brak logo

RUIGROK

Opole

Opinie o RUIGROK

ona 2016-06-21 08:36:17
To chyba dobrze że widza ze komus zalezy
1
ona 2016-06-21 09:55:04
Na jakiej stronie są napisane aktualne oferty
ona 2016-06-21 13:04:33
A nie jest napisane od kiedy
nowa 2016-06-26 15:07:44
Ile wynosza oplaty dodatkowe tam na miejscu typu mieszkanie ubezpieczenie dojazd do pracy itp
nowa 2016-06-26 20:26:20
Kiedys cos czytalam ze ponad 70 tygodniowo i wlasnie mi sie troszke duzo wydawalo
2
ewa 2016-06-27 10:39:14
mieszkanie ok 60 ubezpieczenie dojazd
mloda 2016-06-27 20:24:51
60 tygodniowo? To 240 miesiecznie hmm pewnie polowa wyplaty hehe
ciekawski 2016-06-28 19:25:37
Może i pytanie nie na miejscu ale ile wynosi miesieczny zarobek "na czysto" w euro
15
pati 2016-06-29 16:44:47
Ja rozmawialam dzisiaj z Panią, powiedziała 65 euro tygodniowo za zakwaterowanie 3-6 osob i ubezpieczenie 26 euro tygodniowo, trochę dużo, przy bukietach, 7 30 euro na rekę, 40 h tygodniowo z mozwlioscia nadgodzin, czy ktos sie orientuje czy te nadgodziny faktycznie są czy to jakas sciemna?
2
nowa 2016-06-29 17:55:23
Ja tez rozmawialam dzisiaj i wlasnie wydaje mi sie duzo troszke i to jest ta oferta na minimum 4 miesiace z tego co pamietam
nowa 2016-06-29 18:28:26
A i mi pani powiedziala ze 10 h dziennie a w soboty krocej
marito 2016-06-30 14:06:27
orientuje sie ktos czy teraz szukaja kogos do pracy i czy maja jakies oferty?
1
xxx 2016-06-30 14:16:24
Ja sie orientuje :P szukaja do bukietow na minimum 3 miesiace. Wystarczy zadzwonic i powiedziec ze jest sie zainteresowanym
Ana 2016-06-30 15:33:51
Witam podacie numer telefonu do tej firmy ?
5
;) 2016-06-30 17:27:29
Dzisiaj nie przyszly zadne oferty trzeba pytac po niedzieli
-koka-... 2016-07-01 08:36:55
Witam,wyjezdzam w sobote tj.02.07.na bukiety krecone ale mam obawy czy beda godziny.Jedzie ktos jutro?jade z Katowic
xxx 2016-07-01 12:09:58
A na ile miesiecy?
pati 2016-07-01 18:11:35
Ja wyjeżdzam w sobotę 2.07 z Kielc :)
:P 2016-07-01 20:20:26
Ja tez jade :P
xooop 2016-07-12 08:49:52
Gdzie można sprawdzić oferty jakie sa ?
Kasia 2016-07-19 15:41:52
Nie polecam pracowałam teraz na na kwiatach. Masakra dziewczyna szefa nie miła przyjaciółka bandowej rządziła podkrecila tasme Panowie na rowerowni nie mili porażka za pokój ponad 70 euro są 4 i6 8 myszy w pokojach
3
xoooop 2016-07-19 15:58:36
przy czym pracowałaś ?
Kika__01 2016-07-19 22:46:53
W jakie państwa wysylacie?
ja 2016-07-27 12:06:18
wysłałam zgłoszenie i nie mam odpowiedzi, dzwoniąc pod dostepny na internecie kontakt sutomatyczna sekretarka informuje o zmianie numeru, dzwoniąc pod podany w nagraniu odzywa sie mieszkanie prywatne :(
Ana 2016-07-29 19:24:31
Ja właśnie za tydz wyjeżdżam i nigdy nie wrócę naściągają ludzi ,a potem nie ma godzin i siedzi się w pokoju bądź pracuje po 20 h w tyg i zarabia tylko by opłacić ubezpieczenie i hotel. Miałam być w pracy z partnerem ,a zostaliśmy rozdzieleni
3
Natalia25 2016-08-03 21:04:10
Witam chciałabym.się dowiedzieć na temat pracy był ktoś w lipcu bądź sierpniu jest tego roku jak praca wygląda jak traktują ludzi jak zarobki ?po.angielsku trzeba rozmawiać? Ubezpieczenie potracaja z pensji? Czy firma jest wyplacalna? Jak są.pary to rozdzielają?jak z mieszkaniami? Ile można zarobić? Ile potrzebne jest euro na wyjazd do wyplaty?Jedzie ktoś na sierpień bądź pracuje teraz?jade 1 razy i po prostu się martwię bardzo proszę o wyrozumiałości pozdrawiam i czekam na wmkare szybka odpowiedź
2
Aga 2016-08-03 21:17:21
Czesc :-) tez sie wybieram do pracy
1
Anti007 2016-08-08 17:48:40
Witam, Planuje może ktoś wyjazd do pracy przez to biuro? Bo ja chcę jechać wszyscy znajomi polecają Ruigrok. Tylko żaden ze znajomych nie chce jechać, a sama tak troszkę się cykam;p
2
Ktos 2016-08-10 13:18:06
Ja jestem właśnie w tej firmie i jest naprawdę okej
Wiolka 2016-08-20 22:20:00
Witam wszystkich .Tak czytam pytania i odpowiedzi wiec postanowiłam sie dolączyć.Pracowałam kiedyś niespełna parę miesięcy temu w tej firmie i szczerze nienarzekałam wiadomo są plusy i minusy.Jeżeli chodzi o pracę to faktycznie w wakacje są ogólnie oferty kierowane do osób na tzw.wiekówce wiadomo dlaczego lecz to nie przekreśla osób starszych .Ale najwięcej pracy zaczyna się wrzesień -październik .Firma jest jak najbardziej wyplacalna czasami sie zdarzały poślizgi z wyplatami ale biuro zawsze o tym informowało i nie było to więcej niż dwa dni opóźnienia .Pierwsza wyplata wplywa po 2 tygodniach przepracowanych .Jezeli chodzi o mieszkania mogę się tylko wypowiedzieć o pokojach na hotelu i wiadomo jak dbamy tak mamy :) A co do par starają się nie rozłączać lecz czasami zdarza sie ze niema dwuosobowych pokoi wolnych i wtedy musza rozdzielić ale zawsze dane pary wpisują na listę poczekalni i gdy cos się zwalnia lokują pary razem .Co do traktowania ludzi roznie to bywa ogólnie w biurze czy na rowerowni na złe traktowanie nie można narzekać chyba że ktoś jest opryskliwy czy chamem wiec nieoczekujmy ze będą tez mili :) Co do zarobków to jest tylko zależne od przepracowanych godzin trafisz do firmy gdzie masz stale jest świetnie jeżeli trafisz do pracy gdzie jest ciężko z godzinami to i wiadomo ze i wyplata nie jest taka jakabysmy chcieli :) Co do języka ogólnie nie jest on wymogiem aczkolwiek dobrze jest znać chodziaż podstawy j.angielskiego bądź holenderskiego dla nas samych jest to przyjemniejsze w komunikowaniu się :) Mam nadzieję że jakoś pomogłam :)
Paula 2016-08-23 14:48:50
Wszystko zależy od tego gdzie pracujesz i ile godzin tygodniowo. Jak sa godziny to jest i dobra kasa.
Paula 2016-08-23 15:00:19
Byłam przez te biuro na 6 tygodni w marcu po obronie. Pojechalam bo siostra pracowała tam i akurat załatwiła mi pracę tam gdzie ona. Godziny były minimum 55 zawsze ! A nawet zdarzało się po ponad 70 w tygodniu. Dla ludzi którzy jada zarobić fakt ze są godziny i to w takich ilościach to rarytas bo przeciez nie jedziesz tam siedzieć. Fakt pracowaliśmy dzien w dzień ale warto było za takie pieniądze :) Biuro jak biuro sa tam Polacy i Holendrzy jakoś przyjaźnie nie sq nastawieni za bardzo no ale człowiek to człowiek :) Warunki mieszkaniowe mieliśmy bardzo fajnie mieszkaliśmy na Hotelu w Hillegomie na Pastoorslan. Wyplaty na czas jedynie jak bylo opoznienie to biuro informowało ale to bylo gora dwa dni :) Teraz w tygodniu też bede dzwonila w sprawie pracy bo chce pojechać z mama na 3 miesiące :)
aaaahhhhaaaa 2016-09-15 18:22:04
witam czy ktos posiada aktualny nr tel opole?
saba 2016-09-29 13:35:45
stare posty. w sobote wyjezdzam na cebulki do lisse. na 10 tygodni. dam znac co i jak
robol 2016-09-29 18:39:51
wiekuwka muwi wamto coś
1
saba 2016-09-29 18:46:43
cos czytalam ze do 23 lat pracuje sie za niższą stawke ale nie wiem dokładnie ile
ziom 2016-10-06 20:21:44
Witam
Praca jest, mieszkanie jest, kasa jest.
Warunki mieszkaniowe różne jest raz lepiej raz gorzej zależy z kim mieszkasz. Opłaty jakieś 60-80 euro tygodniowo (zależy ilu osobowy pokój)+ 23 euro ubezpieczenie.
Praca jak praca lekko nie ma ale do wytrzymania a z kasą bywa różnie bo to zależy czy są godziny czy nie.
Firma wypłacalna jak najbardziej a jak są poślizgi to taj jak pisali wyżej max 2 dni i ludzie są o tym fakcie informowani.
Na początek trzeba sobie zabrać parę groszy na 2 tygodnie życia (200euro w zupełności wystarczy a jak bez używek typu papierosy to i 100 powinno starczyć )
xxx 2016-10-19 15:42:11
Szkoda tylko że te wszyskie opinie negatywne są od razu usuwane. pozdrawiam
4
Mxxx 2016-10-28 17:02:21
Witam! Wybiera się ktoś w poniedziałek do pracy na układanie bukietów na taśmie oraz stroiki czy coś takiego?
Jadę pierwszy raz w te tereny, po jakim czasie dostaje się wypłatę? Czy ktoś wie czy ta praca jest trudna i ile dni w tyg się pracuje?
Please911111 2016-11-01 15:21:55
Witam czy orientuje się ktoś ile dostanę normalnej wypłaty ? I po jakim czasie ona będzie ile odlicza ją i z której wypłaty za mieszkanie ,buty,ubezpieczenie na początku jestem tutaj drugi dzień z właśnie biura Ruigrok mam 21 lat proszę o odpowiedź szybką
?
ewa 2016-11-01 18:16:36
a co robisz i jakie masz warunki bo za 3 tyg mam z nimi wyechac
3
kacper 2016-11-24 11:51:27
firma może być ale jak coś ci sie stanie zachorujesz zemdlejesz w pracy czy w drodze do pracy to możesz sie od razu pakować i wracać do pl tak traktują pracowników i to nawet tych co pracują już jakiś czas tak wlasnie zostal potraktowany mój kumpel z firmy. Godziny róznie zależy gdzie trafisz. Ludzie z biura też różni pan Gerard zwykł cham i prostak chłopaki z rowerowni ok
3
Adrian 2016-11-28 11:13:41
Witaj jadę żyje firmy do produkcji serów jakie tam są zarobki tygodniowe
Lukasz 2016-11-30 14:09:51
Witam tez planuje wyjazd z tej firmy ,jak chcesz jakis kontak daj znac to sie odezwe pozdrawiam
patka 2016-12-05 20:46:31
Na serach jest duzo godzin. Pracuje się po 10-11h dziennie. Tydzień dniówki tydzień nocki. Tygodniowo jak dobrze pojdzie zarobisz koło 300 euro tygodniowo. Do warunkow trzeba sie przyzwyczaic, najgorsze to przebieranie sie :) przerwy są co 2-3 h po pół godziny (ktore odliczasz ) i jedna przerwa 15min gratis od firmy.
jola 2016-12-06 20:53:37
To bardzo mało 300 euro jak pracuje się po 11 godz. dziennie.
To jest wyzysk ludzi, najlepsze jest to że 8% wakacyjnego wliczone jest w pensji a urlop za każdą godzinę śmieszne 5 euro.
Ludzie po myślcie trochę bo te biuro wielka pomyłka na czele z tym śmiesznym Gerrardem.
Karolina 2016-12-07 22:02:00
Ile ściągają kasy za buty robocze? można takie buty zabrać z Polski ?
Malwina 2016-12-08 15:12:34
Pracowalam w firmie Plant Trend. Praca najgorsza w jakiej mialam okazje byc, zarobki zadne jak na 50 godz tygodniowo. Podkrecanie tasmy, oczekuja od Ciebie ze bedziesz pracowal szybciej niz maszyna. Najwieksze wrazenie zrobila na mnie bandowa Dorota(ta gruba, scieta na grzybka), jest tak malo kompetentna, tak podla i tak malo inteligentna, ze nie wiem po co ta babe tam trzymaja. Jest skuteczna w jednym, w gnojeniu ludzi, ktorzy sa dobrymi pracownikami tylko nie wytrzymuja psychicznie przez jej zachowanie i wyjezdzaja z tamtad. Biuro wie o przyczynach zjazdu ludzi i nic z tym nie robi, szkoda.
1
KRYSTYNA 2016-12-08 18:06:58
Ludzie nie przyjeżdżajcie do tej firmy, ta firma to wielkie bagno. Skandaliczne zachowanie ludzi co pracują w biurze firmy są po prostu bezczelni oraz bez wykształcenia. Złodziejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!
1
serek 2016-12-10 22:35:57
praca na serach hamstwo prostactwo lizusy i podpierdalacze , a skad takie zapotrzebowanie na ludzi heh bo uciekaja po 1 przerwie takze przyjezdzajcie z polski i sie przekonacie jaka to mila i spokojna praca ... busa radze oplacic w 2 strony
1
Zostaw swoją opinię o RUIGROK - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RUIGROK