Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Neonet S.A

zdjecie uzytkownika
fdfsefrf - 2014-08-14 22:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tej firmie od ok 3 lat, fakt obowiazków coraz więcej ale na wypłaty narzekać nie mogę, jeżeli ktoś pisze, na 30 stronie nawet, ze z trudem wyciąga 2000zł netto, to nie wiem dlaczego jeszcze w tej firmie pracuje. nawet jak miałem najgorszy miesiąc tak mało nie zarobiłem. Faktycznie w tym roku pojawił się chaos w pracy, ciągłe zmiany itd, natomiast zarabiam średnio 500zł więcej niż 2 lata temu. 4 lata temu pracując u konkurencji już słyszałem plotki, że ta firma pada, natomiast dzięki pracy w tej firmie mogłem sobie pozwolić na zakup mieszkania, samochodu i normalnego życia.
zdjecie uzytkownika
żartowniś - 2014-08-16 10:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [fdfsefrf - 2014-08-14 22:46:12]:
przy granicy z Rosja polskie sklepy osiągają rekordy sprzedaży. ciekawe, skąd to się bierze, co?
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-08-16 11:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [fdfsefrf - 2014-08-14 22:46:12]:
Ja również jestem bardzo zadowolony z pracy w tej firmie.
Samochód zakupiłem dla siebie i dla żony oczywiście nowy.
Synowi oraz córce kupiłem działki budowlane 2 x 1500 mkw.
W tym roku lecimy wszyscy na mauritius na 3 tygodnie.
To tylko część z możliwości jakie daje praca w neonet.
Co prawda nie często dostaje wynagrodzenie takie jak ty ale będę się starał.
Atmosfera w pracy idealna.
A nagrywamy się na dyktafon by doskonalić techniki sprzedaży.
Pozdrawiam i życzę sukcesów
zdjecie uzytkownika
dd - 2014-08-16 12:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miki - 2014-08-16 11:36:37]:
A którego regionu jesteś dyrektorem?
zdjecie uzytkownika
kul - 2014-08-16 12:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dd - 2014-08-16 12:00:55]:
To zwykły sprzedawca dyrektorzy maja dużo więcej.
Ale zostało już ich niewielu , podobnie jak rksów.
zdjecie uzytkownika
magikje - 2014-08-18 20:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabrze otwierają w środe, ciekawe jak im z tym pójdzie, Euro już szykuje jakąś kontre
zdjecie uzytkownika
Hurra - 2014-08-18 21:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ma ktoś potwierdzoną informację o Panu (usunięte przez administratora)?
Idę się napić z radości :)
zdjecie uzytkownika
xcv - 2014-08-18 21:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hurra - 2014-08-18 21:17:47]:
Idź już pić bo jak dostał i wycofali to dostanie na pewno.
Ale odkąd kiełbasy niema to znormalniał chłpak
zdjecie uzytkownika
Hurra - 2014-08-18 22:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno spokojny teraz jest i normalne @ wypisuje :)
Kiełbasa chyba wprowadzał duży nacisk a oni dalej go szerzyli. Tylko człowiekiem trzeba być a nie Panem Lodem :)
zdjecie uzytkownika
nenet - 2014-08-20 16:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wer - 2014-08-13 11:04:23]:
hahahaahahahahahahahahahaha!!!!!! hahahahahahaahaha!!!!! bzdury i tyle....
zdjecie uzytkownika
you - 2014-08-20 17:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nenet - 2014-08-20 16:09:10]:
Tak, slyszalem. Ciekawe kiedy wybuchnie?
przecież on nie potrafi długo być miłym...
zdjecie uzytkownika
On7 - 2014-08-20 17:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czekam na jego wybuch bo bardzo chętnie wyślę @ do prezesa jak się zachowuje do swoich pracowników :)
zdjecie uzytkownika
ex neo - 2014-08-20 19:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja życzę tej firmie wszystkiego najlepszego. Poznałem wielu ludzi zarówno w sklepach jak i w centrali i większość z nich to fajni ludzi. Kilku nędznikow tego nie zmieni. Nawet właściciel jest ok. Szkoda tylko że otacza się miernymi doradcami.
zdjecie uzytkownika
czesiek - 2014-08-23 11:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
oaza, w którym regionie pracowałeś?
zdjecie uzytkownika
On7 - 2014-08-23 22:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się zwolnisz to mogą Ci nadmuchać , chyba że coś Ci udowodnią :)
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-08-24 20:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do młody ?
Z jakiego miasta piszesz można wiedzieć?
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
on - 2014-08-25 09:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stanowisko Regionalnego Kierownika ds. Usług , co to za stanowisko czym ta osoba się zajmuje ? Będę wdzięczny za odpowiedź , Pozdrawiam,
zdjecie uzytkownika
dex - 2014-08-25 09:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stanowisko Regionalnego Kierownika ds. Usług masz koordynować pracę instalatorów (ludzi zajmujących się podłączeniami pralek, zmywarek itp) i dodatkowo pilnować realizacji planów sprzedaży usług na swoich sklepach. A w praktyce cały czas uzupełniać braki w instalatorach (jakoś szybko się wykruszają) i wysyłać setki tabelek z tym kto i ile usług sprzedał.
zdjecie uzytkownika
KOLO - 2014-08-25 10:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CAŁA PRAWDA , UJĘTE CELNIE
zdjecie uzytkownika
oerciak - 2014-08-26 00:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem jako pomocnik sprzedawcy 1300 netto, plus jako instalator, bylo nawet ok. teraz jako sprzedawca. nie wiem co za bajki opowiadacie ale na naszym sklepie robimy 130 procent PS i do tego premie, zarabiamy na prawde dobrze. PRACUJCIE. a nie narzekajcie.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-08-26 07:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1300 na ręke to jest dobrze?
zdjecie uzytkownika
On7 - 2014-08-26 09:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oerciak - 2014-08-26 00:02:45]:
W każdej innej firmie zarobisz więcej niż tutaj.
Wciskając wszystko co możliwe temu biednemu klientowi i robienie z siebie szmaty handlowej ? Czy to jest warte tego. Może powiesz mi Orange to super oferta jest?
zdjecie uzytkownika
filet z kaczki - 2014-08-27 15:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Admin zagrasz ze mną w kółko i krzyżyk na kurniku?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-05
Żródło: Gowork.pl
Nowy Dwór Gdański
(pomorskie)
Jesteśmy dynamicznie rozwijającą się firmą, specjalizującą się w sprzedaży detalicznej i internetowej artykułów RTV, AGD, IT i nowych technologii. W związku z rozwojem naszych struktur poszukujemy Kandydatów/Kandydatek na stanowisko: Sprzedawca – Doradca Klienta AGD/RTV Miejsce pracy: Nowy Dwór Gdański Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: • aktywną, osobistą obsługę klientów opartą
zdjecie uzytkownika
JUŻ nie - 2014-08-27 15:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żartowniś - 2014-08-16 10:46:48]:
No tak umowę pewnie też masz na czas nieokreślony ,,czyli 2 tygodnie PRAWDA"
zdjecie uzytkownika
intro - 2014-08-27 20:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tak dalej pójdzie, to ME nie będzie miał konkurencji-a to też niedobrze :)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Neonet S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski