Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Oriflame Products Poland Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Oriflame Products Poland Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-02 15:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
oriflame w katowicach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla niewolników
zdjecie uzytkownika
oleńka - 2014-11-03 12:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to na produkcję do nich też można się załapać? świetnie, to mi pasuje., a wiecie na jakich dokładnie warunkach są przyjęcia i się pracuje? pliss odpiszcie
zdjecie uzytkownika
gość z 2014-11-03 12:13:39 - 2014-11-11 23:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
od kiedy to sformułowanie (usunięte przez administratora)jest słowem niecenzuralnym adminie? jest to jedynie dosyć powszechne określenie miejsca, w którym pracowników się żyłuje ile wlezie płacąc im grosze, a tak właśnie wygląda praca w oriflame w katowicach
zdjecie uzytkownika
uijkp - 2014-12-10 23:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jaka umowe zawiera firma z potencjalnym pracownikeim? czy sa tez umowy o dzieło? Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma? Jak wygląda przeciętny dzień pracy osoby zatrudnionej na tym bądź podobnym stanowisku? czy sa osoby które wiedza cos wiecej na temat działalnosci firmy? dziekuje i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
andju? - 2015-01-17 15:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mało tutaj aktualnych informacji na temat pracy w Oriflame, może ktoś wie jak jest aktualnie? Kiedys pamiętam, ze była moda na dorabianie poprzez zostanie konsultantką Oriflame, a jak jest teraz? Może ktoś nadal tak pracuje i byłby w stanie napisac jak jest tu z zarobkami, bo domyślam się, że sa to raczej prowizje.
zdjecie uzytkownika
Menedżer M. - 2015-01-25 15:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andju? - 2015-01-17 15:08:50]:
andju, ja pracuję jako konsultantka już kilka lat, praca z ludźmi jak wiadomo jest albo bardzo przyjemna albo bardzo trudna ale takie wyzwania pozwalają się człowiekowi rozijac bez końca. Jeśli chodzi o zarobki to są 2 kanały dochodów: sprzedaż- i tu marża 25% jest Twoim zarobkiem i druga opcja to budowanie grupy, zapraszanie innych do współpracy, pomaganie im osiągać kolejne tutyły, i wtedy Twoje zarobki wynikają z obrotów całej grupy i tu zarobki są DOSŁOWNIE NIEOGRANICZONE. I najważniejsze że jedno nie wyklucza drugiego. Jeśli jesteś zainteresowany/a bardziej szczegółowymi informacjami to zapraszam do kontaktu mailowego: jamroz.mm@gmail.com
zdjecie uzytkownika
mama - 2015-01-31 18:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy uważacie że praca jako konsultant/ przedtawiciel oriflame jest dobrą pracą na tyle żeby mogło stać się to zawodem? ktoś próbował tak rozwiązać problem z pobytem na bezrobociu? opłacalne jest coś takiego w ogóle? albo ja zrobić żeby było opłacalne? jakieś rady może macie dla mnie? będę bardzo wdzięczna
zdjecie uzytkownika
andzia72 - 2015-02-12 21:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wyciśnięta jak cytryna - 2014-02-28 20:59:13]:
nie dostałam umowy bo oni nie zatrudniają nikogo nowego na stałe. Jest to dla mnie niezrozumiałe, ponieważ każdego nowego pracownika należy przeszkolić, a kiedy już wie prawie wszystko to zamieniają go na nowego "agencyjnego". Podobno jest to bardziej opłacalne,ale jak dla mnie po prostu głupie.
zdjecie uzytkownika
dawid cebula-chrząszcz - 2015-02-19 15:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozumiem że nowemu nie dadzą umowy na stałe, wydaje się to bardzo logiczne ze strony interesu firmy, natomiast po jakim ewentualnie czasie istnieje możliwość zdobycia takiej umowy o prace na czas nieokreślony? jestem gotowy na dłuższe zatrudnienie u nich, mogę kutemu podpisać odpowiednie zobowiązania a szkolić mnie nien trzeba bo wszystko umiem już. jak sie do nich dostać do pracy?
zdjecie uzytkownika
Joanna - 2015-02-22 00:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andzia72 - 2015-02-12 21:10:10]:
Witam, pracuje w Oriflame od 14 lat. Jest to moje jedyne źródło dochodu. mam 2 letnią córeczkę więc da się pracę pogodzić z dzieckiem czy nauką.
Aktualnie Szukam 4 osób, w ramach projektu, który tworzę we współpracy z koleżankami. Promujemy system biznesowy w Oriflame. Zarobki początkowe 100-500zł za ok. 6godzin pracy tygodniowo. Jeśli jesteś zainteresowana podaje kontakt 512085081.
Pozdrawiam
Joanna
zdjecie uzytkownika
konradooo - 2015-03-05 19:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wiem czy 100-500zł za ok. 6godzin pracy to jest w ogóle realne.. a własnie, może w takim razie doprecyzujesz @Joanna ile dni w tygodniu się pracuje? bo jakby był to była praca w tygodniu czyli po 5 dni to wychodzi 500 - 10000 zł tygodniowo, więc jakbym miał zarabić do 4 tys na miesiąc to wiem Wam, że ładne warunki.
zdjecie uzytkownika
konrad kierownik - 2015-03-18 00:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andzia72 - 2014-02-26 21:32:43]:
szczególnie zapierdzielając na linii jak robot 8 h kiedy ręce odpadają od zakręcania zakrętek i nie można iść do toalety
zdjecie uzytkownika
kori - 2015-03-21 22:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [konrad kierownik - 2015-03-18 00:51:06]:
ale do kogo masz teraz pretensje ? oczywiście rozumiem , że z tym brakiem możliwości jeśli chodzi o wychodzenie do toalet to tutaj przesadzasz, ale co do całej reszty nie możesz mieć pretensji bo wiedziałeś na co się piszesz. Nie miałeś siedzieć w papierkach a właśnie jak napisałeś siedzieć przy tych zakrętkach ...
zdjecie uzytkownika
chętny - 2015-03-31 23:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypowie się ktoś o biurze na Mokotowie? jak atmosfera/zarobki? Z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-04-15 16:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, mnie bym interesowała praca w oriflame jako konsultant firmy, możecie napisac jak tu z zarobkami, czy aby nie jest to czysta prowizja? Bo jednak wolałabym mieć pewną podstawę.
zdjecie uzytkownika
wkurzona_pracownica_linii - 2015-04-24 18:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
dzisiaj dowiedziałam się, ze pan Dyrektor, zabrał wszystkim nagrodę kwartaną, bo sam nie potrafi poradzić sobie z problemem kradzieży kosmetyków w zakładzie, więc zrobił złodzei ze WSZYSTKICH
Najbardziej zyskały na tym firma (bo ma te pieniądze)i złodzieje (bo nadal będą kradli), uczciwi już nie, bo po co, przecież ORIFLAME TO TAKA MARKA(co chroni złodzieja i siebie, ale uczciwego już nie chroni). Dziękuje panie dyerektorze że "zadbał" pan o wszystkich, ale z moimi zarobkami, to te nie całe 400złoty to jest całkiem sporo pieniędzy, a złodziejowi i tak wszystko jedno, ukradnie wiecej - i tak się nie przyzna że kradnie.
zdjecie uzytkownika
żyję powietrzem - 2015-04-28 21:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [wkurzona_pracownica_linii - 2015-04-24 18:36:48]:
tu chodziło o to ŻEBY NIE DAĆ TYCH PIENIĘDZY PRACOWNIKOM CHOCIAŻ TYDZIEŃ WCZEŚNIEJ SIĘ TO PUBLICZNIE OBIECAŁO...KAŻDY pretekst dobry...więc zrobiono ze wszystkich złodziei...to jest takie sondowanie na ile można sobie pozwolić PRACODAWCA ROKU W STOSUNKU DO PRACOWNIKÓW...a Pan Dyrektor powinien się głęboko zastanowić nad funkcją którą zajmuje.ciekawe kto mu podpowiedział taki pijar?już powinien nie pracować.
zdjecie uzytkownika
dustin - 2015-04-29 20:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żyję powietrzem - 2015-04-28 21:45:40]:
Oriflame to znana wszystkim firma, a więc przy okazji również wiarygodny pracodawca moim zdaniem. Może warto zwrócić uwagę na ich oferte pracy dodatkowej?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-30 10:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Nie wiem czy Pan Dyrektor OPP robi dobrze zapraszają "złodziei" do ZOO.! a jak poginą zwierzęta
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-30 11:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
czy ktoś widział ten pusty karton wypchany piankami?? w odpowiedzi na petycję że nie czujemy się złodziejami i czujemy się pokrzywdzeni zabraniem 100% nagrody za tak dobre normy pan DYREKTOR odpowiedział mailowo że norma to nie wszystko i nawet słowa przepraszam za nazwanie pracowników złodziejami a ja pracując tyle lat w tej firmie myślałam że nagroda kwartalna jest za ciężką pracę i zaangażowanie. zajmijmy się teraz złodziejstwem a nie wykonaniem 100% normy i skończmy z pracą w przerwy bo i tak nikt tego nie doceni.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-08 17:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pewnie następną premie zabiorą nam za nie przestrzegania pasów dla pieszych na terenie zakładu.
zdjecie uzytkownika
Road - 2015-06-01 23:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem, że nie jeste tak łatwo w tej firmie, nawet nie, że łatwo ale dosyć nieprzyjemnie. Nie wiem czy się u nich zatrudniać, bo praca w takiej firmie musi być wyjątkowo ciężka, wiadomo jak to jest w dużych firmach, nie dbają o pracowników tylko są nastawieni na jak najlepsze wyniki i wysokie tempo pracy.
zdjecie uzytkownika
zajefajnie - 2015-06-05 15:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andzia72 - 2014-02-26 21:32:43]:
Ta szczególnie można się pośmiać jak pękają purchle na rękach od zakręcania zakrętek zajebista praca polecam każdemu
zdjecie uzytkownika
co za głupi nick - 2015-06-19 03:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wkurzona_pracownica_linii - 2015-04-24 18:36:48]:
Normalne, kiedyś ok 2002 r ktoś wygiął płozę w wózku widłowym i się oczywiście nie przyznał. Kierownik T zrobił zebranie na fillingu i powiedział ze jak się nie znajdzie winowajca to zabiera premie całej zmianie napełniania. Mentalność okupanta- jak partyzanci podczas okupacji zabili szwaba albo wykoleili pociąg to ci niemcy brali 100 polaków jako zakładników i mówili że ich rozstrzelają jak nie zgłoszą się winni
zdjecie uzytkownika
elka - 2015-07-02 03:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to jeszcze pamiętam jak konsultanci firm kosmetycznych to była dobra opcja żeby sobie szybko dorobić znaczne pieniądze. Teraz to już to straciło trochę na swoim znaczeniu i może bycie konsultantem traktować jako typowe dorabianie a nie zarabianie niestety, ale jak komuś nie przeszkadza to ma możliwość - http://www.bydgoszczak.pl/konsultant-firmy-oriflame-65141
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Oriflame Products Poland Sp. z o.o

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Oriflame Products Poland Sp. z o.o?
Zadaj pytanie
alert