Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Oriflame Products Poland Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Oriflame Products Poland Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jestem jaszczur 1337 - 2013-11-16 02:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZAJEBISTA FIRMA, ZAJEBIŚCI LUDZIE :D uwielbiam tam przychodzić :) z każdym można pogadać (no chyba że ktoś ma gorszy dzień), z każdym można się pośmiać :) jak masz odpowiednie podejście do tej pracy to przychodzisz z wielką przyjemnością i cieszysz się jak spotykasz ludzi tam pracujących :) a dla wszystkich Pań tam pracujących wielki szacun, że chce im się użerać z niektórymi nierobami, którzy tam przychodzą :D szkoda tylko, że nie dają umów przez firmę, ale przez półtora roku można spędzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czas :D pozdrowienia dla całej zmiany C, jesteście zajebiści :D :D
zdjecie uzytkownika
perełka;) - 2013-11-16 09:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [jestem jaszczur 1337 - 2013-11-16 02:22:00]:
Zgadzam się z twoją opinią;)Ja też miło spędzam czas pracując -z dziewczynami można boki zrywać albo popłakać się ze śmiechu;)
zdjecie uzytkownika
andzia72 - 2014-02-26 21:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam zatrudniona w Oriflame przez agencję. Przepracowałam tyle ile mogłam czyli prawie 18 miesięcy(tyle można przez agencję) i wiecie co gdybym mogła na pewno bym tam wróciła!
Nie gadajcie głupot na temat tej pracy, pracowników i kierownictwa. Według mnie każdy traktowany jest tak jak na to zasługuje! Nie będę tego komentowała bo szkoda słów. Jak ktoś chce pracować to pracować będzie bez problemów.Ja będę zawsze bardzo dobrze wspominać Oriflame:)
zdjecie uzytkownika
wyciśnięta jak cytryna - 2014-02-28 20:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [andzia72 - 2014-02-26 21:32:43]:
Dlaczego po 18 miesiacach pracy przez pośrednika nie otrzymałaś oferty pracy w Oriflame?Dalczego nie zostałaś zaangażowana bezpośrednio?Przecież pracują tam pracownicy zatrudnieni na normalne umowy.
zdjecie uzytkownika
gosciu - 2014-03-06 22:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam gdzie sie magazyn znajduje w jakiej miejscowosci i jaka agencja zatrudnia???
zdjecie uzytkownika
Roman - 2014-05-28 00:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie da sie pracowac w oriflame jakos bezpośrednio, czy tylko opacja przez pośrednika wchodzi w grę? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
TWARDZIOCH - 2014-06-18 03:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko twardzi ludzie ze wsi są w stanie tam wytrzymać pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ostern - 2014-06-18 07:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pośrednik pewnie jest jedyną opcją, bo tak to Oriflame się niczym nie martwi i nie przejmuje. Płaci pośrednikowi i wszystko na ich głowie jest.
zdjecie uzytkownika
Małgorzata Hylla - 2014-07-10 10:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co to za firma Oriflame Products Poland Sp. z o.o ? Jakiego pośrednika? Jak najbardziej pracuje się bezpośrednio z Oriflame, a nie w żadnej innej firmie. Chodzi wam o konsulting czy ogólnie o pracę w siedzibie?

www.strefaori.pl
Małgorzata Hylla
zdjecie uzytkownika
Layla - 2014-08-20 04:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To firma produkcyjna Oriflame. Jest ich jeszcze kilka na świecie. Dystrybutorem na Polske jest Oriflame Poland. Inna spolka.
Zaden posrednik.
zdjecie uzytkownika
ostern - 2014-08-20 09:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślałem, że zlecają zatrudnienie przez pośrednika. Wiele firm tak robi, ale skoro mówicie, że oriflame ma inne zasady to nic tylko się cieszyć, że przynajmniej na jakieś normalne umowy można liczyć, bo to nie jest standard w dzisiejszych czasach. Przy okazji trzeba przyznać, że oriiflame całkiem nieźle radzi sobie na rynku. Ich produkty mają dosyć dużą rozpoznawalność. Ciekaw jestem jak z płacami wygląda sytuacja na produkcji....
zdjecie uzytkownika
abrakadabra - 2014-08-20 15:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ostern - 2014-08-20 09:50:03]:
Przecież zlecają zatrudnienie przez pośrednika...gdzie wyczytałeś,że nie?Normalna umowa owszem jest...ale przez pośrednika.
zdjecie uzytkownika
... - 2014-09-08 09:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego teraz nie można dodzwonić się w ogóle do biura?
zdjecie uzytkownika
Ostern - 2014-09-23 22:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sugerowałem się opiniami, które przeczytałem wyżej... normalna umowa dla Ciebie to znaczy umowa o pracę tak bo abrakadabra nie skonkretyzowałeś. Cały czas biję się z myślami czy warto spróbować do nich aplikować, zależałoby mi na jak najlepszym rozwoju własnej kariery z rokowaniami na przyszłość na lepsze stanowisko. Jest to możliwe ?
zdjecie uzytkownika
suchy fakt - 2014-10-19 19:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Pracowało się tam kiedyś i zgroza!!! dziewczyna która wtedy nie miała 30-tki była w miarę ładna po ponad 10ciu latach pracy na produkcji wygląda dziś jak 50cio paro letnia babcia szok po prostu niedowierzanie i podzięka że tam już nie pracuje
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-02 15:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
oriflame w katowicach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla niewolników
zdjecie uzytkownika
oleńka - 2014-11-03 12:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to na produkcję do nich też można się załapać? świetnie, to mi pasuje., a wiecie na jakich dokładnie warunkach są przyjęcia i się pracuje? pliss odpiszcie
zdjecie uzytkownika
gość z 2014-11-03 12:13:39 - 2014-11-11 23:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
od kiedy to sformułowanie (usunięte przez administratora)jest słowem niecenzuralnym adminie? jest to jedynie dosyć powszechne określenie miejsca, w którym pracowników się żyłuje ile wlezie płacąc im grosze, a tak właśnie wygląda praca w oriflame w katowicach
zdjecie uzytkownika
uijkp - 2014-12-10 23:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jaka umowe zawiera firma z potencjalnym pracownikeim? czy sa tez umowy o dzieło? Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma? Jak wygląda przeciętny dzień pracy osoby zatrudnionej na tym bądź podobnym stanowisku? czy sa osoby które wiedza cos wiecej na temat działalnosci firmy? dziekuje i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
andju? - 2015-01-17 15:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mało tutaj aktualnych informacji na temat pracy w Oriflame, może ktoś wie jak jest aktualnie? Kiedys pamiętam, ze była moda na dorabianie poprzez zostanie konsultantką Oriflame, a jak jest teraz? Może ktoś nadal tak pracuje i byłby w stanie napisac jak jest tu z zarobkami, bo domyślam się, że sa to raczej prowizje.
zdjecie uzytkownika
Menedżer M. - 2015-01-25 15:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andju? - 2015-01-17 15:08:50]:
andju, ja pracuję jako konsultantka już kilka lat, praca z ludźmi jak wiadomo jest albo bardzo przyjemna albo bardzo trudna ale takie wyzwania pozwalają się człowiekowi rozijac bez końca. Jeśli chodzi o zarobki to są 2 kanały dochodów: sprzedaż- i tu marża 25% jest Twoim zarobkiem i druga opcja to budowanie grupy, zapraszanie innych do współpracy, pomaganie im osiągać kolejne tutyły, i wtedy Twoje zarobki wynikają z obrotów całej grupy i tu zarobki są DOSŁOWNIE NIEOGRANICZONE. I najważniejsze że jedno nie wyklucza drugiego. Jeśli jesteś zainteresowany/a bardziej szczegółowymi informacjami to zapraszam do kontaktu mailowego: jamroz.mm@gmail.com
zdjecie uzytkownika
mama - 2015-01-31 18:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy uważacie że praca jako konsultant/ przedtawiciel oriflame jest dobrą pracą na tyle żeby mogło stać się to zawodem? ktoś próbował tak rozwiązać problem z pobytem na bezrobociu? opłacalne jest coś takiego w ogóle? albo ja zrobić żeby było opłacalne? jakieś rady może macie dla mnie? będę bardzo wdzięczna
zdjecie uzytkownika
andzia72 - 2015-02-12 21:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wyciśnięta jak cytryna - 2014-02-28 20:59:13]:
nie dostałam umowy bo oni nie zatrudniają nikogo nowego na stałe. Jest to dla mnie niezrozumiałe, ponieważ każdego nowego pracownika należy przeszkolić, a kiedy już wie prawie wszystko to zamieniają go na nowego "agencyjnego". Podobno jest to bardziej opłacalne,ale jak dla mnie po prostu głupie.
zdjecie uzytkownika
dawid cebula-chrząszcz - 2015-02-19 15:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozumiem że nowemu nie dadzą umowy na stałe, wydaje się to bardzo logiczne ze strony interesu firmy, natomiast po jakim ewentualnie czasie istnieje możliwość zdobycia takiej umowy o prace na czas nieokreślony? jestem gotowy na dłuższe zatrudnienie u nich, mogę kutemu podpisać odpowiednie zobowiązania a szkolić mnie nien trzeba bo wszystko umiem już. jak sie do nich dostać do pracy?
zdjecie uzytkownika
Joanna - 2015-02-22 00:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andzia72 - 2015-02-12 21:10:10]:
Witam, pracuje w Oriflame od 14 lat. Jest to moje jedyne źródło dochodu. mam 2 letnią córeczkę więc da się pracę pogodzić z dzieckiem czy nauką.
Aktualnie Szukam 4 osób, w ramach projektu, który tworzę we współpracy z koleżankami. Promujemy system biznesowy w Oriflame. Zarobki początkowe 100-500zł za ok. 6godzin pracy tygodniowo. Jeśli jesteś zainteresowana podaje kontakt 512085081.
Pozdrawiam
Joanna
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Oriflame Products Poland Sp. z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Oriflame Products Poland Sp. z o.o?
Zadaj pytanie