Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-02-09 23:10:17 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Boehringer Ingelheim - Warszawa. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2009-02-10 09:31:05 odpowiedz | cytuj
dobre pensce od 2000 do ręki
pic - 2009-08-17 09:20:38 odpowiedz | cytuj
przca w zespołach co wiąże się z niskimi premiami....ogromna presja bardzo dużo dodatkowej pracy ..tabelki tabeleczki...(jak ktoś chce złapać doświadczenie to może być na 1 rok i uciekkać....)
r-a-a - 2009-11-09 19:18:49 odpowiedz | cytuj
to prawda. zawalają dodatkową, niepotrzebną nikomu robotą. Tabeleczki zajmują całe wieczory. Często testy on line, także bardzo czasochłonne .Kasa dobra, po dwóch - trzech latach. BI zawsze szczycił się innowacyjnymi produktami ,jednak firmą zarządzają przede wszystkim "generyki". Generalnie cholernie dobre przygotowanie merytoryczne. jeśli zgadza się w IMS, da się żyć. Jednak wewnątrz kariery nie zrobisz. Najczęściej biorą z zewnątrz i tak jak pisałem, generyk wciąga generyka. i tu lipa. w sumie wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Nie wiem, czy poleciłbym komuś. Znam inne firmy, gdzie można do emerytury spokojnie ciągnąć. Tu, na dobrą sprawę się nie rozwiniesz
r-a-a - 2009-11-09 19:18:59 odpowiedz | cytuj
r-a-a - 2009-11-09 19:18:59 odpowiedz | cytuj
Jack - 2009-11-10 16:03:34 odpowiedz | cytuj
To w końcu jak jest w tej firmie, poza tym słuszałem że przyjmują przez NDG, interesują mnie konrety jako PM, jeżeli możesz napisz mail, wolę poza forum
Jack - 2009-11-10 16:03:36 odpowiedz | cytuj
ja - 2009-11-23 19:41:51 odpowiedz | cytuj
to jakie te spokojne firmy bo takich szukam
ja - 2009-11-23 19:41:51 odpowiedz | cytuj
to jakie te spokojne firmy bo takich szukam
SS - 2009-12-15 22:00:07 odpowiedz | cytuj
Tak przez NDG ale to zawsze firma zewnetrzna, beznadziejny assesment, ktory decyduje czy zostajesz czy nie w firmie. Ostatnio w BI duze zmiamy, zwalniaja bez powodu, nie dajac szansy, nie zwracajac uwagi na osiagniecia, poza tym zawsze jestes pod kontrola, uwazaj co mowisz i z kim przebywasz, firma strasznie plotkarska. Nie polecam!!!1
AAS - 2009-12-28 16:37:03 odpowiedz | cytuj
Napisz proszę jak placą Hospital Key Account Specialist? Czy premie są osiagalne? Jaka stmosfera w pracy? Jaka fluktuacja pracowników?
Pilnie potrzebuje takich informacji:))
AAS - 2009-12-28 16:37:05 odpowiedz | cytuj
Pilnie potrzebuje takich informacji:))
Neo - 2010-01-15 11:35:32 odpowiedz | cytuj
Ostatnio byłem na assesmencie do Tej firmy , prowadzonym właśnie przez NDG Medical. Zero profesjonalizmu, a mam z czym porównywać. Prowadząca nie potrafiła się wysłowić, pomagaliśmy jej kończyć zdania, bo nie mogła znaleźć słów - coż za rekruter!!! i był jeszcze jeden gość, taki w okularach, też z NDG, z brakiem elementarnych podstaw kultury i dobrego wychowania,. Wchodził i wychodził, jak do/z obory,nie przedstawił się nawet. Za to mniemanie o sobie wysokei na pewno miał, bo rozpierał się na krześle z nogą na kolanie.Najciekawsze, że negatywnie wypowiadał się o firmie BI, do której rekrutuje.
Gratulacje dla firmy BI za wybór profesjonalnej firmy rekrutującej!
Były pracownik :) - 2010-02-12 00:47:21 odpowiedz | cytuj
Od kiedy dyrektorem handlowym jest "koszykarz" Andrzej (przyszedł z Coca-Coli) Firma zaczęła zmieniać się w sektę. Przy pomocy RMa, "rudej" Paulinki zaczęli organizować sobie managment, zatrudniając kolesi i koleżanki z innych Firm. Firma zaczęła stosować metody wyzysku i zastraszania, stworzyła atmosferę "wyścigu szczurów" i "podkopywania dołków". Jeśli jesteś "karierowiczem i wazeliniarzem" warto iść tam do pracy, jeśli szanujesz siebie i nie lubisz robić z siebie idioty/ki, poszukaj innego pracodawcy. Mierny za wynagrodzenie, powyżej najniższej krajowej :)
anonim - 2010-03-06 11:41:33 odpowiedz | cytuj
Zgadzam si� ca�kowicie i mówie to jako osoba, która nadal pracuje ( wi�c nie jest to opinia rozżalonego by�ego pracownika). Od kilku lat widz� zmiany tylko na gorsze. Firma kolesi i wzajemnych powi�za�, na DM zatrudniaj� ludzi z zewn�trz, na seniorów awansuj� w czasie któtszym niż w " �cieżkach karier" podlizywaczy a ca�� reszt� obowi�zuj� min.2lata. Bardzo dobrze szkol� merytorycznie, j��li przetrwasz min. rok to praca w każdej innej firmie to piku�. Szkoda, że firma pozwala żeby odchodzili z niej wspaniali ludzie i dobrzy pracownicy.
anonim - 2010-03-19 20:51:18 odpowiedz | cytuj
Niestety wszystkie te negatywne historie i opinie to
prawda...raczej nie pamietam pozytywów.
Ale doszed� WAŻNY MINUS....Lojalka za odej�cie ...3 lata!!! A maj�
si� podobno za dobrego pracodawcc�???? Jab�ka i ciastka w biurze w
każdym miejscu robi� zas�one dymn�...!!!
by�y egzaminy na PM przed komisj�, filmowanie scenek z prawdziwymi
lekarzami.
Jeżeli kto� mówi ,że atmosfera ok..to jeszcze nie pozna� prawdziwej
twarzy towarzystwa (fa�sz...Fa�sz).
Dużo tabelek (bezsensownych i żyj�cych 5 minut w biurze po wys�aniu,
beznadziejny system raportowy gdzie �atwo o b��d i problem).
A za moich czasów ..Na Paulnk� mówili Tarantula lub Kud�ata lub
czarna Wdowa...
Mój by�y prze�ożony to szowinista i tylko podk�ada� k�ody pod
nogi...szkoda ,że tak póżno si� zorienowa�am bo si� �udzi�am, że
wsz�dzie dobrze gdzie nas niema....i tak dawa�am si� poniewiera�.
Naszcz��cie teraz jestem zadowolona... mam super prze�ozonych,
wreszcie mi ci�nienie nie skacze jak otwieram komputer i czytam
poczt�.
mrx - 2010-07-07 15:07:39 odpowiedz | cytuj
Niestety te złe opinie to prawda....Trzeba tam mieć "predyspozycje do przetrwania" ( wazelina, łopata do kopania dołków pod innymi, trenować wyścigi szczurów , twardy tyłeki łeb do bicia...(nie do picia).. :)))
anonim - 2010-07-07 22:09:37 odpowiedz | cytuj
Witam
Zapraszam na portal mojpracodawca.pl - tam też znajdziecie informacje o swojej firmie. Zapraszam
BiAj - 2011-04-22 15:10:08 odpowiedz | cytuj
Zgadzam się. Fatalny jest zwłaszcza jeden zakompleksiony regionalny tutaj na południu. Na razie jest kryty bo to straszny wazeliniarz w biurze :-(
anonim - 2011-06-06 00:24:35 odpowiedz | cytuj
jeśli chcesz stracić poczucie własnej wartości i dołączyć do plotkarskiej firmy to jak najbardziej BI
anonim - 2011-06-07 11:13:36 odpowiedz | cytuj
Boli mnie brzuch jak czytam prezentację tej firmy i o tym jak wpływają na rozwój zawodowy pracowników! Banały typu, pracownik (czytaj lizodup), to klucz do naszego sukcesu. Jakie piękne wyłącznie w teorii założenia ma ta firma! Stworzyła pracownikom możliwości rozwoju kariery zawodowej, o awansie nie wspomnę, oczywiście na poziomie krajowym i zagranicznym, zapewniła dobrą jakość pracy i życia i szreg atrakcyjnych korzyści dla pracownika, no i jak wspaniale roztacza opiekę nad pracownikami i ich rodzinami i jescze zapewnia pracownikom równe szanse w rozwoju. Współpracuje i otacza szacunkiem pracownika!!! Wstrętne, obrzydliwe kłamstwa! Priorytetem tej firmy, jest zniszczenie w pracowniku wszystkich prawdziwych, niudawanych, wrodzonych cech również tych pozytywnych, skopanie jego uczuć i emocji. Wpojenie w każdego pracownika bezduszności, pozbawienie go podstawowych zasad moralności i wrażliwości na ludzką krzywdę. Głoszone przez ta firmę hasła o zobowiązaniu do działan zgodnych z zasadami odpowiedzialności społecznej, są puste jak beczka i głowy wszystkich porabanych zwierzchników czy jak ich tam zwą, wszyscy bez wyjątku na czele z panią MENAGER z recepcji,nie są ludźmi, TO SĄ CYBORGI bez mózgu!!!! TO ZŁO, którym darzą pracowników, wróci do nich ze zdwojoną siłą! A wogóle, co NIEMCY robią w naszym kraju?, w dalszym ciągu zmierzają do wyniszczenia naszego narodu, używając przy tym naszych rąk! Nasz naród mimo przykrych doświadczeń, znowu stał się narzędziem w obcych rękach! Podłe!!! Nie życzę tej firmie dobrze, byoby to sprzeczne z moimi odczuciami i z tym jak wstrętnie została potraktowana bliska memu sercu osoba.
anonim - 2011-07-12 14:22:59 odpowiedz | cytuj
Witam,
wie ktoś może jakie narzędzia pracy ma ph ds aptek? Jaka kasa, auto itp. Bo pojawiło się właśnie ogłoszenie na Warszawę i zastanawiam się nad złożeniem aplikacji. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.
anonim - 2011-08-02 23:51:33 odpowiedz | cytuj
PM też ma focusa? jest gps? ile jest linii,jakie leki?
Ktoś - 2011-09-08 12:38:11 odpowiedz | cytuj
Wielka "niby firma". Wszystko ładnie wygląda na stronie, a rzeczywistość... Brak premii, która się należy, bo nagle pojawił się regulamin o którym nic nie było wiadomo. Ściema z raportowaniem, bo i tak kombinują na górze. Jak komuś podpadniesz (czyt. RKS, FF) to masz kłopot. A podpaść możesz jak nie .... Sposób odbierania - dowolny :)
Jednym słowem KANAŁ! Nigdy więcej BI! Nie dajcie się nabrać.
x