Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Neonet S.A

zdjecie uzytkownika
On7 - 2014-10-22 22:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Neonet - jak pracujesz ok 7 lat i nie widzisz zmian zachodzących w tej firmie to nawet nie chce wiedzieć jakie masz stanowisko. Ale nawet pomoc sprzątający by to zauważyła. Po drugie rozmawiałeś kiedyś z prezesem z imienia i nazwiska bo ja tak. Dawniej jeszcze go coś interesowało teraz już nie.
zdjecie uzytkownika
mom - 2014-10-23 11:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie z Neo spieprzają do ME tak jak niedawno jeszcze z Avansu.
zdjecie uzytkownika
tralala - 2014-10-23 17:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dzięki niemu pożegnało się z pracą całe mnóstwo ludzi...
zdjecie uzytkownika
dd - 2014-10-23 20:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skąd ta pewność? Mam inne informacje.
zdjecie uzytkownika
On7 - 2014-10-23 21:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli mowa o WK ? To teraz pracuje w komforcie.
zdjecie uzytkownika
INTERNET - 2014-10-23 22:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dd - 2014-10-23 20:00:14]:
Jak masz inne informacje to znaczy ,że nie masz internetu.
To naprawdę nie jest trudne.
Wpisz w wyszukiwarce google jego imię i nazwisko.
I co ? I znowu będziesz miał inne informacje.
zdjecie uzytkownika
rudy - 2014-10-23 23:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żem powiem tak... pracował ja w media marktach, avansie i media expercie... neonet odradzam. Już z tych wszystkich najlepiej media expert, niby branża ta sama, ale jednak trochę komfort lepszy.
zdjecie uzytkownika
gold - 2014-10-24 08:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Koleś jest niezatapialny.
To teraz komfort otworzy 500 nowych sklepów .
Z jego fantazją to łatwo się lansować.
Następny występ taniec z gwiazdami.
Uśmiech i do przodu.
A reszta się nie liczy
Coś mi się wydaje że cała zmiana koncepcji neonetu w zeszłym roku to jego był pomysł.
A my i prezes owoce tego zbieramy.
zdjecie uzytkownika
On7 - 2014-10-24 08:48:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie którym myślenie ciężko przychodzi a co dopiero praca :D
zdjecie uzytkownika
Jaśko - 2014-10-24 09:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co pamiętam to Wojtek mówił że prezes dał mu kasę na otwieranie nowych lokalizacji.
Był kiedyś dział za to odpowiedzialni a DR zatwierdzał i lokalizacje.
Więc winę ponosi wiele osób.
zdjecie uzytkownika
.ds. - 2014-10-24 09:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Paweł kup papier toaletowy
Paweł nie bądź taki szewczyk
Paweł kup prosimy.
Nie widzisz jacy wszyscy jesteśmy p.....ni

zdjecie uzytkownika
neoexpert - 2014-10-24 12:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a ja tam odszedłem z neo do mediaexpert i była to moja najlepsza decyzja w życiu. :)
zdjecie uzytkownika
epertneo - 2014-10-24 14:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja odszedłem z Terga do Neonet i to moja najlepsza życiowa decyzja.
zdjecie uzytkownika
kd - 2014-10-24 15:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten wątek był już poruszany
To stały numer.
Mój kolega dostał obciązenie mimo że nie pracował już w neonecie
zdjecie uzytkownika
Kierownik M.E - 2014-10-24 15:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [epertneo - 2014-10-24 14:31:57]:
Wiem kim jesteś,osobiście Cię wylałem.I to była moja najlepsza życiowa decyzja
zdjecie uzytkownika
On7 - 2014-10-24 16:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premia - poczytaj dokładnie jak wygląda odpowiedzialność materialna oraz kiedy neonet zakłada sprawy a wtedy wypowiadaj się.
zdjecie uzytkownika
panek - 2014-10-24 20:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kierownik M.E - 2014-10-24 15:56:43]:
I tym sposobem zasiliłeś konkurencję, słabszą konkurencję :P
Pracowałem w Neonet 3 lata zanim się przeniosłem.
W tej firmie nikt nie dba o inwentaryzację, nikt nie dba o porządek na salonie sprzedaży. MASAKRA.
zdjecie uzytkownika
On7 - 2014-10-24 21:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo wszyscy biegają za klientem żeby jak najwięcej sprzedać - Kiedyś był taki film Wyścig Szczurów :)
Salon powinien być rozliczany jako wszyscy a nie każdy pojedynczo ewen. kierownik powinien mieć do wyboru jak wolą dzielić się premią.
zdjecie uzytkownika
INWENTARYZACJE - 2014-10-25 10:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MASZ RACJE

Inwentaryzację trzeba zrobić tak by wyszedł nadstan.
To wtedy ci zabierają nadstan powiedzmy 1000 zł.
Następna BRAK 1000 ZŁ.
To wtedy cię obciążają
Zysk
1000 za nadsatn
Z 1000 przy obciążeniu zyskuje firma vat 23 %
zyskuje podatek dochodowy
zyskuje marże bo liczą ci w cenach detalicznych
zyskuje wszystkie bonusy.
Człowieku to jest biznes
WIĘĆ W TYM JEST METODA BAJZEL W DOSTAWACH I BAJZEL W ROZLICZANIU PRZEZ KSIĘGOWOŚĆ TO JEST ZYŁA ZŁOTA
ROZUMIECIE
JEZELI NIE TO ZAPYTAJCIE JAKIEGOKOLWIEK KSIĘGOWEGO
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-25 15:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Krótko na temat centrum logistycznego neonet w nowej wsi woclawskiej z malej bo nie zasluguja na nic innego . obojetnie czy jestes pracownikiem czy gosciem na wejsciu dla nich jestes zlodziejem .banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] poczawszy od dyrektora na kierowniku hali konczac .zarobki 2500 brutto na wozkach SMIECH.w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nich sobie wsadza .JEDNA WIELKA PORAŻKA.moje dni sa juz tam policzone .nie robcie mojego błedu bo bedziecie zalowac jak JJJJJJAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!.i na koniec GDZIE KOŃCZY SIE LOGICZNE MYŚLENIE ZACZYNA SIE NEONET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
romeczek - 2014-10-25 15:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiceprezes ostrzega przed przechodzeniem do konkurencji. Od teraz ma być w neo bosko a ci co odejda do MEX mają wyleciec po 3 miesiącach. Tak uważa 2 osoba w firmie.
Podobno czyta tez goworka. Chodzą słuchy że jest tu adminem.
zdjecie uzytkownika
noty - 2014-10-25 16:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [On7 - 2014-10-24 16:39:51]:
Dostałem obciążenie za okres w którym już nie pracowałem. Dziwna rzecz, ale Neonet tak działa. Liczy się tylko zysk(wyzysk), na sprzedaży nie ma to z pracowników trzeba ściągać. Za nadgodziny nie zapłacili, ale inwentura to czysty zysk dla firmy!!! Było więcej to dobrze i nie szukają powodów czemu. Na następnej wychodzi brak tego samego sprzętu i już obciążenie? Bardzo nie ładnie postępujecie i to was zgubi, albo już zgubiło, bo można zapłacić i wykasować wpisy, ale co to da jak już wszyscy wiedzą.
zdjecie uzytkownika
On7 - 2014-10-25 19:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
noty : A kto Ci każe za to płacić ? - każdy ma swój wybór jeden płaci a drugi nie. Zwróć uwagę jak to wszystko wygląda :) A potem podejmij decyzję.
Admin do Ciebie 19:10 ciekawe za ile zniknie ten wpis :P
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-05
Żródło: Gowork.pl
Nowy Dwór Gdański
(pomorskie)
Jesteśmy dynamicznie rozwijającą się firmą, specjalizującą się w sprzedaży detalicznej i internetowej artykułów RTV, AGD, IT i nowych technologii. W związku z rozwojem naszych struktur poszukujemy Kandydatów/Kandydatek na stanowisko: Sprzedawca – Doradca Klienta AGD/RTV Miejsce pracy: Nowy Dwór Gdański Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: • aktywną, osobistą obsługę klientów opartą
zdjecie uzytkownika
xawery - 2014-10-25 20:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co zrobić aby nie płacić za note? Czy Neonet kieruje sprawę do sądu lub komornika?
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2014-10-25 22:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z moich obserwacji , bardzo dużo pracowników Neonet przechodzi do Mediaexpert.
Mediaexpert bardzo chętnie zatrudnia Neonetowców. Po to aby min.: wykorzystać informacje dotyczące planów, ich realizacji, i innych szczegółów jak np. działanie sklepu internetowego i masa innych rzeczy. Konkurencja wie jak działać. Jeśli Mediaexpert na rekrutacji ma dwóch kandydatów z takimi samymi kwalifikacjami a jeden z nich pracował w Neonet, Zawsze wybiorą tego z Neonet. Taki pracownik przyciągnie swoich klientów neonetowych do mediaexpert. W Sochaczewie nawet kierownik Neonet przeniósł się do MEX na stanowisko doradcy. Pracowników masa się przenosi, jedni sami inni otrzymuja propozycję. Neonet jeszcze na to nie wpadł aby tak działać.
Gdyby Neonet pozyskał pracowników z Mediaexpert wtedy by wygrał a na razie wygrywa MEX.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Neonet S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x