Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Neonet S.A

zdjecie uzytkownika
URATOWANI !!! - 2014-12-16 10:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Jaś - 2014-12-16 08:34:58]:
Jasiu,marnujesz się w tym NN.
Dostaliśmy informacje ,że na ostatnie 2 miesiące działalności firmy zastąpisz D.S.Hurra jesteśmy uratowani.Już dziś Ci dziękuję i gratuluję.
Czemu M.M wpadł na ten pomysł tak późno???!!!!
Już byśmy dawno byli potentatem w tej branży.
Ps.Tylko imię podobno musisz zmienić bo na wiceprezesa nie za bardzo pasuje.
zdjecie uzytkownika
Ktośtam - 2014-12-16 16:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pięknie. Skończyły się na magazynie plazmy 50 cali Full HD LG. A ludzie pytają. Słyszeli, że koniec produkcji i chcieli kupić. Dlaczego nie zrobiono zapasu?
zdjecie uzytkownika
LG - 2014-12-16 17:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak nie ma u dostawcy to sprzedawaj telewizory Samsung
zdjecie uzytkownika
Samsung - 2014-12-16 17:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Samsungów też nie ma więc zostaje Toshiba
zdjecie uzytkownika
TV - 2014-12-16 17:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Samsung - 2014-12-16 17:29:20]:
W przyszłym tygodniu będzie dostawa Rubinów :)
zdjecie uzytkownika
Co jest? - 2014-12-16 18:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co Wy pitolicie z tymi brakami? Wpierw popatrzcie ile nagromadziliście staroci.
Produkty samo sprzedającego się to każdy głupek potrafi sprzedać, a w zasadzie wystawić paragon, bo klient jest zdecydowany
zdjecie uzytkownika
evil one - 2014-12-16 18:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Co jest? - 2014-12-16 18:22:16]:
znaczy twierdzisz, że sprzedawcy w neonecie zajmują się sprzedawaniem staroci? oszalałeś? nie wiem kim jesteś ale strzeliłeś tym wpisem firmie w kolano ... kogo tu zatrudniają ?
zdjecie uzytkownika
Aktualny - 2014-12-16 19:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o plazmę to faktycznie jest zwiększony popyt. U producenta i konkurencji jest model LG 50PB660V. Może kierownictwo sprowadzi go szybko do magazynu?
zdjecie uzytkownika
yoo - 2014-12-16 21:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Najpierw trzeba mieć limit niewykorzystany brania na tzw. krechę, a ten już się skończył u większości firm, które teraz tylko chcą odzyskać swoje. Prawda jest taka, że jesteśmy udupieni na amen.
zdjecie uzytkownika
My - 2014-12-16 22:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yoo - 2014-12-16 21:28:18]:
My tu o naszych "przyziemnych" problemach, a taki głupek pisze sam nie wie co.
Yoo- jesteś z sekty Hare Krishna ?????
zdjecie uzytkownika
Sąd - 2014-12-16 22:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yoo - 2014-12-16 21:28:18]:
Szanowny Panie,

o czym pan pisze, mając na względzie cytat "jesteśmy udupieni na amen"?
Proszę o przedstawienie niepodważalnych argumentów. Brak takowych jest działaniem na szkodę rzeczonej Spółki zgodnie z KC.
zdjecie uzytkownika
Kruger - 2014-12-17 10:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@ sąd
Dostales wczesniej informacje ale została usunięta.
Wobec tego dyskusja na argumenty nie ma sensu i pozostało nam jedynie bluzgac albo ironizowac ;)
zdjecie uzytkownika
Kruger - 2014-12-17 10:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jest super. Magazyn pełny towaru, zaleganie zerowe, wszyscy idą na plan.
zdjecie uzytkownika
on7 - 2014-12-17 15:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I znowu powstają wymyślane nicki typu : sąd , prokurator itp.
Sąd a skąd my wiemy czy ty nie jesteś z konkurencji (słowo bardzo tutaj popularne) Przedstaw się z jakiego sądu jesteś lub prokuratury a wtedy na pewno zostanie Ci udzielona odpowiedź :)
zdjecie uzytkownika
yoo - 2014-12-17 20:58:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Sąd - 2014-12-16 22:22:14]:
Kc.? Nie dla mnie i góry też nie dotyczy, bo to kwalifikuję się do KK. Sąd za pisanie domniemanej prawdy(czyli z podstawami) nie skarze nikogo.
zdjecie uzytkownika
mm's - 2014-12-17 22:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Neonetowi "kałboje" to jeszcze nie koniec waszego stresu spowodowanego wyglądem NeoTown do którego doprowadzila "Doszczetnie Sucha" Dechomadonna.Tuż za rogiem , jeszcze w saloon ale już powoli wyłania się na drogę Wyatt Earp który ma jeszcze sporo amunicji aby wystrzelić kolejnych kałboji. Jeśli chcecie ZDOBYĆ KIEDYŚ ODZNAKĘ KTÓRA POZWOLI WAM JAKKOLWIEK zaistnieć sugeruje wsiąść do najbliższego dyliżansu jeśli jakiś koło was przejeżdża...............
zdjecie uzytkownika
mm's - 2014-12-17 22:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W rolach głównych wystąpili:
Doszczętnie Sucha Dechomadonna D.S
Wyatt Earp W.M
Kałboje Wierni

THE END
zdjecie uzytkownika
ON 7 i pół - 2014-12-18 09:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obserwuje rynek , i takie widzę zmiany.
W małych misteczkach i miastach w tyłek zaczyna nam dawać fioletowa konkurencja .
W dużych miastach SATURN MEDIAMARKT EURO I MEDIAEXPERT wymiataja.
Z małych wychodzimy i boksujemy się w dużych miastach .
Tyle ze nie da się wygrać z tymi wielkimi.
Zawsze będą więksi lepiej zaopatrzeni i z większymi nakładami na reklamę.
My otwieramy 600 mkw a oni mają 2000 .
ALE JEŻELI NEONET PADNIE TO IM TEŻ SIĘ DOSTANIE BO UBEZPIECZYCIELE WPADNĄ W PANIKĘ.
Więc szanowna konkurencji dajcie nam żyć bo jesteśmy na tym rynku niezbędni.
Jeżeli dalej chcecie by was kredytowano.
Przypadek AVANSU i jego spektakularnego bankructwa udowodnił ze wszyscy jesteśmy powiązani niewidzialnymi sznurami.
WSZYSCY KTÓRZY SIĘ CIESZĄ Z KŁOPOTÓW NEONETU CHYBA NIE WIEDZĄ ZE TEN PROBLEM TEŻ ICH MOŻE DOPOAŚĆ.
WIĘCEJ POKORY SZANOWNA KONKURENCJO.
ON 7 PAMIĘTAJ O TYM PISZĄC KOLEJNY POST SZKALUJĄCY NEONET.
zdjecie uzytkownika
. - 2014-12-18 14:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mm's - 2014-12-17 22:44:17]:
DS wcale nie jest sucha.
DS ma wszystko na swoim miejscu.
Kolejna potwarz i prowokacja.
zdjecie uzytkownika
Adaś - 2014-12-18 16:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [. - 2014-12-18 14:52:23]:
Bardzo atrakcyjna kobieta. Chętnie bym ją bliżej poznał.
Do tego bardzo sympatyczna i inteligentna.
Prawie ideał kobiety.
zdjecie uzytkownika
on7 - 2014-12-18 20:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adaś - napisz do niej list miłośny to może Ci odpisze :)
zdjecie uzytkownika
on7 - 2014-12-18 22:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drodzy- przypominam Wam, że jestem idiotą, bo takim się urodziłem.
Do tego jak widać jestem chamem i szowinistą.

Wasz "on7"
zdjecie uzytkownika
Masażysta - 2014-12-18 22:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zamiast sprzedawac nowosci to jasne, lepiej klientom stary sprzet cisnac bo to tylko stado baranow, zarobic na sprzedazy staroscia by potem ponosic koszty jego gwarancji/reklamacji.. Od jutra wszedzie bede kupowal stary chleb i czerstwe bulki bo to rewelacyjny pomysl.. Zamiast oferowac cos rewelacyjnego klientowi wychodzi ze starociem. I tu nasuwa się jedno .. "KŁAM KLIENTA" bo inaczej nie sprzedasz, bo to normalne ze nowy i zaawansowany sprzet zjada ten STARY :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Przed rozmową zostałem poinformowany przez pewną panią ekspedientkę by czekać na swoją kolej na stanowisku ratalnym. Oczywiście zostałem przeoczony przez czujne oko kamery i rozmowa rozpoczęła się później wskutek czego osobę przeprowadzającą ze mną rozmowę nakryłem na jedzeniu jakiejś sałatki. Rozmowa przebiegła normalnie, jednak mimo obietnic i zarzekania się ze strony rekrutujących nie otrzymałem żadnej odpowiedzi na temat wyniku rozmowy. Już wtedy wiedziałem, że z zatrudnienia nici, ale rozsierdziła mnie ta niespełniona obietnica. Mogli po prostu powiedzieć, że się nie nadaję do roboty.
Pytania: Były idiotyczne, a cała rozmowa była jedną wielką oralną fiksacją.
zdjecie uzytkownika
on7 - 2014-12-18 22:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę Jasiu że dalej cię serce boli , pisz w moim imieniu jak cie to podnieca.
Żłobek to dla ciebie za wysoki poziom !!!
zdjecie uzytkownika
Polak AA - 2014-12-18 23:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto się ze mną napije ?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Neonet S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Neonet S.A?
Zadaj pytanie
x