brak logo

VIGOZ Skep odzieżowy

Bielsko

Opinie o VIGOZ Skep odzieżowy

anonim 2010-02-19 23:25:39
tu w gliwicach to co miesiac sie ktos zwalnia z tego sklepu a cały pasaż wyje ze śmiechu z tej idiotki :) hahah
anonim 2010-02-20 09:52:52
dzieki Anonim :* widze ze naprawde tam nie jest dobrze, a zrezygnowac z dobrej pracy na rzecz jakiegos smiesznego sklepu to chyba byloby glupie. myslalam, ze zdobede jakies doswiadczenie w sklepie jako sprzedawca ale najwidoczniej to moze troszke poczekac ;) bo praca z debilami to naprawde nerwy i stres... i dochodzi do zwolnienia...ja bylam na rozmowie w rybniku a do pravcy mialam isc do jastrzebia... i tam tez jest ta sama szefowa?? to tak tylko z ciekawosci;) mi mowili, ze wyplata od 1000 do 1600 az sie zdziwilam. 1600 moim zdaiem to troszke przesadzone wiec od razu byl pierwszy minus ;)) jeszcze raz wielkie dzieki :*:*
anonim 2010-02-20 10:17:25
wszedzie jest te same szefostwo. ile? 1600? HAHAHAH. ja mialam rzekomo zarabiać 1300 i to była najwieksza stawka ale nigdy nieujrzałam tam takiej sumy...szefowa zawsze znajdzie jakis powód zeby Ci ukrócić pensje ze niby sa braki na sklepie ze zle przepisana kartka z towarem do zeszytu i przez takie jej głupie powody dostawało sie do łapy 800zł czasem nawet mniej i w dodatku na raty. skoro uważa sie za pania magister to powinna wiedziec ze w tych czasach jest takie cos jak PRZELEW BANKOWY.... i ze powinno sie wyplaty robic przelewem a nie do ręki jak w jakims spożywczaku. gdybym wiedziała ze tam sa takie przekręty to nigdy bym tam cv niezłożyła. ale z prywaciakami tak wlasnie jest ,w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byli gówno widzieli i traktuja wszystkich jak smieci.
bezrobotna 2010-02-20 23:01:44
no to pięknie ...;/ co to za babsko... jakbym sie zwalniała to bym jej powiedziala co o niej mysle ;]]] bo morde zawsze trzyma sie zamknieta ale bez przesady... jak ktos z kogos palanta robi...babka mówiła ze w pierwszych dwóch miesiącach 1000 a później 1200 i wiecej, ale wczesniej przez "ta smieszna" rozmowa weszłam wlasnie na forum i poczytałam co nieco :)wiec dla mnie to bylo smieszne :) później powiedziała, ze po to jest to SZKOLENIE ze duzo osób samych sie wyłamuje i zeby nie bylo tak, ze zostaną bez personelu jak przyjdzie otwierac sklep. i tak sobie pomyslałam wtedy, ze to sklep tylko dla WYTRWAŁYCH :):):) no to przeszłas przez udręke ...!
pozdrawiam :*
jaaaaaaaaa 2010-03-05 16:04:34
warto tam pracowac. nie jest az tak zle jak pisza... pewnie wypowiadaja sie tylko te ktore sie zwalniały i nie chcialy zostac na okres wypowiedzenia... to wiadomo ze mialy pewne nieprzyjemnosci. ale ogolnie praca jest ok.
najnaja 2010-03-14 20:18:21
to prawda !!! uwaga na ten sklep!!!
asiula 2010-03-15 09:10:53
O kurcze a Ja tam dzis na rozmowe mam okazję pojsc hmmm.... z tego co piszecie to jest tragedia, jeszcze z takimi agentami sie nie spotkalam i teraz nei wiem czy zdecydowac sie wogole pojsc tam czy olać system i szukać czegos innego?? Dopiero dzis trafilam ne to forum i bardzo ciekawe rzeczy piszecie:) pozdrawiam
Vigoz- BIGOS! 2010-03-15 19:58:35
Popieram wypowiedź, ta firma to dziadostwo jakich mało! Nie ma na co czekać, trzeba działać.Zgłaszam sprawę do PIP- u!!!
PIP 2010-03-15 23:31:54
Zgadzam się z Tobą Vigoz-Bigoz! trzeba to zgłosic do PIP-u. To jest juz męczące jak szefostwo traktuje pracowników, każdy jest człowiekiem. Tą sprawą zajmie soe PIP, gwarantuje.
propozycja 2010-03-18 23:04:08
Proponuje abysmy zebrały podpisy bo jest nas sporo.....to trzeba zakończyć........
Trzeba nauczyc ich szacunku do ludzi.....
zainteresowana 2010-03-24 20:21:13
we wszystkich sklepach czyli w Gliwicach, Rybniku, Oświęcimiu, Krakowie, Bielsko-Białej, Nowym Targu, Jastrzębiu Zdroju, Piotrkowie Trybunalskim dzieje sie tak samo???? tzn że jest tak źle z utargami i wypłatami???
anonim 2010-06-16 11:31:22
wczoraj dzwonila do mnie dziewczyna zaprosic na szkolenie wydawala sie sympatyczna i jak z nia rozmawialam mowila ze praca jest ok ale z tego co tu czytam to nie wiem czy isc tam czy nie. polecacie?
Nieznajoma 2010-06-18 20:33:50
Dziewczyny jutro idę na rozmowę kwalifikacyjną i mam zostać również na szkoleniu...czytałam wasze opinie i jestem już przerażona,a szukam pracy już ponad dwa miesiące i chciałam bym w końcu jakąś znaleźć czy faktycznie jest tak źle w tym sklepie ??Proszę o szybką odpowiedź
teznieznajoma 2010-06-19 22:12:31
bylam na rozmowie i szkoleniu. dziewczyna ktora ze mna rozmawiala byla mila i sympatyczna i nie mowila ze w pracy jest zle. wrecz mowila ze jest zadowolona. ale czytajac wasze komentarze nie wiem czy isc jutro znowu na szkolenie.
Ona_86 2010-07-09 12:27:14
Sklep tragedia zdecydowanie nie polecam...
GOSCIU 2010-07-09 22:46:46
po rozmowie z jakas mala blondyna i szkoleniu z niedoswiadczona "pracownica" ktora sama nie miala pojecia o czym mowi mam dosc. dziewczyna ktora szkoli sama potrzebuje szkolenia. umowa na 1/4atatu i takie wymagania. porazka
ona89 2010-07-19 19:05:11
nie narzekajcie tak ze towar z Francji.. widzialyscie ze na metkach ktore szanowna szefowa daje do przyczepienia jest napis "zaprojektowano we francji"?? :) tez potrafie sobie takie wydrukowac. na wszystkich ciuchach "made in china" ale my mamy wmawiac biednym ludziom ze towar z włoch.. zal. tylko idiotki z siebie robimy bo nikt normalny w to nie wierzy.
xxxx 2010-08-23 16:28:05
Powiedziala co wiedziala
...Gwarek TG 2010-08-25 10:51:04
Jeżeli chcesz tam pracować musisz znać wszystkie ceny hurtowe i detaliczne, nazwy marek, kody całego asortymentu inaczej Cię wywalą ( usunięte przez administratora )
TG GWAREK 2010-09-01 11:29:00
brak szacunku , obrażają, oszukują US. oskarżają a sami na siebie nie patrzą
ddrdgs 2011-01-06 00:01:25
drogie dziewczyny czytam wasze opinie owaszych pracodawcach i nadziwić się nie mogę waszej głupocie. serdecznie współczuje tym ludziom , ze na swojej drozde zawodowej trafili na takie prostaczki.dziewczyny powinnyscie szukac pracy w spożywczaku a nie w salonie odzieżowym w galerii. a wasza szefowa powinna ostrzec innych pracodawców umieszczając wasze zdjęcie w internecie, żebyscie czasem już nigdy nie znalazły pracy u żadnego pracodawcy.
anonim 2011-01-28 22:38:42
Pierwszy raz wchodze na tą strone i łapie się za głowe co te dziewczyny piszą. Chyba wogule nie pracowały w tej firmie. Pracuje w tej firmie od 2,5 roku ,dobrze mi płacą, co miesiąc w terminie dostaje niemałe wynagrodzenie,szefostwo jest wymagające jak w każdej innej pracy ale są dla mnie mili i sympatyczni,umowe mam ok. Ja osobiście jestem zadowolona.Pozdrawiam
1
anonim 2011-01-28 23:14:43
Widać że każda co pisze tak źle o szefostwie i o tej firmie nie nadawała się do tej pracy,była pewnie leniwa albo wogule nie została zatrudniona. Bo ja pracuje 8 miesięcy i zawsze mi wypłacają, jestem sudentką i mam z koleżanką z pracy wolną rękę jeśli chodzi o grafik. Jestem pracowitą osobą i zależy mi na utargach i przez to mam fajne wypłaty.
anonim 2011-01-28 23:15:03
Widać że każda co pisze tak źle o szefostwie i o tej firmie nie nadawała się do tej pracy,była pewnie leniwa albo wogule nie została zatrudniona. Bo ja pracuje 8 miesięcy i zawsze mi wypłacają, jestem sudentką i mam z koleżanką z pracy wolną rękę jeśli chodzi o grafik. Jestem pracowitą osobą i zależy mi na utargach i przez to mam fajne wypłaty.
tiki 2011-01-29 15:06:10
Nie wiem jak było 3 lata temu ale teraz pracuje i moge powiedzieć na moim przykładzie,że firma jest solidna. Dobrze płacą, szefostwo jest uprzejme ,miłe,ale wymagające. Ciuchy mają fajne. Też jestem studentką i mam bezproblemowy grafik. Polecam prace w Vigozie.
anonim 2011-02-02 22:34:02
Hej anonim, jeśli można wiedzieć, to w którym sklepie pracujesz, że wszystko jest takie super? Może poproszę szefową o przeniesienie. hihihi...P.S. A tak przy okazji czy anonim i tiki to czasami nie ta sama osoba? ;-) P( usunięte przez administratora )
anonim 2011-02-03 14:45:55
Ludzie weźcie się ogarnijcie. Poczytajcie sobie opinie o pracy w innych sklepach (zarówno tych markowych, jak i tych typu Vigoz). Wszędzie jest tak samo. Jak Wam się to nie podoba to załóżcie własny biznes. Praca to praca, nie ma lekko. Pracowałam w wielu miejscach i wszędzie szefostwo traktuje pracowników tak, że można by było horror psychologiczny napisać i to oparty na własnych doświadczeniach. Pójdziecie pracować do fabryki...nie będzie się podobać bo tam nie ma słodko. Pójdziecie pracować do marketu...też się wam nie będzie podobać. Tak można wymieniać w nieskończoność bo zawsze jest tak, że szef jedzie po pracowniku. I naprawdę nie wiem jak Wy zamierzacie funkcjonować w społeczeństwie skoro nie potraficie się z tym pogodzić.
. 2011-02-06 22:08:08
szłyszałem,że w tej firmie pracuje dużo osób i jakoś cały czas pracują to znaczy że są zadowoleni i musze powiedzieć,że śmieszą mnie te opinie negatywne,że tacy oni są źli.NAJLEPIEJ BĄDŹCIE WSZYSCY NA BEZROBOCIU,bo wam zawsze wszędzie będzie źle.
anonim 2011-02-06 22:25:03
Owszem... wszędzie na pracodawców można narzekać... pracodawca może mieć swoje zdanie, powiedzieć pracownikowi co myśli itd... Ale nikt pracodawcy nie daje prawa poniżania pracownika przy klientach, wrzeszczenia na niego, zastraszania. Przecież każdy pracownik jest człowiekiem, któremu należy się szacunek. Bycie pracownikiem nie oznacza niewolnictwa i braku możliwości wypowiedzenia własnego zdania na konkretny temat.
2
anonim 2011-02-06 22:25:26
Owszem... wszędzie na pracodawców można narzekać... pracodawca może mieć swoje zdanie, powiedzieć pracownikowi co myśli itd... Ale nikt pracodawcy nie daje prawa poniżania pracownika przy klientach, wrzeszczenia na niego, zastraszania. Przecież każdy pracownik jest człowiekiem, któremu należy się szacunek. Bycie pracownikiem nie oznacza niewolnictwa i braku możliwości wypowiedzenia własnego zdania na konkretny temat.
anonim 2011-02-06 22:26:26
Owszem... wszędzie na pracodawców można narzekać... pracodawca może mieć swoje zdanie, powiedzieć pracownikowi co myśli itd... Ale nikt pracodawcy nie daje prawa poniżania pracownika przy klientach, wrzeszczenia na niego, zastraszania. Przecież każdy pracownik jest człowiekiem, któremu należy się szacunek. Bycie pracownikiem nie oznacza niewolnictwa i braku możliwości wypowiedzenia własnego zdania na konkretny temat.
Ja 2011-04-05 16:56:07
Byłam na rozmowie, dokładnie tak wygląda, rozmowa przy ladzie sklepowej, później na szkoleniu, w ciągu całego dnia tylko jedna osoba zrobiła zakup:) zastój mają w tym sklepie niesamowity, asortyment pozostawia wiele do życzenia:) lepsze ubrania znajdziecie na przecenach w sklepie z tanią odzieżą :)od razu podziękowałam.
( usunięte przez administratora )
na szkoleniu 2011-04-05 17:15:32
byłam na szkoleniu ale zniechęciło mnie przede wszystkim wynagrodzenie ( usunięte przez administratora )za pracę 12 godzinną, to że jeśli się nic przez cały dzień nie sprzeda, sprzedawca musi sam coś kupić w tym sklepie bo nie może być dzień z zerowym dochodem, nie podobało mi się to że szefowa będzie wydzwaniała do mnie na tel prywatny po kilka razy na dzień. Osoba u której byłam na szkoleniu wiele mi opowiedziała o warunkach tam panujących, o niuansach, i o samej( usunięte przez administratora ) jednym słowem żenada:)
Ja 2011-04-11 15:04:11
Co tu dużo mówić, jak ktoś chce być wykorzystywany to jest to praca dla niego. Rozmowę kwalifikacyjną nie przeprowadza pani szefowa tylko zwyczajna sprzedawczyni, i od razu zaprasza na 5 dniowe bezpłatne szkolenia, na których przez 5 dni za darmo pracujesz, oczywiście bez wynagrodzenia, po 5 dniach zjawia się pani szefowa i robi lekcję pokazową, na której wybiera się kogoś.....:) w Gliwicach ciągle widnieje ogłoszenie od dłuższego czasu, że poszukują kogoś, widocznie nie ma chętnych:)
ciapka 2011-05-02 00:30:31
smieszna jestes, to Ty ż? ;p coz mozesz sie nie zgadac z opiniami innych ale prawda jest taka a nie inna, o wszystkic sklepikach pod szyldem vigoz :D przeraszam o SALONACH odziezowych marki vigoz :)
Gruby_Luk 2011-05-31 23:43:30
Co tu się rozpisywać, wygląda na to że najlepiej omijać i to szerokim łukiem.
VG 2011-11-26 13:36:16
pracowałam w VG przez ponad rok. Różowo nie ma, ale nigdzie nie jest idealnie. Szefostwo jak szefostwo. Zawsze sie w głowach poprzewraca jak sie jest wyżej niż inni. Myslą ze mogą robić z ludzmi co sie im podoba, ale tak niestety nie jest i kiedys sie o tym z pewnoscia przekonaja. Wyplaty jak wyplaty. Prawie w terminie. Z umowami roznie bywalo, ale ogolnie raczej na jakiejs sie pracowalo. Szkoda tylko ze jak sie im grunt pod nogami wali nie potrafia byc lojalni wobec pracownikow ktorzy sa lojalni wobec nich. Ludzie klamki i zawiasy. Przykro. A co do wypowiedzi -. ż( usunięte przez administratora )pozdrawiam.
ayy 2013-01-18 18:32:23
Hej dziewczyny, i jak tam wyglada sytuacja w "słynnych salonach" Vigoz? pracuje albo pracowal ktos w ostatnim czasie, dalej to tak wyglada? Pozdrawiam
bylapracownica 2013-01-19 18:45:51
tez jestem ciekawa:) Ale pewnie nic sie nie zmienilo. ( usunięte przez administratora )o juz s atacy ludzie ktorzy zawsze beda wykorzystywać innych
Ona4212 2013-01-24 12:59:26
Nic się nie zmieniło a nawet powiem więcej jest gorzej niż było. Im większy kryzys tym bardziej siadają na pracowników. Nie będę się rozdrabiać co do innych spraw bo wygląda to tak jak opisują dziewczyny z "góry". Powiem tak praca sama w sobie nie jest zła, ale szefostwo MASAKRA !!!!!!!

Pozdrawiam byłe i obecne pracownice :)
mała201 2013-03-08 09:08:43
Pracowałam w o wiele trudniejszych warunkach i cięższą pracę się wykonywało, ale przynajmniej szefostwo było w porządku i dało się wszystko znieść w przeciwieństwie do Vigoza. Tutaj sie nie napracujesz bo niema kompletnie ruchu ani utargów ale atmosfera nie do zniesienia. Ta przemądrzała blondi myśli że jest pępkiem świata i wszystkie rozumy pozjadała. Jeździ po pracownikach i obcina wypłaty dosłownie za wszystko tak że wypracować ( usunięte przez administratora )za 180 godzin to cud.

Koszmar!!! Dziewczyny nie dajcie się.( usunięte przez administratora )
samosia 2013-12-09 21:16:19
Sytuacja się nie zmieniła :-) nadal to samo.(usunięte przez administratora) Te tygodniowe szkolenia w sumie się przydają,bo się ogarnia potem wszystko. No ale człowiek się starał a oni to mają (usunięte przez administratora)..gdzieś. (usunięte przez administratora) NIE POLECAM pracy w tym sklepie!! Mi wystarczył miesiąc..psychicznie się nie dało wytrzymać!
bhjbk 2014-02-20 16:07:20
nic sie nie dostaje
anonimowa2012 2014-06-17 12:37:22
Pozytywne opinie wystawia sobie szefostwo jedynie lub ich znajomi :D praca w tym miejscu to dno,siadaja tak na psychike ze nie da sie wytrzymac,"szefowa" nie ma pojecia jak prowadzic interes i tylko wyzywa sie na pracownikach. Co godzine dzwoni i pyta o utarg jezeli masz niski grozi Ci zwolnieniem. Ciuchy bardzo zlej jakosci wiec nic dziwnego ze nie ma klientow. Przez 12 godzin musisz siedziec w boksie,jak wyjdziesz a szefowa Cie na kryje to robi sie nie milo (lepiej nie korzystac z toalety). Pieniadze nigdy nie sa wyplacane w terminie. Dno intelektualne i tyle w tym temacie. Jak odchodzisz z pracy to nagle gina rzeczy za ktore musisz oddawac kase. Wiedza jak zarabiac na pracownikach. Umowe dostajesz na pol etatu a zapierdalasz ile sie da. Nie polecam nikomu w tym syfie pracy,ja naszczescie od paru miesiecy mam spokoj....
anonimowa2012 2014-07-02 14:20:29
Tak ale na pol etatu ktora jest nic nie warta ale pracujesz minimum po 170 godzin w miesiacu
ona 2014-09-19 22:09:50
masakra. żanecisko jest dnem totalnym. Niedouczona nieudacznica.
Nie idzie tam do pracy!!!!
Chyba, że lubicie sadystów.
maryba 2015-01-31 18:40:04
chciałabym zostać sprzedaqwczynią w vigozie. Jakie wymagania stawiają przed taką sprzedwczynią bądź przed sprzedawcą? coś konkretnego czy może nie specjalnie? zbieram wszelkie info zanim pójdę tam ze swoim cv, bo na pracy mi zależy więc nie chciała bym się wygłupić jakoś, rozumiecie mam nadzieje wielką
zainteresowana 2015-09-04 16:13:58
Cześć, czy ktoś z was posiada jakiś numer do szefostwa firmy Vigoz&Kabeen ze sklepu w Tarnowie? Chciałabym zapytać o pracę, a nigdzie nie mogę znaleźć żadnego numeru. Bardzo proszę o pomoc. Jeśli ktoś z Was ma taki numer proszę podeślijcie mi na @, bo tu chyba usuną.. cocain_more@wp.pl
Xussy 2016-02-19 20:35:38
Serdecznie nie polecam, szefostwo bardzo prymitywne, podpisywanie świstków, że pobrało sie wypłatę na miesiąc w przód jest po prostu chore. Wypłaty nie robione przelewem tylko sama sobie bierzesz z kasy, oczywiscie jeśli jest taka sauma, jak nie, to rób taki utarg do usranej śmierci, zeby się uzbierało na wypłatę. Oszukiwanie w danych w PITach, wpisane mniejsze kwoty przychodów. Codzienne dzwonienie do sklepu i pytanie o utarg, darcie się, jeśli utarg jest kiepski, a nie oszukujmy się, takich szmat to nawet na szmateksach nie ma, poza tym paniusia przywoziła tam swoje używane śmierdzące ciuchy,które tylko oklejało się nowymi metkami. Żenada, odradzam z całego serca.Żanetko, wyżej srasz, niż dupe masz, cała odziana w podróbki - z gówna nie ukręcisz bata.
Darek 2016-05-20 20:59:02
sądzę, że jedna osoba tutaj cudów nie zdziała.. a nie widzę tuta zbyt wielu negatywnych opinii o nich..
Zostaw swoją opinię o VIGOZ Skep odzieżowy - Bielsko
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VIGOZ Skep odzieżowy