brak logo

BANCO SP.Z O.O

Rusocin

Opinie o BANCO SP.Z O.O

były pracownik 2010-09-05 16:12
pracownik - 2010-09-04 11:21:32

Ta praca bardzo mi odpowiada .Pracuję bez pośpiechu spokojnie
nikt mnie nie popędza .Jak brakuje mi godzin to odbijam na
terminalu z innej karty ,a jak trzeba to cofam cały zegar.

To terminale jeszcze istnieją.Pamiętam jakie tam przekręty robiłem.
Potem był czytnik palca ale jak wszyscy zaczęli jechać palce
papierem ściernym o gradacji 240 już było po czytnikach.
Z tego co wiem teraz są kamery ,ale i z tym ludzie sobie radzą.
W zasadzie przemysł okrętowy leży na łopatkach i wyposarzenie
kabin okrętowych przejmują lepsi ,tańsi i szybcy.Mimo wszystko
życzę wszystkim tam pracującym jak i właścicielowi powodzenia.
Jestem tylko zwykłym robolem ale już nie w tym kraju i nigdy
już tu nie wrócę.
2
Alkochol 2010-09-05 18:00
anonim - 2010-09-04 12:36:43

Ja tą pracę pracę po prostu kocham.Mnie tam 15 zł na godzinę
wystarczy + premia od KIEROWNIKA

Co tak słabo na więcej cię nie stać.Pokorne ciele dwie matki
zsie.
1
pracownik 2010-09-05 18:05
były pracownik - 2010-09-05 16:12:38

pracownik - 2010-09-04 11:21:32

Ta praca bardzo mi odpowiada .Pracuję bez pośpiechu spokojnie
nikt mnie nie popędza .Jak brakuje mi godzin to odbijam na
terminalu z innej karty ,a jak trzeba to cofam cały zegar.

To terminale jeszcze istnieją.Pamiętam jakie tam przekręty robiłem.
Potem był czytnik palca ale jak wszyscy zaczęli jechać palce
papierem ściernym o gradacji 240 już było po czytnikach.
Z tego co wiem teraz są kamery ,ale i z tym ludzie sobie radzą.
W zasadzie przemysł okrętowy leży na łopatkach i wyposarzenie
kabin okrętowych przejmują lepsi ,tańsi i szybcy.Mimo wszystko
życzę wszystkim tam pracującym jak i właścicielowi powodzenia.
Jestem tylko zwykłym robolem ale już nie w tym kraju i nigdy
już tu nie wrócę.

Tak myślę że czas opuścić ten kraj.Tu niema przyszłości.Pracuję w tym
zakładzie osiem lat i niczego się nie dorobiłem.
2
były pracownik 2010-09-07 17:09
BYŁEM TAM ,POPRACOWAŁEM ,ZREZYGNOWAŁEM.
Dlaczego?Sami tam popracujcie zrozumiecie.
2
pracownik 2010-09-08 19:34
anonim - 2010-09-04 12:36:43

Ja tą pracę pracę po prostu kocham.Mnie tam 15 zł na godzinę
wystarczy + premia od KIEROWNIKA

Muszę cię chłopaczku przebić .Ja tu robię dopiero kasę 5OOO zł
wystarczy.
1
Fajny pracownik 2010-09-08 19:36
pracownik - 2010-09-05 15:52:12

Ja tą pracę po prostu lubię,bez względu na wypłatę.

Wspaniale i to wszystko bezinteresownie.
1
były pracownik 2010-09-08 19:37
były pracownik - 2010-09-05 16:12:38

pracownik - 2010-09-04 11:21:32

Ta praca bardzo mi odpowiada .Pracuję bez pośpiechu spokojnie
nikt mnie nie popędza .Jak brakuje mi godzin to odbijam na
terminalu z innej karty ,a jak trzeba to cofam cały zegar.

To terminale jeszcze istnieją.Pamiętam jakie tam przekręty robiłem.
Potem był czytnik palca ale jak wszyscy zaczęli jechać palce
papierem ściernym o gradacji 240 już było po czytnikach.
Z tego co wiem teraz są kamery ,ale i z tym ludzie sobie radzą.
W zasadzie przemysł okrętowy leży na łopatkach i wyposarzenie
kabin okrętowych przejmują lepsi ,tańsi i szybcy.Mimo wszystko
życzę wszystkim tam pracującym jak i właścicielowi powodzenia.
Jestem tylko zwykłym robolem ale już nie w tym kraju i nigdy
już tu nie wrócę.

Oj robiło się tam przekręty o mega łojeniu nie wsponę.
2
Tomek 2010-09-08 19:47
pracownik - 2010-09-04 11:21:32

Ta praca bardzo mi odpowiada .Pracuję bez pośpiechu spokojnie
nikt mnie nie popędza .Jak brakuje mi godzin to odbijam na
terminalu z innej karty ,a jak trzeba to cofam cały zegar.

Poli powoli bo cię głowa zaboli.
2
pracownik 2010-09-11 16:51
były pracownik - 2010-09-05 16:12:38

pracownik - 2010-09-04 11:21:32

Ta praca bardzo mi odpowiada .Pracuję bez pośpiechu spokojnie
nikt mnie nie popędza .Jak brakuje mi godzin to odbijam na
terminalu z innej karty ,a jak trzeba to cofam cały zegar.

To terminale jeszcze istnieją.Pamiętam jakie tam przekręty robiłem.
Potem był czytnik palca ale jak wszyscy zaczęli jechać palce
papierem ściernym o gradacji 240 już było po czytnikach.
Z tego co wiem teraz są kamery ,ale i z tym ludzie sobie radzą.
W zasadzie przemysł okrętowy leży na łopatkach i wyposarzenie
kabin okrętowych przejmują lepsi ,tańsi i szybcy.Mimo wszystko
życzę wszystkim tam pracującym jak i właścicielowi powodzenia.
Jestem tylko zwykłym robolem ale już nie w tym kraju i nigdy
już tu nie wrócę.

A MNIE TU DOBRZE I NIKT MI NIE WADZI ZRESZTĄ
PRACUJĘ TU PONAD 10 LAT
1
pracownik 2010-09-11 22:25
Praca miła spokojna i przyjemna.
1
pracownik 2010-09-12 11:50
Mniej cwany - 2010-08-14 19:28:21

Fajni ludzie ,fajna ciekawa praca.

Dlatego tu pracuję ponad 10 lat .Jak to mi się udało musicie się
domyśleć,ale potrafię o siebie zadbać i zająć się innymi mi niewygodnymi.
3
pracownik 2010-09-14 17:40
były pracownik - 2010-09-07 17:09:24

BYŁEM TAM ,POPRACOWAŁEM ,ZREZYGNOWAŁEM.
Dlaczego?Sami tam popracujcie zrozumiecie.

Właśnie jest okazja tu popracować .Potrzebujemy 2 stolarzy ,2 ślusarzy
20 ZL /godz (5 lat doświadczenia -panele ,kabiny okrętowe).
Potrzebujemy MISTRZA TECHNOLOGA WARSZTATOWEGO(3500ZL).
Serdecznie zapraszamy naprawdę warto.
2
były pracownik 2010-09-18 14:01
pracownik - 2010-09-12 12:10:10

Ludzie dajta spokój z biadoleniem i pisaniem bzdur.Nie chceta robić
to się zwolnijta i weżta się z powrotem za gospodarkę.

Same bzdury.
2
anonim 2010-09-18 16:38
MAJSTER OKRĘTOWYCH KABIN - 2010-09-18 13:45:17

pracownik - 2010-09-14 17:40:23

były pracownik - 2010-09-07 17:09:24

BYŁEM TAM ,POPRACOWAŁEM ,ZREZYGNOWAŁEM.
Dlaczego?Sami tam popracujcie zrozumiecie.

Właśnie jest okazja tu popracować .Potrzebujemy 2 stolarzy ,2 ślusarzy
20 ZL /godz (5 lat doświadczenia -panele ,kabiny okrętowe).
Potrzebujemy MISTRZA TECHNOLOGA WARSZTATOWEGO(3500ZL).
Serdecznie zapraszamy naprawdę warto.

Kabiny okrętowe i panele to jest dopiero interes ale nie za taką
stawkę.Chyba 20 euro na godzinę i za 3500 euro MAJSTER
Wtedy możemy pogadać .(usunięte przez administratora)
2
pracownik 2010-09-18 16:50
Pełen luz robię tu co chcę KAMERY TERMINALE KAPUSIE
ale ja nad tym panuję.
2
WOLF 2010-09-18 16:52
SUPER LUDZIE SUPER ZAKŁAD.
2
anonim 2010-09-18 17:16
LOLO - 2010-08-21 11:46:50

Mniej cwany - 2010-08-14 19:28:21

Fajni ludzie ,fajna ciekawa praca.

A to ciekawe.

Ogólnie ciekawa praca.
2
niedoszły pracownik 2010-09-24 15:53
DOSYĆ NIECIEKAWE OPINIE ale widocznie coś jest nie tak skoro
tyle jadu jest na paru stronach wypowiedzi zwykłych roboli.
3
pracownik 2010-10-28 16:55
Wysoki poziom jakościowy ,znakomite zarobki .Wszyscy pracownicy
zadowoleni i to przy ośmiogodzinnym czasie pracy.
3
I'm Back 2010-11-04 18:47
pracownik - 2010-10-28 16:55:41

Wysoki poziom jakościowy ,znakomite zarobki .Wszyscy pracownicy
zadowoleni i to przy ośmiogodzinnym czasie pracy.

Oj (usunięte przez administratora) już nie dodawaj sobie.
Widać, że nie widzisz nic poza swoim czubkiem nosa.

Widzę, że towarzystwo się rozpisało.
A pamiętacie wylewanie chemikaliów po kątach?? A palenie śmieci gdzie toksyczna chmurka była widoczna z kilometra :)

Na brak wrażeń narzekać nie można....
2
anonim 2010-11-15 11:56
O JAKICH 8 GODZINACH PISZESZ? BO CHYBA FIRMY POMYLIŁEŚ !!!!!
2
. 2011-12-11 13:34
anonim - 2010-09-04 11:27:16

Halina - 2010-08-25 17:46:25

pracownik - 2010-08-23 18:21:44

były pracownik - 2010-08-14 19:02:54

MAJ - 2010-08-14 18:33:56

Bardzo miło wspominam .Pełen luz ,robiłem tam co chciałem

ale to tylko do czasu.

Potwierdzam ,dla mnie to były wczasy i wielka przygoda.

Pełen luz i nikt do mnie się nie sadził.

Wspaniała organizacja pracy,mili i serdeczni ludzie.Wielki luz,pełna

swoboda.Naprawdę jestem pod wrażeniem.

Tak tu po prostu chcę się pracować .

Halina daj spokój
.
2
Janek 2012-05-09 09:50
Ukazało sie nowe ogłoszenie o prace KONTROLER JAKOŚCI
Moze ktos wie co sie stalo ze straym kontrolerem?
Czy warto zdobyc tam doswiadczenie?

Pozdrawiam
2
misiek 2012-05-28 12:05
To zależy. (usunięte przez administratora) to rolnik mechanizator po zawodówce, jego \\\"(usunięte przez administratora)\\\" bez zawodu, chyba po podstawówce,(usunięte przez administratora) też trzyma podobny poziom, również jeżeli chodzi o kulturę osobistą. Decyzja należy do Ciebie
2
Marek 2012-06-05 14:01
Odradzam tam pracę
2
były pracwonik 2012-07-22 12:34
a dlaczego odradzasz?
2
. 2012-07-28 21:48
pracownik - 2012-07-22 13:18:24

PODŁOŚĆ I ZAWIŚĆ kieruje waszymi wpisami.



Firma jest bardzo dobra dla pracowników którzy coś potrafią . Czuje się w niej szanowany. Warunki socjalne są też jedne z lepszych w znanych mi firmach.



((usunięte przez administratora). Może było szefie warto o tym pamiętać i się nie ośmieszać.

Co do tych 10zł to ile miał ci zaproponować jeżeli nic nie potrafisz, jesteś bez zawodu i chciałeś rozpocząć staż.

Jeżeli jest tak źle jak piszecie to dlaczego się nie zwolnicie?

Nakazu pracy chyba nie ma.
.
2
. 2012-07-28 21:52
luzik - 2010-12-25 19:41:16

Właśnie odpowiedziałem na tą ofertę. Dostałem 10 zł/h. i to na umowę zlecenie albo i bez, bo do tej pory żadnej umowy nie widziałem. A jak powiedziałem "kierownikowi produkcji" o ofercie to się spienił. (usunięte przez administratora) O warunkach pracy i atmosferze szkoda gadać. Jeszcze nigdy nie widziałem w jednym miejscu tylu sfrustrowanych ludzi. (usunięte przez administratora).
2
. 2012-07-28 21:52
były pracwonik - 2012-07-22 12:34:52

a dlaczego odradzasz?
.
2
. 2012-07-28 22:04
Marek - 2012-06-05 14:01:41

Odradzam tam pracę
.
2
. 2012-08-04 19:57
anonim - 2011-09-20 13:04:29

firma marzeń.(usunięte przez administratora) , ktoremu pod względem wykształcenia brakuje do większości pracowników fizycznych to już mówi samo za siebie..stanowisko nie adekwatne do poziomu jaki reprezentuje sobą ten człowiek,każdy przekonał się chyba o tym na własnej skórze. problemy z urlopem , umowami widmo ogólnie poprzewracało sie du*pie. faworyzowanie nowych pracowników pod warunkiem , że są to członkowie rodziny. Ksywka(usunięte przez administratora)nadana mu przez pracowników odzwierciedla doskonale jakim typem jest człowieka.

Drugi gościu chodzi po firmie jak rewolwerowiec i patrzy kogo tu (usunięte przez administratora) chociaż sam generuje niepotrzebne koszta bo dział jakim \\\\\\\"zarządza\\\\\\\" nie wymaga większej filozofii i pracownicy z dłuższym stażem doskonale by sami zarządzali tym działem bez jego pomocy.

ogólnie sprawia wrażenie gestapowca , któremu najlepiej dać tylko bicz , żeby poganiał ludzi i tym samym nabijał sobie ptk u szefa za szybko zrobioną robotę. najśmieszniejsze jest to , ze(usunięte przez administratora) z gestapowcem przy pracownikach obgadują siebie nawzajem , a w twarz sobie nic nie potrafią powiedzieć. Prowokuje i stresuje ludzi dziwne,ze jeszcze nie dostał to na co zasłużył.

(usunięte przez administratora) człowiek bez honoru. Obiecuje premie za zrobioną prace,a nie potrafi dotrzymać słowa za to tylko patrzy z czego potrącić,ogólnie zasłużył sobie takim postępowaniem na pośmiewisko firmy.

zarobki w miare dobre , ale każdy przy 200 godzinach mógłby tak stwierdzić.

.
2
misiek 2012-08-22 09:53
oj banel,
Znajdą się ludzie którzy pójdą pracować nawet za 10,00 zł. na godzinę brutto, nawet do takiej \\\"persony\\\" jak ty, bo taki jest rynek pracy, tylko powiedz ilu ludzi pracowało u ciebie dłużej jak 3 miesiące? Może między jnnymi i dla tego że jest duży rozdźwięk pomiędzy stawką z oferty pracy, a faktami. Przytłaczające większość twoich pracowników ma wykształcenie i doświadczenie zawodowa większe od twoich pupili z nadzoru produkcji. Pisząc, opieraj się na faktach, a nie mrzonkach, albo fantazjach
4
Andrzej K. 2012-09-18 15:13
No tak i wciskanie się poniżej kosztów na rynek szukając jeleni do wykonania zleceń jako podwykonawcy. Rewelacyjne praktyki biznesowe!
2
Marek 2012-09-18 15:14
misiek - 2012-08-22 09:53:39

oj banel,

Znajdą się ludzie którzy pójdą pracować nawet za 10,00 zł. na godzinę brutto, nawet do takiej \\\"persony\\\" jak ty, bo taki jest rynek pracy, tylko powiedz ilu ludzi pracowało u ciebie dłużej jak 3 miesiące? Może między jnnymi i dla tego że jest duży rozdźwięk pomiędzy stawką z oferty pracy, a faktami. Przytłaczające większość twoich pracowników ma wykształcenie i doświadczenie zawodowa większe od twoich pupili z nadzoru produkcji. Pisząc, opieraj się na faktach, a nie mrzonkach, albo fantazjach
(usunięte przez administratora)
2
. 2013-06-15 12:54
. - 2012-08-04 19:57:18

anonim - 2011-09-20 13:04:29

firma marzeń. (usunięte przez administratora) , ktoremu pod względem wykształcenia brakuje do większości pracowników fizycznych to już mówi samo za siebie..stanowisko nie adekwatne do poziomu jaki reprezentuje sobą ten człowiek,każdy przekonał się chyba o tym na własnej skórze. problemy z urlopem , umowami widmo ogólnie poprzewracało sie (usunięte przez administratora). faworyzowanie nowych pracowników pod warunkiem , że są to członkowie rodziny. Ksywka (usunięte przez administratora) nadana mu przez pracowników odzwierciedla doskonale jakim typem jest człowieka.


Drugi gościu chodzi po firmie jak rewolwerowiec i patrzy kogo tu (usunięte przez administratora)chociaż sam generuje niepotrzebne koszta bo dział jakim \\\\\\\"zarządza\\\\\\\" nie wymaga większej filozofii i pracownicy z dłuższym stażem doskonale by sami zarządzali tym działem bez jego pomocy.


ogólnie sprawia wrażenie gestapowca , któremu najlepiej dać tylko bicz , żeby poganiał ludzi i tym samym nabijał sobie ptk u szefa za szybko zrobioną robotę. najśmieszniejsze jest to , ze (usunięte przez administratora) z gestapowcem przy pracownikach obgadują siebie nawzajem , a w twarz sobie nic nie potrafią powiedzieć. Prowokuje i stresuje ludzi dziwne,ze jeszcze nie dostał to na co zasłużył.


(usunięte przez administratora)człowiek bez honoru. Obiecuje premie za zrobioną prace,a nie potrafi dotrzymać słowa za to tylko patrzy z czego potrącić,ogólnie zasłużył sobie takim postępowaniem na pośmiewisko firmy.


zarobki w miare dobre , ale każdy przy 200 godzinach mógłby tak stwierdzić.


.
.
4
Paatrycja 2013-11-09 10:50
Witam.


Możecie mi powiedzieć co się dzieje w tej firmie? Chciałabym wiedzieć jak są traktowani pracownicy, czy są problemy z urlopami, jakie są zarobki.
2
gosc 2014-06-15 06:33
z waszych opini wychodzi ze słaba ta firma
5
pracownik 2014-10-26 08:44
To jest jedna z lepszych firm , uznanych na świecie Trzeba tylko coś umieć .
Zazdrość przemawia przez wyrzuconych za przewinienia .
2
Rysio D 2014-10-26 09:57
To jedna z firm uznawana na świecie piję za jej zdrowie i SUKCESY
TYCH KTÓRZY UMIEJĄ.
2
zenon 2015-01-05 23:08
Banco jest producentem mebli metalowych, opraw oświetleniowych, drzwi okrętowych, szalunków i innych tego typu mebli okrętowych. Także jeżeli ktoś specjalizuje się akurat w tej dziedzinie meblarstwa i może firmę wspomóc swoim doświadczeniem to myślę , że śmiało może aplikować nawet i dziś. Powodzenia ;)
2
ja 2015-01-29 22:05
najgorsza firma na rynku i brak
jakiegokolwiek szacunku do pracownika
omijajcie z daleka
4
misiek 2015-04-03 14:18
No proszę.... i rozpisali się p.....y bubela. To znaczy, że przy korycie dalej mają swoją pajdę, bo z tego co wiem, to dla roboli to dalej raczej okruch i bat. Atropos, czy dalej tam się pracuje regulaminowo po 10 godzin?
2
bary 2015-07-20 22:26
Chora atmosfera w pracy,obóz pracy, wszyscy tyle samo zarabiają nie ważne w jakim zawodzie pracują, odradzam ten zakład pracy. Nerwowo człowiek nie wytrzyma za grosze.
2
mich 2015-09-05 22:42
dzięki koledzy takie opinie ratują czasem kawałek życia właśnie miałem tam składać papiery ale widzę że takie sk..wy..ństwo jest wszędzie sam przepracowałem w pewnej złodziejskiej szwedzkiej firmie borga 8 lat po czym wraz z innymi starymi pracownikami zamieniono nas na tańsze modele ale schemat podobny kolesiostwo niekompetencja a zarządzanie sprowadza się do cięcia kosztów to jest standard polska afryka europy.
2
al 2015-10-23 13:24
do firmy trudno się dostać , bo to dobra firma i trzeba mieć kwalifikacje.
Może panowie jesteście słabi i stąd wasze pretensje
2
misiek 2015-11-15 12:20
Ten z wykształcenia rolnik po zawodówce dalej jest szefem produkcji? A czy jego pomocnik po podstawówce, czy najwyżej gimnazjum dalej tam pracuje? No ..... jeżeli oni mają kwalifikacje to ja faktycznie po 30 latach praktyki jestem laikiem w dziedzinie produkcji. Właściciel chociaż umie pisać bo strasznie dużo jego wpisów na portalu.
2
tempo 2016-05-11 21:09
Banco to mega firma. Są producentem kompleksowego wyposażenia wnętrz okrętowych takich jak: systemy paneli ściennych i sufitowych, kabiny sanitarne, drzwi wewnętrzne itd. Wydaje mi się, że to dziwne jednak, że nikogo nie poszukują do pracy, ani tu, ani na stronie.
3
Darek 2017-03-30 13:50
Witam,

Mam ofertę z powyższej firmy. Czy w chwili obecnej warunki pracy się zmieniły?
Proszę o info jak teraz jest klimat w firmie?

Dzięki z góry za info!

Pozdrawiam,
Darek
Aneta 2017-04-21 14:15
@Darek czy przyjąłeś ofertę pracy, o której wspominasz? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda praca w firmie z perspektywy nowego pracownika.
Darek 2017-05-18 09:45
Przyjełem. W firmie zachdzą zmiany ( in plus) aczkolwiek jest wiele do zrobienia. Myślę że są perspektywy szczególnie że, zmiany prowadzą do nowy potrzeb (również w kadrach). Minus to próba oszczędzania w miejscach w których nie koniecznie jest to sensowne.
Zostaw swoją opinię o BANCO SP.Z O.O - Rusocin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BANCO SP.Z O.O