logo Progress Active

Progress Active

Rzeszów

Opinie o Progress Active

2013-09-27 20:40
progress active , voice net, eden sc - to wszystko jedna i ta sama firma [usunięte przez administratora]. Można się przejechać i popatrzeć jak wygląda "flota samochodowa" hehehe dla przedstawicieli handlowych :)))))))))))))))) hahahaha !!!!!!!!!!!!!
11
mafi 2013-11-25 13:23
Pracowałem bardzo sumiennie i uczciwie, zwolniono mnie za niskie wyniki sprzedażowe, nie były takie niskie, ale atmosfera tragiczna, brak szacunku pracownika od przełożonej,(usunięte przez administratora)
13
ph 2014-01-16 15:02
kolego czy możesz się do mnie odezwać na e-mail? phukajlo@gmail.com
3
wiesiek 2014-01-22 10:56
Warto czytać opinie aby nie podejmować pochopnych kroków. Dzięki lekturze oszczędziłem czas i może coś jeszcze.
2
adam 2014-06-25 09:20
też jestem ciekaw czy coś sie zmieniło ?
jak na ta chwile wyglada tam praca PH ?
ola 2014-08-28 21:30
Witam. Mam do was pytanie. Mogę zacząć pracę w tej firmie jako przedstawiciel handlowy. Czy warto zawracać sobie nią głowę? Prosze o pomoc.
9
wartek 2014-09-30 13:13
W Sokołowie są oferty pracy do tej firmy ale czym się oni zajmują?
5
agata klata89 2015-02-03 18:34
no właśnie, andrzej skoro zaczynasz pewien ważny temat to wypowiadaj się bardziej konstruktywnie i wylewnie, okej? co masz na myśli sugerując że powinno się szerzej opisać sposób traktowania pracowników w Progress Active? apeluję też i proszę, możecie napisać czy dają u was multisporta obecnie?pozdro
szczęściarz 2015-02-15 10:57
14 luty to dzień miłości a ty ziejesz nienawiścią.
art. 212 kodeksu karnego do poczytania zanim usiądziesz chowając się za monitorem bluzgając na firmę, w której wiele osób jest zadowolonych i nie jest byłych
pietromi 2015-02-17 15:39
Ja Paweł Milke przepraszam firmę Progress Aktiv za umieszczone na portalu
GORK WORK nieprawdziwą i kłamliwą opinię pod pseudonimem pietromil
i przepraszam firmę Progress Aktiv za zamieszanie
3
Anonymus 2015-04-16 20:43
Szczerze odradzam, tak jak poprzednicy piszą nic dobrego tam się nie dzieje w tej firmie. Pracujesz jak tylko możesz a i tak nic z tego nie ma.
2
WAŻNE PYTANIE 2015-05-08 09:33
Jak konkretniej wygląda dzień pracy przedstawiciela handlowego w tej firmie?
Czy firma daje samochód służbowy czy wygląda to w ten sposób ze w jednym samochodzie siedzi pięciu przedstawicieli i się wyjeżdża w teren ???
1
Były pracownik 2015-06-12 09:11
Bardzo dużo obiecują, a jak przychodzi co do czego to pracy brak, tylko jakieś marne godziny. Mydlą oczy, że jest praca, przyjmują wszystkich, bo dostają za to kasę, a nie mają na tyle pracy, żeby zapewnić każdemu wystarczającą ilość, żeby zarobić. Wypłata też się nie zgadzała, trzeba było chodzić i się upominać. NIE POLECAM, pracują tam niepoważni ludzie, praca jest dla wybranych, osobiście bardzo negatywnie oceniam to biuro i ludzi tam pracujących.
1
sm26 2015-06-21 18:27
Ja Sławomir Majeranowski przepraszam Panią adwokat Magdalenę Rzepka za zamieszczenie na forum kłamliwego wpisu dotyczącego jej osoby. Po przeanalizowaniu sytuacji, stwierdzam, że się myliłem i współpraca z Panią adwokat jest jak najbardziej satysfakcjonująca i prawidłowa.
Ja 2015-07-06 14:17
Uciekaj !!!
1
blabla 2015-07-20 17:29
witam, przed pracą z firmą z przyrostkiem sp. z o.o. najpierw zapoznaję się z wpisem w KRS np: http://www.krs-online.com.pl/msig-3949-58390.html i rubryką nr 8 "wysokość kapitału zakładowego" bo w przypadku takich firm odpowiedzialność przed pracownikami, innymi firmami itd jest do takiej kwoty jak kapitał niezależnie od zarobionych pieniędzy. Potem umowę osobiście konsultuję z zaprzyjaźnioną kancelarią. Jak prawnik powie ci co wynika z umowy i idziesz na to wtedy podpisuj i zarabiaj. Ja jak na razie nie podpisałem żadnej umowy.
ssss 2016-03-03 15:06
czy jest jakaś podstawa dla przedstawicieli handlowych ?
123 2016-03-08 08:33
Nie można w ogóle wejść na ich stronę, wie ktoś czemu?
1
Maciek 2016-03-11 15:04
Jak czytam te wpisy to mam pewien niesmak. Do tego te pozwy sądowe, przeprosiny na forum... To oczywiście moja subiektywne odczucie. Zastanawiałem się nad podjęciem pracy tam jako PH, Po tym jednak co zobaczyłem na wpisach... szkoda mojego czasu. Mając tyle ofert pracy w całym kraju z doświadczenia wiem że mało realne jest zapewnienie wszystkim osobom wystarczającej ilości obsługiwanych spotkań. Oczywiście nikt nie musi się ze mną zgadzać, życzę pracownikom oraz firmie samych sukcesów oraz szacunku z obu stron dla obu stron.
Pozdrawiam,
4
Bezrobotny 2016-05-25 20:10
Qrcze, czytając te posty aż mi ciary lecą po plecach... To musi być pracodawca z górnej półki, ha ha, skoro pozywa swoich pracowników. Umowa o pracę też musi być ciekawa. Ta praca śmierdzi mi wciskaniem kitu swoim klientom, a to już wyraźnie w opozycji do jakiejkolwiek etyki... Takie to oferty pracy można znależć w Powiatowym Urzędzie Pracy... Zgroza.
4
kolega 2016-06-01 19:07
powiem szczerze że [ierwsze słyszę o takich praktykach o jakich piszesz - masz na to jakiekolwiek dowody?
bla bla bla 2017-02-08 19:06
Pracowałem w tej firmie dłuższy czas , oczywiście oczywiście jest to sprzedaż usług telekomunikacyjnych.Czy żałuje?Hmmm w jakimś stopniu tak ponieważ nie było poszanowania dla pracownika.Zajmowałem się wszystkich począwszy od aut służbowych skończywszy na rekrutacji a gps w samochodzie kontrolowany był cały czas (z dokładnością co do sekundy). Po tej pracy największe rezultaty to chyba to że człowiek staje się bardziej nerwowy.Także ocenę pozostawiam czytelnikom
8
Wojewoda 2017-02-11 10:51
A żeby było jasne nie chodzi o branże w której działa firma lecz o ludzi którzy ją tworzą, a wiadomo wszystko psuje się od głowy,
7
Bezrobotny 2017-02-11 11:01
Pracodawca z "górnej półki" ha ha ha .
6
mistrz 2017-02-11 18:37
Popieram.Ale zobacz jak ładnie napisane....Szanowny Użytkowniku hehehe...Ja też nie polecam współpracy z ta firmą bo oczywiście te wszystkie firmy to jedna .Szkoda czasu nerwów.
9
Jestesmy 2017-03-10 12:40
321
1
Lolitka 2017-03-10 14:09
Pracowałam w tej firmie krótko a podjęłam pracę za namową znajomego..... Zastanawiam się, czy on też żałuje, bo ja bardzo. (usunięte przez administratora)
8
raz 2017-03-10 20:56
Dziwne jest to wszystko
3
HEJTER 2017-03-11 12:21
Uwaga!
To nie są opinie - to hejt.
Każdy inteligentny i myślący człowiek widzi jak żałosne zabiegi stosuje były pracownik dla osiągnięcia wyłącznie własnych korzyści. Ktoś pisze: dziwne to wszystko - owszem.
Brak kręgosłupa moralnego....słownictwo...agresja przebijająca z tych wypowiedzi, próba manipulowania odbiorcą powyższych treści świadczy o piszącym...
Można zostawić opinię, można mieć swoje zdanie.
Przeszłość kryminalna tego osobnika nie pozwala mu na osobistą wiarygodność - po to więc próba szukania sojuszników i zmanipulowania ich na swój użytek - to typowe zabiegi: http://businessinsider.com.pl/rozwoj-osobisty/kariera/co-zrobic-gdy-wspolpracownik-jest-psychopata/s79lzc7
Proszę uważać.
3
Zniesmaczona 2017-03-11 12:45
A to co Ty piszesz to jak to się nazywa?heh
7
Monter 2 2017-03-11 13:22
A z tej uczciwości to najbardziej się słupy wszystkie śmieją
8
Monter 3 2017-03-11 13:24
I to nie są słupy oświetleniowe
8
Poznaniak 2017-03-17 09:58
Powiem szczerze ja osobiście się zawiodłem na firmie wrażenie robi dobre ale za plecami różne słowa są.(usunięte przez administratora)
11
Brygada RR 2017-03-17 12:12
Jeżeli mozesz, odezwij się na maila. czastkiadwokata@wp.pl
7
sortownik 2017-04-22 11:15
Ja ze swojej strony nie będę się rozpisywał ponieważ szkoda mojego czasu .wszyscy wiedzą ze w każdej pracy nie jest słodki ale po całym tym czasie twierdzę że jeszcze 2-3 lata temu warto było tam pracować było naprawdę dobrze ale nie zwracałem uwagi na sprawy które razily każdego.A poruszając to jak chce ktoś odejść z firmy to powiem jedno brak klasy jeśli chodzi o zarząd . A wrażenie sprawia ja całkiem inne.
6
Makabra 2017-04-22 20:24
nie ważne jak się zaczyna ważne jak się kończy jak powiedział klasyk i na pewno nijak to się ma do tej firemki.
5
miro 2017-04-27 08:39
czemu brak klasy możesz jaśniej?
Poznaniak 2017-05-08 18:09
Dziękuje nie polecam nie skorzystam więcej , nie warto każdy ma swoją wytrzymałość ale tam szok i tyle
11
Poznaniak 2017-05-08 18:13
ale wy prowadzicie ładny hejt na swojej innej firmie v-n.Ale to nie ładnie!!!!było jeszcze do niedawna około 57 opinii a jest jakieś 27.HA HA
8
zniesmaczony 2017-05-11 07:59
Jeszcze kilka lat temu warto było pracować ale teraz jest zatracenie rzeczywistości , niby tzw "dobra zmiana" ja jej nie widziałem dlatego zrezygnowałem.Obecnie nie polecam
13
obserwator 2017-05-12 16:37
Taka sugestia czas zacząć więcej czasu swojej pracy a nie szukania sensacji u byłych pracowników .odeszli róbcie swoje jeśli macie z kim pracować.To będzie lepsza alternatywą od bicia piany która i tak wam nic nie przyniesie.Pozdawiam
10
Bileterka 2017-05-15 10:01
cóż ich ściągnęło, aż do stolicy? szkolenie?
7
matrix matrix 2017-05-15 20:17
Szkoda czasu.Brak szacunku dla pracownika.Obecywanie złotych gór na początku a rzeczywistość jest inna.totalny Matrix
9
zdziwony 2017-05-18 13:48
zapomniałeś o swoim kierowniku ? czemu tak brzydko piszesz ?
2
Ja 2017-05-18 19:03
Dodałem wszystkich kierownika również...
4
zgdziwiony 2017-06-01 20:31
ktoś mi wyjaśni czemu jak kończy się pracę w tej firmie to nie dostaję się wynagrodzenia za ostatni miesiąc pracy?
6
Krzysio 2017-06-08 18:06
Witam.
Mógłby ktoś opisać na czym polega praca przedstawiciela?
Skoro spotkania są już umówione przez telemarketing to przedstawiciel tylko jedzie do klienta który jest zainteresowany ofertą, ustala już tylko szczegóły i podpisuje umowę?
Pozdrawiam.
1
Korek 2017-06-09 12:16
Krzysiu najwyraźniej o pracy ph nie masz zielonego pojęcia lepiej zostań kurierem w dpd
5
Krzysio 2017-06-09 19:47
To fakt, pojęcie mam marne, więc chciałem się dowiedzieć coś.
1
Koko 2017-06-11 23:58
Nie polecam, szukaj innej firmy póki masz możliwość... Potem będziesz żałował. Słuchaj nas i nic nie pytaj. Po prostu trzymaj się dalej od tej firmy!
7
Zostaw swoją opinię o Progress Active - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Progress Active