Euro Consulting Dariusz Konieczek

Kielce

Opinie o Euro Consulting Dariusz Konieczek

jordan2 2014-10-04 07:07:21
ja tam nie wierze w żadne firmy consultingowe, które każą se słono płacić za pomoc
fx-colo 2014-10-10 07:37:37
to spróbuj jordan2 tylko wybierz jakąś sprawdzoną, najlepiej przez znajomych bądź znajomych swoich znajomych, chyba lepiej zapłacić czasem nawet dużo i mieć bardzo dużo lub nie zapłacić nic i nie mieć nic, ja też kiedyś tak myślałem jak ty, ale już myślę inaczej, musisz znaleźć tylko dobrą firmę
1
sprawdzacz 2014-10-23 14:21:43
idąc za radą zadzwoniłem i zapytałem, bardzo dobra obsługa i po rozmowie wiem dużo więcej
franki 2014-10-29 06:51:21
a my dostaliśmy też coś około miliona, dlatego próbujcie bo z tego co wiem pomagają nie tylko dużym firmą ale i ludzią co dopiero zaczynają
k-14 2014-11-21 12:44:17
mają swoją markę na rynku bo chyba działają już w temacie wiele lat, ale gdyby wnioski były proste do zrobienia nikt nie musiałby korzystać z żadnych firm tylko sam by sobie je przygotowywał i było by dużo taniej, po co robić dokumenty w taki sposób żeby rosły koszty zdobywania środków unijnych, to jest bez sensu
duży krzyś 2014-12-01 11:23:58
ja tam wolę zapłacić, jeśli ktoś jest dobry to wtedy nic mnie nie interesuje tylko mam mieć dotacje na koncie, i już, a nie użerać się z urzędnikami i przygotowywać tony papierków, dotacje jak są duże to mogę się podzielić - tylko jeden warunek - firma musi być profesjonalna
dagmara 2015-01-26 11:42:48
Mogę ich polecić, chociaż nie są tani. Ale napisali mi projekt i go rozliczyli a pieniądze skasowali dopiero jak miałam dotację na koncie.
strug 73 2015-02-26 12:38:01
Hej Jadzia B. - fajnie Cię tu spotkać :) Ja też tak samo ich polecam.
zapracowana 2015-03-13 13:28:42
My - to znaczy moja firma - też dostaliśmy kilka baniek ale nikt kto z naszej firmy przygotowywał dane do wniosku nie zobaczył nawet grosza z tej kasy. Obowiązki były większe bo poza swoją robotą trzeba było przekazywać tej firmie kilogramy informacji a jak dostali kupę kasy to nawet dziękuję nie było.
Ania K. 2015-03-14 21:06:45
wszystko robią dobrze: dobrze doradzają, dobrze przygotowują dokumenty, dobrze rozliczają i przede wszystkim dobrze... kasują
1
AAA 2015-06-07 20:33:32
mnie nie pisali wniosku ale fajnie doradzają i robią to gratis...
nieufny jestem 2015-06-16 10:51:14
a ja z ciekawości sprawdzę czy są rzeczywiście tacy profesjonalni i napiszę swoje odczucia... do wkrótce...
1
złota Rączka 2015-08-01 11:51:13
Podzielam te zdania. To chyba jedna z solidniejszych firm doradczych bo nie obiecują gruszek tylko mówią jak jest. Ja też byłem na garnuszku państwa a teraz robię to co lubie we własnej firmie - dostałem pierw 40 tys na zaczęcie biznesu a potem jeszcze 300 tys dotacji na dalsze zakupy. Oni mi pisali oba wnnioski i dalej działają żeby jeszcze coś dostać w przyszłości.
i.i. 2015-09-04 11:43:09
tratatata te dotacje z uni to tylko ściema dla naiwniaków, nie znam nikogo kto by dostał za darmoche jakieś pieniądze
ZZ 2015-12-28 18:44:54
będą mi pisać projekt w regionalnym programie operacyjnym i zobaczymy czy są tak skuteczni jak wieści niosą, ja liczę że będą skuteczni
XXX 2016-04-12 22:26:31
a ja se sam pisze projekty - na razie nic ni dostałem, ale wierzę że się w końcu uda, a takim firemkom nie dam zarobić
Marek 2016-04-21 22:17:42
Wniosek poprawiali cztery razy mylili z innymi firmami i przez ich nieudaczność wziołem połowę kasy a dla siebie wołają wszystko. Konieczak jest zwykłym naciągaczem.
Niekłań 2016-04-21 22:30:52
pan konieczak (celowo małymi literami) tak pisał mi wniosek że przez niego sprawa przeciągła się 10 miesięcy, mylił moje dokumenty z innymi firmami dokumenty wypełniał szczątkowo (przez to tak długo trwało)za każdym razem coś dopisywał przez niego wziołem o 50 tys.mniej pieniędzy na koniec wypioł się na mnie całkowicie szczęście że pomógł mi Pan z ARiMR bo bym nie wzioł nawet grosza taki z niego specjalista. A co do końcowego rozliczenia między nami to robił się święty nigdy więcej tego pana i jego firmy. A ci co mu tu słodzą to podejrzewam że pół rodziny.
Bożena 2016-04-29 00:29:39
Euro Consulting i Konieczek są bez pojęcia nie dość że sprawę przeciągneli kilka miesięcy to wzięłam o 30 tys. mniej pieniędzy bo nie mieli pojęcia jak wypełniać wnioski a składałam do ARiMR. Nigdy więcej kontaktu z nimi, a te pozytywne opinie to chyba cała rodzina im klaszcze.
grażyna t. 2016-05-01 23:26:57
podziękowania za fachową poradę
SuchyBór 2016-05-03 11:28:22
czy EuroConsulting jest profesjonalną firmą najlepiej przekonaj się sam - dzwoniąc do nich, ja jestem zadowolony i zawsze bedę ich polecał bo dostałem 300.000 zł bez żadnego wkładu pracy ;)))
1
WDR.1000 2016-06-23 23:20:02
Od początku do końca na 10 pkt. Gratulacje...
Józio 2016-07-05 21:50:07
Jak ci pomogli to raczej jesteś bliską rodziną Konieczka bo ja nie wziąłem przez ich nieudolnośc prawie 50 tys. tacy są skuteczni
"WSTR" 2016-08-18 11:13:18
dziękuję za uratowanie projektu pisanego przez inną firmę consultingową,
napisali dobre odwołanie i poprawili to co w projekcie było źle napisane i w efekcie podpisaliśmy umowę
Adam 2016-11-10 13:29:44
wiosek przeszedł, nie wierzyłem - 100.000 zł na rozpoczęcie działalności, dziękuję
Zostaw swoją opinię o Euro Consulting Dariusz Konieczek - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro Consulting Dariusz Konieczek