logo Megaterm Plus Sp. z o.o.

Megaterm Plus Sp. z o.o.

Kielce

Opinie o Megaterm Plus Sp. z o.o.

Ciekawy 2016-05-24 13:33
Skoro tak bardzo chcesz się tam dostać to znaczy, że wiesz coś na temat warunków pracy i płacy. Napisz coś konkretnego, a nie takie puste "zachęcanie". Bo jak dla mnie to Twój wpis wygląda na podpuchę.
riko 2016-06-27 20:57
z tego co udało mi się dowiedzieć teraz szukają pracowników warunki dobre ale robią przesiew kandydatów, szukają z doświadczeniem. Denis - wyślij cv i zobaczysz co będzie.
7
Johny Deep 2016-06-28 10:12
Dostałem telefon 2 dni po aplikacji. Był już telefon z Niemiec. Faktycznie potrzebują z doświadczeniem, ale też niekoniecznie. Osoby ze "smykałką", podstawową wiedzą mogą liczyć na przyuczenie w przypadku pozytywnej rekrutacji. Zobaczymy co dalej...czekam na kolejne informacje od Firmy.
16
Malfred 2016-07-02 20:50
Czy pracował już ktoś u Nich? W kraju czy też za granicą? Przydały by się konkretniejsze informacje...
1
Obserwator 2016-10-23 21:09
Wie ktoś, skąd takie nagłe zapotrzebowanie na tylu fachowców? wymiana kadry czy rozbudowa?
Antoni 2016-10-31 11:06
Bo w korporacji z innymi firmami szukają pracowników na kontrakty w Niemczech- piszesz do nich CV, a odzywa się inna firma, zatrudnia jeszcze inna na polskich warunkach i jedziesz do Niemiec. Wszystkie podobne oferty pracy to prawdopodobnie ten sam koszyk.
Ile płacą w euro za miesiąc pracy ??? 2017-01-20 18:58
Blaz93
ja 2017-03-05 17:48
Może bym był zainteresowany pracą ,Pracuję od 2 lat na zbrojarni na metaxsie ,prościarkach ,gientarce i biglu jestem ciekaw co napiszecie o warunkach na hotelach i oczywiście zarobkach.Pozdrawiam gości po fachu
Pasion de Gavilanes Juan 2017-10-01 15:01
Witam

Słyszałem, ale też niepotwierdzone informacje, że zarobki w Niemczech w przedziale od 5000 tys. do 8000 tys. złotych ? Jeśli ktoś zna temat to proszę odp?
Marta 2017-10-02 08:41
@Pasion de Gavilanes Juan w ofercie pracy można wyczytać, że zarobki w Niemczech wahają się od 8-10 tys. złotych. Oferują również stabilne zatrudnienie na umowę o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji, pełne ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, zakwaterowanie i odzież ochronną / roboczą, opiekę polskiego koordynatora. Czy zastanawiasz się nad aplikowaniem?
1
Pasion de Gavilanes Juan 2017-10-03 16:33
Witaj
@Marta Obiecujące te oferty, ale czy faktycznie jest tak, jak piszą w ogłoszeniach?. Fajnie jest to opisane i trochę wypraw miałem z innymi firmami za granicą. Zarobki są standardowe tak w innych krajach.
Marta 2017-10-05 12:28
@Pasion de Gavilanes Juan myślę, że najlepiej się samemu przekonać, ponieważ opinie mogą też być różne ze względu na różne stanowiska pracy. Zresztą nie każdemu taka praca może odpowiadać. Czy zdecydowałeś się aplikować do Megaterm Plus Sp. z o.o.?
Pasion de Gavilanes Juan 2017-10-08 17:36
@Marta No dokładnie tak i wybór już niestety zależy od chęci osób. A w tej firmie nie potrzeba znajomości języka?. Masz racje, ale lepiej uważać trzeba na różnego typu ogłoszenia. Nie wiem jeszcze ....
Zostaw swoją opinię o Megaterm Plus Sp. z o.o. - Kielce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Megaterm Plus Sp. z o.o.