brak logo

Euro Consulting Dariusz Konieczek

Kielce

Opinie o Euro Consulting Dariusz Konieczek

Jan B. 2014-04-01 00:16
Właściciel firmy - bo z nim miałem kontakt ma bardzo rozległą wiedzę na temat funduszy unijnych i poza tym jest ponadprzeciętnie kreatywny dzięki czemu zarówno ja jak i moja żona i córka otrzymaliśmy dotacje na założenie firmy, skuteczność 100% - dziękujemy jeszcze raz bo zamiast być na bezrobociu nieźle się rodzinny biznes kręci.
W.D. 2014-04-02 12:09
Znakomicie - od 2 lat dzięki dotacji jaką dostałem dzięki firmie Euro Consulting prowadzę swój biznes i jest coraz bardziej kolorowo. Warto było zaryzykować.
Jola, Adam i Paweł 2014-04-07 21:57
Pełen profesjonalizm i duża skuteczność w pozyskiwaniu dotacji czego doświadczyliśmy na sobie - ja, mąż i syn, chociaż w wypadku syna dopiero za drugim razem udało się pokonać konkurencję ale najważniejsze jest to że firma walczy o dotacje dla klientów aż do skutku. Brawo.
Monika 2014-05-15 08:57
Nie wiem jak się pracuje w firmie pana Dariusza ale dzięki tej firmie przestałam być na bezrobociu (a pracy nie miałam przeszło 7 lat) i mam swój zakład krawiecki, który już zatrudnia na stałe 2 osoby a przy większych zleceniach nawet do 8 pracowników. Nie wierzyłam że może się udać, że sama dam radę/... a jednak... - dlatego warto zaryzykować.
J.B 2014-06-04 08:44
Moja firma współpracowała z tą firmą i dostała dużą dotację, ale wiem że dwie inne firmy w Kielcach, którym Euro Consulting robił projekty też dostały dotacje i myślę że to raczej układy sprawiają że są tak skuteczni w pozyskiwaniu dotacji dla swoich klientów. A to chyba nie o to chodzi.
Zenon W. 2014-06-12 09:13
Nie wiem i wogóle mnie to nie obchodzi czy mają (usunięte przez administratora) czy nie - dla mnie ważne że dzięki Euro Consulting dostałem dotację dla mojej firmy ponad 1 mln. i dzięki temu działamy dalej bo gdyby nie to było by kiepściutko... Pozdrawiam Szefa firmy (usunięte przez administratora)
Jola Cz. 2014-06-24 12:27
Są na prawdę dobrzy w tym co robią - współpracowałam z p. Darkiem przy opracowaniu projektu dla naszej firmy. Dzięki dotacji kupiliśmy nowoczesną linię technologiczną oraz wybudowaliśmy halę produkcyjno-magazynową. Otrzymaliśmy prawie 2,4 miliona zł. Firma Euro Consulting nie tylko napisała skuteczny projekt ale rozliczyła go całkowicie - nawet w latach późniejszych aż do ustania naszych zobowiązań związanych z otrzymaną dotacją.
Karolina W. 2014-07-04 21:36
(usunięte przez administratora) moja firma dostała dotację i działa już 4 lata, polecam wszystkim.
UXP 2014-07-14 22:49
niewiele jest firm którym można zaufać, takich gdzie reklama ma powiązanie z rzeczywistością - w firmie pana Dariusza wszystko to co obiecują po ich działaniu ziszcza się - moja firma tak jak obiecywali dostała sporą dotację ponad 900 tys zł chociaż nie było łatwo bo konkurencja była ogromna
Karol W. 2014-07-30 19:47
Na szkoleniu w Staropolskiej Izbie Przemysłowo Handlowej na którym byłem oprócz mnie było 7 innych osób którym firma Euro Consulting przygotowywała dokumenty i wszyscy dostaliśmy dotację po 40 tys na założenie firmy - w sumie dotacje dostało 10 osób a 4 osoby nie dostały nic, więc jeśli wszyscy ich klienci dostali dotacje to na pewno są dobrzy w pomocy w uzyskiwaniu dotacji unijnych
KW23 2014-09-01 18:41
To na prawdę solidna firma w temacie dotacji unijnych. Polecam.
Kruk 2014-09-03 23:57
Ja dostałem dotację nic nie robiąc - odpowiedziałem tylko na kilka pytań jakie dostałem od pani Haliny z Euro Consulting i dostałem gotowe dokumenty - pierw ankietę a potem biznesplan. Firme miałem 1 rok zgodnie z podpisaną umową a potem wszystko sprzedałem i wyszedłem sporo do przodu. Jak będą nowe środki to jeszcze raz z nimi sprobuję żeby mi napisali biznes plan i mysle ze to jest najlepszy sposób na swój biznes.
T.W. 2014-09-04 14:09
A ja myślę że takie firmy nie powinny istnieć bo ci co sami piszą dokumenty aby dostać dotacje nie mają szans ich dostać w konkurencji z leniami którym piszą dokumenty firmy konsultingowe.
waldi 2014-09-04 14:24
Są nieźli, polecił mi ich kumpel któremu napisali projekt na warsztat samochodowy i teraz ma firmę i utrzymanie dla rodziny. Ja wróciłem z Norwegii i miałem za zarobioną kaskę postawić dom weselny ale na szczęście dostałem namiary na Pana Darka z Euro Consulting i napisał mi projekt tak że oszczędziłem 65% co dało ponadd 400 tys zł. Teraz mam biznes i oszczędności na dalszy rozwój, ale czekam na nowe dotacje bo stare się już skończyły.
Jadwiga B. 2014-09-09 22:46
Podziękowania dla Pana Dariusza za pomoc w pozyskaniu środków unijnych na rozwój mojej rodzinnej firmy.
Piotrek 2014-09-11 15:17
SUPER, SUPER, SUPER DOSTAŁEM PRZEZ NICH SPORO KASY I SIĘ KRĘCI.
L.E.D.A. 2014-09-12 14:13
Najpierw dwa razy sam próbowałem dostać dotacje, potem wnioski pisały mi 3 firmy i w efekcie od 2005 roku do 2011 nie dostałem żadnych pieniędzy - zawsze było blisko ale czegoś zabrakło. W 2011 roku trafiłem do Euro Consulting w Kielcach i od razu za pierwszym razem dostałem pierwszą dotację a potem w 2013 roku napisali mi drugi projekt i dostałem drugą dotację. A teraz - to znaczy w przyszłym roku chciałbym kolejną i myślę że dadzą radę.
Alaja 2014-09-14 18:27
Ludzie nie widzicie, że sami sobie piszą te opinie...? każdy post to ten sam styl pisania. Kto w te brednie uwierzy
Biba 2014-09-15 08:11
Tak mi się właśnie wydawało, Alaja brawo za odwagę wyłożenia kawy na ławę
wladzia 2014-09-17 15:36
A ja wierze ze tylu pomogli bo mi też pomogli i miałam swoją firme zamiast być na kuroniówce.
karola 2014-09-18 23:46
Popieram co mówi wladzia bo mnie też robili wniosek i dostałam pieniądze na rozbudowę miejsc noclegowych w moim domku na wsi. Zapraszam wszystkich do Nowej Słupi gdzie jest cudownie.
jordan2 2014-10-04 07:07
ja tam nie wierze w żadne firmy consultingowe, które każą se słono płacić za pomoc
fx-colo 2014-10-10 07:37
to spróbuj jordan2 tylko wybierz jakąś sprawdzoną, najlepiej przez znajomych bądź znajomych swoich znajomych, chyba lepiej zapłacić czasem nawet dużo i mieć bardzo dużo lub nie zapłacić nic i nie mieć nic, ja też kiedyś tak myślałem jak ty, ale już myślę inaczej, musisz znaleźć tylko dobrą firmę
sprawdzacz 2014-10-23 14:21
idąc za radą zadzwoniłem i zapytałem, bardzo dobra obsługa i po rozmowie wiem dużo więcej
franki 2014-10-29 06:51
a my dostaliśmy też coś około miliona, dlatego próbujcie bo z tego co wiem pomagają nie tylko dużym firmą ale i ludzią co dopiero zaczynają
k-14 2014-11-21 12:44
mają swoją markę na rynku bo chyba działają już w temacie wiele lat, ale gdyby wnioski były proste do zrobienia nikt nie musiałby korzystać z żadnych firm tylko sam by sobie je przygotowywał i było by dużo taniej, po co robić dokumenty w taki sposób żeby rosły koszty zdobywania środków unijnych, to jest bez sensu
duży krzyś 2014-12-01 11:23
ja tam wolę zapłacić, jeśli ktoś jest dobry to wtedy nic mnie nie interesuje tylko mam mieć dotacje na koncie, i już, a nie użerać się z urzędnikami i przygotowywać tony papierków, dotacje jak są duże to mogę się podzielić - tylko jeden warunek - firma musi być profesjonalna
dagmara 2015-01-26 11:42
Mogę ich polecić, chociaż nie są tani. Ale napisali mi projekt i go rozliczyli a pieniądze skasowali dopiero jak miałam dotację na koncie.
strug 73 2015-02-26 12:38
Hej Jadzia B. - fajnie Cię tu spotkać :) Ja też tak samo ich polecam.
zapracowana 2015-03-13 13:28
My - to znaczy moja firma - też dostaliśmy kilka baniek ale nikt kto z naszej firmy przygotowywał dane do wniosku nie zobaczył nawet grosza z tej kasy. Obowiązki były większe bo poza swoją robotą trzeba było przekazywać tej firmie kilogramy informacji a jak dostali kupę kasy to nawet dziękuję nie było.
Ania K. 2015-03-14 21:06
wszystko robią dobrze: dobrze doradzają, dobrze przygotowują dokumenty, dobrze rozliczają i przede wszystkim dobrze... kasują
AAA 2015-06-07 20:33
mnie nie pisali wniosku ale fajnie doradzają i robią to gratis...
nieufny jestem 2015-06-16 10:51
a ja z ciekawości sprawdzę czy są rzeczywiście tacy profesjonalni i napiszę swoje odczucia... do wkrótce...
złota Rączka 2015-08-01 11:51
Podzielam te zdania. To chyba jedna z solidniejszych firm doradczych bo nie obiecują gruszek tylko mówią jak jest. Ja też byłem na garnuszku państwa a teraz robię to co lubie we własnej firmie - dostałem pierw 40 tys na zaczęcie biznesu a potem jeszcze 300 tys dotacji na dalsze zakupy. Oni mi pisali oba wnnioski i dalej działają żeby jeszcze coś dostać w przyszłości.
i.i. 2015-09-04 11:43
tratatata te dotacje z uni to tylko ściema dla naiwniaków, nie znam nikogo kto by dostał za darmoche jakieś pieniądze
ZZ 2015-12-28 18:44
będą mi pisać projekt w regionalnym programie operacyjnym i zobaczymy czy są tak skuteczni jak wieści niosą, ja liczę że będą skuteczni
XXX 2016-04-12 22:26
a ja se sam pisze projekty - na razie nic ni dostałem, ale wierzę że się w końcu uda, a takim firemkom nie dam zarobić
Marek 2016-04-21 22:17
Wniosek poprawiali cztery razy mylili z innymi firmami i przez ich nieudaczność wziołem połowę kasy a dla siebie wołają wszystko. Konieczak jest zwykłym naciągaczem.
Niekłań 2016-04-21 22:30
pan konieczak (celowo małymi literami) tak pisał mi wniosek że przez niego sprawa przeciągła się 10 miesięcy, mylił moje dokumenty z innymi firmami dokumenty wypełniał szczątkowo (przez to tak długo trwało)za każdym razem coś dopisywał przez niego wziołem o 50 tys.mniej pieniędzy na koniec wypioł się na mnie całkowicie szczęście że pomógł mi Pan z ARiMR bo bym nie wzioł nawet grosza taki z niego specjalista. A co do końcowego rozliczenia między nami to robił się święty nigdy więcej tego pana i jego firmy. A ci co mu tu słodzą to podejrzewam że pół rodziny.
Bożena 2016-04-29 00:29
Euro Consulting i Konieczek są bez pojęcia nie dość że sprawę przeciągneli kilka miesięcy to wzięłam o 30 tys. mniej pieniędzy bo nie mieli pojęcia jak wypełniać wnioski a składałam do ARiMR. Nigdy więcej kontaktu z nimi, a te pozytywne opinie to chyba cała rodzina im klaszcze.
grażyna t. 2016-05-01 23:26
podziękowania za fachową poradę
SuchyBór 2016-05-03 11:28
czy EuroConsulting jest profesjonalną firmą najlepiej przekonaj się sam - dzwoniąc do nich, ja jestem zadowolony i zawsze bedę ich polecał bo dostałem 300.000 zł bez żadnego wkładu pracy ;)))
WDR.1000 2016-06-23 23:20
Od początku do końca na 10 pkt. Gratulacje...
Józio 2016-07-05 21:50
Jak ci pomogli to raczej jesteś bliską rodziną Konieczka bo ja nie wziąłem przez ich nieudolnośc prawie 50 tys. tacy są skuteczni
"WSTR" 2016-08-18 11:13
dziękuję za uratowanie projektu pisanego przez inną firmę consultingową,
napisali dobre odwołanie i poprawili to co w projekcie było źle napisane i w efekcie podpisaliśmy umowę
Adam 2016-11-10 13:29
wiosek przeszedł, nie wierzyłem - 100.000 zł na rozpoczęcie działalności, dziękuję
TV-Media 2017-05-05 12:26
Przyznam, że zwątpiłem w firmę EC, kiedy mój pierwszy wniosek o dotację został wyprzedzony przez konkurencję. Ale wniosek poprawili i w drugim naborze dostałem dotację. Zrobili też wnioski sprawozdawcze już po otrzymaniu dotacji.
jaknes 2017-07-09 12:27
mi tez napisali odwolanie i podpisalem umowe na 240 tysiecy dotacji
Zostaw swoją opinię o Euro Consulting Dariusz Konieczek - Kielce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro Consulting Dariusz Konieczek