Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Neonet S.A

zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-09-29 02:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W sklepach brak tv plazmowych i dobrych klawiszowych telefonów Nokia.
zdjecie uzytkownika
kris - 2015-10-01 11:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ..przestrzegam przed sklepem NEONET w Astrze LUDZIE TAM PRACUJĄCY SĄ KOMPLETNIE NIEKOMPETETNI !!!! kupiłem telefon HAMER czyli odporny,mocny i po trzech dniach coś się stało z wyświetlaczem złożyłem reklamację telefon został opisany przez obsługę że nie nosi żadnych uszkodzeń.Po 2 miesiącach sam dzwoniłem i byłem w sklepie dowiadywać się co się dzieje ale sklep milczał jak już zrobiłem awanturę to stwierdzili że telefon został uszkodzony i go nie naprawią a jeszcze wmawiają że powiadamiali po upływie 5 dni ... śmiechu warte...
zdjecie uzytkownika
co za gość - 2015-10-03 19:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kupiłeś telefon MYPHONE czego sie spodziewałeś ??/ telefon za 219zł i myslales ze bedzie dobry ???? pozdrawiam ....
zdjecie uzytkownika
Arek - 2015-10-20 20:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze mówiąc dziwię się niektórym tutaj komentarzom. Piszecie, że kiedyś za prawdę, nie zawsze kulturalną, Neonet kierował sprawy gdzieś do wyższych władz. Mamy w naszym kraju wolność słowa, więc ludzie chyba mają prawdę pisać co sądzą. Ja uważam Neonet za dobrą firmę, ale nie podważam negatywnych komentarzy.
zdjecie uzytkownika
ehm - 2015-11-03 08:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [ja - 2015-09-23 18:47:00]:
Chyba chciałeś powiedzieć, że to praca dla ludzi, którzy mają duszę akwizytora i otwartość na pranie mózgu.
zdjecie uzytkownika
buła - 2015-11-08 19:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ehm - 2015-11-03 08:12:25]:
Cześć wszystkim. Szukam informacji na temat zarobków na jakie można liczyć w tej firmie. Słyszałem co nieco , że jest całkiem nieźle ale szukam potwierdzenia. Co do prania mózgu to się oczywiście nie zgodzę. Moim zdaniem to dobre miejsce , żeby rozpocząć swoją pracę . Dla młodych oczywiście. Wszyscy zaczynają oczywiście od sprzedawcy i potem jakoś leci
zdjecie uzytkownika
WAR - 2015-11-09 20:45:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w centrali. Mam codziennie styczność z tymi wielce oświeconymi mózgami z komentarzy nade mną - wielkimi kierownikami salonów, pracownikami. Poza paroma przypadkami reszta to kompletna TRAGEDIA. Brak wiedzy ogólnej oraz o podstawach funkcjonowania, brak współpracy. W centrali Wrocław warunki jak najbardziej ok zarówno na magazynie jak i w danych działach. Polecam dla osób szukających pracy.
zdjecie uzytkownika
mania - 2015-11-10 22:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mysle @buła ze na takim stanowisku jak sprzedawca cos kolo 1700 zl sie zarobi, jak wszedzie zreszta w innych firmach
zdjecie uzytkownika
ehfz - 2015-11-13 01:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie 1700 to kropla w morzu potrzeb. Jeżeli by było jakieś 3500 do wyjęcia to byłbym pierwszy w kolejce.
zdjecie uzytkownika
Ze co ? - 2015-11-14 22:24:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba pracuje w innym sklepie. Na poczatku mojej pracy to i owszem, zarabialem ~1600 na rękę ale po ponad roku, jak juz wiadomo co i jak sprzedawać, dodatkowo ma się wiedzę o sprzęcie z każdego działu to można zarobić zdecydowanie więcej - wystarczy tylko wziąć się do roboty, podszkolić się trochę i wszystko jest możliwe. Ale wiadomo, najlepiej biadolić, że się mało zarabia i nic z tym nie robić. Masz problem z gwarancją ? idź do kolegi który nie ma z tym problemu i poproś o pomoc. 3 z przodu jeszcze nie widziałem bo brakowało mi kilku złotych. Pracowałem łącznie w 3 neonetach i wszędzie pracowało mi sie dobrze. Plany są wiadomo to jest sklep. No ale proszę, nie sprzedaż instalacji to kuchenki ? (gdzie wymagana jest pieczątka w karcie gw) ? Przez okres mojej pracy (ciągle pracuję) przewinęło się multum ludzi ale nie każdy się do takiej pracy nadaje.
zdjecie uzytkownika
osz - 2015-11-15 14:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bula - oni mają oferty nie tylko na sprzedawców, ale również na grafików i można załapać się na praktykę w dziale hr.
zdjecie uzytkownika
ols - 2015-11-18 21:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie powiem, że jest łatwo ale... najczęściej jak do tej pory widuję wypłatę powyżej 3 tyś. Najlepsi mają wypłaty powyżej 4 tyś oczywiście netto.
zdjecie uzytkownika
hej - 2015-11-22 17:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dokładnie, "że co" w 100 % się zgadzam ! przez ostatnie lata duż się poprawiło w firmie, wiadomo są minusy ale to jak w każdej pracy na świecie. Polecam prace każdej inteligentnej osobie, która chce się rozwijać i uczyć się nowych rzeczy. Zarobki dobre :)

zdjecie uzytkownika
Jaś - 2015-11-22 19:49:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co tam dzieje się na Jaworznie ? Jakieś kłótnie ? Wiecie coś na ten temat?
zdjecie uzytkownika
kot - 2015-11-25 10:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja widuję wypłatę ponad 5000 netoo
Kto da więcej ?
zdjecie uzytkownika
TK - 2015-11-27 10:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
@hej Masz rację. Poprawiło się ....... na gorsze stąd taka duża rotacja zadowolonych pracowników.
zdjecie uzytkownika
Kris - 2015-11-27 18:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka praca taka płaca :-) moi sprzedawcy (jest ich 10) zarabiają od 2500 do 4500 netto więc się da - trzeba tylko chcieć.
zdjecie uzytkownika
łolaboga - 2015-11-29 18:05:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca spoko- pod warunkiem że w miejscu pracy jest dobra ekipa. Taką jak ja miałam rewelka ;-) Wiadomo plusy i minusy są ale było wporządku, nie bylo żadnej gonitwy na klientów... co wcześniej było normą :D
Minus: Wielkie wielkie marudzenie od RKS , regionu nie podam... (usunięte przez administratora) ciągle za mało ciągle źle... a jak sie poprawiło to i tak źle bo mogło być lepiej!
Robienie problemów z niczego taka prawda... byle by o coś się uczepic.. nie podeszłeś do klienta w ciągu 5 minut.. bląd mineły 5:30 o 30 sekund za dużo ! (usunięte przez administratora) Kwestia finansowa: ok, nie narzekałem. (usunięte przez administratora) Ogólnie praca w dobrej ekipie ale im stanowisko wyzej tym sobie za dużo myślą, dla nich ludzie niżej to jak nie wiem słudzy? Jakby łaske robili że pracują bo wszytsko żle bo może być lepiej, trudno.
zdjecie uzytkownika
buła - 2015-12-03 17:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera jest dla mnie najważniejszą cecha przyszłej pracy. O tej firmie różne słuchy mnie dochodziły w tym temacie , ale mam nadzieję , że te pozytywne opinie są tymi bliższymi prawdy.
zdjecie uzytkownika
Duda - 2015-12-04 10:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
portal stał się propagandą firmową, nadeszły nowe czasy i nowe standardy .....
zdjecie uzytkownika
neopl - 2015-12-08 12:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [TK - 2015-11-27 10:35:47]:
Rotacja nie wynika z tego że neonet zwalnia pracowników jak to miało miejsce jeszcze kilka lat temu.
Po prostu dobrzy i ambitni znajdują zatrudnienie w konkurencji za większe pieniądze.
To niestety w tej firmie plaga.
zdjecie uzytkownika
sodexo - 2015-12-10 14:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My na sklepach otrzymujemy jest regularnie co inwentaryzację. To tak, jakby były to bony Sodexo pod choinkę :-))
zdjecie uzytkownika
krzychu - 2015-12-13 20:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem, to mają teraz oferty głównie na sprzedawców. Super, że nawet im zapewniają umowy o pracę, a także karty multisport i opiekę medyczną, więc dbają o swoich.
zdjecie uzytkownika
. - 2015-12-15 10:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CZYLI BEZ ZMIAN W NEONECIE
zdjecie uzytkownika
neonet chieff - 2015-12-16 00:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sodexo - 2015-12-10 14:07:58]:
pisz po polskiemu dziadoczku
zdjecie uzytkownika
GYJAK - 2015-12-16 21:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość - 2015-09-29 02:35:45]:
Marti się przeniósł w czasie ?
zdjecie uzytkownika
Neonet Old - 2015-12-18 11:40:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@krzychu "...... a także karty multisport i opiekę medyczną, więc dbają o swoich" hahaha, Jak za nią zapłacisz to dostaniesz. Za darmo możesz otrzymać co najwyżej notę z centrali albo kartkę gratulacyjną z Lublina
zdjecie uzytkownika
epola - 2015-12-30 00:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
u nich szukają obecnie kogoś jako regionalnefo kierownika sprzedaży ale nie wiem na jaki okres dokładnie ale od razu umowa o prace jest u nich widziałem.
zdjecie uzytkownika
4334 - 2016-01-09 15:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no, w calej Polsce maja teraz ogloszenia o prace i tez na kilka stanowsik, pomocnika sprzedawc, specjalsity do spraw controllingu i sprzedawcy RTV/AGD..
zdjecie uzytkownika
ononon - 2016-01-20 16:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Drodzy Państwo- czy ktoś wie może, ile podstawy na rekę dostaje kierownik sklepu, najlepiej w wojewodztwie lubelskim?
zdjecie uzytkownika
igor - 2016-01-20 19:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@4334, no mają sporo tych ofert, do wyboru do koloru. Dla mnie fajnie, ze oni nawet sprzedawcy oferują umowę o pracę i pakiet dodatkowych benefitów (karta Multisport, opieka medyczna, ubezpieczenie grupowe).
zdjecie uzytkownika
KomendaKoperkowa - 2016-01-23 18:39:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [igor - 2016-01-20 19:50:13]:
Jak sie odchudzic?
zdjecie uzytkownika
frappe - 2016-01-23 20:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda @igor. Zawsze myślałem, że takie dodatki to tylko dla wyższych stanowisk, ale jak widać, sprzedawca też może poczuć się w Netto doceniony. :)
zdjecie uzytkownika
Asd - 2016-01-26 21:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wiem... Wyglada ze chyba chronicznie brakuje im personelu skoro sami piszą sobie takie dobre recenzje, zeby zgarnąć tych co sie trafia chociaż... Straszna rzeźnia musi byc skoro sprawy oczywiste i dostępne w większości firm opisują jako niestworzone wyjątkowe cuda... Umowa o prace w handlu to raczej norma, norma sa tez dofinansowywane karty sportowe i medyczne, ale nie tu... Tu płaci sie 100% z tego co pamietam...
zdjecie uzytkownika
';lkijuhygtfrdes - 2016-01-27 19:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszukują nowego rks na Dolny Śląsk. Kto do wymiany?
zdjecie uzytkownika
ubiso - 2016-01-27 20:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukają regionalnego na dolny śląsk. Wie ktoś o co chodzi?
zdjecie uzytkownika
aaa - 2016-01-28 16:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [osz - 2015-11-15 14:07:25]:
Podpowiedz ,jak przebiega rozmowa kwalifikacyjna w neonet na stanowisko sprzedawcy?
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2016-01-28 20:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2016-01-28 16:23:53]:
normalna rozmowa jak człowieka z człowiekiem. czy Ci dobrze z oczu patrzy, czy masz smykałkę do bycia handlowcem, czy masz to coś i tyle.
zdjecie uzytkownika
Polecam - 2016-01-30 22:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest OK, pracuje rok na slasku i mam sie za dobrego sprzedawce, atmosfera na naszym sklepie jest genialna, kierownik swietny, płacą przyzwoicie, chyba ze ktos jest kompletna sierota i nie ma pojecia na czym sie zarabia. 2,5 na reke to nie jest zaden problem. Obowiazkow jest duzo, wiedze trzeba miec na poziomie. W skrocie, w porownaniu do mexa gdzie pracowałem wczesniej, jest duzo duuuzzo lepiej. Powaznie az chce sie przychodzic do pracy. Jesli ktos sie nie zgadza z moja opinia to znaczy ze trafil do beznadziejnego salonu. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
fejzer - 2016-01-31 10:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemaneczko! pracował ktos z was w neo w lubartowie? widze ze obecnie poszukuja tam sprzedawcy stad moja ciekawosc. jak zarobki atmosfera, jakies premie?
zdjecie uzytkownika
ToY - 2016-01-31 21:22:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znów szukają RKS na Ślask a co z poprzednikiem? kto teraz do wymiany i dlaczego ?
zdjecie uzytkownika
ToY - 2016-01-31 21:25:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ubiso - 2016-01-27 20:58:13]:
na ślask również szukają kto do wymiany?
zdjecie uzytkownika
kab - 2016-02-01 21:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile godzin pracujecie dziennie i tygodniowo? Nie przekracza 40 godzin? Ile minut (godzin) przychodzicie przed otwarciem sklepu i tak samo ile czasu zajmuje wyjscie po zamknieciu i czy to jest normalnie liczone do czasu pracy ?
zdjecie uzytkownika
kab - 2016-02-01 21:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile godzin pracujecie dziennie i tygodniowo? Nie przekracza 40 godzin? Ile minut (godzin) przychodzicie przed otwarciem sklepu i tak samo ile czasu zajmuje wyjscie po zamknieciu i czy to jest normalnie liczone do czasu pracy ?
zdjecie uzytkownika
maciek - 2016-02-02 13:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno z pól godziny to trezba przyjśc wczesniej kolego i też tyle zostać po zamknięciu, zeby wszytsko posprzatać i rozliczyć, ale taki kierownik sklpeu to dobrze zarabia.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2016-02-02 16:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie ,czy jak zaczynam pracę od szkolenia -to podpisuję umowe i mam płaconą podstawe która jest na umowie za szkolenie?
zdjecie uzytkownika
kkk - 2016-02-04 09:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie badania lekarskie przechodzi kandydat na sprzedawce?
zdjecie uzytkownika
kalop - 2016-02-04 18:05:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przy pracy na stanowisku sprzedawcy w sklepie ze sprzętem RTV pewnie obowiazuja badania okulistyczne bo pracujesz przy moniktorze i kasie, chyba, ze nie ma bo w ogłoszeniu nie napisali nic o badaniach, tylko ofeuja umowę o pracę i benefity.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa została przeprowadzona w sposób profesjonalny. Trwała ponad godzinę. Na spotkaniu był pracownik działu kadr i regionalny kierownik sprzedaży. Bardzo dużo pytań z zarządzania ludźmi i poprzedniej pracy na podobnym stanowisku. Były dwie scenki, ale nie były to scenki sprzedażowe. Atmosfera dobra- chociaż można było odczuć, że oceniana jest odporność na stres. Obietnica oddzwonienia i poinformowania o wyniku rekrutacji bez względu na ostatecznie podjętą decyzję - spełniona (szybki kontakt)
Pytania:
zdjecie uzytkownika
zzz - 2016-02-06 00:27:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Badania jak badania. Zalezy do jakiej medycyny pracy pojdziesz. Pamietaj, ze zawsze przed badaniem i tak musisz wypelnic taka ankiete, czy chorujesz, czy bierzesz jakies leki itp. Wzrok na pewno Ci sprawdzą- stuprocentowo.
zdjecie uzytkownika
rusok - 2016-02-06 20:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Badania nie są wielkim problemem @zzz, aczkolwiek są one obowiązkowe, wzrok to podstawa. Sprzedawca w neonecie ma fajne zarobki. Koło 2000 netto miesięcznie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Neonet S.A!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Neonet S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert