Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o netmaks

Pracowałeś w firmie netmaks i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
szybkobieżny jednorożec - 2013-09-18 15:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy to moge nazwac dzialem, bo jestem w pionie :D
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-18 15:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usuniete przez moderatora], to jesteś w dziale handlowym, czy jak to netmaks nazywa? Możesz odpowiedzieć, a nie jaja sobie robisz? Polecasz netmaks?
zdjecie uzytkownika
Immortelle - 2013-09-18 16:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NetMaks, nie netMAKS i nie netmarks, niestety ciągle jeszcze pokutującą wśród młodych ludzi praktyką jest to, ze idąc gdzieś na rozmowę kwalifikacyjną, nie czytają dobrze nawet nazwy firmy. Czy idąc na randkę, tez nie znacie imienia swojego wybranka / wybranki?!
zdjecie uzytkownika
Ofeliac - 2013-09-18 16:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No cóż jeżeli chodzi o transport, to nie można liczyć raczej na autobus zakładowy ale na samochody służbowe co dotyczy osób na stanowiskach kierowników, dyrektorów, koordynatorów, managerów, ich zastępców - co do innych to nie wiem. Przestańcie z tym Marksem :D
zdjecie uzytkownika
szybkobieżny jednorożec - 2013-09-18 16:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie chce sie po prostu przedstawiac z imienia i nazwiska, ok?
nie handlowym, bardziej w strone hr, a precyzyjniej mowiac, szkoleniowym i bynajmniej nie robie sobie z nikogo jaj
zdjecie uzytkownika
Bielecka - 2013-09-19 16:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NetMaks nie posiada przedstawicieli poza zarządem, chyba że to ten organ miałeś na myśli? Czy mówisz o salonach sprzedaży? Nie wiem, jak zarabiają specjaliści operacyjni, a telemarketerzy to już wcale i nie będę się za kogoś wypowiadać.
zdjecie uzytkownika
halliburton - 2013-09-19 16:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprzedaż bezpośrednia jest za pośrednictwem call center, ale to trochę co innego niż infolinia, która z kolei tylko odpowiada na pytania - taki helpdesk czy tam support - więcej się jednak sprzedaje w salonach, bo tych osób jest więcej, poza tym produkt zyskuje przy bezpośrednim kontakcie z klientem - a co do socjalu, to był w socjaliźmie :P :P a poważnie, to są te refundacje, o których już ktoś pisał, opieka medyczna, multisport, jak chcesz to możesz wziąć komputer (laptop) i komórkę, nie wiem jak z autem, ja nie dostałem
zdjecie uzytkownika
Henry - 2013-09-19 20:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli nazwa to NetMaks tak jak w artykule [usuniete przez moderatora] to firma Milmex Systemy Komputerowe o której jest mowa to co to?
zdjecie uzytkownika
jwsh - 2013-09-26 22:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ojej

Telemarketer w Netmaks to ostatnie ogniwo w łańcuchu pokarmowym
np. dżdżownica...:)

Można go wywalić w każdej chwili bez podania przyczyny...

Zajęcie marnie opłacane - nie sprzyja rozwojowi...

Zarobki nie dobijają do tys zł....

Rodacy nie wracajcie z emigracji... nie ma poco..:)
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-27 11:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jwsh, to możesz zdradzić ile netmaks proponuje telemarketerom na starcie, minimalną krajową? Da się jakimś cudem dostać więcej?
zdjecie uzytkownika
jwsh - 2013-09-30 22:48:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki nie przekraczają tys. złotych....czyli do minimalnej krajowej trochę brakuje..

Stracisz pracę - nie dostaniesz zasiłku...
zdjecie uzytkownika
Monter - 2013-11-21 00:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam, nie wypłacają w terminie wypłat, ja dostaję z 2 miesięcznym opóźnieniem. Samochód miałem dostać służbowy na dojazdy na serwisy - nie dostałem, na razie same obiecanki cacanki. Sprzęt instalatorski własny. zdarzają się montaże po 21.00 bo klient tak zażyczył (pracuję od 9.00 do 17.00) za nadgodziny nikt nie płaci. Jedyny Plus to miły i sympatyczny zespół (niestety niższego szczebla) prezesy mają gdzieś pracowników. Wcześniej pracowałem w Orange i powiem, że 100% lepiej. i wynagrodzenie dwukrotnie wyższe. oraz płatne nadgodziny i weekendy. Często zdarza się, że sieć nie działa i dostajesz baty za wykonany ale nie działający montaż. Nie polecam pracy jako monter-serwisant. Chociaż kolega na własnej działalności nie narzeka świadcząc dla Netmaksu usług.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-11-22 01:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W call center też zalegają z wypłatą.
zdjecie uzytkownika
Doodley - 2013-11-25 18:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Monter, to w takim razie czym dojezdzacie na instalacje, skoro nie dostałes samochodu? Własnym, czy autobusem? Zwracaja coś za dojazdy?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-12-12 21:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie płacą.Do tej pory nie dostałam wypłaty za wrzesień.Mamy grudzień.Po temacie.
zdjecie uzytkownika
mateo350 - 2013-12-21 21:24:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-09-12 14:37:16]:
ta firma net maks to jakas kpina w grudniu nie było internetu 7 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zbulwersowana - 2013-12-21 23:40:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem krótko, wypłat jak nie było tak nie ma... nikogo nie obchodzi czy pracownicy mają za co żyć...
zdjecie uzytkownika
jwsh - 2014-01-05 10:25:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zbulwersowana - 2013-12-21 23:40:48]:
Powiem krótko - kasa się pojawiła - ale tylko połowa. Brakuje też kasy za poprzednie miesiące. Co robić?

Nie mam za co żyć - brakuje na bieżące opłaty....

Tego internetu ciągle nie ma...

Co robić dalej??????????????
zdjecie uzytkownika
Użytkownik lublin - 2014-01-16 15:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w kwietniu 2013 podpisałem umowę na darmowy internet z kałcją za kredyt mieli płacić raty i płacili do listopada w tym roku dostałem monit z banku o zaległościach i żadnego z nimi kontaktu... jeżeli ktoś ma jakiś aktywny numer to proszę dzwoniłem pod wszystkie... wszędzie aut. sekretarki
zdjecie uzytkownika
mmadzik - 2014-01-17 14:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praktycznie od początku grudnia internetu nie ma, biuro stacjonarne zamknięte, telefony wyłączone. Ludzie, trzymajcie się z daleka...
zdjecie uzytkownika
było i nieprawda... - 2014-01-21 21:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem na szczęście byłym pracownikiem sieci netmaks. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-02-26 15:46:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Czy pieniądze można jakos odzyskać, mogą sobie wziąć to urządzenie
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
suwalczanin - 2014-03-25 16:29:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
netmaks to kolejny parchaty przekret wspólny urzedu marszałkowskiego,UE Banku pocztowego i zgrajii pejsatych
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-04-22 23:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nadzwyczaj nieuczciwa firma, która dość ,że oszukała masę ludzi to jeszcze nic z tego sobie nie robi i na każde pytanie jeśli jakim cudem odpowie to jest to kłamstwo.
zdjecie uzytkownika
CHomcio - 2014-04-23 08:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A współpracowałeś z nimi? Skoro rzeczywiście jest sporo osób oszukanych - chociaż nie wiem jak i w jaki sposób to może warto byłoby uchronić kolejne rzesze przed czymś takim?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie netmaks
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski