Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o RUIGROK

Pracowałeś w firmie RUIGROK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
marlll - 2015-09-18 12:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czy facet potrzebuje tak akt niekaralnosci ?
zdjecie uzytkownika
jola - 2015-09-18 12:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na meko zawsze są godziny a teraz to już nawet bardzo dużo
zdjecie uzytkownika
normalny pracownik - 2015-09-25 09:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tą opinie można podać za najbardziej odzwierciedlającą rzeczywistość jak to czytałem ta wypowiedz to w sumie napisał bym to samo:) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mimimi1111 - 2015-09-27 02:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie co wy za głupoty piszecie,ja też pracuję w oskamie i uważam że złej baletnicy przeszkadza nawet rąbek od spódnicy!!!jeżeli ktoś chce pracować i robi to z pełnym zaangażowaniem to pracował będzie o ile pracę traktuje poważnie.W oskamie pracują naprawdę fajni ludzie,nigdy nie doświadczyłam żadnej przykrości z ich strony.
zdjecie uzytkownika
kidler - 2015-09-29 21:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie mówią , że praca w tym miejscu daje dużo satysfakcji. Mnie jednak interesuje raczej to jak ta satysfakcja ma się do rzeczywistych warunków na jakich przychodzi im pracować. Zresztą chodzi im pewnie o pracę poprzez Ruigork , a mnie ciekawi jak wygląda praca u samego pośrednika pracy jakim on jest
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2015-09-30 12:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile sie czeka w Ruigroku na prae dzwonie 2mc i mam dzwonic srode po 15 to samo juz od 2 mc
zdjecie uzytkownika
suza - 2015-10-17 19:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
moglby ktos podac numer tel do tych pan z biura w holandii, ktore kontaktuja sie z ludzmi ktorzy pracuja w dekamarkt? pilne
zdjecie uzytkownika
Nowy Pracownik. - 2015-10-23 09:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam Wszystkich czy ktoś wybiera w Sobote do Holandi z Firmy Ruigrok na Sery.
zdjecie uzytkownika
Ilona - 2015-10-23 22:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również na Sery jutro się wybieram...
zdjecie uzytkownika
Nowy Pracownik - 2015-10-24 13:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a skąd sie Wybierasz !
zdjecie uzytkownika
Ha - 2015-10-30 13:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Chciałbym dowiedzieć się, jakie warunki pracy i zakwaterowania oferuje ta firma w Holandii. Myślę dość poważnie nad wyjazdem za granicę, i właśnie Holandię biorę pod uwagę. Nie chciałbym jednak trafić na firmę, która mnie "oleje" jak tylko wyjadę, jednak ważne by mieć z kimś z biura kontakt non stop.
zdjecie uzytkownika
stefcio - 2015-11-05 15:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
my jedziemy z kumplem w sobotę na zbieranie zamówień podzieli się ktoś opinia co do pracy wie tylko tyle ze na chłodni
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-11-11 13:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej wybiera sie ktos moze przez ta firme niedlugo do pracy?
zdjecie uzytkownika
Marsello - 2015-11-12 06:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [opole - 2015-08-06 19:01:29]:
Posłuchaj. Jeżeli właśnie chodzi o chłopaków z rowerowni albo dziewczyny z biura,to wszystko się załatwi-tylko nie można cfaniakować.Firma jako pośrednik jest jedna z najlepszych-zależy tylko do jakiej firmy do pracy trafisz.Nie oszukujmy się,wszędzie trzeba pracować
zdjecie uzytkownika
miśka - 2015-11-13 08:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja,dostałam propozycje pracy na,cebulkach i czekałam 1-2tygodnie jadę teraz w. Sobotę..pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-11-13 12:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja dzwonilam do nich 2 tygodnie temu i cisza
zdjecie uzytkownika
maniaa - 2015-11-17 12:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [aaa - 2015-11-11 13:11:37]:
hej ja sie wybieram dzwonilam wczoraj do biura to jeszcze nie mają ofert pracy
zdjecie uzytkownika
maniaa - 2015-11-17 12:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [maniaa - 2015-11-17 12:35:47]:
bo do nich jest najlepiej dzwonić 2 razy w tygodniu coś wiem o tym :)
zdjecie uzytkownika
meeme - 2015-11-30 13:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
osobiście bardzo polecam tę firmę osobom, które myślą o pracy sezonowej. W wakacje jest dużo godzin zwłaszcza, jeśli się jest na wiekówce. Na pewno nie ma mowy o obijaniu się, młode dziewczyny, które zaledwie "głaskały" cebulki przy taśmie szybko mogły się pożegnać z pracą. Jak się ma szczęście to można trafić na domek z fajnymi ludźmi, chociaż w każdym miejscu jest jakiś patologiczny element. Wystarczy się nie przejmować i znaleźć swoje towarzystwo. Osoby z biura pomocne i miłe (choć i tu znajdą się wyjątki, które przyjadą po Ciebie na miejsce pracy z wielka łaską..). Na pewno będę moje ostatnie robocze wakacje dobrze wspominać i baaardzo liczę na to, że uda się pojechac i w przyszłym roku :)
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-12-09 00:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie ja już szukam czegoś, zeby na wakacje sobie zaklepac i to chyba bedzie najlepsza forma jaką do tej pory znalazłam jednak, wiec wyśle CV pewnie
zdjecie uzytkownika
malenka - 2015-12-16 21:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kaja - 2015-12-09 00:43:17]:
Witam,pracuje w tej firmie od dłuższego czasu,widze co się zaczyna tutaj dziac .biuro i jego pracownicy maja nas totalnie gdzies,ludzie dzwonią proszac o wizyty u lekarza,mdleja w pracy a oni nawet się nie kwapia żeby przyjechać,najlepiej to rob i milcz!!!! coraz więcej ludzi ucieka do innych firm z dnia na dzień ,nawet nie powiadamiając biura,majac stala firme jeszcze można liczyc na zarobek,chodz i sa takie gdzie jest mało godzin ok 17-25,trzeba starac się o nadgodziny.NIE POLECAM DLAOSOB Z WIEKOWKA BO SA FIRMY GDZIE ODSTEPUJE SIE OD TYCH PRAKTYK I TAM WART SIE KIEROWAC. zYCZE POWODZENIA ....:) Sama tez jestem na etapie szukania nowej firmy,ale teraz już wiem na co warto zwracać uwagę.
zdjecie uzytkownika
toner - 2015-12-19 03:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To od czego zalezy, czy w danym tygodniu beda godziny do pracy, czy nie i z jakim wyprzedzeniem o tym informują. Jak mniemam to na przestojowe z ich strony nie ma co liczyć.
zdjecie uzytkownika
Radecki - 2016-01-04 13:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak... Dla mnie to jest firma dla ludzi ktorzy nie potrafia sobie zalatwic innej pracy , nie znaja jezyka , sa wygodni , nie maja wyjscia. Wieloletni pracownicy ktorzy sie ''opiekuja produkcja'' pluja nowym pracownikom w twarz a oni na dodatek udaja ze pada .
zdjecie uzytkownika
adi - 2016-01-04 18:29:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka, każdy z nas jest inny,nie zawsze wszyscy polacy sa jednakowi, mysle @Radecki,ze nie chodzi tu o kwestie radzenia sobie, ale uważam,ze dobrze mieć pracę i płacę
zdjecie uzytkownika
pracownik długoletni - 2016-01-09 20:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy porażka
zdjecie uzytkownika
eldoran - 2016-01-10 00:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy pracownik ma inny punkt widzenia na firmę, dziwi mnie jednak niezadowolenie ze strony długoletniego pracownika, atmosfera i pieniądze nie są złe, więc skąd taka nagła zmiana ?
zdjecie uzytkownika
wowo - 2016-01-11 19:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Racja
......
zdjecie uzytkownika
Truskawa - 2016-01-12 17:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepiej dzwonić do biura do Holandii bo w Opolu nigdy nic nie wiedzą i nie mają ofert... tak miałam w lipcu ... kilka razy dzwoniłam i nie było ofert, wystarczy jeden telefon do Holandii i wyjeżdżlam za tydzień ... w sezonie miałam po 45-48 godzin i to bardzo fajnej pracy przy cebulkach. .. skończyły się w jednej firmie to na drugi dzień jechałam juz do innej ;) jeśli Ty masz odpowiednie podejście do nich oni mają takie samo do Ciebie... no i na akcjach są fajne e godziny ;) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
adi - 2016-01-14 01:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchaj moze nie sa na biezaco ze wszystkimi ofertami pracy,moze nie nadazaja wszystkich zamieszczac,skoro maja tyle, poza tym wspolpracuje w wieloma firmami za granica i istnieja juz kilka lat
zdjecie uzytkownika
pracuje tu 10 lat - 2016-01-29 11:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca na kwiatach po 20 30 godzin stawka 8.80 za mieszkanie 74 euro praca ciezka. Panie z biura nie mile szczególnie Pani Monika z rowerowni chamscy nacpani mysla ze nie wiadomo kim są. Firma się zmieniła na gorsze nie polecam
zdjecie uzytkownika
pracuje tu 10 lat - 2016-01-29 11:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca na kwiatach po 20 30 godzin stawka 8.80 za mieszkanie 74 euro praca ciezka. Panie z biura nie mile szczególnie Pani Monika z rowerowni chamscy nacpani mysla ze nie wiadomo kim są. Firma się zmieniła na gorsze nie polecam
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2016-02-21 20:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no warunki nie wyglądają na bardzo przyjemne, ale skoro pracujesz tu uwaga uwaga 10 lat.. to chyba nie ma tragedii. Nie oceniam, ale Ruigrok widocznie aż tak złe nie jest :)
zdjecie uzytkownika
Nos Hotelu :D - 2016-03-18 15:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma w 100% wypłacalna co tydzień kasa jest i to się liczy :D
zdjecie uzytkownika
Canabiss - 2016-03-19 08:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam Firme Ruigrok Wyplacalna na czas tak jak kolega wyzej napisal Gerard to dupek jest nie mily do pracownikow ale ogolnie jest spoko z kasa nie leca w chuja praca jest za przejazd sie nie placi sciagaja po pierwszej wyplacie zakwaterowania zalezy gdzie sie trafi ja akurat placilem 43 z mieszkanie ale mieszkalem w 6 osobowym pokoju.... sa mieszkania po 70+ i juz ladniejsze i nie ma takiego scisku.
zdjecie uzytkownika
kosik - 2016-03-19 20:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Canabiss, wielki dzieki za informacje. W takim razie mnie zastanawia na ile osób przypada np. lodówka, skoro pokoje sa 6 osobowe. Ogółem 8,80 euro za godzinę to dobra stawka zarobkowa.
zdjecie uzytkownika
binka - 2016-03-20 19:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kosik - 2016-03-19 20:25:05]:
Witaj,lodówki są dwie ale malutkie zamrażalniki
zdjecie uzytkownika
20 - 2016-03-22 10:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli co prawie 7 euro na godzine tak, pokoje mi trochę mogą przeszkadzać, bo przyznam szczerze, że boje się ludzi, którzy głośno mogą chrapać, ale co zrobić
zdjecie uzytkownika
Lisse - 2016-03-27 00:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ok, Gerard też ok, wszystko zalezy jak sie podchodzi do sprawy, kasa też sie zgadza, wszystko na czas, a ludzie którzy pier.dolą że jest lipa to poprostu zostali zwolnieni z dwóch powodów albo nie dawali rady w pracy albo przez imprezy tudzież olewali prace (spóźniali sie, przychodzili po wczorajszy itp.)
zdjecie uzytkownika
p. - 2016-03-27 20:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w firmie Bakker w Lisse kilka sezonów przez tą firmę i byłem zadowolony, wypłata na czas, mieszkałem na prywatnym więc ciężko mi się wypowiedzieć o mieszkaniach firmowych. ogólnie polecam zero problemów z ich strony.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-03-28 13:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kilka osób pisało o chłopakach z rowerowni, zgadzam się z tymi opiniami że dziwni to ludzie, chore jazdy mają w swoich głowach, ktoś z tej firmy mógłby się nimi zająć.
zdjecie uzytkownika
20 - 2016-04-01 13:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To powinieneś to gdzieś w takim razie zgłosić, żeby nie było chorych jazd, ale co zrobić, jeśli nie przeszkadza komuś to bardzo, w ogóle dla mnie to dziwne, bo pierwsze słyszę
zdjecie uzytkownika
misiak - 2016-04-13 15:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja o chlopakach z rowerowni mam dobre zdanie moze i nerwy im czasami puszczaja wcale sie nie dziwie bo maja do czynienia z roznymi ludzmi np z cpunami pijakami i nierobami
zdjecie uzytkownika
paweł - 2016-04-18 17:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca na chłodni nie polecam temperatura -20 jeden chłopak łasnie odmroził palce malo brakowała a by amputowali je nawet odzieży ochronnej w pracy nie dostaniesz typu rekawice pozadne wszystko trzeba samemu załatwiać przemrozone nogi i rece to standart zanim sie tu wybierzesz pomysl zdrowie czy 9 euro brutto
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-04-21 21:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Mam pytanie , jezeli ktos sie orientuje prosze o odpowiedz :) wyrabialam ostatnio nr sofi , tylko pewnie przez wlasna nieuwage mam przekrecona litere jesli chodzi o ulice ( moj adres zamieszkania ) pytalam w biurze , powiedziano mi ze nie powinnam miec przez to problemow, bo to tylko literowka " tylko " albo " az " moze mial ktos podobny problem .... Co z tym zrobic ? Czy wiaza sie z tym jakies konsekwencje ? Problem z rozliczeniem itp ?
zdjecie uzytkownika
on - 2016-04-22 00:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie powinno być problemu , chociaż z drugiej strony może się umrzeć i poprosić żeby jednak zmienili
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-23 11:07:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jola - 2015-09-18 12:33:51]:
tak
zdjecie uzytkownika
iwona - 2016-04-23 19:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jola - 2015-09-18 12:33:51]:
nie umie sie zarejestrowac na ruigroku
zdjecie uzytkownika
on - 2016-04-28 16:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
firma robi problemy z wypłatami raz sa raz nie na czas a jak jedziesz do domu na urlop to nie wypłaca ci pieniędzy
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: IPamietam ten dzien jak dzis weszlem do biura nikogo nie bylo. Czekalem ok 1godziny. Az. Poprzyjezdzaja do pracy po czym czekalem nastepne ok 20 min az bystra pani. Beata wydrukuje papiery nikogo nie obchodzilo ze czlowiek dopiero przejechal 1100km. I chcial by sie polozyc. Po czym wlasnie przyszla pani bystra basia. I zadala pytanie. Iile ci wystarszy ??? Spojzalem na nia. Wiadomo co pomyslalem. Usmiechnelem sie grzecznie i powiedzialem.pani da te papiery i sobie tytrze rant z nosa poczym usmiechnolem sie jeszcze raz i wyszlem. Tak przebiegala moja rozmowa
Pytania: Trudno dokonca powiedziec jakie zadawala pytania. Bylem bardzo zmeczony a pani bardzo pobudzona. Aczkolwiek nie milo wspominam ta pania. Aczkolwiek nawed sobie nie zdajecie sprawy jak bardzo kocham kobiety.
zdjecie uzytkownika
misiak - 2016-04-29 14:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[racuje tam 6 lat i zawsze mialam wyplacone pieniadze w styczniu troche z opoznieniem ale przyszly a po zjechaniu na urlop zawsze byly ale wypisujesz bzdury
zdjecie uzytkownika
No nie - 2016-05-01 14:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to ja już nie rozumiem, bo jedni mówią, że są problemy z wypłatami, a inni, że nie ma problemów @misiak. Jak dla mnie ważne jest też to, że umowa o pracę, więc no wypłaty być muszą.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie RUIGROK!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RUIGROK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert