Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Geofizyka Toruń Sp zoo

Pracowałeś w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
antyZNAJOMY - 2014-08-26 17:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ZNAJOMY - 2014-08-26 15:22:46]:
Może trzeba było mieć dobry układ, i chlać z kim trzeba ??
zdjecie uzytkownika
L - 2014-08-27 09:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [antyZNAJOMY - 2014-08-26 17:18:36]:
bylem dyspozycyjny na każde zawołanie moja grupa się nie opierdalała ,
poprostu się na mnie uwziąoł i co poradzić nic .. a jak ktoś chciał to chlał ..
zdjecie uzytkownika
LASKA - 2014-08-27 09:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie czy orientujecie sie czy pojechała grupa na wegry???
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-27 10:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LASKA - 2014-08-27 09:51:32]:
Tak pojechała!
zdjecie uzytkownika
sasas - 2014-08-27 21:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [L - 2014-08-27 09:45:12]:
Ty kolego kup słownik sobie ;) co to "wziąoł"???
zdjecie uzytkownika
antyZNAJOMY - 2014-08-28 00:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [L - 2014-08-27 09:45:12]:
Nikt na to nie patrzy że ktoś jest dyspozycyjny, i jest na każde kiwnięcie firmy. Ci co mają dobry układ, lub chleją z kim trzeba trzymają się na powierzchni w firmie, a takich jest wielu.
zdjecie uzytkownika
raam - 2014-08-28 07:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
RZadza despoci i ludzie im spolegliwi a stale zatrudnienie maja ka pusie i trzymajacy palec w ty lku kierownikow i operatorow a nie ci co sa dyspozycyjni i wykonuja tylko swoja robote.
zdjecie uzytkownika
ihhhaa - 2014-08-28 07:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [raam - 2014-08-28 07:39:50]:
masz racje ludzie rzadzacy na grupach to miernoty bez czci i, chonoru' majacy gleboko pracownikowa ci mjacy szacunek pracownikow zostali pozwalniani.
zdjecie uzytkownika
antyZNAJOMY - 2014-08-28 12:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [raam - 2014-08-28 07:39:50]:
Nie jest tajemnicą że firma przyjęła po jakimś czasie, "gwiazdy" wyrzucone przez kierowników na grupach za chlanie.
zdjecie uzytkownika
szkodagadac - 2014-08-28 21:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [antyZNAJOMY - 2014-08-28 12:08:46]:
A cala polityka anty alkoholowa to tylko na pokaz.
Licza sie tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Kto uczciwie chce pracowac bez lizania daleko nie zajdzie...
zdjecie uzytkownika
np - 2014-08-29 08:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
któryś z was tam jeszcze robi ?? czy tak sobie piszecie??
zdjecie uzytkownika
pp - 2014-08-29 09:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja robiłem od wrzesnia tamtego roku do marca a teraz czekam na telefon i nic ...
zdjecie uzytkownika
yy - 2014-08-29 09:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pp - 2014-08-29 09:21:26]:
spróbuj sam zadzwonić
zdjecie uzytkownika
matys - 2014-08-29 10:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZNAJOMY - 2014-08-26 15:22:46]:
o jakiego krzyska chodzi :D
zdjecie uzytkownika
ż - 2014-08-29 11:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yy - 2014-08-29 09:30:12]:
Jak sam nie zadzwonisz, to oni tym bardziej nie zadzwonią do Ciebie.
zdjecie uzytkownika
alf - 2014-08-29 13:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do mnie dzwonili na początku sierpnia i na razie czekam
zdjecie uzytkownika
driver - 2014-08-29 21:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ż - 2014-08-29 11:44:33]:
Jak masz jakies kwalifukacje to dzwonia ale co z tego jak nie ma kasy na kontraktach.
zdjecie uzytkownika
szkodagadac - 2014-08-29 21:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [np - 2014-08-29 08:47:19]:
Robi robi
zdjecie uzytkownika
np - 2014-08-30 08:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To skoro dalej robicie to tez lizecie tak bynamniej wnioskuje :-) :-)
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-30 10:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [np - 2014-08-30 08:47:55]:
Pewnie sam chciałbyś lizać... tylko bynajmniej firma Cię nie chce...Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
np - 2014-08-30 11:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ja - 2014-08-30 10:09:23]:
Nawet nie wiem czy mnie chca czy nie nie wnikam i niemam zamiaru tak wracac sa lepsze prace niz w gt. Wystarczy tylko chciec pracowac a jak ktos chce sciemniac to tam sie bedzie trzymal . Po co ma sie przepracowywac gdzies indziej do dobrego czlowiek szybko sie przyzwyczaja , nie prawda??
Pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-30 12:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [np - 2014-08-30 11:32:21]:
Co prawa to prawda! Ja pracuje w Gt jeszcze ale nie mam wyboru. Szukam pracy gdzie indziej,wysyłam Cv,ale tu gdzie mieszkam jest ciężko z pracą. Nie chciałbym wracać do Gt.Więc gdy dzwonią to nie mogę odmówić,bo za coś muszę żyć.Nie jeden z nas pracujących w Gt tak myśli,praca w Gt to często nie nasz wybór,ale przymus pracy jakiejkolwiek.
zdjecie uzytkownika
np - 2014-08-30 13:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumie Cie a powiedz mi nie myslales o pracy za granica?
Rynek pracy za granica jest ogromny i za naprawde dobre pieniadze.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
szkodagadac - 2014-08-30 19:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [np - 2014-08-30 08:47:55]:
Tak sie sklada ze nie wszyscy. Ja regularnie podpadam u kierownikow :P
zdjecie uzytkownika
gg - 2014-09-02 09:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GT to wspaniała firma
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski