Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Oriflame Products Poland Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Oriflame Products Poland Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mala - 2012-11-28 13:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca tam to jakaś masakra.. nigdy więcej tam pracować.
zdjecie uzytkownika
praca - 2012-12-05 11:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwykłych pracowników przez agencję zatrudniają na jakiś rok
zdjecie uzytkownika
Niniuś - 2012-12-10 09:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ehhh w głowie i w żołądku się przewraca jak to czytam...
Jestem pracownikiem przez agencję pracuję już 7miesiąc i jakoś nie które te wasze opinie są wyolbrzymione i to BARDZO!!!Fakt ciężko jest na początku, można się zgubić tam ale błagam was zasady higieny chyba znacie robicie przy kosmetykach dlatego tak pilnują tych zasad higieny..
Jeśli jesteś damulką co przychodzi pierdzieć w stołek rozglądać się i uważać na rączki by ich nie pokaleczyć oraz pilnować stałych pracowników to chyba jednak idź pod tą latarnie ta praca jest ciężka ale odpowiedz sobie na podstawowe pytanię gdzie na dzisiejszym rynku pracy znajdziesz dobrze płatną pracę?
ps.fakt nigdy nie wiadomo kiedy ci podziękują ale jeśli się starasz masz szans zostać tyle ile ja:)
zdjecie uzytkownika
bez kontroli - 2012-12-11 11:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stali pracownicy dokąd chodzą ? Bo z tego co mi się wydaje to na ploty czy na co ? Zamiast pomagać tylko pogarszacie sytuacje takim zostawianiem pracy ledwo przyjętym pracownikom. Nie mówiąc o tym że może dojść do wypadku przecież bo maszyny pracują i brakuje kontroli. Starzy mogą sobie palić a nowi muszą pracować tak ? Komuna się skończyła czy dociera to do ciebie czy dalej żyjesz układzikami ?
zdjecie uzytkownika
Niniuś - 2012-12-27 19:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakoś nie zauważyłam by stali biegali na fajki w trakcie pracy...chyba to jest trochę przesadzone..a po drugie mi taka praca odpowiada
Pozdrawiam:) ważne że jest już taki długi czas i płaca dobrze
PS. JA NIE PALĘ NIE MAM TYCH PROBLEMÓW:)
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-01-28 19:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w Oriflame ponad 3 lata i mam z tą firmą dobre wspomnienia. Fakt, trzeba się napracować, niektóre linie są ciężkie, ale jeśli jest zgrana obsada na linii to i praca nie jest straszna. "Stare pracownice"- nie można określić, że wszystkie są złe, że plotkary, nie pomagają itp. To NIEPRAWDA. Wśród i takich są też dziewczyny, które są "normalne" można się z nimi pośmiać, porozmawiać na poważne tematy, wykonać swoją pracę i z czystym sumieniem wyjść do domu. Jeżeli chodzi o kierownictwo to już inna bajka. Niestety, tutaj zasada, że kadra wyższego szczebla powinna być kompetentna, kulturalna nie sprawdza się- dobry szef traktuje ludzi tak, jak sam chce być traktowany- i to tyle w tym temacie...Minusy: niskie zarobki, niepewność zatrudnienia, praca zmianowa, praca fizyczna (niekiedy naprawdę ciężka, choć zdarzają się lajtowe dni) Plusy: deputat (4 szt), sympatyczne (nie wszystkie!) osoby. Wiadomo, więcej plusów ma pracownik zatrudniony przez zakład..
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-03-25 17:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja już ktoś pisał - praca jak każda.
Pracownice zdarzają się różne - ze starszych jedne są miłymi ale zmęczonymi dorabianiem do emerytury paniami. Inne to rzeczywiście cholery ale nigdzie nie trafiszsamych aniołów w zespole...jak pracujesz źle - opieprzają bo praca jest ciągiem więc tempo narzuca "najsłabszy element w grupie" - jak jest za wolno - (usunięte przez administratora) jest dla całej grupy :P

Ja odpadłam ok 10 mies. temu - po tygodniu na nocki. Zapalenie mięśni barku - praca dla osób o dobrym zdrowiu i kręgosłupie. Nawet nie chodzi o dźwiganie, ale jak to we wspomnianych robotach przy taśmie bywa - ten sam ruch powtórzony w ciągu zmiany tysiąc razy w końcu coś człowiekowi rozpieprzy - u mnie padło na uraz sprzed lat.

Jedyne co mnie kw...ło to fakt iż część osób zatrudnionych z agencji z dnia na dzień losowo dano "w oddstawkę i czekać na wznowienie" - agencja zapewniała, że to stała praca przez miesiąc-dwa
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 18:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak traktuja niewielkie spóxnienia rzedu 10-15 minut oraz czy mozna robić sobie przerwy na papieroska na linii Oriflame Products? Bo kiedyś podobno było straszne cisnienie na tempo pracy, nadal tak jest?
zdjecie uzytkownika
123 - 2013-10-27 12:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
LIDERKI CIĄGLE PRZESIADUJĄ W KANCIAPIE ZABAWIAJĄ KOORDYNATORA PIJĄ KAWKE JEDZĄ DELICJE I WSZYSTKO MAJĄ W DUPIE A PANIE NA LINIACH NAWET DO KIBLA NIE MAJĄ CZASU WYJŚĆ A PANOWIE MECHANICY TO ŚWIĘTE KROWY PODPIERAJĄ KONTENERY A JAK SIĘ ICH O COŚ POPROSI TO NIE MAJĄ CZASU BO SĄ ZAPRACOWANI OGÓLNIE NIE POLECAM TAM PRACOWAĆ
zdjecie uzytkownika
Aga - 2013-11-12 16:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dostać prace w biurze?
zdjecie uzytkownika
jestem jaszczur 1337 - 2013-11-16 02:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZAJEBISTA FIRMA, ZAJEBIŚCI LUDZIE :D uwielbiam tam przychodzić :) z każdym można pogadać (no chyba że ktoś ma gorszy dzień), z każdym można się pośmiać :) jak masz odpowiednie podejście do tej pracy to przychodzisz z wielką przyjemnością i cieszysz się jak spotykasz ludzi tam pracujących :) a dla wszystkich Pań tam pracujących wielki szacun, że chce im się użerać z niektórymi nierobami, którzy tam przychodzą :D szkoda tylko, że nie dają umów przez firmę, ale przez półtora roku można spędzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czas :D pozdrowienia dla całej zmiany C, jesteście zajebiści :D :D
zdjecie uzytkownika
perełka;) - 2013-11-16 09:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [jestem jaszczur 1337 - 2013-11-16 02:22:00]:
Zgadzam się z twoją opinią;)Ja też miło spędzam czas pracując -z dziewczynami można boki zrywać albo popłakać się ze śmiechu;)
zdjecie uzytkownika
andzia72 - 2014-02-26 21:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam zatrudniona w Oriflame przez agencję. Przepracowałam tyle ile mogłam czyli prawie 18 miesięcy(tyle można przez agencję) i wiecie co gdybym mogła na pewno bym tam wróciła!
Nie gadajcie głupot na temat tej pracy, pracowników i kierownictwa. Według mnie każdy traktowany jest tak jak na to zasługuje! Nie będę tego komentowała bo szkoda słów. Jak ktoś chce pracować to pracować będzie bez problemów.Ja będę zawsze bardzo dobrze wspominać Oriflame:)
zdjecie uzytkownika
wyciśnięta jak cytryna - 2014-02-28 20:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [andzia72 - 2014-02-26 21:32:43]:
Dlaczego po 18 miesiacach pracy przez pośrednika nie otrzymałaś oferty pracy w Oriflame?Dalczego nie zostałaś zaangażowana bezpośrednio?Przecież pracują tam pracownicy zatrudnieni na normalne umowy.
zdjecie uzytkownika
gosciu - 2014-03-06 22:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam gdzie sie magazyn znajduje w jakiej miejscowosci i jaka agencja zatrudnia???
zdjecie uzytkownika
Roman - 2014-05-28 00:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie da sie pracowac w oriflame jakos bezpośrednio, czy tylko opacja przez pośrednika wchodzi w grę? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
TWARDZIOCH - 2014-06-18 03:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko twardzi ludzie ze wsi są w stanie tam wytrzymać pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ostern - 2014-06-18 07:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pośrednik pewnie jest jedyną opcją, bo tak to Oriflame się niczym nie martwi i nie przejmuje. Płaci pośrednikowi i wszystko na ich głowie jest.
zdjecie uzytkownika
Małgorzata Hylla - 2014-07-10 10:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co to za firma Oriflame Products Poland Sp. z o.o ? Jakiego pośrednika? Jak najbardziej pracuje się bezpośrednio z Oriflame, a nie w żadnej innej firmie. Chodzi wam o konsulting czy ogólnie o pracę w siedzibie?

www.strefaori.pl
Małgorzata Hylla
zdjecie uzytkownika
Layla - 2014-08-20 04:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To firma produkcyjna Oriflame. Jest ich jeszcze kilka na świecie. Dystrybutorem na Polske jest Oriflame Poland. Inna spolka.
Zaden posrednik.
zdjecie uzytkownika
ostern - 2014-08-20 09:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślałem, że zlecają zatrudnienie przez pośrednika. Wiele firm tak robi, ale skoro mówicie, że oriflame ma inne zasady to nic tylko się cieszyć, że przynajmniej na jakieś normalne umowy można liczyć, bo to nie jest standard w dzisiejszych czasach. Przy okazji trzeba przyznać, że oriiflame całkiem nieźle radzi sobie na rynku. Ich produkty mają dosyć dużą rozpoznawalność. Ciekaw jestem jak z płacami wygląda sytuacja na produkcji....
zdjecie uzytkownika
abrakadabra - 2014-08-20 15:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ostern - 2014-08-20 09:50:03]:
Przecież zlecają zatrudnienie przez pośrednika...gdzie wyczytałeś,że nie?Normalna umowa owszem jest...ale przez pośrednika.
zdjecie uzytkownika
... - 2014-09-08 09:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego teraz nie można dodzwonić się w ogóle do biura?
zdjecie uzytkownika
Ostern - 2014-09-23 22:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sugerowałem się opiniami, które przeczytałem wyżej... normalna umowa dla Ciebie to znaczy umowa o pracę tak bo abrakadabra nie skonkretyzowałeś. Cały czas biję się z myślami czy warto spróbować do nich aplikować, zależałoby mi na jak najlepszym rozwoju własnej kariery z rokowaniami na przyszłość na lepsze stanowisko. Jest to możliwe ?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-10-01 00:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gorzej niż w obozie pracy ale przynajmniej można zrezygnować czytaj uciec
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Oriflame Products Poland Sp. z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x