NEONET S.A.

Wrocław

Opinie o NEONET S.A.

synu 2017-03-24 20:28
podbijam pytanie:)
Xxx 2017-03-24 20:53
Pojedyncze pozwy nic nie dadza. Zbierzmy sie na pozew zbiorowy!!;
4
Nick 2017-03-24 21:36
Też jestem ciekawa? Ktoś miał już jakąś sprawę?
2
zabrzejaworznososnowiec 2017-03-25 08:19
do zamkniecia jest cos? jak tam nastroje?
2
kolezanka z zaglebia 2017-03-25 10:03
wie ktos jak to jest w przypadku zamkniecia sklepu. Czy wyplacana jest jakas odprawa? Piszcie. Dziekuje
1
Central 2017-03-25 16:03
Nie zamykają tylko relokują na lepsze miejscówki
Info 2017-03-25 16:05
Ale z tego co wiem to nie zamykają.
Likwidacja 2017-03-25 18:03
Tak? A niby gdzie te lepsze miejsca? Terminy inwentaryzacji juz ustalone. Wszystko po cichu zeby ludzie z dnia na dzien nie polozyli l4.
Małgosia 2017-03-25 21:30
Neonet w sumie ma najgorszy marketing, nie radzą sobie.
4
onna 2017-03-26 11:36
Kolego. Gdzie w tych miastach znajdziesz lepsze miejsca??? Jaworzno to sam rynek. Wykonczyla ich Galena i zle zarzadzanie. Zabrze to sasiedztwo najwiekszego CH w samym centrum. Sosnowiec juz byl kilka razy relokowany. Relokacje sa ustalane duzo wczesniej i przynajmniej KS powinien o nich wiedziec. Te sklepy zamykaja.
1
tylko4Regiony 2017-03-26 17:57
Ciekawe kto moze przekazywac info na zewnatrz?
Wszystko wyplywa na biezaco. Ktos ma jakies uwagi? Wszyscy nagrywaja telekonferencje?
1
Fabian 2017-03-27 09:14
ale wyczyn
2
Przegrywaja 2017-03-27 14:44
Przegrywaja.
Tomek 2017-03-28 13:29
A za fajkę w przerwie, robiła fajkę
10
Zainteresowany 2017-03-28 17:00
Ciągle pojawiają się ogłoszenia we Wrocławiu, taka rotacja czy co jest powodem?
1
Marek 2017-03-29 14:33
Ma ktoś do niej numer?, chętnie skorzystam z usługi po koleżensku :)
9
Aluś 2017-03-31 11:37
Ja tam nie narzekam na swoją pracę w NEONET a jestem tu kilka lat.
tukendorfik 2017-04-01 09:26
Ja tez sobie chwale. Jest cieplutko i spokojnie.
1
Fabian 2017-04-01 20:23
W rynsztoku, bierze każdego za drobne
8
Były pracownik 2017-04-02 13:27
Odwołujcie się i piszcie wszystkie nieprawidłowości. Ja napisałem i sąd póki co jest po mojej stronie
2
AleksandraZaglebie 2017-04-03 07:16
Jest fajnie. Raty piszemy na KAZDEGO. Do taniej pralki potrafimy dodac telewizor i gn.
Nie wiem skad te zle glosy. Nawet przynosza nam klientow.
1
tukendorfikzawiercie 2017-04-04 16:19
Jak tam sie pracuje? Warto aplikowac? Zostanie tam ktos?
Sebastian 2017-04-05 14:02
Napisze zapytanie tutaj bo widze dużo wpisów :) Znalazlem ogłoszenia do NEONETu w Dąbrowie Górniczej i Sosnowcu, na Doradce i Pomocnika. Warto aplikować? Fajni ludzie i atmosfera, jest szansa dobrze zarobić?
MEX 2017-04-06 09:00
ja słyszałem od ich RKS'a. Nie spinają im się koszta z wynikami sprzedaży. Będą zwalniać w wielu sklepach
TakOTAK 2017-04-06 19:05
Praca w neonecie , co pewne jest umowa o prace , od samego poczatku , wynagrodzenie zalezy od sprzedazy w glownej mierze , najlepiej isc na sprzedawce niz na pomocnika to pewne , a cala reszta zalezy od ekipy z ktora sie bedzie pracowalo nie wazne czy praca dobra czy nie jak ekipa ch*jowa to i taka praca
1
tukendorfik 2017-04-06 20:15
A potrafisz pisac raty na zuli?
2
Sosno 2017-04-07 16:36
Oplaca sie pisac raty na zuli. Wszystko biora: do odkuzacza wezma telewizor, lapka, 4 listwy, kilo cpa, wszystkie mozliwe uslugi i orange.
Na dodatek z gn. RKS tak kazal pisac to piszemy.
5
Sprzedawca 2017-04-12 22:32
Powiedzcie mi prosze co sadzicie o dyrektorze Fabianie P. Bo slyszalem rozne mieszane opinie?
on 2017-04-13 08:23
Już nie pracuje. Został zwolniony. To po co Ci ta opinia?
fatt 2017-04-14 13:44
cenzurują tu ostro
ktoś tu sporo za PR płaci
nota do kosza 2017-04-14 20:32
wygrałem w sądzie
3
Ciekawy 2017-04-14 20:52
Ile zarabiają tutaj RKSi? A ta co "daje" to nazywa się na "A" i od kiedy nie pracuje?
4
Sprzedawca 2017-04-15 00:27
To za co go zwolnili? Podobno plany realizowal... Zly metody zarzadzania? :)
Tomek 2017-04-16 09:08
Jak nastroje we Wrocławiu w centrali, jakieś zwolnienia?
Małgosia 2017-04-17 10:10
popytaj w centrali,moze Ci dadzą numer,taka z opryszczką.
2
zdziwiony 2017-04-17 12:03
dlaczego we Wrocławiu są przyjęcia ciągle na te same stanowiska?
2
Nie lubię pączków 2017-04-18 00:42
A jak tam Słomka na Rzeszowie się trzyma ;) ? Coś biedaczysko "chore" ostatnio ;)
Tomek 2017-04-19 04:18
zaraz poza zasięgiem ,) kto ma numer to dzwoni :)
Henio 2017-04-19 08:53
Pracuję w NEONET S.A. od dawna i nie narzekam na pracę ani na zarobki, chociaż jak każdemu pewnie przydałoby sie więcej. Mam taką swoją filozofię życiową, że solidna i uczciwa praca daje efekty, może nie od razu. Osoby lekko traktujące pracę mają się kiepsko!.
SlonikHomo 2017-04-19 23:23
Chyba sie poznali na nim i do odstrzalu.
ANIA 2017-04-20 10:32
Wszystkie opinie dotyczące mojej osoby są pisane przez moje zazdrosne konkurentki.
Zazdrosne, bo nie są numerem JEDEN. Chciałyby, ale nigdy nie będą.
JA JESTEM NUMER JEDEN. Więc sobie piszcie- nic wam to nie da
Ania
6
Wawa 2017-04-20 19:31
Ale w Sosnowcu są przecież dwa sklepy, Jaworzno i Zabrze sobie nawet radziło. Nic nie słyszałem, ze maja coś zamykać.
zuzia 2017-04-20 21:50
Cześć, jak się można z Tobą skontaktować ? Też otrzymałam pozew.
maniek z lubaniek 2017-04-20 22:09
co masz na myśli mówiąc "poznali się na nim" ?
Małgosia 2017-04-21 17:31
to jest zaliczylas wszystkich nie robi z Ciebie numeru jeden :) dali Ci słabe ;) nowych wrażeń w nowej pracy:)
1
Noty 2017-04-22 11:20
Komornik was skontaktuje. Zobowiazania trzeba splacac.
Slonik 2017-04-22 11:22
Wazyscy wiedza!!!!
Jerzyk 2017-04-22 13:55
Ile może zarobić sprzedawca AGD/RTV ? Chciałbym pracować w firmie ale zanim się zgłoszę chciałbym coś więcej wiedzieć. Czy do pensji są dodatki? Czy to umowa zlecenie?
cezar 2017-04-22 21:02
Jak jesteś dobrym handlowcem i umiesz to wykorzystac to zarobisz naprawdę dobrze
maniek z lubaniek 2017-04-22 22:02
O czym? Pracowałem z nim kiedyś, był ok
Zostaw swoją opinię o NEONET S.A. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NEONET S.A.