Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Progress Active

Pracowałeś w firmie Progress Active i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-24 18:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
okej a mnie interesuje czy Progress Active szuka lub poszukuje gokos do pracy macie jakieś przecieki pytanie do pracowników ;)
zdjecie uzytkownika
DonL - 2013-06-26 13:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzięki ! Właśnie odpuściłem sobie jutrzejsze, spotkanie rekrutacyjne. Poszukują obecnie PH na terenie kilku województw, ale to co przeczytałem o zgrozo.....Babka zadzwoniła i zaprosiła na spotkanie rekrutacyjne - po pytaniu gdzie i kiedy odparła, że spotkanie odbędzie się jutro a szczególy prześle mailem i sms- 24 h pózniej nic..... a jutro spotkanie....:) kompletna porażka !!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-03 12:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś pracuje jako PH w Progress Active? Napiszecie ile jest podstawy i premii/prowizji? Jak rozliczany jest telefon i samochód, jeśli dają w ogóle.
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2013-07-10 10:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie sobie spokój z tą firemką...pracowałam tam kiedyś..znów zmienili nazwę...chyba po raz czwarty, ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
prawda - 2013-07-10 13:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Voice Net to to samo tak?? a jest jakaś stała wypłata czy jeździ się tylko prowizyjnie???
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-07-15 11:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
ludzie uważajcie na to co piszecie na forum !!!!!
Ja zamieściłem kiedyś wpis na tym forum. Spółka skierowała sprawę do prokuratury o pomówienia obecnie sprawa jest w sądzie. Mój adwokat mówi że nie ma szans na wygranie, bo pomówiłem spółkę i nie mam na to żadnych dowodów tylko moje odczucia. Najgorsze jest to że muszę ze śląska jechać na każdą rozprawę do Rzeszowa tracę cały dzień i jeszcze kasa idzie na wyjazdy. Były już ze 4 rozprawy, na każdej byłem w Rzeszowie, a teraz mój adwokat który kasuje mnie za każdy wyjazd do Rzeszowa, na nie małe pieniądze , mówi że sprawa jest do przegrania. Przestrzegam wszystkich ta spółka nie odpuszcza. Mnie skarżyli z art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.
§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Jeszcze raz przestrzegam wszystkich napiszecie coś w emocjach na forum, a później będziecie po sądach chodzić. Uważajcie. Z tego co wiem nie jestem jedyny przeciwko któremu spółka wystąpiła do Sądu.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-30 10:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie szanowni koledzy ,mam pytanko jak obecnie się pracuje w Progress Active?Czy atmosfera nadal jest fajna?I czy wie ktoś ile średnio można zarobić?rozważam wysłanie Cv prosze o opinie:)
zdjecie uzytkownika
Misiek - 2013-07-30 11:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyślij CV jak Cię zaproszą na rozmowę to wszystkiego się dowiesz.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-07-30 12:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współczuję. Mnie potraktowano bardzo źle, ale i tak będę się sądził, choćby trwało to 5 lat nie odpuszczę. Różnica polega na tym, że to ja będę powodem a nie pozwanym. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-30 15:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były pracowniku a co Cie nie milego takiego spotkalo ze az sie trzeba sadzic?dlugo pracowales byly dobre chwile?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-07-30 19:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Było ich mnóstwo, z klientami. Praca sama w sobie jest dla mnie tym czym woda dla ryby. Nie w tej firmie jednak.
Domyślam się, że "anonimie" jesteś obecnym pracownikiem przedsiębiorstwa...? Nie mam zaufania już do nikogo, proszę wybaczyć.
Do czasu sformułowania I złożenia wniosku w sądzie nie powiem ani słowa więcej. Przykro mi.
Pracę w tej firmie odradzam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-31 15:48:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
współczuję,a czy ktoś pracuje obecnie i jest zadowolony ze swojego zajecia i pensji?pensja na czas wplywa jak zawsze?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-08-04 10:20:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem przekonany, że są osoby zadowolone z pracy w tej firmie. Myślę, że ja sam, gdybym po prostu został potraktowany fair do końca nie byłoby nawet mojej opinii tutaj, zapomniałbym i już.
Podtrzymuję jedno: pracę odradzam. Za rok czy dwa, gdy zapadnie jakiekolwiek orzeczenie w tej sprawie przedstawię wszystkie fakty, żadnych opinii, wyrazicie je sami.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-04 12:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a samo szkolenie w firmie progress active ile trwa?bo czasami to nawet 2 tygodnie do miesiaca i najwazniejsze czy jest platne od razu na pierwszej umowie jest taka informacja ze szkolenie tez jest platne?
zdjecie uzytkownika
olala - 2013-08-24 17:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wygląda praca konsultantów? jakaś umowa?
zdjecie uzytkownika
Darro - 2013-08-25 15:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja jestem ciekaw wlasnie jak to szkolenie bo w call center często trwają długo i są nie płatne więc troszkę lipa jeśli ktoś nie ma za co żyć a tutaj jak jest wie ktoś proszę o pomoc
zdjecie uzytkownika
RH - 2013-09-09 17:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Napiszcie jak wygląda praca na stanowisku specjalista ds. sprzedaży.
Czyli jak wygląda i ile trwa szkolenie, jakie są zarobki i jak wygląda sprawa z samochodem służbowym (po jakim czasie, jaki i jak rozliczane jest paliwo).
No i jaka jest umowa.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-09 21:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a ile jestpodstawy pensji dla zwyklego pracownika call center ciekawi mnie ile jest premii od wynikow zaleznej czesto sa to takie parametry ktore sa nierealne do zrobienia:(
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-27 20:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
progress active , voice net, eden sc - to wszystko jedna i ta sama firma [usunięte przez administratora]. Można się przejechać i popatrzeć jak wygląda "flota samochodowa" hehehe dla przedstawicieli handlowych :)))))))))))))))) hahahaha !!!!!!!!!!!!!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-16
Żródło: infopraca.pl
Gdańsk
(pomorskie)
Dla firmy Vienna Finanse Sp. z o.o. - nowoczesnej firmy doradztwa finansowego, działającej dla międzynarodowej grupy ubezpieczeniowej Vienna Insurance Group w Polsce poszukujemy kandydatów na stanowisko: Specjalista ds. ubezpieczeń i...
zdjecie uzytkownika
miki - 2013-09-28 11:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czyli jak wygląda?Co jest w tym śmiesznego?jakie warunki zatrudnienia tam sa oferowane nowym na poczatku ,jest sie o co starac?
zdjecie uzytkownika
mafi - 2013-11-25 13:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem bardzo sumiennie i uczciwie, zwolniono mnie za niskie wyniki sprzedażowe, nie były takie niskie, ale atmosfera tragiczna, brak szacunku pracownika od przełożonej, ciągłe spiny z jej strony i brak kultury osobistej.
zdjecie uzytkownika
ph - 2014-01-16 15:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2013-07-30 19:33:13]:
kolego czy możesz się do mnie odezwać na e-mail? phukajlo@gmail.com
zdjecie uzytkownika
wiesiek - 2014-01-22 10:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Warto czytać opinie aby nie podejmować pochopnych kroków. Dzięki lekturze oszczędziłem czas i może coś jeszcze.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-02-08 15:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OSZUKANA, to nie wiem po co w takim razie w ogóle napisałas w temacie Progress Active, skoro nie miałaś z nimi nic do czynienia, jeszcze ktoś się zasugeruje.
zdjecie uzytkownika
Leonidas - 2014-04-14 12:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2013-04-17 12:25:01]:
Twoje wykształecenie także pozostawia wiele do życzenia skoro nie wiesz,że przed "że" stawiamy przecinek...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
13 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Progress Active
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x