Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Neonet S.A

zdjecie uzytkownika
pracodawca - 2014-11-24 23:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jaś - 2014-11-24 21:47:31]:
Jasiu,Mex będzie się musiał długo uczyć,ale nie stresuj się bo Was już nie będzie.On ma na to dużo czasu,ale Wasz już się skończył.
Ps.Jasiu to Ty jesteś takie małe dziecko,że Ty nie wiesz,że każdy zarząd,prezes,firma ,pracodawca itd patrzy swojej kieszeni a nie pracownika?!
Z jakiej choinki Ty się urwałeś?!Idź jej poszukaj i weź sobie ją do domu bo niedługo Święta :)
zdjecie uzytkownika
On7 - 2014-11-25 11:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora ) Proszę sobie zobaczyć jaki opis widniej na pendrive. Jak zawsze błędy , błędy jeszcze raz błędy.
zdjecie uzytkownika
On7 - 2014-11-25 11:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
I na dodatek 128GB - i jak tu klient może poważnie traktować firmę???
zdjecie uzytkownika
yoi - 2014-11-25 12:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wyrozumiałości !!!!!
Kto ma to robić jeżeli marketingu brak .
Masowe czystki robią swoje.
zdjecie uzytkownika
Jaś - 2014-11-25 13:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kochani- dziękują za cenne rady.
Nie będę Wam wysyłał bzdurnych błędów konkurencji, bo jest tego za dużo.
Yoiu- a kogo tak tobie brakuje w tym marketingu? Mam nadzieję, że nie tych ułomnych, których zwolniono?
Uwierz mi- MARKETING obecnie ma się WYŚMINICIE
zdjecie uzytkownika
babol - 2014-11-25 17:58:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Błędy zawsze były i będą, ale marketing w obecnym składzie Jasiu jest na wyżynach... Hehe zostali najlepsi ;) to się uśmiałem. a tak na marginesie reklama w takich pismach jak polityka to napewno dla klienta biznesowego, który do sklepu neonet przyjdzie po pena z 1000 obrotów! Litości świat się kończy... hihi
zdjecie uzytkownika
Małgosia - 2014-11-25 23:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jaś - 2014-11-25 13:44:17]:
Jasiu,proszę zmień dilera,albo po prostu bierz połowę.
Ps.Po przeczytaniu Twoich spostrzeżeń na temat firmy musiałam wyjść na zewnątrz zobaczyć czy wisi szyld sklepu NEONET w którym pracuje.
Wisi cały czas ,ale Ty zrób to samo i sprawdź czy pracujesz również w tej samej firmie:)
zdjecie uzytkownika
Jaś - 2014-11-26 14:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To pokażcie mi produkt AGD z dzisiejszej promocji MEX tańszy aż o 1170 zł.
zdjecie uzytkownika
gg - 2014-11-26 17:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jaś - 2014-11-26 14:28:51]:
gu... znajdziesz. ściema dla idiotów. Kolejna promocja "nawet 30% taniej" też ściema.
Kto znajdzie towar tańszy o 1170 zł, lub o 30% dostanie całusa od Lisowskiej.
To nazywacie marketingiem???????
zdjecie uzytkownika
MEX rzecznik - 2014-11-26 17:32:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gg - 2014-11-26 17:21:38]:
Szanowni Klienci Media Expert- dbając o nasze dobre imię, a nie Waszą kieszeń informuję, że ww promocje nabijają Was w butelkę

Wasz z Włączonymi niskimi cenami MEX
zdjecie uzytkownika
jarafat - 2014-11-27 01:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MEX rzecznik - 2014-11-26 17:32:35]:
Szanowny panie MEX rzecznik, proponuję nauczyć się czytać gazetki ze nierozumieniem a później cokolwiek pisać.
zdjecie uzytkownika
Jaś - 2014-11-27 22:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi cenzorze - błagam usuwaj wszystkie wpisy takich idiotów jak yoo i reszta.
Ponieważ są z konkurencji to ich zadaniem jest siać ferment w szeregach Neonet.
DRODZY NEONETOWCY- jesteście inteligentni i nie dajcie się nabierać baranom, podrzegaczą z konkurencji.
zdjecie uzytkownika
oj - 2014-11-27 22:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jaś - 2014-11-27 22:09:22]:
o co ci chodzi , usuwa wszystko co prawdziwe zostawia tylko pochlebstwa.
Niby co jeszcze ma kasować.
Robotę robi super .
Za to mu płacą .
Zamiast pochwalić , to jeszcze więcej oczekiwań.
zdjecie uzytkownika
On7 - 2014-11-27 23:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bym usunął forum. Wtedy neonet zaoszczędzi na adminie :)
zdjecie uzytkownika
Jakitaki - 2014-11-28 09:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rzeczywiście to byłoby najlepsze rozwiązanie ;) tylko wtedy skąd czerpać informacje na temat aktualnych warunków pracy? Wydaje mi się, że niektórzy trochę w jedną i drugą stronę przesadzają, ale mam nadzieję, że ten kto będzie się chciał gdzieś jakoś zaczepić będzie miał możliwość przepracowania odpowiedniego czasu i dostanie za to normalne pieniądze.
zdjecie uzytkownika
Jaś - 2014-11-28 11:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cenzor usuwa tylko wpisy nieprawdziwe zgodnie z obwiązującym regulaminem.
A cenzor wie co jest prawdziwe.
A na naszym forum nie ma tylko samych pochlebstw- wystarczy poczytać, że tak nie jest
zdjecie uzytkownika
bok - 2014-11-28 15:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Jaś - 2014-11-28 11:48:38]:
Usuwa także te które opisują stan firmy i jej problemy.
Więc z kąd można dowiedzieć się czy to praca na miesiąc czy na dłużej.
Ciągle wpisy o trudnej sytuacji neonetu sa usuwane
zdjecie uzytkownika
Jaś - 2014-11-28 16:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bok - 2014-11-28 15:15:40]:
Drogi "bok'u"- bo trudna sytuacja NN jest wyssana z palca i podgrzewana przez konkurencję, której zadaniem jest obniżenie morali pracowników
zdjecie uzytkownika
On7 - 2014-11-28 16:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jaś - 2014-11-28 16:32:41]:
A skąd taka pewność ? Jesteś prezesem że tak wiesz ?
Bo moje zdanie jest inne w tym temacie. A może masz tutaj za zadanie uspokajać innych że w neo jest jak w 2008 roku.
zdjecie uzytkownika
On7 - 2014-11-28 17:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jaś - 2014-11-28 11:48:38]:
Chłopie jesteś typowym człowiekiem NEO i ten wpis to pokazał. Admin usuwa tylko kłamastwa co inni piszą o neo. Czy tylko Ty piszesz prawdę a inni łżą w żywe oczy . Widzę że lizanie ostatnio jest popularne w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
bok - 2014-11-28 17:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jaś - 2014-11-28 16:32:41]:
Na rynku jest w ogóle trudna sytuacja.
Więc to nie jest ewenement że w neonecie też może tak być.
Pisze MOŻE TAK BYC .
Co nie znaczy ze musi tak być.
Wiele jednak na to wskazuje że w takim momencie znajduje się neonet.
Jezeli znasz neonet i znasz te branże to sam wiesz jakie wnioski wyciągnąć.
A TWOJE POSTY I PISANIE O WYSSANYCH Z PALCA OPINIACH WCALE NEONETOWI NIE POMAGAJA.
IM WIĘCEJ I USILNIEJ BĘDZIESZ ZAPRZECZAC TYM WIĘCEJ TO DAWAC MOZE DO MYŚLENIA.
zdjecie uzytkownika
wariat - 2014-11-28 18:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy są to sklepy nierentowne od tego roku czy od bardzo dawna?
zdjecie uzytkownika
On7 - 2014-11-28 20:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wariat - Ty jesteś na BANK z konkurencji. Jakbyś popracował rok w tej firmie to byś sam zobaczył ile danych sklepów jest nie rentownych a może wszystkie są na PLUSIE :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Przed rozmową zostałem poinformowany przez pewną panią ekspedientkę by czekać na swoją kolej na stanowisku ratalnym. Oczywiście zostałem przeoczony przez czujne oko kamery i rozmowa rozpoczęła się później wskutek czego osobę przeprowadzającą ze mną rozmowę nakryłem na jedzeniu jakiejś sałatki. Rozmowa przebiegła normalnie, jednak mimo obietnic i zarzekania się ze strony rekrutujących nie otrzymałem żadnej odpowiedzi na temat wyniku rozmowy. Już wtedy wiedziałem, że z zatrudnienia nici, ale rozsierdziła mnie ta niespełniona obietnica. Mogli po prostu powiedzieć, że się nie nadaję do roboty.
Pytania: Były idiotyczne, a cała rozmowa była jedną wielką oralną fiksacją.
zdjecie uzytkownika
wariat - 2014-11-28 20:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [On7 - 2014-11-28 20:13:40]:
Mylisz się On7. Są sklepy które do marca tego roku miały się świetnie a są i takie które w zestawieniach w ubiegłych latach zawsze były nisko. Oczywiście część z nich relokowano i przy okazji zmieniono im akronim.
zdjecie uzytkownika
ex - 2014-11-28 22:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie ta ekspansja zapowiadana, wschód miał być nasz? I nic z tego na własnym rynku plama!!!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Neonet S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Neonet S.A?
Zadaj pytanie
x