brak logo

Geofizyka Toruń Sp zoo

Toruń

Opinie o Geofizyka Toruń Sp zoo

GK 2016-08-24 20:22:12
a, kto to ???? bo z GK idzie nowa fala. A idzie nowe.
kaśka 2016-08-24 21:36:54
do technologii informacyjnej i do finansów bondan szukają
dyg 2016-08-25 08:11:15
cytat "Szkolenia / w ówczesnym kształcie / były sygnałem , że zmienia się stosunek zarządzających GT do pracowników . To wtedy przywieziono z Warszawy pomysł " firmy kadrowej " , pojawiło się hasło " koledzy kierownicy jedziemy na jednym wózku " , zwykłych pracowników stopniowo ustawiano w szeregu . Zgraną i przywykłą do solidarności społecznej załogę podzielono . Świadczą o tym lawinowo narastające w kolejnych latach wpisy na tym forum rozeżlonych pracowników"

Zacytowałem Twojego posta w całości, ponieważ przypomnę historie sprzed kilku lat.
To był hit w GT.
Odniosę się do fragmentu ..."zwykłych pracowników stopniowo ustawiano w szeregu..." to fakt, w całym słowa tego znaczeniu.
Pamiętacie szopkę jak wszyscy chodziliśmy podziwiać I piętro w biurowcu i pomysł Kierownika dot "ustawienia biurek i pracowników w szeregu".
To był szał dla oka.
Dlaczego tak sie stało? - wówczas w pokojach w biurowcu zaczęto robić remonty i w jednym z działów administracyjnych z pierwszego pietra (to chyba były płace albo jakieś finanse) zrobiono remont w pokojach oraz mebelki i biurka na wymiar. P.Kierownik tego działu wymyśliła żeby zrobić nowoczesne biurka dla pracowników ustawiając je pod ścianą w szeregu jedno za drugim oraz też posadzić pracowników jedno za drugim jak w szkolnej ławce. Swoje ogromne biurko usytuowała na środku po drugiej stronie ściany. Na szczęście ta sytuacja szybko doszła do ówczesnego Zarządu. Nastąpiła szybka reakcja, pozmieniano ustawienia biurek pracowników.
To taka dygresja jak bardzo niektórzy Kierownicy brali sobie szkolenia dosłownie.
3
As 2016-08-25 09:53:40
Lista kolejkowa do Myanmaru już zamknięta?
Zawiadamiacz 2016-08-25 10:04:42
To co wyprawia obecny prezes z Geofizyką Kraków w likwidacji ( chodzi o Maroko) to zagrania ponownej pasa!
Wstyd na cały świat!!!!!
Takich ludzi na takich stanowiskach nie powinno być!
Dokąd zmierzasz Geofizyko Toruń?????
8
Szok szok! 2016-08-25 11:29:31
Teraz przyjdzie pora na pracę na odszkodowania dla zleceniodawcy, podwykonawców, a przede wszystkim dla pracowników którzy tam byli. Nie mogę sobie wyobrazić co przeżyli i jak się teraz czują.
Przecież no leży im się zadośćuczynienie za taką akcję.
Wstydzę się, że pracuję pod takim zarządem.
5
pvryu 2016-08-25 14:59:56
@ Zawiadamiacz i @ Szok szok! - ale o czym ty konkretnie mówisz, jaki wstyd? Bo ja podzukuje pracy i po prostru chce sie dowiedizec co konkrtetnie masz do tego zarządu, co ci sie w nim nie podoba ???
Zawiadamiacz 2016-08-26 08:10:30
Poczytaj Gowork Geofizyki Kraków . Szczególnie ostatnie wpisy.
5
nbv 2016-08-26 17:14:59
@pvryu no dobra ale wiesz co z tego co mi sie wydaje to oni i tak teraz chyba nie prowadza zadnej rekrtuacj
nbv 2016-08-29 22:30:17
no chyba fktycznie nie prowadza..ale wiesz jezlei komus bardzo zależy to może warto by było jakos bezpośrednio się z nimi skontaktować nie wiem napisac mila albo może zadzownic i tyle wtedy powinno się wiedzieć od razu albo może jakiś staz zapewniają
dfghj 2016-08-30 15:42:49
nawet jezei nie prwoadza rekrutacji to przecież nie zaszkodzi wyslac CV prawda? zawsze jak się cos pojawi to już Towje cv będą mieli w bazie danych i będziesz mieć po prostu większe szanse żeby eweutlanie się zalapac do jakiejś pracy tutaj prawda ??
Miro 2016-09-01 22:00:58
Gdzie teraz pracują pracować będą grupy sejsmiczne? Wiertnicza to działa?
jaco 2016-09-02 10:12:39
Chyba ktoś podaje nieprawdziwe informacji o tym,ze firma upada, wszedłem w krs i wsyztsko jest ok.
andrzej 2016-09-02 10:33:14
W Bieszczadach mękolą. Zawiadomienia leżą. Nie dajemy rady. Ciężki teren I ludzie. Ogólnie prze......
7
uważam 2016-09-02 21:54:53
@ andrzej - co masz na mysli mówiąc że ludzie są trudni? mnie konkretnie interesuje jaka dokładnie tam panuje atmosfera - tylko bardziej szczegółowo, a nie tak oględnie, żeby było to jakoś uzasadnione
1
tam 2016-09-05 19:23:10
Są wśród nas np grupy ludzi / nie sejsmiczne / , które specjalizują się w imprezkach , panuje świetna atmosfera , najchętniej słuchani są ci , którzy mają najwięcej do powiedzenia ... o nieobecnych . Uwielbiamy słuchać takich specjalistów od przyprawiania innym gęby .
2
jaco 2016-09-05 19:34:50
wczesniej, czytalem dosyc niepochlebne opinie na ich temat, podobno zmienilo sie tam wiele na gorzej, tak pisali inni nie wiem jak teraz?
rety 2016-09-05 22:13:06
myslisz o emerytach no tak tam jest wesolo ale chyba malo gadaja wiecej tancza jedza i pija .
1
hihi 2016-09-05 22:14:52
Dobrze by się było załapać, bo w końcu oprócz dobrej podstawy jest jeszcze szansa na premie do tego.
obs 2016-09-06 08:57:28
Złe słowo rzucone w tłum leci dalej kamieniem . Ten który rzucił - odwrócił uwagę wielu . Ukrył własne przewinienie . Zadowolony z siebie chrząka sobie na boku .
3
andrzej 2016-09-06 09:33:07
Porta wiejski.
lenio 2016-09-06 09:35:45
Chyba poeta
1
stanki 2016-09-06 09:49:07
W sumie taki dyspozytor w transporcie krajowym może liczyć na na prawdę wysokie zarobki, zwłaszcza, że i premie się trafiają do podstawy zarobków, więc nie jest tak źle.
morfeusz 2016-09-11 15:09:59
koleg ja znam takiego jednego ;) Najpierw z Tobą popije jak oczywiście postawisz , potem na Ciebie nakabluje :D Nie muszę przedstawiać wystarczą inicjały AW :D
poi 2016-09-11 15:50:03
@ morfeusz - serio ytakie osoby tam praqcują? A może kolego zwyczajnie zaszedłeś mu czymś za skórę że w ten sposób cie potrakował ?? mogło tak być ??
kontraktowy 2016-09-11 19:23:19
poi to musisz krótko tam pracować, ja pracuję już ponad 11 lat i tam co drugi taki jest, z choinki się urwałeś?
1
nbv 2016-09-11 20:52:37
Ale w sumie z tego co mi się wydaje to oni chyba na chwile obecną to nie mają żadnych ofert pracy nie wiem może za jakiś czas się coś po prostu pojawi trzeba wydaje mi się śledzić ich stronę internetową albo tutaj zaglądać bo też są aktualne ofert pracy
1
KKL 2016-09-12 07:57:54
Raczej nie mają :(
miczi 2016-09-12 09:53:09
Chyba trzeba uzbroić się w cierpliwość i systematycznie zaglądać tutaj
aureliusz 2016-09-12 13:51:15
Pracuje to za dużo powiedziane ... przychodzi i udaje ,że pracuje - to bardziej trafne określenie.
1
Alojz 2016-09-12 14:16:20
No daj spokój, najwazniejsze to że młyn się nadal kręci, nie ma zupełnie na kogo i na co narzekać, praca jak praca, dobrze płacą i to chyba najwazniejsze
3
KLE 2016-09-15 16:19:09
dobrze placa hahaha!!! pracowalem tam 7 lt jezdac na kontrakty zrac picah teraz sobie siedze w KRakowie i z palcem w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mam więcej. Zaluje ze wczesniej sie nie posypalo, mniej swiwych wlosow. Wreszcie czlowiek ma czas na zycie ktpre nie ucieka przez palce saczac wodke z pseudo kumplami.....
Wspolczucie dla wszsytkich najemnikow....
4
pola 2016-09-15 16:19:40
Na pewno zarobki są adekwatne do powierzanych obowiązków, ale zastanawiam czy są jakieś benefity socjalne, może wiecie? Nie ukrywam, że zależy mi na odpowiednim ubezpieczeniu do pracy, a pewnie to osiągalne.
Viking 2016-09-16 11:02:38
Zarobki są adekwatne do powierzonego stanowiska? Haha, pracowałem w innych firmach tego typu i z całą pewnością mogę powiedzieć że gejofizyka nie płaci adekwatnie do powierzonego stanowiska!! 1600 za ciężkie oranie w polu? Śmiech!!! Jakoś viking, global, nova czy uos potrafili zapłacić godne pieniądze a tutaj marne ochłapy, resztki z gaży zarządu. Dla porównania, kierowca w globalu zarabiał 6tys a w GT 2tys :) Dobrze że uciekłem z tej marni :) pozdro od Vikinga dla kumatych.
4
celinna 2016-09-16 14:12:21
a do tej kwoty o której to nie dochodzą żadne dodatki finansowe? a poza tym widzę że Praktykant w Dziale Technologii Informacyjnych jest aktualnie potrzebny, tak przynajmniej mówi ogłoszenie, ciekawi mnie czy za takie praktyki otrzymam jakieś wynagrodzenie
1
obserwator 2016-09-17 17:54:56
Na stronie GT jest ogłoszenie o przyjęciu do pracy referenta do Działu Sejsmiki.
Moje pytanie brzmi - dlaczego zwalniano ludzi z przyczyn ekonomicznych ? - referentów z Działu Sejsmiki Polowej również, którzy znali język, byli dyspozycyjni /praca na grupach krajowych i zagranicznych/.
Dokąd zmierzasz Geofizyko?
6
Alik 2016-09-17 23:23:43
Wiesz co, to prawda, a jeśli chodzi o zwalnianie z przyczyn ekonomicznych to trudno powiedziec, generalnie wymiana pracownika wygląda trochę skomplikowanie, bo nowy ma zwykle wyższą pensję niż stary, bo trzeba czymś skusić, dlatego nie wiem jak to jest
1
wezuwisz 2016-09-19 22:34:39
praca ciekawa, bardzo przyjemna,ale Ci ludzie, którzy zostali to największe nieroby. Tyle na temat i taka prawda
3
wezuwisz 2016-09-19 22:35:08
praca ciekawa, bardzo przyjemna,ale Ci ludzie, którzy zostali to największe nieroby. Tyle na temat i taka prawda
4
An 2016-09-19 22:59:49
No wiesz co, moim zdaniem jesli chodzi o Toruń to nie ma na co narzekać, ludzie trochę narzekają i mówią, że być może mają być jakieś zwolnienia, albo że ktoś dostał mniejszą pensję, ale to przeciez jest jakaś ściema i chyba wiadomo jak jest
1
KoK 2016-09-21 11:45:12
Zarobki są raz adekwatne raz nie co do stanowiska i obowiązków. Jest pakiet socjalny, multisport itd atmosfera jest dobra.
jaco 2016-09-21 14:49:07
Zależy pewnie od tego na jakim stanowisku pracujesz, wiadomo ze ci na wyższych zarobią o wiele więcej niż ci co maja niższe stanowiska, wiesz co poza tym ciekawi mnie fakt,ponieważ wcześniej czytałem niepochlebne opinie o nich a ty idziesz,ze premie są i wszystko wskazuje na to,ze cos sie polepszyło,tak?
morfeusz 2016-09-23 13:58:57
A kto jest największym nierobem w geofizyce??
hihi 2016-09-23 14:04:00
Zastanawiam się czy niedlugo pokażą się u nich jakieś oferty pracy, wiecie może? Chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że dbają o stabilne zatrudnienie co jest rzadkością w dzisiejszych czasach. Pozdrawiam
u nich 2016-09-24 01:52:21
Morfeusz
5
nerka 2016-09-24 10:05:44
ko piszesz że jest multisport i inne benefity - a ona są całkowicie za darmoszkę czy jednak trzeba część wynagrodzenia jakąś na NIE poświęcić? takie benefity przekonują mnie do wysłania cv do was nawet
Miszek 2016-09-27 13:52:41
No daj spokój, akurat w Geofizyka zawsze jest praca na umowę
2
boss 2016-09-28 12:07:18
Hej, ale jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Chyba się miały pojawić jakieś premie, które miały zostać ostatnio przyznane. Ważne są wypłaty, które są adekwatne do powierzanych obowiązków. Atmosfera całkiem dobrze teraz dopisuje. Dzięki
Zaskoczona 2016-09-28 19:43:17
Że co? Wypłaty adekwatne do obowiązków?!
Bez jaj.
Atmosfera, tylko w niektórych działach.
Miszek 2016-09-29 12:52:36
Wiesz co, niektórych to takie dziwne słowo, bo ogólnie to wiadomo chyba, że to całkiem spora ilość działów jest, nawet moim zdaniem więcej niż połowa, więc nieadekwatnie mówisz do prawdy, przelicz to.
Zostaw swoją opinię o Geofizyka Toruń Sp zoo - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo