Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o H.W Pietrzak Holding Odlewnia Zeliwa

Pracowałeś w firmie H.W Pietrzak Holding Odlewnia Zeliwa i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
promil - 2012-12-18 12:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No nie bądź pan tak okrutny. Jest nadzieja, że się coś zmieni (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Widz - 2013-01-25 20:34:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsza jest ta ich nowa sekretarka-znajomka (usunięte przez administratora). Ani słowa po angielsku, nie umie rozmowy polaczyc a komputer sni jej sie jak koszmar po nocach. Wzieli sobie adekwatna (usunięte przez administratora) do podawania kawy, bo ona nic innego nie umie.
zdjecie uzytkownika
OŻK - 2013-01-28 18:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z tego co wiem to dziewczyna jest po dziennych studiach technicznych na Politech Łódzkiej, rozmow nie moze laczyc bo centrala nie dziala, gdyby nie umiala nawet slowa z angielskiego to by chyba jej nie dawali jakichs instrukcji do tlumaczenia. a co do komputera to chyba po takich studiach jest nierealne by nie umiala obslugi, podejrzewam ze zna wiecej programow ode mnie.
zdjecie uzytkownika
bartek - 2013-01-28 18:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie czym się Wy zajmujecie? obgadujecie innych na forach publicznych, weźcie się lepiej za robotę. Co Cię człowieku obchodzi sekretarka?! Popatrz się na siebie, ile znasz języków obcych? ile znasz programów komputerowych? czym się Ty zajmujesz w tej Odlewni?
zdjecie uzytkownika
nick - 2013-02-19 17:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na premie i nadgodziny brakowało bo kierownik marketingu miał firmę transportową i sam u siebie zamawiał transport za grube pieniądze. (usunięte przez administratora)... a tylu ludzi o tym wiedziało w odlewni i nikt słowem nie pisnął...
zdjecie uzytkownika
olo - 2013-02-21 08:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie tylko - czemu Wy wszyscy tam siedzicie? Uciekajcie gdzie pieprz rośnie, przecież ta łódź idzie na dno. Narzekacie na warunki i płace, mówicie, że jesteście wykorzystywani. Na co liczycie? Na mannę z nieba? Na altruizm właścicieli? Wygląda na to, że nie jest tak źle, skoro tak wielu z Was zasila te szare szeregi. A przecież istnieje jakiś świat poza odlewnią... Otwórzcie oczy i zobaczcie, że poza tym miejscem i wcale nie tak daleko za Kutnem można pracować za godziwe pieniądze. Cieszę się, że już mnie między Wami nie ma, bo Was nie tylko zarząd w oczy kole - wobec siebie zachowujecie się jak stado hien.
zdjecie uzytkownika
Pracownik Fizyczny - 2013-03-08 17:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na początek....Jeśli ktoś che pracować to pracuje,każda praca nie popłaca!Jestem pracownikiem fizycznym w Odlewni Żeliwa HW Pietrzak,pracuję tam od 5 mies,okres w którym się przyjąłem trwał 3 mies,dostałem umowę normalną.Apropo teraz kierowników , Pan (usunięte przez administratora),i Pan (usunięte przez administratora),wymagają ale i jak trzeba wszystko powiedzą,ja osobiście ich bardzo szanuję za wiedzę!!Dyrektor od spraw technicznych tzn Pan (usunięte przez administratora) super facet,inwestuje w młodych i bardzo dobrze ,czasy PRL-U już się skończyły!!!!i młodzi dzisiaj sa potęgą,a nie narzekać,tego nie zrobie ,to nie moja sprawa!!!!Mam nadzieję,że wyciągniecie wnioski ci którzy to piszą takie bzdety o Odlewni,jak nie chce się pracować ,to do Pini tam zobaczycie jak się pracuje!!!!!!
zdjecie uzytkownika
nikt - 2013-03-17 14:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś tu bardzo bawi się wazeliną,a może to jedno z nazwisk wyżej wymienione.Chce posłodzić prezesom.Oj co to się robi z narodem-zniewolenie totalne,ten co robi 5 m-cy powinien szybko zejść w kanały i okopać się mocno.
zdjecie uzytkownika
piniek - 2013-04-04 08:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)/div>ja teraz jestem w pini i mam porównanie, nie wróciłbym :D bo jest lepiej i więcej zarabiam, tutaj szanują wykształconych pracowników
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-08 12:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli Pracowncy po Pini sa zadowoleni z pracy w Odlewni Żeliwa H.W Pietrzak Holding? Co jest takiego zauwazalnie lepszego, czego nie widza pracownicy bez doświadczenia?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-08 01:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam z pieniędzmi?
zdjecie uzytkownika
Mam dośc - 2014-07-02 16:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Powiem tylko tyle że mam dośc tego złodzieja!!! kowboja ,okrada własnych cięzko pracujących pracowników między innymi z wydziału gruba blacha Chorzów Batory obcina pensie bez powodó o 20% nie wypłaca godzin nadliczbowych ,on i jego pieski traktują nas jak zło konieczne ,jest nas już kilkunastu co chca sami sie zwolnic i nie dac sobą pomiatac i sponsorowac złodzieja ,nawet powstała lista 30tu do zwolnienia powód zawsze się znajdzie na szaraka ,jest wiele do pisania myslę że sami to juz wiecie to tyle pozdrawiam ciężko pracujących.
zdjecie uzytkownika
grz - 2014-10-17 18:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dlaczaego nie wyplaca za nadgodziny? Przeciez nie mozna tego zostawic tak bez finału? Tzn bez finału na wasza korzysc. Praca w nadgodzinach powinna byc dodatkowo platna, a nie zostawiona bez rozliczenia. Przeciez to zwykly wyzysk. A ile macie podstawy w tej firmie? Moze na tyle duzo, ze nie potrzebujecie sie domagać ;)
zdjecie uzytkownika
kuntakinte - 2014-11-09 11:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
FUCK !!!
Od czasu jak do Batorego przyszli "Dzikusy " dyrektor S......i i dyrektor K.........i pod wodzą prezesa K........go Batory upada , jakość nie istnieje.
NAPAWANE SĄ BLACHY KTÓRE NIE MOŻNA NAPRAWIAĆ W TEN SPOSÓB !!! Zainteresowani są tylko tonami.
Batoremu daję jeszcze parę lat ma 3. Jak odbiorcy DNV , BV , TUEV LR , MK dowiedzą sie co jest wyprawiane z blachami zabiorą dopuszczenia i wtedy pójdziemy "strać na ogórki"
zdjecie uzytkownika
pensja - 2014-12-15 18:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
witajcie ja tym temacie pensji chcialbym sie czegos nowego i moze bardziej aktualnego doweidziec a intersuja mnie rtylko ifnoramcje z pierwszego zrodla a czuje ze tutaj takie uzyskam. jak to jest z tymi wyplatami moze cie mi poweidziec czego sie tutaj mozna spodziewac po wyplatach czy nadal sa obcinane czy nie ?
zdjecie uzytkownika
Kompan - 2015-01-30 15:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy wiedzieliście, że cały zakład został wybudowany na licencji japońskiej? Tak się zastanawiam czy za tym idzie również podniesienie jakości pracy dla pracowników czy chociażby stawek godzinowych? Zakład prezentuje się naprawdę nowocześnie a świadczone usługi odlewów zgodnie z normami ISO na pewno stoją na wysokim poziomie.
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-02-04 02:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Japonska technika lat 70 ...
zdjecie uzytkownika
ziomal - 2015-04-15 17:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie piszcie co myślicie o sytuacji na dzień dzisiejszy w WBG Batory czeski film normalnie , nikt nic nie wie...
zdjecie uzytkownika
esiol1 - 2015-04-17 14:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ziomal - 2015-04-15 17:35:49]:
doprowadza do ruinyGOROLE
zdjecie uzytkownika
batory - 2015-04-23 22:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
panowie koledzy na walcowni batory nawet badan okresowych nie oplaca ludzie pracuja bez waznych badan nic nie inwestuje remonty robi jak sie cos urwie ulamie a gdzie tam srodki czystosci lub rekawice a dyrektorow przybywa
zdjecie uzytkownika
hanys - 2015-05-16 09:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prywatny to mo ludzi w d..
byle on napycho kieszeń oby ta robota ruszyła bo już mi sie chepie...
zdjecie uzytkownika
hans - 2015-05-20 14:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich pracowników WBG to co teraz się tam dzieję tego nie idzie opisać żadnymi słowami dziki zachód to jest pikuś mam tylko nadzieje że w końcu walcownia ruszy i będzie normalna praca a nie to co teraz?????/ każdy kto tam pracuje to wie o co chodzi bo jak tak dalej będzie to trzeba już szukać nowej pracy ??????
zdjecie uzytkownika
b/niewolnik - 2015-06-26 07:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko likwidują. koniec HWDP! wielka zmowa milczenia. jednak koniec końców zawsze kasa była na czas i jedna z lepszych niewoli w jakich brałem udział :)ale to może tylko u mnie tak fajnie było. Pozdrawiam wszystkich pracowników, szkoda że komuna się skończyła bo byśmy teraz strajkowali, a tak każdy ogon pod siebie i ucieka. :(
zdjecie uzytkownika
Ivera - 2015-06-29 10:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak z ciekawości zapytam - bo widzę, że żadnych ofert pracy dawno nikt nie oferował do tego zakładu - gdy się jakieś pojawią to jaka jest szansa zdobycia pracy przez osobę 20-letnią, z małym doświadczeniem technicznym ale z ukończonym kursem zawodowym w branży. Jakbyście pomogli rozwiać moje wątpliwości czy w ogóle mam szansę na angaż to byłbym wdzięczny.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-06-29 15:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, Odlewnia Kutno zwiększa zatrudnienie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie H.W Pietrzak Holding Odlewnia Zeliwa

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy H.W Pietrzak Holding Odlewnia Zeliwa?
Zadaj pytanie
alert