brak logo

S.I. "Naprzód"

Kraków

Opinie o S.I. "Naprzód"

krysia 2015-10-21 19:41:57
JURASZ TO WIELKIE gowno ludzi chca pracowac a oni kopia cie w dupe ciekawe czy wyplaca za urlop a niektorym za chorobowe szukaja oszczednosci niech zaczna od siebie zdzicha do roboty a gocha do mopa poznajcie prace od podstaw i obleciec pare oddzialow usmiechy zgeby zejda
3
anonimowy anonim 2015-10-23 15:01:39
Wielki negatyw dla tej firmy. Nie wypłacają za nadgodziny który to już raz. Ludzi traktują jak śmieci. Wypłata głodowa.Inspekcja pracy im się dokładnie przyjrzy już o to zadbam
2
m.a.m.a. 2015-10-24 07:47:44
Odradzam pracę w Firmie Naprzód ludziom zdrowym i chorym wykorzystywanie ,brak środków czystości, traktowanie przez Kierownictwo gorzej niż wycieraczki , pozytywne opinie wpisuje chyba kierownictwo na temat Firmy , tam zadowoleni są tylko z ludzi nadużywających alkohol i donosicieli i gr. II najlepiej od psychiatry tylko kto wydaje zgodę na pracę w Szpitalu ludziom z grupą od psychiatry, są to ludzie niobliczalni a nie wiadomo co im odbije w danym momencie , a ludzie leżą chorzy
1
isia 2015-10-25 18:10:29
co za cuda juz nie ma kto pracowac a to nie koniec zwolnien chyba czas sie pozegnac z ta firma tylko czy przyjdzie lepsza a moze przyjda po rozum do glowy i zaczna szanowac ludzi ktorych maja lub mieli tylko kto bedzie pracowal za 5.75 to kpina pozdrawiam cala ekipe jurasza szczegolnie chlopakow w zielonych koszulkach
1
kokos 2015-10-27 17:13:04
ę z firmą ze strony szpitala.Czy nie widzą co się dzieje cz może nie chcą widzieć bo to by oznaczało , że dyrekcja zrobiła błąd wpuszczając firmę
1
2w34567 2015-10-31 14:02:26
hej nie wiecie może czy w najbliższym czasie będą znów prowadzić jakąs nową rekrutację, bo z tego co pamiętam to swego czasu potrzebowali ludzi na stanowisko aplikanta radcowskiego w zespole radców prawnych oraz samodzielnego księgowego/ księgowej, niestety w internecie na chwilę obecną nic od nic nie znajduję
1
mała 2015-10-31 14:57:28
pisz na temat
1
bencio 2015-10-31 19:14:30
@isia - chyba nie ma aż tylu zwolnień, bo ostatnio nie pojawiło się żadne ogłoszenie pracy, a szkoda, bo chętnie podjąłbym zatrudnienie w ich firmie. Na pewno zarobki nie zaczynają się od 5zł za godzinę, przecież jest to stawka nierealna. Może ktoś wie jaka umowa jest podstawą zatrudnienia u nich? Pozdrawiam
1
isia 2015-11-04 19:57:31
dzieja sie cuda w juraszu wiekszosc ma proponowane umowy zlecenia ale stawki sa rozne jedni 6 zl netto inni 8 netto a praca ta sama cos jest nie tak
1
chudy 2015-11-06 14:19:19
pracowałem w inowrocławiu teraz pracuję w gdańsku dalej w naprzód to prawda w inowrocławiu kierownictwo zarombiste i wyrozumiałe
1
chudy 2015-11-06 14:22:26
dziwne bo w Gdańsku płacą 6,70 na czysto za Godzine
1
chudy 2015-11-06 14:35:18
W Gdańsku bardzo dużo ludzi się przewija salowe szypko rezygnują , masz wolne a już dzwonią że masz do pracy przyjść i skaczą po oddziałach by dziury łatać , część ludzi odeszła do AMG i tam sobie chwalą i umowe o prace dostali , i ganiają w te i wewte i jest mobing , nie warzne czy do ciebie to należy masz zrobić i bez dyskusji , jedno nie skończysz masz zostawić i gdzie indziej lecieć mimo że do twoich obowiązków to nie nalerzy ale masz zrobić hmm musisz zrobić , dziewczyny które kilka lat pracowały z za firmy naprzód odeszły bo mieli dość mobingu a w miesiącu nawed wychodziło 260 godzin , szpital ma problem to kierownictwo nasz wciska by dziure załatać bo szpital prosi a do nas to nie nalerzy , nasze kierownictwo nie żle trzyma palca w czterech literach jednej z żądzących szpitala bo kończy się kontrakt morze i dla tego?stało się nie ciekawie i wiele osób już szuka innej pracy i żucają z dnia na dzień
1
chudy 2015-11-06 17:03:08
Gdańsk osoby na grópie nawed w soboty muszą przychodzić albo na godziny nocne za śmieszną stawkę godzinową bo nabrano prac a firma nie ma tylu ludzi , kierownictwo samo decyduje uzgadniają z daną oddziałową i polecenie że macie być o tej czy o tamtej godzinie tam i tam robić tamto czy tamto , przewarznie wszystko na ostatnią chwile i bez konsultacji z ludzmi czy jakieś mają plany czy nie ani z gruszki a ni z pietruszki polecenie trzeba zrobić , kierownictwo odpoczywa a ludzie pod telefonami śmieszne to , masz swój prywatny numer i musisz być osiągalny to jest obłęd , zkończyłeś pracę wracasz do domu a tu telefon i wracać to przegjęcie
1
2015-11-06 20:20:40
W głowie nie niesci się,ze tak pozwala się działać firmom,jak naprzod.Czysty wyzysk-,człowiek biały murzyn.Każdy z nas ma prawo do godnego zycia,w prawie.Lamia przepisy,prawa,czy ktoś zajmie się tym.Nie płacą na czas,brak umów,praca na czarno nie zaplacone nicki od lipca.Dyrekcja szpitala głucha i niema,kogo wy wposcililiscie,pozwalacie na to,,,,-skandal,nikogo nie obchodzi los tych ludzi
1
2015-11-06 20:22:16
W głowie nie niesci się,ze tak pozwala się działać firmom,jak naprzod.Czysty wyzysk-,człowiek biały murzyn.Każdy z nas ma prawo do godnego zycia,w prawie.Lamia przepisy,prawa,czy ktoś zajmie się tym.Nie płacą na czas,brak umów,praca na czarno nie zaplacone nicki od lipca.Dyrekcja szpitala głucha i niema,kogo wy wposcililiscie,pozwalacie na to,,,,-skandal,nikogo nie obchodzi los tych ludzi
1
Tdsdhgd 2015-11-10 18:59:40
BYDGOSZCZ JURASZ
Nie płacą noe dają umów na czas kierownictwo niekompetentne na żadne pytanie żadnej logicznej składnej odpowiedzi wyzysk brak przestrzegania podstawowych zasad kodeksu pracy a poxatym kretynki
1
firma 2015-11-10 20:50:42
szpital jurasz to najgorszy szpital firma Naprzud kpina nie płacą pensji na czas brak środków dezynfekcyjnych tam powinna być kontrola dyrekcja szpitala ukrywa akredytacja to ściema
1
emeryt 2015-11-10 21:25:47
Nie dostaliśmy dzisiaj przelewu pensji z czego żyć?
1
mała 2015-11-11 13:32:41
wypłat nie dali umów nie dają tylko ściemniają gdyby nie ich obiecanki wsprawie umów i kwoty na godzine że niby 10 a jak płacą to 5zł to by nikt do pracy w szpitalu nie przyszedł ale ludzie już tracą cierpliwość i niedługo nie przyjdą do pracy każdy ma zobowiązania opłaty a ci co zostaną z grupami nie uciągną sami
1
emeryt 2015-11-15 13:08:49
W Juraszu powinna być kontrola Firma Naprzód zatrudniła nowych pracowników nieudolnych alkoholików Uzależnionych wmiejscu pracy palą trawkę zeby nie starzy pracownicy kturzy przeszli ze szpitala to szpital by upadł wiele błędów robi nowa irma np.piorą skarzone mopy w samej wodzie to skandal a na niektórych oddziałach tolerowany jest mobing przez panią Magde pracownica pracuje po sporzyciu alkoholu i jest to ukrywane a jak ktoś się sprzeciwi pani Magdzie to go przenoszą albo straszą zwolnieniem a pani Magda powinna się wziąśc za sprzątanie to niestety jest pod ochroną a inne pannie na tym cierpią taka jest ta Firma
1
Niezadowolony pracownik 2015-11-16 17:31:35
Firma Naprzód w szpitalu Uniwersyteckim im Jurasza to jakaś porażka,brakuje środków w magazynie,odpady skażone pakowane są w worki koloru białego ponieważ brakuje odpowiednich worków,proszek do prania mopów jak wiadomo skażonych,jest wydzielany lub w ogóle go nie ma,pracownik traktowany jest jak śmieć,osoba jest wyrzucana po czym kierownictwo dzwoni i namawia do powrotu z zapewnieniem że pracownik wróci na swój oddział,po czym i tak jest przenoszony z oddziału na oddział,pracownicy nie dostają pensji na czas przez co nie mogą spłacać rachunków,kredytów i innych zobowiązań,Pracownicy nie są szanowani przez kierownictwo firmy Naprzód,są spławiani lub ignorowani gdyż podczas rozmowy ważniejszy jest telefon który akurat dzwoni,pracownikom nie zapewniają odpowiednich ubrań,chodzą w za dużych ubraniach co wygląda bardzo nie estetycznie a pamiętajmy że to jednak szpital i wypada jakoś się prezentować wydając pacjentom posiłki...
1
pracownik 2015-11-18 09:03:11
Morze ktoś przejrzy na oczy co w Juraszu się dzieje Dyrekcja ma to gdziś morze jakaś uczciwa kontrola z zewnątrz bo narazie wszystko jest ukrywane ta firma to kpina gdzie i co robi inspekcja pracy
1
isia 2015-11-26 19:56:18
jutro mamy wizyte inspekcji pracy ciekawe co sie wydazy w juraszu wszyscy dostali umowy fakt ze beznadziejne 6.4 na reke czas pokaze ile ludzi zostanie na tej stawce kiedy ciagle dokladaja obowiazkow
1
pozdro z piekła 2015-11-26 20:18:03
W Warszawie praca w tej firmie to również kpina. Powyższa firma nie wywiązuje się ze swoich postanowień, nie wypłaca pieniędzy na czas i wykorzystuje swoich pracowników. Pracownik to dla nich "szmata" z którą wg nich można robić co im się podoba, zero szacunku. Jeżeli nie wywiązujesz się z obowiązków to są w stanie traktować cię gorzej niż (usunięte przez administratora)
2
jhgfd 2015-12-07 22:42:32
hej,ciekawe czy jest szansa na jakieś oferty pracy od firmy, bo pamietam że jakis czas temu szukali samodzielnego księgowego oraz aplikanta radcowego
1
D=GISC 2015-12-10 23:23:51
TO STRASZNE JAK LUDZIE CIEZKO PRACUJA I SA WYZYSKIWANI I TO W SZPITALACH GDZIE PRACUJA LEKARZE I PIELEGNIARKI ----DOBRZE WIEDZA JAK TRAKTOWANI SA LUDZIE KTORZY PRACUJA W FIRMACH SPRZATAJACYCH W SZPITALACH --ZATRODNIA ICH SIE DO NAJGORSZYCH PRAC W SZPITALU NARAZA NA STRES NA CHOROBY BO WSZEDZIE PANOSZA SIE ZARAZKI CI LUDZIE MAJA STYCZNOSC ZE SRODKAMI CZYSTOSCI KTORE SA SZKODLIWE DLA ZDROWIA TAKICH LUDZI SPRZATAJACYCH NAJGORSZE --GOWNO --W SZPITALU JEST DUZO NIESTETY BY JAKOS EGZYSTOWAC MUSZA PRACOWAC ---WYKOZYSTANI NA UMOWACH SMIECIOWYCH CIAGNA TEN ZYWOT UPADLAJACY GODNOSC CZLOWIEKA --LEKARZE DOSKONALE WIEDZA ILE OBOWIAZKOW MA TAKI PRACOWNIK --------- I JAK JEST WYZYSKIWANY NIETYLKO FIZYCZNIE ALE I PLACOWO BO PESJE TAKIEGO PRACOWNIKA SA MALE --ZDARZA SIE CZESTO ZE NA ODDZIALACH POWINNY PRACOWAC 3--OSOBY SPRZATAJACE A SPRZATA JEDNA OSOBA-------ROTACJA LUDZMI JEST OKROPNA I BARDZO EWIDENTNA -W SZPITALACH WIDAC ROZGRANICZENIE MIEDZYLUDZKIE I JAK CHORYM JESTESMY NARODEM BO LEKARZ POWINIEN LECZYC NAROD A NIE PRZYCZYNIAC SIE DO JEGO WYZYSKU----- I WYWOLYWANIA CHOROB;;;;;;
1
ania 2015-12-15 20:54:55
Uwaga odradzam prace w firmie Naprzód, to są nie wychowane chamstwo,ludzi traktują jak śmieci, zmuszanie do nadgodzin a jak sie nie zgadzasz to ci wali lipnymi paragrafami a jak sie stawiasz to cię zwalniają nie radze chyba ze chcecie dostać nerwicy
3
barry 2015-12-18 01:50:55
Hej, a co do tych nadgodzin, to jeśli człowiek już sie zgodzi to firma płaci je jako 150% stawki, czy sa tez do odbioru jako dni wolne i w ogóle ile tych nadgodzin w tygodniu.
albin 2015-12-27 12:40:33
O olsztynie nic nie piszecie? Takie dziadostwo ze sie chce plakac. W olsztynie sa w 3 szpitalach i w kazdym inna placa. Jak to mozliwe?
ja 2015-12-28 23:29:30
jakby tak bylo zle to by pracownicy sie zbuntowali i zawiesili prace a jednak da sie pracowac skoro sie chodzi gada a nie czyni nic ...
panda 2015-12-30 00:41:55
a wiecie może co z ofertą na aplikanta radcowskiego w zespole radców prawnych? bo to miało się jakoś rozwijać, ale nie specjalnie widze tego jakieś dalsze efekty.
szpital wojewódzki 2016-01-10 12:21:20
pracuje w Gdansku jako sprzatajaca pracuje sie bardzo dobrze wyplaty mamy regularnie zadnych srodkow nam nie brakuje wygralismy przetarg na nastepne 4 lata kierownictwo super wysluchaja kazdy nasz problem tak powinno byc w kazdym szpitalu pozdrawiam
Teri 2016-01-12 17:40:56
Osoby zarządzające firmą we Wrocławiu szpital Koszarowa do wymiany, może wtedy się coś zmieni.Brak kompetencji,profesjonalizmu, fatalna komunikacja,bez pomysłów,brak jakiejkolwiek przyjaznej współpracy, bez wiedzy niezbędnej w branży medycznej - jednym słowem hołota!Że coś takiego utrzymuje się jeszcze na rynku.
Nowy 2016-01-15 14:37:29
A mi się wydaje, że nie można tak od razu się denerwować @Teri i czasami to kwestia złych dni i humorów, ale jest przecież okej :) Ja wysłałem CV w czwartek
1
isia 2016-02-02 20:51:12
czy ktos dostal umowy w juraszu ciekawe jakie zaproponuja stawki moze wielka hrabina sylwia pomysli o swoich dzieki nim ma prace
1
ludorf 2016-02-05 20:29:03
No jasne, że dostaje się w tej firmie umowy, nie widzę w tym żadnego problemu, zazwyczaj na początek otrzymujesz umowę próbną, na 3 miesiące, a potem to już kwestia negocjacji @isia
1
AdamW 2016-02-07 14:52:25
Zamiast narzekac nie lepiej sie zwolnic? Czytajac was nie wiem czy sie smiac,plakac czy zapisac do ruchu palikota. Jesli jestes sprzataczka i oprocz trzymania mopa nic wiecej nie umiesz to nie narzekaj a jesli jestes tak ambitna to zmien prace i wez kredyt :D ja nie bronie.tej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firmy ale to przez was ona istnieje bo gdyby nie bylo chetnych to by upadla a wy robicie tam za murzynow narzekacie ale i tak sie tego trzymacie jak tonacy brzytwy. Jest duzo pracy jesli cos potrafisz to znajdziesz prace a jesli nic nie umiesz to zasuwaj na tym mopie i nie marudź
Vera 2016-02-13 12:35:23
Mam grupe umiarkowaną ...ile gdzin pracuje pracownik z grupą 7gdz dziennie czy 8 dziennie??
Vera 2016-02-13 13:11:18
salowa z grupa umiarkowana ..ile pracuje godzin tygodniowo ? 40 gdz czy 35 gdz .?
2
matteo 2016-02-28 21:39:45
w zielonych koszulkach same dziadki i nygusy smierdzace
UDSK 2016-03-08 13:46:22
W UDSK Białystok stanowisko kierownika "Naprzód" obejmuje osoba która jest nie kompetentna a także nie ma poszanowania dla pracowników. Wiec proszę szanowne naczelne Kierownictwo o zwolnienie tej osoby ponieważ ta osoba zagraża reputacji
Szpitala jak i państwa Firmy. Większość pracowników nie jest wstanie rozwiązać problemów związanych z pracą co ostatecznie może skutkować zerwaniem kontraktu szpitala z państwa firmą ze wzgledu na nie spełnienie warunków kontraktu
2
100 2016-04-07 21:21:54
hej a czy ktos moze u nich pracowal jako ksiegowa? trzeba miec wyksztalcenie ekonomiczne tutaj do pracy
pracownik firmy Kraków 2016-04-15 15:16:12
Nie płacą na czas,brak umów,praca na czarno nie zapłacone składki od lipca. Dyrekcja uczelni głucha i niema,kogo wy wpuściliście, pozwalacie na to skandal,nikogo nie obchodzi los tych ludzi.
"Pani kierownik" - baba ze wsi - pracownik obslugi traktuje nas jak poganiaczy murzyni lepiej trakuje sie. wydziera sie na kazdego jakby była kims waznym. a jest nikim zupelne dno tu pracuja schorowani ludzie z grupami ktorzy tez maja swoja godnosc
salowa 2016-05-02 20:21:18
W Juraszu brygadzistka Sylwia to osoba która to stanowisko objęła chyba bo znajomości. Z pracy wychodzi o 14 bo spieszy się do domu a pracowników zbywa , bo nie ma czasu. Faworyzuje swoje pupilki z Inowrocławia, zwłaszcza te które dobrze kablują. W stosunku to sprzatających chamska i bezczelna , chyba że potrzebuje by ktoś przyszedł na zastępstwo to ton się zmienia. Kłamie pracownikom w żywe oczy , o środkach nie ma pojęcia, podważa zdanie kierowniczki Małgosi w obecności pracowników. Wioletka druga brygadzistka została przydzielona do szkoleń...hmmm ma szkolić z kablowania i donosicielstwa? Jak pracownik który pracuje 6 miesięcy ma szkolić innych? Dramat jakiś.. Panie Dyrektorze prosimy o zmiany!
1
nieznana 2016-05-03 07:13:08
firma napszód byłam w szpitalu 5 dni teraz mówią mi że tobyło szkolenie i nie chcą mi zapłacić naginałam za 3 czy to może być prawdą?
1
aniela 2016-05-09 23:00:44
a czy w takiej spółdzielni można jakieś fajnie płatne stanowisko zatrudnienia zaltwić czy raczej "misja" bardziej?
2
Kolega 2016-05-19 11:28:15
Witam w Gdańsku pracował kolega o imieniu Tomek . Pamięta ktoś jego nazwisko
3
mala 2016-06-02 10:12:56
w maju tez nie dostalam wyplaty bo kierowniczka powiedziala ze kadrowa zapomniala przelac potem okazalo sie ze moja wyplate nie przelala tylko dala dla komornika i darmo robilam caly miesiac.
isia 2016-06-03 22:40:22
ludzi nie wytrzymam firma placi jak chce a gdy pytasz o swoja kase zbywaja cie robia z nas glupich pan kierownik obros w piorka stal sie bezczelny co za bagno brak szacunku dla ludzi ktorzy notabene na nich pracuja zycze abyscie pospadali z tych stolkow irek sylwia magazynier maly do dupy z wami
2
panda 2016-07-12 23:24:00
Skoro zapewniona jest umowa o pracę @queen, to ostatecznie można liczyć na stabilne zatrudnienie u nich.
1
Zostaw swoją opinię o S.I. "Naprzód" - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie S.I. "Naprzód"