Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Neonet S.A

zdjecie uzytkownika
On7 - 2014-10-21 09:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale teraz z tego co pamiętam jest dalej RKS-em?
I wyniki pewnie dalej lecą w dół :)
zdjecie uzytkownika
tiaa - 2014-10-21 10:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Wam się wydaje, że to takie proste??? Jako pracownicy czy KS-i nie możecie wyniku utrzymać w jednym sklepie a co dopiero w kilkunastu. Spróbuj i sprawdź się. Napisz do centrali, że jesteś dobry i podciągniesz wyniki - zobaczymy. Rolą RKS-a jest przyjechać, sprawdzić to co musi sprawdzić bo takie są procedury i wytyczne z góry. Porozmawiać i wskazać słabsze obszary których często KS nie dostrzega. Obserwować i przeszkolić, podpowiedzieć jak można to zrobić inaczej. A pracownicy sklepów jak im nie idzie to kto winien>>> No RKS bo nic z tym nie robi przecież!!! Sprzedawcy są odpowiedzialni i KS - za wynik sklepu w którym pracują. Nie jesteście dziećmi!!! I nie ważne kim ten facet był czy jest. Podejmuje wyzwanie i próbuje coś zmienić - to jest w cenie. Z tego co widzę po historii uzewnętrzniają się tutaj góra 3-4 osoby. Ciekawe jak jest w Waszych sklepach i co robicie żeby to zmienić. Najlepiej za nic brać kasę. Proponuję przeczytać jeszcze raz zakresy obowiązków
zdjecie uzytkownika
Od Rks do ks - 2014-10-21 10:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tt - 2014-10-21 07:17:03]:
Wszystko co miał duuuuże to niespełnione ambicje hahaha.
wszyscy na baczność o prowadzeniu ekipy aby pracowała wydajniej zerooowe pojęcie .Ale za to super wychodziło mu nabijanie sprzedaży swojej dziewczynie.
W tym był akurat dobry
zdjecie uzytkownika
tt - 2014-10-21 10:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tiaa - 2014-10-21 10:18:33]:
Jeśli jako KS się nie sprawdził to odpowiedz mi na pytanie czy powinien być rksem
zdjecie uzytkownika
ha - 2014-10-21 10:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tt - 2014-10-21 10:51:18]:
A to pytanie do góry .Ale nie dziwi nic że firma leci na łab na szyje jak ma takich RKS
zdjecie uzytkownika
pppppp - 2014-10-21 14:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dokładnie. Zrobiłem tak samo po identycznych wnioskacj.
zdjecie uzytkownika
hr - 2014-10-21 15:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W innych regionach takze. Zredukowano ogolnie rks.
zdjecie uzytkownika
Hans - 2014-10-21 21:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polak , prawdziwy z Ciebie polak , pracownik i pewnie alkoholik :)
zdjecie uzytkownika
ex_Nn - 2014-10-21 21:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po ponad 8 latach pracy rozstałem się z organizacją Neonet, teraz pracuję dla MEX-a i czytając to forum mogę powiedzieć, że to był właściwy krok.
zdjecie uzytkownika
On7 - 2014-10-21 22:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tak się neo cieszyło bo będzie przejmowało ludzi z avansu i mixa a teraz to ludzie uciekają do mexa :)
zdjecie uzytkownika
Do moderatora - 2014-10-22 00:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szanowny Panie moderatorze.
Cóż złego jest w napisaniu informacji,że Neonet to naprawdę dobra firma...była do marca tego roku.
Czyż nie jest to obiektywna opinia,pisząc pracując u nich przez okres 6 lat?
Myślę ,że mam prawo wypowiedzieć swoje własne zdanie na forum,nie używając wulgaryzmów,inicjałów i tym podobnych sformułowań.
Pisząc na forum,miałem nadzieję,że można u Państwa wyrazić swoje zdanie,opinie,przemyślenia.
Zauważam,że pozostawia Pan wpisy pozytywne,bądź całkowicie pozbawione sensu, wyrwane z kontekstu,nie wspomnę już o prymitywnych wpisach kompletnie nie na temat jak i nie koniecznie związane z w/w wątkiem.
Myślę ,że nie temu ma służyć ten portal i chyba nie tędy droga.
Proponuję chwilę refleksji i przemyśleń nad tym co Pan robi no i przede wszystkim komu ten portal ma służyć.
Ps.Pozostawiając same pozytywne komentarze nie będzie Pan obiektywny i wiarygodny.Mam cichą nadzieję,że jest Pan osobą inteligentną i zdaje Pan sobie sprawę jaki skutek może odnieść Pana nadgorliwa ingerencja w dany wątek na forum.
Z poważaniem.
Czytelnik gowork.
zdjecie uzytkownika
Neonet - 2014-10-22 13:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Do moderatora - 2014-10-22 00:41:20]:
Drogi "Do moderatora".
Ja jestem pracownikiem Neonet i nie wiem skąd masz taką informację i wiedzę, że teraz źle? Skąd?
A może kiedyś było źle jak pracowałeś, a teraz jest dobrze?
Ja oceniam, że było i jest dobrze
zdjecie uzytkownika
Do moderatora - 2014-10-22 14:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Neonet - 2014-10-22 13:53:23]:
Bo w dalszym ciągu tam pracuję,halo?!
Skąd wywnioskowałeś,że już tam nie pracuję?
Nic takiego zawartego w tekście nie było.(proszę ,czytaj ze zrozumieniem)
Nie chciałbym ,żeby uznawali nas za idiotów ,więc bardzo proszę o zastanowienie się nad treścią zanim coś napiszesz.
Ps.Musisz mieć klapki na oczach,albo pracujesz na szeregowym stanowisku z bardzo krótkim stażem,że nie zauważasz zmian,niestety na gorsze.
Albo druga możliwość:masz wszystko gdzieś i pracujesz tylko,żeby "odbębnić swoje".W takim wypadku nie gniewaj się,ale nie będę wdawał się z Tobą w dyskusję.
Pisząc na forum,bardziej chodziło mi o postępowanie moderatora co do usuwania niektórych opinii,które informują ,że nie jest tak kolorowo.
Widzę,że niestety tego również nie zrozumiałeś:(
Przykre,ale to Ty musisz z tym żyć.
Pozdrawiam Pana "Neonet"
zdjecie uzytkownika
Neonet - 2014-10-22 15:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Do moderatora - 2014-10-22 14:21:30]:
Ja nie widzę żadnych niekorzystnych zmian ani kiedyś, a ni teraz.
Może dlatego, że dobrze pracuję, a za dobrą pracę jestem dobrze wynagradzany.
Bo można zawsze narzekać, bo taka natura ludzka, ale Neonet płaci dobrze.
A jak źle pracujesz to szukasz winy poza sobą. To też taka natura ludzka.
A przypomnę, że Neonet nie jest obozem pracy przymusowej, więc jak komuś niepasi to można szukać pracy gdzie indziej. Rozumiem, że jest Ci źle więc narzekasz i dalej pracujesz, bo z twoimi oczekiwaniami po doświadczeniu w Neonet nie możesz znaleźć pracy. Cóż- szukaj szczęścia w MEX. Zobaczymy jak ci wszyscy szczęśliwcy zostaną zwolnieni po grudniowych żniwach. Tylko wtedy będą oni narzekać na MEX'a.
Jeszcze jedno- pracuję trochę więcej niż twoje 6 lat.
Przypominam również wpis z 20.10.14:
Proponuję poczytać co się dzieję u tych co koszą wszystko.
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,171362
"
Do pracownika Me. Gdybyście chcieli złożyć pozew w sądzie na mediaexpert, mam już kilkanaście osób.pisz do mnie na adres: pawel.radosz@onet.eu
"
zdjecie uzytkownika
Do moderatora - 2014-10-22 17:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Neonet - 2014-10-22 15:31:35]:
Widzę,że w dalszym ciągu nie wysiliłeś swoich szarych komórek i nie rozumiesz co zawarte jest w tekście:(
Swoją drogą zastanawiam się po co chcesz wytoczyć proces Media E.skoro pracujesz min.7 lat w Neonecie(piszesz dłużej niż moje 6 lat).
Ps.Jeżeli w tym samym tempie sprzedajesz towar na sklepie jak składasz pozwy do sądów to nie dziwi mnie dlaczego Neonet ma obecnie taką kondycję.
Pocieszający dla Neonetu jest fakt ,że jak Cię zwolnią tak jak Media.E pozew przeciwko nim wpłynie za około...10 lat.Wtedy mogą już nie istnieć.
Nie wysilaj się już bo z każdym wpisem coraz bardziej się pogrążasz panie Neonet.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
old - 2014-10-22 17:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę ze moderator nie tylko kasuje niewygodne wpisy .
Zaczyna także zamieszczać peany na cześć neonetu.

A te pozwy na mexa to jakis śmiech.
zdjecie uzytkownika
Neonet - 2014-10-22 18:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [old - 2014-10-22 17:16:12]:
Cwaniaczki - jak wam nie pasi to dzwońcie do Prezesa. Na pewno z wami porozmawia i pomoże. Tyle, że w rozmowie będziecie musieli się przedstawić ( taki kulturalny zwyczaj).
Ale wy tego nie zrobicie, bo nie macie w sobie absolutnie odwagi i wolicie wszystkich i wszystko oczerniać za wymyślonymi nickami. Tylko tyle potraficie. Bez tego forum jesteście i będziecie bylibyście nikim. Takie Galle anonimki.
PRZEDSTAWCIE się.
P.S. Wpis o pozwach do sądu jak napisałem był cytatem innego autora.
zdjecie uzytkownika
Do pana o imieniu Neonet - 2014-10-22 18:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Neonet - 2014-10-22 18:23:52]:
Człowieku! Co cię Media E.obchodzi skoro całe życie poświęciłeś neonetowi.
Nawet imię masz NEONET(bo rozumiem ,że ty nie chowasz się tak jak my wszyscy pod nickiem).Pracuj sobie w neonecie i daj spokój konkurencji.
Widzimy ,że bardzo zajęty jesteś w pracy skoro siedzisz cały dzień na forum.
Chyba,że cię już zwolnili.Ale nie martw się imię idzie zmienić.
Ps.Czyżby tylko tacy pracownicy zostali w tej firmie.Masakra :(
zdjecie uzytkownika
Neonet - 2014-10-22 21:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogie Anonimy- miejcie jaja jak prawdziwi mężczyźni i ujawnijcie się. Nie chowajcie się za spudnicą mamusi. A skoro nie macie tyle odwagi to nie piszcie bzdur o Neonet, bo jesteście parszywymi moderatorami konkurencji.
zdjecie uzytkownika
"SPÓDNICA" - 2014-10-22 21:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Neonet - 2014-10-22 21:19:15]:
Ktoś ci już napisał ,że nie masz się pogrążać i kompromitować tajemniczy o imieniu Neonet.
Spódnica pisze się przez"Ó"to jest zamknięte.
Jak cię tam przyjęli do pracy jak ty nawet pisać poprawnie nie potrafisz?!
Idź do księgarni po słownik,wykorzystaj czas na naukę ,a nie pisz tu bzdur gimbusie.
zdjecie uzytkownika
On7 - 2014-10-22 22:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Neonet - jak pracujesz ok 7 lat i nie widzisz zmian zachodzących w tej firmie to nawet nie chce wiedzieć jakie masz stanowisko. Ale nawet pomoc sprzątający by to zauważyła. Po drugie rozmawiałeś kiedyś z prezesem z imienia i nazwiska bo ja tak. Dawniej jeszcze go coś interesowało teraz już nie.
zdjecie uzytkownika
gold - 2014-10-23 09:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [On7 - 2014-10-22 22:48:13]:
Ja się prezesowi nie dziwię że przestaje go to interesować.
Dane mówią że w ciągu roku majątek mu się zmniejszył o 130 000 000.
STO TRZYDZIEŚCI MILIONÓW ZŁOTYCH.
A wy macie problem bo plany za duże , do rks idiota.
TO jest problem , zapieprzać rok i 130 baniek w plecy.
zdjecie uzytkownika
mom - 2014-10-23 11:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie z Neo spieprzają do ME tak jak niedawno jeszcze z Avansu.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-05
Żródło: Gowork.pl
Nowy Dwór Gdański
(pomorskie)
Jesteśmy dynamicznie rozwijającą się firmą, specjalizującą się w sprzedaży detalicznej i internetowej artykułów RTV, AGD, IT i nowych technologii. W związku z rozwojem naszych struktur poszukujemy Kandydatów/Kandydatek na stanowisko: Sprzedawca – Doradca Klienta AGD/RTV Miejsce pracy: Nowy Dwór Gdański Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: • aktywną, osobistą obsługę klientów opartą
zdjecie uzytkownika
hh - 2014-10-23 11:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gold - 2014-10-23 09:50:21]:
130 pełnych kafli w plecy a tu pisze o otwieraniu
http://www.biznes.newseria.pl/news/neonet_w_tym_roku_otworzy,p1571006804
zdjecie uzytkownika
Zbigniew - 2014-10-23 11:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gold - 2014-10-23 09:50:21]:
To chyba nie dziwi fakt,że gość ma dosyć jak go wszyscy dookoła w rogi walą.
Każdy normalnie myślący człowiek zwija interes i żyje dostatnio do końca życia za odłożoną kasę.Czasy gdy można było spokojnie zarabiać na tym kasę bezpowrotnie minęły.Dobrze Pan M.M robi ,że zamyka sieć.
Jeszcze na sprzedaży zarobi.Dajcie już spokój Neonetowi.Macie kupę innych sieci w których możecie pracować.I tak długo się utrzymał na rynku.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Neonet S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x