Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Geofizyka Toruń Sp zoo

Pracowałeś w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
WL - 2016-01-10 09:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka że jak bocian widzi że jest mało żab to wyrzuca jaja z gniazda bo czym ma młode wykarmić,pytanie ilu Polaków mając małe zarobki umowę raz na kilka miesięcy w roku zdecyduje się na dziecko a ludzi do pracy potrzeba tych u góry chyba nie obchodzi co to będą za ludzie jakiego koloru skóry jakim językiem będą mówić jaką religię będą wyznawać,to jest ogólnoświatowy trend.
zdjecie uzytkownika
rob - 2016-01-10 21:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niegdyś grupy sejsmiczne pracowały w jednym miejscu nawet po kilka lat . Takiej Geofizyki już nie ma i nie będzie . Z powodu rozwoju techniki poszukiwawczej zlecenia o podobnej jak wtedy skali wykonywane są dziś wielokrotnie szybciej i mniejszym nakładem pracy fizycznej . Z tego powodu załoga zmniejsza się nie tylko w trudniejszych czasach / jak obecnie / ale będzie tak i w przyszłości . Chyba , że firma znajdzie sobie nowy obszar działalności .
zdjecie uzytkownika
Fakty - 2016-01-10 23:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [rob - 2016-01-10 21:47:12]:
Panie Rob firma prezesi każą zap.......ć kierownik goni operator goni gdzieś mają bezpieczeństwo jakość zbierania danych kto jest w temacie ten wie jak strzelał na Ap. stary wiarus inna sprawa ilość biurowych to jest chore DMT ma tematy Szwajcaria Monachium i jeszcze jeden a GT co ma masę prezesów dyrektorów kierowników a oni mają swoich przydu....w DNO.
zdjecie uzytkownika
Fakty - 2016-01-10 23:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rob - 2016-01-10 21:47:12]:
Panie Rob firma prezesi każą zap.......ć kierownik goni operator goni gdzieś mają bezpieczeństwo jakość zbierania danych kto jest w temacie ten wie jak strzelał na Ap. stary wiarus inna sprawa ilość biurowych to jest chore DMT ma tematy Szwajcaria Monachium i jeszcze jeden a GT co ma masę prezesów dyrektorów kierowników a oni mają swoich przydu....w DNO.
zdjecie uzytkownika
zxcvbnm - 2016-01-11 08:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rob - 2016-01-04 21:13:23]:
Macie kontak do Dmt z tego co wiem to duzo ludzi tam poszlo ale nikt niechce dac namiaru
zdjecie uzytkownika
ssssakobleśny - 2016-01-11 10:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zxcvbnm - 2016-01-11 08:59:01]:
http://www.dmt-group.com/ .nikt nie pomoże bo w GT nie ma kolegów..są znajome twarze.nie wiem tylko czy cv musi byc po niemiecku :/ moze sam wysłałbym tylko musze przetłumacczyc cv? kto podpowie czy po angielsku,niemiecku?? a moze juz tylu z GT siedzi ze po polsku cv moze byc
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-11 22:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanko jedno mam ?Kto z kolegów geodetów może podać mi adres bazy w Przemyślu ? Jak tam dojechać ? A może ktoś z kolegów ma wolne miejsce w aucie i jedzie tam na 17 ? Byłbym bardzo wdzięczny za informację !
zdjecie uzytkownika
Fakty - 2016-01-13 19:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2016-01-11 22:14:43]:
Tu nie ma kolegów tylko znajome twarze.
zdjecie uzytkownika
Oklep - 2016-01-14 20:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
"Tu nie ma kolegów tylko znajome twarze" nie mogę już słuchać tego tekstu :) Ma się kolegów. Tylko mało. Nie ilość a jakość. To, że wypijecie kielona nie oznacza, że zaraz jesteście kolegami. To, że znasz wszystkich nie oznacza, że wszyscy są Twoimi kolegami. Ja sobie parę znajomości zawarłem i pomimo, że już nie pracuję to bardzo miło wspominam :) Są ludzie na których nigdy się nie zawiedziesz, ale nie pakujcie wszystkich do jednego wora. Jak macie tylko znajome twarze to współczuję.
zdjecie uzytkownika
rob - 2016-01-15 17:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oklep - 2016-01-14 20:29:53]:
Od początku firmy wśród załogi panowała silna i często serdeczna rodzinna atmosfera .
Na grupach pracowały " całe " wioski z Galicji i liczne rodziny o mieszanych korzeniach , które zawiązywały się już w terenie .
Żonaci starali się o mieszkania zakładowe a co bystrzejsi lub spracowani również o jakąkolwiek pracę przy dyrekcji w Toruniu .
Nie zapominano o kolegach z grupy .
Tradycyjnie pielęgnowano powiązania rodzinne i powiatowe .
Dziś ustał dopływ ludzi z terenu , większość kombatantów przeniosła się na emerytury , niektórych zastąpiły ich własne dzieci .
Firma jak była tak i pozostaje silnie związana z pojęciem rodzinna .
Jest chyba gotowa nawet do prywatyzacji ale to już zależy od pogody w stolicy .
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-01-15 23:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rob - 2016-01-15 17:38:05]:
Prywatyzacji? A kto będzie inwestował w firmę z sektora eksploracji w czasach gdy Brent stoi po 29$ za baryłkę? Chyba tylko wtedy, jeśli wyliczy że zlikwiduje i z zyskiem rozsprzeda majątek.
zdjecie uzytkownika
Prawda - 2016-01-18 23:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu czy też w UOS DMT kolegów nie ma Polak dla Polaka jest konkurencją.
zdjecie uzytkownika
morswinek - 2016-01-19 14:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Słyszałem,że ma ruszyć jakiś projekt dla Orlenu? Ruszył?
zdjecie uzytkownika
Fakty - 2016-01-19 20:46:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [morswinek - 2016-01-19 14:34:43]:
Ruszył ale jeśli nie jesteś tak zwanym przydupasem to się nie dostaniesz.
zdjecie uzytkownika
rob - 2016-01-20 10:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PGNiG / być może / dostanie niedługo pod swoją kuratelę również struktury poszukiwawcze i wydobywcze z Lotosu i Orlenu .
Zaryzykuję stwierdzenie , że PGNiG nie jest dobrym gospodarzem co widać na przykładzie niby restrukturyzacji , której końca nie widać .
Jest / i będzie / za biedne , żeby samodzielnie prowadzić poszukiwania w Polsce w odpowiednio dużej skali i w dodatku rozrzutne ,roztrwoni każdą kasę .
zdjecie uzytkownika
pytający - 2016-01-26 07:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, czy ruszyła już sprawa wyjaśnienia wyłudzeń dopłat z działu socjalnego? Fałszywe oświadczenia o dochodach członków rodzin, przyznawanie rok po roku dopłaty lub skierowania na wczasy to działanie na szkodę spółki. Brak chęci wyjaśnienia sprawy jest zastanawiające. Ciekawe, które służby powinny się tym zająć?
zdjecie uzytkownika
As - 2016-01-26 22:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś chyba do DMT chce się dostać
zdjecie uzytkownika
Byly - 2016-01-27 15:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno juz sa trudnosci aby zkompletowac zaloge na grupy do Wloch i Bialogard.Osoby ktore sie szanuja odeszly bo mialy dosc klamstw kadry i obietnic na lesze jutro.Gdy ja pracowalem p. dyrektor zawsze przyjezdzal na grupe nie przygotowany na rozmowe z zaloga i nic nie wiedzial.Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
kokokainaimariafeta - 2016-01-27 17:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Byly - 2016-01-27 15:05:22]:
ktoś mi ze znajomych twarzy podpowie gdzie teraz w PL i poza PL dZiałają grupy?jaka jest szansa -nie będąc przydupasem- na zatrudnienie jako kierowca itp?
z kim gadać??
potrzebuję pracy na 2-3 miesiące ;)
zdjecie uzytkownika
karmazynek - 2016-01-27 19:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kierowco nie bój się - teraz przyjmują wszystkich - warunek - brak mózgu i nieumiejętność liczenia.
zdjecie uzytkownika
DWR - 2016-01-27 20:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Byly - 2016-01-27 15:05:22]:
Bzdura! GT samo nie chce zatrudniać ludzi tych którym musiało by dać umowę na stale, np ludzie z Niemiec. Lepiej kombinować aby tylko nie zapłacić.
zdjecie uzytkownika
ret - 2016-01-28 01:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pytający - 2016-01-26 07:31:27]:
W dziale socjalnym pracowały fajne dziewczyny . Szkoda , że dział rozwiązano .
zdjecie uzytkownika
DDZ - 2016-01-29 10:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Spokojnie - przyjmą swoich pociotków i dział socjalny reaktywują. Nie pierwszy i nie ostatni taki raz.
zdjecie uzytkownika
Wl - 2016-01-29 18:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ludzie miejcie szacunek dla siebie poza GT też jest praca dziwię się tym co są wierni tej firmie poswięcają się dla niej brygadzistom sam nim byłem gnałem ludzi do pracy ale zrozumiałem że sie nie opłaca być wiernym i pracowitym ci co odeszli do konkurencji wracali na te same stanowiska i poklepywano ich po plecach a ci leniwi obiboki zarabiali tyle samo albo więcej niż ci co bili rekordy.
zdjecie uzytkownika
opinię - 2016-01-31 09:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Wi jak chcą to niech robią za te grosze. Tylko Ci co pracują już x lat to się obudzą dopiero jak to się rozpadnie, albo pociotki i cwaniacy pracujący, mający układy. Wtedy ich też rynek pracy zweryfikuje ;)
zdjecie uzytkownika
GT - 2016-02-01 12:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopie, zapisujesz się do związków zawodowych, chodzisz na protesty, udajesz, że pracujesz i kasa co miesiąc wpływa. Jeżeli za mała to otwierasz biznes na boku i robisz na swój interes w godzinach pracy. Proste?
zdjecie uzytkownika
do Gt - 2016-02-01 17:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak tak protesty sa 2 razy w tygodniu
zdjecie uzytkownika
ssss - 2016-02-01 17:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do Gt - 2016-02-01 17:13:04]:
Nawet jak jest zimno? To chyba wtedy na stołówce w ciepełku :)
zdjecie uzytkownika
hahah - 2016-02-01 21:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ssss - 2016-02-01 17:30:34]:
Zapomniałeś dodać,że jeszcze naród Geofizyczny musi Cię wybrać (a to przy pomocy trunków różnego rodzaju jest proste)
zdjecie uzytkownika
gołylok - 2016-02-02 15:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
narobić razem
zdjecie uzytkownika
molenda - 2016-02-02 20:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tak działają prawie wszyscy pracownicy (z niewielkimi wyjątkami), donoszą na innych, uważają się za Napoleonów Geofizyki , a tak naprawdę każdy się z nich śmieje ( oni oczywiście o tym nie wiedzą, bo każdy wita się z nimi z wielkimi honorami, a za plecami wbija nóż w plecy:) Pozdrawiam takiego jednego Napoleona - niejakiego Ferdynanda (taki ma tutaj nick na forum) Yattamana Geofizycznego- dostaniesz kolego złoty medal od prezesa w dziedzinie zarządzania i public relations.The first man of Geofizyka
zdjecie uzytkownika
ret - 2016-02-04 15:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [molenda - 2016-02-02 20:05:40]:
Spotkałem na mieście znajomego z Geofizyki . Akurat przechodził inny , także z Geofizyki . O obu wiedziałem , że w czasach stanu wojennego " walczyli " po przeciwnych stronach barykady . Wydawać by się mogło , że czas zatarł dawne urazy . Tymczasem ze zdumieniem zauważyłem nienawistne spojrzenia jakimi się wymienili .
zdjecie uzytkownika
History - 2016-02-06 11:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ci wszyscy umoczeni komuniści których broniła PO teraz należą do KOD bronią i boją się że PIS dobierze im się do d....y
zdjecie uzytkownika
Romuald - 2016-02-06 11:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam. Jak tam warunki w firmie? Słyszałem, że Barborka będzie... Ale do oddania....hahaha uciekajcie lepiej z tej beznadziejnie zarządzanej firmy... Uwierzcie, że Ci zwolnieni teraz dziękują, że tak się stało.
zdjecie uzytkownika
Litania - 2016-02-06 13:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Romuald - 2016-02-06 11:44:52]:
Ulozmy litanie dziekczynna zwolnionych pracownikow do przenajswietszej Geofizyki...

Geofizyko! Zmiluj sie nad nami!

- za to, ze zwolnilas mnie z firmy
--- (powtarza sie) dziekuje Ci Geofizyko!
- za to ze otwarlo mi to oczy i pokazalo, w jakiej patologii zmarnowalem czesc swojego zycia
--- dziekuje Ci Geofizyko!
- gdyby nie Ty, nie wiedzialbym jak smakuje MacDowell
--- dziekuje Ci Geofizyko!
- za te wszystkie telefony do firmy, w ktorych podpierdalalem kolegow
--- dziekuje Ci Geofizyko!
- za bigos na sniadanie w barobusie
--- dziekuje Ci Geofizyko!
- za wczasy pod grusza i paczki dla dzieci
--- dziekuje Ci Geofizyko!
- za niewyplacone nadgodziny, okrojone premie
--- dziekuje Ci Geofizyko!
- za to ze nie rozbilem betonu firmy, ale przynajmniej glowe mam cala
--- dziekuje Ci Geofizyko!

itd. mozna dopisywac...
zdjecie uzytkownika
echh - 2016-02-06 17:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Litania - 2016-02-06 13:23:59]:
Za to że wysłałaś mnie na kontrakt i musiałem zostawić w domu żonę w ciąży !
Za święta na kontraktach , których nie było !
Za to, że miałaś mnie w dupie , za brak wsparcia gdy było potrzebne w pracy na kontrakcie !
zdjecie uzytkownika
besa - 2016-02-06 19:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kiedy przed laty zwalniali pierwszych pracowników , mówiono , że dzięki temu pozostali dostaną podwyżki . Nie pamiętam czy doszło do podwyżek ale ten pomysł wyrażnie się podobał . Nikt nie rozpaczał za odchodzącymi . To dowód ,jak dalece jesteśmy pragmatyczni oraz kolejny , że punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia.
zdjecie uzytkownika
kamson - 2016-02-06 20:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zwalnianie pracowników, szczególnie masowo, nigdy nie jest przyjemne dla reszty. Zresztą, jak ktoś liczył z tego tytułu na podwyżki, to też dziwna sytuacja @besa.
zdjecie uzytkownika
faktycznie - 2016-02-06 20:47:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dziękuję za kolegów, których poznałem w tej firmie. Większość to dobrzy ludzie chociaż zdarzały się też przypadki gości, którzy mieli trochę wyższe stanowisko i myśleli, że są kimś lepszym. Nie będę wymienial z nazwiska, bo każdy ich znal... I tacy ludzie nie potrafiacy sobie ułożyć zycia bez tej śmiesznej firmy zostaną i będą robić. Tak jak napisal kolega wyżej. Święta nie święta i jeszcze oszukują na nadgodzinach. Szkoda, że stary prezes odszedł (on to chociaż potrafił przyjechać na grupę i porozmawiać z pracownikami) teraz to nawet pracownicy nie wiedza jak wygląda ich prezes... Jezeli pgnig was nie rozliczy to na pewno u góry będziecie rozliczeni za te nadgodziny i inne przekręty. Pierwsze sprawy juz przegrane ciekawe co będzie dalej
zdjecie uzytkownika
wyrocznia - 2016-02-07 18:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze nie znaleźliście sobie nowej pracy?
i dalej tu siedzicie i smędzicie..
zdjecie uzytkownika
kontraktowiec - 2016-02-07 19:40:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za to, ze za starych Prezesów dane nam i naszym rodzinom było godnie życ.
Za ciężką pracę w święta za granicą z dala od najbliższych rekompensowały nam wypłaty.
Za ludzi z którymi było dane pracować na grupach sejsmicznych, gdzie koleżeństwo znaczyło naprawdę koleżeństwo.
Za mądrych ludzi na grupach ( techników, inzynierów, mechaników) , którzy z każdym problemem dawali sobie radę czym budzili podziw wśród zleceniodawców.
Za kierowników, którzy umiejętnie zarządzali i starali sie tworzyć rodzinna atmosferę tysiące kilometrów od domu.
Za to Dziekuję Geofizyce
zdjecie uzytkownika
odpowiedź - 2016-02-07 21:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wyrocznia - 2016-02-07 18:54:41]:
@wyrocznia. A Ty dalej dajesz dupy lub obciągasz w tym Gt-burdelu ?
zdjecie uzytkownika
HONOROWY - 2016-02-08 06:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [N/21 - 2016-01-07 22:51:01]:
Wy opisywacze to niedojdy życiowe i geofizyczne odejdż z klasą i nie psiocz na GT tylko ty jesteś kaleką i cymbałem życiowym i ofiarą 21 pierwszego wieku i tak za dużo zarabiasz na ten poziom co reprezentujesz sob [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
REal - 2016-02-08 15:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [HONOROWY - 2016-02-08 06:49:28]:
Takiś honorowy że od stołu nie odejdziesz dopóki całej wódy nie wypijesz a mówi ci coś zdanie krecenie licznika.
zdjecie uzytkownika
wyrocznia - 2016-02-08 17:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [odpowiedź - 2016-02-07 21:29:58]:
Nie, puszczam się już gdzie indziej
A Ty dalej użalasz się na sobą
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2016-02-09 16:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w osrodku przyjmuja ludzi:) wiec mozna zaczac starac sie o podwyzki i mysle ze juz nie ma mowy o zwolnieniach:) - idzie ku lepszemu.
zdjecie uzytkownika
Do Prezesa - 2016-02-11 10:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najpierw zwalnia pan ludzi a potem dzwoni pan Piasecki żeby wrócili a ja juz rzucam pracę którą mam o rzut beretem od domu i jadę.Przez takie praktyki wielu ludzi odeszło na zawsze staciliście wielu dobrych fachowców.
zdjecie uzytkownika
Lolo - 2016-02-11 13:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tam nie trzeba fachofców tylko gamoni i tacy zostali bo normalny ogarnienty to już gdzieś pracuje za wiekszą kasę
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa profesjonalna, bardzo dobre pierwsze wrażenie
Pytania: Oczekiwania finansowe
zdjecie uzytkownika
wyślij - 2016-02-11 14:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lolo - 2016-02-11 13:49:55]:
słyszałem,że teraz jest lepiej,że zrezygnowali jednak z umów zleceń dla geodezji i permittingu.
zdjecie uzytkownika
sraniewbanie - 2016-02-11 20:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wyślij - 2016-02-11 14:57:03]:
mysle zze nadal na umowe zlecenie permit i geodezja..
na zlecenie to roboty w kraju jest masa...za podobne pieniądze..sami niechaj pracują..;)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Geofizyka Toruń Sp zoo!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert