Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Geofizyka Toruń Sp zoo

Pracowałeś w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
biurowy - 2015-06-22 07:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy bedzie barborka tak jak poprzednio latem
zdjecie uzytkownika
Inny biurowy - 2015-06-22 09:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pytaj o Barborke! Zapytaj raczej czy bedzie jeszcze Geofizyka!? Mówi sie tu ...i tam...szeptem ze bedzie jednak sprzedaż w przyszłym roku najpozniej 2017. Takie przychodza wiadomości od Krakowskich znajomych. Tam WIEDZA jest większa a w GT milczą. Krakusi maja duzo znajomych w PGNIG Juz na początku roku podawała prasa ogolnopolska o docelowej sprzedaży Exalo, GK i GT. Dlatego nie jest to zaskoczeniem..... dla wielu krakowskich i toruńskich pracownikow. Wejdź na goowork Exalo i poczytaj wieści kto jest ewentualnie zainteresowany ....kupnem! Wolałbym zeby to były plotki!
zdjecie uzytkownika
biurowy - 2015-06-22 11:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szepty chodza od 10 lat ale wszystko mozliwe dlaczego wszystko jest owiane w tajemnicy chyba my zwykli przcownicy korzystamy z tego forum a decydenci maja to gdzies nikt konkretny sie nie wypowiada zeby go nie zbesztano z blotem
zdjecie uzytkownika
zwalniany - 2015-06-22 12:09:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy dawaja odprawe pracownikom stalym czy nie ktos ma wiedze na ten temat prosze o konkretna odpowiedz
zdjecie uzytkownika
Poinformowany - 2015-06-22 12:58:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie nie chcą dawać odprawy, ale zgodnie z kodeksem pracy przysługuje ona pracownikom zarówno stałym jak i z umową na czas określony w wysokości zależnej od stażu w firmie. I co najważniejsze nie mają znaczenia przerwy pomiędzy umowami na czas określony - liczy się suma czasu pracy z umów.
zdjecie uzytkownika
biurowy - 2015-06-22 13:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
od bardzo dawna w tej firmie nikt nic niewie co dalej sa zawsze domysly oraz strategia strachu przed niewiadomym czy ma ktos z decydentow jaja i powie co jest w perspektywie firmy czy tylko uklady kogo zwolnic albo postraszyc przeciz na placu juz niema miejsca na sprzet oraz zlom kto doprowadzil do tego wszystkiego zaco bral wyplate ten od strategi firmy
zdjecie uzytkownika
Bob Budowniczy - 2015-06-22 18:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Może by to rondo nazwać odpowiednio co do sytuacji w firmie? Np. "Błędne koło", "Rondo Barei" lub "Koło Samsary" (Samsara - cykl reinkarnacji). Do tego na środku ronda kryształowy pomnik Guźca na złotym słoniu z trąbą uniesioną do błogosławieństwa. Rondo obsadzić krzewami aby smagane wschodnim wiatrem zdawały się kłaniać w powitalnym geście. No i jeszcze ulice dochodzące do niego nazwać nazwiskami byłych prezesów GT. I nikt już wtedy nie zapomni o tej wspaniałej firmie jak w budynkach po jej upadku będzie Galeria Handlowa i biura do wynajęcia.
zdjecie uzytkownika
grek - 2015-06-23 09:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakby rzekl grek zorba -zarypista katastrofa szefie!! A nasi rzadzacy z'tasm' hoooj dooooupa i kamieni kupa -a zarzad jakos sie wyzywi.
zdjecie uzytkownika
zwolnony - 2015-06-23 10:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niewiem co robi sie w biurowcu jak grupy nie pracuja niektore dzialy generuja koszty ktore trzeba bedzie pokryc i grupy beda nierentowne po co taka rozbudowana biurokracja to jest jakis absurd rozumiem ze kazdy chce pracowac ale sa pewne granice po co byl ten lacznik jak redukuje sie liczbe pracownikow chyba ktos niema pojecia o ekonomi i wizji przyszlosci
zdjecie uzytkownika
juz były... - 2015-06-23 14:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam tych co już nie pracują i tych co jeszcze tego przywileju doświadczają :( smutne to i przykre. Komu tak naprawde zależy na GT? Jaki pracodawca najpierw nagradza pracowników za kreaatywność, wzorową pracę a po tygodniu lub kilku dniach po prostu ich zwalnia. Może ktoś to rozumie? Bo ja nie. Dawniej były zmiany co dwa tygodnie teraz ludzie pracują prawie cały miesiąc lub dłużej. Chodzi o to aby sami się zwolnili bo na dłuższą metę tak się nie da? A jeśli takie obciążenie praca, stresem, wykonczeniem doprowadzi do tragedii? Kto za to odpowie? Kto odpowie za to że dzieci nie mają rodziców mężowie żon a żony mężów... tak GT buduje jedność załogi koszem wszystkiego innego? Myślę że tak tak tak tak, bo sami na to pozwalamy. Pozwalamy bo uwierzylismy Firmie a za to zostaliśmy lub zostaniemy wyzęci jak gąbki i wulgarnie wyrzuceni. Najlepiej do śmieci na cmentarz aby broń Boże niczego się nie domagać... Pozdrawiam cały Zarząd i życzę Wam z całego serca tego samego co Wy robicie ludziom oddanym sercem tej Firmie...
zdjecie uzytkownika
zet - 2015-06-24 20:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Bob Budowniczy - 2015-06-22 18:17:39]:
rondo teściów :)
zdjecie uzytkownika
On - 2015-06-26 15:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Habemus papam! Prezes Piotr Antonik!!
zdjecie uzytkownika
Robert - 2015-06-28 18:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic się w tej firmie nie zmienia, wciąż dziedziczenie stanowisk w modzie.Po ojcu, po teściu, po wujku, mamusi.Upływają lata, a to wciąż działa.
zdjecie uzytkownika
Reinkarnacja - 2015-06-28 19:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Robert - 2015-06-28 18:19:33]:
... Koło Samsary ...
zdjecie uzytkownika
zaawansowany - 2015-06-28 19:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Idziemy do sądu za nadgodziny nie popłacone 50 100 150 200 a rozpisane od poniedziałku do piątku przepracowaliśmy całe miesiące ciągiem
zdjecie uzytkownika
Biedacy - 2015-06-30 23:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukajcie a znajdziecie Zachodnie firmy z branży potrzebują ludzi FAKT trzeba znać język.Dajcie sobie spokój z GT.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-07-01 15:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trzeba brać przykład z działu informatyków tam już prawie nikogo niema oprócz starych i zasiedziałych sami się pozwalniali
zdjecie uzytkownika
jozek - 2015-07-01 18:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2015-07-01 15:07:59]:
jakie to firmy i jaki jezyk trzeba znac?
zdjecie uzytkownika
jozek - 2015-07-01 18:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Biedacy - 2015-06-30 23:42:35]:
jakie to firmy i jaki jezyk trzeba znac? dajznac
zdjecie uzytkownika
stonoga@homosie.gt - 2015-07-02 10:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a dlaczego nie zrobiono prezesem kogos z zalogi? kogos kto sie na wszystkim najlepiej zna i marnuje sie na swoim stanowisku nie mogąc dluzej znieść tego faktu ? Taki na przykład sejsmolog o smacznym nazwisku, zydowskim nosie i narcystycznym zaburzeniu osobowosci… Einstein Excela, codziennie na grupie plawi się w swojej zajebistosci zawieszając biura swoimi wykresami tak żeby każdy się o nie potknął. wydaje mu się ze wszyscy o nim mowia, wszyscy znaja jego wspaniałość! a nie daj Boze żeby ktos miał inne zdanie niż on! Tylko jego wersja zdarzen jest jedynie sluszna! tylko jego zarty sa zabawne i tylko z nich należy się smiac! Gotów zrobic l..da i wejsc w Tylek każdemu kiedy tylko cos od kogos potrzebuje i tylko wtedy kiedy ma w tym interes. Przychodzi do pracy wystrojony jakby na grupie pracowalo co najmniej stado kobiet. Ale przecierz on chce się przypodobac komu innemu… Zreszta o jego skłonnościach do chłopców mowi się nie od dzis – nie pomoze mu wyznawanie Korwina, a kreowanie się na każdym kroku na wielkiego pilkarza to niestety marne alibi zaslaniajace jego orientacje. Gotow pogardzic kazdym i zniszczyc każdego jeśli tylko dziala nie po jego mysli. skrzywdzony w dzieciństwie chlopiec robi wszystko by być zauważonym, żeby ktos pochwalil to co robi, żeby kierownik grupy widzial jak on wypruwa flaki nad kolejnym makrem! Bycie w ciągłym centrum uwagi to jego jedyny sposob na przezycie ! Zarzadzie ! Dlaczego nikt jeszcze nie zauważył jego wysilku i zasług dla GT ???! Nie daleko pada pierog od jarania…
zdjecie uzytkownika
GUTEK - 2015-07-02 21:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A SZKODNIKI W JAROCINIE SIĘ BUJAJĄ PO BASENACH, PIZZERIACH, MARKETACH TAKŻE W GODZINACH PRACY A JEST ICH TROCHĘ NO CÓŻ TRZEBA PRZECIĄGNĄĆ JAK NAJDŁUŻEJ...
zdjecie uzytkownika
geodeta - 2015-07-02 23:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaki system pracy obowiązuje w GT? myślałem o spróbowaniu swoich sił w GT jako geodeta na grupie.. ale tu czytam że lipa jest. Może ktoś z forumowiczów robił na stanowisku geodety i mógł przybliżyc mi jak wygląda/ła praca i no i jak z zarobkami... z góry dziękuje za odpowieź.
zdjecie uzytkownika
biurowy - 2015-07-03 10:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kazdy chcialby pracowac ale trzeba myslec ze jak niema wygranej koncesji na badania to zawsze byly zwolnienia pozostawia sie tlko kadre podstawowa to jest norma w tych czasach kiedys za komuny bylo inaczej i musimy sie do tego dostosowac uwazam ze firma powinna sie dostosowac do rynku nie tylko sejsmika pozdrawiam wszystkich pracownikow gt
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: dosc wiecej tego KLAMSTWA
Witam wszsytkich!!!! W kocnu powiedzialem dosc i postanowilem nagrac jak wyglada cala rozmowa z szefem, dla chetnych zapraszam do sluchania i samooceny prawda.5x.pl badz http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418 Zachecam puki ten wpis zsotanie usuniety
Pytania: dosc wiecej tego KLAMSTWA
Witam wszsytkich!!!! W kocnu powiedzialem dosc i postanowilem nagrac jak wyglada cala rozmowa z szefem, dla chetnych zapraszam do sluchania i samooceny prawda.5x.pl badz http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418 Zachecam puki ten wpis zsotanie usuniety
zdjecie uzytkownika
Były - 2015-07-03 11:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do roboty w gejodezji to pomarzyć można. Zwolniono 2/3 geodetów i pozostała ich garstka. Co do roboty, geodeta w tej firmie jest murzynem od wszystkiego. Prócz geodezji może być angażowany jako kierowca, szkodnik, vibpusher a nawet na rozstaw do kabla. Przez większość kierowników (zwłaszcza przez jego niższość) są uważani za obiboków chociaż to oni dzień w dzień zap..... od rana do wieczora przez 2-4 tygodnie non stop (chociaż to niezgodne z KP) po kilka a czasem naście km po polach lasach bagnach i jeszcze innych zapomnianych miejscach, bez względu na pogodę czy to deszcz, śnieg, zamieć i inne zjawiska. Tak że lepiej nie pchać się w to bo jak zwolnią po kilku latach to o powrocie do klasycznej geodezji jest bardzo trudny.
zdjecie uzytkownika
szyderca - 2015-07-03 16:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stonoga@homosie.gt - 2015-07-02 10:02:48]:
Przeciez te sklonnosci to teoria afiliatywna... Ahahahahaha!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Geofizyka Toruń Sp zoo?
Zadaj pytanie
alert