Cyfrowy Polsat

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 103 ocen.

Opinie o Cyfrowy Polsat

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cyfrowy Polsat

Adam

Mam pytanie odnośnie pracy. Formą zatrudnienia na najniższych stanowiskach (konsultant) jest działalność gospodarcza, tzn firma vs firma. Czy po jakimś czasie, 3 czy 6 miesiącach pracy w ten sposób firma oferuje jakieś dodatki socjalne? Premię na święta, ubezpieczenie grupowe czy chociażby kartę multisport? Pytanie tyczy się szeregowego pracownika, bez umowy o pracę. Nie o kadrę menadżerską, czy etatowców. Z góry dziękuję za odpowiedź

Roman
@nick 06.12.2016 09:51
Złotówki tam za darmo nie dostaniesz.

Nie prawda. Multisport jest, koszt miesięczny jest naprawdę nie wygórowany (ok. 20-30 zł). Premie coroczne są jak masz staż chociaż z pół roku, nie są małe. Świątecznych niestety nie ma i nigdy nie było dla współpracowników. Jak jesteś cierpliwy, ambitniejszy niż te wszystkie darmozjady, które to piszą negatywy i nie mają przebicia życiowego (tzw. gimbaza) oraz zagadasz to polecam dostać się do DOK i mieć spokój oraz normalnych przełożonych i lepsze warunki godzinowe czy unormowany grafik z ilością godzin jaka Ci odpowiada. Ubezpieczenia są w Twoim zakresie tak samo jak pilnowanie ZUS i US.

anonymous
@Roman 04.01.2017 12:30
Nie prawda. Multisport jest, koszt miesięczny jest naprawdę nie wygórowany (ok. 20-30 zł). Premie coroczne są jak masz staż...

... polecam dostać się do DOK . Co to jest DOK ?

JFK

Poszukuję osób do współpracy z działu utrzymania klienta w Cyfrowym Polsacie...Bardzo atrakcyjne zarobki przy niewielkim wkładzie pracy. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy : cyfrowe.media01@wp.pl

JFK
@Rozbawiona 16.02.2015 15:27
Padłam. Byłam na takim szkoleniu i mam znajomych, którzy tam pracują. Co ciekawe nikt nigdy na podłodze nie siedział :D hahaha...

Mogę prosić o kontak mailowy? cyfrowe.media01@wp.pl

noregr man
@JFK 14.02.2015 15:59
Poszukuję osób do współpracy z działu utrzymania klienta w Cyfrowym Polsacie...Bardzo atrakcyjne zarobki przy niewielkim wkładz...

W (usunięte przez administratora) MAM PRACE W (usunięte przez administratora) POSAT A TE ZAROBKI TO MOZESZ WSADZIC JESCZE GLEBIJE,PRACUJE W NORWEGI TERAZ I NIE WEM CO ROBIC Z KASA HAHA

korek

jestem z koszalina wczoraj t j 24 11 2017 chciałem obejrzeć o godz 20 koncert disco polo niestety telewizja kablowa koszalin znowu miała awarię akurat na polsacie i o godzinie 20 nie mogłem się dodzwonić do serwisu tkk widocznie nikogo nie było przez takie niechlujstwo spadła oglądalność może polsat zainterweniuje w tej sprawie prawdopodobnie sygnału nie miałó kilkanascie tysięcy odbiorców

Trivet

DZień dobry wszystkim, czy pracuje/pracował ktoś w Cp na stanowisku instalatora ? Na OLX jest ogłoszenie od kilku tygodni że szukają osób na te stanowisko. Oferują niby duże wynagrodzenie, samochód, laptop, wszystkie niezbędne narzędzia. Może ktoś coś wie o tym, lub ma znajomego który robił na podobnym stanowisku.

Klopsik

Jeśli chodzi o prace na infolini, jak najbardziej polecam. Pracując 100h na miecha mam te ponad 2k, wystarczy umieć sprzedawać, rzecz jasna robie na zleceniu bo na firmie trzeba jednak więcej pracować i robic te 150 umów przez cały miesiąc żeby się opłacało. Więc jeśli jesteś przed 26 rokiem życia to polecam prace na zlecenie, mi za godzine pracy wychodzi ponad 20 złoty, czasem 25. Zależy od chęci najczęściej.

Klopsik

Jeśli chodzi o prace na infolini, jak najbardziej polecam. Pracując 100h na miecha mam te ponad 2k, wystarczy umieć sprzedawać, rzecz jasna robie na zleceniu bo na firmie trzeba jednak więcej pracować i robic te 150 umów przez cały miesiąc żeby się opłacało. Więc jeśli jesteś przed 26 rokiem życia to polecam prace na zlecenie, mi za godzine pracy wychodzi ponad 20 złoty, czasem 25. Zależy od chęci najczęściej.

Jędrula

Jaki jest powód, że Cyfrowy Polsat ma tak długa listę ofert pracy? Jeszcze nie tak dawno można było pomarzyć tylko o pracy w takiej firmie a teraz proszę mają tyle wolnych miejsc pracy. Czyżby ogólny brak fachowców?

Aśka

Mam nadzieję, że te wszystkie dziwne systemy zatrudniania ludzi zostaną w sposób znaczący ograniczone!

Jasiek

Jeszcze nie tak dawno można było pomarzyć o pracy w takiej firmie a teraz niektórzy tylko narzekać potrafią. Widzę, że Cyfrowy Polsat ma bardzo długą listę ofert, jaki jest tego powód?

Pozdro
@Jasiek 01.10.2017 18:34
Jeszcze nie tak dawno można było pomarzyć o pracy w takiej firmie a teraz niektórzy tylko narzekać potrafią. Widzę, że Cyfrowy...

Przede wszystkim mało kto pracuje w tej firmie. Jeśli już możesz współpracować z tą firmą. W większości zatrudniają na działalność gospodarczą, ewentualnie umowę zlecenie. O umowie o pracę możesz pomarzyć.

Nikx

Jeśli chcesz być zwolniony z dnia na dzień bez zapowiedzi jest to miejsce idealne dla Ciebie. Jesteś na niższym stanowisku, czyli jesteś kimś gorszym, czemu mieliby Cię szanować?

Nikx

Jeśli chcesz być zwolniony z dnia na dzień bez zapowiedzi jest to miejsce idealne dla Ciebie. Jesteś na niższym stanowisku, czyli jesteś kimś gorszym, czemu mieliby Cię szanować?

Hrabia

Szkoda, że czasami nie potrafimy obiektywnie ocenić swoich umiejętności(słabych)

Weronika

@Mirek - czy udało Ci się zdobyć interesujące Cię informację? Warto podzielić się swoją wiedzą na temat zatrudnienia z innymi użytkownikami forum. Obecnie Cyfrowy Polsat prowadzi rekrutację na wiele stanowisk. Jak przebiega sama rozmowa kwalifikacyjna? Na co warto zwrócić uwagę przygotowując się na pierwsze spotkanie z pracodawcą? Osoby potencjalnie zainteresowane podjęciem pracy skorzystają na waszym doświadczeniu.

Ta na "nie"
@Weronika 16.08.2017 19:22
@Mirek - czy udało Ci się zdobyć interesujące Cię informację? Warto podzielić się swoją wiedzą na temat zatrudnienia z innymi u...

Pracowałam w tym bajzlu 4 lata i... sorry, ale nie. Kierownikami zostają ludzie z racji wieku a nie na to co mają w głowie (a nie mają nic) Potem kierownikami zostają ich członkowie rodziny... Żenada. A jak nie włazisz w tyłek to nic nie osiągniesz...

Ta na "nie"
@Weronika 16.08.2017 19:22
@Mirek - czy udało Ci się zdobyć interesujące Cię informację? Warto podzielić się swoją wiedzą na temat zatrudnienia z innymi u...

Pracowałam w tym bajzlu 4 lata i... sorry, ale nie. Kierownikami zostają ludzie z racji wieku a nie na to co mają w głowie (a nie mają nic) Potem kierownikami zostają ich członkowie rodziny... Żenada. A jak nie włazisz w tyłek to nic nie osiągniesz...

Mirek

Interesuje mnie praca przedstawiciela handlowego w Kołobrzegu. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć kilka informacji potrzebnych przed rozmową rekrutacyjna o ile do mnie zadzwonią? Jak się wam pracuje? Czy macie socjal?

Po rekrutacji

Bardzo słabo. Noe polecam...

Szwejk

Pieniądze najlepiej niech każdy liczy w swoim portfelu. Jak ktoś podpisuje umowę to zna warunki finansowe i w czym problem?

MARCELINA

Cyfrowy Polsat jest spoko firmą ale stoi na sprzedaży więc tego wymaga od pracowników.

bb
@MARCELINA 19.07.2017 22:30
Cyfrowy Polsat jest spoko firmą ale stoi na sprzedaży więc tego wymaga od pracowników.

Faktycznie dobra firma dadzą ci 40 zł prowizji a oni przed cały okres umowy zarobią z 5 tysięcy albo i więcej jeśli podoba ci się zarabianie 100 zł na miesiąc i wolontariat dla polsatu to idz pracować i przestań pisać bzdury .

Karol

Może mi ktoś wyjaśnić co to się stało , że mają tak duże zapotrzebowanie na przedstawicieli handlowych? Jakie trzeba spełniać warunki na starcie? Może jakieś wymagania?

kk
@Karol 13.06.2017 21:21
Może mi ktoś wyjaśnić co to się stało , że mają tak duże zapotrzebowanie na przedstawicieli handlowych? Jakie trzeba spełniać w...

Bo pracujesz na umowe zlecenie bez żadnej stawki godzinowej czyli tyle ile zbierzesz zamówień na telewizję internet tyle zarobisz zazwyczaj zbierasz w przeciągu miesiąca ok 5-10 czyli ok 700 zł na rękę może trochę mniej generalnie praca taka żeby sobie dorobić 2 dni w tygodniu nic więcej . Jeśli chcesz pracować tylko w tym to raczej jako 18 latek ktory siedzi na garnku u mamy bo nic więcej w ogłoszeniu piszą o zarobkach 3-5 tysięcy bzdura :) też na to się połasiłem chciałem zobaczyć coś nowego dobrze że pieniądze mam bo zarobiłem 174 zł dokładnie po miesiącu pracy miałem chyba 3 -4 umowy na telewizję za 20 zł syf syf i jeszcze raz syf wstydzili by się takie coś proponować ludzią co najlepsze nie potrzebujesz nawet żadnego doświadczenia prawda jazdy bo jezdzisz z przydupasami po osiedlu i walisz ludzią do drzwi i udajesz biznesmena :) dali by najniższa krajową 13 brutto do tego doliczyli prowizję to ludzie by oknami i drzwiami walili bo przy tej pracy mógł byś faktycznie z 4 - 5 tysięcy zarobić a tak to możesz liczyć na jakiś ochłap pozdrawiam nie idz w tą stronę kolego.

Sprzedawca przez S
@kk 19.07.2017 16:06
Bo pracujesz na umowe zlecenie bez żadnej stawki godzinowej czyli tyle ile zbierzesz zamówień na telewizję internet tyle zarobi...

Ekhm... 5-10 umow to sie dziennie pisze, jezeli tyle sprzedajesz w miesiacu to to albo ta praca nie jestdla Ciebie, albo zle Cie wyszkolono. Na prawde. Pracuje z ludzmi ktorzy po trzydniowym szkoleniu nie pisza niz 2 umowy dziennie.

Maciek

Nie polecam Praca na własnej działalności gospodarczej Sam płacisz sobie zus ,w razie choroby nie zarabaiasz ,wpadasz w długi , praca która zamiast dać szasne i stabilizacja ,powoduje że ciągle jesteś w stresie Tylko dla bardzo zdesperowanycj serio ? Na kasie w biedronce mam lepiej i mniej stresu

Weronika

@Anita w takim razie trzymamy za Ciebie kciuki. Na jakie stanowisko aplikowałaś? Dla zainteresowanych również pracą w Cyfrowy Polsat - na stronie internetowej firmy znajdziecie aktualne ogłoszenia: http://www.grupapolsat.pl/pl/oferty-pracy

Anita

Mam nadzieję, że dostanę się do pracy w Cyfrowym Polsacie.

Misia

Witam po swietach mam zaczac szkolenie na infolinie ogolna polsatu na targówku mozecie napisac mi czy rzeczywiscie mozna tam pracowac po 300h w miesiacu jak sie chce?

Weronika

@kary, a długo już nie jesteś zatrudniony w Cyfrowy Polsat? Może od tego czasu zaszły jakieś zmiany?

gutek

Jeśli chodzi o przedstawiciela to jeszcze możesz chodzić w terenie po 12 godzin nic nie podpiszesz czyli nic nie zarobiłeś totalne dno.

kary

Jeśli chodzi o pracę przedstawiciela handlowego odradzam każdemu ! zatrudniają cię na umowe zlecenie nie masz szans przejścia na umowę o pracę jeśli chodzi o wynagrodzenie jest one prowizyjne na spotkaniu obiecują złote góry a wychodzi wielka klapa :) robiłem tak miesiąc dla spróbowania zarobiłem 100 zł praca polega na chodzeniu po domach i pukanie do drzwi i rozwieszanie ulotek które sam musisz podpisa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarobisz w tej pracy możesz co jedynie dorabiać jak masz jakąś stałą prace :) nie dostajesz ani pieniędzy na transport żeby poruszać się między miastami i uderzać w jakieś dzielnice gdzie jest dużo telewizji naziemnej bo tam najlepiej uderzać nie dostajesz firmowego telefonu możesz podać tylko swój lub kupić jakiś starter jedynie co ci dadzą to teczkę i ulotki z polsatu na więcej niestety nie licz wykorzystują ludzi jak mogą ty im podpiszesz umowę oni na tobie zarobią 3 4 tysiące a tobie dadzą 15 zł prowizji żeby zarobić tam z 3 tysiące zł to musiał byś podpisać z 50 umów co jest nie realne są tam jakieś progi premiowe ale nie licz na nie jest to syf nie praca zresztą widać na olx ile ogłoszeń jest bo coraz więcej ludzi się przekonuje że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dopóki nie dadzą normalnych warunków pracy będzie tak ciągle a wystarczyło by dać najnizsza krajową sprzęt do pracy komórka-laptop-teczka i do tego prowizję ale lecą po taniości kompletnie więc odradzam i tak przy okazji [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] was [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z POLSATU.

Weronika

@Adam, dziękuję. A jakie pozytywne aspekty dostrzegasz?

Iza

Ostatnio zobaczyłam nowe oferty pracy i m.in. praca dla przedstawiciela handlowego w Drezdenku. Może ktoś wie w tym temacie więcej i mógłby się podzielić tą wiedzą? wszelkie informacje mogą się przydać zanim podejmę decyzję. Jakie benefity wchodzą w skład wynagrodzenia?

Weronika

@noname dlaczego odradzasz tam pracy?

Adam
@Weronika 27.02.2017 15:51
@noname dlaczego odradzasz tam pracy?

Weroniko, tam w każdym dziale jest dwóch, trzech pracowników - kierowników. Reszta to ludzie zgarniani z ulicy gotowi założyć własną działalność gospodarczą. Umowa firma vs firma to zwykłe śmieciowe zlecenie. Kierownik z umową o pracę i pracownicy, których nie chroni prawo pracy. Do dyrektorów nie ma dostępu. Nawet jak Reszty można się domyślić jaka patologia tam panuję. W jednym wielkim skrócie, seksizm, obrzydliwe propozycje i zastraszanie. Praca tam wyłącznie dla facetów.

Jędrek

Czy firma ma zapotrzebowanie na instalatora? Bardzo chciałbym dostać sie tu do pracy.Praca dająca satysfakcję nie tylko finansową ale również rozwój człowieka. Czy ludzie w firmie są fajni czy niekoniecznie?

Krewny

Kochani planuje zaczac prace w cyfrowym polsacie na ul Lubinowa mam pytanie czy jako nowy pracownik mozna od pierwszego miesiaca pracy robic po300 h w miesiacu?

krewny
@Sendo1 20.02.2017 07:35
zależy na jakim dziale, bez tej informacji trudno określić.

a to kieruja podczas rozmowy na rozne dzialy?

Sendo1
@krewny 20.02.2017 21:57
a to kieruja podczas rozmowy na rozne dzialy?

Napisz na jaki dział się rekrutujesz, są różne zasady na różnych działach.

Mądrala

Jak się dobrze pracuje to się dobrze zarabia. Cyfrowy Polsat to firma dla ludzi myślących, otwartych na nowe tematy. Warto tu pracować , można sie rozwijać i dobrze zarabiać. Wiem co piszę bo tu pracuję.

Mądrala

Cyfrowy Polsat to super opcja. Praca pewna, zarobki ok.

Praca praca

Jeżeli ktoś z was szuka pracy ale nie chce być tyranem traktowanym jak numer w statystyce to odezwij się do mnie. 3100 podstawy plus prowizje. Praca od 9-17 więcej szczegółów podam przez tel. 518778393 Pozdrawiam

Jędrula

Wiem że praca w Cyfrowym Polsacie jest spoko, ale mam pytanie czy jak konsultant pracuje bardzo dobrze ma szanse na lepsze zarobki? Ewentualnie premia? Jak to jest oceniane?

martiiixxx
@Jędrula 22.01.2017 20:08
Wiem że praca w Cyfrowym Polsacie jest spoko, ale mam pytanie czy jak konsultant pracuje bardzo dobrze ma szanse na lepsze zaro...

Jeśli dobrze sprzedajesz to dostajesz prowizje, mój kolega wlasnie sprzedaje duzo i dostaje co miesiac okolo 2000 prowizji i do tego ponad 2000 podstawy, także da się.

martiiixxx
@Jędrula 22.01.2017 20:08
Wiem że praca w Cyfrowym Polsacie jest spoko, ale mam pytanie czy jak konsultant pracuje bardzo dobrze ma szanse na lepsze zaro...

Jeśli dobrze sprzedajesz to dostajesz prowizje, mój kolega wlasnie sprzedaje duzo i dostaje co miesiac okolo 2000 prowizji i do tego ponad 2000 podstawy, także da się.

SebaM

Pracowałem tam jakieś 18 miesięcy. Na początku szkolenie na dziale infolinii około tygodnia czasu. Płatne, ale dopiero po tym jak Cie zatrudnią (tzn. musisz założyć działalność gospodarczą). Szkolenie dość ogólnikowe. Później siadasz na słuchawce i gadasz z klientami, a wiedza ze szkolenia jednak zdecydowanie nie wystarcza. Trzeba samemu o wszystko dopytywać, a klient czeka wku*wiony na linii. Jeśli nie robisz 200h w miesiącu to po odliczeniu ZUSu i US to na miesiąc wychodzi około 2000netto.

Mandarynkaa taka

Witam,pracował ktoś moze jako konsultant/współpracownik na Warszawskim targówku? Jeśli tak proszę o info na temat jak przebiega tam praca,będę wdzięczna.I to się w ogóle różni czymś od konsultanta z centrum polsatu?Bo ostatnio się ogłaszają i się zastanawiam czy wysłać nim moje CV...

Gość

Na ich miejscu bym cię znalazł jak bym to zobaczył, co to za tekst będzie "chciał cię szybko zaliczyć" jak ci nie odpowiadała tam praca było się zwolnić a nie teraz ferment siejesz

Nemezis

Pracowałam tam kilka lat...Z perspektywy czasu zastanawiam się co mną kierowało?! Czy bałam się zmian,czy byłam aż tak zdesperowana?!Praca jest ok maksymalnie na 2 lata, po tym czasie wzrasta ZUS i nie opłaca się po prostu pracować za takie stawki.Przez osiem lat nie dostałam podwyżki, pracowałam w szowinistycznym małym dziale, gdzie kobiety nie miały szans na rozwój...Moja wiedza w zakresie obsługi klienta, technik sprzedaży oraz techniczna jest ma wysokim poziomie a mimo to podwyżkę dostali kumple kierownika oraz jeden dupowlaz robiący po 250h.Atmosfera do bani, ludzie się nawzajem obgaduja,nie wiesz komu zaufać.Kiedy odeszłam, odzywam i uwierzylam, że jestem naprawdę dobra. W nowej pracy nikt nie mówi mi, że jestem idiotka czy "jak ci się nie podoba to się zwolnij".Podsumowując: praca na maks. 2 lata. w dość dużej atmosferze i non stop w kolejkach.

pracownik były

Jako praca na 4-5 miesięcy spoko, ale nie dajcie się nabrać na te głupoty o niewiadomo jakim hajsie. ;) Atmosfera okej, ale pracownika strasznie się wyzyskuje i po kilku miesiącach nie masz nawet siły wstawać rano do pracy. Czasami problem z wypłatą.

Mama

Nie polecam, firma działa na zasadzie spychologii. Pracując udaje że dba o pracownika, obiecują złote góry etc. Mój przykład: PRZESTRZEGAM wszystkie matki (lub przyszłe mamy) które będą się wybierały do pracy na infolinie CP. Odchodząc na urlop macierzyński 3 razy rozmawiałam z kierownictwem, czy będę mogła wrócić na swoje stanowisko. Zapewniono mnie że nie widzą przeciwwskazań. Polecono mi również, żebym zgłosiła się 2 miesiące przed powrotem do pracy, w celu odbycia dodatkowego szkolenia po roku czasu. CV zostało przekazane i cisza. Miesiąc przed końcem macierzyńskiego firma informuje mnie, że nie chce kontynuować ze mną współpracy, nie tłumacząc dlaczego. Reasumując miesiąc przed końcem macierzyńskiego zostałam bez gwarancji zatrudnienia i z małych dzieci . Z zaufanego źródła dowiedziałam się że ktoś narobił mi czarnego PR, kierownictwo przyjęło informację do wiadomości, i skreślili mnie jako pracownika. Żałuję tylko że nie mogę sprawy wnieść do Sądu, (bo byłam zatrudniona jako współpracownik) Takie sprawy powinno się wyjaśniać u źródła, a ludzi którzy podkładają świnie powinno się takiej firmy zwalniać. Atmosfera pracy DOBRA Pieniądze BARDZO DOBRE Traktowanie ludzi po ostatnim moim doświadczeniu DNO. Dziękuję wam CP, kierownictwu i całej reszcie że wpędziliście mnie w długi i poczucie bezsilności. Dodam tylko że pracowałam tam 2,5 roku miałem dobre wyniki, byłam zadowolona z tej pracy jeśli chodzi o finanse i elastyczność grafiku, ale niestety....... Firma wolała w trakcie mojej nieobecności uwierzyć w bajkę, która nie istnieje i pozbyć się dobrego pracownika NA WSZELKI WYPADEK!

sandra

Jak dla mnie to jest ciekawa praca w firmie u nich jako Konsultant - Współpracownik, bo nie spotkałem się do tej pory z podobnym stanowiskiem. Zastanawiam się właśnie nad tym jak u nich jest z wynagrodzeniem.

szukam pracy

Pytanie do osób znających temat- czy jest różnica pomiędzy zatrudnieniem w warszawie w alejach jerozolimskich, przy dworcu centralnym, a na Łubinowej? Z tego co wiem i tu i tu pracują pracownicy infolini, mniej więcej wiem, jakie są stawki w centrum, nie wiem, czy jest tak samo na Łubinowej?

sympatyk

Omijajcie magazyn z dekoderami na Łubinowej 4, taka mała chińska fabryka, okropna atmosfera i bezczelni pracownicy którzy czekają na kogoś żeby ich wyręczał i żeby można było nim pomiatać, najgorsza robota to wyjmowanie brudnych dekoderów z pudeł i rejestrowanie, syf kiła i mogiła, odradzam pracę w Polsacie, a jeżeli już tam niestety traficie to uważać na Igora N. blondynka w okularach i kierownika zarazem plus zarośniętego Arturka zza biurka przy taśmie, wieści rozchodzą się tam szybciej niż dźwięk!!!

noname
@sympatyk 07.10.2016 16:55
Omijajcie magazyn z dekoderami na Łubinowej 4, taka mała chińska fabryka, okropna atmosfera i bezczelni pracownicy którzy czeka...

dokładnie, tak samo odradzam pracy na łubinowej

jan

jak poskarżyć się na kierownika obsługi klienta cyfrowego polsatu

DUK

Jeśli chcesz zarobić zarobisz możesz robić godzin ile chcesz od 8 do 21. Wymagania to 0,55 umów na 1h czyli prawie 2 umowy na 4 godzinny. Zarobki przy 200 h to średnio od 3000zł do 5000zł zależy jak sprzedajesz. Jeśli chcesz pracować w sprzedaży polecam na start ale jednak po 2-3 latach ci się znudzi.

xyz

Ale chodzi mi o to czy jest to typowe d2d?

xyz

Ale chodzi mi o to czy jest to typowe d2d?

xyz

Wiecie może jak wygląda praca w CP jako przedstawiciel handlowy?

Mateusz

Pracuje w Polsacie od początku marca jako PH i moge stwierdzic ze jest to złota robota. Prowizje od sprzedazy sa dosc wysokie + podstawa dla poczatkujacych, wsparcie kierownika i współpracowników, nikt nie ciśnie, można pracować ile się chce i kiedy się chce. Polecam jak najbardziej

krystian

Witam, czy dla PH d2d jest jakaś podstawa czy tylko prowizja? i czy są jakieś narzędzia pracy?

Kuba

Witam mam oferte pracy ph d2d w rejonie wlkp prowizje od 30 -250 zl za umowe nastepnie 30-41 umow - 500zl 42 - 51 -900zl itd. Pytanie do osob ktore pracowaly czy to dobre stawki i czy poczatkujaca osoba taka jak ja jest w stanie zrobic te 30 sztuk w ciagu miesiaca ?

Pracownica
@Kuba 24.02.2016 06:43
Witam mam oferte pracy ph d2d w rejonie wlkp prowizje od 30 -250 zl za umowe nastepnie 30-41 umow - 500zl 42 - 51 -900zl itd....

Jak masz gadane to 30 umów zrobisz w dwa dni. Bynajmniej na słuchawce tak to wyglada.. Czasem zdarza się, że na zmianę (6 godzinną ) robisz nie po kilkanaście a nawet kilkadziesiąt umów. Co nie zmienia też faktu, że są dni w których wyjdziesz z jedną bądź zerem

Zostaw opinię o Cyfrowy Polsat - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cyfrowy Polsat