Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Neonet S.A

zdjecie uzytkownika
bania - 2015-05-22 20:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tu już panuje anarchia, czyli chaos gdzie nie spojrzysz. Każdy patrzy tylko na siebie, a ludzie oddani z wieloletnim stażem, którzy znają się na handlu są zwalniani, a ostatnio sami odchodzą(mądra decyzja). Z kolczykiem czy bez i tak Cię zniszczą psychicznie.
zdjecie uzytkownika
anka - 2015-05-22 20:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bania - 2015-05-22 20:29:48]:
Znaja sie? CHYBA TYLKO NA L4 SIE ZNAJA, OPIECE, UZ. Oddani .... dobre. Lepiej piecz ciasta i pilnuj mezusia bo juz dawno znudzlo mu sie grzmocenie babochlopa.
Ps. Imprezuje to Rafalek. Pozdro.
zdjecie uzytkownika
jaś - 2015-05-23 11:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anka - 2015-05-22 20:53:56]:
Nie można budować opinii sieci na podstawie atmosfery w jednym sklepie.
To że Paweł powodowany strachem o swoje stanowisko eliminuje wszystkich doświadczonych pracowników którzy za niego wykonywali cała pracę jest wynikiem desperacji kierownika.
Możliwe że na innych salonach jest lepsza atmosfera.
Jeden kierownik to nie jest obraz całego neonetu , pamiętajcie o tym.
Samo to że dział kadr interesuje się tym z jakiego powodu pracownicy odchodzą , jest pozytywnym sygnałem .
Ostatnio zawsze dzwonią do pracownika i proszą o opinie o kierowniku.
To musi spowodować zmianę traktowania podwładnych przynajmniej przez część kierowników.
Neonet będzie niebawem jednym z najlepszych pracodawców na rynku.
Zachęcam wszystkich chętnych do podjęcia pracy w tej sieci i nie uleganiu obiegowym opiniom które nie zawsze są prawdzi
zdjecie uzytkownika
Raf - 2015-05-25 10:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Przez takich jak ty nie da się pracować w neonecie.
Dziewczyna wszystko robiła za innych , bo miała wiedzę i chęć do pracy.
A taki z ciebie kierownik że oszczędzałeś na papierze toaletowym.
Atmosfera fatalna , pracownicy zaszczuci , wyników brak.
Ale może lepiej się czujesz wylewając pomyje na innych.
zdjecie uzytkownika
Do Mistrza PG SO 5 - 2015-05-26 09:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Dziewczyna znalazła pracę w konkurencji a was to boli.
Teraz sami musicie załatwiać reklamację i inne sprawy.
Kto będzie uspokajał klientów jak im nawciskacie Pg czy inne orange.
Szanuj swoją koleżankę czy tez kolegę z pracy bo sam potem najgorsze czynności sam będziesz musiał wykonywać.
Ale jak neonet ma funkcjonować jeżeli na sklepach sami sobie takie piekiełko organizujecie.
A najlepsi odchodzą do konkurencji , tak MARCINKU tak się dzieje.
zdjecie uzytkownika
Brak wiedzy - 2015-05-27 07:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Do Mistrza PG SO 5 - 2015-05-26 09:53:51]:
Do mistrza PG SO 5 - jeśli ty mówisz że masz wiedze i czytam ze kolezanka ktora odeszla zalatwiala reklamacje i uspokajala klientow to dostaje ataku smiechu. Nie robila nic, nie mowiac aby robic cos co choc odrobine wykracza poza swoje kompetencje. Reklamacje i problemy klientow olewala z gory i spychala na innych ludzi. Dobrze ze sa tacy ktorzy potrafia sie poruszac w tym temacie. Nie martw sie kazdy sie cieszy ze znalazla prace - a raczej ciesza sie ze nie musza robic wszystkiego za nia
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-05-31 10:45:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Renoma naszej firmy spada w zastraszającym tempie. Może zamiast waśni ktoś zabierze się do pracy! Tylko PG i usługi? nie wystarczy,limity trzeba robić i spłacać długi. Firmy odwracają się od nas, bo widzą co się dzieje. Ciekawe kto na tym zarobił?
zdjecie uzytkownika
ktosik - 2015-06-02 10:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
reklamują 50x0% no to idę zobaczyć co to w Hajnówce oznacza, czy będzie jak ostatnio?
zdjecie uzytkownika
neobagno - 2015-06-02 12:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [jaś - 2015-05-23 11:39:27]:
jesteś wzorowym korpo szczurkiem :D:D
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-03 09:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
do dupy z takimi ratami.. nic się nie zmienia.. więcej tam po prostu nie pójdę
zdjecie uzytkownika
kuleczkowy - 2015-06-06 19:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co tam na poczcie słychać ? Od lizania znaczków to już pewnie w pewnym temacie International Level osiągnięty
zdjecie uzytkownika
Gn - 2015-06-07 09:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skad wy sie wszyscy znacie? Z zebran na szczycie??
zdjecie uzytkownika
kriszna - 2015-06-08 13:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Sila wyzsza sprawila za musialam uciekac z euro. Uvieklam jak zawsze na l4, chyba mnie tam nie chcieli. Obcy bog tak chcial, i firma hehe.W euro jestem spalona w neo tez. Trenerka, ale kpina. 90% czasu placze w kiblu. Bogowie doradzaja mi L4:)
zdjecie uzytkownika
LAS - 2015-06-09 10:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kriszna - 2015-06-08 13:24:27]:
I NA NOWO SOSNOWIEC RZĄDZI .
WEŹCIE SIĘ LEPIEJ DO ROBOTY BO WAS POZAMYKAJĄ
zdjecie uzytkownika
fdfdf - 2015-06-09 18:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jas - 2015-05-14 17:58:55]:
Dalej większość sklepów nie ma kamer. Sporo sklepów nie ma również bramek.
A poza tym bramki łatwo obejść. Wie to każdy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
vjfkk - 2015-06-09 18:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jas - 2015-05-14 17:58:55]:
W większości sklepów nie ma monitoringu. Są nawet sklepy które nie mają bramek.
Zreszt [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiedzą jak obejść bramkę.
zdjecie uzytkownika
Weronika - 2015-06-10 11:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LAS - 2015-06-09 10:17:57]:
Jak taki dobry z Ciebie handlowiec to jedź i im pomóż a nie tylko siedzisz i narzekasz !
zdjecie uzytkownika
Wercia - 2015-06-10 13:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LAS - 2015-06-09 10:17:57]:
Jak z Ciebie taki mądry handlowiec to czemu im nie pomożesz , siedząc i się wymądrzać to każdy potrafi !
zdjecie uzytkownika
Kriszna - 2015-06-13 12:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Z euro odeszlam sama. Pani Danuta sama wypisala mi l4. Bylam za dobra. Jak wszedzie. Potrafie calymi dniami w kiblu siedziec. Mam adwokata "garbatego aniolka". Podstawa to l4 i placze :). Zycie zatoczylo krag a ja nadal w kiblu siedze, tak jestem dobra.
zdjecie uzytkownika
Rafal miz - 2015-06-13 21:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Kriszna - 2015-06-13 12:38:29]:
Poprosilem dzisiaj zone zeby ogolila sie "na dole". I co zrobila? Poszla do piwnicy zgolic wasy :). W tym czasie ciasto spalone.
zdjecie uzytkownika
Euro - 2015-06-14 07:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kriszna - 2015-06-13 12:38:29]:
Zawsze tak bylo, w kazdym sklepie. Placze, lamenty a konczylo sie na l4. Kiepska jest, ledwo grubasy sprzedaje, reszty nie da rady. Wszyscy juz obstawiaja kiedy bedzie pierwsze l4.
zdjecie uzytkownika
derin - 2015-06-18 00:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No dużo się nie zarobi jako sprzedawca i zawsze ludzie będą na to narzekać, ale nie tylko w neonecie ale chyba w każdym sklepie, jeżeli chce ktoś zarabiać większe pieniądze to niech szuka bardziej ambitnych stanowisk, niestety jeżeli nie ma się wykształcenia to ludziom właśnie pozostają tego typu prace jak ta.
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-06-21 21:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
1480 wpisów na portalu i większosć negatywne
To chyba daje do myślenia
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Było Dzień Dobry i od razu na sale sprzedażową :D
Pytania: Pytania ? Brak pytań, od razu po kiepskich szkoleniach lądujesz na sali sprzedażowej i masz robić wyniki i obslugiwac wedlug SOKu.. Jesli nie jestes zdesperowany/a to poszukaj czegos innego - szkoda nerwów :D
zdjecie uzytkownika
Joasia neurolog - 2015-06-25 21:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co ty chcesz rozwijac? Tluste dupsko czy l4?
zdjecie uzytkownika
WikiUslugiKrawieckie - 2015-07-04 15:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Joasia neurolog - 2015-06-25 21:31:02]:
Jestem krawcowa, lubie szycie, krojenie i prucie. Glownie prucie. Ten sport zaczelam wczesnie, bardzo wczesnie.Szczyt krawiectwa byl w euro. Umyslowo do niczego, tak jak potomstwo. Wiadomo czyje???? Szyc nie umierac. Bieda na wiejskiej. A bieda dopiero nadejdzie.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Neonet S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Neonet S.A?
Zadaj pytanie
alert