Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o RUIGROK

Pracowałeś w firmie RUIGROK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Michał Szkopiak - 2015-04-28 12:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaaaaa - 2015-03-30 18:03:29]:
Hej jestem singlem mam doskonały język angielski zaistniałem w wielu dziedzinach pracy w Polsce jak i za granicą mieszkam aktualnie w Polsce ale szczerze to mi się nudzi i pracę mam dorywczą co stanowi problem chciałbym gdzieś wyjechać lecz nie mam kontaktu do odpowiednich osób a przez bydgoskie agencje za bardzo mi nie odpowiada ze względu na różne opinie w razie chęci wspólnej podróży proszę o kontakt na maila szkopiakm@gmail.com lub telefoniczny 532787154, pozdrawiam Michał
zdjecie uzytkownika
akcyjna - 2015-05-09 23:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
osobiscie zauwazam sporo zmian na gorsze, firma sciaga ludzi na akcje, na ktorej okazuje sie ze nie ma godzin, mało tego zabiera kase za busa w obie strony ( kiedys bylo to darmowe) malo tego wrzuca na najdrozsze pokoje, za takie akcje dziekujemy,osobiscie nie polecam
zdjecie uzytkownika
edd - 2015-05-11 08:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wowi - 2015-04-04 16:38:19]:
Same puste frazesy.Zero przykładów konkretnych.Ci co narzekają po prostu źle trafili lub najzwyczajniej są leniami i nierobami,pojechali zarobić ale się nie narobić.A bez pracy niema efektów.No chyba że jedzie się po to tylko żeby wszystko co się zarobiło przechlać i wyjarać. Najlepsze jest to że ja tylko czytam te wypociny bo nigdy tam nie byłem.Pracuję sam,mam swoją firmę i robię w większości w niemczech.Ludzie weźcie się do roboty,nie narzekajcie nie wymagajcie cholera wie czego za swoją marną pracę.Postarajcie się i nie miejcie postaw roszczeniowych,bo jedyne co się wam należy to nauka na czym polega ciężka praca.Tam mamusi niema która pomoże i pozwoli spać do 15-stej żeby obudzić syneczka czy córeczkę na obiadek.Obudźcie się.
zdjecie uzytkownika
Franek - 2015-05-11 20:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Cześć,
Mam pytanie odnośnie tego biura. Wraz z kuzynem jesteśmy studentami, którzy chcą zarobić. Nie bawi nas zielsko, koks czy nadużywanie alkoholu. W poprzednim roku będąc przez pewną agencję najgorsze przeżycia nie mieliśmy z pracą, bo pomimo tego że się człowiek natyrał jak wół, to był zadowolony że zarobił. Ale wkurzali nas Polaczki mieszkające z nami. Co tydzień dwudniowa impreza w weekend, człowiek chciał się choć raz wyspać i żeby miał święty spokój przez dwa dni, ale te tłumoki nie dawały możliwości. Sprzątać ja sprzątałem i czasami kuzyn (reszta pełna wyjebka). W nocy wracając z roboty gdzie ja trochę wcześniej wracałem zdążyli mnie obudzić przynajmniej 3 razy. Już nie mówię o chlaniu i jaraniu zielska. Powiedzcie mi proszę - czy w tej firmie również są takie osoby? Często się je spotyka? Chcemy mieć święty spokój. Nawet jeśli mniej zarobimy, ale żeby nikt nam się nie wpierdzielał z "Polaczków". Jesteśmy ogarniętymi chłopakami i proszę powiedzcie - jest jakiś sens wyjazdu przez tę firmę? Te duże agencje są na straconej pozycji u nas.

Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
Paula_B - 2015-05-11 21:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A mam takie pytanie, bo już przeglądam te posty od roku i zastanawiam się na jakiej podstawie oni robią selekcję... Trzeba ich męczyć telefonami? Bo w tamtym roku przed wakacjami dzwoniłyśmy z dwiema koleżankami co czwartek bojadże i pytałyśmy się czy coś jest i jedna pojechała, a my nie dostałyśmy się. Ogólnie rzecz biorąc to koleżanka nie narzekała, mówiła że praca nie jest mega ciężka, zarobki w miarę ok i po prostu nie ma co się unosić dumą, bo to tylko praca sezonowa. Ktoś ma tam numer telefonu do tego biura w Opolu? jeśli ktoś nie chce tu pisać, proszę na maila paulinabogon@gmail.com . Jestem studentką, mam 21 lat.
zdjecie uzytkownika
Amanda - 2015-05-19 10:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Franek - 2015-05-11 20:51:30]:
Hej Franek, mam pytanko, mógłbyś proszę napisać przez jakie biuro pracowałeś wcześniej wtedy gdy te "polaczki" dały ci tak popalić. Jestem studentką mam 20 lat i szukam pracy na wakacje. Pozdrawiam...
zdjecie uzytkownika
Amanda - 2015-05-19 10:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Amanda - 2015-05-19 10:28:32]:
Możesz też napisać do mnie. Moj numer gg: 8470652. Z góry dziekuję i pozdrawiam...
zdjecie uzytkownika
meeme - 2015-06-08 23:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
orientujecie się może kiedy można do nich dzwonić, jeśli chcę wyjechać na początku lipca? rok temu dzwoniłam tydzień w tydzień przez 2 miesiące i nic..nie chciałabym teraz przegapić wyjazdu, a ze względu na obronę mogę wyjechać dopiero po 26.06. Myślicie, że jest jakaś szansa?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-06-14 19:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak składdac i wysyłac cv do biura ruigrok.
dajacie namiary emal itd
zdjecie uzytkownika
dkx1992 - 2015-06-15 16:28:34 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ! Chciałem zapytać o ogólną opinie, czy warto się pchać w tego Ruigroka całego ? Właśnie złożyłem z dziewczyną aplikację, by spróbować się tam dostać o 1 Lipca 2015. Jaka jest tam stawka za godzinę (na rękę) ? Czy za mieszkanie się płacie, jeśli tak to ile ? Czy posiłki są zapewnione czy na własną rękę ? Czy panuje tam holokaust i się wyżywają na Tobie, czy idzie pracować normalnie ?
zdjecie uzytkownika
nowu - 2015-06-15 19:05:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dkx1992 - 2015-06-15 16:28:34]:
za ubezpieczenie,dojazd do pracy,mieszkanie sie płaci.

A DEKLARCJE GDZIE SKŁADALES PODAJ EMAL LUB NAMIARY
zdjecie uzytkownika
Artur Szprycha - 2015-06-19 00:31:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie płaci sie za dojazd do pracy, Hajs sie zgadza wiec jest ok. jak sa akcje jest tzw: zapierdol.
zdjecie uzytkownika
praca - 2015-06-19 12:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
artur mozesz dac namiary do tego biura.
-emal itd
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-06-20 12:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos dzis?
zdjecie uzytkownika
misiak - 2015-06-20 18:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myslicie ze jak przyjedziecie do ruigroka to Wam czerwony dywan rozloza na powitanie.Ja tam jezdze od szesciu lat i nie narzekam prace mam pieniadze wplywaja na konto co tydzien i mieszkam zawsze na liliach lub krokusach a narzekanie to chyba cecha narodowa Polakow.
zdjecie uzytkownika
niki - 2015-06-20 20:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Misiak masz racje,ja mieszkam obok na hotelu,nie narzekam jest spoko
zdjecie uzytkownika
Karol - 2015-06-23 12:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja sie wbieram w ten weekend. Pierwszy raz jade z kolegą mamy nadzieje że będzie git. Tylko jedno pytanko weekend jest pracujący ? Jak tak to jest tak samo płatny jak od pon.-pią.?
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-06-23 15:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na stronie Ruigroka jest teraz informacja ze jest praca na cebulkach do 22 lat☺ byłam teraz na akcji na dzień matki i moim zdaniem bardzo fajna firma
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-06-24 09:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie będziecie mieszkać? Mówili Wam?
zdjecie uzytkownika
meeme - 2015-06-24 18:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasia, a czy mogłabyś podać adres tej stronki? nigdzie nie mogę znaleźć..
zdjecie uzytkownika
Karol - 2015-06-24 22:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jutro ma do mnie Pani dzwonić i wszystkie szczegóły podać
zdjecie uzytkownika
blomka - 2015-06-25 12:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam co jakis czas te wszystkie opinie i czesto zastanawiam sie,czy to napewno o Ruigroku opinie. Wiadomo,ze czasem jest lepiej,czasem gorzej,ale nigdy nie zdarzylo sie,aby mi wyplata na konto nie wplynela..albo,ze pracy nie ma..to bzdury. Opisy G. jako strasznego,bezdusznego itp...bzdura takze!. Zastanawiam sie ile tych opinii pisze konkurencja,ktora chcialaby po prostu Ruigroka wykosic. Sztuczka stara,jak swiat. Ja te firme polecam,jako pracodawce. Jestem tu dosc dlugo,pracuje i nie jest zle. W biurze osoby pomocne i mile,nigdy nie spotkalam sie ze zlym potraktowaniem. Nooo..moze na rowerowni jedna osoba zachowuje sie jakby byla wlascicielem tej firmy,ale to juz inny watek..
zdjecie uzytkownika
oskamówa - 2015-06-25 16:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na rowerowni wszyscy są ok!Firma wypłacalna,myślę że to jest najważniejsze!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: IPamietam ten dzien jak dzis weszlem do biura nikogo nie bylo. Czekalem ok 1godziny. Az. Poprzyjezdzaja do pracy po czym czekalem nastepne ok 20 min az bystra pani. Beata wydrukuje papiery nikogo nie obchodzilo ze czlowiek dopiero przejechal 1100km. I chcial by sie polozyc. Po czym wlasnie przyszla pani bystra basia. I zadala pytanie. Iile ci wystarszy ??? Spojzalem na nia. Wiadomo co pomyslalem. Usmiechnelem sie grzecznie i powiedzialem.pani da te papiery i sobie tytrze rant z nosa poczym usmiechnolem sie jeszcze raz i wyszlem. Tak przebiegala moja rozmowa
Pytania: Trudno dokonca powiedziec jakie zadawala pytania. Bylem bardzo zmeczony a pani bardzo pobudzona. Aczkolwiek nie milo wspominam ta pania. Aczkolwiek nawed sobie nie zdajecie sprawy jak bardzo kocham kobiety.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-06-26 23:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prorok.nl każdy dostaje swój login i hasło do tej strony i sprawdza tam swoje solarisy . Żadnych ofert pracy tam nie ma tylko informacja o tych cebulkach ☺
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-06-26 23:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pruigrok.nl miało być ☺ słownik wpisał za mnie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RUIGROK

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy RUIGROK?
Zadaj pytanie
alert