brak logo

RUIGROK

Opole

Opinie o RUIGROK

nb n 2016-06-18 19:47:12
@basti to super, tylko nie szukają teraz ludzi :/
młodaxx 2016-06-18 20:20:20
A jak to tam u nich jest. To oni dzwonia do ludzi czy trzeba samemu dzwonic pytac o oferty? A biora pod uwage termin ktory sie podalo w zgloszeniu?
20 2016-06-18 20:57:19
Wiesz co, no dzwonią, nie trzeba pytać o oferty, nie ma w tym w ogóle sensu, tak mi się wydaje, więc jest w miarę dobrze tak uważam, fajna sprawa na dłuższą metę
młodaxx 2016-06-18 21:01:55
A ile dni przed wyjazdem dają znać bo czytajac poprzednie opinie doszlam do wniosku ze dzien lub dwa przed a trudno tak w ostatniej chwili sie ogarnac ze wszystkim
ada 2016-06-19 09:39:30
młodaxx' no dokłandie masz racje, ale mysle, że chyba skoro nie maja ofert pracy aktualnych i jak im sie zwala nagle oferty to dzwonia od razu do ludzi, wiem ze to slabo wyglada ale pewnie nie maja wyjscia
młodaxx 2016-06-19 10:28:24
A w tym zgloszeniu wpisywalo sie nazwiska z kim chce sie jechać. Jak juz zadzwonia to wysylaja te osoby w to samo miejsce czy nie biora pod uwage kto chce z kim
ada 2016-06-19 10:50:00
to pierwsze słysze by można było tak robc ale w sumie to nawet dobze bo wiedza ,ze razniej z kims mozna wyjechac i nie rozdzielaja, a ty juz sie zapisywalas? kiedy jedziesz?młodaxx'
młodaxx 2016-06-19 10:59:11
No mozna mozna bo w formularzu jest na dole miejsce gdzie mozna wpisac dwie osoby z ktorymi chce sie wyjechac. Tak ja juz sie zapisalam na lipiec ale nikt nie dzwoni takze nie wiem czy cos z tego wyjdzie
młodaxx 2016-06-19 10:59:35
No mozna mozna bo w formularzu jest na dole miejsce gdzie mozna wpisac dwie osoby z ktorymi chce sie wyjechac. Tak ja juz sie zapisalam na lipiec ale nikt nie dzwoni takze nie wiem czy cos z tego wyjdzie
ada 2016-06-19 11:51:14
pewnie zadzwonią nie martw sie, moze tak jak i inni pisali, że dwa dni przed wyjazdem, no ale formalnosci wszelkie t oni dopełniają w biurze lub na miejescu bedziesz musialaa wypelnic a jest opiekna polskiego koordynatora?
młodaxx 2016-06-19 12:08:05
Nie mam pojecia jak to jest ale wydaje mi się ze tam polacy są w biurze. Ja jade pierwszy raz wiec nic nie wiem
ada 2016-06-19 12:53:19
a wogole to daja jakies wytyczne co do tego co masz aabrac ze soba co musisz miec czy jakies dokumenty i inne, mieszkanie zapewnione jest? placisz za nie czy juz to wszystko odchodzi ci z pensji i jakos odliczaja?
młodaxx 2016-06-19 14:48:05
No wydaje mi sie ze tylko aktualny dowod a za mieszkanie oni sami pobieraja z wyplat
20 2016-06-19 15:03:56
Wiesz co raczej masz rację z tymi pobieraniami z wypłat, ale gdzie tak nie jest?
młodaxx 2016-06-19 21:31:24
No pewnie wszedzie to na tej zasadzie dziala
2
kaja 2016-06-19 21:31:49
Teraz to chyba nikogo nie szukają @Góra, ale na spokojnie możesz oferty pracy spróbować znaleźć u nich.
ona 2016-06-20 21:22:13
Wie ktos kiedy beda ofert na lipiec
20 2016-06-20 21:39:46
Tak, oferty mają być już w poniedziałek się pojawić
ona 2016-06-20 21:54:18
Trzeba dzwonic czy czekac na telefon
nnn 2016-06-20 22:45:56
dobre pytanie - jak dzownisz to znaczy że się interesujesz, ale bardzo ci zależy, żeby nie pomysleli ze za bardzo. Z drugiej strony dzownisz to moga odebrac ze jesteś niecierpliwa. No i tu sie pojawia pytanie - które rozwiazanie jest najpesze??????
ona 2016-06-21 08:36:17
To chyba dobrze że widza ze komus zalezy
hm' 2016-06-21 09:36:39
Jest teraz ogłoszenie na pracownika fizycznego do pracy na hali i w hurtowniach spożywczych ofertę kierują do ludzi 18-22 ciekawe dlaczego tylko taki przedział
ona 2016-06-21 09:55:04
Na jakiej stronie są napisane aktualne oferty
monie 2016-06-21 11:01:44
teraz to na praca gratka widziałem oferte, ale też mają je oczywscie na goworku, tutaj ją znalazłem - oferta konkretnie jako Pracownik fizyczny to jest i dobrze wygląda.
ona 2016-06-21 13:04:33
A nie jest napisane od kiedy
glon 2016-06-21 14:05:05
@monie to nadal jest aktywne aktualne - ale weź pod uwagę że jeśli chodzi o wymagania to jest dość specyficzna oferta - młodzież w wieku 18-22 lata do cebul kwiatowych tutaj według firmy powinna aplikować. podobno transportm i mieszkanie też dają nawet
nowa 2016-06-26 15:07:44
Ile wynosza oplaty dodatkowe tam na miejscu typu mieszkanie ubezpieczenie dojazd do pracy itp
20 2016-06-26 17:20:21
Wiesz co, no mi się wydawało że to jakoś się zamyka w 30 euro na miesiąc, że chyba nie więcej, ale pewnie zaraz ktoś mądry wyskoczy z dziwną opinią...
nowa 2016-06-26 20:26:20
Kiedys cos czytalam ze ponad 70 tygodniowo i wlasnie mi sie troszke duzo wydawalo
ada 2016-06-26 20:41:14
najlepiej zrobisz jak sam osobisci się do nich zwrócicsz z tym zapytaniem, widzisz stawki różne.
ewa 2016-06-27 10:39:14
mieszkanie ok 60 ubezpieczenie dojazd
ada 2016-06-27 15:20:40
wiec te 60 dajmy na to to jest ok czy za dużo? napisali, że przelewy są w każdy piątek ale co tydzień czy jak?
mloda 2016-06-27 20:24:51
60 tygodniowo? To 240 miesiecznie hmm pewnie polowa wyplaty hehe
ciekawski 2016-06-28 19:25:37
Może i pytanie nie na miejscu ale ile wynosi miesieczny zarobek "na czysto" w euro
2
pati 2016-06-29 16:44:47
Ja rozmawialam dzisiaj z Panią, powiedziała 65 euro tygodniowo za zakwaterowanie 3-6 osob i ubezpieczenie 26 euro tygodniowo, trochę dużo, przy bukietach, 7 30 euro na rekę, 40 h tygodniowo z mozwlioscia nadgodzin, czy ktos sie orientuje czy te nadgodziny faktycznie są czy to jakas sciemna?
nowa 2016-06-29 17:55:23
Ja tez rozmawialam dzisiaj i wlasnie wydaje mi sie duzo troszke i to jest ta oferta na minimum 4 miesiace z tego co pamietam
nowa 2016-06-29 18:28:26
A i mi pani powiedziala ze 10 h dziennie a w soboty krocej
marito 2016-06-30 14:06:27
orientuje sie ktos czy teraz szukaja kogos do pracy i czy maja jakies oferty?
xxx 2016-06-30 14:16:24
Ja sie orientuje :P szukaja do bukietow na minimum 3 miesiace. Wystarczy zadzwonic i powiedziec ze jest sie zainteresowanym
Ana 2016-06-30 15:33:51
Witam podacie numer telefonu do tej firmy ?
;) 2016-06-30 17:27:29
Dzisiaj nie przyszly zadne oferty trzeba pytac po niedzieli
-koka-... 2016-07-01 08:36:55
Witam,wyjezdzam w sobote tj.02.07.na bukiety krecone ale mam obawy czy beda godziny.Jedzie ktos jutro?jade z Katowic
xxx 2016-07-01 12:09:58
A na ile miesiecy?
pati 2016-07-01 18:11:35
Ja wyjeżdzam w sobotę 2.07 z Kielc :)
:P 2016-07-01 20:20:26
Ja tez jade :P
xooop 2016-07-12 08:49:52
Gdzie można sprawdzić oferty jakie sa ?
Kasia 2016-07-19 15:41:52
Nie polecam pracowałam teraz na na kwiatach. Masakra dziewczyna szefa nie miła przyjaciółka bandowej rządziła podkrecila tasme Panowie na rowerowni nie mili porażka za pokój ponad 70 euro są 4 i6 8 myszy w pokojach
xoooop 2016-07-19 15:58:36
przy czym pracowałaś ?
Kika__01 2016-07-19 22:46:53
W jakie państwa wysylacie?
ja 2016-07-27 12:06:18
wysłałam zgłoszenie i nie mam odpowiedzi, dzwoniąc pod dostepny na internecie kontakt sutomatyczna sekretarka informuje o zmianie numeru, dzwoniąc pod podany w nagraniu odzywa sie mieszkanie prywatne :(
Zostaw swoją opinię o RUIGROK - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RUIGROK