Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Neonet S.A

zdjecie uzytkownika
you - 2014-08-20 17:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nenet - 2014-08-20 16:09:10]:
Tak, slyszalem. Ciekawe kiedy wybuchnie?
przecież on nie potrafi długo być miłym...
zdjecie uzytkownika
On7 - 2014-08-20 17:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czekam na jego wybuch bo bardzo chętnie wyślę @ do prezesa jak się zachowuje do swoich pracowników :)
zdjecie uzytkownika
ex neo - 2014-08-20 19:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja życzę tej firmie wszystkiego najlepszego. Poznałem wielu ludzi zarówno w sklepach jak i w centrali i większość z nich to fajni ludzi. Kilku nędznikow tego nie zmieni. Nawet właściciel jest ok. Szkoda tylko że otacza się miernymi doradcami.
zdjecie uzytkownika
czesiek - 2014-08-23 11:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
oaza, w którym regionie pracowałeś?
zdjecie uzytkownika
On7 - 2014-08-23 22:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się zwolnisz to mogą Ci nadmuchać , chyba że coś Ci udowodnią :)
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-08-24 20:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do młody ?
Z jakiego miasta piszesz można wiedzieć?
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
on - 2014-08-25 09:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stanowisko Regionalnego Kierownika ds. Usług , co to za stanowisko czym ta osoba się zajmuje ? Będę wdzięczny za odpowiedź , Pozdrawiam,
zdjecie uzytkownika
dex - 2014-08-25 09:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stanowisko Regionalnego Kierownika ds. Usług masz koordynować pracę instalatorów (ludzi zajmujących się podłączeniami pralek, zmywarek itp) i dodatkowo pilnować realizacji planów sprzedaży usług na swoich sklepach. A w praktyce cały czas uzupełniać braki w instalatorach (jakoś szybko się wykruszają) i wysyłać setki tabelek z tym kto i ile usług sprzedał.
zdjecie uzytkownika
KOLO - 2014-08-25 10:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CAŁA PRAWDA , UJĘTE CELNIE
zdjecie uzytkownika
oerciak - 2014-08-26 00:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem jako pomocnik sprzedawcy 1300 netto, plus jako instalator, bylo nawet ok. teraz jako sprzedawca. nie wiem co za bajki opowiadacie ale na naszym sklepie robimy 130 procent PS i do tego premie, zarabiamy na prawde dobrze. PRACUJCIE. a nie narzekajcie.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-08-26 07:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1300 na ręke to jest dobrze?
zdjecie uzytkownika
On7 - 2014-08-26 09:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [oerciak - 2014-08-26 00:02:45]:
W każdej innej firmie zarobisz więcej niż tutaj.
Wciskając wszystko co możliwe temu biednemu klientowi i robienie z siebie szmaty handlowej ? Czy to jest warte tego. Może powiesz mi Orange to super oferta jest?
zdjecie uzytkownika
JUŻ nie - 2014-08-27 15:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żartowniś - 2014-08-16 10:46:48]:
No tak umowę pewnie też masz na czas nieokreślony ,,czyli 2 tygodnie PRAWDA"
zdjecie uzytkownika
intro - 2014-08-27 20:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tak dalej pójdzie, to ME nie będzie miał konkurencji-a to też niedobrze :)
zdjecie uzytkownika
Sioł - 2014-08-29 09:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne, że tyle się mówi o zwijaniu interesów Neonetu, a z tego co widzę to w Nowym Dworze Gdańskim poszukują obecnie sprzedawcy. Chociaż stawka 1300 za taką pracę to wydaje mi się jest nieco poniżej godności człowieka. Ale gdy ktoś ma nóż na gardle wszystko weźmie. Tym bardziej, że chyba dają umowę o pracę..?
zdjecie uzytkownika
ON - 2014-08-29 16:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1300 to standard w Neonet, generalnie jakby się dało to chcieliby ludzi zatrudniać za darmo. Wiadomo że za 1300 nikt z głową na karku nie przyjdzie, co tłumaczy formę tej firmy
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-29 21:24:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nic nie robicie ze zarabiacie 1300 zl,
pracuje w Neo i jako sprzedawca ktory sumiennie wykonuje plany, nie narzekam na pensje, w poprzedniej pracy moglem o takiej tylko po marzyc.
zdjecie uzytkownika
perce - 2014-08-30 12:01:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-08-29 21:24:04]:
To ile orange musisz sprzedać że tak sumiennie plany wykonujesz ?
zdjecie uzytkownika
Werfer - 2014-08-30 16:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pamiętam jak w Olsztynie jeden ze starszych z personelu pan po 50-tce miał zawał, tylko nie był on spowodowany aż tak złym stanem zdrowia, a presją i naciskami psychicznymi kadry kierowniczej i dyrektorów regionalnych. Po zawale niestety już ten Pan nie pracował...(To wystarczająco dużo mówi jak wygląda sztab zarządzający w tej firmie).
zdjecie uzytkownika
klemens - 2014-08-30 17:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ON - 2014-08-29 16:25:33]:
1300 - NIECAŁE - zarabia Pom.Sprz. Na takim stanowisku pracujesz chyba, ponieważ sprzedawca na rękę ma ok 1800-2000 przynajmniej u mnie w Salonie.
pracy jest dużo- fakt, naciski z każdej strony na wszystko - fakt, ale przecież nikomu nie płacą za nicnierobienie. Jeśli kiero jest spoko, atmosfera również. Gorzej jak przyjdzie "świeża krew" i ma w głowie funkcji (usunięte przez administratora)A jeszcze gorzej ma KS jak RKS ma poprzestawiane klepki. Fakt faktem, że od kliku dobrych miesięcy w Neo się źle dzieje. Wszystko zaczęło się od rządów dyktatora ze skośnymi oczkami i tak poleciało...
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-08-30 20:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Można się dowiedzieć na jakiej pensji podstawowej jest zatrudniany Pomocnik Sprzedawcy?
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
do ciekawego - 2014-08-31 08:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2014-08-30 20:35:13]:
Patrz wyżej- niecałe 1300 - najniższa krajowa i nigdy ani grosza więcej
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-08-31 21:55:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora),Brak szacunku dla klienta i pracownika. Ile kasy zapłacili za laur konsumenta? Pytań jest więcej?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-05
Żródło: Gowork.pl
Nowy Dwór Gdański
(pomorskie)
Jesteśmy dynamicznie rozwijającą się firmą, specjalizującą się w sprzedaży detalicznej i internetowej artykułów RTV, AGD, IT i nowych technologii. W związku z rozwojem naszych struktur poszukujemy Kandydatów/Kandydatek na stanowisko: Sprzedawca – Doradca Klienta AGD/RTV Miejsce pracy: Nowy Dwór Gdański Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: • aktywną, osobistą obsługę klientów opartą
zdjecie uzytkownika
On7 - 2014-09-01 10:28:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno nie ma już pomocników sprzedawcy. Coś się zmieniło w tym temacie?
zdjecie uzytkownika
rr - 2014-09-01 16:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [On7 - 2014-09-01 10:28:48]:
Nie ma od kwietnia/maja
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Neonet S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski