Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Neonet S.A

Pracowałeś w firmie Neonet S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
do greg - 2014-04-02 16:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [greg - 2014-04-02 13:26:42]:
sorki, ale twoja wypowiedz jest kłamstwem. nie widziałem w neonet więcej niż 3 monitorów na półce, to co to za wybór weź mi napisz ;)
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-04-02 21:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do greg - 2014-04-02 16:15:41]:
Ze względu na małe zainteresowanie tym sprzętem w dobie laptopów, monitory są dostępne pod zamówienie. Trudno o bogaty asortyment na sklepie bo zainteresowanie jest małe, sprzęt by stał i starzał się na półce.
zdjecie uzytkownika
Adaśko - 2014-04-03 08:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I następny lapek w promocji i reklamie TV z przymusem sprzedaży PG, torby itd
Tak to wygląda w Neonecie, niby promocja a nie możesz sprzedać tego bez doszywania klientowi tego czy tamtego
zdjecie uzytkownika
krzysiekT - 2014-04-03 08:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Miła i fachowa obsługa sklepu Neonet,duyży wybór sprzetu agd,rtv,tv,foto i wiele innego sprzetu potrzebnego w kuchni ,salonie czy nawet w biurach.Polecam
zdjecie uzytkownika
neonek - 2014-04-03 08:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sieć sklepów Neonet ma sporo promocji a wtedy idzie kupić naprawdę niezły sprzęt ja czekam na te promocje i wtedy kupuje to co potrzebuje
zdjecie uzytkownika
do anonim - 2014-04-03 12:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy macie rozdwojenie jaźni? To w neonet jest duży wybór monitorów, czy (usunięte przez administratora) mały, bo wszystko jest na zamówienie. I teraz lapek bez pg nie pójdzie? stoi na półce, ja go chce i co idioci? nie sprzedacie? hehe, biada wam ;) ciekawe jakby sprzedał go wasz rks, jak trafi na normalnego klienta? dostanie rks-ik z liścia, czy z kopa? jak myślicie?
zdjecie uzytkownika
OPC - 2014-04-07 20:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie wiem czy wiecie gdzie TEN WIELKI NEONET płaci podatek dochodowy(NIE W POLSCE to fakt), a bazuje na sprzedaży dla emerytów i tych co mają rentę lub są ociemniali intelektualnie. Wykorzystując POLAKÓW dorobić się majątku do tego jeszcze hasłem "u nas najdroższy jest klient" to bezczelność!!! Ciekawe jaką będziemy mieć emeryturę, jak oczywiście dożyjemy jeżeli podatki idą za granicę!!! To jest jeden z przykładów, a takich firm jest więcej.
zdjecie uzytkownika
Roman - 2014-04-08 07:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiesz, kiedyś to wszystko wyjdzie, być może nawet będzie to wiedza powszechna, zobacz jakie są ceny na stronie a jakie w sklepie? Raty droższe niż w lombardzie, i to wciskanie ludziom wszystkiego co każą, tak tak bardzo tego Pan/Pani potrzebuje. Moim zdaniem to nie potrwa długo i będzie o tym głośno
Pewnie ktoś zrobi stronke na FB i Neonecie i ME, poczekamy i zobaczymy
zdjecie uzytkownika
xxl - 2014-04-09 09:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dział sprzedaży hurtowej w Krakowie istniał do 27 marca. Pan Dyrektor DSH też musiał podpisać papier pożegnalny. Podobno nic nie wiedział
zdjecie uzytkownika
krakusek - 2014-04-10 09:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxl - 2014-04-09 09:16:26]:
Czyli Pan dyrektor P z krakowa mimo statusu konia trojańskiego też musiał odejść ?
zdjecie uzytkownika
NEONET - 2014-04-10 13:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam, parę słów ode mnie, żeby rozwiać niektórych wątpliwości.

Dla tych co by chcieli tam pracować - podstawa to 1800 brutto + premie: do500zł brutto za kategorie pracownika, zależne od wyników + premia za kategorie sklepu, zależna od wyniku sklepu + premia za zrealizowanie planów na: raty, gwarancje, usługi(najlepsza to chyba kalibracja pralki), akcesoria i drobne agd i sprzedaż ogólna + premia za b.dobry wynik tajemniczego klienta. I teraz realizując to wszystko jesteście w stanie coś zarobić, nie realizując poszczególnych planów lecicie w klasyfikacji i w kasie w dół. Dodatkowo nie realizując planów na te magiczne grupy, które zarabiają po trzech
miesiącach trafiacie na czarną listę do zwolnienia. Jakieś pytania?
Jak chcesz popracować dłużej w Neonet, to musisz wykonywać polecenia (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Juzek - 2014-04-10 16:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale Ameryki to tu nie odkrywasz...
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-04-10 17:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Juzek - 2014-04-10 16:04:15]:
Jakiej Ameryki, bo chyba nic w temacie nie wniosłeś?
zdjecie uzytkownika
bezimienny - 2014-04-10 22:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NEONET - 2014-04-10 13:10:13]:
W mordę misia. A mi proponowali w okolicach Warszawy podstawę 1300 zł brutto + premie.
zdjecie uzytkownika
Adz - 2014-04-11 23:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dawno mnie nie było. Jak tam wygląda sytuacja? Zmieniło się coś? Chodzi mi o pracę na magazynie. Jak sobie radzi Wrocław na nowym magazynie i jak w Dobrym Mieście? Ktoś ma jakieś informację. Ciekawe czy coś powstanie w Krakowie :)

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
NEONET - 2014-04-12 23:55:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Adz - 2014-04-11 23:24:52]:
Precyzuj pytanie, może pomogę:) Pytasz o Nową Wieś ? Dobre Miasto ma się dobrze.
Kraków został wymazany z mapy, o długi lepiej nie pytaj!!
Po zamkniętej inwentaryzacji firma generuje nowe straty na tym magazynie!
BO DLA NAS NAJWAŻNIEJSZY JEST KLIENT!!
zdjecie uzytkownika
NEONET - 2014-04-12 23:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PORADNIK KLIENTA :)
Dla tych co by chcieli coś zakupić - pamiętajcie sklep nie jest po to by rozdawać tylko po to by zarabiać, bo musi utrzymać wszystkich, którzy pracują i tych, którzy są tylko darmozjadami w firmie.
Co tydzień wychodzi gazetka, która jest tak zwaną przynętą na klienta. Można kupić coś taniej ale nie tak tanio jak wynika z gazetki, cena w gazetce przekreślona wyjściowa, jest sztucznie podnoszona by oferta wyglądała ciekawiej, różnica np:250zł, a de facto zyskujemy z 50-100zł (ale tak robią chyba wszystkie sklepy, ale tu nie o innych) dodatkowo okazuje się, że te produkty z gazetki już się skończyły, albo sprzedawca proponuje coś lepszego bo to w promocji jest kiepskiej jakości. Opłaca się to sprzedać tylko w ratach lub z dodatkową gwarancją lub z workiem różnych dodatków.
Chcesz coś kupić z gazetki, bo cena jest dla ciebie korzystna? Upieraj się tylko przy swoim i nie daj się "przekierować" na inne produkty czy usługi, chyba że jesteście na nie zdecydowani :)
Dodatkowo zanim dokonacie zakupu w sklepie sprawdźcie cenę na stronie *** bo tam cena bardzo często jest dużo ciekawsza i możecie dokonać zamówienia ze strony nawet w sklepie bez dodatkowych kosztów. I teraz UWAGA, jak jesteś niezadowolony z obsługi, dokonaj zamówienia samodzielnie w domu, jak obsługa była dla Ciebie miła, możesz dokonać zamówienia w sklepie, zamówiony przez was produkt będzie się liczył do realizacji planu, który sklep ma narzucony:)
BO U NAS NAJDROŻSZY JEST KLIENT :):)
zdjecie uzytkownika
NEONET - 2014-04-13 00:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PORADNIK DLA PRACOWNIKÓW:)
Dla tych co by chcieli tam pracować - podstawa to 1800 brutto + premie: do500zł brutto za kategorie (najlepszego) sprzedawce zależna od wyników + premia za kategorie sklepu zależna od wyniku sklepu + premia za zrealizowanie planów na: raty, gwarancje, usługi(najlepsza to chyba kalibracja pralki), akcesoria i drobne agd i sprzedaż ogólna + premia za b.dobry wynik tajemniczego klienta.
I teraz realizując to wszystko jesteście w stanie coś zarobić, nie realizując poszczególnych planów lecicie w klasyfikacji i w kasie w dół. Dodatkowo nie realizując planów na te magiczne grupy, które zarabiają po trzech miesiącach trafiacie na czarną listę do zwolnienia.
Max możecie zarobić do 150% wynagrodzenia!
Słyszeliście od znajomych o YETI...?? A czy słyszeliście, że go widzieli...??
zdjecie uzytkownika
NEONET - 2014-04-13 00:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PORADNIK DLA PRACOWNIKÓW:)
Zapomniałem napisać o klice TMS, RKS i DYREKTOR,
Uważaj, dla nich jesteś tresowanym pieskiem, który źle szczeknie a już nie ma budy :)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-03-27
Żródło: monsterpolska.pl
Przeworsk
(podkarpackie)
Opcje Zapisz Prześlij Drukuj Oferty pracy e-mailem Praca w firmie NEONET S.A. Zobacz podobne oferty W związku z rozwojem naszych struktur w całej Polsce poszukujemy Kandydatów/Kandydatek na stanowisko: Doradca Klienta – Ekspert IT Miejsce pracy: Przeworsk Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: bezpośrednią obsługę Klientów opartą o fachowe doradztwo realizację założonych planów sprzedażowych pracę według obowiązując
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
NEONET - 2014-04-13 00:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A tak w ogóle to myślicie że ktoś z NEONET to widzi i czyta??
Chciałbym, żeby do rozmowy przyłączyła się Pani Dagmara Sobolewska (która ma większe jaja niż niejeden dyro w tej firmie), ale pewnie ona nie ma czasu na takie bzdety :)
Pani Dagmaro... w Busko Zdroju potwierdziła Pani że jest Pani czujna i na miejscu, ale czy na pewno wie Pani co dzieje się w firmie w podległych placówkach??
Pozdrawiam z wyrazem szacunku.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-04-13 23:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja powiem tyle - jeśli chcesz pracować mając czarno na białym za co, ile i dlaczego, to bedziesz zadowolony/zadowalona z pracy w tej firmie (mówię o o salonie). Jeśli realizujesz plany (do zrobienia) i powierzone zadania (też do zrobienia:-)), to żaden rks, dyrekto i inny się nie "przyczepi".
zdjecie uzytkownika
Adacho - 2014-04-15 13:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystko wszystkim ale wciskanie wg planu 65% PG klientom niekoniecznie jest do wyrobienia, raz się uda a innym razem nie, 30-35% to taki naturalny wynik, a powyżej trzeba się napocić
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-04-16 09:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja oceniam pracowników bardzo dobrze, często robię tam zakupy i jestem zadowolona z produktów, z obsługi.
zdjecie uzytkownika
basia - 2014-04-17 11:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kasia - 2014-04-16 09:34:39]:
Ja także oceniam bardzo pozytywnie obsługę sklepów ostatnio kupowałam worki do odkurzacza i byłam bardzo zadowolona.
Zaproponowano mi dodatkowa gwarancje np w przypadku rozerwania worka mogę starać się o wymianę na nowy myślę że dam się skusić
A jeżeli podpiszę umowę z orange na 2 lata abonamentu to szczęście moje nie pozna granic.
A i jeszcze mogę wykupić usługę zamontowania worka do odkurzacza , oczywiście taniutko jak wszystkie usługi w tej sieci.
Dodam ze wszystko na raty i nie muszę brać chwilówki lub providenta bo tutaj jest taniej.
Tak więc mimo ze worek kosztować będzie 10 złotych to zadowolenie i bezpieczeństwo na pieniądze się nie przelicza.
Kasiu zgadzam się z Tobą polecam i ja tę sieć sklepów i obsługę ,szybko sprawnie i bezboleśnie.
zdjecie uzytkownika
grześ - 2014-04-17 19:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dobre, Basia, dobre... ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
105 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Neonet S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x