Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o H.W Pietrzak Holding Odlewnia Zeliwa

Pracowałeś w firmie H.W Pietrzak Holding Odlewnia Zeliwa i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
prcownik - 2010-01-19 09:34:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Twoja wypowiedź nie jst dowcipna tylko chamska i odrażająca .Cos takiego jest ścigane prawem i nie bądź zdziwiony jeśli kiedyś zapuka do ciebie policja i prokuratura.Ja absolutnie nie bronie [usunięte przez moderatora],wiem co się dzieje w odlewni i wiem,że chyba wszyscy z łezką w oku wspominają [usunięte przez moderatora].Moim zdaniem ten koszmar się już wkrótce skończy bo odlewnia przy takim zarządzaniu już chyba długo nie pociągnie.Wszystko zamkną ludzi pozwalniają i zakład pójdzie pod młotek i jedyna nadzieja w tym,że przyjdzie ktoś taki jak [usunięte przez moderatora],połata dachy,przyjmie ludzi i zacznie produkować dobre odlewy a nie dziadostwo jak teraz.No,ale do tego trzeba mieć głowę i talent a [usunięte przez moderatora] brakuje jednego i drugiego a na dodatek dobiera sobie kadrę,która ze strachu go [usunięte przez moderatora] i nie mówi mu prawdy o tym co dzieje się w odlewni.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2010-02-01 11:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz chodzi wieść że ma odwiedzić nas inspekcja pracy tylko niech założą ubrania z głębokimi kieszeniami lub okulary najlepiej ciemne wtedy zupełnie nic nie zobaczą bo takie zadymienie bo palą się koksowniki bo temperatura na hali -6 stopni już zatrute osoby są w szpitalu
zdjecie uzytkownika
z innego miasta - 2010-02-05 23:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jak to wlasciwie jest bo niby [usunięte przez moderatora] pisze na swoich stronach www ze ma odlewnie pod tym samym adresem a wy pracujecie u [usunięte przez moderatora] ??
zdjecie uzytkownika
Zoro - 2010-08-26 10:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy może ktoś słyszał kiedy pan [usunięte przez moderatora] ma wyrównać za nadgodziny za rok 2007,2008 bo za 2009 wypłacił i sprawa ucichła.
zdjecie uzytkownika
zupa - 2010-09-27 13:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co robia super laski zatrudnione w gostyninie , moze to jest temat
zdjecie uzytkownika
XXXXX - 2010-09-27 14:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co robi odział Płochocin i [usunięte przez moderatora] co poza sobą świata nie widzi ...................................................Nawet nie umie odlewu sprzedać ha ha Hrabini
zdjecie uzytkownika
zoro - 2010-11-22 00:32:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pażdziernik miną listopad też a wyrównania nie widać może zapomnieli bidule tyle mają na głowie powinien PIP im przypomniećKutno

powiaty: kutnowski, łęczycki

99-300 Kutno, ul. Grunwaldzka 5, godziny pracy : 800 - 1600 od poniedziałku do piątku

tel./ fax. 024 254-21-90

e-mail: kutno@lodz.oip.pl
zdjecie uzytkownika
odlewacz - 2011-04-09 11:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
5zł. brutto na pranie jest odzwierciedleniem jak zarabiamy w odlewni ( bardzo dużo pracowników ma 1400 zł. Brutto ), brak odpowiedniej odzieży ( minusowe temp. w zimie na halach produkcyjnych) , brak ciepłych napojów ,brak posiłków regeneracyjnych , brak stołówki (posilanie się na stanowiskach pracy) ,potworne zapylenie , [usunięte przez moderatora]. Dyrektor „ kanapowy” ( wydaje rozkazy leżąc na wersalce w swoim pokoju z monitorem , który pokazuje obraz dziesiątek kamer rozsianych po całym zakładzie ) nie zna się absolutnie na odlewnictwie , prowadzi odlewnię do upadku. Stan maszyn jest żałosny (naprawiane są gdy się coś urwie lub pęknie ) ,brak remontów…
zdjecie uzytkownika
gizmo - 2011-08-01 14:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a komu jeszcze ?
zdjecie uzytkownika
s.g. - 2011-12-28 16:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie do [usunięte przez moderatora]. Jak Twoje samopoczcie po raformie personalnel w firmie ? Rozumiem, że teraz firma już jest na "plusie". Gratulacje za wybór doskonałych dyrektorów. Rządź tak dalej to wszyscy ludzie stracą pracę.
zdjecie uzytkownika
Odlewnik - 2012-01-03 18:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I znowu sytuacja się powtarza - okradziono załogę z zapłaty za grudniowe nadgodziny.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-10-06 01:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dyrektorzy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warci na niczym się na znają aby im bsrzuchy rosną. (usunięte przez administratora)udaje że wszystko wie o odlewni a tak naprawdę to są myśli jak tu następny miesiąc przetrwać aby do wypłaty a drugi zyzol to samo jedno oko na maroko drugie na kaukaz
zdjecie uzytkownika
ODLEWNIA ŻELIWA p.s kutno - 2012-11-30 23:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)budz si pan i zmień swoich dyrektorów bo nic nie wiedzą na temat odlewni a ludzie HARUJĄ ZA GROSZE!!!!!
zdjecie uzytkownika
promil - 2012-12-18 12:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie bądź pan tak okrutny. Jest nadzieja, że się coś zmieni (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Widz - 2013-01-25 20:34:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsza jest ta ich nowa sekretarka-znajomka (usunięte przez administratora). Ani słowa po angielsku, nie umie rozmowy polaczyc a komputer sni jej sie jak koszmar po nocach. Wzieli sobie adekwatna (usunięte przez administratora) do podawania kawy, bo ona nic innego nie umie.
zdjecie uzytkownika
OŻK - 2013-01-28 18:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z tego co wiem to dziewczyna jest po dziennych studiach technicznych na Politech Łódzkiej, rozmow nie moze laczyc bo centrala nie dziala, gdyby nie umiala nawet slowa z angielskiego to by chyba jej nie dawali jakichs instrukcji do tlumaczenia. a co do komputera to chyba po takich studiach jest nierealne by nie umiala obslugi, podejrzewam ze zna wiecej programow ode mnie.
zdjecie uzytkownika
bartek - 2013-01-28 18:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie czym się Wy zajmujecie? obgadujecie innych na forach publicznych, weźcie się lepiej za robotę. Co Cię człowieku obchodzi sekretarka?! Popatrz się na siebie, ile znasz języków obcych? ile znasz programów komputerowych? czym się Ty zajmujesz w tej Odlewni?
zdjecie uzytkownika
nick - 2013-02-19 17:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na premie i nadgodziny brakowało bo kierownik marketingu miał firmę transportową i sam u siebie zamawiał transport za grube pieniądze. (usunięte przez administratora)... a tylu ludzi o tym wiedziało w odlewni i nikt słowem nie pisnął...
zdjecie uzytkownika
olo - 2013-02-21 08:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie tylko - czemu Wy wszyscy tam siedzicie? Uciekajcie gdzie pieprz rośnie, przecież ta łódź idzie na dno. Narzekacie na warunki i płace, mówicie, że jesteście wykorzystywani. Na co liczycie? Na mannę z nieba? Na altruizm właścicieli? Wygląda na to, że nie jest tak źle, skoro tak wielu z Was zasila te szare szeregi. A przecież istnieje jakiś świat poza odlewnią... Otwórzcie oczy i zobaczcie, że poza tym miejscem i wcale nie tak daleko za Kutnem można pracować za godziwe pieniądze. Cieszę się, że już mnie między Wami nie ma, bo Was nie tylko zarząd w oczy kole - wobec siebie zachowujecie się jak stado hien.
zdjecie uzytkownika
Pracownik Fizyczny - 2013-03-08 17:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na początek....Jeśli ktoś che pracować to pracuje,każda praca nie popłaca!Jestem pracownikiem fizycznym w Odlewni Żeliwa HW Pietrzak,pracuję tam od 5 mies,okres w którym się przyjąłem trwał 3 mies,dostałem umowę normalną.Apropo teraz kierowników , Pan (usunięte przez administratora),i Pan (usunięte przez administratora),wymagają ale i jak trzeba wszystko powiedzą,ja osobiście ich bardzo szanuję za wiedzę!!Dyrektor od spraw technicznych tzn Pan (usunięte przez administratora) super facet,inwestuje w młodych i bardzo dobrze ,czasy PRL-U już się skończyły!!!!i młodzi dzisiaj sa potęgą,a nie narzekać,tego nie zrobie ,to nie moja sprawa!!!!Mam nadzieję,że wyciągniecie wnioski ci którzy to piszą takie bzdety o Odlewni,jak nie chce się pracować ,to do Pini tam zobaczycie jak się pracuje!!!!!!
zdjecie uzytkownika
nikt - 2013-03-17 14:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś tu bardzo bawi się wazeliną,a może to jedno z nazwisk wyżej wymienione.Chce posłodzić prezesom.Oj co to się robi z narodem-zniewolenie totalne,ten co robi 5 m-cy powinien szybko zejść w kanały i okopać się mocno.
zdjecie uzytkownika
piniek - 2013-04-04 08:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)/div>ja teraz jestem w pini i mam porównanie, nie wróciłbym :D bo jest lepiej i więcej zarabiam, tutaj szanują wykształconych pracowników
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-08 12:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli Pracowncy po Pini sa zadowoleni z pracy w Odlewni Żeliwa H.W Pietrzak Holding? Co jest takiego zauwazalnie lepszego, czego nie widza pracownicy bez doświadczenia?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-08 01:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam z pieniędzmi?
zdjecie uzytkownika
Mam dośc - 2014-07-02 16:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Powiem tylko tyle że mam dośc tego złodzieja!!! kowboja ,okrada własnych cięzko pracujących pracowników między innymi z wydziału gruba blacha Chorzów Batory obcina pensie bez powodó o 20% nie wypłaca godzin nadliczbowych ,on i jego pieski traktują nas jak zło konieczne ,jest nas już kilkunastu co chca sami sie zwolnic i nie dac sobą pomiatac i sponsorowac złodzieja ,nawet powstała lista 30tu do zwolnienia powód zawsze się znajdzie na szaraka ,jest wiele do pisania myslę że sami to juz wiecie to tyle pozdrawiam ciężko pracujących.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie H.W Pietrzak Holding Odlewnia Zeliwa
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x