Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Oriflame Products Poland Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Oriflame Products Poland Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
TWARDZIOCH - 2014-06-18 03:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko twardzi ludzie ze wsi są w stanie tam wytrzymać pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ostern - 2014-06-18 07:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pośrednik pewnie jest jedyną opcją, bo tak to Oriflame się niczym nie martwi i nie przejmuje. Płaci pośrednikowi i wszystko na ich głowie jest.
zdjecie uzytkownika
Małgorzata Hylla - 2014-07-10 10:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co to za firma Oriflame Products Poland Sp. z o.o ? Jakiego pośrednika? Jak najbardziej pracuje się bezpośrednio z Oriflame, a nie w żadnej innej firmie. Chodzi wam o konsulting czy ogólnie o pracę w siedzibie?

www.strefaori.pl
Małgorzata Hylla
zdjecie uzytkownika
Layla - 2014-08-20 04:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To firma produkcyjna Oriflame. Jest ich jeszcze kilka na świecie. Dystrybutorem na Polske jest Oriflame Poland. Inna spolka.
Zaden posrednik.
zdjecie uzytkownika
ostern - 2014-08-20 09:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślałem, że zlecają zatrudnienie przez pośrednika. Wiele firm tak robi, ale skoro mówicie, że oriflame ma inne zasady to nic tylko się cieszyć, że przynajmniej na jakieś normalne umowy można liczyć, bo to nie jest standard w dzisiejszych czasach. Przy okazji trzeba przyznać, że oriiflame całkiem nieźle radzi sobie na rynku. Ich produkty mają dosyć dużą rozpoznawalność. Ciekaw jestem jak z płacami wygląda sytuacja na produkcji....
zdjecie uzytkownika
abrakadabra - 2014-08-20 15:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ostern - 2014-08-20 09:50:03]:
Przecież zlecają zatrudnienie przez pośrednika...gdzie wyczytałeś,że nie?Normalna umowa owszem jest...ale przez pośrednika.
zdjecie uzytkownika
... - 2014-09-08 09:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego teraz nie można dodzwonić się w ogóle do biura?
zdjecie uzytkownika
Ostern - 2014-09-23 22:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sugerowałem się opiniami, które przeczytałem wyżej... normalna umowa dla Ciebie to znaczy umowa o pracę tak bo abrakadabra nie skonkretyzowałeś. Cały czas biję się z myślami czy warto spróbować do nich aplikować, zależałoby mi na jak najlepszym rozwoju własnej kariery z rokowaniami na przyszłość na lepsze stanowisko. Jest to możliwe ?
zdjecie uzytkownika
suchy fakt - 2014-10-19 19:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Pracowało się tam kiedyś i zgroza!!! dziewczyna która wtedy nie miała 30-tki była w miarę ładna po ponad 10ciu latach pracy na produkcji wygląda dziś jak 50cio paro letnia babcia szok po prostu niedowierzanie i podzięka że tam już nie pracuje
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-02 15:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
oriflame w katowicach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla niewolników
zdjecie uzytkownika
oleńka - 2014-11-03 12:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to na produkcję do nich też można się załapać? świetnie, to mi pasuje., a wiecie na jakich dokładnie warunkach są przyjęcia i się pracuje? pliss odpiszcie
zdjecie uzytkownika
gość z 2014-11-03 12:13:39 - 2014-11-11 23:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
od kiedy to sformułowanie (usunięte przez administratora)jest słowem niecenzuralnym adminie? jest to jedynie dosyć powszechne określenie miejsca, w którym pracowników się żyłuje ile wlezie płacąc im grosze, a tak właśnie wygląda praca w oriflame w katowicach
zdjecie uzytkownika
uijkp - 2014-12-10 23:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jaka umowe zawiera firma z potencjalnym pracownikeim? czy sa tez umowy o dzieło? Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma? Jak wygląda przeciętny dzień pracy osoby zatrudnionej na tym bądź podobnym stanowisku? czy sa osoby które wiedza cos wiecej na temat działalnosci firmy? dziekuje i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
andju? - 2015-01-17 15:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mało tutaj aktualnych informacji na temat pracy w Oriflame, może ktoś wie jak jest aktualnie? Kiedys pamiętam, ze była moda na dorabianie poprzez zostanie konsultantką Oriflame, a jak jest teraz? Może ktoś nadal tak pracuje i byłby w stanie napisac jak jest tu z zarobkami, bo domyślam się, że sa to raczej prowizje.
zdjecie uzytkownika
Menedżer M. - 2015-01-25 15:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andju? - 2015-01-17 15:08:50]:
andju, ja pracuję jako konsultantka już kilka lat, praca z ludźmi jak wiadomo jest albo bardzo przyjemna albo bardzo trudna ale takie wyzwania pozwalają się człowiekowi rozijac bez końca. Jeśli chodzi o zarobki to są 2 kanały dochodów: sprzedaż- i tu marża 25% jest Twoim zarobkiem i druga opcja to budowanie grupy, zapraszanie innych do współpracy, pomaganie im osiągać kolejne tutyły, i wtedy Twoje zarobki wynikają z obrotów całej grupy i tu zarobki są DOSŁOWNIE NIEOGRANICZONE. I najważniejsze że jedno nie wyklucza drugiego. Jeśli jesteś zainteresowany/a bardziej szczegółowymi informacjami to zapraszam do kontaktu mailowego: jamroz.mm@gmail.com
zdjecie uzytkownika
mama - 2015-01-31 18:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy uważacie że praca jako konsultant/ przedtawiciel oriflame jest dobrą pracą na tyle żeby mogło stać się to zawodem? ktoś próbował tak rozwiązać problem z pobytem na bezrobociu? opłacalne jest coś takiego w ogóle? albo ja zrobić żeby było opłacalne? jakieś rady może macie dla mnie? będę bardzo wdzięczna
zdjecie uzytkownika
andzia72 - 2015-02-12 21:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wyciśnięta jak cytryna - 2014-02-28 20:59:13]:
nie dostałam umowy bo oni nie zatrudniają nikogo nowego na stałe. Jest to dla mnie niezrozumiałe, ponieważ każdego nowego pracownika należy przeszkolić, a kiedy już wie prawie wszystko to zamieniają go na nowego "agencyjnego". Podobno jest to bardziej opłacalne,ale jak dla mnie po prostu głupie.
zdjecie uzytkownika
dawid cebula-chrząszcz - 2015-02-19 15:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozumiem że nowemu nie dadzą umowy na stałe, wydaje się to bardzo logiczne ze strony interesu firmy, natomiast po jakim ewentualnie czasie istnieje możliwość zdobycia takiej umowy o prace na czas nieokreślony? jestem gotowy na dłuższe zatrudnienie u nich, mogę kutemu podpisać odpowiednie zobowiązania a szkolić mnie nien trzeba bo wszystko umiem już. jak sie do nich dostać do pracy?
zdjecie uzytkownika
Joanna - 2015-02-22 00:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andzia72 - 2015-02-12 21:10:10]:
Witam, pracuje w Oriflame od 14 lat. Jest to moje jedyne źródło dochodu. mam 2 letnią córeczkę więc da się pracę pogodzić z dzieckiem czy nauką.
Aktualnie Szukam 4 osób, w ramach projektu, który tworzę we współpracy z koleżankami. Promujemy system biznesowy w Oriflame. Zarobki początkowe 100-500zł za ok. 6godzin pracy tygodniowo. Jeśli jesteś zainteresowana podaje kontakt 512085081.
Pozdrawiam
Joanna
zdjecie uzytkownika
konradooo - 2015-03-05 19:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wiem czy 100-500zł za ok. 6godzin pracy to jest w ogóle realne.. a własnie, może w takim razie doprecyzujesz @Joanna ile dni w tygodniu się pracuje? bo jakby był to była praca w tygodniu czyli po 5 dni to wychodzi 500 - 10000 zł tygodniowo, więc jakbym miał zarabić do 4 tys na miesiąc to wiem Wam, że ładne warunki.
zdjecie uzytkownika
konrad kierownik - 2015-03-18 00:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andzia72 - 2014-02-26 21:32:43]:
szczególnie zapierdzielając na linii jak robot 8 h kiedy ręce odpadają od zakręcania zakrętek i nie można iść do toalety
zdjecie uzytkownika
kori - 2015-03-21 22:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [konrad kierownik - 2015-03-18 00:51:06]:
ale do kogo masz teraz pretensje ? oczywiście rozumiem , że z tym brakiem możliwości jeśli chodzi o wychodzenie do toalet to tutaj przesadzasz, ale co do całej reszty nie możesz mieć pretensji bo wiedziałeś na co się piszesz. Nie miałeś siedzieć w papierkach a właśnie jak napisałeś siedzieć przy tych zakrętkach ...
zdjecie uzytkownika
chętny - 2015-03-31 23:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypowie się ktoś o biurze na Mokotowie? jak atmosfera/zarobki? Z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-04-15 16:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, mnie bym interesowała praca w oriflame jako konsultant firmy, możecie napisac jak tu z zarobkami, czy aby nie jest to czysta prowizja? Bo jednak wolałabym mieć pewną podstawę.
zdjecie uzytkownika
wkurzona_pracownica_linii - 2015-04-24 18:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dzisiaj dowiedziałam się, ze pan Dyrektor, zabrał wszystkim nagrodę kwartaną, bo sam nie potrafi poradzić sobie z problemem kradzieży kosmetyków w zakładzie, więc zrobił złodzei ze WSZYSTKICH
Najbardziej zyskały na tym firma (bo ma te pieniądze)i złodzieje (bo nadal będą kradli), uczciwi już nie, bo po co, przecież ORIFLAME TO TAKA MARKA(co chroni złodzieja i siebie, ale uczciwego już nie chroni). Dziękuje panie dyerektorze że "zadbał" pan o wszystkich, ale z moimi zarobkami, to te nie całe 400złoty to jest całkiem sporo pieniędzy, a złodziejowi i tak wszystko jedno, ukradnie wiecej - i tak się nie przyzna że kradnie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Oriflame Products Poland Sp. z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Oriflame Products Poland Sp. z o.o?
Zadaj pytanie