Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Progress Active

Pracowałeś w firmie Progress Active i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-09 21:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
a ile jestpodstawy pensji dla zwyklego pracownika call center ciekawi mnie ile jest premii od wynikow zaleznej czesto sa to takie parametry ktore sa nierealne do zrobienia:(
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-27 20:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
progress active , voice net, eden sc - to wszystko jedna i ta sama firma [usunięte przez administratora]. Można się przejechać i popatrzeć jak wygląda "flota samochodowa" hehehe dla przedstawicieli handlowych :)))))))))))))))) hahahaha !!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
miki - 2013-09-28 11:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czyli jak wygląda?Co jest w tym śmiesznego?jakie warunki zatrudnienia tam sa oferowane nowym na poczatku ,jest sie o co starac?
zdjecie uzytkownika
mafi - 2013-11-25 13:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Pracowałem bardzo sumiennie i uczciwie, zwolniono mnie za niskie wyniki sprzedażowe, nie były takie niskie, ale atmosfera tragiczna, brak szacunku pracownika od przełożonej,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ph - 2014-01-16 15:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2013-07-30 19:33:13]:
kolego czy możesz się do mnie odezwać na e-mail? phukajlo@gmail.com
zdjecie uzytkownika
wiesiek - 2014-01-22 10:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Warto czytać opinie aby nie podejmować pochopnych kroków. Dzięki lekturze oszczędziłem czas i może coś jeszcze.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-02-08 15:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
OSZUKANA, to nie wiem po co w takim razie w ogóle napisałas w temacie Progress Active, skoro nie miałaś z nimi nic do czynienia, jeszcze ktoś się zasugeruje.
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-06-18 19:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się teraz wiedzie w Progress Active, bo bardzo dawno nikt już nie pisał, jakies zmiany na lepsze, warto się nimi zainteresować?
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-06-25 09:20:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też jestem ciekaw czy coś sie zmieniło ?
jak na ta chwile wyglada tam praca PH ?
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-06-30 23:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogóle to nazwa firmy to Progress - Active, trzeba uwazac, by nie pomylic jej z firma zajmujaca sie szkoleniami Active Progress...
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-08-28 21:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam. Mam do was pytanie. Mogę zacząć pracę w tej firmie jako przedstawiciel handlowy. Czy warto zawracać sobie nią głowę? Prosze o pomoc.
zdjecie uzytkownika
wartek - 2014-09-30 13:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
W Sokołowie są oferty pracy do tej firmy ale czym się oni zajmują?
zdjecie uzytkownika
filip - 2014-09-30 23:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@wartek, Centrum Doradztwa i Szkoleń Active Progess kieruje swoją ofertę doradczo-szkoleniową do firm, instytucji oraz klientów indywidualnych na terenie Polski ze szczególną orientacją na jej południowe regiony. Popularyzują wiedzę na temat polskich i unijnych regulacji prawnych oraz praktycznych metod i narzędzi realizacji procesów biznesowych aktywnie wspieramy podnoszenie kwalifikacji kadry pracowniczej, a tym samym poprawę poziomu praktyk biznesowych i pozycji rynkowej swoich Klientów.
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-01-14 17:05:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No dobrze, czym się Progress Active zajmuje, to już wiadomo, ale jak oni traktują swój personel pracowniczy, bo jednak to powinno byc głównym tematem dyskusji na takim forum. Polecacie tutaj pracę, czy jednak radzicie poszukać jej gdzieś indziej? Jak tutaj wyglądają rozmowy rekrutacyjne, trudno je przejść?
zdjecie uzytkownika
agata klata89 - 2015-02-03 18:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, andrzej skoro zaczynasz pewien ważny temat to wypowiadaj się bardziej konstruktywnie i wylewnie, okej? co masz na myśli sugerując że powinno się szerzej opisać sposób traktowania pracowników w Progress Active? apeluję też i proszę, możecie napisać czy dają u was multisporta obecnie?pozdro
zdjecie uzytkownika
szczęściarz - 2015-02-15 10:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
14 luty to dzień miłości a ty ziejesz nienawiścią.
art. 212 kodeksu karnego do poczytania zanim usiądziesz chowając się za monitorem bluzgając na firmę, w której wiele osób jest zadowolonych i nie jest byłych
zdjecie uzytkownika
pietromi - 2015-02-17 15:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja Paweł Milke przepraszam firmę Progress Aktiv za umieszczone na portalu
GORK WORK nieprawdziwą i kłamliwą opinię pod pseudonimem pietromil
i przepraszam firmę Progress Aktiv za zamieszanie
zdjecie uzytkownika
Anonymus - 2015-04-16 20:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szczerze odradzam, tak jak poprzednicy piszą nic dobrego tam się nie dzieje w tej firmie. Pracujesz jak tylko możesz a i tak nic z tego nie ma.
zdjecie uzytkownika
WAŻNE PYTANIE - 2015-05-08 09:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak konkretniej wygląda dzień pracy przedstawiciela handlowego w tej firmie?
Czy firma daje samochód służbowy czy wygląda to w ten sposób ze w jednym samochodzie siedzi pięciu przedstawicieli i się wyjeżdża w teren ???
zdjecie uzytkownika
anka09 - 2015-06-08 18:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@ważne pytanie zadałas trochę bez sensu pytanie bo dzień przedstawieciela handlowego jest zawsze taki sam wszędzie. natomiast słuszne pytania do do kwestii samochodu służbowego, też chcę wiedzieć. sprzedają prąd i usługi telekomunikacyjne więc to moga być spotkania i usługi pełne wyzwań dla przedstawiciela, ale biorąc pod uwagę wielkość firmy to może się to opłacać
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-06-12 09:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dużo obiecują, a jak przychodzi co do czego to pracy brak, tylko jakieś marne godziny. Mydlą oczy, że jest praca, przyjmują wszystkich, bo dostają za to kasę, a nie mają na tyle pracy, żeby zapewnić każdemu wystarczającą ilość, żeby zarobić. Wypłata też się nie zgadzała, trzeba było chodzić i się upominać. NIE POLECAM, pracują tam niepoważni ludzie, praca jest dla wybranych, osobiście bardzo negatywnie oceniam to biuro i ludzi tam pracujących.
zdjecie uzytkownika
sm26 - 2015-06-21 18:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja Sławomir Majeranowski przepraszam Panią adwokat Magdalenę Rzepka za zamieszczenie na forum kłamliwego wpisu dotyczącego jej osoby. Po przeanalizowaniu sytuacji, stwierdzam, że się myliłem i współpraca z Panią adwokat jest jak najbardziej satysfakcjonująca i prawidłowa.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-07-06 14:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2014-08-28 21:30:12]:
Uciekaj !!!
zdjecie uzytkownika
deltk - 2015-07-16 00:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem co dokładnie się działo w tej firmie skoro potrzebni byli adwokaci i sędziowie, no ale z tego co wiem to raczej ejst to spokojna firma, armosfera w pracy jest też dobra, jeśli oczywiście nowy pracownik się nie wychyla za bardzo na początku i się nie przemądrza. Bo w takim wypadku wiadomo że kolorowo mieć nie będzie.
zdjecie uzytkownika
blabla - 2015-07-20 17:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, przed pracą z firmą z przyrostkiem sp. z o.o. najpierw zapoznaję się z wpisem w KRS np: http://www.krs-online.com.pl/msig-3949-58390.html i rubryką nr 8 "wysokość kapitału zakładowego" bo w przypadku takich firm odpowiedzialność przed pracownikami, innymi firmami itd jest do takiej kwoty jak kapitał niezależnie od zarobionych pieniędzy. Potem umowę osobiście konsultuję z zaprzyjaźnioną kancelarią. Jak prawnik powie ci co wynika z umowy i idziesz na to wtedy podpisuj i zarabiaj. Ja jak na razie nie podpisałem żadnej umowy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Progress Active

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Progress Active?
Zadaj pytanie
alert