Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Neonet S.A

zdjecie uzytkownika
porno grubas - 2014-09-14 16:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wow, w niedziele moderator ma chyba wolne, w koncu mozna poczytac co sie dzieje na biezaco.
zdjecie uzytkownika
karamba - 2014-09-15 00:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [porno grubas - 2014-09-14 16:21:16]:
Ale w poniedziałek będzie miał nadgodziny przez wasze niewygodne posty
zdjecie uzytkownika
DFSH - 2014-09-15 11:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Paweł to nie ssacz to smok strazacki.
NIEDŁUGO CAŁEGO ORIONA WESSISE
zdjecie uzytkownika
x-man - 2014-09-15 13:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj. Któryś ks zaszedł ci za skore. Znam takich co odmawiają wykonywania głupich zadan
zdjecie uzytkownika
x-man - 2014-09-15 23:09:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O kim piszesz i o którym sklepie?
zdjecie uzytkownika
remake - 2014-09-16 21:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tak naprawdę dzieje się się w tej firmie? Ktoś ma jakieś prawdziwe wiadomości. Czy to prawda, że już tylko liczą na bumm na koniec roku?
zdjecie uzytkownika
orange - 2014-09-16 22:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [remake - 2014-09-16 21:47:33]:
Niestety wszystko na to wskazuje.
zdjecie uzytkownika
lk - 2014-09-16 23:21:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [orange - 2014-09-16 22:20:51]:
Nieprawda
Liczą jeszcze że jakimś cudem ostatni kwartał będzie super i może uda się uratować.
Może się uda , zależy czy super będzie i jak wielka jest dziura do zasypania.
Zobaczymy.
zdjecie uzytkownika
APOKALIPSA - 2014-09-16 23:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lk - 2014-09-16 23:21:04]:
ORANGE ! TY LEPIEJ SZUKAJ SOBIE ROBOTY ,A NIE ŻYJ NADZIEJĄ. WIEM ,ŻE ONA UMIERA OSTATNIA(usunięte przez administratora) NIE POTRAFISZ ZROZUMIEĆ,ŻE NIE TYLKO ZWALNIAJĄ NAPRAWDĘ DOBRYCH FACHOWCÓW,ALE RÓWNIEŻ FACHOWCY SAMI SIĘ ZWALNIAJĄ???!!!
(usunięte przez administratora) JEŻELI KTOŚ KTO SIEDZI W TEJ FIRMIE OD 7,8,9 LAT(NEONET ISTNIEJE 10) SKŁADA WYPOWIEDZENIE TO MYŚLISZ Z JAKIEJ PRZYCZYNY?
INTELIGENTNY CZŁOWIEK ZROZUMIE O CO CHODZI,POZOSTALI NIECH PRACUJĄ DALEJ.
zdjecie uzytkownika
orange - 2014-09-17 09:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [APOKALIPSA - 2014-09-16 23:55:47]:
Albo źle cytujesz albo nie wiesz komu odpowiadasz ;)
zdjecie uzytkownika
orange - 2014-09-17 09:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lk - 2014-09-16 23:21:04]:
Raczej liczą że ostatni kwartał zmniejszy straty. Zbyt dużo nie przemyślanych działań świadczy o braku pomysłów.
zdjecie uzytkownika
malitki trybik - 2014-09-17 21:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmawialem z kilkoma rksami. Podobno dziura w kadłubie jest za duza.
zdjecie uzytkownika
mju - 2014-09-17 22:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się dzieje z towarem.
Czy ktoś wie ?
Totalne braki wszystkiego.
zdjecie uzytkownika
Adaśko - 2014-09-18 08:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co znaczy za duża, aż tak firma jest zakredytowana czy aż tak nierentowna?
zdjecie uzytkownika
malitki trybik - 2014-09-18 11:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adaśko - 2014-09-18 08:34:16]:
To znaczy że dużo by się musiało pozytywow na raz wydarzyć by okręt nie zatonął. Niektórzy tak definiują cud.
zdjecie uzytkownika
Adaśko - 2014-09-18 12:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj, a tu raczej przeciwnie się dzieje, a sypnąć kasą do wora pewnie nikt nie sypnie
zdjecie uzytkownika
titanic - 2014-09-18 20:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adaśko - 2014-09-18 08:34:16]:
Wyobraź sobie jaka była odpowiedź skoro cenzor ją usunął
zdjecie uzytkownika
malitki trybik - 2014-09-18 22:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie porównuj tych dwóch firm. Pracowalem w avansie i szybko z stamtąd ucieklem. Przy avansie Neonet to raj.
zdjecie uzytkownika
ex-dom - 2014-09-18 22:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [malitki trybik - 2014-09-18 22:05:37]:
Bez przesady, jest lepiej niż w Domexie ale nie mówmy o raju. Do raju brakuje lat świetlnych;]
zdjecie uzytkownika
malitki trybik - 2014-09-19 00:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ex-dom - 2014-09-18 22:09:41]:
Napisałem ze w porównaniu z avansem To raj. Domex to jedno wielkie nieporozumienie.
zdjecie uzytkownika
SSAm sam - 2014-09-19 18:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kocham firmę, kocham, jak rks przyjeżdża i daje mi do reki, a ja otwieram papu i ssam, ssam, ssam, robię z siebie szmatę, bo to lubię.... tak powinni codziennie na fejsie pisać kierownicy większości sklepów w tej firmie..... płacą, więc ssam, ssam, ssam....
zdjecie uzytkownika
ks - 2014-09-19 19:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SSAm sam - 2014-09-19 18:45:16]:
Chyba twoje ssanie paly ks nic ci nie dało skoro ciągle o tym wspominasz
zdjecie uzytkownika
remix - 2014-09-19 19:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziadowska firma bez poczucia własnej godności i honoru. Nigdy nie robiłem u nich zakupów i nie będę. Pracy też nie dostałem, a byłem zdesperowany do pracowania nawet w tym syfie mimo świadomości o częstych rotacjach. Podczas rozmowy wszystko było ładnie, ale dlaczego obiecali oddzwonić skoro tego i tak nie zrobili!? Wystarczyło powiedzieć, że mnie nie mogą zatrudnić, lub wysłać maila o odpowiedniej treści. Zero honoru i tyle. Dobrze, że nie jestem tam zatrudniony bo pracowników pewnie jeszcze gorzej traktują, a gdy nadejdzie ich kres wytrzymałości pewnie wprowadzają rotację.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-05
Żródło: Gowork.pl
Nowy Dwór Gdański
(pomorskie)
Jesteśmy dynamicznie rozwijającą się firmą, specjalizującą się w sprzedaży detalicznej i internetowej artykułów RTV, AGD, IT i nowych technologii. W związku z rozwojem naszych struktur poszukujemy Kandydatów/Kandydatek na stanowisko: Sprzedawca – Doradca Klienta AGD/RTV Miejsce pracy: Nowy Dwór Gdański Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: • aktywną, osobistą obsługę klientów opartą
zdjecie uzytkownika
On7 - 2014-09-20 13:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [remix - 2014-09-19 19:58:02]:
Co Ty możesz wiedzieć o tej firmie jak nigdy tam nie pracowałeś?
Neonet nie ma co robić i będzie do każdego dzwonił jak nie chce go przyjąć.
Znajdź sobie pracę i wrzuć na luz a może nie spełniałeś oczekiwań. Nie każdy może pracować wszędzie :P
zdjecie uzytkownika
ludek - 2014-09-20 21:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [remix - 2014-09-19 19:58:02]:
A ja uważam, że uznali Cię za zbyt uczciwego człowieka, który nie będzie umiał naciągać klientów. Nie martw się z doświadczenia wiem, że nie warto tu pracować. Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Neonet S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x