Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Geofizyka Toruń Sp zoo

Pracowałeś w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Były Polowy - 2014-10-14 17:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [super dieta - 2014-10-14 12:21:11]:
Pijący dający ciała nowi pracownicy dostają lepsze stanowiska niż doświadczeni starsi szanujący pracę i przełożonych.Mam pracę w domu mój szew mnie docenia i szanuje nie jestem pomiatany jak w GT.
zdjecie uzytkownika
czech - 2014-10-14 19:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Misiek to - 2014-10-06 09:58:38]:
jest net..
zdjecie uzytkownika
oyej? - 2014-10-15 10:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
atmosfera pracy tragedia-zarobki i caly tzw socjal to zalosne ochlapy dla bezwolnej masy pracowniczej.Czesc tu zatrudnionych to osobniki dla ktorych honor i godnosc osobista to pojecia obce,pozwalaja soba pomiatac kadrze kierowniczej -ktora ma gleboko gdzies godnosc i poszanowanie czlowieka.kadra kierownicza to do szpiku kosci zdegenerowana pozbawiona szacunku dla czlowieka kasta wladcow dusz- wyduszajaca z robola max wysilku za min wynagrodzenia bez humanitarnego podejscia do problemow pracowniczych.Cala ta firma to ogromna zenada.Nie zycze im niczego dobrego.
zdjecie uzytkownika
łun - 2014-10-15 11:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czemu nic o GOG nikt nie pisze? Wiercita coś?
zdjecie uzytkownika
Ktos - 2014-10-15 15:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam słychać na Słowacji?
zdjecie uzytkownika
loj tam - 2014-10-15 15:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chlopaki nie plaszcza ,chlopaki trzepia kase i ni maja czasu by opisywac tak wspaniale warunki pracy kasa- misiu- kasa!!
zdjecie uzytkownika
Ktos - 2014-10-15 15:54:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [loj tam - 2014-10-15 15:42:39]:
No to tylko pozazdrościć misiu pozazdrościć.
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-10-15 20:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O jakiego misia wam chodzi???
zdjecie uzytkownika
miś - 2014-10-15 20:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O Rysia Misia, bo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki.
zdjecie uzytkownika
Ż-rz - 2014-10-15 21:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [loj tam - 2014-10-15 15:42:39]:
Na Słowacji rozstaw zakończony, teraz tylko zostało czekać na koniec produkcji i zwijać ten cały burdel.
zdjecie uzytkownika
Misiek nie rysiek - 2014-10-16 11:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to nie o mnie
Pozdrowienia dla polowych
zdjecie uzytkownika
Miś - 2014-10-16 23:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Misiek nie rysiek - 2014-10-16 11:17:31]:
Ogląałeś film Miś? Misiu?
zdjecie uzytkownika
Misiek nie rysiek - 2014-10-17 10:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Miś - 2014-10-16 23:08:50]:
Jak nie jak tak
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-10-17 12:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [łun - 2014-10-15 11:29:38]:
Rysiek nikt nie pisze bo nic nie wiercimy;))
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-10-17 17:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam PILNIE kwatery w Jarocinie gdzies blisko centrum dla 2 osob za niewygorowana cene jesli ktos cos wie prosze o kontakt #czesc#zero#pięć#zero#cztery#jeden#cztery#dziewiec#trzy#
dziekuje
zdjecie uzytkownika
jane - 2014-10-17 17:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To od kiedy jarocin rusza?
zdjecie uzytkownika
wyrocznia - 2014-10-17 18:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Łukasz nie ma tanich kwater blisko centrum ;)
zdjecie uzytkownika
Acha - 2014-10-17 19:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jane - 2014-10-17 17:38:47]:
Najlepsze kawałki tortu juz zajęte
zdjecie uzytkownika
jene - 2014-10-17 21:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta?
zdjecie uzytkownika
nene - 2014-10-17 22:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jane - 2014-10-17 17:38:47]:
30 lutego
zdjecie uzytkownika
jane - 2014-10-17 22:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wielka tajemnica?
zdjecie uzytkownika
polaczek - 2014-10-18 08:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jane - 2014-10-17 22:39:45]:
kolego - Jarocin ruszył już miesiąc temu
zdjecie uzytkownika
mateo - 2014-10-18 09:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Druga zmiana ruszyla?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-10-18 10:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Towarzystwo się obudziło i porusza niebo i ziemię zeby się tam dostać.Toruńskie pierniki i tak mają pierwszeństwo.
zdjecie uzytkownika
Wer - 2014-10-18 10:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie a co z N-20.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x