brak logo

Progress Active

Rzeszów

Opinie o Progress Active

anonim 2013-07-30 10:18:21
Witajcie szanowni koledzy ,mam pytanko jak obecnie się pracuje w Progress Active?Czy atmosfera nadal jest fajna?I czy wie ktoś ile średnio można zarobić?rozważam wysłanie Cv prosze o opinie:)
4
Misiek 2013-07-30 11:17:38
Wyślij CV jak Cię zaproszą na rozmowę to wszystkiego się dowiesz.
5
były pracownik 2013-07-30 12:14:00
Współczuję. Mnie potraktowano bardzo źle, ale i tak będę się sądził, choćby trwało to 5 lat nie odpuszczę. Różnica polega na tym, że to ja będę powodem a nie pozwanym. Pozdrawiam.
2
anonim 2013-07-30 15:36:48
były pracowniku a co Cie nie milego takiego spotkalo ze az sie trzeba sadzic?dlugo pracowales byly dobre chwile?
2
były pracownik 2013-07-30 19:33:13
Było ich mnóstwo, z klientami. Praca sama w sobie jest dla mnie tym czym woda dla ryby. Nie w tej firmie jednak.
Domyślam się, że "anonimie" jesteś obecnym pracownikiem przedsiębiorstwa...? Nie mam zaufania już do nikogo, proszę wybaczyć.
Do czasu sformułowania I złożenia wniosku w sądzie nie powiem ani słowa więcej. Przykro mi.
Pracę w tej firmie odradzam.
anonim 2013-07-31 15:48:07
współczuję,a czy ktoś pracuje obecnie i jest zadowolony ze swojego zajecia i pensji?pensja na czas wplywa jak zawsze?
były pracownik 2013-08-04 10:20:19
Jestem przekonany, że są osoby zadowolone z pracy w tej firmie. Myślę, że ja sam, gdybym po prostu został potraktowany fair do końca nie byłoby nawet mojej opinii tutaj, zapomniałbym i już.
Podtrzymuję jedno: pracę odradzam. Za rok czy dwa, gdy zapadnie jakiekolwiek orzeczenie w tej sprawie przedstawię wszystkie fakty, żadnych opinii, wyrazicie je sami.
4
anonim 2013-08-04 12:00:05
a samo szkolenie w firmie progress active ile trwa?bo czasami to nawet 2 tygodnie do miesiaca i najwazniejsze czy jest platne od razu na pierwszej umowie jest taka informacja ze szkolenie tez jest platne?
2
olala 2013-08-24 17:42:23
a jak wygląda praca konsultantów? jakaś umowa?
5
Darro 2013-08-25 15:00:52
a ja jestem ciekaw wlasnie jak to szkolenie bo w call center często trwają długo i są nie płatne więc troszkę lipa jeśli ktoś nie ma za co żyć a tutaj jak jest wie ktoś proszę o pomoc
4
RH 2013-09-09 17:46:38
Napiszcie jak wygląda praca na stanowisku specjalista ds. sprzedaży.
Czyli jak wygląda i ile trwa szkolenie, jakie są zarobki i jak wygląda sprawa z samochodem służbowym (po jakim czasie, jaki i jak rozliczane jest paliwo).
No i jaka jest umowa.
5
anonim 2013-09-09 21:56:30
a ile jestpodstawy pensji dla zwyklego pracownika call center ciekawi mnie ile jest premii od wynikow zaleznej czesto sa to takie parametry ktore sa nierealne do zrobienia:(
11
2013-09-27 20:40:47
progress active , voice net, eden sc - to wszystko jedna i ta sama firma [usunięte przez administratora]. Można się przejechać i popatrzeć jak wygląda "flota samochodowa" hehehe dla przedstawicieli handlowych :)))))))))))))))) hahahaha !!!!!!!!!!!!!
5
miki 2013-09-28 11:35:55
Czyli jak wygląda?Co jest w tym śmiesznego?jakie warunki zatrudnienia tam sa oferowane nowym na poczatku ,jest sie o co starac?
4
mafi 2013-11-25 13:23:21
Pracowałem bardzo sumiennie i uczciwie, zwolniono mnie za niskie wyniki sprzedażowe, nie były takie niskie, ale atmosfera tragiczna, brak szacunku pracownika od przełożonej,(usunięte przez administratora)
9
ph 2014-01-16 15:02:11
kolego czy możesz się do mnie odezwać na e-mail? phukajlo@gmail.com
2
wiesiek 2014-01-22 10:56:32
Warto czytać opinie aby nie podejmować pochopnych kroków. Dzięki lekturze oszczędziłem czas i może coś jeszcze.
2
Paweł 2014-02-08 15:45:47
OSZUKANA, to nie wiem po co w takim razie w ogóle napisałas w temacie Progress Active, skoro nie miałaś z nimi nic do czynienia, jeszcze ktoś się zasugeruje.
1
mikołaj 2014-06-18 19:53:38
Jak się teraz wiedzie w Progress Active, bo bardzo dawno nikt już nie pisał, jakies zmiany na lepsze, warto się nimi zainteresować?
1
adam 2014-06-25 09:20:08
też jestem ciekaw czy coś sie zmieniło ?
jak na ta chwile wyglada tam praca PH ?
mikołaj 2014-06-30 23:22:00
W ogóle to nazwa firmy to Progress - Active, trzeba uwazac, by nie pomylic jej z firma zajmujaca sie szkoleniami Active Progress...
ola 2014-08-28 21:30:12
Witam. Mam do was pytanie. Mogę zacząć pracę w tej firmie jako przedstawiciel handlowy. Czy warto zawracać sobie nią głowę? Prosze o pomoc.
4
wartek 2014-09-30 13:13:21
W Sokołowie są oferty pracy do tej firmy ale czym się oni zajmują?
5
filip 2014-09-30 23:39:49
@wartek, Centrum Doradztwa i Szkoleń Active Progess kieruje swoją ofertę doradczo-szkoleniową do firm, instytucji oraz klientów indywidualnych na terenie Polski ze szczególną orientacją na jej południowe regiony. Popularyzują wiedzę na temat polskich i unijnych regulacji prawnych oraz praktycznych metod i narzędzi realizacji procesów biznesowych aktywnie wspieramy podnoszenie kwalifikacji kadry pracowniczej, a tym samym poprawę poziomu praktyk biznesowych i pozycji rynkowej swoich Klientów.
2
andrzej 2015-01-14 17:05:28
No dobrze, czym się Progress Active zajmuje, to już wiadomo, ale jak oni traktują swój personel pracowniczy, bo jednak to powinno byc głównym tematem dyskusji na takim forum. Polecacie tutaj pracę, czy jednak radzicie poszukać jej gdzieś indziej? Jak tutaj wyglądają rozmowy rekrutacyjne, trudno je przejść?
1
agata klata89 2015-02-03 18:34:24
no właśnie, andrzej skoro zaczynasz pewien ważny temat to wypowiadaj się bardziej konstruktywnie i wylewnie, okej? co masz na myśli sugerując że powinno się szerzej opisać sposób traktowania pracowników w Progress Active? apeluję też i proszę, możecie napisać czy dają u was multisporta obecnie?pozdro
szczęściarz 2015-02-15 10:57:54
14 luty to dzień miłości a ty ziejesz nienawiścią.
art. 212 kodeksu karnego do poczytania zanim usiądziesz chowając się za monitorem bluzgając na firmę, w której wiele osób jest zadowolonych i nie jest byłych
pietromi 2015-02-17 15:39:53
Ja Paweł Milke przepraszam firmę Progress Aktiv za umieszczone na portalu
GORK WORK nieprawdziwą i kłamliwą opinię pod pseudonimem pietromil
i przepraszam firmę Progress Aktiv za zamieszanie
2
Anonymus 2015-04-16 20:43:03
Szczerze odradzam, tak jak poprzednicy piszą nic dobrego tam się nie dzieje w tej firmie. Pracujesz jak tylko możesz a i tak nic z tego nie ma.
2
WAŻNE PYTANIE 2015-05-08 09:33:59
Jak konkretniej wygląda dzień pracy przedstawiciela handlowego w tej firmie?
Czy firma daje samochód służbowy czy wygląda to w ten sposób ze w jednym samochodzie siedzi pięciu przedstawicieli i się wyjeżdża w teren ???
1
anka09 2015-06-08 18:13:43
@ważne pytanie zadałas trochę bez sensu pytanie bo dzień przedstawieciela handlowego jest zawsze taki sam wszędzie. natomiast słuszne pytania do do kwestii samochodu służbowego, też chcę wiedzieć. sprzedają prąd i usługi telekomunikacyjne więc to moga być spotkania i usługi pełne wyzwań dla przedstawiciela, ale biorąc pod uwagę wielkość firmy to może się to opłacać
1
Były pracownik 2015-06-12 09:11:27
Bardzo dużo obiecują, a jak przychodzi co do czego to pracy brak, tylko jakieś marne godziny. Mydlą oczy, że jest praca, przyjmują wszystkich, bo dostają za to kasę, a nie mają na tyle pracy, żeby zapewnić każdemu wystarczającą ilość, żeby zarobić. Wypłata też się nie zgadzała, trzeba było chodzić i się upominać. NIE POLECAM, pracują tam niepoważni ludzie, praca jest dla wybranych, osobiście bardzo negatywnie oceniam to biuro i ludzi tam pracujących.
sm26 2015-06-21 18:27:46
Ja Sławomir Majeranowski przepraszam Panią adwokat Magdalenę Rzepka za zamieszczenie na forum kłamliwego wpisu dotyczącego jej osoby. Po przeanalizowaniu sytuacji, stwierdzam, że się myliłem i współpraca z Panią adwokat jest jak najbardziej satysfakcjonująca i prawidłowa.
Ja 2015-07-06 14:17:59
Uciekaj !!!
deltk 2015-07-16 00:03:50
Nie wiem co dokładnie się działo w tej firmie skoro potrzebni byli adwokaci i sędziowie, no ale z tego co wiem to raczej ejst to spokojna firma, armosfera w pracy jest też dobra, jeśli oczywiście nowy pracownik się nie wychyla za bardzo na początku i się nie przemądrza. Bo w takim wypadku wiadomo że kolorowo mieć nie będzie.
blabla 2015-07-20 17:29:53
witam, przed pracą z firmą z przyrostkiem sp. z o.o. najpierw zapoznaję się z wpisem w KRS np: http://www.krs-online.com.pl/msig-3949-58390.html i rubryką nr 8 "wysokość kapitału zakładowego" bo w przypadku takich firm odpowiedzialność przed pracownikami, innymi firmami itd jest do takiej kwoty jak kapitał niezależnie od zarobionych pieniędzy. Potem umowę osobiście konsultuję z zaprzyjaźnioną kancelarią. Jak prawnik powie ci co wynika z umowy i idziesz na to wtedy podpisuj i zarabiaj. Ja jak na razie nie podpisałem żadnej umowy.
maga 2015-08-15 13:34:56
no ja tez dokladnie nie wiem o co chodzi z tymi adwokatami co sie porobilo. ale z abardoz nie chce drazyc tematu, a wlasnie poszukuja osob na stanowisko przedstawiciela- doradcy klienta i ja mimo wszystko chcialabym sprobowac. bo oferuja pakiet szkolen, w poprzedniej firmie tego nie mialam, niezbedne narzedzia pracy. mimo opini warto sporobowac. a widze ze suzkaja w kilku regionach poslki
1
guru 2016-02-06 17:00:55
Skoro zapewniają szkolenia i niezbędne narzędzia pracy, to spokojnie można znaleźć zatrudnienie u nich i nie martwić się o nic. A wiadomo czy wciąż szukają przedstawicieli w opolskim? Dzięki
1
ergbh 2016-02-14 18:39:08
oni szukaja przedstawiecili- doradcy klienta w calej Polsce praktycznie @guru , oczekuja od kandydata zaangażowania (warunek konieczny);wysokiej kultury osobistej
solec 2016-02-16 21:59:02
ciekawe jest to ze nie wymagają oni doświadczenia. bardziej stawiają na kulturę osobistą i umiejętności, widocznie szukają nieoszlifowane diamenty do przeszkolenia.
ssss 2016-03-03 15:06:48
czy jest jakaś podstawa dla przedstawicieli handlowych ?
paweł 2016-03-03 15:14:12
do 'ssss, najlepiej to jakbyś aplikował, jeżeli spełniasz ich wymagania jakie zamesicili w ogłoszeniu, oferują prowizje czy premie, jednak dużo zależy od ciebie, jeżeli chodzi o jej kwote to pewnie zalezy od założeń miesiećznych.
helon 2016-03-06 12:57:20
Konkretnej kwoty @ssss nie znam, ale sama podstawa jest mniej więcej od 2000 do 2500 złotych, przy czym no musisz mieć doświadczenie w sprzedaży jak chcesz się zatrudnić.
123 2016-03-08 08:33:43
Nie można w ogóle wejść na ich stronę, wie ktoś czemu?
mateusz 2016-03-08 14:58:26
na pewno jest u nich oferta jako Przedstawiciel Handlowy i wydaje mi się, ze nada jest aktualna mimo, ze od lutego jest wystawiona. Można jeszcze dodatkowo uzyskac sporo benefitów.
Maciek 2016-03-11 15:04:41
Jak czytam te wpisy to mam pewien niesmak. Do tego te pozwy sądowe, przeprosiny na forum... To oczywiście moja subiektywne odczucie. Zastanawiałem się nad podjęciem pracy tam jako PH, Po tym jednak co zobaczyłem na wpisach... szkoda mojego czasu. Mając tyle ofert pracy w całym kraju z doświadczenia wiem że mało realne jest zapewnienie wszystkim osobom wystarczającej ilości obsługiwanych spotkań. Oczywiście nikt nie musi się ze mną zgadzać, życzę pracownikom oraz firmie samych sukcesów oraz szacunku z obu stron dla obu stron.
Pozdrawiam,
kolega 2016-03-12 12:34:57
no właśnie ja akurat się z tobą nie zgadzam, i będę walczył u nich o stanowisko przedstawiciela handlowego. piszą tylko że dająm prowizje, prosze was o więcej informacji na ten temat
hgfj 2016-05-05 20:04:06
fajne w tego typu stanowiskach jest to @kolega, że pensja jest dwuskładnikowa - podstawa i premia :)
Bezrobotny 2016-05-25 20:10:35
Qrcze, czytając te posty aż mi ciary lecą po plecach... To musi być pracodawca z górnej półki, ha ha, skoro pozywa swoich pracowników. Umowa o pracę też musi być ciekawa. Ta praca śmierdzi mi wciskaniem kitu swoim klientom, a to już wyraźnie w opozycji do jakiejkolwiek etyki... Takie to oferty pracy można znależć w Powiatowym Urzędzie Pracy... Zgroza.
kolega 2016-06-01 19:07:42
powiem szczerze że [ierwsze słyszę o takich praktykach o jakich piszesz - masz na to jakiekolwiek dowody?
Zostaw swoją opinię o Progress Active - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Progress Active