Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Neonet S.A

zdjecie uzytkownika
Kruger - 2015-03-26 18:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaś - 2015-03-26 07:16:09]:
A jakie to niby masz w neo narzędzia? Chyba młotek do wbijania orange do łbów.
zdjecie uzytkownika
Zenek - 2015-03-26 19:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kruger - 2015-03-26 18:38:00]:
Kruger- a czego to niby tobie brakuje oprócz wynagrodzenia Prezesa?
Masz jakiś twórczy pomysł to się podziel.
Przecież to nie jest forum tylko do wieszania psów. Chętnie wszyscy poczytają o nowych pomysłach np. Twoich
zdjecie uzytkownika
Hejka - 2015-03-26 22:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zenek - 2015-03-26 19:43:48]:
Hej- tak sobie czytałem to nasze forum i zauważyłem sporą aktywność "Krugera" występującego w roli Lorda Fadera.
Kruger- pokaż klasę
zdjecie uzytkownika
ghost - 2015-03-26 22:32:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zenek nie licz na to ze ktos tu przedstawi swoje pomysly aby pomoc neo. A Kruger to czlowiek z glowa do działania w rtv agd. Mialem okazje z nim wspolpracowac.
zdjecie uzytkownika
rumpelstinsky - 2015-03-26 22:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Grek - 2015-03-26 18:26:19]:
Nie wiem czy dobrze kojarze ale czy chodzi ci o tego spoconego łysego kapusia.
Lizaczek najpierw z tobą gada a pozniej spowiedz u rksa.
Od tego lizania ma chyba brazowy jezor.
zdjecie uzytkownika
Kruger - 2015-03-27 06:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zenek - 2015-03-26 19:43:48]:
Wolontariuszem to ja mogę być u Owsiaka a nie w neonecie.
zdjecie uzytkownika
jaś - 2015-03-27 10:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo jak się neonecie psy wiesza to jest dobrze.
A jak się coś pochwali czy napisze że są firmy gorsze , bez koncepcji gdzie wszystko wygląda jakby był powiązane sznurkiem to jest żle.
A inne sieci na neonecie się wzorują bo nie wszystko da się zrobić idealnie ale naprawdę neonet jest innowacyjny i z pomysłem na ten biznes.
zdjecie uzytkownika
aab - 2015-03-27 12:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kruger - 2015-03-27 06:33:36]:
Kruger idź proszę Cię pracować do konkurencji jak Ci tak źle. Idź do "żółtych" i tam rób "karierę". Po co trwasz w czymś co Ci tak niby nie pasuje? :)

Czy tylko działasz na zlecenie konkurencji, której coraz gorzej idzie? Otwierają jak głupki, a plany coraz gorzej wyrabiają...
zdjecie uzytkownika
jaś - 2015-03-27 12:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aab - 2015-03-27 12:36:54]:
Masz rację nie potrzeba w neonecie takich
zdjecie uzytkownika
Kruger - 2015-03-27 20:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aab - 2015-03-27 12:36:54]:
Przemyślę twoją radę.
zdjecie uzytkownika
aab - 2015-03-27 20:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powodzenia ! http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,8838 z tego co piszą pracownicy konkurencji to tamta firma to istny "raj" ;)
zdjecie uzytkownika
Ogon - 2015-03-28 08:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz mamy takich specjalistów w Neonecie że na pytanie ile wytrzyma bateria bez ładowania w Z3 , sprzedawca odpowiada tydzień!
zdjecie uzytkownika
jaś - 2015-03-28 09:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie tylko w mediaexpercie jest gorzej .
Są takie firmy gdzie bu.del przekracza granice absurdu.
A systemy pracy z poprzedniego wieku.
W neonecie coś można się nauczyć .
W tych firmach to nawet [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się nie pojawia bo nie ma co ukraść.
zdjecie uzytkownika
adaś - 2015-03-28 10:30:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaś - 2015-03-28 09:54:18]:
Chyba bo nie ma jak ukraść ;)
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-03-28 15:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaś - przestań kit pociskać bo siedzisz na forum neonetu i ekperta wiec Ty dopieoro jesteś gnida !
zdjecie uzytkownika
albinos - 2015-03-28 16:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaś - 2015-03-28 09:54:18]:
Przykłady, konkrety bo jakoś ci nie wierzę.
zdjecie uzytkownika
albinos - 2015-03-28 16:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaś - 2015-03-27 10:42:05]:
Przykłady jakieś bo bajki opowiadasz.
zdjecie uzytkownika
cała prawda - 2015-03-28 22:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaś - 2015-03-28 09:54:18]:
Jasiu a czego ty się nauczyłeś W neo? Kombinowania chyba, bo leserem to juz jesteś.
Słuchajcie - niczego w neonecie się nie nauczycie. Zamiast rozwijać się, cofasz się, zero szkoleń - jakichkolwiek szkoleń...
zdjecie uzytkownika
putin - 2015-03-28 23:21:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ogon - 2015-03-28 08:30:10]:
Takie z3 tylko w Jaworznie sprzedaja. Limitowana seria tylko dla neonetu.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-03-28 23:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [putin - 2015-03-28 23:21:10]:
Jaki kierownik taka załoga. Tutaj jest przykład jak robić ludzi w konia !
zdjecie uzytkownika
putin - 2015-03-28 23:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marcin - 2015-03-28 23:34:05]:
Kiepski kierownik słaba załoga. Nie szkolisz zalogi to zbierasz niskie noty. Zreszta z czego on moze szkolic.
Tylko straszy mlodych a oni wierza w jego bajki.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-03-29 08:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlatego tekst Jaśka a idzie wszyscy do konkurencji a my przyjmiemy nowych jest trafny. Tylko jeszcze zdałoby się ich wysłać na szkolenia a nie straszyć że jak się nie nauczysz to Cię zwolnimy.
zdjecie uzytkownika
Dziesięcina to było uczciwe - 2015-03-29 10:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak zabrali by nam 10% to byłoby super!!! Wystarczy policzyć jesteśmy o jakieś - 45% oszukiwani podatek od podatku. Zapłaciłeś, a i tak nie masz z tego nic. Nie dziwne,że firma płaci dochodowy na Cyprze(znowu dla nas mniej). Uczciwie powinno być, że tam gdzie kasę robisz i na społeczeństwie zarabiasz tam płacimy podatki, a tu inaczej i jest dziwne?. Nie!! Tak robi większość firm, prezesów, bo myślą tylko o korzyściach dla siebie, a reszta niby to docenianych pracowników jest w d.....
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Dowcipne pytania i brak jakiejkolwiek wiedzy merytorycznej osoby, która pytania zadaje. Ale zostałem przyjęty, choć starszych (po 30 ce)i z doświadczeniem osób się nie preferuje. Notoryczna wymiana kadr i brak rąk do pracy - to problem Neonetu.
Pytania: Czy lubisz donosić ? Ni jak się to miało do pracy jako sprzedawca z doświadczeniem w branży RTV
zdjecie uzytkownika
Pati - 2015-03-29 11:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dziesięcina to było uczciwe - 2015-03-29 10:52:05]:
I właśnie tak umarł patriotyzm w naszym kraju. Nie ma już młodych walczących dla Polski, są tylko Młodzi Gniewni i z tym trzeba się liczyć. Przez głupotę i naiwność daliśmy się ogłupić wyzyskiwaczom. Jak będzie źle to raczej nie liczyłbym na pomoc! Zarobić za wszelką cenę na rodakach i uciec od zobowiązań. A głupi emeryt pójdzie i nie ucieknie z podkulonym ogonem!!! Róbcie tak dalej, a Polska to będzie tylko wzmianka na mapie. Dziękuję za takich fachowców z neo,i innych firm też. Zgubicie nasz kraj sprzedając się obcym! Jest żółta, może być za chwilę czerwona!
zdjecie uzytkownika
albinos - 2015-03-29 23:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Motto najjaśniejszego należy lekko zmodyfikować.
Po modyfikacji będzie ono brzmiało tak: "Nie bylejakości, tak podatkom na Cyprze".
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Neonet S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Neonet S.A?
Zadaj pytanie