Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o RUIGROK

Pracowałeś w firmie RUIGROK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
do fhfj - 2014-07-16 18:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fhfj - 2014-07-16 13:23:04]:
napisz o nowych przyjeciach jak juz tam jestes na miejscu, bo w necie oferte brak. papier o niekaralnosci masz przetlumaczony czy wystarczy wersja oszczedna i tylko polski druczek im wystarczy?
zdjecie uzytkownika
fhfj - 2014-07-17 07:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Papier przetlumaczony. A pracę mam przy kwiatkach.
zdjecie uzytkownika
Seba 19 - 2014-07-17 12:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fhfj - 2014-07-17 07:36:55]:
Cześć. Pochodzę z Opola i jestem po maturze, chcę wyjechać z tego kraju, ale nie wiem czy bez doświadczenia żadnego i tyle co angielskiego znam z seriali warto sie pchac do jakiej kolwiek roboty.
zdjecie uzytkownika
Erza Scarlet - 2014-07-17 14:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znam firmę z słyszenia już lata, lata. Wiadomo jako młody smark do Holandii za robotą nie bardzo, a dziś jest inaczej. Opinię zawsze słyszałam pozytywną, sama jeszcze jej nie znam, no ale myślę że czas poznać. Ostatnim razem pracowałam w NL z firmy E&A w 2012, a teraz mówią w prost mam 23 lata, nie ma dla mnie pracy, no chyba że jestem wyjątkiem. Niestety, poczułam się zawiedziona, dyskryminacja moim zdaniem XD Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-07-18 12:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja już dzwonie od początku lipca i ciągle słysze, że nie ma jeszcze ofert i żeby dzwonić w środę, więc dzwonię i dalej nic. Co tydzień wysyłają ludzi, ale nie ma ofert. ŻENADA
zdjecie uzytkownika
zawiedzione - 2014-07-18 16:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to porażka... w tym tyg mamy przepracowanych tylko pare godzin, jak pytasz o prace to ciagle Cie zbywaja , ze bedzie i trzeba czekac... nikt nie traktuje Cie tu powaznie
zdjecie uzytkownika
Seba 19 - 2014-07-18 18:51:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Erza: mloda jestes, ale ja jescze mlodszy. Ale jak widze dalas rade. napisz tylko o tym dlaczego Cię tam już nie chcą @Ania: co konkretnie Ci tam mówią? Pozdrawiam i powodzenia życzę.
zdjecie uzytkownika
Erza Scarlet - 2014-07-21 19:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( Seba 19 ) Nie znam konkretnie powodów, ale przypuszczam że pierwszym z nich jest mój wiek, gdyż musiałam bym dostawać najwyższą stawkę XD a drugi, powód to mój angielski, tak przyznaję sie mój angielski jest do kitu, ale dużo więcej zrozumiem niż sama coś wybełkotam. Ostatnim razem nie mieli jakoś z tym problemu . Nie rozumiem o co im chodzi :( ( proszę wybaczyć moje błędy )
zdjecie uzytkownika
rozczarowana2 - 2014-07-23 21:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam to co napisala kolezanka powyzej . Jedziesz na 8 tyg , praca konczy sie po 2 i siedzisz jak idiota na hotelu i czekasz czy z łaski zadzwonia czy cos jest . Takze polecam poszukac innego biura !
zdjecie uzytkownika
smutna - 2014-07-23 21:24:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam. Ludzie okropni. Warunki mieszkalne nie wyobrażalne. Zdarzają się myszy. Pracy nie ma. Choć dzwoni się codziennie. Bieda bród i ubóstwo
zdjecie uzytkownika
bloomka - 2014-07-24 08:20:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcialabym odniesc sie do powyzszych postow. Pracuje w tej firmie juz jakis czas,potwierdzam,ze jest to firma wyplacalna,jesli chodzi o osoby z biura,to nigdy nie poczulam,jakoby ktos mnie tam ,,olewal",jak pisza tu niektorzy. Rozumiem wasze rozgoryczenie,ze trudno sie dostac,a jednak przyjezdzaja nowi ludzie. Przeciez tych ludzi wybieraja sposrod setek,akurat udalo sie innym. Wyksztalcenie tez nie gra roli,ja jestem rowniez osoba wyksztalcona ,cywilny pracownik wieziennictwa,penitencjarny wychowawca i co??? Pracuje przy tasmie produkcyjnej. Nigdy w takim charakterze nie pracowalam,ale nauczylam sie,przyzwyczailam do warunkow i jest ok. Prosze nie wypisywac opinii o ludziach z biura,skoro nie mialo sie z tymi ludzmi kontaktu. Probowac,probowac i nie poddawac sie. Dzwonic co tydzien,a byc moze nastepnym razem ktos z was przyjedzie tu do pracy. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
bloomka - 2014-07-24 08:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Musze jeszcze nadmienic,ze w biurze ruigroka pracuja ludzie naprawde profesjonalni. Szef,(usunięte przez administratora),mimo,ze moze ciut szorstki czlowiek,to jednak potrafi byc empatyczna osoba,zastepca (usunięte przez administratora),to cieply,dobry mlody czlowiek,dla ktorego nie jestes osoba w tlumie,potrafi zainteresowac sie twoim problemem i starac sie pomoc. Ja mam nadzieje,ze wielu z was,moi drodzy przyjedzie tu w koncu i wtedy podpisze sie pod moim postem. Zycze oczywiscie powodzenia.
zdjecie uzytkownika
rozczarowna2 - 2014-07-26 14:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chodzi o to ,że osoby z biura są niemiłe czy też oschłe, czy o warunki mieszkalne . Chodzi o to ,że ta firma oszukuje młodych ludzi, sciągając ich tam a potem nie gwarantując pracy . Także byłam , sprawdziłam i wciaz stanowczo odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
patryk - 2014-07-26 16:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rozczarowna2 - 2014-07-26 14:46:06]:
hey
czy mogłabyś powiedzieć ile tam byłaś i ile przepracowałaś godzin przez ten czas?
bo cały czas chce się wybrać do Holandi z tego biura i nie wiem czy jest sens w takim razie jak mam praktycznie nic nie zarobic...
zdjecie uzytkownika
rozczarowna2 - 2014-07-26 19:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jechałam na 8, byłam 3 , a pracowałam tylko przez 2 , bo potem praca sie skonczyla . Przez cały ostatni tydzien wydzwaniałam do biura i pytalam o prace, takze w tym trzecim z łaski rzucili nas gdzieś na 6 godzin. Na pytanie ile mamy czekac na robote nikt nam nie byl w stanie odpowiedzic....
zdjecie uzytkownika
Mlody holandia - 2014-07-27 12:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam 19 lat, jestem juz 2 tydzien w holandii, stawka jest marna i jest mało godzin (1 tydzien 36 godzin, 2 tydzien 32 godziny), czyli na tydzien wychodzę na plus okolo 250-350 zl po odliczeniu jedzenia i wszystkiego. Za tydzien zjezdzam bo nie oplaca sie tutaj zostac. Jesli chcesz zarobic i jestes mlody napewno nie wyjezdzaj do holandii, jedynie co na plus to to ze zwiedziłem troche juz Holandie, pare razy bylem w amsterdamie, nad morzem itp. Itd. Zrobilen sobie tutaj takie jakby wakacje, tylko ze przyjade z nich z paroma stowkami na plus i to tyle.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-07-29 23:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiesia pracuje tam ponad 4lata i zadowolona jest...
zdjecie uzytkownika
sesil - 2014-08-03 01:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale wy( usunięte przez administratora ) pracowalem tam 4 lata i leczylem sie i zawsze wszystko ok
zdjecie uzytkownika
Mlody holandia - 2014-08-03 13:00:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko ok ale ty masz sesil normalna stawke, a nie tak jak ja wiekówka. Młodym poprostu nie polecam bo chuja zarobia, chyba ze beda napierdalac po 60 godzin tyg lub jak na akcjach po 90-100. Jakbym miał normalna stawke to bym prawdopodobnie został na dłużej, a takto za pare dni będe w PL i tylko pare stówek do przodu przez 3 tyg :(
zdjecie uzytkownika
matula - 2014-08-04 14:45:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sesil - 2014-08-03 01:59:43]:
sesil a napisz Ty mi jak to jest z osobami powyzej czterdziestki? dostalam wypowiedzenie z koncem lipca w mojej fabryce. dobrze ze u szwagra sobie jakos w sklepie dorabiam ale chce wyjechac tylko nie wiem czy w ogole wyjezdzajo osoby w moim wieku do Holandii. dzieciaka na studia wypuszczam, chlop mowi mi zebym jechala to sie mowi: ryzyk - fizyk po prostu. znam troche angielski, bo zrobilam sobie kurs pare lat temu, pogadac tez pogadam, wiec tu nie ma zadnego problemu. jak ktos cos wie to niech tesz napisze.
zdjecie uzytkownika
waskigringo - 2014-08-12 10:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do fhfj - 2014-07-16 18:08:37]:
hmmm jezeli chodzi o niekumatych to moim zdaniem sie mylisz poniewaz tutaj pracuja sami wykfalifikowani ludzie po studiach itp. pozdera łbie!
zdjecie uzytkownika
starszy - 2014-09-08 16:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie ja jestem już pod czterdziestkę i straciłem swoją robotę jakiś miesiąc temu - niestety nie mogę nic znaleźć i szukam koła ratunkowego za granicą. mam wrażenie, że będzie tam mi łatwiej a na pewno więcej zarobie. czy bez znajomości języka można tak wyjeżdżać do pracy? Pozdrawiam wszystkich szukających roboty.
zdjecie uzytkownika
Papito - 2014-09-18 20:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś z Rzeszowa (20.09)?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-09-18 22:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracowałem tam około 5 lat na poczatku firma naprawde fajna, i szło dobrze zarobic i byli wyplacalni na lokum tez sie nie narzekało ale w ostatnim roku to jakas masakra-brak godzin, ludzie siedza na hotelach bez roboty dadza ich tylko gdzies na 15 h tak zeby sciagnac za mieszkanie, cos sie stanie i trzeba jechac do lekarza to zapomnij moze za miesiac albo dwa... Na bloomie jedna wielka pomyłka Aagnieszka i Gabrysia pomiataja ludzmi jak tylko moja... bandowe wskocza do łozka kazdemu ... teraz ta firma to jedna wielka pomylka!!
zdjecie uzytkownika
bloom - 2014-09-20 18:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgadzam sie z opina ,ze Aga badz Gabi pomiataja ludzmi bo tak nie jest. Pracuje tam i nie nazekam. Moze poprostu nie nadawales sie do pracy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RUIGROK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x