Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Skarabeusz

Pracowałeś w firmie Skarabeusz i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
czekolada - 2014-08-23 09:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u mnie byl dotadca kazal przygotowac ksero dowodu i spotkac sie na dzien nastepny i do tej pory go nie ma a tydzien minal.jaja sobie robia
zdjecie uzytkownika
pinkna - 2014-09-19 18:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem zadowolona z obsługi Skarabeusza
zdjecie uzytkownika
111111111 - 2014-09-20 19:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
człowieku ale za to jest kryminał!!! czy to prawda???
zdjecie uzytkownika
fabik - 2014-10-06 03:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
powaznie ktoś z Was bierze pożyczki w takich miejscach jak to ? ja nigdy bym się na coś takiego nie odważył. Spójrzcie na sposób w jaki Skarabeusz rekrutuje swoich pracowników. Biorą przecież praktycznie każdego kto się zgłosi, przynajmniej tak można wnioskować po zerowych wymaganiach. Także trochę strach
zdjecie uzytkownika
poszukuje - 2014-10-06 16:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pilnie szukam kontaktu do centrali tej firmy , tylko nie na infolinię, mam problem z doradcą tej firmy tzn. baba nie wie co to ochrona danych osobowych, jak ktoś nr telefonu do "góry" bardzo bym była wdzięczna.
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-10-15 20:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [maciek - 2014-01-23 18:04:45]:
Witam.Od stycznia chce sie starac o stanowisko kierownika sekcji.Jaki limit wiekowy obowiazuje w firmie.Anna
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2014-10-30 01:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Cześć, szukam informacji o firmie Skarabeusz, piszę artykuł do uczelni o firmach z tej branży i liczę na Waszą pomoc. Chodzi przede wszystkim o podejście pracodawcy do pracownika, zarobki (czy dają minimum - średnia krajowa), rodzaje stanowisk i sama umowa (czy jest możliwość zatrudnienia na stałe). Czy jest ktoś kto umiałby mi odpowiedzieć na takie pytania?
zdjecie uzytkownika
monika - 2014-11-10 17:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brak kultury chamstwo i nie polecam brac pozyczek w skarabeuszu ,nie mają pojęcia co oznacza slowo profesjonalizm
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-11-13 08:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie. W ofertach pracy widze że jest propozycja pracy na stanowisku kierowniczym . Czy obowiązuje limit wiekowy bo tego nie widzę. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Beata - 2014-11-27 13:51:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Od kilku tygodni pracuję w tej firmie. Jestem zadowolona, mam wspaniałą panią kierownik która zawsze ma dla nas czas.
zdjecie uzytkownika
niedoszły klient - 2015-02-26 17:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma którą cechuje brak szacunku dla potencjalnego klienta,arogancja i brak profesjonalizmu.Unikać jak ognia
zdjecie uzytkownika
roki - 2015-02-28 12:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niedoszły klient - 2015-02-26 17:53:51]:
kolejna z firm która jest dobra tylko sama dla siebie. Szkoda że osoby nią zarządzające nie zwróciły tylko uwagi na to co dzieje się z tego typu firmami po dłuższym okresie istnienia. Najzwyczajniej w świecie z braku chętnych o współpracy klientów padają i nie mają prawa nikogo winić jedynie po za sobą
zdjecie uzytkownika
tomi - 2015-03-16 21:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@roki, a co takiego masz na mysli, bo i ja nie wiem co sie dzieje z takimi firmami jak Skarabeusz po dłuższym czasie istnienia, rozwiń prosze swoją mysl. @Beata, a co takiego robisz tutaj w firmie, napisz prosze coś więcej, bo jeszcze pomyśle, że to sama kierowniczka pisze sobie takie wpisy. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
pan prze - 2015-03-19 14:08:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do tej firmy się wypowiem to chciałem u nich wziąć pożyczkę wszystko było w porządku przeszedłem weryfikacje pozytywnie bylem już umówiony z doradca moim a tu nagle dzwoni tel pani kierownik wielka ze nie mogą mi udzielić pożyczki bo mój sąsiad z tego samego bloku wziął pożyczkę od nich i nie spłacił powiedziała mi ze ja chce wyłudzić pieniądze.I naprawdę chciałem spłacić ta pożyczkę tym bardziej ze mam pożyczkę w Providencie i ja spłacam regularnie co tydzień powiedziałem do niej ze mogę jej przedstawić wszystkie kwitki ze spłacam regularnie
zdjecie uzytkownika
twinpoint - 2015-03-28 23:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tym bajzlu prawie rok jako kierownik. Tak samo traktują klientów jak swoich doradców. Nic dziwnego, że 90% doradców z którymi pracowałem przeszło ze mną do Zielonej Pożyczki. Serdecznie nie polecam Skarabeusza ani klientom ani szukającym pracy. A co do pobierania miesięcznych rat z góry - to nielegalne i sprzeczne z zapisem umowy - "wpłacenie rat z góry" to tylko sposób na robienie zbiórek. Mało tego - pieniądze te przez tydzień nie są nigdzie zaksięgowane - bo nie ma na czym - dopóki umowa nie będzie wprowadzona na rozliczeniu do systemu. Daty wpłaty oierwszej raty w karcie wpłat i w systemie są rozbieżne !!!!
zdjecie uzytkownika
che - 2015-04-04 02:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [twinpoint - 2015-03-28 23:14:19]:
Jak byś regularnie płacił w providencie to by Ci drugą dali kretynie, bujać to my ale nie nas
zdjecie uzytkownika
zosiek - 2015-04-15 19:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy sa osoby ktore spłaciły pozyczke w skarabeuszu i dostały zwrot weksla in blanko który podpisywały przy udzielaniu pożyczki?
zdjecie uzytkownika
Pożyczkobiorczyni - 2015-04-21 16:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem jeszcze klientką tej firmy,raty płacę w terminie,nie mam tyłów,chciałam wziąć refinans i co się okazuje?1200 zł na 47 tygodni kosztowałoby mnie w sumie 2480,19zł,czyli powyżej sto procent musiałabym oddać.To jest lichwiarstwo,złodziejstwo i granda w biały dzień.Jak można tak ludzi ograbiać?
Wiadomo ze bogaty u nich pozyczki nie weżmie tylko ktoś kto ma niskie dochody i nie ma szansy na kredyt bankowy.Ja w każdym bądż razie mam już gdzieś usługi finansowe od Skarabeusza.
zdjecie uzytkownika
Pożyczkobiorczyni - 2015-04-27 11:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pożyczkobiorczyni - 2015-04-21 16:54:23]:
Weksle in blanko są podsuwane do podpisu bezprawnie,firmy pożyczkowe każą je podpisywać ale nie powinni tego robić.Taki weksel nie ma mocy prawnej a firma tylko dlatego wykorzystuje naiwność klienta bo współpracuje z zaprzyjażnioną firmą windykacyjną,klient płaci z weksla przykładowo 1000 zł.więcej niż powinien,z tego idzie 25% dla windykatora a pozostałe 75% dla firmy,o ile klient nie zapłaci to windykator składa pozew do Sądu z odpowiednio zawyżoną kwotą tak ze wilk jest syty i owca cała tylko pożyczkobiorca pokrzywdzony.
zdjecie uzytkownika
Kierownik - 2015-04-30 22:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sylwia - 2014-10-30 01:48:46]:
Nie ma limitu wieku,pracuje jako kierownik i jestem bardzo zadowolona
zdjecie uzytkownika
ha ha - 2015-05-27 14:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [che - 2015-04-04 02:26:37]:
Ja rowniez pracowalam/lem prawie rok w tym bajzlu.Podzielam wypowiedz kolegi, bardzo zle traktuja pracownikow. Pobierane z gory miesiecznej raty Nest niezgodne z prawem i nie SA nigdzie zaksiegowane przez tydzien dopuki umowa pozyczki nie znajdzie sie w systemie. Nie pole am ani pracy ani pozyczki !!!!!! Pozdrawiam Kolege z Zielonej Pozyczki
zdjecie uzytkownika
hehehe - 2015-06-29 16:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [twinpoint - 2015-03-28 23:14:19]:
przyznaj się lepiej za co wyleciałeś a nie bzdury wypisujesz ;)
zdjecie uzytkownika
wytrwały - 2015-07-07 01:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma do przeżycia tylko ludzie decyzyjni totalnie nie odpowiedzialni odrealnieni nie mający pojęcia albo nie chcący wiedzieć jak wygląda praca w terenie, mówią ci gdzie masz robić wizyty, komu i ile sprzedawać, decyzyjność na poziomie ks żadna ale jak się pomysły szefostwa nie sprawdzają to tylko twoja winna, firma prowadzona w sposób autokratyczny, pan dyrektor traktuje się jako wszechwiedza wyrocznia a tak naprawdę żyję stereotypami z przed 10 lat pracowałem jako ks przez prawie trzy lata nikt mnie nie wyrzucił sam zrezygnowałem, jedyną receptą na ratowanie oddziału według dyrektorstwa były niekończące się redukcje a pozostałe tereny dzielone na resztę, mnie znudziła się pracy na dwa razy takim terenie z jakim startowałem, łatanie cudzych błędów przez 12 godzin dziennie za gołą podstawę szybko się nudzi i tak byłem wytrwały, firma z potencjałem który tłamsi pan dyrektor mający za się za lepszego od ludzi którzy tworzyli kolejne nowe oddziały od podstaw tak by on mógł się w Hiszpanii wczasować kiedy ty szans na zwykły dwu tygodniowy urlop szans nie miałeś, powodzenia dla wytrwałych
zdjecie uzytkownika
Basar - 2015-07-13 20:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najlepiej jak nie bedziecie brali pozyczek w takich firmach i nie beda do was przychodzili panowie o smutnych twarzach nie beda wam grozic ani do lasu was wywozic a jak juz bierzecie to spalcajcie bo jak sie pozycza to niestety trzeba oddac nikt nie daje za darmo pieniedzy a co do oprocentowania to jest duze to fakt ze bierzesz 1000 oddajesz 2000 ale cos za cos jak zaduze to idzzie do banku i tam bedziecie mieli taniej NIKT NIKOGO NIE ZMUSZA DO BRANIA POZYCZEK W PARABANKACH czy tez przychodza koksy i groza nozem ze jak nie wezmiesz to gardlo poderzna??? Ogarnijcie sie i nie placzcie Pozdro!!!
zdjecie uzytkownika
Azd - 2015-07-14 00:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawa wydaje się ta oferta o pracę w Skarabeuszu na stanowisko : Skarabeusz - usługi, no wymieniają tam jak obowiązki sprzątanie grobów i opiekę nad dziećmi, wydaje mi się, że jest to dosyć szeroki zakres obowiązków no i mają rozrzut. Ale tak poza tym to firma jest interesująca i chyba jednak warto się zatrudnić.
zdjecie uzytkownika
Makowiec - 2015-07-14 15:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem jako KS w Skarabeuszu, początki super, wysokie prowizje dla doradców, pełnomocnictwa i dość spora decyzyjność KS i KR. Od momentu pojawienia się nowego KRS, prywatnie kolegi DO, zaczęło się psuć. Tworzenie nowych polityk, jedyne tak naprawdę zajęcie KRS, który nie za bardzo ma pojęcie o pracy w terenie, powoduje stopniowy, ale wyraźny spadek wyników. Wymagania dotyczące dokumentów oraz sprawdzanie KRD, gdzie 3/4 klientów pracuje na śmieciówkach, na czarno i ma komorników mocno przyczyniło się do spadku sprzedaży. Klienci z przekraczającym KRD którzy płacą już 4 pożyczkę nie mogą dostać refinansowania. Prawie niemożliwe jest zatrudnienie doradcy. Z branży nikt nie przyjdzie bo prowizje zatrzymały się na poziomie sprzed 3 lat. Spoza branży mało kto się nadaje, bo sprawdzają KRD. Na kierowników zaczynają zatrudniać doradców, za niższe stawki, a i tak będą robić zbiórki jako KS. Jak wprowadzą jeszcze czeki, to już wogóle wszystko siądzie.
zdjecie uzytkownika
ritka - 2015-08-29 14:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
również znalazłam ofertę pracy firmy Skarabeusz na stanowisku Skarabeusz- usługi w Bielsko Białej , przyjmują zlecenia z zakresu:profesjonalnej opieki nad grobami,pomoc przy organizowaniu imprez okolicznościowych,dowozie towarów,sprzątaniu,opieki nad dziećmi itp, opiekunka,personel na wesele lub inną imprezę,kelnerki,barmanki..
zdjecie uzytkownika
ritka - 2015-08-29 14:02:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
również znalazłam ofertę pracy firmy Skarabeusz na stanowisku Skarabeusz- usługi w Bielsko Białej , przyjmują zlecenia z zakresu:profesjonalnej opieki nad grobami,pomoc przy organizowaniu imprez okolicznościowych,dowozie towarów,sprzątaniu,opieki nad dziećmi itp, opiekunka,personel na wesele lub inną imprezę,kelnerki,barmanki..
zdjecie uzytkownika
edfrgthy - 2015-09-28 17:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Azd widziałem że podobno w firmie Skarabeusz nadal poszukują osoby do pracy w usługach w Bielsko Białej ,przyjmują zlecenia z zakresu:profesjonalnej opieki nad grobami,pomoc przy organizowaniu imprez okolicznościowych,dowozie towarów,sprzątaniu,opieki nad dziećmi itp. może ktoś z was byłby zainteresowany..
zdjecie uzytkownika
Bishop Jakes - 2015-11-18 01:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Halo,
Jestem Biskup TD Jakes, prywatne pożyczki pożyczkodawcy, który daje pożyczki szans czas życia. Czy potrzebujesz pilnie pożyczki na spłatę długów lub potrzebujesz kredytu do zwiększenia swojej działalności? Zostałeś odrzucony przez banki i inne instytucje finansowe? Czy potrzebny jest kredyt konsolidacyjny lub kredyt hipoteczny? czegoś więcej, bo jesteśmy tutaj, aby wszystkie twoje problemy finansowe, to już przeszłość. Mamy pożyczyć środki na osoby potrzebujące pomocy finansowej, które mają złe kredytowej lub potrzebują pieniędzy, aby zapłacić rachunki, do inwestowania w interesach w tempie 2%. Chcę używać tego medium poinformować, że jest wiarygodnym i beneficjenta pomocy i będzie skłonny zaoferować pożyczkę. Tak, skontaktuj się z nami poprzez e-mail pod adresem:
(bishopjakesloancompany@gmail.com)
zdjecie uzytkownika
sowa - 2015-11-18 11:05:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz akurat @edfrgthy poszukuja na stanoiwsko kierownika seksji w zgorzelcu. i powiem ofrta nie jest zla gdyz oferuja efektywny system szkoleń, tablet, telefon komórkowy i samochód służbowy, premię związaną z wynikami, czy tez mozliwosc rozwoju. jedyne co mnei zestanawia to umowa jaka oferuja, gdyz o niej nei bylo wzmianki. moze ktos wie?
zdjecie uzytkownika
grzesiek - 2015-11-20 15:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sam jestem ciekaw @sowa co z tą umową.. hmm w sumie te narzędzia do pracy kuszą, bo jednak łatwiej się porozumieć, pozyskać klientów i tak dalej, więc może warto spróbować
zdjecie uzytkownika
mizyk - 2015-11-22 18:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poza tym powinni wyposarzac kazdego nowego pracownicka w niezbedne narzedzia pracy lipa jak musisz uzywac swojego laptopa lub telefonu a o aucie nie wspomne
zdjecie uzytkownika
106 - 2015-11-24 22:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesteście pewni, że tak to właśnie wygląda? może to po prostu tylko jakieś pogłoski i tyle, ciekawa sprawa
zdjecie uzytkownika
Karamba - 2015-12-03 23:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skarabeusz S.A - najgorsza kadra menadżerska z jaką miałem okazję pracować do tej pory. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Balcer - 2015-12-03 23:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest OK! tylko !!! na dwa, trzy a może pięć miesięcy tylko na przetrwanie(zaparkowanie). Niestety, kto mądrzejszy to dawno tam już nie pracuje. Dla zainteresowanych w umowie podpisujesz,że Nowe Zaległości będą na poziomie 12 % a rzeczywistość jest nagięta przez DDO wymaga od Ciebie 18% NZ i w taki sposób kroi cię na kasę co tydzień i co miesiąc.
zdjecie uzytkownika
KS - 2015-12-04 10:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skarabeusz S.A. tylko dla wytrwałych bądź dla bardzo naiwnych. Zmiana premiowania pracowników w trakcie trwania miesiąca by nie zapłacić pracownikowi. Uwaga Spółka zaczyna oszczędzać i ma zadyszkę finansową, zlikwidowała oddział w Brzesku i zaczyna zwalniać pracowników...
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-12-05 01:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli jak zawsze opinie są skrajne i jedni widzą sprawę tak, a drudzy zupełnie inaczej, no co mogę powiedziec, chyba jednak wyślę CV, nie mam zbyt dużego wyboru w moim mieście
zdjecie uzytkownika
pele - 2015-12-08 21:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sowa - 2015-11-18 11:05:57]:
Witam, pracowałem tam 3 lata .NIE POLECAM, chyba,że ktos szuka pracy w charakterze niewolnika. Pracując 8 godzin dziennie jesteś pracownikiem bez zaangażownia.Szkoleń nie ma żadnych, premia nie do zrobienia,zasuwasz po 12-13 godzin za podstawę.W samochodach GPS.Praca 24h.
zdjecie uzytkownika
Balcer - 2015-12-11 21:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Skarabeuszu można pracować tylko chwilkę (zaparkować) a w między czasie szukać odpowiedniego zajęcia, gdyż w wcześniej czy później i tak Cię zgnoją. Niestety kto mądrzejszy to szybko ucieka z tej Firemki.
zdjecie uzytkownika
gindog - 2015-12-15 04:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak pomyślałem gdy zobaczyłem jakieś stare oferty do nich, chociaż nie chcę skreślać, bo może akurat w 2016 okaże się, że coś lepszego będą mogli oferować.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-12-29 17:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Absolutnie nie polecam tej firmy!!! Wykorzystują na maksa, nikt się z nikim nie liczy, praca nie do przerobienia, od rana wpisywanie jakiś durnych rzeczy do systemu a później praca w terenie do północy. W ogłoszeniach o pracę zamieszczają : nowa, rozwijająca się firma... praca w stabilnej firmie, w rzeczywistości wygląda to tak, że zatrudniają nowych kierowników, wyciągną ile mogą z nich, a po 4-5 miesiącach ci podziękują bo muszą ciąć koszty. DO i KRS zwalniają według swojego "widzimisie" nie patrząc na wyniki , bardziej chodzi o to czy jesteś starym znajomym z providenta pana Dyrektora bądz KRS
zdjecie uzytkownika
ktoś2 - 2015-12-29 22:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ktoś - 2015-12-29 17:45:43]:
Racja, decyzyjność GÓRY pod kątem lubię nie lubię, fajny nie fajny, wygodny niewygodny, to czy daje radę nie do końca ma znaczenie, bardziej liczy się to jak bardzo można pozwolić wejść sobie na głowę, broń boże mieć własne zdanie, bo przełożony zawsze ma rację nawet jak jej nie ma, bo tak odwróci kota ogonem, że będzie jego na wierzchu. Jeśli ktoś chce lizać tyłek, pracować ale nie decydować będąc na stanowisku kierowniczym, lub będzie posłuszny absolutnie to polecam tą firmę.
Kumoterstwo i tyle.
zdjecie uzytkownika
rerere - 2015-12-30 02:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja sie od jakiegos czasu zastanawiam nad podjeciem rpacy w firmie Skarabeusz S.A., bo widzialem ze akurat teraz szukaja kierownika sekcji do zatrudnienia
zdjecie uzytkownika
marika - 2016-01-04 12:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@rerere szukają kierowników masz rację, ale nie każdy jednak się nadaje. kredyty pożyczki to specyficzna i trudna branża, trzeba mieć odpowiednie podejście do sprzedaży i klienta, no sam rozumiesz
zdjecie uzytkownika
kulfon - 2016-01-20 13:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra.Chciałem wziąść 800zł to zaraz z tej sumy rate chcieli na cały miesiąc pobrać w sumie dostałbym na rękę 400zł na niby co tydzień idzie płacić.Oszustwo.NIE POLECAM :-(
zdjecie uzytkownika
bociek - 2016-01-20 13:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kulfon - 2016-01-20 13:08:40]:
Takie same zasady na BOCIAN
zdjecie uzytkownika
tron - 2016-01-20 17:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kulfon no nie dziw się, zaliczka 800 złotych to sporo pieniędzy. Grunt, że firma jest wypłacalna i pieniądze są w terminie. Doradca finansowy też ma 3000 brutto.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-01-27
Żródło: Gowork.pl
Osiek
(małopolskie)
Oferujemy pracę na stanowisku Doradcy Finansowego - w prostych produktach finansowych. Zapewniamy szkolenie, wsparcie organizacyjne, nasze know-how i stały rozwój . Gwarantujemy wysokie zarobki, z możliwością awansu. Oczekujemy od Kandydatów łatwości w nawiązywaniu i utrzymywaniu kontaktów z klientem, znajomości technik sprzedaży. Wymagania•znajomość rynku finansowego,•zdolności interpersonalne,•kreatywność,&b
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
KS - 2016-02-08 09:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rotacja pracowników w Skarabeusz S.A jest odbiciem tego co się w niej dzieje, niestety zarządzanie prezeska i jemu podobnych powoduje, że nie maja ludzi do pracy i ciągle rekrutują. Powody są trzy: cele nie do zrobienia,styl zarządzania oraz oszukiwanie na prowizji Doradców w umowie maja 12 NZ, a liczą im 18 NZ do prowizji. Firma Porażka, przeczytaj zanim podpiszesz!!! cokolwiek w tej Firemce.
zdjecie uzytkownika
rtgyh - 2016-02-08 15:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie widze ze na takim stanowisku jak droadca finansowy to calkiem sporo mozna zarobic ok 3 tysiecy noo i moze ejszcze ewentualnie jakies bonusy czy premie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Skarabeusz!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Skarabeusz

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert