Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Neonet S.A

zdjecie uzytkownika
Weronika - 2015-06-10 11:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LAS - 2015-06-09 10:17:57]:
Jak taki dobry z Ciebie handlowiec to jedź i im pomóż a nie tylko siedzisz i narzekasz !
zdjecie uzytkownika
Wercia - 2015-06-10 13:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LAS - 2015-06-09 10:17:57]:
Jak z Ciebie taki mądry handlowiec to czemu im nie pomożesz , siedząc i się wymądrzać to każdy potrafi !
zdjecie uzytkownika
Kriszna - 2015-06-13 12:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Z euro odeszlam sama. Pani Danuta sama wypisala mi l4. Bylam za dobra. Jak wszedzie. Potrafie calymi dniami w kiblu siedziec. Mam adwokata "garbatego aniolka". Podstawa to l4 i placze :). Zycie zatoczylo krag a ja nadal w kiblu siedze, tak jestem dobra.
zdjecie uzytkownika
Rafal miz - 2015-06-13 21:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Kriszna - 2015-06-13 12:38:29]:
Poprosilem dzisiaj zone zeby ogolila sie "na dole". I co zrobila? Poszla do piwnicy zgolic wasy :). W tym czasie ciasto spalone.
zdjecie uzytkownika
Euro - 2015-06-14 07:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kriszna - 2015-06-13 12:38:29]:
Zawsze tak bylo, w kazdym sklepie. Placze, lamenty a konczylo sie na l4. Kiepska jest, ledwo grubasy sprzedaje, reszty nie da rady. Wszyscy juz obstawiaja kiedy bedzie pierwsze l4.
zdjecie uzytkownika
derin - 2015-06-18 00:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No dużo się nie zarobi jako sprzedawca i zawsze ludzie będą na to narzekać, ale nie tylko w neonecie ale chyba w każdym sklepie, jeżeli chce ktoś zarabiać większe pieniądze to niech szuka bardziej ambitnych stanowisk, niestety jeżeli nie ma się wykształcenia to ludziom właśnie pozostają tego typu prace jak ta.
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-06-21 21:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (12)
1480 wpisów na portalu i większosć negatywne
To chyba daje do myślenia
zdjecie uzytkownika
jaa - 2015-07-07 08:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś się orientuje ile zarabia serwisant IT w neonecie?
zdjecie uzytkownika
MIKI - 2015-07-08 20:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Odpowiedź na: [jaa - 2015-07-07 08:57:45]:
Lepiej zapytaj jak długo pracuje taki gość. Odpowiedź: Omamią Cię wielką kasą(grosze zarobisz), później wykorzystają i zostawią z ręką w nocniku. To wszystko działa na zasadach korporacji i tego trzeba się wystrzegać, bo to niszczy NASZ KRAJ. Zarobisz na początku, ale czy warto??? Kukiz ma rację z takimi trzeba skończyć, wygonić z naszego kraju, podkreślam z NASZEGO KRAJU. Polak dla polaka, a judasz dla judasz niech będzie bratem, ale nie tutaj. Wypad z takimi firmami!!!
zdjecie uzytkownika
punto - 2015-07-09 22:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
święte słowa marnujemy tylko nasz czas a latka lecą .Obserwuję środowisko dokoła ludzie w innych firmach w innych branżach trochę inaczej przędzą .Masz rację to są psie pieniądze za to co robimy
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-07-15 14:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
moja opinia jako klient. problem neo to asortyment, najuboższy ze wszystkich sieci. Bida dla ludu. Innowacyjności zero. Po co mam iść do Was do sklepu jak na półce żelazka w cenie 100zł, odkurzacz za 250 i pralka za 699. wiem jak to wygląda nie musze tego oglądać. Sklep powinien być jak showroom, gdzie mogę zobaczyć nowości, nowinki techniczne a nie najtańsze z najtańszych produktów w zawyzonych cenach względem internetu.
zdjecie uzytkownika
asa - 2015-07-16 19:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2015-07-15 14:46:54]:
tak by mogło być o ile by sklep pobierał opłaty za "oglądanie", nie oszukujmy się, chcesz sobie zobaczyć model X a potem zamówić go przez neta...najdroższych modeli praktycznie nigdy nikt nie kupuje... bredzisz jak potłuczony
zdjecie uzytkownika
showroom - 2015-07-17 10:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2015-07-15 14:46:54]:
drogi kliencie- zapraszamy do showroomu w sklepie internetowym.
Tam sobie zobaczysz wszelkie nowinki w najniższych cenach
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2015-07-17 19:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [klient - 2015-07-15 14:46:54]:
Od nowinek masz targi audio-video lub rtv-agd. Pralek za 699pln szukają Polacy bo na takie ich stać a dla takich (jak ty) zawracających [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szympansów, apaczy i męczyuszu powinna być wiatrówka pod ladą!
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-07-20 06:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zycze im 0 klienta ,nieodpowiedzialna itd. firma
zdjecie uzytkownika
morol - 2015-07-21 22:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisałeś, ze firma jest nieodpowiedzialna ale mógłbyś napisać z jakiego powodu przynajmniej, bo tak to Twoja wypowiedź w sumie nie jest przydatna. Wiadomo, że jako sprzedawca nie zarobimy kroci, ale stawki są takie jak wszędzie czyli okolice najniższej krajowej, no ale nie można przecież bardzo narzekać.
zdjecie uzytkownika
GoClever King - 2015-07-22 22:11:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że firma tak samo traktuje klientów jak swoich pracowników. Trzy razy wystąpiłem z tytuły " niezgodności towaru z umową" na ta samą awarię. Ostatnim razem żądałem ustosunkowania się pisemnego i otrzymałem ............... SMS-a 14 dnia o treści że roszczenie wymiany odrzucone, sprzęt naprawiony po raz kolejny. Czy to godne z prawem?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-07-22 22:45:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy warto kupić tv z wyprzedaży (wystawowy) w Neonet?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-23 10:05:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość - 2015-07-22 22:45:29]:
pytanie ile pracował na wystawie - pewnie kilka ładnych miesięcy po 8 godzin dziennie....
zdjecie uzytkownika
nowe formy komunikacji? - 2015-07-23 11:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@GoClever King
jeżeli firma bez twojej zgody naprawiła ci sprzęt, idź do miejskiego rzecznika konsumentów. neonet niestety, marze za sprzedaż badziewia bierze, ale jak coś się psuje, to już kaplica. muszą odpowiadać tobie na piśmie, smsa to może ktoś z działu reklamacji mamci wysłać ewentualnie.
zdjecie uzytkownika
mon - 2015-07-28 10:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Firma traktuje ludzi jak śmieci. I tutaj chodzi o "górę". Tyle w temacie.
zdjecie uzytkownika
flota - 2015-08-02 21:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej dalej wciskacie bez wiedzy klientow pg o raz uslugi?
zdjecie uzytkownika
KISZKA - 2015-08-03 09:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [flota - 2015-08-02 21:59:01]:
Ciekawe czy Szanowny Zarząd doszedł już do tego, że BEZ PROFESJONALNEJ KADRY SPRZEDAWCÓW ZAWODOWYCH da się śrubować rekordy sprzedaży ? To jak ??? Boli ??? Było gnębić Sprzedawców TK ??? Mieszać w zarobkach ??? Kręcić na każdym kroku ??? Warto ???
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Było Dzień Dobry i od razu na sale sprzedażową :D
Pytania: Pytania ? Brak pytań, od razu po kiepskich szkoleniach lądujesz na sali sprzedażowej i masz robić wyniki i obslugiwac wedlug SOKu.. Jesli nie jestes zdesperowany/a to poszukaj czegos innego - szkoda nerwów :D
zdjecie uzytkownika
www.prawda.5x.pl - 2015-08-04 10:58:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zachecam do posluchania jakie grozby otrzymalem od przelozonego... mam telefon z opcja nagrywania kazdej rozmowy w telefonie, umiesilem wszystko na serwisie gdzie nie usuna tego nagrania, pozdrawiam kierownika, jutro sie widzimy , www.prawda.5x.pl
zdjecie uzytkownika
ORI - 2015-08-04 11:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [flota - 2015-08-02 21:59:01]:
A JAK INACZEJ MAMY WYKONAĆ PLANY ?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Neonet S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Neonet S.A?
Zadaj pytanie
alert