Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o neuca

Pracowałeś w firmie neuca i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-16 19:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie tam pracujący to nieporozumienie, kolesiostwo, wyścig szczurów, jeśli ma ktoś wybór, to jak najdalej od tej firmy bo zarobki rzędu 2000 zł średnio też nie powalają. Duża rotacja. Ciągła indoktrynacja jak to ta firma jest wspaniała i to niemal zaszczyt że możemy w niej pracować.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-19 22:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam. Pracowałem kilka lat. Dużo zdrowia mnie to kosztowało, a na koniec i tak na bruk...
zdjecie uzytkownika
torfarm - 2011-02-16 15:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam co wyżej napisano!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-15 12:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-01-16 19:45:51

Ludzie tam pracujący to nieporozumienie, kolesiostwo, wyścig szczurów, jeśli ma ktoś wybór, to jak najdalej od tej firmy bo zarobki rzędu 2000 zł średnio też nie powalają. Duża rotacja. Ciągła indoktrynacja jak to ta firma jest wspaniała i to niemal zaszczyt że możemy w niej pracować.

2000zl ??? chyba w kadrze kierowniczej... a nie jako normalny pracownik... srednie zarobki normalnych pracownikow to 1300 zl na reke... ta firma to porazka... (usunięte przez moderatora) i chamstwo kierownikow ktorzy uwazaja innych podwladnych za "roboli"... co do ukladow to prawda, wyzsze stanowiska sa obstawiane przez rodzine i znajomych, bez szans sa osoby, ktore sie wykazuja i przekraczaja norme... poniewaz nie sa krewnymi kierownikow...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-08 17:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie tam pracujący to nieporozumienie, kolesiostwo, wyścig szczurów, jeśli ma ktoś wybór, to jak najdalej od tej firmy bo zarobki rzędu 2000 zł średnio też nie powalają. Duża rotacja. Ciągła indoktrynacja jak to ta firma jest wspaniała i to niemal zaszczyt że możemy w niej pracować.

2000zl ??? chyba w kadrze kierowniczej... a nie jako normalny pracownik... srednie zarobki normalnych pracownikow to 1300 zl na reke... ta firma to porazka... (usunięte przez moderatora) i chamstwo kierownikow ktorzy uwazaja innych podwladnych za \
Potwierdzam, co powyżej, jak najdalej od tej firmy. Jeżeli nie jesteś znajomym lub członkiem rodziny kadry kierowniczej, nic nie osiągniesz.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-03 09:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikomu nie polecam, wszystko co wyzej napisane to prawda, zarobki 2000zl na pewno nie jako pracownik magazynowy ja dostawałem około 1200zl na reke a zdazało sie jeszcze mniej! (usunięte przez moderatora)!! Firma kreuje się na nie wiadomo co, a to zwykly syf! NIE POLECAM!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-21 11:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anonim piszesz "zarobki 2000zl na pewno nie jako pracownik magazynowy ja dostawałem około 1200zl na reke a zdazało sie jeszcze mniej!". A czy ktoś może napisać na jakim poziomie teraz są zarobki w firmie neuca? Pytam się ponieważ mam tam za parę dni rozmowę w sprawie pracy. Jaką dają tam umowę i na ile?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-04-05 17:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, podpinam się pod pytanie wyżej - jak obecnie wyglądają zarobki w Neuce? interesują mnie stanowiska administracyjne
zdjecie uzytkownika
nes - 2014-04-15 17:53:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam kilka lat w tej firmie, jak to w korporacji: wyzysk pracownika, traktowanie go jak śmiecia, mobbing, bez mrugnięcia okiem wyrzucają na zbity p... lojalnych pracowników jeśli nie są już potrzebni, trzeba mieć mocne nerwy żeby tam pracować, HR to jakaś kpina, a mniemanie o sobie rzeczywiście mają baaardzo duże, ja na szczęście uciekłam, nie chce tam wracać i nikomu nie polecam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
10 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie neuca
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x