Getin Bank

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 65 ocen.

Opinie o Getin Bank

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Getin Bank

grzeszcz

koko chyba coś ściemniasz ,powiedz konkretnie co masz na myśli pisząc ,że pieniądze na ok koko nie pisz tu bo jesteś podstawiony tak samo jak twoje inne lewe nicki jak romo i bom

koko

Na moim stanowisku wszystko gra. Ekipa bardzo fajna, pieniądze na ok

Nikodem

Dzieciole,kiedy podwyżki dasz ja się pytam? Ile jeszcze tej męczarni za najniższą krajową?Obiecywałeś rok temu,że doradcy z innych banków będą przychodzić pracowac do getin banku a poki co od roku ludzie stad uciekają.Robisz z gęby cholewę...

troto

Solidny pracodawca moim zdaniem. Jasne, że nie jest to lekka praca, ale jak się komuś chce, to można osiągnąć sporo

daniel

NIe będę się rozpisywał i powiem tak: pracuje się to w porządku. Mnie generlanie wszystko zadowala i nie mam za bardzo na co narzekać

bom

Spoko pracodawca

romo

Dobrze mi się pracuje w tej frmie. Traktują mnie z szacunkiem, zarobki ok. Praca nie jest lekka, ale nie przyszedłem tu na wakacje, tylko do pracy

Była pracownica call center

Jest opieka medyczna Medicover, w pakiecie nie masz nawet psychiatry, a pracując na tym stanowisku, na pewno Ci się przyda.

anonim

(usunięte przez administratora)

Gość

Wiesz czy na stanowiskach biurowych wynagrodzenie wygląda tak samo? Najniższa krajowa + prowizja, czy jednak tej prowizji nie ma?

Nulka

Ja pracuje w gnb od maja w części noble. Podstawa może nie najwyższa ale jak ktoś wie po co przychodzi do pracy i ma świadomość z jakimi realiami ma do czynienia pracując w sprzedaży bankowej może wypracować całkiem dobra premię. I nie trzeba do tego jak wspomniano wyżej wciskać g klientowi wystarczy znajomość rynku inwestycyjnego jeśli ktoś ją ma potrafi dobrać produkt do oczekiwań klienta, a wybór jest duzy. Fajna ekipa w zespole. Realna możliwość awansu. Ja nie narzekam, ale trzeba wiedzieć w czym jest się dobrym i czego się chce.

szernik

Dla mnie firma jest dobra. Dużo pracy, ale nie przychodzę tu odpoczywać:)

nelok

Pracowałem tam rok. Bardzo fajna ekipa. Praca nie jest lekka, ale do pracy przychodzi się pracować, a nie obijać. Pieniądze zupełnie w porządku, warunki też.

Weronika

@szarak - czy mógłbyś podać więcej szczegółowych informacji o pracy w Getin Bank? Każda osoba zainteresowana podjęciem zatrudnienia skorzysta na Twoim doświadczeniu.

szarak

Bardzo dobra, rozwojowa firma.

WeronikaZ

mi szczesliwym trafem udalo sie tu przeniesc do wawy z wroclawia, milo ze da sie tu dogadac by nawet podczas takich zakretow zyciowych jak przeprowadzka moc dalej pracowac. umowa i warunki jak najbardziej w porzadku, praca dajaca satysfakcje

Mania

Ja pracuję tu od marca i cieszę się, że tu trafiłam. Pracuję w wyuczonej branży, rozwijam się w tym kierunku, warunki pracy również są zadowalające. Dzięki super kolegom z pracy szybko się zaklimatyzowałam. Pozdrawiam ekipę GB! :)

drozd

Pracuję tu już 2 lata i jestem zadowolony. W zasadzie nie mam na co narzekać

bp
@drozd 29.06.2017 14:15
Pracuję tu już 2 lata i jestem zadowolony. W zasadzie nie mam na co narzekać

dwa lata a obecnie pracujesz w cc za minimalną krajową? To Cię zadowala?

Sesuisdesole

o ludzieee .. dlugo zwlekalam z opinia, ale moja rozmowa kwalifikacyjna stala sie hitem podczas spotkan towarzyskich, wiec i z Wamj sie podziele. Jeden z powaznych panow, ktory mnie rekrutowal (byl jeden powazny pan i jedna powazna pani - bo i tez posada o ktora aplikowalam byla bardzo powazna - concierge- imagine) postanowil sprawdzic moja znajomosc jezyka angielskiego (znam 3 jezyki na poziomie zaawanoswanym 3-krotnie bardziej od jego rodzimego-polskiego- zapytacie dlaczego szukalam takiej posady? ogloszenie zachecalo, poza tym czlowiek sam nie wie, szczegolnie gdy mlody czlowiek przeprowadza sie do Warszawy- miasta wielkich szans, w szukaniu swojego przeznaczenia zawodowego) czytajac z kartki zdanie: What would you do (czyta z kartki) if you (czyta z kartki) had won a million (podnosi wzrok z kartki)? tak wiec idioto odpowiadam Ci szczerze: napewno nie siedzialabym naprzeciwko Ciebie - nawet jako klient - bo jestes zbyt durny na to abym mogla powierzyc Ci rezerwacje wizyty w SPA... Uwazam, ze osoby rekrutujace obrazaja aplikantow i chce,zeby mialy swiadomsc tego ze tak naprawde sa duzo mniej kompetetni, pomimo to ze jakos sie w pracy utrzymuja (underdesk manager???). Jak wspomininalam, duzo czasu uplynelo od rzeczonej rozmowy i chcialabym zachecic Was, przyszlych aplikantow, zebyscie mieli riposte przygotowana - odpowiednio glupia do glupio zadanego, sformuowanego, wypowiedzianego i nieadekwatnego pytania. TYm osobom nie zalezy na Twojej kreatywnej odpowiedzi - z reszta, nie zrozumieliby w jezyku obcym ;) - a co chcieliby uslysec - nie mam pojecia -moze business insider podpowie?! Szczerze zycze Wam powdzenia. Wiem jak trudno jest dopasowac sie do absurdalnych oczekiwan pracodawcow. Ja znalazlam wymarzona prace z idealnymi, kompetentnymi szefami. Wy tez znajdziecie. Nie pozwolcie tylko tym malym doprowadzic sie do ich poziomu. Powodzenia ;)

Weronika

Wiecie, że Getin Bank jest również otwarty na studentów? Pod tym linkiem możecie przeczytać więcej o programie staży oraz praktyk oferowanych przez Bank http://nabankdynamiczni.pl/studenci/praktyki-i-staze

Abcd

W poniedziałek mam iść na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko pracownik infolinii. Praca ma byc niedaleko stacji metra imielin. Mam pytanie do obecnych pracownikow: jaką oferują podstawę? I kto tam pracuje?ludzie na poziomie czy jak w większości call center zatrudniają patologię?

Bejb
@anonimus 25.03.2017 17:13
2.400 brutto w Warszawie???? ludzie nie jest wam szkoda zycia na takie g...o?? jak wy się utrzymujecie, za co podrywacie du..y...

Wyrażaj się. Są sytuacje w których trzeba utrzymać się za mniej ( słaba dyspozycyjność). Co do stawki się oczywiście zgadzam, że oderwana od rzeczywistości.

anonimus
@Bejb 28.03.2017 18:57
Wyrażaj się. Są sytuacje w których trzeba utrzymać się za mniej ( słaba dyspozycyjność). Co do stawki się oczywiście zgadzam, ż...

bo co ??? z kółka parafialnego jesteś??prawda zabolała. zapytał sie przedmówca to odpowiedziałem nie musisz czytac posta i walcz dalej o wyzsze miejsce dla Leszka w rankingu Forbesa moze tylko do tego jesteś stworzony....

nie wierz nigdy bankowi, dobrą radę Ci dam...

Nie potrafią nawet prawidłowo ustalić podać godziny rozmowy kwalifikacyjnej (przez tel podają jedną godzinę, w mailu ze szczegółowymi informacjami - inną). 2000 brutto + jakieś mętne wizje o prowizjach. Do tego proszą o referencje, co najmniej jakby to było stanowisko w Radzie Nadzorczej. Żenada... kojarząca się z legendarnym żądaniem załączenia do CV - listu motywacyjnego na stanowisko... szatniarza. Dodatkowo oczywiście banialuki w stylu, że odezwą się (w ciągu jednego, maks. 3 dni roboczych) tak czy inaczej z decyzją co do wyniku rekrutacji. Właśnie mija piąty dzień roboczy i cisza... Czyli klasyka - mentalność Kalego. Getin robić innych w ... bambuko ( żeby nie napisać dosadniej) - dobrze, ale jak inni robić Getin - źle... Wnioski? Niech każdy sam sobie wyciągnie. Ja będę się trzymać z daleka od takiego pracodawcy...

aaaaaaa
@nie wierz nigdy bankowi, dobrą radę Ci dam... 23.03.2017 13:03
Nie potrafią nawet prawidłowo ustalić podać godziny rozmowy kwalifikacyjnej (przez tel podają jedną godzinę, w mailu ze szczegó...

ja to wszystko rozumiem rozczarowany niedoszły praxowniku Getinu ale czego się spodziewałeś??? jnie czytasz forów?? nie byłeś w Oddziale??? nie widzisz ze w Bankach są zwolnienia i będą jeszcse większe??

Mala

Rozmowa kwalifikacyjna dość długa ok. 40 minut prowadzona przez dwie panie. Pytania niezwiązane ze stanowiskiem o które się ubiega. Ja osobiście czułam się atakowana, nie polecam.

sidf

Getin bank nagroda Newsweeka w 2016 roku gratulacje a ja daję nominację na najgorszego pracodawcę roku, mam nadzieję ,że teraz w 2017 zgarniecie pierwsza nagrodę i kolejną statuetkę dla L.Czarnego

anonim

(usunięte przez administratora)

Brutus

to po co się tam zatrudniłeś? i to w warszawce?? z batem ktoś stał nad Tobą i kazał podpisać umowę o pracę???

jiki

Mam z nimi sprawę w sądzie!

anonim

(usunięte przez administratora)

hildi

Ten tłuk nie jest rekruterem tylko" supawajzorem"

kamil

myślę, ze zwolniony za nic nie został, są też takie osoby ktore kombinują, biorą l4 czy urlopy na żadanie notorycznie , wiec ja tez nie chcialabym miec takiego pracownika na ktorego nie można liczyć bo go niema w pracy

Kaja

Infolinia nie polecam... przepracowalam tam troche swojego zycia i w pore ucieklam jak wszystko zaczelo sie walic chyba tam juz nikt nie pracuje.. cala stara ekipa sie zwolnila. Kolega wzial urlop na zadanie i zostal zwolniony.. smiech na sali :) doslownie i w przenosni. Ciagle cisnienie z zespolu jakosci ktory niewiele w zyciu widzial i slyszal. Zap... erdol jest konkretny premie jak sie widzi gorze kiedys byly spoko teraz... no comment uciekac poki mozna:D

marta

moja kumpela pracuje w getinie i jakoś nie narzeka. pieniądze ma na czas, nie trzeba się prosić, są standardy pracy i tego się trzymają, także każdy ma jasno określone obowiązki. jej to pasuje :)

anonim

(usunięte przez administratora)

anonimus

Na czym polega lojalka???tak z ciekawosci pytam..

ana
@anonimus 18.09.2016 14:45
Na czym polega lojalka???tak z ciekawosci pytam..

musisz przepracowac rok, zeby w przypadku zwolnienia nie ponosic kosztow ( usunięte przez administratora )szkolenia.

anonim

(usunięte przez administratora)

nickpik

@myfriend 2000zł brutto adekwatne do posiadanych kwalifikacji? Śmieszne pieniądze gdyby nie fuchy, to nie miałby co do garnka włożyć.

?

Nie wiem czy codzienne żarty i teksty o pedalach w miejscu pracy to coś normalnego, ale moim zdaniem to trochę dziwne.

.

Dział IT bardzo duży więc nie można wyrazić wiarygodnej opinii, ale dla mnie to była tragedia, nie polecam.

Matylda

potwierdzam to co pisze Bezik. Poczytaj artykuł Samcika jak wygląda sprzedaż: ( usunięte przez administratora ) Z tym, że cierpi tu i klient i pracownik który dał się wciągnąć w to błedne koło sprzedaży (stres, nieprzespane noce, nerwica) i presję menadżerów karierowiczów. No ale są osoby dla których liczą się tylko wysokie premie i ci urodzeni akwizytorzy dobrze się tu czują.

Bezik

Zgadzam się Front Office to plany, plany i jeszcze raz plany .... nie wykonasz to nasiadówy u zwierzchników, zjebki, mobing. Czyli musisz sprzedawać skutecznie, a jak sprzedać beznadziejny produkt (inwestycje) .... odpowiedz sobie sam :/ ... a reklamacje sypią się oj sypią. Zobacz sobie choćby na You Tubie pikiety pod placówkami. Nie masz skrupółow, lubisz wyścig szczurów to praca dla ciebie :(

johny

ODRADZAM! Jest koniec kwietnia, na wypłatę premii czekamy jeszcze ze stycznia. Pracownicy z Domaniewskiej w Warszawie traktowane jest przez przełożonych po frajersku. Ciągle obiecują wypłatę premii a sami nie potrafią się zorganizować i dać klarownej odpowiedzi. Większość ludzi odchodzi właśnie z tego powodu.

klamilo

Pracuje tam w dziale IT od prawie roku. Warunki pracy fatalne, wielkie open space, brak scianek dzialowych, ludzie scisnieci jak sardynki, zero prywatnosci i mozliwosci skupienia. O poziomie kultury wiekszosci pracownikow i osob z wyzszych stanowisk lepiej nie wspominac. Pieniadze smieszne jak na bank, umowa laczona o prace (nawet nie pol etatu) i dzielo. Na poczatek kariery i dla tych ktorzy marza o karierze w banku moze byc ok. Innym nie polecam. Szkoda zdrowia na prace w tym banku.

ehh

Popieram wypowiedź "rekrutowanej". Byłam jakiś czas temu na rozmowie. Do call center mają oczekiwania z kosmosu. Spotkanie trwa prawie godzinę w nieprzyjemnej atmosferze (przynajmniej u mnie tak było). Gdy zapytałam się o wynagrodzenie facet, który przeprowadzał ze mną rozmowę nie był w stanie tego określić. Odniosłam wrażenie, że trochę ze mnie kpi mówiąc o kierunkach moich studiów i że nie mają nic wspólnego z bankowością (taa na słuchawkę). Ogólnie czułam się atakowana zbyt zbędnymi i absurdalnymi pytaniami. Tak czy inaczej nie zostałam przyjęta ze względu na brak doświadczenia w tej dziedzinie. Zmarnowałam tylko czas i pieniądze na dojazd. Nie polecam.

anonim

(usunięte przez administratora)

Spoks

Jak masz 20 lat to może Ci umowa o pracę i 1800zł (podstawa+premia) oraz multisport wystarczy. Wcześniej te zarobki były dużo większe, a praktycznie w miesiąc ucięli w większości przypadków premie z 1000-2000zł na rękę do 200-300zł... Co konkretnie Cię zastanawia w mojej wiadomości?

Spoks

Jestem "internetowym doradcą finansowym" w Getin Banku na Domaniewskiej. Czym się zajmuję? Sprzedaż rachunków, lokat, kredytów, debetów do konta, oraz wydzwaniam do klientów żeby w końcu zaczęli korzystać z rachunków. Kiedyś było tu na prawdę spoko, jak wszędzie w sprzedaży jest nacisk ale premia była nie raz w wysokości podstawy (2000 brutto) czy nawet wyższa, choć i zdarzały się gorsze miesiące jak wszędzie... Social fajny, multisport (około 40zł/msc), Medi-Cover (Darmowy), na święta o połowę obcięty social w porównaniu do zeszłego roku ale w momencie gdy część nie dostanie wcale premii to na święta ich to ratuje... Od kilku miesięcy wszystko leci na pysk po równi pochyłej. Tzn. wykręcili bardzo ciężkie do zrobienia targety przez co premie teraz są u większości w wysokości 200-300zł. Powstał specjalny dział (pseudo)jakości, który ma za zadanie odsłuchiwać rozmowy i wyszukiwać za co Ci obciąć premię. Wprowadzają tak bezsensowne zmiany i nowe standardy rozmów których masz się trzymać (bo obetną premię), że aż głupio Ci w ogóle zadzwonić do klienta i mu o tym wszystkim mówić (przez wiele głupot rozmowa sprzedażowa wydłuża się o dobre 10 minut bezsensownej paplaniny). Premie nie wypłacane na czas, około miesiąca opóźnienia ostatnio stało się już standardem. Od kilku miesięcy masowo ludzie składają wypowiedzenia a Getinowi ciężko znaleźć kogokolwiek na ich miejsce i jedyne na co wtedy koordynatorów stać to przytaknąć ze zrozumieniem bo wiedzą że tu aktualnie dzieje się tragedia, tylko że zamiast coś z tym zrobić, dokładają do pieca kolejnymi zmianami na gorsze (kłamiąc w oczy że to po to by podnieść jakość obsługi, czy że to zmiany na korzyść dla nas) Na koniec tylko dodam że jest mi na prawdę szkoda opuszczać ten bank (a przyjdzie na to czas niedługo), ponieważ na początku na prawdę podobała mi się ta praca, a współpracownicy na prawdę rewelacyjni...

happy

Pracowałem w call center sprzedażowym Getin Banku ponad rok i nie narzekam (wspomniane już stanowisko "internetowy doradca finansowy" - sprzedaż kont osobistych i lokat). Bywały gorsze momenty, ale co do zasady 2000 zł brutto / m-c podstawy wyrównywały premie, które po kilku m-cach pracy przekraczały zazwyczaj 1500-2000 zł. W gorszych momentach 800-1200, ale wiadomo, że i takie są. Pogłoski o mobbingu są mocno przesadzone. Moi koordynatorzy byli złotymi ludźmi. Trochę gorzej z kadrą zarządzającą (menedżer i dyrekcja), której ewidentnie brakowało wiedzy i doświadczenia (na jednym z istotnych spotkań dyrektorka pytała nas, czy nagrody przyznawane klientom do promocji przy otwieraniu konta osobistego są aktualnie opodatkowane czy też nie - wstyd). Brakuje nadzoru nad kadrą zarządzającą, co siłą rzeczy po kilku m-cach pracy da się mocno odczuć. Czasami nie wypłacają premii w terminie, ale wynagrodzenie jest na czas. Dodatkowo prezenty na Boże Narodzenie i Wielkanoc - pracownicy z dochodem netto za ubiegły rok poniżej 2000 zł /r/g mogą liczyć nawet na 900 zł netto.Są wady i zalety, jak w każdej pracy, ale generalnie na plus.

anonim

(usunięte przez administratora)

aa2

i po co wypisujesz te bzdury wynajęty klakierze?

rapser

Getin Bank jest dość popularny w naszym kraju, chociaż chyba nie sa największym bankiem, anie nie mają najlepszych ofert. Zastanawia mnie, czy przyjmują do pracy osoby, które ledwo co znaja się na bankowości? Czy mozna tu liczyć na prace, posiadając dobre checi? Czy istnieją jakies dobre szkolenia dla takich osób?

Olaf

Praca przy sprzedaży produktów w okienku czy na słuchawce to sorry, nie jest pracą w bankowości. To praca w sprzedaży i na słuchawce. A pies tańcował z tym co jest sprzedawane. Dziś to, jutro inne.

lary

Pracowalem 5 lat i żałuję ze tak późno. Agresywna sprzedaż, mobbing, kadra zadzadzajaca- skandal. Chamstwo, robia z ludzmi co chcą. Jeszcze trochę i psychiatra sie klanial. Nie polecam najgorszemu wrogowi. Rok pracownika to jedna wielka farsa. .Najpierw gnebia ze cie zwolnia a potem gnebia zebys nie odchodzil. Szkoda zdrowia. ....

rekrutowana

Dobra, zwracam honor wszystkim osobom, które nie wyrażają się szczególnie pozytywnie... PRZEPRASZAM WAS BARDZO, BARDZO I RAZ JESZCZE BARDZO Byłam tam dziś na rozmowie o pracę (call center) rozmowę przeprowadzały 2 babeczki, jedna taka miła blondyneczka - wydawała się bardzo serdeczna, a druga taka szatynka... jakoś tak, widać, że bardzo przejmuje się swoją funkcją. Mam już doświadczenie zawodowe, ale nie związane ze słuchawką... Przecież to nie jest praca marzeń!!! To jest praca na trochę, na przeczekanie... Okazało się, że po przeanalizowaniu mojego cv, odbębnieniu scenek etc. owa szatynka poprosiła mnie o namiary na moich poprzednich przełożonych - BO ONA CHCE REFERENCJE OD NICH UZYSKAĆ, nie wyraziłam zgody bo po jaki grzyb jej referencje, skoro nie pracowałam wcześniej w taki sposób, więc będą one zupełnie zbędne... Ale dobra powiedziałam, ze nie. Tylko niech mi ktoś wyjaśni po jakiego krasnoludka tej kobiece REFERENCJE DO PRACY NA SŁUCHAWCE??? Nie dość, że nigdy nie pracowałam w banku, to nigdy na słuchawce, to to nie będzie miało sensu. Ale najlepsze jest to, żeby umotywować dlaczego marzę o pracy w tym banku na tym stanowisku... i co powiesz... hmmm... marzę o rozwoju w branży bankowej i może kiedyś dostanę nowe słuchawki, nie rozumiem... Powiem tak: przerost formy nad treścią, praca 8 godzin dziennie na zmiany 7, 9, 12, 14 w święta i weekendy też (infolinia jest czynna zawsze od 7 do 22). Ale Panie zapytane jak rozliczają pracę w weekendy i święta (czy zgodnie z KP) odpowiadają "dogadujemy się" no to zaraz płacą zgodnie z kodeksem, czy nie??? Mówiąc wprost, bardziej dziwnej rozmowy o pracę na takie stanowisko jeszcze nie miałam i fakt: umowa o pracę jest przez pierwsze 4 miesiące 2100 brutto (+ jakieś premie... ale to uznaniowe to nie liczymy), potem tą umowę przedłużają i jest 2400 brutto (+ jakieś premie) oczywiście dostaniesz "multisporta" i pakiet medyczny (jak sobie zapłacisz) co miesiąc są jakieś dodatkowe szkolenia i egzaminy, które trzeba zdać inaczej nie ma premii, dodatkowo odsłuchiwanie rozmów i... opinia przełożonego - Twoje wyniki, postawa, znajomość produktów etc. Po samej rozmowie rekrutacyjnej stwierdzam, ze to jakiś żart, żeby na takich warunkach zatrudniać ludzi... Nie zdecyduję się choćby to była ostatnia praca na świecie... Mam nadzieję, że z doświadczenia nawet niedoszłego pracownika, coś wynika. Pozdr

Jan
@rekrutowana 12.06.2014 15:27
Dobra, zwracam honor wszystkim osobom, które nie wyrażają się szczególnie pozytywnie... PRZEPRASZAM WAS BARDZO, BARDZO I RAZ JE...

Bez referencji nic z tego . Widocznie masz coś do ukrycia, wyszłoby że malowałaś paznokcie zamiast dzwonić , albo pisałaś smsy do kolejnego kochanka z Sympatii.pl . Getin Was weryfikuje . Brawo .

anonim

(usunięte przez administratora)

dominik

Tanie bohaterstwo, przecież odmówienie oferty to zwolnienie miejsca dla potencjalnego dobrego i niewybrednego pracownika. Jest wyjście.

arleta
@M 11.06.2014 13:20
Witam, 2100 zł brutto to 1530 zł, a minimalna krajowa to 1680 zł brutto (trochę ponad 1200 zł). a teraz tak serio, pracowa...

Kiepsko czuć się usatysfakcjonowanym biorąc pracę na przeczekanie. Zostań człowieku w domu na kanapie. Z pewnością znajdzie się na to miejsce ktoś zmotywowany i wiarygodny.

anonim

(usunięte przez administratora)

piotr

jakaś przedziwna treść. A cóż to za opinia jest pozamerytoryczna, nie dotyczy profilu Getinu tylko stek bzdur sfrustrowanego pracownika. jeśli to miał być dowcip to słabo wyszedł.

alicja

bardzo miła obsługa, wszystko dobrze, dokładnie, zrozumiale wytłumaczą.

Agnes

bardzo miła obsługa...:)

pola
@Agnes 22.09.2009 16:45
bardzo miła obsługa...:)

Nie chodzi o obsługę klienta a raczej warunki płacowe pracownków. Rozumiem, że najsłabiej zarabiają na najnizszym szczeblu i nie wykonujący skomplikowanych operacji. I tak doceniam każdą osobę w kieracie bankowych cyferek.......istna jazda.....

Zostaw opinię o Getin Bank - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Getin Bank