Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o RUIGROK

Pracowałeś w firmie RUIGROK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ee - 2013-10-28 05:50:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jest tak czesc ma duzo godzin czesc malo czesc siedzi na d. obozy pracy-oskam,rubbermaid ik inne.w plant trendzie banda wrednych bab na stale brygadzistka ktora pogania ttylko polakow jest takim liderem na hali ale normalna to ona nie jest.malo co ci wytlumacza a za to co nie ze swojej winy nie wiesz [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
pelcia - 2013-11-01 16:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
witam powiedzcie mi jak wyglada wyjazd do holandi z tej firmy trzeba jechac do opola czy ci co mieszkaja np w katowicach czy zabieraja z katowic czy trzeba dojechac do opola firma ruigrok
zdjecie uzytkownika
nick1 - 2013-11-05 19:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Makabra...w moim przypadku sie nie poszczescilo ....a wam wszystkim zycze duzo szczescia...i wytrwalosci.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ewka - 2013-11-26 00:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich.jeśli chodzi o firmę RUIGROK to nie mogę nic złego powiedzieć.Pracuje u nich juz ponad rok jestem obecnie na urlopie i mam powrót po nim na ten sam wydział.wypłaty są na czas -nadgodziny mam teraz wypłacane i jeszcze WAKACYJNE TEŻ PŁACĄ.Więc nie mam pretensji do tej firmy.Dobrze mi się tam pracuje.
zdjecie uzytkownika
Michalina88 - 2013-12-30 13:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, pracuje w Ruigroku prawie 2 lata, i jestem zadowolona, chociaz praca przy kwiatach od 7 do późnego wieczora, albo na zmiany jest czasami bardzo nudna. Najgorzej jest z powrotami z urlopu, czasami czekasz nie 2 tygodnie a 2 miesiące. Teraz mam powrót na styczeń ciekawa jestem czy zadzwonią, jeżeli nie tragedii nie ma będę szukać innej firmy, może coś polecicie?? Albo ktoś też szuka? z kimś zawsze rażniej :) POzdrawiam
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-01-01 18:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
na niektórych hotelach za 5-10 euro polskie ( usunięte przez administratora ) zdejmują obrączki na poczet przyjemności - da się przynajmniej odstresować.
zdjecie uzytkownika
Renata - 2014-01-01 19:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałabym pozdrowić ( usunięte przez administratora ) ,,, babka moze spotkamy sie w następnym roku takich brygadzistek brakuje za granica jeszcze raz pozdrawiam Renata ze szczecinka
zdjecie uzytkownika
dymolek5 - 2014-01-17 11:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanko w zeszlym roku dzwonili do mnie ale nie odebralem telefonu czy mam wogole po co dzwonic w tym roku i czy mam jakie kolwiek sznse na wyjazd przez ta firme czy moze jestem juz spalony u pana (usunięte przez administratora)i nie mam po co tam dzwonic?powiem szczerze ze balem sie wyjazdu ale teraz bym sie zdecydowal jak z praca w tym roku?
zdjecie uzytkownika
Draxen - 2014-01-20 16:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kiedy zaczyna sie ta akcja na planteredzie? Wie ktoś coś
zdjecie uzytkownika
Miła - 2014-01-29 19:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marines27 - 2013-07-06 09:31:17]:
Pewnie zle panie w biurze powiedziały bo jest firma z ogorkami ale w innej miejscowosci:)
zdjecie uzytkownika
Amenorektyk - 2014-02-06 04:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Michalina88 - 2013-12-30 13:47:38]:
Były fajne oferty na Firmie Randstad w początkach stycznia jak ja wróciłem z akcji stroikowej z Ruigroka. To było pakowanie bielizny Dolce & Gabbana też w Holandii. Stawki podobne. Dowozi ich Neckermann. Jak masz możliwość to odpisz tu na forum a ja Ci podam Telefon bo ja chcę wyjechać większą grupą z moim Tatą i kilkoma znajomymi z jakiejkolwiek firmy ale chętnie znów z Ruigroka bo mi się podobało a kasa za miesiąc się skończy. Teraz w styczniu pozałatwiałem lekarzy - głównie dentystę i nie mam co zrobić z wolnym czasem, więc szukam po innych firmach. Ty też poszukaj. Dobry jest Randstad, Ruigrok, Jupiter, Covebo, Hobij. Tylko uważaj na PRAN i Work Support. A sama praca w Riugroku - Super. Cenią tych co są w stanie się poświęcać. Jest trochę chamskich pracowników stałych ale przeważają fajni ludzie.
Pozdrawiam Marcin z Opola
zdjecie uzytkownika
straboon - 2014-02-20 14:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witaj Marcinie z Opola, mam do Ciebie pytanko, odezwij się (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Amenorektyk - 2014-02-20 17:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [straboon - 2014-02-20 14:39:44]:
Cześć straboon - Mój numer to (usunięte przez administratora)i wypisywałem (usunięte przez administratora)chęć przyjazdu na marzec 2014 - czekam czy zadzwonią a jak nie to sam zadzwonię. Wiesz - praca była fajna to super i chce się wracać. Dzwoń miedzy 9 rano a 22.00 bo potem możesz mnie nie zastać. Lub na mail amenorektyk@o2.pl albo na Skype - nick: amenorektyk.
zdjecie uzytkownika
czarek - 2014-02-21 13:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do powrotu...
mialem wrocic pod koniec stycznia do Holandii, mamy koniec lutego i calkowity zastoj w pracy. Tydzien temu bylo ponad 400 osob siedzacych bez pracy na hotelu w Lisse...
caly czas tylko ze w marcu oferty, ze nie ma nic...
zdjecie uzytkownika
Dziki - 2014-03-06 20:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, ludziska co tu taka cisza?? Jak z tymi ofertami i ogolem z robota w Ruigroku. Ruszylo sie cos w koncu teraz z poczatkiem marca czy nadal jest taka kicha??
zdjecie uzytkownika
Amadeus - 2014-03-09 22:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jaki w ogóle jest kontakt z nimi. Jak się wpisuje ruigrok w google to nie ma ich żadnej oficjalnej strony.. Dziwna to agencja co nie ma swojej strony i to do znalezienia na niekonkurencyjne słowo: ruigrok :] Przez to, że ich nie ma to nie wiedziałem o istnieniu tej agencji aż do czasu gdy jechałem busem z grand tour venus i wszyscy na pokładzie oprócz mnie byli właśnie pracujący przez to biuro. Jak się skontaktować z nimi? jak sprawdzić oferty pracy? jak zadzwonić, jak napisać? jak wysłać CV? :]
zdjecie uzytkownika
mner - 2014-03-18 11:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam Cie kolezanko slucham
zdjecie uzytkownika
michalina - 2014-03-19 23:08:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Amenorektyk - 2014-02-06 04:34:01]:
Hej polecam jeszcze firmę e&a ale nie na salatki:)gdzie wyladowales w końcu?
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-03-27 17:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy może ktoś wie czy ruszyła sie praca w Lisse na kwiatach, przez firme ruigrok bo czekam na zjazd od stycznia?????
zdjecie uzytkownika
ewela22 - 2014-03-27 20:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Amenorektyk - 2014-02-06 04:34:01]:
jakies namiary mozna prosic :D
zdjecie uzytkownika
Amenorektyk - 2014-03-28 00:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jacek - 2014-03-27 17:16:20]:
Ja też czekam od stycznia i doopa - nic z tego. Aż mi się kasa skończyła i musiałem wziąć zlecenie aby zarobić na wyjazd - ewentualnie w Kwietniu - No ma być podobno akcja na kwiatach w maju na dzień Matki i wtedy z ekipą może się uda. Dzwoniłem w dwa tygodnie wstecz i kazali czekać. Teraz to muszę podwójnie czekać - raz że na wyjazd a dwa że wypłatę ze zlecenia mam na 15 kwietnia - więc i tak nie wyjadę wcześniej bo kasy nie mam żadnej kompletnie.
zdjecie uzytkownika
lucy - 2014-03-29 11:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest jakaś strona tej firmy??
zdjecie uzytkownika
lucy - 2014-03-29 12:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki zauważyłam że wycięto wcześniej wszystko
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-04-02 22:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tu już kwiecień a pracy nie ma na kwiatach przez ruigrok dzwonie a tu mówia prosze zadzwonic za tydzień nie ma ofert i tak czlowiek czeka i czeka. kasa się skończyła i co dalej.
zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-04-12 13:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jacek - 2014-04-02 22:30:50]:
Może spróbuj wyjechać z innej firmy. Na jakiś czas przynajmniej.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
120 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RUIGROK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x