Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o RUIGROK

Pracowałeś w firmie RUIGROK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bloomka - 2014-10-10 17:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jesli chodzi o bloom,to prosze nie wystawiac zlych opinii ludziom,ktorzy na to nie zasluguja. Agnieszka jest osoba przesympatyczna,zawsze usmiechnieta,dziewczyna z klasa. Co prawda nie podlegam jej,ale troche pracowalam pod kierownictwem Agi i nie dam zlego slowa powiedziec. Ja podlegam pod blooma,ale Agnieszke widuje codziennie w pracy i zawsze mijajac ja taka usmiechnieta zazdroszcze ludziom z kauflanda i z bukietow kreconych,ze maja taka kierowniczke. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aneta - 2014-10-13 09:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rozczarowna2 - 2014-07-26 14:46:06]:
ja tez pracowalam w tej firmie i nie nazekam choc niekiedy było ciezko ale sobie chwale
zdjecie uzytkownika
mycha - 2014-10-13 21:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
guwnoprawda dzwoniom po ludzi jedzie sie a tu sie okazuje niema roboty badziewie jak niewiem
zdjecie uzytkownika
maciej - 2014-10-15 14:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry ,

Mógłby ktośd podać e-mail do Ruigrok w opolu ?
zdjecie uzytkownika
only32 - 2014-10-18 17:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ahh Pan Gerard hehe, toż to u nich chorować nie wolno!!! Musisz lecieć chory do roboty i to nie ważne czy masz gorączkę i że źle się czujesz. Nigdy ale to przenigdy nie dzwońcie do niego gdy Was łamie w kościach bo pojedziecie do Polski :D Znam to z autopsji. Praca? różna. Skoczek, kwiaty, logistyka. Pamiętam jak jeździłem z czterema typkami 100km do roboty, autem, miło wspominam tych gości. Mieszkania? Hotel w "Lisse" .... najgorsza speluna pod słońcem, domki chyba lepsze, pewna laska mi w robocie mówiła, że super trafiła. Ale jak dobrze zagadasz z koordynatorką przez telefon, przeprowadzą Cię za kilka dni w inne miejsce, tak jak Mnie dłużej niż tydzień w tym syfiastym mieszkaniu nie dało się wytrzymać. Firma wypłacalna, zawsze miałem kasę na czas. Najlepsze domi w Hillegom. Zdecydowanie. Ogólnie firma w której na dłuższy kontrakt nie ma co liczyć.
zdjecie uzytkownika
100 km - 2014-10-27 18:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ejj jaki to ma sens dojezdzac codziennie do pracy 200km w dwie strony. to rpzecież prawie z karkowa mozna do jakiegos duzego miasta dojechac. no ale coz - jak sie ma pecha w zyciu to sie szuka nonstop rapcy i potrzeba stablizaacja. Głównym zadaniem powinno byc pracowanie a nie dojezdzanai do miesjca pracy
zdjecie uzytkownika
x-men - 2014-11-05 17:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem tam 28tygodni. Mroznia Blakandaal. Praca wpozadku tylko zimno. Ludzie wpozadku, minusy Gerard z typem mozna jedynie zalatwic jedynie cole albo energy drinka. Jak wymienia w maszynie. Nic wiecej. Trzyma cala prace. Ale moim zdaniem koles sie wogole nie nadaje na te stanowisko. Hotel przecietny zalezy jak trafisz. Pracowalem w wielu firmach na terenie. Holandi. I agencji ruigrok. Daje. 6punktow na 10 pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
x-men - 2014-11-05 21:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogolnie e idea jest taka. Allbowstap do nas albo. Cie. Wykonczymy psychicznie niby chca czlowiekowi pomoc ale prawda jest taka. Jaka kochanie twoja cena wolisz. W dolarach czy wolisz wplnach. Chca pomagac lecz pety. Niech pierrw pomoga sobie. Nie wspominajac. O gerardzie. Koles stwaza wrazenie max pochytanego i ogarnietego typa. Ale pogadasz z nim. Doslownie. Chwile. I wiesz z kim masz przyjemnosc.
zdjecie uzytkownika
beti - 2014-11-05 21:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Koles x-Men Gerard to osoba ,ktora rozumie ludzi(normalnych,ktorzy chca zarobic pieniadze)jest bardzo wyrozumialy ipodajacy reke potrzebujacym.Tak owszem nie cierpi alkoholu,narkotykow i nocnych imprez po ktorych wstaje sie do pracy...(nie tylko imprezowiczom).Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
beti - 2014-11-05 22:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [beti - 2014-11-05 21:57:22]:
Jesli sie komus nie chce pracowac w Polsce to gdzie indziej tez nie bedzie
zdjecie uzytkownika
beti - 2014-11-05 22:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [x-men - 2014-11-05 21:44:11]:
Wez sie oganij i dokladnie napisz o co Ci chodzi
zdjecie uzytkownika
x-men - 2014-11-05 22:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Beti wiesz co robilem tam i czychory czy polamany szlem do pracy. Bo wiedzialem ze pet gerard jak sie do niego zadzwoni zaraz przysle krzyska albo kogos i bedzie chcial cie za wszelka cene zwolnic. Beti bylem zylem i widzialem rozumisz nie powiesz mi ze nie mam racji. Bo to przezylem. Rozumisz. Tam tylko kapusie i nie powiem kto jeszcze jest szanowany. I wiem co pisze tyle
zdjecie uzytkownika
x-men - 2014-11-05 22:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Beti wiesz co robilem tam i czychory czy polamany szlem do pracy. Bo wiedzialem ze pet gerard jak sie do niego zadzwoni zaraz przysle krzyska albo kogos i bedzie chcial cie za wszelka cene zwolnic. Beti bylem zylem i widzialem rozumisz nie powiesz mi ze nie mam racji. Bo to przezylem. Rozumisz. Tam tylko kapusie i nie powiem kto jeszcze jest szanowany. I wiem co pisze tyle
zdjecie uzytkownika
x-men - 2014-11-06 09:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ABeti gerard owszem nie lubi wodki i narkotykow. A co powiesz na jego konia. Skuterka. Ten co na skuterze jezdzi i. Goni. Kopana wode. Ktora przywozi mu gran tour venus co tydzien. Co ty myslisz ze niema z tego profitu sssss albo jestes tak tepa albo robisz u niego ale chyba pod biurkiem. Wiesz jak to sie umnie nazywa ?? Palenie glupa ,gerard dak go nimy goni z hotelu dzie w dzien a on mu sie smieje prosto w twarz. Pamietam raz jak sie spoznilem do pracy 1 na 28tygodni. Zadzwonil do mnie i mnie straszyl kara bodajze 50 euro i ta jego spokojna gangsterska rozmowa tak chwile posluchalem i wiesz co zrobilem ???? Wsadzilem telefon w majtki powaga i pomyslalem teraz mozesz pogadac do mojego penta po 20 sekundach wyciagneelem go i slyszlalem ze mam isc pod roweroznie i mnie ktos ddo pracy zuci. Tak wygladala moja rozmowa z tym petem
zdjecie uzytkownika
patek - 2014-11-09 09:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moze mi ktoś powiedzieć jak wygląda tam praca , godziny pracy i jak z praca w weekendy ? Jak kwatery ? I czy jezyk angielski w stopniu podstawowym wystarczy ?
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2014-11-11 19:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do dupy ta firma siedzieć na hotelu mało godzin ściągają 65+20 euro + oczywiście za busa masakra za pokój i ubezpieczenie tygodniowo a miałem tylko 15 godzin przerobione szczyt chamstwa kiedyś było bardzo dobrze w tej firmie teraz niestety nie polecam nikomu aby tam jechał
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2014-11-11 19:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do dupy ta firma siedzieć na hotelu mało godzin ściągają 65+20 euro + oczywiście za busa masakra za pokój i ubezpieczenie tygodniowo a miałem tylko 15 godzin przerobione szczyt chamstwa kiedyś było bardzo dobrze w tej firmie teraz niestety nie polecam nikomu aby tam jechał
zdjecie uzytkownika
Piotr.M. - 2014-11-11 19:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam zgodzę się z opinią pana wyżej rok temu było ok a teraz lipa mało godzin ledwie utrzymałem siebie po pierwszym tygodniu nie dostałem pieniędzy dopiero na drugi tydzień dlatego najlepiej mieć ze sobą jakieś 50 euro a na drugi tydzień dostałem 30 euro na konto byłem w szoku oczywiście odciągneli mi za lokum i za busa i ubezpieczenie a za te 30 euro miałem wyżyć ok a co z rodziną w Polsce poczekałem na następny tydzień miałem już 90 euro i mało godzin żal że ściągają ludzi do pracy wmawiając że 40 godzin jest tygodniowo gówno prawda jak nie ma roboty a ci z biura z Opola nic nie wiedzą oni tylko ludzi mają załatwić i resztę ich nie obchodzi jak bydło na handel szczerze nie polecam nikomu to moja opinia
zdjecie uzytkownika
WSRH - 2014-11-12 19:23:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2014-09-22 16:00:24]:
Powiem wam tak właśnie niedawno poleciał mój kolega bo zrobili testy na THC (usunięte przez administratora) to jest NL legalnie można sobie popalac byle by chodzic do pracy to primo a po 2 on poleciał po tym k.. jak miał wypadek i był prawie 2 miesiące na L4 a ponieważ ruishitt nie zarabiał na nim to był zbdny i nie opłacalny ...i co to ma byc (usunięte przez administratora) sie pytam ??Aha ps. Hotel casino jest hm... mordor syf kiła i mogiła plus malaria i banda orków wkoło 75% nacpanych a 15% pijanych, 10% może jest normalna aha jak bd chciał zrobic pranie to musisz iśc do kontenera jak na statki sie pakuje stoja tam pralki i suszarki prawie każda działa ale nie wiesz czy nie stracisz prania bo ktoś ci coś ukradnie
:(A Pan (usunięte przez administratora) zaciera łapy i śmieje sie jeb.... polaczki na moje nowe domki itd... Pani Monika też jest spoko tylko czeka na to aby cie udu.. bo za to pewnie ma pape hahaha żal mi tych ludzi co na to robią.. Z fartem
zdjecie uzytkownika
Bloomka - 2014-11-16 17:45:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tu wypisujecie,to sie w glowie nie miesci! Pracuje w tej firmie 3 lata. Caly czas mam prace,godziny i nigdy nie spotkalo mnie nic przykrego od kogokolwiek z biura. Gdy bylam chora,mialam opieke lekarska,dostalam leki i gdy wyzdrowialam,to spokojnie wrocilam do pracy. Nie rozumiem,kto takie brednie rozpowszechnia? Mysle,ze o panie G. zle pisza tylko ci,ktorzy po prostu nie chcieli pracowac i tyle. Nie jest tak,ze czekaja tylko na moment,by cie wyp...! Wielu pracownikom podaja reke,staraja sie pomoc. Prosze nie piszcie bzdur.
zdjecie uzytkownika
Ksiądz - 2014-11-20 22:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam czy jedzie ktoś z Opolszczyzny na czesanie koni w sobotę 22 listopada?? Wywalili mnie juz kiedyś za wąchanie damskich fig w pralni, ale dostałem od Wodza wiadomość że mogę wrócić. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
tragedia!! - 2014-12-05 00:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest strasznie !!! Nikomu nie polecam !! Hotele ha ha są takie śmieszne , syf , ciągłe kontrole czystości poza tym trzeba się gnieździć w małym pokoiku gdzie nawet nie ma miejsca dać walizki.. Jedyny plus z tego wszystkiego to to , że jest kilka pralek i suszarek w pomieszczeniu do tego przeznaczonym. Jeżeli chodzi o prace to nie spodziewajcie się kokosów , godzin nie ma, każdego dnia mówią , ze bedzie więcej a to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda natomiast firma jest wypłacał a i za busy do o pracy nie odciąga..
zdjecie uzytkownika
EWA - 2014-12-11 16:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wITAM CZY JEDZIE KTOS W TYM TYGODNIU W SOBOTE DO HOLANDI NA TE KWIATY CEBULKOWE W RZESZOWA O 16.45? JADE SAMA PIERWSZY RAZ WIEC DOBRZE JEST SIE DOWIEDZIEC I OGOLNIE JAK TAM JEST I HOTEL W HILLEGOM ORIENTUJE SIE KTOS JAKIE TAM SA MNIEJWIECEJ WARUNKI? BARDZO BYM BYLA WDZIECZNA ZA ODPOWIEDZ
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: IPamietam ten dzien jak dzis weszlem do biura nikogo nie bylo. Czekalem ok 1godziny. Az. Poprzyjezdzaja do pracy po czym czekalem nastepne ok 20 min az bystra pani. Beata wydrukuje papiery nikogo nie obchodzilo ze czlowiek dopiero przejechal 1100km. I chcial by sie polozyc. Po czym wlasnie przyszla pani bystra basia. I zadala pytanie. Iile ci wystarszy ??? Spojzalem na nia. Wiadomo co pomyslalem. Usmiechnelem sie grzecznie i powiedzialem.pani da te papiery i sobie tytrze rant z nosa poczym usmiechnolem sie jeszcze raz i wyszlem. Tak przebiegala moja rozmowa
Pytania: Trudno dokonca powiedziec jakie zadawala pytania. Bylem bardzo zmeczony a pani bardzo pobudzona. Aczkolwiek nie milo wspominam ta pania. Aczkolwiek nawed sobie nie zdajecie sprawy jak bardzo kocham kobiety.
zdjecie uzytkownika
wowo - 2014-12-12 09:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [EWA - 2014-12-11 16:48:29]:
Moze Pani jakos zostawic meila lub gg to cos wiecej pogadamy ja tez jezdze juz 4 sezony i jest ok.na domku czy w hotelu zalezy od ludzi z jakimi sie mieszka ..i to jest glowna sprawa...ja jestem z Przeworska..
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-12-12 11:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O to bardzo fajnie ze ktos sie odezwal odrazu mi lepiej moze mi pani cos wiecej napisac to moj email ewka876@interia.pl czyli jedzie Pani jurto? z rzeszowa odrazu mi lzej czekam na jaki kolwiek email dziekuje i pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RUIGROK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy RUIGROK?
Zadaj pytanie
x