brak logo

SMARTWARE

Poznań

Opinie o SMARTWARE

felek 2016-02-03 16:13
Wszystkie pozytywne komentarze chyba napisał właściciel. Polecam zrobić tak - sprawdzić kto jest właścicielem firmy, następnie wyszukać po nazwisku opinii i cała prawda o firmie wyjdzie. A wygląda ona następująco:
- 1500 zł netto,
- brak jakiegokolwiek rozwoju,
- brak perspektyw lepszego stanowiska,
- praca od projektu do projektu, nie wiadomo co będziesz robił za pół roku.

Praca dla desperatów, chociaż i tak wolałbym pójść do pracy w biedronce za dużo lepszą pensje, a po drodze zrealizować projekt open source.
felek 2016-02-03 16:39
Idź tam do pracy to się zdziwisz ;) tak jak standardem na początku dla testerów jest 2,5-4 k tak tutaj 1,5 k ;)
Link: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,213698
felek 2016-02-11 13:45
Czyli tak jak maxym mówi - jedyne co proponuje ta firma to "rozwój".
Chociaż nikt nie wie o co z tym do końca chodzi.
Rita 2016-03-12 04:13
Ogólnie rzecz biorąc jest słabo. Brak szkoleń, roczne 'premie' w wysokosci 50-200 złotych, 0 kontakt z pracodawcą (rozmowa, podpisanie umowy i radź sobie sam). Jest jeden plus - zatrudniają praktycznie każdego - byleby chciał niewiele i miał jakiś dyplom, a później pracuj z takim kołkiem.
Pracownicy banku w krórym przyjdzie Ci trwać w niedoli to w 99% osoby przez zasiedzenie, mierni, bierni ale wierni - 90% czasu na pudelku, a zadania się piętrzą. Nie polecam, praca w SMARTWARE niszczy, już lepiej zatrudnić się u prawdziwego pośrednika niż tutaj.
blondas 2016-05-06 11:57
jest to bardzo rozwojowa praca, zapytaj ludzi zatrudnionych na tych stanowiskach a przekonasz się najlepiej
piosza 2016-10-24 14:04
Pracodawca poprawny !
Sprawy kadrowe i płacowe jak najbardziej poprawne.
Pracowałem ok 10 miesięcy, oczywiście zgodnie z założeniem działalności byłem delegowany do docelowego pracodawcy . Pozwoliło mi to docelowo przejść do kolejnego pracodawcy.
Z pracownikami kadrowymi miałem zawsze dobry kontakt. Wynagrodzenie wypłacane terminowo.
Zuzanna 2017-04-18 11:28
@blondas rozumiem, że w odróżnieniu od innych użytkowników masz wrażenie, że praca w SMARTWARE daje Ci możliwość rozwoju. Chętnie dowiemy się więcej na temat tego co zapewnia praca w firmie.
@piosza możesz powiedzieć coś więcej na temat swojej współpracy z SMARTWARE?
S1751H 2017-08-31 17:27
Strata czasu.
Nie polecam.
Zuzanna 2017-09-01 11:59
@S1751H - Co jest powodem Twojego negatywnego nastawienia do SMARTWARE? Napisz nam więcej o swoich doświadczeniach z firmą. Każdy merytoryczny, rzetelny komentarz może być cenny dla przyszłych kandydatów.
Zostaw swoją opinię o SMARTWARE - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SMARTWARE