Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BANCO SP.Z O.O

Pracowałeś w firmie BANCO SP.Z O.O i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
. - 2012-07-28 21:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik - 2012-07-22 13:18:24

PODŁOŚĆ I ZAWIŚĆ kieruje waszymi wpisami.



Firma jest bardzo dobra dla pracowników którzy coś potrafią . Czuje się w niej szanowany. Warunki socjalne są też jedne z lepszych w znanych mi firmach.



((usunięte przez administratora). Może było szefie warto o tym pamiętać i się nie ośmieszać.

Co do tych 10zł to ile miał ci zaproponować jeżeli nic nie potrafisz, jesteś bez zawodu i chciałeś rozpocząć staż.

Jeżeli jest tak źle jak piszecie to dlaczego się nie zwolnicie?

Nakazu pracy chyba nie ma.
.
zdjecie uzytkownika
. - 2012-07-28 21:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
luzik - 2010-12-25 19:41:16

Właśnie odpowiedziałem na tą ofertę. Dostałem 10 zł/h. i to na umowę zlecenie albo i bez, bo do tej pory żadnej umowy nie widziałem. A jak powiedziałem "kierownikowi produkcji" o ofercie to się spienił. (usunięte przez administratora) O warunkach pracy i atmosferze szkoda gadać. Jeszcze nigdy nie widziałem w jednym miejscu tylu sfrustrowanych ludzi. (usunięte przez administratora).
zdjecie uzytkownika
. - 2012-07-28 21:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były pracwonik - 2012-07-22 12:34:52

a dlaczego odradzasz?
.
zdjecie uzytkownika
. - 2012-07-28 22:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marek - 2012-06-05 14:01:41

Odradzam tam pracę
.
zdjecie uzytkownika
. - 2012-08-04 19:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-09-20 13:04:29

firma marzeń.(usunięte przez administratora) , ktoremu pod względem wykształcenia brakuje do większości pracowników fizycznych to już mówi samo za siebie..stanowisko nie adekwatne do poziomu jaki reprezentuje sobą ten człowiek,każdy przekonał się chyba o tym na własnej skórze. problemy z urlopem , umowami widmo ogólnie poprzewracało sie du*pie. faworyzowanie nowych pracowników pod warunkiem , że są to członkowie rodziny. Ksywka(usunięte przez administratora)nadana mu przez pracowników odzwierciedla doskonale jakim typem jest człowieka.

Drugi gościu chodzi po firmie jak rewolwerowiec i patrzy kogo tu (usunięte przez administratora) chociaż sam generuje niepotrzebne koszta bo dział jakim \\\"zarządza\\\" nie wymaga większej filozofii i pracownicy z dłuższym stażem doskonale by sami zarządzali tym działem bez jego pomocy.

ogólnie sprawia wrażenie gestapowca , któremu najlepiej dać tylko bicz , żeby poganiał ludzi i tym samym nabijał sobie ptk u szefa za szybko zrobioną robotę. najśmieszniejsze jest to , ze(usunięte przez administratora) z gestapowcem przy pracownikach obgadują siebie nawzajem , a w twarz sobie nic nie potrafią powiedzieć. Prowokuje i stresuje ludzi dziwne,ze jeszcze nie dostał to na co zasłużył.

(usunięte przez administratora) człowiek bez honoru. Obiecuje premie za zrobioną prace,a nie potrafi dotrzymać słowa za to tylko patrzy z czego potrącić,ogólnie zasłużył sobie takim postępowaniem na pośmiewisko firmy.

zarobki w miare dobre , ale każdy przy 200 godzinach mógłby tak stwierdzić.

.
zdjecie uzytkownika
misiek - 2012-08-22 09:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
oj banel,
Znajdą się ludzie którzy pójdą pracować nawet za 10,00 zł. na godzinę brutto, nawet do takiej \"persony\" jak ty, bo taki jest rynek pracy, tylko powiedz ilu ludzi pracowało u ciebie dłużej jak 3 miesiące? Może między jnnymi i dla tego że jest duży rozdźwięk pomiędzy stawką z oferty pracy, a faktami. Przytłaczające większość twoich pracowników ma wykształcenie i doświadczenie zawodowa większe od twoich pupili z nadzoru produkcji. Pisząc, opieraj się na faktach, a nie mrzonkach, albo fantazjach
zdjecie uzytkownika
Andrzej K. - 2012-09-18 15:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak i wciskanie się poniżej kosztów na rynek szukając jeleni do wykonania zleceń jako podwykonawcy. Rewelacyjne praktyki biznesowe!
zdjecie uzytkownika
Marek - 2012-09-18 15:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
misiek - 2012-08-22 09:53:39

oj banel,

Znajdą się ludzie którzy pójdą pracować nawet za 10,00 zł. na godzinę brutto, nawet do takiej \"persony\" jak ty, bo taki jest rynek pracy, tylko powiedz ilu ludzi pracowało u ciebie dłużej jak 3 miesiące? Może między jnnymi i dla tego że jest duży rozdźwięk pomiędzy stawką z oferty pracy, a faktami. Przytłaczające większość twoich pracowników ma wykształcenie i doświadczenie zawodowa większe od twoich pupili z nadzoru produkcji. Pisząc, opieraj się na faktach, a nie mrzonkach, albo fantazjach
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
. - 2013-06-15 12:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
. - 2012-08-04 19:57:18

anonim - 2011-09-20 13:04:29

firma marzeń. (usunięte przez administratora) , ktoremu pod względem wykształcenia brakuje do większości pracowników fizycznych to już mówi samo za siebie..stanowisko nie adekwatne do poziomu jaki reprezentuje sobą ten człowiek,każdy przekonał się chyba o tym na własnej skórze. problemy z urlopem , umowami widmo ogólnie poprzewracało sie (usunięte przez administratora). faworyzowanie nowych pracowników pod warunkiem , że są to członkowie rodziny. Ksywka (usunięte przez administratora) nadana mu przez pracowników odzwierciedla doskonale jakim typem jest człowieka.


Drugi gościu chodzi po firmie jak rewolwerowiec i patrzy kogo tu (usunięte przez administratora)chociaż sam generuje niepotrzebne koszta bo dział jakim \\\"zarządza\\\" nie wymaga większej filozofii i pracownicy z dłuższym stażem doskonale by sami zarządzali tym działem bez jego pomocy.


ogólnie sprawia wrażenie gestapowca , któremu najlepiej dać tylko bicz , żeby poganiał ludzi i tym samym nabijał sobie ptk u szefa za szybko zrobioną robotę. najśmieszniejsze jest to , ze (usunięte przez administratora) z gestapowcem przy pracownikach obgadują siebie nawzajem , a w twarz sobie nic nie potrafią powiedzieć. Prowokuje i stresuje ludzi dziwne,ze jeszcze nie dostał to na co zasłużył.


(usunięte przez administratora)człowiek bez honoru. Obiecuje premie za zrobioną prace,a nie potrafi dotrzymać słowa za to tylko patrzy z czego potrącić,ogólnie zasłużył sobie takim postępowaniem na pośmiewisko firmy.


zarobki w miare dobre , ale każdy przy 200 godzinach mógłby tak stwierdzić.


.
.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-10 09:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Płacą jakieś sensowne stawki?
zdjecie uzytkownika
Paatrycja - 2013-11-09 10:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.


Możecie mi powiedzieć co się dzieje w tej firmie? Chciałabym wiedzieć jak są traktowani pracownicy, czy są problemy z urlopami, jakie są zarobki.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-06-15 06:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
z waszych opini wychodzi ze słaba ta firma
zdjecie uzytkownika
malik - 2014-06-15 14:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2014-06-15 06:33:42]:
to chyba nawet dość delikatnie powiedziane. Choć trzeba zważyć na to, że opinie są już sprzed kilku miesięcy
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-26 08:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest jedna z lepszych firm , uznanych na świecie Trzeba tylko coś umieć .
Zazdrość przemawia przez wyrzuconych za przewinienia .
zdjecie uzytkownika
Rysio D - 2014-10-26 09:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-10-26 08:44:33]:
To jedna z firm uznawana na świecie piję za jej zdrowie i SUKCESY
TYCH KTÓRZY UMIEJĄ.
zdjecie uzytkownika
tivu - 2014-11-03 11:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mysle, ze osoby, ktore potrafia cos soba zaprezentowac jezeli by nie byly docenione w firmie na pewno by szybko zrezygnowaly z takiej wspolpracy. Na moje oko banco tez jest ulozona spolka, ktora zdaje sobie sprawe ze skarbu jakim sa pracownicy i chyba chcialaby ich u siebie przytrzymac w miare mozliwosci. To calkiem normalne, skoro licza na dobre wyniki.
zdjecie uzytkownika
majek - 2014-12-08 14:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja sadzę, że jeśli firmie zależy na jakimś pracowniku, to będzie go chciała zatrzymać przy sobie i wzbudzic lojalność potem, bo tacy prcownicy, którzy naprawde utozsamiają się ze swoją firmą są na wagę zlota, bo tedy też na przykłąd inaczej się przykładają do swoich obowiązków już i inaczej patrzą na wszystko.
zdjecie uzytkownika
zenon - 2015-01-05 23:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Banco jest producentem mebli metalowych, opraw oświetleniowych, drzwi okrętowych, szalunków i innych tego typu mebli okrętowych. Także jeżeli ktoś specjalizuje się akurat w tej dziedzinie meblarstwa i może firmę wspomóc swoim doświadczeniem to myślę , że śmiało może aplikować nawet i dziś. Powodzenia ;)
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-29 22:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
najgorsza firma na rynku i brak
jakiegokolwiek szacunku do pracownika
omijajcie z daleka
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-03-07 21:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
weni - 2015-03-07 21:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli wystawiasz @ja już tak negatywną opinie Banco to może przynajmniej napiszesz czemu masz o nich tak złe zdanie . Bo takie ślepe oskarżenia to można sobie rzucać w nieskończoność. Ja z doświadczenia wiem ,że praca tutaj jest ciężka i może nie zawsze przyjemna, ale nie jest gorsza od innych tego typu miejsc
zdjecie uzytkownika
Polo - 2015-03-25 09:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Banco jest zlokalizowane w Rusocinie, więc raczej praca jest dobra dla osób mieszkających w niedalekiej odległości. Wątpię, żeby ktoś chciał dojeżdżać nie wiadomo ile do pracy, skoro i tak warunki są słabe - jak piszecie. Tylko pytanie o co konkretnie chodzi - o atmosferę, wynagrodzenie czy podejście do pracowników...?
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-04-03 14:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [weni - 2015-03-07 21:37:14]:
No proszę.... i rozpisali się p.....y bubela. To znaczy, że przy korycie dalej mają swoją pajdę, bo z tego co wiem, to dla roboli to dalej raczej okruch i bat. Atropos, czy dalej tam się pracuje regulaminowo po 10 godzin?
zdjecie uzytkownika
Lidia - 2015-04-24 02:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałam się porozumieć z osobami, które niedawno stosunkowo dostały pracę w Banco - czy były jakieś wielkie problemy na rozmowie rekrutacyjnej i jak ona przebiegała.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-20 22:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
bary - 2015-07-20 22:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chora atmosfera w pracy,obóz pracy, wszyscy tyle samo zarabiają nie ważne w jakim zawodzie pracują, odradzam ten zakład pracy. Nerwowo człowiek nie wytrzyma za grosze.
zdjecie uzytkownika
kanta - 2015-07-21 02:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może to jest jakiś socjalistyczny sposób myślenia, skoro wszyscy tyle samo zarabiają ... Trochę to dziwne tym bardziej, że przecież każdy wykonuje różne czynności w tej firmie więc nie rozumiem dlaczego np. inżynier ma zarabiać tyle samo co np. ochroniarz - o tak logicznie Twoja wypowiedź może być interpretowana.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BANCO SP.Z O.O

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BANCO SP.Z O.O?
Zadaj pytanie
alert