Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Geofizyka Toruń Sp zoo

Pracowałeś w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Prawa reka dzialu IT - 2015-07-21 13:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W dziale IT będziesz miał tyle szkoleń, że nie będziesz miał czasu pracować
zdjecie uzytkownika
Czarna owca dzialu IT - 2015-07-21 14:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tian - to czy ten masowy exodus byl dobrowolny czy nie mozesz latwo ocenic przechadzajac sie po GT - i wsluchujac sie w odglosy skaczacych guli
zdjecie uzytkownika
skp - 2015-07-21 23:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
drogie koleżeństwo,czy ktoś może opisać różnicę między:
Geofizyka Toruń (zakład)
Geofizyka Toruń Sp. z o.o.
Geofizyka Toruń S.A.
zdjecie uzytkownika
jestę administratorę - 2015-07-22 08:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
skp - to są 3 kolejne tomy pracy naukowej sugerującej, że dinozaury nie wymarły i mają się dobrze w GT; praca zawiera dobre praktyki dotyczące ich pielęgnacji, karmienia okolicznościówkami i unikania przemęczania podczas pracy
zdjecie uzytkownika
informatyk - 2015-07-23 08:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karol - 2015-07-16 20:14:20]:
Witam wszystkich,
ja również widziałem ogłoszenie o pracę "IT Helpdesk".
Orientujecie się ile tutaj można zarobić na tym stanowisku?
Czy kwota 5000 zł na rękę jest realna?
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Sebastian - 2015-07-23 09:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możliwa, tylko trzeba pracować całą rodziną. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
informatyk - 2015-07-23 09:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trochę słyszałem o całych rodzinach w Geofizyce...
to chyba niemożliwe, żeby tyle osób zatrudniać tylko po rodzinie i znajomościach.
Podobno są tutaj wypłacane bardzo wysokie premie, nawet po kilkadziesiąt procent. Czy to prawda?
zdjecie uzytkownika
Hematolog - 2015-07-23 11:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wpadaj , nam potrzeba nowej krwi, bo jak czytałeś we wcześniejszych postach panuje duże osłabienie organizmu i jest pilna potrzeba transfuzji świeżej krwi.
Oczywiście , że zapraszamy.
zdjecie uzytkownika
Pierre d'Olain - 2015-07-23 12:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [informatyk - 2015-07-23 09:51:53]:
W dzisiejszych czasach tyle sie mowi o podupadaniu instytucji rodziny... w GT nie jest to kwestia nepotyzmu tylko szacunku dla tradycyjnych polskich wartosci, proba odwrocenia tego smutnego trendu. Jak to powiedzial kiedys jeden z poslow PSL - "to wspaniala rzecz kiedy dzieci moga kontynuowac twoje dzielo"
zdjecie uzytkownika
uli - 2015-07-23 18:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozdzieram szat nad tymi kolegami , którzy mają szczęście / czasem pecha / mieć rodzinę w naszej firmie . To zjawisko bywa także korzystne dla nas wszystkich . Rzecz w umiarze . Dlatego i mnie bywa ciekawi czyim np. zięciem będzie kolejny zięć .
zdjecie uzytkownika
PrzemekzWiertniczej - 2015-07-24 18:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Panowie, jak tam praca w GT? Ktoś może mi w skrócie opisać? Pracowałem W GT w latach 2011-2014 i nie było tragedii, chyba w porę zmieniłem robotę? Dalej system 2 na 2 i W MIARĘ godziwe wynagrodzenie ? Czy zwykły pomiarowy nie dobija już do 2 tyś?
zdjecie uzytkownika
Ogórek - 2015-07-27 09:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tak po zięciach ciśniecie, ale z drugiej strony to szacunek im się należy - taką firmę położyć to też trzeba mieć talent
zdjecie uzytkownika
Driver - 2015-07-27 23:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PrzemekzWiertniczej - 2015-07-24 18:41:19]:
Jaka praca?
Wszyscy w domu siedza... z reszta sa wakacje!
zdjecie uzytkownika
Info - 2015-07-30 17:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest temat Stoczek Łukowski Dyl kierownikiem słabo z kwaterami do dzieła panowie.
zdjecie uzytkownika
Uciekać z GT - 2015-07-30 19:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pomiarowy 1300zł w delegacji to kpina
zdjecie uzytkownika
wyrocznia - 2015-07-31 08:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Info - 2015-07-30 17:07:26]:
Skąd wiesz że słabo z kwaterami?
zdjecie uzytkownika
As - 2015-07-31 14:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wyrocznia - 2015-07-31 08:00:58]:
Widać kolegi nie było na drugim temacie Exxon. Nawet w Łukowie, gdzie była baza, ciężko było znaleźć kwatery. Jeżeli teraz baza jest w Stoczku, który jest niewielki, to problem ze znalezieniem czegoś będzie jeszcze większy. Pod Łukowem jest hotel nad jeziorem, ale tam już wtedy ceny były za wysokie jak na nasze możliwości.
zdjecie uzytkownika
Stary - 2015-07-31 18:30:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciężkie czasy Namiot lub spać w samochodzie bo jakieś pieniądze na życie trzeba przywieść, o starych pensjach zapomnijcie wymagania te same.
zdjecie uzytkownika
on - 2015-08-01 07:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Info - 2015-07-30 17:07:26]:
A kto tam będzie polowym, produkcyjnym? Warto jechać? Czy oprócz słabej pensji szykuje się słaba atmosfera na grupie?
zdjecie uzytkownika
jołopa - 2015-08-01 11:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja bezradny gamoń czekam aż zadzwonią i powiem sami sobie róbcie za te pieniądze w tej agencji pracy tymczasowej otwórzcie oczy palanty za 1250 zł ludzie miejcie godności trochę swojej niech zapierdalają te Wyciechowskie Piaseckie itp panie Antonik pogoń ich do roboty w pole
zdjecie uzytkownika
Kononowicz Krzysztof - 2015-08-04 10:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja proponuję dla GT następujące rzeczy:

Zlikwidowanie dla młodzieży alkoholu, papierosów, narkotyków.

Usprawnienie komunikacji miejskiej i dalekobieżnej.

Otworzenie zakładów pracy dla młodzieży i dla ludzi.

Usprawnienie żeby nie było bandyctwa, złodziejstwa i niczego.

Żeby starsi ludzie mogli przejść.

Wyprowadzenie policji na ulicę.

Ład i porządek w urzędzie miejskim bez biurokractwa, łachmactwa, gdzie naprawdę ludzie będą.

Zimową porą szykowanie planów budowy dróg przez architektów, a wiosną wyjście z budową ulic i ulic.

Surowe karanie kierowców za alkohol, papierosy i wszystko.

Usprawnienie granic, by granica była naprawdę.
zdjecie uzytkownika
he! - 2015-08-04 10:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uśmiałem się tak szczerze. ale śmiech przez łzy że to akurat dobry poziom porad dla takiej firmy.
zdjecie uzytkownika
uli - 2015-08-04 14:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
" Jeśli pytasz, co twoja firma może zrobić dla ciebie , spytaj także ,co ty możesz zrobić dla twojej firmy " / gazetka Impuls z okresu TKM / .
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa profesjonalna, bardzo dobre pierwsze wrażenie
Pytania: Oczekiwania finansowe
zdjecie uzytkownika
Młody - 2015-08-04 15:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla GT mogę tylko uczciwie pracować w dalszym ciagu - jeśli mu to umożliwia a GT co mogłaby zrobić ? Tylko jedno pozwalniac i wymienić "starych", zasiedzialych kierowników - Tych co to przypadkowo nimi zostali - w czasach reatyznajomosci tzw Góry! Dużo z tych Kierowników nie wie co to zarzadzanie, co to kreatywność ! Jest jeszcze jedna kierowniczka co to ma kłopoty z ortografia na urzędowych papierach! Wstyd dla firmy!
zdjecie uzytkownika
Robak - 2015-08-04 21:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z kogo tu się śmiać z betonowych kierowników u których kasa się zgadza czy z całej reszty która [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za grosze .... sami sobie odpowiedzcie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Geofizyka Toruń Sp zoo?
Zadaj pytanie
alert