brak logo

Oriflame Products Poland Sp. z o.o

Warszawa

Opinie o Oriflame Products Poland Sp. z o.o

praca 2012-12-05 11:48:26
Zwykłych pracowników przez agencję zatrudniają na jakiś rok
Niniuś 2012-12-10 09:00:04
ehhh w głowie i w żołądku się przewraca jak to czytam...
Jestem pracownikiem przez agencję pracuję już 7miesiąc i jakoś nie które te wasze opinie są wyolbrzymione i to BARDZO!!!Fakt ciężko jest na początku, można się zgubić tam ale błagam was zasady higieny chyba znacie robicie przy kosmetykach dlatego tak pilnują tych zasad higieny..
Jeśli jesteś damulką co przychodzi pierdzieć w stołek rozglądać się i uważać na rączki by ich nie pokaleczyć oraz pilnować stałych pracowników to chyba jednak idź pod tą latarnie ta praca jest ciężka ale odpowiedz sobie na podstawowe pytanię gdzie na dzisiejszym rynku pracy znajdziesz dobrze płatną pracę?
ps.fakt nigdy nie wiadomo kiedy ci podziękują ale jeśli się starasz masz szans zostać tyle ile ja:)
1
bez kontroli 2012-12-11 11:34:42
Stali pracownicy dokąd chodzą ? Bo z tego co mi się wydaje to na ploty czy na co ? Zamiast pomagać tylko pogarszacie sytuacje takim zostawianiem pracy ledwo przyjętym pracownikom. Nie mówiąc o tym że może dojść do wypadku przecież bo maszyny pracują i brakuje kontroli. Starzy mogą sobie palić a nowi muszą pracować tak ? Komuna się skończyła czy dociera to do ciebie czy dalej żyjesz układzikami ?
Niniuś 2012-12-27 19:12:06
Jakoś nie zauważyłam by stali biegali na fajki w trakcie pracy...chyba to jest trochę przesadzone..a po drugie mi taka praca odpowiada
Pozdrawiam:) ważne że jest już taki długi czas i płaca dobrze
PS. JA NIE PALĘ NIE MAM TYCH PROBLEMÓW:)
2
były pracownik 2013-01-28 19:07:46
Pracowałam w Oriflame ponad 3 lata i mam z tą firmą dobre wspomnienia. Fakt, trzeba się napracować, niektóre linie są ciężkie, ale jeśli jest zgrana obsada na linii to i praca nie jest straszna. "Stare pracownice"- nie można określić, że wszystkie są złe, że plotkary, nie pomagają itp. To NIEPRAWDA. Wśród i takich są też dziewczyny, które są "normalne" można się z nimi pośmiać, porozmawiać na poważne tematy, wykonać swoją pracę i z czystym sumieniem wyjść do domu. Jeżeli chodzi o kierownictwo to już inna bajka. Niestety, tutaj zasada, że kadra wyższego szczebla powinna być kompetentna, kulturalna nie sprawdza się- dobry szef traktuje ludzi tak, jak sam chce być traktowany- i to tyle w tym temacie...Minusy: niskie zarobki, niepewność zatrudnienia, praca zmianowa, praca fizyczna (niekiedy naprawdę ciężka, choć zdarzają się lajtowe dni) Plusy: deputat (4 szt), sympatyczne (nie wszystkie!) osoby. Wiadomo, więcej plusów ma pracownik zatrudniony przez zakład..
były pracownik 2013-03-25 17:51:13
Ja już ktoś pisał - praca jak każda.
Pracownice zdarzają się różne - ze starszych jedne są miłymi ale zmęczonymi dorabianiem do emerytury paniami. Inne to rzeczywiście cholery ale nigdzie nie trafiszsamych aniołów w zespole...jak pracujesz źle - opieprzają bo praca jest ciągiem więc tempo narzuca "najsłabszy element w grupie" - jak jest za wolno - (usunięte przez administratora) jest dla całej grupy :P

Ja odpadłam ok 10 mies. temu - po tygodniu na nocki. Zapalenie mięśni barku - praca dla osób o dobrym zdrowiu i kręgosłupie. Nawet nie chodzi o dźwiganie, ale jak to we wspomnianych robotach przy taśmie bywa - ten sam ruch powtórzony w ciągu zmiany tysiąc razy w końcu coś człowiekowi rozpieprzy - u mnie padło na uraz sprzed lat.

Jedyne co mnie kw...ło to fakt iż część osób zatrudnionych z agencji z dnia na dzień losowo dano "w oddstawkę i czekać na wznowienie" - agencja zapewniała, że to stała praca przez miesiąc-dwa
123 2013-10-27 12:47:30
LIDERKI CIĄGLE PRZESIADUJĄ W KANCIAPIE ZABAWIAJĄ KOORDYNATORA PIJĄ KAWKE JEDZĄ DELICJE I WSZYSTKO MAJĄ W DUPIE A PANIE NA LINIACH NAWET DO KIBLA NIE MAJĄ CZASU WYJŚĆ A PANOWIE MECHANICY TO ŚWIĘTE KROWY PODPIERAJĄ KONTENERY A JAK SIĘ ICH O COŚ POPROSI TO NIE MAJĄ CZASU BO SĄ ZAPRACOWANI OGÓLNIE NIE POLECAM TAM PRACOWAĆ
2
Aga 2013-11-12 16:57:54
Jak dostać prace w biurze?
jestem jaszczur 1337 2013-11-16 02:22:00
ZAJEBISTA FIRMA, ZAJEBIŚCI LUDZIE :D uwielbiam tam przychodzić :) z każdym można pogadać (no chyba że ktoś ma gorszy dzień), z każdym można się pośmiać :) jak masz odpowiednie podejście do tej pracy to przychodzisz z wielką przyjemnością i cieszysz się jak spotykasz ludzi tam pracujących :) a dla wszystkich Pań tam pracujących wielki szacun, że chce im się użerać z niektórymi nierobami, którzy tam przychodzą :D szkoda tylko, że nie dają umów przez firmę, ale przez półtora roku można spędzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czas :D pozdrowienia dla całej zmiany C, jesteście zajebiści :D :D
perełka;) 2013-11-16 09:24:49
Zgadzam się z twoją opinią;)Ja też miło spędzam czas pracując -z dziewczynami można boki zrywać albo popłakać się ze śmiechu;)
2
andzia72 2014-02-26 21:32:43
Byłam zatrudniona w Oriflame przez agencję. Przepracowałam tyle ile mogłam czyli prawie 18 miesięcy(tyle można przez agencję) i wiecie co gdybym mogła na pewno bym tam wróciła!
Nie gadajcie głupot na temat tej pracy, pracowników i kierownictwa. Według mnie każdy traktowany jest tak jak na to zasługuje! Nie będę tego komentowała bo szkoda słów. Jak ktoś chce pracować to pracować będzie bez problemów.Ja będę zawsze bardzo dobrze wspominać Oriflame:)
wyciśnięta jak cytryna 2014-02-28 20:59:13
Dlaczego po 18 miesiacach pracy przez pośrednika nie otrzymałaś oferty pracy w Oriflame?Dalczego nie zostałaś zaangażowana bezpośrednio?Przecież pracują tam pracownicy zatrudnieni na normalne umowy.
5
gosciu 2014-03-06 22:23:19
Witam gdzie sie magazyn znajduje w jakiej miejscowosci i jaka agencja zatrudnia???
2
TWARDZIOCH 2014-06-18 03:37:21
tylko twardzi ludzie ze wsi są w stanie tam wytrzymać pozdrawiam
Małgorzata Hylla 2014-07-10 10:27:17
A co to za firma Oriflame Products Poland Sp. z o.o ? Jakiego pośrednika? Jak najbardziej pracuje się bezpośrednio z Oriflame, a nie w żadnej innej firmie. Chodzi wam o konsulting czy ogólnie o pracę w siedzibie?

www.strefaori.pl
Małgorzata Hylla
Layla 2014-08-20 04:54:20
To firma produkcyjna Oriflame. Jest ich jeszcze kilka na świecie. Dystrybutorem na Polske jest Oriflame Poland. Inna spolka.
Zaden posrednik.
abrakadabra 2014-08-20 15:41:30
Przecież zlecają zatrudnienie przez pośrednika...gdzie wyczytałeś,że nie?Normalna umowa owszem jest...ale przez pośrednika.
... 2014-09-08 09:19:46
Dlaczego teraz nie można dodzwonić się w ogóle do biura?
suchy fakt 2014-10-19 19:42:27
Pracowało się tam kiedyś i zgroza!!! dziewczyna która wtedy nie miała 30-tki była w miarę ładna po ponad 10ciu latach pracy na produkcji wygląda dziś jak 50cio paro letnia babcia szok po prostu niedowierzanie i podzięka że tam już nie pracuje
5
gość 2014-11-02 15:19:55
oriflame w katowicach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla niewolników
3
gość z 2014-11-03 12:13:39 2014-11-11 23:19:17
od kiedy to sformułowanie (usunięte przez administratora)jest słowem niecenzuralnym adminie? jest to jedynie dosyć powszechne określenie miejsca, w którym pracowników się żyłuje ile wlezie płacąc im grosze, a tak właśnie wygląda praca w oriflame w katowicach
3
Menedżer M. 2015-01-25 15:44:35
andju, ja pracuję jako konsultantka już kilka lat, praca z ludźmi jak wiadomo jest albo bardzo przyjemna albo bardzo trudna ale takie wyzwania pozwalają się człowiekowi rozijac bez końca. Jeśli chodzi o zarobki to są 2 kanały dochodów: sprzedaż- i tu marża 25% jest Twoim zarobkiem i druga opcja to budowanie grupy, zapraszanie innych do współpracy, pomaganie im osiągać kolejne tutyły, i wtedy Twoje zarobki wynikają z obrotów całej grupy i tu zarobki są DOSŁOWNIE NIEOGRANICZONE. I najważniejsze że jedno nie wyklucza drugiego. Jeśli jesteś zainteresowany/a bardziej szczegółowymi informacjami to zapraszam do kontaktu mailowego: jamroz.mm@gmail.com
andzia72 2015-02-12 21:10:10
nie dostałam umowy bo oni nie zatrudniają nikogo nowego na stałe. Jest to dla mnie niezrozumiałe, ponieważ każdego nowego pracownika należy przeszkolić, a kiedy już wie prawie wszystko to zamieniają go na nowego "agencyjnego". Podobno jest to bardziej opłacalne,ale jak dla mnie po prostu głupie.
Joanna 2015-02-22 00:23:23
Witam, pracuje w Oriflame od 14 lat. Jest to moje jedyne źródło dochodu. mam 2 letnią córeczkę więc da się pracę pogodzić z dzieckiem czy nauką.
Aktualnie Szukam 4 osób, w ramach projektu, który tworzę we współpracy z koleżankami. Promujemy system biznesowy w Oriflame. Zarobki początkowe 100-500zł za ok. 6godzin pracy tygodniowo. Jeśli jesteś zainteresowana podaje kontakt 512085081.
Pozdrawiam
Joanna
konrad kierownik 2015-03-18 00:51:06
szczególnie zapierdzielając na linii jak robot 8 h kiedy ręce odpadają od zakręcania zakrętek i nie można iść do toalety
chętny 2015-03-31 23:23:32
wypowie się ktoś o biurze na Mokotowie? jak atmosfera/zarobki? Z góry dziękuję.
wkurzona_pracownica_linii 2015-04-24 18:36:48
dzisiaj dowiedziałam się, ze pan Dyrektor, zabrał wszystkim nagrodę kwartaną, bo sam nie potrafi poradzić sobie z problemem kradzieży kosmetyków w zakładzie, więc zrobił złodzei ze WSZYSTKICH
Najbardziej zyskały na tym firma (bo ma te pieniądze)i złodzieje (bo nadal będą kradli), uczciwi już nie, bo po co, przecież ORIFLAME TO TAKA MARKA(co chroni złodzieja i siebie, ale uczciwego już nie chroni). Dziękuje panie dyerektorze że "zadbał" pan o wszystkich, ale z moimi zarobkami, to te nie całe 400złoty to jest całkiem sporo pieniędzy, a złodziejowi i tak wszystko jedno, ukradnie wiecej - i tak się nie przyzna że kradnie.
11
żyję powietrzem 2015-04-28 21:45:40
tu chodziło o to ŻEBY NIE DAĆ TYCH PIENIĘDZY PRACOWNIKOM CHOCIAŻ TYDZIEŃ WCZEŚNIEJ SIĘ TO PUBLICZNIE OBIECAŁO...KAŻDY pretekst dobry...więc zrobiono ze wszystkich złodziei...to jest takie sondowanie na ile można sobie pozwolić PRACODAWCA ROKU W STOSUNKU DO PRACOWNIKÓW...a Pan Dyrektor powinien się głęboko zastanowić nad funkcją którą zajmuje.ciekawe kto mu podpowiedział taki pijar?już powinien nie pracować.
7
pracownik 2015-04-30 10:28:34
Nie wiem czy Pan Dyrektor OPP robi dobrze zapraszają "złodziei" do ZOO.! a jak poginą zwierzęta
7
pracownik 2015-04-30 11:58:03
czy ktoś widział ten pusty karton wypchany piankami?? w odpowiedzi na petycję że nie czujemy się złodziejami i czujemy się pokrzywdzeni zabraniem 100% nagrody za tak dobre normy pan DYREKTOR odpowiedział mailowo że norma to nie wszystko i nawet słowa przepraszam za nazwanie pracowników złodziejami a ja pracując tyle lat w tej firmie myślałam że nagroda kwartalna jest za ciężką pracę i zaangażowanie. zajmijmy się teraz złodziejstwem a nie wykonaniem 100% normy i skończmy z pracą w przerwy bo i tak nikt tego nie doceni.
10
pracownik 2015-05-08 17:19:33
Pewnie następną premie zabiorą nam za nie przestrzegania pasów dla pieszych na terenie zakładu.
1
zajefajnie 2015-06-05 15:53:04
Ta szczególnie można się pośmiać jak pękają purchle na rękach od zakręcania zakrętek zajebista praca polecam każdemu
co za głupi nick 2015-06-19 03:39:39
Normalne, kiedyś ok 2002 r ktoś wygiął płozę w wózku widłowym i się oczywiście nie przyznał. Kierownik T zrobił zebranie na fillingu i powiedział ze jak się nie znajdzie winowajca to zabiera premie całej zmianie napełniania. Mentalność okupanta- jak partyzanci podczas okupacji zabili szwaba albo wykoleili pociąg to ci niemcy brali 100 polaków jako zakładników i mówili że ich rozstrzelają jak nie zgłoszą się winni
1
dyrektor 2015-07-04 01:48:08
ciekawe czy zwiększył się tam zapierdziel jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy postawili wieżyczki wartownicze na około i ogrodzili zakład drutem kolczastym ps. robota dla wsioków co lubią być gnębieni i nie przeszkadza im moobing - praca tam to szkoła przetrwania wykańczająca psychicznie i fizycznie przeznaczona wyłącznie dla masochistów
1
endriu 2015-07-10 16:20:05
a mi tam nie przeszkadza pracuje od 8-16 w biurze i zgarniam 6000 netto pozdrowienia dla pracowników hali i magazynu.
2
arbajt bo gumom 2015-07-17 20:58:14
cyk cyk pyk pyk maszyny zaiwniają równo norden rationator kugler uniwersal czy mascara dalej ludu pracujący dalej motłochu pracujcie szybciej norme trza wyrobić co tam brak pójścia do toalety co tam przerwa 15 min co tam ręce obolałe zaiwaniać szybciej prędzej robić dalej dalej dalej prędzej szybciej za minimalną pensje w biegu bo przyjdzie PAN kierownik i na bruk wyrzuci jak niepotrzebną rzecz - a reszta nie skomleć i robić sza
2
melka 2015-08-25 13:46:21
Witam,
Pracowalam tam kilka m-cy,praca na akord,tempo tylko dla wytrwalych,60-80 sloiczkow na minute,byly tez linie 120 sloiczkow na minute,przy lini pakujacej 4-5 pan,wszystko to nalezalo zapakowac,zdarza
ly sie tez zmiany gdzie pakowaly 4 osoby <60 sloiczkow na minute>ktos kto nie pracowal tak nie umie sobie wyobrazic jakie to cholerne tempo,koordynatorzy tylko podkrecali maszyny,praca tam to wielka porazka no chyba ze by placili za to w euro,takie tempo jak tam jest na zachodzie ale tu zlotowki a tam eur,nikomu tej firmy nie polecam jak rowniez tych kosmetykow
szelki 2015-08-27 08:22:30
A kosmetyków dlaczego nie polecasz?Testowałaś je na linii przez te kilka miesięcy?
Coś z nimi nie tak?Rozwiń myśl.
Maria 2015-09-18 21:34:43
Mam pytanie: czy w fabryce w Ursusie są produkowane jakieś perfumy Oriflame? Bo chciałabym pracować z zapachami :-)
Lu 2015-09-24 15:30:12
Co ty za bzdury piszesz !!! Przecież cie nikt do pracy nie zmuszał wiec skoro było tak źle było prace zmienić !!! Co do konkretów : nie ma linki słoiczków pracującej 120 na minutę ! Najszybsza pracuje 92 a słoiczków pakuje maszyna w kartoniki tzw. Kartoniarka !!! Na linii pracującej 60 szt słoików na min pracuje 10 osób ! I jeszcze jedno koordynator nie jest wladna osoba do podkręcania linii !!!!!! . Jedno jest pewne praca ciężka i nikt tam nie chce pracować ale już aż takich bzdur nie piszcie
melka 2015-10-30 17:21:36
W odpowiedzi na lu,,cos czuje ze nalezysz do grona rzadzacych,wiem co pisze poniewaz dozlama tego na wlasnej skorze,nie pamietam by bylo 10 pan przy pakowaniu 60 sloiczkow.a co do 120 sloiczkow,to sa chyba ze nie wiesz gdzie,to juz ci napisze w nowej czesci,gdzie pakowane byly kremy,nawet gdy piszesz 92 sloiczki a na koncu przy wkladaniu do kartownow jedna osoba,w karton wchodzilo 30 sloiczkow wiec na jedna minute byly trzy kartony,a te 92 sloiczki puste nakladaly dwie osoby,tzn 46 sloiczki na minute,a co do podkrecania maszynto napisalam tam prawde moze tylko pomylilam stanowiska bo podkrecal je zmianowy jak zwal tak zwal HAROWA-tempo tylko dla baaaaaaaardzo szybkich osob,pozostali odpadali
Fiona ze Shreka 2016-01-07 23:34:38
A te baby takie bezczelne! Karwasz barabasz! :'( :D :D :D
Liderka 2016-01-08 01:11:13
123 Dzięki za ten komentarz :D Usmiałam się do łez :D Jeśli możesz to rozwiń kwestię zabawiania koordynatora przez liderki :D Chętnie poczęstuję się delicją :D hahahahah
1
Oryginał 2016-02-17 19:06:34
60szt/min i owszem ...i 10 osób owszem....Ale na całej linii.Przy pakowaniu na tej prędkości pakuje w kartoniki 5-6 osób.Precyzujcie trochę.
Czerwony śrubokręt mechanika 2016-02-18 09:43:53
A ja tam do pracy jak na wczasy chodzę. Pakuje se swoim tempem i co mi kto zrobi!? I tak nie ma umowy. Niech se stare baby zapie...jak chcą kosmetyków uzywac! Ja jestem mezczyzną i nie musze diamentami facjaty smarowac!
1
dmp 2016-02-29 08:46:11
Praca w Oriflame na tzw. Śluzie... koszmar! Robisz w tempie nie do opisania. Do Twoich obowiązków jest ponad 5 czynności na raz
4
Ni mom 2016-03-02 18:56:38
2,5-3,0 tys...brutto czy netto? Jeśli netto to zapomnij...około 13 zł brutto za godzinę...to sobie policz...
APOLLO 2016-03-08 10:43:18
NETTO...HA HA,dobre.po 10 latach pracy tyle nie maja...NETTO...HA :)
Marysia852 2016-06-24 11:05:21
Moja koleżanka jest w Oriflame i chwali sobie tę firmę. Mówi, że sie opłaca i ma dużo klientów, a ja sama od niej kupuję. Do poczytania o firmie( usunięte przez administratora )
1
kaya 2016-06-24 11:11:05
tak, no trzeba przyznać że ichofertach proponowane warunki wyglądają całkiem atrakcyjnie - jako Global HUB Logistics Specialist z tego co widzę opieką medyczną nawet rodzinę obejmują pracownikowi jeśli oferta nie kłamie
Zostaw swoją opinię o Oriflame Products Poland Sp. z o.o - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Oriflame Products Poland Sp. z o.o