Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o RUIGROK

Pracowałeś w firmie RUIGROK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
M - 2014-12-27 12:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewa - 2014-12-12 11:36:46]:
pani ewo ja bym chciala sie dowiedziec cos wieczej o tej pracy przyyczy jak jest praca i jakie sa stanowiska pracy moj email .mirocin99@gmail.com
zdjecie uzytkownika
M - 2014-12-27 12:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [EWA - 2014-12-11 16:48:29]:
PANI EWO JA BYM PROSILA ZEBY MI PAMI COS WIECEJ POWIEDZIALA O TEJ PRACY NA MOJEGO EMAILA BYLA BYM BARDZO WDZIECZNA .
zdjecie uzytkownika
beti - 2015-01-05 17:03:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem pond poltora roku w ruigroku w marcu 2015 minie poltora roku siedze pracuje i jest ok a czasem i zachoruje ..jakos nie mam problemu zeby wziac wolnne wiadomo nie co tydzien ale kazdy moze zachorowac jak dla mnie jest ok ps teraz w marcu zrobie imprezke na te poltora roku zapraszam Xmena i nie tylko
zdjecie uzytkownika
Jolciaaa23 - 2015-01-07 12:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam moge prosić o e-mail do tej firmy?
zdjecie uzytkownika
ale było - 2015-01-08 23:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest masakra nie mają wgl szacunku dla pracowników.. Jednym słowem trzymajcie sie z daleka z tej firmy..
zdjecie uzytkownika
bloomka - 2015-01-13 13:16:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znow czytam brednie, typu..,, nie maja szacunku....masakra..itp..". Ponownie twierdze, ze to nieprawda. Pisza to osoby, ktore nie chcialy pracowac po prostu. Powiem szczerze, ze co do szefa G. czasem az mnie korci, by powiedziec, co mysle o jego uwagach na najdrobniejsza pomylke, ale musze szczerze przyznac, ze dba o ludzi. Ja mimo wszystko nigdy nie bylam zbyta, czy nie wysluchana. A jak juz cos obieca, to na ,, mur-beton". Fajny chlop, choc czasem wkurzajacym tekstem rzuci..hehehe! Jednak nikt z nas nie jest idealny,
zdjecie uzytkownika
wowo - 2015-01-13 17:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bloomka - 2015-01-13 13:16:14]:
Bloomka masz absolutna racje..juz pare razy bylem i wszystko bylo na100% co do Pana G to tez sie z Toba zgadzam ani razu mnie nie zawiodl a tym co sie nie chce pracowac to niech zostana w domu.
zdjecie uzytkownika
bloomka - 2015-01-13 20:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...I swieta racja I ament! Pozdrawiam przedmowce.
zdjecie uzytkownika
elaz - 2015-01-18 20:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy slyszal ktos o jakies akcji w najblizszym czasie?
zdjecie uzytkownika
max - 2015-01-19 00:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te bloomka jak już święta racja to AMEN . nie ament .
No chyba że cement bo tak się rymuje fajnie.
zdjecie uzytkownika
bloomka - 2015-01-19 09:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja mowie ament I guzik ci do tego. Ale podziwiam patriotyzm polonistyczny. Wobec czego szacun wielki dla kolegi.
zdjecie uzytkownika
miko - 2015-01-19 11:58:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zamiast narzekan lepiej poszukac czegos nowego chyba co nie ;) ja tak zrobilem i w koncu jestem zadowolony. Zarejestrowałem się na stronie Rekrutacyjnej Rewolucji, otrzymujesz tam duzo ofert pracy z wielu biur/firm ;)powodzenia
zdjecie uzytkownika
max - 2015-01-19 14:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
blomka słowo AMEN to nie pochodzi z języka polskiego .
Bądz dobrej myśli napewno się nauczysz .
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bloomka - 2015-01-19 15:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A z jakiego? Slowo amen znajdziesz w pplskim slowniku. Oznacza - koniec. Ech...
zdjecie uzytkownika
max - 2015-01-20 10:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mimo wszystko myślę, że większość ludzi wierzących już wie, że „amen” nie znaczy kropka, ale że jest to ważne w naszej religii hebrajskie słowo o podwójnym znaczeniu: „tak jest” i „niech tak się stanie”.
Proszę .
zdjecie uzytkownika
bloomka - 2015-01-20 11:19:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaa.....Max...bardzo serdecznie cie pozdrawiam. Lubie dyskusje z ludzmi , ktorzy maja swoje zdanie. Dyskusja z przytakiewiczami zawsze jest nudna. Milego dnia zycze.
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-01-21 13:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Czy ktos cos wie o najblizszych wyjazdach ? Dzwonie is 2 tyg I ciagle mowia ze nie ma ofert
zdjecie uzytkownika
elaz - 2015-01-21 14:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i tak wyglada forum o ruigroku, ja pytam się o pracę a czytam o pochodzeniu słów oraz poprawnej ich pisowni, dosc smieszne zachowanie.
zdjecie uzytkownika
jaro - 2015-01-21 16:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytaj wiec to, co cie interesuje, a nie marudz
zdjecie uzytkownika
A Krzyś lubuskie - 2015-01-22 15:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś wie czy to prawda że za wyjazd się nie płaci później odciagaja z wypłaty??? prawda to czy nie.
zdjecie uzytkownika
wowo - 2015-01-22 18:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak to prawda za przejazd odciagaja z 1 wyplaty jesli jedziesz venusem
zdjecie uzytkownika
A Krzys - 2015-01-24 20:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos wiecz jak pierwszy raz sie wyjezdza do holandi to za pierwszy wyjazd sie nie placi tylko ze puzniej odciagaja za ten wyjazd pizniej z wyplaty???
zdjecie uzytkownika
niki - 2015-01-25 08:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A takie pytanie nieco z innej beczki lecz miejsce wydaje sie adekwatne: co bierzecie ze soba na wyjazd?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: IPamietam ten dzien jak dzis weszlem do biura nikogo nie bylo. Czekalem ok 1godziny. Az. Poprzyjezdzaja do pracy po czym czekalem nastepne ok 20 min az bystra pani. Beata wydrukuje papiery nikogo nie obchodzilo ze czlowiek dopiero przejechal 1100km. I chcial by sie polozyc. Po czym wlasnie przyszla pani bystra basia. I zadala pytanie. Iile ci wystarszy ??? Spojzalem na nia. Wiadomo co pomyslalem. Usmiechnelem sie grzecznie i powiedzialem.pani da te papiery i sobie tytrze rant z nosa poczym usmiechnolem sie jeszcze raz i wyszlem. Tak przebiegala moja rozmowa
Pytania: Trudno dokonca powiedziec jakie zadawala pytania. Bylem bardzo zmeczony a pani bardzo pobudzona. Aczkolwiek nie milo wspominam ta pania. Aczkolwiek nawed sobie nie zdajecie sprawy jak bardzo kocham kobiety.
zdjecie uzytkownika
ira - 2015-01-26 07:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Musisz wziasc jedzenia na tydzien, jakis garnek, talerze, sztucce, posciel, wygodne buty do pracyno I cieple ubrania do pracy.
zdjecie uzytkownika
loa - 2015-01-26 18:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie nr do tej fimry
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RUIGROK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy RUIGROK?
Zadaj pytanie
x