Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o RUIGROK

Pracowałeś w firmie RUIGROK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-06-23 15:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na stronie Ruigroka jest teraz informacja ze jest praca na cebulkach do 22 lat☺ byłam teraz na akcji na dzień matki i moim zdaniem bardzo fajna firma
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-06-24 09:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie będziecie mieszkać? Mówili Wam?
zdjecie uzytkownika
meeme - 2015-06-24 18:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasia, a czy mogłabyś podać adres tej stronki? nigdzie nie mogę znaleźć..
zdjecie uzytkownika
Karol - 2015-06-24 22:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jutro ma do mnie Pani dzwonić i wszystkie szczegóły podać
zdjecie uzytkownika
blomka - 2015-06-25 12:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam co jakis czas te wszystkie opinie i czesto zastanawiam sie,czy to napewno o Ruigroku opinie. Wiadomo,ze czasem jest lepiej,czasem gorzej,ale nigdy nie zdarzylo sie,aby mi wyplata na konto nie wplynela..albo,ze pracy nie ma..to bzdury. Opisy G. jako strasznego,bezdusznego itp...bzdura takze!. Zastanawiam sie ile tych opinii pisze konkurencja,ktora chcialaby po prostu Ruigroka wykosic. Sztuczka stara,jak swiat. Ja te firme polecam,jako pracodawce. Jestem tu dosc dlugo,pracuje i nie jest zle. W biurze osoby pomocne i mile,nigdy nie spotkalam sie ze zlym potraktowaniem. Nooo..moze na rowerowni jedna osoba zachowuje sie jakby byla wlascicielem tej firmy,ale to juz inny watek..
zdjecie uzytkownika
oskamówa - 2015-06-25 16:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na rowerowni wszyscy są ok!Firma wypłacalna,myślę że to jest najważniejsze!
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-06-26 23:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prorok.nl każdy dostaje swój login i hasło do tej strony i sprawdza tam swoje solarisy . Żadnych ofert pracy tam nie ma tylko informacja o tych cebulkach ☺
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-06-26 23:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pruigrok.nl miało być ☺ słownik wpisał za mnie
zdjecie uzytkownika
meeme - 2015-07-01 12:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziękuję :) ktoś co wie o wyjazdach w sobotę?
zdjecie uzytkownika
Tomy - 2015-07-02 12:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [meeme - 2015-07-01 12:28:46]:
przyczym praca i wyjazd sobote.
zdjecie uzytkownika
Kejti - 2015-07-03 20:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jadę jutro. .. ale nic niestety nie wiem ☺
zdjecie uzytkownika
ok - 2015-07-04 17:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kejti - 2015-07-03 20:04:47]:
ja dzwonie tam srode powiedzieli ze praca jest tylko skontatujemy sie.
mam zadzwonic teraz srode lub czwartek
zdjecie uzytkownika
katarzynka - 2015-07-06 13:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ok, jak to Ty dzwoniłeś/dzwoniłaś.. nie rozumiem. I znowu Ty masz dzwonić. To oni powinni wykonać telefon, jeżeli są zainteresowani współpracą z konkretnym pracownikiem. Nie rozumiem takiej polityki firmy. To im powinno zależeć na pozyskaniu nowych pracowników. Oczywiście Tobie w tym przypadku też, ale to nie tak powinno wyglądać
zdjecie uzytkownika
ok - 2015-07-06 13:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [katarzynka - 2015-07-06 13:14:23]:
Własnie oni powini zadzwonic ja tam dzwonie kazali zadzwonic sroda,czwrtek ok 15.a tydzien temu zadzwonili do mnie ze oferta pracy jest do pana.
zdjecie uzytkownika
tom - 2015-07-11 18:35:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM TEJ FIRMY WOGOLE .Wszystkie dodatki za sobote i niedzile bierze ruigrok a pracownik nie
zdjecie uzytkownika
gary - 2015-07-13 13:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie zarobki masz .poza wiekowka
zdjecie uzytkownika
tom - 2015-07-13 14:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam RUIGROKA

SPELUNA
NAWT O KARALNOSCI NIE ZADAJA MIX TOTALNY TAM PRACOJE WAUNKI MASAKRA POKOJE 6 OSOBOWE

I NIE PLACA TO CO SIE NAM NALEZY
zdjecie uzytkownika
gary - 2015-07-13 21:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego niepolecasz ruigroka ile ci placa za 45godz.
zdjecie uzytkownika
LOLA - 2015-07-17 11:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta jak widze to wszyscy pisza ze wyplacalna i to jest prawda ale ile musisz sie najebac zeby te gosze zarobic ... ps.. NIE SZANUJA LUDZI ,MAJA NAS ZA SMIECI I ZA TANIA SILE ROBOCZA.. Ps POZDROWIENIA DLA GERARDA NAJWIEKSZEGO SMIECIA TEJ FIRMY
zdjecie uzytkownika
Patrycja - 2015-07-20 14:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogolnie jest tam spoko, ale Gerard to dupek ;)
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2015-07-21 15:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiedzcie jak to ruigroka sie dostac dzwonie juz od 2 mc sroda czwartek i nic zero skutku.
zdjecie uzytkownika
JAAAA - 2015-07-27 16:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam w jaki sposób można sie dostać tam do pracy ? czy wie ktoś coś ? czy bedzie można odrazu w 4 osoby wyjechać
zdjecie uzytkownika
New - 2015-07-27 22:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez chce z tej firmy wyjechac ale ciezko sie dostac ?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: IPamietam ten dzien jak dzis weszlem do biura nikogo nie bylo. Czekalem ok 1godziny. Az. Poprzyjezdzaja do pracy po czym czekalem nastepne ok 20 min az bystra pani. Beata wydrukuje papiery nikogo nie obchodzilo ze czlowiek dopiero przejechal 1100km. I chcial by sie polozyc. Po czym wlasnie przyszla pani bystra basia. I zadala pytanie. Iile ci wystarszy ??? Spojzalem na nia. Wiadomo co pomyslalem. Usmiechnelem sie grzecznie i powiedzialem.pani da te papiery i sobie tytrze rant z nosa poczym usmiechnolem sie jeszcze raz i wyszlem. Tak przebiegala moja rozmowa
Pytania: Trudno dokonca powiedziec jakie zadawala pytania. Bylem bardzo zmeczony a pani bardzo pobudzona. Aczkolwiek nie milo wspominam ta pania. Aczkolwiek nawed sobie nie zdajecie sprawy jak bardzo kocham kobiety.
zdjecie uzytkownika
dididi - 2015-07-30 19:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile płacą za tydzień? ile potrocają za mieszkanie? i czy mieszkanie opłaca się co tydzień? bardzo dobrze trza znać język bo ja nie zabardzoumiem, a mam jechać tam w srode.. powiedzie mi coś bo sie boje, a chce grosza zarobić :)
zdjecie uzytkownika
piker - 2015-08-01 22:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witajcie ja wyjezdzam teraz w sobote ze zona powiedzcie mi ile sie zarabias w tej firmie i jakie sa tam warunki?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RUIGROK

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy RUIGROK?
Zadaj pytanie
alert