Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja pracy tymczasowej "Atlas"

Pracowałeś w firmie Agencja pracy tymczasowej "Atlas" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Skakanka - 2014-01-03 17:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dostałam propozycję pracy i się zastanawiam bo wymagają ode mnie szkolenia, za które muszę zapłacić 150 zł. Ponoć później dają jakiś certyfikat, że to można dać do CV nawet. Czy komuś się zdarzyło, że przeszedł szkolenie a nie dostał zlecenia? Albo, że zapłacił a nie dostał certyfikatu? Czy cokolwiek innego nieprawidłowego? I ile oni sobie biorą z mojej wypłaty?
zdjecie uzytkownika
dzika - 2014-01-06 20:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Skakanka - 2014-01-03 17:33:40]:
omijaj ich szerokim łukiem!!!! naciągają tylko na szkolenia, mała sznasa, że potem dostaniesz zlecenie. Jesli jakimś cudem ci się poszczęści, to praca za ok 6 zł netto w dzisiajszych czasach to wyzysk!!!!
zdjecie uzytkownika
spoko - 2014-01-22 12:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak usłyszałem jaka stawka, to sie załamałem-ale z moim doświadczeniem wyszło, że więcej nigdzie nie dostane, jest nawet szansa podwyzki( realna- znajomi dostali), zlecenia sa ok, jak jesteś studentem, świetna opcja, jest spoko
zdjecie uzytkownika
lolka - 2014-02-10 17:11:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez dzisiaj tam bylam, koles byl tak zdecydowany zeby mnie przyjac od reki dal umowe do podpisania... tylko oczywiscie musze wplacic zaliczke za kurs, ktory kosztuje 179zl :) dobrze, ze nie jestem taka naiwna uffff
zdjecie uzytkownika
sysunia - 2014-07-08 18:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM WISZA MI JYZ 3 MIESIACE KASE I CHYBA JUZ JEJ NIE ODZYSKAM (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-08-25 13:27:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Katastrofa! Odradzam każdemu! Nie dotrzymują terminów, o swoje pieniądze trzeba się zawsze upominać, nie raz nie dwa, ale pięć telefonów dopiero sprawia, że zaczynają działać w Waszej sprawie. Księgowa niekompetentna! Nie potrafi wyliczyć dobrze wypłaty! Przez 10 miesięcy ani razu nie otrzymałam właściwej kwoty! Nigdy więcej, szkoda czasu i nerwów
zdjecie uzytkownika
Gościu - 2014-09-01 20:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy nie daj się nabrać na sztuczkę z wpłatą za kurs! MW Atlas, Lider Servis, ble.
zdjecie uzytkownika
janko - 2014-09-17 21:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jest to naiwne jak ktos na wstępie daje Wam umowę i chce od Was kasy.. trzeba mieć oczy otwarte. porządne firmy inwestują w pracowników i szkolenia są darmowe. w ten sposób wiesz że firmie zależy na Tobie coś w ciebie zainwestowała więc nie zwolni Cie zaraz po szkoleniu za które wzięła z Twojej kieszeni. Pewnie jeszcze ma umowe z firmą przeprowadzajaca szkolenia że polowa kasy jest dla nich
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-10-04 16:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obecnie firma nazywa się lider servis niestety, również czekam już kilka miesięcy na wypłate, a jak kiedyś wypłacali to zawsze mniej bo niby " sie pomyliło"
zdjecie uzytkownika
puri - 2014-10-22 01:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2014-10-04 16:59:23]:
trochę nie do końca rozumiem jak oni działają. Bo zazwyczaj nie jest jednak tak , że to agencja pracy załatwia po prostu pracownikowi robotę i potem już nie ma z nim nic wspólnego? pracowałem kiedyś przez agencje i to właśnie firma w której byłem już potem zatrudniony wypłacała mi moje wynagrodzenie
zdjecie uzytkownika
Mini - 2014-11-10 02:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gościu - 2014-09-01 20:19:14]:
Płacić za szkolenia? Nie słyszałam żeby trzeba było płacić za cokolwiek zatrudniając się w jakiejkolwiek firmie... Zwłaszcza jeżeli ktoś ma już doświadczenie więc szkolenia mu niepotrzebne. a nawiązując do wypowiedzi @puri to też miałam inne wrażenie co do funkcji agencji pracy. Może ktoś nam to rozjaśni jeśli się mylimy?
zdjecie uzytkownika
szakal - 2014-11-14 20:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-06-14 16:40:03]:
moje dziecko pracowalo banda oszustów i złodzieji zwłaszcza wielce schorowana właścicielka kasa do 15 na konto szukają wymówek
zdjecie uzytkownika
goblin - 2014-11-24 12:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo jestem zainteresowany taką pracą ale nie ukrywam że trochę boję się zaufać Atlas skoro niewiele o nich wiem. chciałbym wiedzieć czy w razie zatrudnienia i jakichkolwiek problemów można liczyć później na agencję i jaki jest z nią kontakt. ile mniej więcej zabiera agencja pieniędzy dla siebie wiecie i powiecie?
zdjecie uzytkownika
iga - 2014-12-08 15:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biorąc pod uwagę wszystkie powyższe wpisy strach mnie ogarnął. Nie wiem z czego wynika, taki sposób funkcjonowania....Szukam pracy i dobrze ze taki poratal jest. Mozna juz jakis poglad miec... A na jakich zasadach firma zatrudnia? Nie mozna walczyc o swoje a forme papierkowa przedstawic jako dowód? szok....
zdjecie uzytkownika
Ptaszek - 2014-12-17 15:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to hajs wypłacają. Taki jest problem z agencjami że często mają problem z terminowością ale dobrze że chociaż płacą. I tak jak wy myślicie to działa agencja pracy to jest agencja pracy tymczasowej. Jest to trochę inny twór.
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-12-22 22:11:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To w końcu agencja pracy tymczasowej Atlas jest warta polecenia, czy nie bardzo, bo pogubiłem sie już w tych komentarzach. Czy w ogóle płaca dobrze, bo domyślam się, że na czymś muszą zarabiać, a zarabiaja na naszych pensjach. Pytam czy nie było sytuacji, że zarabiacie 10 złotych, a ludzie w tym samym miejscu o 5 złotych więcej z innej agencji.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-12-29 09:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lukas - 2014-12-22 22:11:49]:
Chyba nie wiesz jakie są stawki w gastronomii? Na rynku zarabia się często po 5 zł/h. Stawka 8 zł dla osoby bez doświadczenia jest jak najbardziej uczciwa. Tylko ci co mają gówniane doświadczenie, (czyli tak tylko myślą) beda siedzieć na forach i wypisywać żale do wszystkich.
zdjecie uzytkownika
szejker - 2015-01-06 16:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2014-12-29 09:27:05]:
8 złotych to chyba jeśli mówimy o jakimś stanowisku w gastronomii na którym dodatkowo można liczyć na jakieś napiwki... bo bez tego to nie wydaje mi się , aby była to uczciwa kasa. A jeżeli ktoś pracuje za te marne 5 złotych które mu proponują to sory ale to już jego sprawa jeśli potrafi się za to utrzymać to gratuluję
zdjecie uzytkownika
każd ma jak chce - 2015-01-20 19:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jak w moim nicku - każdy ma jak chce i na ile sięzgodzi, jedni sie zgadzają pracowac za 5 zł za godzinę a inny siętakiej rpacy nie podejmie bo dla niego minimalna stawka to 8 złotych, jedyne czego można załować, że niekt orzy zaniżają stawki i generalnie to inni przez to mogą dostawać znacznie mniej.
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-02-03 23:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no własnie 8 zł za godzinę to w miarę rozsądnie jeszcze niektórzy dostają 5 zł i bez doświadczenia zatrudniają to fajnie mozna zdobyc te kwalifikacje i pozniej bedzie łatwiej na rynku pracy w danej dziedzinie znalezc prace jezeli tutaj sie nie powiedzie jak myslicie o tym dziekuje wszystkim za udzielenie odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-02-07 16:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współpracowałam przez prawie dwa lata z tą Panią i jej agencja.Pieniędzy nie było,albo były po awanturach ,Pani wiecznie chora (raczej na głowe)nie umiejaca liczyc:(.Rozliczenia pit dostałyśmy na jakies smieszne pieniadze nikt nie wiedział skad sie wzieły takie sumy.Po donosie do skarbówki nagle w przeciągu 2 dni pity dostałyśmy na takie stawki na jakie miałyśmy rozliczenie.Powiem krótko jak chcesz być oszukiwany to spoko ta agencja oszukuje non stop to na 5 zł bo nie zauważysz ale tam pracuje kilkadziesiat osób wiec to juz robi pieniazki,sa ludzie którzy juz sie nie staraja o swoje pieniadze a ta Pani na tym żeruje.
zdjecie uzytkownika
walczacy - 2015-03-27 17:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
FIRMA LIDER SERVIS to banda oszustów i krętaczy.
Pani Prezes jak z koziej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trąba- księgowa jeszcze lepsza nawet PITA nie potrafi prawidłowo wypełnić. Nie dajcie sie nabrać na kazdej waszej godzinie zarabiają 150% tego co wam ,,płacą' lub mają wypłacić! Na ohłApy, które zarobicie będziecie czekać pół roku, NIE POLECAM!!!!
zdjecie uzytkownika
maniek - 2015-06-30 18:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież firma nadal działa i nie zanotowałem, by mieli jakieś problemy z prawem tak naprawde, wiec tym bardziej mnie to zastnawia jak naprawde wszystko wygląda. Wydaje mi się, @walczący, ze kryzys już minął, bo sama firma ogłasza się jako nastawiona na klientów i pomocna dla studentów również, na młodych.
zdjecie uzytkownika
gość1 - 2015-07-02 15:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
działa pod inną nazwą, świadczy to o tym, że coś jednak jest na rzeczy, nie wypłacają wypłat w terminie, ślizgają się. NIE POLECAM! 0 profesjonalizmu, fatalny kontakt, wciąż brak wypłaty za maj.
zdjecie uzytkownika
pfik - 2015-07-30 21:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W grudniu na pewno jeszcze firma istniała i to właśnie jeszcze pod nazwą Atlas, w obecnej chwili wiele powiedzieć nie mogę, bo u nich nie pracuję, no ale dziwne by było żeby tak nagle ogłosili koniec swojej działalności tym bardziej, że nic na to wcześniej nie wskazywało, a firma radziłą sobie całkiem dobrze.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja pracy tymczasowej "Atlas"

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Agencja pracy tymczasowej "Atlas"?
Zadaj pytanie
alert