Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Geofizyka Toruń Sp zoo

Pracowałeś w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Tubylec - 2014-11-18 12:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [edek nie o d kredek - 2014-11-18 10:34:11]:
2 miesiące rejon gdzie były walki w latach wojny.Tam jedzie grupa z Niemiec .
zdjecie uzytkownika
Praktyk - 2014-11-18 12:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eduardoszewcbondziorno - 2014-11-16 12:19:24]:
super warunki niedziela i sobota wolne,jedzenia jest dużo jak na N 14 mozesz nakładać ile chcesz na tacę zjeśc trochę i resztą zapchać kosz na śmieci żeby pokazać polską świnie nie szanującą jedzenia tak jak to było na n 14 po rozstawie brakowało jedzenia dla poprawkowych i op aparatury a kosze pełne.
zdjecie uzytkownika
greg 76 - 2014-11-18 20:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Praktyk - 2014-11-18 12:12:51]:
Masz racje kolego bylem na N 14 i N 16.Widzialem nasze poszanowanie do chleba,wstyd i jeszcze raz wstyd dla nas wszystkich.Tak miedzy nami to nie "obrazaj"tych zwirzat swinie tak niepostepuja.
zdjecie uzytkownika
bywalec - 2014-11-20 10:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
ludzie co wy za glupoty wypisujecie tez bylem na n14 n16,w pierwszym przypadku nigdy jedzenia nie brakowalo,a co do n16 to napiszcie prawde ze to wloski katering i obiady oni wydawali i nie zawsze dla wszystkich starczylo ale to nie nasza wina ze bylo malo i bylo syfiasto i czesto sie konczylo na szybkiej wizycie w wc.
zdjecie uzytkownika
Do bywalec - 2014-11-20 20:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [bywalec - 2014-11-20 10:20:54]:
Jak przyjezdzałeś o 15 00 to nie brakowało operator aparatury i kierownik produkcji przyjezdzali z poprawkowymi i dostawali resztki a kosze pełne.
zdjecie uzytkownika
bywalec - 2014-11-21 11:35:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
brakowalo owszem ale wine trzeba szukać gdzie indziej,przecież porcje obiadowe byly wydawane każdemu i nikt na n16 nie brał ile by chciał .Wina leży po stronie szefa kampu do którego dochodziły glosy o nieprawidłowosciach a on olewal to,CZYŻBY MIAL TAM JAKIS INTERES.Zresztą wiadomo ile jest zagranicznej diety na całodzienne wyżywienie a ile Gt płaci za nie!!!
zdjecie uzytkownika
Znowu - 2014-11-22 00:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bywalec - 2014-11-21 11:35:15]:
Kolego obserwuj a zdobędziesz wiedzę na N-16 niektórzy jadali na KWATERACH co im wcale nie przeszkadzało zjeść na bazie u Włochów po pracy i w d...... mieli że komuś czytaj kolegom zabraknie np.ci z NewPoutz tak robili.Jeśli chodzi o marnowanie jedzenia N-14
zdjecie uzytkownika
AD - 2014-11-22 13:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie tylko z NEUPOTZ!!!.
zdjecie uzytkownika
driv3r - 2014-11-22 19:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dieta do reki i nic sie nie zmarnuje i nikomu nie zabraknie.
A zaraz... zabraknie na oplacanie pentagonu!
zdjecie uzytkownika
noooo!!! - 2014-11-23 07:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecietna blondynka jest królową intelektu wobec tych tu belkotliwych i beznadziejnych opinii wyglaszanych przez intelektualne dna ludzkiej egzystencji.Takich niedorozwwwwwojow nam trzeba murzynkosc w czystej postaci!!!! Admin takie wypowiedzi cenzuruje???
zdjecie uzytkownika
p - 2014-11-24 11:58:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej mam jechac do Czech czy ktos cos wie dokladnie ???
zdjecie uzytkownika
koko - 2014-11-24 14:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jakie tematy są teraz w kraju jest coś konkretnego na parę miesięcy?? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Hmmmmmmmmmmm - 2014-11-24 22:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koko - 2014-11-24 14:12:02]:
Tak specjalnie dla ciebie trzymamy miejsce i super płatne stanowisko nie ważne są znajomośći pociotki koledzy od kieliszka ty dla nas jesteś najważniejszy.Tak powaznie to CHorwacja powodzenia marne szanse zeby się dostać.
zdjecie uzytkownika
koko - 2014-11-25 08:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko to masakra w polszy nic nie ma
zdjecie uzytkownika
wyjebanywkosmosboniepijewgt - 2014-11-25 13:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koko - 2014-11-25 08:08:00]:
a N-19? A czecvhy, a jarocin?a zamość?
zdjecie uzytkownika
nie - 2014-11-25 14:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wyjebanywkosmosboniepijewgt - 2014-11-25 13:24:37]:
Nie Zamość a Tomaszów Lubelski!
zdjecie uzytkownika
z-rz - 2014-11-25 18:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zamość ma być podobno za rok.
zdjecie uzytkownika
Hmmmmmmmmmmm - 2014-11-25 18:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
N-19 właśnie kończą sami swoi i to oni jadą na Chorwację. inne tematy w N....UOS
zdjecie uzytkownika
no nie - 2014-11-25 19:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [z-rz - 2014-11-25 18:12:41]:
Zamość a raczej Tomaszów Lubelski rusza w piątek 28.11.
zdjecie uzytkownika
z-rz - 2014-11-25 20:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Zamościu miał być jeszcze Zwierzyniec i to on rusza najprawdopodobniej w przyszłą zimę.
zdjecie uzytkownika
AAAAAAAA - 2014-11-25 20:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No są oczywiście takie tematy jak Hiszpania Świecie i parę innych ale tego wam nikt nie powie bo tam jadą święte krowy szpiczaści Biada wam jeśli jesteście na temacie który jest jedyny a im kończy się temat wygryzą was zwolnią Tak tej firmie potrzebny jest menager zewnętrzny który zrobi porządek.
zdjecie uzytkownika
oeoeoooo - 2014-11-26 09:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz raccję kolego AAAAAAAAAAAAAAAAAAA....można być ochlejem ale wystarczy byc kolegą tego czy tamtego i pracujesz dalej.. ludzie którzy się starają mają dziwnym trafem słabe noty- ciekawe czy ktos z pracowników widzial oceny swojej pracy? Potem myk i Cię nie ma.. tu nie wyslemy ,tam przesuniemy , ojca syna zięcia wciśniemy a ty na zieloną trawkę.. co za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
WL - 2014-11-26 22:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Klaustrofobia to lęk przed zamkniętymi pomieszczeniami np.gdy idę do monopolowego boję się że jest zamknięty.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa profesjonalna, bardzo dobre pierwsze wrażenie
Pytania: Oczekiwania finansowe
zdjecie uzytkownika
cachaaa???? - 2014-11-28 07:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oeoeoooo - 2014-11-26 09:19:15]:
Masz racje kolego wzorcowy ochlej i zatapiacz ludzi ;bulka chleba; to wielka namietnosc spiczaka i policzek w twarz wszyskim naiwnym ktorym sie wydaje ,ze rzetelna praca i bolszewickim podejsciem do wydajnosci o 300% czy 500% normy otworzymy sobie droge do dalszych kontraktow w geofizyce.Nie tedy droga a wlasciwa droge wskaze wam gwiazda kariery wiesia ktoren wlasna watroba orz darem do zatapiania okretow oraz zamilowaniem do wazeliny osiagnal szczyty w zaklamanej i obludnej polityce kadrowej kierownictwa gt.
zdjecie uzytkownika
Doświadczony - 2014-11-28 22:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie ktoś tam u góry myśli i liczy się z ludzmi weżmy np spodnie zimowe nie posiadają kieszeni udowych gdzie ja mam schować rękawice okulary podstawowy sprzęt.Inna sprawa w tym idzie się zapocić silny mrozny wiatr i człowiek chory więc bierze zwolnienie lekarskie.PRODUKCJA kuleje obchodzi to kogoś.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Geofizyka Toruń Sp zoo?
Zadaj pytanie
x