Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Neonet S.A

zdjecie uzytkownika
Zgon - 2014-07-10 21:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Długi przerosły granicę? Tak, i po firmie. Znowu jakieś układy będą, ale z takimi wynikami, tylko głupiec pójdzie na układy. Neonet to bankrut i to z wysokiego C.
zdjecie uzytkownika
fg - 2014-07-10 23:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta krytyka neonetu który daje lub dawał pracę wielu jest niesprawiedliwa.
Czy nie czujecie ile wysiłków wkładane jest by jednak mimo sytuacji katastrofalnej wyprowadzić firmę na prostą.
Nie jeden neonet ma długi , ale neonet przynajmniej walczy by nie upaść.
A taki avans padł bez walki
zdjecie uzytkownika
konkunrecja - 2014-07-11 08:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skącz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e Avans padł bez walki. - nie wiesz to nie pisz głupot.
zdjecie uzytkownika
Ol - 2014-07-11 09:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co by nie mówić - ważne dla wszystkich są wyniki i dla pracowników (wypłaty) i dla kierownictwa - realizowanie planów, ale to wszystko odbywa się dużym kosztem.
zdjecie uzytkownika
max - 2014-07-11 11:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
problem w tym ze w sieciówkach sa olbrzymie koszty utrzymania tych wszystkich dyrektorków, specjalistów, premii, wczasów, dodatków i te wszystkie szaraczki na dole piramidy muszą na to orać, a te śmieszne pensje to tylko podziękować, na roznoszeniu ulotek płacą 10złh a tam żadnej odpowiedzialności nie ma ...
zdjecie uzytkownika
szlony bolek - 2014-07-11 15:28:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli masz inne wyjście to nie bierz pracy w neonecie, no chyba że na kilka miesięcy żeby złapać doświadczenie. potem trzeba uciekać.
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
tyre - 2014-07-12 21:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [fg - 2014-07-10 23:01:50]:
a jaka Ty walkę widzisz? zwalnianie ludzi i zamykanie sklepów, obcinanie pensji?
zdjecie uzytkownika
m - 2014-07-13 20:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [tyre - 2014-07-12 21:03:00]:
Takie jest brutalne prawo rynku.
Jeżeli neonet nie jest rentowny w obecnej strukturze , to żeby mieć jakiekolwiek szanse na przetrwanie musi zamykać sklepy nie rentowne.
Musi także zwalniać pracowników oraz obniżać wynagrodzenia pozostałym.
Nie ma innej drogi , bo rynek leży i obroty też.
zdjecie uzytkownika
zw - 2014-07-14 00:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAX jeśli tak Ci nie pasuje i na ultokach dają wiecej to nie lepij isc tam juz jutro ? wszedzie dobrze gdzie nas nie ma ... kazdy narzeka a kazdy siedzi i marudzi ze zle , zrobcie cos zeby było dobrze , walczcie o klienta a nie narzekacie szukajcie rozwiazan analizujcie , w czassach kryzysu zostaja najlepsi , po to aby spolka poradzila sobie finansowo , w kazdej firmie obecnie jest przestuj bo : spadla sprzedaz TV z racji barku cyfryzacji , przypomnijcie ile szlo w zeszlym a teraz .... szukajmy rozwiazan a nie powodów ...
zdjecie uzytkownika
mysliwy - 2014-07-15 12:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam jakiś dziwne przemyślenia.
OK , MARS , MEGAAVANS ,MIX ELECTRONICS , AVANS domex , NEONET
Czy w tym jest jakiś wspólny mianownik ?
zdjecie uzytkownika
analityk - 2014-07-15 13:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mysliwy - 2014-07-15 12:07:36]:
branża :-)
zdjecie uzytkownika
V - 2014-07-15 13:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [analityk - 2014-07-15 13:15:58]:
DOBRE
zdjecie uzytkownika
szacun - 2014-07-15 13:58:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [analityk - 2014-07-15 13:15:58]:
He,he.Naprawdę dobre.
Nie bądź taki błyskotliwy bo Cię wykasują.Oni tego nie lubią:)
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-07-15 15:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile jeszcze będzie tego marazmu na salonach?
Spodziewacie się że coś się ruszy w tym roku?
zdjecie uzytkownika
dex - 2014-07-15 16:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [analityk - 2014-07-15 13:15:58]:
Partner :) też za moment zniknie
zdjecie uzytkownika
Minister - 2014-07-15 16:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sklepie internetowym,proste.Najniższe koszty.
W tym roku kolejna sieć neonet,a w przyszłym ME.Kto to wie.
Na razie wszystko się sprawdza.Co roku jedna duża sieć pada,zostają sklepy internetowe.
zdjecie uzytkownika
analityk - 2014-07-15 18:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawski - 2014-07-15 15:53:11]:
popatrz w lata poprzednie, koniunktura powtarzalna, zatem ruszy, ale raczej nie w tym roku
zdjecie uzytkownika
cyryl - 2014-07-15 19:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mysliwy - 2014-07-15 12:07:36]:
Awans Ratex upadł w 2010roku. Neonet jeśli postawi na jakość obsługi i personel sklepu to przegoni mediaexperty. Poczytajcie w necie co się dzieje w mediaexpert.
zdjecie uzytkownika
kapusta - 2014-07-17 10:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
haha poczytałem o media expert i... same przyzwoite opinie. a jeśli chodzi o neonet to bryndza z pracą i jakością obsługi... masz rację że muszą mocno poprawić, żeby przynajmniej zobaczyć plecy konkurencji
zdjecie uzytkownika
asa - 2014-07-18 21:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziś byłem w jednym ze sklepów na Lubelszczyźnie i chciałem kupić tv, trzech sprzedawców obsługiwało klientów a 4 kolejnych klientów w tym ja było nie obsługiwanych, gdy zapytałem sprzedawce czy mógłby kogoś zawołać odpowiedział, że są tylko we trzech na zmianie i trzeba czekać ... w grudniu zeszłego roku było w tym samym sklepie pięć lub sześć osób obsługujących..
zdjecie uzytkownika
kiero - 2014-07-23 14:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież to proste, dlaczego są nierentowne.
Dowiedz się iledziesiąt tyś zł kosztuje czynsz, ile pracownicy, zusy media i inne rzeczy + stałe koszty z Wrocka + koszty kierowników i innych + amortyzacja zmiany na salonach i inne dodatkowe wymysły góry, podziel to przez 25 lub 30 jeśli pracujecie w niedziele, masz wynik ile firma kosztuje dziennie średnio 1500-2000 na sklep, zarabiasz tyle średnio dziennie na swoim salonie ?
U mnie od kwietnia idą 3-4 grube rzeczy dziennie i trochę pierdółek, firma nie ma marży rzędu średnio 200 zł na szt. Taki zarżnięty jest rynek, głównie pr (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kiero - 2014-07-23 15:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto tu gada o prywaciarzach, akurat tych jest coraz mniej, zresztą taka to ta branża
zdjecie uzytkownika
handlarz - 2014-07-23 21:55:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zamienię 2 rolki strechu na 1 paczkę kawy rozpuszczalnej i kilo cukru
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-21
Żródło: pracuj.pl
Chojnice
(Kościerzyna)
Jesteśmy dynamicznie rozwijającą się firmą, specjalizującą się w sprzedaży detalicznej i internetowej artykułów  RTV, AGD, IT i nowych technologii.W związku z rozwojem naszych struktur poszukujemy Kandydatów/Kandydatek na stanowisko:Sprzedawca – Doradca Klienta AGD/RTV Miejsce pracy: Chojnice, Kościerzyna, Puck, Rumia, Tczew Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:aktywną, osobistą obsługę klientów opartą o fachowe doradztwo
zdjecie uzytkownika
men - 2014-07-24 08:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [handlarz - 2014-07-23 21:55:11]:
Wchodzę w to dawaj namiary
zdjecie uzytkownika
90kondzio90 - 2014-07-24 20:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam oferte pracy w neonecie i powiedzcie mi czy jest wogule sens isć tam do pracy ?? podobno mają długi itp.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Neonet S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x