brak logo

BANCO SP.Z O.O

Rusocin

Opinie o BANCO SP.Z O.O

pracownik 2010-09-05 18:05
były pracownik - 2010-09-05 16:12:38

pracownik - 2010-09-04 11:21:32

Ta praca bardzo mi odpowiada .Pracuję bez pośpiechu spokojnie
nikt mnie nie popędza .Jak brakuje mi godzin to odbijam na
terminalu z innej karty ,a jak trzeba to cofam cały zegar.

To terminale jeszcze istnieją.Pamiętam jakie tam przekręty robiłem.
Potem był czytnik palca ale jak wszyscy zaczęli jechać palce
papierem ściernym o gradacji 240 już było po czytnikach.
Z tego co wiem teraz są kamery ,ale i z tym ludzie sobie radzą.
W zasadzie przemysł okrętowy leży na łopatkach i wyposarzenie
kabin okrętowych przejmują lepsi ,tańsi i szybcy.Mimo wszystko
życzę wszystkim tam pracującym jak i właścicielowi powodzenia.
Jestem tylko zwykłym robolem ale już nie w tym kraju i nigdy
już tu nie wrócę.

Tak myślę że czas opuścić ten kraj.Tu niema przyszłości.Pracuję w tym
zakładzie osiem lat i niczego się nie dorobiłem.
3
były pracownik 2010-09-07 17:09
BYŁEM TAM ,POPRACOWAŁEM ,ZREZYGNOWAŁEM.
Dlaczego?Sami tam popracujcie zrozumiecie.
3
pracownik 2010-09-08 19:34
anonim - 2010-09-04 12:36:43

Ja tą pracę pracę po prostu kocham.Mnie tam 15 zł na godzinę
wystarczy + premia od KIEROWNIKA

Muszę cię chłopaczku przebić .Ja tu robię dopiero kasę 5OOO zł
wystarczy.
2
Fajny pracownik 2010-09-08 19:36
pracownik - 2010-09-05 15:52:12

Ja tą pracę po prostu lubię,bez względu na wypłatę.

Wspaniale i to wszystko bezinteresownie.
2
były pracownik 2010-09-08 19:37
były pracownik - 2010-09-05 16:12:38

pracownik - 2010-09-04 11:21:32

Ta praca bardzo mi odpowiada .Pracuję bez pośpiechu spokojnie
nikt mnie nie popędza .Jak brakuje mi godzin to odbijam na
terminalu z innej karty ,a jak trzeba to cofam cały zegar.

To terminale jeszcze istnieją.Pamiętam jakie tam przekręty robiłem.
Potem był czytnik palca ale jak wszyscy zaczęli jechać palce
papierem ściernym o gradacji 240 już było po czytnikach.
Z tego co wiem teraz są kamery ,ale i z tym ludzie sobie radzą.
W zasadzie przemysł okrętowy leży na łopatkach i wyposarzenie
kabin okrętowych przejmują lepsi ,tańsi i szybcy.Mimo wszystko
życzę wszystkim tam pracującym jak i właścicielowi powodzenia.
Jestem tylko zwykłym robolem ale już nie w tym kraju i nigdy
już tu nie wrócę.

Oj robiło się tam przekręty o mega łojeniu nie wsponę.
3
Tomek 2010-09-08 19:47
pracownik - 2010-09-04 11:21:32

Ta praca bardzo mi odpowiada .Pracuję bez pośpiechu spokojnie
nikt mnie nie popędza .Jak brakuje mi godzin to odbijam na
terminalu z innej karty ,a jak trzeba to cofam cały zegar.

Poli powoli bo cię głowa zaboli.
3
pracownik 2010-09-11 16:51
były pracownik - 2010-09-05 16:12:38

pracownik - 2010-09-04 11:21:32

Ta praca bardzo mi odpowiada .Pracuję bez pośpiechu spokojnie
nikt mnie nie popędza .Jak brakuje mi godzin to odbijam na
terminalu z innej karty ,a jak trzeba to cofam cały zegar.

To terminale jeszcze istnieją.Pamiętam jakie tam przekręty robiłem.
Potem był czytnik palca ale jak wszyscy zaczęli jechać palce
papierem ściernym o gradacji 240 już było po czytnikach.
Z tego co wiem teraz są kamery ,ale i z tym ludzie sobie radzą.
W zasadzie przemysł okrętowy leży na łopatkach i wyposarzenie
kabin okrętowych przejmują lepsi ,tańsi i szybcy.Mimo wszystko
życzę wszystkim tam pracującym jak i właścicielowi powodzenia.
Jestem tylko zwykłym robolem ale już nie w tym kraju i nigdy
już tu nie wrócę.

A MNIE TU DOBRZE I NIKT MI NIE WADZI ZRESZTĄ
PRACUJĘ TU PONAD 10 LAT
2
pracownik 2010-09-11 22:25
Praca miła spokojna i przyjemna.
2
pracownik 2010-09-12 11:50
Mniej cwany - 2010-08-14 19:28:21

Fajni ludzie ,fajna ciekawa praca.

Dlatego tu pracuję ponad 10 lat .Jak to mi się udało musicie się
domyśleć,ale potrafię o siebie zadbać i zająć się innymi mi niewygodnymi.
4
pracownik 2010-09-14 17:40
były pracownik - 2010-09-07 17:09:24

BYŁEM TAM ,POPRACOWAŁEM ,ZREZYGNOWAŁEM.
Dlaczego?Sami tam popracujcie zrozumiecie.

Właśnie jest okazja tu popracować .Potrzebujemy 2 stolarzy ,2 ślusarzy
20 ZL /godz (5 lat doświadczenia -panele ,kabiny okrętowe).
Potrzebujemy MISTRZA TECHNOLOGA WARSZTATOWEGO(3500ZL).
Serdecznie zapraszamy naprawdę warto.
3
były pracownik 2010-09-18 14:01
pracownik - 2010-09-12 12:10:10

Ludzie dajta spokój z biadoleniem i pisaniem bzdur.Nie chceta robić
to się zwolnijta i weżta się z powrotem za gospodarkę.

Same bzdury.
3
anonim 2010-09-18 16:38
MAJSTER OKRĘTOWYCH KABIN - 2010-09-18 13:45:17

pracownik - 2010-09-14 17:40:23

były pracownik - 2010-09-07 17:09:24

BYŁEM TAM ,POPRACOWAŁEM ,ZREZYGNOWAŁEM.
Dlaczego?Sami tam popracujcie zrozumiecie.

Właśnie jest okazja tu popracować .Potrzebujemy 2 stolarzy ,2 ślusarzy
20 ZL /godz (5 lat doświadczenia -panele ,kabiny okrętowe).
Potrzebujemy MISTRZA TECHNOLOGA WARSZTATOWEGO(3500ZL).
Serdecznie zapraszamy naprawdę warto.

Kabiny okrętowe i panele to jest dopiero interes ale nie za taką
stawkę.Chyba 20 euro na godzinę i za 3500 euro MAJSTER
Wtedy możemy pogadać .(usunięte przez administratora)
3
pracownik 2010-09-18 16:50
Pełen luz robię tu co chcę KAMERY TERMINALE KAPUSIE
ale ja nad tym panuję.
3
WOLF 2010-09-18 16:52
SUPER LUDZIE SUPER ZAKŁAD.
3
anonim 2010-09-18 17:16
LOLO - 2010-08-21 11:46:50

Mniej cwany - 2010-08-14 19:28:21

Fajni ludzie ,fajna ciekawa praca.

A to ciekawe.

Ogólnie ciekawa praca.
3
niedoszły pracownik 2010-09-24 15:53
DOSYĆ NIECIEKAWE OPINIE ale widocznie coś jest nie tak skoro
tyle jadu jest na paru stronach wypowiedzi zwykłych roboli.
4
pracownik 2010-10-28 16:55
Wysoki poziom jakościowy ,znakomite zarobki .Wszyscy pracownicy
zadowoleni i to przy ośmiogodzinnym czasie pracy.
4
I'm Back 2010-11-04 18:47
pracownik - 2010-10-28 16:55:41

Wysoki poziom jakościowy ,znakomite zarobki .Wszyscy pracownicy
zadowoleni i to przy ośmiogodzinnym czasie pracy.

Oj (usunięte przez administratora) już nie dodawaj sobie.
Widać, że nie widzisz nic poza swoim czubkiem nosa.

Widzę, że towarzystwo się rozpisało.
A pamiętacie wylewanie chemikaliów po kątach?? A palenie śmieci gdzie toksyczna chmurka była widoczna z kilometra :)

Na brak wrażeń narzekać nie można....
3
anonim 2010-11-15 11:56
O JAKICH 8 GODZINACH PISZESZ? BO CHYBA FIRMY POMYLIŁEŚ !!!!!
3
. 2011-12-11 13:34
anonim - 2010-09-04 11:27:16

Halina - 2010-08-25 17:46:25

pracownik - 2010-08-23 18:21:44

były pracownik - 2010-08-14 19:02:54

MAJ - 2010-08-14 18:33:56

Bardzo miło wspominam .Pełen luz ,robiłem tam co chciałem

ale to tylko do czasu.

Potwierdzam ,dla mnie to były wczasy i wielka przygoda.

Pełen luz i nikt do mnie się nie sadził.

Wspaniała organizacja pracy,mili i serdeczni ludzie.Wielki luz,pełna

swoboda.Naprawdę jestem pod wrażeniem.

Tak tu po prostu chcę się pracować .

Halina daj spokój
.
3
Janek 2012-05-09 09:50
Ukazało sie nowe ogłoszenie o prace KONTROLER JAKOŚCI
Moze ktos wie co sie stalo ze straym kontrolerem?
Czy warto zdobyc tam doswiadczenie?

Pozdrawiam
3
misiek 2012-05-28 12:05
To zależy. (usunięte przez administratora) to rolnik mechanizator po zawodówce, jego \\\"(usunięte przez administratora)\\\" bez zawodu, chyba po podstawówce,(usunięte przez administratora) też trzyma podobny poziom, również jeżeli chodzi o kulturę osobistą. Decyzja należy do Ciebie
3
Marek 2012-06-05 14:01
Odradzam tam pracę
3
były pracwonik 2012-07-22 12:34
a dlaczego odradzasz?
3
. 2012-07-28 21:48
pracownik - 2012-07-22 13:18:24

PODŁOŚĆ I ZAWIŚĆ kieruje waszymi wpisami.



Firma jest bardzo dobra dla pracowników którzy coś potrafią . Czuje się w niej szanowany. Warunki socjalne są też jedne z lepszych w znanych mi firmach.



((usunięte przez administratora). Może było szefie warto o tym pamiętać i się nie ośmieszać.

Co do tych 10zł to ile miał ci zaproponować jeżeli nic nie potrafisz, jesteś bez zawodu i chciałeś rozpocząć staż.

Jeżeli jest tak źle jak piszecie to dlaczego się nie zwolnicie?

Nakazu pracy chyba nie ma.
.
3
. 2012-07-28 21:52
luzik - 2010-12-25 19:41:16

Właśnie odpowiedziałem na tą ofertę. Dostałem 10 zł/h. i to na umowę zlecenie albo i bez, bo do tej pory żadnej umowy nie widziałem. A jak powiedziałem "kierownikowi produkcji" o ofercie to się spienił. (usunięte przez administratora) O warunkach pracy i atmosferze szkoda gadać. Jeszcze nigdy nie widziałem w jednym miejscu tylu sfrustrowanych ludzi. (usunięte przez administratora).
3
. 2012-07-28 21:52
były pracwonik - 2012-07-22 12:34:52

a dlaczego odradzasz?
.
3
. 2012-07-28 22:04
Marek - 2012-06-05 14:01:41

Odradzam tam pracę
.
3
. 2012-08-04 19:57
anonim - 2011-09-20 13:04:29

firma marzeń.(usunięte przez administratora) , ktoremu pod względem wykształcenia brakuje do większości pracowników fizycznych to już mówi samo za siebie..stanowisko nie adekwatne do poziomu jaki reprezentuje sobą ten człowiek,każdy przekonał się chyba o tym na własnej skórze. problemy z urlopem , umowami widmo ogólnie poprzewracało sie du*pie. faworyzowanie nowych pracowników pod warunkiem , że są to członkowie rodziny. Ksywka(usunięte przez administratora)nadana mu przez pracowników odzwierciedla doskonale jakim typem jest człowieka.

Drugi gościu chodzi po firmie jak rewolwerowiec i patrzy kogo tu (usunięte przez administratora) chociaż sam generuje niepotrzebne koszta bo dział jakim \\\\\\\"zarządza\\\\\\\" nie wymaga większej filozofii i pracownicy z dłuższym stażem doskonale by sami zarządzali tym działem bez jego pomocy.

ogólnie sprawia wrażenie gestapowca , któremu najlepiej dać tylko bicz , żeby poganiał ludzi i tym samym nabijał sobie ptk u szefa za szybko zrobioną robotę. najśmieszniejsze jest to , ze(usunięte przez administratora) z gestapowcem przy pracownikach obgadują siebie nawzajem , a w twarz sobie nic nie potrafią powiedzieć. Prowokuje i stresuje ludzi dziwne,ze jeszcze nie dostał to na co zasłużył.

(usunięte przez administratora) człowiek bez honoru. Obiecuje premie za zrobioną prace,a nie potrafi dotrzymać słowa za to tylko patrzy z czego potrącić,ogólnie zasłużył sobie takim postępowaniem na pośmiewisko firmy.

zarobki w miare dobre , ale każdy przy 200 godzinach mógłby tak stwierdzić.

.
3
misiek 2012-08-22 09:53
oj banel,
Znajdą się ludzie którzy pójdą pracować nawet za 10,00 zł. na godzinę brutto, nawet do takiej \\\"persony\\\" jak ty, bo taki jest rynek pracy, tylko powiedz ilu ludzi pracowało u ciebie dłużej jak 3 miesiące? Może między jnnymi i dla tego że jest duży rozdźwięk pomiędzy stawką z oferty pracy, a faktami. Przytłaczające większość twoich pracowników ma wykształcenie i doświadczenie zawodowa większe od twoich pupili z nadzoru produkcji. Pisząc, opieraj się na faktach, a nie mrzonkach, albo fantazjach
5
Andrzej K. 2012-09-18 15:13
No tak i wciskanie się poniżej kosztów na rynek szukając jeleni do wykonania zleceń jako podwykonawcy. Rewelacyjne praktyki biznesowe!
3
Marek 2012-09-18 15:14
misiek - 2012-08-22 09:53:39

oj banel,

Znajdą się ludzie którzy pójdą pracować nawet za 10,00 zł. na godzinę brutto, nawet do takiej \\\"persony\\\" jak ty, bo taki jest rynek pracy, tylko powiedz ilu ludzi pracowało u ciebie dłużej jak 3 miesiące? Może między jnnymi i dla tego że jest duży rozdźwięk pomiędzy stawką z oferty pracy, a faktami. Przytłaczające większość twoich pracowników ma wykształcenie i doświadczenie zawodowa większe od twoich pupili z nadzoru produkcji. Pisząc, opieraj się na faktach, a nie mrzonkach, albo fantazjach
(usunięte przez administratora)
3
. 2013-06-15 12:54
. - 2012-08-04 19:57:18

anonim - 2011-09-20 13:04:29

firma marzeń. (usunięte przez administratora) , ktoremu pod względem wykształcenia brakuje do większości pracowników fizycznych to już mówi samo za siebie..stanowisko nie adekwatne do poziomu jaki reprezentuje sobą ten człowiek,każdy przekonał się chyba o tym na własnej skórze. problemy z urlopem , umowami widmo ogólnie poprzewracało sie (usunięte przez administratora). faworyzowanie nowych pracowników pod warunkiem , że są to członkowie rodziny. Ksywka (usunięte przez administratora) nadana mu przez pracowników odzwierciedla doskonale jakim typem jest człowieka.


Drugi gościu chodzi po firmie jak rewolwerowiec i patrzy kogo tu (usunięte przez administratora)chociaż sam generuje niepotrzebne koszta bo dział jakim \\\\\\\"zarządza\\\\\\\" nie wymaga większej filozofii i pracownicy z dłuższym stażem doskonale by sami zarządzali tym działem bez jego pomocy.


ogólnie sprawia wrażenie gestapowca , któremu najlepiej dać tylko bicz , żeby poganiał ludzi i tym samym nabijał sobie ptk u szefa za szybko zrobioną robotę. najśmieszniejsze jest to , ze (usunięte przez administratora) z gestapowcem przy pracownikach obgadują siebie nawzajem , a w twarz sobie nic nie potrafią powiedzieć. Prowokuje i stresuje ludzi dziwne,ze jeszcze nie dostał to na co zasłużył.


(usunięte przez administratora)człowiek bez honoru. Obiecuje premie za zrobioną prace,a nie potrafi dotrzymać słowa za to tylko patrzy z czego potrącić,ogólnie zasłużył sobie takim postępowaniem na pośmiewisko firmy.


zarobki w miare dobre , ale każdy przy 200 godzinach mógłby tak stwierdzić.


.
.
5
Paatrycja 2013-11-09 10:50
Witam.


Możecie mi powiedzieć co się dzieje w tej firmie? Chciałabym wiedzieć jak są traktowani pracownicy, czy są problemy z urlopami, jakie są zarobki.
3
gosc 2014-06-15 06:33
z waszych opini wychodzi ze słaba ta firma
7
pracownik 2014-10-26 08:44
To jest jedna z lepszych firm , uznanych na świecie Trzeba tylko coś umieć .
Zazdrość przemawia przez wyrzuconych za przewinienia .
3
Rysio D 2014-10-26 09:57
To jedna z firm uznawana na świecie piję za jej zdrowie i SUKCESY
TYCH KTÓRZY UMIEJĄ.
3
zenon 2015-01-05 23:08
Banco jest producentem mebli metalowych, opraw oświetleniowych, drzwi okrętowych, szalunków i innych tego typu mebli okrętowych. Także jeżeli ktoś specjalizuje się akurat w tej dziedzinie meblarstwa i może firmę wspomóc swoim doświadczeniem to myślę , że śmiało może aplikować nawet i dziś. Powodzenia ;)
3
ja 2015-01-29 22:05
najgorsza firma na rynku i brak
jakiegokolwiek szacunku do pracownika
omijajcie z daleka
6
misiek 2015-04-03 14:18
No proszę.... i rozpisali się p.....y bubela. To znaczy, że przy korycie dalej mają swoją pajdę, bo z tego co wiem, to dla roboli to dalej raczej okruch i bat. Atropos, czy dalej tam się pracuje regulaminowo po 10 godzin?
3
bary 2015-07-20 22:26
Chora atmosfera w pracy,obóz pracy, wszyscy tyle samo zarabiają nie ważne w jakim zawodzie pracują, odradzam ten zakład pracy. Nerwowo człowiek nie wytrzyma za grosze.
4
mich 2015-09-05 22:42
dzięki koledzy takie opinie ratują czasem kawałek życia właśnie miałem tam składać papiery ale widzę że takie sk..wy..ństwo jest wszędzie sam przepracowałem w pewnej złodziejskiej szwedzkiej firmie borga 8 lat po czym wraz z innymi starymi pracownikami zamieniono nas na tańsze modele ale schemat podobny kolesiostwo niekompetencja a zarządzanie sprowadza się do cięcia kosztów to jest standard polska afryka europy.
3
al 2015-10-23 13:24
do firmy trudno się dostać , bo to dobra firma i trzeba mieć kwalifikacje.
Może panowie jesteście słabi i stąd wasze pretensje
3
misiek 2015-11-15 12:20
Ten z wykształcenia rolnik po zawodówce dalej jest szefem produkcji? A czy jego pomocnik po podstawówce, czy najwyżej gimnazjum dalej tam pracuje? No ..... jeżeli oni mają kwalifikacje to ja faktycznie po 30 latach praktyki jestem laikiem w dziedzinie produkcji. Właściciel chociaż umie pisać bo strasznie dużo jego wpisów na portalu.
3
tempo 2016-05-11 21:09
Banco to mega firma. Są producentem kompleksowego wyposażenia wnętrz okrętowych takich jak: systemy paneli ściennych i sufitowych, kabiny sanitarne, drzwi wewnętrzne itd. Wydaje mi się, że to dziwne jednak, że nikogo nie poszukują do pracy, ani tu, ani na stronie.
4
Darek 2017-03-30 13:50
Witam,

Mam ofertę z powyższej firmy. Czy w chwili obecnej warunki pracy się zmieniły?
Proszę o info jak teraz jest klimat w firmie?

Dzięki z góry za info!

Pozdrawiam,
Darek
1
Aneta 2017-04-21 14:15
@Darek czy przyjąłeś ofertę pracy, o której wspominasz? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda praca w firmie z perspektywy nowego pracownika.
2
Darek 2017-05-18 09:45
Przyjełem. W firmie zachdzą zmiany ( in plus) aczkolwiek jest wiele do zrobienia. Myślę że są perspektywy szczególnie że, zmiany prowadzą do nowy potrzeb (również w kadrach). Minus to próba oszczędzania w miejscach w których nie koniecznie jest to sensowne.
1
Aneta 2017-09-06 10:04
@Darek nadal pracujesz w BANCO? Jak te zmiany? Nadal zachodzą? Są widoczne? Na czym firma chce oszczędzać? Powiesz jak wygląda wasza współpraca po tych kilku miesiącach? Jesteś zadowolony? To ważne informacje dla osób chcących się tam zatrudnić.
kati 2017-09-28 18:51
Jak oceniacie prace w biurze np w dziale finansowym ?
Szukają pracownika i zastanawiam się nad zmianą, ale nie wiem czy warto.
Zostaw swoją opinię o BANCO SP.Z O.O - Rusocin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BANCO SP.Z O.O