NEONET S.A.

Wrocław

Opinie o NEONET S.A.

Bania 2016-09-29 07:32:44
Nowych kierownikow tez???
lukier goworka 2016-09-29 13:41:10
Widze, ze tutaj tez klakierzy pr firmy piszą, ich komenty można po tym, iz piszą bez sensu i bez precyzji, np. Akurat w przypadku takiej dużej sieci, jaką jest NEONET tych ofert zawsze jest sporo - po prostu sklepów w całej Polsce jest wiele i firma zatrudnia wielu pracowników - czy gowork z automatu za kasę wszystkim tak lukruje na tym portalu?
9
Jumen 2016-09-29 13:52:56
Ogólnie znam Neonet od podszewki, bardzo fajna firma, mają oddziały w mniejszych miastach, ale za to sprzedaż tam to czysta przyjemność, wiele ludzi tam mimo wszystko kupuje, warto spróbować wysłać CV
4
Zawisza omde 2016-09-30 09:27:23
Swietna firma. Korzystam z kazdej okazji na dodatkowa kase na maxa. System omde premiowy jest swietny. Polecam.
3
Ale 2016-09-30 14:34:30
Ogólnie to zgadzam się z opiniami wyżej o Neonet, bo to naprawde po pierwsze dobry pracodawca, po drugie całkiem sensowny dostarczyciel sprzętu, szczególnie jeśli chodzi o ewentualne reklamacje to chyba tylko oni nie robią jakichś wielkich cyrków, polecam.
krt 2016-09-30 17:27:34
Przyjęć jest dużo, bo ludzie odchodzą. Firma bardzo poucinała premie, a wymagania jak w nasa. Można było nieźle zarobić, ale dziś to już historia raczej. Jak ktoś myśli, że posprzedaje kilka tv czy lodówek i będzie bogaty to polecam spróbować. Tyle aspektów wpływa na wypłatę, ze wielu z Was nawet na początku systemu prowizyjnego nie zrozumie.
14
Zawisza omde 2016-09-30 20:44:06
Polecam jako pracodawce. U poprzedniego mialem problemy z inwentaryzacjami. Teraz jest wspaniale. Omde mi placi doskonala kase, w zielonej siedze, hotele oplacone. Polecam
5
Rademenes 2016-10-01 12:54:15
...he he he stabilne...to chyba zart
8
Pracodnik 2016-10-02 00:18:04
Pracowałem w kilku sklepach RTV mam na uwadze wielkie miasta, ostatecznie trafiłem do Neonetu w Jarosławiu jako sprzedawca , powiem otwarcie ze poprzedni pracodawcy jakoś nie pozostali mi w pamięci jednak z czystym sumieniem moge powiedzieć ze Neo jest naprawdę porządnym pracodawca , aż miło iść do pracy i mieć w głowie fakt ze jesli sie będzie robić swoje to rownież firma odwdzięczy sie za ta prace godziwym wynagrodzeniem.Nalezy sie ta opinia firmie Neonet , jesli ktoś ma pojęcie o handlu to taki pracodawca jest na wagę złota.
nik 2016-10-05 15:00:56
Masz plecak? Kierownik się marzy. Słodkich snów.
waldek 2016-10-06 08:00:16
W Cieszynie słaby tyle dostaje
1
Rafael 2016-10-08 12:50:54
Do kandydata na stanowisko kierownicze

Na stanowisku menadżerskim nie wykształcenie się liczy (chociaż pomaga na pierwszym etapie rekrutacji) a doświadczenie.
Prawda jest taka że większość uczelni w Polsce nie uczy pracy i rozwiązywania niespodziewanych problemów (które w każdej firmie występują niemal codziennie).
Pracowałem w Neo, teraz pracuję w konkurencji.
Neonet nie jest złym pracodawcą ale do ideału mu sporo brakuje. Zresztą w Polsce nie ma co marzyć o idealnym pracodawcy.
Jak w każdej firmie, także w Neo, wszystko zależy na jakiego trafisz przełożonego (są normalni ale są też oszołomy), na jaką trafisz załogę (czy taką, która wie po co przychodzi do pracy czy na bandę leserów), no i na multum osób z centrali (jednym się chce, inni Ci nie pomogą w niczym). Czyli standard w Polsce.
Warto spróbować jeśli nie masz ciekawej pracy. Na pewno czegoś się nauczysz, nabierzesz doświadczenia, coś tam zarobisz.
Do dzisiaj z wieloma osobami z Neo (także z tymi z centrali) utrzymuję kontakt.

pozdrawiam i życzę powodzenia
2
Wyplata 2016-10-10 11:59:53
Wyplaty z miesiaca na miesiac WYZSZE. Polecam
4
Ela 2016-10-13 12:36:48
Jest ogloszenie na koordynatora uslug. Warto aplikowac?
2
Teraz pora na Zawisze 2016-10-13 19:14:55
Warto aplikowac na RKUI.
2
Zawisza out 2016-10-13 19:39:35
Wreszcie jest opcja rekrutacji na koordynatora usług. Polecam
3
Karolina 2016-10-17 11:50:05
Na slasku jakos w wakacje bylo ogloszenie o regionalnego kierownika, teraz jest znowu. CO tak czesto rekrutują? wylecial?
zastanawialam sie czy nie aplikowac, ale wole popytac.
7
paulina 2016-10-18 19:51:44
A jakie masz doświadczenie zawodowe?
1
paulina 2016-10-18 19:53:55
A jakie masz doświadczenie zawodowe?
Zawisza omde 2016-10-21 07:17:41
Nie wiem czy jak mam wade wymowy to wezma mnie do sprzedazy? Jak myslicie?
Zawisza sciemniacz 2016-10-21 21:37:32
Pewnie ze Cie wezma do omde Bartku.
1
jaaa 2016-10-24 13:05:44
Ktoś wie na czym polega praca na stanowisku Pomocnik Sprzedawcy ? Jakie są konkretne obowiązki ?
Onmm 2016-10-31 21:52:06
120k Total? Haha, do widzenia
12
kramer 2016-11-01 14:19:10
spoko, ja już w tym miałem 113, więc w listopadzie ze 120 nie powinno być problemu :)
1
RYBKA 2016-11-02 06:04:17
Spokojnie. Grudzien to dopiero przyniesie plany. Bedzie dobrze.
dyane 2016-11-03 13:57:40
Jakie zarobki na stanowisku Pomocnika Doradcy? Można z czasem awansować na Doradcę czy raczej zatrudniają tylko ze względu na wzmożony ruch koło grudnia a po okresie świątecznym podziękują ?
ZAWISZA ostatnie dni 2016-11-07 15:30:41
Polecam
1
MEX ZAPRASZA 2016-11-13 16:50:23
Plany na grudzien sa wspaniale. Wszyscy zgarna kase. Haha
Zielona 2016-11-16 14:37:06
Cześć, niedługo zaczynam swoją przygodę w Neonet w salonie już istniejącym na stanowisku kierownika. Doświadczenie jako kierownik mam, ale niemalże całkowicie zmieniam branżę. Już wiem, że DUŻO pracy przede mną, dużo nauki, dużo wskaźników, itp. Macie jakieś wskazówki i dobre rady dla takiego nowicjusza? :-)
Mex 2016-11-17 08:14:47
Ciekawe jak dlugo popracujesz?
2
KS 2016-11-17 08:26:45
Pracuj na standardach przygotowanych przez firmę to będziesz miała wyniki i dobrą wypłatę
Majewski 2016-11-24 18:15:50
Polecam. Pstatni miesiac to rewelacyjna wyplata. Wzrosty wynagrodzen. Tylko sie starac. Polecam.
Mazowszanin 2016-11-27 16:45:54
Apropos świetnej wypłaty i bardzo dobrej sytuacji w firmie...Chciałem zapytać jak wygląda sprawa okresu wypowiedzenia w sytuacji, kiedy byłem zatrudniony pod firmą ponad pół roku, a 3 miesięce temu nastąpiło rozwiązanie umowy o prace i zawarcie umowy z firmą z plusem przez wszystkich pracowników. Czy okres zatrudnienia w Neo wlicza mi się w staż pracy i obowiązuje mnie miesięczny okres wypowiedzenia czy jest to liczone jako 3 miesieczne zatrudnienie w nowej firmie i mam 2 tyg?
Umowa odsyla do KP, ale niewiele mi te zapisy wyjasniaja. Pytam, bo moze ktos byl albo jest w podobnej sytuacji. I mysle, ze taki komentarz stanowi wystarczajaca ocene stanu firmy :)

Pozdrawiam
4
omijanie prawa pracy 2016-11-28 06:57:00
Jak nowa firma.
4
Ciekawski 2016-12-02 20:02:49
Ile zarabia średnio RKS w neonecie? Ma on płacone od tego czy sklep wyrobi czy jak to wygląda?
2
Xxx 2016-12-02 20:13:59
Co to Fabian juz nie robi?
4
prawda 2016-12-03 12:19:25
Nie robi
5
2gi laptop 50% taniej 2016-12-05 20:34:27
Fajna macie ta promocje 50% taniej laptop. durniejszej promocji nie widziałem.
2
Aghhr 2016-12-06 12:26:16
Czemu sie zwolnił?
Szarak 2016-12-06 16:57:24
Witam, mam pytanie ile się zarabia na stanowisku specjalisty w Centrali, wie ktoś może ? bo widzę że cos nowego pojawiło się na praca.pl ?
Szarak 2016-12-06 17:00:58
Witam,
Wie ktoś może ile się zarabia na stanowisku specjalisty w Centrali , widzę że coś nowego pojawiło sie w ofercie na praca.pl i zastanawiam sie nad wysłaniem CV >
Szarak 2016-12-06 17:04:50
Witam , wie ktoś może ile sie zarabia na stanowisku specjalisty w Centrali , widze że na praca pl pojawiły sie nowe oferty pracy
Szarak 2016-12-06 17:06:58
Witam , wie ktoś może ile sie zarabia na stanowisku specjalisty w Centrali , widze że na praca pl pojawiły sie nowe oferty pracy
Szarak 2016-12-06 17:08:47
Witam , wie ktoś może ile sie zarabia na stanowisku specjalisty w Centrali , widze że na praca pl pojawiły sie nowe oferty pracy
Barak 2016-12-06 17:11:28
Witam , wie ktoś może ile sie zarabia na stanowisku specjalisty w Centrali , widze że na praca pl pojawiły sie nowe oferty pracy
komik 2016-12-06 17:17:32
Witam , wie ktoś może ile sie zarabia na stanowisku specjalisty w Centrali , widze że na praca pl pojawiły sie nowe oferty pracy
Zawisza 2016-12-06 19:15:26
Dobry byl jak ja. Szkoda.
2
Krecik 2016-12-06 20:04:00
A kto powiedzial ze sam?
4
Aghhr 2016-12-07 09:18:43
@krecik. No to jaki powód jego zwolnienia? Za co go wykopali?
3
Aghrrr 2016-12-08 20:47:44
@Agencie Tomku
To wiesz może ile tak średnio zarabia RKS i jak ma to płacone ? Ile wynosi jego minimalna wypłata i max?
Zostaw swoją opinię o NEONET S.A. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NEONET S.A.