brak logo

Geofizyka Toruń Sp zoo

Toruń

Opinie o Geofizyka Toruń Sp zoo

Brygadzista 2016-07-11 21:42:42
Witam co z Węgrami kiedy ruszamy.
kaczuszka 2016-07-11 21:48:25
czy to prawda że u was w Dziale Technologii Informacyjnych można obecnie odbyć praktykio. ja jestem chętna i oczywiście otwarta na wszystkie propozycje, jednak przydałoby się jakiekolwiek info którego na stronie jest zero bo można tylko od razu aplikować
Gregor 2016-07-11 22:41:28
Bzdura GK lepiej przedla kilka lat wstecz tylko takich młodych siurow dają na stanowisko prezesa i v-ce, a tak poza tym ja miło wspominam pracę , minus to zarobki ale trzeba z tym żyć.
Gregor 2016-07-11 22:48:30
A prezes Woźniak to z jakiej gliny jest z PiS wszędzie gdzie są jacyś z tego ugrupowania tak się dzieje, tak też się stało w firmie z innej branży energetycznej Elektrobudowa, przyszedł Pisior na stanowisko prezesa i zrobił czystke
stanki 2016-07-12 09:16:45
wydaje mi się, ze zawsze jak pojawiają się owe oferty pracy to można u nich się załapać no i zawsze tez na stronie są podawane takie informacje na pewno, wiec tyle to wiem akurat.
morfeusz 2016-07-12 10:52:26
Witam. Co tam ciekawego w firmie? Sa jakieś nowe zagraniczne kontrakty? Pozdrowienia dla Arusia
1
stanki 2016-07-12 11:01:36
nic nie wiem o nowych kontraktach wiec nie wydaje mi się, żeby coś było, ale ich oferty też na pewno na stronie się pojawiają, wiec to zawsze coś jest. Poza tym można zarobić u nich też do 3000 zł podobno tak średnio, wiaodmo, ze w to wlicza się kazdy dział.
pracownik 2016-07-22 08:47:06
Wracam znad morza , gdzie niedawno GT miała ośrodek wypoczynkowy i można było tanio wynająć domek . Czy GT byłaby skłonna odkupić ten ośrodek , żeby wróciły stare dobre czasy ?
4
okok 2016-07-22 12:48:13
Wiecie czy niedługo będą jakieś oferty pracy? Pozdrawiam
3
xyz 2016-07-24 12:58:10
w d..pie ci sie przewrocilo juz chyba , nie stac cie na wczasy ? przeciez w nafcie robisz !!!! heheeehe
Pl 2016-07-24 20:31:23
Ale po co takie opinie, po co takie teksty osobo wyżej, przecież chyba Geofizyka Toruń Sp zoo powinna "wychowywać" mądrych ludzi, anie kogoś kto obnosi się do innych w taki sposób, trochę może kultury, trochę ogłady, czegoś więcej od życia, byłoby dobrze
9
Jaro 2016-07-25 14:21:37
DMT na wrzesień ma temat w Szwajcarii a co tam w GT.
1
morfeusz 2016-07-26 14:55:17
A jak tam boski Arkadiusz? Z monitoringu wynika, że jazda idealna. Gratuluję znacznej poprawy☺
2
Nierób 2016-07-27 16:41:17
Czy na pewno?
ktoś 2016-07-27 17:03:15
Ja to się zastanawiam czy jest szansa na to, żeby znaleźć u nich zatrudnienie, wiecie może? Podobno oprócz dobrej podstawy jest szansa na jakieś premie do tego.
herman 2016-07-27 19:28:21
Nierób - podoba mi się Twój nick. Tylko Ciężko Cię rozszyfrować, bo może to być 8/9 załogi
anon976 2016-07-27 19:47:10
Swietnie, że oprócz podstawy doliczają jakieś premie @ktoś, ale wiesz jakie są u nich przeciętne stawki? nie ukrywam, ze dobrze by się było załapać, bo na wypłaty nie ma co narzekać. Dzięki za odpowiedź.
Ciacho 2016-07-27 22:35:40
A ja wam sie dziwię DMT przyjmuje a wy nadal w GT i ten płacz i biadolenie.
tell me 2016-07-27 23:07:55
Może wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Dla mnie najważniejsze jest to, że potrafią dbać o dobre morale pracowników i atmosfera pasuje
Nierób 2016-07-28 06:30:54
A miała taki ładny biust :(
travoltinni 2016-07-28 09:27:49
Nierób czy ten nick to twoj Arek?
stanki 2016-07-28 11:04:51
Przetwarzanie i Obrazowanie Danych Sejsmicznych; Interpretacja Danych to są takie główne rzeczy czym ta firma się zajmuje z tego co widze no i chyba działają nadal dobrze wydaje mi się, bo szukali pracowików.,
aruś 2016-07-28 14:25:01
Morfeusz, podrzucić Cię do Biedronki??? :)
2
morfeusz 2016-07-28 22:15:05
Chętnie ☺ codziennie możemy jeździć ☺ szybciej czas w robocie zleci☺ weźmiemy sobie duże koszyki i będziemy calutki dzień robić zakupy☺ a ns koniec napiszemy wyjaśnienia,że byliśmy w urzędach koledzy nam za flaszkę będą wtórować a zarzad i kontroling uwierzy☺
Koordynator ds. Handlu i Produkcji 2016-07-29 08:08:30
To wszystko trzeba wyjaśnić!!!
Franca 2016-07-29 10:22:29
Generalnie bardzo nastawiam się na tę pracę, mam nadzieję, że nie zawodzi i da się ją na spokojnie ogarniać?
koordynator 2016-07-29 12:00:45
Możesz się nie obawiać o pracę jeśli potrafisz dobrze sprzedawać....
pola 2016-07-29 14:21:58
Kwalifikacje to podstawa stabilnej pracy, ale na pewno dobra jest umowa.
rob 2016-08-06 09:10:53
Jak po GK opadnie kurz , w GT trzeba będzie zamiatać .
2
aga 2016-08-06 09:54:42
a ja zastanawiam se czy istnieje mozliwosc odbycia u nich praktyk, jestem na studiach i chcalabym sie praktyki nauczyć.
Miko 2016-08-09 17:50:41
Gdzie teraz pracuje sejsmika?
gość 2016-08-09 22:07:06
Sejsmika? Dział Zatrudnienia chyba ma sporo pracy w Krakowie!
Miko 2016-08-10 00:31:59
w Krakowie? Tam złoża? Dziwne ale ŚDM były.
Milo 2016-08-10 09:01:23
Hej piszecie wyżej o jaki ofertach pracy, ale chyba nic nie rekrutują teraz bo żadnych ofert pracy nie ma
hehe 2016-08-19 09:47:36
Zapytaj Arkadiusza o prace ,bo przedstawicieli handlowych potrzebują ds. Centrów handlowych i zakupów.
2
esperanto 2016-08-19 13:47:25
Teraz z Jerzym robi to go przypilnuje.
1
pola 2016-08-19 14:32:41
Szkolenia rzeczywiście są im dość potrzebne, bo zobacz, że w ten sposób można liczyć na całkiem dobre zatrudnienie. Wiadomo czy wypłata jest jeszcze terminowa dla każdego pracownika? Dzięki za odpowiedź
np 2016-08-21 17:52:05
W GT , w czasach TKM , przeprowadzono serię szkoleń prowadzonych przez spółkę zależną / córkę / firmy Greenhouse z Sopotu co z aplauzem odnotowała nasza zakładowa prasa . Widziano potem panią prowadzącą w GT szkolenia kilkakrotnie w telewizji .
2
czyczy 2016-08-21 19:01:13
a co to były za szkolenia i czy na serio czegos uczyły?
np 2016-08-22 10:50:21
To były szkolenia dla kierowników wszystkich szczebli . Uczyły jak postępować z pracownikami np jak karmić " małpy " . Podane przystępnie znajdowały praktyczne zastosowanie , były użyteczne . Ale nie były niewinne , korporacja wytyczała tym ludziom kierunek myślenia , wielu uległo tresurze .
3
abra 2016-08-22 14:50:19
e tam, na pewno tak nie było. czy ktoś jeszcze oprócz osoby powyżej może się o szkoleniach wypowiedzieć? a jakby kogoś praktyki interesowały to mają ogłoszenia na stronie
zysk 2016-08-22 16:27:08
Szkolenia / w ówczesnym kształcie / były sygnałem , że zmienia się stosunek zarządzających GT do pracowników . To wtedy przywieziono z Warszawy pomysł " firmy kadrowej " , pojawiło się hasło " koledzy kierownicy jedziemy na jednym wózku " , zwykłych pracowników stopniowo ustawiano w szeregu . Zgraną i przywykłą do solidarności społecznej załogę podzielono . Świadczą o tym lawinowo narastające w kolejnych latach wpisy na tym forum rozeżlonych pracowników .
2
bonda 2016-08-22 22:10:27
a bra a możesz powiedzieć do jakiego działu szukają na te praktyki?
GK 2016-08-24 20:22:12
a, kto to ???? bo z GK idzie nowa fala. A idzie nowe.
kaśka 2016-08-24 21:36:54
do technologii informacyjnej i do finansów bondan szukają
dyg 2016-08-25 08:11:15
cytat "Szkolenia / w ówczesnym kształcie / były sygnałem , że zmienia się stosunek zarządzających GT do pracowników . To wtedy przywieziono z Warszawy pomysł " firmy kadrowej " , pojawiło się hasło " koledzy kierownicy jedziemy na jednym wózku " , zwykłych pracowników stopniowo ustawiano w szeregu . Zgraną i przywykłą do solidarności społecznej załogę podzielono . Świadczą o tym lawinowo narastające w kolejnych latach wpisy na tym forum rozeżlonych pracowników"

Zacytowałem Twojego posta w całości, ponieważ przypomnę historie sprzed kilku lat.
To był hit w GT.
Odniosę się do fragmentu ..."zwykłych pracowników stopniowo ustawiano w szeregu..." to fakt, w całym słowa tego znaczeniu.
Pamiętacie szopkę jak wszyscy chodziliśmy podziwiać I piętro w biurowcu i pomysł Kierownika dot "ustawienia biurek i pracowników w szeregu".
To był szał dla oka.
Dlaczego tak sie stało? - wówczas w pokojach w biurowcu zaczęto robić remonty i w jednym z działów administracyjnych z pierwszego pietra (to chyba były płace albo jakieś finanse) zrobiono remont w pokojach oraz mebelki i biurka na wymiar. P.Kierownik tego działu wymyśliła żeby zrobić nowoczesne biurka dla pracowników ustawiając je pod ścianą w szeregu jedno za drugim oraz też posadzić pracowników jedno za drugim jak w szkolnej ławce. Swoje ogromne biurko usytuowała na środku po drugiej stronie ściany. Na szczęście ta sytuacja szybko doszła do ówczesnego Zarządu. Nastąpiła szybka reakcja, pozmieniano ustawienia biurek pracowników.
To taka dygresja jak bardzo niektórzy Kierownicy brali sobie szkolenia dosłownie.
3
As 2016-08-25 09:53:40
Lista kolejkowa do Myanmaru już zamknięta?
Zawiadamiacz 2016-08-25 10:04:42
To co wyprawia obecny prezes z Geofizyką Kraków w likwidacji ( chodzi o Maroko) to zagrania ponownej pasa!
Wstyd na cały świat!!!!!
Takich ludzi na takich stanowiskach nie powinno być!
Dokąd zmierzasz Geofizyko Toruń?????
4
Szok szok! 2016-08-25 11:29:31
Teraz przyjdzie pora na pracę na odszkodowania dla zleceniodawcy, podwykonawców, a przede wszystkim dla pracowników którzy tam byli. Nie mogę sobie wyobrazić co przeżyli i jak się teraz czują.
Przecież no leży im się zadośćuczynienie za taką akcję.
Wstydzę się, że pracuję pod takim zarządem.
2
pvryu 2016-08-25 14:59:56
@ Zawiadamiacz i @ Szok szok! - ale o czym ty konkretnie mówisz, jaki wstyd? Bo ja podzukuje pracy i po prostru chce sie dowiedizec co konkrtetnie masz do tego zarządu, co ci sie w nim nie podoba ???
Zostaw swoją opinię o Geofizyka Toruń Sp zoo - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo