Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Neonet S.A

zdjecie uzytkownika
frappe - 2016-01-23 20:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda @igor. Zawsze myślałem, że takie dodatki to tylko dla wyższych stanowisk, ale jak widać, sprzedawca też może poczuć się w Netto doceniony. :)
zdjecie uzytkownika
Asd - 2016-01-26 21:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wiem... Wyglada ze chyba chronicznie brakuje im personelu skoro sami piszą sobie takie dobre recenzje, zeby zgarnąć tych co sie trafia chociaż... Straszna rzeźnia musi byc skoro sprawy oczywiste i dostępne w większości firm opisują jako niestworzone wyjątkowe cuda... Umowa o prace w handlu to raczej norma, norma sa tez dofinansowywane karty sportowe i medyczne, ale nie tu... Tu płaci sie 100% z tego co pamietam...
zdjecie uzytkownika
';lkijuhygtfrdes - 2016-01-27 19:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszukują nowego rks na Dolny Śląsk. Kto do wymiany?
zdjecie uzytkownika
ubiso - 2016-01-27 20:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukają regionalnego na dolny śląsk. Wie ktoś o co chodzi?
zdjecie uzytkownika
aaa - 2016-01-28 16:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [osz - 2015-11-15 14:07:25]:
Podpowiedz ,jak przebiega rozmowa kwalifikacyjna w neonet na stanowisko sprzedawcy?
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2016-01-28 20:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2016-01-28 16:23:53]:
normalna rozmowa jak człowieka z człowiekiem. czy Ci dobrze z oczu patrzy, czy masz smykałkę do bycia handlowcem, czy masz to coś i tyle.
zdjecie uzytkownika
Polecam - 2016-01-30 22:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest OK, pracuje rok na slasku i mam sie za dobrego sprzedawce, atmosfera na naszym sklepie jest genialna, kierownik swietny, płacą przyzwoicie, chyba ze ktos jest kompletna sierota i nie ma pojecia na czym sie zarabia. 2,5 na reke to nie jest zaden problem. Obowiazkow jest duzo, wiedze trzeba miec na poziomie. W skrocie, w porownaniu do mexa gdzie pracowałem wczesniej, jest duzo duuuzzo lepiej. Powaznie az chce sie przychodzic do pracy. Jesli ktos sie nie zgadza z moja opinia to znaczy ze trafil do beznadziejnego salonu. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
fejzer - 2016-01-31 10:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemaneczko! pracował ktos z was w neo w lubartowie? widze ze obecnie poszukuja tam sprzedawcy stad moja ciekawosc. jak zarobki atmosfera, jakies premie?
zdjecie uzytkownika
ToY - 2016-01-31 21:22:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znów szukają RKS na Ślask a co z poprzednikiem? kto teraz do wymiany i dlaczego ?
zdjecie uzytkownika
ToY - 2016-01-31 21:25:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ubiso - 2016-01-27 20:58:13]:
na ślask również szukają kto do wymiany?
zdjecie uzytkownika
kab - 2016-02-01 21:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile godzin pracujecie dziennie i tygodniowo? Nie przekracza 40 godzin? Ile minut (godzin) przychodzicie przed otwarciem sklepu i tak samo ile czasu zajmuje wyjscie po zamknieciu i czy to jest normalnie liczone do czasu pracy ?
zdjecie uzytkownika
kab - 2016-02-01 21:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile godzin pracujecie dziennie i tygodniowo? Nie przekracza 40 godzin? Ile minut (godzin) przychodzicie przed otwarciem sklepu i tak samo ile czasu zajmuje wyjscie po zamknieciu i czy to jest normalnie liczone do czasu pracy ?
zdjecie uzytkownika
maciek - 2016-02-02 13:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno z pól godziny to trezba przyjśc wczesniej kolego i też tyle zostać po zamknięciu, zeby wszytsko posprzatać i rozliczyć, ale taki kierownik sklpeu to dobrze zarabia.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2016-02-02 16:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie ,czy jak zaczynam pracę od szkolenia -to podpisuję umowe i mam płaconą podstawe która jest na umowie za szkolenie?
zdjecie uzytkownika
kkk - 2016-02-04 09:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie badania lekarskie przechodzi kandydat na sprzedawce?
zdjecie uzytkownika
kalop - 2016-02-04 18:05:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przy pracy na stanowisku sprzedawcy w sklepie ze sprzętem RTV pewnie obowiazuja badania okulistyczne bo pracujesz przy moniktorze i kasie, chyba, ze nie ma bo w ogłoszeniu nie napisali nic o badaniach, tylko ofeuja umowę o pracę i benefity.
zdjecie uzytkownika
zzz - 2016-02-06 00:27:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Badania jak badania. Zalezy do jakiej medycyny pracy pojdziesz. Pamietaj, ze zawsze przed badaniem i tak musisz wypelnic taka ankiete, czy chorujesz, czy bierzesz jakies leki itp. Wzrok na pewno Ci sprawdzą- stuprocentowo.
zdjecie uzytkownika
rusok - 2016-02-06 20:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Badania nie są wielkim problemem @zzz, aczkolwiek są one obowiązkowe, wzrok to podstawa. Sprzedawca w neonecie ma fajne zarobki. Koło 2000 netto miesięcznie.
zdjecie uzytkownika
DŁUGI - 2016-02-13 12:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chodziłem po sklepie w Lesznie 20 minut i nikt się nie zainteresował moją osobą.Chciałem zostawić nie małe pieniądze ale olali mnie brzydko mówiąc.Sam poprosiłem sprzedawce o podejście, to najpierw kłócili się między sobą który ma podejść a później i tak nie umieli mi pomóc bo nie mają pojęcia o sprzęcie rtv.Dziękuję za taki sklep.
zdjecie uzytkownika
sss - 2016-02-14 15:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałem zrobic test elearning w domu ale nie moge znalezc tego szkolenia,
zdjecie uzytkownika
sdsd - 2016-02-20 15:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sss - 2016-02-14 15:39:12]:
Na badaniach byłem i wzroku nie sprawdzali.
zdjecie uzytkownika
J23 - 2016-02-27 20:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kalop - 2016-02-04 18:05:30]:
Mam Pytanie. byłem na rozmowach na Kierownika sklepu na Śląsk pan RKS jest dziwny , bardzo nie miły co to za gość neguje wszystko co mu powiesz. czy warto w to wchodzić mając takiego szefa?Facet nie wie co mówi i nieznań się na handlu, wygląda jak Lewandowski. napiszcie coś o nim, jaki jest.
zdjecie uzytkownika
strumyk - 2016-03-04 08:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie co się teraz dzieje z naszym byłym dyrektorem (ksywa kiełbasa)?
zdjecie uzytkownika
Kora - 2016-03-04 15:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
RKS-a szukają na śląsk. Za kogo to???
zdjecie uzytkownika
jeziorko - 2016-03-05 15:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [strumyk - 2016-03-04 08:18:30]:
Pan były dyrektor C "kiełbasa" z tego co mi wiadomo po raz drugi stracił pracę, w niewyjaśnionych okolicznościach, wyleciał na tzw. "zbity pysk" Takich ludzi nie powinno się zatrudniać w NEONECIE, nawet prezesa umiał podejć i oczernić innych, to za jego czasów zaczął się problem naszej firmy. Teraz już go nie ma i będzie tylko lepiej, pokrętnym judaszom wont z tej firmy!! Pracujemy ciężko, a lewusy do lamusa!
zdjecie uzytkownika
pytanie do Go Work - 2016-03-06 18:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy powstanie zakładka "opinie o pracownikach"???
pracodawcy nie wolno usunąć negatywnej opinii booo "woloność wypowiedzi"!!!
a my też chcemy mieć wolność wypowiedzi na temat pracowników
zdjecie uzytkownika
x-man - 2016-03-06 21:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [strumyk - 2016-03-04 08:18:30]:
Po neo pracował w MyCenter
zdjecie uzytkownika
x-men - 2016-03-06 21:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [strumyk - 2016-03-04 08:18:30]:
Po neonecie pracował w MyCenter
zdjecie uzytkownika
u2 - 2016-03-06 21:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [J23 - 2016-02-27 20:47:44]:
Pewnie piszesz o żelku z Żor o którym mówiono że dorabia i służbowym autem rozwozi kwiaty (ale nie wiem czy to prawda).
Moim zdaniem trafiłeś na kiepskiego rks'a
zdjecie uzytkownika
Filip - 2016-03-11 21:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Neonet jest filią jakiegoś dużego sklepu typu Media Markt czy raczej niespecjalnie tak jest? Bo mi się wydawało, że to sklepy sa jakoś połączone ze sobą
zdjecie uzytkownika
dona - 2016-03-20 17:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@filip nie wydaje mi się że są połączone, są raczeju dla siebie konkurencją. ale jeden wspólny punkt - sprzedają rtv agd. to sieć marketów, wiadomo, więc wysokie standardy i regulaminy
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2016-03-24 17:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czemu jak wystawiam "prawdziwą" opinie to ją usuwacie ?
zdjecie uzytkownika
kamil - 2016-03-26 08:11:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to znaczy prawdziwą @Andrzej, może napiszesz coś merytorycznego i wtedy komentarz nie zostanie usunięty? jak dla mnie neonet to tak wielka firma, że wszędzie może być inaczej..najlepiej przekonać się na własnej skórze
zdjecie uzytkownika
morus - 2016-03-29 17:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda że M-EXP. ma problemy i szukają inwestora? Ktoś może potwierdzić?
zdjecie uzytkownika
donad - 2016-03-29 19:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sieciówka, wiadomo, można się przekonać na własnej skórze. jako sprzedawca wiadomo że na kasie lekko nie jeswt, klienci są różni i odpowiedzialność za forsę
zdjecie uzytkownika
irek - 2016-03-30 09:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [morus - 2016-03-29 17:29:41]:
tak ale to chodzi o Astral (mają kilkadziesiąt sklepów) a nie o TERG (mają 400 sklepów). Astral ma sklepy na wschodzie Polski, coś w Krakowie i na Śląsku. Długo nie pociągną.
zdjecie uzytkownika
gen - 2016-03-31 20:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przepraszam, że nieco odbiegnę od tematu.. Chętnie bym się dowiedział, czy w Neonecie można szybko osiągnąć umowę o pracę. Mowa oczywiście o stanowisku sprzedawcy
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2016-04-04 11:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, widziałem ogłoszenie na stanowisko specjalisty ds reklamacji, sadze ze spełniam idealnie warunki z tej oferty a nawet więcej. Wiecie moze jakie tam sa zarobki ? Mowa o dz. Rekl. Głównym we Wrocławiu w Prologis Park.
zdjecie uzytkownika
czeko - 2016-04-04 11:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie można szybko, nie zdziwiłbym się gdyby taka szansa była tuż po okresie próbnym :) Neonet jako sieć sklepów raczej musi zatrudniać na umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
koko - 2016-04-05 09:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również mam pytanie o zarobki w dziale reklamacji i jaka ram atmosfera panuje ??
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2016-04-06 16:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2016-03-26 08:11:30]:
Za dużo wiem...
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2016-04-07 11:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Andrzej, czyli co ? Szkoda czasu ? ;-)
zdjecie uzytkownika
rak - 2016-04-08 16:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Neonet przez kilka miesięcy. Poziom zarządzania fatalny.
zdjecie uzytkownika
Vitt - 2016-04-10 10:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja się zwalniam i jestem już na wypowiedzeniu. Czuję się w końcu wolny od tych korpo-głupot!
zdjecie uzytkownika
bolo - 2016-04-11 16:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakie zarobki Kierownik Sklepu może liczyć? Ktoś podpowie?
zdjecie uzytkownika
Olo - 2016-04-12 00:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolo - 2016-04-11 16:42:12]:
Bolo jak się postarasz to średnia krajowa to lekko
zdjecie uzytkownika
bolo - 2016-04-12 16:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Olo - 2016-04-12 00:05:39]:
Ok ale netto czy brutto?Jakie składniki? Podstawa+ premia? Czy coś jeszcze?
zdjecie uzytkownika
Olo - 2016-04-18 16:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolo - 2016-04-12 16:30:48]:
Bolo mówię netto, wiadomo jak w kazdej firmie cienka podstawa ale premie możesz ładną uskrobać :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa została przeprowadzona w sposób profesjonalny. Trwała ponad godzinę. Na spotkaniu był pracownik działu kadr i regionalny kierownik sprzedaży. Bardzo dużo pytań z zarządzania ludźmi i poprzedniej pracy na podobnym stanowisku. Były dwie scenki, ale nie były to scenki sprzedażowe. Atmosfera dobra- chociaż można było odczuć, że oceniana jest odporność na stres. Obietnica oddzwonienia i poinformowania o wyniku rekrutacji bez względu na ostatecznie podjętą decyzję - spełniona (szybki kontakt)
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Kieras - 2016-04-28 15:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu zaczynamy otwierać nowe sklepy,co się dzieje? Jakiś nowy inwestor czy co?
zdjecie uzytkownika
- 2016-04-29 08:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bolo. U nas 9x najnizsza krajową

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Neonet S.A!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Neonet S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert