brak logo

Skorpion Security

Warszawa

Opinie o Skorpion Security

mondziol 2010-03-09 17:54:14
Oczywiscie ze dla nas to lepiej bo wszystko bedziemy mieli na papierze wystawiajac rachunek lub fakture firmie
Arek Ż 2010-03-11 16:53:08
Praca w konsalnecie jest zadowalajaca zarobki
jedne z lepszych w warszawie a slorzbowym samochodem dobze sie jezdzi nie wiem dlaczego chlopacy z innych rejonuf boja sie slorzbowych aut ja jestem za tym rzeby wszedzie byly slorzbowe tak jak na mojm rejonie
solidny 2010-03-24 07:36:53
SOLID was ZMIAZDZY swoja PROFESJONALIZMEM
i DOSWIADCZENIEM i tak wiekszosc z was juz przychodzi na kolanach prosic o prace lacznie z dyrektorami
SOLIDny 2010-03-29 20:59:09
Teraz SOLID niczym nie bedzie sie roznil od KONSALNETU bo skorpiona juz nie ma ha ha ha
Taki sam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale wiecej placi
I tak u nas w SOLIDZIE wyladujecie predzej czy pozniej do zobaczenia świerzaki
SOLIDny 2010-03-31 07:44:48
wmanewrowani !!!!!!!!!!!!!!!!!!
smiechu warte bylo sobie zalozyc zwiazki jak u nas a nie podkulic ogon i skamlec o prace tak jak robi wielu z was przychodzac do nas od was do pracy
najpierw podbieracie nam obiekty a teraz pytacie o prace wypad (usunięte przez moderatora)
teraz to sobie sami pomagajcie
Kowal 2010-04-01 11:09:45
Brawo dla zarzadu !!
nowe jednolite samochody sa lepiej widoczne dla klijentow i prezentuja sie calkiem nie zle bo dotychczas skorpion mial byle jaka flote samochodow pordzewiale graty
no i czasy dojazdu sie polepsza bo prywaciaze oszczedzali swoje i nie spieszyli sie na alarmy a GPS wyeliminuje obibokow i kanciazy ktorzy zamiast robic objazdy reklamowe lub stac w miejscu postoju spali w kanciapach albo w krzakach
Samochody sluzbowe to jest ruch we wlasciwym kierunku BRAWO
Karp 2010-04-01 11:14:01
U nas juz jest sluzbowy ladnie sie prezentuje ludzie z rejonu pytaja co to za firma i sa zainteresowani ochrona
nasz rejon jest zadowolony ze sluzbowego samochodu
@ 2010-04-02 08:29:39
A tu jaka sciema odnosnie słuzbowek...Głosy typu ...jestem zadowolony,super ze sa słuzbowki ....To nic innego jak wpisy naszych kierownikow....Panowie nikt z nas nie ma takiego zdania na temat samochodow sluzbowych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nam one nie były niezbedne,naprawde!
anonim 2010-04-06 11:33:34
Ale dla dobra firmy sa niezbedne sluzbowe
bo w (usunięte przez moderatora) sie wam zaczelo przewracac prywaciaze
strajkow i zwiazkow wam sie zachciewalo a teraz to sobie mozecie strajkowac na wasze miejsca jest wielu chetnych na sluzbowe (usunięte przez moderatora)
Kowal116 2010-04-06 22:12:06
nasz reion jest zadowolony ze sa slozbuwki nowe piekne tojoty sprawuja sie niezle i malo pala nie wiem dlaczego reszta kolegow jest niezadowolona to przecierz dla dobra naszego i firmy Konsa.et
baron 2010-04-10 11:26:58
E no slozbowe kultorka jak dostaje alarm to pruje ile sie da i czas mam od 3-5 min to lepiej niz solidziaki
# 2010-04-10 12:15:07
Zenada....Rzenada Smiech na sali...Podnieta samochodem słuzbowym.Panowie kierownicy piszą sobie na forum podszywając się pod nas...Dajcie spokoj.Kto jesli zarabia wiecej na samochodzie prywatnym cieszy sie z samochodu sluzbowego na ,ktorym pracujac zarabia duzo duzo mniej....Czy nie widac ,ze to specjalny wstrzyk.No ale głosy musza byc na plus "niby"ze stropny pracownika ,kierowcy.Kierownicy podniecaja sie sluzbowkami....zobaczymy jak sie poczuja kiedy za rok firma zostanie sprzedana przez francuza?Zobaczymy gdzie bedzie troska o pracownika.Ta firma to zenada,gdzie głowną rolę w niej odgrywaja znajomosci poplecznictwa i ostra protekcja.Jesli ktos zaczyna mowic o jawnej protekcji głosno zostaje w krotkim czasie zwolniony z duzyn echem...Pozdro
kierowca zalogi 105 2010-04-10 20:18:37
A ja tam wole sluzbowy gdzie mam 9.5 na godzine
a ze swoim samochodem mialem 13 na godzine roznica jest 850zl tyle ile wydawalem miesiecznie na paliwo olej i klocki hamulcowe nie liczac kosztow naprawy zawieszenia opon zimowych itp. wiec dla mnie osobiscie sie polepszylo
SOLIDny 2010-04-21 12:09:49
Ciekawe ile wy dziennie robicie aneksow:-)) juz nie jedna firma chciala nas zniszczyc
a na waszych garbach zostalismy LIDERAMI RYNKU
ciekawy aut służbowych 2010-04-24 18:45:33
mam pytanie, ile załóg przeszło na samochody służbowe i z jakich rejonów jeśli tak się stało. Czy dali dobre stawki / jakie?/ ja jeżdżę na prywatnym i nie wiem co robić. Wszyscy dużo mówią, a jak jest naprawdę. Jechaliście po (usunięte przez moderatora) i dyrektorem podobno został i mały rycerz też jest dyrektorem ha ,ha - robią chyba co chcą i jak chcą.
rrr 2010-05-04 21:00:44
T T no i co Solid miał zmiażdżyć K_S a co się stało!!!!
anonim 2010-06-12 21:44:50
solidny - 2010-03-24 07:36:53

SOLID was ZMIAZDZY swoja PROFESJONALIZMEM
i DOSWIADCZENIEM i tak wiekszosc z was juz przychodzi na kolanach prosic o prace lacznie z dyrektorami

Z Skorpiona też na kolanach będą prosić do pracy . Nie szanują ludzi niech wygrają jeszcze kilka przetargów to zobaczymy kto będzie stawiał warunki . Ludzie nie dajcie się sprzedawać za psie pieniądze . W ochronie lotniska w Świdwinie zaczęli im ciąć stawki bo są takie (usunięte przez moderatora) co mówią że będą pracować nawet za 5 zł .
anonim 2010-06-27 11:19:12
anonim - 2009-05-23 12:09:35

Słowa kojarzące się z AGENCJA OCHRONY SKORPION SECURITY (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):solidna
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako .dobry.. .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są .dobry.. .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w AGENCJA OCHRONY SKORPION SECURITY: swoboda działania
Najbardziej nie podobało mi się w AGENCJA OCHRONY SKORPION SECURITY:system prowizyjny

Firma konsalnet jest firmą solidną. Sygnały alarmowe nie docierają do stacji monitorowania i dany obiekt zostaje okradziony. taki chlew panuje w ŁODZI. Nawet jeśli system alarmowy jest sprawny to moze być tak ,ze patrol nie dojedzie bo po prostu nie ma czym!!!!!!!!!! brak aut sprawnych. biedna to firma.
anonim 2010-06-30 21:29:14
IZA - 2009-09-13 10:27:12

jak myslicie warto sie zatrudnic w Skorpion Security czy raczej nie

Szukam adresu firmy skorpion na terenie zachodniopomorskiego
user 2010-07-02 12:28:52
STWORZMY ZWIAZKI ZAWODOWE W NASZEJ FIRMIE
@oo@ 2010-07-07 21:30:25
nie ma już firmy Skorpion. Skończyła się praca na poziomie, zostało ... ...
wwww 2010-08-08 13:18:04
dlaczego wszyscy kierowcy co nie wymienili samochodów musieli przejść na prawych albo na służbówki a na rejonie 122 jeżdzi jeszcze octavia z 97 roku najwidoczniej troche drzewka do kominka poszło pod radom
lagier 2010-08-10 09:15:13
Nowa firma to(usunięte przez moderatora) ludzie co wybrali monitoring u nas placa za zlude ochrony ludzie dokladnie sie zastanowcie zanim podpiszecie umowe
Ale z drugiej strony co mozna wymagac za 8zl abonamentu
załoga wszystkich załóg 2010-09-03 21:13:40
Panowie znacie (usunięte przez moderatora). nowy kierownik od załóg- to dopiero daje klimat. On chyba pojęcia nie ma o pracy, tylko jak nie pasuje to zwalnia.
Zaraz sam będzie otwierał banki / obiecuje złote góry a co jest wiemy od innych załóg zwalnia.
frajer z konsalnetu 2010-09-13 15:28:21
Mamy pecha pracować w takiej firmie, co tylko straszy, dokłada obowiązków, a sekretarki z biur noszą [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyżej niż głowy i opowiadają że są tu najważniejsze. Zwykli pracownicy na obiektach i załogi to robole do zapier... po 400 godz. i najlepiej niech o nic się nie upominają ciesząc się z pracy w tak wspaniałej firmie.
frajer + kapuś 2010-09-25 20:42:01
mamy na załodze kapusia co jak małe dziecko wszystko przekazuje kierownikowi co kto i jak robi. Fachowiec trzeba z nim inaczej pogadać czyli nie mówić mu nic bo donosi / frajer / i to jaki duży........................z dużego bloku...........
@ 2010-10-01 15:56:43
Powiedzcie na ktorej załodze yen sprzedawczyk?! 124?
avatar 2010-10-11 12:29:49
126
anonim 2010-10-21 15:19:40
(usunięte przez administratora)Praca w konsalnecie jest zadowalajaca zarobki
jedne z lepszych w warszawie a slorzbowym samochodem dobze sie jezdzi nie wiem dlaczego chlopacy z innych rejonuf boja sie slorzbowych aut ja jestem za tym rzeby wszedzie byly slorzbowe tak jak na mojm rejonie

O ja p(usunięte przez administratora).wez Ty sobie slownik ortograficzny bo troche wstyd dla Konsalnetu
anonim 2010-10-21 15:21:45
(usunięte przez administratora)U nas juz jest sluzbowy ladnie sie prezentuje ludzie z rejonu pytaja co to za firma i sa zainteresowani ochrona
nasz rejon jest zadowolony ze sluzbowego samochodu

Wazeliniarz....jestes albo jestes meska panna (usunięte przez administratora)
Arek.Ż 2010-10-23 21:12:21
Praca w konsalnecie jest zadowalajaca zarobki
jedne z lepszych w warszawie a slorzbowym samochodem dobze sie jezdzi nie wiem dlaczego chlopacy z innych rejonuf boja sie slorzbowych aut ja jestem za tym rzeby wszedzie byly slorzbowe tak jak na mojm rejonie a jesili komus sie nie podoba to wynoha


124 2010-10-23 21:17:16
Arek Ż analfabeto !
wiesz ile bledów zrobileś w tych paru słowach
podstawówke to ty chyba korespondencyjnie robiłeś ha ha ha
Ps. masz jakiś ukryty cel by pisać takie bzdury ? czy poprostu lubisz robić z siebie kretyna
124 2010-10-25 18:55:11
Czy ty nie pracujesz na 126??? lub 116 ???
anonim 2010-11-25 12:31:34
Nie polecam nikomu!! Pracowałem tam przez 8 tygodni. Praca w deszczu po 14 godzin i to wszystko za nie całe 4000 zł.
lola 2010-12-21 13:51:39
generalnie lipa za (usunięte przez administratora)bylo jednak lepiej ale jak sie ma takich specjalistow jak (usunięte przez administratora)zwany (usunięte przez administratora)to mowi samo za siebie. pan dyr bez licencji bez doswaiadczenia. Czlowiek slaby mierny bierny ale wierny. mialem przyjemnosc pracy niecale pol roku z tym panem(usunięte przez administratora)
@ 2011-01-08 19:34:49
Panowie i panie...Co się dzieje w tej firmie przez ostatni okres to paranoja.
Załoga Zoliborska pracuje po 12 godz w dzien,noc pozostaje na barkach osciennych rejonow...Taka informacje trzeba przekazac do konkurencji...
Zdejmuja jeszcze inne załogi...To jest rozwój firmy>?????
A na Białołece jaki lider pracuje...600 godzin w miesiącu to norma...Krew mu z nosa idzie ,nikt na to nie reaguje...
Do tego chłopaczyna wysłowic się nie umie...
Troszkę sie nie myje-z drugiej strony kiedy skoro jest w pracy_

anonim 2011-02-12 18:27:49
(usunięte przez administratora)wywalili o kurcze jaka szkoda taka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byla ale baran
@**@ 2011-02-22 15:08:43
nie wywali, nie wywali
@@ 2011-04-21 12:27:52
śmieszne.
onjoł 2011-05-26 21:15:19
witam wszytkich ja mam inne zdanie o skorpionie ochrona w zawierciu to jest porstu kpina jest tam szef ktory zawalni ludzi za to ze ktos chce zrobic prawko i jesli pracujesz rok to juz za wile i dowidzenia nie pasujesz mu mam kolege co pracował tez tam zwolniony za to ze on nie spał w noc tylko ze takie koles (usunięte przez administratora) [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szefa polceiał i pwoiedział ze on spał dla mnie to porazka co za firam zrobcie cos z tym
ona smutna 2011-05-26 21:20:10
to jest racja tez tam pracowałm wiem jak jest szef jest ooj ostry a (usunięte przez administratora) porazka
bury 2011-07-19 10:20:42
Ja już na szczęście nie pracuję w tej chorej firmie, gdzie większość przełożonych to niekompetentni pachołkowie dyrektorów i prezesów. Ludzie dla nich to robole, którzy wypracowują ich wakacje na Karaibach. Pozdrawiam tych, co jeszcze ciągną jakoś ten wóz. I szczególne "pozdrowienia" dla (usunięte przez administratora)
malina 2012-03-03 22:53:58
Dno i wodorosty. Syf!
gość 2012-03-05 23:48:32
obecne warunki pieniężne porównywalne z biedronkowymi.może niedługo jeronimo martins przejmie konsalnet :) wtedy zamiast czerwonego oka logiem będzie czerwone skrzydełko z czarnymi kropkami :)
okopan 2012-05-27 10:00:49
T T - 2010-02-05 13:04:27

SOLID was ZMIAZDZY swoja PROFESJONALIZMEM i DOSWIADCZENIEM i tak wiekszosc z was przyjdzie na kolanach prosic o prace lacznie z dyrektorami
Solid???(usunięte przez administratora)
on 2012-12-16 23:05:52
ochrona w zawierciu jest tam taki szef co za bzdety wywala bo tak mu sie podoba i same czopki
nicky 2014-06-22 20:15:49
Jakiś czas temu szukałem pracy i z "braku laku" przeszedłem się do SCORPION w Gdyni na Wzgórzu. Firma zamieściła ogłoszenie ogłoszenie na trójmiast.pl. Zastałem tam dwóch starszych panów ;) Po krótkiej rozmowie jeden z nich zapytał mnie jakich zarobków oczekuję. Powiedziałem że pracując wcześniej w ochronie zarabiałem 8h i takich zarobków oczekuję. Wtedy dwaj starsi panowie popatrzyli na siebie i zaczęli się wzajemnie nakręcać, jak małe dzieci: Jak to 8 złotych ?? ma pan licencję, tyle płacimy najlepszym i.t.d ;) Było to dla mnie dziwne doświadczenie. Widać że firma szuka pokornych, nie asertywnych osobowości które będą siedziały w pracy po 24 godzin za 7 złotych. Kolejna "firma krzak" ;)
paweł 2015-01-25 01:17:26
hej, jestem młodym chłopakiem, bardzo wysportowanym i z miłą aparycją, ale niestety przez błędy młodości nie poszedłem na studia, więc moje wykształcenie to tylko matura... Czy z takim wykształceniem ma w ogóle szanse na pracę w Skorpionie? jestem niekarany oczywiście i bardzo zdyscyplinowany. Licze że mi podpowiecie
kapitan 2015-03-29 15:45:53
dobrze wiedzieć że nie tylko ja w życiu popełniałem błędy młodości i nie tylko ja nie mam studiów. Paweł, podniosłeś mnie na duchu. I mnie również tak jak pawła interesuje czy mam szansę w takim razie na zdobycie pracy w Skorpion Security skoro nie mam wyższego wykształcenia.ciekawe też co ma lepszego ta firma od innych
23456 2016-05-14 21:28:56
@selon noo ale to skoro przyjmuja ludzi bez dosiwadczenia to podjrzewam ze tez oferuja im jakies szkolenia wdrozeniowe zeby na poczatku latwiej bylo..ale z drugiej srony przeciez dosiwadczenie tez trzeba gdzeis zdobuc
Zostaw swoją opinię o Skorpion Security - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Skorpion Security