Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Geofizyka Toruń Sp zoo

Pracowałeś w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nikt ważny - 2016-04-14 23:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [milagros - 2016-04-13 17:04:43]:
milagros, less - V kolumna z Chrobrego?
zdjecie uzytkownika
milagros - 2016-04-15 12:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wstyd chrobremu za gt
zdjecie uzytkownika
milagros - 2016-04-15 12:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chrobry nie walczył o taką geofizykę
zdjecie uzytkownika
egon - 2016-04-18 18:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rambo - 2016-03-21 20:48:13]:
rambo czy ty przypadkiem nie wróciłeś ponownie do gt w Pilawie?
zdjecie uzytkownika
morfeusz - 2016-04-19 15:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak się zakończyła sprawa naszego kolegi, który jeździł po marketach zamiast pracować? Jakie wyciągnięto konsekwencje? czy zamieciono jak zawsze wszystko pod dywan? Pewnie drugą opcje wybrano znając GT
zdjecie uzytkownika
zygmunt - 2016-04-21 21:26:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ten Wasz prezesik po układach jak pisali w Nowościach ciągle jest prezesem. Nowa władza go nie wymieniła??
zdjecie uzytkownika
wkur... - 2016-04-22 09:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy na to, że lekarze zalecają żeby lek Malarone brać maksymalnie przez miesiąc, bo inaczej rowala wątrobę, a jakiś gnój ustalił zmiany w Mozambiku na 2 miesiące, żeby zaoszczędzić na kasie? Przecież to jest świadome narażanie ludzi na uszczerbek na zdrowiu. To się nadaje do "Uwagi". Ciekawe czy firma ma tyle kasy, żeby później ludziom odszkodowania płacić?
zdjecie uzytkownika
wkur... - 2016-04-22 09:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może związki by się zainteresowały tymi zmianami. Może chociaż jedną rzecz załatwią.
zdjecie uzytkownika
leo - 2016-04-22 21:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wkur... - 2016-04-22 09:56:31]:
Związki są od polityki . Krajowej i zakładowej . W zakładowej prym wiodą dawne komuchy .W rezultacie Geofizyka to przechowalnia wielu " zasłużonych " osób .
zdjecie uzytkownika
dj quicksilver - 2016-04-23 08:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wkur... - 2016-04-22 09:54:19]:
Firma kasę ma i ma to wliczone :) A kto z Was pójdzie do sądu jak boicie się o własne d...py? Może jeden, więc firma sprawę przegra i mu zapłaci, jak zawsze to czyni. Bardziej się to GT opłaca niż latanie co miesiąc. Aż żal bierze jacy jesteście głupi i naiwni! Nikt się Wami ani waszym zdrowiem nie przejmuje! Liczy się tylko i wyłącznie KASA!
Miłego dnia, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Miły - 2016-04-25 08:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [montenegri - 2016-04-12 22:00:21]:
Szczęśliwy, to znaczy kradniesz więcej niż w GT. Pozdrawiam wielkie ręce.
zdjecie uzytkownika
zupełnienikt - 2016-04-27 06:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wkur... - 2016-04-22 09:54:19]:
Dziwi mnie Wasza naiwność i głupota. Firmy nigdy nie obchodziło Twoje zdrowie i nie będzie obchodzić. Jeżeli nawet podasz sprawę do sądu i wygrasz, to firma Ci zapłaci za utracone zdrowie. Ma to wkalkulowane! Ile Ci zapłacą, 15 tys? To wolą Ci to zapłacić, niż co miesiąc bilety kupować dla całej zmiany. Dla firmy kolego liczy się tylko pieniądz, a nie Twoje zdrowie. Obudź się wreszcie! Firma wszystkie procesy przegrywa i co z tego? Może nawet woli przegrać bo wtedy zapłaci mniej suma sumarum.
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
radek - 2016-04-27 09:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak i za co z nimi wygrac odszkodowanie
zdjecie uzytkownika
radek - 2016-04-27 11:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos wygral odszkodowanie z geofizyko Toruń.Ile można wygrać i za co.
zdjecie uzytkownika
picker - 2016-04-27 11:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2016-04-27 11:12:20]:
Wszyscy wygrywają, wystarczy popytać
zdjecie uzytkownika
rocky - 2016-04-27 11:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wygrać sądem, za wszystko co jest niezgodne prawem. Polecam Sąd pracy na Piastowskiej w Toruniu ;)
zdjecie uzytkownika
radek - 2016-04-27 11:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co jest nie zgodne.Czy brać prawnika
zdjecie uzytkownika
rocky - 2016-04-27 12:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystko sprzeczne z prawem.
Nadgodziny nie wypłacone 150% stawki plus premia
Brak wolnego- przerwy w postaci dnia wolnego co 7 dni,
Zwolnienia na podstawie systemu ocen który nie istnieje.
Wszystko się należy 3 lata wstecz
Wiele innych rzeczy sprzecznych z prawem pracy
Można z prawnikiem i bez. W przypadku wygranej sprawy Geofizyka sponsoruje wszystko

zdjecie uzytkownika
morfeusz - 2016-04-27 18:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponownie zapytam jak się zakończyła sprawa naszego kolegi,któremu na monitoringu wyszło,że więcej jeździł po marketach niż pracował?? Jakie wyciągnięto konsekwencje? zamiecione pod dywan?
zdjecie uzytkownika
rocky - 2016-04-27 19:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
morfeusz nudny jesteś, weź w ręce tą WIELKĄ sprawę, a nie jak skonczyła ...?
zdjecie uzytkownika
Morfeusz - 2016-04-28 16:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaraz wyśle zapytanie do kontrolingu
zdjecie uzytkownika
skaner - 2016-04-29 07:52:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Morfeusz, polovczyk jakie jesze nicki wymyślisz?
zdjecie uzytkownika
nbv - 2016-05-04 20:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej powiedzcie mi prosze jak sie ta prawa z waszymi odszkodowaniami skonczyla? bo widze ze tutuaj od kilku dni nikt nic nie napisal w tej sprawie na forum
zdjecie uzytkownika
sokrer - 2016-05-07 21:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nbv, z tego co kojarzę to sprawa jest w toku więc nie wszyscy mogą chcieć się wypowiadać w temacie. Podobno jeżeli ktoś chce podejmować współpracę z nimi to musi uważać. Gdzieś obiło mi się o uszy, że jest problem z wynagrodzeniami,ale błędy przeszłości zostały wyeliminowane.
zdjecie uzytkownika
polak - 2016-05-12 19:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy tylko umiecie pisac donosy bo ja to co czytam na tym forum to zenada nikt nie pisze o firmie tylko konflikt jeden z drugim jestescie zalosni i brak mi slow na was powinni was pochowac jak w przyslosci fora spolecznosciowe
zdjecie uzytkownika
chcesz o firmie ? - 2016-05-12 22:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [polak - 2016-05-12 19:15:22]:
Firma była zawsze na wysokim poziomie , technicznie i organizacyjnie . Doskwierało rozbudowane kolesiostwo na bazie związkowej lub dawniej partyjnej . Problem maskowały liczne szkolenia , spotkania towarzyskie i okolicznościowe . Z dzisiejszej perspektywy , żyliśmy jak pączki w maśle . Z ogromną niechęcią przyjmowaliśmy pierwsze próby obniżania wydatków i uważaliśmy je za dziwactwo szefów . Dzisiaj , po licznych zwolnieniach , w dyrekcji niewiele się zmieniło ale w terenie jak niebo a ziemia . W którą stronę , widać po powyższych wpisach . Ropa tania , inwestorzy oszczędni . Płakać ? Wyć do księżyca ? nie wypada !
zdjecie uzytkownika
morfeusz - 2016-05-15 08:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [chcesz o firmie ? - 2016-05-12 22:14:31]:
Donosy donosami polak. Ja chcę tylko żeby wyciągnięto odpowiednie konsekwencje co do jednej osoby. Jaj sytuacja zostanie wyjaśniona będę mógł spokojnie spać. Oko za oko ...
zdjecie uzytkownika
Niobe - 2016-05-15 19:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Morfeusz - 2016-04-28 16:54:16]:
Dej se spokój Morfeuszu . To nie Matrix .
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-05-16 12:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to przejmujecie Kraków.
zdjecie uzytkownika
john - 2016-05-16 20:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No toruńczycy już w Krakowie, się dzieje. Ale jak zwykle nikt nic nie wie...
zdjecie uzytkownika
nikt co wie - 2016-05-17 15:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najświeższe plotki znajdziesz zawsze za narożnikiem biurowca .
zdjecie uzytkownika
john - 2016-05-17 18:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Plotki to są zawsze, a w tym przypadku liczą się konkrety. Bo to nie przedszkole
zdjecie uzytkownika
GT - 2016-05-17 22:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Restrukturyzacja!!!
zdjecie uzytkownika
xx - 2016-05-18 07:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GT - 2016-05-17 22:40:37]:
że znowu....?
zdjecie uzytkownika
john - 2016-05-18 08:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Restrukturyzacja polegająca na??? Zamknięciu konkurencji???
zdjecie uzytkownika
john - 2016-05-19 17:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co taka cisza na forum?? Wszyscy się pochowali???
zdjecie uzytkownika
morfeusz - 2016-05-19 18:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [john - 2016-05-19 17:54:52]:
Aruś napisz co odpowedział kontroling na Twoje rajdy po marketach, czekam i czekam
zdjecie uzytkownika
gal anonim - 2016-05-19 23:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
możecie już tryumfować, Wasi prezesi położyli GK z 60 letnią tradycją na łopatki.
w 3 dni.
szkoda gadać
zero zrozumienia tematyki i kontekstu działania GK.
zdjecie uzytkownika
john - 2016-05-20 06:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czyli koniec GK???
zdjecie uzytkownika
Audytor - 2016-05-20 12:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gal anonim - 2016-05-19 23:50:33]:
Sami się położyliście kilkanaście lat żyjąc oderwani od rzeczywistości, ciągle dotowani, na garnuszku Państwa.
zdjecie uzytkownika
quicknick - 2016-05-20 13:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gal anonim - 2016-05-19 23:50:33]:
Sami się położyliście w GK żyjąc i pracując jak w latach 80-tych.
Ciągle w długach i na kredyt!
zdjecie uzytkownika
john - 2016-05-20 15:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kto?? Uczciwie pracujący ludzie, którzy się starali i robili wszystko żeby było dobrze.
zdjecie uzytkownika
mucha - 2016-05-20 22:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [quicknick - 2016-05-20 13:31:46]:
człowieczku z Rydzykownego miasta, jestem ciekaw jak GT dałaby sobie radę gdyby np w Indiach "wpierniczyło" wam 2/3 sprzętu (nie z waszej winy) - po prostu mieliście więcej szczęścia! Co do metod pracy to nie krytykuj nie znając ich - to wasi geodeci przy pomocy GPS-ów potrafią tyczyć z dokładnością do 10-15m ;P
zdjecie uzytkownika
john - 2016-05-21 09:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
100 % Racji Mucha, Wejść z buta do Krakowa, Szczyt bezczelności galopującej. Ale jeszcze Toruń za to zapłaci...
zdjecie uzytkownika
leo - 2016-05-21 14:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [john - 2016-05-21 09:02:55]:
To PGNiG w Warszawie karty rozdaje . I akcjonariusze . Decydują rynek i ZYSK .
zdjecie uzytkownika
uli - 2016-05-21 15:57:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mucha - 2016-05-20 22:57:38]:
Mieliście złą passę . Takie zezowate szczęście . Nie wyrok opatrzności . Co do o Rydzyka , taki rzeczywiście przebywa u nas w Toruniu . Jest to skromny zakonnik rodem z Waszych stron bo z Olkusza pod Krakowem . Bardzo go sobie cenimy choć potrafi być i utrapieniem . Krakusów nie brakuje i w GT . To oni nas wiedli a teraz wychodzą Wam naprzeciw . Będziecie u swoich .
zdjecie uzytkownika
x - 2016-05-24 11:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dalej świętują w toruniu że GK upada????
zdjecie uzytkownika
toruniak - 2016-05-24 17:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakby swietowali to maja do tego prawo jedni chca cos za darmo ale w tych czasach porazka jakby firma z krakowa miala chociaz troche perspektyw to by byla do tej pory sory rynek weryfikuje finanse nara
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa profesjonalna, bardzo dobre pierwsze wrażenie
Pytania: Oczekiwania finansowe
zdjecie uzytkownika
Rychu - 2016-05-24 18:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kurcze przecież wice prezes jest z AGH on jest z południa to nie da zginąć swoim. Gk już jest na prostej:).
zdjecie uzytkownika
GK - 2016-05-24 21:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
...taaa, GT już dawno "reklamowała" na świecie "nieistnienie" GK

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Geofizyka Toruń Sp zoo!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert