Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FARMADA TRANSPORT SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie FARMADA TRANSPORT SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jan - 2013-05-27 04:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w dzień i w nocy ale zatrudniają nawet osoby bez prawa jazdy.W Warzymicach jest taki jeden co stracił je i dalej jeździ.Nie wiem czy to normalne ale nikt z tym nic nie robi.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-25 21:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jan, a za jazde w nocy płaca jakos lepiej? Jezdzi sie więcej niz 9h dziennie? W ogóle farmada daje cos na nocleg, czy w samochodzie?
zdjecie uzytkownika
bollo - 2014-07-22 19:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem tak pracuje znam kogoś kto wozi towar po wawie z farmada ta firma to żenada obcinają co r [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle tylko dojada obowiązków i nic po za tym latasz w ciuszkach jak debil ta firma na psy schodzi tyle powiem nie jest warta zachodu !!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
alejeje - 2014-07-25 19:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ale co tak obcinaja tym osobom jezdzacym w warszawie, jakich obowiazkow dodaja ? wiesz napsiz konkretnie to naprawde pomoze i jako osobie zaintersowanej zatrudnieneim w farmadzie. jeszcze mozesz napisac co zlego jest w tych ubraniach ktore sa ekwipunkiem tkaiego pracownika i musi w nim chodzic. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dawny kierowca - 2014-07-28 13:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [bollo - 2014-07-22 19:28:56]:
FARMADA TO CHYBA JAKAS PORAZKA POZDRAWIAM WSZYSTKICH KIEROWCÓW
zdjecie uzytkownika
moze nowy kierowca - 2014-09-01 17:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dlaczego porażka. ja szukam roboty jako kierowca, mam już sporą pulę praw jazdy i na prawdę lubię to robić. Myślałem, żeby sam założyć działalność, ale niestety jeszcze nie mam tyle kasy. Polecacie farmade, żęby tam dorobić czy nie da rady? dawny kierowca - napisz dlaczego taka porażka., bo jestem ciekaw.
zdjecie uzytkownika
benek - 2014-12-15 02:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koledzy, czy któryś z was tutaj się orientuje jakie prawko trza mieć aby starać się o zatrudnienie w Farmadzie? mam rodzinę na utrzymaniu, z pracy mnie zwolnili ale mam na szęście możliwosć podnieść swoje kwalifikacje i zrobić kolejne prawko jazdy ale nie wiem na co więc liczę że mi podpowiecie a to pozwoli nam stanąć na nogi.
zdjecie uzytkownika
PP Polkowice - 2015-01-15 19:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [benek - 2014-12-15 02:41:00]:
załóż działalność i kup samochód, wtedy pogadamy.
zdjecie uzytkownika
miterele - 2015-01-19 13:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko taka mozliwosc istnieje na zatrudnienie? prosze bardzo o dokladniejsze informacje co trzeba zreobic zeby zaczac pracowac dla farmady ? mysle ze jestem w stanie zalozyc dzialalnosc ale tak na prawde prosilbym o informacje dokladniejsze o tym, bo bez tego ani rusz. pogadamy juz teraz czy cos jeszcze musze zrobic?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-29 19:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przyszłych kandydatów do pracy szczerze ostrzegam. Poważnie się zastanówcie zanim zaczniecie pracę (współpracę) z tym kolchozem. Kupicie samochód, założycie firmę, a po dwóch latach znów będziecie musieli kupić auto bo postawią cię pod ścianą i stwierdzą że masz za mały samochód. Mnie już tak drugi raz chcą zrobić. Zaczynałem od fiata doblo (przystosowalem go do ich wymogów) a po zaledwie roku musiałem go sprzedać i kupić większy. Kupiłem transita h2l2 i również go dostosowałem i ledwo minęły dwa lata i znowu jest za mały. Auta oczywiście w kredycie a dyspozytor ma wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i się nie przejmuje. Zapierdzielam dwa kursy dziennie około 300 km od 4 rano do 16-17 i po opłaceniu wszystkiego zostaje na łapie 3 tysiące. Nic dodać nic ująć.
Poprostu nie polecam.
zdjecie uzytkownika
hops - 2015-02-05 03:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Faktycznie, jeśli to prawda, to ciężko wyjść na swoje, jednakże te 3 na rękę się ma, a ludzie w kraju pracuja za marne 1300 na rękę i musza jakos żyć. Jak oni rozwiązują sprawę paliwa, tankuje się na flotę? Oczywiście własna działalność to w tym wypadku konieczność, nie ma szans na umowe o pracę? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
hops - 2015-02-23 19:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt nic nie wie, bo czekam już dwa tygodnie na odpowiedź, a nawet ponad i zero odzewu, co mnie troche martwi. Chciałbym uniknąć zatrudnienia na własną działalność, bo zawsze to dodatkowe obowiązki i koszta. Trzeba pilnować opłacenia wszystkich składek, opłacić księgową i inne takie. Może jednak jest szansa na umowę o prace?
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-03-17 13:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonim - 2011-01-05 01:07:39]:
stawki porazka,robota oboz pracy zalezy jaki pkt przeladowczy non stop jakies wymagania ....masz okazje gdzies pojezdzic jedzij ale nie tu z mojego pkt chlopacy uciekli do dhl i ba jest lepiej niz tutaj
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-05-15 12:33:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie dziwiłbym się, że przełożeni mają tutaj jakieś wymagania względem pracowników, to chyba jest raczej normalne tak naprawde, że przełożeni mają wymagania. Nie wyolbrzymiajcie już tak wszystkiego, bo nie ma takiego powodu. Z ogłoszeń od nich wynika, że szukają ludzi do stałej współpracy, a nie na miesiąc czy dwa.
zdjecie uzytkownika
były - 2015-05-20 10:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Janek.... Hahaha chyba frajerów do współpracy szukają. Przełożeni to mogą wymagać wtedy kiedy mają coś konkretnego do zaoferowania. Stawki najgorsze na rynku, a wymagania HOHOHO. Ale myślę, że Ty nawiąż z nimi współpracę, najlepiej dalekofalową i odezwij się pod koniec roku, jaka zyskowność z tej współpracy Ci wyszła. Ja ze swej strony życzę Ci powodzenia:)
zdjecie uzytkownika
antyfarmada - 2015-06-08 11:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam(usunięte przez administratora) Farmada Katowice... je...a karierowiczka, nie mająca pojęcia o niczym. Skąd w ogóle ją wzięli to ja nie wiem!
zdjecie uzytkownika
kaśka90 - 2015-06-16 18:20:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę @antyfarmada że to nie twój biznes już co umie i oczym ma pojęcie kierowniczka, weź się lepiej człowieku skup na sobie i swojej pracy. firrma jest pracodawcą transportowym uczestniczącym w dużych projektach unijnych, to oznhacza duże szanse zawodowe ale jakoś tego nie mogłaś zauwazyć złociutka!
zdjecie uzytkownika
marcel - 2015-06-24 14:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, z takich nowych ciekawostek w tej śmiesznej firmie to wymyślili że agregaty na autach muszą mieć certyfikaty urządzenia lub świadectwo zakładu montującego xD. Śmiechu z tej firmy można tyle pociągnąć że w pale się nie mieści, od jakiegoś czasu muszą urządzeniem mobilnym skanować wszystkie paczki przy załadunku potem przy każdej aptece xD hehe wydali kupę kasy na to cholerstwo a mogli by kierowcą podwyżki zrobić ale nie po co, firma przecież taka biedna jest xD płacone mają od km, paczki i punktu ale nigdy się na koniec nie zgadza kasa jest przeważnie od 100zł do 200zł mniej niż powinno być dlatego że obcinają km i myślą że nikt nie zauważy niczego.....nie polecam próbujcie w innych firmach ale nie w tej, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
farmadowiec - 2015-06-27 10:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
a za chwilę wyjdzie zarządzenie, że wszyscy przewoźnicy mają chodzić w czerwonych majteczkach i posiadać wszystkie potrzebne certyfikaty unijne na te majteczki, bo jak nie..... natomiast pracownicy magazynu będą musieli nosić żółte stringi w niebieskie kropeczki, oczywiście również z certyfikatami i świadectwem jakości od producenta....
a ogólnie to wymyślanie coraz to nowych i coraz to bardziej głupich wymogów, które nie poprawiają na rynku wizerunku firmy, a wręcz przeciwnie.... Tak więc gratuluję Tym, którzy na takie genialne pomysły wpadają - a może byście tak zaczęli rozwiązywać bieżące problemy, które występują w firmie?? Pozdrawiam geniuszy farmadowych :D:D:D
zdjecie uzytkownika
Veni Vidi Vici - 2015-08-02 12:25:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Pozdrawiam dyspozytorów Farmada Katowice. Jesteście beznadziejni! Szczególnie ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-08-18 17:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie Przewoźnicy Farmada Transport czy szanowne towarzystwo wypełniło już kartoteki przetargowe??
zdjecie uzytkownika
metalowy stefan - 2015-08-28 13:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zupełnie nie rozumiem @gosc dlaczego nagle tutaj poruszasz temat kartotek przetargowych jak tu ludzie się tą firmą jako pracodawcą. dla wszystkich zainteresowanych zatrudnieniem u nich, na ich stronie internetowej jest formularz kontaktowy i namiary zajmują się dawaniem roboty w tej firmie, pozdrawiam i optymizmu życzę:*
zdjecie uzytkownika
panda - 2015-11-06 14:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile zarabiacie średnio na m-c już na czysto bo to mnie ciekawi najbardziej.
zdjecie uzytkownika
panda - 2015-11-06 14:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś odważy się pochwalić jak mało płacą czy narzekacie po to żeby odstraszyć potencjalnego konkurenta.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-11-10 13:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepiej zadzwoń do nich i się dowiedz, tylko jak podadzą Ci stawkę za km, to nie zapomnij dopytać się jaka stawka obowiązuje po korekcie paliwowej. Będziesz miał najpewniejsze dane:) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
oli - 2015-11-13 19:03:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja rowniez mam nadzieje, ze uzyskam jakies informacje na temat zarobkow tutaj, jestem doswiadczoymkierowca ,posiadam adekwatne uprawnienia oraz kursy, jezdzilem w kraju i poza jego granicami, @gosc mysle ze troche slabo by dzwonic z informacja ile daja kasy kierowcy, trzeba aplikowac i czekac jak zaprosza na rozmowe
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-12-15 18:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Farmada nie zatrudnia etatowych kierowców; musisz założyć działalność gospodarczą, kupić autko i świadczysz dla nich usługi. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Łuki - 2015-12-15 23:25:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie to bezsensowne podejście firmy.. ok, omijają podatki, człowiek bierze to na siebie, ale pytanie czy dzięki tej własnej działalności więcej zarabia? @gosc
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-01-09 11:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ŁUKI.... ta firma robi same bezsensowne posunięcia twierdząc, że są to rewelacyjne pomysły. Niestety ich oszczędności skończą się dla nich tragicznym brakiem transportu, choć jeszcze tego nie widzą, bo są ślepi :) Może wtedy kupią swoje samochody i będą zatrudniać swoich kierowców ;) Pozdrowionka
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-01-09 11:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy więcej zarabia?? myślę, że są większe wpływy (pamiętaj nieregularne wpływy, więc raz więcej raz mniej w zależności ile przejedziesz km), jednak na Twoich barkach spoczywa (zakładając że jeździsz sam i nie masz kierowcy): podatek od środków transportowych, ZUS, podatek dochodowy, podatek VAT, zakup samochodu (ratka), amortyzacja autka (bo przecież nie młodnieje), od początku trzeba myśleć o jego następcy (a więc odkładasz na następny samochód), noooo chyba że rzucisz się na NOWE, ale to na ratkę nie ma szans zarobku), regularne przeglądy agregatów chłodniczych, regularne przeglądy + naprawy samochodu..... dalej Ci wypisywać koszty?? Będą miesiące że zarobisz 5 tys. a będą miesiące że dołożysz z kieszeni 5 tys. bo np. rozwali Ci się coś w aucie i będziesz włosy z głowy rwał co zapłacić pierwsze ratkę za autko czy Zusik. I tyle w temacie, aaaaa jeszcze należy dodać polisy ubezpieczeniowe + polisy OCP, no i jeszcze parę innych papierków, które mało nie kosztują.
Inaczej rzecz wygląda jeśli masz bogatych rodziców i w prezencie kupią Ci ciężarówkę:) wtedy odpada Ci ratka za autko, reszta pozostaje bez zmian :)
zdjecie uzytkownika
pomtek - 2016-01-10 00:38:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to za każdy kilometr jest płacone. Przy dużej ilości zrobionych kilometrów wychodzi całkiem sensowna stawka, powyżej 4000 złotych na pewno.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-01-10 18:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pomtek.... przy jak dużej ilości?? Pojęcie DUŻA jest względne, możesz konkrety??
po 2. Przy jakiej stawce za km (pusty/pełny)
To chyba najważniejsze podstawowe dane z których możemy zacząć liczyć zyskowność i Twoje wyliczenie powyżej 4 tys.
Jeżeli chodzi o Farmadę, to na ilość przejechanych km nie masz kompletnie wpływu, a na płatność za nie to taki przelicznik jak w FM-ie kiedyś, a więc 1 km=900 m...
A w ogóle to rozpisz mi konkretnie na czynniki z czego Ci wyszło te 4 tysiące, bo strasznie mnie to ciekawi:)
Pozdrawiam ;-) i liczę na dalszą merytoryczną rozmowę:)
zdjecie uzytkownika
irek - 2016-01-12 15:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gosc co prawda nie ze mną miała być dyskusja, ale Twój komentarz mnie zainteresował. Nie rozumiem tego 1km=900m.. czyżby firma zaniżała przejechaną trasę, by płacić mniej pracownikowi
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-01-13 10:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dokładnie tak to działa, czyli: robisz trasę, która wg licznika i gps-u (ich gps-u nadmieniam) wyniosła np. 350 km, a wg ich systemu ta trasa wynosi 280 km i za tyle Ci zapłacą, czyli 70 km masz w plecy na 1 TRASIE!!!! Próba wyjaśnienia, że ich system jest kulawy kończy się słowami: "proszę złożyć reklamację". Reklamacja nigdy nie została rozpatrzona pozytywnie. Koniec kropka.
zdjecie uzytkownika
kolzek - 2016-01-17 03:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gosc może więc należałoby się zwrócić do kogoś z góry aby usprawnili ten system, albo pokazywali wam te trasy. Jednak dobrze,że przynajmniej dają umowy o pracę.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2016-01-20 17:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czesc, jak czytam te wasze wypociny to wg mnie sa tu moze z dwie osoby ktore wspolpracuja z ta firma na zasadzie umowy transportowej.
1. Trzeba miec własny samochód nie starszy niz 5 lat z agregatem izoterma obdiorami sanepidu i papierologia.
2. Umowe o prace to moze dac przewożnik jak ma wiecej niz jedna trase.. i ktos bedzie dla niego pracowac..choc i to watpie bo pieniadze z tego "interesu" sa tak małe ze ciezko znalezc 1100zł zeby wydac za pracownika w BŁOTO, chyba ze ktos chce za 1300zł na reke jezdzic od 4-5 do 17 plus soboty do poludnia cały miesiac to moze i umowe dostanie...
3. Jesli ktos chce inwestowac w samochód i osprzęt do tego samochodu ok. 45 tys. zł (kwota przy aucie uzywanym 2-3 letnim, takim ktore jeszcze troche pojezdzi) i na koniec miesiaca zobaczyc(oczywiscie jak sam bedzie jezdzil i obslugiwal trase) ze zarobil 2600zł-3500zł to nie wiem czy nie lepiej isc na strefe pracowac za 2000tys. zł na reke 8h dziennie i miec swięty spokoj:)
4. Kolejna sprawa jest taka i to sie tyczy kazdej firmy czy to leki czy kurierka, ze dochodowe trasy sa nieosiagalne, bo kazdy kto taka ma to jej pilnuje i nie oddaje.. wiec sa zajete juz.

Pozdrawiam i radze dobrze sie zastanowic czy jest sens tyle pieniedzy inwestowac.. zeby miec taka prace..
5.
zdjecie uzytkownika
Rysio - 2016-01-27 19:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co słychać w poszczególnych oddziałach dużo przewożników się zwalnia ,ciekawe kim ich zastąpią .Ogłoszenia wiszą a chętnych brak ...
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-01-27 23:34:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż na opinię sobie zapracowali w ostatnim czasie.... myśleli pewnie, że przewoźnicy to debile i za darmo będą jeździć, a tu proszę - pstryczka w nos dostali solidnego..... i bardzo dobrze, teraz niech sami sobie kupią autka i śmigają :) i zarabiają fortuny.... hehehehe
a teraz nie będzie im już tak łatwo złapać nowych, bo renoma poszła w świat....
cóż za głupotę i brak kompetencji płaci się srogą karę!!!
zdjecie uzytkownika
dostawca - 2016-01-28 17:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM OPINIE OPINIE DYSKUSJE I CO Z TEGO JESTEM KIEROWCĄ OD KILKU LAT WYKONUJE USŁUGI DLA FARMADY NIKT DO NICZEGO MNIE NIE ,ZMUSZA NIE BIJE ,NIE ŁAMIE KOŁEM W KAŻDEJ CHWILI MOGĘ ROZWIĄZAĆ UMOWĘ ,PŁACZE DO NICZEGO NIE PROWADZĄ JEDYNYM SPOSOBEM BY COŚ ZMIENIĆ JEST ZAŁOŻENIE ZWIĄZKÓW ZAWODOWYCH TYLKO W TEN SPOSÓB MOŻEMY STAĆ SIĘ PARTNEREM DO ROZMÓW Z ZARZĄDEM FARMADY PRAWO DAJE NAM TAKĄ MOŻLIWOŚC FIRMA BĘDZIE MUSIAŁA DAĆ NA DZIAŁALNOŚĆ ZWIĄZKÓW PIENIĄDZE WTEDY WYNAJĘCIE PRAWNIKA DO KTÓREGO BĘDZIEMY MOGLI SIĘ ZWRÓCIĆ BĘDZIE ŁATWIEJSZE MOŻE TO POZWOLI UKRÓCIĆ PODSUWANIE DO PODPISU DZIWNYCH KARTECZEK NA PRZYKŁAD ZOBOWIĄZUJĄCYCH NAS DO WYWOZU TOWARU JEŚLI JEGO ILOŚĆ PRZERASTA NASZE MOŻLIWOŚCI DANEGO DNIA CZYNNI KIEROWCY WIEDZA CO MAM NA MYŚLI ,ROZWIĄZAĆ SPRAWĘ REKLAMACJI PRZESTAŃMY BYĆ KASOWANI ZA REKLAMACJE APTEKA POWINNA ZWROT ZAPAKOWAĆ A MY MAMY GO DOSTARCZYĆ,ZBIERANIE PIENIĘDZY KWOTY KTÓRE WOZIMY SĄ CHORE DO BANKU TAKIE PIENIĄDZE DOSTARCZA FIRMA OCHRONIARSKA TY STRACISZ ŻYCIE BRONIĄC TEGO CO NOŚISZ W KIESZENI IDAC DO BANKU ALBO TWOJE DZIECI BĘDĄ JADŁY SUCHY CHLEB BO TATA SPŁACA FARMADE,KWESTIA WYNAGRODZEŃ JESTEŚMY DLA FIRMY NA WYŁĄCZNOŚĆ CORAZ TO WYŻSZE WYMAGANIA ODNOŚNIE TABORU TO WSZYSTKO KOSZTUJE SAMO WPROWADZENIE MOBILNYCH ZABRAŁO KAŻDEMU Z NAS CZAS ZA KTÓRY NIKT NAM NIE PŁACI,NIE WSKAZUJĄC PALCEM NIKOGO KONKRETNEGO W FIRMIE SZERZY SIĘ KOLESIOSTWO LICZĄ SIĘ PRYWATNE INTERESY I ZNAJOMOŚCI,BRAK ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA POPEŁNIANE BŁĘDY ZAMIATANIE PROBLEMÓW POD DYWAN, KTO PAMIĘTA KIEDY KTOŚ Z FIRMY ROZMAWIAŁ Z KIEROWCAMI DYSPOZYTORZY SĄ JAK FILTRY NIE PRZEPUSZCZĄ ŻADNEGO BRUDU DO ZARZĄDU O LIDERACH PUNKTÓW PRZEŁADUNKOWYCH NIE WSPOMNĘ ZERO KOMPETENCJI ,A CO DO LIDERÓW MORZE KTOŚ MA WIEDZE CO NALEŻY DO ZAKRESU OBOWIĄZKÓW
zdjecie uzytkownika
Były - 2016-01-28 22:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak to mobilne coś zabrały?! Przecież to są najlepsze urządzenia na świecie, które dają KORZYŚCI! Powinniście dopłacać do tego, że możecie je wozić ze sobą! A biada tym, którzy będą narzekać - od razu pojawi się konieczność "szkolenia" z osobą, która normalnie siedzi za ciepłym biurkiem i będzie Wam mówić jak to cudownie macie z mobilnym i ile to przewspaniałych korzyści wszyscy z tego mają!
zdjecie uzytkownika
GoscNiezadowolony - 2016-01-29 15:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Żenujące stawki, ogolnie firma, ktora myslę,że wkrótce będzie miała ogromny problem ze znalezieniem przewoźników. Skoro stawki wynoszą 4.5 zł za punkt , 0,60 gr za jedną jednostkę ładunkową i 0.45 gr. za każdy kilometr a na kilometrach ci uwalają non stop po 20-30 km na jednym kółku. Wiem, że niektórzy mają stałe stawki 1.4 zł za kilometr, ale są też tacy co mają miesięczny ryczałt.
Widać,że kierowcy na północy PL się postawili bo szukają przewoźników chyba do 5 czy 6 lokalizacji.

Życzę im powodzenia.

Chętnie bym wziął dyspozytora w trasę od 5 do 18 to by zobaczył ...
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2016-01-30 12:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich
Co myślicie o korekcie paliwowej? Tną nas aż miło, ciekawe dlaczego na ostatnich fakturach już nie ma jej ujętej czyżby było coś nie tak z jej obliczaniem.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-02-01 13:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kierowca.... a poznałeś NOWĄ korektę paliwową od lutego obowiązującą?? Ta dopiero Cię rozp.....
zdjecie uzytkownika
Rysio - 2016-02-02 20:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ,właśnie jak wygląda nowa korekta paliwowa ?Może ktoś już wie ?
zdjecie uzytkownika
lysy - 2016-02-02 21:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do zarzadu Farmady-Przesłanie ,krotkie i na temat KIJ MA DWA KONCE!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2016-02-03 11:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jest jakaś jedna wielka patologia!!! Jak oni mogą nas tak wykorzystywać i oszukiwać na każdym kroku?! Mobilne, ucinane kilometry, korekty paliwowe! Jeszcze się zdziwią jak nikt nie będzie chciał jeździć w tej śmiesznej pseudo firmie...
zdjecie uzytkownika
przewoznik - 2016-02-03 12:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobrze, dobrze, niech Farmada fika dalej do przewoźników, niech dalej ich szmaci i w d.... ma, FM też swojego czasu fikał i wyfikał. Tak samo skończą Ci pseudo-spedycja. Na plecach będzie Zarząd sobie wywoził towar z magazynów, już za chwilkę. Fikanie jeszcze nikomu na zdrowie nie wyszło, a skoro wg nich jedynym kosztem przewoźników jest paliwo które tanieje, to życzę powodzenia znajomości branży transportowej. Paliwo w dół = stawka w dół, a gdzie koszty, które od nowego roku poszły drastycznie w górę.... Nie wiem jak Wy, ale ja zabieram samochody, bo zestawem po 2,56 po nowej korekcie (bez zwrotu Viatolla, autostrad i z pociętymi km) to jeździć nie zamierzam. Szanuję swoją firmę i dbam o jej płynność, a nie zamierzam za chwilę zostać bankrutem. Jak się okazuje PRZEWOŹNIK potrafi liczyć szanowny Zarządzie i Dyrekcjo Farmady. Przewoźnik to nie debil!!!
zdjecie uzytkownika
Niezadowolony - 2016-02-07 14:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie czy cos wiecie na ten temat ze znowu każą zmieniać auta na nie starsze niż 2011 r.
To prawda czy jakaś plotka?
zdjecie uzytkownika
przewoźnik - 2016-02-08 17:10:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niezadowolony... a w jakim to oddziale wpadli na taki genialny pomysł??
zdjecie uzytkownika
Niezadowolony - 2016-02-11 17:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytam czy to prawda czy plotka obiło misie o uszy ze we Wrocławiu wymyślili takie rzeczy.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie FARMADA TRANSPORT SP. Z O.O.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FARMADA TRANSPORT SP. Z O.O.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert