brak logo

S.I. "Naprzód"

Kraków

Opinie o S.I. "Naprzód"

anonimowy anonim 2015-10-23 15:01:39
Wielki negatyw dla tej firmy. Nie wypłacają za nadgodziny który to już raz. Ludzi traktują jak śmieci. Wypłata głodowa.Inspekcja pracy im się dokładnie przyjrzy już o to zadbam
3
m.a.m.a. 2015-10-24 07:47:44
Odradzam pracę w Firmie Naprzód ludziom zdrowym i chorym wykorzystywanie ,brak środków czystości, traktowanie przez Kierownictwo gorzej niż wycieraczki , pozytywne opinie wpisuje chyba kierownictwo na temat Firmy , tam zadowoleni są tylko z ludzi nadużywających alkohol i donosicieli i gr. II najlepiej od psychiatry tylko kto wydaje zgodę na pracę w Szpitalu ludziom z grupą od psychiatry, są to ludzie niobliczalni a nie wiadomo co im odbije w danym momencie , a ludzie leżą chorzy
3
isia 2015-10-25 18:10:29
co za cuda juz nie ma kto pracowac a to nie koniec zwolnien chyba czas sie pozegnac z ta firma tylko czy przyjdzie lepsza a moze przyjda po rozum do glowy i zaczna szanowac ludzi ktorych maja lub mieli tylko kto bedzie pracowal za 5.75 to kpina pozdrawiam cala ekipe jurasza szczegolnie chlopakow w zielonych koszulkach
2
kokos 2015-10-27 17:13:04
ę z firmą ze strony szpitala.Czy nie widzą co się dzieje cz może nie chcą widzieć bo to by oznaczało , że dyrekcja zrobiła błąd wpuszczając firmę
2
mała 2015-10-31 14:57:28
pisz na temat
1
isia 2015-11-04 19:57:31
dzieja sie cuda w juraszu wiekszosc ma proponowane umowy zlecenia ale stawki sa rozne jedni 6 zl netto inni 8 netto a praca ta sama cos jest nie tak
1
chudy 2015-11-06 14:19:19
pracowałem w inowrocławiu teraz pracuję w gdańsku dalej w naprzód to prawda w inowrocławiu kierownictwo zarombiste i wyrozumiałe
2
chudy 2015-11-06 14:22:26
dziwne bo w Gdańsku płacą 6,70 na czysto za Godzine
1
chudy 2015-11-06 14:35:18
W Gdańsku bardzo dużo ludzi się przewija salowe szypko rezygnują , masz wolne a już dzwonią że masz do pracy przyjść i skaczą po oddziałach by dziury łatać , część ludzi odeszła do AMG i tam sobie chwalą i umowe o prace dostali , i ganiają w te i wewte i jest mobing , nie warzne czy do ciebie to należy masz zrobić i bez dyskusji , jedno nie skończysz masz zostawić i gdzie indziej lecieć mimo że do twoich obowiązków to nie nalerzy ale masz zrobić hmm musisz zrobić , dziewczyny które kilka lat pracowały z za firmy naprzód odeszły bo mieli dość mobingu a w miesiącu nawed wychodziło 260 godzin , szpital ma problem to kierownictwo nasz wciska by dziure załatać bo szpital prosi a do nas to nie nalerzy , nasze kierownictwo nie żle trzyma palca w czterech literach jednej z żądzących szpitala bo kończy się kontrakt morze i dla tego?stało się nie ciekawie i wiele osób już szuka innej pracy i żucają z dnia na dzień
1
chudy 2015-11-06 17:03:08
Gdańsk osoby na grópie nawed w soboty muszą przychodzić albo na godziny nocne za śmieszną stawkę godzinową bo nabrano prac a firma nie ma tylu ludzi , kierownictwo samo decyduje uzgadniają z daną oddziałową i polecenie że macie być o tej czy o tamtej godzinie tam i tam robić tamto czy tamto , przewarznie wszystko na ostatnią chwile i bez konsultacji z ludzmi czy jakieś mają plany czy nie ani z gruszki a ni z pietruszki polecenie trzeba zrobić , kierownictwo odpoczywa a ludzie pod telefonami śmieszne to , masz swój prywatny numer i musisz być osiągalny to jest obłęd , zkończyłeś pracę wracasz do domu a tu telefon i wracać to przegjęcie
2
2015-11-06 20:20:40
W głowie nie niesci się,ze tak pozwala się działać firmom,jak naprzod.Czysty wyzysk-,człowiek biały murzyn.Każdy z nas ma prawo do godnego zycia,w prawie.Lamia przepisy,prawa,czy ktoś zajmie się tym.Nie płacą na czas,brak umów,praca na czarno nie zaplacone nicki od lipca.Dyrekcja szpitala głucha i niema,kogo wy wposcililiscie,pozwalacie na to,,,,-skandal,nikogo nie obchodzi los tych ludzi
2
2015-11-06 20:22:16
W głowie nie niesci się,ze tak pozwala się działać firmom,jak naprzod.Czysty wyzysk-,człowiek biały murzyn.Każdy z nas ma prawo do godnego zycia,w prawie.Lamia przepisy,prawa,czy ktoś zajmie się tym.Nie płacą na czas,brak umów,praca na czarno nie zaplacone nicki od lipca.Dyrekcja szpitala głucha i niema,kogo wy wposcililiscie,pozwalacie na to,,,,-skandal,nikogo nie obchodzi los tych ludzi
1
Tdsdhgd 2015-11-10 18:59:40
BYDGOSZCZ JURASZ
Nie płacą noe dają umów na czas kierownictwo niekompetentne na żadne pytanie żadnej logicznej składnej odpowiedzi wyzysk brak przestrzegania podstawowych zasad kodeksu pracy a poxatym kretynki
2
firma 2015-11-10 20:50:42
szpital jurasz to najgorszy szpital firma Naprzud kpina nie płacą pensji na czas brak środków dezynfekcyjnych tam powinna być kontrola dyrekcja szpitala ukrywa akredytacja to ściema
1
emeryt 2015-11-10 21:25:47
Nie dostaliśmy dzisiaj przelewu pensji z czego żyć?
1
mała 2015-11-11 13:32:41
wypłat nie dali umów nie dają tylko ściemniają gdyby nie ich obiecanki wsprawie umów i kwoty na godzine że niby 10 a jak płacą to 5zł to by nikt do pracy w szpitalu nie przyszedł ale ludzie już tracą cierpliwość i niedługo nie przyjdą do pracy każdy ma zobowiązania opłaty a ci co zostaną z grupami nie uciągną sami
1
emeryt 2015-11-15 13:08:49
W Juraszu powinna być kontrola Firma Naprzód zatrudniła nowych pracowników nieudolnych alkoholików Uzależnionych wmiejscu pracy palą trawkę zeby nie starzy pracownicy kturzy przeszli ze szpitala to szpital by upadł wiele błędów robi nowa irma np.piorą skarzone mopy w samej wodzie to skandal a na niektórych oddziałach tolerowany jest mobing przez panią Magde pracownica pracuje po sporzyciu alkoholu i jest to ukrywane a jak ktoś się sprzeciwi pani Magdzie to go przenoszą albo straszą zwolnieniem a pani Magda powinna się wziąśc za sprzątanie to niestety jest pod ochroną a inne pannie na tym cierpią taka jest ta Firma
1
Niezadowolony pracownik 2015-11-16 17:31:35
Firma Naprzód w szpitalu Uniwersyteckim im Jurasza to jakaś porażka,brakuje środków w magazynie,odpady skażone pakowane są w worki koloru białego ponieważ brakuje odpowiednich worków,proszek do prania mopów jak wiadomo skażonych,jest wydzielany lub w ogóle go nie ma,pracownik traktowany jest jak śmieć,osoba jest wyrzucana po czym kierownictwo dzwoni i namawia do powrotu z zapewnieniem że pracownik wróci na swój oddział,po czym i tak jest przenoszony z oddziału na oddział,pracownicy nie dostają pensji na czas przez co nie mogą spłacać rachunków,kredytów i innych zobowiązań,Pracownicy nie są szanowani przez kierownictwo firmy Naprzód,są spławiani lub ignorowani gdyż podczas rozmowy ważniejszy jest telefon który akurat dzwoni,pracownikom nie zapewniają odpowiednich ubrań,chodzą w za dużych ubraniach co wygląda bardzo nie estetycznie a pamiętajmy że to jednak szpital i wypada jakoś się prezentować wydając pacjentom posiłki...
1
pracownik 2015-11-18 09:03:11
Morze ktoś przejrzy na oczy co w Juraszu się dzieje Dyrekcja ma to gdziś morze jakaś uczciwa kontrola z zewnątrz bo narazie wszystko jest ukrywane ta firma to kpina gdzie i co robi inspekcja pracy
1
isia 2015-11-26 19:56:18
jutro mamy wizyte inspekcji pracy ciekawe co sie wydazy w juraszu wszyscy dostali umowy fakt ze beznadziejne 6.4 na reke czas pokaze ile ludzi zostanie na tej stawce kiedy ciagle dokladaja obowiazkow
1
pozdro z piekła 2015-11-26 20:18:03
W Warszawie praca w tej firmie to również kpina. Powyższa firma nie wywiązuje się ze swoich postanowień, nie wypłaca pieniędzy na czas i wykorzystuje swoich pracowników. Pracownik to dla nich "szmata" z którą wg nich można robić co im się podoba, zero szacunku. Jeżeli nie wywiązujesz się z obowiązków to są w stanie traktować cię gorzej niż (usunięte przez administratora)
2
D=GISC 2015-12-10 23:23:51
TO STRASZNE JAK LUDZIE CIEZKO PRACUJA I SA WYZYSKIWANI I TO W SZPITALACH GDZIE PRACUJA LEKARZE I PIELEGNIARKI ----DOBRZE WIEDZA JAK TRAKTOWANI SA LUDZIE KTORZY PRACUJA W FIRMACH SPRZATAJACYCH W SZPITALACH --ZATRODNIA ICH SIE DO NAJGORSZYCH PRAC W SZPITALU NARAZA NA STRES NA CHOROBY BO WSZEDZIE PANOSZA SIE ZARAZKI CI LUDZIE MAJA STYCZNOSC ZE SRODKAMI CZYSTOSCI KTORE SA SZKODLIWE DLA ZDROWIA TAKICH LUDZI SPRZATAJACYCH NAJGORSZE --GOWNO --W SZPITALU JEST DUZO NIESTETY BY JAKOS EGZYSTOWAC MUSZA PRACOWAC ---WYKOZYSTANI NA UMOWACH SMIECIOWYCH CIAGNA TEN ZYWOT UPADLAJACY GODNOSC CZLOWIEKA --LEKARZE DOSKONALE WIEDZA ILE OBOWIAZKOW MA TAKI PRACOWNIK --------- I JAK JEST WYZYSKIWANY NIETYLKO FIZYCZNIE ALE I PLACOWO BO PESJE TAKIEGO PRACOWNIKA SA MALE --ZDARZA SIE CZESTO ZE NA ODDZIALACH POWINNY PRACOWAC 3--OSOBY SPRZATAJACE A SPRZATA JEDNA OSOBA-------ROTACJA LUDZMI JEST OKROPNA I BARDZO EWIDENTNA -W SZPITALACH WIDAC ROZGRANICZENIE MIEDZYLUDZKIE I JAK CHORYM JESTESMY NARODEM BO LEKARZ POWINIEN LECZYC NAROD A NIE PRZYCZYNIAC SIE DO JEGO WYZYSKU----- I WYWOLYWANIA CHOROB;;;;;;
1
ania 2015-12-15 20:54:55
Uwaga odradzam prace w firmie Naprzód, to są nie wychowane chamstwo,ludzi traktują jak śmieci, zmuszanie do nadgodzin a jak sie nie zgadzasz to ci wali lipnymi paragrafami a jak sie stawiasz to cię zwalniają nie radze chyba ze chcecie dostać nerwicy
4
albin 2015-12-27 12:40:33
O olsztynie nic nie piszecie? Takie dziadostwo ze sie chce plakac. W olsztynie sa w 3 szpitalach i w kazdym inna placa. Jak to mozliwe?
ja 2015-12-28 23:29:30
jakby tak bylo zle to by pracownicy sie zbuntowali i zawiesili prace a jednak da sie pracowac skoro sie chodzi gada a nie czyni nic ...
szpital wojewódzki 2016-01-10 12:21:20
pracuje w Gdansku jako sprzatajaca pracuje sie bardzo dobrze wyplaty mamy regularnie zadnych srodkow nam nie brakuje wygralismy przetarg na nastepne 4 lata kierownictwo super wysluchaja kazdy nasz problem tak powinno byc w kazdym szpitalu pozdrawiam
Teri 2016-01-12 17:40:56
Osoby zarządzające firmą we Wrocławiu szpital Koszarowa do wymiany, może wtedy się coś zmieni.Brak kompetencji,profesjonalizmu, fatalna komunikacja,bez pomysłów,brak jakiejkolwiek przyjaznej współpracy, bez wiedzy niezbędnej w branży medycznej - jednym słowem hołota!Że coś takiego utrzymuje się jeszcze na rynku.
1
isia 2016-02-02 20:51:12
czy ktos dostal umowy w juraszu ciekawe jakie zaproponuja stawki moze wielka hrabina sylwia pomysli o swoich dzieki nim ma prace
1
AdamW 2016-02-07 14:52:25
Zamiast narzekac nie lepiej sie zwolnic? Czytajac was nie wiem czy sie smiac,plakac czy zapisac do ruchu palikota. Jesli jestes sprzataczka i oprocz trzymania mopa nic wiecej nie umiesz to nie narzekaj a jesli jestes tak ambitna to zmien prace i wez kredyt :D ja nie bronie.tej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firmy ale to przez was ona istnieje bo gdyby nie bylo chetnych to by upadla a wy robicie tam za murzynow narzekacie ale i tak sie tego trzymacie jak tonacy brzytwy. Jest duzo pracy jesli cos potrafisz to znajdziesz prace a jesli nic nie umiesz to zasuwaj na tym mopie i nie marudź
Vera 2016-02-13 12:35:23
Mam grupe umiarkowaną ...ile gdzin pracuje pracownik z grupą 7gdz dziennie czy 8 dziennie??
Vera 2016-02-13 13:11:18
salowa z grupa umiarkowana ..ile pracuje godzin tygodniowo ? 40 gdz czy 35 gdz .?
2
matteo 2016-02-28 21:39:45
w zielonych koszulkach same dziadki i nygusy smierdzace
UDSK 2016-03-08 13:46:22
W UDSK Białystok stanowisko kierownika "Naprzód" obejmuje osoba która jest nie kompetentna a także nie ma poszanowania dla pracowników. Wiec proszę szanowne naczelne Kierownictwo o zwolnienie tej osoby ponieważ ta osoba zagraża reputacji
Szpitala jak i państwa Firmy. Większość pracowników nie jest wstanie rozwiązać problemów związanych z pracą co ostatecznie może skutkować zerwaniem kontraktu szpitala z państwa firmą ze wzgledu na nie spełnienie warunków kontraktu
4
pracownik firmy Kraków 2016-04-15 15:16:12
Nie płacą na czas,brak umów,praca na czarno nie zapłacone składki od lipca. Dyrekcja uczelni głucha i niema,kogo wy wpuściliście, pozwalacie na to skandal,nikogo nie obchodzi los tych ludzi.
"Pani kierownik" - baba ze wsi - pracownik obslugi traktuje nas jak poganiaczy murzyni lepiej trakuje sie. wydziera sie na kazdego jakby była kims waznym. a jest nikim zupelne dno tu pracuja schorowani ludzie z grupami ktorzy tez maja swoja godnosc
1
salowa 2016-05-02 20:21:18
W Juraszu brygadzistka Sylwia to osoba która to stanowisko objęła chyba bo znajomości. Z pracy wychodzi o 14 bo spieszy się do domu a pracowników zbywa , bo nie ma czasu. Faworyzuje swoje pupilki z Inowrocławia, zwłaszcza te które dobrze kablują. W stosunku to sprzatających chamska i bezczelna , chyba że potrzebuje by ktoś przyszedł na zastępstwo to ton się zmienia. Kłamie pracownikom w żywe oczy , o środkach nie ma pojęcia, podważa zdanie kierowniczki Małgosi w obecności pracowników. Wioletka druga brygadzistka została przydzielona do szkoleń...hmmm ma szkolić z kablowania i donosicielstwa? Jak pracownik który pracuje 6 miesięcy ma szkolić innych? Dramat jakiś.. Panie Dyrektorze prosimy o zmiany!
2
nieznana 2016-05-03 07:13:08
firma napszód byłam w szpitalu 5 dni teraz mówią mi że tobyło szkolenie i nie chcą mi zapłacić naginałam za 3 czy to może być prawdą?
1
Kolega 2016-05-19 11:28:15
Witam w Gdańsku pracował kolega o imieniu Tomek . Pamięta ktoś jego nazwisko
3
mala 2016-06-02 10:12:56
w maju tez nie dostalam wyplaty bo kierowniczka powiedziala ze kadrowa zapomniala przelac potem okazalo sie ze moja wyplate nie przelala tylko dala dla komornika i darmo robilam caly miesiac.
isia 2016-06-03 22:40:22
ludzi nie wytrzymam firma placi jak chce a gdy pytasz o swoja kase zbywaja cie robia z nas glupich pan kierownik obros w piorka stal sie bezczelny co za bagno brak szacunku dla ludzi ktorzy notabene na nich pracuja zycze abyscie pospadali z tych stolkow irek sylwia magazynier maly do dupy z wami
2
PRACOWNIK 2016-09-02 16:00:16
Ta firm to jakaś porażka,szpital MINSK MAZ kierowniczka EDYTA SKOWRON jest to typ kobiety OSZUSTKI ignoruje ludzi ,środki czystości nie dozwolone dla ludzi ,brak ludzi do pracy a wynagrodzenie 5 zł a do tego na czas nie płacą MASAKRA Z DALEKA OD TEJ FIRMY PRACUJĄ LUDZIE UPOŚLEDZENI
1
wiesław 2016-09-04 14:21:56
Piszesz bzdury, kierownictwo jest jak najbardziej ok i podziwiam jak oni wytrzymują z "hołotą" ktorą muszą zarządzać . Myślę że conajmniej 1/3 nadaje się do zwolnienia ale z braku ludzi na ich miejsce musza tolerować ludzi olewających pracę , nadużywających alkohol, co poniektórzy wyglądają jak kloszardzi, aż dziwię się że szpital to toleruje, bo jakby nie patrzeć to też ich "wizytówka" .
salowa 2016-09-15 12:45:04
A ja pracuje w gdansku na zaspie. kierownicy sa super dwoja sie i troja zeby było ok a jak jest cos nie tak to zaraz to wyjasniaja. a praca jaka jest kazdy wie robic trzeba
Syka 2016-09-22 06:13:41
Ja pracuje w Gdansku i jestem naprawde bardzo zadowolona nikt sie tu nas nie czepia kierownictwo naprawde bardzo stara sie kazdemu pracownikowi pojsc na reke i to w kazdej kwesti rozumieja ze czasem trzeba odpoczac wiec nawet przerwy sa tu bez jakiegokolwiek limitu czasowego osobiscie nie pracowalam nigdy w lepszej firmie i poreczam ze pisze to zwykla pracownica i nie wzielam za te wychwalanie zadnej lapowki faktem tylko jest ze srodkow brakuje ale my jako ludzie tu sprzatajacy jestesmy traktowani naprawde z ogromnym szacunkiem polecam ta firme
isia 2016-09-26 13:58:21
co z kierownictwem w juraszu moze w koncu ktos odpowiedzialny zrobi tu porzadek co ze skladkami do zusu czy beda placic bo dotychczas to kpina moze tak inspekcja pracy albo lepiej nik ja o tym mysle i nie jestem jedyna
xxxxxx 2016-09-29 16:38:07
witam się dziwie ze ta firma jeszcze w szpitalu istnieje Jurasza jak brygadziści i kierownictwo na wszystko przymyka oko pozwala hmmm ostatnio byłam wczoraj zdziwiona jak poszłam po odkurzać około 12 do maszyn i zestalam tego pana z pralni grubego chyba Mirek ledwo trzymał się na nogach a na stole stały 2 puszki piwa i ten smród jego no w szoku byłam a co dopiero się wyprawia tam w wekendy
zuza 2016-09-29 18:42:08
tak to prawda ze pije a najczęściej w weekendy i ze swoim kolega andrzejem sama to widzę ale głupi ma szczęście ktoś powinien zgłosić go na policje
Agata 2016-10-06 21:41:37
Zadane premie sciema klamia bo ludzi brak do pracy
ola 2016-10-10 23:46:56
jeszcze ten z pralni pije grubas mirek i ten z maszyny andrzej i taki pracuje
panda 2016-10-12 13:14:22
No dobrze, ale wieci ejakich średnich zarobków może się spodziewać junior logistics planner?
naprzod 2016-11-20 16:54:14
same pijaki w pralni siedzą w Juraszu Bydgoszcz jeden został zwolniony wysoki chyba Andrzej przez Adriana bardzo dobrze gnojowi jeszcze został grubas Mirek tam w weekendy powinien brygadzista być lub kierownictwo by była Sylwia to by był pozadek z pijakami.i na ulice pasożyty darmozjady
Zostaw swoją opinię o S.I. "Naprzód" - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie S.I. "Naprzód"