Opinie o pl.oriflame.com - Oriflame Poland Sp. z o. o. w Warszawa

2.4/5
Na podstawie 211 ocen.

Poniżej przeczytasz opinie byłych i obecnych pracowników o firmie Cetes Cosmetics Poland Sp. z o.o.. Zobaczysz tutaj też opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie Cetes Cosmetics Poland Sp. z o.o. o rekrutacji.

Branże: Produkcja wyrobów kosmetycznych i toaletowych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Cetes Cosmetics Poland Sp. z o.o. w Warszawa

Czy nowo zatrudnione osoby otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?

huragan

tak

Siatkarka3

Dziewczyna z Oriflame są bezczelne wyzywają ich i nie polecam tej firmy

hee
@Siatkarka3

ciekawa składnia ? Czyżby obcokrajowiec ?

ety
@Siatkarka3

Może nie wyzywa, tylko prosi ,żeby wziąć się do pracy?Pracujecie wszyscy za te same pieniądze....łatwo powiedzieć " ja nie panimaju" i mieć wszystko w (usunięte przez administratora).Przykre że we własnym Kraju zarabia się tyle co przyjezdny i trzeba (usunięte przez administratora) dwa razy więcej bo nędzną premię zabiorą.

Ania
@ety

No to może zacznijcie więcej płacić rodakom, żeby nie zatrudniać obcokrajowców? Szukają jeleni za 2k a potem płacz, że zagraniczni nipanimaju.

Katja
@ety

A dlaczego powinnismy zarabiac mniej, jezeli ja np skonczylam magistra na UW i mam 3 lata doswiadczenia? Po co Ty powinnes zarabiac wiecej, po to ze masz paszport polski!?

prawda
@Katja

Tak. Ja też mam studia, ponad 10 lat doświadczenia i jakim prawem masz zarabiać tyle co ja? Masz tu rodzinę, kredyt, wszelkie opłaty ponosisz z tego tytułu? Jakim prawem chcesz zarabiać tyle co ja? Czy jak pojedziesz do Niemiec to będziesz zarabiać tyle co Niemiec? Dasz palca to rękę potrafią zjeść.

Xxk
@prawda

No to wypad do Szwaba klozety szorowac, na pewno zarobisz więcej, niż pakujac w Oriflejmie kosmetyki.

rty
@Xxk

A Ty wiesz w ogóle w jakim temacie odpowiedziałaś/eś? Umiesz czytać? Pracujesz w "Oriflejmnie"? Gdzie to jest?

Xxxx
@rty

Tak, wiem, gdzie odpowiedziałem. Oriflejm to sarkazm, jeśli do twojego mikromozgu nie dotarło. Czyżby klozety Szwabskie cię urazily?

wpr
@Xxxx

Może czas zmienić pracę? Twój mózg się skurczył, rozpręż go.Nikt cię nie zmusza do pracy w "Oriflejmie".Nie męcz się flustracie.

X2
@wpr

Ja w tym błocie już dawno nie pracuje i tobie też radzę odejść. Może frustracja ci akurat przeminie.

Prawda-z-prawd
@prawda

A skąd wiesz, że ona tu nie ma kredytu i obowiązków? Że jej dzieci też muszą coś jesc i mieć w co się ubrać? Rozpanoszyła się ta polska cebula . Studia ma i 10lat doswiadczenia, a zapie_rdala przy taśmie. To może gow_no warte są te twoje studia?

Prawda jedyna

To pretensje miej nie do obcokrajowców, a do tych, kto tych obcokrajowców zatrudnia i placi im więcej, niż wam, polonistom na taśmie produkcyjnej.

tyż prawda

No... ktoś głosował na PIS, pięknie, a co cię interesują jak głosują obywatele tego Kraju, przeszkadza? Zagranica ma wskazywać kto ma rządzić a w Polsce! Serio? A 1 stycznia nie obchodziłaś czyichś urodzin?

@tyż prawda

A co ciebie obchodzi, kto co obchodził? Rękawy zakasaj i do roboty. Opierdalacie się, a potem zdziw, czemu wam, polaczkom, mało płacą.

@Marek

polaczka to sobie w buty wsadź, będziesz wyższy...siekiery już naostrzone do roboty?

@elo

Siekiery to twoja bajka... Więc wracaj do siebie na wieś swiniaki paść i się więcej nie kompromituj. Skończą onanistyki stosowane w WSRHach, a potem płaczą na forach, czemu Ukraina nie zarabia mniej od nich przy tych samych obowiązkach.

@Marek

W Polsce interesuje mnie kto obchodzi urodziny bandery.Tu nie ma miejsca dla banderowców.Banderyzm w Polsce jest zakazany. Jak zauważę banderę na fejsbuku u pracownika tej firmy- a takie przypadki były, to zgłoszę do Prokuratury.Aut.

Pomadka

Zatrudnili nowego inżyniera czy mi sie wydaje?

Ona
@Pomadka

Taaa.... Wymieniaja tylko stołki miedzy sobą. Nowe stanowiska grubszy hajs. A robolom ochłapy. Ciekawe jak sie zdziwia jak ludzie zaczna skladac wypowiedzenia po "podwyzkach"...

Clx
@Ona

Jak się nie ogarną to się mega zdziwią!!!

Lili

Hej, ktoś może coś powiedzieć o dziale marketingu? Jak praca i atmosphera? I co się dzieje z premiami?

123kk
@Lili

Daj sobie spokój. Ciężka praca pod presją czasu, a zarobki słabe.

@123kk

A na ile slabe? 4000 netto macie?

123t

Niestety nie.

@123t

Szok...a jeżeli chodzi o premiach kwartalnych, cały czas dostajecie czy kiedyś nie było w ogóle naliczone?

@Lili

Coś tam się dostaje, z wielkiej łaski kierownictwa. Ostatnio mieliśmy taka jazdę, że kiero zabroniła brać urlopy pod koniec miesiąca, bo będzie uwzględniac to przy premii rocznej, a sama sobie wzięła wolny piątek.

Analityk
Przebieg rekrutacji

Ogólnie były 3 etapy. Pierwszy etap - przemiła rozmowa z Panią z działu HR plus test z Excela (poziom testu - średnio-zaawansowany). Kolejny etap - rozmowa z Paniami (Manager), które odpowiedzialne były za zespół, do którego aplikowałam. Jedna z Pań - miałam wrażenie, że bardziej konkretna i kompetentna niż Pani z wyższego szczebla. Usłyszałam pytanie od Pani z wyższego szczebla - "co poradziłabym osobie, która dowiedziała się, że w ostatniej chwili ma przygotować prezentację w Power Point i bardzo się denerwuje?" Moim zdaniem, pytanie kompletnie oderwane od rzeczywistości, no chyba, że nie widzę, ukrytego dna od strony psychologicznej. Miał być jeszcze kolejny etap - z Prezesem - w którym już nie uczestniczyłam. Panie z etapu drugiego obiecały odpowiedź w ciągu 2 tygodni. Niestety, tak się nie stało. Po trzech tygodniach, napisałam maila grzecznościowego do Pani z pytaniem o efekt rekrutacji, który został totalnie zignorowany. Byłam regularną klientką Oriflame - jednak, ich podejście po rozmowie pokazuje niejako podejście do klientów. Może Panie Managerki - każdego dnia walczące o wyznaczony target - powinny poszerzyć trochę swoją wiedzę na temat profesjonalnego przeprowadzania rozmów kwalifikacyjnych.

Pytania

Standardowe pytania - dlaczego chcesz dla nas pracować, pytania o doświadczenie zawodowe, itp

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Nie dostałem pracy

(usunięte przez administratora) i 3 kilo mulu, a nie firma. Radzę omijać szerokim łukiem.

Czy w firmie Oriflame Products Poland Sp. z o.o są regularne szkolenia pracownicze?

@Pytanie

Tak, dla kadry kierowniczej!!! W zwykłych pracowników wogole się nie inwestuje i nie podnosi kwalifikacji jedyne na co mogą liczyć to obcięcie nagrody kwartalnej!!!

Dziki
@Kkk

Dokładnie się z tym zgadzam nie dość że człowiek robi trzy razy tyle roboty to i tak znajdą powód obcięcia premi o 10 procent mniej więcej z 800zl to to ucinają na 600 czyli 200 zł i to nie jest wina pracowników ale zakupów a co towaru nie umie na czas zamówić bo nie dojechał i planisty co nie potrafi z głową zaplanować produkcji to im by należało w pierwszej kolejności premie zabrać. A oni zwalają na szarych pracowników. Druga kwestia ktoś jak niechcący zachoruje powyżej 6 dni z automatu wymyślili że cała premie zabiorą. Tyle w temacie.

ert
@Dziki

Rozumiem,że te 800 obcięte na 600 to brutto? Czyli ze 470 zł netto za 3 miesiące pracy bardzo ciężkiej pracy zmianowej z nocami?

Dziki
@ert

Netto

bryy
@Dziki

Jeśli z 800 netto obcięte na 600 to tak bardzo duża premia jak na tę firmę, nie wiem gdzie pracujesz , ale na produkcji 600 zł nett nie przekracza 99 procent pracowników.

wer
@bryy

uuuuuu, ale na magazynie za to są premie:) ktoś tam jeszcze pracuje?

@wer

Jeszcze w tej firmie nikt nie zrozumiał że do pracy motywuje nagroda a nie kara!!! Od lat istnieje premia kwartalne a z czesem zmienili nazwę na nagroda Uznaniowa i chore jest to że w tych czesach gdy brakuje ludzi do pracy, gdzie pracownika który naprawdę się stara należy pochwalić i podziękować, gdzie połowa problemów firmy jest po stronie personalnej (kuma nie KUMA sztuka to sztuką) gdzie duża grupa ludzi nawet j. polskiego nie rozumie to jeszcze zabiera się wszystkim 10-15%premi!!! A potem efekt domina.... ludzie wkurzeni idą na zwolnienia i znowu plan w plecy i kolejna premia obcięta.... DOKĄD TO ZMIERZA???

Ania
@Pytanie

Tak. Szkolenia są po to żeby w razie problemu można było zrzucić całą wine na pracownika następnie wrócić do ciepłego domku i dalej bawić się z dziewczyną.

Blanka
@Ania

Tak

Kkk

Za ten wpis powinna już być kara, może to nie jest idealna firma ale pisać takie bzdury to już przesada!!! Jak na każdej imprezie zdarzyło się komuś "puścić pawia" ale to już nie jest wina firmy a poza tym to reszta to stek kłamstw!!!!

Ex kandydatka

O rany, weszlam tutaj już po rekrutacji i cieszę się, że nie dostałam żadnej odpowiedzi. Myślałam, że to dobra firma o skandynawskich standardach, dbająca o pracowników, ale sądząc po komentarzach trzeba szukać dalej...

Dużo pracy i mało pieniędzy.

W Ursusie występują przypadki zadłużonych po uszy i znerwicowanych podłych zwierząt.

Przemo884

Ogólnie tam nawet dyrektor firmy (Krystian Kmieciak) wymyśli o Tobie najgorsze rzeczy, że by tylko jemu było na rękę to klasyczna piramida finansowa i wiele osób wspina się poprzez likwidowanie konkurencji nawet na pseudo-wydarzeniach i nieprawdzie. Jeśli chodzi o Oriflame to wiadomo - Klient płaci za produkt 2x więcej pomimo że jest to normalny produkt, a ma zawierać "Złote góry", które znajdziecie nawet w normalnych produktach polecam normalne firmy, a nie szwindle.

@Przemo884

Na publicznym forum Gowork.pl nie wolno podawać danych osobowych innych osób. Masz doświadczenie w pracy w Oriflame i stąd Twoja opinia? Może dodałbyś informacje o wysokości uzyskiwanych prowizji od sprzedaży produktów lub innych benefitach. Aktualnie pracodawca szuka osoby na stanowisko magazynier - operator wózka widłowego wysokiego składowania. Może osoby, które szukają pracy zainteresują się tą propozycją.

phi
@Szymon

od 20 do prawie 50procent prowizji. do tego dochodzi wynagrodzenie dla marketingowcow,pracownikow produkcji,kierowcow, drukarzy, etc, wiec te kosmetyki sa nie 2xdrozsze nniz sa warte a nawet 10x

Agent
@phi

Twoja opinia nie dotyczy pracy w firmie Oriflame Products Poland, tylko pracy jako konsultant. To są dwie różne rzeczy. Firma Oriflame Products Poland zajmuje się produkcją kosmetyków, nie ich dystrybucją.

Ciekawa

Hej, koleżanki i koledzy, może ktoś się podzieli opinia na temat obecnej atmosfery w firmie, jakości współpracy z obcokrajowcami - chodzi tu głównie o barierę językową, na ile kierownictwo was wspiera a na ile karci za ich błędy wynikające z braku zrozumienia specyfiki pracy i procedur i jaki to ma wpływ na premie kwartalne - czy są adekwatne do trudu włożonej waszej pracy, czy słusznie są naliczane czy wręcz czujecie się pokrzywdzeni?

Iga

Odradzam. Płacą mało w KJ, wymagają dużo. Nie wiem skąd atmosfera bomba, właśnie odeszłam i czuję, ze mogę wolno oddychać. Może i dobrze, ze koleżankę XX nie wzięli do pracy. Oszczędzi dziewczyna sobie przykrości.

Xyz
@Iga

Dokładnie tak, możliwość awansu żadna. Szkoleń bardzo mało... żadnej realnej możliwości zdobycia wiekszego doświadczenia, natomiast odpowiedzialność i wymagania bardzo duże chociaż jesteś tylko technikiem. Atmosfera - kto co lubi. Dla jednych będzie dobrze dla innych gorzej.

Paweł
@Iga

Według Ciebie wynagrodzenie zupełnie nie jest adekwatne do wykonywanych obowiązków? A zdradzisz proszę na jakim stanowisku pracujesz i jaką masz stawkę?

@Paweł

Iga,z 5 brutto czyli ze 3300 na rękę za te 3 zmiany w hałasie było? 22-6, 6-14, 14-22, najgorsze to pewnie zaczynać pracę o 22 albo kończyć...

Iga
@elo

O takiej stawce co mówisz, to mogłam sobie tylko pomarzyć..

Xx

Witam, zostałam zaproszona na rozmowę dot stanowiska Technik Kontroli Jakości, powiedzcie, czy warto?? Jaka jest atmosfera, zarobki?

Masz fart ;)

@Yy

Powaznie? A mógłbyś rozwinąć swoją myśl?

@Xx

Bo to bardzo dobre miejsce do pracy, znacznie lepsze, niż stanowiska produkcyjne typu: operator linii Zajmujesz się oceną produktu gotowego jego dopuszczeniem bądź zatrzymaniem. Całkiem spora odpowiedzialność ale i praca ciekawa. Polecam.

@Yy

Acha. A powiesz coś na temat atmosfery w pracy, zarobków? Czy jest możliwość rozwoju, awansu na wyższe stanowisko? Bo czytam te komentarze niżej, i jestem trochę zniesmaczona opiniami...

@Xx

oczywiście, były i sa takie przypadki, jak ktoś jest dobry w tym co robi, ma szanse na awans ;) Atmosfera - bomba !

@Yy

Proszę nie wprowadzać w błąd :), w internecie powinny być rzetelne i uczciwe komentarze ;)

w którym miejscu ?

@atos

Hmm zdania widzę są podzielone :) To może ty wyjaśnij, dlaczego nie warto? Co tam jest nie tak?

@Yy

awanse?serio? atmosfera bomba? serio?

@Xx

Gdzie jest napisane ,że nie warto :)? tylko po co pisać o jakiś awansach jak ich nie ma lub są tak nieliczne ze można policzyć na palcach jednej ręki, a atmosfera bomba? lekka przesada...napisz coś więcej po rozmowie...zapytaj o awans-na jakie stanowisko i moze coś więcej o płacach...

@atos

To znaczy, że jeśli Ty nie awansujesz to inni też nie ? Znam wiele osób, które awansowały, na różne stanowiska w rożnych działach. Rozumiem że u Ciebie to frustracja, brak możliwości rozwoju, znudzenie na tym samym stanowisku? Nie wiem, ale nie mierz wszystkich i wszystkiego, swoja miarą :D

Ha ha :) dobre :)

@atos

Nie ukrywam, że dla mnie najważniejsza jest atmosfera w pracy, zgrany zespół, czy nowa osoba może liczyć na wsparcie? Zarobki, znajac życie, I tak sobie będę negocjować...

@Xx

Xx, widzę, że udało Ci się uzyskać odpowiedzi na wiele Twoich pytań od użytkowników forum. Jeżeli zdecydujesz się wziąć udział w procesie rekrutacyjnym w firmie Oriflame Products Poland Sp. z o.o to daj znać jak wyglądała rozmowa kwalifikacyjna i jakie zaproponowano Ci warunki zatrudnienia. Na pewno będą to pomocne informacje dla przyszłych pracowników firmy.

@Xx

I jak? Byłaś na rozmowie? Przyjęta do pracy? Jak wrażenia?

alo
@Xx

Coś ściemniałaś z tą rozmową o pracę..

Gym
@alo

Po czym wnosisz, że ona sciemniała? Jest nawet rekrutacja na to stanowisko.

Lll
@Xx

Praca na linni taka jak w innych zakładach tylko że atmosfera, szacunek dla starych pracowników oraz tych co coś chcą zrobić jest żaden, najlepiej udawać że niczego się nie rozumie, że się nie zna języka a i tak dostaniesz umowę o pracę!!! Inni niech się martwią że nie ma wydajności że premi nie będzie, bo jak twierdzi kierownik sztuka to sztuka to że inni wychodzą znerwicowani z pracy i dostają za tych nic nie potrafiących tumanow opiera... To już nikogo nie intetesuje. Generalnie ta fabryka to ostateczności!!!

@Xx

No cóż.... Przeszłam 2 spotkania rekrutacyjne. Obiecałi się odezwać, no i liczyłam, że po aż dwóch etapach dostanę chociaż zwykle "przepraszamy, nie zdecydowaliśmy się na Panią". Minęło ponad 3 tygodnie - ani widu ani slychu. Co świadczy o "wysokim" poziomie firmy.

Wwa

Jeżeli jesteś spokojną osobą z natury to lepiej daruj sobie marnowanie czasu na to całe spotkanie rekrutacyjne. Jak nie daj Boże jesteś spokojny to szybko zdasz sobie sprawę, że to nie miejsce dla Ciebie.

@Wwa

Szczerze mówiąc, to nie wiem, co masz na myśli. Sprecyzuj, jeśli możesz, dzięki. Jak wygląda rozmowa o pracę w Oriflame?

Konsultantka

Nie polecam zostać konsultantką. Trzeba płacić za wszystko, przesyłkę, katalogi, ulotki, reklamówki - wszystko! Za taki pakiet co 3 tygodnie muszę płacić 20 zł. Czyli klienci muszą zamówić produktów za około 120 zł i dopiero wtedy jestem na zero! Jestem konsultantką od ponad 10 lat, kiedyś katalogi były za darmo, tak samo ulotki. Prowizja była też wyższa, niż teraz. Produkty dają mniej punktów, więc cięzej osiągnąć próg z darmową dostawą (ale katalogi i ulotki i tak płatne, nie dajcie się zwieść!). Ta firma schodzi na psy i po prostu się nie opłaca. Ostatnio tylko dokładam do zamówień bo wychodzi na to, że kwota na fakturze z tymi wszystkimi opłatami = to co dostanę od klientów. Beznadzieja. Będę kończyć z Oriflame.

@Konsultantka

Próbowałaś może rozmawiać na ten temat bezpośrednio z firmą Oriflame Products Poland? Może warto by było poruszyć kwestię rosnących cen dla konsultantów, aby przedstawić pracodawcy, że tego typu zajęcie przestaje być opłacalne? Jestem ciekaw, jak do całej sprawy podchodzi firma, dlatego mam nadzieję, że przedstawisz stanowisko pracodawcy.

Ala88
@Konsultantka

Dzięki za info. Czyli nie polecasz bo ja się właśnie zastanawiam nad dołączeniem ale widzę że nikt kupić nic nie chce. Jeżeli mozesz coś jeszcze dopisać bede wdzięczna. Ok 30 osób pytałam - zero zamówień. Jak narazie.

@Ala88

Mnie również bardzo przydały się informacje od @Konsultantka. Jeśli masz problem ze znalezieniem osób, które chciałyby zamówić coś z Oriflame, to warto jest dać ogłoszenia w mediach społecznościowych - facebook będzie tu chyba najlepszym rozwiązaniem. Może jednak spróbujesz dołączyć do Konsultantek?

phi
@Dorota

maja fatalne sklady, w umowie jest zakaz handlu niebezpośredniego, wiec do czego ty namawiasz?! Poza tym przez Internet jeszcze by za dostawy klienci musieli zaplacic, sa obcymi lydzmi i kogą nie zaplacic. Konsultantka ma zniżki tylko 20%"a ludzie nad nia aż 44%, to kto taniej sprzeda?! w drogeriacj jest dosc kosmetykow, nie trzeba ogladac papierowych katalogow i lykac jak pelikan chwytliwych marketingowych bzdur o badaniach,laboratoriach,naukowcach i tym podobne

Cindrela

Ktos pracowal lub wie jak wyglada praca na linii produkcyjnej Warszawa Ursus? Jakie zarobi,atmosfera,kierownik?

@Cindrela

Bombowo dobrze płacą możliwość szybkiego awansu oraz podwyżki ale nie pensji tylko obowiazkow

@Kkk

Wypowiadasz się w prześmiewczym tonie na temat warunków zatrudnienia w firmie Oriflame Products Poland Sp. z o.o. Możesz powiedzieć jaka panuje atmosfera w miejscu pracy?

@Dorota

Bombowo jest

Fama

Gorzej jak na wsi.

Elo
@Fama

Nie powtarzaj się.Zostań na swojej wsi.Ktoś zapraszał?

Agnieszka
@Fama

Niestety, Twój post nie wnosi praktycznie nic do obecnej dyskusji. Bardzo trudno jest nam ponadto doszukać się w nim jakiejkolwiek motywacji. Może zatem zechcesz wyjaśnić, co właściwie chciałeś nam przekazać? Czy firma Oriflame Products Poland była kiedykolwiek Twoim pracodawcą? Jeśli tak, to proszę, opisz nam, jak przedstawia się w niej system wynagradzania oraz premiowania pracowników. Możesz to zrobić?

N
@Agnieszka

System premiowania z punktu widzenia kierownika!!! Doczekać do końca kwartału i znaleźć jakiś bzdury powód żeby zabrać jak największą cześć premi pracownikowi!!!

@N

Premie są przyznawane indywidualnie, czy pracuje na nie cały zespół? Rozumiem Twoje rozczarowanie, ale premie są zwykle uznaniowe i przełożony oceniając pracownika sam decyduje o ich przyznaniu. A inne dodatki do wynagrodzenia w postaci pakietu socjalnego lub szkoleń branżowych? Czy te bonusy mogłyby zrekompensować niedogodności związane z brakiem premii? Zachęcam Cię do bardziej szczegółowej wypowiedzi.

pozytywnaneutralnanegatywna

Mam pytanie do pracowników oriflame? Piszą że znane w Polsce markety tj. Biedr...i Li... l podnieśli w ostatnim czasie pensje o ok 10 % z uwagi na brak chętnych do pracy!!! A jak w tym oriflame? Skoro podwyżki rzędu 3-5 %, to chyba firma nie narzeka na brak chętnych do pracy na każdym dziale, linia.... mechanik... proces..? ?? Pewnie od chętnych do pracy muszą się ogarniać skoro skutecznie zniechęca pracowników owymi podwyżkami!!!

Performens maintance
@:)

Po 3 latach pracy dostaniesz tyle co agencja na start daje wiec jak tam idziesz przez firme to winduj zarobki na starcie bo konkretnej podwyżki tam nie dostaniesz ,no chyba ze bedzie bum na zamowienie i bedziesz chcial odejsc to ci zaproponuja 500+ w innym wypadku potraktuja jak smiecia

Mariusz
@Performens maintance

Piszesz, że zarobki są mało satysfakcjonujące. Czy do podstawy wynagrodzenia pracodawca oferuje premie za dobre wyniki lub inne dodatki? Jakiego rodzaju umowy o pracę są podpisywane z nowymi pracownikami? Można liczyć na stabilne zatrudnienie i kontrakty długoterminowe? Twoja opinia na pewno zainteresuje wiele osób.

Lola
@Mariusz

Jak można dostać się do tej firmy ? Prowadzą obecnie rekrutacje?

Ab
@Lola

Na jakie stanowisko chcesz się dostać?

Odetta
@Lola

Bardzo prosto........ Wystarczy znać j. rosyjski w stopniu b. Dobrym, j. polski w stopniu nie komunikatywnym i mieć na wszystko odpowiedź..... Nie paniemaju i pisadka na linni odrazu się znajdzie i to za wieksze pieniądze niż operatorki z umową na firmę !!! Tak tu firma pracowników rozpieszcza!!!

Sabina

Nie polecam nikomu tej firmy gdy pomylę się w zamówieniu nie ma mowy o zmianie zamówienia. Muszę robić drugie kolejne zamówienie idzie z jednym kosmetykiem i płace znów za kuriera. Brak jakiejkolwiek organizacji oraz pomocy z ich strony. Moje sugestie dla Oriflame Products Poland Sp. z o.o: .. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Ogarnąć się

Ciekawa
@Sabina

OPP zajmuje się produkcją mas, a nie sprzedażą gotowego produktu. Nie myl pojęć :)

Zostaw merytoryczną opinię o Cetes Cosmetics Poland Sp. z o.o. - Warszawa

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Cetes Cosmetics Poland Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Cetes Cosmetics Poland Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 112.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Cetes Cosmetics Poland Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 103, z czego 9 to opinie pozytywne, 34 to opinie negatywne, a 60 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Cetes Cosmetics Poland Sp. z o.o.?

Kandydaci do pracy w Cetes Cosmetics Poland Sp. z o.o. napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)