logo Higma Service Sp. z o.o.

Higma Service Sp. z o.o.

Opole

Opinie o Higma Service Sp. z o.o.

szukajacy pracy 2016-02-03 09:20
Witam. Ostatnio aplikowałem na Młodego Przedstawiciela Handlowego. Mieli odezwać się w tym tygodniu lecz od 2 tygodni cisza... może wiecie czy program już sie zakończył?
Higma Service 2016-02-03 17:22
Nadal wpływają zgłoszenia do programu "Młody Przedstawiciel Handlowy". Ze względu na spore zainteresowanie do dnia 08.02.2016r. będziemy zapraszać wybrane osoby a rozmowy kwalifikacyjne przeprowadzimy w dniach 09-12.02.2016r.
1
Higma Service 2016-02-05 11:34
@alt-J pisze: "Niby to jest młody przedstawiciel handlowy a już rocznego doświadczenia wymagają, dobrze że wynagrodzenie to 2,5 tys zł".
Nie mam pojęcia skąd takie wnioski.
szukajacy pracy 2016-02-07 19:46
Rok doświadczenia? To ja chyba widziałem inne ogłoszenie :-) cóż jeszcze firma się nie odezwała, a szkoda.. Widać byli lepsi :-) życzę im powodzenia w rozwoju kariery zawodowej :-)
Higma Service 2016-02-18 10:44
Równocześnie prowadzimy rekrutację na kilka stanowisk i w powyższych wpisach pomieszane są nasze oczekiwania. Więcej informacji o stanowisku Młody Przedstawiciel Handlowy dostępnych jest w serwisie zalogujsiedopracy .pl
Oczekiwania co do pozostałych stanowisk prezentujemy w ogłoszeniach. Zapraszamy do współpracy
1
Dave 2016-02-29 09:58
Z całym szacunkiem do firmy Higma Service ale czy firma nie "strzeliła sobie w kolanko" pisząc w ogłoszeniu o pracę 2500 BRUTTO podstawy?
Żaden ph który się szanuje i zna swoją wartość nie puści swojego CV do takiej firmy.Zaraz pewnie osoba która przegląda to forum mi odpisze że mają mnóstwo nadesłanych CV i wybrać nie mogą odpowiedniej osoby ni ale właśnie, wybrać ta ODPOWIEDNIĄ osobę za 2500 brutto nie będzie łatwo
Pozdrawiam
1
Steve 2016-03-02 12:32
a handlowcy nie żyją z prowizji? na całym świecie biznes sprzedażowy na tym polega, że podstawa ma zapewnić minimum, jak sama nazwa mówi a reszta wynagrodzenia to prowizje i premie, często 2 razy większe niż podstawa. Niestety nie każdy "szanujący się ph" to rozumie
3
Higma Service Sp. z o.o. 2016-05-11 07:23 [pracodawca]
Witam,

Wszystkie aktualne ogłoszenia na stanowiska, na które aktualnie prowadzimy rekrutacje znaleźć można w zakładce OFERTY PRACY.
1
Jurek 2016-05-12 15:38
zmianowa na magazynie, a w biurze nie. Sprzedawcy nie mają zmian.
Grundż 2016-05-24 14:07
Miałem szansę powziąć wsółpracę z Higmą na stanowisku specjalista ds. handlu i obsługi przedsiębiorstw, jednak z własnych powodów odmówiłem (a wymówienie umowy miałem już druknięte).
Bardzo tego żałuję.
Z tego co widać jest to kuźnia talentów, a warunki przedstawiały się bardzo dobrze.
Obie rozmowy rekrutacyjne trzymały wysoki poziom.
Mam nadzieję że będę miał jeszcze szanse na pracę w szeregach HS więc czekam i sprawdzam ogłoszenia.
7
Higma Service Sp. z o.o. 2016-07-04 11:06 [pracodawca]
Ilość wyjazdów Techników Serwisu jest związana z ilością zgłoszeń, które m.in. dokonywane są przez Klientów.
2
Wiesz jak to jest ... 2016-07-04 14:20
Szuka się najlepszych talentów ... A po co zawyżać oczekiwania? Ktoś chce pracować za najniższą krajową i jest zadowolony to po co to zmieniać? Rzadko kiedy pracownicy/kandydaci mają zbliżone oczekiwania finansowe ... Znajdziesz dwóch o zbliżonych możliwościach to zawsze wybierzesz tańszego. Niższe koszty ...
1
Leszek 2016-08-16 04:56
Cześć. Jestem zainteresowany pracą na stanowisku Regionalnego Kierownika Sprzedaży. Mam odpowiednie doświadczenie na podobnym stanowisku. Czy mógłby ktoś opisać model sprzedaży w firmie Higma Service ?. Interesują mnie również warunki pracy, stabilność zatrudnienia itp. Będę wdzięczny za informacje. Pozdrawiam.
1
Ania 2016-09-06 13:18
RKS: Jakie auto, GPS, czy do użytku prywatnego?
Higma Service Sp. z o.o. 2016-09-07 23:59 [pracodawca]
Witamy, co do pojazdów firmowych:
Przedstawiciele Handlowi Peugeot 208 HDI, w pełni wyposażony, 4 osobowy, z limitem kilometrów, z możliwością używania prywatnie
Kadra Kierownicza Peugeot 308 HDI, w pełni wyposażony, 5 osobowy, z limitem kilometrów, z możliwością używania prywatnie
To podstawa floty.
W chwili obecnej pojazdy nie posiadają GPS w celu monitorowania przebiegu.
Pozdrawiamy, zespół Higma Service
Higma Service Sp. z o.o. 2016-09-12 11:50
Poszukujemy kierownika na region północno-zachodni, podane w ogłoszeniach miasta min: Gdańsk, Gdynia, Sopot, Szczecin, Poznań, Gniezno, Piła wskazują na oczekiwane lokalizacje zamieszkania kandydatów.
Oczywiście zapraszamy do składania aplikacji wszystkich zainteresowanych kandydatów w województw: pomorskiego, zachodnio-pomorskiego, kujawsko-pomorskiego, wielkopolskiego, lubuskiego.

Pozdrawiamy, zespół Higma Service
Higma Service Sp. z o.o. 2016-09-13 11:23
Higma Service Sp. z o.o.

Zapraszamy do składania aplikacji przez portal GoWork.pl, bądź bezpośrednio na adres: rekrutacja@higma-service.pl.

Wszystkie aktualne ogłoszenia dostępne są w zakładce '' Oferty pracy ''.

Pozdrawiamy,
Dział Kadr

Higma Service Sp. z o.o. 2016-09-14 11:23 [pracodawca]
Informujemy, iż składniki wynagrodzenia na stanowisku Przedstawiciela Handlowego opisujemy w treści ogłoszenia.

Pozdrawiamy,
Dział Kadr
Ania 2016-09-15 16:03
Czy na pewno 4 osobowy jest 208?
Ania 2016-09-15 16:08
1800 netto to niewiele. Zakładam, że z dodatkami i premią - jeśli się ją wypracuje - pensja wyniesie maks. 2300 netto. Szału nie ma. Dziękuję za odpowiedzi, lecz nie będę aplikować.
2
Tropiciel 2016-09-19 12:39
Aplikuj wiec kolego. Powodzenia!
Rano 2016-09-19 12:43
Coś podejrzewam, ze przedstawiciel może mieć tyle podstawy jak piszecie te 1800zl ale do tego dochodzą tez pewnie dodatkowe pieniądze w postaci premie miesięcznej lub uznaniowej, przecież każdy ma określony limit do zrobienia za tyle ile zrobi ma jeszcze dodatkowo płacone?
2
Szukajacy pracy 2016-11-19 18:58
Nie 4 lecz 5 osobowy. Bylem na rozmowie i tak mi powiedziano.
gość 2016-12-01 07:58
Przepraszam, ale komu i czemu ma służyć ten wpis? Bo wartości merytorycznej tu za grosz. A obrażanie ludzi świadczy raczej o Twoich kompleksach.
Higma Service Sp. z o.o. 2016-12-04 19:43 [pracodawca]
Wpis został usunięty, ponieważ uznaliśmy go za obraźliwy i niemerytoryczny.
Pozdrawiamy, zespół Higma Service
To to już jest ... 2016-12-08 22:56
Jak idzie paczka z przezroczystą folią to widać co jest w środku. Trzeba więc wyciąć nalepki, że materiały żrące. Inaczej kurier może odmówić przyjęcia przesyłki lub zażądać wyżej opłaty.
1
Bolo 2016-12-21 13:55
Witam.
Czy mógłby ktoś napisać jakiej wysokości są premie? I czy jest sens jechać na rozmowę kwalifikacyjną?
Miła 2016-12-21 14:16
Jakiej wysokości są premie?
Higma Service Sp. z o.o. 2016-12-27 11:59
Wysokość premii określa Regulamin Wynagradzania. W ramach wynagrodzenia funkcjonuje premia regulaminowa, która w zależności od stanowiska wynosi od 25 do 75 % wynagrodzenia zasadniczego
wynikającego z umowy o pracę.
Dodatkowo pracownik może otrzymać premię uznaniową w wysokości maksymalnie 30% miesięcznego wynagrodzenia zasadniczego oraz premię zadaniową.
Premia za realizację sprzedaży jest wynikiem 3 składników: zrealizowanego obrotu, zrealizowanej marży, ilości aktywnych klientów
Pozdrawiamy, zespół Higma Service
7
Misio 2017-01-13 10:43
Mam same dobre opinie o firmie. Może czas na zmianę, czy ktoś wie o rekrutacji w Poznaniu?
2
Higma Service Sp. z o.o. 2017-02-02 16:01 [pracodawca]
Witamy, w chwili obecnej nie prowadzimy rekrutacji w regionie Wielkopolski, prosimy o śledzenie naszej strony www i mediów społecznościowych.
Pozdrawiamy, zespół Higma Service Sp. z o.o.
3
Misza 2017-02-21 20:22
Praca w firmie jest dla mnie przyjemnością. Jeśli komuś nie odpowiada najlepiej zmienić ją i nie oskarżać firmy. Chyba, że to inspirowana przez konkurencję opinia?
4
Tomek 2017-02-23 10:09
Higma ma 19 lat i wy pracowaną swoją markę. W firmie pracują młodzi ludzie. Super atmosfera. Firmę prowadzą młodzi ludzie. W HS byłem krótko . Miło zostłem przyjęty i miło zostałem pożegnany. Pozdrawiam
4
Tomek 2017-02-23 10:09
Higma ma 19 lat i wy pracowaną swoją markę. W firmie pracują młodzi ludzie. Super atmosfera. Firmę prowadzą młodzi ludzie. W HS byłem krótko . Miło zostłem przyjęty i miło zostałem pożegnany. Pozdrawiam
3
Aneta 2017-02-27 13:34
Obecnie trwa rekrutacja na stanowisko Młody Przedstawiciel Handlowy. Oferta pracy jest dostępna dla mieszkańców Łodzi, Warszawy, Radomia i Białegostoku. Czy rozważacie aplikację do firmy Higma Service Sp. z o.o.?
1
Szukamy optymistów 2017-04-25 10:27
Dokładnie. Jak jesteś rozczarowany w szczególności wysokością premii to odejdź i to jak najszybciej. Poszukiwani optymiści. :)
Michał 2017-05-01 16:39
Higma Service nic dodać nic ująć, fajna firma, fajna praca.
2
Nowy 2017-05-07 21:43
Cześć, może mi ktoś przedstawić jak wyglada dzień przedstawiciela w Higma Service?:)
A co do floty aut już wiemy ze są to peugeoty 208 hdi a o co chodzi z tym limitem kilometrów?
Czy jeśli zatankuje do pełna to mogę jechać autem na urlop?

Pozdrawiam
Michał 2017-05-08 23:10
Higma Service zasługuje na miano dobrej firmy. Kilkunastoletni staż zrobił swoje i firma jest uważana na rynku jako dobra.
3
Higma Service 2017-05-09 11:33
Michał, dziękujemy za kolejną pozytywną opinię.
Chcemy zwrócić uwagę, że na pozytywną ocenę pracuje cały nasz zespół. Wszystkich chętnych zapraszamy do współpracy.
Higma Service 2017-05-09 11:38
Proponuję nawiązać kontakt bezpośredni z przedstawicielem lub zweryfikować nasze oczekiwania
w trakcie rozmowy o pracę, na której będzie można porozmawiać również o zasadach wykorzystania samochodów służbowych do celów prywatnych. Tak jeździmy samochodami na wakacje :)
Melania 2017-05-15 08:11
Wiele dobrych opinii przeczytałam o firmie, jestem pracownikiem Higma Service i bardzo ciesze się z tego.
1
Amelia 2017-05-17 07:33
A na jakim stanowisku? Biuro, PH?
Misio 2017-05-21 21:00
Higma Service to firma działająca na polskim rynku w rozwiązaniach dedykowanych branży utrzymania czystości.Słyszałem, że firma ciągle się rozwija i modernizuje, rozbudowano system informatyczny, wymieniono pojazdy, super.
Andrew 2017-05-30 11:43
Czy w tym roku będzie jeszcze nabór do programu Młody przedstawiciel handlowy w warszawie ?
Higma Service 2017-05-31 09:52
Zapraszamy do składania aplikacji.
Higma Service Sp. z o.o. 2017-05-31 10:08
W tym roku nie planujemy rekrutacji do programu Młody Przedstawiciel Handlowy w rejonie Warszawy. Ale zgodnie z tym co napisano powyżej, zapraszamy do przesłania aplikacji na adres rekrutacja@higma-service.pl
Pozdrawiamy, zespół Higma Service Sp. z o.o.
2
czeslaw 2017-06-22 15:31
Czy byl ktos na rozmowie kwalifikacyjnej w Gdansku na przedstawiciela na wojewodztwo Pomorskie ?
Mirek 2017-07-05 11:16
Co ciekawego dzieje się w firmie? Może jakieś nowiny mógłby ktoś wrzucić na forum. ? Byłem pracownikiem i z sentymentu interesuje się firmą! Jak sie pracuje?
Aneta 2017-07-06 14:19
@Mirek
rozumiem, że dobrze wspominasz swoją współpracę z Higma Service Sp. z o.o. Mógłbyś powiedzieć coś o tym jak ona wyglądała? Co wspominasz najlepiej ?
Zostaw swoją opinię o Higma Service Sp. z o.o. - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Higma Service Sp. z o.o.