Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Oriflame Products Poland Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Oriflame Products Poland Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dawid cebula-chrząszcz - 2015-02-19 15:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozumiem że nowemu nie dadzą umowy na stałe, wydaje się to bardzo logiczne ze strony interesu firmy, natomiast po jakim ewentualnie czasie istnieje możliwość zdobycia takiej umowy o prace na czas nieokreślony? jestem gotowy na dłuższe zatrudnienie u nich, mogę kutemu podpisać odpowiednie zobowiązania a szkolić mnie nien trzeba bo wszystko umiem już. jak sie do nich dostać do pracy?
zdjecie uzytkownika
Joanna - 2015-02-22 00:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andzia72 - 2015-02-12 21:10:10]:
Witam, pracuje w Oriflame od 14 lat. Jest to moje jedyne źródło dochodu. mam 2 letnią córeczkę więc da się pracę pogodzić z dzieckiem czy nauką.
Aktualnie Szukam 4 osób, w ramach projektu, który tworzę we współpracy z koleżankami. Promujemy system biznesowy w Oriflame. Zarobki początkowe 100-500zł za ok. 6godzin pracy tygodniowo. Jeśli jesteś zainteresowana podaje kontakt 512085081.
Pozdrawiam
Joanna
zdjecie uzytkownika
konradooo - 2015-03-05 19:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wiem czy 100-500zł za ok. 6godzin pracy to jest w ogóle realne.. a własnie, może w takim razie doprecyzujesz @Joanna ile dni w tygodniu się pracuje? bo jakby był to była praca w tygodniu czyli po 5 dni to wychodzi 500 - 10000 zł tygodniowo, więc jakbym miał zarabić do 4 tys na miesiąc to wiem Wam, że ładne warunki.
zdjecie uzytkownika
konrad kierownik - 2015-03-18 00:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andzia72 - 2014-02-26 21:32:43]:
szczególnie zapierdzielając na linii jak robot 8 h kiedy ręce odpadają od zakręcania zakrętek i nie można iść do toalety
zdjecie uzytkownika
kori - 2015-03-21 22:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [konrad kierownik - 2015-03-18 00:51:06]:
ale do kogo masz teraz pretensje ? oczywiście rozumiem , że z tym brakiem możliwości jeśli chodzi o wychodzenie do toalet to tutaj przesadzasz, ale co do całej reszty nie możesz mieć pretensji bo wiedziałeś na co się piszesz. Nie miałeś siedzieć w papierkach a właśnie jak napisałeś siedzieć przy tych zakrętkach ...
zdjecie uzytkownika
chętny - 2015-03-31 23:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypowie się ktoś o biurze na Mokotowie? jak atmosfera/zarobki? Z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-04-15 16:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej, mnie bym interesowała praca w oriflame jako konsultant firmy, możecie napisac jak tu z zarobkami, czy aby nie jest to czysta prowizja? Bo jednak wolałabym mieć pewną podstawę.
zdjecie uzytkownika
wkurzona_pracownica_linii - 2015-04-24 18:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
dzisiaj dowiedziałam się, ze pan Dyrektor, zabrał wszystkim nagrodę kwartaną, bo sam nie potrafi poradzić sobie z problemem kradzieży kosmetyków w zakładzie, więc zrobił złodzei ze WSZYSTKICH
Najbardziej zyskały na tym firma (bo ma te pieniądze)i złodzieje (bo nadal będą kradli), uczciwi już nie, bo po co, przecież ORIFLAME TO TAKA MARKA(co chroni złodzieja i siebie, ale uczciwego już nie chroni). Dziękuje panie dyerektorze że "zadbał" pan o wszystkich, ale z moimi zarobkami, to te nie całe 400złoty to jest całkiem sporo pieniędzy, a złodziejowi i tak wszystko jedno, ukradnie wiecej - i tak się nie przyzna że kradnie.
zdjecie uzytkownika
żyję powietrzem - 2015-04-28 21:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [wkurzona_pracownica_linii - 2015-04-24 18:36:48]:
tu chodziło o to ŻEBY NIE DAĆ TYCH PIENIĘDZY PRACOWNIKOM CHOCIAŻ TYDZIEŃ WCZEŚNIEJ SIĘ TO PUBLICZNIE OBIECAŁO...KAŻDY pretekst dobry...więc zrobiono ze wszystkich złodziei...to jest takie sondowanie na ile można sobie pozwolić PRACODAWCA ROKU W STOSUNKU DO PRACOWNIKÓW...a Pan Dyrektor powinien się głęboko zastanowić nad funkcją którą zajmuje.ciekawe kto mu podpowiedział taki pijar?już powinien nie pracować.
zdjecie uzytkownika
dustin - 2015-04-29 20:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żyję powietrzem - 2015-04-28 21:45:40]:
Oriflame to znana wszystkim firma, a więc przy okazji również wiarygodny pracodawca moim zdaniem. Może warto zwrócić uwagę na ich oferte pracy dodatkowej?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-30 10:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Nie wiem czy Pan Dyrektor OPP robi dobrze zapraszają "złodziei" do ZOO.! a jak poginą zwierzęta
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-30 11:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
czy ktoś widział ten pusty karton wypchany piankami?? w odpowiedzi na petycję że nie czujemy się złodziejami i czujemy się pokrzywdzeni zabraniem 100% nagrody za tak dobre normy pan DYREKTOR odpowiedział mailowo że norma to nie wszystko i nawet słowa przepraszam za nazwanie pracowników złodziejami a ja pracując tyle lat w tej firmie myślałam że nagroda kwartalna jest za ciężką pracę i zaangażowanie. zajmijmy się teraz złodziejstwem a nie wykonaniem 100% normy i skończmy z pracą w przerwy bo i tak nikt tego nie doceni.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-08 17:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pewnie następną premie zabiorą nam za nie przestrzegania pasów dla pieszych na terenie zakładu.
zdjecie uzytkownika
Road - 2015-06-01 23:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem, że nie jeste tak łatwo w tej firmie, nawet nie, że łatwo ale dosyć nieprzyjemnie. Nie wiem czy się u nich zatrudniać, bo praca w takiej firmie musi być wyjątkowo ciężka, wiadomo jak to jest w dużych firmach, nie dbają o pracowników tylko są nastawieni na jak najlepsze wyniki i wysokie tempo pracy.
zdjecie uzytkownika
zajefajnie - 2015-06-05 15:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andzia72 - 2014-02-26 21:32:43]:
Ta szczególnie można się pośmiać jak pękają purchle na rękach od zakręcania zakrętek zajebista praca polecam każdemu
zdjecie uzytkownika
co za głupi nick - 2015-06-19 03:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wkurzona_pracownica_linii - 2015-04-24 18:36:48]:
Normalne, kiedyś ok 2002 r ktoś wygiął płozę w wózku widłowym i się oczywiście nie przyznał. Kierownik T zrobił zebranie na fillingu i powiedział ze jak się nie znajdzie winowajca to zabiera premie całej zmianie napełniania. Mentalność okupanta- jak partyzanci podczas okupacji zabili szwaba albo wykoleili pociąg to ci niemcy brali 100 polaków jako zakładników i mówili że ich rozstrzelają jak nie zgłoszą się winni
zdjecie uzytkownika
elka - 2015-07-02 03:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to jeszcze pamiętam jak konsultanci firm kosmetycznych to była dobra opcja żeby sobie szybko dorobić znaczne pieniądze. Teraz to już to straciło trochę na swoim znaczeniu i może bycie konsultantem traktować jako typowe dorabianie a nie zarabianie niestety, ale jak komuś nie przeszkadza to ma możliwość - http://www.bydgoszczak.pl/konsultant-firmy-oriflame-65141
zdjecie uzytkownika
dyrektor - 2015-07-04 01:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ciekawe czy zwiększył się tam zapierdziel jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy postawili wieżyczki wartownicze na około i ogrodzili zakład drutem kolczastym ps. robota dla wsioków co lubią być gnębieni i nie przeszkadza im moobing - praca tam to szkoła przetrwania wykańczająca psychicznie i fizycznie przeznaczona wyłącznie dla masochistów
zdjecie uzytkownika
endriu - 2015-07-10 16:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a mi tam nie przeszkadza pracuje od 8-16 w biurze i zgarniam 6000 netto pozdrowienia dla pracowników hali i magazynu.
zdjecie uzytkownika
arbajt bo gumom - 2015-07-17 20:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cyk cyk pyk pyk maszyny zaiwniają równo norden rationator kugler uniwersal czy mascara dalej ludu pracujący dalej motłochu pracujcie szybciej norme trza wyrobić co tam brak pójścia do toalety co tam przerwa 15 min co tam ręce obolałe zaiwaniać szybciej prędzej robić dalej dalej dalej prędzej szybciej za minimalną pensje w biegu bo przyjdzie PAN kierownik i na bruk wyrzuci jak niepotrzebną rzecz - a reszta nie skomleć i robić sza
zdjecie uzytkownika
Łada - 2015-08-02 01:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znam Oriflame, bo byłam nie raz i nie dwa ich klientką i mam kilka koleżanek, które są u nich konsultantkami. Mnie jednak interesuje praca bezpośrednio w środku firmy, chociażby przy produkcji kosmetyków. Czy ktoś ma informacje, czy zatrudniają osoby z zewnątrz czy to inna forma rekrutacji. Z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
Łada - 2015-08-02 01:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znam Oriflame, bo byłam nie raz i nie dwa ich klientką i mam kilka koleżanek, które są u nich konsultantkami. Mnie jednak interesuje praca bezpośrednio w środku firmy, chociażby przy produkcji kosmetyków. Czy ktoś ma informacje, czy zatrudniają osoby z zewnątrz czy to inna forma rekrutacji. Z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
melka - 2015-08-25 13:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Pracowalam tam kilka m-cy,praca na akord,tempo tylko dla wytrwalych,60-80 sloiczkow na minute,byly tez linie 120 sloiczkow na minute,przy lini pakujacej 4-5 pan,wszystko to nalezalo zapakowac,zdarza
ly sie tez zmiany gdzie pakowaly 4 osoby <60 sloiczkow na minute>ktos kto nie pracowal tak nie umie sobie wyobrazic jakie to cholerne tempo,koordynatorzy tylko podkrecali maszyny,praca tam to wielka porazka no chyba ze by placili za to w euro,takie tempo jak tam jest na zachodzie ale tu zlotowki a tam eur,nikomu tej firmy nie polecam jak rowniez tych kosmetykow
zdjecie uzytkownika
szelki - 2015-08-27 08:22:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [melka - 2015-08-25 13:46:21]:
A kosmetyków dlaczego nie polecasz?Testowałaś je na linii przez te kilka miesięcy?
Coś z nimi nie tak?Rozwiń myśl.
zdjecie uzytkownika
kropa - 2015-09-01 11:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja np. to nie mam zastrzeżeń do kosmetyków, ani ze względu na produkcję, ani ze względu na to jak się z nich korzysta. A w ogóle mogę podsunąć, że teraz jest wolny specjalista ds oceny jakościowej opakowań. Praca jest od poniedziałku do piątku. Jest to praca na zmiany. No i w Warszawie, konkretniej w Ursusie.
zdjecie uzytkownika
Maria - 2015-09-18 21:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie: czy w fabryce w Ursusie są produkowane jakieś perfumy Oriflame? Bo chciałabym pracować z zapachami :-)
zdjecie uzytkownika
Lu - 2015-09-24 15:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ty za bzdury piszesz !!! Przecież cie nikt do pracy nie zmuszał wiec skoro było tak źle było prace zmienić !!! Co do konkretów : nie ma linki słoiczków pracującej 120 na minutę ! Najszybsza pracuje 92 a słoiczków pakuje maszyna w kartoniki tzw. Kartoniarka !!! Na linii pracującej 60 szt słoików na min pracuje 10 osób ! I jeszcze jedno koordynator nie jest wladna osoba do podkręcania linii !!!!!! . Jedno jest pewne praca ciężka i nikt tam nie chce pracować ale już aż takich bzdur nie piszcie
zdjecie uzytkownika
wer - 2015-10-01 14:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo dużo ciekawych ofert pracy można kiedyś było znaleźć w firmie Oriflame Poland Sp. z o. o. szukali między innymi pracowników do zatrudnienia na stanowisko Global Contact Center Manager,Accountant Trainee, Excess & Discontinued Stock Planner w Warszawie, fajnie by było gdyby wkrótce znów prowadzili jakąś rekrutację..
zdjecie uzytkownika
melka - 2015-10-30 17:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W odpowiedzi na lu,,cos czuje ze nalezysz do grona rzadzacych,wiem co pisze poniewaz dozlama tego na wlasnej skorze,nie pamietam by bylo 10 pan przy pakowaniu 60 sloiczkow.a co do 120 sloiczkow,to sa chyba ze nie wiesz gdzie,to juz ci napisze w nowej czesci,gdzie pakowane byly kremy,nawet gdy piszesz 92 sloiczki a na koncu przy wkladaniu do kartownow jedna osoba,w karton wchodzilo 30 sloiczkow wiec na jedna minute byly trzy kartony,a te 92 sloiczki puste nakladaly dwie osoby,tzn 46 sloiczki na minute,a co do podkrecania maszynto napisalam tam prawde moze tylko pomylilam stanowiska bo podkrecal je zmianowy jak zwal tak zwal HAROWA-tempo tylko dla baaaaaaaardzo szybkich osob,pozostali odpadali
zdjecie uzytkownika
Rgbygv - 2015-11-01 02:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi osobiście praca w firmie Oeiflame wydaje się być całkiem ciekawa chociaż chociaż to tez może zależeć od stanowiska na jakim pracujesz a widziałam ze szukali kiedyś głównie konsultantek oraz tez osób na regionalnego kierownika sprzedaży ja tam uważam ze warto chociaż spróbować swoich sił w tej pracy
zdjecie uzytkownika
Anka - 2015-11-24 11:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, widziałam dziś ofertę pracy w Oriflame w Warszawie, szukają Production - Control Engineer ale znajomość języka angielskiego jest w tym przypadku naprawdę bardzo ważna. Już sama oferta jest cała w tym języku. Praca jest od poniedziałku do piątku i w przyjaznej atmosferze. I są darmowe miejsca parkingowe.
zdjecie uzytkownika
mechika - 2015-11-26 21:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nic dziewnego, przeciez w tych czasach znajomosc jezykow nie powinna nam byc obca tym bardziej angielskiego gdzie kazdy powinien go znać,a plusem jest czas pracy widze soboty wolne
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2015-11-29 00:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Angielski powinien być językiem obowiązkowym w takiej firmie i nie dziwi mnie, że wymagają go na tak wysokim poziomie. Ofertę możesz przekopiować do translatora, ale jak już pracę dostaniesz, to jednak językiem musisz dobrze operować.
zdjecie uzytkownika
zygmunt - 2015-12-01 03:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oferta nawet ciekawa, oferuja dobry socjal, bo to i program ubezpieczeniowy, opieka medyczna, czy jakis pakiet sportowy. Praca w siedzibie - dzielnica Ursus, dlatego dają miejsce parkingowe, dojazd kiepski.
zdjecie uzytkownika
Fiona ze Shreka - 2016-01-07 23:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A te baby takie bezczelne! Karwasz barabasz! :'( :D :D :D
zdjecie uzytkownika
Liderka - 2016-01-08 01:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Aga - 2013-11-12 16:57:54]:
123 Dzięki za ten komentarz :D Usmiałam się do łez :D Jeśli możesz to rozwiń kwestię zabawiania koordynatora przez liderki :D Chętnie poczęstuję się delicją :D hahahahah
zdjecie uzytkownika
inka - 2016-01-08 12:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zygmunt fakt że lokalizacja firmy taka jak Ursus może być dla niektórych lekkim problem ale benefity o których wspominacie są świetną rekompensatą moim zdaniem
zdjecie uzytkownika
kori - 2016-02-07 15:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [inka - 2016-01-08 12:28:10]:
z najciekawych ofert jakie ostatnio wpadały mi w oko w oriflame to jest na pewno ta dla trenerów kosmetycznych. Praca w dużych miastach. Powodzenia ;0
zdjecie uzytkownika
Oryginał - 2016-02-17 19:06:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wer - 2015-10-01 14:41:00]:
60szt/min i owszem ...i 10 osób owszem....Ale na całej linii.Przy pakowaniu na tej prędkości pakuje w kartoniki 5-6 osób.Precyzujcie trochę.
zdjecie uzytkownika
osps - 2016-02-17 19:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No gdyby jedna osoba miała to robić @Oryginał to nie wiem czy by dała radę. Ale rzeczywiście pracownik na początku dostaje umowę zlecenie i jakieś 9 netto na godzinę.
zdjecie uzytkownika
Czerwony śrubokręt mechanika - 2016-02-18 09:43:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja tam do pracy jak na wczasy chodzę. Pakuje se swoim tempem i co mi kto zrobi!? I tak nie ma umowy. Niech se stare baby zapie...jak chcą kosmetyków uzywac! Ja jestem mezczyzną i nie musze diamentami facjaty smarowac!
zdjecie uzytkownika
Jaj - 2016-02-19 20:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Czerwony śrubokręt mechanika jak to niby nie ma umowy? Nie wydaje mi się by Oriflame zatrudniało pracowników bez umowy. Tym bardziej, że w ofercie na konserwatora elektryka oferują ubezpieczenie oraz prywatną opiekę medyczną. To umowa powinna być.
zdjecie uzytkownika
like a boy_ - 2016-02-28 21:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro zapewniona jest prywatna opieka medyczna i nawet ubezpieczenie @Jaj to nie ma co narzekać na benefity. Nie każda firma jest w stanie zapewnić takie warunki.
zdjecie uzytkownika
dmp - 2016-02-29 08:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w Oriflame na tzw. Śluzie... koszmar! Robisz w tempie nie do opisania. Do Twoich obowiązków jest ponad 5 czynności na raz
zdjecie uzytkownika
izgo - 2016-03-02 09:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dmp, powiedz mi proszę jakie za tą pracę dostajesz wynagrodzenie ? Generalnie ja nie widzę przeszkód w szybkim pracowaniu ale chciałbym mieć pewność, że firma zapłaci ponad 2,5 - 3 tysiące.
zdjecie uzytkownika
Ni mom - 2016-03-02 18:56:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [izgo - 2016-03-02 09:26:03]:
2,5-3,0 tys...brutto czy netto? Jeśli netto to zapomnij...około 13 zł brutto za godzinę...to sobie policz...
zdjecie uzytkownika
Mietko - 2016-03-07 14:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem i według mojej pamięci to jest to netto @ni mom ale nie potwierdzę tego w 100% bo nie pracowałem tam od jakiegoś czasu, jednak zawsze byłem zadowolony
zdjecie uzytkownika
APOLLO - 2016-03-08 10:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mietko - 2016-03-07 14:17:54]:
NETTO...HA HA,dobre.po 10 latach pracy tyle nie maja...NETTO...HA :)
zdjecie uzytkownika
SUrubusu - 2016-03-13 20:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to musi to być kwota brutto. No ale nawet jeśli zarabia się 3 tysiace brutto to nie jest tak źle. No i niech ktoś mnie oświeci o jakim stanowisku mówimy. Mi się podoba to na Warsaw system specialist w Piasecznie. Fajne jest to, że za darmo dają produkty Oriflame. Do tego ubezpieczenie, prywatna opieka medyczna, karta sportowa.
zdjecie uzytkownika
łontuj - 2016-05-06 10:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No teraz będziemy mówić o stanowisku specjalisty help desk @SUrubusu bo na tą posadę szukają kogoś do siebie. Zapewniają atrakcyjne warunki zatrudnienia,pakiet prywatnej opieki medycznej, ubezpieczenie grupowe. W dodatku praca jest w systemie dwuzmianowym, od poniedziałku do piątku.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Oriflame Products Poland Sp. z o.o!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Oriflame Products Poland Sp. z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert