Cortex Chemicals

Tarnów

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 422 ocen.

Cortex Chemicals
4 422 6 1

Opinie o Cortex Chemicals

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Henry

Słyszałem, że Cortex ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Czy może ktoś podpowie o rekrutacji?

Dominika

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje?

P.sekowski

Cześć Wszystkim! Na ten wątek trafiłem przypadkiem, nie wiem niestety co napisał Pan Alek, wpis został usunięty, ale dziękuje Wszystkim za kilka słów w mojej obronie, jezeli kogoś przypadkiem niesłusznie uraziłem podczas naszej wspólnej pracy to oczywiście przepraszam, jednak po tych kilku wpisach wiem ze dalej warto działać razem z takim Team'em! Pozdrowienia!

Lol
@P.sekowski 13.02.2017 21:15

Lol bo juz wszyscy uwierzyli hahah

Szukasz pracy?

Patrycja

@lok, co masz na myśli? Przypominam, że forum GoWork.pl służy wymianie opinii na temat pracodawców, więc jeśli chciałbyś podzielić się swoją - zachęcam. Co możecie powiedzieć o pracy w Cortex Chemicals w Tarnowie? Polecacie tego pracodawcę? Zachęcam do dodawania swoich opinii!

Berry

Piotr, ja uważam, ze to i tak za mało - te " kilka słów w Twojej obronie" . Wiem, ze na prawdę jesteś super gość, świetnie radzisz sobie jako wiceprezes a co najważniejsze - jesteś dobrym człowiekiem .

;)
@Lol 11.03.2018 09:15

DAJ JUŻ SOBIE SPOKÓJ SĄSIAD! ;-)

Patrycja

Jak aktualnie przedstawia się sytuacja pracowników w Cortex Chemicals? Czy któryś z obecnych lub byłych pracowników pracowników mógłby napisać coś na temat warunków oferowanych przez tego pracodawcę? Każda Wasza opinia z pewnością będzie bardzo przydatna dla osób zainteresowanych podjęciem pracy w tym miejscu.

Patrycja

Upominam osoby wypowiadające się poniżej, że na forum niedozwolone są komentarze w obraźliwym i wulgarnym tonie - jest to niezgodne z naszym regulaminem (https://www.gowork.pl/regulamin ), więc część Waszych komentarzy może zostać usunięta przez administratora. Czy ktoś mógłby napisać, jak ocenia Cortex Chemicals pod względem proponowanych warunków na tle innych firm z branży?

Administrator

Wiesz jak wyglądają zarobki w Cortex Chemicals? Podziel się swoją opinią. Może okazać się bardzo cenna!

Miron

Słyszałem o Cortex Chemicals, że to bardzo dobry pracodawca. Podpowiecie coś więcej dla zainteresowanego praca w firmie?

Stara
@fred 07.01.2018 21:24

Nie zgadzam się z Twoją opnią. Większość z nas pracuje tam od wielu lat. Czasy znajomych i "poleceń" na szczęście mamy w Polsce już dawno za sobą.

Patrycja

@YYY to dobrze, że jesteś zadowolona z pracy w Cortex Chemicals. Czy powiesz jak długo pracujesz w firmie i na jakim stanowisku jesteś? @xxxx proszę o pozostawianie merytorycznych opinii o pracy w firmie, które są pomocne dla tych co chcą przyjąć się do firmy.

anonim

(usunięte przez administratora)

YYY

tak, pracuję.Jestem zwykłym pracownikiem, mam trochę doświadczenia co też nie oznacza że wszystko idzie gładko i samo się robi.Specyfika pracy w każdej firmie a szczególnie handlowej polega na sytuacjach nie do końca dających się przewidzieć, potwierdzi to każdy z podobnej branży.Są wzloty i upadki,ale istotne jest żeby się nie poddawać i mieć wokół siebie ludzi na których można polegać.A tu tak jest na każdym szczeblu.Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi i do doskonałości nam daleko, choć pewnie by się chciało :) Uczciwie powiem, że polecam pracę w Cortexie,powołując się na wpisy innych :polecam osobom,którzy naprawdę chcą pracować, i wymagają tak samo od innych jak i od siebie.

Berry

Prawda jest po środku, mniej więcej połowa ludzi tam G robi, i taka jest prawda! - papierosek, ploteczki, układanie fryza w kiblu, mejk ap nad rańcem (bo przecież rano się nie zdążyło), zakupy, itp itp, bo przecież się już jest w pracy i czas leci. I tak się kręci. Wszyscy wiedzą , ze tak jest ! ;) Natomiast - druga część - coś tam robi, kręci tym biznesem, niestety ta część to asystenci asystentów asystentek, czyli sztuczny tłok. Dobra rada - przyjrzeć się po co kto tam siedzi i czy robi coś więcej niż skok na papieroska i dwa maile dziennie, liczba zatrudnionych się zmniejszy to i bilans firmy się polepszy. A niech tylko ktoś nie przyzna mi racji.... haaaa :)

Wandziulka

@OLX Z takimi pracownikami jak ty Cortex Chemicals nie będzie miał lekko. Atmosfera w firmie zależy w największym stopniu od ludzi ale niektórzy nawet nie chcieliby spróbować? Dobrze, że w firmie jest więcej fajnych osób to może damy radę, przecież tu przebywamy dużo godzin!

xxxx
@WS 28.09.2017 12:54

Przykład :D

Patrycja

@Wątek czy mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat warunków pracy w Cortex Chemicals? @była dlaczego nie byłaś zadowolona z pracy w firmie? Powiesz nam coś więcej o tym? @Kandydat czy udało Ci się aplikować do firmy? Jak przebiegła rozmowa kwalifikacyjna?

Cezary

Mam swoje doświadczenie zawodowe i wiem, że jak człowiek pracuje i potrafi dogadać się ze współpracownikami to zupełnie inna bajka. Chce się pracować!

Wątek

Dlaczego niektórzy uważają , że dobre zdanie o firmie może mieć jedynie dyrektor? Jestem zwykłym pracownikiem, jest mi tu dobrze i nie widzę powodu żeby wypisywać coś na firmę. Nie ma ideałów ale szanujmy co mamy. Bardzo często jak już stracimy to dopiero żałujemy.

Karo
@Wątek 19.08.2017 12:13

dokładnie, koleżance od "bólu brzucha" jedno zdanie: nie każdy nadaje się do każdej pracy,trzeba mierzyć siły na zamiary, fajnie że udało się znaleźć pracę,która pasuje.Ja też jestem "zwykłym pracownikiem" i mam dobre zdanie o firmie,polecam każdemu kto nie boi się rozwoju, wyzwań i pracy, i z własnego doświadczenia potwierdzam,że to procentuje :)

Kandydat

Cortex Chemicals to świetnie rozwijająca się firma. Słyszałem o nich sporo dobrego i chcę aplikować . Mam pytanie jak pracuje się w firmie? Czy macie dodatki socjalne może jakieś inne? Może cos jeszcze się dowiem?

OLEK
@Kandydat 12.08.2017 13:17

AMEN!

była

Swoją prace w tej firmie kojarzę tylko z bólem brzucha. Jak rano trzeba bylo wstac i iść tam do pracy to po drodze sie modliłam żeby juz wracać do domu. Na szczęście teraz mam inną prace która sprawia mi same przyjemnosci i do której chętnie idę.

Wątek

Cortex Chemicals jest spoko firmą. Nigdzie nie jest idealnie bo to jest niemożliwe. Jeśli komuś jest tu bardzo źle zawsze może zmienić na inną , może lepszą?

Wątek

Cortex Chemicals od 35 lat działa na rynku polskim i międzynarodowym. Pozycja lidera zobowiązuje.Firma podnosi kwalifikacje pracowników, zdobywamy kolejne certyfikaty jakościowe, poszerza działalność o nowe branże. To jest naprawdę dużo.

Flis
@Wątek 06.06.2017 21:51

Mało, p. Dyrektorze.

Jestem cały w trawie

To tylko moja prywatna, obiektywna opinia, nikogo nie chciałem urazić, nic nikomu nie zarzucam. Zdrowia życzę !

Władzia
@Jestem cały w trawie 30.05.2017 23:50

Masz na myśli "subiektywna" Pozdrawiam Cię :)

Wątek

@Jestem cały w trawie Bardzo łatwo idzie Ci krytykowanie innych, wychwytywanie najdrobniejszych wad oraz zarzucanie innym, że nie potrafią prowadzi firmy. Ale po co to robisz?

Cze

Dajcie już spokój z tym pluciem.Żyjemy w wolnym kraju, wolny rynek, nie ma przymusu pracy w tej czy innej firmie, komu nie pasuje zawsze może zmienić pracodawcę.Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.. A kamieniem rzucić najprościej.. Życzę Zdrowia Wszystkim bo to najważniejsze..reszta zależy od nas :)

oo
@Cze 09.05.2017 18:33

To nie plucie !! Chyba ktos tutaj sie czegos obawia!! jak to napisał Eze ( Co kto sieje Panowie to i zbierać będzie musiał i tak jak traktuje tak jego potraktują.:)

Jestem cały w trawie

Przepraszam, to nie złośliwości, nikogo też nie obrażam a myślę, że .... no, może dam Komuś do myślenia.

Jestem cały w trawie

Przepraszam, to nie złośliwości, nikogo też nie obrażam a myślę, że .... no, może dam Komuś do myślenia.

Pr
@Jestem cały w trawie 08.05.2017 23:21

Dokladnie!!moze w koncu pewnym sprawom najwyzszy czas sie przygladnąć .Dokladniej!

Wacek

@Jestem cały w trawie Może trzeba założyć własną firmę i nie będziesz miał czasu pisać takich złośliwości.

Jestem cały w trawie

no cóż... Mała firemka z nieco zacofanym zarządem, pozująca na super korporację. Niestety większość pracowników snuje się tam z kąta w kąt męcząc się cholernie w straszliwej nudzie i ściemnianiu, ze coś robią. Szefostwo - tj. Właściciel, który mało co wie chyba , (bo powierzył kierowanie Zarządowi) jest robiony w ciula na każdym kroku. Wyzysk i zatrudnianie ludzi za marne grosze (wyższe wykształcenie i języki przy tym to standard) i jednoczesne zatrudnianie innych za grubą kasę przy "NICNIEROBIENIU". Brak szacunku i docenienia dla pracowników, którzy COŚ robią, brak awansów wewnętrznych, nierówno rozłożone obowiązki, "nikt nic nie wie" - to dodatkowe minusy. A ludzie, którzy pracują tam naście i więcej lat ? Chyba przyrośli, pogodzili się, nie widzą dla siebie szansy na rozwój i boją się "nowego". ..albo dostają grubą wypłatę "za nic" ot co..... Szkoda, bo piękny dworek i otoczenie tworzy "wow" na każdym kroku, ale niestety - przerost formy nad treścią :(

Patrycja

Kinga, czy odbyłaś rozmowę rekrutacyjną w Cortex Chemicals?

Werdykt

Pracuję w Cortex-ie i uważam, że jest część osób żerujących na pracowitych kolegach. Firma jest dobra i powinna zrobić porządek.

Tara

Trochę już pracuję w firmie Cortex , zaznaczam że to prywatna firma, w 100% Polska firma, dająca radę na rynku już ponad 30 lat, nie podpierająca się żadną zagraniczną "matką". W związku z tym Ci którzy liczą na "ciepłą posadkę " niewiele z siebie dając tego tutaj nie znajdą ..Co do Zarządu to moim skromnym zdaniem i tak mają świętą cierpliwość co do niektórych osób.. rozmowy, kolejne szanse..etc.. Piotr-pełen szacunek do tego człowieka ,przede wszystkim za mega pracowitość i odpowiedzialność,otwartość do ludzi.Nadmienię,że nie piszę tego na żadne zamówienie tylko mnie krew zalewa chwilami jak wszelkiej maści "pokrzywdzeni" nigdy nie widzą żadnej winy u siebie a najlepiej wiadro pomyj wylać na Zarząd, firmę ,wszystkich naokoło...Czasy komuny dawno się skończyły i hasło:"czy się stoi czy się leży 2 patole się należy" już dawno nieaktualne.A kto się czuje pokrzywdzony ,proszę bardzo, wolny rynek, założyć sobie firmę, nająć pracowników i ciekawe czy będą matkować jednemu czy drugiemu jak przyjdzie opłacić koszty i utrzymać biznes...

Zostaw opinię o Cortex Chemicals - Tarnów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cortex Chemicals