Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Neonet S.A

zdjecie uzytkownika
asa - 2014-10-20 08:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
biorąc pod uwagę to co się dzieje i z firmą i na rynku wy się kłócicie który region jest lepszy ? serio? Polakiem łatwiej sterować niż zabawkowym samochodzikiem ;-) imo całość problemu polega na tym, że góra już tak mocno przykręciła śrubę, że zaczyna gwint pękać ... jeszcze chwila i się zerwie.
zdjecie uzytkownika
older - 2014-10-20 12:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie tak, nie tak... kiedy nasz sklep tam otwierali MEX-a tam jeszcze nie było (nie było nawet budynku w którym teraz jest MEX). Jakiś rok od otwarcia hulał bardzo dobrze. Co się tam teraz dzieje po zmianach to nie wiem.
zdjecie uzytkownika
odp - 2014-10-20 12:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [older - 2014-10-20 12:35:41]:
To prawda ze rok jakoś działał
A TERAZ mex kosi wszystko.
NEONET WYMIĘKA
A WINA TO TYLKO SPRZEDAWCÓW
zdjecie uzytkownika
byle kto - 2014-10-20 15:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba tak samo wygląda ta sprawa z Neo w Rudzie
Jak nie było Mexa to też było nieźle
A teraz?
zdjecie uzytkownika
odp na odp - 2014-10-20 16:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponuję poczytać co się dzieję u tych co koszą wszystko.
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,171362
"
Do pracownika Me. Gdybyście chcieli złożyć pozew w sądzie na mediaexpert, mam już kilkanaście osób.pisz do mnie na adres: pawel.radosz@onet.eu
"
zdjecie uzytkownika
old old - 2014-10-20 17:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [byle kto - 2014-10-20 15:31:54]:
O ekipie z BYTOMIA jeszcze słowo.
Ktoś bez rozpoznania rynku wymyslił że tam ma być sklep.
Okazało się ze kasa utopiona bo nie robi wyników.
Po prostu za dużo konkurencji szczególnie MEX im dawał po tyłku.
A po głowach i wynagrodzeniach dostawali pracownicy.
Straszenie zwolnieniami też nie sprzyjało miłej atmosferze w pracy.
Jaro najpierw dostał wypowiedzenie a potem szanse na wyprowadzenie sklepu na prosta.
ALE BYTOMIA WYPROWADZIĆ SIĘ NIE DA.
Ta ekipa miała robić otwarcie w PIEKARACH ŚLĄSKICH.
Ale wszyscy się nagle zwolnili i sami przenieśli do PIEKAR SLĄSKICH.
TYLE ZE DO MEDIAEXPERTA
A KIEROWNIKIEM BĘDZIE TAM JAROMIR.
JUŻ ONI WSZYSTKO ZROBIĄ ZEBY NEONET W PIEKARACH NIE ZAISTNIAŁ.
MANAGEROWIE NEONETU TYLKO TAK DALEJ
MEX JUŻ CZEKA NA NOWE KOMPLETNE EKIPY
STRASZCIE LUDZI ZMIENIAJCIE ZASADY I PATRZCIE NA WYNIKI SWOICH DZIAŁAŃ
zdjecie uzytkownika
operator112 - 2014-10-20 19:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [old old - 2014-10-20 17:31:40]:
Jaro miał prostować sklep w Rudzie. W Bytomiu pierwszy kierownik zwolnił się jakoś w ostatnie wakacje a jego następca (przeniesiony z Świętochłowic) zwolnił się w zeszłym tygodniu. W międzyczasie zwolnił się zastępca kierownika. Obiecywano mu posadę KS - wyszło jak zwykle.
zdjecie uzytkownika
hiena - 2014-10-20 19:28:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe czy w innych regionach pracownicy są zwalniani czy sami się zwalniają. Na slasku rksi dwa razy sie teraz zastanowią nim wysla "motywujacego" maila. Moze nawet Dagmara wezmie sobie na wstrzymanie?
zdjecie uzytkownika
archiwizator - 2014-10-20 19:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Archiwizujcie niewygodne posty. Jak taki jeden usunie niewygodny post to będzie co wklejać. Tak długo aż mu palec nie spuchnie i nie pójdzie na L4.
zdjecie uzytkownika
old one - 2014-10-20 20:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co tam w Raciborzu słychać? Czy ten sklep jeszcze istnieje? Teź jakaś jazda z nim była. Co chwilę nowy kierownik a plany masakra.
zdjecie uzytkownika
ks - 2014-10-20 20:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [old one - 2014-10-20 20:34:03]:
co chwilę nowy kierownik bo plany masakra. a potem mówi ci rks że jesteś do niczego bo masz tylko 70% planu zrobionego a rok temu było 100% (tyle że plan w zł dużo mniejszy)
zdjecie uzytkownika
hłehłe - 2014-10-20 20:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem kilka lat w centrali, skomentuje to tylko tak - Czeski Film ;))))
zdjecie uzytkownika
gumis - 2014-10-20 22:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No Panie. Na trzeźwo to się w tej robocie nie da ;)
zdjecie uzytkownika
tt - 2014-10-21 07:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten RKS co był przez moment TMS został ks w Żorach. Niby taki dobry a za jego czasów wyniki tam polecialy w dół.
zdjecie uzytkownika
On7 - 2014-10-21 09:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale teraz z tego co pamiętam jest dalej RKS-em?
I wyniki pewnie dalej lecą w dół :)
zdjecie uzytkownika
tiaa - 2014-10-21 10:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Wam się wydaje, że to takie proste??? Jako pracownicy czy KS-i nie możecie wyniku utrzymać w jednym sklepie a co dopiero w kilkunastu. Spróbuj i sprawdź się. Napisz do centrali, że jesteś dobry i podciągniesz wyniki - zobaczymy. Rolą RKS-a jest przyjechać, sprawdzić to co musi sprawdzić bo takie są procedury i wytyczne z góry. Porozmawiać i wskazać słabsze obszary których często KS nie dostrzega. Obserwować i przeszkolić, podpowiedzieć jak można to zrobić inaczej. A pracownicy sklepów jak im nie idzie to kto winien>>> No RKS bo nic z tym nie robi przecież!!! Sprzedawcy są odpowiedzialni i KS - za wynik sklepu w którym pracują. Nie jesteście dziećmi!!! I nie ważne kim ten facet był czy jest. Podejmuje wyzwanie i próbuje coś zmienić - to jest w cenie. Z tego co widzę po historii uzewnętrzniają się tutaj góra 3-4 osoby. Ciekawe jak jest w Waszych sklepach i co robicie żeby to zmienić. Najlepiej za nic brać kasę. Proponuję przeczytać jeszcze raz zakresy obowiązków
zdjecie uzytkownika
Od Rks do ks - 2014-10-21 10:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tt - 2014-10-21 07:17:03]:
Wszystko co miał duuuuże to niespełnione ambicje hahaha.
wszyscy na baczność o prowadzeniu ekipy aby pracowała wydajniej zerooowe pojęcie .Ale za to super wychodziło mu nabijanie sprzedaży swojej dziewczynie.
W tym był akurat dobry
zdjecie uzytkownika
tt - 2014-10-21 10:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tiaa - 2014-10-21 10:18:33]:
Jeśli jako KS się nie sprawdził to odpowiedz mi na pytanie czy powinien być rksem
zdjecie uzytkownika
ha - 2014-10-21 10:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tt - 2014-10-21 10:51:18]:
A to pytanie do góry .Ale nie dziwi nic że firma leci na łab na szyje jak ma takich RKS
zdjecie uzytkownika
pppppp - 2014-10-21 14:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dokładnie. Zrobiłem tak samo po identycznych wnioskacj.
zdjecie uzytkownika
hr - 2014-10-21 15:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W innych regionach takze. Zredukowano ogolnie rks.
zdjecie uzytkownika
Polak - 2014-10-21 19:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zredukować powinni siebie samych, aż do zera. Tyczy się szemranej elity neonetu.
zdjecie uzytkownika
Hans - 2014-10-21 21:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polak , prawdziwy z Ciebie polak , pracownik i pewnie alkoholik :)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-05
Żródło: Gowork.pl
Nowy Dwór Gdański
(pomorskie)
Jesteśmy dynamicznie rozwijającą się firmą, specjalizującą się w sprzedaży detalicznej i internetowej artykułów RTV, AGD, IT i nowych technologii. W związku z rozwojem naszych struktur poszukujemy Kandydatów/Kandydatek na stanowisko: Sprzedawca – Doradca Klienta AGD/RTV Miejsce pracy: Nowy Dwór Gdański Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: • aktywną, osobistą obsługę klientów opartą
zdjecie uzytkownika
ex_Nn - 2014-10-21 21:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po ponad 8 latach pracy rozstałem się z organizacją Neonet, teraz pracuję dla MEX-a i czytając to forum mogę powiedzieć, że to był właściwy krok.
zdjecie uzytkownika
On7 - 2014-10-21 22:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tak się neo cieszyło bo będzie przejmowało ludzi z avansu i mixa a teraz to ludzie uciekają do mexa :)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Neonet S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x