Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Geofizyka Toruń Sp zoo

Pracowałeś w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
komutator - 2014-09-04 09:17:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Do KOGO? Z calym szacunkiem pan Pia...i to chyba najmniej kompetentna osoba w Gt, jakim cudem on jeszcze tutaj pracuje tego nie wiem, marny geodeta,jeszcze gorszy kierownik,nie ogarnia niczego i nie ma pamieci krotkotrwalej... jakby nie dziewczynybktore z nim (a moze za nieg) pracuja to pewnie juz by byk w zarzadzie bo ttaki wykazuje poziom niekompetencji. Ale to moje prywqtne zdanie. Slowacja rusza od 14.09 czesc ludzi juz jedzie . Pozdr
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2014-09-05 11:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam czy moze ktos jedzie z was do SULĘCINA 12.09.2014??????????????
zdjecie uzytkownika
PiPi - 2014-09-08 20:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam zna ktoś może lokalizacje na Słowacji ??
zdjecie uzytkownika
Były - 2014-09-08 21:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prosimy wrócćie do nas
zdjecie uzytkownika
ihhaha - 2014-09-09 06:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jeszce niedawno zwalniali- niech przejma te etaty przydupasy co tam zostali-!!! PS> zarobki i atmosfera w pracy dno i wodorosty!!!
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-09-09 09:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W geofizyce zarobki na tzw. kontraktach to smiech na sali wystarczy wa pojechac samemu do niemiec ,holandii czy norwegi na 3 miechy i masz bezproblemowo kasy niemal 2 razy tyle!!! Pozdro dla tych co przejrzeli na oczy i przestali niewolniczo pracowac dla tej bandy passsozytow!!
zdjecie uzytkownika
GT były - 2014-09-09 09:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2014-09-09 09:01:17]:
Piszesz kasy dwa razy tyle w GT w Niemczach pomiarowy zarobił 1800zł za miesiąc a w Norwegii na czysto 10000zł,tyle samo godzin pracy z wyżywieniem i zakwaterowaniem.
zdjecie uzytkownika
pipi - 2014-09-09 12:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Zapytam jeszcze raz zna ktoś lokalizację na Słowacji? ... 12.09.14 podobno wyjazd. A jeśli chodzi o pracę w GT wiadome ze normalny robol w polu nie zarobi tak jak to było parę lat do tyłu. Najlepsza odpowiedzią jest "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma". Nie jestem przydupasem ale wracam do GT jako kierowca ponieważ nie mam wyjścia wolę pracować dla nich niż pod mostem mieszkać w kartonie. Każdy jeśli ma lepsze oferty pracy to normalne ze wybierze lepsza opcje i Każdy ma swoje zdanie na temat pracy gdziekolwiek.
zdjecie uzytkownika
Lolo - 2014-09-09 14:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tematów coraz więcej Spartanie znalezli lepiej platną pracę a z nowymi ciężko trzeba ich uczyć już tak szybko tematu się nie wystrzela.
zdjecie uzytkownika
ż - 2014-09-09 16:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pipi - 2014-09-09 12:06:03]:
Wyjazd w sobotę pikapami z Torunia po szkoleniu. Ktoś jedzie to Torunia w piątek z podkarpacia?
zdjecie uzytkownika
bob - 2014-09-09 17:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A z Zamoscia ktoS jedzie do Torunia na piatek?
zdjecie uzytkownika
wyjazd - 2014-09-09 18:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja się własnie zastanawiam nad wyjazdem za granicę i przeglądam różne oferty pracy. tylko własnie jedna moją wątpliwość jest taka, czy nie opłaca siębardziej pojechać na własną rękę i tam poszukać zajęcia sobie i zarobić więcej niż oddawać połowę kasy i liczyć na czyjąś łaskę, że da Tobie popracować. Istnieją jakieś firmy które ogranizują same wyjazdy bez miesjca pracy i nie zdzierają za to?
zdjecie uzytkownika
pipi - 2014-09-10 11:13:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie wyjazd. jak chcesz jechac za granice na wlasna reke to nie polecam jesli nie znasz biegle angielskiego ;] ... chyba ze przez agencje ofert pracy jest od groma. Z tarnobrzegu jedziemy do torunia ale autobusem poniewaz z torunia lecimy pikapami prosto na slowacje... Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
alf - 2014-09-10 15:36:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pipi - 2014-09-10 11:13:45]:
wiesz moze jaka miejscowosc na Słowacji?
zdjecie uzytkownika
WL - 2014-09-11 10:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doradzam wezcie sobie worki lub plandegi żeby wam bagarze nie zamokły na Toyotach do środka z małymi plecakami wezcie apteczki nici Pozdrawiam bezpiecznej pracy życzę.
zdjecie uzytkownika
pipi - 2014-09-11 12:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alf - 2014-09-10 15:36:36]:
nie wiem
zdjecie uzytkownika
pp - 2014-09-14 08:46:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktos do Sulecina ??????z wlodowy lub olkolic??????
zdjecie uzytkownika
Pol - 2014-09-14 09:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pol - 2014-09-03 15:23:41]:
Witam i jak z tym wyjazdem, ja sobie darowałem to co dają na kontrakcie zarobie sobie w domu i codziennie śpię w swoim łóżku.Pozdrawiam Spartan.
zdjecie uzytkownika
smiech na sali - 2014-09-14 15:12:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wg mnie na takie żenujące warunki na kontraktach zagranicznych moze zgodzic się tylko desperat albo nygus bo wiadomo że GT to firma dla ściemniaczy albo lizusów. pozdro obiboki
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-09-14 15:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pol - 2014-09-14 09:53:30]:
znasz jakies szczegóły?faktycznie taka chała?
zdjecie uzytkownika
ale ja - 2014-09-15 11:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [smiech na sali - 2014-09-14 15:12:48]:
od dluzszego czasu ludzie w terenie traktowani sa jak niewolnicy, praca niekiedy po 16 godzin zanizane godziny pracy na kontraktach zarabiaja nie wiecej niz 1600 pln stad bunty na grupach niemieckich i na wegrzech-firma bardzo skutecnie je zatuszowala teraz szukaja nowych jeleni do orki za grosze.Pijacy oraz przydupasy majasie dobrze bo kazdy pijak to kapus bo jak inaczej wytlumaczyc ze nadal pracuja przy tak wielu kontrolach alkomatami??
zdjecie uzytkownika
observer - 2014-09-15 13:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ale ja - 2014-09-15 11:15:13]:
Na jednej z polskich grup operator, uprzedzał takiego pijącego przydupasa, bardzo znaną "gwiazdę" wyrzuconą kilka miesięcy wcześniej przez kierownika za chlanie, dzwoniąc do niego, z wiadomością że jutro ma kontrole alkomatem
zdjecie uzytkownika
observer - 2014-09-15 13:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ale ja - 2014-09-15 11:15:13]:
to jeden z przykladów "współpracy" na linii operator - pijący przydupas, i jakaś odpowiedz dlaczego tacy ludzie lubiący % mają się dobrze
zdjecie uzytkownika
ss - 2014-09-16 09:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [smiech na sali - 2014-09-14 15:12:48]:
Czasem nie masz wyjścia kolego,
zdjecie uzytkownika
Fakty - 2014-09-16 09:55:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Węgry brak przecinki dla rozstawu kukurydza słonecznik hektary.chyba po to aby przedłużyć temat i utrudnić pomiarowym pracę.zero dojazdu wnoszenie Kilery. 2000 tyś,dla brygadzisty.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x