Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o RUIGROK

Pracowałeś w firmie RUIGROK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rozczarowna2 - 2014-07-26 14:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chodzi o to ,że osoby z biura są niemiłe czy też oschłe, czy o warunki mieszkalne . Chodzi o to ,że ta firma oszukuje młodych ludzi, sciągając ich tam a potem nie gwarantując pracy . Także byłam , sprawdziłam i wciaz stanowczo odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
patryk - 2014-07-26 16:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rozczarowna2 - 2014-07-26 14:46:06]:
hey
czy mogłabyś powiedzieć ile tam byłaś i ile przepracowałaś godzin przez ten czas?
bo cały czas chce się wybrać do Holandi z tego biura i nie wiem czy jest sens w takim razie jak mam praktycznie nic nie zarobic...
zdjecie uzytkownika
rozczarowna2 - 2014-07-26 19:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jechałam na 8, byłam 3 , a pracowałam tylko przez 2 , bo potem praca sie skonczyla . Przez cały ostatni tydzien wydzwaniałam do biura i pytalam o prace, takze w tym trzecim z łaski rzucili nas gdzieś na 6 godzin. Na pytanie ile mamy czekac na robote nikt nam nie byl w stanie odpowiedzic....
zdjecie uzytkownika
Mlody holandia - 2014-07-27 12:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam 19 lat, jestem juz 2 tydzien w holandii, stawka jest marna i jest mało godzin (1 tydzien 36 godzin, 2 tydzien 32 godziny), czyli na tydzien wychodzę na plus okolo 250-350 zl po odliczeniu jedzenia i wszystkiego. Za tydzien zjezdzam bo nie oplaca sie tutaj zostac. Jesli chcesz zarobic i jestes mlody napewno nie wyjezdzaj do holandii, jedynie co na plus to to ze zwiedziłem troche juz Holandie, pare razy bylem w amsterdamie, nad morzem itp. Itd. Zrobilen sobie tutaj takie jakby wakacje, tylko ze przyjade z nich z paroma stowkami na plus i to tyle.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-07-29 23:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiesia pracuje tam ponad 4lata i zadowolona jest...
zdjecie uzytkownika
sesil - 2014-08-03 01:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale wy( usunięte przez administratora ) pracowalem tam 4 lata i leczylem sie i zawsze wszystko ok
zdjecie uzytkownika
Mlody holandia - 2014-08-03 13:00:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko ok ale ty masz sesil normalna stawke, a nie tak jak ja wiekówka. Młodym poprostu nie polecam bo chuja zarobia, chyba ze beda napierdalac po 60 godzin tyg lub jak na akcjach po 90-100. Jakbym miał normalna stawke to bym prawdopodobnie został na dłużej, a takto za pare dni będe w PL i tylko pare stówek do przodu przez 3 tyg :(
zdjecie uzytkownika
matula - 2014-08-04 14:45:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sesil - 2014-08-03 01:59:43]:
sesil a napisz Ty mi jak to jest z osobami powyzej czterdziestki? dostalam wypowiedzenie z koncem lipca w mojej fabryce. dobrze ze u szwagra sobie jakos w sklepie dorabiam ale chce wyjechac tylko nie wiem czy w ogole wyjezdzajo osoby w moim wieku do Holandii. dzieciaka na studia wypuszczam, chlop mowi mi zebym jechala to sie mowi: ryzyk - fizyk po prostu. znam troche angielski, bo zrobilam sobie kurs pare lat temu, pogadac tez pogadam, wiec tu nie ma zadnego problemu. jak ktos cos wie to niech tesz napisze.
zdjecie uzytkownika
waskigringo - 2014-08-12 10:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do fhfj - 2014-07-16 18:08:37]:
hmmm jezeli chodzi o niekumatych to moim zdaniem sie mylisz poniewaz tutaj pracuja sami wykfalifikowani ludzie po studiach itp. pozdera łbie!
zdjecie uzytkownika
starszy - 2014-09-08 16:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie ja jestem już pod czterdziestkę i straciłem swoją robotę jakiś miesiąc temu - niestety nie mogę nic znaleźć i szukam koła ratunkowego za granicą. mam wrażenie, że będzie tam mi łatwiej a na pewno więcej zarobie. czy bez znajomości języka można tak wyjeżdżać do pracy? Pozdrawiam wszystkich szukających roboty.
zdjecie uzytkownika
Papito - 2014-09-18 20:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedzie ktoś z Rzeszowa (20.09)?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-09-18 22:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracowałem tam około 5 lat na poczatku firma naprawde fajna, i szło dobrze zarobic i byli wyplacalni na lokum tez sie nie narzekało ale w ostatnim roku to jakas masakra-brak godzin, ludzie siedza na hotelach bez roboty dadza ich tylko gdzies na 15 h tak zeby sciagnac za mieszkanie, cos sie stanie i trzeba jechac do lekarza to zapomnij moze za miesiac albo dwa... Na bloomie jedna wielka pomyłka Aagnieszka i Gabrysia pomiataja ludzmi jak tylko moja... bandowe wskocza do łozka kazdemu ... teraz ta firma to jedna wielka pomylka!!
zdjecie uzytkownika
bloom - 2014-09-20 18:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgadzam sie z opina ,ze Aga badz Gabi pomiataja ludzmi bo tak nie jest. Pracuje tam i nie nazekam. Moze poprostu nie nadawales sie do pracy.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-09-22 16:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przez 5 lat robiłem to samo wiec proszę Cię nie mów mi że nie nadawałem się do tej pracy bo nikt nie miał nigdy do tego zastrzeżeń!! Z kim bym nie rozmawiał z blooma to powie to samo no chyba że jest to jakaś ich koleżaneczka tak jak przykładowo Ty;)
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
noway - 2014-09-23 16:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam soba nie chce dawac pomiatac i pewnie nie dam, a szukam teraz pracy i stad moja obecnosc tutaj. moim zdaniem to pewnie jak ktos daje soba pomiatac to jest pomiatany i tyle albo po porstu nie wykonuje sumiennie swojej pracy. generalnie to stwarzanie pozorow jest wazne w pracy. ale wracajac do tematu - znajdzie sie jakas praca dla bezrobotnego?
zdjecie uzytkownika
sanders0076 - 2014-09-23 18:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hey, mam pytanie ostatnio się do wiedziałam ze firma zatrudnia osoby do 23 roku życia by płacił mniej, powyżej 25 juz nie czy jest to prawda ??
zdjecie uzytkownika
bloom - 2014-10-02 20:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem zadna kolezaneczka ani Agi ani Gabi. Jestem kolesiem ktory podlega pod Age .
Nie daje soba pomiatac w pracy i jestem dobrze traktowany.
Nie slyszalem nigdy z ust Agi slow aby komus ublizala i szanuje ja bardzo. A co do Gabi
to tez nigdy nic nie slyszalem wiec nie wiem o co ci chodzi.
zdjecie uzytkownika
sony31 - 2014-10-07 17:38:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kazik - 2014-07-16 17:23:02]:
stary takie kwalifikacje masz i starasz się o pracę w agencji w której rządzą Polacy??? Czegoś tu nie kumam :)
zdjecie uzytkownika
mam 22 lata - 2014-10-08 15:58:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak czytałem to co pisaliście wczesniej - czyli jak mam 22 lata to mam zdecydowanie większe szanse na zatrudnienie niżeli miałbym 27 lat? czasem narzekam na to, że jestem tak młody, ale co ja bym zrobił teraz jak wolą zatrudniać tylko młodych. Polecacie mi się interesować tam pracą czy olać temat?
zdjecie uzytkownika
justyna - 2014-10-10 07:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
staram sie o wyjazd przez ta firme ale od wrzesnia zero ofert....w jakim okresie najlatwiej dostac sie do nich?? czy ktos ma podobna sytuacje???
zdjecie uzytkownika
bloomka - 2014-10-10 17:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli chodzi o bloom,to prosze nie wystawiac zlych opinii ludziom,ktorzy na to nie zasluguja. Agnieszka jest osoba przesympatyczna,zawsze usmiechnieta,dziewczyna z klasa. Co prawda nie podlegam jej,ale troche pracowalam pod kierownictwem Agi i nie dam zlego slowa powiedziec. Ja podlegam pod blooma,ale Agnieszke widuje codziennie w pracy i zawsze mijajac ja taka usmiechnieta zazdroszcze ludziom z kauflanda i z bukietow kreconych,ze maja taka kierowniczke. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aneta - 2014-10-13 09:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rozczarowna2 - 2014-07-26 14:46:06]:
ja tez pracowalam w tej firmie i nie nazekam choc niekiedy było ciezko ale sobie chwale
zdjecie uzytkownika
mycha - 2014-10-13 21:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
guwnoprawda dzwoniom po ludzi jedzie sie a tu sie okazuje niema roboty badziewie jak niewiem
zdjecie uzytkownika
maciej - 2014-10-15 14:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry ,

Mógłby ktośd podać e-mail do Ruigrok w opolu ?
zdjecie uzytkownika
only32 - 2014-10-18 17:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ahh Pan Gerard hehe, toż to u nich chorować nie wolno!!! Musisz lecieć chory do roboty i to nie ważne czy masz gorączkę i że źle się czujesz. Nigdy ale to przenigdy nie dzwońcie do niego gdy Was łamie w kościach bo pojedziecie do Polski :D Znam to z autopsji. Praca? różna. Skoczek, kwiaty, logistyka. Pamiętam jak jeździłem z czterema typkami 100km do roboty, autem, miło wspominam tych gości. Mieszkania? Hotel w "Lisse" .... najgorsza speluna pod słońcem, domki chyba lepsze, pewna laska mi w robocie mówiła, że super trafiła. Ale jak dobrze zagadasz z koordynatorką przez telefon, przeprowadzą Cię za kilka dni w inne miejsce, tak jak Mnie dłużej niż tydzień w tym syfiastym mieszkaniu nie dało się wytrzymać. Firma wypłacalna, zawsze miałem kasę na czas. Najlepsze domi w Hillegom. Zdecydowanie. Ogólnie firma w której na dłuższy kontrakt nie ma co liczyć.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RUIGROK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x