Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Geofizyka Toruń Sp zoo

Pracowałeś w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
biurowy - 2015-04-09 15:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wow! A co to za afera w Hiszpanii? Nic nie było słychać o tym w Toruniu!
zdjecie uzytkownika
news - 2015-04-09 16:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konsolidacja z Krakowem nieunikniona - to wiadomości od pracowników GK!
- i fajnie!!!!!
Ciekawe gdzie pracownicy GT - biurowca i łącznika dostaną pracę ?
Dlaczego poza paroma wypowiedzeniami nie rusza sie pracowników biurowych,
Wreczono kilka wypowiedzen zeby zrobic pokazowke i nic dalej -
wszystkie działy ( kadry, finanse, ksiegowosc) nikt nie jest do ruszenia, nikogo sie nie zwalnia.
Gazeta postraszyla i koniec zwolnien w biurowcu.
Do zwolnienia tylko produkcja bo ich nikt nie broni, nie maja znajomych wujkow,
malo wiedza co sie w firmie dzieje wiec nie doniosa do mediow.
Czy Zwiazki wybronily choc 1 osobe z terenu?
Nie!!!! a tak naprawde kto robi pieniadze zeby firma istniala - nie biurowiec tylko pracownicy produkcyjni, ktorzy maja niskie pensje i zawsze sa traktowani jak kolo u wozu.
zdjecie uzytkownika
biurwa - 2015-04-09 19:15:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [biurowy - 2015-04-09 15:51:04]:
Popytaj prezesów może Ci opowiedzą kto był na zdjęciach skoro tak ładnie to ukrócili. Podpowiem abyś listę sprawdził kto tam był pod pozycją barana produkcyjnego, połączył fakty kto jest blisko prezesów z jego rodziny i wyciągnął wnioski.
Równy nie zawsze znaczy tak samo traktowany.
zdjecie uzytkownika
dupajas - 2015-04-09 20:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [biurwa - 2015-04-09 19:15:32]:
Baranów produkcyjnych jest sporo ;) znam takich co to mapy nie umieją czytać i na profil sami nie dojadą hehe ;) ale oni mogą.. ty jak dasz palik nie tam , albo metr za daleko , krzywo wiązkę położysz , za szybko pojedziesz autem to afera na całą grupę jest.
zdjecie uzytkownika
inz polowiec - 2015-04-09 23:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co prawda to prawda bo w placach i kadrach to nikogo nie zwolnia - w biurach pelno kobitek, na drzwiach chyba 15 nazwisk. Czy one maja wszystkie prace?
Kogo one beda liczyc jak wszystkich z polowych zwalniaja.
A po co Dzial Finansowy Eksportu jak tego eksportu brak dlatego
pytam co tak dzial robi? zajmuje 3 pokoje i tabliczki z wieloma nazwiskami ludzi. Trzeba tym wszystkim pracownikom placic co miesiac i to duze pieniadze.
Upadek nam grozi tak samo jak Geofizyce Krakow
zdjecie uzytkownika
takie tam - 2015-04-10 00:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czlowieku kadry i place i te tam ksiegowe maja takie znajomosci u prezesostwa ze nikt ich nie ruszy. Znaja za duzo sekretow Panow Prezesow.
A jak by to doszlo do prasy czy telewizji?
Plotka z Pentagonu az huczy z afera jakiegos samochodu za duze pieniadze, podobno narazie go schowali bo sie boja ze sprawa dojdzie do NIK
zdjecie uzytkownika
nasza prawda o GT - 2015-04-10 00:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
UOS !!!!Znowu ma wygrany kontrakt. GT przegrala!
Ale jest nadzieja .............................. chyba ze znowu przegramy.
Moze PGNiG nie zjednoczy nas z Krakowem choc w tym Krakowie mowia tylko o tym
ze bedzie jedna Geofizyka bo za duze koszty, zeby utrzymywac dwie firmy dla ktorych nie ma pracy.
Osrodki pewnie przejda do Warszawy - tak glosza plotki z ETO.
GT ma duzo majatku zeby sprzedac ja za duze kase - szczegolnie te marmury w nowym budynku.
Oj biedny ten Prezes co jeszcze Generalnym Prezesem nie jest choc na to liczy,
(nominacji nadal nie ma) Co On bedzie robil? Elektronikow Krakow ma bardzo duzo.
Chyba ze liczy na stanowisko Menagera ale przeciez tam nie bedzie niczyim zieciem bo maja swoich dobrze wyksztalconych Managerow i dobre uklady w Warszawie.

Kazdy pracownik GT wie o tym ze gdyby nie uklady (tesc-ziec) zaden z obecnych prezesow nie piastowal by tego stanowiska.
Malo tego, zaden Dyrektor nie bylby Dyrektorem - wszystkie awanse w GT to tylko uklady rodzinne bo albo tesc - ziec, albo syn albo chrzesniak, albo inna rodzina. Wiekszosc kierownikow w GT ma "wujkow" w GT i to wcale nie przybranych tylko wiezy krwi spowodowaly awanse mimo braku kwalifikacji.
W biurze pracuja na stanowiskach eksponowanych KIEROWNICZYCH : synowie bylych pracownikow, żony i przyjaciołki obecnych.
Popatrzcie na nazwiska w ksiazce telefonicznej - zona, malzonek lub syn czy corka bo mamusia, tatus, ciocia lub wujek na emeryturce,
Brniemy dalej - Kierownicy Grup bez wyzszego wyksztalcenia, Kierownicy produkcyjni bez przygotowania bo Geodeta to chyba nie jest odpowiednie przygotowanie. Sa tez awanse geofoniarzy na geodetow czy permiting.
Rowniez kierownicy na stanowiskach w Pentagonie bez odpowiednich kalifikacji, najczesciej jakies zaoczne studia, ktore robili bedac juz na stanowiskach.
Czym nasze kadry kieruja sie kiedy jest rekrutacja, awans czy przeglad stanowisk. No chyba nie tylko odpowiednim przygotowaniem.
To jest tak : mamusia, tatus, tesc lub przyjaciel prosili zeby dzieci mialy pracy no i maja!

Qvo Vadis GT?
zdjecie uzytkownika
krakus - 2015-04-10 09:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nasza prawda o GT - 2015-04-10 00:44:49]:
do Krakowa
zdjecie uzytkownika
Bomba - 2015-04-10 19:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [nasza prawda o GT - 2015-04-10 00:44:49]:
Masz chłopie mózg zlasowany. Wszyscy są be tylko ty jesteś zajebisty. Jesteś tak zajebisty, ale niestety Cię nie wybrali do managementu. Oj przykro. A może piz.... ą jesteś i się nie nadajesz.
Ciągle psioczycie na GT. Nie podoba sie to(usunięte przez administratora) Najlepiej do UOS-u. Oni mają tyle projektow ze narobili 30 mln straty za zeszły rok. :-)

Ale GT jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wa i miała zysk w 2014. Cholera nie udało sie dorównać GK i UOS. Pewnie przez błędy zarzadzajacych.

Otwórzcie oczy i umysly barany.
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2015-04-10 22:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Bomba od razu widać ze do Gt dostałeś sie dzięki ukladam. A może Ty w Kontraktach pracujesz?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-04-10 22:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trzeba jeszcze dodać, iż poziom Bomby jest taki jak jego post! Czyli prostak! Tez jestem pewien ze to człowiek z "układu" Prezia".
zdjecie uzytkownika
Bomba - 2015-04-10 23:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadza sie jestem zadowolony, ze pracuje w GT. Mam wielu przyjaciół w GT. Moja żona rownież pracuje tu. I co z tego! Tymbardziej jestem happy. Co komu do tego? Otworzcie oczy i umysły barany.
zdjecie uzytkownika
Hahaha - 2015-04-10 23:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Baran produkcyjny, każdy wie o kim mowa powyżej! Sprawa rzeczywiście została wyciszona. GDS tez dostał polecenie zeby milczeć. Bedzie kontrakt Baran znowu pojedzie bo inaczej byc nie może. Sorry taki mamy klimat!
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-04-12 00:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale mi was szkoda. Zartuje :) Wogole mi was nie szkoda!!!
Wy wszyscy jestescie jak barany, zamiast cos zrobic ze swoim zyciem to tylko narzekacie. Najeliscie sie jako barany to i tak was traktuja.
Niczego innego sie nie spodziewajcie. Taki juz wasz los -mee mee.
zdjecie uzytkownika
Znam - 2015-04-12 11:10:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dawajcie najlepsze teksty barana produkcyjnego
pamietam jak na Wegrzech podczas mistrzostw uciekał do nas pić bo nie miał z kim nikt go przecież z kadry nie lubi. Wówczas go lubiłem bo ciagle stawiał i opowiadał wiele o innych jacy to wszyscy ciulowi a on zajebisty to mu wychodzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Jak to mawiał ja nie muszę tu pracować a teraz podobno dupka sie trzęsie bo jak on przeżyje za te marne 3000 zł
zdjecie uzytkownika
Lol - 2015-04-12 15:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super nadawac i oczerniac innych tak incognito, nieprawdaż!! Pusta ta dyskusja. Nic ciekawego człowiek sie nie dowie. Widac pisza tylko frustraci.
Co tam Panowie w wierniczej słychać? Może coś ciekawego powiecie.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-04-13 19:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pamiętam jak wielokrotnie musiałem tego barana wozić samochodem rano gdyż za kołnierz nie wylewa raczej.
zdjecie uzytkownika
imie i nazwisko - 2015-04-14 09:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Lol - 2015-04-12 15:39:33]:
A ty z imienia i nazwiska się przedstawiłeś z pełnym adresem.
zdjecie uzytkownika
robot1 - 2015-04-14 13:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Myślę, że ten baran, jest nieważny bo szkody wynikjące z jego upodlenia alkoholowego sa niczym w porównaniu z demolką jaką robi nasz bohater, dyrektor od sejsmiki. Właśnie jedzie zdemolować Niemcy. Ta sfilcowana inteligencja może się rownać tylko z tą podłotą kierownikiem transportu i wierceń.
zdjecie uzytkownika
anty jarek - 2015-04-16 13:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jarek nie odwracaj uwagi od Hiszpanii i nie atakuj swojego dobroczyńcy, któremu wszystko zawdzięczasz.
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2015-04-16 20:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIe tylko twoja zona ma duzo przyjaciol w GT : )
zdjecie uzytkownika
tak i siak - 2015-04-17 07:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [robot1 - 2015-04-14 13:42:47]:
popieram tweie racje odnosnie ojca dyrechtora geofizyki ktoren o zarzadzaniu firma pozostal na etapie poprzedniego systemu taki partyjny beton,a kierownik transportu to despota otoczony wianuszkiewm zmanipulowanych wzajemnie na siebie donoszacych ludkow.Na tle stworzonej i wykreowanej praez siebie mizerii ukazyje swoja zarypistosc nieomylnosc i kreatywnosc dzierrzac miano faceta rzadzacego twarda reka.Atmosferka w transporcie i wiertniczej jest jak w przyslowiowej oborze gdzi byk pierdzi... ale dlugo niewietrzone strasznie smierdzi.
zdjecie uzytkownika
geo-fan - 2015-04-17 12:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agresja słowna przybiera na sile. Słowo skierowane do osób np. - BARAN, może obrażać!
Praca w Niemczech dla opiekunek.
A taki rebus: jak się zmieni B/J.... co wychodzi? Bomba! kurde no nie?
Tymbardziej - piszemy oddzielnie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa profesjonalna, bardzo dobre pierwsze wrażenie
Pytania: Oczekiwania finansowe
zdjecie uzytkownika
anty jarek - 2015-04-17 14:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [geo-fan - 2015-04-17 12:38:12]:
Wszędzie są mądrale, więc i tutaj też jedną witamy. Bez agresji słownej i tak bardzo ortograficznie.
Poza tym Jarek prosiliśmy abyś nie pisał tu postów.:-)
zdjecie uzytkownika
opty - 2015-04-19 08:17:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie kłócić się panowie, nie oczerniać na wzajem, rządzącym w GT właśnie oto chodzi by skłócić załogę i po kolei nas wystrzelać. Trzeba się zjednoczyć w zespole siła. W GT wciąż pracują ludzie, którzy już nabyli uprawnienia emerytalne i bez powodu uszczuplają fundusz płacowy. Tylko razem możemy pomóc odejść na zasłużony odpoczynek -zwłaszcza despotycznym "emerytom".
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Geofizyka Toruń Sp zoo?
Zadaj pytanie