Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o RUIGROK

Pracowałeś w firmie RUIGROK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anka - 2014-07-03 18:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurcze waśnie tez dzwoniłam i się nie odzywają. chciałam wyjechać w przyszłym tygodniu i czas troche goni..
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-07-04 23:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wielka tragedia niepolecam w pokojach myszy ludzie w pracy tragedia kasa tragedia
zdjecie uzytkownika
beata - 2014-07-05 12:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia - 2014-07-04 23:09:19]:
Kasia czy mogłabyś napisać dokładniej opisać o co chodzi dlaczego z ludźmi tragedia , z kasa i mieszkaniem?
zdjecie uzytkownika
beata - 2014-07-05 12:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś już był na cebulkach w tym roku i już wrócił bądź nadal tam jest?
zdjecie uzytkownika
xvdvc - 2014-07-05 19:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to biuro ma jakas strone internetowa ?
zdjecie uzytkownika
jjjj - 2014-07-05 19:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
to biuro ma jakąś stronę internetową bądz meila ?
zdjecie uzytkownika
Wyjazd - 2014-07-11 10:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wyjeżdza ktoś z was jutro do Hillegom do pracy przy kwiatkach?
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-07-12 14:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś wie czy będzie jeszcze jakiś wyjazd do Holandii w tym miesiącu?
zdjecie uzytkownika
DoPatryka - 2014-07-12 15:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak dzisiaj jest wyjazd przecież
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-07-12 17:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem czegoś w takim razie . dzwoniłem 2 razy w tym tyg do biura i powiedzieli ze w środę będą wiedzieć na 100 czy jest wyjazd i jak coś to do mnie będą dzwonić, 2 raz dzwoniłem w czwartek i powiedzieli ze nie ma żadnego wyjazdu w tym tygodniu a teraz się okazuje ze jednak jest .... czy oni są poważni...;/
zdjecie uzytkownika
MaciejMoczyMorda - 2014-07-13 12:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już 3 razy byłem przez tą firme, zawsze była wypłacalna, podatek 20-30E, ubezpieczenie chyba też ok 30E, mieszkanie zależy gdzie 45-65E. A wypłaty przy 40h pracy w tyg po odliczeniu wszystkiego to 220-260E zależy od mieszkania. Masz więcej godzin wiadomo wieksza wypłata. Rozliczenia podatkowe dostawalem wczesniej niż pity w Polsce:D.Myszy w pokojach no na parterze tak bywa ale od tego są łapki czy klej, u mnie w PL nawet szczur się znajdzie i jakoś żyję :-)
Jak jedziesz do pracy zarobić a nie na wakacje to na 100% jakoś przeżyjesz, sklepy nie daleko 15-20min z buta(tylko że chleb nie dobry). Praca do 6-8km=rower(pizga żabami masz być w pracy), dalej busem lub cytrynką. Jak ktoś jedzie na wakacje lub używki to niech uważa bo leni, ćpunów i boxerów szybko wychwytują i tacy delikwenci mają zjazdy do PL + kary.
Pozdrawiam i życzę powodzonka
zdjecie uzytkownika
roben - 2014-07-13 14:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byl wyjazd?! Dzwonie regularnie,od paru tygodni,spisali moje dane,truje im tylek,ze bardzo zalezy mi na ofercie,a oni mi klamia w zywe oczy,ze nie ma wyjazdu? Oni sa niepowazni!
zdjecie uzytkownika
fhfj - 2014-07-16 13:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak był wyjazd 12 lipca, do mnie zadzwonili po 2 dniach, tylko ze ja bylem u nich osobiscie zostawiajac zaswiadczenie o nie karalności :-) Pozdrowienia z Holandii
zdjecie uzytkownika
kazik - 2014-07-16 17:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wciskają kit ludziom totalnie. Mój kolega pracuje tam od trzech tygodni i mówi że jest zadowolony, a ja wydzwaniam do ruigroka co drugi dzień i ciągle powtarzają że nie ma ofert pracy, a 3 dni temu kolega mówił, że właśnie przyjachali z Polski nowi pracownicy... Szkoda gadać. Mam doświadczenie zawodowe na produkcji i w ogrodnictwie, znam bardzo dobrze j. anglieski, mam prawo jazdy, wyższe wykształcenie i ludzie z tej agencji(podobnie jak z innych) olewają większość dobrych kandydatów bo potrzebują "niekumatych" których łatwiej kontrolować. W Polsce pracy nie ma, a jak jest to ludzie i tak wolą robić za marne pieniądze za granicą niż za marne pieniądzie w Polsce bo to pierwsze bardziej się opłaca, nawet po odjęciu wszystkich dodatkowych kosztów. Chyba zostaje tylko opcja wyjazdu indywidualnie w ciemno.
zdjecie uzytkownika
do fhfj - 2014-07-16 18:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fhfj - 2014-07-16 13:23:04]:
napisz o nowych przyjeciach jak juz tam jestes na miejscu, bo w necie oferte brak. papier o niekaralnosci masz przetlumaczony czy wystarczy wersja oszczedna i tylko polski druczek im wystarczy?
zdjecie uzytkownika
fhfj - 2014-07-17 07:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Papier przetlumaczony. A pracę mam przy kwiatkach.
zdjecie uzytkownika
Seba 19 - 2014-07-17 12:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fhfj - 2014-07-17 07:36:55]:
Cześć. Pochodzę z Opola i jestem po maturze, chcę wyjechać z tego kraju, ale nie wiem czy bez doświadczenia żadnego i tyle co angielskiego znam z seriali warto sie pchac do jakiej kolwiek roboty.
zdjecie uzytkownika
Erza Scarlet - 2014-07-17 14:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znam firmę z słyszenia już lata, lata. Wiadomo jako młody smark do Holandii za robotą nie bardzo, a dziś jest inaczej. Opinię zawsze słyszałam pozytywną, sama jeszcze jej nie znam, no ale myślę że czas poznać. Ostatnim razem pracowałam w NL z firmy E&A w 2012, a teraz mówią w prost mam 23 lata, nie ma dla mnie pracy, no chyba że jestem wyjątkiem. Niestety, poczułam się zawiedziona, dyskryminacja moim zdaniem XD Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-07-18 12:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja już dzwonie od początku lipca i ciągle słysze, że nie ma jeszcze ofert i żeby dzwonić w środę, więc dzwonię i dalej nic. Co tydzień wysyłają ludzi, ale nie ma ofert. ŻENADA
zdjecie uzytkownika
zawiedzione - 2014-07-18 16:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to porażka... w tym tyg mamy przepracowanych tylko pare godzin, jak pytasz o prace to ciagle Cie zbywaja , ze bedzie i trzeba czekac... nikt nie traktuje Cie tu powaznie
zdjecie uzytkownika
Seba 19 - 2014-07-18 18:51:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Erza: mloda jestes, ale ja jescze mlodszy. Ale jak widze dalas rade. napisz tylko o tym dlaczego Cię tam już nie chcą @Ania: co konkretnie Ci tam mówią? Pozdrawiam i powodzenia życzę.
zdjecie uzytkownika
Erza Scarlet - 2014-07-21 19:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( Seba 19 ) Nie znam konkretnie powodów, ale przypuszczam że pierwszym z nich jest mój wiek, gdyż musiałam bym dostawać najwyższą stawkę XD a drugi, powód to mój angielski, tak przyznaję sie mój angielski jest do kitu, ale dużo więcej zrozumiem niż sama coś wybełkotam. Ostatnim razem nie mieli jakoś z tym problemu . Nie rozumiem o co im chodzi :( ( proszę wybaczyć moje błędy )
zdjecie uzytkownika
rozczarowana - 2014-07-23 14:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NE POLECAM RUIGROKA!!! GŁUPIE KROWY SIEDZĄ W BIURZE I PIERDOLĄ, ZE NIE MA PRACY, A CO TYDZIEŃ LUDZI WYSYŁAJĄ
zdjecie uzytkownika
rozczarowana2 - 2014-07-23 21:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam to co napisala kolezanka powyzej . Jedziesz na 8 tyg , praca konczy sie po 2 i siedzisz jak idiota na hotelu i czekasz czy z łaski zadzwonia czy cos jest . Takze polecam poszukac innego biura !
zdjecie uzytkownika
smutna - 2014-07-23 21:24:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam. Ludzie okropni. Warunki mieszkalne nie wyobrażalne. Zdarzają się myszy. Pracy nie ma. Choć dzwoni się codziennie. Bieda bród i ubóstwo
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RUIGROK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x