Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Geofizyka Toruń Sp zoo

Pracowałeś w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wsiok - 2015-01-07 19:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
czy ktoś może powstrzymać Piaseckiego i sprowadzić na ziemię ?
kto odpowiada za poczynania tego zakręconego faceta ?!
niech Prezes kupi mu komputer i niech zacznie on sobie pisać do kogo dzwoni , o czym mówi i gdzie ludzi wysyła. to tylko u Piaseckiego człowiek może być w trzech miejscach na raz : w domu, w kraju na grupie i na kontrakcie.
Panie Piasecki - żyj Pan ! i myśl !
zdjecie uzytkownika
pit - 2015-01-08 08:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [wsiok - 2015-01-07 19:56:48]:
Co się dziwisz? On jest z grupy ludzi którzy aby pracować w GT nie muszą ani żyć ani myśleć....
zdjecie uzytkownika
geol - 2015-01-08 11:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie a jak wypłaty po Czechach???
zdjecie uzytkownika
pepik - 2015-01-09 19:34:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak może być - lepiej na pewno nie, na to już nie ma szans. Jest gorzej. R.... nas i robią z nas murzynów - ale niestety dajemy się. Póki wszyscy solidarnie nie staną i nie będą oporni na zastraszanie pana Z., puty będziemy dym...
Pytanie kiedy zejdziemy do 0 zł czy też będziemy płacić GT za pracę
zdjecie uzytkownika
dsdsd - 2015-01-09 22:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pany.. a jak tam na chorwacji.. jaki jest hotel? jakie żarełko i czy niedziele są wolne? ile ojro na reke dają...
zdjecie uzytkownika
A.D.? - 2015-01-10 21:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przeczytajcie w W.P.biztok o prawie pracy,które weszło w życie 1 stycznia2015 w NIEMCZECH.POZDRAWIAM POLOWYCH PRACOWNIKÓW !!!.
zdjecie uzytkownika
jarocin - 2015-01-11 18:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tyrpak dzisiaj po rozstawie z alkomatem sprawdzał!
Uważajta Pany zeby kto nie nadmuchał.
zdjecie uzytkownika
by..y - 2015-01-11 19:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
,,Już zapomniał wół jak cielęciem był"-takie przysłowie.
zdjecie uzytkownika
? - 2015-01-11 22:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no i dobrze ze sprawdzał,pare osob powinien odstrzelic choć tego nie zrobi .jakby chciał juz by ich nie bylo!
zdjecie uzytkownika
terminator - 2015-01-12 22:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [jarocin - 2015-01-11 18:25:02]:
ta menda jeszcze się po grupach szwęda ??? Niedługo to (usunięte przez administratora)pewnie wróci:):):)
zdjecie uzytkownika
A.D.? - 2015-01-13 22:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedż na:[ Jarocin] DOBRZE ROBI!!!.Żebyś pózniej nie płakał jak Ci się coś w polu stanie.
zdjecie uzytkownika
x - 2015-01-14 01:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [terminator - 2015-01-12 22:26:58]:
Bardzo dobrze że alkomat krąży w terenie, takie kontrole alkomatem powinien robić człowiek z hse często, i z zaskoczenia. Uważaj koleś co piszesz bo za określenie " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; Tymbark może ci życie uprzykrzyć, a jest chłop bardzo pamiętliwy
zdjecie uzytkownika
uas - 2015-01-14 19:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z czech pare dni temu 3 poleciało za picie...ludzie nie wytrzymuja bo normy co raz wieksze....smiac mi sie chce jak ktos mi mowi na zebraniu ze w gorach mozna spokojnie rozłozyc 200 wiazek na brygade.
zdjecie uzytkownika
pepik - 2015-01-14 20:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli są tacy mądrzy (niespełnieni kierownicy produkcji i rozstawu)i takie banialuki opowiadają, to powiedzcie - pokażcie jak to robicie to my postaramy się to samo zrobić.
Sądzę że spuchną na pierwszym podejściu, bo łatwo mówić takie bzdury jeśli d.... tylko wozi się.
zdjecie uzytkownika
alibaba - 2015-01-15 17:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w GK w górach okolice Żywca robilismy 3 rzuty po 10 kpl.i to na kabelkach SIŁOWYCH
zdjecie uzytkownika
jo - 2015-01-16 12:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po ilu ludzi teraz jest w brygadzie??
zdjecie uzytkownika
z-rz - 2015-01-16 14:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Czechach jest po 5
(kierowca, brygadzista plus 3 pomocników)
zdjecie uzytkownika
poinformowany - 2015-01-16 16:28:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wyglada praca w Chorwacji?
zdjecie uzytkownika
OJOJ - 2015-01-17 07:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poinformowany - 2015-01-16 16:28:48]:
Wpisz sobie w Google Mina PMA 2 to będziesz wiedział jak się pracuje przed rozstawem będą chodzić saperzy i sprawdzać teren tylko że przed saperami ktoś musi wytyczyć pas do sprawdzenia TAK BYŁO NA N-18 problem w tym że tam były stosowane miny PLASTIKOWE Powodzenia chłopaki nie podnoście i nie stawajcie na małych pudełeczkach puszeczkach itp.
zdjecie uzytkownika
TEROR - 2015-01-20 20:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A CO TAM W CZECHACH KOKOLINO SEX AFERĘ NAKRĘCIŁ???
zdjecie uzytkownika
Fiuture - 2015-01-20 21:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do chłopaków z rostawu wpiszcie sobie w Youtube Marines test LS3 Robotic Pack Mule.
zdjecie uzytkownika
czech - 2015-01-24 19:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pit - 2015-01-08 08:20:26]:
prawdziwy wsiok to pisał ha ha...
zdjecie uzytkownika
czech - 2015-01-24 19:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jarocin - 2015-01-11 18:25:02]:
uważajta,,, to napewno pisał Tomaszek,to jego gwara...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa profesjonalna, bardzo dobre pierwsze wrażenie
Pytania: Oczekiwania finansowe
zdjecie uzytkownika
z-rz - 2015-01-25 17:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [geol - 2015-01-08 11:37:17]:
Najlepiej spytaj się Czechów, bo my to dostaliśmy same ochłapy.
zdjecie uzytkownika
z-rz - 2015-01-25 18:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [z-rz - 2015-01-25 17:57:12]:
A w nagrodę 12 z nich pojedzie sobie na Niemcy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Geofizyka Toruń Sp zoo?
Zadaj pytanie
x