brak logo

RUIGROK

Opole

Opinie o RUIGROK

Anelk 2017-01-14 10:49
Dziś jest wyjazd do tych bukietów.
Po cholere nam śpiwór?
I to prawda co piszecie w tych komentarzach
Łukasz 24 2017-01-20 17:01
Kiedy jest najbliższy wyjazd na sery!!!!!!!!
Joni Bi 2017-01-21 12:28
Przecież już po sezonie to nie będzie wyjazdu :) Może w Kwietniu
Ona 22 2017-01-23 12:47
A teraz potrzebują na coś ludzi do pracy ?
serek 2017-01-26 22:00
chyba na sery jak zawsze hmm ludzie znikaja od tak ciekawe czemu .... ??
Lolo 2017-01-28 17:33
Bo jest fajna atmosfera w pracy :D
serek 2017-01-29 15:18
o tak idzie sie zakochac ;D
sona 2017-01-30 14:38
Moj chlopak byl od 1 do 22grudnia 2016 I nie narzekal teraz wyjezdzany razem 11 lutegi
karol 2017-02-07 22:38
Witam. Ja pracuję przez biuro Ruigrok juz ponad rok, na hali przy ciętych kwiatach. Praca dość ciężka. Cały czas na najwyższych obrotach. Są takie tygodnie że pracujemy ponad 12 godzin. Zarobki w granicach 300€-400€ za 40-60 godzin. Mieszkanie OK w miare nowy hotel. Pokoje 2-4 osobowe. Minus jest taki ze łazienka kuchnia i prysznic są wspólne na cale piętro. Drugi minus to kary które można dostać np. za zgubienie klucza do pokoju czy niewypełnienie kartki z godzinami 20-30€ . Faktem jest ze nie zawsze na danej firmie jest dużo pracy, ale wtedy można pójść na nadgodziny na inna firmę. Byłem na kilku firmach i nie spotkałem się z chamskim traktowaniem pracowników, chociaż tez obiło mi się o uszy że takie sytuacje się zdarzają.
Pierwsza wyplata po 12 dniach. O pracę najlepiej pytać p.Gerarda. W Opolu nigdy nic nie wiedzą.
2
Tamara 2017-02-08 11:57
Hej Karol a jaka jest temperatura na hali przy kwiatach ? w miarę ciepło?Pozdrawiam.
Nick1234 2017-02-08 14:52
Po komentarzu widać że "wiekuwka" o której "muwisz" nie zalicza Ci do żadnej pracy. Pozdrawiam.
lukasssss 2017-02-14 17:05
witam jedzie ktos na kwiaty w czwrtek z lublina?????
Diaz 2017-02-19 10:51
Moja z dziećmi :)
ciekawa 2017-02-20 21:19
Witam mam pytanie troche nie na temat pewnie. Jak to jest z rozliczaniem podatku za pobyt w holandi? Czy mam to zrobic sama czy moge za posredmictwem ruigroka?
sonia 2017-02-25 10:23
Hej jedzie ktos na akcne dnia kobiet teraz?
Paula 2017-03-02 15:34
Witam, jak wygląda wyjazd na 3-4 tygodnie? jest taka możliwośc?
tollaa 2017-03-11 16:14
Kur....coza.lipa...przyjmuja...apotem..siedzi..sie..na..mieszkaniu...przyjechalam..a..robie..tylko...wtorek
..sroda...czwartek...masakra
4
xpppo 2017-03-12 13:28
wie ktos kiedy zaczyna sie akcja na wielkanoc i ile trwa i jak to wglada jak odciagaja za busa i mieszkanie ?
$ 2017-03-15 20:59
o ktorej sa wyjazdy do nl?
Mena 2017-03-26 14:28
Święta prawda po jednym dniu można dostać załamania psychicznego to nie polaki tylko bydło jedna wielka porażka .10 szefów jeden pracuje
10
Bogna 2017-04-03 15:42
czesc ja moze pojade czekam na odpowiedz
Bogna 2017-04-03 15:53
ile mozna zarobic na akcji wie ktos?
Mimi 2017-04-07 16:18
Milion pięćset sto dziewięćset :)
Robert 2017-04-11 19:17
Ludzie uciekaj cie z tej agencji to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jestem drugi dzień i szukam innej agencji bo to jest porażka za 50 Godz 250e tyg 80e pokój kary za wszystko nawet nie można pić piwa w pokoju bo cię wyrzuca
3
Wowo 2017-04-12 08:52
Taaaa..jestes drugi dzien i wiesz ze za 50godz.250€
Bzdury..bzdury ja mam za 55 godz.400€..pokoj tez za tyle i pracuje 5 lat sezonowo i jakos nie umarlem ...a innej agencji kokosy zarobisz naapewno..albo z Ciebie taki pracownik co tylko siedzisz i piwo zlopiesz..a ludzie u piwo pija i pracuja
2
Oliwianka 2017-04-13 19:51
Masz racje ja ze swoim partnerem zrezygnowalismy z pracy po trzech dniach.Pozdrawiamy bandowa Justynke ktora umie tylko ponizac ludzi straszny mobbing juz nie wspomne o zarobkach praca dla ludzi ktorzy pozwalaja po sobie jezdzic dla nas porazka
2
Bejbi 2017-04-15 19:24
byłam w Ruigrok na Plant Trend wczoraj zjechałam z nl nie jest tak źle jak piszą ludzie a Dorota Bandowa też w porządku tylko ze daleko miałam 93km do pracy czyli 1,5 w jedna stronę i 1,5 w drugą ale jestem zadowolona
3
...... 2017-04-21 22:18
Bejbi masz rację
1
Bejbi 2017-04-24 15:04
Jedzie ktoś teraz na akcje 29.04.2017?
1
Malika S 2017-04-25 19:45
Mam jechać z chłopakiem 4.05, bo akcja została przełożona :)
Bunia 2017-04-27 10:33
Pracowalam w tej firmie bardzo dlugo. Nie narzekalam. Wyplaty na czas,w biurze nigdy nie spotkalam sie z niemilym traktowaniem. Pan Gerard,tez czlowiek,ma dni gorsze i lepsze i mase spraw na glowie. W ostatnich 2 latach mieszkalam na prywatnym mieszkaniu,ale wczesniej na hotelu i tez nie bylo zle. Pozdrawiam GREEN PACKERS i wszystkich wspanialych ludzi,z ktorymi mialam przyjemnosc pracowac. Dodam jeszcze,ze sa tam najlepsi szefowie,jakich spotkalam. Zadnego krzyku,ani ponizania..prosze nie wierzyc w bzdury,ktore tu czesto sa wypisywane.
3
Gk 2017-04-27 15:47
Mam pytanie czy ktos sie wybiera 2.05 na 10 dni na akcje?
ciamciam 2017-04-27 17:09
Ja się wybieram 29.04.2017 jedzie ktoś może z Kielc?
Gk 2017-04-28 13:25
Witan. Wyjazd przelozony? Ja wyjezdzam 2 Panstwo tez jada na akcje?
niezadowoleni 2017-05-07 11:36
Byłam z chłopakiem i po czterech dniach zjechaliśmy do Polski oczywiście na własny koszt bo nie zarobiliśmy nawet na powrót gdyż przepracowaliśmy zaledwie dwa dni i to w innych miejscach. Okazało sie ze praca na którą nas wysłano nie istnieje i nie mieliśmy pracy. Porażka totalna. Jak można z ludzi sobie takie jaja robić. Wysłać i zero zainteresowania. Pojechaliśmy zarobić a nie dość że wróciliśmy z niczym to jeszcze musieliśmy zapłacić za transport powrotny z własnej kieszeni. Przedstawiają ofertę a trafiasz nie tam gdzie miałeś. Wysyłają ludzi choć wiedzą że nie ma pracy. Ale o tym dowiadujesz sie na miejscu gdy dostajesz wolne. Dla nas totalna porażka.
1
niezadowoleni 2017-05-07 11:37
Byłam z chłopakiem i po czterech dniach zjechaliśmy do Polski oczywiście na własny koszt bo nie zarobiliśmy nawet na powrót gdyż przepracowaliśmy zaledwie dwa dni i to w innych miejscach. Okazało sie ze praca na którą nas wysłano nie istnieje i nie mieliśmy pracy. Porażka totalna. Jak można z ludzi sobie takie jaja robić. Wysłać i zero zainteresowania. Pojechaliśmy zarobić a nie dość że wróciliśmy z niczym to jeszcze musieliśmy zapłacić za transport powrotny z własnej kieszeni. Przedstawiają ofertę a trafiasz nie tam gdzie miałeś. Wysyłają ludzi choć wiedzą że nie ma pracy. Ale o tym dowiadujesz sie na miejscu gdy dostajesz wolne. Dla nas totalna porażka.
3
Xxxxxxxx 2017-05-09 12:13
Witam. Byłam na akcji w firmie ruigrok. Szczerze? Początek super. Bandowa Monika the best! Tak było przez pierwsze trzy dni.. pozniej się zaczęło.. praca po 15 godzin ( z przerwami) a ogólny czas pracy wychodził ponad 13 godzin.. poganiają do pracy, taśma nie może stanąć, a jak już stanie to bandowa krzyczy " czego to stoi?? Ruszać! " Moim zdaniem powinni zapytać ludzi czy mają chęci i siły żeby zostać dłużej, ale oni maja to w dupie. Póki stoisz na nogach to robisz,. Nie interesuje ich to że nie masz siły i nie dajesz rady.. masz robić i koniec... Ostatnio wywieźli nas do innej firmy.. pracowaliśmy od 7 do 23:30.. droga do domu ok 30 minut i jeszcze trzeba wstać o 5 rano na kolejny dzień kilkunastogodzinnej pracy! Najbardziej boli to,że Polak Polakowi daje w dupę bo kierowniczki to Polki.. troszkę więcej euro na godzinę i korba boje do glowy. Nie polecam.
9
bloom 2017-05-09 14:46
Ta firma to jedno wielkie bagno na czele z tym prostakiem Gerardem którego wszyscy traktują jak boga i sie nim czuje jest złośliwy interesuje się życiem prywatnym ludzi mści sie normalni ludzie sie go boja pomimo tego ze robią uczciwie a ludzie którzy ćpają pija i maja go w dupie zawsze nie mają z nim problemu bo się ich boi w żadnej firmie niema takiego cyrku i żaden kordynator nie panoszy sie tak jak on prostak bez szkoły
4
Lejla 2017-05-10 12:21
Witam chciała bym się podzielić tym co przeżyłam przez ostatnie 3 dni !
Pojechałam do Holandii do firmy Ruigrok a miałam pracować w Green Packers.
Gdy dojechaliśmy do Holandii z mężem i moją mamą w niedziele okazało się że mieszkamy osobno a mieliśmy mieszkać razem ponieważ każde z nas jest pierwszy raz za granicą ale okej jakoś to znieśliśmy, początkowo Pan M. mówił nam że będziemy mieszkali od siebie 500/600 m okazało się że mamy z mężem do mojej mamy prawie 4 km. Do pracy mieliśmy około 9 km miało być 4.
Mieliśmy mieszkać w hotelu mieszkaliśmy na domkach ... Atmosfera u nas na domku była okropna aż się tam wytrzymać 10 min nie dało. A warunki jakie panowały było okropne i nie zgadzały się z tym co mówiła nam pani w Opolu ... Pojechaliśmy w pon do pracy okazało się że nie ma dla nas pracy że zaszła pomyłka i mamy czekać w Holandii 2/3 tyg. Wszyscy byli mili dopóki nie dowiedzieli się że chcemy wracać do Polski zaczęły się obrazy kierowane w naszym kierunku ... Do Polski musieliśmy wrócić na własny koszt czyli 65 euro za osobę ... Gdzie w umowie jest zapis że muszą nam zapewnić przejazd w dwie strony. Ale wróciliśmy więcej kosztów niż to warte. Nie polecam nikomu nie kompetencja firmy jest po prostu nie do opisania. KŁAMCY I OSZUŚCI.
6
Lauraaa 2017-05-15 22:17
Pracowałem w firmie Sruigrok i wiem, że nigdy więcej już tam nie wrócę, a każdemu radzę omijać to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z daleka. W pracy chamstwo okropne...pracowałem w kilku firmach i wszędzie to samo. Koordynatorzy to zazwyczaj wiesniaki, ktore potrafią tylko drzec ryja. Obiecują inne stawki, a w rzeczywistości zarabiasz polowe z tego. W firmie niestety są same układy, a awansuje się poprzez danie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] panu G albo innym dyrektorkom. Z pracy zwalniają kiedy chcą. Umowę masz podpisana na pół roku, a zwolnią Cię po miesiącu pod zmyślonym pretekstem i karzą się pakować i opuścić mieszkanie w ciągu 2 dni. Osoby pracujące w biurze myślą, że są nadludźmi, a pracownicy to cholota. Nie pytają się czy chcesz zostać na nadgodzinach, soboty, niedzielę, nocki płatne tak samo,w święta holenderskie, w które powinno być płacone wyzej też ta sama stawka, kroją i oszukują jak się da....Aha, a pracownicy sprzedają się nawzajem za euro i oczywiście każdy się nawzajem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Taka jest niestety opinia o firmie Ruigrok. Nikomu normalnemu nie polecam.
2
Kaja 2017-05-15 22:25
Ostrzegam wszystkich przed tą firmą.Nie jedzcie tam!!!!!!!w biurze siedzą same hamidla oprócz Jagody ,Gerard to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i prostak.Jak nie będzie was potrzebował to z godziny na godzinę wyrzuci was na ulicę pod byle pretekstem.Ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będziecie robić po 70 H za rentę,wszystkie pieniądze wasze zabierze wam ta zlodziejska firma!
3
Kaja 2017-05-15 22:26
Zgadzam się
1
Pawel 2017-05-15 22:40
BLOOM Omijanie ta firmę z daleka Pracują tam w kierownictwie same prostaki .Bezczelne hamy Łysy kierownik,pedofil co bzyka dziecko 20 letnie ,która jest bandowa bo sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stanowiska dorobila Marta .Gowniara bezczelna żadnego szacunku nie ma dla ludzi z jej kulturą nadaje się do wyrzucania gnoju w Oborniku.Robić będziecie musieli tam jak w obozie i będą was tylko ponizac tam .To jest zakład dla oblakanych i psychicznie chorych,bez obrazy dla tych ludzi ,zapewne mają więcej rozumu od bandy tam rządzącej .Pozdrawiam święta trójce kierownicza w tym psychiatryku.
7
Łysy 2017-05-20 07:49
Pomyliłeś chyba walutę i nie pisz kłamstwa zarobki są marne 55 godzin wypłacają 250e to są fakty .
2
Tomasz 2017-05-24 13:00
Witam jak to czytam to dochodze do wniosku ze komentarze tu to takie bzdury ze nadaja sie na bajke jakołs.Ja pracuje tu nie dlugo bo pol roku ale nie spotkalem sie keszcze z czyms takim owszem mialem jedna sytulacje z mieszkaniem ze warunki byly tragiczne ale kazdy czlowiek z umiejetnoscia logicznego myslenia zrozumie ze jest to firma ktora zatrudnia ponad tysiac osob i moze zdazyc sie jakis incydent.A co do obrazy ludzi na tej stronie to przerasta wszystko bo polowa was przyjezdza z pod żabki z Polski a oczekuje Bog wie czego sa lepsze agencje na pewno bo to jest jak z czekolada jest za zlotowke a jest tez za piec zloty lepsza .Ja osobiscie polecam ludziom na szybki zarobek ta firme bo z pieniedzmi na pewbo was nie oszukaja a na dlusza mete niech kazdy sam sie przekona .A co do narzekania to zazwyczaj narzekaja ci co nic nie robia siedza pija piwo i cpaja ale czemu nie narzekacie ze piwo jest po 50 centow bo to wam pasuje dno i prostactwo zero totalne
Kamilos 2017-05-24 14:40
Witam co do P. Gerarda zgadzam się z przedmówcami zwykły cham co toleruje cpunów i pijusów, bo tacy sa tak głupi że sie nie potrafia odezwac, co mieszkania, hotel lisse dno i porażka w jednym, domki jak się trafi, praca - jes kilka fajnych zakładów, tam gdzie jest mało Polaków, reszta kołhozy gdzie Polacy sie nawzajem ganiaja i super tekst ,, nie będe za niego robić" :) tepoty co w Polsce za 1000 na miesiąc robili i nagle maja 3000 i chca sie zesrać:) Generalnie nie polecam ale każdy kto chce musi spróbowac:)
4
Mona 2017-05-29 11:57
"Jakołs", sam jestes chyba spod żabki, nie obrazaj innych, bo lepszy nie jestes. Kazdy ma jakies doswiadczenia zwiazane z tą firma i sie nimi dzieli...a jezeli Ci pasuje zarabiac 250e za ponad 50godz to powodzenia, inni maja wieksze ambicje.
2
qwerty 2017-05-29 13:03
Jak wygląda tam praca w wakacje? Są godziny? Opłaca się w ogóle jechać?
Nigdy więcej 2017-05-30 23:40
Godziny - zależy gdzie pracujesz, ale w biurze zawsze powiedzą, że godzin jest mnóstwo, a jak się okazuje w praktyce to bardzo dużo osób nie ma godzin, a druga część haruje po 16 godzin dzien w dzien. Nie polecam ogółem tej firmy!!! Banda chamów!!! Szukaj czegoś innego jeśli masz szacunek do samego siebie
3
misiak 2017-06-12 17:49
te negatywne opinie to pisza chyba same nieroby i ludzie wiecznie z zycia nie zadowoleni ja przez te firme pracuje juz kilka lat i nie narzekam
Zostaw swoją opinię o RUIGROK - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RUIGROK