Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FARMADA TRANSPORT SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie FARMADA TRANSPORT SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-05 01:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Idzie ku lepszemu, były premie i coś słychać o podwyżkach, poczekamy zobaczymy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-20 22:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
przecież to firma która zajęłaby trzecie miejsce na trzy klasyfikowane jeżeli hociłoby o zarobki, czy przygotowanie do kierowania firmą. Reszte sami sobie dodajcie. Dla mnie słowami piosenki: "Wielkie nic w siebie zapatrzone, wielkie ...."
zdjecie uzytkownika
and - 2011-10-31 21:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć
zgadzam sie w pełni z Twoja opinia.
interesują mnie samochód i teren, zakres pracy i stawki(czynniki wynagrodzenia - kilometrówka lub punkty paczki itd.
zdjecie uzytkownika
prawda - 2012-05-11 19:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to porażka. [usunięte przez moderatora]. FARMADA- ŻENADA. w tym zawarte jest WSZYSTKO.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-03-31 19:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest tu troszkę prawdy co do przewozu leków i ich magazynowania to bym się sprzeczał nie każdy ma auto przystosowane do przewozu medykamentów ale są i takie z izotermami i agregatami ! reszta się zgadza godz. pracy nadmiar obowiązków ostatnio cuda na kiju wymyślają jak by było ich za dużo w Toruniu i nie mieli co z 8-mio godzinnym czasem pracy robić
zdjecie uzytkownika
jajko - 2013-04-28 21:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wszystko dlatego że nie ma rynju wolnego, lekarstwa s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] drogie a jezdzimy za grosze. Bogacą sie komuchy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-21 21:16:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, pracuje ktoś teraz w FARMADA TRANSPORT? Jak sprawa wygląda z godzinami pracy? Jazda tylko w nocy, czy w dzień może też, bo tego nie napisaliście. Nocleg zapewniony (jakieś drobne na motel), czy w samochodzie? Myślicie, ze wezmą niedoświadczonego na stanowisko kierowcy, ledwo co zdałem prawo jazdy, ale na starych zasadach, więc mogę pracować jako kierowca.
zdjecie uzytkownika
jan - 2013-05-27 04:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w dzień i w nocy ale zatrudniają nawet osoby bez prawa jazdy.W Warzymicach jest taki jeden co stracił je i dalej jeździ.Nie wiem czy to normalne ale nikt z tym nic nie robi.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-25 21:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jan, a za jazde w nocy płaca jakos lepiej? Jezdzi sie więcej niz 9h dziennie? W ogóle farmada daje cos na nocleg, czy w samochodzie?
zdjecie uzytkownika
bollo - 2014-07-22 19:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem tak pracuje znam kogoś kto wozi towar po wawie z farmada ta firma to żenada obcinają co r [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle tylko dojada obowiązków i nic po za tym latasz w ciuszkach jak debil ta firma na psy schodzi tyle powiem nie jest warta zachodu !!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
alejeje - 2014-07-25 19:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale co tak obcinaja tym osobom jezdzacym w warszawie, jakich obowiazkow dodaja ? wiesz napsiz konkretnie to naprawde pomoze i jako osobie zaintersowanej zatrudnieneim w farmadzie. jeszcze mozesz napisac co zlego jest w tych ubraniach ktore sa ekwipunkiem tkaiego pracownika i musi w nim chodzic. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dawny kierowca - 2014-07-28 13:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [bollo - 2014-07-22 19:28:56]:
FARMADA TO CHYBA JAKAS PORAZKA POZDRAWIAM WSZYSTKICH KIEROWCÓW
zdjecie uzytkownika
moze nowy kierowca - 2014-09-01 17:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dlaczego porażka. ja szukam roboty jako kierowca, mam już sporą pulę praw jazdy i na prawdę lubię to robić. Myślałem, żeby sam założyć działalność, ale niestety jeszcze nie mam tyle kasy. Polecacie farmade, żęby tam dorobić czy nie da rady? dawny kierowca - napisz dlaczego taka porażka., bo jestem ciekaw.
zdjecie uzytkownika
benek - 2014-12-15 02:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koledzy, czy któryś z was tutaj się orientuje jakie prawko trza mieć aby starać się o zatrudnienie w Farmadzie? mam rodzinę na utrzymaniu, z pracy mnie zwolnili ale mam na szęście możliwosć podnieść swoje kwalifikacje i zrobić kolejne prawko jazdy ale nie wiem na co więc liczę że mi podpowiecie a to pozwoli nam stanąć na nogi.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FARMADA TRANSPORT SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy FARMADA TRANSPORT SP. Z O.O.?
Zadaj pytanie
x