Spyrosoft

• Biestrzyków
  • Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Spyrosoft S.A.

Opinie o Spyrosoft Wrocław

Nie przegap nowości o Spyrosoft S.A.!

Pani Jasia

24.03.2026 18:37

Proces rekrutacyjny jako antyreklama kultury organizacyjnej – perspektywa menedżerska. Z perspektywy kadry zarządzającej, proces rekrutacyjny to pierwsza weryfikacja standardów operacyjnych i kultury pracy w danej organizacji. Niestety, moje doświadczenia z tą firmą budzą poważne wątpliwości co do efektywności jej wewnętrznych procesów. Chciałbym zwrócić uwagę na kilka kluczowych obszarów wymagających optymalizacji: 1. Efektywność procesu (Time-to-hire): Rozciągnięcie trzech etapów rekrutacji na okres trzech miesięcy świadczy o braku decyzyjności i problemach z zarządzaniem czasem, co przy rekrutacji na stanowiska eksperckie/menedżerskie jest po prostu nieprofesjonalne i często nieskuteczne. 2. Standardy biznesowe i szacunek do czasu: Spóźnienie się osób rekrutujących na finałowy etap spotkania (w siedzibie firmy) o 15 minut, bez wcześniejszej informacji, to poważny błąd w etykiecie biznesowej. 3. Komunikacja i SLA: Niedotrzymanie deklarowanego terminu informacji zwrotnej (1 tydzień), konieczność przypominania się przez kandydata po 2 tygodniach i ostateczny kontakt po kolejnych 3 dniach to wskaźnik poważnych braków w obszarze Candidate Experience. 4. Jakość feedbacku i asymetria informacyjna: Odrzucenie kandydatury z argumentacją o „braku konkretów”, podczas gdy sam feedback ze strony firmy jest skrajnie ogólnikowy i pozbawiony konstruktywnej wartości, to interesujący paradoks. Co więcej, podczas rozmowy zauważyłem poważne braki w transparentności po stronie firmy – projekt przedstawiany szumnie jako „robotyka”, okazał się dotyczyć sprzętu AGD, konkretnie robotów kuchennych :) Dla menedżerów ceniących transparentność, szacunek do czasu i wysokie standardy komunikacji, proces ten jest wyraźnym sygnałem ostrzegawczym. Mam nadzieję, że ten feedback posłuży firmie do wyciągnięcia wniosków i audytu własnych procedur rekrutacyjnych.
    #ProjectManager

27.03.2026 13:27

Dziękujemy podzielenie się swoją perspektywą. Zgadzamy się, że część elementów tego procesu mogła nie spełnić Twoich oczekiwań – szczególnie w obszarze czasu trwania, komunikacji i organizacji spotkania. To dla nas ważna informacja i traktujemy ją poważnie. Doceniamy też uwagę dotyczącą transparentności i jakości feedbacku – to są obszary, które wymagają po naszej stronie większej konsekwencji. Dziękujemy za czas włożony w proces oraz za tak konkretny komentarz. Życzymy powodzenia w dalszych krokach zawodowych. Zespół EB Spyrosoft

Pani Jasia

29.03.2026 11:37

Dziękuję za tę odpowiedź, choć muszę przyznać, że jej błyskawiczne tempo w zestawieniu z trzymiesięcznym procesem rekrutacyjnym jest dość wymowne. Ubolewam, że taka sprawność operacyjna nie towarzyszyła komunikacji w trakcie trwania rekrutacji – oszczędziłoby to wszystkim zaangażowanym straconego czasu. Dodatkowo sama odpowiedź cierpi na ten sam brak konkretu, który był fundamentem mojego negatywnego doświadczenia. Proszę również nie przerzucać odpowiedzialności na „niespełnione oczekiwania kandydata”. Tu nie chodzi o moje subiektywne odczucia, a o obiektywne niedopełnienie elementarnych standardów biznesowych, jakimi Spyrosoft próbuje się mienić na rynku. Warto zadać sobie dwa merytoryczne pytania, zamiast chować się za ogólnikami: Skoro proces był tak daleki od profesjonalizmu (spóźnienia, błędy merytoryczne w opisie projektu, brak SLA), to czyje właściwie oczekiwania on spełnił? Czy taki poziom jakości jest dla Państwa akceptowalnym standardem operacyjnym, czy jedynie „wypadkiem przy pracy”, który wydarzył się na każdym z trzech etapów? Czy osoby odpowiedzialne za Candidate Experience i PR w Spyrosoft naprawdę uważają, że tak poprowadzona rekrutacja realizuje cele budowania wizerunku pracodawcy pierwszego wyboru? Wierzę, że kultura organizacji buduje się na autentyczności, a nie na wygładzonych formułkach. Liczę, że kolejni kandydaci o profilu menedżerskim doświadczą już realnej zmiany, a nie tylko „ważnego sygnału”, który utknął w dziale EB.

Loa

27.03.2026 15:42

Bardzo złe podejście do pracownika. Osoby odpowiedzialne za rozwój kariery pracowników i zarządzające przypisywaniem pracownika do projektu nie mają pojęcia o pracowniku ani projekcie. Wszelkie zgłoszenia nieprawidłowości są ignorowane/zbywane. Możliwość awansu istnieje jedynie na papierze - w praktyce jest to prawie niemożliwe bez wychodzenia grubo przed szereg a same wytyczne wewnątrzfirmowe są tak skonstruowane, że można je zinterpretować na mnóstwo sposobów. Podejście do specjalistów jak do zasobów i numerków w excelu - managerowie nie mają zielonego pojęcia o tym co robi dany pracownik, gdzie można wykorzystać jego umiejętności i do jakiego projektu go przypisać - i nie wykazują żadnych chęci produktywnej współpracy.
    #NetDeveloper
    Jan

09.03.2026 15:12

Jakiś czas temu trafiłem do tej pseudo firmy na rekrutację, pan rekruter techniczny zażyczył sobie, co by mu na kartce napisać jak w frameworku .net jest zaimplementowana pewna wewnętrzna metoda. Na pytanie czy kiedykolwiek potrzebował wiedzieć o tym jak wyglada jakąś losowa metoda frameworku od środka strasznie się oburzył. To on jest od zadawania pytań. Tak ze reszta rozmowy w zasadzie wyglądała jak wyciąganie najgorszych pytań na kandydata. A stanowisko bylo medium. Dziwi mnie średnia ocen. Od kilku osób pracujących tu słyszałem juz niejednokrotnie jak bardzo Januszexxem jest ta firma.
    #ProgramistaC

18.03.2026 09:47

Rozmowa rekrutacyjna jest dla nas przede wszystkim okazją do wzajemnego poznania się – zarówno kandydat ma możliwość sprawdzenia, czy firma i projekt odpowiadają jego oczekiwaniom, jak i my weryfikujemy, czy posiadane kompetencje i doświadczenie odpowiadają wymaganiom stanowiska. W przypadku ról technicznych naturalnym elementem spotkania są pytania dotyczące technologii, frameworków czy sposobu działania poszczególnych rozwiązań. Pozwala to rzetelnie ocenić przygotowanie do pracy na danym poziomie stanowiska. Dbamy o to, aby nasze procesy rekrutacyjne były merytoryczne i prowadzone w profesjonalnej atmosferze, a kandydaci oceniani są według konkretnych kryteriów kompetencyjnych wynikających z wymagań stanowiska. Jeśli uczestnik procesu ma wątpliwości co do jego przebiegu, zawsze zachęcamy przede wszystkim do bieżącego zgłaszania takich uwag do osoby prowadzącej lub rozmowę z naszym Zespołem Rekrutacyjnym. Zespół EB Spyrosoft
    aaaaaa

07.01.2026 20:35

Stanowczo nie polecam. Kolorowo jest tylko na pokaz. Trafiasz na ławkę, 2-3 tygodnie i do widzenia - nie będziemy Ci płacić. Co z tego że w umowie masz miesiące okresu wypowiedzenia. Co z tego że przez te kilka lat firma zarabiała na KAŻDEJ twojej godzinie i nigdy nie byłeś/łas na ławeczce? Na spotkaniach firmowych przekaz, że super idziemy do przodu i udało się zmniejszyć ławeczkę. Udało, tylko jak... Na pytania mydlenie oczy, że większość osób, które odeszło zwolniła się sama (tak naprawdę dostali papier i wybór albo podpisujesz albo możesz kopać się koniem, który pomimo umowy Ci nie zapłaci). Firma nie reaguje na toksycznych liderów i zachowania zakrawające na mobbing. Kolejna osoba zgaszająca,a kadry nawet nie rozeznały się co się dzieje w projekcie (w rozmowie wymsknęło się, że nic nie zostało zrobione z tymi zgłoszeniami). "Liderzy" we Wrocku to niezłe "królestwo much". Komentarze tutaj (szczególnie te merytoryczne)są usuwane, a ocena sztucznie zawyżana. Realna to 2,5. Pracowałem kilka lat. Awansowałem. Miałem bardzo dobry feedback. Nie chciałem dłużej pracować w patologicznym projekcie i poprosiłem o zmianę projektu. No i zmieniłem :[ Nie warto się angażować, ani starać. Jesteś zasobem spośród 1000. To co mnie przeraża to jak elastyczny kręgosłup można mieć na stanowisku managerskim. Wiedząc jak "firma" (umówmy się to nie jakaś anonimowa "firma" - to zarząd) traktuje ludzi, jak prowadzone są projekty (szczególnie te wewnętrzne), jaki to bullshit i fasada, a później pieją na linkedin jaka to firma fajna by zdobyć punkty w organizacji. Dzisus... Ile można za judaszowe srebrniki:/

09.01.2026 09:28

Odnotowujemy Twój głos i dołączymy go do innych feedbacków, które zbieramy od odchodzących pracowników, żeby poprawiać funkcjonowanie w obszarach, które tego wymagają.  Jesteśmy świadomi, że w dużej organizacji doświadczenia mogą być bardzo różne i zależne od projektu, zespołu czy momentu zawodowego. Osobom zainteresowanym współpracą rekomendujemy wyrobienie sobie własnej opinii w bezpośrednim kontakcie z nami.  Zespół EB Spyrosoft
    Justyna

06.10.2025 13:44

Nie zgadzam sie z negatywnymi komentarzami na temat współpracy z Spyrosoft. Byłam bardzo zadowolona ( praca w rekrutacji). Super managerka, super zespoły z różnych miast. Dużo wsparcia, pomocy i elastyczne godziny pracy.Każdy się cieszył z sukcesów współpracownika, nie odczuwałam zazdrości ani kombinacji poza plecami.Wszystko było jasno komunikowane.
    obserw

11.12.2025 18:51

Trochę słaba taka opinia na temat "pracy w rekrutacji". Widze tutaj sporo opini o częstej zmianie stacku/projektów devów i jakoś sobie nie wyborażam podobnych sytuacji podczas pracy w HR'ze.

13.11.2025 14:10

Ich rekrutacja to kompletna strata czasu. Można przejść cały proces pozytywnie — na początku bajki o wielu ciekawych projektach i możliwościach rozwoju, a na końcu okazuje się, że jedyny dostępny projekt to jakiś totalny legacy s..., gdzie developer robi wszystko: od analityka, architekta,be,fe, devopsa, przez QA. Historia zawsze ta sama — jeden dev po drugim odchodzi bo nie spodobał się, ale może akurat Ty się odnajdziesz, bo przecież 'projekt jest fajny' 😅. Na końcu i tak się dowiadujesz, że nic innego obecnie nie mają.
    #WebDeveloper

31.10.2025 02:06

Nie polecam pracy w tej firmie. Przede wszystkim w wielu projektach jakość kodu jest na bardzo słabym poziomie. I nie chodzi tu o brak testów, ale momentami kod zupełnie nieczytelny, w którym ciężko się odnaleźć, odziedziczony po innej firmie. Brak jest też jakiekolwiek wizji technologicznej w firmie, brak usystematyzowania w pisaniu aplikacji, a także miotanie się w wykorzystywanych technologiach. Z dnia na dzień nagle okazuje, że oczekiwana jest umiejętność pisania w Flutterze, po czym po dwóch tygodniach jednak nie i to jednak React Native jest super. Potem brak wiedzy w jednej z tych technologii pojawia się jako kontrargument w rozmowie okresowej/o podwyżkę/awans. Wymagania do awansu niby są przedstawione, ale jak przychodzi co do czego, to proces jest bardzo żmudny, sprawia wrażenie sztucznie wydłużanego i bardzo często nie kończy się awansem/podwyżką. Realnie bardzo małe perspektywy rozwoju zarówno finansowego jak i technicznego. Uregulowywanie "papierologii" w Spyrosoft przywoływało we mnie najgorsze wspomnienia z załatwiania czegoś w urzędzie, mi osobiście zdarzały się opóźnienia w przelewach, głównie przez niedopatrzenia ze strony administracyjnej. Jest tzw. budżet szkoleniowy, ale tu podobna sytuacja jak z podwyżkami/awansami, ciężko z niego coś "wyrwać". Jest napisane że można np. przeznaczyć budżet na konferencję, ale w rzeczywistości, nie dostanie się na to approve'a. Brak jakiegokolwiek przepływu informacji. Możesz się z dnia na dzień nagle dowiedzieć, że nie ma dla Ciebie nawet pół etatu, albo w drugą stronę, że właśnie ktoś cię wpisał na 1,5 etatu, ale nawet z Tobą o tym nie porozmawiał. Relacje z bezpośrednimi przełożonymi były bardzo słabe, odczuwałem brak szacunku z ich strony - nie wiedzieli kim jesteś, jak długo pracujesz, w jakim jesteś projekcie.
    #ProgramistaAplikacjiMobilnych

03.11.2025 12:43

Dziękujemy za Twoją opinię i szczegółowy komentarz. Szanujemy różne doświadczenia osób, które współpracowały z naszą firmą, i traktujemy takie głosy jako okazję do dalszego rozwoju. Przyjmujemy Twoje uwagi do wiadomości i życzymy Ci powodzenia w kolejnych projektach zawodowych. Pozdrawiamy EB Team

20.10.2025 17:54

Choć nie przeszedłem procesu to chciałbym pochwalić firmę za zdrowe podejście do polityki pracy w biurze, szczególnie w tym powszechnym „wyścigu szczurów”, gdzie wiele firm naśladuje innych bez zastanowienia. Model „once a month” wydaje się rozsądny i jednocześnie zachęcający – nie tylko z uwagi na możliwość pracy zdalnej, ale też na zaufanie, jakim obdarzani są pracownicy. To podejście pokazuje, że firma koncentruje się na efektywności i jakości wykonywanej pracy, a nie na formalnym „liczeniu obecności przy biurkach” bo tak trzeba
    Teodor

10.09.2025 15:01

Pracowałem tam ponad trzy lata i niestety doświadczenie było bardzo rozczarowujące. Kiedy były projekty było dobrze, ale gdy się kończyły, firma zaczynała „wyciskać” ze mnie ile się da. Zamiast rozmowy o braku projektów i zakończeniu współpracy z szacunkiem, wrzucano mnie na siłę do zadań, które kompletnie nie były dla mnie, a gdy zwracałem im na to uwagę – słyszałem, że jestem „za mało ambitny” albo „za mało sprytny”, bo nie chcę przez weekend nauczyć się nowej technologii i udawać eksperta z innej dziedziny za pomocą ChatGPT. Firma działała według schematu: jak jest klient – trzeba kogoś natychmiast wcisnąć, a że dana osoba nie ma doświadczenia, to jej wina. Efekt? Wypalenie zawodowe i poczucie, że liczy się tylko szybki zysk. Zdarzało się też, że byłem jednocześnie przypisany do trzech projektów, a słyszałem, że „to tylko część etatu”. Firma oczywiście inkasowała więcej od klienta, ale pracownik z tego nic nie miał co dla mnie jest chore w firmie gdzie pracujesz na b2b i firma z każdej twojej godziny ma dobre profity . Temat nadgodzin to osobna patologia – jedni mogli je brać, inni nie, bez jasnych zasad. W praktyce klasyczny „korpo-Januszex”: wycisnąć jak najwięcej z pracownika, a na koniec wmówić mu, że to jego wina. Jeszcze na początku było spoko jak było więcej godzin od klienta było śmiało bierz i brali kasę z twojej prowizji dziś jest rób a kasę cała mamy dla siebie Podsumowując – nie polecam.

17.09.2025 14:38

Cześć, @Teodor, przyjmujemy Twój głos do wiadomość. Przyznajemy, że w każdej dużej organizacji potknięcia (zarówno ludzkie, jak i procesowe) mogą się zdarzać. Wyciągamy z nich wnioski i traktujemy je jako impuls do usprawnień. Pomimo dynamicznej sytuacji na rynku IT, skupiamy się na transparentnej komunikacji z naszymi pracownikami dotyczącymi ich zatrudnienia. Wprowadziliśmy również narzędzie 360° Feedback dla Managerów, czyli badanie, które pomaga nam zapewniać bardziej spójne i właściwe działanie. Nie zmienimy odczuć osób odchodzących ze Spyrosoft (jeśli się szczerze wypowiedziały i w pełni mogliśmy poznać ich opinię ), jednakże regularne Exit Interviews pokazują, że takie trudne sytuacje stanowią wyjątek. Mamy też przekonanie, że jeśli ktoś wróci do nas za rok czy dwa, zauważy pozytywne zmiany - takie opinie wybrzmiewają wśród naszych kolegów/koleżanek, którzy wrócili do Spyrosoft po jakimś czasie. Pozdrawiamy EB Team

23.02.2025 23:16

Serdecznie odradzam pracę w tej firmię, przesiedziałem tam dłuższy czas i kadra kierownicza z Wrocławia jest dramatyczna. Menagerowie zainteresowani są tylko piciem kawy, a wykonywaniu przez nich jakichkolwiek obowiązków to można pomażyć. Ciągłe przestawianie spotkań, spóźnianie się, zaniedbywanie rozmów okresowych, a o poważnej rozmowie odnośnie podywżki czy perspektyw zawodowych to zapomnij. Najlepiej wyeskplatować pracownika na maxa, korposzczur ma się cieszyć, że w ogóle robota jest, bo "czasy są jakie są, nie masz powodów do narzekań". Jeśli ktoś traktuje swoją karierę poważnie, szuka jakichś perspektyw rozwojowych czy docenienia własnej pracy i zaangażowania to polecam omijać to miejsce szerokim łukiem.
    bbb

10.09.2025 15:10

Ja pamiętam jak mój manager w momencie jak ktoś przychodził z rozmowa o kasie od razu robił się agresywny wchodził w ton wyrzutów i szukania czegoś by rozmowa przebiegła mega złe i żebyś już więcej do niego nie przyszedł . Taktyka działała bo wiele osób po takiej akcji mówiło ze nawet nie ma co zaczynać rozmowy z Liniowym bo jedynie co to da to awanturkę i następnie unikanie ciebie. Efekt 2 lata bez podwyżek w zespole,

17.09.2025 14:33

Czesć, @BBB, odnosząc się do Twojego komentarza możemy podać przykłady narzędzi, z których korzystamy, aby takie sytuacje nie miały miejsca w Spyrosoft. Przede wszystkim w organizacji mamy Skills Matrix, który jest podstawą do rozmów o podwyżce wynagrodzenia i wskazuje jakie kompetencje trzeba mieć i jakie warto rozwijać. Systematycznie badamy rynek płac i ustalamy widełki per pozycja/technologia. Wprowadziliśmy również badanie “ 360° Feedback” dla Managerów, które pomaga nam zapewniać bardziej spójne i właściwe działania w organizacji i wzmacnia transparentność komunikacji. Chyba w każdej dużej organizacji potknięcia ludzkie, czy procesowe mogą się zdarzać. Jeśli otrzymujemy o nich pełną informację wyciągamy wnioski i jest to dla nas także impuls do usprawnień. Pozdrawiamy EB Team
    Kacper

31.07.2024 00:06

Pracowałem 2 lata w Spyro. Nie polecam ze względu na brak lub mizerne podwyżki. Totalne dno! Mamią cię, (usunięte przez administratora) w sprawie podwyżek tylko po to by po wielu miesiącach powiedzieć, że podwyżka miesięczna pom 2 latach wyniesie 600 zł. Odradzam!

31.07.2024 14:14

Cześć, w Spyrosoft przejrzyście komunikujemy widełki dla każdej roli już na etapie publikacji ogłoszenia. Każdy, kto aplikuje do nas na dane stanowisko, wie dokładnie na jaką stawkę godzinową czy wynagrodzenie może liczyć. I ta transparentność w jawności widełek nie zmienia się po dołączeniu do organizacji. Każdy z naszych pracowników ma regularny kontakt ze swoim Managerem Liniowym, z którym na bieżąco i z pełną otwartością może omawiać kwestie awansowania w strukturach firmy, a co za tym idzie wysokość wynagrodzenia według widełek na każdym poziomie stanowiska. Pozdrawiamy EB Team
    Zainteresowany

17.08.2025 09:23

O czym ty piszesz? Jest poruszony temat że po 2 latach co nie jest tak krótko dajecie słabo podwyżke, a mówisz o jakiejś roli na którą ta osoba aplikowała na samym poczatku? Z tej wypowiedzi można wywnioskować, że w tej firmie nie ma możliwości awansów i podwyżek.
    Hehehe

22.07.2025 23:15

Opinie są skutecznie usuwane. Widzę, że ocena firmy to 4.0 ale to tylko potwierdza to co wyżej. Wyciskają Cię jak cytrynę tylko po to aby potem zaprosić na wieczór z grami planszowymi i pizzę :) W firmie jest coś takiego jak people manager ale chyba tylko na papierze, bo jakiekolwiek wypowiedzi o przełożonych, które nie są pozytywne nie istnieją. Ławka jest krótka, ale tylko czasowo 😉 . Przełożeni Są zawsze bardzo zajęci, chociaż nie przeszkadza to w dowożeniu przez Ciebie wyników . Nie dowozisz to twój problem.
    adam

14.07.2025 12:39

Mi się póki co b. dobrze pracuje, sympatyczni ludzie, niezłe pieniądze, jest UoP. Fajne biuro we Wrocławiu. Zadania w porządku, kadra kierownicza również.
    Były kandydat

26.05.2025 09:30

Podczas rekrutacji otrzymałem zadanie techniczne do wykonania „w domu” na kilkadziesiąt roboczogodzin. Ludzie, szanujmy się.

28.05.2025 11:14

Cześć, odnosząc się do Twojej opinii, chcemy podkreślić, że dodatkowe zadanie jest wymogiem jedynie przy określonych ofertach pracy. Taki warunek postawił nasz Klient, który dostarcza złożone i skomplikowane usługi, dlatego wyjątkowo skrupulatnie i wieloetapowo weryfikuje umiejętności Kandydatów. Informujemy o tym we wszystkich ofertach, które obejmują ten etap i dla przejrzystości sytuacji szacujemy również czas potrzebny na wykonanie zadania. W naszej opinii pozwala to potencjalnemu Kandydatowi już na starcie ocenić, czy chce wziąć udział w takiej rekrutacji i czy ostatecznie wysłać aplikację. Pozdrawiamy EB Team
    Same here

03.06.2025 18:42

Co kandydaci wiedzą i potrafią porządną firma jest w stanie sprawdzić na 2 h rozmowie technicznej po wcześniejszym sprawdzeniu CV. Jeśli ktoś wymaga wielogodzinnej pracy za darmo = trzymajcie się z daleka - to cenna informacja.

21.05.2025 19:43

Wziąłem udział w rekrutacji i mimo że finalnie zabrakło mi umiejętności bo stanowisko było na seniora/experta, a moje doświadczenie w tym obszarze jest na poziomie mida to muszę powiedzieć że feedback był bardzo rozbudowany z listą kwestii do poprawy i opisem wszystkiego o czym rozmawialiśmy. Rzadko zdarza mi się tak konkretnie się sprawdzić swoje umiejętności, więc finalnie nie oceniam tego jako złego doświadczenia, wręcz przeciwnie. Mam nadzieję że coś się jeszcze pojawi z mojego obszaru w przyszłości

28.05.2025 11:14

Dziękujemy za podzielenie się Twoją opinią. Pozdrawiamy EB Team
    rqxonqc

18.01.2025 15:52

Kandydowałem na stanowisko programisty C++, po zaproszeniu do rekrutacji na portalu LinkedIn. Rekrutacja przebiegła sprawnie, rozmowa wstępna prowadzona przez bardzo miłą i cierpliwą panią. Rozmowa techniczna przeprowadzona na wysokim programistę przez programistę z firmy Spyrosoft. Niestety, po rozmowie technicznej, na której wg. opinii przeprowadzającego ją programisty wypadłem bardzo dobrze, nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Pani rekruterka zapewniała mnie, że czekają na odpowiedź, najpierw miała być w listopadzie, następnie w grudniu, potem w styczniu. Odpowiedzi jak nie było tak nie ma i uważam to za brak szacunku do mojego czasu.

24.01.2025 14:51

Cześć, przykro nam z powodu tej sytuacji, doceniamy podzielenie się konstruktywną opinią. Pozdrawiamy
 Zespół Employer Brandingu
    p

22.12.2024 22:54

Rekrutacja sprawna i przejrzysta - CV, rozmowa z HR, rozmowa z przyszłym szefem i rozmowa z seniorem/leadem w przyszłym teamie - taki standard w branży. Odpowiedź szybka, widełki na dane stanowisko przejrzyste. Atmosfera w środku dobra, dużo lepsza niż w większości innych firm z branży we Wrocławiu. Nietypowy dla branży plus - przejrzysty budżet szkoleniowy przypisany do pracownika. Można go wydawać wedle potrzeb i uznania. Nie słyszałem, żeby zdarzało się "cięcie" tego budżetu w trakcie roku, czego doświadczyłem w innych miejscach. Menedżerowie (LM, PM) z głową na karku, oczywiście różni - wiadomo - w grę wchodzą cechy indywidualne, ale ogólne miałem pozytywne doświadczenia. Nie zdarzyło się nic, co by mnie jakoś dotknęło czy było choćby "flagą ostrzegawczą". Póki co pracuję dość krótko i negatywne sytuacje, które są opisane w innych opiniach tutaj ani mnie nie spotkały, ani też nie słyszałem o nich od innych osób. Zobaczymy jak będzie dalej, ale póki co jestem dobrej myśli.
    Jerzy Urban

29.11.2024 00:46

Chciałem zapytać czy w firmie pracownicy są szczuci, tak aby wydzielał się kortyzol i człowiek wtedy wydajniej pracuje? Czy atmosfera jest realnie życzliwa, czy tylko Expresis Verbis mówią że luźno i przyjacielsko, a czuć napięcie i patrzenie z góry, a także brak szacunku w postaci mamienia i papki propagandowej o rozwoju ? Czy są jakieś sztuczne konflikty o jakieś (usunięte przez administratora) tak aby sprawdzić jak petent reaguje? Dla mnie relacja partnerska jest bardzo ważna. Niechce być pod czyimś butem
    kandydat

18.10.2024 11:25

Składałem dwie aplikacje do firmy: - w pierwszym przypadku po rozmowie wstępnej cisza, a gdy po kilku tygodniach się przypomniałem, to usłyszałem, że ktoś się powinien skontaktować i przepraszają, ale jest konflikt między obecnym pracodawcą, a wcześniejszym, więc nie mogą mnie zatrudnić, - w drugim przypadku składałem ponad rok później (bez istniejącego konfliktu) i nie dostałem żadnej odpowiedzi, który fakt oceniam jako negatywny. IMHO poważna firma powinna chociaż wystosować ogólnikowy komunikat typu 'rozważaliśmy Pana kandydaturę.. ale niestety..'.

22.10.2024 12:36

Cześć, Cieszymy się, że wyraziłeś zainteresowanie dołączeniem do naszego zespołu. Osoby aplikujące do Spyrosoft otrzymują informację, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami. Nasz Zespół Rekrutacji dokładnie analizuje wszystkie przesłane CV. Jeśli dana osoba spełnia nasze wymagania, najczęściej dzwonimy, aby dowiedzieć się więcej o doświadczeniu i oczekiwaniach kandydata/kandydatki co do zadań, technologii, miejsca pracy, planowanego rozwoju, itp. Informacja o kontakcie wyłącznie z wybranymi kandydatami znajduje się zarówno w opisie procesu rekrutacji, jak i w automatycznym mailu, który wysyłamy po otrzymaniu aplikacji. Szkoda, że na razie nie udało nam się połączyć Twoich kwalifikacji z potrzebami z naszej strony i podjąć rozmów. Pozdrawiamy Zespół EB
    rekrutacja123456789

11.10.2024 07:42

Rekrutacja na nie istniejące stanowisko. Cztery etapy rozmowy w sumie około 4 godzin. Bez zatrudnienia, chyba tylko celem przesłuchania - zebrania jakiś informacji. Również tutaj, ostatnio modne "ostatni etap rozmowa z finalnym potencjalnym klientem" - nie rozumiem tego za bardzo przecież nie wasz klient mnie nie zatrudnia tylko wy jako firma.

15.10.2024 12:40

Cześć, przykro nam, że Twoje doświadczenia nie były zgodne z oczekiwaniami. Warto uwzględnić, że o etapach rekrutacji informujemy przede wszystkim podczas pierwszej rozmowy z Kandydatem/ką, proces jest też rozpisany w naszych ogłoszeniach. Kandydat/ka już na starcie może określić czy taki tok rekrutacji jest odpowiedni i czy chce w nim wziąć udział. Czasami dodatkowe rozmowy są wymogiem konkretnego Klienta, dla którego realizujemy projekt. I dbamy, by Kandydat/ka na początku rekrutacji otrzymał również taką informację. Spotkanie Kandydata/ki z osobami ze Spyrosoft oraz spotkanie z przedstawicielami Klienta to wartość dla każdej ze stron. Daje to opcję poznania się i m.in. bezpośredniej weryfikacji kultury pracy oraz zespołu, z którym Kandydat/ka może pracować przez kilka lat. Pozdrawiamy EB Team

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Spyrosoft?

Kontakt - Spyrosoft S.A.

plac Nowy Targ 28 50-141 Wrocław

Branża główna: Oprogramowanie - Systemy IT

Andrzej

11.09.2024 11:43

Miałem przyjemność rekrutować się do zespołu warszawskiego w Spyrosoft SA. Cały proces rekrutacyjny przebiegł sprawnie i profesjonalnie. Rekruterzy byli bardzo pomocni i jasno przedstawiali kolejne etapy, co dało mi poczucie komfortu. Zgodziłem się z ofertą i jestem bardzo zadowolony z całego przebiegu rekrutacji, mogę śmiało polecić firmę

27.03.2024 12:09

Jest tu może ktoś kto pracuje jako IA Consultant? Interesuje mnie ocena po pierwsze odnośnie rozmowy i tego czego mogę się na niej wstępnie spodziewać. Zastanawiam się po jakim czasie jest teraz odzew, zwłaszcza jeśli jednak mnie nie zaproszą, bo niestety nie wszystkie wymagania spełniam

15.04.2024 12:45

Cześć, jeśli osoba aplikująca spełnia wymagania określone w ogłoszeniu, to najczęściej odzywamy się w ciągu pięciu dni roboczych od otrzymania CV. Informację na temat etapów rekrutacji znajdziesz w ogłoszeniu. W przypadku tej roli oprócz rozmowy HR, weryfikacji technicznej i rozmowy np. z Line Managerem może pojawić się również krótka rozmowa z CTO lub COO. Pozdrawiamy EB Team
    Marlenka

11.04.2024 09:32

hejka. :) znalazłam ofertę dla młodszego księgowego. nie widzę przy tym by wymagano wykształcenia wyższego. Zastanawiam się czy byłoby ono jakoś lepiej punktowane i czy przede wszystkim jest szansa na późniejszy awans?

15.04.2024 12:32

Cześć, wykształcenie wyższe faktycznie nie jest wymagane, zwracamy jednak uwagę czy osoba aplikująca ma przynajmniej ukończone odpowiednie kursy :) Jeśli chodzi o awans to w Spyrosoft przygotowaliśmy Skills Matrix, w tej matrycy określiliśmy jakie umiejętności i osiągniecia są konieczne do awansu na danym stanowisku. Ścieżkę rozwoju omawia się ze swoim Line Managerem, więc jest to jasna droga. Pozdrawiamy EB Team
    gizmo

04.12.2020 17:06

Propozycje wzięcia udziału w rekrutacji otrzymałem przez LinkedIn.. Proces rekrutacyiny oceniam b. pozytywnie. Profesjonalna komunikacja, bez zbędnych opóźnień, itp. Bardzo pozytywnie oceniam wczesne podjęcie przez Spyrosoft dyskusji nr. stawek godzinowych. Niestety, nie mogę się wypowiadać co do dalszych etapów rekrutacji - w tym technicznych - ponieważ właśnie na etapie wstępnego określania stawek nasze dyskusje że Spyrosoft się zakończyły. Dla zainteresowanych: stawka, którą mi zaproponowano za pozycje seniorskie, w tym SW Architect w modelu B2B do projektu prowadzonego w EU, 100% zdalnie, sięgała pułapu 200 zł/h czyli bardzo nisko. I to w zasadzie jedyny (malutki) minus - niskie stawki.
    br

12.11.2021 12:55

Nie wiem jaką umowę i warunki negocjował gizmo, ale w tej chwili, na takich stanowiskach - tj. SYS Arch, SW Arch - stawki rzędu 70+EUR/h są bez problemu do osiągnięcia przy współpracy z firmami z DE o podobnym profilu do Spyrosoft. Oczywiście, to są stawki dla ludzi z dużą wiedzą i umiejętnościami. Tutaj należy przyznać, że dużo zmieniła pandemia. Firmy, które dotychczas zdecydowanie był na "nie" jeśli chodzi o pracę zdalną, diametralnie zmieniają zdanie. Pełna praca zdalna lub częściowa z koniecznością wizyty w biurze (w DE) co 2-3 tygodnie na 2-3 dni - oczywiście po pandemii - jest normalną opcją. To teraz proszę to porównać do 200zł/h, o których wspominał gizmo
    Sceptyczna

30.03.2024 13:26

Widać, że mało masz pojęcia o stanowiskach architektów. Jestem kontraktorką na stanowisku enterprise architect, otrzymuję 550-650 euro dziennie, a więc w przeliczeniu na PLN to 2530-2990 zł dziennie, czyli 316-373 zł za godzinę. Miesięcznie to 53130-62790 zł. 33000 zł miesięcznie to bardzo niska stawka.

19.03.2024 10:00

U nas do Polski ciężko będzie się dostać na stanowisko juniorskie? Konkretniej o Wrocław mi oczywiście chodzi. na głównej stronie pokazuje, że są oferty ale na inne kraje. Interesowałoby mnie zatrudnienie w formie fullstacka, wiem ze teraz jest dostępna oferta ale dla seniora

21.03.2024 10:42

Cześć LA, na naszej stronie mamy aktualnie otwarte rekrutacje: https://spyro-soft.com/career#see-open-positions Obecnie faktycznie mamy zapotrzebowanie, o którym wspominałeś, w innych krajach niż Polska. Natomiast rozkład otwartych pozycji do aplikacji różnie rozkłada się w każdym z naszych site. Warto zaglądać na stronę, ponieważ publikujemy oferty dla Jniorów, w różnych polskich miastach. A jeśli chcesz być z nami na bieżąco to koniecznie zaobserwuj nasze social media, informacje o nowych ogłoszeniach publikujemy również bardzo często tam. Bądźmy w kontakcie! EB Team
    Brum

18.03.2024 21:00

To jest takiej sredniej jakosci software house. Duzo zalezy gdzie trafisz. Ostatnio niestety brak podwyzek, po kolei zabierane kolejne benefity no i starajcie sie bo juz jest kilku innych na wasze miejsce (to na oficjalnych spotkan ze wszystkimi). Czy taka filozofia brzmi skads znajomo? jak ci sie skonczy projekt to albo ci sie poszczesci i zostaniesz albo i nie. Ani nie polecam ani nie odradzam, to zalezy kto czego oczekuje od pracodawcy. moze niektorym bedzie to pasowac.

21.03.2024 10:33

Cześć BRUM, rzeczywiście zdarza się, że nasze ścieżki - z niektórymi osobami naszego zespołu się rozchodzą. Czasami jest to świadomy wybór pracownika i po zakończeniu projektu sam decyduje się odejść, wiedząc, że w innej organizacji dołączy do projektu lub zespołu, który jest mu bliższy z uwagi na dalszy rozwój. Takie decyzje szanujemy i rozumiemy. Co więcej... czekamy na powrót do nas za jakiś czas, gdy znowu to nasz projekt i zespół będą stanowiły "ideal match". Czasami są to nasze decyzje, podyktowane obecną sytuacją na rynku czy też wymaganiami klientów. Są to główne czynniki, dla których zdarza nam się nie przedłużać współpracy lub ją kończyć, jednak podchodzimy do nich bardzo indywidualnie. Jednocześnie nadal szukamy ludzi. Zanim jednak opublikujemy ogłoszenie na naszej stronie, sprawdzamy czy któryś z naszych pracowników, któremu właśnie skończył się projekt, pasuje swoi profilem i umiejętnościami do tej oferty. Pozdrawiamy EB Team
    BikBik13

02.03.2024 14:22

1. Wszystko zależy od projektu - czasami jest do kitu, czasem świetny. 2. Trzeba faktycznie (niestety) walczyć o podwyżkę w firmie. 3. W firmie relacje są zdecydowanie pozytywne, a z ludźmi się dobrze pracuje i gada.

21.02.2024 19:50

Cześć, mieliście doczynienia ze stanowiskiem Salesforce Consultanta? Proponują 18500 zł, ale kwota jest zależna od umowy. Wolałbym wybrać uop niż b2b, jak wtedy wyglądałoby wynagrodzenie? Pisaliście o premii rocznej, a coś więcej zdradzicie? Od czego jej wysokość jest uzależniona, jak trudno ją dostać? Co do tych wpisów tutaj o nieprzedłużaniu umow, bo to mnie zaniepokoiło.. jakiej części pracownikom dziękują? Pracuje może ktoś z was już kilka dobrych lat w firmie?

27.02.2024 12:46

Cześć @TK, dziękujęmy za Twój komentarz. Zajrzyj do ogłoszenia na naszej stronie internetowej, gdzie określiliśmy dwa poziomy wynagrodzenia. W przypadku zatrudnienia w oparciu o umowę o pracę kwota orientacyjna to 18 500 PLN brutto, a w przypadku B2B stawka została określona godzinowo i wynosi do 150 + VAT PLN/h. Tutaj link: https://spyro-soft.com/career/salesforce-consultant Jeśli masz jakieś dodatkowe pytania związane z ofertą skontaktuj się z Asią Świtoniak ([email protected]), która odpowiada za rekutację na to stanowisko. Asia chętnie udzieli Ci wszystkich informacji, może również skontaktować Cię z osobami, które pracuja w tym Zespole. Pozdrawiamy Ania z EB Team

16.12.2023 20:59

Byly

02.01.2024 22:13

Jeszcze na rozmowie rocznej dostalem podwyzke a umowe mialem na czas nieokreslony. Projekt sie skonczyl i zostawili tych ktorych wczesniej wprowadzalem. Naprawde nie polecam qa managera. Poza tym wyciskaja z klienta ostatnie soki a potem klient nie jest w stanie placic i robia mega ciecia. Bardzo dziwna polityka. Krotkowzroczna. Poza tym nie jest to firma przyjazna osoba majaca dzieci. Bardzo sie zrazilem.
    Ciekawski

21.02.2024 13:36

Możesz powiedzieć więcej o tym, że to nie jest firma dla ludzi z dziećmi?
    Bylypracownik2

05.07.2023 23:56

Skończył się projekt i nawet na ławeczce człowieka nie dają. Daja wypowiedzenie. A zanim dadza to podrzucają fake rozmowy ws niby nowych projektów aby mieć podkladke do zwolnienia.

03.01.2024 15:12

Cześć,   Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Chcielibyśmy podkreślić, że nasza firma kieruje się zasadami profesjonalizmu, parnterstwa oraz otwartości.
 Pracujemy w pełnym zaangażowaniu, a satysfakcja klienta i pracownika to dla nas priorytet.   Chcemy aby atmosfera w naszej firmie sprzyjała poczuciu docenienia i motywacji, co bezpośrednio przekłada się na pozytywne doświadczenia naszych klientów.   Jeśli chcesz porozmawiać o swoich doświadczeniach lub czujesz się przez nas nie fair potraktowany to zachęcamy Cię do kontaktu z szefową działu People Ops, Anną Kołodziejczyk ([email protected]).   Miłego dnia, Klaudia z EB Team

12.01.2024 11:56

Cześć, Dzięki za pytanie. Na podstawie ankiety satysfakcji pracownika, przeprowadzonej w 2023 roku, atmosfera w naszej firmie została w większości oceniona jako wyjątkowa i dobra. Z pewnością możemy potwierdzić, że ta atmosfera jest rzeczywiście odczuwalna w naszym środowisku pracy. Przede wszystkim pracownicy na bieżąco współpracują ze swoimi menadżerami liniowymi, którzy wspierają ich nie tylko w codziennej pracy czy pojawiających się wyzwaniach, pomagają również w podejmowaniu decyzji związanych ze ścieżką kariery. Są także odpowiedzialni za kwestie związane z feedbackiem i inicjatywami rozwojowymi. W kwestiach bardziej miękkich i dotyczących integracji warto wspomnieć, że nasi pracownicy sami inicjują rożne grupy zainteresowań, takie jak klub kawowy, miłośnicy gier planszowych, entuzjaści sportu czy filmów. Nasza firma wspiera te inicjatywy poprzez zakup nowych gier, sprzętu do parzenia kawy czy strojów sportowych. Co więcej, średnio raz w miesiącu organizujemy spotkania, podczas których pracownicy o podobnych zainteresowaniach mogą dzielić się wiedzą w luźnej atmosferze, przy pizzy. W naszej organizacji istnieje także dział People Ops, który aktywnie wspiera naszych pracowników w codziennym tworzeniu i utrzymywaniu tych inicjatyw oraz dba o pozytywne relacje między pracownikami. Dobrego dnia! Klaudia z EB Team
    Melo

28.10.2023 01:31

Pracowałem w Spyro ponad 2 lata, niestety nienajlepiej wspominam pracę w tej korporacji - projekty nieciekawe a o podwyżce ZAPOMNIJ! Po roku zaproponowali kilkaset złotych podwyżki - żenada totalna. Pseudo managerki próbują zrobić z ciebie półgłówka i przekonać cię, że nie zasługujesz na podwyżkę. Cały proces podwyżki o kilkaset złotych jest oczywiście baaarrddzzoo rozciągnięty w czasie.

06.11.2023 11:44

Cześć, Dziękujemy za Twoją opinię. W Spyrosoft dążymy do tego, aby projekty były różnorodne i rozwojowe, niestety nie wszystkie zadania mogą być idealne dla każdego. Co do wynagrodzeń, to staramy się zapewnić obiektywne i sprawiedliwe podejście, które zaczyna się od otwartej komunikacji. Regularnie analizujemy osiągnięcia projektowe jak i potknięcia, żeby z nich wyciągnąć lekcje na przyszłość. Każdorazowo ustalamy również indywidualne plany rozwojowe oraz planujemy wykorzystanie budżetu szkoleniowego, który ma pomóc w zdobyciu nowych umiejętności. Natomiast zmiana wynagrodzenia opiera się na kompetencjach pracowników. Nie jest więc procesem automatycznym i wynikającym jedynie z tzw. stażu. Jeśli uważasz, że w Twoim przypadku to nie zadziałało poprawnie, to zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z szefową działu PeopleOps, Anną Kołodziejczyk ([email protected]), która z chęcią z Tobą omówi ten temat. Dobrego dnia! Klaudia z EB Team
    Byly

02.01.2024 22:16

Z tego co wiem to daja 500brutto na uopie
    Alex

20.12.2023 15:29

Jest tu ktoś, kto pracuje w marketingu? ;) Chcę kandydować na stanowisko content managera. Widełki oferowane na uop wynoszą 6 150–8 650 zł. Czy zarobki bliżej górnej granicy są osiągalne? Przybliży mi ktoś proces rekrutacji, może macie jakieś rady, żeby dobrze wypaść? Ciekawi mnie czemu szukają kogoś na kierownicze stanowisko, a nie awansują obecnego pracownika działu? Jak wyglada tu rozwój, kwestia awansu? Manager to już ściana pod względem hierarchii?
    Do alex

24.12.2023 12:27

Firma nie ma działu marketingu swojego

27.12.2023 10:32

Cześć, Co prawda nie padło żadne pytanie, ale należy się tu słowo sprostowania. Dział Marketingu w Spyrosoft istnieje i ma się dobrze, Pozdrawiamy świątecznie! Zespół Marketingu

19.12.2023 13:31

Czy w Spyrosoft S.A. poza podstawowym wynagrodzeniem obowiązują jeszcze jakieś świadczenia dodatkowe?

20.12.2023 13:51

Cześć, dziękujemy za to pytanie. Każdy pracownik może skorzystać z pakietu benefitów. Są to między innymi budżet szkoleniowy czy opieka medyczna. Zapraszam do zapoznania się ze szczegółami na naszej stronie Careers w sekcji benefits: https://spyro-soft.com/career :) Miłego dnia, Magda z Teamu EB
    Zadowolona

24.11.2023 10:21

Uważam, że to bardzo dobre miejsce pracy. Stawki ok, normalne. Ludzie z doświadczeniem, chętni do pomocy na co dzień, wyrozumiali. Sporo wymiany wiedzy + budżet szkoleniowy pozwala sie rozwijać. Duża elastyczność jeśli chodzi o godziny i miejsce pracy. Wszyscy są szczerzy i otwarci, nawet jak trzeba przekazać trudne kwestie to robią to prosto w oczy, z szacunkiem. Byłam w różnych miejscach, ale tutaj mogłabym zostać na dłużej.

30.11.2023 09:36

Cześć XW, sama kwota budżetu szkoleniowego jest uzależniona od seniority w organizacji. Wykorzystanie takiego budżetu ustalamy z Line Managerem w trakcie rozmowy o planie rozwojowym. Każdy pracownik ma także do wykorzystania 2 płatne dni szkoleniowe, które może przeznaczyć na udział w szkoleniu lub indywidualną naukę. Dobrego dnia! Ania z EB Team
    Programista

18.11.2023 23:46

Uczestniczyłem w rekturacji do tej firmy. Przeszedłem wszystkie etapy z sukcesem (było ich aż 4, w tym 3 techniczne, i 5 to rozmowa z managerem). Angielski klient mnie zaakceptował, ocenił na poziom lead'a i na koniec procesu byłem zaproszony na rozmowę z managerem. Manager od razu wydawał mi się na jakiegoś janusza biznesu. Jak powiedziałem mu jakie zrobki chcę (a nie były one duże jak na mój poziom), zrezygnował. Z tego co teraz czytam tutaj komentarze, to chyba dobrze, że nie doszło do współpracy z tą firmą.
    Tez Programista

19.11.2023 21:36

Cześć Programista, jak już wystawiasz negatywną opinię, to może podziel się konkretami, bo wiesz: skądś dowiedziałeś się, że oceniono Ciebie na leada, i że nie jesteś drogi, a jednak zostałeś odrzucony po akceptacji Ciebie przez klienta, coś mi się wydaje, że przebiłeś magiczną barierę netto na fakturze, a mimo to uznałeś, że to mało, rynek dzisiaj przeżywa cofkę i ciężko jest dostać stawki 150+ na godzinę osobom z zewnątrz i to nie dlatego, że Spyrosoft nie chce płacić, tylko dlatego, że klienci przykręcają kurek.
    Dev

19.09.2023 15:04

Jeśli jako backend developer który nigdy nie chciał pracować z frontend chcecie dostać zadanie do wykonania w React - do nauczenia się w czasie jednego weekendu, nikt nie płaci za nadgodziny - to polecam to miejsce pracy. Możesz też usłyszeć wspaniały komentarz - "Przecież jesteś inżynierem, zrobisz to. A może jesteś niekompetentny i nie umiesz się uczyć?" W Spyrosoft doświadczysz sytuacji, zadań i projektów o których na ogół tylko się czyta. Jeśli masz jakąkolwiek własną wizję rozwoju i tego kim chcesz być w IT, to Spyrosoft nie jest miejscem dla Ciebie. Na szczęście zakończyliśmy współpracę. Na plus - jak tylko wspomnisz że chcesz odejść, wszyscy w firmie starają się aby nastąpiło to jak najszybciej.

21.09.2023 14:32

Dzień dobry Dev, dziękujemy za Twój komentarz i opinie na temat naszej firmy. Szanujemy Twoje zdanie, dlatego chcielibyśmy odpowiedzieć w duchu zrozumienia i otwartości. W Spyrosoft staramy się tworzyć środowisko pracy, które wspiera rozwój naszych pracowników oraz umożliwia im osiąganie celów zawodowych. Rozumiemy też, ze każdy pracownik ma swoje preferencje i obszary, w których chce się rozwijać, dlatego staramy się zapewnić różnorodność projektów oraz zadań, aby każdy mogł pracować nad tym co go interesuje. Równocześnie jesteśmy świadomi, ze nie zawsze jesteśmy w stanie stawić czoła oczekiwaniom każdego pracownika. Przykro nam, że Twoje doświadczenia nie pokrywały się z Twoimi oczekiwaniami. Jeśli chodzi o Twoje uwagi dotyczące komunikacji, wsparcia, wyboru projektów i zarządzania nimi, są one ważne dla nas. Chcielibyśmy bardziej zgłębić te kwestie, dlatego zachęcamy do bezpośredniego kontaktu, abyśmy mogli lepiej zrozumieć Twoje obawy i podejść do nich. Anna Kołodziejczyk ([email protected]), szefowa działu PeopleOps, z chęcią z Tobą porozmawia. Dobrego dnia, Magda z EB Team

18.10.2023 08:03

Cześć, Dziękujemy za pytanie :) Szkolenia są organizowane w zależności od potrzeb - online lub stacjonarnie. Korzystamy zarówno z firm zewnętrznych jak i organizujemy szkolenia wewnętrzne, w którym to nasi pracownicy dzielą się wiedzą i doświadczeniem. Pracownicy w Spyrosoft mają indywidualne budżety szkoleniowe, których wykorzystanie ustalają razem ze swoim Line Managerem, podczas rozmowy o swoim planie rozwoju. Każdy pracownik ma także do wykorzystania 2 płatne dni szkoleniowe, które może przeznaczyć na udział w szkoleniu lub indywidualną naukę. Sama kwota budżetu szkoleniowego jest uzależniona od seniority w organizacji. Dobrego dnia! Klaudia z EB Team

09.09.2023 11:53

Wiecie może, czy w Spyrosoft S.A. szukają chętnych na staż?

11.09.2023 12:08

Dzień dobry w poniedziałek :) dziękujemy za zapytanie o możliwość stażu w Spyrosoft. W chwili obecnej nie prowadzimy rekrutacji na staże, ale zachęcamy do śledzenia naszych mediów społecznościowych oraz strony internetowej. To właśnie tam będziemy ogłaszać wszelkie aktualne oferty pracy, w tym również możliwości stażu. Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą i życzymy powodzenia w poszukiwaniach stażu! Pozdrawiam, Magda z EB Team

31.05.2023 11:07

Czy w Spyrosoft S.A. występują paczki/bony świąteczne?
    DB

28.06.2023 10:59

Potwierdzam w 100% powyższe słowa.
    Kasia

28.06.2023 11:11

@Pracodawca daje ludzim dużo wolności! Mi nigdy się nie zdarzyło musieć pracować po godzinach, za to cenię bardzo fakt, że jest duża swoboda co do godzin rozpoczęcia i zakończenia pracy w ramach zwykłych 8h. Mam też przyjemność pracować w zespole w którym wszyscy wzajemnie się lubią, szanują i sobie pomagają - niezależnie od stanowisk i zakresu obowiązków. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że dobrze mi się tu pracuje.
    Skysis

16.06.2023 14:19

W pierwszym miesiącu pracy, w zasadzie po 2 tygodniach od podpisania umowy miałem sytuacje, że życie przeleciało mi przed oczami. Wypadek na skuterze za granicą, bardzo poważny. Od Spyro otrzymałem bardzo dużo wsparcia oraz realną pomoc w tej trudnej sytuacji. Po rozmowie kwalifikacyjnej wiedziałem, że to fajni ludzie, ale to jak zachowali się w czasie gdy mój świat się zawalił - zapamiętam do końca życia. Bardzo polecam pracę tutaj!
    Ninja

12.05.2023 14:05

Luźna atmosfera, masa zaangażowanych, osób, dużo można się nauczyć. Jasne warunki współpracy, widełki, masa organizowanych i proponowanych szkoleń z budżetu treningowego - co roku się odświeża budżet. Ogólnie polecam.

Zostaw merytoryczną opinię o Spyrosoft S.A.