Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Neonet S.A

zdjecie uzytkownika
jaś - 2015-02-27 21:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja kocham Neonet i nigdy go nie zdradzę jak Wy zdrajcy co poszliście do konkurencji.
zdjecie uzytkownika
jaś - 2015-02-27 21:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na tym forum obowiązuje kultura
Nie możecie zaakceptować że ktoś może mieć inne zdanie o firmie.
Po co obrażać?
Oczywiście wszyscy chcą zarabiać więcej.
Podwyżki mają być niebawem.
Rynek się rusza.
Neonet najgorsze ma za sobą.
Wiem że gdzie indziej może być gorzej.
Starajcie się docenić to co macie.
Ile to razy pisaliście o upadłości neonetu , i co nie spełniło się .
A teraz się uwzieliście na kilku kierowników sklepów RKSA
Jeżeli RKS z kierownikiem jest w dobrych koleżeńskich stosunkach to go zaraz nazywacie przydupasem.
To nie jest wynik układów to jest wzajemny szacunek i uznanie za wyniki.
I nikt nikomu świni nie podkłada.
Kochana konkurencjo
A ty yoo nie jestes prawdziwy yoo
zdjecie uzytkownika
Kruger - 2015-02-27 21:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaś - 2015-02-27 21:01:03]:
Inaczej bedziesz śpiewał gdy kiedyś Neonet cię zdradzi.
zdjecie uzytkownika
jaś - 2015-02-27 21:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawdę zostawcie w spokoju tego MP

Też miał stres bo dostał wypowiedzenie które zostało mu cofnięte.
Też ma dużo problemów .
Dlaczego załamanie rynku doprowadza to takiej animozji.
Wszyscy zyskają jeżeli się wezmą do pracy.
Ci co mieli odejść już odeszli.
Sami widzicie że ostatnio nikt nie jest zwalniany przez firmę.
Tyle jadu , to nie jest potrzebne.
zdjecie uzytkownika
jaś - 2015-02-27 22:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak możecie być tacy bezlitośni dla mnie. Ja uwielbiam tego RKS bo z nim można porozmawiać , zawsze pomoże w potrzebie a na koniec powie żebym obsługiwał tak jakbym loda lobił.
zdjecie uzytkownika
KRA KRA - 2015-02-27 22:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaś - 2015-02-27 21:46:44]:
Jeszcze Ty zostałeś , sam nie odejdziesz ale Neo cie wykopie.
zdjecie uzytkownika
Yoo - 2015-02-28 09:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaś - 2015-02-27 21:10:52]:
..ale za to ty jesteś prawdziwy Marcin P. - buahahahahahha
zdjecie uzytkownika
Zdzichu - 2015-02-28 10:29:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo ciekawe dialogi max 2 osób zmieniających nick, choć na scenie jest ich niby więcej.
I mamy na scenie: krugera,yoo,Marcina, kra i na końcu biednego Jasia, co to niby broni przełożonego i Neonet.
Bardzo ciekawa farsa ze Śląska.
Chopy- miejcie jaja i idzcie do KOPALNI.
Ale, że Wy jaj i honoru nie macie, to tak plotkujecie cieniutko jak wróble na dachu
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2015-02-28 11:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się- nie da się czytać tych idiotów.
ZERO konkretów tylko przepychanki jak przekupki
Do listy aktorów należy jeszcze dodać Ghosta
zdjecie uzytkownika
ghost - 2015-02-28 12:09:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jednak czytacie co piszemy jak to waszym zdaniem plotki to pytam po co? W każdej plotce jest element prawdy.
zdjecie uzytkownika
kruger - 2015-02-28 12:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Optymista z Ciebie. Jaś to przypadek nieuleczalny.
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2015-02-28 13:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam i owszem, bo to forum dot. Neonet.
Ale Wasze niskie ego i małe ptaszki zdominowały niestety te forum
zdjecie uzytkownika
albinos - 2015-02-28 13:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaś - 2015-02-27 20:36:05]:
Czyli wg ciebie pozytywne opinie może pisać pracownik szeregowy (a nie pracownik z centrali czy min RKS) ale negatywne tylko ktoś z konkurencji?
Intelektualnie jesteś na zaskakująco niskim poziomie.
zdjecie uzytkownika
damazy - 2015-02-28 13:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaś - 2015-02-27 21:10:52]:
Oczekujesz od innych kultury a jesteś chamski do innych.
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2015-02-28 13:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Całkowicie nie znacie podstawowych zasad kultury wpisów na forach i regulaminu tego forum.
I z tego powodu zapewne moderator usuwa wpisy niezgodne z obowiązującymi zasadami.
I całe szczęście, że śmieciowe wpisy, które zdominowały te forum są usuwane.
A i nawoływanie "Krugera, Yoo" do przejścia na inne forum nic nie dało, bo tam to już trzeba się zarejestrować, a to może być bolesne
zdjecie uzytkownika
Linda - 2015-02-28 14:55:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak samo jak Ty.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-02-28 15:39:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
On jest Raffalala woli jak go walą :)
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2015-02-28 16:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdza się- chamy z małymi ptaszkami i proporcjonalnie małym móżdżkiem
zdjecie uzytkownika
Dorot - 2015-02-28 17:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam- chamy, szowiniści i do tego ledwo po 6 klasach.
Pisz tam Marcinku i wszędzie indziej, skoro sadzisz, że będziesz anonimowy wpisując fałszywe dane, bo twój komp w sieci jest anonimowy.
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2015-02-28 17:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cham, nieuk i szowinista
zdjecie uzytkownika
i tak to usunie admin - 2015-02-28 19:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dorota - 2015-02-28 17:59:46]:
Dorotko, masz okres czy brak ci bolca? Zgłoś się do Marcina, on jest specem od Algidy.
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2015-02-28 19:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [i tak to usunie admin - 2015-02-28 19:24:26]:
Cham i przygłup. Dotyczy ciebie i każdego kolejnego szowinisty pod innym nickiem.
Tu pod ukryciem jesteście wielcy. W naturze mali bez ptaszków
zdjecie uzytkownika
gumis - 2015-02-28 19:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dorota - 2015-02-28 19:50:37]:
Cmoknij mnie w pompona
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Dowcipne pytania i brak jakiejkolwiek wiedzy merytorycznej osoby, która pytania zadaje. Ale zostałem przyjęty, choć starszych (po 30 ce)i z doświadczeniem osób się nie preferuje. Notoryczna wymiana kadr i brak rąk do pracy - to problem Neonetu.
Pytania: Czy lubisz donosić ? Ni jak się to miało do pracy jako sprzedawca z doświadczeniem w branży RTV
zdjecie uzytkownika
Zdzisław - 2015-02-28 21:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gumis - 2015-02-28 19:55:04]:
Wielcy tego wirtualnego świata pod przykrywką bądźcie mężczyznami.
Napiszcie swoje prawdziwe dane, by Was zdemaskować i ocenić wielkość Waszego ego.
NIE MA CO OCENIAĆ????
To było pewne męscy bokserzy. Przejdźcie na fora dla LGBT- tam czekają Waszi partnerzy

zdjecie uzytkownika
asa - 2015-02-28 23:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zdzisław - 2015-02-28 21:36:52]:
pomijając całkowity brak kultury osobników wyżej i zupełnie niezrozumiały tok rozmowy twoja wypowiedz staje się wisienką na torcie tego dna ... wymagasz od innych podania danych sam wpisując tylko imię (o ile prawdziwe? ) ... jeśli chcesz czegoś wymagać od innych zacznij najpierw wymagać od siebie ;-)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Neonet S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Neonet S.A?
Zadaj pytanie