Asseco Data Systems S.A.

Łódź

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 91 ocen.

Opinie o Asseco Data Systems S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Asseco Data Systems S.A.

Maja

@ktoś i nikt mógłbyś powiedzieć coś więcej o Twoich doświadczeniach z pracy w Asseco Data Systems? Jak pewnie zauważyłeś ostatnio w komentarzach trochę brakuje konkretów. Co takiego sprawia, że odradzasz innym pracę w tej firmie? Długo w niej pracowałeś?

gama
@formalista 30.06.2017 12:22
Chore to za mało powiedziane, to ... . Taki Pan KTOŚ, udziałowiec Spółki, który nic nie robił, bo pracować to musieli młodzi...

Formlisto, widać mobbing cię nie dotknął, poczekamy, pożyjemy, zobaczymy. Karma wraca.

formalista
@gama 30.06.2017 15:57
Formlisto, widać mobbing cię nie dotknął, poczekamy, pożyjemy, zobaczymy. Karma wraca.

Mobbing mnie nie dotknął, jak zresztą wszystkich oprócz jednej Pani co się z drugą Panią pokłóciła i obie sobie mobbing zarzuciły. Z karmą to Ty nie kminisz. Ona w-r-a-c-a. Jak kogoś uderzysz to karma Ci odda, ktoś Ciebie uderzy też. A może się przestaw pozytywnie - zrób coś dobrego, to karma Ci odda czymś dobrym dla Ciebie. Potrafiłbyś?

anonim

(usunięte przez administratora)

G. Ano. N

Nie masz klasy 'rycerzu' wyzywając kobietę w biały dzień. O białogłowach rycerze nie mówią. Sami potrafią sobie z nimi poradzić. Nawet giermkowie nie winią kobiet za swoją impotencję. Tylko ciemnoskórzy amerykanie w złotych łańcuchach rapują nieładnie o jakiś fokach. A czemu nie winisz tego, który uciekł jak okręt tonąć począł ? Senior Rodriguez pewnie się cieszy z twojej ciemnoty, bo nie krewetki a homary zajada i szampanem popija.

Maja

@Geronimo33niestety nie mam takich informacji. Może ktoś z obecnych pracowników będzie w stanie pomóc z odpowiedzią na Twoje pytanie.

Geronimo33

Maja A wiesz ile płacą w Szczecinie na stanowisku operatora pakowacza..?

Maja

@Pogoń pogoni. rozumiem, że Ty pracujesz w Asseco Data Systems i masz aktualne informacje na temat tego co się dzieje w firmie. Jak wygląda praca w nowym oddziale w Szczecinie?

Maja

@Monter Długo już pracujesz w Asseco Data Systems? Możesz powiedzieć coś więcej na temat swoich doświadczeń z firmą?

Pogoń Pogoni.
@zefarek 06.08.2017 19:40
Napisz proszę czy w Szczecinie są przyjęcia na operatorów maszyn. jak się pracuje w tamtym oddziale? Jaka atmosfera i zarobki?...

Spóźniłeś się. Rekrutacja zakończona. Wolne miejsca są dla osób do kompletowania zestawów dla podpisu cyfrowego, ale nie znam się na tym - inna lokalizacja. Zobacz na www.

zefarek
@Pogoń Pogoni. 09.08.2017 13:18
Spóźniłeś się. Rekrutacja zakończona. Wolne miejsca są dla osób do kompletowania zestawów dla podpisu cyfrowego, ale nie znam s...

Ok dzięki.

Geronimo33

A czy ktoś orientuje się, ile zarabia miesięcznie lub na godzinę Młodszy Operator Urządzeń Kopertujących, w Asseco...? Zastanawiam się, czy warto aplikować....

Geronimo33
@gama 24.03.2017 18:03
Zależy w Łodzi czy w Szczecinie, w Łodzi wszyscy operatorzy są zwalniani.

Zwalniani po okresie próby, czy jak? No i ile zarabiają średnio...?

Monter
@Geronimo33 24.03.2017 19:17
Zwalniani po okresie próby, czy jak? No i ile zarabiają średnio...?

@Geronimo33 zwalniani są wszyscy operatorzy, bo nie ma dla nich już pracy. Powoli wygaszają ten dział. Albo ni epowoli

Maja

@tiruriru Ty również masz możliwość zostawienia opinii. Chętnie usłyszymy o tym jakie są Twoje doświadczenia z pracy w firmie. Jakie są jej plusy, a czemu warto by się jeszcze przyjrzeć.

Młodszy
@tiruriru 21.03.2017 14:25
nie ta sama osoba, skoro już mnie wywołano do tablicy. Piszę o moderowanej dyskusji, bo to prawda przecież, nikt się z tym ni...

A co do innowacyjności nicków, to polecam internetowy słownik slangu miejskiego: słowo-Tiruriru: Tiruriru: stosunek płciowy, czyli małe bzyku-bzyku - Masz ochotę na małe tiruriru? - Jasne, tylko wezmę prysznic :)

tiruriru
@Młodszy 21.03.2017 15:49
A co do innowacyjności nicków, to polecam internetowy słownik slangu miejskiego: słowo-Tiruriru: Tiruriru: stosunek płciowy,...

a dziękuję za douczenie, ja używam tego słowa w znaczeniu "pitu-pitu", ale jak kto woli oczywiście, język się rozwija i zmienia. Co do meritum rozmowy - ZETO też się zmieniło, w moim przekonaniu zostało okrojone, trochę jak drzewo obcięte z gałęzi, zostaje tylko pień - który też już powoli obumiera.

Maja

@pracuś możliwość poznania jasnej ścieżki rozwoju to rzeczywiście cenna informacja dla pracownika. Czy firma w jakichś sposób ułatwia informatykom proces rozwijania kompetencji?

pracuś

Aktualnie trwa wdrożenie systemu ocen okresowych i ścieżek rozwoju przez HR. Już niedługo każdy będzie dokładnie wiedział jaka będzie standardowa ścieżka dla jego stanowiska, jakie kursy i kiedy musi skończyć, ile lat doświadczenia wypracować aby wskoczyć na kolejny szczebelek. Póki co wszyscy się rozwijają, gdyż informatyk, który stanie w miejscu po kilku latach stanie się nieużyteczny, ale samo sformalizowanie ścieżek kariery zależy od tego w jakim pionie się pracuje.

Maja

@pracuś bardzo dziękuję za tak szczegółową opinię. Mógłbyś jeszcze wspomnieć coś na temat możliwości rozwoju, które oferuje firma?

Maja

@pracuś a mógłbyś opowiedzieć o tym jak wygląda obecnie praca w firmie? W lutym ruszyło wiele rekrutacji i osoby szukające opinii na temat firmy na pewno chętnie dowiedzą się o tym jakim pracodawcą jest Asseco Data Systems S.A.

Mlodszy

Zawsze tak jest, że to młodzi pracują na sukces firmy. Jak tu znowu jakiś emeryt napisze, że w poprzednim wieku ktoś go uraził, to ogolę się na łyso. Tylko nie myślcie, że głowę.

ADS ma już rok

a z okazji pierwszego roku ASSECO DATA SYSTEMS najlepsze życzenia: A – aHCM rozwoju szybkiego S – Szkoleń doskonałych w milionach kupowanych S – Systemu LEO efektywnego E – Elektronicznego podpisu do każdego domu trafiającego C – Czarodzieja faktur w każdym biurze księgowym O – Ogromu Centralnych Systemów Miejskich wdrożonych D – Dobrego kolejnego roku A – Atmosfery pracy T – Trafnych decyzji A – Angażujących się na 100% pracowników S – Serwerowni dostępnych dla klientów w setkach liczonych Y – Yacht klubu własnego blisko centrali zlokalizowanego S – Stera wydajnego T – Trafnych decyzji biznesowych E – Ekscytujących kontraktów również dla firmy rozwojowych M - Milionowych przychodów S – Samych zadowolonych pracowników!

pracuś

No to w końcu są efekty wywalenia nierobów co tu się rozpisują na goworku. Prawdziwa Polska. 70% społeczeństwa krytykuje, 29 mówi, że trzeba było zrobić inaczej a 1 % naprawdę coś robi.

Młodszy

Asseco Data Systems właśnie wygrało przetarg na system IT w Łodzi za prawie 30.000.000 PLN i kolejne inne. I to jest ważne, a nie Wasze polemiki. Tamta historia się skończyła, czas przewrócić stronę !

Mlody

Jak dobrze, że Asseco kupiło te akcje. Chyba byście się zagryźli z tymi waszymi animozjami.

Nick

Wypowiedzenia trafiły do pracowników, znika kolejna gałąź dawnego zeto. Zastanawiałeś się k. kiedy przyjdą do ciebie z wypowiedzeniem umowy o prezesurę firmy, którą pozwoliłeś p. zlikwidować? Czekasz na charakterystyczny dzwonek telefonu od kogoś nad tobą, kto powie bez mrugnięcia okiem, jak ty swoim czasie robiłeś wielokrotnie osobom, które znałeś, że ma sprzeczne do twoich zdanie o sposobie funkcjonowania tego dziwnego tworu i nie widzi twojej w nim przyszłości? Uwielbiam ten moment: "a nie mówiłem?". Słaby byłeś, słaby jesteś i słaby zostaniesz zwolniony.

Lusia
@Pracownik 09.02.2017 12:46
Brawo za odwagę @kronikarz. Nie daj się prowokować. Akcjonariusze wiedzą, bo to było powiedziane na walnych, to forum to nie je...

dlatego też akcjonariusze, będący w większości jeszcze pracownikami ZETO, sami zrezygnowali z corocznej wypłaty dywidendy oraz pozbawili się finalnie pracy? Szczególnie, że część z nich była w wieku przedemerytalnym, ale jeszcze bez prawa do ochrony? Poległam i popękały mi zajady ze śmiechu, no litości. Sprzedaż akcji zainicjował większościowy ich posiadacz, który jednocześnie, sprytnie ukuł sobie posadkę w nowej strukturze. Umiejętnie wmówił zmanipulowanym wcześniej akcjonariuszom, że nie ma przyszłości i nie ma szans dla tego ZETO, że sprzedaż akcji, to jedyne racjonalne wyjście. Pozbawiając ich finalnie pracy. Odniosę się może do wymienionej wyżej kwestii kradzieży. A ja się chciałam zapytać, gdzie byli odpowiedzialni za pracowników z tendencją do kombinowania ich zwierzchnicy? To przecież oni odpowiedzialni byli za to co działo się w ich działach/pionach/zespołach. Ale wbrew temu co zostało wyżej napisane nowy, sterowalny zarząd nie zlikwidował wymienionych wcześniej patologii. Pojawiły się nowe, takie które pociągnęły firmę na zupełne dno, że ostatni przynoszący wg twierdzeń tego oto zarządu dział/pion po prostu okazał się mało rentowny. Dla smaczku i podkreślenia słabości tego zarządu należy dodać, że obaj byli prezes i wiceprezes z działu/pionu tego pochodzili, więc teoretycznie, wiedzieli, że coś może być na rzeczy. Tu koniec "co było do udowodnienia".

ktoś i nikt
@Mlody 18.01.2017 10:43
Czyli jako pracownik DAWNEGO ZETO miałeś i sprzedałeś akcje ZETO a teraz dziwisz się że już nie ma ZETO? Czy mógłbyś wytłumac...

Szkoda komentować sposób podejścia do ludzi w tej firemce. Serdecznie odradzam pracę tam.

Specjalista

W sprawie ogłoszenia na Specjalista obsługi klienta, Szcecin. Napiszcie pls czy jak pracowałam w call center to mogę wysłać cv? Jaka pensja i warunki.

Nie jestem robotem

Jakiś czas temu, któryś z forumowiczów/ forumowiczek rozpisywał się nad tym jak było, i snuł plany jak będzie. Nie wszystkim się to podobało i w większości uważane to było za hejt. Teraz widać, że miał/miała/mieli rację. Czasami dobrze jest się zastanowić, czy ma się rację, obrzucając kogoś kałem. Zarząd uszczuplony, były wice z wypowiedzeniem (gratulacje dla radosława p.) a i ZETO znikło. Pochylmy głowy w geście podziękowania byłemu prezesowi marianowi p. i jego smutnemu następcy robertowi k.

pirania

minion czy masz masz na myśli gdańsk? tam poszukują teraz konkretnie na stanowisko Specjalista ds. wdrożeń ale sądzisz że się dostaniesz? przede wszystkim przygotuj się na częste podróże po kraju jak się uda

anonim

(usunięte przez administratora)

przydupas przydupasa

Nastał dzień prawdy. W jasnym świetle ukazały się prawdziwe oblicza i to co było skrzętnie skrywane. Tylko niech teraz wydymane osoby pozostaną do ostatniej chwili na statku,który postanowiono zatopić, oczywiście zostać dla firmy i dla R.

nie bzykam się w pracy

No dobra, co dzisiaj "zostało" z CK Zeto po połączeniu się w ADS SA ? Jaki zysk? Ile na minusie ? Pół bańki w pół roku czy już jest więcej ? Ilu pracowników zostało? Kto tam teraz zapieprza i za jaką pajdę chleba? Pany Prezesy krewetki jedzą...a reszta to szara masa od zapierdalania za grosze, dodatki pozabierali, ludzie się opamiętali i zaczęli odchodzić. Kto teraz wypracuje pensyjki dla panów prezesów/dyrektorów? No kto ?

anonim

(usunięte przez administratora)

po koleżeńsku

Zatrudnienie kogoś po konekscjach lub z rodziny w miejsce specialisty, to tu standard, ale może jego stanowisko się dublowało ze stanowiskiem w bliźniaczej firmie, którą kupiło Asseco, a może były to cięcia związane z centralizacją wszystkiego w Rzeszowie. Prawda jest taka, że to co wypracowywał Prokom, Asseco niweczy i dopiero jak zmieni się pracę to widać, jak 50 razy mniejsze firmy IT mają wszystko pięknie dopracowane - od automatyzacji działu HR, ocen kwartalnych, bazy kompetencji, produktów, po benefity, systemy nagradzania i nadawania wyróżnień, wewnętrzne encyklopedię techniczną, typowanie dyżurnych ekspertów, pomagających innym. Asseco nic z tego nie ma, tylko bałagan po szyję, a co gorsza ma zupełnie inne procedury i zasady pracy w różnych pionach, jak by to były inne podmioty.

anonim

(usunięte przez administratora)

press

Asseco Data Systems (ADS) zostało zbudowane na bazie wiedzy i wieloletniego doświadczenia sześciu polskich firm z Grupy Asseco – ADH-Soft, CK Zeto Łódź, Combidata Poland, Z.U.I Otago, PI Zeto Bydgoszcz oraz Unizeto Technologies. ADS dostarcza produkty i usługi IT, a także rozwiązania infrastruktury teleinformatycznej. Jednym z najważniejszych dla spółki segmentów są przedsiębiorstwa oraz instytucje administracji publicznej i samorządowej na rynku lokalnym, dlatego poza Gdynią posiada oddziały również w 9 innych lokalizacjach. W ofercie ADS są także systemy dedykowane dla klientów na poziomie ogólnopolskim, np. z branży leasingowej i finansowej. Ponadto jest największym polskim centrum, obsługującym podpis elektroniczny. Zakres działania spółki obejmuje zarządzanie dokumentami elektronicznymi oraz usługi drukowania i korespondencji masowej. Jest ona także liderem sektora usług szkoleniowych oraz dostawcą platform do zarządzania kapitałem ludzkim i do e-edukacji. ADS kieruje również nowoczesnymi ośrodkami przetwarzania danych. Jej prezesem jest Andrzej Dopierała, doświadczony menedżer i wiceprezes zarządu w Asseco Poland – spółce stojącej na czele Grupy Asseco. W skali globalnej, Asseco jest 6. co do wielkości graczem na rynku oprogramowania w Europie, który działa w 54 państwach na całym świecie.

press

Aktualne oferty pracy : Android Developer Programista .NET Projektant - Programista Java Specjalista ds. kluczowych klientów Oferujemy również praktyki dla studentów: Programowanie Java Programowanie Delphi Wspomniane dokumenty można przesyłać drogą e-mailową na adres: cv@ckzeto.pl

NoName

Roberto ze 24 kafle chyba wyciąga .

taki se

teraz to bardziej zwalniają niż przyjmują.

ha

Heh pisał o 2 nad ranem i nie za bardzo wiedział co pisze. Wybacz mu lub ole! go.

dziennik lodzki 19.11.2015

Komisje dwóch programów stypendialnych ogłosiły w czwartek (19 listopada) ich laureatów: chodzi o "Młodych w Łodzi" oraz o Stypendia Miasta Łodzi. Pierwszy z programów oparty jest na współpracy z łódzkimi pracodawcami, którzy fundują studentom stypendia w wysokości 700-800 zł na okres 9 miesięcy. W tym roku wpłynęło ok. 350 wniosków. Stypendia otrzymało 21 studentów. Trzy ze stypendiów "Młodych w Łodzi" ufundowała firma CK ZETO. - Widzimy jak szybko nagrodzeni studenci stają się pełnoprawnymi członkami naszych zespołów realizując zaawansowane projekty. Ich nowe spojrzenie czy sposób rozwiązywania problemów idealnie łączą się z doświadczeniem naszych inżynierów dzięki czemu tworzymy innowacyjne rozwiązania i zaawansowane aplikacje – opowiadał dyrektor Pionu Rozwoju Oprogramowania CK ZETO.

niemenedżer

Naprzemiennie tu widać opinie manipulantów: sfrustrowanych byłych i obecnych pracowników oraz ludzi, którym wydaje się, że bałwochwalcze opinie na temat firmy to jedyny sposób obrony. A może po prostu prawda leży pośrodku - niech pierwszy rzuci kamień ten, kto pracował w firmie idealnej.

heh
@niemenedżer 26.11.2015 11:54
Naprzemiennie tu widać opinie manipulantów: sfrustrowanych byłych i obecnych pracowników oraz ludzi, którym wydaje się, że bałw...

brak zrozumienia definicji stalkingu powoduje, mylne wyobrażenie o problemie. W polskim kodeksie karnym stalking (zdefiniowany jako uporczywe nękanie powodujące uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotne naruszenie prywatności) od 6 czerwca 2011 r. stanowi przestępstwo, zagrożone karą pozbawienia wolności do 3 lat (art. 190a § 1 k.k.) lub – w przypadku doprowadzenia ofiary do próby samobójczej – do 10 lat. Pisanie opinii na portalu z opiniami, nie jest stalkingiem, nie pasuje ci nie czytaj. Mijasz się z tematem o jakąś milę świetlną. Słabe zaś wyniki zeto, pozostają słabymi wynikami. Nie ja je wymyśliłem, jedynie oceniłem.

niemenedżer
@heh 07.12.2015 01:51
brak zrozumienia definicji stalkingu powoduje, mylne wyobrażenie o problemie. W polskim kodeksie karnym stalking (zdefiniowany...

nie rozumiem, czemu odnosisz się do mojej wypowiedzi w kontekście stalkingu, nie było nawet pół słowa na ten temat w moim wpisie.

ADS

POWSTAJE ASSECO DATA SYSTEMS – JEDNA Z NAJWIĘKSZYCH POLSKICH FIRM INFORMATYCZNYCH Zarząd Asseco Poland S.A. zdecydował o budowie spółki Asseco Data Systems S.A. (ADS). Powstanie ona na bazie kompetencji sześciu polskich firm z Grupy Asseco – ADH-Soft Sp. z o.o., CK Zeto Łódź S.A., Combidata Poland Sp. z o.o., Z.U.I Otago Sp. z o.o., PI Zeto Bydgoszcz S.A. oraz Unizeto Technologies S.A. Asseco Data Systems S.A. będzie dostarczało produkty i usługi, bazujące na oprogramowaniu własnym oraz firm trzecich, a także rozwiązania infrastruktury teleinformatycznej. Działalność spółki skoncentrowana zostanie na obsłudze przedsiębiorstw oraz instytucji administracji samorządowej na rynku lokalnym. Asseco Data Systems S.A. skupi wiedzę i wieloletnie doświadczenie tworzących ją spółek. Firma oferować będzie rozwiązania i oprogramowanie dla administracji samorządowej oraz firm. W ofercie ADS znajdą się także systemy dedykowane dla klientów na poziomie ogólnopolskim, np. z branży leasingowej i finansowej. Będzie to także największe polskie centrum, obsługujące podpis elektroniczny. Zakres działania spółki obejmie obszar zarządzania dokumentami elektronicznymi oraz usługi drukowania i korespondencji masowej. Stanie się ona liderem sektora usług szkoleniowych i dostawcą platform do zarządzania kapitałem ludzkim i do e-edukacji. ADS będzie także zarządzało nowoczesnymi ośrodkami przetwarzania danych. Głównym celem budowy Asseco Data Systems S.A. jest stworzenie lepszych możliwości do rozwoju biznesu niż te, które wcześniej miały konsolidowane mniejsze firmy. Pozwoli też na pozyskiwanie większych kontraktów oraz dodatkowego kapitału na inwestycje. Spółka skorzysta również z potencjału, związanego z rozpoznawalnością oraz ugruntowaną pozycją marki Asseco. Duża skala działania ADS przełoży się także na silniejszą pozycję wewnątrz całej Grupy Asseco. Swoją działalność operacyjną ADS rozpocznie na początku 2016 r. w dziesięciu lokalizacjach w całej Polsce. Struktura firmy oparta zostanie na pionach biznesowych, które będą odpowiadały za określone produkty, usługi oraz klientów. Pozwoli to na efektywny i usystematyzowany podział zadań, a w konsekwencji wysoki poziom obsługi klientów.

Importer

Wojdera gra też fajnie w kosza .

computerworld

Według raportu ComputerWorld Top200 za rok 2014 CK ZETO S.A. zajmuje: 9 pozycję wśród największych dostawców usług centrów i przetwarzania danych w Polsce, 14 pozycję wsród największych dostawców usług szkoleniowych w Polsce, 22 pozycję wśród największych dostawców usług outsourcingowych w Polsce, 23 pozycję wśród największych dostawców rozwiązań i usług IT dla sektora informatycznego w Polsce, 25 pozycję wśród największych dostawców rozwiązań i uług IT dla sektora dużych firm i korporacji w Polsce, 27 pozycję wśród największych dostawców rozwiązań i usług IT dla sektora bankowego w Polsce, 28 pozycję wśród największych dostawców rozwiązań i usług IT dla sektora mediów w Polsce, 31 pozycję wśród największych dostawców rozwiązań i usług IT dla sektora finansowego i ubezpieczeniowego w Polsce, 33 pozycję wśród największych dostawców serwerów w Polsce.

info

Polecam ZETO. W sobotę, 17.10.2015, w Łodzi odbyła się największa w Polsce konferencja poświęcona programowaniu i technologiom mobilnym - Mobilization. Kolejny raz z udziałem CK ZETO. Ciekawie wypadła prelekcja Pawła Wojdery na co dzień tworzącego oprogramowanie w CK ZETO.

ten i ów

niestety trzeba się zgodzić z obserwatorem, mobbing w ZETO w wykonaniu Kadrowej MT to coś strasznego, totalna masakra, kadrowa i perfidny mobing, kiedy się to skończy !!!

ten i ów

niestety trzeba się zgodzić z obserwatorem, mobbing w ZETO w wykonaniu Kadrowej MT to coś strasznego, totalna masakra, kadrowa i perfidny mobing, kiedy się to skończy !!!

miszcz

Czy wiadomo co będzie w styczniu z firmą?Czytaj: czy nie wywalą połowę firmy jak zaczną restrukturyzować?

anonim

(usunięte przez administratora)

Szoking

Piegowata mówi trochę do rzeczy . Dwaj weseli Panowie rzeczywiście szukają tanich , młodych ludzi do szycia rozległych projektów . ADS robi z firmy CENTRUM KOMPUTEROWE ZERO . Tu jest taka wierchuszka , która żyje z mrówek robotnic , co zrobić taki system teraz mamy w Polszy. Poza tym spoko miejsce .

qwerty

Wiem ze to nie ZETO Bydg ale nie moge nigdzie znalezc opini o nich. Moze ktos cos? Oni przeciez tez pod "aseko" :)

wracaj do sarkofagu

Pelikany leszcze marian to poprzedni wiek. Wracaj więc do sarkofagu i nie wracaj. Czy to Wnuczek za Ciebie pisze na komputerze, bo Ty nawet pocztę kazales sobie drukować i przynosić?

Cichy wielbiciel

Ludzie . Jestem człowiekiem , który walczył z de..lami w innych firmach a w ZETO znalazłem spokój , opanowanie , kulturę , fajnych i rozsądnych ludzi , bardzo życzliwych dla siebie nawzajem . Do tego wszystkiego to stara firma która ma jakąś tradycję . Ludzie tutaj po prostu są pracownikami IT z prawdziwego zdarzenia a nie korporacyjnymi bananami , jakich w wielu innych zachodnich firmach w Łodzi się spotyka , takimi którzy są bardziej amerykańscy niż Ameryka i bardziej bankowi niż JP Morgan . Taka moja mowa !!! Pozdrawiam !!!

ten co wie, co i gdzie
@O jakim Zeto tu piszecie? 14.07.2015 13:44
Cześć Ruda. Jak piegi? Podoklejałaś z powrotem? Im więcej krytykujesz tym bardziem mi się Zeto podoba. A co jeśli ty jesteś...

Tak czytam i normalnie uwielbiam ten moment. Wojownicy zeto. Obrońcy socjalu i podatku od niego. Wstawiennicy tych dwóch smutnych i kłamliwych z zarządu. Ulubieńcy zakręconego dyrektora co z szybkością światła zatrudnia was za pół ceny. Zeto przestaje istnieć. Firma z pięćdziesięcioletnią tradycją znika z powierzchni i chyba, nie każdy znajdzie zatrudnienie w nowej strukturze... A nie mówiłem?!! ZETO poległo pod rządami tych dwóch, co to Księżyc ... No uwielbiam ten moment: Zatkało kakao? Ale nie, bo socjal i podatek od przychodu, dochodu i takie tam, no skończy się za chwilę, co nie? Tak obiecał właściciel. Nie ma tematu, nie ma ZETO, są robert k (dzielnie polemizujący z wróżem, co to wiedział, co i gdzie) i radosław p. oni się poukładali. Jak ktoś napisał ... wodę marianowi nosić będą. A wy szybko do PUP-ów, bo kolejka będzie dłuuuuga. Swoją drogą jakie to mistrzowskie posunięcie było: 1. przejście na emeryturę, 2. powrót do rady nadzorczej, 3. wystawienie sterowalnych do zarządu, 4. nastawienie większości akcjonarjuszy do sprzedaży akcji konkurencji, 5. skasowanie doli za transakcję i załapanie się na posadkę u nowego właściciela, 6. wyrzucenie z pracy, tych którzy chcieli coś więcej dla ZETO. Uczcie się, tak sie robi z pracowników LESZCZY. marian z jednej strony was poklepywał z drugą ręką was sprzedawał. Całusy dla wszystkich, koniec nadawania. To mój ostatni raport Pelikana.

robert k
@ten co wie, co i gdzie 20.07.2015 23:35
Tak czytam i normalnie uwielbiam ten moment. Wojownicy zeto. Obrońcy socjalu i podatku od niego. Wstawiennicy tych dwóch...

Witam, przywołano mnie tu znowu. W komentarzu dla "ten co wie, co i gdzie" pragnę przypomnieć o programie zapomóg dla obecnych i byłych pracowników. Nie wiem co powoduje, że musisz pod różnymi nickami pisać takie brednie o firmie, nie mam do Ciebie osobiście żadnych uraz, nie wzruszają mnie Twoje oszczerstwa. Ale jeśli musisz tak ciągle pisać to chyba masz jakiś problem. Jeśli bezzwrotna zapomoga finansowa pomoże Ci rozwiązać ten problem - zapraszam, wystarczy napisać wniosek. Przekonaj się, że socjal jednak działa. Pozdrawiam. RK

drym

prawda pewnie jest pośrodku- jak zwykle. I piszą tu sfrustrowani byli pracownicy (co normalne na goworku) i broniący swojej firmy obecni pracownicy. Nie spróbujesz nie bedziesz wiedział. Ja zamierzam spróbować

jazdaa

Myślałem o podesłaniu CVki do tej firmy ale sobie daruje - jakaś masakra. A wpisy pracowników można sobie w ... wsadzić. W branży IT strach coś napisać uczciwie, będąc jeszcze pracownikiem -lepiej się podlizać ;) Dajcie spokój, sam się teraz wpierniczyłem w firmę o podobnym klimacie i właśnie chciałbym sobie poprawić, a nie z deszczu pod rynnę :( Powodzenia wszystkim życzę, oprócz Pana "terrorysty" - Tobie mam nadzieję, że natura zrównoważy sukcesy z porażkami, bo chyba troszkę Ci się poprzestawiały wartości w życiu...Przynajmniej te pożądane w życiu społecznym...

o odhamowaniu

John Suler z Rider University w Lawrenceville nazwał, to co uprawiasz (nie sam jeden chyba) "internetowym efektem odhamowania". W każdym razie, chyba byliśmy na dwóch różnych zebraniach z zarządem. Na moim nie było straszenia.

Zostaw opinię o Asseco Data Systems S.A. - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Asseco Data Systems S.A.