brak logo

RUIGROK

Opole

Opinie o RUIGROK

Plant 2016-12-19 17:56
Dokładnie tempo jak tempo , a godność jeśli jej nigdy nie miałaś to fakt że jakby ci kazali tarzac się w gnojowicy też byś to robiła . Później opowiedz rodzinie bądź dzieciom i też im to uświadom aby żyli bez godności , kasa kasą ale tego nie kupisz zapamiętaj ..
7
Malwina 2016-12-19 20:57
Co Ty za glupoty wypisujesz? Jestes pewnie jednym z tych pupilkow, tacy tez tam byli, na szczescie nie bylo ich wielu, trzeba miec zasady w zyciu. Przeczytaj opinie ktora wystawil ktos podpisujac sie Plant pod Twoja opinia, moze nastepnym razem pomyslisz zanim cos odpiszesz. A zeby zostac bandowa to ani ciezka praca ani studia wyzsze nie sa potrzebne, przekonalam sie o tym bedac tam.
10
Leszek 2016-12-19 21:05
Trzeba dupy dać Gerrardowi (oszust) lub Petrowi (właściciel Ruigrok).
7
Naiwna 2016-12-25 07:44
Witam pracowalam w pland trend prawie 7 tygodni i to co przeszlam przeroslo sama siebie bandowa Dorota krotko wlosa szmaciazyla ludzi Ruigrok wiedzial bo bylo zglaszane ludzie przeznia uciekali ale firma nic z tym nie zrobila akord ponad akort takie tempo narzucali bandy przykrecali na poczatku ludzi wyganiali haselko ...Kantyna.. potem bylo venus czy prywatny... a na koncu wesolych swiat wiec garstka polakow zostala wzieli sobie rumowow i roskich i tepa nie bylo a bandowa bordowa latala zero szaconku do starszych a na koniec dzien przed odjazdem do Polski kazali sie wieczorem spakowac i z bagazami jechac rano do pracy i po pracy na firme ruigrok sie wykapac absurd dala firma popis zostali w tej firmie im kapusie i lizodupy zanim pojedziesz to sie zastanow czy warto pozdrawiam
16
pan i pani 2016-12-27 16:12
Witam jedzie ktoś 29.12.2016 jak polecacie tą firmę
Aniel 2017-01-14 10:46
Witam.
Po co nam śpiwory? Kazali zabrać.
Czy to naprawdę prawda co piszecie o tych ludzkich?
Mam dziś wyjazd i sama się zastanawiam czy jechać po tym co przeczytałam
1
Anelk 2017-01-14 10:49
Dziś jest wyjazd do tych bukietów.
Po cholere nam śpiwór?
I to prawda co piszecie w tych komentarzach
Łukasz 24 2017-01-20 17:01
Kiedy jest najbliższy wyjazd na sery!!!!!!!!
Joni Bi 2017-01-21 12:28
Przecież już po sezonie to nie będzie wyjazdu :) Może w Kwietniu
Ona 22 2017-01-23 12:47
A teraz potrzebują na coś ludzi do pracy ?
serek 2017-01-26 22:00
chyba na sery jak zawsze hmm ludzie znikaja od tak ciekawe czemu .... ??
Lolo 2017-01-28 17:33
Bo jest fajna atmosfera w pracy :D
serek 2017-01-29 15:18
o tak idzie sie zakochac ;D
sona 2017-01-30 14:38
Moj chlopak byl od 1 do 22grudnia 2016 I nie narzekal teraz wyjezdzany razem 11 lutegi
karol 2017-02-07 22:38
Witam. Ja pracuję przez biuro Ruigrok juz ponad rok, na hali przy ciętych kwiatach. Praca dość ciężka. Cały czas na najwyższych obrotach. Są takie tygodnie że pracujemy ponad 12 godzin. Zarobki w granicach 300€-400€ za 40-60 godzin. Mieszkanie OK w miare nowy hotel. Pokoje 2-4 osobowe. Minus jest taki ze łazienka kuchnia i prysznic są wspólne na cale piętro. Drugi minus to kary które można dostać np. za zgubienie klucza do pokoju czy niewypełnienie kartki z godzinami 20-30€ . Faktem jest ze nie zawsze na danej firmie jest dużo pracy, ale wtedy można pójść na nadgodziny na inna firmę. Byłem na kilku firmach i nie spotkałem się z chamskim traktowaniem pracowników, chociaż tez obiło mi się o uszy że takie sytuacje się zdarzają.
Pierwsza wyplata po 12 dniach. O pracę najlepiej pytać p.Gerarda. W Opolu nigdy nic nie wiedzą.
2
Tamara 2017-02-08 11:57
Hej Karol a jaka jest temperatura na hali przy kwiatach ? w miarę ciepło?Pozdrawiam.
Nick1234 2017-02-08 14:52
Po komentarzu widać że "wiekuwka" o której "muwisz" nie zalicza Ci do żadnej pracy. Pozdrawiam.
lukasssss 2017-02-14 17:05
witam jedzie ktos na kwiaty w czwrtek z lublina?????
Diaz 2017-02-19 10:51
Moja z dziećmi :)
ciekawa 2017-02-20 21:19
Witam mam pytanie troche nie na temat pewnie. Jak to jest z rozliczaniem podatku za pobyt w holandi? Czy mam to zrobic sama czy moge za posredmictwem ruigroka?
sonia 2017-02-25 10:23
Hej jedzie ktos na akcne dnia kobiet teraz?
Paula 2017-03-02 15:34
Witam, jak wygląda wyjazd na 3-4 tygodnie? jest taka możliwośc?
tollaa 2017-03-11 16:14
Kur....coza.lipa...przyjmuja...apotem..siedzi..sie..na..mieszkaniu...przyjechalam..a..robie..tylko...wtorek
..sroda...czwartek...masakra
3
xpppo 2017-03-12 13:28
wie ktos kiedy zaczyna sie akcja na wielkanoc i ile trwa i jak to wglada jak odciagaja za busa i mieszkanie ?
$ 2017-03-15 20:59
o ktorej sa wyjazdy do nl?
Mena 2017-03-26 14:28
Święta prawda po jednym dniu można dostać załamania psychicznego to nie polaki tylko bydło jedna wielka porażka .10 szefów jeden pracuje
8
Bogna 2017-04-03 15:42
czesc ja moze pojade czekam na odpowiedz
Bogna 2017-04-03 15:53
ile mozna zarobic na akcji wie ktos?
Mimi 2017-04-07 16:18
Milion pięćset sto dziewięćset :)
Robert 2017-04-11 19:17
Ludzie uciekaj cie z tej agencji to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jestem drugi dzień i szukam innej agencji bo to jest porażka za 50 Godz 250e tyg 80e pokój kary za wszystko nawet nie można pić piwa w pokoju bo cię wyrzuca
2
Wowo 2017-04-12 08:52
Taaaa..jestes drugi dzien i wiesz ze za 50godz.250€
Bzdury..bzdury ja mam za 55 godz.400€..pokoj tez za tyle i pracuje 5 lat sezonowo i jakos nie umarlem ...a innej agencji kokosy zarobisz naapewno..albo z Ciebie taki pracownik co tylko siedzisz i piwo zlopiesz..a ludzie u piwo pija i pracuja
2
Oliwianka 2017-04-13 19:51
Masz racje ja ze swoim partnerem zrezygnowalismy z pracy po trzech dniach.Pozdrawiamy bandowa Justynke ktora umie tylko ponizac ludzi straszny mobbing juz nie wspomne o zarobkach praca dla ludzi ktorzy pozwalaja po sobie jezdzic dla nas porazka
2
Bejbi 2017-04-15 19:24
byłam w Ruigrok na Plant Trend wczoraj zjechałam z nl nie jest tak źle jak piszą ludzie a Dorota Bandowa też w porządku tylko ze daleko miałam 93km do pracy czyli 1,5 w jedna stronę i 1,5 w drugą ale jestem zadowolona
3
...... 2017-04-21 22:18
Bejbi masz rację
1
Bejbi 2017-04-24 15:04
Jedzie ktoś teraz na akcje 29.04.2017?
1
Malika S 2017-04-25 19:45
Mam jechać z chłopakiem 4.05, bo akcja została przełożona :)
Bunia 2017-04-27 10:33
Pracowalam w tej firmie bardzo dlugo. Nie narzekalam. Wyplaty na czas,w biurze nigdy nie spotkalam sie z niemilym traktowaniem. Pan Gerard,tez czlowiek,ma dni gorsze i lepsze i mase spraw na glowie. W ostatnich 2 latach mieszkalam na prywatnym mieszkaniu,ale wczesniej na hotelu i tez nie bylo zle. Pozdrawiam GREEN PACKERS i wszystkich wspanialych ludzi,z ktorymi mialam przyjemnosc pracowac. Dodam jeszcze,ze sa tam najlepsi szefowie,jakich spotkalam. Zadnego krzyku,ani ponizania..prosze nie wierzyc w bzdury,ktore tu czesto sa wypisywane.
3
Gk 2017-04-27 15:47
Mam pytanie czy ktos sie wybiera 2.05 na 10 dni na akcje?
ciamciam 2017-04-27 17:09
Ja się wybieram 29.04.2017 jedzie ktoś może z Kielc?
Gk 2017-04-28 13:25
Witan. Wyjazd przelozony? Ja wyjezdzam 2 Panstwo tez jada na akcje?
niezadowoleni 2017-05-07 11:36
Byłam z chłopakiem i po czterech dniach zjechaliśmy do Polski oczywiście na własny koszt bo nie zarobiliśmy nawet na powrót gdyż przepracowaliśmy zaledwie dwa dni i to w innych miejscach. Okazało sie ze praca na którą nas wysłano nie istnieje i nie mieliśmy pracy. Porażka totalna. Jak można z ludzi sobie takie jaja robić. Wysłać i zero zainteresowania. Pojechaliśmy zarobić a nie dość że wróciliśmy z niczym to jeszcze musieliśmy zapłacić za transport powrotny z własnej kieszeni. Przedstawiają ofertę a trafiasz nie tam gdzie miałeś. Wysyłają ludzi choć wiedzą że nie ma pracy. Ale o tym dowiadujesz sie na miejscu gdy dostajesz wolne. Dla nas totalna porażka.
1
niezadowoleni 2017-05-07 11:37
Byłam z chłopakiem i po czterech dniach zjechaliśmy do Polski oczywiście na własny koszt bo nie zarobiliśmy nawet na powrót gdyż przepracowaliśmy zaledwie dwa dni i to w innych miejscach. Okazało sie ze praca na którą nas wysłano nie istnieje i nie mieliśmy pracy. Porażka totalna. Jak można z ludzi sobie takie jaja robić. Wysłać i zero zainteresowania. Pojechaliśmy zarobić a nie dość że wróciliśmy z niczym to jeszcze musieliśmy zapłacić za transport powrotny z własnej kieszeni. Przedstawiają ofertę a trafiasz nie tam gdzie miałeś. Wysyłają ludzi choć wiedzą że nie ma pracy. Ale o tym dowiadujesz sie na miejscu gdy dostajesz wolne. Dla nas totalna porażka.
2
Xxxxxxxx 2017-05-09 12:13
Witam. Byłam na akcji w firmie ruigrok. Szczerze? Początek super. Bandowa Monika the best! Tak było przez pierwsze trzy dni.. pozniej się zaczęło.. praca po 15 godzin ( z przerwami) a ogólny czas pracy wychodził ponad 13 godzin.. poganiają do pracy, taśma nie może stanąć, a jak już stanie to bandowa krzyczy " czego to stoi?? Ruszać! " Moim zdaniem powinni zapytać ludzi czy mają chęci i siły żeby zostać dłużej, ale oni maja to w dupie. Póki stoisz na nogach to robisz,. Nie interesuje ich to że nie masz siły i nie dajesz rady.. masz robić i koniec... Ostatnio wywieźli nas do innej firmy.. pracowaliśmy od 7 do 23:30.. droga do domu ok 30 minut i jeszcze trzeba wstać o 5 rano na kolejny dzień kilkunastogodzinnej pracy! Najbardziej boli to,że Polak Polakowi daje w dupę bo kierowniczki to Polki.. troszkę więcej euro na godzinę i korba boje do glowy. Nie polecam.
7
bloom 2017-05-09 14:46
Ta firma to jedno wielkie bagno na czele z tym prostakiem Gerardem którego wszyscy traktują jak boga i sie nim czuje jest złośliwy interesuje się życiem prywatnym ludzi mści sie normalni ludzie sie go boja pomimo tego ze robią uczciwie a ludzie którzy ćpają pija i maja go w dupie zawsze nie mają z nim problemu bo się ich boi w żadnej firmie niema takiego cyrku i żaden kordynator nie panoszy sie tak jak on prostak bez szkoły
2
Lejla 2017-05-10 12:21
Witam chciała bym się podzielić tym co przeżyłam przez ostatnie 3 dni !
Pojechałam do Holandii do firmy Ruigrok a miałam pracować w Green Packers.
Gdy dojechaliśmy do Holandii z mężem i moją mamą w niedziele okazało się że mieszkamy osobno a mieliśmy mieszkać razem ponieważ każde z nas jest pierwszy raz za granicą ale okej jakoś to znieśliśmy, początkowo Pan M. mówił nam że będziemy mieszkali od siebie 500/600 m okazało się że mamy z mężem do mojej mamy prawie 4 km. Do pracy mieliśmy około 9 km miało być 4.
Mieliśmy mieszkać w hotelu mieszkaliśmy na domkach ... Atmosfera u nas na domku była okropna aż się tam wytrzymać 10 min nie dało. A warunki jakie panowały było okropne i nie zgadzały się z tym co mówiła nam pani w Opolu ... Pojechaliśmy w pon do pracy okazało się że nie ma dla nas pracy że zaszła pomyłka i mamy czekać w Holandii 2/3 tyg. Wszyscy byli mili dopóki nie dowiedzieli się że chcemy wracać do Polski zaczęły się obrazy kierowane w naszym kierunku ... Do Polski musieliśmy wrócić na własny koszt czyli 65 euro za osobę ... Gdzie w umowie jest zapis że muszą nam zapewnić przejazd w dwie strony. Ale wróciliśmy więcej kosztów niż to warte. Nie polecam nikomu nie kompetencja firmy jest po prostu nie do opisania. KŁAMCY I OSZUŚCI.
5
Lauraaa 2017-05-15 22:17
Pracowałem w firmie Sruigrok i wiem, że nigdy więcej już tam nie wrócę, a każdemu radzę omijać to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z daleka. W pracy chamstwo okropne...pracowałem w kilku firmach i wszędzie to samo. Koordynatorzy to zazwyczaj wiesniaki, ktore potrafią tylko drzec ryja. Obiecują inne stawki, a w rzeczywistości zarabiasz polowe z tego. W firmie niestety są same układy, a awansuje się poprzez danie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] panu G albo innym dyrektorkom. Z pracy zwalniają kiedy chcą. Umowę masz podpisana na pół roku, a zwolnią Cię po miesiącu pod zmyślonym pretekstem i karzą się pakować i opuścić mieszkanie w ciągu 2 dni. Osoby pracujące w biurze myślą, że są nadludźmi, a pracownicy to cholota. Nie pytają się czy chcesz zostać na nadgodzinach, soboty, niedzielę, nocki płatne tak samo,w święta holenderskie, w które powinno być płacone wyzej też ta sama stawka, kroją i oszukują jak się da....Aha, a pracownicy sprzedają się nawzajem za euro i oczywiście każdy się nawzajem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Taka jest niestety opinia o firmie Ruigrok. Nikomu normalnemu nie polecam.
Kaja 2017-05-15 22:25
Ostrzegam wszystkich przed tą firmą.Nie jedzcie tam!!!!!!!w biurze siedzą same hamidla oprócz Jagody ,Gerard to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i prostak.Jak nie będzie was potrzebował to z godziny na godzinę wyrzuci was na ulicę pod byle pretekstem.Ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będziecie robić po 70 H za rentę,wszystkie pieniądze wasze zabierze wam ta zlodziejska firma!
Kaja 2017-05-15 22:26
Zgadzam się
Pawel 2017-05-15 22:40
BLOOM Omijanie ta firmę z daleka Pracują tam w kierownictwie same prostaki .Bezczelne hamy Łysy kierownik,pedofil co bzyka dziecko 20 letnie ,która jest bandowa bo sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stanowiska dorobila Marta .Gowniara bezczelna żadnego szacunku nie ma dla ludzi z jej kulturą nadaje się do wyrzucania gnoju w Oborniku.Robić będziecie musieli tam jak w obozie i będą was tylko ponizac tam .To jest zakład dla oblakanych i psychicznie chorych,bez obrazy dla tych ludzi ,zapewne mają więcej rozumu od bandy tam rządzącej .Pozdrawiam święta trójce kierownicza w tym psychiatryku.
4
Łysy 2017-05-20 07:49
Pomyliłeś chyba walutę i nie pisz kłamstwa zarobki są marne 55 godzin wypłacają 250e to są fakty .
Zostaw swoją opinię o RUIGROK - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RUIGROK