Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja pracy tymczasowej "Atlas"

Pracowałeś w firmie Agencja pracy tymczasowej "Atlas" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
credenza - 2013-06-07 22:59:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Cześć,
mam pytanie, bo z natłoku informacji dzisiaj podpisałam umowę o szkolenie (nic jeszcze nie zapłaciłam), ale chyba jednak zrezygnuję. Czy mogę jutro zerwać umowę nie ponosząc żadnych kosztów?
Pilnie zależy mi na odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
credenza - 2013-06-08 09:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
credenza - 2013-06-07 22:59:08

Cześć,

mam pytanie, bo z natłoku informacji dzisiaj podpisałam umowę o szkolenie (nic jeszcze nie zapłaciłam), ale chyba jednak zrezygnuję. Czy mogę jutro zerwać umowę nie ponosząc żadnych kosztów?

Pilnie zależy mi na odpowiedzi
Odpowiadając sobie sama na to pytanie (może komuś się przyda).
Byłam dzisiaj w tej firmie, nie było żadnych problemów z odstąpieniem od umowy. Załatwiłam to w 3minuty z uśmiechem na twarzy.
Na wszelki wypadek przygotowałam sobie wcześniej druk (link) i poprosiłam o podpisanie, podpisali bez żadnego szemrania.

(usunięte przez administratora)
Także mogę polecić i uważam, że firma nie jest 'naciągaczem'.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-08 14:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kuzynka poprosiła mnie żeby znalazła jej informację na temat tego jak jest w agencji pracy tymczasowej "atlas" chyba chce się zatrudnić. Napewno chciała wiedzieć ile może zarobić tak mniej więcej.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-10 17:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
joanna jeśli możesz to napisz ile w takim razie płacą skoro piszesz że mało. Będę bardzo wdzięczny.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-14 16:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
placą róznie ponieważ są to informacje poufne zgonie z regulaminem go-worka nie mozna ich zamieszczac na forum zawsze może być lepiej ale trzeba się cieszyć z tego co jest.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-14 18:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda że nie mozna tutaj tego napisać. No trochę nie bardzo mnie to cieszy. A możesz napisać chociaż jaka umowa jest?
zdjecie uzytkownika
praca - 2013-06-15 19:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)a płaca za godzinę naprawdę mało. za jedna godzine pracy to kupisz może 2 bilety mpk.
zdjecie uzytkownika
antek - 2013-06-17 18:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To moje pytanie brzmi następująco. Czy jest ta realna szansa na podwyżkę? Nie chodzi mi tutaj o podwyżkę 5 groszy za godzinę tylko wiecej
zdjecie uzytkownika
olka - 2013-06-18 12:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście, że jest wiele firm, które cały czas kogoś poszukują. Być może ja się mylę, ale nie podoba mi się to- tyle. Znalazłam inną agencję, która ma dobrą opinię, fajna kobieta, mam nadzieję, że się nie przejadę. :)
zdjecie uzytkownika
darek - 2013-06-18 14:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to jest z tymi podwyżkami? Bo skoro jest taka mała pensja to może tylko na początek a może później dadzą więcej
zdjecie uzytkownika
jhjhhjjh - 2013-08-08 13:09:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czzy może tutaj się wypowiedzieć ktoś, kto rzeczywiście dostał pracę przez tą agencję? czy uwzględniają preferencje, gdzie ny się najbardziej chciało pracować?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-15 07:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakiokres próbny w Agencja pracy tymczasowej "Atlas" Wrocław?
zdjecie uzytkownika
Allison - 2013-09-01 10:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie opinie ludzi, którzy tak okropnie skarżą się na Atlas to ludzie, którzy w [usunięte przez administratora] mają pracę i tyle. Pracuję w firmie od maja i trzeba przyznać, że praca lekka nie jest. Płaca też no cóż...mogłoby być lepiej. Ale serio! Biorą ludzi bez doświadczenia jakiegokolwiek nieraz (jak w moim przypadku), zapewniają pracę a ci jeszcze mówią, że gówniana płaca. Ok spoko. Jak chcesz dostawać 10/h + napiwki to szukaj pracy. Nawet na rynku w kawiarni masz śmieszną stawkę. Często narzekam na tę firmę, bo cóż...jest na co. Spóźniają się nieraz z wypłatami, jakieś problemy z godzinami, niska płaca. Bądźmy jednak realistami. Co by złego o niej nie mówić to nigdy nie było tak, że kasy nie dostałam. Owszem przez maj ciężko było ze zleceniami, ale sama dzwoniłam, pytałam się i jakoś chodzę. Jak w hotelu zobaczą, ze ogarniasz to wezmą od ciebie bezpośrednio nr i jak co to zadzwonią ( ze mną tak zrobili - dzwonią do mnie z hotelu, a ja tylko raport ze sobą biorę - Atlas się w sumie nie miesza). Właśnie w tym miesiącu idę pytać o podwyżkę, bo wiem, że niektórzy znajomi z pracy mają więcej na godz i popytam. Także podsumowując. Praca sama w sobie jest fajna - ciężka jak cholera ale fajna. Agencja - mogłoby być lepiej, ale jako, że dali mi pracę (niedoświadczonej w [usunięte przez administratora]) i to w takich hotelach to staram się aż tak nie narzekać (a potem w CV że pracowałaś w Radissonie albo Hotelu Wrocław - robi wrażenie). Tym bardziej, że nie jest tak, że masz 5 dni w tyg po 15h pracy. Od czasu do czasu zlecenia i dorabiam sobie. Dla studenta dziennego albo ucznia, jak ja, jest to rozwiązanie idealne. Jak chcecie się dowiedzieć więcej o pracy to możecie pytać ;)
P.S. serio jestem pracownikiem ;) nie siedzę w biurze i nie śledzę forum, żeby pisać pochwały ;P
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-02 18:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Allison - 2013-09-01 10:06:41

Według mnie opinie ludzi, którzy tak okropnie skarżą się na Atlas to ludzie, którzy w [usunięte przez administratora] mają pracę i tyle. Pracuję w firmie od maja i trzeba przyznać, że praca lekka nie jest. Płaca też no cóż...mogłoby być lepiej. Ale serio! Biorą ludzi bez doświadczenia jakiegokolwiek nieraz (jak w moim przypadku), zapewniają pracę a ci jeszcze mówią, że gówniana płaca. Ok spoko. Jak chcesz dostawać 10/h + napiwki to szukaj pracy. Nawet na rynku w kawiarni masz śmieszną stawkę. Często narzekam na tę firmę, bo cóż...jest na co. Spóźniają się nieraz z wypłatami, jakieś problemy z godzinami, niska płaca. Bądźmy jednak realistami. Co by złego o niej nie mówić to nigdy nie było tak, że kasy nie dostałam. Owszem przez maj ciężko było ze zleceniami, ale sama dzwoniłam, pytałam się i jakoś chodzę. Jak w hotelu zobaczą, ze ogarniasz to wezmą od ciebie bezpośrednio nr i jak co to zadzwonią ( ze mną tak zrobili - dzwonią do mnie z hotelu, a ja tylko raport ze sobą biorę - Atlas się w sumie nie miesza). Właśnie w tym miesiącu idę pytać o podwyżkę, bo wiem, że niektórzy znajomi z pracy mają więcej na godz i popytam. Także podsumowując. Praca sama w sobie jest fajna - ciężka jak cholera ale fajna. Agencja - mogłoby być lepiej, ale jako, że dali mi pracę (niedoświadczonej w ch*j) i to w takich hotelach to staram się aż tak nie narzekać (a potem w CV że pracowałaś w Radissonie albo Hotelu Wrocław - robi wrażenie). Tym bardziej, że nie jest tak, że masz 5 dni w tyg po 15h pracy. Od czasu do czasu zlecenia i dorabiam sobie. Dla studenta dziennego albo ucznia, jak ja, jest to rozwiązanie idealne. Jak chcecie się dowiedzieć więcej o pracy to możecie pytać ;)

P.S. serio jestem pracownikiem ;) nie siedzę w biurze i nie śledzę forum, żeby pisać pochwały ;P
Allison, możesz zdradzić ile w agencji pr. tymczasowej ATLAS płacą za godzinę. ( czy jest to kwota ok 6 zł/h czy na ok 10 zł?), i ile godzin zazwyczaj się pracuję na jednym bankiecie/weselu. Zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną, ale po opiniach, które tutaj czytam chyba zrezygnuję.
zdjecie uzytkownika
Kika - 2013-09-03 15:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt, praca w prestiżowych hotelach, ale za tak marne pieniądze, że jako pokojowa duuużo bardziej opłaca się sprzątać w prywatnych domach. Praca za pośrednictwem atlasa to 35-50zł(max) dniówki jako pokojowa, pracując w domach stawka to min10zł/h... chyba nie muszę komentować...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-13 21:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rzeczywiście nie za wysoka ta stawka, ale podobno przez pośredników tak jest.. u nich tylko hotele wchodzą w grę, czy załatwiają też inne oferty?
zdjecie uzytkownika
nowa - 2013-10-29 19:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jaki adres obecnie można oddać kartę godzinową??
zdjecie uzytkownika
anonimus89 - 2013-11-14 10:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja współpracuję z Atlasem od września czyli prawie 3 miesiące i nie mam powodów do narzekania. Nie sądzę aby pani (usunięte przez administratora) zrobiła kogoś na siano lub którykolwiek z jej pracowników. Przez te pośrednictwo dostałem pracę PRZED, KTÓREJ PODJĘCIEM dostałem do podpisania umowę, a nie tak jak u poprzednich pracodawców najpierw praca potem umowa i modlitwa czy zapłacą. Nie zdarzyło się żebym nie otrzymał wypłaty w terminie, mało tego, zawsze dostawałem dwa dni wcześniej. Również rozpocząłem pracę na stanowisku zupełnie bez doświadczenia i bardzo się cieszę,że mogę poszerzać dzięki nim swoje kwalifikacje zawodowe.
Daję bardzo dobry bo tylko najlepsi wiedzą, że nie są najlepsi:)
zdjecie uzytkownika
Skakanka - 2014-01-03 17:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dostałam propozycję pracy i się zastanawiam bo wymagają ode mnie szkolenia, za które muszę zapłacić 150 zł. Ponoć później dają jakiś certyfikat, że to można dać do CV nawet. Czy komuś się zdarzyło, że przeszedł szkolenie a nie dostał zlecenia? Albo, że zapłacił a nie dostał certyfikatu? Czy cokolwiek innego nieprawidłowego? I ile oni sobie biorą z mojej wypłaty?
zdjecie uzytkownika
dzika - 2014-01-06 20:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Skakanka - 2014-01-03 17:33:40]:
omijaj ich szerokim łukiem!!!! naciągają tylko na szkolenia, mała sznasa, że potem dostaniesz zlecenie. Jesli jakimś cudem ci się poszczęści, to praca za ok 6 zł netto w dzisiajszych czasach to wyzysk!!!!
zdjecie uzytkownika
spoko - 2014-01-22 12:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak usłyszałem jaka stawka, to sie załamałem-ale z moim doświadczeniem wyszło, że więcej nigdzie nie dostane, jest nawet szansa podwyzki( realna- znajomi dostali), zlecenia sa ok, jak jesteś studentem, świetna opcja, jest spoko
zdjecie uzytkownika
lolka - 2014-02-10 17:11:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez dzisiaj tam bylam, koles byl tak zdecydowany zeby mnie przyjac od reki dal umowe do podpisania... tylko oczywiscie musze wplacic zaliczke za kurs, ktory kosztuje 179zl :) dobrze, ze nie jestem taka naiwna uffff
zdjecie uzytkownika
sysunia - 2014-07-08 18:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM WISZA MI JYZ 3 MIESIACE KASE I CHYBA JUZ JEJ NIE ODZYSKAM (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-08-25 13:27:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Katastrofa! Odradzam każdemu! Nie dotrzymują terminów, o swoje pieniądze trzeba się zawsze upominać, nie raz nie dwa, ale pięć telefonów dopiero sprawia, że zaczynają działać w Waszej sprawie. Księgowa niekompetentna! Nie potrafi wyliczyć dobrze wypłaty! Przez 10 miesięcy ani razu nie otrzymałam właściwej kwoty! Nigdy więcej, szkoda czasu i nerwów
zdjecie uzytkownika
Gościu - 2014-09-01 20:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy nie daj się nabrać na sztuczkę z wpłatą za kurs! MW Atlas, Lider Servis, ble.
zdjecie uzytkownika
janko - 2014-09-17 21:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jest to naiwne jak ktos na wstępie daje Wam umowę i chce od Was kasy.. trzeba mieć oczy otwarte. porządne firmy inwestują w pracowników i szkolenia są darmowe. w ten sposób wiesz że firmie zależy na Tobie coś w ciebie zainwestowała więc nie zwolni Cie zaraz po szkoleniu za które wzięła z Twojej kieszeni. Pewnie jeszcze ma umowe z firmą przeprowadzajaca szkolenia że polowa kasy jest dla nich
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-10-04 16:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obecnie firma nazywa się lider servis niestety, również czekam już kilka miesięcy na wypłate, a jak kiedyś wypłacali to zawsze mniej bo niby " sie pomyliło"
zdjecie uzytkownika
puri - 2014-10-22 01:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2014-10-04 16:59:23]:
trochę nie do końca rozumiem jak oni działają. Bo zazwyczaj nie jest jednak tak , że to agencja pracy załatwia po prostu pracownikowi robotę i potem już nie ma z nim nic wspólnego? pracowałem kiedyś przez agencje i to właśnie firma w której byłem już potem zatrudniony wypłacała mi moje wynagrodzenie
zdjecie uzytkownika
Mini - 2014-11-10 02:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gościu - 2014-09-01 20:19:14]:
Płacić za szkolenia? Nie słyszałam żeby trzeba było płacić za cokolwiek zatrudniając się w jakiejkolwiek firmie... Zwłaszcza jeżeli ktoś ma już doświadczenie więc szkolenia mu niepotrzebne. a nawiązując do wypowiedzi @puri to też miałam inne wrażenie co do funkcji agencji pracy. Może ktoś nam to rozjaśni jeśli się mylimy?
zdjecie uzytkownika
szakal - 2014-11-14 20:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-06-14 16:40:03]:
moje dziecko pracowalo banda oszustów i złodzieji zwłaszcza wielce schorowana właścicielka kasa do 15 na konto szukają wymówek
zdjecie uzytkownika
goblin - 2014-11-24 12:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo jestem zainteresowany taką pracą ale nie ukrywam że trochę boję się zaufać Atlas skoro niewiele o nich wiem. chciałbym wiedzieć czy w razie zatrudnienia i jakichkolwiek problemów można liczyć później na agencję i jaki jest z nią kontakt. ile mniej więcej zabiera agencja pieniędzy dla siebie wiecie i powiecie?
zdjecie uzytkownika
iga - 2014-12-08 15:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biorąc pod uwagę wszystkie powyższe wpisy strach mnie ogarnął. Nie wiem z czego wynika, taki sposób funkcjonowania....Szukam pracy i dobrze ze taki poratal jest. Mozna juz jakis poglad miec... A na jakich zasadach firma zatrudnia? Nie mozna walczyc o swoje a forme papierkowa przedstawic jako dowód? szok....
zdjecie uzytkownika
Ptaszek - 2014-12-17 15:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to hajs wypłacają. Taki jest problem z agencjami że często mają problem z terminowością ale dobrze że chociaż płacą. I tak jak wy myślicie to działa agencja pracy to jest agencja pracy tymczasowej. Jest to trochę inny twór.
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-12-22 22:11:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To w końcu agencja pracy tymczasowej Atlas jest warta polecenia, czy nie bardzo, bo pogubiłem sie już w tych komentarzach. Czy w ogóle płaca dobrze, bo domyślam się, że na czymś muszą zarabiać, a zarabiaja na naszych pensjach. Pytam czy nie było sytuacji, że zarabiacie 10 złotych, a ludzie w tym samym miejscu o 5 złotych więcej z innej agencji.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-12-29 09:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lukas - 2014-12-22 22:11:49]:
Chyba nie wiesz jakie są stawki w gastronomii? Na rynku zarabia się często po 5 zł/h. Stawka 8 zł dla osoby bez doświadczenia jest jak najbardziej uczciwa. Tylko ci co mają gówniane doświadczenie, (czyli tak tylko myślą) beda siedzieć na forach i wypisywać żale do wszystkich.
zdjecie uzytkownika
szejker - 2015-01-06 16:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2014-12-29 09:27:05]:
8 złotych to chyba jeśli mówimy o jakimś stanowisku w gastronomii na którym dodatkowo można liczyć na jakieś napiwki... bo bez tego to nie wydaje mi się , aby była to uczciwa kasa. A jeżeli ktoś pracuje za te marne 5 złotych które mu proponują to sory ale to już jego sprawa jeśli potrafi się za to utrzymać to gratuluję
zdjecie uzytkownika
każd ma jak chce - 2015-01-20 19:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jak w moim nicku - każdy ma jak chce i na ile sięzgodzi, jedni sie zgadzają pracowac za 5 zł za godzinę a inny siętakiej rpacy nie podejmie bo dla niego minimalna stawka to 8 złotych, jedyne czego można załować, że niekt orzy zaniżają stawki i generalnie to inni przez to mogą dostawać znacznie mniej.
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-02-03 23:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no własnie 8 zł za godzinę to w miarę rozsądnie jeszcze niektórzy dostają 5 zł i bez doświadczenia zatrudniają to fajnie mozna zdobyc te kwalifikacje i pozniej bedzie łatwiej na rynku pracy w danej dziedzinie znalezc prace jezeli tutaj sie nie powiedzie jak myslicie o tym dziekuje wszystkim za udzielenie odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-02-07 16:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współpracowałam przez prawie dwa lata z tą Panią i jej agencja.Pieniędzy nie było,albo były po awanturach ,Pani wiecznie chora (raczej na głowe)nie umiejaca liczyc:(.Rozliczenia pit dostałyśmy na jakies smieszne pieniadze nikt nie wiedział skad sie wzieły takie sumy.Po donosie do skarbówki nagle w przeciągu 2 dni pity dostałyśmy na takie stawki na jakie miałyśmy rozliczenie.Powiem krótko jak chcesz być oszukiwany to spoko ta agencja oszukuje non stop to na 5 zł bo nie zauważysz ale tam pracuje kilkadziesiat osób wiec to juz robi pieniazki,sa ludzie którzy juz sie nie staraja o swoje pieniadze a ta Pani na tym żeruje.
zdjecie uzytkownika
walczacy - 2015-03-27 17:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
FIRMA LIDER SERVIS to banda oszustów i krętaczy.
Pani Prezes jak z koziej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trąba- księgowa jeszcze lepsza nawet PITA nie potrafi prawidłowo wypełnić. Nie dajcie sie nabrać na kazdej waszej godzinie zarabiają 150% tego co wam ,,płacą' lub mają wypłacić! Na ohłApy, które zarobicie będziecie czekać pół roku, NIE POLECAM!!!!
zdjecie uzytkownika
maniek - 2015-06-30 18:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież firma nadal działa i nie zanotowałem, by mieli jakieś problemy z prawem tak naprawde, wiec tym bardziej mnie to zastnawia jak naprawde wszystko wygląda. Wydaje mi się, @walczący, ze kryzys już minął, bo sama firma ogłasza się jako nastawiona na klientów i pomocna dla studentów również, na młodych.
zdjecie uzytkownika
gość1 - 2015-07-02 15:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
działa pod inną nazwą, świadczy to o tym, że coś jednak jest na rzeczy, nie wypłacają wypłat w terminie, ślizgają się. NIE POLECAM! 0 profesjonalizmu, fatalny kontakt, wciąż brak wypłaty za maj.
zdjecie uzytkownika
pfik - 2015-07-30 21:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W grudniu na pewno jeszcze firma istniała i to właśnie jeszcze pod nazwą Atlas, w obecnej chwili wiele powiedzieć nie mogę, bo u nich nie pracuję, no ale dziwne by było żeby tak nagle ogłosili koniec swojej działalności tym bardziej, że nic na to wcześniej nie wskazywało, a firma radziłą sobie całkiem dobrze.
zdjecie uzytkownika
charlotta - 2016-01-16 04:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem to nie jest prawda z tym końcem działalności, tym bardziej, że poszukują teraz doradców handlowych do spraw rynku nowoczesnego, a to chyba mówi samo za siebie :) gwarantują fajne gadżety do samodzielnego stanowiska;)
zdjecie uzytkownika
maniek - 2016-01-18 13:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@charlotta zgadzam sie, ze gadgetów jest sporo, ale jako Przedstawiciel Techniczny masz też dostęp do technologii nowych i to jest super szansa moim zdaniem.
zdjecie uzytkownika
kuba - 2016-01-20 14:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@manie sporo mają nowych technologii i to faktycznie ejst plusem. Teraz też zastnawiam się nad pracą jako Asystent ds. komunikacji e-marketingowej, bo mają darmowe szkolenia.
zdjecie uzytkownika
janko - 2016-01-22 14:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kuba - 2016-01-20 14:21:42]:
zgadza się. Ta oferta chyba z obecnych wygląda w Atlasie najlepiej, chociaż widziałem ostatnio również fajne oferty dla przedstawicieli technicznych .
zdjecie uzytkownika
zosiek - 2016-01-24 14:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@janko, agencja pracy tymczasowej Atlans ma o wiele więcej ciekawych ofert. Co jest fajne, ze kazdy może znależć ofertę z umową o prace i co jest ważne w tego typu pracach - kasa zawsze na czas.
zdjecie uzytkownika
lux - 2016-01-27 10:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy ty zosiek tam w końcu składałeś swoje CV ? Też przeglądam często ich oferty, ale nie jestem w stanie znaleźć żadnej dłuższej pracy a tylko takie małe krótkie zleconka.
zdjecie uzytkownika
gnm - 2016-05-05 23:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a teraz jest @lux oferta Mechanik do działu utrzymania ruchu

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Agencja pracy tymczasowej "Atlas"!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja pracy tymczasowej "Atlas"
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert