brak logo

RUIGROK

Opole

Opinie o RUIGROK

młodaxx 2016-06-19 14:48:05
No wydaje mi sie ze tylko aktualny dowod a za mieszkanie oni sami pobieraja z wyplat
młodaxx 2016-06-19 21:31:24
No pewnie wszedzie to na tej zasadzie dziala
3
ona 2016-06-20 21:22:13
Wie ktos kiedy beda ofert na lipiec
ona 2016-06-20 21:54:18
Trzeba dzwonic czy czekac na telefon
2
ona 2016-06-21 08:36:17
To chyba dobrze że widza ze komus zalezy
1
ona 2016-06-21 09:55:04
Na jakiej stronie są napisane aktualne oferty
ona 2016-06-21 13:04:33
A nie jest napisane od kiedy
nowa 2016-06-26 15:07:44
Ile wynosza oplaty dodatkowe tam na miejscu typu mieszkanie ubezpieczenie dojazd do pracy itp
nowa 2016-06-26 20:26:20
Kiedys cos czytalam ze ponad 70 tygodniowo i wlasnie mi sie troszke duzo wydawalo
1
ewa 2016-06-27 10:39:14
mieszkanie ok 60 ubezpieczenie dojazd
mloda 2016-06-27 20:24:51
60 tygodniowo? To 240 miesiecznie hmm pewnie polowa wyplaty hehe
ciekawski 2016-06-28 19:25:37
Może i pytanie nie na miejscu ale ile wynosi miesieczny zarobek "na czysto" w euro
12
pati 2016-06-29 16:44:47
Ja rozmawialam dzisiaj z Panią, powiedziała 65 euro tygodniowo za zakwaterowanie 3-6 osob i ubezpieczenie 26 euro tygodniowo, trochę dużo, przy bukietach, 7 30 euro na rekę, 40 h tygodniowo z mozwlioscia nadgodzin, czy ktos sie orientuje czy te nadgodziny faktycznie są czy to jakas sciemna?
nowa 2016-06-29 17:55:23
Ja tez rozmawialam dzisiaj i wlasnie wydaje mi sie duzo troszke i to jest ta oferta na minimum 4 miesiace z tego co pamietam
nowa 2016-06-29 18:28:26
A i mi pani powiedziala ze 10 h dziennie a w soboty krocej
marito 2016-06-30 14:06:27
orientuje sie ktos czy teraz szukaja kogos do pracy i czy maja jakies oferty?
1
xxx 2016-06-30 14:16:24
Ja sie orientuje :P szukaja do bukietow na minimum 3 miesiace. Wystarczy zadzwonic i powiedziec ze jest sie zainteresowanym
Ana 2016-06-30 15:33:51
Witam podacie numer telefonu do tej firmy ?
5
;) 2016-06-30 17:27:29
Dzisiaj nie przyszly zadne oferty trzeba pytac po niedzieli
-koka-... 2016-07-01 08:36:55
Witam,wyjezdzam w sobote tj.02.07.na bukiety krecone ale mam obawy czy beda godziny.Jedzie ktos jutro?jade z Katowic
xxx 2016-07-01 12:09:58
A na ile miesiecy?
pati 2016-07-01 18:11:35
Ja wyjeżdzam w sobotę 2.07 z Kielc :)
:P 2016-07-01 20:20:26
Ja tez jade :P
xooop 2016-07-12 08:49:52
Gdzie można sprawdzić oferty jakie sa ?
Kasia 2016-07-19 15:41:52
Nie polecam pracowałam teraz na na kwiatach. Masakra dziewczyna szefa nie miła przyjaciółka bandowej rządziła podkrecila tasme Panowie na rowerowni nie mili porażka za pokój ponad 70 euro są 4 i6 8 myszy w pokojach
3
xoooop 2016-07-19 15:58:36
przy czym pracowałaś ?
Kika__01 2016-07-19 22:46:53
W jakie państwa wysylacie?
ja 2016-07-27 12:06:18
wysłałam zgłoszenie i nie mam odpowiedzi, dzwoniąc pod dostepny na internecie kontakt sutomatyczna sekretarka informuje o zmianie numeru, dzwoniąc pod podany w nagraniu odzywa sie mieszkanie prywatne :(
Ana 2016-07-29 19:24:31
Ja właśnie za tydz wyjeżdżam i nigdy nie wrócę naściągają ludzi ,a potem nie ma godzin i siedzi się w pokoju bądź pracuje po 20 h w tyg i zarabia tylko by opłacić ubezpieczenie i hotel. Miałam być w pracy z partnerem ,a zostaliśmy rozdzieleni
3
Natalia25 2016-08-03 21:04:10
Witam chciałabym.się dowiedzieć na temat pracy był ktoś w lipcu bądź sierpniu jest tego roku jak praca wygląda jak traktują ludzi jak zarobki ?po.angielsku trzeba rozmawiać? Ubezpieczenie potracaja z pensji? Czy firma jest wyplacalna? Jak są.pary to rozdzielają?jak z mieszkaniami? Ile można zarobić? Ile potrzebne jest euro na wyjazd do wyplaty?Jedzie ktoś na sierpień bądź pracuje teraz?jade 1 razy i po prostu się martwię bardzo proszę o wyrozumiałości pozdrawiam i czekam na wmkare szybka odpowiedź
2
Aga 2016-08-03 21:17:21
Czesc :-) tez sie wybieram do pracy
1
Anti007 2016-08-08 17:48:40
Witam, Planuje może ktoś wyjazd do pracy przez to biuro? Bo ja chcę jechać wszyscy znajomi polecają Ruigrok. Tylko żaden ze znajomych nie chce jechać, a sama tak troszkę się cykam;p
2
Ktos 2016-08-10 13:18:06
Ja jestem właśnie w tej firmie i jest naprawdę okej
Wiolka 2016-08-20 22:20:00
Witam wszystkich .Tak czytam pytania i odpowiedzi wiec postanowiłam sie dolączyć.Pracowałam kiedyś niespełna parę miesięcy temu w tej firmie i szczerze nienarzekałam wiadomo są plusy i minusy.Jeżeli chodzi o pracę to faktycznie w wakacje są ogólnie oferty kierowane do osób na tzw.wiekówce wiadomo dlaczego lecz to nie przekreśla osób starszych .Ale najwięcej pracy zaczyna się wrzesień -październik .Firma jest jak najbardziej wyplacalna czasami sie zdarzały poślizgi z wyplatami ale biuro zawsze o tym informowało i nie było to więcej niż dwa dni opóźnienia .Pierwsza wyplata wplywa po 2 tygodniach przepracowanych .Jezeli chodzi o mieszkania mogę się tylko wypowiedzieć o pokojach na hotelu i wiadomo jak dbamy tak mamy :) A co do par starają się nie rozłączać lecz czasami zdarza sie ze niema dwuosobowych pokoi wolnych i wtedy musza rozdzielić ale zawsze dane pary wpisują na listę poczekalni i gdy cos się zwalnia lokują pary razem .Co do traktowania ludzi roznie to bywa ogólnie w biurze czy na rowerowni na złe traktowanie nie można narzekać chyba że ktoś jest opryskliwy czy chamem wiec nieoczekujmy ze będą tez mili :) Co do zarobków to jest tylko zależne od przepracowanych godzin trafisz do firmy gdzie masz stale jest świetnie jeżeli trafisz do pracy gdzie jest ciężko z godzinami to i wiadomo ze i wyplata nie jest taka jakabysmy chcieli :) Co do języka ogólnie nie jest on wymogiem aczkolwiek dobrze jest znać chodziaż podstawy j.angielskiego bądź holenderskiego dla nas samych jest to przyjemniejsze w komunikowaniu się :) Mam nadzieję że jakoś pomogłam :)
Paula 2016-08-23 14:48:50
Wszystko zależy od tego gdzie pracujesz i ile godzin tygodniowo. Jak sa godziny to jest i dobra kasa.
Paula 2016-08-23 15:00:19
Byłam przez te biuro na 6 tygodni w marcu po obronie. Pojechalam bo siostra pracowała tam i akurat załatwiła mi pracę tam gdzie ona. Godziny były minimum 55 zawsze ! A nawet zdarzało się po ponad 70 w tygodniu. Dla ludzi którzy jada zarobić fakt ze są godziny i to w takich ilościach to rarytas bo przeciez nie jedziesz tam siedzieć. Fakt pracowaliśmy dzien w dzień ale warto było za takie pieniądze :) Biuro jak biuro sa tam Polacy i Holendrzy jakoś przyjaźnie nie sq nastawieni za bardzo no ale człowiek to człowiek :) Warunki mieszkaniowe mieliśmy bardzo fajnie mieszkaliśmy na Hotelu w Hillegomie na Pastoorslan. Wyplaty na czas jedynie jak bylo opoznienie to biuro informowało ale to bylo gora dwa dni :) Teraz w tygodniu też bede dzwonila w sprawie pracy bo chce pojechać z mama na 3 miesiące :)
aaaahhhhaaaa 2016-09-15 18:22:04
witam czy ktos posiada aktualny nr tel opole?
saba 2016-09-29 13:35:45
stare posty. w sobote wyjezdzam na cebulki do lisse. na 10 tygodni. dam znac co i jak
robol 2016-09-29 18:39:51
wiekuwka muwi wamto coś
1
saba 2016-09-29 18:46:43
cos czytalam ze do 23 lat pracuje sie za niższą stawke ale nie wiem dokładnie ile
ziom 2016-10-06 20:21:44
Witam
Praca jest, mieszkanie jest, kasa jest.
Warunki mieszkaniowe różne jest raz lepiej raz gorzej zależy z kim mieszkasz. Opłaty jakieś 60-80 euro tygodniowo (zależy ilu osobowy pokój)+ 23 euro ubezpieczenie.
Praca jak praca lekko nie ma ale do wytrzymania a z kasą bywa różnie bo to zależy czy są godziny czy nie.
Firma wypłacalna jak najbardziej a jak są poślizgi to taj jak pisali wyżej max 2 dni i ludzie są o tym fakcie informowani.
Na początek trzeba sobie zabrać parę groszy na 2 tygodnie życia (200euro w zupełności wystarczy a jak bez używek typu papierosy to i 100 powinno starczyć )
xxx 2016-10-19 15:42:11
Szkoda tylko że te wszyskie opinie negatywne są od razu usuwane. pozdrawiam
3
Mxxx 2016-10-28 17:02:21
Witam! Wybiera się ktoś w poniedziałek do pracy na układanie bukietów na taśmie oraz stroiki czy coś takiego?
Jadę pierwszy raz w te tereny, po jakim czasie dostaje się wypłatę? Czy ktoś wie czy ta praca jest trudna i ile dni w tyg się pracuje?
Please911111 2016-11-01 15:21:55
Witam czy orientuje się ktoś ile dostanę normalnej wypłaty ? I po jakim czasie ona będzie ile odlicza ją i z której wypłaty za mieszkanie ,buty,ubezpieczenie na początku jestem tutaj drugi dzień z właśnie biura Ruigrok mam 21 lat proszę o odpowiedź szybką
?
ewa 2016-11-01 18:16:36
a co robisz i jakie masz warunki bo za 3 tyg mam z nimi wyechac
3
kacper 2016-11-24 11:51:27
firma może być ale jak coś ci sie stanie zachorujesz zemdlejesz w pracy czy w drodze do pracy to możesz sie od razu pakować i wracać do pl tak traktują pracowników i to nawet tych co pracują już jakiś czas tak wlasnie zostal potraktowany mój kumpel z firmy. Godziny róznie zależy gdzie trafisz. Ludzie z biura też różni pan Gerard zwykł cham i prostak chłopaki z rowerowni ok
3
Adrian 2016-11-28 11:13:41
Witaj jadę żyje firmy do produkcji serów jakie tam są zarobki tygodniowe
Lukasz 2016-11-30 14:09:51
Witam tez planuje wyjazd z tej firmy ,jak chcesz jakis kontak daj znac to sie odezwe pozdrawiam
polak 2016-12-03 18:10:16
Firma Ruigrok to banda złodziei, płaci się za same kary. Godzin wcale nie ma tylko siedzi się na domku a ludzi ściągają z Polski po to żeby nie były puste mieszkania.
Po dwa autobusy jeżdżą z Polski a ludzie tacy naiwni.
Pozdrawiam Biuro oszustów
1
patka 2016-12-05 20:46:31
Na serach jest duzo godzin. Pracuje się po 10-11h dziennie. Tydzień dniówki tydzień nocki. Tygodniowo jak dobrze pojdzie zarobisz koło 300 euro tygodniowo. Do warunkow trzeba sie przyzwyczaic, najgorsze to przebieranie sie :) przerwy są co 2-3 h po pół godziny (ktore odliczasz ) i jedna przerwa 15min gratis od firmy.
Zostaw swoją opinię o RUIGROK - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RUIGROK