Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o RUIGROK

Pracowałeś w firmie RUIGROK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ona - 2016-04-21 21:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Mam pytanie , jezeli ktos sie orientuje prosze o odpowiedz :) wyrabialam ostatnio nr sofi , tylko pewnie przez wlasna nieuwage mam przekrecona litere jesli chodzi o ulice ( moj adres zamieszkania ) pytalam w biurze , powiedziano mi ze nie powinnam miec przez to problemow, bo to tylko literowka " tylko " albo " az " moze mial ktos podobny problem .... Co z tym zrobic ? Czy wiaza sie z tym jakies konsekwencje ? Problem z rozliczeniem itp ?
zdjecie uzytkownika
on - 2016-04-22 00:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie powinno być problemu , chociaż z drugiej strony może się umrzeć i poprosić żeby jednak zmienili
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-23 11:07:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jola - 2015-09-18 12:33:51]:
tak
zdjecie uzytkownika
iwona - 2016-04-23 19:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jola - 2015-09-18 12:33:51]:
nie umie sie zarejestrowac na ruigroku
zdjecie uzytkownika
on - 2016-04-28 16:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
firma robi problemy z wypłatami raz sa raz nie na czas a jak jedziesz do domu na urlop to nie wypłaca ci pieniędzy
zdjecie uzytkownika
misiak - 2016-04-29 14:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[racuje tam 6 lat i zawsze mialam wyplacone pieniadze w styczniu troche z opoznieniem ale przyszly a po zjechaniu na urlop zawsze byly ale wypisujesz bzdury
zdjecie uzytkownika
No nie - 2016-05-01 14:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to ja już nie rozumiem, bo jedni mówią, że są problemy z wypłatami, a inni, że nie ma problemów @misiak. Jak dla mnie ważne jest też to, że umowa o pracę, więc no wypłaty być muszą.
zdjecie uzytkownika
maturzystka96 - 2016-05-05 20:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałabym wyjechać do prazy razem z Tą firmą na okres letni, polecacie te firmę czy lepiej szukać kogoś innego?
zdjecie uzytkownika
adit - 2016-05-06 15:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@maturzystka96 to najlepsza praca dla młodych trzeba nastawić się na ciężką pracę ale pieniądze są na czas
zdjecie uzytkownika
misiak - 2016-05-08 15:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pieniadze sa ale to wszystko zalezy gdzie sie pracuje i po ile godzin w ubieglym roku rozmawialam z para mlode osoby bo glownie takie przyjezdzaja w wakacje no i wlasnie ta para po trzech tygodniach zjezdzala do polski bo w ciagu tygodnia mieli po ok 30 godzin a to sie niezbyt oplaca no a jeszcze byli na stawce wiekowej
zdjecie uzytkownika
prymas - 2016-06-05 18:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,mam pytanie wyjezdzal ktos z tej firmy na sery ,sa godziny i ile trwa umowa ? z gory dzieki Pozdrawiam :-)
zdjecie uzytkownika
paolin - 2016-06-09 13:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka jest stawka na wiekówce?
zdjecie uzytkownika
ada - 2016-06-17 12:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawet na stronie internetowej podali informacje, ze nastapia zmiany dnii wypłat wiec to bardzo uprzejmie z ich strony ponieważ wystarczy wejsc i przeczytac mowie tu o pracownikach, wiele ludzi poleca z nimi wyjazdy a jak zarobki?
zdjecie uzytkownika
Też pracuje - 2016-06-17 20:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Radecki - 2016-01-04 13:08:30]:
Racja racja
zdjecie uzytkownika
3er - 2016-06-17 22:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ada no wlasnie ale najczesiej jak tak ze ludzie na strone nie wchodza i niestety tego nie czytaja..
zdjecie uzytkownika
Alchemik - 2016-06-18 01:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jutro wyjeżdżam także za jakiś czas pewnie i ja dołożę tutaj swoją opinie.

Co mogę powiedzieć na ten moment: Dzwońcie minimum 2-3 razy, może być tak że jednego dnia nie ma oferty ale drugiego ktoś rezygnuje i zwalnia się miejsce. Powiadamiajcie też panie przez telefon o wszelkich przełożeniach wyjazdu czy niewyjaśnionych kwestiach, bo potem mogą być przez to problemy.

Znajoma mojej mamy twierdzi że praca jest w porządku, firma jest wypłacalna i ogólnie wrażenie OK
zdjecie uzytkownika
@nakwiaty - 2016-06-18 08:50:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzis wyjezdzam Pani wczoraj dzwonila i zapomnialem dopytac co z obuwiem roboczym?
zdjecie uzytkownika
@na kwiaty - 2016-06-18 08:52:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczoraj zadzwonili ze dzis wyjazd zapomnialem zapytac co z obuwiem roboczym trzeba kupic czy daja bo Pani na ten temat nic nie mowila. Ktos wie?
zdjecie uzytkownika
kaja - 2016-06-18 12:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie najważniejsze jest to, że zapewniona jest tutaj pracownikom zatrudnienie w ramach umowy o pracę. Wypłata i tak jest w porządku więc nie ma co narzekać.
zdjecie uzytkownika
basti - 2016-06-18 19:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam firmę jak najbardziej,pracowałem 4 lata,wyplaty na czas i mieszkania zawsze bylo w porządku !!!
zdjecie uzytkownika
nb n - 2016-06-18 19:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@basti to super, tylko nie szukają teraz ludzi :/
zdjecie uzytkownika
młodaxx - 2016-06-18 20:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak to tam u nich jest. To oni dzwonia do ludzi czy trzeba samemu dzwonic pytac o oferty? A biora pod uwage termin ktory sie podalo w zgloszeniu?
zdjecie uzytkownika
20 - 2016-06-18 20:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co, no dzwonią, nie trzeba pytać o oferty, nie ma w tym w ogóle sensu, tak mi się wydaje, więc jest w miarę dobrze tak uważam, fajna sprawa na dłuższą metę
zdjecie uzytkownika
młodaxx - 2016-06-18 21:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile dni przed wyjazdem dają znać bo czytajac poprzednie opinie doszlam do wniosku ze dzien lub dwa przed a trudno tak w ostatniej chwili sie ogarnac ze wszystkim
zdjecie uzytkownika
ada - 2016-06-19 09:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
młodaxx' no dokłandie masz racje, ale mysle, że chyba skoro nie maja ofert pracy aktualnych i jak im sie zwala nagle oferty to dzwonia od razu do ludzi, wiem ze to slabo wyglada ale pewnie nie maja wyjscia
zdjecie uzytkownika
młodaxx - 2016-06-19 10:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w tym zgloszeniu wpisywalo sie nazwiska z kim chce sie jechać. Jak juz zadzwonia to wysylaja te osoby w to samo miejsce czy nie biora pod uwage kto chce z kim
zdjecie uzytkownika
ada - 2016-06-19 10:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to pierwsze słysze by można było tak robc ale w sumie to nawet dobze bo wiedza ,ze razniej z kims mozna wyjechac i nie rozdzielaja, a ty juz sie zapisywalas? kiedy jedziesz?młodaxx'
zdjecie uzytkownika
młodaxx - 2016-06-19 10:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No mozna mozna bo w formularzu jest na dole miejsce gdzie mozna wpisac dwie osoby z ktorymi chce sie wyjechac. Tak ja juz sie zapisalam na lipiec ale nikt nie dzwoni takze nie wiem czy cos z tego wyjdzie
zdjecie uzytkownika
młodaxx - 2016-06-19 10:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No mozna mozna bo w formularzu jest na dole miejsce gdzie mozna wpisac dwie osoby z ktorymi chce sie wyjechac. Tak ja juz sie zapisalam na lipiec ale nikt nie dzwoni takze nie wiem czy cos z tego wyjdzie
zdjecie uzytkownika
ada - 2016-06-19 11:51:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie zadzwonią nie martw sie, moze tak jak i inni pisali, że dwa dni przed wyjazdem, no ale formalnosci wszelkie t oni dopełniają w biurze lub na miejescu bedziesz musialaa wypelnic a jest opiekna polskiego koordynatora?
zdjecie uzytkownika
młodaxx - 2016-06-19 12:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mam pojecia jak to jest ale wydaje mi się ze tam polacy są w biurze. Ja jade pierwszy raz wiec nic nie wiem
zdjecie uzytkownika
ada - 2016-06-19 12:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wogole to daja jakies wytyczne co do tego co masz aabrac ze soba co musisz miec czy jakies dokumenty i inne, mieszkanie zapewnione jest? placisz za nie czy juz to wszystko odchodzi ci z pensji i jakos odliczaja?
zdjecie uzytkownika
młodaxx - 2016-06-19 14:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wydaje mi sie ze tylko aktualny dowod a za mieszkanie oni sami pobieraja z wyplat
zdjecie uzytkownika
20 - 2016-06-19 15:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co raczej masz rację z tymi pobieraniami z wypłat, ale gdzie tak nie jest?
zdjecie uzytkownika
młodaxx - 2016-06-19 21:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No pewnie wszedzie to na tej zasadzie dziala
zdjecie uzytkownika
kaja - 2016-06-19 21:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz to chyba nikogo nie szukają @Góra, ale na spokojnie możesz oferty pracy spróbować znaleźć u nich.
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-06-20 21:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktos kiedy beda ofert na lipiec
zdjecie uzytkownika
20 - 2016-06-20 21:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, oferty mają być już w poniedziałek się pojawić
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-06-20 21:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba dzwonic czy czekac na telefon
zdjecie uzytkownika
nnn - 2016-06-20 22:45:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobre pytanie - jak dzownisz to znaczy że się interesujesz, ale bardzo ci zależy, żeby nie pomysleli ze za bardzo. Z drugiej strony dzownisz to moga odebrac ze jesteś niecierpliwa. No i tu sie pojawia pytanie - które rozwiazanie jest najpesze??????
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-06-21 08:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba dobrze że widza ze komus zalezy
zdjecie uzytkownika
hm' - 2016-06-21 09:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest teraz ogłoszenie na pracownika fizycznego do pracy na hali i w hurtowniach spożywczych ofertę kierują do ludzi 18-22 ciekawe dlaczego tylko taki przedział
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-06-21 09:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakiej stronie są napisane aktualne oferty
zdjecie uzytkownika
monie - 2016-06-21 11:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz to na praca gratka widziałem oferte, ale też mają je oczywscie na goworku, tutaj ją znalazłem - oferta konkretnie jako Pracownik fizyczny to jest i dobrze wygląda.
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-06-21 13:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie jest napisane od kiedy
zdjecie uzytkownika
glon - 2016-06-21 14:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@monie to nadal jest aktywne aktualne - ale weź pod uwagę że jeśli chodzi o wymagania to jest dość specyficzna oferta - młodzież w wieku 18-22 lata do cebul kwiatowych tutaj według firmy powinna aplikować. podobno transportm i mieszkanie też dają nawet
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-06-26 15:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile wynosza oplaty dodatkowe tam na miejscu typu mieszkanie ubezpieczenie dojazd do pracy itp
zdjecie uzytkownika
20 - 2016-06-26 17:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co, no mi się wydawało że to jakoś się zamyka w 30 euro na miesiąc, że chyba nie więcej, ale pewnie zaraz ktoś mądry wyskoczy z dziwną opinią...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: IPamietam ten dzien jak dzis weszlem do biura nikogo nie bylo. Czekalem ok 1godziny. Az. Poprzyjezdzaja do pracy po czym czekalem nastepne ok 20 min az bystra pani. Beata wydrukuje papiery nikogo nie obchodzilo ze czlowiek dopiero przejechal 1100km. I chcial by sie polozyc. Po czym wlasnie przyszla pani bystra basia. I zadala pytanie. Iile ci wystarszy ??? Spojzalem na nia. Wiadomo co pomyslalem. Usmiechnelem sie grzecznie i powiedzialem.pani da te papiery i sobie tytrze rant z nosa poczym usmiechnolem sie jeszcze raz i wyszlem. Tak przebiegala moja rozmowa
Pytania: Trudno dokonca powiedziec jakie zadawala pytania. Bylem bardzo zmeczony a pani bardzo pobudzona. Aczkolwiek nie milo wspominam ta pania. Aczkolwiek nawed sobie nie zdajecie sprawy jak bardzo kocham kobiety.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-06-26 20:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedys cos czytalam ze ponad 70 tygodniowo i wlasnie mi sie troszke duzo wydawalo
zdjecie uzytkownika
ada - 2016-06-26 20:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepiej zrobisz jak sam osobisci się do nich zwrócicsz z tym zapytaniem, widzisz stawki różne.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie RUIGROK!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RUIGROK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert