Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FARMADA TRANSPORT SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie FARMADA TRANSPORT SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-20 22:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
przecież to firma która zajęłaby trzecie miejsce na trzy klasyfikowane jeżeli hociłoby o zarobki, czy przygotowanie do kierowania firmą. Reszte sami sobie dodajcie. Dla mnie słowami piosenki: "Wielkie nic w siebie zapatrzone, wielkie ...."
zdjecie uzytkownika
and - 2011-10-31 21:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć
zgadzam sie w pełni z Twoja opinia.
interesują mnie samochód i teren, zakres pracy i stawki(czynniki wynagrodzenia - kilometrówka lub punkty paczki itd.
zdjecie uzytkownika
prawda - 2012-05-11 19:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to porażka. [usunięte przez moderatora]. FARMADA- ŻENADA. w tym zawarte jest WSZYSTKO.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-03-31 19:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest tu troszkę prawdy co do przewozu leków i ich magazynowania to bym się sprzeczał nie każdy ma auto przystosowane do przewozu medykamentów ale są i takie z izotermami i agregatami ! reszta się zgadza godz. pracy nadmiar obowiązków ostatnio cuda na kiju wymyślają jak by było ich za dużo w Toruniu i nie mieli co z 8-mio godzinnym czasem pracy robić
zdjecie uzytkownika
jajko - 2013-04-28 21:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wszystko dlatego że nie ma rynju wolnego, lekarstwa s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] drogie a jezdzimy za grosze. Bogacą sie komuchy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-21 21:16:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, pracuje ktoś teraz w FARMADA TRANSPORT? Jak sprawa wygląda z godzinami pracy? Jazda tylko w nocy, czy w dzień może też, bo tego nie napisaliście. Nocleg zapewniony (jakieś drobne na motel), czy w samochodzie? Myślicie, ze wezmą niedoświadczonego na stanowisko kierowcy, ledwo co zdałem prawo jazdy, ale na starych zasadach, więc mogę pracować jako kierowca.
zdjecie uzytkownika
jan - 2013-05-27 04:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w dzień i w nocy ale zatrudniają nawet osoby bez prawa jazdy.W Warzymicach jest taki jeden co stracił je i dalej jeździ.Nie wiem czy to normalne ale nikt z tym nic nie robi.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-25 21:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jan, a za jazde w nocy płaca jakos lepiej? Jezdzi sie więcej niz 9h dziennie? W ogóle farmada daje cos na nocleg, czy w samochodzie?
zdjecie uzytkownika
bollo - 2014-07-22 19:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem tak pracuje znam kogoś kto wozi towar po wawie z farmada ta firma to żenada obcinają co r [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle tylko dojada obowiązków i nic po za tym latasz w ciuszkach jak debil ta firma na psy schodzi tyle powiem nie jest warta zachodu !!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
alejeje - 2014-07-25 19:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale co tak obcinaja tym osobom jezdzacym w warszawie, jakich obowiazkow dodaja ? wiesz napsiz konkretnie to naprawde pomoze i jako osobie zaintersowanej zatrudnieneim w farmadzie. jeszcze mozesz napisac co zlego jest w tych ubraniach ktore sa ekwipunkiem tkaiego pracownika i musi w nim chodzic. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dawny kierowca - 2014-07-28 13:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [bollo - 2014-07-22 19:28:56]:
FARMADA TO CHYBA JAKAS PORAZKA POZDRAWIAM WSZYSTKICH KIEROWCÓW
zdjecie uzytkownika
moze nowy kierowca - 2014-09-01 17:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dlaczego porażka. ja szukam roboty jako kierowca, mam już sporą pulę praw jazdy i na prawdę lubię to robić. Myślałem, żeby sam założyć działalność, ale niestety jeszcze nie mam tyle kasy. Polecacie farmade, żęby tam dorobić czy nie da rady? dawny kierowca - napisz dlaczego taka porażka., bo jestem ciekaw.
zdjecie uzytkownika
benek - 2014-12-15 02:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koledzy, czy któryś z was tutaj się orientuje jakie prawko trza mieć aby starać się o zatrudnienie w Farmadzie? mam rodzinę na utrzymaniu, z pracy mnie zwolnili ale mam na szęście możliwosć podnieść swoje kwalifikacje i zrobić kolejne prawko jazdy ale nie wiem na co więc liczę że mi podpowiecie a to pozwoli nam stanąć na nogi.
zdjecie uzytkownika
PP Polkowice - 2015-01-15 19:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [benek - 2014-12-15 02:41:00]:
załóż działalność i kup samochód, wtedy pogadamy.
zdjecie uzytkownika
miterele - 2015-01-19 13:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko taka mozliwosc istnieje na zatrudnienie? prosze bardzo o dokladniejsze informacje co trzeba zreobic zeby zaczac pracowac dla farmady ? mysle ze jestem w stanie zalozyc dzialalnosc ale tak na prawde prosilbym o informacje dokladniejsze o tym, bo bez tego ani rusz. pogadamy juz teraz czy cos jeszcze musze zrobic?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-29 19:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przyszłych kandydatów do pracy szczerze ostrzegam. Poważnie się zastanówcie zanim zaczniecie pracę (współpracę) z tym kolchozem. Kupicie samochód, założycie firmę, a po dwóch latach znów będziecie musieli kupić auto bo postawią cię pod ścianą i stwierdzą że masz za mały samochód. Mnie już tak drugi raz chcą zrobić. Zaczynałem od fiata doblo (przystosowalem go do ich wymogów) a po zaledwie roku musiałem go sprzedać i kupić większy. Kupiłem transita h2l2 i również go dostosowałem i ledwo minęły dwa lata i znowu jest za mały. Auta oczywiście w kredycie a dyspozytor ma wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i się nie przejmuje. Zapierdzielam dwa kursy dziennie około 300 km od 4 rano do 16-17 i po opłaceniu wszystkiego zostaje na łapie 3 tysiące. Nic dodać nic ująć.
Poprostu nie polecam.
zdjecie uzytkownika
hops - 2015-02-05 03:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Faktycznie, jeśli to prawda, to ciężko wyjść na swoje, jednakże te 3 na rękę się ma, a ludzie w kraju pracuja za marne 1300 na rękę i musza jakos żyć. Jak oni rozwiązują sprawę paliwa, tankuje się na flotę? Oczywiście własna działalność to w tym wypadku konieczność, nie ma szans na umowe o pracę? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
hops - 2015-02-23 19:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt nic nie wie, bo czekam już dwa tygodnie na odpowiedź, a nawet ponad i zero odzewu, co mnie troche martwi. Chciałbym uniknąć zatrudnienia na własną działalność, bo zawsze to dodatkowe obowiązki i koszta. Trzeba pilnować opłacenia wszystkich składek, opłacić księgową i inne takie. Może jednak jest szansa na umowę o prace?
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-03-17 13:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2011-01-05 01:07:39]:
stawki porazka,robota oboz pracy zalezy jaki pkt przeladowczy non stop jakies wymagania ....masz okazje gdzies pojezdzic jedzij ale nie tu z mojego pkt chlopacy uciekli do dhl i ba jest lepiej niz tutaj
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-05-15 12:33:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie dziwiłbym się, że przełożeni mają tutaj jakieś wymagania względem pracowników, to chyba jest raczej normalne tak naprawde, że przełożeni mają wymagania. Nie wyolbrzymiajcie już tak wszystkiego, bo nie ma takiego powodu. Z ogłoszeń od nich wynika, że szukają ludzi do stałej współpracy, a nie na miesiąc czy dwa.
zdjecie uzytkownika
były - 2015-05-20 10:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Janek.... Hahaha chyba frajerów do współpracy szukają. Przełożeni to mogą wymagać wtedy kiedy mają coś konkretnego do zaoferowania. Stawki najgorsze na rynku, a wymagania HOHOHO. Ale myślę, że Ty nawiąż z nimi współpracę, najlepiej dalekofalową i odezwij się pod koniec roku, jaka zyskowność z tej współpracy Ci wyszła. Ja ze swej strony życzę Ci powodzenia:)
zdjecie uzytkownika
antyfarmada - 2015-06-08 11:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam(usunięte przez administratora) Farmada Katowice... je...a karierowiczka, nie mająca pojęcia o niczym. Skąd w ogóle ją wzięli to ja nie wiem!
zdjecie uzytkownika
kaśka90 - 2015-06-16 18:20:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę @antyfarmada że to nie twój biznes już co umie i oczym ma pojęcie kierowniczka, weź się lepiej człowieku skup na sobie i swojej pracy. firrma jest pracodawcą transportowym uczestniczącym w dużych projektach unijnych, to oznhacza duże szanse zawodowe ale jakoś tego nie mogłaś zauwazyć złociutka!
zdjecie uzytkownika
marcel - 2015-06-24 14:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, z takich nowych ciekawostek w tej śmiesznej firmie to wymyślili że agregaty na autach muszą mieć certyfikaty urządzenia lub świadectwo zakładu montującego xD. Śmiechu z tej firmy można tyle pociągnąć że w pale się nie mieści, od jakiegoś czasu muszą urządzeniem mobilnym skanować wszystkie paczki przy załadunku potem przy każdej aptece xD hehe wydali kupę kasy na to cholerstwo a mogli by kierowcą podwyżki zrobić ale nie po co, firma przecież taka biedna jest xD płacone mają od km, paczki i punktu ale nigdy się na koniec nie zgadza kasa jest przeważnie od 100zł do 200zł mniej niż powinno być dlatego że obcinają km i myślą że nikt nie zauważy niczego.....nie polecam próbujcie w innych firmach ale nie w tej, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
farmadowiec - 2015-06-27 10:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a za chwilę wyjdzie zarządzenie, że wszyscy przewoźnicy mają chodzić w czerwonych majteczkach i posiadać wszystkie potrzebne certyfikaty unijne na te majteczki, bo jak nie..... natomiast pracownicy magazynu będą musieli nosić żółte stringi w niebieskie kropeczki, oczywiście również z certyfikatami i świadectwem jakości od producenta....
a ogólnie to wymyślanie coraz to nowych i coraz to bardziej głupich wymogów, które nie poprawiają na rynku wizerunku firmy, a wręcz przeciwnie.... Tak więc gratuluję Tym, którzy na takie genialne pomysły wpadają - a może byście tak zaczęli rozwiązywać bieżące problemy, które występują w firmie?? Pozdrawiam geniuszy farmadowych :D:D:D
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FARMADA TRANSPORT SP. Z O.O.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy FARMADA TRANSPORT SP. Z O.O.?
Zadaj pytanie
alert