brak logo

Re-broker Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Re-broker Sp. z o.o.

anonim 2011-06-06 09:15:55
innowacyjna firma na rynku,świetni ludzie,rozbudowane struktury sprzedaży no i jak dla mnie najważniejsze jest umowa o pracę. Zobaczymy co i jak dalej ale jak dla mnie to firma z potencjałem,która za jakis czas bedzie rozdawala karty.
pracownik 2011-06-20 23:10:12
najwyższe prowizje za kredyty dla doracow to na pewno duzy plus
przestronne 3 biura,
mozliwosci rozwoju


to tyle a jak bedzie dalej sie okaze:)
zadowolony. 2011-11-03 20:20:35
atmosfera max dobra:)

pieniadze hmm,jezeli pracujesz to faktycznie wysokie prowizje do osiagniecia,plany sprzedazowe zostaly zmienione co za tym idzie sa bardziej motywujace do zarabiania.



Firma przeszla mala metamorfoze.

polecam.
ktos 2011-11-04 20:51:42
bylam dzisiaj na rozmowie rekrutacyjnej,warunki ktore oferuja pokrywaja sie z warunkami w ogloszeniu,na pewno podejme tam prace z racji milej atmofery ktora zastalam po wejsciu oraz oczywiscie ze wzgledu na pieniadze ktora mozna tam zarobic.2 kierownikow zespolow,biuro umeblowane,dobrze wyposazone oraz prestizowe,na glownej ulicy nad bankiem.
mam nadzieje ze sie nie zawiode,a jakie wasze opinie??
km 2011-11-04 21:27:34
Pracuję w RE-BROKERZE już od jakiegoś czasu i wiem, że jest to firma z dużym potencjałem. Jasne zasady, możliwość wysokich zarobków, przestronne, prestiżowe biuro to tylko niektóre jej atuty. Atmosfera, która panuje w biurze jest naprawdę niepowtarzalna, co oczywiście jest zasługą nie tylko pracowników ;) ale też pracodawców, którzy motywują nas i wspierają na każdym kroku. Firma cały czas się rozwija, także myślę, że niedługo sami się przekonacie, a tutaj pojawi się pełno podobnych opinii.
anonim 2011-11-06 14:57:15
Firma wciąż się rozwija i dobrze rokuje. Największym atutem jest atmosfera, która w niej panuje. Nie ma rywalizacji jak w firmach tego typu, zespół zgrany i wzajemnie się wspiera. Wyrozumiali pracodawcy to również niewątpliwy atut. W ostatnim czasie firma przeszła małą metamorfozę i zmieniła siedzibę, więc nic tylko pracować. A warto bo przy minimalnym wysiłku można sporo zarobić.
judge muelym 2012-01-14 08:40:29
sad ostateczny juz jest blisko
tzn 2012-02-02 17:44:40
Jaki sąd ostateczny?
;) 2012-04-02 19:06:12
Firma krzak;) http://otobiznes.pl/cs18774-broker/promo_docs -używa dokumentów żywcem ściągniętych z banku ;) dodatkowo dokumentów których chyba nie należy udostępniać ;D masakra totalna porażka i dzieciarnia ;)
feniks 2012-06-30 15:08:59
co za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ! ludzie ostrzegam przed tą firmą! pralnia pieniędzy moim zdaniem.. zarobki? tylko ładnie, pięknie mówią, mydlą oczy! ta firma jest nie wypłacalna!
Pe 2012-07-27 10:16:59
Korzystałem z ich usług-brak słów na \"wspaniałe\" kompetencje pracowników. Szef dużo mówi i tak naprawdę nie jest w stanie nic załatwić. Strata czasu na tą firmę. Nie polecam.
rozaczarowany 2012-07-30 16:40:32
Mam taką samą opinie jak Pan/i wyżej. Rozczarowany. Firma próbuje zarobić na krzywdzie innych ludzi. Najważniejsze jest dla nich aby wyciągnęli jak najwięcej,ile się da. Tak na przyszłość- uważajcie drodzy klienci.
zawiedziona 2012-08-30 20:40:28
prezes wrócił ciekawe na jak długo......

dlaczego tak wszystko musi być:(
jaś 2012-10-23 13:08:37
zgadzam się. to jak oni zarabiają pieniądze nie jest moralne. pracowałam tam miesiąc zarobiłam 0zł i jeszcze musiałam swój komputer wozić codziennie. porażka jakaś. dobre komentarze są pisane chyba tylko przez kierownika.
xyz 2012-12-18 15:34:08
domeną firmy, jest jak najbardziej wydoić klienta. w ogóle się ludźmi nie przejmują. ludzie mają już problemy finansowe, zgłaszają się do doradców finansowych z nadzieję, że im pomogą, a oni tylko w jeszcze większe długi popadają przez nich i muszę im płacić ukryte wielkie prowizje. masakra, że takie firmy legalnie mogą w Polsce działać to SZOK!!
ersd9 2014-12-17 23:44:12
Hej, szukam pracy, czy istnieje szansa, że znajdę ją w tej firmie ? Interesuje mnie, ile mógłbym zarobić, odpowie ktoś? Mam też pytanie, co do sposobu rekrutacji, w jaki sposób wysyłaliście CV? Na maila, czy może osobiście? Jak wygląda atmosfera w pracy i kontakty z przełozonym? dziekuje bardzo za odpowiedz
uopl 2015-01-17 17:11:36
Jak jest na dzień dzisiejszy,jak można opisać atmosferę pracy w firmie i jak wyglada sprawa związana z rozmową kwalifikacyjną? Pomożecie z tym i z kwestią dotyczącą wynagrodzenia... jakie obowiązują godziny pracy w tej firmie? Czy praca na tym stanowisku wiązać się będzie z dużą samodzielnością w działaniu?
roma 2015-03-20 00:01:58
mnie też tak się składa że najbardziej w nowej pracy by zależało na samodzielności w działaniu i rozwijaniu się w jak njajbardziej kreatywnym kierunku - czy w takim razie pójście do pracy do Re-broker Sp. z o.o będzie dobrym rozwiązaniem waszym zdaniem? generalnie to można się u nich rozwinąć i nauczyć się czegoś nowego?
kseono 2016-05-20 23:19:57
Nie mam jeszcze zbyt dużego doświadczenie w pracy na tym stanowisku, jednak to co mogę powiedzieć , po kilku to , że ludzie są w porządku, całkiem pomocni.
Zostaw swoją opinię o Re-broker Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Re-broker Sp. z o.o.