GRAFIX CENTRUM POLIGRAFII

Adres: ul. gen. Bora-Komorowskiego 24, 80-377 Gdańsk

NIP: 5840052579 REGON: 190821896

GRAFIX CENTRUM POLIGRAFII
3 71 104 5 1

Opinie o GRAFIX CENTRUM POLIGRAFII

Filtruj opinie po kryteriach:

Rychu
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Pracowałem tam jakiś czas praca ok kasa tez ale problem z umowami .. to i te święte krowy pamietam takiego ukrainca chyba pavlo nie dość ze ściemniacz , nierób to i tak był ustawiony u kiero nie wiem jak mu mydlił oczy ze tego nie widział potrafił spać od 6 do 10 na magazynie z rolkami gdzieś skitrany a i tak miał elegancko

Pomocna?
Tak2Nie
Staszek
 Opinia

Firma jest dobrym pracodawcą a to, że czasami pracuje się dłużej to żaden problem, polecam.

Pomocna?
Tak2Nie1
Ja
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Pracuje w części na Bora. Stawka jest godzinowa, nie najgorsza i nie najlepsza. Niestety tylko część na papierze i nadgodziny w standardowej stawce. Ale to jest mówione na dzień dobry. Pieniądze zawsze są też na czas. Zdarzają się okresy że trzeba pracować po 12h dziennie ale to raczej w sezonie urlopowym albo przez zwolnienia lekarskie. Ogólnie nie ma większych problemów z urlopami, zamiana i czy wychodzenie wcześniej gdy jest potrzeba. Atmosfera jest w miarę ok.

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jola
 Opinia

Najdziwniejszy w tej firmie to jest ten nowy (usunięte przez administratora) Jak przychodzi do nas na intro to się nawet nie uśmiechnie tylko chodzi taki sztywny jakby kij połknął.

Pomocna?
Tak3Nie
Maria
 Opinia
@Jola 12.11.2018 13:14

Tak i jeszcze ta nowa (usunięte przez administratora) taż jakaś dziwna nie uśmiechnie się i nie mówi dzień dobry.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jola
 Opinia
@Maria 12.11.2018 13:18

A ty Maryśka to się lepiej nie odzywaj bo w zeszłym tygodniu jak do ciebie cześć mówiłam to niby nie usłyszałaś? KAżdy patrzy po sobie!!!

Pomocna?
Tak1Nie
sztantz Opertor
 Opinia
@Jola 12.11.2018 13:14

Ludzie co z Wami. (usunięte przez administratora) jest świetna, kompetentna I ma miły bląd głos, wszyscy ją lubią, bo jest serdeczna i w ogóle.. Przecież ten (usunięte przez administratora) jest bardzo miły i profesjonalny, rzeczowy bardzo - nie rozumiem co wy ludzie wypisujecie za niestworzone aluzje personalne, to nie miejsce na to.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maria
 Opinia
@sztantz Opertor 12.11.2018 14:30

(usunięte przez administratora) może i jest świetna ale jak przychodzi na jakiś dział to nie zaszkodzi się przywitać - przecież nie gryziemy i na uśmiech zawsze odpowiemy uśmiechem. To tylko praca zawsze warto dbać o dobrą atmosferę.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bob
 Opinia
@sztantz Opertor 12.11.2018 14:30

Jak to co z nami? Chcesz wiedzieć co się dzieje w firmie to zajrzyj na Gowork to dowiesz się prawdy a nie jakieś lukrowane historyjki.(usunięte przez administratora)można czasami wyjąć i tyle. Nikomu od tego korona z głowy nie spadnie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Leser
 Opinia
@Jola 12.11.2018 13:14

Uszaty?

Pomocna?
TakNie
Bob
 Opinia
@Leser 06.12.2018 22:54

tak

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pytanie
 Opinia

Jak tam z wypłatami? Wszystko w całości na papierze, z podatkami, ZUS itp. przelewane na konto? Czy może jednak nie?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dave
 Opinia
@pytanie 13.11.2018 22:21

To co na umowie, dostaniesz na konto, ale na papierze nie licz, na więcej niż trochę ponad najniższą. Reszta kasy pod stołem.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jurand z Pępowa
 Opinia

Zabawne są niektóre opnie :) Czy naprawdę kogokolwiek, kto chce się dowiedzieć czegoś o firmie będzie interesowało to, że ktoś komuś dzień dobry nie powiedział. Ludzie są inne metody rozwiązywania takich problemów na przykład (coraz mniej popularna) rozmowa w cztery oczy. Anonimowe żalenie się na forum publicznym nic nikomu nie pomoże, a raczej słabo świadczy o osobie która się na to decyduje. Jeśli chodzi zaś o warunki pracy - czyli to o czym ludzie chcą tutaj czytać to na pewno są na bardzo wysokim europejskim poziomie ale oczywiście zawsze znajdzie się ktoś wiecznie niezadowolony (jak w każdej firmie)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dave
 Opinia
@Jurand z Pępowa 13.11.2018 12:35

Europejski poziom? Jeśli oznacza to, że połowa wypłaty idzie pod stołem to ok.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hanna Arent
 Opinia

Najfajniejsze są panie z INTRO!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tomasz
 Opinia
@Hanna Arent 13.11.2018 12:00

Potwierdzam! Panie są zawsze uśmiechnięte, wszystkim mówią "Dzień Dobry", od razu chce się pracować. Jak mam zły humor, to idę na introligatornie. Najlepszy dział w firmie, wizytówka firmy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mateo
 Opinia

Czy ktoś mógłby przybliżyć, czym jest ten cały IML? Również pracuję w drukarni (akcydensowej) i myślę o tym żeby się rozwinąć, bo tradycyjnej poligrafii jest już coraz mniej. Ostatnio dość głośno zaczęło się robić w temacie plastiku i zanieczyszczeń z nim związanych. Na stronie iml.grafix.pl chwalą się, że jest to technologia przyjazna środowisku i może podlegać recyklingowi. W jaki sposób?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stefan
 Opinia

Stabilna praca, pewne zatrudnienie, jasno określone warunki wynagradzania. Dodatkowo praca w młodym ambitnym zespole.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Leibnitz i Newton calkulują
 Opinia

Zawdowcy, te nowe wynalazaki zajefajne. Długi dobrze drukuje. Najlepszy jest Silnoręki i jego Ekipa też. Babki na INTROLAgatorni też niektóre są fajne, te z biur też całkiem, całkiem całkiem nie powiem. Super Panie i w ogóle.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bob
 Opinia
@Leibnitz i Newton calkulują 10.11.2018 12:30

Najlepsza jest ta nowa sekretarka - zawsze uśmiechnięta i każdemu chętnie pomoże.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maria
 Opinia
@Leibnitz i Newton calkulują 10.11.2018 12:30

Ta ten (usunięte przez administratora)zamiast się zająć robotą to ciągle z szefem gada - wiadomo o czym.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
C3PO
 Opinia

Miejsce: http://iml.grafix.pl/?lang=en PLUSY: - ład, czystość i porządek w całej firmie dobrze wpływające na samopoczucie, - w części biurowej warunki pracy sprzyjające skupieniu, - nowoczesny sprzęt, - dbałość o jakość wykonywanej pracy a także produkt końcowy - co doceniają klienci z całej Europy, - dobra atmosfera pracy, - firma wciąż się rozwija MINUSY: - położenie na dalekich peryferiach Trójmiasta.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maria
 Opinia
@C3PO 25.10.2017 22:35

Faktycznie daleko - ja z Gdańska jadę prawie godzinę. Ale da się przyzwyczaić zawsze można jakiegoś audiobooka posłuchać

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Żelipapom
 Opinia

W tej branży to chyba jedyna firma w trójmieście która wprowadza nowe wynalazki, ciągle jakieś zmiany, urządzenia, zmiany, zmiany.. - reszta branży to stagnacja. Płacą za nadgodziny godziwe. Atmosfera zależy od działu, od ludzi bo są ludzie i nie ... to tyle z moich doświadczeń

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Knutsen Martin
 Opinia

W tej branży to płacą najlepiej, ale tak pracować trzeba, jest porządek Pruski. Chłopaki z CTP są the best. Ochroniarz kapitański też mądry facet.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bob
 Opinia

Jest tragedia - ciągle coś zmieniają i kupują coraz nowsze maszyny ledwie się człowiek nauczy dobrze na jakiejś pracować to zaraz kupują jakąś nowszą. Mówią że trzeba się rozwijać ale jak tu spokojnie pracować ja ciągle trzeba się czegoś nowego uczyć. Jak nie zmieniają maszyn drukujących na najnowsze to ciągle coś dokupują a to sztance rotacyjną a to lakierówkę albo ploter a teraz ma jeszcze przyjechać ta kawahara co sama podobno wyrywa etykiety. Nie ma spokoju - w mojej poprzedniej drukarni to człowiek wiedział co robić gdzie coś na sznurek podwiązać albo gdzie kopnąć żeby działało a tu te nowe wynalazki i musisz się ciągle uczyć

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sylwia
 Opinia
@Bob 11.11.2018 10:00

Ty Bolec czy jak cię tam zwą - jak ci się nie chce uczyć to trzeba było w Modenie zostać tam teraz mają duuużo spokoju

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robert
 Opinia
@Sylwia 11.11.2018 10:11

Potwierdzam. W mojej poprzedniej firmie sprzęt to same zabytki nigdy nie wiedziałem czy będę normalnie pracował czy wyślą mnie do domu bo maszyna znowu zepsuta

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Są na forum jacyś pracownicy firmy GRAFIX CENTRUM POLIGRAFII? Jakie dobre cechy wymienicie pracodawcy?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mariusz
 Opinia
@Administrator 19.04.2018 18:17

Pracuje w Nowym Tuchomiu na produkcji od prawie 5 lat i śmiało mogę tą firmę polecić - wypłata zawsze na czas, atmosfera w porządku. Jeśli chcesz dobrze zarobić i nie boisz się ubrudzić to firma dla ciebie.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bob
 Opinia
@Administrator 19.04.2018 18:17

Pracowałem już w wielu firmach i różnie bywało. Tutaj to cenie sobie najbardziej że nikt tu nad tobą nie stoi jak jakiś nadzorca niewolników ( a w kilku takich miejscach już pracowałem) Prawie na wszystkich stanowiskach masz swoją kolejkę prac z systemu do zrobienia i z tego jesteś rozliczany. Wypłata zawsze na czas i w kwocie na jaką się umawiałem a nie jak w innych drukarniach obiecują złote góry a wypłatę dostajesz na raty i to jeszcze nie tyle co ci obiecali.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dave
 Opinia

7 dni z rzędu po 12 tu się nie pracuje, ale co jakiś czas 8 dni po 12 z jednym dniem przerwy już tak (4 dni dzień, dzień przerwy, 4 nocki). Wychodzi realnie około 230 godzin miesięcznie. Stawki godzinowe nie powalają, ale o tym zawsze można porozmawiać z kierownictwem, jednak szału z podwyżką też nie będzie. Na umowie jest trochę więcej niż najniższa krajowa.(usunięte przez administratora)Dla pracowników z dłuższym stażem jest możliwość jakiegoś tam awansu, jeśli ktoś wykazuje taką wolę. Kierownictwo jak kierownictwo, znałem lepszych i gorszych. (usunięte przez administratora)Jeśli chodzi o urlop, to przez braki kadrowe, czasem jest trudno wziąść urlop w wybranym terminie, ale jeśli zasoby ludzkie pozwalają to nie robią z tym problemu. Warunki z biegiem czasu stają się coraz lepsze. Duża rotacja jest tylko na najniższych stanowiskach, więc na wyższe raczej tu pracy nie dostaniesz. ((usunięte przez administratora)) Szczerze pracowałem w gorszych miejscach, bo pomimo, że bywa ciężko, panuje tu w miarę przyjemna atmosfera.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sznaucer
 Opinia

Praca jak praca, co do warunków pracy kierownictwo cały czas pracuje nad poprawa warunków pod względem umów, stawek godzinowych - tutaj należy się wielki pokłon dla (usunięte przez administratora), starają się chłopaki jak mogą niestety jest jedna osoba która psuje w tej firmie wszystko co oni tworzyli od wielu lat (usunięte przez administratora)wielka szkoda ze przez jedną osobę wręcz niszczona jest atmosfera która była budowana tyle lat. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zbigniew
 Opinia

Rozumiem, że ta sytuacja wywołała u Ciebie emocje, ale proszę Cię o zachowanie kultury wypowiedzi. Jeżeli negatywnie oceniasz postawę jednego ze swoich przełożonych, może najpierw warto porozmawiać na ten temat w szerszym gronie? Obrażanie innych osób nie rozwiąże sytuacji. Ponadto publiczne udostępnianie danych osobowych może podlegać pod jakiś paragraf prawny.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zbigniew
 Opinia

@פטרוס הקדוש, napisałeś, że w firmie GRAFIX CENTRUM POLIGRAFII zaszły pozytywne zmiany. Czy możesz napisać na ich temat coś więcej? Jaki aspekt pracy w tej firmie zmienił się w ostatnim czasie? Czy może chodzi o wynagrodzenia albo atmosferę? Taka informacja może być przydatna dla kandydatów do pracy w tej firmie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
פטרוס הקדוש
 Opinia

Jest Ok, da się zauważyć postęp, jest coraz lepiej, Brawa dla załogi i kierowników/kierwoniczek

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Filip
 Opinia

Ewidentnie konkurencja inspiruje do pisania. Rozżalony pracownik po stracie dobrej pracy jest odpowiedni do tego.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wert
 Opinia

wymuszanie pracy 7 dni w tygodniu to norma spowiedzi z całego okresu pracy też donosicielstwo nepotyzm i niby dobra pensja za 7 dni w tygodniu szukają do pracy drukarzy po 12 godz. dziennie a połowa pensji pod stołem czyli oszustwo nie daj boże wypadku nie tylko w pracy i żyjesz za to co na kwicie a pracowałaś 7 dni w tygodniu i co niby uczciwe

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mariusz
 Opinia
@wert 10.07.2018 17:16

Nie wiem skąd się takie trole jak wert biorą. Przepracowałeś chłopie chociaż jeden w Grafixie? Żaden drukarz nie pracuje tu 7 dni po 12 godzin.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Drukarz
 Opinia
@wert 10.07.2018 17:16

Prawda jest taka że w Miszewku żadnych drukarzy do pracy nie szukają - nikt z ulicy na to stanowisko się nie dostanie. Większość ekipy pracuje tu po 10 - 15 lat i nikt się nie zwalnia a to o czymś świadczy.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były pracownik
 Opinia
@Drukarz 11.07.2018 16:27

Wszyscy pracownicy doskonale wiedzą jak wygląda tam praca. Prawa pracownicze nie dotyczą tej firmy!!! Zaskakujące jest, że ta firma jeszcze funkcjonuje w takiej formie. Upokażanie pracownika - oto wizytówka. Uciekajcie kto może.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zbigniew
 Opinia

@Kuba, mała rotacja jest zawsze pozytywnym sygnałem dla potencjalnych kandydatów. Na rynku pracy istnieją duże braki kadrowe w branży poligraficznej. Mimo wszystko od czasu do czasu każda firma potrzebuje nowych pracowników. Dla potencjalnych kandydatów może najlepszym rozwiązaniem będzie po prostu wysłanie swojego CV?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kuba
 Opinia

Nic dziwnego, że nie potrzebują ludzi bo w bardzo dobrej firmie ludzie się trzymają!!!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wert
 Opinia

a te opinie to widać że na zamówienie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zbigniew
 Opinia

@Były pracownik ( na szczęscie) forum to ma służyć innym zainteresowanym podjęciem pracy w GRAFIX CENTRUM POLIGRAFII, dlatego ważne, aby pojawiały się tu prawdziwe opinie, które nie opisują konkretnych osób - tego zabrania regulamin: https://www.gowork.pl/regulamin Urlop jest gwarantowany prawem pracy, czy zdarzyło się, że ktoś nie dostał możliwości wypoczynku? Czy firma gwarantuje zatrudnienie na podstawie umowy o pracę czy może jest to umowa zlecenie?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były pracownik ( na szczęscie)
 Opinia
@Zbigniew 25.06.2018 08:31

Umowa zlecenie na najniższą krajową , reszta płacona pod stołem.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mariusz
 Opinia
@Zbigniew 25.06.2018 08:31

Ten były pracownik chyba nigdy nie pracował w Grafixie. Nie słyszałem żeby ktoś w firmie miał umowę zlecenie. wszyscy z którymi pracuje mają normalną umowę i na pewno nie jest to najniższa krajowa. Z urlopami też nie ma problemu jak odpowiednio wcześniej dasz znać.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były pracownik ( na szczęscie)
 Opinia
@Mariusz 28.06.2018 18:18

Aż szkoda czasu na komentowanie tych bzdur. . Wiekszosc pracowników ma UMOWY ZLECENIA . Widze ,ze ostro ktoś działa na zmiane wizerunku firmy ale niestety opini na miescie się nie zmieni ,iz jest to (usunięte przez administratora).

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anatom
 Opinia
@Zbigniew 25.06.2018 08:31

Odkąd pojawił się nowy (usunięte przez administratora) jest coraz gorzej, najwidoczniej chce powrotu sytuacji z poprzedniej drukarnii, historia zatoczy koło juz niebawem.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mariusz
 Opinia
@anatom 03.07.2018 15:28

Trzeba zaznaczyć że Grafix ma dwie lokalizacje jedną w Gdańsku a drugą w Nowym Tuchomiu. Ogłoszenie było z Gdańska. Anatom jakie konkretnie masz problemy z nowym kierownikiem? Nie dostałeś urlopu - masz umowę zlecenie albo najniższą krajową na umowie - bo niektórzy takie głupoty piszą a ja sam pracuje w Miszewku i nigdy żadnych problemów nie miałem. Nowy kierownik jest wymagający ale da się z nim żyć.

Pomocna?
Tak1Nie
Zbigniew
 Opinia

@Robert czy możesz wypowiedzieć się w temacie pracy w GRAFIX CENTRUM POLIGRAFII? Zwłaszcza, że firma ogłosiła nabór na wolne stanowiska na http://www.grafix.pl/kariera/ . Informacje o sposobie zatrudnienia, wymaganiach i obowiązkach pracowniczych z pewnością pomogą innym, kiedy będą podejmowali decyzję odnośnie aplikowania do GRAFIX CENTRUM POLIGRAFII.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robert
 Opinia

Skąd takie myśli, że opinie nie są prawdziwe??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jan
 Opinia

Ktoś się nieźle natrudzil żeby poprawić opinie na forum - 22 takiego samego stylu komentarze w ciągu kilku dni... A jak jest naprawdę?

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mira
 Opinia

GRAFIX CENTRUM POLIGRAFII ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Podpowiedzcie czy potrzebują pracowników?

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Piotr
 Opinia

Drukarnia obsługuje Klientów w kraju jak i za granicą. Z powodu trzymania wysokich standardów praca jest wymagająca, jednakże też opłacalna. Kasa zawsze na czas. Chwalę i polecam.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o GRAFIX CENTRUM POLIGRAFII - Gdańsk

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej