Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Neonet S.A

zdjecie uzytkownika
mexio - 2015-04-05 14:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mi6 - 2015-04-05 12:10:41]:
Tergi do 14.00 pracowały. Nie wiem czy wszystkie.
zdjecie uzytkownika
rumpelstinsky - 2015-04-05 14:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mi6 - 2015-04-05 12:10:41]:
A co to informacja turystyczna. Co zestawienie robisz. Wysil sie i popytaj.
zdjecie uzytkownika
ghost - 2015-04-05 14:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Grek - 2015-04-04 21:27:31]:
Neonet przyjazny dla pracownikow. Stary oni nie znaja taiiegi słowa. Predzej wystawia ci korekry do premii lub noty za inwentury na ktorych cie nie bylo.
zdjecie uzytkownika
Mi6 - 2015-04-05 15:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rumpelstinsky - 2015-04-05 14:53:58]:
Jak piszesz takie pierdoły, że Neo pracowały do 20:00, a reszta krócej to podaj dowody.
A jak nie wiesz to nie rób afery, bo ci słabo wychodzi.
Dzisiaj ludzie też pracują: księża, lekarze, kolejarze, taksówkarze i inni.
To mają się pochlastać, że taki zawód wybrali.
zdjecie uzytkownika
Grek - 2015-04-05 16:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Mi6 - 2015-04-05 15:22:11]:
Prostytutki też dzisiaj pracują i co z tego. Rozmawiamy o godzinach pracy neo a nie o wszystkim innym !
zdjecie uzytkownika
bateryjka - 2015-04-05 16:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wczoraj baterie do pilota mi siadły, idę do biedry o 18, kur... zamknięte. Żona mówi, idź do neo, te ciołki zawsze pracują. Polazłem i kupiłem baterie. Jajca.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-04-05 18:24:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo u nas NAJDROŻSZY jest klient :)
zdjecie uzytkownika
Zbysiu - 2015-04-05 18:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co Wy chcecie neonet jest najlepsza firmą , zostawcie ją w spokoju.
zdjecie uzytkownika
rumpelstinsky - 2015-04-05 20:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Mi6 - 2015-04-05 15:22:11]:
Kretynie to nie ja napisalem ze neo pracuje do 20 tylko wiola. Reszta sklepow pracowala do max 15.
Nie podniecaj sie tak bo ci z pisiora pocieknie palancie.
Pracuj dalej w tym obizie pracy i liz rowa wszystkim. Neo to lipna firma. Udaja wirlkiego giganta rynku a robia wszystko na lapu capu.
zdjecie uzytkownika
ghost - 2015-04-06 13:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O to dobry ten kiero. Jak dorzuca baterie to biore dwa Tv z ejspozycji. :)
Tylko gorzej z tym lodzikiem jak przyjdzie do niego kobieta.
zdjecie uzytkownika
Mi6 - 2015-04-06 20:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rumpelstinsky - 2015-04-05 20:23:24]:
Widzę, że jesteś daleki z rozwojem umysłowym. Napisałeś:
"Jasiek tylko głupki z neo katuja pracowników do późnych godzin w wielką sobotę.
Pozostale firmy skracaja czas pracy. Oni tez placa czynsze".
Teraz piszesz, że:
"Reszta sklepow pracowala do max 15."
Jest wsród nas ktoś, kto rozumie pisanie takich niedorozwiniętych aferzystów?
Idioci na Madagaskar...



zdjecie uzytkownika
rumpelstinsky - 2015-04-06 21:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mi6 - 2015-04-06 20:57:12]:
Odpowiedz byla nawiazaniem do innego postu na ktory odpisal jasiek.
Ty barani łbie.
zdjecie uzytkownika
Grek - 2015-04-06 21:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Mi6 i innych , zanim odpiszecie na post to zobaczcie czy on nie został wycięty z rozmowy, bo dzisiaj admin lizak skasował dużo postów
zdjecie uzytkownika
Mi6 - 2015-04-07 22:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rumpelstinsky - 2015-04-06 21:11:21]:
Ty rzeczywiście jesteś ułomny na umyśle. Napisałeś:
"rumpelstinsky - 2015-04-05 01:38:32
Odpowiedź na: [jaś - 2015-04-04 20:47:07]:
Jasiek tylko głupki z neo katuja pracowników do późnych godzin w wielką sobotę.
Pozostale firmy skracaja czas pracy."
Ty stwierdzasz fakty, które są wyssane z palca. Do nikogo nie zawiązujesz.
Niestety jesteś kolejnym aferzystom na tym forum. Cześć twojej pamięci, bo pozostali nie dali rady tej intrydze i "aferze" wokół Neonet


zdjecie uzytkownika
Serima - 2015-04-12 17:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To Szczeniaczek z bukieciarni dalej się trzyma w firmie? Najpierw rozwalił sklep na Żorach i awansik złapał za to... niezły c.wel z niego.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-04-12 21:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale jacy jego przełożeni zadowoleni z roboty :P
zdjecie uzytkownika
rumpelstinsky - 2015-04-12 22:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marcin - 2015-04-12 21:45:55]:
Ćwiczył język przez lata pracy w neo. :)
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-04-12 22:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rumpelstinsky - 2015-04-12 22:00:55]:
Trochę lat pracy to miał więc dupcie wypolerowane - pewnie trochę ich było :)
zdjecie uzytkownika
gall - 2015-04-15 00:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy tak (usunięte przez administratora) jesteście!!!! Ja jestem szczęśliwy i dumny iż mam pracę którą lubię i dobrze się w niej czuję a większość tutaj zebranych ludzi pisze tylko po to by wyżalić się bo w pracy tego nie potraficie. Niestety jesteście większością naszego społeczeństwa, ciągle narzekacie, zamiast cieszyć się domem, rodziną i codziennością. PS. Po co tu pisać jak to nic nie da i nic to nie zmieni, więc pracujmy i cieszmy się bo ludzie mają dużo gorsze problemy jak praca.!!!!
zdjecie uzytkownika
Merytoryk - 2015-04-15 22:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Administrator kasuje wszystkie posty merytoryczne pozostawiając tylko żenujące pokazując, że te forum jest niepoważne i nie zdatne dla nowych osób poszukujących tu informacji. Niezła strategia która jest skuteczna. Czytając powyższe posty z ostatnich miesięcy wydaje się że to wariatkowo a nie forum. A to dlatego że WSZYSTKIE SENSOWNE I PRAWDZIWE INFORMACJE SĄ KASOWANE. Pozostają tylko posty panów z centrali którzy udają pracowników salonów. Nawet nie mają pojęcia jak tam się pracuje.
zdjecie uzytkownika
karbon - 2015-04-15 23:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiedzcie jak to jest z godzinami pracy. Sklep otwarty od 9 do 21 = 12 godzin. Czy pracownik przychodzi na 12 godzin do pracy czy normalnie jakos zmianowo na 8 godzin? Czy jesli pracuje 12 godzin to ile razy w tygodniu przychodzi do pracy ?
Jak to jest na sklepie ? Mozna sobie normalnie na chwile usiasc czy stoicie bite 12 godzin?
zdjecie uzytkownika
Kruger - 2015-04-16 04:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karbon - 2015-04-15 23:02:51]:
Ale masz problemy. W jednym sklepie pracuje się po 8h, w innym po 12h.
Kodeks pracy określa jasno normy czasu pracy.
Niektórzy i pół dnia przesiedzą.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-04-16 09:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kruger - 2015-04-16 04:52:03]:
Albo i cały bo im tak sałatki na zapleczu smakują :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Przed rozmową zostałem poinformowany przez pewną panią ekspedientkę by czekać na swoją kolej na stanowisku ratalnym. Oczywiście zostałem przeoczony przez czujne oko kamery i rozmowa rozpoczęła się później wskutek czego osobę przeprowadzającą ze mną rozmowę nakryłem na jedzeniu jakiejś sałatki. Rozmowa przebiegła normalnie, jednak mimo obietnic i zarzekania się ze strony rekrutujących nie otrzymałem żadnej odpowiedzi na temat wyniku rozmowy. Już wtedy wiedziałem, że z zatrudnienia nici, ale rozsierdziła mnie ta niespełniona obietnica. Mogli po prostu powiedzieć, że się nie nadaję do roboty.
Pytania: Były idiotyczne, a cała rozmowa była jedną wielką oralną fiksacją.
zdjecie uzytkownika
kto jest debilem? - 2015-04-16 14:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Mam przed nosem Waszą najnowsza ulotkę. Na 1 stronie szumne: raty 0% na wszystko, a w środku już ze raty 0% na wybrane towary. Robicie z ludzi debili, czy jak?
zdjecie uzytkownika
albinos - 2015-04-16 20:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kto jest debilem? - 2015-04-16 14:53:53]:
Z większości klientów nie trzeba robić debili.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Neonet S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Neonet S.A?
Zadaj pytanie