Zakład Ochrony Mienia EDAR

Katowice

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 34 ocen.

Opinie o Zakład Ochrony Mienia EDAR

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Ochrony Mienia EDAR

Aneta

@starol rozumiem, że poleciłbyś innym pracę w firmie. Możesz opowiedzieć coś więcej o tym jak ona wygląda? W zakładce praca na stronie internetowej firmy nie można znaleźć wiele informacji. Jest tam tylko formularz zgłoszeniowy. Każde dodatkowe informacje będą więc cenne. W jakich godzinach odbywa się praca? Czy jest to system zmianowy? Co jeszcze warto wiedzieć przed aplikacją do EDAR?

starol

ja jestem zadowolony, płaca w terminie, umowa o pracę, a co najwazniejsze fajna robota!!!!

koordynator

Witam serdecznie. Dla sprostowania, to jest mój pierwszy post na tym forum, nigdy wcześniej pod żadną inną nazwą, nie zamieszczałem tu żadnego komentarza, wbrew temu co sugeruje jedna z wypowiedzi. Nadmienię tylko dla wiadomości ewentualnych komentujących i próbujących nieprawdziwie oczerniać Firmę Edar, bądź moją osobę, aby zapoznali się z art. 212. § 1 i 2 kodeksu karnego, oraz przy okazji zanim komuś przyjdzie do głowy podszywanie się pod inną osobę zapoznać się z Art. 190a .kodeksu karnego. Szanowni komentujący może nie wszyscy sobie zdają z tego sprawę, ale na prawdę nie jesteśmy anonimowi w sieci, więc radzę dwa razy pomyśleć, zanim coś napiszecie. Jest to mój pierwszy i ostatni post na tym forum, bo to nie czas, ani miejsce na dyskusję. Widzimy się bardzo często więc wszelkiego rodzaju zgłoszone problemy i inne sprawy dotyczące pracy jak zawsze na pewno rozwiążemy wspólnymi siłami. Kończąc ten przydługi wywód przejdę do setna, które głównie skłoniło mnie do napisania tego postu, mianowicie , z okazji nadchodzących świąt chciałbym w imieniu firmy EDAR jak i swoim życzyć wszystkim pracownikom ZDROWYCH, SPOKOJNYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT, oraz SZAMPAŃSKIEGO( oczywiście pod warunkiem że będzie spędzony po za pracą( ) SYLWESTRA, a tym pracownikom którzy niestety mają w tym czasie dyżur, spokojnej i szybko mijającej służby.

grisha

Co wy chrzanicie!!!!! wody na obiektach nie ma , nam koordynatorzy całe zgrzewki po 6 1,5 lita przywoza i tak leza bo za duzo az do nastepnego upału, ale teraz cos kiepsko z pogodą ..... I uważłbym co piszecie, bo idzie dojsc kto co tu pisał słyszałem ,że sprawdzają kto co tu za bzdury wypisuje i pozniej kapa z robota bedzie

seven

lato 2016 - jedna butelak wody mineralnej 2 litry na głowe --- lato 2017r sierpień 0 napoi chłodzących na posterunki - nawet tabletek niema czym popic - do kranu z budki /suflera/ do ubikacji do kranu 150 metrów -------------- co firme nawet na przepraszam niestac . seven

Kiepski
@seven 10.08.2017 16:45
lato 2016 - jedna butelak wody mineralnej 2 litry na głowe --- lato 2017r sierpień 0 napoi chłodzących na posterunki - nawet ta...

Jak nie masz czym popić to sobie weź do roboty czteropak mocnego fula. Kto popija tabletki wodą. Tylko imbecyl!

Pedro

Ja pracuje w Edar juz od dziesięciu lat i jestem bardzo zadowolony. takie opinie to pewnie zostawiają Ci, którzy wylatują z roboty, bo sie nie nadają , albo piją, a tego w Edar nie chcą widzieć !!!!

oblatywacz -
@Pedro 05.07.2017 21:36
Ja pracuje w Edar juz od dziesięciu lat i jestem bardzo zadowolony. takie opinie to pewnie zostawiają Ci, którzy wylatują z...

według mnie ci co piją alkohol sa nagradzani i to dobrze

Aneta

Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jakim pracodawcą jest Zakład Ochrony Mienia EDAR oraz o Waszych doświadczeniach z pracy w firmie, jednak bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Przypominam, że użytkowników portalu obowiązuje regulamin. Zachęcam do zapoznania się z jego treścią. http://www.gowork.pl/regulamin

Aneta

@Pedro a co konkretnie sprawia, że jesteś zadowolony z pracy w firmie? Osoby, które wypowiadały się wcześniej, mówiły o konkretnych rzeczach, które według nich nie działają w firmie poprawnie. Mógłbyś się do tego odnieść? Takie dodatkowe informacje mogą być bardzo istotne dla osób, które na ten wątek trafili szukając opinii na temat EDAR i zastanawiają się nad pracą właśnie tutaj.

Aneta

A jak wyglądają obecnie warunki zatrudnienia w EDAR? Na co mogą liczyć pracownicy?

Pracownik
@Aneta 04.04.2017 13:31
A jak wyglądają obecnie warunki zatrudnienia w EDAR? Na co mogą liczyć pracownicy?

Smród bród i ubóstwo. Tylko nazwa Zakład Pracy Chronionej

Dolores
@Aneta 04.04.2017 13:31
A jak wyglądają obecnie warunki zatrudnienia w EDAR? Na co mogą liczyć pracownicy?

Obecnie ku płaczowi prezesa muszą płacić dodatek za nocki poza najniższą krajową bo tak ich ustawa w końcu zmusiła.Ale co ciekawe niby nocki są szkodliwe a ja się spotkałem ze śmiesznym przypadkiem że facetowi,który ma mało nocek i płacze że mniej zarobi niż ten co ma np cały miesiąc nocek prezes wyrównuje brak tych nocek tak aby zarobił tak samo jak ten co ma same nocki.Że niby w dzień jest taki urobiony bo jest ruch aut i pracują na biurowcu:Heh pomyliło mu się pojęcie.To chyba powinni na ochronie ustanowić dodatek za szkodliwe dniówki bo pewnie na nockach koleś sobie śpi w przeciwieńśtwie do mnie gdzie ja czuwam a potem w dzień to odsypiam.A on by chciał sobie pospać a pewnie w dzień w domu sobie funkcjonować jakby spał w domu.Ech niektórzy mają grupę niepełnosprwności na schorzenia nie związane z głową a jednak im bije na dekiel:

oij

@poldek a powiedz mi prosze kolego gdzie Ty widziales takie oferty pracy od nich? bo ja nic nie znajduje

Dariusz

No cóż nadszedł moment gdzie w moją stronę posypały się groźby karalne ze strony,współpracownika za durne plotki, które ktoś tam coś powiedział w stronę współpracownika.Groźby pod tytułem"JA DO CIEBIE PRZYJADĘ STAĆ MNIE NA TO I CI WPIERDOLĘ",jest to strasznie przykre bo nic nikomu nie zrobiłem.Jestem zmuszony zmienić zakład Pracy!!!ponieważ na szantaż sobie nie pozwolę!!!jest mi niezmiernie przykro,pracuję już 4,5 roku, jednak po urlopie odchodzę!!!Ponieważ nikt mnie nie będzie straszył!!! D.M.KUŹMA

Fridek poniatowski
@Dariusz 15.07.2016 12:57
No niestety jak mówię jest mi przykro,ale mój kierownik co do tych osób które mnie tak poniżały powinien wyciągnąć konsekwencje...

chopie kosa sikiera--albo ina bizuteria rolnicza- i tych twojich kumpli bych pognoł na sosnowiec-a chocby mioł w ryja dostac ale im bych tyz mordy łoproł gizdy pierunskie-do wora i w sole bych utopił--kolego pomocna dłon

Były pracownik
@Dariusz 09.07.2016 17:56
No cóż nadszedł moment gdzie w moją stronę posypały się groźby karalne ze strony,współpracownika za durne plotki, które ktoś ta...

Kurna nie przejmuj się chłopie ja też miałem sytuację gdzie byłem na obiekcie z cukrzykiem i on sobie lubił zasypiać na zmianie.Fakt że ten rozstrojony cukier też go usypiał.Trzeba było odbijać czujniki więc gdyby nie było obchodu to by była haja.No i ja robiłem obchody swoje a jak nadchodziła pora jego obchodów to go budziłem.Ale w końcu zaczął się rzucać że go budzę.No to zrobiłem obchód za niego dla świętego spokoju.No i mu mówię żeby się podpisał a on zdziwiony o co chodzi:A ja się go pytam no byłem za ciebie na obchodzie podpisz się.On dalej zdziwiony.To ja się go pytam wprost:O co chodzi?Byłem za ciebie na obchodzie bo ci się przysnęło a wcześniej jak cię budziłem to miałeś pretensje.Jestem pewien że jakbym nie zrobił to koleś by miał pretensje.Poszedłem za niego-ochrzan(bo on nie spał twierdził),zbudziłem go-ochrzan(po co mnie budzisz),podpisz się-haja jak skór.....n.W końcu się pytam go wprost to co boisz się że cię podkabluję to po co ci mówię żebyś się podpisał.Wtedy rozpętało się piekło(wygrażanie pięściami i wyzywanie od kablarzy).Nie polecam młodym ludziom pracować w tej firmie ze starymi ludźmi.Bo to często ludzie o dużym stażu w zakładach pracy chronionej umiejący wykorzystywać swoje choroby żeby nimi się zasłaniać.A ja że młody,choć poważnie chory(z tym że nie widać tej choroby na pierwszy rzut oka i też ta choroba nie ma jakichś ujemnych skutków dla wykonywania pracy na ochronie)

koordynator

Witam serdecznie. Dla sprostowania, to jest mój pierwszy post na tym forum, nigdy wcześniej pod żadną inną nazwą, nie zamieszczałem tu żadnego komentarza, wbrew temu co sugeruje jedna z wypowiedzi. Nadmienię tylko dla wiadomości ewentualnych komentujących i próbujących nieprawdziwie oczerniać Firmę Edar, bądź moją osobę, aby zapoznali się z art. 212. § 1 i 2 kodeksu karnego, oraz przy okazji zanim komuś przyjdzie do głowy podszywanie się pod inną osobę zapoznać się z Art. 190a .kodeksu karnego. Szanowni komentujący może nie wszyscy sobie zdają z tego sprawę, ale na prawdę nie jesteśmy anonimowi w sieci, więc radzę dwa razy pomyśleć, zanim coś napiszecie. Jest to mój pierwszy i ostatni post na tym forum, bo to nie czas, ani miejsce na dyskusję. Widzimy się bardzo często więc wszelkiego rodzaju zgłoszone problemy i inne sprawy dotyczące pracy jak zawsze na pewno rozwiążemy wspólnymi siłami. Kończąc ten przydługi wywód przejdę do setna, które głównie skłoniło mnie do napisania tego postu, mianowicie , z okazji nadchodzących świąt chciałbym w imieniu firmy EDAR jak i swoim życzyć wszystkim pracownikom ZDROWYCH, SPOKOJNYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT, oraz SZAMPAŃSKIEGO( oczywiście pod warunkiem że będzie spędzony po za pracą( ) SYLWESTRA, a tym pracownikom którzy niestety mają w tym czasie dyżur, spokojnej i szybko mijającej służby.

obserwator

ostatni wpis jest zajebisty,jestem za koordynatorem.Powodzonka Ludziska,życie jest piękne,WESOŁYCH ŚWIĄT

kotek

Kolego dlaczego się podszywasz pod moj nik??? Jak masz coś do koordynatora to mu to powiedz a nie wypisuj żali podszywając się pod innych, bo co tu koordynator winny?No chyba że to koordynator w tej firmie daje wypłatę ,kupuje umundurowanie, kupuje posiłki regeneracyjne ... po mundur byłem osobiście w biurze, miła pani dała mi urzywaną koszulę i to tylko jedną z krótkim rękawem bo z długim nie było rozmiaru, krawat ,czapkę i bluzę oczywiście też urzywaną. Ale wymagania żeby wyglądać nie ztej ziemi.Kurtka zimowa jedna na obiekcie na wszystkich bo ponoć nie przysługuje każdemu. Czarne buty i spodnie musiałem kupić za swoje bo koordynator się czepiał że chdzę nieregulaminowo ubrany, ale za to załatwił polar...oczywiście też urzywany i koszule z długim rękawem ( o dziwo nową!)ale przynajmniej jest, bo jak byłem w biurze to oczywiście nie było. Wypłata jak pisałem wcześniej max 1200zł, czyli głodowa, a i urlopu oczywiście nie ma szans dostsć w tym roku od paru miesięcy bo ponoć wstrzymane... całe szczęście że koordynator daje wolny dzień jak jest potrzeba.dla tej jak firmy liczy się tylko grupa inwalidzka, myślą ze jak zaplacą tą głodową pensje to ludzie będą ich po nogach całować, a właściciele się bogacą. Jedyny plus że organizacja i atmosfera na obiekcie znośna...

kotek

Oj kolego "sukor"czyli koordynatorze jednak milczymy na forum???a zawsze miałeś tyle do powiedzenia.Przemyśl swoje zachowanie,potwierdzam słowa kolegi z wpisu na forum:PANIE PREZESIE KOGO PAN ZATRUDNIA???życzę Panu dalszych sukcesów w Firmie EDAR ;)tylko szkoda mi prezesa iż ma brak świadomości o twoich poczynaniach:( WESOŁYCH ŚWIĄT

Nikuś

No nareszcie ktoś się postarał i prawdę wyrzygał.Ciekawe czy jeszcze pracuje he he.

kotek

1500,-??? a kto je widział?ha ha ha. Jak już to 1200,- i do tego odlicz sobie bilety na dojazd do i z pracy(120zl)kup sobie spodnie do pracy(100zl)oczywiście buty(70zl)a w okresie letnim jak są upały powyżej 25stopni przez pół roku, to hojna firma stawia łaskawie wodę do picia w ilości 1,5litra na miesiąc,pozostaje jeszcze woda w kranie;)a w zimie nie otrzymuje się posiłków reganeracyjnych, a trzeba chodzić w mrozie na obchody i odśnieżać.Tak naprawdę liczy się, że masz grupę inwalidzką jesteś kolejną,,sztuką"za którą uw zakład otrzymuje niezle rekompensaty z funduszu ZFRON,Aa sprubój stracić grupę to masz proponowane 5zl/h a jak nie to spie....prawda panie KOORDYNATORZE???

:)

Tak długo w firmie, a nie umie sobie koordynatora ustawić...:) Może czas zajęcie zmienić :)

Henio

Witam.Pracuje w Firmie już bardzo długo na posterunku xxxx . koordynator jest ustawiany przez pracowników, nie ma swojego zdania, powinni go wypier......dolic, oj PREZESIE zastanów się kogo zatrudniasz jako koordynatora.

srajda

cztste brednie----ale dużo prawdy -urlopy latem dla pupilków - zero dbałości o pracowników---sreje dreje

seba

Kolega dada ma rację naprawdę trzeba mieć jeden zwój mózgu więcej od kury!POGAN lecz się na nogi bo na głowę za późno, powiedz kto cie spłodził a cię pomszcze!

dada

Firma naprawdę bardzo w pożądku,aż miło się pracuje, a ty cieciu POGAN walnij się w czachę zanim coś napiszesz,wnioskując po tym co napisałeś o Firmie EDAR to myślę iż napewno masz jeden zwój mózgu od kury.CO ZA IDIOTA Z POGANA

salvatore

Firma solidna ,dba o ludzi, zatrudnia za umowy o prace,zawsze kaske mam terminowo płaci za pranie odziezy nawet,pracowałem w różnych firmach, ale od kilku lat trzymam się tej firmy

Kolega

Kolego pogan. Po pierwsze to polecam kupić sobie słownik języka polskiego, a po drugie skoro by było tak jak piszesz to ty pierwszy byś się trzymał takiej pracy rękami i nogami.Proponuję ze swoim zaangażowaniem i wiedzą przyjąć się do innej firmy i tam się wykazać swoją uczciwością, choć sądząc po z palca wyssanym nieprawdziwym opisie, z uczciwością u ciebie nie najlepiej.

trator
@Kolega 07.02.2015 11:46
Kolego pogan. Po pierwsze to polecam kupić sobie słownik języka polskiego, a po drugie skoro by było tak jak piszesz to ty pier...

Co ty gościu wypisujesz?w ochronie jestes zatrudniony legalnie na umowe o prace, bo tak w tej firmie zatrudniają.jak sie nie podoba to idz sobie do jakieś firmy kogucik za 5 zł. płatne do reki a nie grzesz tutaj

KOLEGA .
@Kolega 07.02.2015 11:46
Kolego pogan. Po pierwsze to polecam kupić sobie słownik języka polskiego, a po drugie skoro by było tak jak piszesz to ty pier...

PRAWDA SZCZERA PRAWDA I TYLKO PRAWDA I NIEWIEM CZY KOLEGOM - A CO DO ORTOGRAFI BENDE PISAŁ JAK CHCE - DOPILNUJCIE PIJAKÓW -

Brzeźińka

Nigdy nie przychodź na nadgodziny w tej firmie!!!!!!!!!!Za godzinę nadgodzin zarobisz 7,7zł brutto czyli na rękę coś z 5zł to tyle co zarabiają złomiarze na kilogramie puszek.A w lato kilogram uzbierają w pół godziny.

Brzeźińka

A i jeśli liczysz na urlop w lato to nie licz za bardzo.Przyzwyczaj się że w lato to dostają wybrani.Ale jeśli lubisz jeździć na nartach i Cię stać na to przy głodowej pensji z Edaru to przygotuj się na dużo wolnego w zimie:>

Zniesmaczony tym:
@tacos 19.05.2015 16:22
Z tego co wiem to w edarze nie ma nadgodzin.Bzdury wypisujesz.Pewnie Cie zwolnili i sie mścisz.............

Za to polecam Wam gorąco renciści(bo tylko tych ochroniarzy szanuję ze względu na to że to oni dają duży wkład w firmę gdyż są prawie darmowi ze względu na dotacje z PFRONu)POLECAM Wam jeśli jesteście jeszcze młodzi uczcie się j.niemieckiego i uciekajcie z tego kraju.Tam też możecie po pewnym okresie pracy pracować jako osoby niepełnosprawne gdzie zarobki,rechabilitacja są na kosmicznym poziomie.Wiem bo w tamtym roku będąc w odwiedzinach córki załatwiłem sobie nocleg u Polki,która tam pracuje na grupie.Praca lekka,jest w stanie opłacić z tego mieszkanie,wyżywić się i jeszcze zaoszczędzić.A atmosfera w pracy jest wspaniała,jest tam zrozumienie ze strony zdrowych a nie to co tutaj w Polsce.Sam w Edarze na początku pracy w tej firmie dano mnie na obiekt gdzie facet z licencją,który rąbał po 300godzin w miesiącu na umowę o dzieło był tak zajadliwy na rencistów że hej.Obecnie panie Zbyszku polepszyło mi się bardzo zdrowie od tego czasu i uważam że gdyby porównać mnie do pana to jest pan na niskim dosyć poziomie.Ale poziomu pana inteligencji społecznej nigdy pan nie podwyższy bo taki się pan urodził:>

Dolores
@tacos 19.05.2015 16:22
Z tego co wiem to w edarze nie ma nadgodzin.Bzdury wypisujesz.Pewnie Cie zwolnili i sie mścisz.............

Weź się idioto nie wypowiadaj jak nie wiesz!!!Są nadgodziny i to w brud.Ja miałem tak że pracowałem na grupie niepełnosprawności ze 3 miesiące po 240-260 godzin i miałem tego dosyć tym bardziej że robiłem nocki.A koleś co sobie załatwił że nie może na nocki robić zaświadczenie to się śmiał nam w oczy bo robił dniówki i miał w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nadgodziny a kierownik go w przeciwieństwie do mnie nie zmuszał.Jeszcze przyjechał prezes i tamtego gostka pochwalił cóż pewnie jakiś z rodziny prezesa:

Wkurzony

Firma Edar proponuje stawkę na umowie 7,70zł za godzinę brutto.Z tego nie wychodzi najniższa krajowa.Więc na pasku do wypłaty jest coś takiego jak dodatek wyrównawczy do najniższej krajowej.Np:168 godzin razy 7,70zł=1293,6zł.Więc musi dodać 386,5zł dodatku.I wychodzi 1680zł.Ale nadgodziny płaci ze stawki 7,7zł czyli ze stawki niższej niż realnie wychodzi 10zł.Więc nadgodziny wychodzą tak jak zwykłe.Ale ostatnio Edar nie płaci za nadgodziny więcej jak 7,7zł.Pozdrawiam wszystkich oszukanych przez tą firmę.

pogan

to ja Pogan jeszcze chce dopisać na obchody też nietrzeba chodzić ci co mają to w (usunięte przez administratora)u prezesa mają fory ten uczciwy wynocha z pracy -----morzna domnie oddzwonić

pogan

firma morze i dobra tylko jedno ale---musisz dobrze donośić na kolegów z pracy no i pić alkohol w czasie służby ewentualnie przyjść do pracy na służbe nawalony a potem dopić śię -wtedy jesteś wzorowym pracownikiem -uczciwość niejest brana w tej firmie pod uwage--przekonałem śię na sobie---sory taki klimat

latajoncy-ptok

jest jak jest--lepiej nie będzie ---a jak kto chce złota niech szuka gówna w polu----ha ha haa 1680---brutto jak wszadzie

Dariusz

Firma bardzo fajna,Kierownik (usunięte przez administratora)super, pracuję już 3-lata nigdy nie miałem kłopotów ani z Panem Prezesem ani z Kierownikiem,POLECAM WSZYSTKIM

VIP

FIRMA EDAR DZIAŁA NA TERENIE CAŁEJ POLSKI MAJĄ DUZO OBIEKTÓW POD OCHRONĘ NIE TYLKO BUDOWY. JEŻELI KOLEGO CHCESZ TAM PRACOWAĆ TO MUSISZ SPEŁNIAĆ WYMOGI POSTAWIONE PRZEZ NICH SPRAWDŹ STRONĘ... WWW.ZOMEDAR.PL

RAQ

Czy mógłby ktoś napisać, jak w praktyce wygląda robota w Edar? Podobno mają tylko budowy (duże, małe?), i co? Jedna osoba na stanowisku? Trochę to dziwne. Proszę o świeże informacje. Pozdrawiam

AGENT OCHRONY

ZGADZAM SIĘ Z WYPOWIEDZIĄ KOLEGI W 100% J/W.

PRACOWNIK

KOLEGO W DOMU MOŻESZ SOBIE OGLĄDAĆ TV i SŁUCHAĆ RADIA A W PRACY MASZ WYKONYWAĆ SWOJE OBOWIĄZKI! JEŻELI CI TAKA PRACA NIE ODPOWIADA TO POSZUKAJ SOBIE INNEJ JEST DUŻO INNYCH FIRM KTÓRE TO TOLERUJĄ. [usunięte przez moderatora]

Kipek

co to za bzdury że Edar to dobra firma, jeżeli pracuje sie po 16 godzin,a na dyżurce nie mozna miec ani radia a już nie mówiąc o telewizirze mozna [usunięte przez moderatora] dostac od samego siedzenia ,a na dodatek jezeli na zmianie jest sie samemu, pozdrawiam zadowolonych.

Andrut
@Kipek 17.10.2010 20:02
co to za bzdury że Edar to dobra firma, jeżeli pracuje sie po 16 godzin,a na dyżurce nie mozna miec ani radia a już nie mówiąc...

co ty facio garmolisz-radia-telewizora--unas 4 radia-3 tv-internet-chopie ty chyba robisz w inej firmie---EDAR-fest

anonim

super - 2010-08-20 08:47:49 zaklad edar polecam,wywiązuje się z wszystkiego,o pracowników dba.Wynagrodzenia są w terminie wyplacane.Całe kierownictwo to świetni ludzie.POLECAM TEN ZAKŁAD. uczciwy pracodawca takich jest mało....

super

zaklad edar polecam,wywiązuje się z wszystkiego,o pracowników dba.Wynagrodzenia są w terminie wyplacane.Całe kierownictwo to świetni ludzie.POLECAM TEN ZAKŁAD.

Zostaw opinię o Zakład Ochrony Mienia EDAR - Katowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Ochrony Mienia EDAR