Markit Toruń Sp z o.o

Toruń

Opinie o Markit Toruń Sp z o.o

życzliwa 2011-05-04 03:15:58
wszystkie Markity to dno.
ewa 2012-01-05 10:16:01
W tym zakładzie jest wielki wyzysk naiwnych pracowników, fatalna organizacja pracy, normy kosmiczne i kadra zajmująca się plotkami.Za najniższą pensję nadgodziny i soboty robocze.Jakość jest wymagana olbrzymia ale nie idzie to w parze z wynagrodzeniem.Ogólnie lepiej omijać tą firmę.
reni123 2012-01-10 13:25:12
Ten zakład to MASAKRA totalne dno pracowałam tam i mi podziekowali nie wiem nawet dla czego ale teraz sie z tego ciesze bardzo bo mam nową super prace na produkcji
2
jjjjjj 2012-10-04 11:00:13
jakie sa zarobki w markicie ?Jak ktos juz ok 14 lat pracuje?
3
hhaahhhaa 2014-04-30 21:02:26
Dno to mało powiedziane.(usunięte przez administratora)
2
hhaahhhaa 2014-04-30 21:19:47
łubudu bu niech żyje nam prezes naszego klubu
1
hihihi 2014-05-05 12:03:16
brawo dla hhaahhaaza słuszną ocenę- po prostu nic dodać, nic ująć -tzw.czysta prawda- NIESTETY
1
graża 2014-05-08 19:23:43
Zarobki u nas to dno i wodorosty!!!!!
Pracownik 2014-05-09 14:53:26
Praca beznadziejna, nadgodziny, nadgodziny i jeszcze raz nadgodziny, soboty pracujące.(usunięte przez administratora)
rozczarowana 2015-03-23 00:06:01
Pracowałam w Markicie przez 18 lat, bywało lepiej lub gorzej-jak to w pracy. W końcu dostałam tak bolącego kopniaka,że sama się zwolniłam.
Wolę wspominać te dobre chwile- lata 90te. W tej chwili, już bym tam nie wróciła, nawet gdyby mnie nie wiem jak "przypyliło"
zniesmaczona 2015-12-03 11:40:37
Jestem bardzo zniesmaczona po telefonie do tej firmy, rozmawiałam z osobą w kadrach, Pani była bardzo wredna i uszczypliwa. Miałam wrażenie, ze trafiłam na jej zły dzień i próbuje odreagować na mnie swoje złości. Wrażenia bardzo negatywne
karla 2015-12-08 19:45:56
Myślałam, że trafiłam na fajny zakład.Pomyliłam się i to strasznie nie spodziewałam się,że można tak traktować ludzi. Ciągle nadgodziny za darmo. Nie mogę się doczekać 12 zł.za godzinę, wtedy,nie będą nas okradać.Żenujące, że ta zakichana prezes może wogole nam w oczy spojrzeć.Brak jej oglady i ludzkich odczuć.Ciągle opieprzanczasy,straszne.Gdzie ludzka godność pani Prezez????? Ma ja pani??? Myślę, że nie.. :'( :'( :'( tylko dupowlazy mają dobre operacje -niestety
Kasia 2015-12-09 18:59:30
Tragedia samo dno, najlepiej jak byśmy pracowali za darmo ciągle opieramy czas to chore cały czas to samo szyjemy, ten sam model a co rozkłada to upieprzony czas... Jak mamy wyrobić normę??? Chory zakład,,, chora prezes!!!!
Waldek 2015-12-09 19:05:05
Tragedia,pensja żenująca, już chyba niżej nie da się zarabiać.szok!!! A prezes klubu to porażka szycie dla B...a płaca najniższa.Nie polecam. Kolchoz na maxa i jeszcze dziewczyny po pracy poprawki muszą robić ot tak za free szok.Żal mi ich stara prezesowa nie umie doceniać ludzi, może jak ich straci to otworzy oczy... Może??? Albo jest ślepa
ilona 2015-12-09 19:07:48
Pracował tam kupę lat tragedia!!! Nie polecam, największe dno jakie trafiłam...
1
Gosia 2015-12-09 19:13:00
Pracuje tam kupę lat tragedia!!! Nie polecam, największe dno jakie trafiłam...siedzę bo muszę, płaca tragiczna, soboty za darmo, nadgodziny za darmo i takie prezes to się żyje mam nadzieje ze wejdzie 12 zł /h wtedy odechce im się nadgodzin, bo będzie wiedziała ile trzeba zapłacić.I dobrze czekam aż mi się poleprzy. Super w końcu ktoś zajął się takimi hienami, którym ciągle mało. Nie polecam!!!!
gaga 2015-12-09 19:15:40
Popieram, dno
dori 2015-12-09 19:20:45
Pracowała tam dość długo odeszłam, zarobki nędzne, ludzie podli i fałszywi, a te staruchy najgorsze, stre zazdrosnice i plotuja zamiast zająć się praca, same na siebie niech popatrza a nie na kogos.
jaa 2016-02-01 23:00:36
Jak dla mnie to mobing...Fałsz i obłuda..idę bo muszę..ale nie polecam... Co nie którzy troszeczkę za dużo pozwalają sobie mowić..Nie życzę żadnej z pań zostać STARĄ PANNĄ..(Jak widzę ten ironiczny uśmieszek u jednej z Pań Technolog to mnie w dupie strzyka)ŻENADA!!!!
bbb 2016-02-05 20:35:15
A jednak ludzie najpierw się zwalniają a potem wracają do pracy,czyli chyba nie jest jeszcze tak najgorzej.Zresztą nikt nikogo nie trzyma na siłę.Każdy jest kowalem swego losu.Zamiast narzekać trzeba zacząć coś robić żeby to zmienić.
G.P. 2016-02-10 08:16:38
Falszywa jedna z Pan szyjacych mowa o Pani z wytrzeszczem spojrz najpierw na siebie potem na innych.
1
K.l 2016-07-10 19:23:59
Jak wyrażacie taką opinie to dlaczego tam pracujecie? Nikt Was tam na siłę nie trzyma. A dzięki Pani prezes ta firma nadal istnieje.
6
Tajemniczy wyzyskiwany 2016-09-12 21:04:26
Praca syf, "robol" - bo tak nas traktują, zmuszony jest do pracy w warunkach szkodliwych dla zdrowia!
Wiele ludzi pracuje tu za dlugo zeby sie samemu zwolnic!
Wypierdzielcie nas z tej roboty i dawać odprawy! Pracy dookoła dla takich jak my pełno!
N.W. 2016-09-22 12:00:57
Jeśli pracownik zatrudnia się w firmie i angażuje się w pełni,to nie oczekuje od pracodawcy że będzie go wyzyskiwał i płacił najniższą krajową.Zatrudniając się ,wiąże z Tym zakładem przyszłość,dopiero konfrontacja z rzeczywistością panującą w Firmie weryfikuje wszystko.Więc wypowiedź ''Iż każdy jest kowalem swego losu'' jest chyba nie na miejscu !! Bo cóż zrobiłaby Pani Prezes ,gdyby znaczna część pracowników opuściła firmę w krótkim czasie i została kowalem swego losu .To jest brak szacunku dla załogi z dużym doświadczeniem,najwidoczniej P. Prezes ma nadmiar pracowników ??
gizmo 2016-10-23 00:28:38
Właśnie zakład idzie pod młotek, zadowoleni ... bo ja nie.
1
Zostaw swoją opinię o Markit Toruń Sp z o.o - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Markit Toruń Sp z o.o