Virtusa Consulting & Services

Świadczenia i korzyści

Galeria zdjęć

Oferty pracy

• Ciechanów

5. Opinie o Virtusa Consulting & Services Sp. z o.o.

Opinie o Virtusa Consulting & Services Warszawa

Nie przegap nowości o Virtusa Consulting & Services Sp. z o.o.!

10.06.2021 13:28

W ITMAGINATION każdy ma potencjał, aby być innowatorem! Nasz zespół zajmuje się projektowaniem produktów, tworzeniem oprogramowania i analityką danych. Pomagamy firmom wdrażać innowacje, które zmieniają ich biznes. Z naszych usług korzystają znane marki z całego świata, takie jak m. in. BNP Paribas, Loreal Paris, Nestle, Danone, Skanska czy Kabbage.

Od dwóch lat posiadamy certyfikat Great Place toWork® poświadczający, że jesteśmy świetnym miejscem pracy. W 2021 roku udało nam się dodatkowo zostać laureatem konkursu „Najlepsze Miejsca Pracy 2021”. Możesz o tym przeczytać na naszym blogu.

Rozwijaj skrzydła razem z nami i dołącz do świetnego miejsca pracy!
    Sprawdź, co możemy Ci zaoferować i wyślij CV już dziś!
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 1
    Zdjęcie 2
    Mateusz

05.03.2021 14:58

W ITM pracuje jako starszy programista. Polecam. Ciekawe projekty, praca zdalna i duża elastyczność. Faktury opłacane na czas!
    Klaudia

04.04.2023 16:13

Czy językiem pracy na co dzień jest język angielski ?

05.04.2023 10:14

Cześć! Dziękujemy za Twój komentarz. Chcielibyśmy poinformować, że w naszej firmie przyjętym językiem komunikacji jest angielski, ze względu na realizowane projekty zagraniczne oraz pracowników z różnych krajów Europy. Niemniej jednak, w niektórych sytuacjach pracownicy korzystają ze swojego języka ojczystego, np. w przypadku zespołu rekrutacyjnego, którego członkowie są obecnie z Polski i posługują się językiem polskim. Nasze godziny pracy pozostają elastyczne, zazwyczaj rozpoczynamy między 7:00 a 10:00 rano. Z uwagi na różne okoliczności życiowe naszych pracowników, takie jak rodzicielstwo, studia czy workation, jesteśmy otwarci na negocjacje i ustalenia z przełożonymi. Wszystko zależy od projektu, który realizujesz (projekty dla klientów z USA wymagają niekiedy dostępności na spotkania w godzinach popołudniowych). Staramy się dobierać projekty tak, aby jak najlepiej odpowiadały potrzebom i umiejętnościom każdego pracownika, a nasz Manager dba o atmosferę i efektywną komunikację w zespole. Rozumiemy jednak potrzebę zmian i jeśli sytuacja projektowa i biznesowa (mamy zastępstwo, inny projekt do którego pracownik może dołaczyć etc) na to pozwala - nie wykluczamy zmiany projektu. pozdrawiamy, zespół ITMAGINATION
    Karol

14.04.2018 23:05

Pracując w ITM udało mi się poznać naprawdę świetnych ludzi więc nie chce mi się wierzyć w wiele negatywnych komentarzy, które się tu pojawiają - w szczególności te dotyczące zespołu. Praca jest wymagająca, to prawda, ale dzięki temu jest też rozwijająca, na czym najbardziej mi zależy. Dzięki doświadczeniu w ITM udało mi się podłapać kontrakt w Hiszpanii, gdzie aktualnie mieszkam. Jeżeli więc zastanawiasz się czy warto dołączyć do tego zespołu to odpowiadam twierdząco i bardzo polecam. Świetni ludzie, wielkie projekty i gwarantowany rozwój kariery. Mocne 7-8/10.

16.03.2026 14:36

Byłem związany z ITMAGINATION przez kilka lat, ale jakiś czas temu zakończyłem współpracę z firmą. Piszę tę opinię z perspektywy osoby, która miała okazję zobaczyć, jak firma wyglądała wcześniej i jak wygląda obecnie. Największe zmiany nastąpiły po przejęciu ITMAGINATION przez firmę Virtusa. Od tego momentu wiele rzeczy zaczęło działać znacznie gorzej niż wcześniej. Organizacja pracy sprawia wrażenie chaotycznej, a sposób zarządzania jest trudny do zrozumienia. Często można odnieść wrażenie, że osoby podejmujące decyzje nie mają pełnego obrazu tego, co faktycznie dzieje się w projektach. Dużym problemem jest też brak realnego zainteresowania pracownikiem po jego przydzieleniu do projektu. Dopóki wszystko działa, kontakt z firmą jest raczej minimalny. W praktyce wiele zależy od tego, do jakiego projektu się trafi. Zdarzają się bardzo dobre zespoły i ciekawe projekty, ale równie łatwo można trafić w miejsce, które niewiele wnosi pod względem rozwoju. Kolejna kwestia to wynagrodzenia. Pracując na projektach u klientów, można było spotkać się z sytuacjami, w których osoby niedawno dołączające do firmy (np. z innych firm outsourcingowych) dostawały wyższe stawki niż pracownicy z dłuższym stażem i większym doświadczeniem. Najczęściej tłumaczone było to ograniczeniami po stronie klienta i informacją, że jest to maksymalna możliwa stawka. Z czasem jednak można było zauważyć, że nie zawsze miało to wiele wspólnego z rzeczywistością. Jeżeli chodzi o sprzęt, dużo zależy od projektu i klienta. W przypadku korzystania ze sprzętu firmowego trzeba się liczyć z bardzo dużą liczbą zabezpieczeń i ograniczeń, które potrafią znacząco utrudnić codzienną pracę, a czasem nawet ją uniemożliwić. Najczęściej dostępne są laptopy Della lub starsze MacBooki M1. Osobny temat to wsparcie techniczne. Po zmianach organizacyjnych obsługa została przeniesiona poza Polskę i niestety mocno odbiło się to na jakości pomocy. Zdarza się, że jedna sprawa oznacza kilka spotkań, podczas których za każdym razem trzeba tłumaczyć problem od początku. Nawet proste rzeczy, takie jak dostęp do narzędzi czy instalacja aplikacji, potrafią ciągnąć się bardzo długo, nawet tygodniami. Jednocześnie warto zaznaczyć, że były też osoby, które naprawdę starały się pomagać. W moim przypadku jedną z takich osób był gość z polskiego supportu, który chyba jako jedyny z IT pozostał w firmie po zmianach. W sytuacjach, gdy coś faktycznie trzeba było załatwić, często okazywał się jedyną osobą, która była w stanie realnie pomóc i doprowadzić sprawę do końca. Współpraca z nim zawsze była konkretna i bardzo sprawna, czego niestety nie można powiedzieć o całym systemie wsparcia po reorganizacji. Podsumowując – w firmie nadal można spotkać kompetentnych ludzi i trafić na sensowny projekt, jednak całościowo organizacja firmy w ostatnim czasie wyraźnie się pogorszyła.

16.03.2026 14:57

Dziękujemy za marytoryczną opinię. To prawda - przechodizmy teraz przez okres tranzycji i rzeczywiście wiele procesów się zmienia. Mamy nadzieję, że z czasem wszystko sie poukłada, bo tak jak mówisz, nadal pracuje u nas dużo wspaniałych ludzi! Być może, do zobaczenia! Pozdrawiamy, Zespół ITMAGINATION/Virtusa Polska

10.12.2025 17:37

Moje pytanie dotyczy rekrutacji. Ile mniej więcej czeka się na jakikolwiek odzew? Mają wpisane, że 2 tygodnie zajmuje im cały proces. Moje CV zostało wysłane ok. 3 tygodnie temu. Wysyłają automatyczne odmowy czy raczej jeśli nie odezwą się do 2 tygodni to oznacza to "niemą odmowę"?

Wadbub

09.10.2025 10:23

Typowy outsourcing, wszystko zależy od projektu. Mi się nie trafił ciekawy. Na plus że szybko płacą. Słabo u nich z feedbackiem.

17.07.2025 09:28

Cały proces rekrutacji niestety wygląda żałośnie, miałem umówioną rozmowę z HR- wszystko spoko chociaż rekruterka zdaje się mieć trochę wywalone na swoją pracę, przynajmniej po tonie jej głosu. Po tej rozmowie miałem mieć rozmowę techniczną natomiast na 3h przed rozmową zadzwonili do mnie z pytaniem czy możemy to przełożyć na inny dzień bo rekruter dziś nie może. Na drugiej rozmowie wisiałem 30 minut, natomiast nikt nie raczył się pojawić, po tym zero kontaktu i odpowiedzi, dopiero po 4 dniach udało mi się dodzwonić do rekruterki z HR, która na pierwszej rozmowie przedstawiła się jako mój "buddy", przeprosiła że rekruter nie mógł, a tak w zasadzie to rekrutacja jest już zamknięta i jak to ona ujęła "sorki". Odradzam brania udziału w rekrutacji, zero szacunku do drugiego człowieka.

14.06.2025 15:04

Kultura „zero feedback”. Po dwóch spotkaniach z firmą kontakt się urywa, poziom rozmów pozostawia dużo do życzenia dlatego nie będę nawet dopytywał co dzieje się z moją kandydaturą. Wewnętrzna rozmowa ze specjalistą z ich firmy jest zwykłą drwiną, ponieważ przepytujący nie jest moim zdaniem w ogóle przygotowany do rozmowy i na bieżąco analizuje CV próbując zadać kilka pytań. Cały proces przypomina niezły bałagan. Znaleźć kandydata, wepchnąć klientowi i za niego kasować - tyle można się po tej firmie spodziewać.
    Senior Frontend

09.01.2025 00:12

Przestrzegam wszystkich przed przystąpieniem do rekrutacji w tej firmie. Pisze już drugą opinie bo pierwsza została z jakiegoś powodu usunięta. Przeszedłem miękką rozmowę wstępną (20min) po czym zaprosili mnie na rekrutacje techniczną (2h). Rozmowa techniczna była prosta i odpowiedziałem na każde pytanie. Firma obiecała feedback po 3 dniach. Feedbacku nie otrzymałem wcale. Dzisiaj rano, po 3.5 tyg zdecydowałem się na dodanie opinii na goworku, nagle firma znalazła czas odpisać mi na maila. Wcześniej zero kontaktu - rekruterka wyłączony telefon, nie odpisywała na maile. Totalnie mnie z-ghostowali. Dzisiaj rano dostałem odpowiedź, że moje umiejętności techniczne wywarły dobre wrażenie ale nie zatrudnią mnie bo "Twoje podejście i styl pracy nie pasują do naszego zespołu". Przez 10 lat mojej kariery nie spotkałem się nigdy i nigdzie z takim brakiem profesjonalizmu i szacunku dla kandydatów. Proszę nie usuwać bo ludzie powinni wiedzieć na co się piszą przystępując do rekrutacji w tej firmie.

15.01.2025 12:54

Witaj! Nasz zespół rekrutacji robi wszystko, aby feedback trafiał do naszych kandydatów jak najszybciej i jasno wskazywał powód odrzucenia. Ponieważ końcowy feedback zależy też od decyzji klienta, rzadko jesteśmy w stanie wrócić do kandydata w 3 dni od rozmowy, szczególnie w okresie okołoświątecznym, kiedy wiele osób przebywa na urlopach. W tej kwestii musiało dojść do nieporozumienia, za które najmocniej przepraszamy. Wiedza techniczna kandydata jest dla nas istotna, jednak nie pomijamy umięjetności miękkich i dopasowania do zespołu, dlatego podczas procesu rekrutacyjnego podlegają one również ocenie. Z tego powodu być one także powodem odrzucenia kandydata.
    Senior Frontend

08.01.2025 20:34

Nie ufać rekruterom!

03.12.2024 10:36

Piszę ten komentarz po zobaczeniu postu na LinkedIn, który odbił się dużym echem. W którym Pani opisała sytuację bodajże męża, który został przez firmę zatrudniony i zaraz zwolniony. Tam wchodziły w grę kwestie związane z niedomówieniami oraz obietnicami. Pracowałem w tej firmie niedługo. Tak, jak połowa mojego teamu. Firma zatrudniła mnie na niższe stanowisko niż te, które piastowałem z reguły, obiecując mi ze to tylko na jakiś czas. Po chwili okazało się, że tak było z kilkoma innymi osobami w firmie (a przez ten czas nie rozmawiałem z wieloma). Osoby, które przyszły po mnie spotkało to samo - wiem bo znaleziono mnie na SM i pytano wprost. Myślę że m.in. stąd taka niska ocena tej firmy. Praktyki które stosują w rekrutacji są skandaliczne. Badają twoje oczekiwania na bazie czego wysnuwają obietnice, których nie mają zamiaru pokryc. Jedynie liczą na to że coś dowieziesz. W tym czasie już szukają następnych na twoje miejsce. Wewnątrz projektów było tylko gorzej. Napisze tylko że podobne praktyki jak wobec kandydatów firma stosuje wobec klientów. Nie polecam firmy, zwłaszcza ludziom aplikującym na stanowiska decyzyjne.

04.12.2024 15:09

Każdy kandydat ma możliwość zapoznania się z naszymi ścieżkami kariery oraz wymaganiami na dane stanowisko na naszej stronie. Proces rekrutacji jest wieloetapowy, zawiera także rozmowę techniczną, która sprawdza wspomniane wymagania na dane stanowisko. Rozumiemy, że standardy pomiędzy firmami mogą się różnić. Tym bardziej przykładamy uwagę do tego procesu, ponieważ szukamy kandydatów na projekty długofalowe, i jak w każdym biznesie dbamy o niską rotację. Dzięki temu klient dostaje lepszy serwis, a zespół rekrutacji może skupić się na priorytetach, którymi są nowo otwarte stanowiska. Celem rekrutacji jest znalezienie kandydata, który w największym stopniu spełnia wymagania danej roli. Zwrócimy większą uwagę na padające podczas rekrutacji zapewnienia oraz nasze możliwości ich dotrzymania.

31.12.2023 09:01

Dzień dobry, jak często poszukiwani są u Państwa Rekruterzy? Byłam przed chwilą na stronie i wiem, że jak na razie nie są one prowadzone, lecz chciałabym się dowiedzieć czy w ogóle będą przewidywane teraz w pierwszym kwartale? A jeśli tak to jakich warunków można przy tym się spodziewać? Czy jest tu Ktoś z HR i mógłby opowiedzieć o pracy? :)

02.01.2024 09:16

Witaj! Na ten moment nie mamy w planach powiększania zespołu rekrutacji. Najlepiej faktycznie obserwować naszą zakładkę kariera, na wypadek, gdyby to się zmieniło. W przypadku dodatkowych pytań możesz odezwać się na [email protected] Pozdrawiamy, Zespół ITMAGINATION

15.01.2024 10:17

W zakładce kariera znajdziesz przycisk Join Us. Tym sposobem zaznaczysz odpowiednie zgody dotyczące przetwarzania danych osobowych (w tym przypadku chodzi głównie o zgody na udział w przyszłych rekrutacjach). Nie przechowujemy CV na skrzynkach email z wyżej wymienionego powodu, także zachęcamy do kliknięcia Join Us ;) Pozdrawiamy, Zespół ITMAGINATION

23.11.2023 11:54

29.12.2023 12:14

Nie publikujemy ogłoszeń w poralu Gowork. Nie mamy u siebie stanowiska o nazwie Headhunter. Nasze widełki wynagrodzenia są widoczne pod każdym ogłoszeniem na naszej stronie internetowej w zakładce kariera. Pozdrawiamy, Zespół ITMAGINATION
    Nosacz Sundajski

22.12.2023 12:57

Ocena dotyczy wyłącznie procesu rekrutacji, bo do niczego więcej na szczęście nie doszło. 1. Rekruterka sprawiała wrażenie, jakby jedyną wiedzę na temat stanowiska miała z przeczytania ogłoszenia (czyli de facto efekt był taki sam, jakbym sam je przeczytał, bez marnowania na to czasu i pieniędzy dwóch osób). 2. Na stanowisko DevOps wymagane jakieś testy online - to już pozostawiam każdemu potencjalnemu kandydatowi do obiektywnej oceny. 3. Rekruterka miała do mnie wrócić z odpowiedziami na pytania (które były naprawdę mega podstawowe i nie jestem w stanie sobie przypomnieć innej rozmowy, gdzie w trakcie screeningu nie uzyskałbym na nie odpowiedzi), nie wróciła nigdy ani z nimi, ani z żadną inną informacją. Cieszę się, że poszło tak szybko i zmarnowałem tylko tyle czasu.

29.12.2023 12:11

Witaj! Zgadza się, w procesach rekrutacyjnych wykorzystujemy niekiedy testy online przygotowane przez naszych Competence Leaderów, aby do bardziej zaawansowanych etapów wybrać najlepszych merytorycznie kandydatów. Takie rozwiązanie spotyka się z pozytywnym odbiorem kandydatów, gdyż mogą na spokojnie, we własnym tempie odpowiedzieć na pytania techniczne i bez stresu zaprezentować swoją wiedzę. Następująca po teście rozmowa techniczna jest również odebierana jako bardziej wartościowa, bo łatwiej pogłębić uzyskane w trakcie testu odpowiedzi niż pytać o podstawy podczas rozmowy (co może być dla niektórych frustrujące). Odnosząc się do drugiej części Twojej wypowiedzi, wydaje nam się, że wynika z niej, że kontakt zakończył się na wstępnym etapie rozmów (przed testem, do którego nie podszedłeś). Być może Twoja aplikacja komuś umknęła, co nie jest naszym standardem i za co możemy jedynie przeprosić. Będziemy wdzięczni za kontakt priv na adres [email protected], aby bliżej przyjrzeć się sprawie. Pozdrawiamy, Zespół ITMAGINATION

28.12.2023 10:21

VoIP Infrastructure Engineer. Czy był ktoś teraz na rozmowie? widzę opinie odnośnie rekrutacji z innych stanowisk, interesuje mnie konkret w tym przypadku, zwłaszcza ze podano widełki do 15 tys. Jakieś zmiany się szykują od kolejnego roku?

29.12.2023 08:33

Witaj! Rekrutacja na stanowisko VoIP Infrastructure Engineer jest cały czas aktywna. Jeśli masz konkretne pytania prosimy o kontakt na adres [email protected] Pozdrawiamy, Zespół ITMAGINATION

27.10.2023 09:37

Z perspektywy rekrutacji - nie polecam. Cały proces wyglądał tak: 1. Do rekrutacji zaprosił mnie ich rekruter na Linkedinie. 2. Screening z rekruterką. 3. 1h rozmowa z szefem działu i osobą z HRów. 4. Zadanie rekrutacyjne 5. Feedback (negatywny) powołujący się na "braki w doświadczeniu", o których wiedziała już rekruterka na etapie screeningu, przy jednoczesnym pozytywnym feedbacku odnośnie wykonanego zadania. Feedback wydaje mi się dosyć bzdurny, tym bardziej, że zadanie wykonałem dobrze, tym samym udowadniając, że nie muszę być 100% matchem żeby sobie radzić i pracować dobrze. Całość uważam za marnotrawstwo czasu. Przy powodach braku oferty, które zostały mi przedstawione, można było mnie odrzucić na etapie screeningu, zamiast brnąć dalej i przeciągać mnie przez cały proces marnując kilka godzin mojego czasu.

27.10.2023 12:41

Witaj, dziękujemy za opinię. Po Twoim opisie domyślamy się, że chodzi o naszą aktualną rekrutację do Działu Marketingu. Całość rekrutacji na to stanowisko zamyka się we wspomnianych przez Ciebie etapach, a mimo tego w Twoim przypadku (i właśnie z szacunku do Twojego czasu i biorąc pod uwagę inne procesy, w które możesz być zaangażowany) od momentu screeningu do otrzymania feedbacku minęło 9 dni (przy naszym standardzie 14 dni). Celem każdego procesu rekrutacji, jest wybranie najlepszego kandydata lub kandydatki spośród wszystkich aplikujących, a nie tego który wykona zadanie po prostu dobrze. Jednocześnie prowadzimy rozmowy z wieloma osobami i są osoby, które wykonały zadanie znacząco lepiej. Chcemy związać się z nową osobą na długo. Zwracamy zatem uwagę na wiele różnych aspektów takich jak np. doświadczenie, wiedze praktyczną, ale także oczekiwania kandydata, jego motywację czy dopasowanie do zespołu. Nie da się tego osądzić jedynie po krótkim screeningu. Rekrutacja jest czasem dla obu stron - zarówno kandydata/ki jak i pracodawcy. Każda ze stron ma możliwość podjęcia własnej decyzji co do rozpoczęcia współpracy. Pozdrawiamy, Zespół ITMAGINATION
    Tomek

10.07.2023 12:52

Pracowałem w ITMAGINATION przez ponad 5 lat i złego słowa nie mogę powiedzieć. Odszedłem z bólem ale niestety zrobiła się posucha z projektami dla mnie. Co do samej pracy to miałem taką możliwość, że pracowałem w dużych projektach, a zdobyte doświadczenie pozwoliło mi bez trudu znaleźć kolejny projekt. Firma jest otwarta, atmosfera w pracy koleżeńska, można porozmawiać, zarobki rynkowe. Nie ma nadmiaru z procesami HR'owymi typu performance review, etc. Nie ukrywam, że bardzo miło wspominam ITM i jeśli pojawiły by się ciekawe projekty chętnie bym tam wrócił. Pozdrawiam wszystkich.

10.07.2023 13:05

Wkładamy dużo pracy w to, aby wewnętrzne procesy i formalnosci były dla Was przyjazne i proste dlatego Twoja opinia jest dla nas bardzo miła i daje motywację do dalszej pracy, dziękujemy :) Mamy również nadzieję, że wkrótce będziemy mogli pochwalić się nowymi projektami w Twojej specjalizacji, warto śledzić zakładkę kariera na naszej stronie www. Pozdrawiamy, Zespół ITMAGINATION
    Kontraktor

19.04.2023 10:37

Nie rozumiem dlaczego jest tutaj aż taka negatywna opinia o tej firmie. Z ITM-em współpracuję ponad 2 lata. Projekty trafiają się raz lepsze raz gorsze jak wszędzie. Płatność za wystawioną fakturę jest praktycznie zawsze na drugi dzień, a nie tak jak w wielu innych przetrzymana do ostatniego dnia. Informacje przekazywane na bieżąco co się dzieje i gdzie jesteśmy nawet w trakcie kryzysu. Nawet sytuacja gdzie klient zredukował załogę na projekcie o 50% nie spowodowała, że ktoś został z ręką w nocniku. Wszyscy w ciągu 2-3 miesięcy zostali przeniesieni do innych projektów.

21.04.2023 07:47

Cześć! Dziękujemy bardzo za pozytywny komentarz! Cieszymy się, że nasza współpraca układa się pomyślnie i masz dobre doświadczenia :) W ITMAGINATION staramy się zapewnić naszym współpracownikom jak najlepszą jakość obsługi, a opinie takie jak Twoja, jeszcze bardziej nas motywują do rozwoju i podążania we właściwym kierunku. Doceniamy również, że komentarz odnosi się do bieżącej sytuacji w naszej firmie, a nie przeszłości, gdzie od tego czasu wiele obszarów usprawniliśmy lub zmieniliśmy, odpowiadając na potrzeby naszych współpracowników. Pozdrawiamy, zespół ITMAGINATION
    Pit

31.03.2023 23:45

Niestety pracowałem w firmie przez około rok czasu, ławeczka płatna ale pod warunkiem że się robi wewnętrzny projekt dla nich, więc siedzenia nie ma, projekty podrzucają byle jakie, zatrudniony jesteś jako developer reacta front, będziesz robił swoje mobilna ;) co za różnica react native czy react webowy, dla nich żadna, projekty zagraniczne jakieś bagno po jakiś firmach które piszą kod byleby coś oddać. Mam doświadczenie w branży ponad 20lat, ale czegoś takiego dawno nie widziałem, pozatym na koniec po odesłaniu sprzętu chcieli obarczyć mnie kosztem jego uszkodzenia przez kuriera bo się porysował ;) przez co wstrzymali mi ostatnia wypłatę. Bebefitów nie ma żadnych, jedyny kontakt jest w momencie podpisywania umowy, później żadnego zainteresowania czy feedbacku, podwyżkę proponują tylko w momencie rzucenia papierami, stawka mocno po niżej rynkowej, nie polecam tego miejsca omijać szerokim łukiem.

03.04.2023 10:04

Cześć! Chcielibyśmy odnieść się do Twojego komentarza.   Zweryfikowaliśmy sprawę i wskazany przez Ciebie przypadek zniszczenia sprzętu wraz z czasowym wstrzymaniem płatności FV odnotowaliśmy raz, w październiku 2021. Od tego czasu bardzo wiele się u nas zmieniło.   Wspomniany incydent dotyczył zwrotu sprzętu wrzuconego luźno (!) do kartonu, bez jakiegokolwiek zabezpieczenia, co spowodowało jego połamanie i porysowanie - nie wynikało to z zaniedbania firmy kurierskiej. Zgodnie z łączącą nas z Tobą umową, konieczne było wstrzymanie płatności do czasu wyjaśnienia sprawy.   Labz (ławka) jest czasem przejściowym w oczekiwaniu na projekt lub jego zmianę i jest to czas, który nasi pracownicy poświęcają na projekty wewnętrzne lub własny rozwój poprzez certyfikację, kursy i wsparcie Competence Leadera. W ostatnim roku, poprawiliśmy również jej organizację i zasady. Od samego początku obecności na Labz informujemy jak działa, nie zostawiamy w tym czasie pracowników samych sobie.   Nasze portfolio obejmuje wiele interesujących i rozwijających projektów, co potwierdzają długie lata pracy wielu naszych pracowników w tych projektach. Staramy się zawsze dopasować projekty do oczekiwań i umiejętności naszych pracowników, ale rozumiemy, że nie zawsze jest to możliwe. W takim przypadku poszukujemy najlepszego rozwiązania dla obu stron.   Nasi pracownicy mają dostęp do wielu benefitów, takich jak preferencyjne warunki w ramach programów MultiSport i Enelmed, ubezpieczenie grupowe Unum, zwrot kosztów certyfikatów, nieograniczony dostęp do Udemy for Business, Top Performers Bonus, a przede wszystkim jawne widełki wynagrodzeń i ścieżki karier, na których oparty jest proces cyklicznej ewaluacji. W sierpniu 2022 wprowadziliśmy również cykliczne badanie satysfakcji pracowników. Co 3 miesiące dział HR rozmawia bezpośrednio, indywidualnie z każdym, aby odpowiadać na wszystkie potrzeby.   Pozdrawiamy, zespół ITMAGINATION

04.09.2020 13:28

Co wchodzi w socjal ITMAGINATION Sp. z o.o.?
    Kacper

08.10.2020 09:07

Nic, co to za social jak trzeba za niego płacić. Nie spotałem się w innej firmie żeby chwalili się pakietem medyczm i kartą sportową a potem kazali za to płacić. Na samej rozmowie zapewniali o dodatkowych zaletach pracy u nich a jak przyszło co do czego to okazało się że za wszystko musiałem zapłacić z własnej kieszeni

16.03.2023 11:23

Widzimy, że jest to odpowiedz do komentarza sprzed 3 lat. Możemy jedynie potwierdzić, że obecnie nie mamy w ofercie w 100% bezpłatnego pakietu benefitów o czym informujemy w procesie rekrutacji. Zamiast benefitów wybraliśmy gratyfikacje finansowe oraz szkoleniowe - nieograniczony dostęp do Udemy for Business, bezpłatne certyfikacje, inicjatywy Knowledge Sharing oraz szkolenia zewnętrzne (głównie dla back office), ponadto możemy pochwalić się jawnymi widełkami wynagrodzeń w ramach ścieżek karier oraz premiami, także dla osób pracujących na pozycjach technicznych. O premii Top Performers Bonus możecie przeczytać w tym artykule: https://www.itmagination.com/blog-pl/top-performers-bonus-unikalna-recepte-nagradzanie-utrzymanie-pracownikow
    wiktor

18.01.2023 10:42

Polecam firmę, bardzo dobry i zgrany zespół w którym jestem. Dobrze płatna, manager bardzo kompetentny i miły. Polecam serdecznie!

19.01.2023 09:59

Cześć! Dziekujemy za komentarz :) O atmosferę w pracy dbamy na kilka sposobów. Przede wszystkim jestesmy remote first, więc część integracji odbywa się zdalnie poprzez coffee meetingi (spotkania, na których można poznać osoby z innych działów lub projektów), spotkania do dzielenia się wiedzą (np. z obszaru DATA, Android) i ogólnie firmowe spotkania raz w miesiącu. Dodatkowo każdy zespół ma do wykorzystania budżet na integrację stacjonarą dwa razy w roku (z uwzględnieniem przejazdu, noclegu itp). Stawki są u nas w pełni jawne i dostępne pod każdym ogłoszeniem na naszej stronie: https://www.itmagination.com/open-jobs Pozdrawiamy, Zespół ITMAGINATION
    Dominik

18.01.2023 16:32

Naprawdę fajne miejsce do pracy. Pracuję w Itmagination od kilku miesięcy i nie mam żadnych zastrzeżeń - czy to do przełożonych i kolegów, czy do pracy jako takiej, czy do zarobków. Mówiąc o zarobkach, te również są zadowalające i adekwatne do posiadajnej wiedzy i chęci do pracy. Ponadto firma posiada różnego rodzaju bonusy i benefity, a także zapewnia(przynajmniej w moim zespole) częste wyjścia i wyjazdy integracyjne fundowane oczywiście przez pracodawców. Współpraca w Itmagination jest na wysokim poziomie i pomimo tego, że bardzo duża część pracowników pracuje zdalnie, można tu bardzo szybko poczuć się jako członek zespołu. Przełożeni widzą i doceniają dobrze wykonaną pracę, a równocześnie traktują siebie również jako część zespołu, z którymi można zawsze porozmawiać i udać się w razie problemów. Firma zapewnia również wiele metod rozwoju, zaczynając na dostępie do Udemy, kończąc na w pełni opłaconych kursach.
    Szymon

18.01.2023 10:52

Pracuję w ITM prawie rok. Projekty spoko i jest możliwość zmiany. Dedykowana osoba (competence lead) pomaga ustalić ścieżkę rozwoju i zachęca do uczenia się. Dni wolne, bonus po przepracowaniu pełnego roku, kasa zawsze na czas. Dla mnie wystarczy :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Virtusa Consulting & Services?

Kontakt - Virtusa Consulting & Services Sp. z o.o.

Prosta 32 00-838 Warszawa

Branża główna: Oprogramowanie - Systemy IT
    PiQ

07.12.2022 13:51

Pracuje z ITM. już 6 miesięcy. No w zasadzie z ich klientem. Na ławce było trochę ciśnienia aby się ogarnąć i przyłożyć do rozmów z potencjalnymi klientami. Jednak jest to zrozumiałe, gdyż firma płaci za ławkę i oczekuje, że coś się będzie w tym czasie robiło. Co robiło? Rozwijało wewnętrzny portal ERP lub robiło szkolenia. Dostarczają np. Udemy. Kontakt z manadzerami czy nawet w opiekunami rewelacyjny. Dzwonią pytają o opinię dają feedback. Kasa zawsze na czas. Ja dostaje do 10-go. Jak coś się zmieni to dam znać. Kuszą mnie inni rekruterzy ale powiem, że na razie olewam choćby dawali większą kasę. Jak ktoś się zna na robocie to w ITM będzie zadowolony, jak nie ... no cóż good luck. Dziwi mnie tylko niska opinia bo właśnie wszedłem tu porównać jedną firmę z ITM i trochę mi gałki wypadły a szczęka szoruje o beton.

08.12.2022 13:03

Cześć! Dziękujemy za pozytywny komentarz! Cieszymy się, że dobrze Ci się z nami pracuje - to dla nas bardzo dużo znaczy i motywuje do dalszego rozwoju oraz działań na rzecz naszych pracowników takich jak np. regularne badanie poziomu satysfakcji :) Zachęcamy tez do sprawdzania wiarygodnych opinii na portalach typu Glassdoor, gdzie różne obszary naszej działalności są oceniane przez zweryfikowanych użytkowników. Pozdrawiamy, zespół ITMAGINATION
    kandydat

01.12.2022 12:28

czesc, jak pracuje sie w dziale z RPA i Uipathem? Przeraza mnie troche niska ocena tej firmy, a oferta wydaje sie bardzo zachecajaca, rekruter tez zrobil na mnie pozytywne wrazenie :)

02.12.2022 12:01

Cześć! Dziękujemy za komentarz, cieszymy się, że proces rekrutacji przebiega pomyślnie a nasz rekruter zrobił dobre wrażenie. W przypadku jakichkolwiek pytań zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z rekruterem, który się Tobą opiekuje oraz do zapoznania się również z innymi opiniami na nasz temat, np. na portalu Glassdoor, gdzie wypowiadają się zarejestrowani i zweryfikowani użytkownicy. Pozdrawiamy, zespół ITMAGINATION.
    Jakub

24.10.2022 22:22

Wziąłem udział w procesie rekrutacji na stanowisko DevOps Engineera. Mija już drugi tydzień i nadal brak fyi. Dziękuję za takie podejście..

26.10.2022 10:25

Cześć Jakub! Chcieliśmy odnieść się bardziej szczegółowo do Twojego komentarza i wyjaśnić zaistniałą sytuację jednak sprawdziliśmy i w ostatnich tygodniach nie mieliśmy w procesie na stanowisko DevOps kandydata o imieniu Jakub. Brak feedbacku nie jest naszym standardem. Jednocześnie mamy poczucie, że 2 tygodnie to standardowy czas trwania procesów rekrutacyjnych, dlatego jeśli uważasz, że to dla Ciebie za długo to odezwij się proszę bezpośrednio do rekrutera, z którym jesteś w kontakcie, aby wyjaśnić sytuację. Pozdrawiamy, Zespół ITMAGINATION
    Asystentka biura Warszawa

29.12.2019 20:15

Zdecydowanie odradzam pracę w tej firmie. Najważniejszym zadaniem jest noszenie kawy i herbaty do panów Ł.D.P.D. Na start 2.5 tyś. Po podpisaniu umowy bardzo niejasna sytuacja jeśli chodzi o miejsce pracy, (teraz drugie biuro na Ochocie już zamknięte) najpierw miałam pracować na Ochocie, później na Chmielnej, a później ponownie na Ochocie. W drugim biurze wielkie zdziwienie, bo okazuje się że ma być zamknięte, o czym wszyscy wiedzieli, a na rozmowie zapomniano/nie chciano o tym wspomnieć. Osoba zarządzającą biurem(usunięte przez administratora) jest bardzo młoda. (usunięte przez administratora)Dla mnie atmosfera jaka panuje w biurze przypominała mi trochę podstawówkę. Firma poszukuje osób bez doświadczenia, jednak nie jest w stanie przeszkolić należycie pracownika.(usunięte przez administratora) Ale nie szkodzi, wychodząc po raz ostatni z biura, miałam wrażenie, że jest to najszczęśliwszy dzień w moim życiu.
    Martyna

08.10.2022 18:54

Zmieniło się coś u nich ? Myślałam żeby aplikować na stanowisko rekrutera ale Twoja opinia daje wiele do myślenia ! Dziękuję
    Ania

13.10.2022 22:35

Hej, Pracuje już jakiś czas i totalnie widzę inaczej niż jest to opisane powyżej. Jeżeli chodzi o stanowisko rekrutera, mamy genialna kierowniczkę rekrutacji i zgrany zespół. Polecam

16.08.2022 08:57

Pracowałem na projekcie zaledwie kilka miesięcy, ale oceniam współprace z firmą bardzo pozytywnie. Pensja, bonusy, kontakt z managerem, wszystko to było na dobrym poziomie. Plusem jest też płatna ławka. Pierwszy raz nie mam sie do czego przyczepic.

16.08.2022 11:03

Dzień Dobry, Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! To dużo dla nas znaczy, ponieważ cały czas się rozwijamy i ulepszamy nasze procesy. Pozdrawiamy, Zespół ITMAGINATION
    Szymon

30.03.2022 17:01

Niezła kasa, chociaż po nowym wale i inflacji, trzeba iść po delikatną podwyżkę ;) fajne projekty, fajni ludzie, praca zdalna, FV płacone zazwyczaj do 5 dnia miesiąca, w porównaniu do mojej poprzedniej firmy nieporównywalnie lepiej. Widzę, że sporo negatywnych opinii, ale najwidoczniej firma zmieniła się na plus, bo nie mam za bardzo czego im zarzucić.

31.03.2022 05:14

Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za tę opinię - wiele dla nas znaczy! Zgadza się, wypłacamy pensje na czas; bo skoro jedna strona wywiązuje się z umowy, to druga też. Pozdrawiamy, Zespół ITMAGINATION

24.06.2022 09:33

Dzień dobry, Zgodnie z naszymi umowami wszystkie formy współpracy opłacane są do 10 dnia miesiąca, oczywiście termin płatności jest zależny od terminu wpływu faktury. Jeśli zostanie wystawiona i dostarczona ostatniego dnia miesiąca, którego dotyczy, przelew najczęściej jest realizowany w ciągu kilku dni. Pozdrawiamy, Zespół ITMAGINATION
    Eryk

12.06.2022 18:16

Najdziwniejszy proces rekrutacyjny w jakim brałem udział - chyba kwestia strasznie dużego mniemania o sobie i firmie. Ale nie jestem specjalista żeby postawić diagnozę. Natomiast na rozmowie spodziewajcie się pytań typu „a czy wiesz kim jestem?” Hahaha No nie mogę - myślałem ze parsknę ze śmiechu. Dopiero teraz widzę afery które opisuje money.pl i spidersweb - może o to mnie pytano na rozmowie?(usunięte przez administratora) zrezygnowałem i uprzejmie podziękowałem.

14.06.2022 10:03

Dzień dobry, Dziękujemy za Twoją opinię i za feedback dotyczący rozmowy rekrutacyjnej. Z informacji, które podałeś, wnioskujemy że brałeś udział w rekrutacji do jednego z działów backoffice. Podczas rozmowy nie mieliśmy na celu zdyskredytowanie Ciebie, a jedynie sprawdzenie co już wiesz na temat firmy i rozmówcy, a co warto dopowiedzieć. Sprawdzaliśmy w ten sposób również, czy przed spotkaniem zrobiłeś research na temat osoby, z którą rozmawiasz, jako że odpowiednie przygotowanie przed spotkaniem jest w naszej opinii bardzo ważne w kontekście stanowiska, na które aplikowałeś. Pozdrawiamy ITMAGINATION

21.06.2022 15:53

Chcielibyśmy jeszcze wyjaśnić, że wspomniana przez Ciebie publikacja dotyczy bezdpodstawnego artykułu na nasz temat sprzed 4 lat, napisanego przez serwis spidersweb. Artykuł ten nie ma żadnej wartości i serwis wycofał go oraz przeprosił ITMAGINATION. Poniżej znajdziesz fragment tych przeprosin: “Drodzy Czytelnicy. Wyjaśniamy, iż usunęliśmy z naszego portalu artykuł Karola Kopańko o firmie ITMAGINATION. Po wyjaśnieniach, jakie otrzymaliśmy od tej firmy, uznaliśmy, że zawarte w artykule zarzuty dotyczące praktyk biznesowych i sposobu traktowania pracowników i współpracowników przez ITMAGINATION i jego kierownictwo nie miały uzasadnienia. Wyrażamy ubolewanie z powodu publikacji tych zarzutów. Aby zakończyć sprawę zgodnie, na prośbę ITMAGINATION wpłaciliśmy stosowną kwotę na konto Polskiego Towarzystwa Prawa Antydyskryminacyjnego. Karol Kopańko Przemysław Pająk” ITMAGINATION tworzy przyjazne środowisko pracy oraz dba, aby każdy czuł się bezpiecznie i był traktowany równo. Świadczy o tym m.in tytuł przyznany przez naszych pracowników “Great Place to Work” (https://www.itmagination.com/blog/itmagination-best-workplaces-poland-2022-second-year) oraz znalezienie się wśród laureatów konkursu najbardziej etycznych firm w Polsce (https://etycznafirma.pb.pl/). Jedną z naszych wartości jest transparentność, którą kierujemy się zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz naszej organizacji. Dokładamy wszelkich starań, żeby słuchać naszych pracowników i rozwijać się z myślą o nich. Zachęcamy również do sprawdzenia opinii na glassdoor, które oddają rzeczywisty obraz tego jaką jesteśmy organizacją, jak prowadzimy nasze procesy i jak dbamy o pracowników i kandydatów Pozdrawiamy ITMAGINATION

11.02.2022 12:56

Moja ocena zawiera tylko opinie dotyczącą okres od momentu złożenia CV do otrzymania oferty, bo pracy jeszcze nie rozpoczałem. Po złożeniu CV, następnego dnia dostałem telefon z rekrutacji, umówione krótkie spotkanie na MS Teams z osobą HR prowadzącą rekrutację, spotkanie było o ogólnym doświadczeniu, motywacjach, oczekiwaniach finansowych itp. Odrazu zostało mi zaproponowane kolejne spotkanie z managerem zespołu na następny tydzień. Spotkanie z managerem przebiegło bardzo sprawnie, pytania czysto dotyczące obowiązków oraz doświadczenia, bez (usunięte przez administratora) pytań typu "podaj swoje mocne/słabe strony" albo "gdzie widzisz siebie za 10 lat". Po 2 dniach od finalnej rozmowy z managerem zespołu, telefon z konkretną ofertą i tutaj uwaga - pierwszy raz w życiu zaproponowano mi nieco większe pieniądze niż podałem w oczekiwaniach finansowych. Mam nadzieje że sama praca będzie równie kolorowa jak proces rekrutacyjny który oceniam 10/10 :)

17.02.2022 09:42

Dzień dobry Bardzo dziękujemy za tę opinię i nie możemy doczekać się wspólnej pracy! Zespół ITMAGINATION https://www.itmagination.com/careers

23.01.2022 13:02

Czy w ITMAGINATION Sp. z o.o. są szkolenia zewnętrzne?

25.01.2022 14:38

Dzień dobry, Dziękujemy za pytanie. Każda osoba w firmie ma możliwość udziału w różnych szkoleniach związanych ze ścieżką kariery, które poprawią jego/jej kwalifikacje. Wśród dostępnych dla naszych pracowników opcji są szkolenia finansowane przez firmę, do wielu certyfikacji Agile/Scrum, AWS, Microsoft, ISTQB i innych. Oprócz tego, oferujemy również dostęp do platformy Udemy dla Biznesu z ponad pięcioma tysiącami kursów do wyboru. Możliwości rozwoju dla naszych pracowników to ważny aspekt w naszej firmie, dlatego zawsze staramy się pomóc w poszerzaniu wiedzy naszego zespołu. Zapraszamy do składania CV, nasi rekruterzy chętnie odpowiedzą na pytania związane ze szkoleniami i możliwościami rozwoju podczas pracy w ITMAGINATION. Pozdrawiamy, ITMAGINATION

05.01.2022 13:18

Oceniam firmę tylko przez pryzmat rozmowy. Firma wydawała się normalna, przyjazna, ogólnie pozytywna. A co najważniejsze, jako pierwsi zorganizowali mi rozmowę kwalifikacyjną techniczną. Nie przygotowałem się na nią (spontan), był piątek. Poduczyłem się w weekend i w poniedziałek na rozmowy techniczne leciałem jak Zenek na Sylwestra ????. Muszę przyznać, że dzięki tej rozmowie dostałem się później do 2 innych firm, gdzie dostałem propozycje współpracy. Przez obecne braki osób technicznych na rynku pracy, trochę zbagatelizowałem przygotowanie do rozmowy. Widać, że mają jasne wymagania co do osób pracujących. Taka mała porada ode mnie- jeśli aż tak zależy wam na wynikach punktowych z rekrutacji, to nie organizujcie rozmowy technicznej następnego dnia. Pierwsze rozmowy z reguły są mniej udane (nikt nie pamięta teorii, jeśli sam nie rekrutuje). Czasami lepiej ustawić na następny tydzień, wtedy jest większa szansa na to, że kandydat przejdzie już z jedną 2 rozmowy i waszą rekrutacje przejdzie od ręki ☺️

14.01.2022 16:33

Dzień dobry. Dziękujemy za opinię. Tak, to prawda, że mamy jasne wymagania wobec kandydatów. Zależy nam na tym, żeby zatrudniać osoby posiadających określony poziom wiedzy, dlatego podczas tej części pojawiają się zarówno pytania teoretyczne, jak i praktyczne. Jesteśmy również bardzo transparentni z naszym procesem rekrutacji – składa się z części miękkiej oraz części technicznej, czyli wspomnianej przez Ciebie weryfikacji technicznej. Prezentujemy go każdemu na naszej stronie internetowej: https://www.itmagination.com/careers#:~:text=Are%20you%20curious%20what%20happens%20after%20you%20submit%20your%20application%3F Pozdrawiamy, Zespół ITMAGINATION

21.12.2021 09:55

Potwierdzam, że firma nie daje informacji zwrotnej co do statusu rekrutacji, pomimo zapewnień, że kandydat otrzyma odpowiedź niezależnie od wyniku rekrutacji.

27.12.2021 09:52

To prawda – chcemy wracać z odpowiedzią zwrotną do wszystkich kandydatów biorących udział w rozmowach z nami, ale niestety nie zawsze tak się dzieje. Cały czas usprawniamy nasze procesy dlatego będziemy bardzo wdzięczni za kontakt na [email protected], aby wyjaśnić dlaczego w Twoim przypadku nie wszystko poszło tak jak zaplanowaliśmy
    zainteresowany

08.12.2021 12:46

Jakie są możliwości przejścia między działami? Czy z działów związanych bardziej z biznesem jest możliwość przejścia (w perspektywie czasu) na stanowiska programistyczne (po uzyskaniu niezbędnych kompetencji)?

08.12.2021 16:52

W ITMAGINATION jest to oczywiście możliwe. Oferujemy naszym pracownikom certyfikaty i kursy, które pomagają im zdobywać kompetencje i awansować zgodnie ze zdobywanym doświadczeniem.
    Zainteresowany

23.12.2021 01:14

Dziękuję :)

15.11.2021 14:12

Nasz zespół zagłosował, a wyniki są już dostępne! ITMAGINATION otrzymuje certyfikat #GreatPlaceToWork już trzeci rok z rzędu!

W tym roku rekordowa liczba Innowatorów wypełniła ankietę i przekazała nam swoją opinię na temat tego w czym jesteśmy doskonali, a co możemy jeszcze ulepszyć.

Szczegółowe wyniki już wkrótce na naszym blogu – i koniecznie sprawdź nasze oferty pracy!

News image

14.10.2021 14:10

Czy w ITMAGINATION Sp. z o.o. możliwa jest wypłata wynagrodzenia w częściach, częściej niż raz w miesiącu?
    sd

26.10.2021 16:58

nie

26.10.2021 22:45

Wynagrodzenie wypłacane jest raz w miesiącu. Wiecej informacji na temat naszego procesu rekrutacji, wynagrodzeń i wolnych ofert pracy, możesz sprawdzic na naszej stronie internetowej: https://www.itmagination.com/open-jobs
    baniek

21.04.2020 19:49

Nie polecam rekrutacji w tej firmie. Jak chcą Cię zatrudnić to rekruter potrafi Ci się dzwonić i przypominać co godzinę. Po rozmowie zero feedbacku. Napisałem, że przydałoby się dać jakąkolwiek odpowiedź, ale niestety bez odzewu.
    Nicoodem

20.10.2021 21:30

Potwierdzam również nie otrzymałem odpowiedzi co do statusu rekrutacji. Mimo zapewnień że będą.

25.10.2021 11:21

Dziękujemy za Twoją opinię. Zależy nam na tym, aby standardy prowadzonych procesów były na jak najwyższym poziomie, dlatego przykro nam, jeśli Twoje doświadczenia nie były pozytywne. Przykładamy dużą wagę do procesu rekrutacji, ale czasem zdarzają się też przeoczenia, dlatego jeśli chciałbyś podzielić się z nami szczegółami, abyśmy mogli podjąć działania w tej sprawie, zachęcamy do kontaktu pod adresem e-mail [email protected]
    anonimowy-programista

09.09.2021 19:52

jestem pozytywnie zaskoczony ludzmi, zarobkami, atmosferą w pracy oraz klientem z USA. Pracuje tu właśnie i bardzo chwale sobie to miejsce

10.09.2021 13:07

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że praca w ITMAGINATION Ci się podoba. Życzymy Ci samych sukcesów w naszej firmie.

26.07.2021 12:56

ITMAGINATION od wielu lat jest Partnerem Microsoftu i co roku poddaje się szczegółowym inspekcjom, by uzyskać tytuł Złotego Partnera w coraz to nowych obszarach. W tym roku najwyższy możliwy poziom ekspercki nasza firma uzyskała w: Security, Cloud Productivity, Datacenter, Cloud Platform, Collaboration and Content, Application Development, Data Platform, Data Analytics, DevOps i Application Integration. Ponadto otrzymaliśmy również tytuł Srebrnego Partnera w zakresie Project and Portfolio Management.

Główne zalety posiadania tytułu Złotego Partnera to gwarancja profesjonalnego wsparcia ekspertów, których kompetencje są sprawdzane każdego roku. ITMAGINATION może poszczycić się również innymi, międzynarodowymi certyfikacjami. Nasza organizacja zdobyła certyfikat ISO/IEC27001/2013, który poświadcza najwyższy standard bezpieczeństwa informacji. Oprócz tego otrzymaliśmy także wyróżnienie ISO 9001:2015, który potwierdza, że firma spełnia wymagania systemu zarządzania jakością.
    News image
    Rekruter

09.02.2021 21:14

Szanowni Państwo. Prowadzicie firmę rekrutacyjną - co jest podstawą? Podmiotowe traktowanie kandydata - ok, macie prawo odrzucić CV. Nie obrażam się. Ale jak można osobie na stanowisko Rekruter nie przekazać fb? Nawet w sytuacji kiedy o to grzecznie prosi? To taki fb dla Was. Rynek jest dość wąski a niesmak pozostaje. Powodzenia!

15.02.2021 13:07

Cześć! Dziękujemy za Twoją opinię. ITMAGINATION nie jest firmą rekrutacyjną. W ramach standardowego procesu rekrutacji zawsze przekazujemy informację zwrotną niezależnie od etapu rekrutacji. Trudno nam odnieść się do opisanej przez Ciebie sytuacji, ponieważ Twój wpis jest anonimowy. Jeśli chciałbyś podzielić się z nami szczegółami, abyśmy mogli podjąć działania w tej sprawie, zachęcamy do kontaktu pod adresem e-mail [email protected]
    Rekruter IT

21.07.2021 08:08

Przecież to jest oczywista nieprawda. Nie macie swoich projektów i zajmujecie się outsourcingiem ludzi i zespołów do swoich klientów - robicie to od 2008. Po co tak kłamać?

04.07.2021 13:44

Czy firma ITMAGINATION Sp. z o.o. w całości finansuje szkolenia dla pracowników?

15.07.2021 12:12

Każdy pracownik w firmie ma możliwość udziału w różnych szkoleniach związanych z jego ścieżką kariery, które poprawią jego kwalifikacje. Szkolenia są finansowane przez firmę, można zdobyć nowe umiejętności i certyfikacje. Wszyscy w ITMAGINATION mają dostęp do platformy Udemy dla Biznesu, gdzie czeka ponad 5000 kursów do wyboru. Możliwość rozwoju naszych pracowników to ważny aspekt w naszej firmie, dlatego zawsze staramy się wspomóc poszerzanie wiedzy przez członków naszego zespołu. Zapraszamy do składania CV, nasi rekruterzy chętnie odpowiedzą na pytania związane ze szkoleniami i możliwościami rozwoju podczas pracy w ITMAGINATION.
    Marta

08.06.2021 08:50

Zarobki lepsze niż w innych miejscach. Możesz się rozwijać i zdobywać cenne doświadczenie i atmosfera jest pozytywna.

11.06.2021 10:59

Marto, dziękujemy za Twoją pozytywną recenzję! Cieszymy się, że podoba Ci się w naszej firmie.

Zostaw merytoryczną opinię o Virtusa Consulting & Services Sp. z o.o.