie ma. Jeśli jesteś młodą, ambitną osobą to omijaj to miejsce z daleka. Plusy oczywiście też jakieś mogłyby się znaleźć, ale nie mogę sobie przypomnieć ani jednego...
11
andrew 2015-05-08 18:54
wg mnie w większości firm jest "ostra jazda". trzeba sie wykazywać, albo ci podziekuja. no chyba, ze szukasz spokojnej robótki w bibliotece szkolnej, to jest ok. ...ale tam nie zarobisz... Nic - Panie - nie ma za darmo. Trzeba ostro zasuwac. Mam kolezanke w neobanku i bardzo sobie chwali, mimo ze robota nie jest lekka, ale ma juz jakis portfel klientow i mowi ze jest ok. Tak wiec kazdy troche inaczej widze, ze sprawe ocenia
1
byly pracownik 2015-05-16 15:39
Muszę się odnieść do tej wypowiedzi, bo jest wyjątkowo błędna, widać, że albo jesteś pracownikiem tego "banku" albo miałeś na tyle mało ambicji lub szcześcia, że dałeś się podporządkować słabemu pracodawcy. Pierwsze - "wg mnie w większości firm jest "ostra jazda". trzeba sie wykazywać, albo ci podziękują..." - zgadza się, w słabych firmach. Dobre firmy opierają się na partnerstwie i motywacji, a nie "ostrej jeździe". W ogóle co to za pojęcie "ostra jazda"? opłacany pracownik powinien dawać z siebie dużo, ale nie dlatego, że ktoś robi mu łaskę dając 1800 zł, tylko potrafi go docenić. Wtedy do praca jest przyjemnością, a nie karą. Niewolnictwo już dawno zostało zniesione.
Druga rzecz - "chyba, ze szukasz spokojnej robótki w bibliotece szkolnej, to jest ok. ...ale tam nie zarobisz... Nic" w neobanku też nie zarobisz nic. Chyba, że ww. kwota dla kogoś to szczyt marzeń. Po trzecie "Trzeba ostro zasuwać" - trzeba wydajnie pracować, można się tego nauczyć. Jeśli nie potrafisz zarządzać czasem i pozwalasz zrzucić na siebie milion obowiązków to faktycznie musisz ostro zasuwać. Czwarte "Mam koleżankę w neobanku i bardzo sobie chwali" - przyzwyczajanie i strach przed zmianami. Piąte "robota nie jest lekka" - powiedziałbym zupełnie odwrotnie, sama wykonywana robota jest lekka, jednak jednocześnie jest nierozwojowa, pozbawiona perspektyw, demotywująca. Szóste "Tak wiec kazdy trochę inaczej widze, ze sprawe ocenia" - dokładnie, osoby pozbawione ambicji, które boją się zmian chowając się za wytłumaczeniem "ale tutaj mam umowę o pracę, to co, że 1800" albo "w większości firm jest ostra jazda...więc po co zmieniać" będą w neobanku czuły się dobrze.
Powtórzę to co pisałem wcześniej, jeśli wystarczą Tobie niskie zarobki, słaba atmosfera, brak możliwości rozwoju, ciągłe narzekanie ze strony przełożonego i pracowników, słaba kadra zarządzająca dbająca tylko o swój tyłek, to ok. praca marzeń. Natomiast jeśli chcesz czegoś więcej, nie narzekać w poniedziałek, że znowu musisz iść do pracy, czuć że jesteś częścią firmy i twoja praca nie idzie na marne itd. to szukaj czegoś innego.
2
realista 2015-05-18 09:16
Czytam sobie te komentarze (nie tylko dla neobanku). Przeważająca większość z nich to narzekanie na pracodawców. Wygląda to tak, jakby w większości pisali frutraci. Nie chcę nikogo obrażać, to jest moje wrażenie. Nie chcę też powiedzieć, że jest absolutnie super, ale trzeba zachować jakiś umiar. Koledze "były pracownik", który komentował powyżej wypowiedź "andrew", sugeruję uruchomienie swojego biznesu. Może wtedy będzie zadowolony. Ale pewnie wtedy będzie narzekał na ZUS i Skarbówkę. Ps. W większości zgadzam się z opinią "andrew".
1
byly pracownik 2015-05-18 22:08
Problem w tym, że nie ma co chwalić, a wierz mi napisałem wiele dobrych opinii w stosunku do innych firm...ale nie ma co dyskutować z marketingowcem tej firmy. Podsumowując, 1057 ocen i jedna gwiazdka mówi sama za siebie, tyle w temacie
4
Aleksandra 2015-05-22 10:57
1800 zł w Neobanku? Gdzie - chyba brutto. Zaden ze znajomych z tego banku ani ja tam tyle nie zarabiał.
3
Oferty Pracy
2015-05-15
Żródło: Gowork.pl
Poznań
(wielkopolskie)
  Prawnik Miejsce pracy: Poznań   Jesteśmy Bankiem z wieloletnim doświadczeniem i ugruntowaną pozycją na polskim rynku.W związku z naszym dynamicznym wzrostem poszukujemy ambitnych i zmotywowanych kandydatów na stanowisko w Centrali Banku.   Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za bieżącą obsługę prawną, zwłaszcza w zakresie proce
prawnik 2015-05-22 21:25
Witam, szukam pracy. Jestem aplikantem radcowskim i szukam nowej roboty. Słyszałem, że w neoBANKU są wakaty, a przede wszystkim, że nienajgorzej tam płacą, a to bardzo rzadkie w mojej branży. Będę próbować, bo dla mnie najważniejsze to mieć płatną pracę, a nie śmieciówkę bez jakiejkolwiek pewności co będzie jutro.
stary pracownik 2015-05-23 21:12
​Witam, czytałam wpisy powyżej i muszę zabrać głos. Myślę, że większość z tych, którzy piszą tutaj na forum, to młodzi ludzie, dla których to pierwsza praca, którzy jeszcze nie widzieli zbyt dużo na „rynku pracy”, no to napiszę coś od siebie. Też pracowałam w neoBANKU - parę lat temu, wtedy jeszcze pod nazwą Wielkopolski Bank Spółdzielczy. Praca w WBS wydawała mi się mało atrakcyjna w porównaniu z tym co można było znaleźć gdzie indziej, no to spróbowałam i zaczęłam pracować w dużym banku z kolorowymi reklamami, takim bardzo nowoczesnym. Tam dopiero zobaczyłam co to znaczy „ostra jazda” - w neoBANKU nie było tak wyśrubowanych, podwyższanych co miesiąc, norm sprzedaży, nie było „samowładztwa” przełożonych, nie było inspirowanego przez przełożonych wyścigu szczurów i wreszcie nie było części pensji w postaci premii, która przeważnie była tylko teoretyczna i którą widziałam dwa razy przez cały czas pracy w innym banku. Czas pracy w WBS to było osiem godzin dziennie, w nowej pracy – do oporu – 10-12 godzin. Po pięciu latach pracy w innym banku „zaproponowano” mi "awans" na śmieciówkę albo zwolnienie. I tak na śmieciówce zostałam, bez żadnej pewności jutra. Zastanówcie sami – co wolicie pracę nierozwojową (tak pisze „były pracownik”) ale na umowie o pracę, czy tak samo trudną, żmudną pracę w dodatku przy presji psychicznej i na śmieciówce. Żałuję, z perspektywy czasu, że zrezygnowałam z neoBANKU, bo było tam stabilnie, może nie jak w bajce, ale za to do wytrzymania i po ludzku. Pozdrawiam
3
prawnik 2015-06-04 10:07
Dzięki za opinię. Nie odzywałem się wcześniej, ale cv złożyłem i byłem w NEOBANKU nawet na rozmowie. Po tym spotkaniu oceniam - ok. Zobaczymy, co dalej. Powinni niedługo się odezwać. Na początek wrażenie jest całkiem w porządku.
peter_wawaxoxo 2015-09-23 20:55
wiesz cos wiecej na temat tej pracy - doradca ds. sprzedazy kredytow inwestycyjnych? jakie proponuja podstawy? jakie premie? jakie narzędzia? będę wdzięczny za wszelkie rzetelne informacje :) pozdrawiam@!!
Marcinek 2015-12-12 20:43
Witam,
Proszę o informację czy warto startować na stanowisko GŁÓWNY SPECJALISTA W DEPARTAMENCIE INWESTYCJI I ZABEZPIECZEŃ.
Z treści ogłoszenia wydaje się ciekawa praca ale czy rzeczywiście ?
Proszę o info jak się pracuje na tym stanowisku, w tym dziale. Jak przełożeni i czy jest możliwość awansu.
1
alibaba 2016-01-13 20:53
umowa na czas określony. a po terminie albo inna umowa na czas określony albo wylot. Jeśli będą 3 umowy na czas określony to dostaniesz umowę w jednej z podległych "spółek".
3
zainteresowana 2016-04-16 08:05
Hej, pojawiło się nowe ogłoszenie, że szukają w neobanku młodszego prawnika. Z tego co pamiętam, to zeszłym roku też było takie ogłoszenie, ale wtedy nie zdecydowałam się aplikować. Moglibyście powiedzieć jak wygląda rekrutacja na to stanowisko i jakiego wynagrodzenia można oczekiwać? Chcę przejść do bankowości z dużej firmy ubezpieczeniowej i zastanawiam się czy ma to sens... z góry dzięki za pomoc :)
zainteresowana 2016-04-18 19:17
Anna - dzięki za odpowiedź. czy wiesz może coś o procesie rekrutacji i możliwym wynagrodzeniu? Pozdrawiam.
2
anna 2016-05-06 18:23
zainteresowana' aplikuj teraz maj a wiele ogłoszen :)
Bańka 2017-01-03 22:37
Może te pytania nie były "durne" a miały swój sens. Poziom weryfikacji ludzi idzie w górę szczególnie jeśli firma potrzebuje ludzi mających odpowiedni poziom wiedzy oraz kultury osobistej. Zawsze mając odpowiednio wyselekcjonowanych pracowników jest szansa na sukces.
stary pracownik2 2017-02-01 23:29
Praca w tym banku nie jest nigdy stabilna i jeśli masz stale zobowiązania to lepiej się z nim nie wiązać. Co innego gdy jesteś na początku kariery i bez zobowiązań, wtedy to może być dla Ciebie duża szansa. Minusem jednak w takim przypadku jest za to na pewno - z pewnymi wyjątkami - brak profesjonalnej kadry zarządzającej (niskiego i średniego szczebla) i stosunkowo mała ilość doświadczonych specjalistów, od których mógłbyś się czegoś nauczyć. Gdy na rozmowie kwalifikacyjnej poznasz swojego potencjalnego szefa, sprawdź co wcześniej robił.
Z drugiej strony, jeśli jesteś zdolny możesz dzięki temu szybko awansować, co będzie świetnie wyglądało w CV, chociaż pracując w neoBANKU możesz tego awansu nawet żałować. Weź też pod uwagę, że standardy w neoBANKU w pewnych kwestiach odbiegają od tzw. banków komercyjnych i gdy będziesz starał się o pracę w takich bankach, to nie zawsze praca w banku spółdzielczym będzie atutem.
3
Bodo 2017-02-03 21:56
Neobank to fajna firma ale nie ma nigdzie nowych ofert pracy.
Aneta 2017-02-28 13:54
Jak wygląda proces rekrutacji, z ilu etapów się składa?
Na jaki aspekt patrzą Państwo przede wszystkim podczas rozmowy kwalifikacyjnej?
Jakie są największe osiągnięcia firmy?
Na te i więcej pytań odpowiedział przedstawiciel firmy NEOBANK w wywiadzie udzielonym dla naszego portalu. Dostępny jest on w pod linkiem: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,159149,wywiad-slawomir-przywarty
Czy wywiad pomógł Ci znaleźć odpowiedzi na nurtujące Cię pytania odnośnie pracy w firmie?
Niki91 2017-03-21 09:34
Aplikowakam do Banku na stanowisko młodszego inspektora zostałam zaproszona na rozmowę rekrutacyjną , która serio długo utkwi mi w pamięci w pozytywnym sensie oczywiście. :-) Rozmowę prowadziła kierowniczka ktorej imienia nie pamietam i p.Marta z Hr która okazała się profesjonalnym rekruterem który widząc moje zdenerwowanie (to było moje pierwsze w zyciu spotkanie rekrutacyjne:-) profesjonalnie z uśmiechem na twarzy poprowadzila spotkanie. Niestety nie udało mi się otrzymać pracy, dostalam po 2 tyg. informacje zwrotną ale będę próbować otrzymać tam pracę przy następnej okazji.
Aneta 2017-03-21 16:12
@Niki91 rozumiem, że odbierasz proces rekrutacji jako bardzo profesjonalny. Może masz jakieś rady dla osób, które dopiero się wybierają na rozmowę. Jakie padały podczas niego pytania? Jak warto się przygotować?
xyz 2017-04-02 12:14
Pracuje już kilka lat na centrali, praca specyficzna. Polecam jedynie ludziom młodym, na początku kariery, którzy chcą zacząć coś nowego i potrzebują się poduczyć. Wynagrodzenie dość niskie na każdym etapie kariery, trzeba wywalczyć na start odpowiednią stawkę bo potem no cóż... praktycznie nic więcej się nie dostanie. Ludzie ok, choć jest spychologia miedzy departamentami. Brak jakichkolwiek świadczeń socjalnych, jedynie na boże narodzenie jakaś niewielka premia (średnio ok. 400 zł). Pracy dużo, często po godzinach, za co nic nie ma a jedynie przy dobrych układach z przełożonym do odbioru nadgodziny w późniejszym, spokojniejszym czasie (rzadko się zdarza). Wizja awansów nikła, łatwo o jakąś reprymendę a trudno o pochwałę za dobrze wykonaną prace. Zespół raczej ludzi młodych 25-40 lat.
Aneta 2017-04-03 09:10
@xyz a co możesz powiedzieć o możliwościach rozwoju oferowanych przez firmę?
Bart93 2017-06-18 20:29
Zostalem zaproszony w zeszlym tygodniu na spotkanie przeczytałem opinie i modlilem się żeby moim rekruterem była Pani którą umawiala mnie na spotkanie bo w necie i na goworku ma bardzo dobre opinie i na moje szczęście tak było! Chodzi o Panią Martę Łukomską. Super spotkanie,konkret, żadne durne pytania krótko zwięźle i na temat. Jeśli Pani to czyta to ja bardzo dziękuję za super spotkanie!!:-) Pozdrawiam
3
Bańka 2017-06-19 23:07
Czy dowiem się na tym forum coś o pracy w Szwajcarii? Bardzo chciałbym wyjechać,nie wiem jaki język trzeba znać i w na jakim poziomie? Jakie mieszknia dają ludziom?
Oldman 2017-08-16 07:59
Jako były pracownik mogę powiedzieć że odradzam pracę w Neobank. Managerowie niekompeteni aż boli!!!!!:-) na rozmowie kłamstwa sprzedają! @@ zero socjalnego ani opieki medycznej,karty Multi,wczasy pod gruszą Nic! Na rozmowie dyrektorka personalnego powiedziała że pracuje nad tym ale coś jej idzie bo przez 2 lata nic nie umiała załatwić z Zarządem.zreszta nic nie potrafi załatwić -masakra! Obiecywali ,że po próbnym będzie podwyżka wynagrodzenia hahaha zapomnij człowieku po ocenie na 90% nie dostałem złotówki a pensja co tu mówic głodowa .
....dyrektorka powiedziała, że mam się cieszyć że wogóle mam pracę..co za tekst! Co do wcześniejszych opini o Marcie Łukomskiej to się zgadzam bo to jedyny kompetentny pracownik personalnego ale z tego co wiem odchodzi z NeoBank i dobrze!!! :-)
4
Baśka 2017-08-16 08:46
Czyżby tak dobrze się pracowało , że nikomu n ie chce się pisać na forum? A może wakacje odciągnęły was od kompa?
Anonim 2017-08-16 13:50
Z perspektywy killunastu miesięcy cieszę się że już tam nie pracuje odeszlem z tego banku bo nie mogłem znieść już tej głupoty i dwulicowosci zwłaszcza dyrektorów i kierowników którzy podburzali do awantur swoich pracowników. Obgaduja jak tylko się wyjdzie z biura...Bank nie oferuje niczego oprócz wrzodow na żołądku...szkoda zdrowia! Co do kadry to ludzie są ok kadra kierownicza to porażka nie szkolą się z zarządzania ludźmi nie maja kompetemcji aby to robić a dostali te posady bo ktos musiał podpisywać dokumenty .
Szkoda gadać. Hitem jest jedna Pani dyrektor z wydawałoby się kluczowego departamentu /Hr/ w kółko powtarzała w każdej sytuacji "co ja mam Ci powiedzieć " i nie robi nic poza tym haha jak to sobie przypomnę to nie mogę ze śmiech się opanować.!!:-)
3
Anonim 2017-08-16 13:50
Z perspektywy killunastu miesięcy cieszę się że już tam nie pracuje odeszlem z tego banku bo nie mogłem znieść już tej głupoty i dwulicowosci zwłaszcza dyrektorów i kierowników którzy podburzali do awantur swoich pracowników. Obgaduja jak tylko się wyjdzie z biura...Bank nie oferuje niczego oprócz wrzodow na żołądku...szkoda zdrowia! Co do kadry to ludzie są ok kadra kierownicza to porażka nie szkolą się z zarządzania ludźmi nie maja kompetemcji aby to robić a dostali te posady bo ktos musiał podpisywać dokumenty .
Szkoda gadać. Hitem jest jedna Pani dyrektor z wydawałoby się kluczowego departamentu /Hr/ w kółko powtarzała w każdej sytuacji "co ja mam Ci powiedzieć " i nie robi nic poza tym haha jak to sobie przypomnę to nie mogę ze śmiech się opanować.!!:-)
3
ja 2017-08-16 16:03
hej, a coz to za litania malkontentow w czasach najnizszego bezrobocia w historii. komu nie pasuje praca w tej czy innej firmie (np. w neobanku), to przeciez - hulaj dusza. jak czytam te zbolale opinie, to widze slabeuszy, ktorzy malo potrafia. gdzie sa zaradni pracownicy.
hodor 2017-08-17 07:59
no właśnie - do pracy... w neobanku czy nie w neobanku. :)
interlokutor hodora 2017-08-19 08:39
hodor - zgadzam się z Tobą absolutnie. przecież na takich forach wypisują się najczęściej ci, którzy chcą się "wyżołądkować". Rzadko się zdarza, że ktoś zadowolony ze swojej pracy pisze peany i hymny o swoim pracodawcy. ...i dlatego 90% procent wpisów na takich forach to żale nt. pracodawców.
Bomba 2017-08-19 12:18
Słusznie ktoś zauważył, skoro nie odpowiada praca w NEOBANK-u to jest tyle innych możliwości, że aż dziwne że tu pracujecie?
Bartosz 2017-08-24 09:41
Mam zamiar aplikować ale po przeczytaniu pełnej goryczy wypowiedzi mam poważne rozterki i obawy czy dobrze zrobię?
Aneta 2017-09-06 21:54
@Bartosz czy aplikowałeś w końcu? Na jakie stanowisko? Czy udało Ci się uczestniczyć w rekrutacji? Jeśli tak to opowiedz o tym jak ona przebiegła i jakich pytań można się spodziewać? Czy wymagania mają duże? Czy może opinie Cię przeraziły i nie zdecydowałeś się aplikować?
Barbados 2017-09-12 12:30
Nie polecam, zarówno jako klient od 2009-2016 r jako poszukujący pracy. Nigdy wcześniej nie słyszałem takich bzdur na spotkaniu rekrutacyjnym. Gdy doszło do zarobków, Pani z HR powiedziała, że zarobki to trzeciorzędna sprawa, gdyż praca(usunięte przez administratora) powinna być odbierana jako zaszczyt. Jednym zdaniem.
Wymagania kosmiczne płaca jak w Amazonie.
Bogusław 2017-09-12 21:06
Jeszcze niedawno o pracy w banku można było sobie pomarzyć. Teraz marzenia staję się realne i niestety nie poprawiło to nastroju niektórym osobom. Widocznie lubia tak marudzić i nie widzą nic dobrego!
nigdy nie marudzę 2017-09-19 09:19
Całkowicie zgadzam się z Bogusławem. Niektórzy, jak Barbados siedzą w domu i tylko marudzą. Przy takiej filozofii pracy i życia nigdy nie będą mieli co robić w banku. ...ani jako klient, ani pracownik. Niech sobie siedzą dalej w domu marudzą i skręcają długopisy na akord.
ktoś 2017-09-19 09:20
Całkowicie zgadzam się z Bogusławem. Niektórzy, jak Barbados siedzą w domu i tylko marudzą. Przy takiej filozofii pracy i życia nigdy nie będą mieli co robić w banku. ...ani jako klient, ani pracownik. Niech sobie siedzą dalej w domu marudzą i skręcają długopisy na akord.
Aneta 2017-09-22 16:51
@ktoś czy pracujesz może w NEOBANK? Mógłbyś podzielić się informacjami na temat pracy? Na jakie warunki pracy można liczyć? Czy jesteś zadowolony z pracy w tej firmie? Takie informacje są istotne dla osób, które zastanawiają się nad przyjęciem do pracy.
Zostaw swoją opinię o NEOBANK - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NEOBANK