Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Neonet S.A

zdjecie uzytkownika
max - 2015-05-11 22:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nagraj rksa jak mowi ze nie maja srodkow na zapewnienie ochrony towaru i już Neonet jest ugotowany.
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-05-11 23:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie masz racji. Zgodnie z KC pracodawca nie ma obowiązku montażu zabezpieczenia przed kradzieżą. Obowiązek ochrony przed kradzieżą ma prawo cedować na pracowników. RKS nie wie co mówi
zdjecie uzytkownika
albinos - 2015-05-12 06:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale zgodnie z K. C. to pracodawca musi udowodnić pracownikowi, że przyczynił się do powstania braków. Nawet gdy są zabezpieczenia.
zdjecie uzytkownika
fantomas - 2015-05-12 06:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rasizm? Raczej zdrowy rozsądek. Otwórz własny sklep to inaczej będziesz śpiewał.
zdjecie uzytkownika
fantomas - 2015-05-12 07:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak idę do sklepu to kalkuluje gdzie i co bardziej mi się opłaca.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-12 09:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kategoryzowanie klientów - to co to?
Mam własny sklep inie muszę inaczej śpiewać :P u konkurencji jak reklamują 0% bez problemu dostaniesz a nie w pakiecie z jakimś ubezpieczeniem. A jeśli uważasz że to takie oczywiste to czemu Neonet nie pisze oficjalnie tego w gazetkach na reklamach ze 0% wraz z ubezpieczaniem sprzętu? wtedy byłoby uczciwie i nikt by złego słowa nie powiedział. a Jak zachodzę do sklepu w Hajnówce chcąc kupić tv na raty a pan który mnie obsługuje mówi wprost że raty są w pakiecie z ubezpieczeniem sprzętu i to takim od wszystkiego - najdroższym z tego co zrozumiałem to już krętactwo ( wiem bo mam sklep i sam mam raty - branża zupełnie inna)
zdjecie uzytkownika
fantomas - 2015-05-13 07:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To w takim razie w tym sklepie (a może i w całym neo) cos nie tak jest.
zdjecie uzytkownika
on77 - 2015-05-13 07:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest jest, dopiero teraz to widzisz?
zdjecie uzytkownika
jas - 2015-05-13 13:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on77 - 2015-05-13 07:15:02]:
JEST WSZYSTKO BARDZO DOBRZE .
A BĘDZIE JESZCZE LEPIEJ
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-05-13 14:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasio się przebudził
Powiedz mi jeszcze że sprzedaż jest "bardzo dobrze" marże są bardzo dobrze itd?
zdjecie uzytkownika
ktosik - 2015-05-13 14:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jas - a teraz się obudź wróć do rzeczywistości
zdjecie uzytkownika
jas - 2015-05-14 17:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kradzieże są nie przeczę .
Ale towaru trzeba pilnować , kto ma to robić jeżeli nie pracownicy.
A NIE DZIAŁAJĄCE BRAMKI CZY KAMERY SĄ WYMÓWKĄ.
Kiedyś bramek i kamer nie było i nikomu to nie przeszkadzało.
Jak się pracownicy nie interesują tym co się na sklepie dzieje to potem trzeba płacic
zdjecie uzytkownika
typowy mirek - 2015-05-16 12:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co się dzieje w kwestii zabezpieczeń towaru to kuriozum. Chciałbym przypomnieć, że w sklepie pracują SPRZEDAWCY. Jeśli ich głównym zadaniem ma być chodzenie za ludźmi i zaglądanie pod kurtki to proszę zmienić im napis na tabliczkach na OCHRONIARZ. Pracodawca powinien (zaznaczam, że nie musi) optymalizować formy zabezpieczenia towaru, aby nie płacili za to pracownicy. Jeśli Neonet czegoś nie musi, to tego nie zrobi, dlatego pozostaje współczuć jedynie pracownikom. skala exodosu pracowników pokazuje natomiast, że skończyło się ich przyzwolenie na permanentne wykorzystywanie (w wielu płaszczyznach).
zdjecie uzytkownika
joannaKOMENDA - 2015-05-17 14:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [typowy mirek - 2015-05-16 12:21:50]:
Jak place? Maz nieudacznik sprzedawal worki do odkurzaczy ale nie wyszlo. WyDEMALI go. Ledwo splacamy providenta.
Pasozyt objada tesciow i rodzicow.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-05-18 09:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żenujące są Wasze ostatnie wpisy.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-05-18 14:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak samo jak Ty Marku !
zdjecie uzytkownika
blacha - 2015-05-19 21:39:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A u nas cały dzień przebywał dyrektor , wszystkich wysłuchał i motywował.
Od jutra będziemy najlepszym sklepem.
Kierownik jest tak zmotywowany że chyba będziemy najlepszym sklepemNeonetu w miescie
zdjecie uzytkownika
Lusi - 2015-05-20 16:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda ze pracownik nie moze miec kolczykow w wardze czy przy wardze....w nosie? mowie tylko o takich ,co je ledwo widac.????jak wyglada szkolenie w tej firmie? i testy?z gory dzieki za odp.
zdjecie uzytkownika
karo - 2015-05-22 09:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lusi - 2015-05-20 16:36:20]:
Dodać do sklepów neonetu: rat , pg i oranga gościa z kolczykami w wardze lub nosie.
TO JUŻ BĘDZIE MAXIMUM
ŚMIAĆ SIĘ CZY PŁAKAĆ ?
zdjecie uzytkownika
bania - 2015-05-22 20:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu już panuje anarchia, czyli chaos gdzie nie spojrzysz. Każdy patrzy tylko na siebie, a ludzie oddani z wieloletnim stażem, którzy znają się na handlu są zwalniani, a ostatnio sami odchodzą(mądra decyzja). Z kolczykiem czy bez i tak Cię zniszczą psychicznie.
zdjecie uzytkownika
anka - 2015-05-22 20:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bania - 2015-05-22 20:29:48]:
Znaja sie? CHYBA TYLKO NA L4 SIE ZNAJA, OPIECE, UZ. Oddani .... dobre. Lepiej piecz ciasta i pilnuj mezusia bo juz dawno znudzlo mu sie grzmocenie babochlopa.
Ps. Imprezuje to Rafalek. Pozdro.
zdjecie uzytkownika
jaś - 2015-05-23 11:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anka - 2015-05-22 20:53:56]:
Nie można budować opinii sieci na podstawie atmosfery w jednym sklepie.
To że Paweł powodowany strachem o swoje stanowisko eliminuje wszystkich doświadczonych pracowników którzy za niego wykonywali cała pracę jest wynikiem desperacji kierownika.
Możliwe że na innych salonach jest lepsza atmosfera.
Jeden kierownik to nie jest obraz całego neonetu , pamiętajcie o tym.
Samo to że dział kadr interesuje się tym z jakiego powodu pracownicy odchodzą , jest pozytywnym sygnałem .
Ostatnio zawsze dzwonią do pracownika i proszą o opinie o kierowniku.
To musi spowodować zmianę traktowania podwładnych przynajmniej przez część kierowników.
Neonet będzie niebawem jednym z najlepszych pracodawców na rynku.
Zachęcam wszystkich chętnych do podjęcia pracy w tej sieci i nie uleganiu obiegowym opiniom które nie zawsze są prawdzi
zdjecie uzytkownika
Raf - 2015-05-25 10:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Przez takich jak ty nie da się pracować w neonecie.
Dziewczyna wszystko robiła za innych , bo miała wiedzę i chęć do pracy.
A taki z ciebie kierownik że oszczędzałeś na papierze toaletowym.
Atmosfera fatalna , pracownicy zaszczuci , wyników brak.
Ale może lepiej się czujesz wylewając pomyje na innych.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Było Dzień Dobry i od razu na sale sprzedażową :D
Pytania: Pytania ? Brak pytań, od razu po kiepskich szkoleniach lądujesz na sali sprzedażowej i masz robić wyniki i obslugiwac wedlug SOKu.. Jesli nie jestes zdesperowany/a to poszukaj czegos innego - szkoda nerwów :D
zdjecie uzytkownika
Do Mistrza PG SO 5 - 2015-05-26 09:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Dziewczyna znalazła pracę w konkurencji a was to boli.
Teraz sami musicie załatwiać reklamację i inne sprawy.
Kto będzie uspokajał klientów jak im nawciskacie Pg czy inne orange.
Szanuj swoją koleżankę czy tez kolegę z pracy bo sam potem najgorsze czynności sam będziesz musiał wykonywać.
Ale jak neonet ma funkcjonować jeżeli na sklepach sami sobie takie piekiełko organizujecie.
A najlepsi odchodzą do konkurencji , tak MARCINKU tak się dzieje.
zdjecie uzytkownika
Brak wiedzy - 2015-05-27 07:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Do Mistrza PG SO 5 - 2015-05-26 09:53:51]:
Do mistrza PG SO 5 - jeśli ty mówisz że masz wiedze i czytam ze kolezanka ktora odeszla zalatwiala reklamacje i uspokajala klientow to dostaje ataku smiechu. Nie robila nic, nie mowiac aby robic cos co choc odrobine wykracza poza swoje kompetencje. Reklamacje i problemy klientow olewala z gory i spychala na innych ludzi. Dobrze ze sa tacy ktorzy potrafia sie poruszac w tym temacie. Nie martw sie kazdy sie cieszy ze znalazla prace - a raczej ciesza sie ze nie musza robic wszystkiego za nia
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Neonet S.A

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Neonet S.A?
Zadaj pytanie
alert