Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Skarabeusz

Pracowałeś w firmie Skarabeusz i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
roki - 2014-06-18 21:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [czarnydiament - 2014-06-15 23:06:51]:
czyli nie można liczyć na żaden pewny pieniądz w miesiącu? czy jednak zawsze każdy wyrabia te minima?
zdjecie uzytkownika
WODZISŁAW - 2014-08-03 09:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roki - 2014-06-18 21:17:14]:
a co w WODZISŁAWIU SŁYCHAĆ?
zdjecie uzytkownika
Mała1988 - 2014-08-04 18:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewa z jeleniej góry - 2014-05-19 15:09:49]:
mam dokladnie tak samo jestem na czysto umowilam sie ze bede placic raz w miesiacu po220zl zaplacilam w pierwsza srode miesiaca a juz w piatek dzwonia o kolejna rate!!!! nic machnelam reka ale jak w poniedzialek sytuacja sie powtórzyła myslalam ze wyjde z siebie stane obok , rozumiem zebym miala jakies zadluzenie ale mam rachunek na czysto i nawet kilka gr nadplaty!!! straszna firma nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2014-08-20 19:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oskar - 2013-12-19 12:32:11]:
Co za bzdury Pani/Pan opowiada?? NIE BIORĄ ZAŚWIADCZEŃ??? biorą i jeszcze baba jest nie miła i nie udzieliła mi zadnych informacji na temat pozyczki czyli np jaka kwote moge dostac, jak dlugosie splaca dana pozyczke itd itd, PORAZKA
zdjecie uzytkownika
szopik - 2014-08-20 22:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zawiedziona - 2014-08-20 19:12:36]:
to nie świadczy najlepiej o profesjonalizmie w tej firmie. A jest to na tyle nie duża jednak firma udzielająca pożyczek, że czym jak czym, ale właśnie moim zdaniem profesjonalizmem to oni powinni się wyróżniać wśród konkurencji, aby móc stopniowo zwiększać swoją renomę na rynku. Choć nawet pomimo Waszych negatywnych opinii o Skarabeuszu to trzeba im przyznać , że i tak rozwijają się w niezłym tempie. W zeszłym roku otworzyli swoje nowe oddziały w Chorzowie, Olkuszu i Bielsku-Białej, a z miesiąc temu dodali kolejny oddział w Rzeszowie, z czego wynika, że jednak ludzie korzystają z ich usług pożyczkowych co raz to częściej. No i o pewnym rozwoju w ostatnich latach świadczy również ilość ofert pracy, które Skarabeusz proponuje. Nawet w tej chwili można znaleźć na ich stronie około 10 pozycji z ofertami pracy dla kierowników odpowiednich sekcji, którzy za zadanie mają przede wszystkim opiekę nad doradcami
zdjecie uzytkownika
czekolada - 2014-08-23 09:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u mnie byl dotadca kazal przygotowac ksero dowodu i spotkac sie na dzien nastepny i do tej pory go nie ma a tydzien minal.jaja sobie robia
zdjecie uzytkownika
pinkna - 2014-09-19 18:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem zadowolona z obsługi Skarabeusza
zdjecie uzytkownika
111111111 - 2014-09-20 19:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
człowieku ale za to jest kryminał!!! czy to prawda???
zdjecie uzytkownika
fabik - 2014-10-06 03:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
powaznie ktoś z Was bierze pożyczki w takich miejscach jak to ? ja nigdy bym się na coś takiego nie odważył. Spójrzcie na sposób w jaki Skarabeusz rekrutuje swoich pracowników. Biorą przecież praktycznie każdego kto się zgłosi, przynajmniej tak można wnioskować po zerowych wymaganiach. Także trochę strach
zdjecie uzytkownika
poszukuje - 2014-10-06 16:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pilnie szukam kontaktu do centrali tej firmy , tylko nie na infolinię, mam problem z doradcą tej firmy tzn. baba nie wie co to ochrona danych osobowych, jak ktoś nr telefonu do "góry" bardzo bym była wdzięczna.
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-10-15 20:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [maciek - 2014-01-23 18:04:45]:
Witam.Od stycznia chce sie starac o stanowisko kierownika sekcji.Jaki limit wiekowy obowiazuje w firmie.Anna
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2014-10-30 01:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć, szukam informacji o firmie Skarabeusz, piszę artykuł do uczelni o firmach z tej branży i liczę na Waszą pomoc. Chodzi przede wszystkim o podejście pracodawcy do pracownika, zarobki (czy dają minimum - średnia krajowa), rodzaje stanowisk i sama umowa (czy jest możliwość zatrudnienia na stałe). Czy jest ktoś kto umiałby mi odpowiedzieć na takie pytania?
zdjecie uzytkownika
monika - 2014-11-10 17:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brak kultury chamstwo i nie polecam brac pozyczek w skarabeuszu ,nie mają pojęcia co oznacza slowo profesjonalizm
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-11-13 08:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie. W ofertach pracy widze że jest propozycja pracy na stanowisku kierowniczym . Czy obowiązuje limit wiekowy bo tego nie widzę. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Beata - 2014-11-27 13:51:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od kilku tygodni pracuję w tej firmie. Jestem zadowolona, mam wspaniałą panią kierownik która zawsze ma dla nas czas.
zdjecie uzytkownika
niedoszły klient - 2015-02-26 17:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma którą cechuje brak szacunku dla potencjalnego klienta,arogancja i brak profesjonalizmu.Unikać jak ognia
zdjecie uzytkownika
roki - 2015-02-28 12:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niedoszły klient - 2015-02-26 17:53:51]:
kolejna z firm która jest dobra tylko sama dla siebie. Szkoda że osoby nią zarządzające nie zwróciły tylko uwagi na to co dzieje się z tego typu firmami po dłuższym okresie istnienia. Najzwyczajniej w świecie z braku chętnych o współpracy klientów padają i nie mają prawa nikogo winić jedynie po za sobą
zdjecie uzytkownika
tomi - 2015-03-16 21:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@roki, a co takiego masz na mysli, bo i ja nie wiem co sie dzieje z takimi firmami jak Skarabeusz po dłuższym czasie istnienia, rozwiń prosze swoją mysl. @Beata, a co takiego robisz tutaj w firmie, napisz prosze coś więcej, bo jeszcze pomyśle, że to sama kierowniczka pisze sobie takie wpisy. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
pan prze - 2015-03-19 14:08:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do tej firmy się wypowiem to chciałem u nich wziąć pożyczkę wszystko było w porządku przeszedłem weryfikacje pozytywnie bylem już umówiony z doradca moim a tu nagle dzwoni tel pani kierownik wielka ze nie mogą mi udzielić pożyczki bo mój sąsiad z tego samego bloku wziął pożyczkę od nich i nie spłacił powiedziała mi ze ja chce wyłudzić pieniądze.I naprawdę chciałem spłacić ta pożyczkę tym bardziej ze mam pożyczkę w Providencie i ja spłacam regularnie co tydzień powiedziałem do niej ze mogę jej przedstawić wszystkie kwitki ze spłacam regularnie
zdjecie uzytkownika
twinpoint - 2015-03-28 23:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tym bajzlu prawie rok jako kierownik. Tak samo traktują klientów jak swoich doradców. Nic dziwnego, że 90% doradców z którymi pracowałem przeszło ze mną do Zielonej Pożyczki. Serdecznie nie polecam Skarabeusza ani klientom ani szukającym pracy. A co do pobierania miesięcznych rat z góry - to nielegalne i sprzeczne z zapisem umowy - "wpłacenie rat z góry" to tylko sposób na robienie zbiórek. Mało tego - pieniądze te przez tydzień nie są nigdzie zaksięgowane - bo nie ma na czym - dopóki umowa nie będzie wprowadzona na rozliczeniu do systemu. Daty wpłaty oierwszej raty w karcie wpłat i w systemie są rozbieżne !!!!
zdjecie uzytkownika
che - 2015-04-04 02:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [twinpoint - 2015-03-28 23:14:19]:
Jak byś regularnie płacił w providencie to by Ci drugą dali kretynie, bujać to my ale nie nas
zdjecie uzytkownika
zosiek - 2015-04-15 19:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy sa osoby ktore spłaciły pozyczke w skarabeuszu i dostały zwrot weksla in blanko który podpisywały przy udzielaniu pożyczki?
zdjecie uzytkownika
Pożyczkobiorczyni - 2015-04-21 16:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem jeszcze klientką tej firmy,raty płacę w terminie,nie mam tyłów,chciałam wziąć refinans i co się okazuje?1200 zł na 47 tygodni kosztowałoby mnie w sumie 2480,19zł,czyli powyżej sto procent musiałabym oddać.To jest lichwiarstwo,złodziejstwo i granda w biały dzień.Jak można tak ludzi ograbiać?
Wiadomo ze bogaty u nich pozyczki nie weżmie tylko ktoś kto ma niskie dochody i nie ma szansy na kredyt bankowy.Ja w każdym bądż razie mam już gdzieś usługi finansowe od Skarabeusza.
zdjecie uzytkownika
Pożyczkobiorczyni - 2015-04-27 11:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pożyczkobiorczyni - 2015-04-21 16:54:23]:
Weksle in blanko są podsuwane do podpisu bezprawnie,firmy pożyczkowe każą je podpisywać ale nie powinni tego robić.Taki weksel nie ma mocy prawnej a firma tylko dlatego wykorzystuje naiwność klienta bo współpracuje z zaprzyjażnioną firmą windykacyjną,klient płaci z weksla przykładowo 1000 zł.więcej niż powinien,z tego idzie 25% dla windykatora a pozostałe 75% dla firmy,o ile klient nie zapłaci to windykator składa pozew do Sądu z odpowiednio zawyżoną kwotą tak ze wilk jest syty i owca cała tylko pożyczkobiorca pokrzywdzony.
zdjecie uzytkownika
Kierownik - 2015-04-30 22:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sylwia - 2014-10-30 01:48:46]:
Nie ma limitu wieku,pracuje jako kierownik i jestem bardzo zadowolona
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Skarabeusz

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Skarabeusz?
Zadaj pytanie
alert