Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BANCO SP.Z O.O

Pracowałeś w firmie BANCO SP.Z O.O i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-09-11 22:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca miła spokojna i przyjemna.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-09-12 11:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mniej cwany - 2010-08-14 19:28:21

Fajni ludzie ,fajna ciekawa praca.

Dlatego tu pracuję ponad 10 lat .Jak to mi się udało musicie się
domyśleć,ale potrafię o siebie zadbać i zająć się innymi mi niewygodnymi.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-09-14 17:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były pracownik - 2010-09-07 17:09:24

BYŁEM TAM ,POPRACOWAŁEM ,ZREZYGNOWAŁEM.
Dlaczego?Sami tam popracujcie zrozumiecie.

Właśnie jest okazja tu popracować .Potrzebujemy 2 stolarzy ,2 ślusarzy
20 ZL /godz (5 lat doświadczenia -panele ,kabiny okrętowe).
Potrzebujemy MISTRZA TECHNOLOGA WARSZTATOWEGO(3500ZL).
Serdecznie zapraszamy naprawdę warto.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2010-09-18 14:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracownik - 2010-09-12 12:10:10

Ludzie dajta spokój z biadoleniem i pisaniem bzdur.Nie chceta robić
to się zwolnijta i weżta się z powrotem za gospodarkę.

Same bzdury.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-09-18 16:38:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAJSTER OKRĘTOWYCH KABIN - 2010-09-18 13:45:17

pracownik - 2010-09-14 17:40:23

były pracownik - 2010-09-07 17:09:24

BYŁEM TAM ,POPRACOWAŁEM ,ZREZYGNOWAŁEM.
Dlaczego?Sami tam popracujcie zrozumiecie.

Właśnie jest okazja tu popracować .Potrzebujemy 2 stolarzy ,2 ślusarzy
20 ZL /godz (5 lat doświadczenia -panele ,kabiny okrętowe).
Potrzebujemy MISTRZA TECHNOLOGA WARSZTATOWEGO(3500ZL).
Serdecznie zapraszamy naprawdę warto.

Kabiny okrętowe i panele to jest dopiero interes ale nie za taką
stawkę.Chyba 20 euro na godzinę i za 3500 euro MAJSTER
Wtedy możemy pogadać .(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-09-18 16:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pełen luz robię tu co chcę KAMERY TERMINALE KAPUSIE
ale ja nad tym panuję.
zdjecie uzytkownika
WOLF - 2010-09-18 16:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SUPER LUDZIE SUPER ZAKŁAD.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-09-18 17:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LOLO - 2010-08-21 11:46:50

Mniej cwany - 2010-08-14 19:28:21

Fajni ludzie ,fajna ciekawa praca.

A to ciekawe.

Ogólnie ciekawa praca.
zdjecie uzytkownika
niedoszły pracownik - 2010-09-24 15:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DOSYĆ NIECIEKAWE OPINIE ale widocznie coś jest nie tak skoro
tyle jadu jest na paru stronach wypowiedzi zwykłych roboli.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-10-28 16:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wysoki poziom jakościowy ,znakomite zarobki .Wszyscy pracownicy
zadowoleni i to przy ośmiogodzinnym czasie pracy.
zdjecie uzytkownika
I'm Back - 2010-11-04 18:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik - 2010-10-28 16:55:41

Wysoki poziom jakościowy ,znakomite zarobki .Wszyscy pracownicy
zadowoleni i to przy ośmiogodzinnym czasie pracy.

Oj (usunięte przez administratora) już nie dodawaj sobie.
Widać, że nie widzisz nic poza swoim czubkiem nosa.

Widzę, że towarzystwo się rozpisało.
A pamiętacie wylewanie chemikaliów po kątach?? A palenie śmieci gdzie toksyczna chmurka była widoczna z kilometra :)

Na brak wrażeń narzekać nie można....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-11-15 11:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O JAKICH 8 GODZINACH PISZESZ? BO CHYBA FIRMY POMYLIŁEŚ !!!!!
zdjecie uzytkownika
. - 2011-12-11 13:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2010-09-04 11:27:16

Halina - 2010-08-25 17:46:25

pracownik - 2010-08-23 18:21:44

były pracownik - 2010-08-14 19:02:54

MAJ - 2010-08-14 18:33:56

Bardzo miło wspominam .Pełen luz ,robiłem tam co chciałem

ale to tylko do czasu.

Potwierdzam ,dla mnie to były wczasy i wielka przygoda.

Pełen luz i nikt do mnie się nie sadził.

Wspaniała organizacja pracy,mili i serdeczni ludzie.Wielki luz,pełna

swoboda.Naprawdę jestem pod wrażeniem.

Tak tu po prostu chcę się pracować .

Halina daj spokój
.
zdjecie uzytkownika
Janek - 2012-05-09 09:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ukazało sie nowe ogłoszenie o prace KONTROLER JAKOŚCI
Moze ktos wie co sie stalo ze straym kontrolerem?
Czy warto zdobyc tam doswiadczenie?

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
misiek - 2012-05-28 12:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zależy. (usunięte przez administratora) to rolnik mechanizator po zawodówce, jego \"(usunięte przez administratora)\" bez zawodu, chyba po podstawówce,(usunięte przez administratora) też trzyma podobny poziom, również jeżeli chodzi o kulturę osobistą. Decyzja należy do Ciebie
zdjecie uzytkownika
Marek - 2012-06-05 14:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam tam pracę
zdjecie uzytkownika
były pracwonik - 2012-07-22 12:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dlaczego odradzasz?
zdjecie uzytkownika
. - 2012-07-28 21:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik - 2012-07-22 13:18:24

PODŁOŚĆ I ZAWIŚĆ kieruje waszymi wpisami.



Firma jest bardzo dobra dla pracowników którzy coś potrafią . Czuje się w niej szanowany. Warunki socjalne są też jedne z lepszych w znanych mi firmach.



((usunięte przez administratora). Może było szefie warto o tym pamiętać i się nie ośmieszać.

Co do tych 10zł to ile miał ci zaproponować jeżeli nic nie potrafisz, jesteś bez zawodu i chciałeś rozpocząć staż.

Jeżeli jest tak źle jak piszecie to dlaczego się nie zwolnicie?

Nakazu pracy chyba nie ma.
.
zdjecie uzytkownika
. - 2012-07-28 21:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
luzik - 2010-12-25 19:41:16

Właśnie odpowiedziałem na tą ofertę. Dostałem 10 zł/h. i to na umowę zlecenie albo i bez, bo do tej pory żadnej umowy nie widziałem. A jak powiedziałem "kierownikowi produkcji" o ofercie to się spienił. (usunięte przez administratora) O warunkach pracy i atmosferze szkoda gadać. Jeszcze nigdy nie widziałem w jednym miejscu tylu sfrustrowanych ludzi. (usunięte przez administratora).
zdjecie uzytkownika
. - 2012-07-28 21:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były pracwonik - 2012-07-22 12:34:52

a dlaczego odradzasz?
.
zdjecie uzytkownika
. - 2012-07-28 22:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marek - 2012-06-05 14:01:41

Odradzam tam pracę
.
zdjecie uzytkownika
. - 2012-08-04 19:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-09-20 13:04:29

firma marzeń.(usunięte przez administratora) , ktoremu pod względem wykształcenia brakuje do większości pracowników fizycznych to już mówi samo za siebie..stanowisko nie adekwatne do poziomu jaki reprezentuje sobą ten człowiek,każdy przekonał się chyba o tym na własnej skórze. problemy z urlopem , umowami widmo ogólnie poprzewracało sie du*pie. faworyzowanie nowych pracowników pod warunkiem , że są to członkowie rodziny. Ksywka(usunięte przez administratora)nadana mu przez pracowników odzwierciedla doskonale jakim typem jest człowieka.

Drugi gościu chodzi po firmie jak rewolwerowiec i patrzy kogo tu (usunięte przez administratora) chociaż sam generuje niepotrzebne koszta bo dział jakim \\\"zarządza\\\" nie wymaga większej filozofii i pracownicy z dłuższym stażem doskonale by sami zarządzali tym działem bez jego pomocy.

ogólnie sprawia wrażenie gestapowca , któremu najlepiej dać tylko bicz , żeby poganiał ludzi i tym samym nabijał sobie ptk u szefa za szybko zrobioną robotę. najśmieszniejsze jest to , ze(usunięte przez administratora) z gestapowcem przy pracownikach obgadują siebie nawzajem , a w twarz sobie nic nie potrafią powiedzieć. Prowokuje i stresuje ludzi dziwne,ze jeszcze nie dostał to na co zasłużył.

(usunięte przez administratora) człowiek bez honoru. Obiecuje premie za zrobioną prace,a nie potrafi dotrzymać słowa za to tylko patrzy z czego potrącić,ogólnie zasłużył sobie takim postępowaniem na pośmiewisko firmy.

zarobki w miare dobre , ale każdy przy 200 godzinach mógłby tak stwierdzić.

.
zdjecie uzytkownika
misiek - 2012-08-22 09:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
oj banel,
Znajdą się ludzie którzy pójdą pracować nawet za 10,00 zł. na godzinę brutto, nawet do takiej \"persony\" jak ty, bo taki jest rynek pracy, tylko powiedz ilu ludzi pracowało u ciebie dłużej jak 3 miesiące? Może między jnnymi i dla tego że jest duży rozdźwięk pomiędzy stawką z oferty pracy, a faktami. Przytłaczające większość twoich pracowników ma wykształcenie i doświadczenie zawodowa większe od twoich pupili z nadzoru produkcji. Pisząc, opieraj się na faktach, a nie mrzonkach, albo fantazjach
zdjecie uzytkownika
Andrzej K. - 2012-09-18 15:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak i wciskanie się poniżej kosztów na rynek szukając jeleni do wykonania zleceń jako podwykonawcy. Rewelacyjne praktyki biznesowe!
zdjecie uzytkownika
Marek - 2012-09-18 15:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
misiek - 2012-08-22 09:53:39

oj banel,

Znajdą się ludzie którzy pójdą pracować nawet za 10,00 zł. na godzinę brutto, nawet do takiej \"persony\" jak ty, bo taki jest rynek pracy, tylko powiedz ilu ludzi pracowało u ciebie dłużej jak 3 miesiące? Może między jnnymi i dla tego że jest duży rozdźwięk pomiędzy stawką z oferty pracy, a faktami. Przytłaczające większość twoich pracowników ma wykształcenie i doświadczenie zawodowa większe od twoich pupili z nadzoru produkcji. Pisząc, opieraj się na faktach, a nie mrzonkach, albo fantazjach
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
. - 2013-06-15 12:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
. - 2012-08-04 19:57:18

anonim - 2011-09-20 13:04:29

firma marzeń. (usunięte przez administratora) , ktoremu pod względem wykształcenia brakuje do większości pracowników fizycznych to już mówi samo za siebie..stanowisko nie adekwatne do poziomu jaki reprezentuje sobą ten człowiek,każdy przekonał się chyba o tym na własnej skórze. problemy z urlopem , umowami widmo ogólnie poprzewracało sie (usunięte przez administratora). faworyzowanie nowych pracowników pod warunkiem , że są to członkowie rodziny. Ksywka (usunięte przez administratora) nadana mu przez pracowników odzwierciedla doskonale jakim typem jest człowieka.


Drugi gościu chodzi po firmie jak rewolwerowiec i patrzy kogo tu (usunięte przez administratora)chociaż sam generuje niepotrzebne koszta bo dział jakim \\\"zarządza\\\" nie wymaga większej filozofii i pracownicy z dłuższym stażem doskonale by sami zarządzali tym działem bez jego pomocy.


ogólnie sprawia wrażenie gestapowca , któremu najlepiej dać tylko bicz , żeby poganiał ludzi i tym samym nabijał sobie ptk u szefa za szybko zrobioną robotę. najśmieszniejsze jest to , ze (usunięte przez administratora) z gestapowcem przy pracownikach obgadują siebie nawzajem , a w twarz sobie nic nie potrafią powiedzieć. Prowokuje i stresuje ludzi dziwne,ze jeszcze nie dostał to na co zasłużył.


(usunięte przez administratora)człowiek bez honoru. Obiecuje premie za zrobioną prace,a nie potrafi dotrzymać słowa za to tylko patrzy z czego potrącić,ogólnie zasłużył sobie takim postępowaniem na pośmiewisko firmy.


zarobki w miare dobre , ale każdy przy 200 godzinach mógłby tak stwierdzić.


.
.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-10 09:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Płacą jakieś sensowne stawki?
zdjecie uzytkownika
Paatrycja - 2013-11-09 10:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.


Możecie mi powiedzieć co się dzieje w tej firmie? Chciałabym wiedzieć jak są traktowani pracownicy, czy są problemy z urlopami, jakie są zarobki.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-06-15 06:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
z waszych opini wychodzi ze słaba ta firma
zdjecie uzytkownika
malik - 2014-06-15 14:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2014-06-15 06:33:42]:
to chyba nawet dość delikatnie powiedziane. Choć trzeba zważyć na to, że opinie są już sprzed kilku miesięcy
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-26 08:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest jedna z lepszych firm , uznanych na świecie Trzeba tylko coś umieć .
Zazdrość przemawia przez wyrzuconych za przewinienia .
zdjecie uzytkownika
Rysio D - 2014-10-26 09:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-10-26 08:44:33]:
To jedna z firm uznawana na świecie piję za jej zdrowie i SUKCESY
TYCH KTÓRZY UMIEJĄ.
zdjecie uzytkownika
tivu - 2014-11-03 11:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mysle, ze osoby, ktore potrafia cos soba zaprezentowac jezeli by nie byly docenione w firmie na pewno by szybko zrezygnowaly z takiej wspolpracy. Na moje oko banco tez jest ulozona spolka, ktora zdaje sobie sprawe ze skarbu jakim sa pracownicy i chyba chcialaby ich u siebie przytrzymac w miare mozliwosci. To calkiem normalne, skoro licza na dobre wyniki.
zdjecie uzytkownika
majek - 2014-12-08 14:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja sadzę, że jeśli firmie zależy na jakimś pracowniku, to będzie go chciała zatrzymać przy sobie i wzbudzic lojalność potem, bo tacy prcownicy, którzy naprawde utozsamiają się ze swoją firmą są na wagę zlota, bo tedy też na przykłąd inaczej się przykładają do swoich obowiązków już i inaczej patrzą na wszystko.
zdjecie uzytkownika
zenon - 2015-01-05 23:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Banco jest producentem mebli metalowych, opraw oświetleniowych, drzwi okrętowych, szalunków i innych tego typu mebli okrętowych. Także jeżeli ktoś specjalizuje się akurat w tej dziedzinie meblarstwa i może firmę wspomóc swoim doświadczeniem to myślę , że śmiało może aplikować nawet i dziś. Powodzenia ;)
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-29 22:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
najgorsza firma na rynku i brak
jakiegokolwiek szacunku do pracownika
omijajcie z daleka
zdjecie uzytkownika
weni - 2015-03-07 21:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli wystawiasz @ja już tak negatywną opinie Banco to może przynajmniej napiszesz czemu masz o nich tak złe zdanie . Bo takie ślepe oskarżenia to można sobie rzucać w nieskończoność. Ja z doświadczenia wiem ,że praca tutaj jest ciężka i może nie zawsze przyjemna, ale nie jest gorsza od innych tego typu miejsc
zdjecie uzytkownika
Polo - 2015-03-25 09:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Banco jest zlokalizowane w Rusocinie, więc raczej praca jest dobra dla osób mieszkających w niedalekiej odległości. Wątpię, żeby ktoś chciał dojeżdżać nie wiadomo ile do pracy, skoro i tak warunki są słabe - jak piszecie. Tylko pytanie o co konkretnie chodzi - o atmosferę, wynagrodzenie czy podejście do pracowników...?
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-04-03 14:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [weni - 2015-03-07 21:37:14]:
No proszę.... i rozpisali się p.....y bubela. To znaczy, że przy korycie dalej mają swoją pajdę, bo z tego co wiem, to dla roboli to dalej raczej okruch i bat. Atropos, czy dalej tam się pracuje regulaminowo po 10 godzin?
zdjecie uzytkownika
Lidia - 2015-04-24 02:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chciałam się porozumieć z osobami, które niedawno stosunkowo dostały pracę w Banco - czy były jakieś wielkie problemy na rozmowie rekrutacyjnej i jak ona przebiegała.
zdjecie uzytkownika
bary - 2015-07-20 22:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chora atmosfera w pracy,obóz pracy, wszyscy tyle samo zarabiają nie ważne w jakim zawodzie pracują, odradzam ten zakład pracy. Nerwowo człowiek nie wytrzyma za grosze.
zdjecie uzytkownika
kanta - 2015-07-21 02:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może to jest jakiś socjalistyczny sposób myślenia, skoro wszyscy tyle samo zarabiają ... Trochę to dziwne tym bardziej, że przecież każdy wykonuje różne czynności w tej firmie więc nie rozumiem dlaczego np. inżynier ma zarabiać tyle samo co np. ochroniarz - o tak logicznie Twoja wypowiedź może być interpretowana.
zdjecie uzytkownika
mich - 2015-09-05 22:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki koledzy takie opinie ratują czasem kawałek życia właśnie miałem tam składać papiery ale widzę że takie sk..wy..ństwo jest wszędzie sam przepracowałem w pewnej złodziejskiej szwedzkiej firmie borga 8 lat po czym wraz z innymi starymi pracownikami zamieniono nas na tańsze modele ale schemat podobny kolesiostwo niekompetencja a zarządzanie sprowadza się do cięcia kosztów to jest standard polska afryka europy.
zdjecie uzytkownika
Igoracy - 2015-09-11 14:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@mich ja też dziękuję... właśnie po to tutaj wszedłem, żeby zorientować się od pracowników czy byłych pracowników jak sprawy naprawdę się u nich mają... kiepsko na maksa, ale tak jak już ktoś wspomniał kiedyś ja szukam pracy, a nie problemów w pracy także chyba zrezygnuję z aplikowania do nich eh, a szkoda, myślałem, że to dobry punkt zaczepienia...
zdjecie uzytkownika
al - 2015-10-23 13:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do firmy trudno się dostać , bo to dobra firma i trzeba mieć kwalifikacje.
Może panowie jesteście słabi i stąd wasze pretensje
zdjecie uzytkownika
jasiek - 2015-10-23 16:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@al , dlaczego trudno sie dostac do firmy, ja uwazam ze jezeli ktos posiada odpowiednie wykształcenie w tej branży oraz doświadczenie to z pewnoscia ma szanse na dostanie sie tam, no chyba ze mowisz i masz na mysli znajomosci by sie tam dostac skoro tak ciezko, kazdy ma prawo do narzekania i do wyrazanie swojego zdania
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-11-15 12:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten z wykształcenia rolnik po zawodówce dalej jest szefem produkcji? A czy jego pomocnik po podstawówce, czy najwyżej gimnazjum dalej tam pracuje? No ..... jeżeli oni mają kwalifikacje to ja faktycznie po 30 latach praktyki jestem laikiem w dziedzinie produkcji. Właściciel chociaż umie pisać bo strasznie dużo jego wpisów na portalu.
zdjecie uzytkownika
nimroad - 2015-11-25 21:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@misiek, wiesz nie zawsze liczy sie ukończona szkoła, bo to tak naprawde jedynie papierek, wazne jest doświadczenie i pewien instynkt. Chyba jakby ktoś sobie nie radził na stanowisku to by go długo nie trzymali, bo taka osoba przynosi tylko straty firmie. Zapytam jeszcze, czy kierownictwo jest tu ok, np. pozwolą czasem wyjśc 1h wczesniej jak ma sie coś do załatwienia w urzedzie?
zdjecie uzytkownika
2wer - 2016-04-11 19:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam uwazam @nimroad ze najwazniejsze to sa umiejtnosci to co sie faktycznie potrafi zrobic i nie koniecznie po prostu jedynie pepierek tak jak napisales
zdjecie uzytkownika
tempo - 2016-05-11 21:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Banco to mega firma. Są producentem kompleksowego wyposażenia wnętrz okrętowych takich jak: systemy paneli ściennych i sufitowych, kabiny sanitarne, drzwi wewnętrzne itd. Wydaje mi się, że to dziwne jednak, że nikogo nie poszukują do pracy, ani tu, ani na stronie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie BANCO SP.Z O.O!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BANCO SP.Z O.O

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert