Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SKARABEUSZ SP. Z.O.O.

Pracowałeś w firmie SKARABEUSZ SP. Z.O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jacko - 2014-02-19 08:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
chora firma tak jak PROVIDENT EUROCENT I BOCIAN !!!!!! - wiem bo pracowałem w dwóch i mam porównanie i wyrobiłem sobie o nich opinię !!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Stereo - 2014-02-22 13:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli skarabeusz pracuje na podobnych zasadach co Provident to współczuję ludziom, którzy biorą u nich pożyczki. Ciekawe na jaki procent te pieniążki dostajecie... Strzał w stopę.
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2014-04-11 16:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym się zapytać jak jest z wypowiedzeniem w tej firmie ?
zdjecie uzytkownika
dżony - 2014-04-14 13:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro pracowaliście w tej firmie to możecie powiedzieć coś więcej o tych fatalnych warunkach współpracy bo nie każdy wie o co chodzi
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-04-17 08:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca tam to porazka byc moze tylko w moim regionie sam poczatek wspolpracy byl dziwny umowa byla podpisywana w pospiechu na kolanie w samochodzie bo pani kierownik sie spieszyla niebylo zadnego szkolenia nic mi nie wytlumaczyla nie wyjasnila wszystko co sie nauczylam wiedzialam od drugiej pracownicy ktora krok po kroku mowila jak wypelnia sie umowy jak wysyla raporty i jak robi rozliczenia ze strony kierownika zero wsparcia ineresowala sie bardziej zyciem prywatnym niz praca pierwsze szkolenie przeszlam po 4misiacach pracy wynagrodzenie tygodniowe nigdy niewiedzialam ile dostane bo wiecznie czegos nie policzyly dopiero jak sie upomnialam chociaz w listopadzie za zrealizowanie celu mialam dostac premie ale sie nie doczekalam bo do dzis jej nie wyplacili malo tego wiecznie bylam pod strachem bo pani kierownik przyjezdzala i brala pieniadze zebrane z rat na pozyczki i nieraz nie dawala zadnego potwierdzenia a w razie kontroli z gory niemamy zadnego potwierdzenia ze wziela ja na szczescie juz odeszlam ale inne dziewczyny nie mialy takiego szczescia i wylecialy niemajac mozliwosci przejscia do innej firmy byc moze tylko w moim regionie tak jest ale jak sam/atego nie zobaczysz nie uwierzysz odradzam chyba ze zmienia kierownika ps tomaszow mazowiecki
zdjecie uzytkownika
mania - 2014-04-25 16:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam nie polecam tej firmy nie przyjemni przedstawiciele wólgarni itp szkoda slów
zdjecie uzytkownika
bubka - 2014-05-07 18:20:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
LADUJA SIE NA CHAMA DO MIESZKANIA OPOWIADAJA OSOBOM TRZECIM O MOICH PROBLEMACH I ZALEGLOSCIACH.bRAK KULTURY I CHAMUSTO.
zdjecie uzytkownika
I - 2014-05-15 21:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam brania pożyczki w owej firmie. Nieprofesjonalni doradcy-bynajmniej ja się z takim spotkałam. Spłata raty na środę. We wtorek doradca dzwoni kiedy rata-odpisuje JUTRO. Dzien jutrzejszy-brak odezwu ze strony doradcy. Nagle w czwartek wieczor pisze ze bedzie niebawem nie pytajac czy w ogole jestem w domu. Ja jadac z pracy spieszac sie spiesze tylko zeby zdazyc i nie mam mozliwosci wyplacic calej raty brak bankomatu w poblizu. Informuje doradce ze chwilke sie spoznie. Bezczelnie pyta czy mam problemy z zegarkiem? ZENADA. Brak poziomu i inteligencji. Placac tak duze oplaty to Doradca jest dla nas nigdy na odwrot i to on powinien sie dostosowywac. Wmawia mi ze nie place na czas bo zalegam jeden dzien ze splata przez niego bo w koncu sie nie skontaktowal w wyznaczony dzien - kolejny absurd. Generalnie jest wiele innych firm tego typu konkretnych i bez problemow. No ale coz z taka rotacja ludzi i bez zadnych konkretnych wymagan co sie dziwic ze biora sie ludzie nieodpowiedzialni do takiej pracy.
zdjecie uzytkownika
ewa z jeleniej góry - 2014-05-19 15:09:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
firma ok. tylko zależy od przedstawicieli jeden nie potrafi liczyć drugi kłamie że dostanę drugą pożyczkę od niego a potem się okazuje że on niema takich uprawnień czekam na to żeby wpłacić ratę już 4 tyg i cisza poczekamy co to będzie
zdjecie uzytkownika
miro - 2014-05-21 10:09:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich zainteresowanych pracą w charakterze doradcy finansowego z terenu Rybnika i zapraszam do współpracy. Wysokie prowizje. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
roki - 2014-05-21 14:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko, żeby do tych prowizji dojść to trzeba złapać troszeczkę doświadczenia, więc zapytam jak wygląda podstawa w Skarabeuszu
zdjecie uzytkownika
joarud - 2014-05-31 13:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytania jak w dniu15 wzielam pozyczke to pierwsza rate powinam placic dopiero 22 niech mi ktos odpisze plis
zdjecie uzytkownika
miśka32 - 2014-06-06 11:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brałam pożyczkę w Skarabeuszu..teraz biorę kolejną..Zero problemów.pieniądze od ręki..nie sprawdzają Biku itp.akceptują wiele zrodeł dochodów ..do 500zł pożyczka na oświadczenie..Przedstawiciel bardzo ludzki,konkretny,uprzejmy..Oby więcej takich osób ...
POLECAM SZCZERZE
zdjecie uzytkownika
czarnydiament - 2014-06-15 23:06:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [joarud - 2014-05-31 13:23:38]:
nie ma zadnej podstawy w skarabeuszu, umowa zlecenie-smieciowa
zdjecie uzytkownika
roki - 2014-06-18 21:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czarnydiament - 2014-06-15 23:06:51]:
czyli nie można liczyć na żaden pewny pieniądz w miesiącu? czy jednak zawsze każdy wyrabia te minima?
zdjecie uzytkownika
WODZISŁAW - 2014-08-03 09:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roki - 2014-06-18 21:17:14]:
a co w WODZISŁAWIU SŁYCHAĆ?
zdjecie uzytkownika
Mała1988 - 2014-08-04 18:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewa z jeleniej góry - 2014-05-19 15:09:49]:
mam dokladnie tak samo jestem na czysto umowilam sie ze bede placic raz w miesiacu po220zl zaplacilam w pierwsza srode miesiaca a juz w piatek dzwonia o kolejna rate!!!! nic machnelam reka ale jak w poniedzialek sytuacja sie powtórzyła myslalam ze wyjde z siebie stane obok , rozumiem zebym miala jakies zadluzenie ale mam rachunek na czysto i nawet kilka gr nadplaty!!! straszna firma nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2014-08-20 19:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oskar - 2013-12-19 12:32:11]:
Co za bzdury Pani/Pan opowiada?? NIE BIORĄ ZAŚWIADCZEŃ??? biorą i jeszcze baba jest nie miła i nie udzieliła mi zadnych informacji na temat pozyczki czyli np jaka kwote moge dostac, jak dlugosie splaca dana pozyczke itd itd, PORAZKA
zdjecie uzytkownika
szopik - 2014-08-20 22:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zawiedziona - 2014-08-20 19:12:36]:
to nie świadczy najlepiej o profesjonalizmie w tej firmie. A jest to na tyle nie duża jednak firma udzielająca pożyczek, że czym jak czym, ale właśnie moim zdaniem profesjonalizmem to oni powinni się wyróżniać wśród konkurencji, aby móc stopniowo zwiększać swoją renomę na rynku. Choć nawet pomimo Waszych negatywnych opinii o Skarabeuszu to trzeba im przyznać , że i tak rozwijają się w niezłym tempie. W zeszłym roku otworzyli swoje nowe oddziały w Chorzowie, Olkuszu i Bielsku-Białej, a z miesiąc temu dodali kolejny oddział w Rzeszowie, z czego wynika, że jednak ludzie korzystają z ich usług pożyczkowych co raz to częściej. No i o pewnym rozwoju w ostatnich latach świadczy również ilość ofert pracy, które Skarabeusz proponuje. Nawet w tej chwili można znaleźć na ich stronie około 10 pozycji z ofertami pracy dla kierowników odpowiednich sekcji, którzy za zadanie mają przede wszystkim opiekę nad doradcami
zdjecie uzytkownika
czekolada - 2014-08-23 09:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u mnie byl dotadca kazal przygotowac ksero dowodu i spotkac sie na dzien nastepny i do tej pory go nie ma a tydzien minal.jaja sobie robia
zdjecie uzytkownika
pinkna - 2014-09-19 18:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zadowolona z obsługi Skarabeusza
zdjecie uzytkownika
111111111 - 2014-09-20 19:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
człowieku ale za to jest kryminał!!! czy to prawda???
zdjecie uzytkownika
fabik - 2014-10-06 03:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powaznie ktoś z Was bierze pożyczki w takich miejscach jak to ? ja nigdy bym się na coś takiego nie odważył. Spójrzcie na sposób w jaki Skarabeusz rekrutuje swoich pracowników. Biorą przecież praktycznie każdego kto się zgłosi, przynajmniej tak można wnioskować po zerowych wymaganiach. Także trochę strach
zdjecie uzytkownika
poszukuje - 2014-10-06 16:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pilnie szukam kontaktu do centrali tej firmy , tylko nie na infolinię, mam problem z doradcą tej firmy tzn. baba nie wie co to ochrona danych osobowych, jak ktoś nr telefonu do "góry" bardzo bym była wdzięczna.
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-10-15 20:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maciek - 2014-01-23 18:04:45]:
Witam.Od stycznia chce sie starac o stanowisko kierownika sekcji.Jaki limit wiekowy obowiazuje w firmie.Anna
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKARABEUSZ SP. Z.O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x