Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o S.I. "Naprzód"

Pracowałeś w firmie S.I. "Naprzód" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
- 2013-09-24 16:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oooo - 2013-09-21 21:14:57

Ktoś, kto nie czyta umów, aneksów i innych tekstów, to się ośmiesza...

Ciekawe, może je czyta, tylko nie ma wyboru i musi je podpisać, by zachować pracę?!

To raczej źle świadczy o pracodawcy, a nie o pracowniku!

Ktoś, kto ma czyste sumienie, nie daje do podpisania "lojalek", czy małoczytelnych umów (z aneksami oczywiście)...
Wybór jest zawsze !
Możesz nie podpisywać i iść do innego pracodawcy, który tego nie wymaga !
Możesz podpisać i skonsultować dokument z prawnikiem ... jeżeli jest niezgodny z prawem - zgłoś anonimowo odpowiednim instytucjom.
Zawsze też możesz rozwiązać umowę - wypowiedzenia nikt nie ma prawa odmówić Ci ...
Ale zanim podpiszesz lub NIE podpiszesz - zapoznaj się gruntownie ..... może nie taki diabeł straszny jak go obsmarowywują .... i wcale nie jest tym co inni plotą trzy po trzy ....
zdjecie uzytkownika
Malutka - 2013-10-01 21:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bielsko-Biała. Pracowałam w kilku firmach sprzątających. Znam i potwierdzam różne przekręty oraz naciski na pracowników ale to co wyprawia pani [usunięte przez moderatora] w Bielsku przerasta wszelkie granice.


1. Klasyka - tak jest prawie że wszędzie.

Pracownicy zatrudniony bez umowy przez kilka miesięcy gdy pyta o wynagrodzenie lub cokolwiek w jego stronę (stawka, umowa, BHP, środki do wykonania pracy itp.). Odpowiedz : Nie podoba się ? Powinna się Pani/Pan cieszyć że ma pracę.


2. Podpisy.

Szkolenia BHP, PPoż itp., Zobowiązania i Oświadczenia pracownika wobec firmy Naprzód oraz Umowa.

Proszę Tu podpisać bez wpisywania daty. Teraz nie ma czasu na czytanie, ma się Pani/Pan zając pracą i klasyka z pkt 1.


3. Zobowiązania firmy wobec pracownika.

Musi Pani/Panu wystarczyć, inni sobie doskonale radzą więc Pani/Pan też może. Firma zawsze się wywiązuje tylko ma chwilowe trudności i klasyka z pkt 1.


4. Warunki pracy zobowiązania wobec zleceniodawcy.

Pisemne zapewne nieomal ideał.

Realia. Musimy oszczędzać ponieważ ponosimy ogromne koszty pracy i wydatki na obsługę zleceniodawcy. Musi sobie Pani/Pan poradzić tym co ma i klasyka pkt 1.


5. Firma, pracownik i ciekawostka.

Pomijam milczeniem bluzgi i gnojenie pracownika oraz braku poszanowania czy szacunku do jego pracy tylko dla samo dowartościowania się szefowej. Wymagany zakres prac jest nie do przerobienia nawet dla sportowca wyczynowego, a tu preferowane i nieomal wyłączne zatrudnienie to inwalidzi II grupy.

Nie znam wszystkich przypadków ale w 2013r.co najmniej 2

osoby były operowane na przepuchlinę i kręgosłup.

Ta firma winna zmienić nazwę na Sp. która tworzy inwalidów.

Jako ciekawostka właściciele posiadają zarejestrowanych kilka firm z różnymi nazwami co ułatwia wygrywanie przetargów.

Naprzód, MedAssist, ...

Jak to w Polsce, wszystko legalnie i zgodnie z przepisami.


6. Kontrole.

Sanepid i owszem bywa i zobaczył to co w papierach wraz z Panią [usunięte przez moderatora] fruwającą tak że nieomal nóg nie połamała dzielnie im towarzysząc.

PIP w Bielsku ma inne ważne sprawy.


7. Inwalidzi.

Osoby niepokorne, niewygodne, chorujące są usuwane w trybie natychmiastowym lub nie przedłuża im się umowy i wszystko gra puki naiwnych bezrobotnych nie braknie.


Jeszcze pracownica choć już inwalidka.
zdjecie uzytkownika
l.k. - 2013-10-01 21:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się wybór jest zawsze.
Szkoda tylko, że prawo pracy nie zawsze jest jasne. Zdarza się, ze niektóre przepisy pracodawca interpretuje inaczej, a pracownik inaczej. Często o tym, kto ma rację decyduje sztab prawników.

Co do umowy antykonkurencyjnej, to często pracowawca potrafi "przekonać" pracownika, by ją podpisał. Wszyscy wiemy jak! Niestety. Po fakcie pracownikowi jest bardzo trudno udowodnić, ze doszło do złamania prawa... bo przecież można pracować w innym miejscu ... bo pracy jest pod dostatkiem dla wszystkich ... i na pewno osoba, która idzie sprzątać ma wiele innych ofert pracy... a sprzątanie wybiera, dlatego ze ma taki kaprys!!!
zdjecie uzytkownika
l.k. - 2013-10-01 21:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Widzę, że w Bielsku Białej jest podobny problem jak w Krakowie...
Brak szacunku dla drugiego człowieka i duże poczucie bezkarności.
zdjecie uzytkownika
Malutka - 2013-10-29 07:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dopóki nie zostaną zmienione przepisy Prawa Pracy oraz ulgi i dopłaty z PFRON-u takie postępowanie pracodawców będzie nagminne. Dopłaty winny trafiać wyłącznie bezpośrednio do pracowników, a pracodawca winien otrzymać ulgi podatkowe. Aktualne przepisy obciążają wyłącznie budżet państwa nabijając kasę pseudo pracodawcom z układami.

Roczny przerób osobowy S.I. Naprzód w Bielsku-B jest spory ok 12 - 20 osób.
15.10.2013r PUB Bielsko-Biała. Pracownik gospodarczy Szpital Miejski, 4 osoby z grupą inwalidzką nr oferty StPr/13/2579.

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
77 - 2013-11-04 07:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ja pracuje w naprzodzie 4 lata i nie narzekam bo pracuje uczciwie i sumiennie na kopernika w krakowie kierowniczki sa super ludzkie izycie znaja ale jak ktos jest leniem i kombinatorem to zawsze i wszedzie bedzie mu zle
zdjecie uzytkownika
DUNICA - 2013-12-25 12:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
MÓWICIE O LUDZIACH Z GRUPĄ INWALIDZKĄ O LUDZIACH JUŻ CHORYCH, KTÓRZY TAK NAPRAWDĘ NIE POWINNI JUŻ PRACOWAĆ I NIE PO 12 GODŹ. GÓRA 6 GODŹ TO I TAK DUŻO JAK NA LUDZI CHORYCH. DZIWIĘ SIĘ ,ŻE PAŃSTWO POLSKIE NA TO POZWALA GDY LUDZIE ZDROWI NIE MAJĄ PRACY ALE MAJĄ WIEDZĘ ŻE PROPONOWANY DOCHÓD JEST ŻENADĄ! FIRMA ,,NAPRZÓD,, LUDZIOM ZDROWYM PROPONUJE PRACĘ--- UMOWA-ZLECENIE 7ZŁ NA GODZINĘ BRUTTO 12 GODZIN PRACY ŻADNYCH DODATKÓW URLOPÓW I CHOROBOWEGO !!!!!!!!! I TO MA BYĆ POLSKA DLA POLAKÓW. WSTYD!
zdjecie uzytkownika
mloda - 2014-02-11 17:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [obojętna - 2013-09-03 20:04:43]:
zgadzam się w 100% firma kogucik nigdy nic nie było tylko słyszało się oszczędzajcie środki worki na śmieci jak sa brudne macie myć zaznaczam że ja pracowałam na szpitalu gdzie wszystko powinno być sterylne środki nie mają pełnego spektrum działania wiec jak ma być dobrze ludzi z grupą biorą a jak poszłam chorować bo niestety przy mojej chorobie mam czas zaostrzeń i remisji to brygadzistka się na mnie darła jak walnięta i zrobiła ze mnie alkoholiczkę w końcu się wkurzyłam i nagadałam jej do słuchu poszłam chorować dalej i w międzyczasie szukałam innej pracy mobing jak nie wiem wiadomo ci co tam pracują to tego nie powiedzą bo się boją że je zwolnią WSTYD żeby przyjmować chorych a ma pracować jak zdrowy !!
zdjecie uzytkownika
mloda - 2014-02-11 17:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [zyta - 2013-09-19 20:46:56]:
zyta to ty nie wiesz co mówisz bądź jesteś ograniczona bo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem tak więc jeśli zaczniesz znowu ludzi obrażać że się nie znają a sama się nie znasz więc milcz bo to co napisała obojętna to ma racja w zeszłym roku dofinansowanie do II grupy wynosiło 2400 a w tym roku 1125 plus pensja pracownika tyle firma dostaje od pefronu dodatkowo firma płaci mniejsze składki następna sprawa nie dość że na czystko od kwietnia tego roku mają 1125 zł dla siebie do tego dolicz to co dostają za obiekt czyli powiedzmy szpital nie tak jak ty dostajesz za prace na oddziale tylko szpital firmie płaci na m2 plus co kwartał dodatek za mycie okien a ty mycie okien masz w pensji wiec myśl co mówisz bo niestety są mądrzejsi od Ciebie i bardziej obeznani w przepisach a naprzód to Gnoje i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i piep**rzony [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ja się ciesze że z nimi skończyłam!! nie zapomnę miny brygadzistki jak przyniosłam jej wypowiedzenie
zdjecie uzytkownika
Irena - 2014-02-20 21:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję w DSK LUBLIN TEZ bardzo zadowolona jestem poniwaz Ta Firma Naprzód daje ogromne satysfakcje według praw Nie zalega z wypłatą Daje długie umowy dla osób z grupą Wsztstko Okey
zdjecie uzytkownika
******** - 2014-02-23 19:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Malutka - 2013-10-01 21:38:44]:
firma Naprzod jest beznadziejna obnizyli ludzia zarobki ,chca aby ludzie za darmo pracowali poprostu brak slow.... SZCZECIN
zdjecie uzytkownika
EWELINA - 2014-02-23 19:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Malutka - 2013-10-01 21:38:44]:
firma Naprzod jest beznadziejna obnizyli ludzia zarobki ,chca aby ludzie za darmo pracowali poprostu brak slow.... SZCZECIN
zdjecie uzytkownika
salowa - 2014-04-15 17:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałam w bielsku białej i nie polecam najgorsza rzecza sa różnorodne stawki miedzy pracownicami jedna tyle na godzine inne tyle a pytając pania kierownik co to ma znaczycz słyszymy odpowiedz nie podoba się trudno widocznie pani nie chce pracować zero zrozumienia i zero jakiej kolwiek rozmowy tylko strach co pani kierownik znów wykrzyczy ja niestety nie dałam sobie pomiatać wolałam odejść i dodam ze pensji nie ma chociaż termin już minął nie dziwi mnie to bajki są w naprzód rzeczywistością
zdjecie uzytkownika
niedostateczny - 2014-04-21 19:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt z pracy w Firmie Naprzud nie jest zadowolony ta firma nie powinna istnieć w Olsztynie
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-04-25 19:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taka dobra firma a co zrobili z pracownikami w Belchatowie?
zdjecie uzytkownika
małgosia - 2014-05-03 10:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie ta firma to [usunięte przez admina], i ludzie którzy wykorzystują ludzi jak się da. Niezycze nikomu pracy w tej firmie, robią co chcą z tobą ,kiedy pasuje to Cie zwolnią ,praca bardzo ciężka , za grosze , pracowałam tam zaledwie 1 miesiąc , i potraktowali mnie jak śmiecia. niewypłacili i narobiłam się gorzej niż wół, ludzie opamiętajcie się ta firma was wykończy , ostrzegam was , (usunięte przez administratora).
zdjecie uzytkownika
zuch - 2014-05-03 14:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałaś @małgosia w naprzód normalnie miesiąc na umowę i zostałaś bez kasy? przecież łatwo jest ją wtedy wyegzekwować
zdjecie uzytkownika
sobiech - 2014-06-07 22:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy znasz może inne osoby z Naprzód, które potraktowano podobnie do Ciebie? czy jesteś wyjatkiem w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
byla pracownica - 2014-07-08 13:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W koncu firma naprzod przegrala przetarg w szpitalu w Slupsku.Koniec okradania ludzi.Jantar to sprawdzona firma.
zdjecie uzytkownika
szczery - 2014-07-16 16:40:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprzód wykorzystuje ludzi pracuje w jednym ze szpitali jakiś czas i wiem co tamssię dzieje prace po godzinach niekiedy nawet 24h zdarzyło się pracować albo od 6rano do w nocy nie obchodzi ich czy masz rodzinę czy nie charuj w weekendy choć nie powinieneś ale twoje veto będzie miało konsekwencjeczyli wylot z pracy i ooczywiście nie dostaniesz na papierze ze zwalniają cie no nie przychodziles w weekend bo miałeś prawo nie przyjść zwolnia cie z setki innych powodów pracuje bo nie mam innej pracy ale stale szukam pożegnam się z tą super firmą
zdjecie uzytkownika
karat - 2014-07-16 20:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [szczery - 2014-07-16 16:40:31]:
Tym bardziej , że taka praca to krzywdzenie nie tylko pracowników ale też osób z którymi mają styczność , przecież pracownik, który jest niewyspany, pracuje cały tydzień łącznie z weekendami, nie jest w stanie porządnie obsłużyć pacjentów. Jednak rozumiem, że są różne warunki, że wynagrodzenia nie muszą być mega wysokie itd bo przecież można mieć problemy finansowe, ale ważne jest żeby wypłacane było to co zostalo zawarte w umowie...
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-07-18 14:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dlaczego zaklady pracy chronionej takie jak Jantar w Slupsku kazą ludziom z II grupa pracowac 40 godzin tygodniowo,i po 12 dziennie skoro weszla ustawa z mocy prawa ze niepelnosprawni moga pracowac 7 godz dziennie a 35 tygodniowo.Czy naprawde nie ma zadnych kontroli w tych oszukanczych zakladach?Pracownik z IIgrupy nie ma nic tylko zaklady sie bogaca kosztem chorych ludzi.Zlodziejstwo i bezprawie.WSTYD.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-07-21 20:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gosc - 2014-07-18 14:34:13]:
Banda oszustow i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak nazywaja sie zaklady pracy chronionej!!!Gdzie jest inspekcja pracy!?
zdjecie uzytkownika
XXX - 2014-08-20 12:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2014-07-18 14:34:13]:
No przecież wcześniej ktoś pisał, że Jantar to sprawdzona firma ... więc o co chodzi ?
zdjecie uzytkownika
klicz - 2014-08-20 16:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałem gdzieś wywiad jak przedstawiciel S.I. Naprzód wypowiada się że urzędy pracy powinny przekazywać pieniądze ze swojego budżetu do takich firm jak oni na szkolenia i rozwój pracowników bo tylko oni wiedzą jakiego pracownika i z jakimi kwalifikacjami im potrzeba. Nie jest to głupi pomysł ogólnie tyle że z tego co piszecie to można by się spodziewać że ta kasa wsiąknie jak wypłaty niektórych pracowników i nie będzie można nic udowodnić, a pracownicy zostaną bez szkoleń tak jak byli. Poza tym wtedy firmy szkoliłyby pracowników tylko pod siebie a nie ogólny rynek pracy i tym samym uwiązywałyby pracowników do jednego miejsca, bo jego kwalifikacje byłyby ściśle dopasowane przez takie szkolenie i mógłby się gdzieś indziej niestety nie sprawdzić. Cwaniactwo trochę, jak im ludzie odchodzą to szukają innych sposobów
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie S.I. "Naprzód"
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski