brak logo

S.I. "Naprzód"

Kraków

Opinie o S.I. "Naprzód"

Vera 2016-02-13 12:35
Mam grupe umiarkowaną ...ile gdzin pracuje pracownik z grupą 7gdz dziennie czy 8 dziennie??
1
Vera 2016-02-13 13:11
salowa z grupa umiarkowana ..ile pracuje godzin tygodniowo ? 40 gdz czy 35 gdz .?
3
matteo 2016-02-28 21:39
w zielonych koszulkach same dziadki i nygusy smierdzace
2
UDSK 2016-03-08 13:46
W UDSK Białystok stanowisko kierownika "Naprzód" obejmuje osoba która jest nie kompetentna a także nie ma poszanowania dla pracowników. Wiec proszę szanowne naczelne Kierownictwo o zwolnienie tej osoby ponieważ ta osoba zagraża reputacji
Szpitala jak i państwa Firmy. Większość pracowników nie jest wstanie rozwiązać problemów związanych z pracą co ostatecznie może skutkować zerwaniem kontraktu szpitala z państwa firmą ze wzgledu na nie spełnienie warunków kontraktu
5
pracownik firmy Kraków 2016-04-15 15:16
Nie płacą na czas,brak umów,praca na czarno nie zapłacone składki od lipca. Dyrekcja uczelni głucha i niema,kogo wy wpuściliście, pozwalacie na to skandal,nikogo nie obchodzi los tych ludzi.
"Pani kierownik" - baba ze wsi - pracownik obslugi traktuje nas jak poganiaczy murzyni lepiej trakuje sie. wydziera sie na kazdego jakby była kims waznym. a jest nikim zupelne dno tu pracuja schorowani ludzie z grupami ktorzy tez maja swoja godnosc
2
salowa 2016-05-02 20:21
W Juraszu brygadzistka Sylwia to osoba która to stanowisko objęła chyba bo znajomości. Z pracy wychodzi o 14 bo spieszy się do domu a pracowników zbywa , bo nie ma czasu. Faworyzuje swoje pupilki z Inowrocławia, zwłaszcza te które dobrze kablują. W stosunku to sprzatających chamska i bezczelna , chyba że potrzebuje by ktoś przyszedł na zastępstwo to ton się zmienia. Kłamie pracownikom w żywe oczy , o środkach nie ma pojęcia, podważa zdanie kierowniczki Małgosi w obecności pracowników. Wioletka druga brygadzistka została przydzielona do szkoleń...hmmm ma szkolić z kablowania i donosicielstwa? Jak pracownik który pracuje 6 miesięcy ma szkolić innych? Dramat jakiś.. Panie Dyrektorze prosimy o zmiany!
4
nieznana 2016-05-03 07:13
firma napszód byłam w szpitalu 5 dni teraz mówią mi że tobyło szkolenie i nie chcą mi zapłacić naginałam za 3 czy to może być prawdą?
1
Kolega 2016-05-19 11:28
Witam w Gdańsku pracował kolega o imieniu Tomek . Pamięta ktoś jego nazwisko
4
mala 2016-06-02 10:12
w maju tez nie dostalam wyplaty bo kierowniczka powiedziala ze kadrowa zapomniala przelac potem okazalo sie ze moja wyplate nie przelala tylko dala dla komornika i darmo robilam caly miesiac.
1
isia 2016-06-03 22:40
ludzi nie wytrzymam firma placi jak chce a gdy pytasz o swoja kase zbywaja cie robia z nas glupich pan kierownik obros w piorka stal sie bezczelny co za bagno brak szacunku dla ludzi ktorzy notabene na nich pracuja zycze abyscie pospadali z tych stolkow irek sylwia magazynier maly do dupy z wami
4
PRACOWNIK 2016-09-02 16:00
Ta firm to jakaś porażka,szpital MINSK MAZ kierowniczka EDYTA SKOWRON jest to typ kobiety OSZUSTKI ignoruje ludzi ,środki czystości nie dozwolone dla ludzi ,brak ludzi do pracy a wynagrodzenie 5 zł a do tego na czas nie płacą MASAKRA Z DALEKA OD TEJ FIRMY PRACUJĄ LUDZIE UPOŚLEDZENI
3
wiesław 2016-09-04 14:21
Piszesz bzdury, kierownictwo jest jak najbardziej ok i podziwiam jak oni wytrzymują z "hołotą" ktorą muszą zarządzać . Myślę że conajmniej 1/3 nadaje się do zwolnienia ale z braku ludzi na ich miejsce musza tolerować ludzi olewających pracę , nadużywających alkohol, co poniektórzy wyglądają jak kloszardzi, aż dziwię się że szpital to toleruje, bo jakby nie patrzeć to też ich "wizytówka" .
2
salowa 2016-09-15 12:45
A ja pracuje w gdansku na zaspie. kierownicy sa super dwoja sie i troja zeby było ok a jak jest cos nie tak to zaraz to wyjasniaja. a praca jaka jest kazdy wie robic trzeba
Syka 2016-09-22 06:13
Ja pracuje w Gdansku i jestem naprawde bardzo zadowolona nikt sie tu nas nie czepia kierownictwo naprawde bardzo stara sie kazdemu pracownikowi pojsc na reke i to w kazdej kwesti rozumieja ze czasem trzeba odpoczac wiec nawet przerwy sa tu bez jakiegokolwiek limitu czasowego osobiscie nie pracowalam nigdy w lepszej firmie i poreczam ze pisze to zwykla pracownica i nie wzielam za te wychwalanie zadnej lapowki faktem tylko jest ze srodkow brakuje ale my jako ludzie tu sprzatajacy jestesmy traktowani naprawde z ogromnym szacunkiem polecam ta firme
1
isia 2016-09-26 13:58
co z kierownictwem w juraszu moze w koncu ktos odpowiedzialny zrobi tu porzadek co ze skladkami do zusu czy beda placic bo dotychczas to kpina moze tak inspekcja pracy albo lepiej nik ja o tym mysle i nie jestem jedyna
1
xxxxxx 2016-09-29 16:38
witam się dziwie ze ta firma jeszcze w szpitalu istnieje Jurasza jak brygadziści i kierownictwo na wszystko przymyka oko pozwala hmmm ostatnio byłam wczoraj zdziwiona jak poszłam po odkurzać około 12 do maszyn i zestalam tego pana z pralni grubego chyba Mirek ledwo trzymał się na nogach a na stole stały 2 puszki piwa i ten smród jego no w szoku byłam a co dopiero się wyprawia tam w wekendy
1
zuza 2016-09-29 18:42
tak to prawda ze pije a najczęściej w weekendy i ze swoim kolega andrzejem sama to widzę ale głupi ma szczęście ktoś powinien zgłosić go na policje
2
Agata 2016-10-06 21:41
Zadane premie sciema klamia bo ludzi brak do pracy
3
ola 2016-10-10 23:46
jeszcze ten z pralni pije grubas mirek i ten z maszyny andrzej i taki pracuje
2
panda 2016-10-12 13:14
No dobrze, ale wieci ejakich średnich zarobków może się spodziewać junior logistics planner?
1
naprzod 2016-11-20 16:54
same pijaki w pralni siedzą w Juraszu Bydgoszcz jeden został zwolniony wysoki chyba Andrzej przez Adriana bardzo dobrze gnojowi jeszcze został grubas Mirek tam w weekendy powinien brygadzista być lub kierownictwo by była Sylwia to by był pozadek z pijakami.i na ulice pasożyty darmozjady
2
Biały Murzyn 2016-12-09 21:35
Chamska firma, kierowniczka w szpitalu nie ma studiów o kierunku zarządzanie, ona była pielęgniarką za komuny i ona myśli, że ona umie rządzić, ale ona nawet grafiku nie umie zrobić . Pracowników którzy mają ryj i krzyczą ona się boi, bo oni pracowali dawniej pod szpital i mają umowy na stałe i nie można ich łatwo zwolnić albo mają grupy i firma na nich zarabia, ale ona ma pysk na tych grzecznych i miłych pracowników którzy są na śmieciówkach. Ta pseudo kierowniczka z pracownikami zachowuje jak oficer ze Związku Radzieckiego, który myśli że jest bogiem, ale jakikolwiek sierżant amerykański kopnie go w tyłek .
2
nikt 2016-12-15 16:01
Firma to nik inny jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wypłacają wypłat na czas i okłamuja na godzinach ; zadnego szacunku dla pracowników a same pracowały jako salowe a teraz wielkie kierowniczki do niczego.Towaru nigdy nie ma a nadodatek na pół z wodą dadzą na dnie butelki i jeszcze każą oszczędzać. WIELKI ZŁODZIEJE
4
wesoły romek 2017-01-05 11:35
Oddział Bydgoszcz Szpital uniwersytecki nr 1 . Bałagan i syf wszędzie. Ludzie odchodzą sami lub są zwalniani. Kierownik Irek na zwolnieniu od psychiatry. Sprzątaczki nie wyrabiają się z robotą. Brak środków czystości. Nowa pani kierownik stosuje mobbing. Grozi pracownikom karami finansowymi. Kiedy to się skończy ???
4
salowa 2017-01-14 23:26
Jestem pracownikiem firmy ,,NAPRZÓD GDANSK ZASPA tam co sie dzieje to straszne tam na dzień dzisiejszy to zwalniaj ludzi pomału wszystkich coś strasznego tam Pijaki maja lepsze przywileje niż dobry pracownik, pani brygadzistka to leni nic nie robi tylko rządzi się jak by była prezesem tej firmy, kierownistwo to w porządku ale co sie dzieje teraz to makabra
10
młoda 2017-01-20 20:00
jeden wielki syf
2
Dr 2017-01-21 19:53
Chyba w Gdańsku kończy im się kontrakt
4
Renatka P 2017-01-28 18:49
Firma Naprzod to jedna z najgorszych firm jakie moga byc pracuje w Szpitalu w Zgierzu wlasnie dla tej firmy ludzi tam traktuje sie jak woly robocze pracujace dzien po dniu po 11 godzin i ostatnio kierowniczka zrobila zebranie i oswiadczyla ze na formularzach jakie nam dala mamy wpisywac o godzine mniej bo za jedzenie sniadania firma placic nie bedzie!Czy tak postepuje uczciwy pracodawca?Wiecznie slyszymy jedynie szykany i straszenie zwolnieniem ale juz niedlugo ....
3
mlody 2017-02-05 17:23
szpital jurasz. chyba juz smieciowisko. brudne oddziały myte rozcieczonymi plynami woda. brak obsady. transport juz od stycznia tragedia. brygadzisci wioletka. kulpa i arletka oraz tomek ochap chociaż powinni skonczyc bo z mysleniem ciężko no ale teraz uchybienia bede nagrywac i do telewizji igazet wysylac moze kontroling sie obudzi a dyrekcja rozumu dostanie.
3
mlody 2017-02-05 17:43
wyplaty o 100mniej a goska z ireczkiem papiery wyworza o 19czy 21maja cos na sumieniu a potem ide po urlop 11dni starego mam a balkonik mi mowi ze 0 to co sie z nim podzialo jak nie wykorzystalem. tragedia mam nadzieje ze to juz koncowka tej firmy w tym szpiatalu i tej bzdurnej ekipy brygadzistow.ktorzy zamiast pracy 8godzin siedza i pierdza u siebie w pomieszczeniu i jak juz wyjda to tylko poniuchac i donosic. jak psy sledcze.
4
mati 2017-02-05 18:17
ja z ta firma sie pozegnalem robilem za dlugo sami oszusci z kierownistwa. mysla ze ludzie to bydlo rolne. o szacunku do ludzi. pozdr dla brygadzisty tranaportu marka no juz bylego bo jak juz ktos jest bardziej ogarniety i pojetny i robi zeby grupa byla zgrana i wszystko gralo no to tacy ludzie sa nie wygoni dla firmy. lepiej leni trzymac ktorzy nie maja o niczym pojecia i jak brak ludzi to nawet nie pomoga. marku marnujesz sie ta i artur rowniez 2najbardziej ogarnietych kolesi w transporcie. bo grzegorz no wlasnie on pewnie sam nie wie co tam robi
4
mati 2017-02-05 18:34
a w Inowrocławiu tez bylo takie szmaciarstwo jak w juraszu pewnie szpital ich wyrzuci. trzymam kciuki pod szpital jak chlopacy wroca beda mnieli lepiej bo narazie firma sie ze szpitala smieje i z dyrekcji szpitala bo robia wszystko na odwrót to co dyrekcja im karze szpital chce pelna osade a oni wszystkie zleceniowki aut. i tak dyrektor szpital sobie daje na glowe pluc
2
mati 2017-02-05 18:34
a w Inowrocławiu tez bylo takie szmaciarstwo jak w juraszu pewnie szpital ich wyrzuci. trzymam kciuki pod szpital jak chlopacy wroca beda mnieli lepiej bo narazie firma sie ze szpitala smieje i z dyrekcji szpitala bo robia wszystko na odwrót to co dyrekcja im karze szpital chce pelna osade a oni wszystkie zleceniowki aut. i tak dyrektor szpital sobie daje na glowe pluc
2
mati 2017-02-05 18:46
to ty chyba juz nie pracujesz jak mi sie wydaje bo cie oszukali.
1
szybki 2017-02-09 17:21
gdzie ohrona osoby niepelnosprawnej to wszystko to jest skandal jak sq traktowane osoby niepelnosprawne ZAKLAD PRACY HRONIONEJ to jest tylko nazwa a w rzeciwistosci to jest skandal dlaczego nie zajmie sie tym inspekcja polecam w sczegulnosci w szpitalu Bydgoscz jurasz po takiej kontroli moze cos sie zmieni
mlody 2017-02-09 19:14
szpital jurasz nowa kierownik uciekla w lutym opóźnione przelewy. teraz nowy kierownik od poniedziałku ciekawe ile wytrzyma. znow gosia bedzie sie nim wyslugiwac i swoje bledy na nowego kier. zrzucac. umowy zlecenie bez przerw śniadaniowy. no nie spomne ze znowu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zabrali po 150zl z wyplat. co za firma kolejna kotrola sie szykuje inspekcji pracy
1
natka 2017-02-15 17:12
szpital jurasz. chcesz jesc musisz placic. 12godzin pracuje mam 2przerwy po 15min a zabieraja mi za cala godzine za kazda zmiane 12godzinna zlodzieje. sie nie dziwie ze ludzie sie buntuja a kulpa i wioletka jak zwykle interwencja ale nie pomocy tylko w podpier do kulawego. a gruba arletka co ludzi odsyla do kontroli zus to niech sie za robote weźmie bo tylko wpierd... buleczki a potem lazic nie moze. banda nieudaczników
natka 2017-02-15 17:12
szpital jurasz. chcesz jesc musisz placic. 12godzin pracuje mam 2przerwy po 15min a zabieraja mi za cala godzine za kazda zmiane 12godzinna zlodzieje. sie nie dziwie ze ludzie sie buntuja a kulpa i wioletka jak zwykle interwencja ale nie pomocy tylko w podpier do kulawego. a gruba arletka co ludzi odsyla do kontroli zus to niech sie za robote weźmie bo tylko wpierd... buleczki a potem lazic nie moze. banda nieudaczników
daga 2017-02-15 17:56
to nie jest arletki wina ze jest otyla swin..... jak by byla od malego przez rodziców uczona pracy to by tak sie nie zapuscila
salowa 2017-02-15 18:38
Zgadzam się opinią kierownistwo może być ale pani brygadzistka to pani PREZES tej firmy tylko powinna urzędować w głównej siedzibie a nie tam gdzie teraz siedzi, Pozdrawiam
2
salowa 2017-02-15 18:39
Zgadzam się opinią kierownistwo może być ale pani brygadzistka to pani PREZES tej firmy tylko powinna urzędować w głównej siedzibie a nie tam gdzie teraz siedzi, Pozdrawiam
2
salowa 2017-02-15 18:41
zapomniałam szpital zaspa
2
xxx 2017-02-19 16:39
czy pani pisze sama te opinie ha ha ha śmiech na sali ciekawe czy pani sama je pisze czy jeden cz pani czopków :)

" Jeżeli chodzi o szefostwo to też nie mam żadnych problemów. Najbardziej kompetentna jest tam Pani Małgorzata szefowa na całym obiekcie. Zawsze jest rzeczowa i pomocna."
mariusz 2017-02-26 08:09
Pracowałem w firmie naprzód w Lublinie w rektoracie akademii medycznej na terenie zewnętrznym byłem pracownikiem gospodarczym.Brakowało wszystkiego mioteł na jesieni ,kupowałem je kilkakrotnie za swoje pieniądze ,grabi ,ubrania roboczego ,kurtki na zimę.Poznałem co to presja i prześladowanie szczególnie tak zwana koordynatorka Dyś ,zresztą obie ta druga która jest kierowniczka to zwykła prostaczka Zwolniłem się sam ,nikomu nie polecam pracy w tej firmie.
Mariusz
3
Jaro 2017-03-07 09:57
Kłamstwo! Niekompetencja brak organizacji świadczenia nie wyplacane
2
Jaro 2017-03-07 10:46
Napszut oszuści zrobimy z wami porządek żle trafiliscie tu jest Gdańsk
2
Jaro 2017-03-07 13:02
Dziady z Krakowa
2
salowa 2017-03-14 20:52
I tak firma przegrała w gdansku hura
1
Copernicus 2017-03-15 15:31
niby w którym szpitalu? z otwarcia ofert wynika, że w Copernicusie albo unieważnią przetarg, albo powierzą do realizacji właśnie firmie "Naprzód"
salowa 2017-03-17 19:42
Hura przetarg nieważny w Gdańsku
1
Zostaw swoją opinię o S.I. "Naprzód" - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie S.I. "Naprzód"