Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Geofizyka Toruń Sp zoo

Pracowałeś w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
fso - 2014-10-24 23:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fso - 2014-10-22 23:33:13]:
sory zle sformulowalem zdanie chodzilo mi o to ze dieta tak jak zawsze jest wyplacana do reki na grupie
zdjecie uzytkownika
fso - 2014-10-25 00:01:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fso - 2014-10-24 23:54:37]:
a moj pierwszy post byl odp na twierdzenie kolegi xyz ze niby diety na konto placa co jest nie prawda
zdjecie uzytkownika
fso - 2014-10-25 00:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fso - 2014-10-25 00:01:52]:
wiec prosze o czytanie ze zrozumieniem co sie czego tyczy bo jak by koledzy najpierw przeczytali na jaki post odpowiadam to pewnie tej dyskusji by nie bylo
zdjecie uzytkownika
Wer - 2014-10-25 22:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie a co z N-20 rusza coś.
zdjecie uzytkownika
pr - 2014-10-26 10:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic nie słychać
zdjecie uzytkownika
stary - 2014-10-28 20:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pany ile to teraz zarabia pomocnik w kraju i za granicą.Mam nadzieją że ktoś odpisze.
zdjecie uzytkownika
szkodagadac - 2014-10-29 21:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stary - 2014-10-28 20:55:15]:
Mniej niz jeszcze 2 lata temu
zdjecie uzytkownika
john rambo - 2014-11-03 07:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile barbórki w GT wypłacą i czy wogóle będzie
zdjecie uzytkownika
a to? - 2014-11-03 14:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to należy siębarbórka za pracę w Geofizyce Toruń? nawet o tym nie sądziłem. Wiadoomo może to przez moje beznadziejne doswiadczenie i brak obycia w branży, ale też chętnie dowiem się czy jest ta barbórka, może ktoś mi i johnowi rambo napisze. fajan by to była sprawa taka dodatkowa kasa. z góry dzęki za pomoc.
zdjecie uzytkownika
klucz to kluczowy personel - 2014-11-04 18:52:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
A może należy się tylko kluczowym - czyli tym którzy wg zarządu nie można zastąpić innymi z rynku pracy (czyli kierownikom, dyrektorom, operatorom i to wsio)
Reszta to pomiot, który można pozyskać łatwo na rynku pracy i od razu posłać do roboty bez przyuczenia :-)
zdjecie uzytkownika
czech - 2014-11-14 08:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fso - 2014-10-22 23:33:13]:
jakie N 20 obudz się...
zdjecie uzytkownika
GT - 2014-11-15 17:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego w tej firmie nie wiadomo czy coś będzie jedna wielka nie wiadoma. Mogą cię zwolnić przed barbórka bo cię już nie potrzebują. I barbórki może nie być . Np w wągrowcu na p122 obcinają od mieszkaniówki. A niektórzy rąbią 3-4 lata a już chcą rządzić robiąc 600 kanałów dziennie bo myśli kazik że dostanie medal i garba na plecach.
zdjecie uzytkownika
eduardoszewcbondziorno - 2014-11-16 12:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ktos z Czech moze powiedziec jakie są warunki na kwaterach? Jest tam internet ?Jakie jedzenie , ile uero na rękę dają , niedziele pracujące ?i ile godzin dziennie liczą?
zdjecie uzytkownika
Tylko Rodzina i przyjaciele - 2014-11-17 14:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CHorwacja zaklepna mozecie bić rekordy lizać .......najlepsze kawałki tortu tylko dla wybranych.
zdjecie uzytkownika
edek nie o d kredek - 2014-11-18 10:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tylko Rodzina i przyjaciele - 2014-11-17 14:44:35]:
kiedy rusza chorwacja? jaki dlugi to temat jest?
ktos wie gdzie jest rejon w którym bedzie temat?
gdzie baza itp?
zdjecie uzytkownika
Tubylec - 2014-11-18 12:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [edek nie o d kredek - 2014-11-18 10:34:11]:
2 miesiące rejon gdzie były walki w latach wojny.Tam jedzie grupa z Niemiec .
zdjecie uzytkownika
Praktyk - 2014-11-18 12:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eduardoszewcbondziorno - 2014-11-16 12:19:24]:
super warunki niedziela i sobota wolne,jedzenia jest dużo jak na N 14 mozesz nakładać ile chcesz na tacę zjeśc trochę i resztą zapchać kosz na śmieci żeby pokazać polską świnie nie szanującą jedzenia tak jak to było na n 14 po rozstawie brakowało jedzenia dla poprawkowych i op aparatury a kosze pełne.
zdjecie uzytkownika
greg 76 - 2014-11-18 20:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Praktyk - 2014-11-18 12:12:51]:
Masz racje kolego bylem na N 14 i N 16.Widzialem nasze poszanowanie do chleba,wstyd i jeszcze raz wstyd dla nas wszystkich.Tak miedzy nami to nie "obrazaj"tych zwirzat swinie tak niepostepuja.
zdjecie uzytkownika
bywalec - 2014-11-20 10:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
ludzie co wy za glupoty wypisujecie tez bylem na n14 n16,w pierwszym przypadku nigdy jedzenia nie brakowalo,a co do n16 to napiszcie prawde ze to wloski katering i obiady oni wydawali i nie zawsze dla wszystkich starczylo ale to nie nasza wina ze bylo malo i bylo syfiasto i czesto sie konczylo na szybkiej wizycie w wc.
zdjecie uzytkownika
Do bywalec - 2014-11-20 20:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [bywalec - 2014-11-20 10:20:54]:
Jak przyjezdzałeś o 15 00 to nie brakowało operator aparatury i kierownik produkcji przyjezdzali z poprawkowymi i dostawali resztki a kosze pełne.
zdjecie uzytkownika
bywalec - 2014-11-21 11:35:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
brakowalo owszem ale wine trzeba szukać gdzie indziej,przecież porcje obiadowe byly wydawane każdemu i nikt na n16 nie brał ile by chciał .Wina leży po stronie szefa kampu do którego dochodziły glosy o nieprawidłowosciach a on olewal to,CZYŻBY MIAL TAM JAKIS INTERES.Zresztą wiadomo ile jest zagranicznej diety na całodzienne wyżywienie a ile Gt płaci za nie!!!
zdjecie uzytkownika
Znowu - 2014-11-22 00:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bywalec - 2014-11-21 11:35:15]:
Kolego obserwuj a zdobędziesz wiedzę na N-16 niektórzy jadali na KWATERACH co im wcale nie przeszkadzało zjeść na bazie u Włochów po pracy i w d...... mieli że komuś czytaj kolegom zabraknie np.ci z NewPoutz tak robili.Jeśli chodzi o marnowanie jedzenia N-14
zdjecie uzytkownika
AD - 2014-11-22 13:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie tylko z NEUPOTZ!!!.
zdjecie uzytkownika
driv3r - 2014-11-22 19:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dieta do reki i nic sie nie zmarnuje i nikomu nie zabraknie.
A zaraz... zabraknie na oplacanie pentagonu!
zdjecie uzytkownika
noooo!!! - 2014-11-23 07:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecietna blondynka jest królową intelektu wobec tych tu belkotliwych i beznadziejnych opinii wyglaszanych przez intelektualne dna ludzkiej egzystencji.Takich niedorozwwwwwojow nam trzeba murzynkosc w czystej postaci!!!! Admin takie wypowiedzi cenzuruje???
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x