logo Geofizyka Toruń Sp zoo

Geofizyka Toruń Sp zoo

Toruń

Opinie o Geofizyka Toruń Sp zoo

kleofas 2017-07-13 14:45
Jeżeli lubisz pracować za marne grosze, spać gdzie popadnie to jest praca dla Ciebie. Ci co się cenią to odchodzą raczej z tej firmy. Umowy śmieciowe za grosze.
3
luc 2017-07-18 08:29
Tak jak Kleofas wyżej wspomniał,jeśli lubisz romski styl życia i podejmiesz pracę to w Polsce będziesz miał do wyboru dwa tabory obecnie w Wielkopolsce i na Podkarpaciu nasze obozy także są rozlokowane globalnie: cztery w Afryce,dwa w Azji i jeden Ameryce Płd. Jeśli chodzi o stronę ekonomiczną zatrudnienia to pensja na przetrwanie z mobilnymi umowami oraz radość z cygańskiego życia i marnej przygody.
7
Hak 2017-07-23 19:45
INEOS
montypython 2017-07-25 12:31
Słyszałem, że do GT potrzebują przedstawiciela handlowego ds. Centrów handlowych i zakupów w czasie pracy. Na czym polega ta praca i jakie są zarobki?
PGNIG 2017-07-26 08:33
W niedalekiej przyszłości będzie dobrze płatny etat na likwidatora tej firmy,wtedy zgłoś swą kandydaturę.
1
uli 2017-07-26 16:19
Miejsce likwidatora jest obecnie zajęte przez ludzi , którzy zlikwidowali GK .
Zmartwię chętnych . Likwidacja GT nastąpi dopiero w 2118 roku .
Do tej radosnej chwili należy jednak przygotowywać pra pra wnuków .
GT w obecnym kształcie przestanie istnieć w związku z rozwojem techniki .
1
alba 2017-07-26 23:03
? Weź skończ to swe wyluzowanie intelektualne i zacznij dostosowywać pytania do specyfiki firmy.
alba 2017-07-26 23:07
O, coś nowego. Jak tam prorokujesz, zastąpienie ropy innymi źródłami energii, czy rozwój innych metod prospekcyjnych?
montypython 2017-07-27 05:55
Jutro dzwonię czy jest wakat na to stanowisko
montypython 2017-07-29 09:59
Od poniedziałku zaczynam. Najpierw zmienię umowy pracownikom w terenie na czas nieokreślony a potem w biurowcu w Toruniu wprowadzę umowy zlecenie dla zarządu i kierowników.
SOS 2017-07-30 10:26
Po tym co zaczniesz wyprawiać od poniedziałku w firmie na pewno powiało grozą na ulicy Chrobrego 50 w Toruniu.Zarząd to proponuję zatrudnić przez Aterime tak dla upokorzenia.Ogólnie jak dasz radę zrób porządek z całym tym kartelem pod nazwą PGNIG.
uli 2017-07-30 19:49
Nie radzę podejmować żadnych decyzji teraz ... z powodu rosnących upałów .
Nasza załoga potrafi być bezlitosna i ściągnie ze świecznika nawet pochlebcę .
Zapewne i ty masz jakąś ciocię , teścia a w GT to wystarczy by obrzydzić ci życie .
1
geofon 2017-07-31 22:16
Ty piszesz takie dziwactwa,że chyba jesteś już pierwszą ofiarą tych upałów i diagnozuję u Ciebie poważny udar słoneczny[porażenie cieplne]mam nadzieję,że wiesz gdzie to się leczy?Pośpiesz się bo powikłania z tym związane są poważnym zagrożeniem zdrowia i życia...
niestety 2017-08-01 12:10
Geofon a Ty lekarzem jesteś, że diagnozujesz? A u siebie nie zdiagnozowałeś przypadkiem schorzenia typu zasiedzenie? Może sam powinieneś się przebadać. Przecież spółka oferuje Ci na pewno pakiety medyczne oraz szeroki wachlarz świadczeń socjalnych. \ co ja pisze. To było 10lat temu. Teraz nie możesz iść do lekarza, bo nie masz płaconego świadczenia.
koledzy 2017-08-01 12:52
Zanim ponownie zabierzesz głos przejrzyj dyskusje na GOWORK w poprzednich latach .
Jak na młodego geofonka przystało jesteś mocno pyskaty i w tym nasza nadzieja .
Zamilkł montypythonek więc sprawdż czy Go w poniedziałek w GT żywcem nie zjedli .
geofon 2017-08-02 14:23
Koledzy,niestety w sprawie montypythonka nie doszło w GT do aktu kanibalizmu.Człowiek pewnie czuje się dobrze i wkrótce coś śmiesznego tutaj napisze.Bez straszenia rodziną,leczenia schorzeń przez zasiedzenie lub poradami o czytaniu postów Goworka sprzed lat.Jedno trzeba stwierdzić ta firma zakrawa na dom wariatów z tą różnicą,że w domu wariatów jest przynajmniej dozór normalny.
1
montypython 2017-08-02 14:47
Geofon napisz coś konkretnego, bo tylko powtarzasz po wszystkich
Nick 2017-08-03 13:49
Geofon powtarza , bo to papuga zbiegła z domu wariatów . Charakterystyczne ... plecie trzy po trzy ..!
6
robolo 2017-08-04 21:30
Panowie jakie prognozy na 15 sierpnia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i świętujemy czy tylko pracujemy?
bolas 2017-08-08 10:11
Co tu taka cisza? Poprawiło się w firmie?
andrzej 2017-08-10 12:38
Tak i to znacznie, jest kasa i szacunek dla pracownika.
dawien 2017-08-10 23:17
Chyba w innych firmach hahah
1
adam 2017-08-11 09:32
Wreszcie ! ... wąż w areszcie !
1
tadek 2017-08-11 21:50
Chyba jesteś przyjętym świeżo Ukraińcem,że piszesz o tak pozytywnych zmianach ekonomiczno-personalnych w GT.
Iwona 2017-08-12 11:08
Dla potencjalnych pracowników na forum Geofizyka Toruń aktualne posty nie nawiązują w ogóle do warunków pracy. Pamiętajmy, że wiele osób wchodzi tutaj żeby poznać obiektywne opinie na temat firmy. Prywatne sprawy pracowników, niestety niewiele wnoszą do toczącej się dyskusji.
3
starodawny 2017-08-16 13:44
Może mi się uda napisać rzetelną opinię. Jestem pracownikiem firmy. Powiem tak- kiedyś pracowało się lepiej... Były większe zarobki, premie świąteczne. Teraz otrzymują je tylko nieliczni, pracownicy pracujący już wiele lat, Ci z lekkimi układami w Toruniu, aczkolwiek to też nie uchroniło niektórych przed zwolnieniem z powodu restrukturyzacji w 2015 i 2016 roku. W ten sposób firma bez wcześniejszej informacji wręczyła wypowiedzenia dwutygodniowe rzeszy załogi. Zrobiono to oczywiście listownie za pomocą kierowników grup. Pracownicy mieli do wyboru pracować na umowę zlecenie- pracownik traci w tym momencie wszystkie świadczenia socjalne... Także nie polecam tej pracy nowym potencjalnym pracownikom. Starzy jeszcze jako tako bo umowy na stałe. Jak lubisz wyzwania i chcesz się ciągnie zamartwiać czy przedłużą Ci umowę zlecenie to jest praca dla Ciebie. No i za te pieniądze to raczej noclegu też nie znajdziesz...
9
list 2017-08-16 21:23
Nie jestem pracownikiem , nawiążę do Twojego " oczywiście listownie za pomocą kierowników grup " . Kierowników wychowywała ekipa trenerska z firmy związanej z większą spółką Greenhouse z Sopotu .
Jednym z punktów treningu szkoleniowego w GT było symboliczne ... karmienie małp .
Pracownicy przewidywali , że takie szkolenia mogą być już zapowiedzią " restrukturyzacji " GT .
O firmie Greenhouse / spółce matce , ale wtedy mało kto je odróżniał / / stało się głośno za przyczyną redaktora Jerzego Urbana i jego gazety NIE a potem kolejnych gazet , które ujawniły , że spółka zajmowała się legalnym ale dwuznacznym moralnie handlem długami szpitali .
Wydżwięk wypowiedzi był wybitnie negatywny i samo słowo Greenhouse zaczęło się żle kojarzyć .
Może to przypadkowa zbieżność ale w GT zwolniono w trybie nagłym kierowniczkę kadr i szkoleń .
Teoria spiskowa podpowiada , że taki " zabieg pozwoliłby odciąć zarząd od powikłań politycznych .
3
szok 2017-08-20 20:53
A kto szkolił Arusia . Ile kierunków trzeba skończyć żeby być takim super przełożonym?
4
Iwona 2017-08-22 07:34
@starodawny to w takim razie kto może liczyć na dodatki do wynagrodzenia? Na jakiej podstawie dokonano wyboru - komu umowa zlecenie, komu umowa o prace?
bb 2017-08-26 14:59
nie jest zle w gt
GT trudno lubić 2017-08-28 12:14
I " dobrzy" i " żli " starzeją się , odchodzą w przeszłość .
Firma się zmienia , dać jej trochę czasu i dosypać zleceń .
2
Iwona 2017-08-30 10:49
@GT trudno lubić, skoro znasz dobrze firmę to czy mógłbyś odnieść się do mojego pytania dotyczącego umów? Ktoś w firmie dostaje zlecenie, a kto umowę o pracę? Dla przyszłych pracowników to bardzo istotne warunki, które mogą zadecydować o tym, czy podejmą w Geofizyka Toruń Sp zoo pracę.
Była pracownica GT 2017-08-30 13:45
Nie jesteś pracownikiem jak piszesz, więc jakim prawem i po co anonimowy śmieciu wypisujesz te brednie i insynuacje?
2
szok 2017-08-31 06:17
Powinni kasować wypowiedzi takich prymitywów jak Ty, chociaż nie, bo to świadczy o elokwencji pracowników
1
list 2017-08-31 06:59
Mimo upływu czasu siedzi w nas żal za grupowe zwolnienia jakie nastąpiły po tych szkoleniach , instynktownie ujmujemy się też za kadrową , życzliwą ludziom socjolog .
Szkolenia przygotowywały ludzi do przełomu , który nie dla wszystkich okazał się miły .
2
kierowcazila 2017-08-31 07:11
List podejrzewam jednak,że ten przełom jak go nazywasz pokazał wielu ludziom w jakim bagnie pracowali... Podejrzewam, że może opiłek pracowników ma żal, reszta jest szczęśliwa. Podaj chociaż jeden aspekt, który przyciąga ludzi do GT? Dlaczego mają mieć żal
misiak 2017-08-31 13:37
Popieram. Każdy ma prawo do wyrażania opinii. Nawet jeśli nie jest pochlebna. Zastanawiam się dlaczego tylko widnieją tutaj negatywne opinie? A może po prostu o firmie nie da się napisać nic dobrego. Może ktoś potrafi napisać coś dobrego? Są tacy?
1
opinia 2017-08-31 20:03
Praca w GT może być powodem do dumy , tylko portki muszą być całe a rodziny syte .
2
uli 2017-09-01 10:48
GT to firma doświadczona , godna zaufania każdego inwestora . Sprzyja temu wysoka jakość i stabilność kadry zarządzającej . " Pentagon " , siedziba wysłużonych matuzalemów popada niekiedy w rutynę ...
Wielką siłą GT dysponuje w terenie gdzie o stanowiskach decydują wyniki , wiedza , doświadczenie i zdolności organizacyjne . Załoga jest znakomita . Chętnie burczy na tych wyżej . Krytykowane są umowy o pracę oraz płace . Firma pracuje w trudnych warunkach zewnętrznych , z powodu światowego kryzysu w branży naftowej . W skali ogólnej ocen 0 - 5 zasługuje na 4 + , wynik psują umowy o pracę i płace / 3 / .
1
weteran 2017-09-02 11:12
Uli jesteś dla naszej firmy wysokiej jakości wazeliną geofizyczną.Na przyszłość rady starszych nie porównuj do Staro Testamentalnych matuzalemów, lepiej będą brzmieć skamieniałości przewodnie.
2
prawdomówny 2017-09-04 17:01
Jak chcesz być kimś to musisz trzymać paluszek dobrze dyrekcji w Tr. Dlatego, że to jedyna możliwość przetrwania i awansu 99,9% ekipy tak robi. Wyłączając oczywiście pole. Aha no i kierownik jest tylko na pieczątce. Decyzje podejmują w Tr.
torunianin 2017-09-05 14:56
Robią restrukturyzację , a stare zdezelowane i uszkodzone fundamenty zostały.
SOS 2017-09-05 17:45
Restrukturyzacja powinna tylko dotyczyć Toruńskiego biurowca,czyli kadra antyczna do antykwariatu a cała sieć układów agencji pracy: pro rodzinnej i po znajomości runie niczym kostki domina.
Iwona 2017-09-06 13:43
@torunianin, na czym ta restrukturyzacja polega dokładnie? Czy będą jakieś zmiany w zarządzaniu i polityce Geofizyka Toruń? Piszesz, że nie wymienili starych pracowników, na pewno nowi ludzie dużo wnoszą do firmy ale od kogoś też muszą nauczyć się jak się w danej firmie pracuje.
2
szok 2017-09-06 16:33
Jak robisz remont kapitalny to zostawiasz stare tapety?
2
pytający 2017-09-12 18:46
Co tu taka cisza? Zlikwidowali firmę?
ODPOWIADAJĄCY 2017-09-13 12:17
Mamy trochę zmartwień,bo nasi koledzy z supervising nie mogą na przetargach się przebić,a do tego jeszcze podobno konkurencja zaczyna rosnąć w siłę.I tak poza tym poważniejszych zagrożeń niema.
pytający 2017-09-14 10:31
A co to za firma ta konkurencja? Robi zlecenia w Polsce, czy tylko za granicą?
logo 2017-09-15 11:53
To pewnie chodzi o UOS albo Novaseis,ale nic o nich nie słychać,żeby gdzieś mieli szukać na polskich ziemiach.Może coś wygrali,bo teraz Gt już nie wyrabia z powodu klęski urodzaju-nadmiaru zleceń.
spec 2017-09-15 15:46
UOS nie robi sejsmiki
Zostaw swoją opinię o Geofizyka Toruń Sp zoo - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geofizyka Toruń Sp zoo