nie jestem przekonany ze dobrze ktos pisal kiedys o tym ze firma nie istnieje. ja przynajmniej widzialem ze po prostu jest zawieszona wiec zawsze moze wrocic. chyba ze ktos wie ze sa inne plany?
Co wchodzi w socjal InTechDoc Sp. z o.o.?
W jaki sposób są weryfikowane są umiejętności kandydata na rozmowie kwalifikacyjnej w InTechDoc Sp. z o.o.?
Daj sobie spokój z tą firmą. Po pierwsze zarobisz grosze, po drugie ta firma ledwo żyje. Odeszło z niej sporo doświadczonych osób i szukają teraz zapchaj dziury. Ale jak chcesz zarabiać 3000 tys. Brutto to powodzenia. No i jeszcze ta śmieszna umowa.
ta firma to totalne dno.
Jaka umowa obowiązuje w InTechDoc Sp. z o.o. podczas okresu próbnego?
Umowa o pracę na czas próbny 1600 brutto + 50% premii uznaniowej czyli gdzieś tak 2300 brutto. Szalone pieniądze Na Zozole starczy :)
To firma normalnie z norweską kulturą pracy. Ironia jak co.
Ile mniej więcej płacą?
Jak wygląda sprawa grafiku w Instytut Wdrożeń Technicznych Intech Sp. z o.o.. Czy pracodawca idzie na rękę?
Grafik dostosowujesz sam. Jeżeli jesteś zupełnie świeżym pracownikiem, to wiadomo, że wypadałoby pracować w takich godzinach, w których bez problemu się skonsultujesz z innymi. Niektórzy zaczynają o 6 (lub wcześniej), niektórym zdarza się pracować do 21 albo dłużej. Są tacy co nadrabiają w weekendy. Ważne, żeby w danym miesiącu średnia z efektywnego czasu pracy była 8h na dzień roboczy. Wg mnie większość rzeczy można bez większych problemów dogadać.
Pokrótce: Firma to typowy polski Januszeks. Lepiej omijać z daleka.
Dawno na tej ścianie płaczu nie byłem. Ponoć mnie tu obrażają jakieś anonimowe osoby. Masz rację do pracy się nie przykładałem i dlatego mnie trzymali 5 lat i wypłacali premię :), hehehe. Nawet się nie obraziłem o to, że dostałem wypowiedzenie. Nawet się ucieszyłem. Nie będę już opisywał sytuacji jak firma potraktowała osoby będące na wypowiedzeniu, bo szkoda słów na to. A propos ujawnij się tchórzu jak już oszczerstwami rzucasz :)
Nie ma to jak pisać za każdym razem pod innym nickiem. Dojrzałe jak twój profil na fb. Tak, trzymali cię, bo nie pamiętam, żeby w ogóle kogoś kiedyś zwolnili, może jedną osobę. Szukaj pracy Kamil, może kiedyś znajdziesz, ale z takim podejściem to wątpię.
Akurat mam pracę i to taką, jaką chciałem:). Sypiesz oszczerstwami jak z rękawa, a boisz się ujawnić. Widzę, że złe nawyki z intechu wyniosłeś i obrabiasz ludzi za ich plecami, ehhh. Do tego personalny wytyk na temat facebooka jest poniżej jakiekolwiek krytyki. Nie chcę się zniżać do Twojego poziomu, bo mnie jeszcze doświadczeniem pobijesz ;)
(usunięte przez administratora) kiła i mogiła. Firma bez perspektyw.
Firma zmieniła teraz nazwę na IntechDOC, ale dalej urzędują tam Ci sami cebularze. Miejcie się na baczności. ;)) Pozdrawiam Marcepan
Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w Instytut Wdrożeń Technicznych Intech Sp. z o.o.?
Nie idź tam! Kradną i na dodatek wali tam (usunięte przez administratora). Ostatnia firma w jakiej chciałbyś się znaleźć.
Ok
Kamil, uspokoj sie...
Czy pracodawca Instytut Wdrożeń Technicznych Intech Sp. z o.o. organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?
Pewnie, Każdy na początku przechodzi kurs czyszczenia ekspresu do kawy ;). Potem są ewentualnie następne poziomy jak np. opróżnianie zbiornika od ekspresu poziom MASTER. O resztę kursów trzeba dopytać gównoo dowdzącego ;)
Jakie wartości są cenione w Instytut Wdrożeń Technicznych Intech Sp. z o.o.?
Bardzo mnie interesuje, jak ogółem wygląda praca w Intech. Ile trwa wdrożenie? Czy ciężko jest przejść okres próbny?
Praca biurowa, dla niektórych monotonna. Wdrożenie trwa krótko, w ciągu miesiąca można się już ogarnąć. Jak człowiek nie ściemnia i daje z siebie ile może, to okres próbny nie jest trudny.
Jak długo trwa proces awansu w Intech Instytut Wdrożeń Technicznych?
Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w Intech Instytut Wdrożeń Technicznych?
W zależności od doświadczenia i umiejętności adaptacji do nowych obowiązków. Czasem od razu, najczęściej po 3 miesiącach, jak są wątpliwości to później.

Jak się pracuje w Intechdoc Sp. z o.o.?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w Intechdoc Sp. z o.o.?