RUIGROK

Opole

Opinie o RUIGROK

Nina 2017-08-29 21:06
Firma Bloom !! Słynna Pani Adalet ....
3
Iwo 2017-08-31 12:43
Jeżdżę do pracy z firmą RUIGROK od dwóch lat. Dlatego te wszystkie negatywne opinie uważam za bardzo krzywdzące. Praca wcale nie jest aż tak ciężka, taśmy idą dość szybko, ale można się przyzwyczaić. Godziny są zapewnione (40h), a wypłaty w terminie.
Luk 2017-09-01 10:51
Przez całe wakacje pracowałem z dziewczyną na serach. Było zajefajnie. Unikaliśmy kontaktu z biurem w Holandii. Jakie piekło ???????????
Roberto 2017-09-01 16:22
pracowalem na bloomie szmaca czlowieka i zadza same kobiety
1
zorba 2017-09-04 13:15
Właśnie wracam po ośmiu tygodniach pracy, było fajnie, mam zamiar skorzystać z akcji krótko terminowej, która podobno zaczyna się w październiku.
gucio 2017-09-05 12:10
A ja polecam Firmę Ruigrok w 100%. Wypisujecie bzdury.
1
hania 2017-09-05 15:28
Witam
Praca jest, mieszkanie jest, kasa jest.
Warunki mieszkaniowe różne jest raz lepiej raz gorzej zależy z kim mieszkasz. Opłaty jakieś 60-80 euro tygodniowo (zależy ilu osobowy pokój)+ 23 euro ubezpieczenie.
Praca jak praca lekko nie ma ale do wytrzymania a z kasą bywa różnie bo to zależy czy są godziny czy nie.
Firma wypłacalna jak najbardziej a jak są poślizgi to max 2 dni i ludzie są o tym fakcie informowani.
Teraz planuję wyjazd z mamą na 3 miesiące.
Bartek 2017-09-06 14:48
Popieram koleżankę Hanie. Brawo !!!!!
karina 2017-09-06 16:55
Witam. Może ktoś coś powiedzieć o tej firmie ? dostałam ofertę ale nie wiem czy się zdecydować bo jest sporo negatywnych opini... mógłby kto wyrazic opinie kto tam był w najblizszym czasie ??
Zosia 2017-09-13 09:56
jedyne czego żałuję? że nie zdecydowałem się na dluzszy wyjazd. bo dobrze sie pracowalo, kasa byla. mysle o kolejnym wyjezdzie. zdecydowanie polecam!!
1
Tomcio 2017-09-13 10:13
Witam, jeśli się ma niejasności w rozliczeniu to się dzwoni do biura Ruigrok, a nie wypisuje się bzdury na forum tu Ci nie pomogą pozdrawiam
2
Daniel 2017-09-14 19:54
Jade w sobote do hurtowni artykolow spozywczych, czy ktos moze powiedziec jaka ogolnie panuje tam atmosfera? Ludzie w porzadku? Bo jade tam zarobic a nie sie denerwowac bo z idiotami bede pracowal, pozdrawiam
XXXXX 2017-09-15 10:16
Witam,jeśli ktoś jedzie żeby zarobić to zarabia . Natomiast niektórzy jadą rzekomo do pracy a robią wiele innych rzeczy!
xxxxx 2017-09-15 10:20
Witam , jeśli ktoś jedzie żeby zarobić to zarabia . Natomiast niektórzy jadą rzekomo do pracy a robią wiele innych rzeczy!
1
Florian 2017-09-15 11:58
Jeżeli chodzi o hurtownie, to jest ok. Kasa jest dobra, a same warunki pracy nie są tak ciężkie jak na to wyglądają. Agencja jest dobra w porównaniu do innych biur pośrednictwa pracy. Polecam jeżeli macie ochotę do pracy!
Mateusz 2017-09-17 22:31
Niektórzy tak piszą, że masakra. Wiadomo jednemu się trafi lepiej a drugiemu gorzej. Akurat jak jest się kimś kto ma "jaja" dotyczy facetów i się odezwie, bo nie pozwoli sobie na wyzywanie itd to od razu się wyleci. No chyba, że jesteś pipą i dajesz sobą pomiatać to powodzenia :)
1
iwona 2017-09-18 09:57
Pracuję w tej firmie już ponad 5 lat i nigdy nie było problemów z wypłatą. Jestem zadowolona i poleciłabym ją wielu znajomym.
1
Mat 2017-09-18 16:27
Chcę wszystich uspokoić odnośnie pracy przez Ruigrok.Pracowałem przez nich w Holandii
wszystko było naprawde w porządku zawsze była praca z godzinami różnie , mieszkanie do przeżycia nie był to hotel 3 gwiazdkowy ale narzekać nie było co.JA
byłem zadowolony i nie wracałem z pustą kieszenią.polecam i pozdrawiam.

1
Darek 2017-09-19 10:11
jestem wlasnie w pracy z Ruigrok praca jest. z pieniędzy jestem mega zadowolony. udalo mi sie nawet odlozyc wiec spoko
1
nevermind 2017-09-20 00:24
teraz się zastanawiam kim jesteś bo tez przez wakacje pracowałam na serach z chlopakiem
Ciekawy 2017-09-20 16:30
Praca jak praca jedzie się do 1 firmy później na miejscu okazuje sie ze zmienili. Do biura ciężko się dodzwonić nikt nie odbiera warunki mieszkaniowe do najlepszych nie należą kasa co tydz jest
2
Aga 2017-09-21 17:18
Czy wie ktoś kiedy zaczyna sie akcja wiankowa na planttrendzie?
1
Krysia G. 2017-09-22 20:24
Moim zdaniem praca nie jest cię, ogólnie zalezy gdzie cię przydzielą. Warunki mieszkaniowe takie sobie bo pokoje są 4-6 osobowe. Wypłata co tydzień na konto.
2
95 2017-09-24 21:45
Byłam dwa miesiące w tym roku w Ruigroku i nie narzekam. Ludzie na wiekówce zarabiają mniej niż starsi ale tragedii nie ma. Porównywalnie do innych biur w Holandii.
1
Kasia89 2017-09-24 22:18
Prace w Ruigroku wspominam dobrze, najlepiej pracowało mi się na cebulkach. Mega przyjemna i lekka praca. Po sezonie cebulkowym często rzucają w inne miejsce np. na sery. Klimat w pracy dużo zależy od ludzi więc nie dziwie się że niektórzy narzekają na towarzystwo. Niektórzy bandowi sa w porządku ale trafiają się też typowe parapety. Pozdrawiam.
2
Miro 2017-09-26 17:29
witam dostałem propozycje wyjazdu na pole do kapusty pora i kalafiora czy kroś już tam pracował prosze o opinie
1
zadowolona 2017-09-26 23:07
Najbardziej opłaca się jechać na akcję bo jest najwięcej godzin (nawet po 60-65). Jutro jest wyjazd na trzy tygodnie na cebulki.
1
... 2017-09-26 23:15
Mieszkanie średnie ale za to kasa się zgadza....
1
luj 2017-09-28 13:43
Jadę w sobotę, zobaczymy jak to będzie
1
kst86 2017-09-29 00:03
Jeśli mam firmę i organizację to daję 7/10. Na brak godzin nie mogłem narzekać i praca w miarę spoko. Jedynie warunki mieszkaniowe są średnie, mogłoby być lepiej,
1
ela z. 2017-09-29 00:05
Byłam ostatnio z córką na wyjeździe na cebulki. Polecam !!!
1
M.K 2017-09-30 01:06
W wakacje najczęściej zatrudniają ludzi na wiekówce bo są tansi. Kilka razy zdarzyło mi się zmienić pracę, nie wiem od czego to zależy. Wypłaty są tydzień na konto a wakacyjne kilka tygodni po zjezdzie.
1
Pawel 2017-09-30 01:10
Jedna z porządniejszych firm w Holandii
2
JudytaNL 2017-10-05 20:07
Polecam wszystkim pracę w Ruigroku bo jest dużo godzin. Jest kilka zakładów w których można pracować, wszystko zależy gdzie cię przydzielą. Najlepiej dzwonić bezpośrednio do biura w Opolu.
khdf89 2017-10-05 20:08
Pozdrawiam ekipę z cebulek z tego roku ! Było zajebiście...
Aleks k 2017-10-06 21:58
Biuro jak każde w Holandii. Przynajmniej wypłata jest na czas. Nie trzeba wystawiać za dojazd bo ci potraca z pierwszej wypłaty
Zadowolona 2017-10-06 22:00
Wiecie kiedy jest następny wyjazd? Chce jechać na akcje
Ukulele212 2017-10-10 02:31
Mam jechać do Aalmeer w sobotę praca jeszcze nie znana dziś przedstawi oferty.Jak z osobami na wiekowce,patrzą rocznikowo czy faktyczny wiek i czy da się zarobić.I jaką kwota na miesiąc za domek
Stefan 2017-10-11 00:12
Nie rozumiem czemu ludzie tak narzekają na tą firmę. Pracowałem przez trzy pośrednictwa w Holandii i jedno w Niemczech i wszedzie jest tak samo. Trzeba dostosować się do tempa pracy i nie cwaniakować.
pracownik 2017-10-11 00:14
Ruigrok jest mega porzadna firma !!! Pracuje to od roku i nie narzekam
Nema 2017-10-12 21:54
Witam szykuje się na wyjazd sortów. Cebulek kwiatowych czy ktoś to robił na jaka wypłatę mogę liczyć wstępnie proszę o info... i gdzie mnie przydziela domek czy hotel!??
EwaPL 2017-10-12 22:10
byłam z kolezanka na wakacje na msc i fajnie zarobilysmy, po 6tygodniach jest wakacyjne
Michał 2017-10-12 22:12
pracowalem w ruigroku 2 lata temu i milo wspominam prace. Teraz zjechalam do polski i nie zarabiam juz tyle ale za to jestem z corka. Radze wziasc duzo jedzenia bo w holadnii jest drogo!!
Magda 2017-10-13 13:21
firma posrednicza jak kazda
ewwgeg 2017-10-13 13:22
Dzownie do biura i nie moge sie dodzwonic chamstwo i partactwo
2
Niezadowolony 2017-10-13 21:41
Złodzieje i tyle na wiekowce się zarabia w tej firmie tyle co ch*** w dodatku raz mi odwalili taka niespodziankę ze miałem przepracowane 45 godzin dostałem za to 198 euro i w gratisie na salarisie wpisali 39 godzin gdzie zawsze dokładnie liczę ile pracuje na wiekowce nie polecam nie opłaca się to totalnie zarobisz tyle ile w Polsce przy dobrych wiatrach można zarobić jak masz ogarnięta dobra prace tak pozatym to nie był mój pierwszy wyjazd a w innej firmie na spokojnie przy nawet 40 godzinach 38 miałem te 350 tygodniowo Wiec wnioski możecie sami wyciągnąć
1
Rada 2017-10-14 14:46
Trzeba było iść do biura i to wyjaśnić. Jak pracowałeś to ci się należy
Ania 2017-10-14 14:48
Ja tam pracowalam na wiekowce i bylo wszystko ok, skontaktuj sie z koordynatorem. Pozdrawiam chlopakow z rowerowni
Tomi 2017-10-15 18:41
praca na chłodni jakie warunki ile godzin tam się robię ile płacą?
1
jolka 2017-10-16 19:28
Praca na kwiatach płacą za godzine a pracuje się jak na akord. Da sie przyzwyczaić. Bandowe gnoja ludzi jak tylko mogą a same by rady nie dały. Większość z nich zapomniała kim byli .
1
Zostaw swoją opinię o RUIGROK - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RUIGROK