Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Geofizyka Toruń Sp zoo

Pracowałeś w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wyrocznia - 2015-02-19 19:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były GT'owiec - 2015-02-18 00:12:55]:
wszystkich
zdjecie uzytkownika
Sparta - 2015-02-19 20:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ktoś - 2015-02-19 19:13:12]:
Panie :Ktoś: nie wrzucaj pan wszystkich do jednego worka,w GT pracują również abstynęci ludzie uczciwi pracowici owszem jest ich mało ale są
zdjecie uzytkownika
nick the quick - 2015-02-19 21:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Sparta - 2015-02-19 20:42:40]:
Otóż odpowiadam na temat szefów produkcji. Według obowiązującego w Polsce prawa: (USTAWA z dnia 9 czerwca 2011 r. Prawo geologiczne i górnicze) aby być kierownikiem grupy, kierownikiem produkcji trzeba mieć tzw kategorię IX uprawnień geologicznych. W skrócie mówiąc tzw. "dziewiątka" pozwala na: kierowanie i wykonywanie w terenie badań geofizycznych, w tym badań sejsmicznych
i geofizyki wiertniczej, także przy użyciu środków strzałowych, wraz z projektowaniem i dokumentowaniem tych badań.

Aby przystąpić do egzaminu w Ministerstwie Środowiska na w/w kategorię trzeba:
Art. 52. 1. O stwierdzenie kwalifikacji w kategorii
I—X może ubiegać się osoba, która posiada dyplom
ukończenia studiów wyższych na kierunkach odpowiednich
do kategorii kwalifikacji, o stwierdzenie których
ubiega się ta osoba, oraz odbyła praktykę zawodową,
zwaną dalej „praktyką”.
Czyli osoba która skończyła Geofizykę lub Geologię Naftową na AGH i to najlepiej na kierunku Górnictwo i Geologia.
Wiem,że dla niektórych wibratorowców było super jak nie było pushera
i Pan X czy Y mgr inż. ze wszystkimi uprawnieniami i znajomością np angielskiego
biegał przed nimi w gumofilcach i pokazywał następny kołek a oni w wypastowanych butach siedzieli w klimatyzowanych kabinach i przez radio pytali
gdzie mają jechać. Panowie te czasy się skończyły!

Inną sprawą jest, że klienci w Polsce jeszcze się nie obudzili i nie wymagają na firmie na te stanowiska osób z takimi właśnie kwalifikacjami i jak nie ma roboty to jako kierownik produkcji jeździ Pan po ogólniaku bez matury albo inni geodeci bez kwalifikacji ale za to namaszczeni przez Pana Dżej Zi (czytaj Dajrekor)

Ale ponoć PGNiG chce się w końcu za to wziąć i sprawdzać CV wykształcenie i kwalifikacje potrzebne na stanowisko sejsmologa, kierownika produkcji, grupy itd.

Pozdrawiam wszystkich polowych i tych z wykształceniem i bez i sięgających do kieliszka i nie. Ave Geofizyka :)
zdjecie uzytkownika
wtopa - 2015-02-20 03:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powinni rozwalic cala ta obsrana geofizyke . zobaczycie ze kto chce pracowac ten znajdzie prace a przydupasy niech sie martwia . 2 lata robilem w tym gnoju. I dziekuje panu ktory mnie zwolnil bo znalazlem inna prace i nie martwie sie co bedzie za miesiac takze nie placzcie ze zlikwiduja geofizyke bo to wylegarnia nierobow i pasozytow.
zdjecie uzytkownika
kto widzial? - 2015-02-20 08:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Obecna formula zarzadzania w geoofizyce oparta jest na zamordyzmie i pogardzie kasty rzadzacej wobec zwyklych pracownikow z pola.Jest zdecydowanie trzech satrapow skupiajacych wokol siebie wiernych przydupasow i kto nie jest z nimi jest przeciwko nim.Przydupasy maja wyzsze premie jada na lepsze kontrakty a reszta tyra za ochlapy.Co do kwalifikacji kadry moze i niektorzy sa po agh aie obecnie ci co sa na roznych szceblach dozoro to moralne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o mentalnosci kapo z obozu koncentracyjnego.Prawie wszyscy kierownicy grup oraz kierownicy produkcji to bezwolna i spolegla masa w rekach prezia i dyra ktora wobec pracownikow naduzywa swojej wladzy i mimo iz stosuja czysty mobbing to wlos im z glowy nie spada bo idac po trupach robia wyniki.Zwiazki zawodowe to istna parodia sa niereprezentatywne a wiec nic nie moga-szkoda sobie nimi zawracac glowe.Tzw.zarzadzanie firma to jedno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] decyzyjne-przyklad biurowca normalny zaklad inwestuje w produkcje a nie w nieproduktywnych biurokratow jest to patologia wszystkich firm panstwowych.Tak wiec niech kos uprzatnie te stajnie augiasza a stanie sie to jedynie pod prywatnym wlascicielem bo w obecnej formule skupiaja sie wszystkie patologie wystepujace w polsce po 25 latach przemian ustrojowych.Place prezesa i zarzadu nie sa powiazane z kondycja finansowa spolki,zwiazki zawodowe w ogole nie bronia i nie chronia interesu pracownika bo sa niereprezentatywne,mimo szczytnych hasel o przeciwdzialaniu mobbingowi nagrode temu kto ukroci mobbing w geofizyce.Kiertownictwo niezgodnie z prawem stosuje internetowy hejting wobec pracownikow, bo jak mozna nazwac bezkarne oczernianie czyli ocene pracownika bez informowania zainteresowanego na pismie zarzutow wobec niego.itd Pracownika nic nie chroni przed naduzyciami ze strony pracodawcy ani zwiazki zawodowe,ani procedura anntymobbingowa-a wiec w geofizyce zarzadzanej przez ludzi z zapedami dyktatorskimi nic cie zwyly pracowniku nie chroni w swietle prawa jestes nikim wobec opracodawcy.Ludzie olewaicie ten syf bo to niedlugo w tej formie przetrzyma na pohybel.
zdjecie uzytkownika
obserwatorek - 2015-02-20 13:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam kolegów i koleżanki. Zastanawiam się dlaczego jest tak,ze jak przewiduje się mniej zleceń to zwalnia się tylko tych pracowników pracujących w terenie czyli rozstaw szkodników czy geodezje. W biurowcu zawsze jest robota mimo iż w terenie jej nie ma. To samo tyczy się kierowników grup... Marionetki dyrektora dbający tylko o siebie! Nic nie są za ludźmi! Zarabiają kupę pieniędzy i siedzą tylko za biurkami i mysla jak tu pracownikowi obciąć premie. Oni są obciążeniami dla tej firmy a nie Ci polowi pracownicy, którzy zarabiają ochlapy! Jak zaczynalem prace w tej firmie nie bylo takiej atmosfery jak jest dzisiaj.
zdjecie uzytkownika
szary-cichy-niepozorny - 2015-02-23 21:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Chińskie przekleństwo mówi :
„..obyś żył w ciekawych czasach..”
Ostatnie czasy dla nas są bardzo ciekawe i to jest chyba nasze przekleństwo.
Po latach tłustych i udanych przyszły dni ciężkie i trudne
czemu przyszły ?
Spadek cen ropy czy gazu, to – slogan.
To właśnie teraz trzeba szukać , wiercić , badać puki ceny są niskie.
Jak wzrosną, będzie już tylko ręka w nocniku.
Uważam,że ktoś z kimś próbuje zarobić łatwe i przy okazji duże pieniądze.
Kosztem zwalnianych ludzi napełnić kiesę swoją i swojej rodziny.
Może w ekonomii naszej firmy jest jeden błąd.
Błąd w osobach Zarządu.
To może nie zwolnienia ludzi,a postawienie Zarządu przed obliczem Prokuratury naprawi sytuację.
Może to nieuczciwe postępowanie lub nawet brak jego spowodowało złe funkcjonowanie Geofizyki.
My pracownicy zaufaliśmy ludziom, którzy teraz za swoje nieudaczne zarządzanie płacą sobie premie, zacierają ręce i skreślają ludzi z listy.
Zwalniają oddanych pracowników w trybie indywidualnym.
Tak zwalnia się abnegatów , leserów i popijających w pracy alkohol.
P.S. ..Prezesi - czy w swoich biurach pijacie alkohol w trakcie nic nie przynoszących nam pertraktacji i rozmów ?
To może wy z zarządu -jaśnie panujący – głośno i wyraźnie wytłumaczycie się ze swoich drogich biznesowych studiów, z poznawania tajemnic ekonomii i umiejętności zarządzania ludzmi.
Czy nasz pieniądze były źle zainwestowane w wasze wykształcenie?
Widać jesteście nieudacznikami, w których inwestycja się nie opłacała.
NADAJECIE SIĘ W CAŁOŚCI DO WYMIANY !
Czy któryś z was przyzna się do błędu i powie : PRZEPRASZAM , MOJA WINA ?!
Może to wy powinniście ponieść koszty zwolnień , nie takie połowiczne lecz koszty ZWOLNIENIA GRUPOWEGO .
LUDZIE !
Mam nadzieję, że będziemy potrafili zebrać się , nie patrząc na bierne Związki Zawodowe i wystąpimy przeciwko tym przez których wszystko to się dzieje.
Niech PROKURATOR zainteresuje się czemu dobrze działająca maszyna zacięła się i dla kogo jest ta „reforma”?
Czy chodzi tylko o spełnienie marzeń i mrzonek zarządu, bo na pewno nie chodzi o pracę i spokój szarych pracowników Geofizyki.
Komu przyniesie zysk zniszczenie Geofizyki Toruń ?
Kto na tym zyska , dla kogo to i po co ?
..może teraz tego nie zobaczymy , ale za jakiś czas..

Dla mnie prezesi nie zdali egzaminu, są do wyrzucenia w trybie natychmiastowym , a za swoje czyny powinni odpowiedzieć karnie.
Ja wam nie ufam ; jesteście do ZŁOMOWANIA



zdjecie uzytkownika
GitMan - 2015-02-24 00:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Piszcie co się dzieje z GT wiarą.
zdjecie uzytkownika
szwagier - 2015-02-24 18:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lament zwalnianych z biurowca slychac na wszystkixh grupach
zdjecie uzytkownika
unnnnnnnnn - 2015-02-24 23:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda,że geodeta legii w gruzach?
zdjecie uzytkownika
unnnnnnn - 2015-02-25 14:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda, że geodeci legli w gruzach?
zdjecie uzytkownika
ktodogonipsa - 2015-02-25 16:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [unnnnnnn - 2015-02-25 14:43:46]:
Być może tak... Plotka głosi, że zewnętrzne firmy składają oferty na usługi geodezyjne.
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-02-25 18:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
..a może ktoś wie czemu GT oddała w grudniu do Wawy 21.000.000zł?
Czemu nie podzieliła ich między pracowników?
Czemu najczęściej podpisywana umową o prace jest umowa na "temat"?
Czemu przy zwolnieniach kluczową role odgrywają tzw. sympatie?
Czemu na temacie w Słowacji pracownicy strajkowali?
Czemu pracownikowi wystawia się ocenę i opinię bez jego wiedzy?
Czemu pewien przełożony na spotkaniu z załogą mówi..: "jak się wam nie podoba to się zwolnijcie, ja zadzwonię do Zamościa i na wasze miejsca będę miał 100 chętnych"?
Czemu własnego pracownika GT gnoi i upokarza: (średnia umowy na temat to 1400zł), czemu obcych gloryfikuje 1500euro 1000euro)???
Czemu Chorwaci, Słowacy, Czesi, Niemcy śmieją się w twarz polakom pracującym w GT?
Czemu ludzie pracujący w GT narzekają?
.. czy praca stała się przywilejem (luksusem), na który niewielu może sobie pozwolić?
zdjecie uzytkownika
schettino - 2015-02-25 19:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapraszam do pierwszej szalupy, kto wsiądzie nie utonie .... :)

Tak naprawdę szczęśliwi Ci którzy dostali wypowiedzenia teraz,.. wiosna idzie to i na ogórki czy sałatę można się wyrwać,... gorzej będzie jesienią i zimą ....
A co do sałaty to w GT zbyt dorodna nie będzie w tym sezonie [o ile jeszcze jesienią w GT?]...
Pozdrowienia
Odpływamy
zdjecie uzytkownika
K.O.-lega pressesa - 2015-02-25 19:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
martwię się o prezesów, i biurowiec, stolica już kocha ich inaczej ...co poczną, co poczną, co .....
zdjecie uzytkownika
karo - 2015-02-25 19:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Myślę że ratunkiem nie tylko dla zwalnianych ludzi ale dla istnienia firmy jest nowy zarząd. Odpowiednie naświetlenie działań obecnego w mediach i w listach do centrali PGNiG może w tym pomóc. Jeśli do tej pory myśleliście że nie można takich rzeczy robić bo to nam zaszkodzi to chyba już widzicie że zaszkodzić to nam mogą tylko dalsze rządy kilkunastu nieudacznych osób. Jeśli myślicie że jakoś przetrwacie albo znowu was zatrudnią gdy będą zlecenia to może jeszcze myślicie że na obecnych albo jeszcze lepszych warunkach ? No. Na pewno. Kurs obrany przez prezesów właśnie na to wskazuje. Dlatego musicie działać. Nikt tego za was nie zrobi. Chwycić za telefon i zadzwonić do gazety, wysłać maila do lokalnych polityków, posłów. Zrobić szum. Pokażcie im tą stronę na go work-u. Opowiedzcie jakieś ciekawostki. Niech się ten TVN raz na coś przyda. Jeśli jeszcze pracujecie i się boicie to dajcie dziennikarzom numery do kumpli których już zwolnili. Oni nie będą mieli skrupułów i barwnie opowiedzą o gospodarności, zarządzaniu, traktowaniu ludzi. To jest ostatni moment. Jeśli nic nie zrobimy, jeśli ich nie odsuniemy to za chwilę połowę zwolnią a wszyscy będą robić za najniższą krajową. Albo nas uratuje centrala albo prezie się przestraszą że dostaną kopa z Warszawy. Że połączą nas z Krakowem? To świetna wiadomość.
zdjecie uzytkownika
nik - 2015-02-25 22:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jeśli ci kierownicy nie mają uprawnień to czy PGNiG wie, że w jego spółce za przyzwoleniem prezesów dokonuje się przestępstwo? Chyba powinno się wyciągnąć konsekwencje wobec przyzwalających na ten proceder? Mało to wypadków w górnictwie? Tu też Warszawa będzie czekała na śmiertelne ofiary? Drogi dziennikarzu idź tym tropem. Uratuj biedne rodziny przed żałobą. Wykryj ciemne sprawki przemysłu. A może ktoś w PGNiG ma interes w tym by tak się działo?
zdjecie uzytkownika
Loki - 2015-02-26 17:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odszedłem z Geofizyki parę miesięcy temu i nie żałuję. Teraz to czytam i się śmieję :) - co was tak kurczowo trzyma tej firmy??? poza Geo też istnieje świat.
zdjecie uzytkownika
wyrocznia - 2015-02-26 20:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Loki - 2015-02-26 17:42:49]:
istnieje..

legia - ajax 0 - 3
zdjecie uzytkownika
PL - 2015-02-26 22:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem krótko w GT a teraz pracuje w zagranicznej firmie gdzie docenia się zaangażowanie w pracę a przełożony kieruje się rzeczywistymi osiągnięciami a nie sympatią wazeliniarza dzieląc bonusa. Ktoś wcześniej wspomnial o kierownikach polowych już dawno powinno się ich zastąpić pusherami gdyż najwięcej organizacyjnej pracy mają operatorzy polowii ...
zdjecie uzytkownika
NOWY - 2015-02-27 05:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam panowie a ile tam idzie zarobic mam uprawnienia na c e i chcialbym sprubowac a i mam rownierz zurawie samojezdne
zdjecie uzytkownika
Driver - 2015-02-27 08:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2 000 netto sie da :D
a przy tym jeszcze sie nadzwigasz sprzetu wiec silownia nie potrzebna
zdjecie uzytkownika
As - 2015-02-27 18:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warszawa, 16.12.2014 r.


Pan
Janusz Piechociński
Wicepremier
Minister Gospodarki

INTERPELACJA w sprawie osłabienia sektora naftowo-gazowego w Polsce, szczególnie w obszarze poszukiwań złóż gazów łupkowych, przez planowaną sprzedaż spółki Geofizyka Toruń S. A.

Szanowny Panie Premierze!

Na podstawie art. 192 Regulaminu Sejmu przedkładam Panu Premierowi interpelację poselską w sprawie osłabienia sektora naftowo-gazowego w Polsce, szczególnie w obszarze poszukiwań złóż gazów łupkowych, przez planowaną sprzedaż spółki Geofizyka Toruń S. A.
Za pośrednictwem poczty elektronicznej otrzymałem list od pracowników spółki Skarbu Państwa Geofizyki Toruń S.A., którzy zwrócili się do mnie z prośbą o interwencję do Pana Premiera. Autorzy pisma są nie tylko zatroskani o swoje miejsca pracy, a zatem o swoją przyszłość, ale też o losy Polski.
Należy w tym miejscu przypomnieć, że Geofizyka Toruń, założona w 1966 roku, będąca częścią Grupy Kapitałowej PGNiG, świadczy szeroki zakres zintegrowanych usług geofizycznych na potrzeby poszukiwań konwencjonalnych i niekonwencjonalnych złóż ropy naftowej i gazu ziemnego, wód geotermalnych, a także lokalizacji i monitoringu podziemnych zbiorników. Jest szczególnie potrzebna Polsce w perspektywie rozwoju gospodarczego naszego kraju.
GT to doświadczona firma, która jest międzynarodowym kontraktorem geofizycznym świadczącym usługi w Europie (m.in. jest obecna na Węgrzech, w Czechach i Chorwacji, a od 2001 r. firma wykonuje w Niemczech badania obejmujące poszukiwanie węglowodorów, złóż geotermalnych oraz podziemnych zbiorników.), Azji (od wielu lat realizuje duże projekty w Indiach, gdzie m.in. przyczyniła się do odkrycia największego lądowego złoża ropy naftowej w stanie Radżastan), Afryce, Ameryce Środkowej i Południowej oraz na Bliskim Wschodzie. Firma realizuje też projekty sejsmicznie. Jest szczególnie potrzebna Polsce, która zabiega o względną niezależność i pełne bezpieczeństwo energetyczne, w tym paliwowe.
Autorzy listu przywołują "niepokojące pogłoski o planowanej prywatyzacji Geofizyki Toruń S. A." Piszą:  "W niedawnym okresie kilkukrotnie zmieniały się plany w stosunku do naszej firmy. Niedawno istniał pomysł konsolidacji sektora poszukiwawczego, wszystko wskazuje jednak na to, że zakończyło się to niepowodzeniem." I dalej: "Kieruje nami nie tylko troska o miejsca pracy. W naszej opinii pozbywanie się przez podmiot Skarbu Państwa, jakim jest Polskie Górnictwo Naftowe i Gazownictwo prężnie działającej firmy poszukiwawczej jest strategicznym błędem, który odbije się na przyszłości sektora naftowo-gazowego w Polsce. Ponadto, nasza firma jest jednym z głównych pracodawców w Toruniu i jej ewentualne ograniczenie zatrudnienia będzie miało katastrofalne skutki dla Miasta i Regionu." I podsumowują: "Sektor naftowo-gazowy ma w skali Polski wymiar strategiczny. Jak widać, właściciel, czyli Polskie Górnictwo Naftowe i Gazownictwo i siły polityczne, które za nim obecnie stoją, nie kierują się interesem narodowym, tylko innymi racjami. Jakimi?" - pytają.
W opiniach o firmie pojawia się wiele głosów krytycznych i pełnych niepokoju. Szczególnie bulwersuje polityka kadrowa w firmie, zwalniania młodych, przyszłościowych pracowników, a utrzymywanie na siłę "starych wyjadaczy". Oto jedna z charakterystycznych opinii: "Można być ochlejem, ale wystarczy być kolegą tego czy tamtego i pracujesz dalej. Ludzie, którzy się starają mają dziwnym trafem słabe noty (...) Potem myk i Cię nie ma. Tu nie wyślemy, tam przesuniemy, ojca, syna, zięcia wciśniemy, a ty na zieloną trawkę...".
W związku z powyższym mam następujące pytania do Pana Premiera:
- Jak wysokie premie od zysku Zarząd firmy wypłacił swoim członkom w tym roku?
- Ilu pracowników zwolniono z firmy tylko w tym roku pod pretekstem braku pracy?
- Czy prawdą jest, że: "w pierwszej kolejności zwolniono osoby spoza układu i bez znajomości" (z opinii o firmie)?
- Dlaczego Grupa Kapitałowa PGNiG nie zdecydowała się na konsolidację sektora poszukiwawczego, w tym Geofizyki Toruń S. A., tylko planuje jej sprzedaż?
- Czy sprzedaż tak ważnej firmy, a zatem rezygnacja PGNiG z kontroli nad nią, nie osłabi sektora naftowo-gazowego w Polsce, szczególnie w obszarze poszukiwań
złóż gazów łupkowych?
- Czy prawdą jest, że ostatnio została przeprowadzona przez firmę zewnętrzną wycena Geofizyki Toruń S. A. pod kątem jej sprzedaży zagranicznemu (niemieckiemu czy rosyjskiemu?) kontrahentowi?
- Czy nie obawia się Pan Premier, że nowy właściciel, nie związany z Toruniem, zwolni kolejnych pracowników Geofizyki Toruń S. A., która jest jednym z głównych pracodawców w mieście, co spowoduje zwiększenie bezrobocia na tym lokalnym, wąskim rynku pracy?
Będę wdzięczny za odpowiedź na powyższe pytania.
Pozostaję w szac
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa profesjonalna, bardzo dobre pierwsze wrażenie
Pytania: Oczekiwania finansowe
zdjecie uzytkownika
As - 2015-02-27 18:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0CDoQFjAD&url=http%3A%2F%2Fwww.artur-gorski.waw.pl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2010%2F06%2F16.12-interpelacja.doc&ei=OKnwVLWvAobOygOYkoLYDg&usg=AFQjCNHkKgsfNEikivw9AlNrdQIhudkvGA&bvm=bv.87269000,d.bGQ
zdjecie uzytkownika
czech - 2015-02-27 23:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kontrakty w niemczech wisza na nitce z powodu płatości jak należy na kontrakcie ,,a nie po 3 lub 4 zlote walą nas w rogi a zwiazki siedzą cicho w kieszenI PREZESA ITD.ITD TO JEDEN Wielki pszekret najnizsza stawka to 1750 złotych ale w gt.to jest 1450złotych nie rozumiem tego...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Geofizyka Toruń Sp zoo?
Zadaj pytanie