Jakie są warunki zatrudnienia w InTechDoc Sp. z o.o.?
Co wchodzi w socjal InTechDoc Sp. z o.o.?
W jaki sposób są weryfikowane są umiejętności kandydata na rozmowie kwalifikacyjnej w InTechDoc Sp. z o.o.?
Daj sobie spokój z tą firmą. Po pierwsze zarobisz grosze, po drugie ta firma ledwo żyje. Odeszło z niej sporo doświadczonych osób i szukają teraz zapchaj dziury. Ale jak chcesz zarabiać 3000 tys. Brutto to powodzenia. No i jeszcze ta śmieszna umowa.
ta firma to totalne dno.

Czy w InTechDoc Sp. z o.o. zawierane są umowy zlecenie w okresie próbnym?
Jaka umowa obowiązuje w InTechDoc Sp. z o.o. podczas okresu próbnego?
Umowa o pracę na czas próbny 1600 brutto + 50% premii uznaniowej czyli gdzieś tak 2300 brutto. Szalone pieniądze Na Zozole starczy :)
To firma normalnie z norweską kulturą pracy. Ironia jak co.
Ile mniej więcej płacą?
Kolega kaczor kłamie ;). Płacą troszeczkę więcej niż płaca minimalna. Od 2021 płaca minimalna wyniesie 2800 brutto, a w tej firmie można dostać na UoP 3000 zł brutto.
Widze kolega Kamil nadal nie moze przeboleć zwolnienia i wylewa farmazony w internetach na pracodawcę gdzie się da. Można tu zarobić swoje, trzeba tylko chcieć. A z tego co wiem, tytanem pracy to nigdy nie byłeś, bo nadal mam kontakt z ludzmi tam pracujacymi. Typowy pracownik, czy sie stoi czy się leży...Ja dobrze wspominam tam prace i pracodawcę któremu zależało na pracownikach i nie zwalnial ich jak tylko kryzys byl na horyzoncie lub gorsze lata.
Hahahaha. No niestety nie doczekałem się obiecanych przez prezesa okrętów podwodnych. Mówisz, że da się zarobić? Przecież biegałeś przez całe 4 lata w tym samym polarze i koszuli po firmie. Widzę, że nieźle zarabiałeś, hahhahahah.
Arek nie ośmieszaj się, nikt z byłych pracowników takich bredni by nie napisał zwłaszcza jak zostali nazwani przez prezesa zdrajcami bo przeszli do Althomu na Dmowskiego we Wrzeszczu lub do P3 w Hamburgu. Nie wspominając już o tym, że zabrano im premię świąteczną bo niby jest za lojalność. To był cyrk, hahhaha ;)
od dłuższego czasu już w ogóle nie płacą, a wymagają 100% pracy o.O. Polaczki cebulaczki tą firmą zarządzają.
Czy rozmowa kwalifikacyjna do InTechDoc Sp. z o.o. odbywa się w siedzibie firmy?
Jak wygląda sprawa grafiku w Instytut Wdrożeń Technicznych Intech Sp. z o.o.. Czy pracodawca idzie na rękę?
Grafik dostosowujesz sam. Jeżeli jesteś zupełnie świeżym pracownikiem, to wiadomo, że wypadałoby pracować w takich godzinach, w których bez problemu się skonsultujesz z innymi. Niektórzy zaczynają o 6 (lub wcześniej), niektórym zdarza się pracować do 21 albo dłużej. Są tacy co nadrabiają w weekendy. Ważne, żeby w danym miesiącu średnia z efektywnego czasu pracy była 8h na dzień roboczy. Wg mnie większość rzeczy można bez większych problemów dogadać.
Pokrótce: Firma to typowy polski Januszeks. Lepiej omijać z daleka.
Czyżby znowu opowieści kolegi Kamila ?
O, znowu Kamil ze swoimi wysrywami. Tak to jest, jak się zatrudnia ludzi niespełna rozumu...
Co wy z tym Kamilem? Przecież nie kłamał. Firma z tego co widzę to istne (usunięte przez administratora) i 1000 kg mułu. Nigdy w życiu tam papierów bym nie złożył. Typowy polski Januszex ;)). A propos kiedy upadłość, hehehe ?
Skoro BYŚ NIE ZŁOŻYŁ, to skąd wiesz, że nie kłamał? Jasne, że kłamie. A że nie bardzo się do pracy przykładał i został wybrany do odejścia, bo kogoś trzeba było wybrać, skoro lotnictwo leży, to poleciał. Mnie tam było dobrze.
Słyszałem jak Ci było dobrze. Ponoć przez kilka lat w tym samym polarze zasuwałeś po firmie. Tobie dobrze, a inni dookoła musieli wdychać te opary. Ehh współczuje. :)
Dawno na tej ścianie płaczu nie byłem. Ponoć mnie tu obrażają jakieś anonimowe osoby. Masz rację do pracy się nie przykładałem i dlatego mnie trzymali 5 lat i wypłacali premię :), hehehe. Nawet się nie obraziłem o to, że dostałem wypowiedzenie. Nawet się ucieszyłem. Nie będę już opisywał sytuacji jak firma potraktowała osoby będące na wypowiedzeniu, bo szkoda słów na to. A propos ujawnij się tchórzu jak już oszczerstwami rzucasz :)
Nie ma to jak pisać za każdym razem pod innym nickiem. Dojrzałe jak twój profil na fb. Tak, trzymali cię, bo nie pamiętam, żeby w ogóle kogoś kiedyś zwolnili, może jedną osobę. Szukaj pracy Kamil, może kiedyś znajdziesz, ale z takim podejściem to wątpię.
Akurat mam pracę i to taką, jaką chciałem:). Sypiesz oszczerstwami jak z rękawa, a boisz się ujawnić. Widzę, że złe nawyki z intechu wyniosłeś i obrabiasz ludzi za ich plecami, ehhh. Do tego personalny wytyk na temat facebooka jest poniżej jakiekolwiek krytyki. Nie chcę się zniżać do Twojego poziomu, bo mnie jeszcze doświadczeniem pobijesz ;)
(usunięte przez administratora) kiła i mogiła. Firma bez perspektyw.
Firma zmieniła teraz nazwę na IntechDOC, ale dalej urzędują tam Ci sami cebularze. Miejcie się na baczności. ;)) Pozdrawiam Marcepan
Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w Instytut Wdrożeń Technicznych Intech Sp. z o.o.?
Ok
Kamil, uspokoj sie...
Czy pracodawca Instytut Wdrożeń Technicznych Intech Sp. z o.o. organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?
Pewnie, Każdy na początku przechodzi kurs czyszczenia ekspresu do kawy ;). Potem są ewentualnie następne poziomy jak np. opróżnianie zbiornika od ekspresu poziom MASTER. O resztę kursów trzeba dopytać gównoo dowdzącego ;)
Jakie wartości są cenione w Instytut Wdrożeń Technicznych Intech Sp. z o.o.?
Bardzo mnie interesuje, jak ogółem wygląda praca w Intech. Ile trwa wdrożenie? Czy ciężko jest przejść okres próbny?
Praca biurowa, dla niektórych monotonna. Wdrożenie trwa krótko, w ciągu miesiąca można się już ogarnąć. Jak człowiek nie ściemnia i daje z siebie ile może, to okres próbny nie jest trudny.
Jak się pracuje w InTechDoc Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy InTechDoc Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 7.
Jakie są opinie pracowników o pracy w InTechDoc Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 6, z czego 1 to opinie pozytywne, 5 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!