Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Geofizyka Toruń Sp zoo

Pracowałeś w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-03-24 17:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikt - 2014-03-24 16:20:04]:
Tak P-112 Zamość jeszcze pracuje,podobno do świąt jak nic się nie zmieni
zdjecie uzytkownika
driv3r - 2014-03-24 19:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wejherowo do konca marca i wiadimo...
zdjecie uzytkownika
rafi - 2014-03-24 19:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [driv3r - 2014-03-24 19:12:33]:
Tak Zamość do świąt i finito.
zdjecie uzytkownika
nickfick - 2014-03-25 11:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rafi - 2014-03-24 19:56:55]:
i fszyscy na bruk! a gdzie sa związki ja się pytam? gdzie ta obiecana od pierwszego stycznia podwyżka!? gdzie obiecany protest zbiorowy?
Co Wy tam robicie panowie?
zdjecie uzytkownika
driv3r - 2014-03-25 17:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sorry taki mamy klimat... tfu! takie mamy prawo.
zdjecie uzytkownika
kfatermiszcz - 2014-03-25 17:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego, myślisz, że związki Ci kiedykolwiek pomogą?
Ich aktywność widać tylko tuż przed wyborami, a tak siedzą cicho.
A nawet jakby coś spróbowali zrobić, to i tak zarząd ich oleje.
W GT będzie coraz gorzej, szczególnie, jeśli nowym prezesem zostanie ktoś z obecnie panujących.
Jedynym wyjściem, które mogłoby coś zmienić byłaby całkowita wymiana ludzi zarządzających tą firmą, a na to nie ma szans.
Nikt w tej firmie nie szanuje ludzi tyrających w polu, ale że ciężko znaleźć pracę, to zawsze ktoś na telefon od pana (usunięte przez administratora) w stylu "jutro jedzie pan do Niemiec" odpowie.
Dla ludzi przyjeżdżających na grupy z Torunia z wizytą liczy się tylko, żeby nie spać, nie jeść, tylko strzelać po 500 dziennie, a i tak premii nie będzie.
Dobrze, że GT to dla mnie historia.
zdjecie uzytkownika
????????? - 2014-03-28 20:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co jakieś nowe wieści ktoś posiada???? ruszy się coś z robotą czy już przesądzone że nie???
zdjecie uzytkownika
duZAduPA - 2014-03-29 10:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ruszy się.. pod wloclawkiem 10 km 2d :) potem może na miesiąc 3d i to koniec..
węgry niby , tunezja na miesiąc ...zwalniają terenowych ale pentagon ma sie dobrze :)
zdjecie uzytkownika
aleo - 2014-04-02 19:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To pod Włocławkiem jest przesunięte na bliżej nieokreślona przyszłość. Tunezja ruszyła, a Węgry to na razie jedna wielka niewiadomą. Niemcy są w planach jesienią. I na razie to podobno wszystko.
zdjecie uzytkownika
ulala - 2014-04-03 09:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to zapowiada się ciekawie... pytanie tylko co jeszcze z tego co jest zaplanowane odpadnie???
zdjecie uzytkownika
bolonek - 2014-04-03 12:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MOL jó napot kívánok! :)
zdjecie uzytkownika
tambylec - 2014-04-03 21:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolonek - 2014-04-03 12:08:59]:
to szykujcie sie na orke za 2-3 kola za miesiac po 12h
zdjecie uzytkownika
ja 2 - 2014-04-04 21:32:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Projekt zmian prawa zakłada, że okres zatrudnienia pracownika na czas określony będzie mógł wynosić maksymalnie 24 miesiące. Podpisanie umowy po tym terminie będzie równoznaczne z podpisaniem umowy na czas niekreślony. Wyjątkiem będzie tu umowa na zastępstwo.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-05 12:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja 2 - 2014-04-04 21:32:16]:
tylko że GT daje umowy na temat ,a to co inny rodzaj umowy na czas określony
zdjecie uzytkownika
Tomasz Kotowski - 2014-04-06 09:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oszukuja gina urlopy i godziny w dodatku bezpodstawnie zrobia z Ciebie alkoholika pieniadze male a na grupie trzeba zyc za cos poza praca na powietrzu ii dobego towarzystwa(polowych ludzi) to jedynee pozytywne cechy.
zdjecie uzytkownika
mlmlmlmlmlmlmlmlmlml - 2014-04-06 14:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomasz Kotowski - 2014-04-06 09:41:22]:
dokładnie Kotek dokładnie...
zdjecie uzytkownika
sullivan - 2014-04-07 16:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gt się kończy i to trzeba sobie jasno powiedzieć lepiej nie będzie
pozdrawiam wszystkich z "pola"
zdjecie uzytkownika
M.G. - 2014-04-11 20:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kfatermiszcz - 2014-03-25 17:24:06]:
10+ w zupełności się z Tobą zgadzam...
mnie zwolnił SPICAAAA ok 4lata temu razem z kolegami.
robię prywatę wtedy doceniałem tę prace teraz przejrzałem na oczy
GT TO [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
lalalalallala - 2014-04-13 14:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego a kogo Ty w terenie widzisz ??
zdjecie uzytkownika
hahah:) - 2014-04-13 18:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W terenie tylko szkodnicy zostali i zwijacze kabli :) w Polsce nie ma ani jednej "produkującej" grupy teraz! kres GT bliski
zdjecie uzytkownika
tylko GT - 2014-04-14 14:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hahah:) - 2014-04-13 18:50:57]:
poczekaj.. jeszcze wszystko się rozkręci i roboty będzie opór.
zdjecie uzytkownika
ksakk - 2014-04-15 12:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko kto będzie pracował... jak pozwalniali masę ludzi??
ja czekam na swiadectwo pracy i nie stac mnie na czekanie miesiącami na telefon , że jest praca.
zdjecie uzytkownika
X - 2014-04-15 17:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tylko GT - 2014-04-14 14:07:09]:
w bajki wierzysz ? bo ja nie
zdjecie uzytkownika
driv3r - 2014-04-16 22:58:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [X - 2014-04-15 17:13:12]:
Ja wierze ze praca będzie ale co z tego jak znowu wypłaty zjada w dol! Brdzie kolejny pretekst aby płacić zapomogę.
zdjecie uzytkownika
Polowy3248 - 2014-04-17 01:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak naprawdę jedna wielka sciema, co jak co, ale GT, jest tak dużą firmą, że nie wierzę, aby tak duza firma, nie miała perspektyw na pracę. Z tego co słyszałem, firma ma plany na prace, na co najmniej 2 lata. To że nie, daja pracowniką umowy na dłuższy czas niż rok, to tylko i wyłącznie oszukiwanie ludzi. Jakie jest sens, że człowiek pracuje przez ok. 6-7 miesiecy i odkłada zarobione pięniądze, skoro niema pracy, i zgromadzone oszczednosci, musi przeznaczyc na zycie, w okresie gdy nie ma pracy. :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
78 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x