brak logo

HILDING ANDERS POLSKA SP. Z O.O.

Toruń

Opinie o HILDING ANDERS POLSKA SP. Z O.O.

Moni_ 2015-03-11 10:41:53
Dzień dobry, chciałabym polecić firme Hilding Anders Polska jako dobrego i rzetelnego pracodawcę. Przez cały okres zatrudnienia nie miałam żadnych problemów z wypłacaniem pensji, zasady współpracy były jasne i zrozumiałe. Doceniam to jeszcze bardziej dzisiaj, kiedy pracuję w innej firmie i muszę borykać się z masą nieprzyjemnych sytuacji, które nie pozwalają czerpać satysfakcji z pracy. Chętnie wrócę do Hilding, jeśli tylko będzie taka okazja.
1
Mateusz 2015-03-13 10:25:37
Dzięki za pomoc! Ja właśnie dostałem tam prace i strasznie się boję, to moja pierwsza praca. Ale Twoja opinia jest pomocna, powinno być dobrze, co?
Moni_ 2015-03-13 12:38:12
Nie masz się czego bać! Dobrze trafiłeś. Masz pewność, że wszystko odbywa sie w zgodzie z Kodeksem Pracy, że firma się rozwija. Jedyne czego od Ciebie będzie się oczekiwać to, że zaangażujesz sie w swoją pracę. A chyba po to do niej idziesz? Powodzenia!
Żaneta 2015-03-23 14:00:13
Ja bardzo lubię Hilding. Fajna atmosfera i konkretne zadania. Kiedys pracowałam w firmie gdzie nikt nie wiedział co ma robic, a jak robił to było nie tak, albo za mało. Hilding to profesjonalna firma, dostajesz zakres zadan, wiesz co/ile/kiedy. Jasne oczekiwania i jasne relacje.
Damian 2015-03-25 09:56:16
Praca w hilding jest spoko. Nie ma co narzekac, jak sie chce zarobic to sie zarobi. sa jasne zasady wspolpracy.
1
radox 2015-03-31 10:50:56
Pracowałem rok w hilding i mam bardzo miłe wspomnienia. Dotyczą one zarówno personelu, który był bardzo pomocny i miły, jak i wynagrodzenia - stawki ok, zawsze na czas. Fajni byli też brygadziści. Praca czasami ciężka, ale wszędzie tak jest.
pracownik_S 2015-03-31 11:08:07
Ludzie, przestańcie pisać takie bzdury jak wcześniej - nie chce wam się pracować albo zazdrościcie że inni pracują na wyższych stanowiskach i od razu lecicie po bandzie z oskarżeniami! Od dawna pracuję w Hilding Anders Polska i na prawdę nie ma na co narzekać. Jest dobra praca, stawki w normie, fajni ludzie. Zawsze sie zdarzy ktoś kto zatruwa powietrze, ale gdzie takich nie ma? Najważniejsze to skupić się na sobie i swojej pracy, a zostanie to docenione. Polecam Hilding: fajni ludzie, normalne zarobki, świetne warunki i ciekawe perspektywy. Czyli jest wszystko, co być powinno.
Toxic 2015-04-08 10:14:07
Ogólnie firma jest ok. Pierwszy rok był trochę trudny, wiadomo jak się zaczyna to wszędzie tak jest. Wypłata neiwielka. Ale potem z czasem i solidną pracą udaje się zdobyć zaufanie, doceniają człowieka i jest tylko lepiej. W sumie pracuję w hilding już ponad 4 lata i nie zamierzam zmieniać roboty. Zakład dobrze funkcjonuje, polecam.
Guli 2015-04-08 10:55:05
Nic złego nie można powiedzieć, ja polecam. Tym bardziej że wcześniej pracowałam w innej firmie, gdzie nie płacono, oszukiwano i jeszcze był chaos, nikt nie wiedział co ma robić. W Hilding tego nie ma. Mam spokój, robię co mi kazali, na co się umawiałam i mam za to normalnie płacone. Moze to nie jest najwyższa stawka, ale normalna, odpowiadająca moim umiejętnościom i chęciom.
Moni_ 2015-04-08 12:24:53
Fajnie napisałaś Guli o umiejętnościach i chęciach. Tak jakby bez ciśnienia. Wydaje mi się, że wiele osób chce, żeby im od razu płacono 5000 na rękę, najchętniej za leżenie pod maszyną. Na wszystko przyjdzie czas, nawet na te 5000. Tylko trzeba wstać spod tej maszyny. Czy to Hilding czy nie. Praca, dobre chęci i praca = sukces.
Guli 2015-04-09 11:52:08
Tak, bo mnie krew zalewa jak widzę masę narzekających ludzi, któzy myślą że będą im płacić za nic. To co podoba mi się w Hilding to to, że wszystko odbywa się bez ściemy. Nie da się oszukać, ale też nie jest się oszukiwanym. To ważne.
tylunia 2015-04-14 10:36:36
Hilding jest dobrą firmą, przyjazną pracownikowi. Polecam.
piotrkel. 2015-04-14 16:49:18
pozytywnie się pracuje w hilding, nie ma co narzekać
przemo_sul 2015-04-15 10:27:06
W Hilding pracuje wielu pozytywnych ludzi którzy chcą w 100% dobrze wykonywać swoją pracę. Mają cel i go realizują. Jak się dobrze trafi to ma się świetny team. Warto uciekać od tych zaraz, które próbują zniszczyć dobrą atmosferę. Ale tacy znajda się wszędzie. Ja mam fajną grupę znajomych w Hilding, każdy zna swoje obowiązki i je wypełnia.
1
Lukas 2015-04-16 15:14:34
Właśnie skończyłem praktyki w Hilding i muszę przyznać że zarówno pracodawca jak i nowi koledzy z pracy stanęli na wysokości zadania. Po pierwsze dali mi odczuć pozytywną atmosferę, potraktowali jako swojego, a po drugie mogłem się naprawdę dużo nauczyć. Mam nadzieję, że jak będę szukał stalej pracy, bez problemu dołączę do Hilding.
strateg 2015-04-16 15:37:01
Pracowałem kiedyś w Hilding i do dzisiaj miło wspominam tę robotę. Ludzi, atmosferę i nasze zadania. Było fajnie.
Misiek 2015-06-10 08:09:16
Jak po rekrutalcjach na RKS a ????
po rekrutacjach 2015-06-14 09:49:50
Pozytywnie:)
jak i wrażenie podczas samej rekrutacji
XYZ 2015-10-12 06:12:39
NIE LUDZIE CO WY PISZECIE !!!. Pracowałam w tym burdelu 7 lat i nie polecam Go nikomu chyba, że na własne życzenie Ktoś chce się nabawić garba, depresji. Ci co chwalą to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierowników, brygadzistów lub bez wykształcenia. Bardzo dobrych pracowników mają za nic. W moim przypadku było przenoszenie z centrum na centrum niby powodem było podniesienie akordu. Jak poprosiłam o wypowiedzenie to nie dadzą bo zadowoleni. Dałam wypowiedzenie to nie przyjęli( zostało potarganie przez kierownika KRZYŚKA C M D). A więc poszłam na długie chorobowe i dostałam wreszcie świadectwo.Teraz omijam hilding szerokim łukiem. Są lepsze i poważniejsze firmy, które dbają o pracownika i umieją docenić jego umiejętności. Tym co tak zachwalają życzę owocnej pracy jako biały murzyn-harujcie do ostatnich kropli krwi za marne 18oozł.
XYZ 2015-10-12 21:30:33
ERTYU -kupiłam materac piankowy i po roku musiałam wymienić bo nie dało się spać, bolał kręgosłup.Trafny zakup zrobiłam w BRW na sprężynach.Zresztą jak ktoś jest źle nastawiony do danego pracodawcy to nie kupuję u niego bo wiem jakie dziadostwo tam się tworzy, tylko z wierzchu ładnie wygląda. Ale każdy może mieć inne zdanie.
pius 2016-05-13 16:52:04
z tego co wiem to rzeczywiście kasa w HILDING ANDERS POLSKA SP. Z O.O. kusi ludzi do pracy tutaj. pozdro
Zostaw swoją opinię o HILDING ANDERS POLSKA SP. Z O.O. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HILDING ANDERS POLSKA SP. Z O.O.