Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Geofizyka Toruń Sp zoo

Pracowałeś w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wykształciuch - 2014-06-27 23:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozumiem Waszą sytuację, szkoda że tak odebrałeś mój komentarz. tak czy owak, nie skreślałbym z miejsca geofizyki mimo wszystko.
zdjecie uzytkownika
greg 76 - 2014-06-29 11:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abc - 2014-06-27 18:59:45]:
Czesc Terenowcy.Pieniadze ktore przyszly to tylko "barborka"czy jeszcze jakis podzial z zysku ? Ja otrzymalem prawie 800 zl chyba sie nie pomylili,dla mnie to duzo. Pozdro.
zdjecie uzytkownika
wykształciuch - 2014-06-30 12:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@greg 76: nawet jak sie pomylili to leć do bankomatu i kup zonie coś ładnego z tej premii :). pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-06-30 22:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Barborka przecteż już była. Każdy coś dostanie..?
zdjecie uzytkownika
alan - 2014-07-01 17:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam pracy, ale nie wiem czy nie jestem za młody na tę robotę. macie jakas minimalne wymagania co do wieku do pracy fizycznej?
zdjecie uzytkownika
wykształciuch - 2014-07-07 16:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lepiej nie ryzykowac z tą wołowiną, swoją drogą ciekawe ze w Unii Europejskiej takie rzeczy przechodzą jeszcze. Mam pytanie do Was tam na Węgrzech, jak Wam płacą, w forintach?
zdjecie uzytkownika
Ty - 2014-07-07 16:52:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wykształciuch - 2014-07-07 16:16:37]:
Pracując za granicą mamy płacone w złotówkach.Co więcej umowy mamy na polskie tematy,jakbyśmy pracowali w kraju.także ta zagrnica to trochę taka fikcja...
Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
pks - 2014-07-08 07:25:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę podajcie lokalizację bazy (grupy)na węgrzech 2014.07.10
zdjecie uzytkownika
As - 2014-07-08 11:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pks - 2014-07-08 07:25:23]:
Za zielonym Ziłem w lewo i prosto na alubat wiertoków.
zdjecie uzytkownika
wykształciuch - 2014-07-08 13:36:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Ty: albo żartujesz albo to jakis wyzszy poziom kreatywnej ksiegoowsci. :) tak czy owak poczytajcie przepisy jak to wyglada prawnie, wiesz jak jest.
zdjecie uzytkownika
pks - 2014-07-08 13:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ASIOR CHYBA NIE CHCESZ ŻEBYM TRAFIŁ DO JUGOSŁAWII
zdjecie uzytkownika
Ty - 2014-07-08 15:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wykształciuch - 2014-07-08 13:36:57]:
Nie to nie są żarty,wiele razy byłem-byliśmy na tematach zagranicznych i zawsze umowy były na krajowe tematy.Nigdzie w papierach nie mam że pracowałem za granicą.Albo pracujemy na takich zasadach jak firma narzuca,albo żegnaj...Przepisy przepisami,a życie pokazuje inaczej!
zdjecie uzytkownika
RTS - 2014-07-08 18:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wykształciuch - 2014-07-08 13:36:57]:
Bo to proszę kolegi nie jest delegacja, a delegowanie pracownika, co pracodawca może na maksymalnie 3 miesiące zrobić i GT to wykorzystuje. Coś widzę, że kolega z prawem pracy jednak nie tego do końca. To jawne nadużycie, to fakt, ale niestety w granicach prawa. Jak na razie. Czekam aż PIP się temu przyjrzy, podobnie jak pracy w nocy na Węgrzech, czy rozliczaniu wypracowanych za granicą nadgodzin po polskiej podstawie bez żadnej premii.
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-07-08 20:49:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [As - 2014-07-08 11:37:06]:
Kolego jak nie wiesz to sie nie odzwaj. Twoj jezyk pisany nienadaje sie nawet do rynsztoka.

Myslisz ze jestes smieszny,nieeee to obraz twojego poziomu intelektualnego.Mileeo zycia na tym poziomie.Pozniej sie dziwimy ze kadra nas tak traktuje. Sami ich utwierdzamy ze nasz iloraz inteligencji wynosi 20% ,no zawsze to plus.Pozdrawiam wszystkich pracujacych i oczekujacych.
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-07-09 12:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ta oferta na praktykanta na stronie internetowej jest dalej aktualna? Akurat szukam jakiegoś zaczepienia, nawet pomimo tych opinii (trochę poczytałem, ładne kwiatki tam macie).
zdjecie uzytkownika
wyplata - 2014-07-09 12:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jakaś kpina
zdjecie uzytkownika
driver - 2014-07-09 12:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wyplata - 2014-07-09 12:33:08]:
W3? Dolicz barborke i wyjdzie normalna :/
zdjecie uzytkownika
As - 2014-07-09 15:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patryk - 2014-07-09 12:23:04]:
Przynajmniej używam polskich znaków, jak piszę... :D
zdjecie uzytkownika
wykształciuch - 2014-07-10 14:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko żeby polskie urzędy nie powiedziały czegoś w stylu, że panie jak pan pracowałeś na Węgrzech to tam się zgłaszaj po radę. Polskie prawo może być takim labiryntem. Geofizyka powinna miec tu jasne zasady wyjazdu.
zdjecie uzytkownika
GG - 2014-07-21 14:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do rozstawu wpiszcie w YouTube Bigdog Evolution
zdjecie uzytkownika
były kierowca - 2014-07-24 21:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KOTLIN/ opinia - 2014-06-26 00:43:17]:
Ta pierdu pierdu a po terenie Jarocina i kotlina auta GT Toruń jeżdżą, mam ci może jeszcze powiedzieć gdzie permiting ma baze?
zdjecie uzytkownika
nickname - 2014-07-25 08:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [były kierowca - 2014-07-24 21:03:28]:
"Więcej za mniej" To jest nowe hasło GT. Pozdrowienia z Węgier.
zdjecie uzytkownika
lepperhaum - 2014-07-25 10:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A premii od zysku nie bedzie w sierpniu. Tak ludzie ze zwiazkow powiedzieli po spotkaniu z naszym jakze cudownym zarzadem i starym stetryczalym prezesem zyjacym w poprzedniej epoce... co wiecej sami sobie wyplacili premie od zysku... pewnie wiedza ze ich dni sa policzone to chca nakrasc jak najwiecej. Oby tak bylo bo oni pociagna nasza firme na dno jak krakow...
zdjecie uzytkownika
PIOTREK - 2014-07-28 13:45:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HEJ WIECIE COS O PROJEKTACH CZY COS RUSZA ???
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-07-28 21:11:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tematy są..lubuskie i wlkp..i to całkiem spore 3d..i bedzie wiecej..a niby kryzys,pozwalniali ludzi i teraz pracuje ścisła klika przydupasów a ludzi lubianych , szanowanych już nie ma..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x