logo neonet

neonet

Dobre Miasto

Opinie o neonet

biber 2012-06-27 13:57:33
największą tragedią tego oddziału była śmierć Dyrektora[usunięte przez moderatora]. po tej tragedii wszystko wywróciło się do góry nogami a baby zaczęły walczyć o schedę po nim. jak by żył nigdy by nie dopuścił do takiej degradacji regionu i zwolnień pracowników bo on wiedział co to znaczy praca w handlu, zaczynał od sprzedawcy i wiedział że siła firmy to ludzie. z perspektywy czasu uważam za żenujące płacze wszystkich hipokrytów na jego pogrzebie, scena jak z Ojca Chrzestnego a po wszystkim czyszczenie terenu z niewygodnych ludzi. co się dzieje z ludźmi na tym świecie, totalna degradacja, zero moralności i człowieczeństwa, liczy się tylko władza i kasa tak jak śpiewała Rodowiczka. szkoda zmarnowano taki potencjał
1
fik 2012-06-29 00:43:28
co prawda to prawda. najbardziej groteskowe w tej 1,5 rocznej sytuacji jest to iż osoby które jeszcze 25-30 lat temu buntowały się i wyśmiewały w ten sam sposób głupotę władzy komunistycznej obecnie nie przyjmują krytyki z naszych ust tylko powielają ubeckie metody uciszania niewygodnych pracowników po przez: etap pierwszy-zwolnienia; etap drugi-użycie narzędzi państwowych (policja,sąd) aby zdyskredytować i usunąć na margines tych co jeszcze zostali. do całości brakuje mi jeszcze obozów internowania dla tych co nie klaszczą w dłonie jak im każą. a Łukaszence wytykamy jego tyranię? on przynajmniej nie udaje że uprawia demokrację. my żyjemy w iluzji demokracji, co dzień każdy się zastanawia co komu powiedzieć,jak się zachować. popełnia samogwałt moralny aby nie puścić pary z ust co tak naprawdę myśli o tym przybytku bo chce zarobić marne parę groszy. żenujące to wszystko. tak jak by każdy, co dnia walczył o życie jak w obozie koncentracyjnym Dachau.
1
gość 2012-10-16 20:25:31
może napiszecie coś nowego na temat pracy w Nonecie w D.M
chuck 2012-10-17 11:51:37
co Cię tak interesuje \\\"gościu\\\" .Masz coś do napisania ?
Kasanova 2012-10-26 04:24:06
Ta firma to istny Burdel pracownik Work service ma tam przegrane pracuje juz 4 miesiąc na umowe zlecenie i nawet nie ma szansy żebym dostał normalną umowe z tego co widze to trzeba włazić w tyłek dla kierownika zmiany czyli donosić i podlizywać a najlepiej remontować mu mieszkanie i nie wiadomo co. Z checiął bym odszedł ale na daną chwile nie ma pracy tu w okolicach temu przechodze codzienny [usunięte przez moderatora] i poniżanie za ten marny grosz.
kok 2012-11-04 19:54:13
Kasanova - 2012-10-26 04:24:06

Ta firma to istny Burdel pracownik Work service ma tam przegrane pracuje juz 4 miesiąc na umowe zlecenie i nawet nie ma szansy żebym dostał normalną umowe z tego co widze to trzeba włazić w tyłek dla kierownika zmiany czyli donosić i podlizywać a najlepiej remontować mu mieszkanie i nie wiadomo co. Z checiął bym odszedł ale na daną chwile nie ma pracy tu w okolicach temu przechodze codzienny [usunięte przez moderatora] i poniżanie za ten marny grosz.
ta firma to strata czasu, wystarczył jeden błąd w biznesie Prezesa czyli poddanie się własnym emocjom (dziecinny błąd biznesowy) przy zakupie upadającego Avansu Północ (osobiste względy w/w) i cała firma się posypała. wydano kasę która jak się okazało została wydana w błoto.przyszedł kryzys,obroty mniejsze to zaczęło się szukanie oszczędności a wiadomo na centrali się nie oszczędza tylko na szarakach i poszła czystka po Polsce. zwalniano wiadomo najlepszych bo w wyniku swych zajefajnych zdolności mieli niefart i przy okazji zarabiali najwięcej. większość przejętych salonów po Avansie zamknięto a jeszcze na dodatek aby podbudować własną pozycje w firmie Prezes zatrudnił sobie [usunięte przez moderatora] który będąc patafianem niepotrafiącym nic w handlu zdziałać (wcześniej pracował bodaj że w browarze), chcąc zaimponować swemu przełożonemu również zaczął oszczędzać na ludziach............. i się posypała firma która miała potencjał i bardzo mocny fundament w Polsce lecz jak to w tym kraju bywa głupota i ograniczenie umysłowe niszczy wszystko
1
gigi 2012-11-09 07:28:51
Hehe masz na myśli zmiane (usunięte przez moderatora) to ponoć najlepsza zmiana w neonecie szycą sie tam wszystkie (usunięte przez moderatora) żę robią najlepiej ze wszystkich poza tym jest podobnie jak na innych zmianach włażą w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e i podpierdzielają na potęge mają radoche jak ktos robi inaczej jak oni opowiadają dla wielkiej głowy hehe a wielka głowa to (usunięte przez moderatora) że historia pracowałem na tej zmianie pewien okres to nie praca dla normalnych ludzi którzy chcą cos osiągnąć po za targaniem agd temu nie ma co sie dziwić że zostają tam primitywni ludzie:)
1
gumis 2012-11-15 15:40:35
Mama pytanie ile zarabioa sie jako pracownik w tak duzym magazynie chodiz mi o pracownikow works serwice . bo ciągle widze ogloszenia ile wychodzi na wypąlte brutto
pracownik 2012-11-15 21:05:17
witam.widzę że coś zaczeli pisać.ja rzadko wchodzę na te forum ale jak jestem to coś powiem...jeżeli ktoś chce pracować to wszędzie znajdzie prace.....a co do pracy na magazynie w nonecie to jest nieźle...pracuje tu 2 lata i nie narzekam,,praca jak praca..a co do kierownictwa zmianowego to są super chłopaki.(usunięte przez moderatora) takich kierowników tu trzeba...a że nieraz krzyczą czy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ..dolą....taka ich rola. i niema co narzekać..bo lepszej roboty nikt nie znajdzie....tu po prostu trzeba robić.(jak wszędzie)nieraz jest ostry zapier..dol ale idzie przeżyć.(usunięte przez moderatora) jest świeżym kierownikiem i dopiero się wyrabia..i myślę że da sobie radę..(usunięte przez moderatora)dobry chłop i trzyma wszystkich krótko...(usunięte przez moderatora)zawsze krzyczy i chce żeby było dobrze....(usunięte przez moderatora) jeszcze się uczy....pracowałem z każdym z nich i znam ich dobrze.więc jak nie chcecie pracować to po prostu poszukajcie sobie innej roboty a nie narzekacie na forum.....POWODZENIA
Zdegustowany 2012-11-16 08:16:07
Pracownik Work Serwice, który uczciwie pracuje dostaje umowę na stałe, a jak ktoś się miga od roboty, nie ma pojęcia o niczym i w dodatku nie chce się uczyć no cóż... proponuję też sprawdzenie definicji mobbing, a na siłę nikt tu Cię nie trzyma, w okolicy można się zatrudnić do kopania rowów - lepiej płacą - POWODZENIA!!!!
1
pracownik 2012-12-04 09:07:44
Zgadzam się z tym, że praca jest normalna, są w okolicy dużo cięższe i gorsze. Ale największym minusem jest to, że od x lat nie było podwyżek, wszystko idzie w górę, nawet najniższa krajowa, która niedługo nas dogoni... a prezes w 100 najbogatszych... szkoda że na zwykłych ludzi się nie spogląda...
gosc 2012-12-08 09:20:23
do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ck mam skoro tak nazekacie to podajcie jaka kwote zarabiacie ..... ludzie za tysiaka robia i nie pąlczą . nie wierze ,że przedluzają umoewe takim z work serwice pewnie 3 miesiace i won .Bo po co przedłuzac jak nastepny przyjdzie to tak jak ze stazem ......... przypuszczam ,że tylko po znajomosciach tam pracują dluzej i zarabiają tez lepiej polska kochana
pracownik 2013-01-13 21:55:36
a ja tam nie narzekam.praca jest spoko.kierownicy (usunięte przez moderatora) ok.żeby było więcej takich.pozdro dla wszystkich....
1
wrocek 2013-01-14 09:13:34
Tak panowie ,teraz każda dobra opinia wskazana ,zbliża się inwentura potrzebą jest gloryfikacja co niektórych panów .Tylko nie przesadzajcie...! Jesteśmy tylko ludżmi.
JKkk 2013-01-14 12:42:44
Najgorszy magazyn w okolicy jaki znam.
(usunięte przez moderatora)
homocorporaticus 2013-01-15 23:17:32
drogi przyszły duicie
przed zatrudnieniem się w tej korporacji zainwestuj i przeczytaj książkę Joanny Krysińskiej Homo Corpotaricus i zobacz w co się pakujesz i czy będzie ci się to podobało, hasło DUIT-DUICIE również jest wyjaśnione w tej książce http://www.homocorporaticus.pl/poradnik-2/
1
wrocek 2013-01-22 09:16:47
to sie "nieomylny " nie spodzeiwał ,a przecież jego zmiana taka fantastyczna .Co niektórzy mają zamazany obraz rzeczywistości ,a brak szacunku do ludzi w końcu ktoś zauważył .A miało być tak logistycznie ....heh panie Ja nie
placek 2013-01-23 09:50:50
wrocek - 2013-01-22 09:16:47

to sie "nieomylny " nie spodzeiwał ,a przecież jego zmiana taka fantastyczna .Co niektórzy mają zamazany obraz rzeczywistości ,a brak szacunku do ludzi w końcu ktoś zauważył .A miało być tak logistycznie ....heh panie Ja nie
Może i się nie spodziewał, jednak jak czytam to co tu piszesz śmiem wątpić w to, że Twój obraz rzeczywistości nie jest zamazany. Satysfakcjonuje Cię zwolnienie jak go nazwałaś nieomylnego i nowa nominacja to ewidentnie nie rozumiesz istoty problemu. Może i nie był idealny, ale jeszcze się taki nie urodził......, a przynajmniej znał się na robocie.
Mietek 2013-01-24 16:47:38
Pracowałem ze wszystkimi kierownikami zmian i śmiem wątpić w taką dobrą prace (usunięte przez moderatora) Najlepszym z najlepszych kierowników i tak jest (usunięte przez moderatora) a po za tym (usunięte przez moderatora) już go dogania w osiągnięciach .Jeszcze musi się wiele nauczyć a po za tym teraz czekamy jak się pokaż (usunięte przez moderatora) . Życzę powodzenia
bezstronny 2013-01-24 17:16:16
(usunięte przez moderatora) jako jedyny kierownik zapie.... z nami na magazynie jak był nawał roboty, dlatego szacun Panowie dla Was
życzliwy 2013-02-15 10:30:00
Bardzo ciekawym zjawiskiem na magazynie w Dobrym Mieście jest przebywanie osób trzecich nie mających nic wspólnego z towarem przechowywanym na naszym magazynie. Mowa tu o pracownikach: którzy przebudowują regały, naprawiają wózki widłowe,konserwatorzy,informatycy... Ci oto ludzie bardzo często przebywają na magazynie (za przyzwoleniem kierownika magazynu) bez nadzoru jakiejkolwiek osoby odpowiedzialnej materialnie. podczas opuszczania magazynu często nie są sprawdzani na bramkach wyjściowych i mogą wynosić z magazynu co tylko zmieszczą w kieszeniach i torbach pracowniczych.Niektórzy(jako przykład podam pana od naprawy wózków wysokiego składowania) bezkarnie po 10 razy dziennie bez nadzoru wychodzą poza magazyn poprzez rampy rozładunkowe. Ta kwestia wielokrotnie była mówiona obecnemu kierownikowi magazynu,ale on jak zwykle nic z tym nie robi.Takich spraw jest więcej o czym poinformuje w następnych wpisach.Czy to ,aby zgodne z prawem?
jakis tam ludek 2013-02-16 12:16:12
Zgadzam się ,rzeczy ważne są sprowadzane do kategorii błahych a zwykłe sprawy wynikające z procesów funkcjonowania magazynu dmuchane do kategorii afer .Po co ,nikt nie zajmuje się rozliczeniem ludzi ,ktorzy wnoszą zamęt mam na myśli P ...a Pana .
Niech to w końcu władza DW (miałem na myśli tablice rejestracyjną) przeczyta i weżmie się do roboty bo CLDM chłonie inwestycje a dobre pomysły ludzi pracujących idą do kosza .Zacznijcie słuchać ludzi ,systemy tego Wam nie zastąpią .Merytoryka decydentów lokalnych jest albo raczkująca lub bardziej trafnie ,w stanie agonalnym .
dick 2013-02-18 19:50:52
i co z tym macie zamiar zrobić narzekacze???!!!!!! znając życie to nic. każdy z was będzie pilnował własnej d..y. Prezesowi to zgłoście, nie nazywajcie szamba perfumerią i łapcie sprawy we własne ręce. a tak przy okazji to jesteście(usunięte przez moderatora) że wierzycie wszystkim dookoła i podpisujecie dokumenty które się wam pod nos podtykają. jak powiedzą wam skoczyć w ogień również wykonacie polecenie???!!! więcej rozsądku zwłaszcza w takich czasach, nic was nie nauczyły sytuacje z przeszłości jak ta firma potraktowała wasze znajome i znajomych.
gdsf 2013-06-24 13:53:46
O w końcu coś mądrego obok większości wpisów z miasta OLSZTYN.
1
MAX 2013-09-20 22:04:21
tomikal - 2013-09-16 21:57:08

wiecie co się dzieje z tym kierownictwem, które cieszyło się niezłą opinią? Pracują oni nadal w neonecie?
nie ma, dostali propozycję rozwoju poza granicami firmy Neonet. generalnie ci co pracują dłużej niż 3-4 lata musieli się ostro (usunięte przez moderatora) .. przyzwoita wypłata w tej firmie już dawno nie ma miejsca. są jeszcze nieliczne wyjątki jak Białystok gdyż Białoruś dużo kupuje ale to wyjątki.(usunięte przez moderatora) możesz nie mieć wiedzy i techniki lecz jak jesteś lojalny jak Goebbels wobec Hitlera zrobisz karierę. powagę i poziom pracodawcy mozna w bardzo łatwy sposób sprawdzić na stronach oferujących pracę - im ofert więcej tym pracodawca mniej stabilny. w tej sytuacji daję niedostateczny
1
goska1212 2013-10-14 18:37:34
ok
3
zenon 2014-05-06 18:50:47
czy ktoś z piszących tutaj obecnie pracuje w neonecie? chciałbym poznać obecnie panujące tam warunki zatrudnienia..?
3
d.m 2014-05-08 21:20:49
jest spoko.dawajcie do pracy
1
d.m 2014-05-08 21:21:08
jest spoko.dawajcie do pracy
1
bang 2014-05-12 12:29:29
ja pracuje, osobiscie polecam zatrudnic tylko na umowe przez work service. nadgodzin nie wyplacaja tylko oddaja w dniach wolnych, premie ucinaja, do tego z wyplata sie spozniaja :)
prsoiakio 2014-08-13 09:22:25
neonet to zło .1
Pracownik 2014-08-24 01:15:19
Pracowałem w neonecie ponad rok.
Plusy : jak dobry miesiąc to można było ładnie zarobić ok. 2300 plus usługi i montaże to 2500 bylo. Choć zdarzały sie kiepski miesiac i 1700 na kwitku.
W czasie zmiany można było sobie posiedzieć trochę na internecie jak nie było ruchu.
Minusy : - Usługi - bezsens totalny. Kto musiał je sprzedawać ten wie.
- Odpowiedzialność materialna
- Zbyt duże odciaganie od pensji za złe wyniki TK lub nie wyrobienie planu na produkty stare.

Moja ocena po pracy w tej firmie jest neutralna. Jak nie ma sie nic ciekawszego to można spróbować i doświadczenie nabyć.
2
stolarz 2014-09-10 20:55:43
Dobrego miasta nie polecam, brak szacunu do pracownik tych z work service traktuje sie gorzej niz psy, pracuje sie za pol darmo jeszcze w systemie zmianowym, codzienne dojazdy mimo ze sa darmowe to dobijaja a w busie nie ma miejsca, a kierownikom zmiany co niektórym od władzy dobrze odjeba.. Pozdrawiam, NIE POLECAM !!!
3
prac 2014-09-14 06:38:01
przeczytałem wasze komentarze, jak z ich treści wynika to tylko jest narzekanie. Ja pracuje w Dobrym Mieście w Neonet od niedawna i w przyrównaniu do mojej pracy uprzedniej Indykpol to dla mnie osobiście jest OK !!!!. Jest takie powiedzenie " wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma". Dzisiaj przymusu do pracy nie ma, nie podoba się można zmienić, a po co to pisać narzekając.
ChceszDorobić? 2014-10-15 21:45:46
zapraszam do współpracy osoby pracujące w sieciach agd/rtv. Nie potrzebne są żadne CV ani dane. Szczegóły na maila agd@10g.pl
st 2014-11-04 08:57:15
jest spoko.dawajcie do pracy
cccp 2014-11-19 18:15:38
Miało być lepiej a nic się nie zmienilo warszawiak przynajmniej coś próbował a teraz szkoda gadac
1
sigma 2014-12-04 07:12:44
tego kierownika juz(usunięte przez administratora)co znęcał się nad chłopakami z work-serwis.
teraz jest spoko nowi kierownicy.powinni tylko wymienić pana D,K nie nadaje się na kierownika.pozdrawiam i zapraszam do pracy.
mnv 2014-12-06 07:02:28
Co Z tym DK ? Spoko, w miarę ogarnia . Robota zrobiona to się nie prz....dala.
srara 2014-12-12 15:26:49
Kto nie pracuje w neonecie to nie wie jak to jest zap...ol że nie ma nawet czasu kanapki zjeść .Tyra się po 10 h za marne pieniadze,jak jest manko to wysyłaja pismo i musisz zwrócić kasę kwota nie jest wcale mała 600 zł (po remamencie),jestem uczciwa ,ale niestety za złodzieja trzeba płacić uczciwością .Dość mam już tej pracy ,gorzej niż w chołchozie .Z dala od tej firmy .Odradzam wszystkim U mnie dno totalne.
sarra 2014-12-12 15:32:54
Zapomniałam dodać że nie polecam Neonet w Łodzi szajs !!!! Szkoda tylko nie których uczciwych pracowników,bo są też i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za których trzeba oddawać dług ze swojej kieszeni.
gość 2015-01-05 07:12:24
D.K jest ok.ale ta zmiana jest jedną z najgorszych.zostalo im to po komandosie.myślę że pan Artur to wreszcie zauważy i zrobi porządek z tą zmianą.
gosc 2015-06-17 20:37:01
ale cisza. zamknęli magazyn czy pozwalniali tych co tak się mądrzyli?pan M.Z się nie pier.......i co?
1
max 2015-09-16 21:29:50
póki rządzi terenem Cycek to nigdy nic się nie zmieni. zrobi nadzieję, wyciśnie jak cytrynę i do kosza. tak tu wygląda życie pracownika. wszyscy trzęs [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] włącznie z RKS, nikt się nie wychyla i niewolnictwo się szerzy. dyktatura na całego gorzej jak za PRL, wtedy było choć do kogo się poskarżyć. kobieta i władza to niebezpiczna mieszanka. daję niedostateczny
1
aaa 2016-01-28 16:12:51
Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w neonet?-(sprzedawca)

electrolux@vp.pl 2016-02-29 14:10:39
Poszukuję sprzedawców z takich sieci jak Wasza. Piszcie na maila.
1
Ann 2016-03-31 23:27:43
od Stycznie 2016 w Neonecie zmieniły się stanowiska, kiedyś był podział sprzedawca, z-ca kierownika, kierownik i czasem pomocnik sprzedawcy (na polskie magazynier). Teraz sprzedawców nie ma, są doradcy młodszy doradca, doradca i starszy doradca, obowiązki te same różnią się głównie podstawowym wynagrodzeniem i stażem pracy.
2
mariusz_strzalkowski@vp.pl 2016-04-19 20:56:03
Informacja dla pracujących w neonecie: jeśli chceci dorobić piszcie na adres mailowy zawarty w nicku.
aa 2016-08-26 20:56:38
Hej. Czy ktos wie jak wyglada praca mlodzszego specjalisty w dziale reklamacji w firmie neonet?
Szarak 2016-12-06 17:25:14
Witam , wie ktoś może ile sie zarabia na stanowisku specjalisty w Centrali , widze że na praca pl pojawiły sie nowe oferty pracy
Zostaw swoją opinię o neonet - Dobre Miasto
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie neonet