Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Progress Active

Pracowałeś w firmie Progress Active i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-07-30 19:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Było ich mnóstwo, z klientami. Praca sama w sobie jest dla mnie tym czym woda dla ryby. Nie w tej firmie jednak.
Domyślam się, że "anonimie" jesteś obecnym pracownikiem przedsiębiorstwa...? Nie mam zaufania już do nikogo, proszę wybaczyć.
Do czasu sformułowania I złożenia wniosku w sądzie nie powiem ani słowa więcej. Przykro mi.
Pracę w tej firmie odradzam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-31 15:48:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
współczuję,a czy ktoś pracuje obecnie i jest zadowolony ze swojego zajecia i pensji?pensja na czas wplywa jak zawsze?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-08-04 10:20:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jestem przekonany, że są osoby zadowolone z pracy w tej firmie. Myślę, że ja sam, gdybym po prostu został potraktowany fair do końca nie byłoby nawet mojej opinii tutaj, zapomniałbym i już.
Podtrzymuję jedno: pracę odradzam. Za rok czy dwa, gdy zapadnie jakiekolwiek orzeczenie w tej sprawie przedstawię wszystkie fakty, żadnych opinii, wyrazicie je sami.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-04 12:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a samo szkolenie w firmie progress active ile trwa?bo czasami to nawet 2 tygodnie do miesiaca i najwazniejsze czy jest platne od razu na pierwszej umowie jest taka informacja ze szkolenie tez jest platne?
zdjecie uzytkownika
olala - 2013-08-24 17:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a jak wygląda praca konsultantów? jakaś umowa?
zdjecie uzytkownika
Darro - 2013-08-25 15:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a ja jestem ciekaw wlasnie jak to szkolenie bo w call center często trwają długo i są nie płatne więc troszkę lipa jeśli ktoś nie ma za co żyć a tutaj jak jest wie ktoś proszę o pomoc
zdjecie uzytkownika
RH - 2013-09-09 17:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Napiszcie jak wygląda praca na stanowisku specjalista ds. sprzedaży.
Czyli jak wygląda i ile trwa szkolenie, jakie są zarobki i jak wygląda sprawa z samochodem służbowym (po jakim czasie, jaki i jak rozliczane jest paliwo).
No i jaka jest umowa.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-09 21:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
a ile jestpodstawy pensji dla zwyklego pracownika call center ciekawi mnie ile jest premii od wynikow zaleznej czesto sa to takie parametry ktore sa nierealne do zrobienia:(
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-27 20:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
progress active , voice net, eden sc - to wszystko jedna i ta sama firma [usunięte przez administratora]. Można się przejechać i popatrzeć jak wygląda "flota samochodowa" hehehe dla przedstawicieli handlowych :)))))))))))))))) hahahaha !!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
miki - 2013-09-28 11:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czyli jak wygląda?Co jest w tym śmiesznego?jakie warunki zatrudnienia tam sa oferowane nowym na poczatku ,jest sie o co starac?
zdjecie uzytkownika
mafi - 2013-11-25 13:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Pracowałem bardzo sumiennie i uczciwie, zwolniono mnie za niskie wyniki sprzedażowe, nie były takie niskie, ale atmosfera tragiczna, brak szacunku pracownika od przełożonej,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ph - 2014-01-16 15:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2013-07-30 19:33:13]:
kolego czy możesz się do mnie odezwać na e-mail? phukajlo@gmail.com
zdjecie uzytkownika
wiesiek - 2014-01-22 10:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Warto czytać opinie aby nie podejmować pochopnych kroków. Dzięki lekturze oszczędziłem czas i może coś jeszcze.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-02-08 15:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
OSZUKANA, to nie wiem po co w takim razie w ogóle napisałas w temacie Progress Active, skoro nie miałaś z nimi nic do czynienia, jeszcze ktoś się zasugeruje.
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-06-18 19:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się teraz wiedzie w Progress Active, bo bardzo dawno nikt już nie pisał, jakies zmiany na lepsze, warto się nimi zainteresować?
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-06-25 09:20:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też jestem ciekaw czy coś sie zmieniło ?
jak na ta chwile wyglada tam praca PH ?
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-06-30 23:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogóle to nazwa firmy to Progress - Active, trzeba uwazac, by nie pomylic jej z firma zajmujaca sie szkoleniami Active Progress...
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-08-28 21:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam. Mam do was pytanie. Mogę zacząć pracę w tej firmie jako przedstawiciel handlowy. Czy warto zawracać sobie nią głowę? Prosze o pomoc.
zdjecie uzytkownika
wartek - 2014-09-30 13:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
W Sokołowie są oferty pracy do tej firmy ale czym się oni zajmują?
zdjecie uzytkownika
filip - 2014-09-30 23:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@wartek, Centrum Doradztwa i Szkoleń Active Progess kieruje swoją ofertę doradczo-szkoleniową do firm, instytucji oraz klientów indywidualnych na terenie Polski ze szczególną orientacją na jej południowe regiony. Popularyzują wiedzę na temat polskich i unijnych regulacji prawnych oraz praktycznych metod i narzędzi realizacji procesów biznesowych aktywnie wspieramy podnoszenie kwalifikacji kadry pracowniczej, a tym samym poprawę poziomu praktyk biznesowych i pozycji rynkowej swoich Klientów.
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-01-14 17:05:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobrze, czym się Progress Active zajmuje, to już wiadomo, ale jak oni traktują swój personel pracowniczy, bo jednak to powinno byc głównym tematem dyskusji na takim forum. Polecacie tutaj pracę, czy jednak radzicie poszukać jej gdzieś indziej? Jak tutaj wyglądają rozmowy rekrutacyjne, trudno je przejść?
zdjecie uzytkownika
agata klata89 - 2015-02-03 18:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, andrzej skoro zaczynasz pewien ważny temat to wypowiadaj się bardziej konstruktywnie i wylewnie, okej? co masz na myśli sugerując że powinno się szerzej opisać sposób traktowania pracowników w Progress Active? apeluję też i proszę, możecie napisać czy dają u was multisporta obecnie?pozdro
zdjecie uzytkownika
szczęściarz - 2015-02-15 10:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
14 luty to dzień miłości a ty ziejesz nienawiścią.
art. 212 kodeksu karnego do poczytania zanim usiądziesz chowając się za monitorem bluzgając na firmę, w której wiele osób jest zadowolonych i nie jest byłych
zdjecie uzytkownika
pietromi - 2015-02-17 15:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja Paweł Milke przepraszam firmę Progress Aktiv za umieszczone na portalu
GORK WORK nieprawdziwą i kłamliwą opinię pod pseudonimem pietromil
i przepraszam firmę Progress Aktiv za zamieszanie
zdjecie uzytkownika
Anonymus - 2015-04-16 20:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze odradzam, tak jak poprzednicy piszą nic dobrego tam się nie dzieje w tej firmie. Pracujesz jak tylko możesz a i tak nic z tego nie ma.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Progress Active
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Progress Active?
Zadaj pytanie