ITMAGINATION Sp. z o.o.
2 1305

Opinie o ITMAGINATION Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ITMAGINATION Sp. z o.o.

Opinion

Let's summarize below opinions for our foreign candidates. Company is worst employer with absurdly dynamic and inconsistent structure, company culture and vision with no respect to contractors offering abusive contacts for lowest remuneration. To avoid at all cost, if get hired just to get work permit and quit later for any other opportunity (good advice: do not include this company in your CV after this episode).

   
Q
@Opinion 18.06.2018 13:56

Have you ever been hired in this company? I guess not. You just summarized fake comments.

   
Indisputable

Moi drodzy, obserwowałem wymianę zdań na tym forum od dłuższego czasu. Moja historia z #ITMAGINATION trwała na tyle długo, żeby mówić o faktach i uprzedzić o tym, że nie będę komentował odpowiedzi na tego posta. Kilka informacji, które już w tym momencie mogę podać, mam nadzieję, uchroni kolejnych potencjalnych partnerów biznesowych i klientów od bardzo negatywnych konsekwencji. Na początku kilka faktów, dla potencjalnych pracowników (partnerów B2B): Umowy #ITMAGINATION łamią zasady równowagi pomiędzy partnerami, ewentualne modyfikacje i tak nie uchronią Was od konsekwencji. Jest wiele zapisów ogólnych, które mają szerokie pole do interpretacji, np. zakaz konkurencji, zakres świadczonych usług, najwyższa staranność świadczonych usług. Wasza praca nie będzie oceniana przez pryzmat umiejętności lub wyników porównywanych do celów ustalanych podczas rozmowy rekrutacyjnej. Będziecie oceniani przez pryzmat aktualnych emocji i nastrojów ścisłego Zarządu spółki, kompletnego podporządkowania nawet nieracjonalnym decyzjom Zarządu, zgodności Waszych działań z bliżej nieokreśloną i niekomunikowaną wizją rozwoju spółki. Strategia biznesowa i #HR całej grupy spółek #ITMAGINATION jest wypadkową kilku przeczytanych i opatrznie zrozumianych wywiadów z takimi wizjonerami i trenerami jak #Bazos #HuntDavis #Musk. Kierunek słuszny, jednak brak głębokiego zrozumienia przekłada się niestety na chaos organizacyjny i komunikacyjny, który dotyka bezpośrednio Was. Wasze umowy w przypadku jakichkolwiek zawirowań pozostających poza waszą kontrolą będą łamane. Zarząd będzie Was traktował przedmiotowo i z pozycji siły. Zamiast propozycji rozwiązań otrzymacie ultimatum. Jeżeli będziecie bronili swoich racji firma zdecyduje się nie wypłacać należnego wynagrodzenia, przyjmując taktykę przeciągania wszystkich spraw. Waszym jedynym wyjściem będzie szybkie porzucenie złudzeń o etyce biznesowej ścisłego Zarządu i skorzystanie ze ścieżki sądowej - co doradzam Wszystkim potencjalnym poszkodowanym. Podpisując kontrakt stajecie się częścią organizacji, która w zamyśle założycieli jest instrumentem do generowania maksymalnego poziomu przychodu. Jeżeli znajdziecie się w zespole realizującym dochodowy lub perspektywiczny projekt - otrzymacie pełne wsparcie i uwagę. Jeżeli sytuacja zmieni sie, niezależnie od Waszego zaangażowania, tracicie poparcie organizacji i bezpośrednich przełożonych. Nauczycie odsuwać się od ludzi i wyzwań, które wymagają wysiłku i mogą być niepopularne. Potencjalni klienci, udziałowcy, akcjonariusze, czy partnerzy medialni #ITMAGINATION powinni mieć na uwadze możliwość wystąpienia kilku bardzo prawdopodobnych zdarzeń: Wasze kontrakty będą oceniane przez pryzmat przychodów jakie aktualnie generują na rzecz #ITMAGINATION. Jeżeli na horyzoncie pojawi sie bardziej dochodowa okazja biznesowa, kluczowe zasoby z Waszego projektu zostaną przesunięte bez wcześniejszego uzgodnienia. Zostaniecie postawieni w sytuacji, w której Wasze możliwości do prawidłowej reakcji będą znacznie ograniczone. Etyka biznesowa prezentowana i utrwalana w organizacji przez ścisły Zarząd prowadzi do sytuacji, w której konflikty wewnątrz firmy i ewentualne naruszenia ogólnego kodeksu etyki są też wiązane z odbiorcami końcowymi usług - więc w skrócie z Waszą reputacją. Będziecie odbiorcami usług, które #ITMAGINATION przedstawi jako efekt pracy zgranych, zmotywowanych i bardzo kompetentnych zespołów. Pamiętajcie jednak, że wysoki współczynnik rotacji pracowników prowadzi do sytuacji, w której kupujecie jedynie pakiet referencji i prezentację kurczącego się potencjału firmy, bez żadnej gwarancji stabilności. Wasze umowy mogą stać się przedmiotem zajęć komorniczych. Ostatnie odejścia osób z poziomu Zarządu, tzw. C-level i narastający rachunek niespłaconych zobowiązań spółek z grupy #ITMAGINATION z wysokim prawdopodobieństwem doprowadzi do dużej ilości procesów sądowych, w której to Wy będziecie świadkami powoływanymi przez poszkodowanych pracowników. Podsumowując, to jest obraz oparty o moje doświadczenia z firmą. Wszelkie scenariusze zdarzeń mają poparcie w rzeczywistych sytuacjach lub będą naturalną konsekwencją już zaistniałych faktów. Szanuję też zdanie osób, które mają o tej organizacji inne zdanie. Wszystkim osobom, które potwierdzają to co napisałem albo zostały doświadczone przez działania #ITMAGINATION mogę doradzić jedno – nie pochylajcie głowy, nie rezygnujcie ze swoich praw. Rzeczywistość jest dokładnie taka, na jaką się codziennie zgadzamy. Powodzenia!

   
Deja Vu
@Jabłko Antek 10.06.2018 15:27

ja mam owoce codziennie, ale w domu, nie w ITMAGINATION

   
Franz

Praca od 02.2015 do 02.2018. Ogólnie oceniam 4/5. Plusy: - projekty dla największych firm w PL, - ładne biuro w centrum, - różne opcje rozwoju, - po 3 latach pracy ogromny wzrost umiejętności => kolejna praca $$$ - doświadczony zespół, - stabilność. Minusy: - korporacyjna struktura, - restrykcyjna umowa,

   
hehe
@Daniel 07.06.2018 12:20

Daniel, proste, że sam sobie nie dajesz do podpisana kar umownych :D

   
Dziennikarz

Szanowni Państwo, Jestem dziennikarzem jednej z wiodących gazet, której nazwy podać tutaj ni mogę. Zainteresował mnie temat łamania prawa przez tą firmę. Rozmawiałem już z kilkoma osobami, które pracowały czy jeszcze pracują z Wami. Państwa opinie są niezwykle ważne, bo pokazują brak zaangażowania, ogromna niechęć i brak zaufania do pracodawcy. Jest to efekt konkretnych zachowań wobec Was i sposobu działania osób decyzyjnych, braku poszanowania dla współpracownika i totalnego braku komunikacji. Abstrahując od osobistych przekonań Państwa czy różnych doświadczeń jakie dosięgły Was w tej organizacji, najgorsze są te działania firmy przekraczające granice prawa. Rozmawiałam z osobami, które wskazywały zastraszanie i przymuszanie do podpisania bardzo niekorzystnych dokumentów o nazwie porozumienie o zakończeniu współpracy, groźby dotyczące nie zapłacenia zobowiązań wynikających z postanowień umowy, czy finalnie nie płacenie tych zobowiązań, skutkujące pozwami sądowymi, które wkrótce do firmy spłyną. Wyglada na to, że takich będzie coraz więcej, sluchajac komentarzy Państwa na temat stanowiska osoby najbardziej decyzyjnej- jednego z właścicieli. Jestem w trakcie zbierania informacji na temat łamania prawa przez pracodawcę/ stronę postanowień umowy i stosowania innych nieczystych zagrań wobec współpracowników czy już byłych współpracowników. Dotarłem już do kilku osób, które dysponują dowodami czy nagraniami na temat sposobu rozwiązywania współpracy, przedmiotowego traktowania czy unikania komunikacji dotyczącej zalegającej płatności . Jeżeli jeszcze ktoś z Państwa ma taki problem z firmą lub przeczuwa, ze taki problem się pojawi, nawet poprzez forum zaznaczone to, odzwierciedli to skalę problemu. Mam nadzieje, ze opublikowany przeze mnie artykuł ostudzi destrukcyjne zachowania prominentów ITMAGINATION i oszczędzi Państwu nerwów i spraw sądowych.

   
Borówka Basia
@ilanova 03.06.2018 05:23

tak tak :)

   
Siwy

Widzę ostatnio dużo pozytywnych komentarzy, aż człowiek żałuję że odszedł. No nic, nie ma tego złego. Hajs u konkurencji większy, piłkarzyków brak.

   
Bart
@Siwy 22.05.2018 06:25

Ja przyszedłem od konkurencji właśnie dlatego, że w ITM dostałem lepszą pensję. Z perspektywy czasu to była dobra decyzja.

   
Leak

Wyciekły plany wyjazdu integracyjnego 2018: 1. Przy zbiórce okazało się, że nie zapłacono kierowcy autobusu za kurs i trzeba zrobić zrzutkę po dyszce. 2. Parking nie był wliczony więc trzeba było rozjeździć trawniki w okolicy. 3. W hotelu nie opłacano śniadań i kolacji, więc w ramach doszkalania trzeba będzie nauczyć się wymijać Panią na bramce w sali śniadaniowej. 4.Obiad była a la carte i trzeba było podawać nie swój numer pokoju i podpisywać innym nazwiskiem. 5. Wieczorna impreza nie była opłacona, nie chcieli nas wpuścić więc trzeba było iść na stację benzynową zrobić "promocję" 6. Przed wykwaterowaniu z mini barku trza wychlać alkohol i uzupełnić wodą aby się nie skapnęło i doliczyli do rachunku oraz wynieść ręczniki mydło, itd. - przydadzą się w biurze a na pamiątkę zrobić zdjęcia owoców zrobić się z nich fototapetę i przyklei w koszu w biurze, jak będzie tusz i papier. 7. Okazało się przy wykwaterowaniu że hotel też nie był opłacony i trzeba dać dyla. 8. Właściciel busa już nie chciał nas zabrać za fakturę (nabrał się raz) z odroczoną płatnością, więc pojechaliśmy do Warszawy na gapę komunikacją zbiorową. 9. Okazało się, że fotograf który robił nam zdjęcia nie dostał przelewu, wyczuł pismo nosem i nie dał zdjęć, więc musieliśmy opublikować jako swoje zdjęcia znalezione w internecie lub inne cudze. P.S. Baliśmy, że się zlinczuje nas tłum ludzi, których nie dostali pieniędzy za swoje usługi, ale już nikt z zewnątrz nie wierzył że wyjazd się odbędzie więc linczu nie było.

   
Rozumiem.
@Leak 03.02.2018 07:35

Rozumiem.

   
Konserwator ekspresu do kawy

Patrząc z zewnątrz mam wrażenie, że coś poszło nie tak. Jakieś dwa lata temu w mega ciasnej kuchni wszyscy się cię śmiali, cieszyli, żartowali, rodziły się pomysły, widać było zaangażowanie, przyjaźnie, radość, które to przekuwało się na rozwój. Teraz jak się mija ludzi to każdy cichy, zamknięty, nie lubił wszystkich wokół i robił minimum, aby dzień minął, bez oglądu na całość i dłuższy horyzont czasu, jak by był tu na chwilę, bo nie było lepszej alternatywy.

   
bulbul
@Byłem widziałem. 21.04.2018 21:55

a jak jest teraz?

   
Yelllo

ITM jako pracodawca jest spoko. Wiadomo - zdarzają się dni kiedy jest bardziej nerwowo, ale to chyba standard w IT. Jestem tu od kilku miechów, pracuję na kontrakcie w outsourcingu, przez ten okres płatność spóźniła się tylko raz - o 1,5 tygodnia. Poza tym bez większych spin. Terminy gonią, góra wymaga, ALE... projekt jest ciekawy, team doświadczony więc skille rosną. O to chodziło, więc polecam.

   
Yelllo
@Kalisz 12.05.2018 21:25

@Kalisz, pozytywnie. Nie zauważyłem negatywnych zmian. Wręcz przeciwnie, ostatnio chyba zaczęli trochę bardziej zwracać uwagę na komunikację i atmosferę w firmie.

   
justdrive2

brzmi znajomo? MOBILNE PŁATNOŚCI NA ORLENIE JUŻ NIEDŁUGO https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/na-orlenie-zaplacisz-telefonem-stacje,64,0,2405184.html

   
Deja Vu
@justdrive2 15.05.2018 14:13

ta firma itmagination to jakas pechowa jest... lepiej unikać

   
justdrive2

czy to nie brzmi znajomo? MOBILNE PŁATNOŚCI NA ORLENIE JUŻ NIEDŁUGO https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/na-orlenie-zaplacisz-telefonem-stacje,64,0,2405184.html

   
Igor

Z końcem miesiąca zakończyłem swoją przygodę z ITM, mogę więc już spokojnie i bez żadnych ograniczeń opisać jak minęły mi ostatnie 2 lata. Być może po tym wstępie spodziewacie się, że wyleję tu kubeł pomyj - tak jak inni w niektórych wpisach, które już się tutaj pojawiły. Nie jest to jednak moim celem i tego nie zrobię ponieważ w kontrze do nich chwalę sobie ten okres. Były momenty, których nie będę dobrze wspomniał, ale patrząc z perspektywy całych 2 lat był to bardzo dobry czas w moim życiu. Pracowałem w dywizji, w której projekty związane były głównie z pracą dla jednej z większych polskich firm. Mimo kilku, mniejszych i większych, zmian kadrowych na przestrzeni lat był bardzo zżyty. Jestem pewien, że będziemy trzymać kontakt również w następnych latach. Pierwszy rok pracowałem na umowie o pracę, w kolejnym została mi zaproponowana praca na kontrakcie, na którą się zdecydowałem. Poza oczywistymi plusami kontraktu, tj. większej gotówce "w ręce" miał on również kilka minusów. W moim kontrakcie była wpisana kara za zerwanie umowy przed czasem, co oczywiście wpływało na mniejszą elastyczność. Kontrakt miał jednak z góry określoną długość i dziś wraz z jego zakończeniem kończą się moje zobowiązania i bez problemu - w dobrej atmosferze i w przyjacielskich relacjach żegnam się z ITM. Praca tutaj dała mi szansę rozwinąć się zarówno technicznie jak i organizacyjnie. Często musiałem komunikować się w języku angielskim, więc znalezienie pracy za granicą (teraz kierunek Berlin!) nie było większym problemem. Co mi się nie podobało? Atmosfera w firmie czasami się zmieniała wraz z aktualną sytuacją firmy. Jest to pewnie zrozumiałe, ale bywało denerwujące. Niemniej mam wrażenie, że w tym aspekcie jest coraz lepiej. W firmie pojawiły się też nowe osoby, których głównym zadaniem jest chyba zapanowanie nad rosnącym zespołem - zdecydowanie ruch w dobrą stronę. Gdybym mógł cofnąć czas to przyjąłbym tę pracę jeszcze raz.

   
ZASTRASZANI Z CHMIELNEJ 85

Można zaobserwować, że ktoś tu chyba stara się zacierać ślady po wszystkich porażkach firmy. Dodawanie kolejnych komentarzy, bez większego związku z najczęściej poruszanym tu tematami, czyli słabą kondycja finansowa firmy oraz wewnetrzną polityką zastraszania pracowników. Potencjalnym kandydatom oraz kontrahentom poleca się przejżenie forum i zapoznanie się z największymi bolączkami tej firmy, czyli nistabilność finansowa (bardzo poważna) oraz ogólna niemiła atmosferą pracy. Post został sformułowany aby przestrzec innych ludzi przed współpracą z tą firmą. Jesteśmy pracownikami którzy nie mogą złożyć wypowiedzenia umowy, bo automatycznie zastrasza się nas utratą wynagrodzeń. Uważamy, że o takich nieczystych praktykach trzeba mówić otwarcie, aby oszczędzić problemów i nieprzyjemności kolejnym osobom.

   
up
@:) 18.03.2018 12:26

up

   
Maciej

Nie wiem czy moja opinia będzie wystarczająco "techniczna" dla kolegów poniżej, ale pracuję tu od 5 miesięcy i żadna z opisywanych tu negatywnych sytuacji mi się nie przytrafiła. Jak dla mnie to jedno wielkie trollowanie bo wypłaty dostawałem zawsze na czas, projekty są spoko, a z przełożonym mam dobry kontakt. Polecam.

   
Magda

Poprawiła się strona i poprawiły się wpisy. Czyżby firma wykupiła złote konto :D

   
Sandro
@Magda 17.04.2018 16:27

Agencja PR w akcji :) Widac ze wpisy spod piora copywriterow, nikt techniczny tak nie pisze

   
Chris

4/5 - Nie mam większych zastrzeżeń do pracy w ITM. Pracuję na kontrakcie w dywizji Data. Pracujemy nad dużymi projektami, $$$ się zgadza (przez 2 lata opóźnienie 2 razy), spoko zespół, kontrakt na kolejne 5 miesięcy i raczej zostaję. Polecam. Niektóre rzeczy mogłyby być lepsze, ale jeszcze nigdy nie byłem w idealnej firmie, gdzie WSZYSTKO byłoby spoko więc nie ma co narzekać.

   
Karol

Pracując w ITM udało mi się poznać naprawdę świetnych ludzi więc nie chce mi się wierzyć w wiele negatywnych komentarzy, które się tu pojawiają - w szczególności te dotyczące zespołu. Praca jest wymagająca, to prawda, ale dzięki temu jest też rozwijająca, na czym najbardziej mi zależy. Dzięki doświadczeniu w ITM udało mi się podłapać kontrakt w Hiszpanii, gdzie aktualnie mieszkam. Jeżeli więc zastanawiasz się czy warto dołączyć do tego zespołu to odpowiadam twierdząco i bardzo polecam. Świetni ludzie, wielkie projekty i gwarantowany rozwój kariery. Mocne 7-8/10.

   
Franz

Praca od 02.2015 do 02.2018. Ogólnie oceniam 4/5. Plusy: - projekty dla największych firm w PL, - ładne biuro w centrum, - różne opcje rozwoju, - po 3 latach pracy ogromny wzrost umiejętności => kolejna praca $$$ - doświadczony zespół, - stabilność. Minusy: - korporacyjna struktura, - restrykcyjna umowa,

   
M.K.

Pracuję w ITMAGINATION od kilku miesięcy. Zostałem zatrudniony na jeden z mobilnych projektów i jestem bardzo zadowolony. Firma daje możliwości rozwoju, wynagrodzenie zadowalające, a atmosfera w teamie jest ok. Wiadomo, że czasami zdarzy się bardziej napięta atmosfera, ale to chyba normalne. Co dla mnie ważne kasa jest zawsze na czas, a z tym bywały problemy przy projektach dla innych firm, z którymi współpracowałem. Generalnie nie zgadzam się z wieloma negatywnymi opiniami, które się tutaj pojawiają. Osobiście nigdy nie miałem problemów z osobami na stanowiskach kierowniczych, nie miałem problemów z płatnością, a umowa, którą mamy podpisaną jasno określa zadania i obowiązki obu stron, więc od początku wiedziałem czym będę się zajmował i na jakich warunkach. Co według mnie warto poprawić to komunikacja wewnątrz firmy - przy 400 osobach ciężko zorientować się kto nad czym pracuje, a to na pewno pomogłoby lepiej odnaleźć się w środowisku firmowym.

   
Tomala

Firma ITMagination powinna popracować nad doborem kadry na stanowiskach kierowników team-ów. Miałem wątpliwą przyjemność pracowanie w team-e gdzie kierownik, był po prostu wulgarny. Powszechnie używał przekleństw odnosząc się do pracy innych w zespole. Nie będę tu cytował, ale sz. p. kierownik najwyraźniej potrzebowała pomocy psychiatry. Ewidentnie w wielu sytuacjach nie panował nad sobą. Podejmował głupie decyzje i rozwalał pracę w team-ie, co powodowało utratę czasu i brak czasu by dopracować system dla klienta. Swoją drogą chłop mógłby zmienić nawyki żywieniowe bo już wygląda obleśnie i ja na miejscu firmy wstydziłbym się wysłać kogoś takiego do klienta. To, że wielokrotnie na przestrzeni kilku miesięcy, różne osoby z team udowadniały mu, że nie miał racji, to gościowi słowo przepraszam nigdy nie przechodziło przez gardło – wstyd, a ten, jak gówniarz nos w monitor i udaje, że nic nie słyszy. Czy takie zachowanie kierownika wpływało na negatywną realizację projektu- tak, Czy problem był gdzieś zgłaszany, tak był i bez zainteresowania ze strony managerów w tym przełożonego kierownika. Jak się komuś nie podobało miał wyjście, odejść z zespołu i ludzie dochodzili... Generalnie była opinia: nie ma dziś kierownika, można normalnie popracować. Dodam, że nie chodzi o team który pracował przy JD. Tym bardziej WSTYD ITMagination, że firma nie reaguje wówczas gdy w team były dziewczyny (może dalej są). Także zdecydowanie przestrzegam przed pracą dla takich nienormalnych „kierowników” i raczej od razu szukać sobie innego miejsca. Przykre ale prawdziwe. Na marginesie spotkałem parę fajnych osób w firmie a jeden żenujący "kierownik" to nie cała firma.

   
Tomala
@Guzik 06.04.2018 10:52

@Guzik Ja bym na miejscu tej czy innej firmy nie poszerzał tu tematu. Nie wiem kto to jest "anonymus" i nie pisałem o żadnym zespole mobile tylko napisałem "SD" co dla managerów w firmie, powinno naprowadzić na dość wąską grupę osób. Osoby, których to nie dotyczy nie powinny się czuć skrzywdzone a chodzi o jedną osobę (kierownika) który zachowywał się wysoce niestosownie i nie tylko ja z jego powodu pożegnałem się z firmą.

   
hmmmm?

Kilka faktów: 1. Treść umowy - przecież nikt Wam nie karze podpisywać, więc o co ten lament? Jakby w umowie było, że masz zrobić gałę przed wystawieniem FV i mimo wszystko podpisałeś taką umowę oznacza to, iż nie widzisz przeciwwskazań i chętnie to zrobisz, ba, z uśmiechem na twarzy i połykiem. Jak nie wiedziałeś o takim zapisie i dowiedziałeś się ostatniego dnia miesiąca to jesteś totalnym kretynem i imbecylem, śmiem twierdzić, że z pokolenia gimbazy, gdzie mamusia i tatuś wszystko za Ciebie załatwiali do tej pory i umowy Ci nie przeczytali, a Ty sam nie potrafisz. 2. Technologie - przecież firma nie blokuje dostępu do nowych narzędzi. Wszystko jest uzależnione od projektu, ale i tam masz swobodę i jak umiesz pisać html tylko w notatniku to firma Ci na to pozwoli, pod warunkiem, że będzie to działało dobrze i wydajnie. 3. Atmosfera - to jest sprawa indywidualna, jak jesteś jakimś gburem, despotą to czego się dziwisz, że nikt Cię nie szanuje? 4. Owoce - naprawdę nie stać Was, aby kupić sobie banana do pracy za 50gr? 5. Stabilność - wiadomo, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. 6. Rotacja - lepsza kasa, bliżej domu, chęć zmiany otoczenia. Życie. Na koniec refleksja, jak można przychodzić do pracy, którą się nienawidzi? Jak to o Was świadczy? Wg mnie jesteście zwykłymi cieniasami, nikt Was nie chce w innych firmach i skrzętnie ukrywacie się w zakamarkach biura, nocami wylewając swój żal na tym forum. Jeśli jest inaczej, jeśli jesteście takimi dzikami za jakich się uważacie, to po co tu jeszcze jesteście? Dlaczego nie pójdziecie do SpaceX, Google, Facebook, (usunięte przez administratora) hmmm ?

   
@@
@Gość 31.03.2018 21:58

+ rozpastwione body leasingernie, dostające kasę za nic, wpierdzielajace kit i stronnicze umowy.

   
JustLose

https://youtu.be/bX7sp-5TdRM

   
Just bankrupt
@JustLose 18.03.2018 17:44

Insolvent

   
Mogło być Done jest Run

Moja współpraca z tą firmą pokazała, że nie warto ufać biznesowym umowom i obietnicom Itmagination. Brak długofalowej polityki w firmie owocuje zmianami z dnia na dzień i decyzjami pod wpływem emocji. Brak stabilizacji moze powodować jedynie frustrację w zespołach i ciężko jest brać wszystko na siebie gdy nawet jako manager nie wiem jaka jest strategia firmy. Totalny brak komunikacji, transparentność to fikcja. Jeśli chcesz tu pracować to czytaj uważnie umowę i modyfikuj ją wspólnie z prawnikiem tak by zabezpieczyć swoje interesy.

   
Interpretacja.
@Mogło być Done jest Run 12.03.2018 17:05

To taka innowacja miejscowa :)

   
Julia

Dlaczego ITM znikło z portalu https://pracujebolubie.pl?

   
Julia
@A no tak 10.03.2018 22:22

jak to? kilka osób się podpisywało na tym portalu imieniem i nazwiskiem i nagle co??

   
Sadownik

Wszystie działania były po to aby łódka płynęła szybciej :-----D

   
Wyjaśnienie
@Pajak ptasznik 15.03.2018 22:43

Szopki najlepiej sprzedaj się przed końcem roku.

   
Zizin II

Proszę nie kasować moich wpisów. Pytanie : Czy są jeszcze zatrudniane nowe osoby?

   
:)
@Niech zgadnę 14.03.2018 11:15

Zwalniają się czy są zwalniane?

   
Zizin

Czy ktokolwiek nowy jest zatrudniany?

   
Krzysiek

Dziękuję firmie za wypowiedzenie umowy z Medicover bez mojej wiedzy. Miło się dowiedzieć przy recepcji że ma się zapłacić 700zl za badanie. Ja rozumiem że jestem na wypowiedzeniu, ale ja za ten pakiet medyczny normalnie płaciłem. Nie można było mi go zostawić do konta trwania umowy? A jeśli z zawiści został wypowiedziany nie można było mnie o tym poinformować? WIELKIE BRAWA DLA FIRMY

   
Ja
@Pakiet 12.03.2018 17:20

To że rozliczają no to normalne bo wszędzie jest lekka dopłata do pakietów ale tutaj za podstawę 100zl netto to porażka. I to jeszcze jak jest bo szefunciowi może znów odbić i zrezygnować z dnia na dzien

   
Licznik ocen???

Czy zauważyliście, że przybywa dziennie kilkadziesiąt ocen/gwiazdek? Ktoś automat jakiś zapuścił?

   
Licznik
@1k 10.03.2018 03:17

I znów szybko przybywa ocen.

   
Pablo

Moim drodzy, Problem justdrive nie leży po stronie Orlenu Itmagination wspolpracuje z Orlen od 2010 Zrealizowali szereg aplikacji i rozwiazan W tym system rozliczen flotowych dzialajacy na 2500 stacjach Co musi sie stac by zarznąć złotą kure? Brak wlasnych produktow Krotka lista istniejacych klientow i zeszłoroczne retencje Niski poziom wolnego kapitalu Czy niestabilne wplywy z DATA i OUT spowodowaly by sciagac majtki z istniejacych klientow? Wg rynku Itmagination zanotowal 2017 najgorszy fiskal Najniższy od poczatku dzialania tj 9 lat Najgorszy pod wzgledem przychodow jak i zysku Czy wspomniane IPO w holandii skutkuje decyzjami 'za wszelka cene' Inwestorzy nieakceptują dołków Podsumowując, Orzel się nie dal to nie ta liga Ryzyka nie skalkulowano inteligentnie Mleko sie wylalo a blisko 1000 opinii i smieciowa ocena to nie przypadek Ryba psuje się od glowy Na koniec rada gratis - liderem trzeba się stac, nie jest to funkcja nabyta jak board czy chief officer

   
Q
@Pablo 20.02.2018 00:49

Orlen kurą znoszącą złote jaja? Zastanów się co Ty piszesz.

   
ojojoj

Każda firma na GoWork, która na rynku jest już kilka lat, musi przejść to samo - inwazję trolli. Nie pracuje w tej firmie, nie pracowałam, nie znam, ale na tym portalu bywam dosyć często choćby dlatego, że szukam pracy obecnie. Przestałam się już dawno kierować zamieszczanymi tutaj opiniami bo piszą tutaj głównie: - znudzone trolle marketingowe i HRowe z konkurencyjnych firm, - frustraci, którzy byli tak kiepscy że musieli odejść (bo gdyby zostali wyrzuceni, nie zachowali by pozorów) - osoby odrzucone w procesie rekrutacji- - cichobączyciele - takie typki, które sobie spokojnie pracują, boją się wspomnieć o rozwoju, boją się wykazaćw pracy, są po prostu mierni, a po pracy wylewają tutaj gorzkie żale - przypadkowi fantaści, którzy lubią dorzucić swoje 3 grosze, żeby zaistnieć chociaż w sieci Pozdrawiam!

   
;)
@ojojoj 27.02.2018 18:17

Dziękujemy Ci za Twoją altruistyczną postawę i bezinteresowną chęć pomocy Itmagination. Tak to jest, że na najlepszych zawsze ktoś się uweźmie i prześladuje. Niedobre trole! fuj!

   

Zostaw opinię o ITMAGINATION Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ITMAGINATION Sp. z o.o.