Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Geofizyka Toruń Sp zoo

Pracowałeś w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Fuckty - 2015-08-28 14:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i 10 informatyków
zdjecie uzytkownika
HAHA - 2015-08-28 23:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro mam harować ciężko to wolę u Niemca Holendra lub Belga za większe pieniądze Wiem że w firmie zostaną dziadki oraz mało ambitni ludzie o super wiedzy i umiejętnościach tacy jak choćby Główny geodeta kraju,oczywiście z pomiarowych też da się zrobić brygadzistów HA HA Panie operatorze a co to jest skip i jak go zrobić i jak zapisać a już podać to do aparatury śmiało awansujcie panowie operatorzy już się cieszą.Pozdrawiam tych którym się chce którzy mają ambicję godność.
zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-08-29 00:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha,sam byles pracownikiem gt uwazasz sie za lepszego pracownika? Taki jestes ambitny? To czemu cie wyje... za wode???
zdjecie uzytkownika
HAHA - 2015-08-29 08:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hehe - 2015-08-29 00:08:32]:
Między zwolnieniem z pracy a nie przyjęciem warunków jest jakaś różnica panie hehe,nie każdy w tej pracy pił ALKOHOL jest dla mądrych ludzi.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-08-29 10:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie ha ha widze ze inteligencja pan niegrzeszy.inteligentny czlowiek zalatwia takie sprawy nie na forum,moim zadaniem masz cos do kogos to powiedz mu prosto w oczy ze jest malo ambitny i ma slabe umiejetnosci,widzocznie pan nie ma odwagi,czyzby niemial by pan ja...? Chyba nosi pan spodnie?
zdjecie uzytkownika
tez byly - 2015-08-30 13:35:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt sie nie pochwalil odszkodowaniami jakie uzyskaliscie,podobno WIELKIE sumy.
zdjecie uzytkownika
Wiadomośći - 2015-08-30 20:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt nic nie powie niczym się nie podzieli Talkie to zgranie w naszym narodzie Ktoś może coś powiedzieć na temat zmian 1/1 przeciez jeśli to prawda to głupota ok jeśli ktoś ma temat za płotem ale jak ktoś ma 480km. to podziękował 2/2 i OK
zdjecie uzytkownika
LK - 2015-08-30 20:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Należało by się zastanowić nad systemem zmianowym ale pod kątem wytrzymałości ludzi oczywiście fizycznej i psychicznej STRES To jakiego ma się przełożonego też ma znaczenie 2/2 jest chyba wporzo zagranica góra 1 miesiąc oczywiście NIEDZIELA wolna reset .Co sądzicie panowie i panie,wiem my możemy sobie pisać górę wezmie ekonomia.
zdjecie uzytkownika
miki - 2015-08-31 23:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja bym was wysylal za granice w systemie 3x0 -3 miesiace pracy -zero wolnego po przyjezdzie. Podpisuje z wami kontrakt do pracy za granica, pracujecie non stop 12h dziennie, liczone od wyjechania z bazy do powrotu. Oczywiscie godne wynagrodzenie -w takim systemie dal bym wam 4 tysiace na reke. I mysle, ze znalazlbym kupe chetnych na wyjazd.
zdjecie uzytkownika
vibrodriver - 2015-09-01 12:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cztery tysiace euro oczywiscie
zdjecie uzytkownika
Fakty - 2015-09-01 18:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miki - 2015-08-31 23:27:50]:
Popracuj dziecko chociaż miesiąc bez dnia wolnego w temperaturze 25-30C ...........Zmęczenie materiału wiesz co to jest czy tylko widzisz pieniądze Zdrowie bezpieczeństwo pracy wypoczęty zadowolony pracownik to bardzo dobry pracownik nie mam na myśli młodych gn......od k. Szpicy
zdjecie uzytkownika
miki - 2015-09-01 20:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Fakty - 2015-09-01 18:07:24]:
Fakty -przestan gadac bzdury, ze tak caly dzien zasuwasz. Co najwyzej rano cos porobisz, a pozniej to juz pod drzewem lezysz. Ewentualnia jak jakas poprawka bedzie to raczysz sie ruszuc z wiazanka przeklenstw na ustach, ze ktos ci w snie przeszkadza. Wiem, bo bylem, i pracowalem przez te 2-3 miesiace bez dnia wolnego.
Jak chcesz miec wolne weekendy to obcinam ci pensje o 20 procent. I co? Jaki wybor? Wciaz bedziesz mowil o "zmeczeniu materialu, zdrowiu i bezbieczenstwie"?
Tak, 4 tys zl to wg mnie godna stawka dla kogos nie wyksztalconego, ktorego zadaniem jest noszenie wiazek i wbijanie geofonow.
Wbijcie sobie do glowy, ze firma ma przynosic zysk wlascicielowi a nie uszczesliwiac pracownikow. Jak sie cos nie podoba to wezme sobie kolejnego nie wyklwalifikowanego i go przyucze do wykonywania w koncu bardzo prymitywnej roboty.
zdjecie uzytkownika
AHHHHHHHH - 2015-09-01 20:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ilu to mamy młodych gniewnych którzy przyjezdzają z własną wazeliną na grupę .Uświadomcie to sobie że dziś macie zdrowie siłę a jutro kontuzje urazy odmrożone dłonie,i już nie jesteście w stanie zapie.........tak jak kiedyś.
zdjecie uzytkownika
Fakty - 2015-09-01 21:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miki - 2015-09-01 20:07:24]:
Miki łał znasz mnie dość długo pewnie od dziecka wiesz jak pracuję czy się angażuję jak reaguję na pracę może graj w totka bo pewnie nr. znasz też. Tak poważnie pisz wiecej jak to byś pracował i za ile pomarzyć dziecku można aczkolwiek jak to powiedział jeden znany rysownik satyryczny marzenia są dla kobiet a facet ma zadanie do wykonania.Z tego co piszesz to widzę że lubisz podpie.......długo na tym nie zajedziesz najlepiej to się podpisz przy kolejnym komentarzu.
zdjecie uzytkownika
vibrodriver - 2015-09-01 21:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miki cztety tysiace zlotych to sobie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wsadz
zdjecie uzytkownika
miki- Krzysztof - 2015-09-01 22:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
vibrodriver- a Ty myslisz, ze cos wiecej potrafisz niz czlowiek z rozstawu? Jazda z miejsca w miejsce to taka sztuka? Niestety wielkosc samochodu nie idzie w parze z wymaganiami do jej obslugi.
Fakty- taki podpis wystarczy? Musi wystarczyc.
zdjecie uzytkownika
miki-Krzysztof - 2015-09-02 00:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakty: Skoro mowisz, ze(usunięte przez administratora) to widze, ze prawda zabolala. Moj opis Twojego dnia pracy nie odbiega od zeczywistosci obawiam sie. Znam realia tej pracy bo robilem to samo. I dlatego placilbym wam tyle ile napisalem. Gadki o przemeczeniu, ciazkich warunkach, sorry ale to nie dla mnie.
zdjecie uzytkownika
ABC - 2015-09-02 19:46:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie martwcie się przyjedzie największy kłamca GT PINOKIO (Zieliński)to wam obieca jak zawsze a co najgorsze to niektórzy nawet starzy pracownicy w to wierzą.
Nie Sznujecie się i nie szanujecie pracy to i was nie szanują.
zdjecie uzytkownika
info - 2015-09-02 21:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
7 Dni pracy 7 dni wolnego 7 dni pracy 7 dni wolnego dla miejscowych to się opłaci ale jak ktoś ma 500km w 1 stronę przy premii 20% to się nie kalkuluje,ilu postanowiło że to już ostatnia zmiana,ilu już podziękowało.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-03 07:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
Szejk Hassan Al-BakWibratora - 2015-09-03 07:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma jest dziś w trudnej sytuacji - to fakt, ale kto nie kupował ropy po 2 zł na grupie - niech pierwszy rzuci kamień...
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-09-03 12:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Szejk Hassan Al-BakWibratora - 2015-09-03 07:48:01]:
Ja nie kupowałem! Wielu innych też nie! Tylko nieliczni mieli taki przywilej...! Każdy wie o kim mowa...!!
zdjecie uzytkownika
W imieniu ludzi z grup - 2015-09-03 17:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie można pisać o "wszystkich" bo to bardzo krzywdzące. Wielu z nas polowych nigdy nie myslalo i nie robilo takich oszustw ani innych. Owszem były plotki ze ten czy tamten jednak Ci ponieśli konsekwencje bo szybko na nich "doniesiono". To ze ICH potem znowu przyjęto do pracy to juz sprawa kadr i GDS. Nie pisz więc o wszystkich chyba ze byłeś w tej grupie i teraz jestes dumny ze nikt Cie nie ukarał!
zdjecie uzytkownika
Bez przesady - 2015-09-03 20:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Że niby to przez paliwo ten kryzys ciekawe jaką ten proceder miał skalę ale wątpię łącznik biuro oto prawdziwy powód ilu biurowych jest u konkurencji i dają radę i ludzie polowi mają pracę.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa profesjonalna, bardzo dobre pierwsze wrażenie
Pytania: Oczekiwania finansowe
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-04 09:34:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
Cezary - 2015-09-04 09:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Geofizyce. To dobry okres gdyż każda praca czegoś uczy. Jeśli dana praca mi nie odpowiada to staram się znaleźć inną, bardziej mi odpowiadającą. Wszędzie są plusy i minusy.

Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Lech W. - 2015-09-04 12:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Cezary - 2015-09-04 09:35:11]:
To prawda - są plusy dodatnie i ujemne.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Geofizyka Toruń Sp zoo?
Zadaj pytanie
alert