Twoje konto

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
na swój e-mail" style="display:none;font-size:14px;font-family:Arial;"> E-mail:
regulamin

Wpisz swój email i aktywuj powiadomienie o nowych wpisach.
Co 5 godzin na twój adres e-mail dostaniesz informację czy pojawiły się nowe opinie o twojej firmie.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-07-10 23:06:24 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Agencja pracy tymczasowej "Atlas" - Wrocław. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
Pola:) - 2009-09-30 13:46:03 odpowiedz | cytuj
Jestem Nie zadowolona ze współpracy z Agencja Atlas.
Marna Płaca, Godziny Pracy absolutnie nie zgadzaja sie z kwestjonariuszem. Nie miła Atmosfera;/;/;/;/ NIE POLECAM!
iwonka - 2009-10-16 23:39:25 odpowiedz | cytuj
a ja Polecam firmę ATLAS Agencji Pracy Tymczasowej Wrocław ul.Podwale 62 , miła profesjonalna obsługa,atmosfera również.Poza tym, wykonują tam fajne kursy dla osób zaineteresowanych racą na stanowiskach kelnerów i barmanów .Potem oferują pracę a najlepszych Hotelach w Wrocławiu typu Radisson, Wrocław, Merkury, Sofitel, Novotel, i inne. Jak komuś zalezy na pracy to polecam.
A tym którzy piszą negatyw i wymyślają niewiadomo co, polecam bar na Dworcu PKP.
Gall - 2009-10-16 23:43:11 odpowiedz | cytuj
Pola
Kwestionariusz osobowy wypełnia się, z tego co wiem, jak przychodzi si.ę do pracy, a rozliczenie z przepracowanych godzin wylicza się z grafików, podpisanych przez osobę pracującą i kierownika działu.Chyba nie jesteś zorientowana jak się pracuje!
Agata - 2009-10-16 23:48:26 odpowiedz | cytuj
Ja również daje 6 dla Agencji Pracy Tymczasowej ATLAS we Wrocławiu. Oferują tam pracę w najlepszych Hotelach w Wrocławiu, na stanowiskach: kelnerów, pokojowych, kucharzy i inne. Fajny chłopak prowadzi kursy kelnerskie i barmańskie ;o)) POLECAM.
Firma stara się jak może, tylko że ludzie są rózni.
Jurek - 2009-10-16 23:54:38 odpowiedz | cytuj
Pola nie zgadzam sięz Tobą! polecam Agencję Pracy Tymczasowej we Wrocławiu ul.Podwale 62. Pracowałem, widziałem i firma jest de best!. Zostałem przeszkolony na kursie kelnerskim a potem pracowałem w fajnych Hotelach i nieźle zarobiłem. Może tak płacą jak się pracuje co? Ja byłem zadowlony, teraz studiuje ale tam wróce ;o)

Kasia - 2009-10-21 19:20:01 odpowiedz | cytuj
zgadzam się z opinią negatywna.. mają problemy z terminową wypłatą pieniążków za niektóre zlecenia i zbywają pracowników jak dzwonią żeby się dowiedzieć o termin wypłaty
Gall - 2009-11-21 13:10:39 odpowiedz | cytuj
Trzeba oddawać grafiki do końca miesiąca wtedy masz wynagrodzenie wypłacone na czas!
A@ - 2010-02-04 14:39:13 odpowiedz | cytuj
Witam !

A orientujecie się czy istniej mozliwośc połączenia studiów dziennych z tą pracą? pozdrawiam , A.
magi - 2010-03-29 11:38:30 odpowiedz | cytuj
Agencja jest niesolidna, ciężko cokolwiek załatwić przez telefon, a informacje uzyskane od każdego z pracowników są bardzo rozbieżne. Agencja często nie przestrzega warunków umowy, co wiąże się prawdopodobnie z brakiem zorganizowania. Pracownicy sprawiają wrażenie "przypadkowych", a brak kompetencji widoczny jest przy każdej rozmowie, szczególnie telefonicznej. Generalnie odradzam jakąkolwiek współpracę z tą Agencją.
Zwd - 2010-04-13 15:57:21 odpowiedz | cytuj
Odbyłem kurs kelnerski, po nim miały być praktyki, minęło 6 miesięcy a ja do dzisiaj nie odbyłem praktyk gdyż agencja nie daje śladów życia
Prawda - 2011-01-21 17:08:01 odpowiedz | cytuj
Oczywiście na początku wszystko pięknie i ładnie idzie się na kurs kelnerski za który się płaci 150zł ,ale oczywiście z zapewnieniem że będziesz mógł to odrobić na płatnych praktykach 20 godzin. Dają Ci nie zawsze obiecaną ilość godzin a jak przychodzi do wypłacania pieniędzy za nie to jest wielki problem. Przyjdziesz odebrać wypłatę osobiście to albo nie maja drobnych albo w ogóle dziś im się skończyły pieniądze a jak mają Ci wysłać przelewem to wysyłają za mało albo wcale. Wszędzie chcą Cie oszukać na pieniądze. Zupełnie nie polecam marnowania czasu w tej firmie za marne 6.50/ godz. (co się oczywiście okazuje przy wypłacaniu). Osobiście nie spotkałam żadnej osoby zadowolonej z współpracy z tą firmą.
studentka - 2011-02-11 12:08:16 odpowiedz | cytuj
Pola:) - 2009-09-30 13:46:03

Jestem Nie zadowolona ze współpracy z Agencja Atlas.

Witam,
zgadzam się :)
jest to najgorsza firma z jaką współpracowałam!!! Mając takie doświadczenie w wielu branżach jak ja wiem doskonale gdzie sa ich niedociągnięcia. całe szczęście że pracowałam tylko dla nich raz i dużo na tym nie straciłam ale sporo znajomych jest w gorszej sytuacji. dlatego odradzam prace dla tej agencji... Chyba ze lubicie pracować w wolontariacie dla nich. Ale przejdźmy do konkretów: prócz marnej wypłaty, nie wspominając o ich 2 miesięcznych opóźnieniach to zdarza im się zbyt często nie placić za wykonane zlecenie, czasami nawet maja problem z podpisaniem umowy; prócz tego oczywiście obsługa niekompetentna i nie miła. zastanawiające jest też czemu zmienili adres \"po cichaczu\" nie uwzględniając tego w rejestrze. no ale cóż sprawa już nie jedna z resztą jest w toku :) i nawet mnie to cieszy bo odsetki za nieterminowe wypłacanie są duże :)
anonim - 2011-06-20 13:23:20 odpowiedz | cytuj
niestety, jest to wykorzystywanie pracowników,. Marna stawka za godzine, mala ilosc zleceń, plus beznadziejne jednodniowe szkolenie na ktorym zostają użyte 3 talerze, facet puszcza film na kompie o alkoholach po czym nastepuje szkolenie o składaniu serwetek. Już teraz koszt szkolenia to 180 zł. A żeby to odrobic to nielada wyzwanie jezeli godzina to 6 zł. Odradzam.
biks - 2011-06-30 09:49:23 odpowiedz | cytuj
Mi szkolenie się podobalo. A papier po nim mam i myślę, że coś tam znaczy. Z tego co wiem to płacą 7 na rękę. Dwóch chłopaków z którymi rozmawiałam dostają więcej. Może dlatego, że już dłużej pracują u nich.
karolka1701 - 2011-07-03 11:18:27 odpowiedz | cytuj
Odradzam współpracę z tą marną agencją, namawiają na szkolenie za które się płaci a potem udają, że nie mają zleceń, a tak naprawdę zamieszczają ogłoszenia w internecie że szukają pracowników...a te ich szkolenia są nieprofesjonalne i nudne...ostrzegam aby nie dać się nabrać na to jaką to świetną pracę oferują
anonim - 2011-09-20 17:21:35 odpowiedz | cytuj
Zdecydowanie odradzam tą agencję.
Pracowałem jako kelner na walce Kliczko-Adamek wynajety z Atlasu dla hotelu Radisson (hotel obsługiwał VIPów jako catering). Szukano o pracy kelnerów na walkę, przewidywany koniec prac 3 w nocy- gdy VIPy już sobie pójdą. Pracowaliśmy 18 godzin- pierwsze 5 godzin jako tragarze, ustawiając wszystko na ostatnią chwilę, biegając z kartonami z napojami dosłownie między gośćmi. Obsługiwałem VIPów w najważniejszej sekcji- gdzie bilet kosztował 3 tyś zł. Na ogromną salę i jakieś 600 butelek wina był tylko 1 korkociąg...na tyle samo napojów kapslowanych również 1 otwieracz...jaja. obrze że niektórzy ;pracownicy mieli otwieracze przy kluczach. Przez całą noc 90% z nas nie miało nawet tacy- serwowan i VIPom drinków przyniesionych \"w łapie\" i przepraszanie że nie ma tac etc.- tu normalka. Minęła trzecia, chcemy się zwijać do domu- nie. Managerka karze sprzątać. Pierwsze pomruki niezowolenia od ludzi z atlasu. \"Robimy do 5, potem przyjeżdzają tu techniczni i oni zrobią resztę\". Mija 5, ludzie chcą wychodzić. Nie- robimy dalej bo jest jeszcze dużo roboty. Wywalają jednego kelnera za pyskówkę, wychodzi bez wypiski, nie dostanie za noc anio grosza. Z godziny na godzinę zdajemy sobie sprwę że ekipy technicznej nigdy nie będzie a od połowy nocy to my robimy jako sprzątaczki- wynosimy śmieci, składmy stoły, sortujemy naczynia. Gdzieś w tym zamieszaniu zniknęły dziewczyny z atlasu, które miały nas wypisać- po prostu sobie poszły. Nie ma nas kto puścić więc kto wyjdzie sam, nie ma dowodu że tu był, nie ma podpisu a w efekcie nikt mu nie zapłaci. Połowa z nas siedzi i nic nie robi, reszta coś sprząta. O godzinie 9 rano postanawiamy że 18 godzin wystarczy. Decyzja- wszyscy wychodzimy i żądamy wypisu. Pierwsze pytanie do managerki Radissona- przyszły tylko 3 osoby, chcą wychodzić. Odpowiedź- Nie, wracać do roboty. Dopiero gdy przyszli wszyscy, oznajmiając że wychodzimy, wypisała każdego z nas.

Więcej z Atlasem nie chcę mieć nic wspólnego. Szukali frajerów których wydoi się przez noc za 6,5/h, zamiast zatrudniać firmę sprzątającą. W Atlasie przepracowałem jakieś 50h, z tego jako kelner może z 5. Nigdy nikt nie udzielił mi żadnej ray co robić i jak, \"praktyki\" to ściema- po prostu Płacisz 180zł za szkolenie a te 25h po których oddadzą kasę liczą jak wszyskie inne- 6,5/h. Generalnie biorą grubą kasę za badziewne szkolenie (jedynie papier coś daje bo bądź co bądź mam tam loga dobrych hoteli a dla laika to wystarczy). Jeżeli ktoś chce się narobić i mało zarobić, ma zbędne 180zł i lubi zostawać po godzinach w pracy, polecam agencję atlas. Dziś mija 20- termin do którego Atlas ma wypłacać wynagrodzenie. Kasy nie ma. Na pytanie \"kiedy\" usłyszałem że nie wiedzą bo Radisson jeszcze im kasy nie wysłał. \"Więc kiedy mogę liczyć na wypłatę?\" \"Nie wiemy, chyba na dniach\".

Poza certyfikatem, nie wyniosłem z Atlasu nic. Stanowczo odradzam- wykorzystują ludzi. Może nie wszystkich ale ja w ruletkę grać z nimi nie zamierzam- \"Zrobią w ch*** czy nie?\"
aaaaaaaaaa - 2011-10-06 17:09:28 odpowiedz | cytuj
taaa jasne...narzekają tacy którzy chcieli przyjść do pracy ale sie nie narobić...a co Ty myślałeś,że przyjdziesz i będziesz tylko z tacą chodził jak wielki pan...nigdzie nie ma tak dobrze...jak zgadasz się na zlecenie i chcesz zarobić jakąś kase to masz zapierdzielać i to równo a nie narzekać...i tutaj w Twoim przypadku to raczej nie była wina atlasu tylko danego hotelu...ty powinieneś się cieszyć że Atlas dał Ci zlecenie,a to że ono Ci się nie spodobało bo jesteś leniem to już nie ich wina;] zawsze możesz sobie znaleźć inną pracę;] jako kasjer w markecie na przykład..tam siedzisz i nic nie robisz;] a To najwidoczniej Ci pasuje;] pozdrawiam
aaaaaaaa - 2011-10-06 17:16:11 odpowiedz | cytuj
a nie dzwonią do Was bo jak zadzwonili raz i przyszliście a nie macie pojęcia na temat obsługi klienta i pracy w restauracji lub hotelu no to cóż...o czym my tu rozmawiamy...
saba - 2011-11-22 12:02:04 odpowiedz | cytuj
hej, jak czytasz jeszcze to forum autorze wypowiedzi to skontaktuj sie ze mna cz_p@onet.pl, tez obsługiwałam walkę i tez mam problem z wyciagnieciem kasy, ktora mnie sie należy. odezwij się
zawiedziona - 2012-02-22 13:57:12 odpowiedz | cytuj
Firma Atlas także mnie zawiodła, przez cały luty, niemal codziennie wystawiają ogłoszenia na gumtree że poszukują nowych kelnerów, wszystkich naciągają na szkolenie za 180zł, po czym okazuje się, że szkolenie odbyło co najmniej kilkadziesiąt osób, a że "nowych" mogą wysyłać do hoteli pojedyńczo, tak żeby pracowali z doświadczonymi klenerami, pracy na horyzoncie na razie W OGÓLE NIE MA. po 3 tygodniach od szkolenia nie dostałam od nich żadnej wiadomości, dzwoniłam, pytałam, zawsze zapisują sobie Twoje imie i nazwisko a potem nie oddzwaniają i znów mają cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie. Może za 2-3 miesiące gdzieś mnie wcisną i bede mogła pójsc na 1 dzien do pracy hura ;/
- - 2012-03-03 18:09:22 odpowiedz | cytuj
Ja tylko widzę ze mają mega rotację w pracownikach w biurze. Co chwilę ktoś nowy. Ciekawe dlaczego? Tylko ta pani dyrektor czy jak jej tam, ta co ma zawsze tłuste włosy się nie zmienia. Musi być cos nie tak. . .
qqqqqqqqqqqq - 2012-04-13 14:41:01 odpowiedz | cytuj
E tam, nie jest tak źle, trzeba tylko sie kontaktować i mówić, że się jest dyspozycyjnym w konkretnych dniach. Coś też mówią, że będą Euro obsługiwać więc ja się piszę :)
prac - 2012-04-14 21:40:40 odpowiedz | cytuj
tam takie przekrety odchodzą, ze agencja euro to moze nie doczekac. ostanio wpadl tam komornik i meble chciał zabierac
x